Tavacska

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Kagura on Kedd Júl. 02 2013, 23:08

Yuichi

Ahogy rápillantottam Hayashi1kunra, a tekintetében láttam a kérdést. Talán sértőnek vélné az ásításom? Pedig nem ellene irányul egyáltalán. Ahogy azonban visszaveszi a cetlit, kissé elgondolkodok a szavain, és bár nem látszik rajtam, meglep, hogy honnan is szerezte a cetlit. Ezek szerint, ez valamiféle küldetés, vagy rejtett event jutalma lehet. Viszont jobbnak látom, ha nem faggatom. Ha nem akarja elmondani, inkább nem kérdezősködök. Nem akarom elriasztani. Pedig csak az álmosság teszi. Amikor aztán felteszi a kérdést, egy kis érzelmet mutat az arcom. Csak a szemeimben látszik ugyan, de sajnálatot fejezek ki, magam miatt.
- Egyáltalán nem erről van szó. Csupán nem aludtam jól az éjszaka. A meleg időjárás pedig rásegített. - Jelentem be, teljesen érzelemmentes hangon, majd a felém nyújtott gyümölcsre nézek, és a magyarázatot meghallgatva elveszek egy darabot, és a bal kezembe véve belekarolok ismét Hayashi~kunba. Azonban furcsaságot tapasztalok, s az arcom, most először mutat igazi érzelmet. Kíváncsivá tesz, ahogy a fiú átváltozik, és pici nyuszi lesz. Pislogok egy darabig, majd az arcom, lassan újra elveszti az érzelmeit, s egyetlen kérdést teszek fel csupán. - Bug-u desu-ka? - Ejtem ki a szavakat, és a kezembe veszem a nyuszit, mindenféle simogatás, vagy egyéb dolog nélkül, s a mellkasomhoz ölelve úgy, hogy a menetirányunk felé nézzen, elindulok vele a karomban. Meglepett, és kíváncsivá tett a dolog, de azért, minden hirtelen aranyossága ellenére is, tudtam, hogy Hayashi~kunt tartom a kezemben, s reménykedtem, hogy visszaváltozik. Ahogy letekintek a karomban tartott nyúlra, meglátok magam mellett ugrálni egy másik ugyanolyat, s ekkor jut csak eszembe, hogy bizony elejtettem a fiútól kapott gyümölcsöt, s valószínűleg az érintésemre az is átváltozott. Nem értettem az egészet, ezért próbáltam hibának betudni a dolgot, mindazonáltal rettentően bosszantott a dolog. Persze ez nem látszott rajtam, így nyugodt léptekkel haladtam előre. Alig tettem azonban pár lépést, a kezemben fogott állatka, újra megváltozott, s ismét az általam megismert Hayashi~kun lett belőle, azonban...
Nem engedtem el időben a fiút, így lényegében a karomban változott vissza, s ahogy elém kerül a két saját lábán állva, hirtelen olyan, mintha megölelném. Persze ez nem igaz, így hamar el is engedem, a félreértések elkerülése végett, s remélem, hogy nem veszi úgy, hogy közeledni próbáltam felé. Hátrébb lépek tőle, majd elfordítom a fejem, s megpillantom a gyümölcsöt, mely az előbb még nyusziként ugrált mellettem. Így azonban, csak egy földre ejtett élelem, ami a játék szabályai szerint, azonnal elveszti a tartósságát, s pixelekre bomolva visszatér a játék kódjai közé.,  
Kagura
Kagura
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2013. Apr. 24.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi220/250Tavacska - Page 2 2yjvlht  (220/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Chancery on Szomb. Júl. 06 2013, 22:26

//Jun//

-Nahát! Milyen gyönyörű tó! -csúszik ki a számon, mikor megpillantom a hatalmas, kéken ragyogó vizet.
Hosszú idő után végül rászántam magam arra, hogy meglátogassam a fenti szinteket is, és természetesen a másodikkal kezdtem. A teleportálás furcsa menete után szinte menekültem kifele a városból, mert a Kezdetek után már semmi kedvem nem volt hozzájuk. Álomkelővel körbejártuk a helyét, hogy feltérképezhessük, aztán véletlenszerűen megindultunk egy irányba, hát ha találunk valamit. A mobokat amennyire lehet, elkerültük, és most itt vagyunk, egy cukorfalat tavacska partján.
Leülök a fűbe, Álomkelő pedig elindul felfedezőutat tenni, de nem megy tőlem messzire, mivel új helyen vagyunk és sosem lehet tudni, mi támadhat ránk errefelé. Egy idő után mégse törődöm a veszélyhelyzettel, mert elmémet elárasztják az emlékek tömkelege.
Mikor nagyszüleimmel fürödtünk egy kis bányató partján. Sokszor lementünk oda és mindig tanulgattam úszni, bár a mai napig nem sikerült elsajátítanom ezt a tudást. Emlékszem, nagymamám sosem értette, miért égett le mindig, mikor végig az árnyékban ült, hiába magyaráztam, hogy a víz visszaveri a fényt. Vagy legalábbis valami hasonló.
Aztán mikor a barátaimmal mentünk strandra, és úgy elszórakoztuk az időt, hogy elkéstük a buszt. Nagyon kikaptam aznap anyámtól, pedig küldtem neki egy üzenetet, hogy nem érünk haza korán. Az viszont rossz volt, nagyon-nagyon rossz.
És eszembe jut első külföldi utam is, ahol nagyokat csobbantunk a tengerbe.

-Szerinted itt is van fürdőruha, és lehet úszni? -kérdezem ÁKt, vagy talán magamat, nem is tudom pontosan. Végül csak ülök tovább a fűben és gyönyörködöm a látványban, miközben a kismacska nekiáll pixelpillangókat kergetni. Úgy látom, ő is jól érzi itt magát.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi8140/8500Tavacska - Page 2 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Jun on Szomb. Júl. 06 2013, 22:55

//Chan :3//
Reggeli? Megvolt. Ruhák összepakolva? Ha lenne...Kalandvágy? Mindig is volt. Akkor irány kirándulni! - hosszas döntés után végre elhatároztam, hogy itt az idő egy megérdemelt nyaralásra. Végtére is nyár van és nyár nyaralások nélkül nem az igazi. Fájós búcsút vettem a kis szállásomtól amit már jó ideje béreltem a város központjában. Ilyen jó szállást lehet még egyszer nem találok. De kell egy kis változatosság, és már épp ideje a költözésnek.
- Viszlát régi szeretett szobácskám. - intettem neki - jó most már készen állok. Irány a világ! - nem akartam túlzásba vinni a drámázást végül is csak egy szobáról van szó. Meg mögöttem volt végig a tulajdonos... Erősnek kellett látszanom, erősebbnek mint vagyok. Rohantam ki a városba, büszkén sétálgattam végig az utcákon, abban a tudatban, hogy már mindent tudok mi merre van. Majd végül a furcsa korong elé érkeztem és irány a második szint. A városba érkezés megvolt. Estig még bőven van időm szállás után nézni. Egy kis városnézéssel kezdtem, de valahogy ez a hely más. Annyira kicsi a város, hogy észre sem vettem és már el is hagytam. De meg van bocsájtva, a  táj elképesztően szép. Amerre a szem ellát mindent zöld fű borít. Mélyen beleszívtam, igen a fű édes illata. Sok minden az eszembe jut erről az illatról. Kicsit nosztalgikus érzés... Sétálgattam a mezőn nem messze, még valami féle tavacska is felbukkant. Az idő pont kellemes egy kis úszáshoz. A játékban amúgy sem hiszem, hogy lenne medence amiben kiélvezhetném a nyarat... Oh milyen jó is volt amikor még otthon voltam hatalmas medence...ingyen fagyi...béke és nyugalom...SZABADSÁG! Na igen... ettől mind megfosztott a játék.. de már kár tovább ragozni a dolgokat ami történt megtörtént. Alig pár méterre a tavacskától már nem bírtam türtőztetni magam. Egy kicsit üresebb hely felé vettem az irányt, ahol békésen úszhatok, meg miegymás. Az a vörös hajkorona olyan ismerős...de honnan is...nem fontos. Irány a part! Elkezdtem rohanni a víz felé, futás közben levettem a csizmát és a páncélokat, hogy csak egy póló és egy rövid nadrágot áztassak majd el.
- VÍÍÍZ! - kiáltoztam boldogan majd hatalmas lendülettel elrugaszkodtam a picinyke szirtről egyenesen bele a tóba. Jó mélyre süllyedve, miközben merültem furcsa érzés fogott el. Deja vu?

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi3984/4100Tavacska - Page 2 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Chancery on Szomb. Júl. 06 2013, 23:19

//Jun//

Álomkelő egyszer csak abbahagyja a játékot és érdeklődőn fülel egy pont felé. Igaz, ezt szinte észre sem veszem, mert rendszeresen csinálja ezt, ha valami furcsát érzékel, vagy ismerős jár a közelben, ezen kívül még mindig túlságosan el vagyok merülve az emlékeimben.
Szájtát...
-Mi van?
Richard Parker nem ad további magyarázatot, nekem meg az a gondolat villan fel a fejemben, hogy jó lenne már kideríteni, mégis miféle szöszöm Richard Parker. Vajon csak az a belső hang, csak a játék felerősítette? Vagy az őrületem egyik biztos jele? Skizofrén vagyok vajon? Nem, tudomásom szerint az máshogy viselkedik. No sebaj, egy nap majd biztos fény derül a dologra.
Álomkelő nyávogni kezd, mire kinyitom a szemem. Most már értem fülelésének okát: társaságunk van, méghozzá nem is akármilyen. Egy lány szalad a víz felé aligruhában, aztán nagyot csobban a kékségben és elmerül. De furcsa. Mintha láttam volna már ilyet ezelőtt.

-Biztos tud úszni. -legyintek, de a kölyök macska nem tágít, már indul is a part felé. Végül, látva, hogy úgyse jön vissza, én is feltápászkodom és utána baktatok, hogy lássam, kell-e segítség annak a lánynak - bár ebben még mindig kételkedem, hisz máskülönben nem ugrott volna bele. Közben rájövök, mitől volt ismerős: legutóbbi párbajomban is nagy szerep jutott a víznek az elején. Elkuncogom magam az emlék felelevenítése nyomán. Vajon mi lehet azóta Junnal?
Hö, várjunk csak... Jun nem úgy néz ki, mint az, aki imént a vízbe vetette magát? Oh, és akkor is nekem kellett felhúznom őt a szökőkútból... az elején... aztán felúszott magától is... tehát most akkor aggódjak vajon vagy ne aggódjak...? O.o

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi8140/8500Tavacska - Page 2 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Jun on Szomb. Júl. 06 2013, 23:44

//Chan//
Miközben süllyedtem mélyebbre és mélyebbre első igazi gondolatom az volt, hogy: "Halacska". Csillogó szemmel figyeltem a kis jószágot. Vajon mit kereshet ilyen közel a parthoz? Habár talán nincs is olyan közel mint gondolná az ember a víz elég mély. Majd egyre több és több halacska is elkezdett felém úszni. Milyen érdekes, olyan kis ártatlanok. Biztos finom ebéd lenne belőlük...vagy én leszek az ő ebédjük? Megrohamoztak a halak én pedig az összes levegőm kiengedtem a számon. Először össze vissza kapálóztam, majd elkezdtem a felszín felé törni levegő után kapkodva. Egy pillanatra feljutottam, hatalmas levegőt vettem. Majd kitántorogtam a partra, teljesen átázva, a hajam próbáltam hátrakötni, hogy ne zavarjon amíg vizes.
- Egek... Ezért még megfizettek halacskák! - kiáltottam dühösen a víz felé fordulva a tóba. A halakat nem szabad alábecsülni. Bosszúra szomjaznak ez biztos...sőt ha így folytatják minden nap halat fogok enni a tiszteletükre...Kis dühöngés után megfordultam, és indultam volna a füves rész felé, hogy kicsit lepihenhessek és feldolgozhassam a kis traumát amit a kis szörnyetegek okoztak. De közben egy ismerős arcot véltem felfedezni a parton. Olyan ismerős, de valami mégis más. Alaposan szemügyre vettem a lányt, és a kis társát is aki feltehetőleg a társa... cica...szemüveg...hmm ki is lehet...szép ruha...hmm...majd végül észrevettem a cicafüleket is. Megvan!
- Chan! Milyen rég találkoztunk! Mi járatban vagy ilyen messze a kezdetek városától? - kérdeztem mosolyogva a lánytól. Kicsit szégyenlem magam amiatt, hogy ilyen apróságok miatt ismerek fel valakit, de még mindig jobb mintha a nevére sem emlékeznék. Elégedetten lépdeltem oda a macskához is.
- Szia cica, még mindig nem bocsájtottam meg a múltkorit. - majd megpaskoltam a fejét. Most, hogy jobban belegondolok, milyen nosztalgikus a helyzet. Amikor először találkoztunk akkor is vizes voltam. Csak akkor a cicával harcoltam...érdekes... kezdem azt hinni, hogy engem nem szeretnek az állatok. Valahogy bosszút kéne állnom a halakon...de hogyan... a vízben nekik van több esélyük. A jártasságaim pedig nem a legalkalmasabbak a vízi harchoz. Pech... De hirtelen észrevettem, hogy régen fejlesztettem kicsit a horgász képességem is. Hmm már csak egy botra lesz szükség...

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi3984/4100Tavacska - Page 2 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Chancery on Vas. Júl. 07 2013, 00:22

//Jun//

Valami mozog a víz alatt.
Én is Álom kíváncsian lessük, mi lehet az.
Jéé, és ez még rímel is. Hehe. "Verset szavalni nem tudok, mert Petőfi nem vagyok!"
Áh, hagyjuk ezt most, a lényeg, hogy valami mozog, és az a valami biztos, hogy az iménti leányzó. Végül valóban kibukkan valami nagy, bálnamódra levegőt vesz, aztán nagy csévvel-húvval kitántorog. Hogy őszinte legyek, igazi komikus jelenet, ahogy valaki menekül a vízből, miközben egy másik valaki csak áll és nézi leesett állal, hogy ez most mi akar lenni.
Álomkelő leül a földre és nagyot ásít, mikor az idegen kiér a partra. Most így jobban megnézve, nem is idegen, hanem nagyon is ismerős. Nem kell sokat gondolkodnom, hogy kit láttam már szintén vizesen, kinek van ugyanilyen haja és arcocskája. Ez Jun, az első, és eddig egyetlen ember, akit legyőzhettem párbajban nem is olyan rég a főtéren. Elnevetem magam, mikor rájövök, hogy gyakorlatilag ugyanabban a helyzetben találkozunk újra, csak én változtattam azóta magamon egy picikét.

- Chan! Milyen rég találkoztunk! Mi járatban vagy ilyen messze a kezdetek városától?
-Szia, Jun! -köszönök én is integetve és megindulok felé, hogy ne kelljen kiabálni. -Felfedezőútra indultunk, hogy ne csak az első szintet ismerjük. És te? Gyakran jársz ide fürdeni?
Álomkelő követ, majd amikor megpaskolják a fejét egy igencsak vizes kézzel, rosszalló pillantással odébb slattyog és mint egy sértett arisztokrata, elkezdi a mancsát nyalogatni. Mintha így mutatná ki, hogy "előbb száradj meg, utána talán hozzám érhetsz". Én viszont leülök Jun mellé a fűbe, letépek egy fűszálat, és szórakozottan csavargatom, amíg pixeleire nem esik. Végül feladom a fű ritkítását és a hajamat birizgálom, az legalább nem megy tőle tönkre.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi8140/8500Tavacska - Page 2 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Jun on Vas. Júl. 07 2013, 10:18

//Chan :3//
- Épp költözök, de az itteni város olyan kicsike, hogy észre sem vettem, hogy már a mezőkön bolyongok - vakargattam meg a fejem zavaromban. - valójában most járok itt először és nem  tudtam ellenállni a víz hívogató szavainak. - ecseteltem csillogó szemekkel közben egy követ hajítottam a vízbe. - Csak a víz telis tele van szörnyetegekkel akik arra várnak, hogy egy ártatlan erre járó beleugorjon. - egyre több és több kő repült idegességemben a vízbe. Vajon mekkora az esélye annak, hogy eltalálok vele valamit? Rejtély... Beszélgetés közben észrevettem, hogy a macsek arrébb kullogott. De annyi baj legyen, biztos ő is csak élvezi a napot és nyugodt pihenő helyet keres magának.
- Hogy csináltad a hajadba azokat a szép babarózsaszín tincseket? - kérdeztem csillogó szemekkel. Valójában mindig is ki akartam próbálni, de a valóságban nem igazán mertem. Ott több a hibázási lehetőség... de egy játékban már nem lehet túl sok akadály. Bár én így is gyönyörű vagyok szóval nincs szükségem ilyesmire, de nem árt ha tudom, ha valakinek segítenem kellene...De...elég csábítónak hangzik egy kicsit világosabb hajszín...Vajon a testen is lehet változtatni? Egyre mélyebben és mélyebben beleástam magam a gondolataimba. Le se tagadhatnám, hogy nem ismerem elégé a SAO világát...de olvasni nem annyira szeretek...legalábbis unalmas dolgokat. Szóval a kézikönyv háromnegyede még szűz marad egy darabig.
- Mit szólnál, egy kis horgászáshoz? - kérdeztem közben a környéket fürkésztem, valami féle horgászbolt után. - csak azt kéne megtudni, hol lehet botot és csalit venni... - egy kis képesség fejlesztés nem árthat meg az embernek és kitudja lehet még vacsorára való halakat is sikerül fogni. Vagy akár most is megsütögethetjük őket. Milyen rég ettem utoljára sült halat... Már a gondolattól is összefut a nyál a számban. A távolban megláttam egy alakot egy horgászbottal a kezében. Nem szalaszthatom el a lehetőséget. Felálltam.
- Várj egy kicsit. - majd odarohantam az egyénhez. Pár percnyi társalgás után egy horgászbottal és egy vödör valamivel tértem vissza a lányhoz. - nézd mit találtam. - mutattam elégedetten a zsákmányomra. Közben a horgászó férfi lassacskán eltűnt...vajon miért is mehetett el...

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi3984/4100Tavacska - Page 2 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Chancery on Vas. Júl. 07 2013, 10:41

//Jun :3//

-Engem is elvarázsolt a tavacska, de inkább nem ugrok bele. Nem most akarom kipróbálni, hogy tudok-e úszni a játékban. -nevetek és figyelem, ahogy a kék tükör sorban nyeli el a köveket. -Főleg, ha ilyen szörnyetegek élnek benne O.o
Reflexszerűen a hajamba túrok, mikor az új tincseimről kérdez, és érzem, hogy elpirulok. Eddig még senki nem tett róluk említést, gyakorlatilag el is feledkeztem róla. -Oh, hát... tükörben. Ha megnyitod egy tükör menüjét, alakíthatod a frizurádat, hajszínedet, szemszínedet. Az arc meg a test formáján nem változtathatsz, de a színeken igen. -magyarázom, és közben töprengek, vajon befessem-e majd teljesen rózsaszínre... de egyenlőre még nem.
-Hát, ha szabad. -vonok vállat a horgászat említésére, aztán eszembe jut valami. -Ha sikerül kifognod párat, én majd megsütöm. Legalább gyakorlom megint a Főzést, úgyis elkél még rá sok-sok pont. -mosolygok, és figyelem, ahogy elkunyerálja a felszerelést egy NPCtől tőlünk nem messze. Vajon szabad ezt, vagy hasonlót...? Egyáltalán szabad itt bármit is? Úristen, mégis min jár a fejem már megint? Még Álomkelőhöz is odafordulok, hogy megkérdezzem:
-Szerinted szabad?
A macska csak meglegyinti a fülét, aztán összegömbölyödik a fűben. Arra sem néz fel, mikor Jun visszatér és lepakolja a zsákmányt, én viszont csak félredöntöm a fejem. Azt akartam kérdezni, ő szereti-e a sült halat, de ez csúszott ki helyette a számon.
-És ezt szabad? -kérdezem, miközben úgy érzem, valami kisördög rágcsálja a fülem, hogy kérdezzem tovább. Áh, fura egy érzés. Megrázom a fejem, hogy elkergessem, de egyébként nem tágít, és addig csavarja a témát a fejemben, amíg már azt sem tudom, miről van szó. Inkább tovább figyelem Junt és a horgászatát.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi8140/8500Tavacska - Page 2 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Jun on Vas. Júl. 07 2013, 11:08

//Chan :3//
- Annyi halat fogok, hogy nem győződ majd sütni őket. - elégedetten húztam ki magam közben azon elmélkedtem, hogy a pontok mennyire befolyásolhatják a horgász tehetségemet...Majd kiderül. Ép nyúltam volna a csalétek felé amikor megkérdezte, hogy szabad e. Mosolyogva fordultam felé és válaszoltam.
- Tisztességesen nyertem a felszerelést a nap végéig. - húztam ki magam. - Hősies harcot vívtunk az öreg halásszal. - egy kicsit fürdőztem a dicsfényben. Szinte már ragyogtam majd folytattam. - kő papír ollót játszottunk és én nyertem... - majd megpróbáltam valami kevésbé állat szerű dolgot a horogra akasztani. A valóságban valahogy sokkal egyszerűbb minden. Kivéve a hajfestés, nekem is kell majd egy ilyen varázstükröt szereznem. Vagy lehet mindegyik így működik? Érdekes ez a világ. Majd végre sikerült ráakasztanom a horogra valamit...valami zöldet. Elégedetten néztem, hogy még egy ilyen nehéz feladattal is könnyűszerrel megbirkóztam.
- Készüljetek szörnyetegek! A tányérjainkon végzitek! - még egy gonosz kacaj is előtört belőlem majd behajítottam a csalit a vízbe. Bájosan ringatózott a víz felszínén. Itt a bosszú ideje, ezek a buta állatok azt hiszik etetem őket. De nagyot tévednek. Már alig várom, hogy ráharapjon valamelyik. - szerinted meddig kell várni amíg ráharapnak? - tettem fel a kérdést, de úgy látszik nem is volt rá szükség mert hirtelen alámerült az úszó és a víz egyre nagyobb hullámokat kezdett vetni. Jókora hal akadhatott horogra.
- Mindjárt megvan. - nyögtem ki, közben húztam nagy erővel. - Nem adja olcsón az életét. - majd egy nagyot rántottam rajta. - Lehet ebből ketten is jól lakunk!- majd emeltem ki a vízből az elfáradt állatot. A kis bestia...alig 5 centis...
- EZÉRT HARCOLTAM IDÁIG? - emeltem fel, hogy a lány is jól láthassa. Talán még egy csizmának is jobban örültem volna mint ennek itt...Kicsit önbizalom romboló. Majd leakasztottam a horogról és belehajítottam a vödör vízbe amit előkészítettem zsákmánynak.
- Chan-tan szerinted van más város is ezen a szinten Arbuson kívül ?

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi3984/4100Tavacska - Page 2 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Chancery on Vas. Júl. 07 2013, 12:36

//Jun :3//

-Naja, csak kérdés, hogyan süssem... >.> -nézek körbe. Eddig rendre a fogadók konyháját vettem használatba, vagy egy szimpla tábortüzet gyújtottam a cél érdekében, de itt közel-távol alig akad egy-két fa, hogy tisztességes főzőmáglyát lehetne alkotni belőle. Felkelek a földről és immár magasabbról nézek körbe, hát ha isteni csodával találok valami....
Ahá! Egy kijelölt tűzhely kicsit távolabb a parttól, meg két fapad, olyanok, mint amiket nálunk odahaza az erdőkben raktak ki anno. Tökéletes, már csak tűz kell és menni fog - minő szerencse, hogy az az én személyemben már adott.

-Akk én ellenőrzöm a konyhát. -szólok és amíg Jun előkészíti a csalit, felszaladok a tűzrakáshoz. Valaki már összehordott pár száraz fadarabot, avagy maga a rendszer biztosít végtelen készletet ide, nem tudom, de nem elképzelhetetlen. Ahogy eddig a játékos kiismertem, KayaBá rengeteget adott a kényelemre is. Mindenesetre most még nem gyújtok meg semmit, előtt szedjük össze a halakát, és ha közben kiderül, hogy ez valaki más farakása, akkor legalább nem orozzuk el véletlenül.
Mire visszaérek, Jun már javában horgászik és vár.

- szerinted meddig kell várni amíg ráharapnak?
-Nem tudom, sosem horgásztam. -vonok vállat, de persze hazudok. Igazából rémlik, hogy nagyon-nagyon pici koromban valaki elvitt horgászni, de fogalmam sincs, ki volt az, és semmire nem emlékszem belőle, csak egy kicsit a vízre meg ahogy száll a csali fölé. Bár ezen sokat úgyse töprenghetek, mert Jun első zsákmánya jelzi, hogy megérkezett. A harc alatt végig bíztatom, hajrázom a lányt, hogy sikerülni fog, ne adja fel, és készen állok, hogy ha kell, én is besegítsek és együtt húzzuk ki, de erre nincs igény. Végül kibukik a zsákmány... ami ÁK fél fogára sem lenne elég.
-Ööö... pontosan hány pontod is van horgászaton...? -kérdezem és szinte látom, ahogy egy csepp alakú animáció jelenik meg a fejem mellett. LoL. -Mindegy, a következő biztos nagyobb lesz. Vagy sok kicsi sokra megy :3
Visszaülök a fűbe, néha hátranézve, hogy a farakás a helyén van-e még.
- Chan-tan szerinted van más város is ezen a szinten Arbuson kívül ?
-Én azt sem tudtam, hogy azt Arbusnak hívják. -nevetek. Mikor beléptem, úgy meg voltam még illetődve a teleportálás tapasztalatától, hogy nem olvastam el semmit, pedig rémlik, hogy valami üdvözlő üzenet fogadott az út végén. Körbenézek a síkságon, de közel-távol semmit se látok. -Egyébként fogalmam sincs. Falvak biztos vannak itt is, de hogy mennyi és merre, azt még nem tudom. Majd valamikor feltérképezem ezt is meg a harmadik és negyedik szintet is. Ha addigra luppolok, akkor az ötödiket is.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi8140/8500Tavacska - Page 2 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Jun on Vas. Júl. 07 2013, 14:27

//Chan :3//
- értem, remélem lesz valami aranyos falucska, most békés környékre vágyom. - kezdtem el ecsetelni a céljaimat a költözéssel. Sok elvárás, amiből valószínűleg semmi sem valósul meg. A horgászatom sem a legtökéletesebb, ha többet gyakoroltam volna...na sebaj előttünk az egész nap és csak sikerül némi halat fogni amivel jól is lakhatunk. Chan is kezd gyanakodni, hogy nem vagyok túl profi a horgászatban ezért megkérdezte hány pontom is van. Na ezt tényleg jó lenne ellenőrizni. Lenyitottam a menüt, kikerestem a képességek és jártasságok részt. Majd letekergettem egészen a harmadlagosokig.
- ööö... 27 pont. De semmi pánik, se perc alatt összehorgászok nagyobb halakat is. Csak kell egy kis türelem. - ismét felszenvedtem a botra csalit majd bedobtam. Pár perc leforgása alatt ismét egy kis halacska, majd megint egy kicsike. Negyedik próbálkozásra egy picivel nagyobb. Kezdem úgy érezni, hogy mégsem horgászom ki a tavi szörnyet... A vödörben már vagy tíz hal úszkált, de azok közül is alig két három volt ami valamicskét nagyobbnak látszott mint egy kavics... Chan biztatása adott erőt, hogy újra bedobjam. Majd végül amikor már elkezdtem hínárt meg hasonló dolgokat fogni kezdett betelni a pohár. A földre hajítottam a botot és elindultam a lány felé.
- Chan-tan. - vigyorogva fordultam felé, - mondd csak tudsz úszni? - tettem fel a kérdést, majd a válaszától függetlenül megfogtam a kezét és a víz felé indultam vele. - Szerintem öltözz át valami kényelmesebbe, most vadászni fogunk. - most túl járunk a halak eszén. Azt hiszik, hogy egész nap a felszínen leszünk és etessük őket finom csalétekkel. De most majd megkapják, kézzel is el lehet őket kapni. Csak egy kis ügyesség kell.
- mindent bele! - és már rohantam is be a vízbe egyre beljebb és beljebb haladva, majd amikor végre mélyebbre is mehettem, hatalmas levegővel lebuktam a mélybe. Ott is van egy halacska! Már nyúltam is a kis bestia felé, de mielőtt még megragadhattam volna tova úszott... nem baj majd a következő!

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi3984/4100Tavacska - Page 2 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Chancery on Vas. Júl. 07 2013, 16:39

//Jun :3//

Amikor már van pár halacska a vödörben, Álomkelő kíváncsian közelebb oson és szimatol, mintha érezné, hogy itt valami olyasmi folyik, ami neki talán tetszik. Viszonylag ritkán viselkedik így, ezért örülök nagyon a jellemváltozásának, de nem hagyom, hogy elkezdve kihasználni magának a halakat. Majd kap, ha úgy döntünk, és ezt meg is mondom neki, amit láthatólag megért, mert visszaül a fűbe, de a farka izgatottan jár ide-oda és lesi a horgászbotot.
Mikor Jun elárulja a jártasság-pontját, előkapom a kézikönyvet és elkezdek benne lapozgatni. A keresett szócikknél megállok, és szinte érzem, hogy megint megjelenik az a vízcsepp a fejem mellett, köhintek, és idézem:

-"1-49 pont: Tudsz horgászni, de csak kis halakat tudsz kifogni."
És, mint aki jól végezte dolgát, visszacsukom a könyvet és eltüntetem. Mosolyogva folytatom: -Nem baj, sok kicsi sokra megy.
Végül ez az elméletem is megbukott, mikor már nem halak, hanem mindenféle más dolgok kerültek elő a vízből, amiket nem igazán lehetett megenni - bár a japánok elvileg esznek hínárt. Mikor Jun vigyorogva megkérdezi, hogy tudok-e úszni, izgatottan elkezdem rázni a fejem.
-Nem-nem-nemtudok, még nagyon nem, süllyedek mint a kő és JÁÁÁÁJHAGYJÁBÉKÉNERESSSSSSZ!
Ez utóbbit már visítom, mikor elkezd húzni a víz felé, és próbálom a földbe vackolni a lábam, hogy ne tudjam elvinni odáig, de végül sikerül. Amint elenged, abban a minutumban hátraugrik pár métert és köszönöm szépen, de én nem kérek a dologból. Úgy ébredt fel benne a víz iránti gyűlöletem, hogy hihetetlen.
-Oké, de nekem vadászaton sincs pontom. -vonok vállat és legördítem a menümet, hogy megnézzem. Igen, főzésen van sok, próbálgattam már a kertészetet, meg a lovaglást, és ennyi, ezek közül elsőnek a főzést akarom kimaxolni minél előbb. Visszacsukom a menüt és figyelem, ahogy Jun újból nekivág a víz mélyének.
Istenem, hogy lehet valaki ilyen bátor, hogy bemerészkedjen abba a hidegbe? ><; Én meg csak totyogok itt fel-alá, mert nem tudom, mit tegyek, nem akarok vizes lenni, nincs fürdőruhám, meg amúgy is, víz, hideg, azt nem szeretem, de segíteni akarok neki halat fogni... Dósijó? Mit tegyek? ><;

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi8140/8500Tavacska - Page 2 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Jun on Vas. Júl. 07 2013, 17:43

//Chan :3//
Végül beletörődtem. hogy nem tud úszni. Végül is vizesen nem tudna tüzet gyújtani sem...vagy mégis? Mindegy is most a legfontosabb, hogy szerezzek halakat. Halacska ne menekülj itt van Jun és szépen lassan fog felfalni. De mire meglett volna odébb úszott, majd a következő is..és így tovább sokadszor. Kezd fogyni a levegőm hirtelen a felszínre török. Majd a távolban észreveszek egy ott felejtett vödröcskét. Kicsit messzebb tőlünk. Vajon mi lehet benne... nem nem szabad kíváncsinak lenned Jun vadász! Visszamentem a víz alá ismét sikertelenül a halak nem foglalkoznak velem. Ennyit számítana a pontrendszer? Kérdeztem magamtól kicsit elszontyolodva. Olyan tehetetlennek érzem magam a halakkal szemben. Majd ismét feljutottam a felszínre levegőért. A vödör továbbra is hívogatóan ott van. De nem foglalkozom vele inkább csak kiúszok a partra felkapom a sajátunkat.
- Mindjárt lesz soook sok hal, szóval gyújts tábor tüzet jó? - mosolyogtam a lány felé erős magabiztosságot sugározva magamból. Harmadszorra már nem okozhatok csalódást. Majd amikor a lány elindult vízbe ugrottam és ameddig csak tehettem a víz alatt odaúsztam a part azon részére ahol a vödör van. Kimásztam a vízből, és odabattyogtam hogy megnézzem tényleg azt rejti e amire gondolok és igazam volt. Mázli! Felkapom a vödröt és ott hagyom helyette a sajátunkat. Majd visszarohanok Chan-tanhoz a vödörrel. Odasétáltam a tábortűzhöz ha készített ha nem akkor csak a lányhoz és a macskához. Elégedetten letettem a vödröt.
- Mondtam, hogy rajtam nem fognak ki a halak. - elégedetten mutattam a vödörre ami tele van hallal. Hatalmas halakkal. Azt hiszem még sosem volt ilyen szerencsém semmivel sem...a lottón kívül. A cicára néztem aki izgatottan várta a történéseket. Közelebb léptem majd leguggoltam hozzá.
- A te haladat én magam fogom megsütni cicus. - kacsintottam egyet majd megpaskoltam a fejét.
- Hogy, hogy nem tudsz úszni? - kérdeztem Chan-tól, a nagy "vadászat" közben teljesen kiment a fejemből a kérdés. Már azért is érdekel, mert ha valaki nem tud úszni vajon miért időzhetett kitudja mennyi időt a tóparton. Bár mintha említette volna, hogy kirándulnak cicussal...

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi3984/4100Tavacska - Page 2 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Chancery on Vas. Júl. 07 2013, 18:05

//Jun:3//

Miközben azért tipegtem ide-oda, mert nem tudok úszni és félek a víznek ennyire a közelébe menni, kis idő eltelte után már azért is toporogtam, hogy Jun vajon jól van-e és nem kéne-e utána ugrani. Már vettem volna le a cicafüleimet, mikor felbukkant épen és egézségesen, és kijött a partra, zsákmány nélkül. Na, nem mintha az érdekelt volna, a fő tény, hogy nem fulladt meg.
- Mindjárt lesz soook sok hal, szóval gyújts tábor tüzet jó?
-Okés! -vágom magam haptákba, aztán elindulok a talált tábortűzhely felé Álommal az oldalamon, aki mintha egyre izgatottabban pattogna. Mint mikor érzi, hogy lassan etetésidő van. Ejh, ugyanolyan éhenkórház vagy, mint az otthoni macskám, az már biztos. Odaérve körülnézek, valóban miénk-e a tűzhely, majd leguggolok és elkezdek dolgozni. Kicsit meglepődök, hisz harcon kívül csak az első szinten használtam még a Pirokinézist, legutóbb Jun ellen pedig a pontok miatt nem működött, de most úgy suhant ki agyamból az a fura érzés, mintha beolajozták volna. Kisvártatva apró lángok születnek a farakás belsejében, és mikor megbizonyosodom róla, hogy kész, felkelek a földről és jelzek Jun felé, hogy részemről minden oké, bár ő már közeleg is egy vödörrel.
Csak én látom úgy, hogy ez nem a mi vödrünk? Áh, kit érdekel? Very Happy

-Jaja, mondtad. -nevetek és szemügyre veszem a halakat. Fuh, sosem dolgoztam még velük, de lássunk neki. Inventoryból elővarázsolom a konyhakést - egyenlőre csak ez van nálam, de talán megteszi - és egy fadeszkát, majd nekilátok a munkának, vagy legalábbis annak, hogy parancsolgassak a főzőrendszernek. Álomkelő hatalmas figyelemmel kíséri a műveletet és nyalogatja a szája szélét, végül megajándékozom olykor-olykor egy kis belsőséggel, ami nekünk úgyse kell.
-Nem tudtam megtanulni. -válaszolom közben Junnak. -Próbáltak a nagyszüleim megtanítani, a szüleim, az iskolában, meg külön is egy úszótanár, de sosem sikerült úgy, mint egy profinak. Sekély vízben nincs bajom, de amíg nem tudok sok-sok percig lábletétel nélkül tempózni, addig a mély és ismeretlen víz részemről felejtős. Meg az is, hogy csak úgy bedobjanak. -emelem fel a kést, mivel tudom, hogy a legtöbb embernek az jut ilyenkor eszébe, hogy az ilyeneket, mint én, be kell dobni a mélyvízbe, majd akkor megtanulnak úszni. -Már próbálták, nem sikerült.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi8140/8500Tavacska - Page 2 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Jun on Vas. Júl. 07 2013, 18:32

//Chan :3//
Egész jó kis táborhelyet talált Chan, a halak is jól néznek ki és a tűz kellemes melege jól eső érzést kelt bennem. Chan már elő is vette a kis főzőfelszerelését, a konyhakés meglehetősen tetszetős. Nekem is be kéne szereznem valami hasonlót, ha tovább akarom fejleszteni a főzőjártasságom. Illetve egy jó botot...a bot a hibás a kis halakért ez biztos. A macsek is kapott némi halmaradványt amit jóízűen eleszegetett. Közelebb léptem és figyeltem, hogyan szeleteli, vagdalja belezi ki a halakat és meghallgattam a történetét az úszásról. Pont a bedobáson gondolkodtam, amikor említette, hogy már azt is próbálták vele és nem sikerült. Ezt meg is erősítette, azzal hogy felemelte a kést. Kicsit kirázott a hideg amikor a véres kést felém tartotta.
- Nyugi én nem dobnálak be semmi esetre sem. - ráztam meg magam előtt a kezem. Kicsit elgondolkodtam, hogy hogy lehetne valakit megtanítani úszni ha eddig sehogy sem sikerült neki. Hmm... nagyokat sóhajtoztam, elég sok minden megfordult a fejemben ami talán működhet is. De ezeket talán jobb lenne evés utánra halasztani. Biztos sikerülne neki is, úszni nem nehéz és cseppet sem veszélyes. Bólogattam magamban elégedetten és elfogadtam a tényeket. Majd a falatozó állatkára terelődött a figyelmem, olyan kis védtelenül eszegeti a... azokat..a dolgokat... Vajon ő tud úszni? A macskák nem igazán szeretik a vizet... hmm érdekes. De lehet ez alól ő kivétel. Tegyünk egy próbát. Lenyitottam a menüt kikerestem a tárgyaim közül a italokat. Még pont volt egy palack víz. Tökéletes a célra, hátam mögé rejtve lépdeltem a kis állat felé természetesen mögötte voltam. Majd közelebb lépve lehajoltam és kinyitottam az üvegcsét.
- Bocsi cicus, csak kísérlet. - mondtam neki, majd elkezdtem önteni rá a palack tartalmát. - de buta is vagyok! - pattantam fel amikor eszembe jutott, hogy vizes kézzel megpaskolgattam azt se szerette. - Bocsi, csak érdekelt...valami. Remélem azért nincs harag. - nevettem el magam majd felkaptam a cicát és kicsit megráztam, hátha megszárad vagy valami...
- Csak semmi pánik megszáradsz! - nem igazán értek az állattartáshoz, de talán ez működhet. - Chan-tan mennyi idő mire megszárad a bunda? - kíváncsiskodtam.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi3984/4100Tavacska - Page 2 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Chancery on Vas. Júl. 07 2013, 20:02

//Jun :3//

Nyugodt mosollyal nyugtáztam, hogy Jun nem dobna be váratlanul, meg várva sem, így tovább folytattam a pöckölgetést és a főzöcskézést. Nem nagyon tudtam, mit is csináljak a végére, mert otthon halat sosem készített anya, így nem is tanultam meg tőle, ha vett is, az már készre volt sütve. Végül csípőre tett kézzel töprengtem egy kicsit.
-Háát... van valami tipped, mi legyen? Halászlét szerintem még elrontanám, de a sült hal az talán menne, ha szerzünk valamit, amivel a tűz fölé lógathatjuk őket. -töprengek, Jun válaszától függően vagy csinálom, ami eszébe jut, vagy keresek az inventorymban pár nagyobb pálcikát, amire fölfűzhetjük a zsákmányt és megsüthetjük a tűz fölött, ahogy filmekben látni néha.
Álomkelő zavartalanul rágcsál egy béldarabkát, fel sem figyel igazán Junra, úgy elmerült a gondolataiban ő is. Mikor a lány megszólal, hogy "bocsi, cicus", abbahagyja a rágcsát, hogy aztán jóformán visítva pattanjon a levegőbe, rohanjon mögém és dühösen fújtasson a palackos ellenfelére.

-Ez nem volt jó ötlet. -jegyzem meg. -Csak az oroszlán meg a tigris szereti a vizet. Ő egyik sem. És szerintem ez sem jó ötlet. -mutatok rá, mikor Jun felemeli ÁK-t. A macska még erősebb fújtatással és karmainak intenzív használatával fejezi ki, hogy őt mégpedig azonnal és sürgősen tegyék le, különben valóban pánikolni fog, és abban nem lesz köszönet.
- Chan-tan mennyi idő mire megszárad a bunda?
-Nem sok. -válaszolom a kérdésre, és elmosolyodom Jun aggodalmának láttán. -Legalábbis az otthoni cicám is mindig hamar megszáradt eső után, meg a legutóbb ÁK is. De legközelebb előbb szólj, nem akarom, hogy haragban legyetek >.>; -teszem hozzá aggódón.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi8140/8500Tavacska - Page 2 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Jun on Vas. Júl. 07 2013, 20:23

//Chan:3//
Miközben próbáltam szegény párát szárítgatni, nem igen volt időm szegény Chan-al foglalkozni. Sőt amíg a macsek meg nem karmolt én is azon elmélkedtem milyen formában ennék halat...Talán grillezve, vagy pálcikára tűzve.. hmm.
- Olyan sok mindent tudsz az állatokról. Én is olyan okos akarok lenni e téren is mint te. -jegyeztem meg a lánynak. Majd közelebb léptem a kifilézett halakhoz, hogy szemügyre vehessem őket. -hmm szerintem tűzzük fel valamire és süssük meg a tűz fölött. - javasoltam, majd átnéztem a felszerelésem hátha akad még valami amit használhatnánk. Semmi főzéshez alkalmasat nem találtam, de egy pár törölközőt igen. Elő is kaptam egyet és leguggoltam a cicushoz. Ha tudtam volna, hogy van ilyen talán el kerülhettem volna a karmolást is.
- Cicc... -hívogattam a dühös állatkát. De türelmetlen fajta vagyok ezért inkább odarohantam hozzá. Ha futott akkor rohantam utána amíg el nem kapom. Ha nem moccant, vagy odajött akkor bebugyolálom.
- Azt hiszem az állattartást nem nekem találták ki. Még jó, hogy nem állatidomár lettem. Biztos halott lenne már a petem. - vontam le a következtetést a mai nap történtek alapján. Hát még én sem lehetek mindenben tökéletes. Az igaz, hogy a szépségem és az eszem páratlan, ezzel kompenzálja Isten, hogy nem szeretnek az állatok. Milyen kár... De talán egy oroszlán... az oroszlánokat biztos könnyebb eltartani. Csak enni adni nekik, szeretnek fürödni is. Legalábbis Chan állítása szerint. Akár közösen is fürödhetőnénk. Igen! Nekem egy oroszlán kell.
- Chan merre lehet oroszlánt venni? - kérdeztem hatalmas izgalommal a lánytól. Ő okos biztos tudja, hol szerezhetek. - Ha lenne egy oroszlánom, nem kéne gyalog mennem sehova, velem fürödheten...és még inkább ki tudnám hangsúlyozni a vezetői egyéniségem. - ecseteltem miért is kell. Az oroszlánokat mindenki tiszteli az állatvilágban. Ők az állatok királyai. Én meg az embereké...lehetnék...
- Tényleg, majd elfelejtettem! - léptem ismét a lány mellé - segíthetek valamiben? - kérdeztem kedves mosollyal az arcomon.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi3984/4100Tavacska - Page 2 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Chancery on Vas. Júl. 07 2013, 20:56

//Jun :3//

-Csak sokat olvastam róluk kiskoromban. -legyintek félénken, miközben érzem, hogy elpirulok lassan. Ritkán kapok dícséretet az életben, és minden alkalommal úgy érzem, nem érdemlem meg. Végül úgy belemerülök a gondolataimba, hogy észre se veszem, ami forog körülöttem, csak forgatom a halakat, hogy egyenletesen átsüljenek. Ha egy kemencében tenném ugyanezt, a rendszer még meg is spórolná a dolgot, de most a természetben vagyunk.
Álomkelő közben köszöni szépen, de ő prímán megvan így is, és lelkesen menekül Jun elől, amennyire csak lehet, persze előbb-utóbb utolérik és keserves nyávogás kíséretében próbál utána szabadulni a törölköző fogságából.

-Oroszlánt? -hülledek meg egy pillanatra a kérdés hallatán. -Nem tudom. Lehet díszpetet tartani a játékban, de hogy hol szerezheted be őket, arról fogalmam sincs. Két embert tudok, aki segítséget nyújthat, az Ryuinji Ren-sama, a főnixes híresség, meg a Macskás Kovács tulaja, neki nem tudom a nevét, mert ott láttam még díszpetként egy macskát. Tőlük megkérdezheted, hogy szereztek plusz petet.
A következő kérdésére elmosolyodom. -Nem kell. Nekem nagyobb a főzésem, és nem tudom, a rendszer miként értelmezné a váltást. De úgyis mindjárt kész van.
Nem tévedek sokat, mivel az ínycsiklandó illatok lassan betöltik a levegőt, és végül egy pittyenés jelzi, hogy a folyamatnak vége, lehet zabálni. A végeredmény: enyhén megégetett, de viszonylag jól sikerült sült hal, összesen három darab, kibelezve, szálkátlanítva, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Az egyiket oda is nyújtom Junnak egy Jóétvágyat kíséretében, én meg szagolgatom a magamét, mert hát, be kell valljam, a halat is eddig max rudacskák formájában ettem, így nem...
Viszont első harapásra nem is rossz.
Álomkelő pedig sértődötten gubbaszt a takaró rabjaként és sóhajtozik - igen, a macskák azt is tudnak Very Happy

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi8140/8500Tavacska - Page 2 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Jun on Vas. Júl. 07 2013, 21:23

//Chan :3//
Ámuldozva néztem, ahogyan forgatta a halakat egymás után. Szépen sorban, egyiket a másik után közben hallgattam a petek beszerzéséről szerzett információit. Szinte már látom lelki szemeimmel, ahogyan mellettem sétálgat az oroszlánom teljes életnagyságban. Bár nem láttam még testközelből egyet sem, de csak nem lehetnek olyan óriásiak. A macsek is befejezte a haldokló hangok keltését. Egész nyugodt kis légkör keletkezett, a halak illata is fenséges, már alig vártam, hogy megízlelhessem őket.
- A macskás kováccsal találkoztam már. - közben előkerestem a felszereléseim közül az ott vásárolt Macska védjegyes sisakot és a lány felé mutattam. - teljesen meg vagyok elégedve a sityakkal. - majd visszaraktam a páncéljaim közé, - De a másikról még csak nem is hallottam.  Mitől ilyen híres ez a Ren-sama? - tettem fel a kérdést a lánynak közben végre megkaparinthattam a sült halacskámat. Először csak szemeztem vele, elégedetté tett a gondolat, hogy az egyik kis bestia van a kezemben. Majd megköszöntem az ételt és jó étvágyat kívántam mind Channak mind a macseknak és egy jókorát haraptam a halba.
- Voa. - lepődtem meg. - Ez... ISTENI! - kiáltottam fel csillogó szemekkel. - és egy ilyen készítéséhez elég, ha pontokat rakok a főzésre? - elképesztő van egy olyan érzésem, hogy én is szakács leszek. Újabb és újabb falatokat kaptam be a halból. Közben figyeltem, ahogyan a cicus szenvedő arccal gubbaszt bebugyolálva. Milyen kis aranyos. De az én oroszlánom ezerszer cukibb lesz. Ő lesz a legnagyszerűbb pet. Végül is a legnagyszerűbb emberhez ez illik.
- Mondd Chan-tan lenne kedved elmenni egy onsen-be? Azt hiszem láttam egyet Arbus-ban mielőtt még kitévedtem volna ide. - majd újabb falatot haraptam ki a halacskából. A nap is már kezd lemenni, és teljes sötétségben nem a legbiztonságosabb a falukon kívül ténykedni. Na meg rám férne már egy kis fürdőzgetés. Már időtlen idők óta vágyom egy onsenre. Hallottam pletykákat, hogy a Kezdetek városában is rejtőzik egy, de sosem találtam meg.
- Szerintem még a cicus is élvezné. Főleg mert az onsenekben van tej. - hmm tejet is milyen rég ittam. Egy jó forró fürdő után... kissé előtört a honvágy. A víz felé néztem, és olyan érzés fogott el mintha valamit elfelejtettem volna...de hogy mit..rejtély.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi3984/4100Tavacska - Page 2 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Chancery on Vas. Júl. 07 2013, 21:41

//Jun meg egy újabb ördög :3//

-Ren-sama? Híres énekes odakint. -válaszolom. El is feledkeztem róla, hogy nem ismerheti őt mindenki, hisz én sem hallottam még egy számát sem anno, és itt a játékban is jóformán csak azért hallottam róla, mert a hatalmas főnix-mániám nyomán mindig emlegették nekem. Aztán egy nap össze is mérkőzhettünk az arénában, aztán egy ramenre is meghívott, és olyan kis édes cukorfalat pasi és... najó, nem kéne itt magamban áradoznom róla ennyire, mert szinte érzem Álom szurkáló pillantását a vállamon. Brr.
Jun újabb dicsérete viszont eltereli a figyelmem, de megint csak szégyenlősen kuncogok a hallatán.
-Valójában, attól fejlődik egy jártasságot legjobban, ha gyakorlod is. Én mindig kölcsön vettem a fogadó konyháját és azon ügyködtem. -válaszolom. Én a magam részéről előnyben részesítem az olyan képességeket, amiket munka árán szerez az ember, nem csak pontosztogatásként. Talán Jun is sűrűbben fog kijárni ide horgászni, és a végén egész asztaltársaságokat tömhetünk meg ketten együtt. Hmm.
Az onsen hallatán el kell gondolkodnom egy pillanatra, hogy mi is az pontosan, de végül eszembe jut.
-Ooh. Végülis, lenne. Sosem jártam még egyben sem, max uszodában, azt is iskolai óra keretében. -remegek meg az emlékekre, szóval inkább befalom a hal maradékát és hagyom, hogy a csontok pixelekre essenek a földön. Mégis rossz érzés ledobni, mintha szemetelnék.
Ekkor zajt hallok az egyik közelebbi fácska irányából. Álomkelő fülel, de annyira bebugyolálták a takaróba, hogy nem tud kiszabadulni, és nem is próbálkozik vele tovább.

-Hát az meg...? -töprengek és elindulok a zaj forrása felé. El sem érem a fát, mikor egy nagyobbacska pók ereszkedik le róla, komótosan a földre ér, megindul a társaságunk felé, majd két lépés múlva megáll és rám néz. Kicsit felemeli szürke alapon fekete csíkos potrohát, mire a szívem, úgy érzem, kiugrik a helyéről.
-Norm? -szalad szét a mosoly az arcomon, Álomkelő viszont idegesen kezd mocorogni és nyávog Junnak, hogy engedje el. -Norm, hát te vagy az? Gyere ide a mamihoz, te rosszcsont, kóborló kis ebugatta, gyere! -hívogatom.
Viszont nem Norm az, hanem csak egy vad óriáspók.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi8140/8500Tavacska - Page 2 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Jun on Vas. Júl. 07 2013, 22:58

//Chan :3//
Nem is tudtam, hogy hírességek is foglyai a játéknak. Furcsa, de ilyen az élet. Kegyetlen és minden bokorban valami váratlan dolog rejtőzik. De ami jobban érdekelt, az a jártasság fejlesztés. Csodálkozva hallgattam, ahogyan meséli az élményét. Nekem még csak meg sem fordult a fejemben, hogy használjam a szálláshelyem konyháját. Inkább csak rendeltem reggelit vagy hasonlóak. De ha a jártasságom fejlesztéséhez kellhet akkor kipróbálom. Finomabbnál finomabb ételek várnak rám. Mert megérdemlem. Közben az onsen ötletembe is belement aminek nagyon örültem.
- Hidd el, az onsent össze sem lehet hasonlítani egy uszodával. - Jelentettem ki bőszen. Nincs is jobb dolog a világon mint az onsen. Na jó azért van, de magamat leszámítva nincs. De mielőtt még megbeszélhettem volna a részleteket, valami zajra lettünk figyelmesek a macsek irányából. Először nem igazán figyeltem rá, mert azt hittem a macska, de amikor a lány is elindult arra felé, és a észlelésem is jelzett már kezdett gyanús lenni a dolog. Felállok és a bebugyolált macsek felett leereszkedő állatot nézem. Egy hatalmas pók. Amíg én undorral addig a lány csillogó szemekkel nézi. Egy ilyen méretű pók biztos nem veszélytelen. Jobb ha eltüntetem onnan cicust.
- Change! - közben a kezemben lévő halmaradékokat küldtem a bugyolált macsek helyére. Majd megfosztottam 'láncaitól' és ismét szabad lehetett. Immáron szárazon. - hogy mennyivel cukibban néz ki szárazon. - jelentettem ki, közben a lány a pókot kezdte hívogatni. Mivé lett a világ.
- Chan-tan. - fogtam meg a vállát, - hagyd azt a pókot lehet veszélyes. Nem tudom kire vagy mire emlékeztet, de jobb nem a közelébe menni. - próbáltam elszeparálni az állattól. Elkezdtem elpakolni a tárgyaimat, illetve a vödörbe vizet meríteni, hogy elolthassam a tábortüzet.
- Imádni fogod a fürdőházat. Nincs is annál csodálatosabb dolog a világon. - próbáltam felvidítani.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi3984/4100Tavacska - Page 2 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Chancery on Hétf. Júl. 08 2013, 00:06

//Jun :3//

Néhányan talán el sem tudják képzelni, milyen érzés, ha megfogják az ember vállát. Egyeseknek ez csak egy szimpla mozdulat, de nekem minden alkalommal a mennyországot jelentette. Most is talán ez ébresztett fel és vettem észre, hogy nem Norm az, és gyorsan odébb is lépdeltem tőle, nehogy a mob aggresszivitásának körébe kerüljünk. Egy ilyen csalódás után semmi kedvem harcolni, főleg nem egy olyan pók ellen, aki kísértetiesen emlékeztet az előző petemre.
Az óriáspók még sziszeg egyet felénk fenyegetően, aztán megfordul és elindul ismeretlen célja felé.

-Álom előtt volt egy másik petem. -kezdem mesélni, hogy röviden elmagyarázhassam a viselkedésem. -Egy óriáspók volt. De mai napig ismeretlen oknál fogva egy nap elragadta őt tőlem a rendszer, és azóta van nekem ÁK.
Közben segítek Junnak eloltani a tüzet, a végén némi, a partról hozott homokkal is befedem, hogy biztos ne éledhesse fel a tűz újra. Álomkelő, immár szabadon, alaposan megmozgatja a tagjait, aztán olyan szorosan mellém szegődik, hogy néha kis híján orra bukom benne. A jelek szerint nem akar még egyszer őrizetlenül maradni, amíg Jun a közelben tartózkodik Very Happy
-Ah, tényleg, fürdőház. Olyat animékben láttam már. -kuncogok. -Alig várom. Most menjünk, vagy majd máskor? -kérdezem, és közben elgondolkodom, hogy Jay-nek is küldjek-e egy üzenetet, hogy van-e kedve jönni. Biztos van, ahogy ismerem, és ő sem járt még onsenban, legalábbis nem tudok róla, ezen kívül már ő is fel tud jönni a második szintre. -Tényleg, nem bánod, ha meghívok még valakit, ha megyünk? -mosolygok, és ha Jun beleegyezik, gyors pötyögök is egy rövid üzenetet a dologról drága páromnak.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi8140/8500Tavacska - Page 2 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Jun on Hétf. Júl. 08 2013, 10:15

//Chan :3//
Nem is gondoltam volna, hogy a cicus nem a kezdő petje, és mégis miféle rendszer ez, hogy valaki kap egy főnixet férfi létére, egy nő meg egy óriás pókok? Hihetetlen...a tüzet sikerült eloltanunk, Chan még földel el is takarta, nehogy meggyúladjon ismét. Habár kétlem, hogy itt a semmi közepén bármi felgyulladna... azokon a padokon és a kis halászházon kívül.
- Természetesen most- mosolyogtam - az onsen mindig akkor esik a legjobban ha előtte kiélvezted a meleg nyári napot a parton. - ecseteltem. Milyen rég is voltam már utoljára. Habár sok rossz és vicces emlékem van a fürdőkkel kapcsolatban mégis imádok járni. Közben megkérdezte, hogy hívhat e valakit.
- Persze, csak nyugodtan. - közben fél szemmel a fa irányába nézelődtem. Ha már itt volt egy óriáspók akkor valószínűleg a tópartot este el szokták lepni a mobok. Jobb lenne eltűnni innen. Kitudja mennyien vannak, és milyen méretben. - és kit hívsz? - tettem fel a kérdés kíváncsiskodóan. Talán még ismerem is a vendéget.
- Mi lenne, ha a teleportáló bigyónál várnánk rá Arbusban? - kérdeztem a lánytól, tekintettel a lenyugodni készülő napra. Kellett volna magammal hozzak, gyertya kristályt. Fenébe...Remélem az onsen hatalmas lesz és tiszta. Tényleg, ha jól emlékszem a legtöbb onsen fogadóként is működik. Finom ételekkel...kényelmes futonokkal...asztali tenisszel. Oh igen, kíváncsi vagyok Kayaba mennyi mindent rakott bele ezek közül a játékba is. Remélem minőségi munkát végzett azzal is, nem csak a harcrendszerrel meg az étkezéssel...
- Milyen ember is a barátod? - tettem fel a kérdést, kíváncsian Chan felé fordulva, közben az indulásra biztatgatva. - ő is állatidomár? - olyan érzésem van mintha a cicus elkezdett volna kerülni. Sőt mintha valamiért túlzottan is imádja Chan lábát.

//Ha gondolod a következő kőrt már folytathassuk Arbus-ban Jay-el:3//

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi3984/4100Tavacska - Page 2 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Chancery on Hétf. Júl. 08 2013, 10:44

//Jun:3//

'Levél elküldve', én meg cicamosollyal nyugtázom, hogy igen, felfogtam, királyság. Remélem, Jay hamar elolvassa és válaszol, főleg, miután Jun közölte, hogy máris indulnánk. Mikor végeztem, nagyot nyújtózom és lélekben is felkészülök életem első onsenes élményére.
-Pont írtam neki, hogy majd ott megvárjuk. -mosolyogtam, hisz én is azt gondoltam a leglogikusabb helynek a találkozáshoz. Jay hozzám hasonlóan még sosem hagyta el az első szintet, és nem lenne jó, ha rögtön el is tévedne a városban, főleg most, hogy megy le a nap.
-Nem, ő kardforgató. -felelem, mikor elindulunk a város felé. Álomkelő olyan szorosan nyomul hozzám, hogy végük megunom a vele való kerülgetést és a karjaimba veszem. Szemmel láthatólag elégedettebb, hogy így talán semmiképp sem bánthatja megint Jun vízzel. Még nem fogta fel, hogy az onsenek is általában vízzel vannak teli. -És a párom. Nemrég találtunk egymásra a Kezdetek Erdejének szélén a disznóknál. -válaszolom tán túlzott jókedvvel is, de ez van. Még mindig alig merem elhinni, hogy rátaláltam és épségben van, fél évnyi aggódás, félelem és bizonytalanság után. Még mindig a felhők között érzem magam a gondolatra, és 'I wonder', ahogy angol mondaná, mikor fog ez az érzés elmúlni, avagy elmúlik-e egyáltalán.
Legszívesebben ugrálnék, de nem akarok hülyét csinálni magamból, és nehogy Álomkelő is rosszul legyen tőle, így követem tovább nyugiban Jun-t a város felé. Mire odaérünk, eléggé besötétedett, és van egy olyan érzésem, hogy annak a póknak azóta lett társasága. Most fogom csak fel, hogy hoppá, éjszaka egyes mobok aktívabbak, akiket jobb elkerülni, és nem tudom, itt mifélék lakozhatnak. Huha. Jobban kéne figyelnem.


//Oksa, csak még megvárom a válaszát, addig kezdj nyugodtan Smile Én meg szólok zárásért Smile//

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi8140/8500Tavacska - Page 2 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Júl. 08 2013, 16:06

Kagura-san

Arca továbbra is rezzenéstelen, így szavai maradtak meg egyetlen mentsváramnak. Állok előtte mereve, mint aki halálra vár vagy a végső elutasító letaglózásra. És nem, rosszul aludt, és fáradt, akkor már csak enyhíteni kell majd fáradságán. Egy jó kis pörgős dologgal. De mi lehet az, elég lassúnak tűnik a lány, bár azt meg kell hagyni Nován, olyan ruganyos volt és gyors. Szóval ez sem lehet, nőies vonásai testtartása és mozgása. Kezd kirajzolódni előttem Kagurán kívül egy másik teremtmény mi voltja, na de félre téve az elemző gondolataim, rámosolyogtam és így feleltem.
- A következő pár órába úgy érzem, lesz némi előre lépés álmosságod leküzdésében, vagy akár egy szunyában is. Szép nap a mai, és már érzem a tó illatát – a pára már belengte a vidéket, hisz egy tó mellett sose olyan fojtó a levegő, hacsak nem vízpárában állunk egy tavi vihar közepén, de mivel itt nincs eső biztosan nem futunk ilyenbe bele. Mosolyom felváltotta némi belerévedés a semmibe, igen a semmi, nem tartok semmitől, biztos ez? Vajon tud úszni Kagura-san? Megannyi kérdés foglalkoztat. De ideje lenne talán indulni. ahogy kezem-nyújtottam felé, váratlan dolog történt. Hirtelen olyan nagy lett a világ többet nem nagyon láttam az út köveiné, poránál, és a zöld fűnél az út két szélén.
Majd hirtelen emelkedtem és látóterem is kitágult újra láttam a tavat, éreztem valamiket, hogy hozzámérnek, de annyira szokatlan volt minden, hogy nem tudtam megkülönböztetni attól sem, hogy mi húzza ennyire a fejem. Nem is tartott soká ez az érzés, és egy ismeretlen hangforma zengett fejemben, halk szavak voltak, ugyan jelentésük számomra ismeretlen. Mintha teljesen idegen nyelven lenne. Azonban hirtelen rendbe éreztem magam újra és mellkasomra két kéz fonódott, ami miután elengedett, az ölelés is megszűnt. Itt állok lábaimon, hátra fordulok és látom Kagura-san éppen leereszti karjait. Csodálkoztam azon, ami történt, arcáról továbbra sem olvasok le több érzelmet, és láthatóan ő kész folytatni utunk a Tavacska felé.
Vajon mi történhetett, álltam némán, majd inkább felé fordultam melléléptem és újfent nyújtottam karom, talán mintha lassabban karolt volna belém ez alkalommal, de lehet csak én tévesztettem és nem is így történt. Ami az előbb történt arról nem szóltam ugyanis elég homályos minden. Két lépés közepette, viszont nem bírtam tovább.
- Kagura-san ahogy leérünk a tópartig, én nem fogok tudni ellenállni a tó vonzásának és belemegyek a vízbe úszni, fürdeni. Gyere csatlakozz majd, mielőtt belekezdenénk a fejtörőbe lazítsunk. – válaszoltam jókedvvel. Még mindig éreztem ölelését. Amíg olyan nagy volt a világ, addig nem éreztem semmit azon a két dolgon kívül, amik a fejem búbjáról lógtak. De az utána következő pár pillanat már beleégett hosszú távú memóriámba, ahogyan így a neve is. Mosolyogtam. A hátralévő úton kérdezgettem, hogy ő mit látott, mi történhetett, és hogy ismeri-e a búzavirágos trükköt.
Ha nem ismerte bátorkodtam oldani a hangulatot egy kis (hodorkodással) hóborkodással. Megálltam elvettem kezem az övé mellől, és oldalt a fűben kinéztem magamnak egy „ravnosbúzát” ez egy speciális fajta növény itt Aincradon, és nagyon hasznos gyerekcsíny kiegészítő, az ezen világra termett játékosoknak. Egyéb felhasználásról még nem tudok, félbe törtem és az első felével megdobtam. A szél elfújta és a cipőm orra előtt esett le. Nagyra nyitottam szemeim, és kissé durcásan dobtam a következőt máris ügyetlenkedek, hisz még most dobtam az elsőt, és útjára indult a második is. Ez viszont talált, a hasánál oldalról találtam el ruhája szegélyét, remélhetőleg a kis hegyes vége nem szúrta meg bőrét. Ugyan fájdalmat nyomában nem érezhetne, de azért mégis milyen lenne. Közben arcomról gyerekes mosoly kezd kialakulni nevetéssé. Ha nem folytatódott a ravnosbúza párbaj, akkor hamarosan elértük a tópartot, elengedtem újra a karját és futtában közelítettem meg a víz felszínt, levetkőztem gátlásaim előtte, és nem bírtam uralkodni magamon, miközben fél kézzel átöltöztem menün keresztül a következő mondat szökkent számra.
- Akarlak téged Asuka!!! – használtam a vízfelszínt, mint egy közvetítő eszközt. Nem túl messze volt némi civilizáció, amit valószínűleg nem csak a csenden kívül zavartam meg. Pár játékos vagy, njk, ahhoz túl messze voltak, de a hangom biztosan elért hozzájuk. Felvillant egy emlékkép, arról a lányról, igaz keveset beszélgettünk, és ott is egy gally volt, ami utunkat állta, és persze én ezt valahogy jóvá kell tegyem. De mégis miért volt ez most?
Tovább pislogtam, de nem tudtam mire vélni, úgy éreztem az elmém erőszakolta meg a játék, hisz egy mély gondolatom, most a tóvidék, és talán még a falu is hallhatta.
Azzal talán megkönnyebbülve, talán szégyenemben ellöktem magam a parttól és hát úszásba kezdtem, az olíva zöld rövidnadrágomban. Úszóruhát sajnos nem találtam még a boltokban. Közben a víztől kissé homályosan látva kerestem Kagura-sant csatlakozik-e, de még ott állt a parton. Úgy meg is indultam vizesen felé.


A hozzászólást Hayashi Yuichi összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 29 2013, 13:56-kor.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Tavacska - Page 2 Vo36oi4298/4400Tavacska - Page 2 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tavacska

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.