[3. Boss]

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [3. Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Dec. 26 2012, 19:20

Résztvevők: Tatsuki Ranmaru, Miyanari Kana, Sakamoto Rin, Fuun Kotarou, Anatole Saito, Hokushin, Shiel D. Lewis, Rita Hanami, RenAi, Peter Worker

Feladat: Megérkeztek, egyeztettek, szokásos.

Határidő: 3 nap
Sorrend: nincs


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 31 2014, 02:02-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Mirika on Csüt. Dec. 27 2012, 15:46

Leszámítva azt, hogy lassan összeroppanok, egész jól vagyok. Minden bossharc kikészített eddig valamilyen módon, Illfangot nem kell magyaráznom, a Pókkirálynőnél az összes létező traumámat sikerült újraélni néhány pillanat alatt, a csigánál meg szimplán kiakadtam azon, ami történt Kotástól, Hokustól, mindenestül. Roppantul kíváncsi voltam, hogy a 3. szintboss milyen nyalánkságokat fog tartogatni, és már előre felkészültem arra, hogy idegroncsként kell majd kitámogatni a teremből ismét. Ezúttal az előző szinttel ellentétben tevékenyen részt vettem mind a kazamata feltérképezésében, mind a szervezésben. Utóbbi olyan jól sikerült, hogy ezúttal a "hagyományokat" megszakítva nem az Ököl hívta össze a bossütést, hanem én és a Voice, ami a jelenlegi lelkiállapotomat tekintve egyenlő egy csodával. Mármint az, hogy képes vagyok ilyesmivel foglalkozni...
Azért az mindenképp epic érzés volt, hogy ezúttal én irányíthattam a bandát. Valahogy úgy éreztem magam a kazamatában, mint a kisgyerek a játékboltban, ahogy vonultam vezetőként, sarkamban három legerősebb céhtársammal az olyan felemelő érzés volt *3* Még az új köpenyem is lobogott a hátam mögött! Amúgy a marhaságoktól eltekintve megkönnyítette a dolgot, hogy most nem kellett szóló játékosokkal foglalkozni, így a két vezető céh egységesen jöhetett ide. Láttam néhány új arcot is az Ököl részéről, jó volt látni, hogy végre ők is erősödnek. A rivalizálás csak úgy az igazi Razz Hokut viszont nem láttam egyelőre, nagyon bíztam benne, hogy az önkéntes száműzetését végre befejezi, abbahagyja a dackorszakát és a gyerekes viselkedését, osztán megjelenik és szétcsapja a bosst velünk együtt :3
- Emberek, nem húzom az időt! - álltam meg a bossterem kapuja előtt, és szembefordultam a csapattal - Örülök, hogy a 2. szinten történtek nem vették el a kedveteket, én speciel örülök neki, hogy ilyen gyorsan sikerült eltakarítani az útból a csigát. Még mindig egy olyan játékban vagyunk, ahol ha nullára esik az életed, véged van a másik oldalon is, minél kevesebbet kell kockáztatnunk, annál jobb. Éppen ezért jöttünk ide most ennyien, akármi is várjon minket a túloldalon - itt tartottam egy kis szünetet, és jelentőségteljesen végignéztem az összegyűlteken. Nem számítottam hosszú harcra, de arra se, hogy olyan piszkosul könnyű dolgunk lesz, mint az előző szinten, így Rita-san példájából kiindulva, és Mr. Kocka segítségével kidolgoztunk valami taktikafélét, amit fel lehet borítani -.-
- A csapatot három részre osztom. Lesz három tank, név szerint a lovag, az idomár és RenAi-san. Ha rajtuk kívül bárki mást támad a boss, kötelességünk lesz úgy switchelni, hogy a figyelem rájuk irányuljon. Tankok, ha bármelyikük élete átcsúszik sárgába, vonjátok ki magatokat a boss támadásai alól! A második csoport a távolsági harcosok lesznek, azaz Rin, Ranmaru és jómagam, hátulról fogunk támogatni titeket, szükség esetén jöhettek hozzánk potikért is. A két csoport között a mobil támadóegységet pedig a többiek képzik, az ő feladatuk lesz a bosst sorozni, amíg a tankok lefoglalják őket. Ennyi, remélem mindenki megértette a feladatát! Előre a szabadságért! - löktem magasba a kezemet felkiáltva, aztán visszakoztam és a helyemre löktem Kotát, hogy ismertethesse, amit a szintfőnökről tud. Ranmaru mellé álltam, és finoman oldalba böktem a könyökömmel, majd rámosolyogtam, aztán Anatra pillantottam, hogy lássam, hogy érzi magát Vio nélkül. Kicsit meglepett, hogy ő nem jött velünk.
És mikor a bossterem hatalmas kapuja lassan kinyílt, az előző szinthez hasonlóan ismét felajzottam az íjamat, hogy hátba nyomjam Kotát egy erősítő nyíllal. Hátha most is leszólózza, mint az előzőt, bár ha még valaki kiakad és felpofozza utána, akkor többet nem csinálom Neutral


// +6 erő Kotának az első három támadásához //


A hozzászólást Miyanari Kana összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 01 2013, 19:51-kor.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[3. Boss] Vo36oi576/600[3. Boss] 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Fuun Kotarou on Pént. Dec. 28 2012, 00:15

[>>Boss Fight
Part: IV. Bunmei <<
Ahogy mind eddig minden bossról erről is volt tudomásom. Ám most sokban változtak a szokások. Előre ki lett dolgozva egy stratégia, melyben nem láttam hibát ennél a bossnál tökéletesen alkalmazható, és majdhogynem nincs más választásunk az esélyes 16os sebzés miatt. Az egyetlen talán az én különleges képességemre alapozva, hogy sérülés nélkül ússzuk meg az egészet. Meg is fordult a fejemben a dolog, de ha valami gixer csúszik be és bekapok egy nagy találatot ismét Kana fog szívrohamot kapni. Már nagyon ráfért, és a mostani szervezés után meg már nagyon ki is érdemelte, hogy egy békésebben zajló harcot is kapjon. Egyedüli random dolog Hoku volt, de szerencsére nem hallottam olyat, hogy „valaki” nekiesett leszólózni ezt. Meg kell hagyni a különleges képességem nélkül én sem tudtam volna, ha egyszer is nagyot csap. Végighallgatom Kanát, aztán ahogy a helyére lök. Alaposan meglepett, mert ilyet még nem csinált, s ennek hatására kiterülök. Mondjuk lehet nem jókor gondolkoztam, avagy álmodoztam, mert kellett néhány másodperc, hogy leessen mi folyik itt. Felkeltem, leporoltam magam, majd körbenéztem az összegyűltekre.
-Nos, én is örömmel üdvözlök mindenkit. A legutóbbi egyedülálló tettemért, most szeretnék egy apró bocsánatkérést megejteni. Kicsit elszállt velem a ló, de most biztosíthatlak titeket, hogy nem lesz ilyen, hisz ellenfelünk már jóval erősebb, bár még mindig az alsó erőhatárt súrolja, szóval nem lesz kemény dió, akarom mondani gólem. Rengeteg páncélja van, ám kevés élete. A sebzése kereken nyolc, de 50% esély van rá, hogy a dupláját üti, ezért kérem senki ne menjen 17 élet alatt a közelébe. Egy fázisa van így szerencsére nem kell meglepetésekkel foglalkozni, valamint segítői sincsenek. A különleges képességeitek szinte biztos, hogy működni fognak ellene, szóval, ha úgy van ne habozzatok használni vészhelyzetben. A tálalt taktika a legtökéletesebb ez ellen a boss ellen. Ennyi lenne, és hajrá.
Mondtam, majd átadtam a beszélőke helyet annak aki szeretné. Befelé menet elsők között vagyok s lököm be az ajtót.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
[3. Boss] Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[3. Boss] Vo36oi10/1200[3. Boss] 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Rita Hanami on Pént. Dec. 28 2012, 09:44

A nap már jó ideje felkelt azóta, hogy elkezdtem gyakorolni az oldalkard használatát a fogadó mögötti erdős részen. Torubana egyik fogadója lett az én kis otthonom, igaz nem a legkényelmesebb vagy a legnagyobb de legalább van egy állandó hely ahol megpihenhetek a küldetések és a harcok után. Valahogy jó érzés volt azzal a tudattal neki vágni egy kalandnak, hogy van hova visszamenni. Talán ha lesz egy kis pénzem meg is veszem ezt a kis fogadót… izé... vagyis ha jó sok pénzem lesz akkor. Cél alanynak egy vastagabb fát szemeltem ki magamnak amin szinte egész éjjel gyakoroltam a boss elleni küzdelemre de talán most már ideje lenne elindulni a dungeonba. Ott fortyogott bennem a bizonyítási vágy, hogy ezúttal én leszek az aki majd az utolsó ütést méri a bossra. Elszánt voltam és ezzel az érzéssel indultam neki az újabb harcnak. Útközben elhaladtam az egyik kirakat mellet ahonnan az igencsak komor és komoly sőt szinte már dühős énem nézett vissza rám. Mindig ilyen voltam harc előtt vagy edzés közben… harc közben… meg szinte mindig kivéve pár alkalmat ahol elengedhettem magam.
~Nem kellene ennyire komolyan venned ezt az egész hülyeséget… AUCH!~ Csendült fel az öcsém hangja a fejemben és a szemeim előtt megjelent az a jelenetsor mikor öcsémet először tanítottam Kendozni. Nagyon csúnya verést kapott akkor tőlem és el is ment a kedve az egésztől.
~ Ha nem veszed komolyan akkor nem is ér semmit az edzés!~ Szóltam rá erélyesen. Na igen nagy hibám volt, hogy még az edzéseken is úgy küzdöttem mintha versenyen lennék ami még annyira nem is lett volna baj de az újoncokkal is ugyan így bántam akiknek valljuk be őszintén nem sok esélyük volt, nem is nagyon tanítottam kezdőket.
~ De ez így nem fer! Esélyt sem adsz arra, hogy megmozduljak ez így nem edzés, hanem csak kínzás.~ Méltatlankodott az öcsém. Most már tudom, hogy teljesen jogosan. ~ Ha vidámabban állnál hozzá akkor sokkal jobb lenne sőt, a meccsek előtt eljárhatnál egy Nyan dancet, hogy jobb kedved legyen.

~ Nyan dance?~ Néztem rá szúrós szemmel mire ő elkezdett táncolni és énekelni mire én megint fejbe vágtam a sinai-al (bambuszkard).
~ Hülye! Ez nem segít semmit!~ Szóltam rá megint. Arra már nem emlékszem mi történt utána és időközben sikerült is visszatérnem a jelenbe és ismét az a morc komor lány nézett vissza rám aki az előbb.
-Nyan dance… Hogy is volt? – Kérdeztem halkan a tükörképemtől majd gyorsan szétnéztem, hogy nem e lát valaki. Ekkor a kézfejemmel egy mancsot mintáztam és az arcom mellé emeltem majd ugrálva a másik irányba fordultam ezután pedig vissza, hogy aztán előbb az egyik majd a másik kezem a magasba emeljem, végül pedig megpördülök és az ekéz mozdulatsor közben énekelem a kis dalocskát. „ Nyan nyan nyan nyan ni hao nyan! Gorgoeus, delicious an deculture!” Kissé kipirúlva néztem a tükörképem majd kiegyenesedtem és megigazítva a hajam tovább haladtam.
-Hülyeség! – Jegyeztem meg egy halvány mosollyal az arcomon. Végig néztem a díszes társaságon mikor végre megérkeztem a harmadik boss terméhez. Szinte ugyan azok az emberek vannak itt akik mint az előzőnél köztük az a kardforgató is aki legutóbb egymaga végzett a bossal. Amint megpillantottam a fiút az kezem ökölbe szorult, dühös voltam rá és egyben féltékeny is. Na jó inkább az utóbbi. Azt hittem kiemelkedő vagyok legalább a kasztomon belül, de úgy néz ki nagyon nagyot tévedtem. Ez a fiú sokkal jobb volt nálam jelenleg. Habár most sikerült egy keveset fejlődnöm köztük megtanulni a kétkardos harcmodor egyes mozdulatait még mindig nem tudom tökéletesen kihasználni ezt a bónuszt habár hála a nemrég vívott csatámnak azzal a két sráccal már élesben is volt szerencsém kipróbálni ezt a fajta harcmodort. Kicsit jobban szétnézve két ismeretlen arc is feltűnt akik legutóbb nem vettek részt a harcban viszont a nevük mellet ott lebegett a céhünk emblémája, tehát nyilván tagok lehettek. Miután végighallgattam az íjász lány haditervét és a kardforgató beszédjét valamint mindenki másét, aki felszólalkozik Előhúzom mindkét kardomat és elindulok befelé a boss terem irányába.

_________________
[3. Boss] Ritahanamiwwwkepfeltolt[3. Boss] Ritahanamiwwwkepfeltolt[3. Boss] Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[3. Boss] Vo36oi10/1300[3. Boss] 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Peter Worker on Szomb. Dec. 29 2012, 22:07

Voltam, mert lennem kellett, bár nem voltam biztos benne, hogy valóban itt volt a helyem. A lány szavai után, mintha egy horog került volna a számba és élő csalinak éreztem magam. Nem volt jó érzés! Tény, hogy életpontilag az átlag felett voltam Lewissel és RenAival, de akkor is. Tökéletes kedvtelenség uralkodott el rajtam. Nem volt kedvem a boss elé menni.
A lány után egy hosszabb hajú fiú következett. Volt információja, nem is kevés és fogtam fel, hogy miért kellett elől lennem, ugyanakkor volt egy társam nekem is, Hisame. Úgy éreztem ő róla megfelejtkeztek. Figyelnem kellett rá, hisz fele annyi életpontja volt, mint nekem.
- Hisame. – guggoltam le hozzá – Kérlek, most hallgass majd rám. Míg nem szólok, mögöttem maradsz. Nem szokásom, de ez parancs. – nem mosolyogtam, nem akartam kedvesnek tűnni. A helyzet nem erre volt megfelelő és míg Hisame nyugodtan bólintott, reméltem, hogy megértette a szavaimat. Tartottam az öklöm neki, hogy fejével érintse azt, majd miután ez megtörtént, álltam fel.
Nagyot sóhajtottam, a kedvtelenség továbbra se múlt tovább. Körbe néztem még a társaságon és állapítottam meg a tényt, hogy nem sok mindenkit ismertem, csupán csak nagyjából a céhem tagjait.
Nem volt kardom, mit előránthattam volna, nem volt fegyverem. Ha jól értelmeztem, csak elől kellett lennem és terelnem a főnök figyelmét, hogy engem bántson mások helyett.
- Milyen hősies. – adtam hangot gondolatomnak, de nem voltam lelkes, szívesen átadtam volna ezt a szerepet másnak.
Zsebre dugott kézzel mentem előre és fejemben sértő neveken gondolkoztam, mivel illethettem a még nem látott ellenfelünket. Ha a megnevezéseim nem lettek volna elegek, akkor a tervem B pontja a bökdösés volt, azonban ehhez nem fűztem sok reményt, minthogy elméletileg nagy páncélzattal rendelkezett a gólem. Sehogy sem volt jó ez számomra.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[3. Boss] 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[3. Boss] Vo36oi2601/2700[3. Boss] 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Vas. Dec. 30 2012, 01:04

Mellkasom előtt karba tett kézzel léptem a társaim közé. Nem voltak közöttük idegen arcok számomra: futó pillantással mértem végig őket, fókuszaim cikáztak a látóteremben, és ráközelítettek, kiemeltek mindent, amire csak kíváncsi voltam. Ez már a harmadik boss volt, amelyiknek nekiálltunk.
Szemem sarkából mértem végig Kotarout. Nem ismertem a pontos felszereléslistáját, így nem tudtam, hogy pontosan mik is díszítik, de még így is nehéz lett volna szótlanul elmenni pl köpenye felett. Biztos voltam benne, hogy valamilyen ritkaság lehet, bár sem a nevét, sem a bónuszait nem ismertem. Felhúzott szemöldökkel mértem végig a fókuszaimmal, miközben beszélt. Igyekeztem kihámozni a rejtett információkat a szavaiból, de szerintem lényeges információkat alig említés szintjén mondott el, míg másokról nyíltan beszélt.
Megfogott, amikor arról beszélt, hogy ezúttal nem akarja leszólózni. Hetes szintűként álltam közöttük, és bizony sok pontot költöttem gyorsaságom fejlesztésére, hogy a nyomába érhessek. Tanultam az előző boss során elkövetett hibámból. Ezúttal az Ökölnek akartam megszerezni a ritkaságot. Esélyünk is volt rá. Egyre többen és többen voltunk mi is, és tényleg a legjobbak, hiszen most is szép számmal képviseltettük magunkat. Kerestem Peter pillantását, megpróbáltam elkapni, és biccenteni felé. Halovány mosolyt küldtem hősies lovagunk irányába. Ritával és barátnőjével csak össze akartam nézni. Úgyis beszélni fogok róluk hamarosan. Megleptek azzal, hogy egyeztették terveiket az Angyalokkal. Nekem, mint Mr. Kockának, nem sok szerepem volt benne.
Rendben, hadd kérjek én is néhány szót. Ezt a bossütést nem a mi céhünk, hanem az Voice szervezte. Örülök, hogy már nem csak a részvételben, hanem a lebonyolításban is segédkeznek. Mirika… Kotarou… Anatole – Valódi tekintetem is végighordoztam az üdvözölteken. Bevallom: előre kiválogattam a fókuszok közül, nehogy megint a klasszikus hibába essek, hogy azt hiszem, mindenkivel tartom kicsit a szemkontaktust, valójában pedig végig fennakadt tekintettel bámulom a plafont. – És természetesen a többi tagot is köszöntöm. Nem hiszem, hogy komolyabb kihívás lesz számunkra ez a boss, de azért legyen mindenki óvatos. Gratulálok a taktikához. Biztonságban érzem magam. – Lehívtam a menürendszerem és harci ruházatra váltottam, így íjam a kezemben termett, köpenyemet pedig láncingemről libbentette a felvétele.
Ahogy Kotarou is támogatást kap, úgy játszok én is ujjaim között a lovagtól kapott béna adrenalin potival. Végül a fejemet rázom, és elteszem. Ez egy olyan beszélgetés lezárása volt, amit magamban, magammal folytattam: győzzön a jobbik! Vagy valami hasonló.
Nem csak a kardforgató lép az elsők között az ajtóhoz. Hagyom, hogy belökje, és előbb indulhasson neki: ott vagyok szorosan mögötte én is, és biztos vagyok benne, hogy nyilaim, ha nem is fogják talán megelőzni, ott lesznek azért szorosan a sarkában.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[3. Boss] Vo36oi115/1700[3. Boss] 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by RenAi on Vas. Dec. 30 2012, 02:22

Mire a boss terem elé érkeztem, már gyűltünk össze páran. Nem elsőnek de nem is utolsónak értem a többiekhez. Körülnéztem és ismét számos ismerős arcot láttam, arról nem is beszélve hogy még valószínű páran csatlakoznak majd hozzánk. Valahol örülök hogy ismerősökkel együtt vállaljuk be az ilyen szörnyeket, mert ha teljesen idegenek lennének nehezebb lenne összedolgozni. De nem kellett sok rájöttem hogy hülyeségen gondolkodok, elvégre még nem volt lehetőségünk úgy igazán összedolgozni, vagyis csak én meg pár másik ember lóghatott ki, akik nem vettek részt az első boss harcban. Kana a másik céh vezére, már meg is kezdte beszédét, hallottam hogy most a Voice szervezte a boss harcot, ami miatt kicsit rosszallottam is a mi vezérünkre, elvégre eddig miénk volt ilyen téren a staféta bot. De lehet neki is kell némi szabadnap, a lényeg a lényeg itt van körünkben és ezzel is támogatja a boss harcot. Azaz kiáll a céhéért. Majd megpillantottam Rita chant, elég morcos hangulatban volt oda intettem neki hátha észre vesz a tömegből, de nagyon el volt gondolkozva valamin. A beszédeket végighallgatva miszerint ki van osztva hogy tank leszek, nem ijedtem meg, sőt hasonlóképp is szerettem volna, így legalább biztos hogy a boss közelébe leszek és bevihetek neki pár sebzést, legalábbis reménykedek benne. Peternek ez a felállás nem igazán tetszett látszott rajta na meg a – Milyen hősies. – Szarkazmussal bélelt mondatából is tisztán le lehetett szűrni. Mondjuk tudom hogy a srácnak sok élete van, a küzdelmünk alatt ez bebizonyosodott, ugyanakkor azt is tudom hogy a petjének vajmi kevés lehet, megértem hogy aggódik, valahogy átt tudom érezni, egy állatidomár a petje nélkül olyan lehet minét például én a kardom nélkül. Ráadásul én kardot tudok cserélni, de egy petet vajon lehet. Félek hogy nem. Kota beszédét többen kiélezett tekintettel, követték. Míg a fiú a részleteket mesélte a leendő bossról. Nem is olyan rég megígértem magamnak hogy szemmel tartom a fiút! Ki akarom deríteni hogy vajon tényleg hacker, beater vagy épp ami. Ugyanakkor valahol sikerült is meggyőznie arról hogy nem csinál hasonló csalásokat, de akkor sem tud nyugodni hagyni a tudat…A céhvezérünk gratulált a voice-nak hogy végre nem csak sereghajtók, hanem teljes körűen oda is teszik magukat a boss harcban, a megszervezéstől a taktikáig, befejezőleg. Ekkor értettem csak meg, ez okos húzás hogy talán a két céh biztos barátságot kössön, vagy legalábbis alakíthatóson ki. Ugyanakkor tudom, hogy két céh között mindig is lesznek ellenvetések, ami picit elszomorít, ugyanakkor a különbségek erősítik a versenyszellemet is. Miután lassacskán összegyűltünk és mindenki felszólalt aki szeretett volna, Rita se szó se beszéd elő vette mind két kardját és megindult a boss terem ajtaja felé, mikor elhaladt mellettem én is előkészítettem a fegyverem és követtem. Láttam hogy valami zavarja Őt így nem mertem megszólítani, csak csendben haladtam utána, és figyeltem minden engem körülvevő rezzenésre.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[3. Boss] Vo36oi10/7300[3. Boss] 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Dec. 30 2012, 03:39

Csendben közlekedtem céhtársaim mellett, mélyen magamba zárkózva. Úgy éreztem magam, mint egy zsoldos katona. Persze szó sem volt erről, senki nem kötelezett arra, hogy ma a 3. boss ellen vonuljak. Én ajánlottam fel a szolgálataimat. Most jött el annak az ideje, hogy nem a Fist, hanem a Voice toborozta össze a tagokat a küzdelemre. Egyszerűen képtelen voltam távol maradni az eseménytől, hiszen egy-egy ilyen lassan presztízs értékűnek számított. Arról viszont még csak nem is álmodoztam, hogy a közeljövőben elnyerhetek egy különleges tárgyat.
Nem Violeta hiánya okozza komorságom, nem bántam, hogy ma nem tart velünk. Nem is kértem, hogy jöjjön, nem is ajánlkozott. Biccentek minden érkezőnek és jelenlegi elcsigázott állapotomban még arról is megfeledkezem, hogy Ranmarut cukkoljam. Halovány mosoly szökik szám szegletébe, amikor köszönök neki és az Ököl többi tagjának. Szinte oda se figyelek, amikor Mirika, majd Kota beszédet tart. Tiszteletlen dolog ilyet még csak gondolni is, de untam már ezeket a taktikai tájékoztatókat. Úgyis mindig borul a pakli, ha nyílik a terembejárat. Próbálok élénknek és érdeklődőnek tűnni, de bevallom, no, kialvatlan vagyok. Hajnalig az új barátommal, Aldoval múlattam az időt, most pedig teljesen elcsigázott vagyok.
Valamiért automatikusan a lovag mögé sorolok be. Kicsit olyan érzésem támad, mintha a pajzsa mögött lehetnék a legnagyobb biztonságban. Lewist és az idomár fiút, Petert már ismerem egy-egy közös kalandból, RenAit viszont a legutóbbi boss harctól eltekintve aligha sikerült megismernem. Ebből kiindulva egyértelmű, hogy a két fiú felé tendálok. Peter mögé azért nem húzok, mert nem akarom harc közben őt is és sárkányát is kerülgetni, épp elég, ha a lovaggal switchelek majd. De miket zagyválok itt össze, nekem az első vonalban lenne a helyem, a tankok között! Alapvetően jó a stratégia, de ugyanakkor érzek benne egy szarvas hibát. Mégis kinek a fejéből pattant ki az az ötlet, hogy egy idomárt küld előre, az első frontvonalba? A petje, a fegyvere, aki nélkül támadásképtelenné és haszontalanná válik, nos ez a kis bébi sárkány az életpontjainak csupán a felét birtokolja, s így már mindjárt nem is igazán számít tanknak. 35 HP-m van és további 11 páncélom... ráadásul a Gyorstalpalómnak hála most már mozgékony is vagyok, nem csak egy lomha dög, aki a sor végén kullog. Őszintén szólva nem is igazán értem miért strapálom magam ilyen okfejtésekkel. Hiszen ez a bossharc sem fog másról szólni, mint hogy kidolgoztak az okosok egy taktikát, bemegyünk, alapjaiban megdől a taktika, mindenről a pontok fognak dönteni és a leggyorsabb játékos leszólózza a gyenge bosst. Ha nem ő, akkor a második leggyorsabb. Mi, a többi 8 pedig dísznek vagyunk itt, meg hogy potyaleső módjára a koncon rágódjunk. Mi másért jöttem volna ide én is, mint a tapasztalatszerzésért és hogy végigmozizzam a bossfightot. Nyilván mások is vannak még így ezzel, nem csak én, még ha hozzám hasonlóan ezt nem is mondják ki. Legalábbis ezzel nyugtatom magam. Megígértettem saját magammal, hogy nem fogom széttrollkodni a harcot a falnak dőlve, hanem fejben toppon leszek, mert bármi közbejöhet és szükség lehet rám is. Lándzsámat két kézre fogom, majd megindulok végül a lovag és az idomár között pár lépésnyi távolságban lemaradva.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[3. Boss] Vo36oi10/5000[3. Boss] 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Vas. Dec. 30 2012, 19:47

Néha annyira meleg van Aincradban, hogy Pánci legszívesebben meginna egy finom frissítőt, s egész nap csak henyélne, semmit se csinálva. De a hősök élete nem csak játék és mese, s ő hallott már a gonoszról, a csúf, katyvasz harmadik bossról! Rantól, ő hívta ide is egy csinos üzenet keretein belül, s a lovag félretéve minden tervét, amit a mai napra kigondolt, magához ragadta pajzsát, s belevetette magát az Aincradi frontharcosok mindennapi életébe.
A térképe tanulmányozása híján először az ellenkező irányba indult el, de aztán megnézte, biztos ami biztos, s egyből fény derült a turpisságra. Szerencse, hogy nem vesztett sok időt a csavargásával, a végén még lemaradna a nagy ütközetről ember és program között.
Kapkodta hősi lábait amennyire csak tudta, de gyorsaság pontok híján maximum egy talicska sebességére tudott gyorsulni. Szerencsére ezzel a sebességgel is időben megérkezett a helyszínre, vagyis a kazamata után fekvő boss-ajtóhoz. Vegyes érzelmekkel lassít le, mikor realizálódik benne, hogy szinte ő az utolsó befutó, de hát jobb későn, mint soha.
Egyenként biccent minden jelenlévőnek, de sokkal igényesebben teszi, mikor egy másik Ököl-tagnak küldi a köszönés ezen formáját. A Voice céh vezére, teáskanna villámgyorsan felvázolja a tervet, hogy hogyan kíván megszabadulni a bosstól. Ezek szerint a lovag elől lesz, hogy a boss őt üsse, ami mint kiderül egy kardforgató szavaiból, egy gólem lesz. Nem gyorsan, de sok páncél van rajta.
Peter ~akit szintén mellé osztottak be az első sorba~ megjegyzését nem tudja figyelmen kívül hagyni, így gyorsan fűz hozzá egy kommentet:
- Igen valóban hősi munkának ígérkezik! A mi feladatunk lesz óvni a többieket azzal, hogy akár fel is áldozzuk magunkat..! - szavaiból egyértelműen ki lehet venni, hogy nem értette Peter hangszínén a negatív hozzáállást. A fiúval együtt ő is megindul az ajtóhoz, de egy pillanatra hátrafordulva örömmel látja, hogy mögé is kezdenek csoportosulni az emberek, többek közt Anatole is így tesz. Hősünk boldog, hogy bizalmat szavaznak neki, így aztán maximálisan akar majd teljesíteni odabent.
Leveszi a hátáról buzogányát, s legfőbb munkaeszközét: A körpajzsot.

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[3. Boss] Vo36oi115/700[3. Boss] 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Hokushin on Hétf. Dec. 31 2012, 19:20

Annak ellenére, hogy díszes beszédemben arról áradoztam Kanának, hogy mindent megfogok szerezni elégé csöndben voltam. Nem győztem le senkit nem gyűjtöttem mesebeli kincsemet és még egy kicsit sem lettem híresebb, illetve hírhedtebb. Csak néztem ki a fejemből pont úgy mint kezdő koromban. Akkor sem tudtam mihez kezdjek és ezúttal sem volt más a helyzet. Csak néztem ahogyan a szánalmas játékosok beszélgetnek esetleg arról áradoznak, hogy újra szintet léptek. Tudtam jól nem érdemes velük foglalkozni ugyanis egyetlen játékos volt akkoriban nyolcas szintű mint én. Ez a valaki pedig Ranmaru volt akivel korábban párbajoztam és fölényesen legyőzött. Csak azért tudott leverni mert túl lágyszívű voltam ám annak a Hokushinnak vége meghalt. Egész pontosan nem halt meg hanem végre felébredt hosszú álmából csak úgy mint Csipke Józsika. Ahogy bambultam bele a semmibe a fülembe jutott egy pletyka miszerint megtalálták a harmadik főnök búvóhelyét. A céh vezér mesélt arról, hogy majd üzen ha megvan ám én ráparancsoltam ne tegye és nem is tette. Nem akartam mások kényére kedvére rohangálni mint egy szolga. Azonban a ritka tárgy mely a végső csapásért jár eléggé csábítónak tűnt ám jól tudtam Kota még mindig szélsebes hála a gyorstalpalónak. Hiába lettem fejlettebb még mindig lassabb voltam nála. Ráadásul ez a valami csak egy szinttel volt a csiga felett így nem volt valószínű, hogy erős ellenfélről van szó. Teljesen értelmetlen lett volna elmenni abban reménykedve, hogy enyém lehet a végső csapás. Ám a közelembe beszélgető pároskától megtudtam, hogy Ranmaru és Katoru is részt vesz a balhéban. Ez már sokkal érdekesebbé tette ezt a kis incidenst. Ha a főnököt nem is tudom lenyomni, de legalább megmutathatom korábbi vetélytársaimnak ki is vagyok valójában. Ezért gyorsan kerestem egy térképet mely gyorsan elvezetett a kapuhoz. Éppen akkor érkeztem meg mikor benyitottak a főnök termébe. A kardomat előkaptam majd szép lassan besétáltam utánuk. A tervem igen egyszerű volt megszerezni a dicsőséget.

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
Hokushin
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[3. Boss] Vo36oi610/700[3. Boss] 2yjvlht  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Sakamoto Rin on Kedd Jan. 01 2013, 18:06

Jaj, de jó ismét egy Boss elleni harc. Az előzőt nagyon nem szerettem, mert egy csúnya nagy gonosz csigabiga ellen kellett volna küzdeni, de persze annyira nem utáltam mivel akkor jött Kotarou-hiro-nyan és szépen ellátta a baját a gonosz bossnak, így szerencsére nekem nem kellett vele harcolnom.
A boss irtásról reggel kapok egy körüzenetet. Én még épp édesdeden alszok, mikor hirtelen megjelenik csukott szemeim előtt az ikon, mely mellé még csipogás is párosul. Nem is kell mondanom annyira a frászt, hozza rám, hogy leborulok az ágyról.
- Mi? Mi az? – kábultan még, de háromszori próbálkozásra végre sikerül megnyitnom az üzenetet. - Micsoda? 3. Boci irtás? Jaj nem… *megdörzsöli* … Boss irtás… és gyülekező…*elhallgat és magában olvas*… Kya~ El fogok késni! – ugrok fel a földről, majd kirohanok a szobából egy szál bugyiban és egy rövidke pólóban, melyekre csak a lépcsőn lefelé menet kerül csak fel a felszerelésem és a derekamra a kristályaim. Mivel nincs időm reggelizni, így csak lekapok egy pirítóst az egyik felszolgáló tálcájáról és rohanok is a főtérre.
- 3.szint! – kiáltom el, mikor a tele porthoz érek, majd amint megérkezem, már futok is szélsebesen a cél felé. Szerencsére útközben egy mob sem akadályoz így biztonságban megérkezek a gyülekezethez.
- Ohhayoooo, minna! – köszönök, mindenkinek majd gyorsan elhallgatok, mert Kana~nyan épp beszédet szeretne mondani.
- Hai! Wakatta! – jelzem, mikor a lány beoszt távolsági harcosnak. Majd egy levegő vétel után megkönnyebbülve fújom ki azt, mikor megtudom, hogy a mai boss nem bogár, hanem csak egy olyan nagy nem tudom én mi.
Végül mindenki megkapja a feladatát így felkészülünk arra, hogy belépjünk. Azaz én magam előveszem a potionom és az övemre tűzöm, míg kristályaimat a kezembe veszem és aktiválom az Alap sebzés kristályom, mert ha elfelejteném, akkor a szimplán nem tudnék még egy legyet sem megsebezni^^


_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
Sakamoto Rin
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 23
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[3. Boss] Vo36oi1000/1000[3. Boss] 2yjvlht  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jan. 01 2013, 19:12

Beléptek és egy gólem fogad titeket. A feje fölött azt olvashatjátok, hogy IV. Bunmei, és csak egy életcsíkot láthattok mellette.

[3. Boss] Dota2_Tiny03

A sorrend a következő (mindenkinek elég magas a kitartása, így mindenki a hatodik körében pihen):

Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Boss
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Boss
Rita Hanami
Boss
Anatole Saito
Boss
Miyanari Kana
Boss
Sakamoto Rin
Boss
Hokushin
Boss
Peter Worker
Boss
RenAi
Boss
Shiel D. Lewis
Boss
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Fuun Kotarou on Kedd Jan. 01 2013, 22:14

Ismét megugrok, mikor megkapom az áldásos nyilat. Lassan már kezdhetnék hozzá szokni ehhez az apró fizetséghez a bónuszért cserébe. Kihasználva gyorsaságomat lerohanom a bosst. Egy vágást indítok el balról jobbra, majd vissza még egyet. A harmadik támadásom egy fentről lefelé irányuló, mint amivel kivégeztem a csigát. Ezután biztosítom a helyzetem azzal, hogy a különleges képességem segítségével egy képet hagyok hátra, és távolabb kerülök. Ekkor jelentem be a switchet.
-Switch Shiel D. Lewis!

Nem hagytam semmilyen cselekvési lehetőséget, így ha jól értelmeztem a boss-harc menetét, annyi történik, hogy helyettem ő kapja be a sérülést.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
[3. Boss] Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[3. Boss] Vo36oi10/1200[3. Boss] 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jan. 01 2013, 22:32

Boss: -48 páncél, full hp
A boss támadni készül (1/2)


Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Kedd Jan. 01 2013, 22:48

Kotarou elszelel előlem, így legalább tiszta célpont a boss, íjamat megfeszítve támadom őt, ahogy csak tudom.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[3. Boss] Vo36oi115/1700[3. Boss] 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jan. 01 2013, 22:59

Boss: -75 páncél, full hp
A boss támad, ha koronát dobok akkor 8-at sebez Lewisra, ha halálfejet 16-ot.

1-es esetben:

Lewis: 70 hp, 1 páncél

2-es esetben:

Lewis: 63 hp
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jan. 01 2013, 22:59

The member 'Kayaba Akihiko' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[3. Boss] 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jan. 01 2013, 23:02

Rita jön, neki kettő vagy afölött kell dobnia.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Rita Hanami on Csüt. Jan. 03 2013, 09:56

Elvigyorodtam mikor megláttam a bosst, szép nagydarab dög volt az már egyszer biztos. Kotaru nem késlekedett és rögtön rátámadt a bossra én meg persze ezúttal nem akartam lemaradni mögötte így én is megtámadtam a gólemet idő közben pedig már néhány nyílvessző is elsuhan a boss irányába. Amint elég közel kerülök felugrok a levegőbe és a két kardal egy "X" alakú vágást indítok a szörny mellkasára majd amint tudok rögtön hátrálok pár lépést és bejelentem a switchet.
-Switch, RenAi!

_________________
[3. Boss] Ritahanamiwwwkepfeltolt[3. Boss] Ritahanamiwwwkepfeltolt[3. Boss] Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[3. Boss] Vo36oi10/1300[3. Boss] 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jan. 03 2013, 09:56

The member 'Rita Hanami' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[3. Boss] 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jan. 03 2013, 15:06

Rita sikeresen eltalálta a bosst, 14-et sebezve. Ezután switchelt RenAival, de a boss alapból Shiel D. Lewist ütötte, így a bossra nem volt hatása. Azonban most RenAi jön, aki nem támadhat csupán mellékakciót végezhet.

Boss: -89 páncél, full hp
A boss támadni készül (1/2)

Lewis: 63 hp

RenAinak nem kell dobnia, mivel nem támadhat.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by RenAi on Csüt. Jan. 03 2013, 20:47

Az események olyan gyorsan zajlottak körülöttem hogy fell sem foghattam igazán. A többiek mind teljes erejükből támadják a hatalmas gólemet, én meg mást sem tudok csinálni mintsem szemmel követni az eseményeket. Féltem talán? Vajon ezért nem támadtam? Ez az első hogy egy igazi boss harcon veszek részt, ledöbbenten, lecövekelve, kardommal a kezemben álltam egy helyben s néztem ahogy a többiek az életükért és a továbbjutásért küzdenek. Szörnyű volt a tudat hogy nem tehettem semmit.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[3. Boss] Vo36oi10/7300[3. Boss] 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jan. 03 2013, 21:04

Anatole Saito köre következik, neki kettő vagy afölött kell dobnia.

Boss: -89 páncél, full hp
Lewis: 63 hp

A boss támadása:

Ha korona: Lewis: 63hp->55hp
Ha halálfej: Lewis: 63hp->47hp
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jan. 03 2013, 21:04

The member 'Kayaba Akihiko' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[3. Boss] 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Jan. 03 2013, 21:24

Ahogy meglátom azt a hatalmas dögöt, elkerekedik a szemem. Hallottam, hogy egy gólem ellen fogunk nyomulni, de mikor tényleg a saját szemeimmel láthattam, egy szempillantás alatt elszállt minden álmosságom. Ráadásul úgy tűnik sokkal keményebb fából faragták, mint a múltkori csiguszt, mivel sem Kota, sem Ran, de még Rita sem tudta lecsapni. Komolyan eljutottam én is elébe és van esélyem elhódítani a győzelmet? Áh, képtelenség... még mindig van pánzélja, ez elképesztő!
Felbuzdulva az harcostársak eddigi gyönyörű sebzésein, iszonyatosan felszívom magam, és egy hatalmas ordítással török ki az idomár és a lovag közül. Lándzsámat mélyen belemártom a gólembe, és hálát adok annak, hogy ebben a virtuális világban nem megy ki az éle a fegyveremnek, mert ez a vaskos páncél tuti szétcseszné a pengét. Támadás után kirántom a bossból a lándzsám, de eszem ágában sincs switchelni. Lewis már ígyis elég sebzést hárított, pedig még nem is támadhatott, Peternek pedig még szüksége lesz az életpontjaira, hogy a petjét védhesse. S ahogy gondoltam korábban is, nekem is a tankok között lenne a helyem. Így hát hátrálok amennyire tudok, és bízva önmagamban és a felszerelésemben, próbálok védekezni, s várom a lesújtó csapást.

Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[3. Boss] Vo36oi10/5000[3. Boss] 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [3. Boss]

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.