[Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

default Re: [Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja

Témanyitás by Rosalia on Kedd Feb. 26 2013, 01:14

És igen, ez is egy helyes megoldás! Rin a lökés kristályát felhasználva lesodorja a bogarat Leonard hátáról, hiába próbál az csápja szakadtáva is kapaszkodni az életadó, szipolyozható testbe. A burok megszűnik létezni, a beleölt életpontok pedig szertefoszlanak, ergo a hegedűs fiú életpontjai nem töltődtek vissza, még mindig a piros zónában maradt. Erőtlenül esik össze, Lili pedig megfékezhetetlenül rohan hozzá, hogy egy potit megitathasson testvérével. Mindeközben a bogár próbálja menekülőre fogni, de amikor megpillantja a friss prédát, történetesen a kislányt, meggondolja magát és új gazdatestet találván Lili felé közelít, amíg a lányka bátyjával van elfoglalva.

AYANI ÉS TŰZRÓZSA KÖRE KÖVETKEZIK!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja

Témanyitás by Kusumi Ayani on Kedd Feb. 26 2013, 07:26

A bogár végül csak leszállt Leonardról, ám nem nagyon akart elmenekülni. Most Lili-re próbál támadni. Tűzrózsával, ám már ott is voltunk előtte, és mérgesen néz a bogárra.
- Hová? Hová? - Tűzrózsa.... rád bízom! Ja és... Switch Lilien!
Biztos akartam lenni, hogy nem támad a kislányra a bogár, ha esetleg nem találná el Tűzrózsa. Amennyiben első támadásával megölte a bogarat, akkor Kotához közel lévőt rohamozza meg petem.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja - Page 4 Vo36oi3819/4100[Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja - Page 4 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Feb. 26 2013, 07:26

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja - Page 4 4766609959_af0c0eb7c7_s [Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja - Page 4 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja

Témanyitás by Rosalia on Szer. Feb. 27 2013, 14:57

Mivel Ayani Lili elé ugrik védelmezőleg, hogy a bogár elől mentse, ezért a mob megrohamozza az idomárlányt és feltett szándéka, hogy ezután őt használja páncélnak, s belőle szipolyozhassa tovább az életerőt. Ha már őt is kifacsarta, akkor még mindig vannak itt elegen, akiket prédául választhat. Azonban Tűzrózsa sem késlekedik és azelőtt rátámad a bogárra, mielőtt az gazdáját bánthatná. Első támadására is már alaposan ellátja a dolgát, de a másodikra könyörtelenül kivégzi a piros indikátorost és pixeljeire szaggatja patáival. Hátborzongató sivítás közepette válig ezernyi csillogó darabkává a lény, mely igencsak borsot tört az orrotok alá, s amely mindezidáig fogságban tartotta Leonardot és kivégezte annak csapatát. De a fiú immáron szabad, s miután megkapja kishúgától az életadó potit, újra erőre kap és képes végre talpra állni. Tőre után nyúl, majd belemártja azt az utolsó megmaradt csigába. Miután színe sincs több ellenfélnek, szégyenkezve elétek áll.
- Rendkívül röstellem, amit tettem... kérlek benneteket bocsájtsatok meg nekem! Nem volt erőm ellenkezni... higyjétek el, borzasztó volt átélni mindezt belülről. Rendkívül hálás vagyok mindazért, amit tettetek értem és hogy gondját viseltétek a testvéremnek. Szeretném meghálálni az önzetlen segítségeteket, ezért kérlek benneteket, fogadjátok el a zsákmányt, amit a katakomba kitisztításakor zsákmányoltam! - Leonard lenyitja a menüjét, majd felétek fordítja a panelt, hogy lássátok a felszerelések listáját. Amelyikre ráböktök, azt automatikusan küldi a rendszer a saját inventorytokba.

  • 2x Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
  • 1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
  • 1x Vas Sisak (+7 páncél)
  • 1x Csigamintás gyűrű (+5 fegyverkezelés)
  • 2x Gyenge Anti-mob Kristály

Mindenki egy itemet válasszon magának, hogy azért Leonard se menjen teljesen üres kézzel haza. Sorrend nincs, aki hamarabb megírja a postot, az hamarabb választ. Zárópostotokban jussatok ki újra a napfényre és búcsúzzatok el a testvérpártól. Írjátok le, hogy milyen élményekkel gazdagodtatok, hogyan éreztek csapattársaitok iránt, mennyivel lendítette előre a közös kaland az ismertségeteket, illetve milyen jellemfejlődést eredményezett karaktereteknél ez a kis kalandocska!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja

Témanyitás by Zhel T. Everett on Szer. Feb. 27 2013, 15:26

A nagy gusztastalan csiga nem volt nagy szám. Amilyen csúnya volt olyan gyenge is. Alig kellet neki pár támadás, hogy pixeleire bomoljon. Zhel nem erőltette meg magát.. szorgalmasan irtotta a kis csigákat, melyek keveset sebeztek egyenként, de sokan voltak. Nem nagyon érdekelték az úgynevezett társai.. mert hát azok voltak. ez egy ideiglenes társulás… a többiek akik mind egy céhbe tartoztak és az ifjú Everett. Ő volt a kakukktojás, mint általában. A küldetés adó kislány bátyja volt a legnagyobb slamasztikában, de már éppen elegen foglalkoztak vele. Egy ígéret miatt azonban kénytelen volt megtisztítani az utat a hegyes fülű Rin előtt, hogy akadálytalanul mehessen fel a lépcsőn.. sőt még a le is vágta az egyik csigát, mely éppen Lili-t akarta támadni. Részéről ennyi volt. Segített a kislánynak, ahogyan azt megígérte. A céhtagok pedig lerendezték azt a lényt, ami felelős volt ezért az egész maceráért Ez elegendő volt ahhoz, hogy a fiú észhez térjen.. sőt még jutalmat is osztott, amire már Zhel is odafigyelt. Elvégre nem ingyen vállalta ezt az egész hercehurcát. Az nem ő lett volna. sosem volt egy jótét lélek. . A választható itemek közül rábökött a csigamintás gyűrűre… Az volt számára a legszimpatikusabb.. a többi valahogy nem izgatta fel. A Hősi köpeny már a nevével is elrettentette a fiút. . Miután mindenki választott magának elindultak visszafelé. Természetesen a rideg természettel megáldott kékszemű srác hátul battyogott. Nem szándékozott túlzottan belekeveredni ebbe a társaságba. volt pár kevésbé szimpatikus egyén is köztük, ha nem mind. Sosem volt az a kimondottan társasági ember. Nem szólt senkihez sem.. egész út alatt csendben kisérté a lánykát egészen a városig. A búcsú nem volt erős oldala.. Miután megkapta az aranyait és leadták a küldetést, sietve le is lépett onnan. Csupán egy rövid elköszönést engedett meg magának. Nem bírta ezt a társaságot, de arra rá kellett jöjjön, hogy remekül dolgoztak együtt. Összeszokott egy banda volt. Annak ellenére, hogy nem nyerték el Zhel tetszését, némi tiszteletet azért kiharcoltak nála. Lassan, de biztosan kezdett ráébredni arra, hogy nem boldogul egyedül úgy, ahogyan azt szeretné és eltervezte. Elültették benne a gondolatot… és el is gondolkozott rajta egy röpke pillanat erejéig azon… hogy esetleg társulnia kellene valakivel. Igen ám, de a gond ott kezdődik, hogy ez a hely.. Aincrad tele van bolondokkal, kockákkal, ostobákkal. Értelmes és megbízható emberekhez pedig nem igazán volt eddig szerencséje. De ha nem társ.. hát beosztott.. az is jobb, mint a semmi, főleg, ha követi az utasításokat. Ilyen gondolatok közepette lépett át a teleport kapun, hogy új küldetés után nézzen, na meg esetleg… méltó társat.. Amire nem sok esélyt látott.

//Csigamintás Gyűrű//
Zhel T. Everett
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja - Page 4 Vo36oi114/150[Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja - Page 4 2yjvlht  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja

Témanyitás by Mirika on Szer. Feb. 27 2013, 15:52

- Yattaaaa! - csaptam öklömmel a levegőbe örömittasan, hiszen darabjaira szaggattam a csigát, Rin-nyan kristálya pedig tényleg használható volt, jól gondoltam! Cool A történetnek azonban itt még nem volt vége, ám mielőtt Kota vagy én mozdulhattunk volna, hogy kivégezzük a bogarat is, Ayani és a csikója is befutott, legázolva a bosszantó dögöt! Nagyot sóhajtottam megkönnyebbülésemben, volt egy-két húzós pillanat, de nem volt egy túl nehéz mentőakció végül is. De hogy a frászba került ide egy ilyen veszélyes mob? Halál könnyűnek kéne lennie ennek a kazamatának.
- Jaj, ugyan már! :3 - legyintettem a nagy hálálkodásra. Nem mondom, jólnevelt egy család, de azért ez már tényleg túlzás volt. Simán vehetnék lazábbra is a figurát. Persze a felajánlott zsákmányt hülye lettem volna nem elfogadni, és rá is nyomtam a Hősi Köpenyre. Nem ártott foltozni egy kicsit a gyengéimet, ha már itt volt a lehetőség :3 Még odafordultam a többiekhez is, és sorban pacsira emeltem a kezem előbb Rin, majd Ayani és végül Kota felé. A zárkózott srácot megpillantva azonban megtorpantam és leeresztettem a kezem. Ehe, kösz nem. Mire azért kijutottunk a barlangból, összeszedtem a bátorságomat ahhoz, hogy őmogorvaságát is szóra méltassam.
- Köszi, sokat segítettél a csigákkal Wink - kacsintottam rá, és még egy kedves mosolyra is futotta, hiába volt rossz ránézni. Lilient és a bátyját látva azonban kicsit szélesebbé vált a vigyorom, jó volt látni, ahogy örülnek egymásnak. Odaszökkentem hozzájuk és mindkettejük nyakát átkaroltam, a fiút le is húzva ezzel magamhoz.
- Óvatosabban a csatatéren, gyerekek! Hegedülni jobban tudtok, mint harcolni :3 Visszakísérünk titeket a városba, okés? - néztem rájuk, majd elengedtem őket és körbenéztem, jó mélyet szippantva a szabad levegőbe.
- Psszt, Rin... Kota rossz kisfiú volt, meg kell büntetni. Ha jelzek, odafutunk hozzá és alaposan megcsikizzük, jó? :3 Amelyikünk jobban megnevetteti, az kívánhat valamit a másiktól Razz - intéztem a lány felé egy pajkos mosolyt, miközben halkan sugdolóztam neki. Sansza nincs a lánynak, ebben mester vagyok, mint minden másban Cool Úgy megcsikizem, hogy egy életre bánni fogja a mai gikszert, amit elkövetett velem szemben Neutral Végül is egész jó lett a hangulatom ahhoz képest, hogy mennyire unatkoztam, bár nem sikerült valami sok időt elütni. Talán majd most hármasban... vagy négyesben, ha Ayani se lesz annyira antiszoc, és velünk tart. A visszaútból viszont nem tettünk meg 100 métert sem, mikor úgy vettem észre, hogy Kota pont nem figyel, így intettem Rinnek, és egy éles csatakiáltással rárontottam a fiúra, hogy halálra nevettessem, ha már volt olyan gonosz velem, hogy külön utakon akart járkálni ma :3


// Köszi a mesélést, klassz küldi volt :3 //
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja - Page 4 Vo36oi576/600[Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja - Page 4 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja

Témanyitás by Sakamoto Rin on Szer. Feb. 27 2013, 17:26

- Yuppí! Ezt neked csúnya bogár, hehe. – kiáltom el magam miután a bogár a lökéshullámomat követően leesik a fiúról. Persze ezt követően megpróbálkozik, de szerencsére nem jár sikerrel és pixeljeire esik, szét miután a paci elintézi.
A mobok kivégzését követően máris jobb a kedvem, végre sehol sincsenek bogarak meg csigák, így nagy mosollyal az arcomon csapok bele Mirika kezébe.
- Ugyan, ugyan… – legyintek, a fiú felé majd mikor felénk fordítja, a listát hamar átnézem, majd megtalálva a nekem tetszőt tárgyra lelkesen rábökök. - Én a Mokaszin-t kérem, szépen. – igen, igen az nagyon is tetszik nekem, bár a köpeny se lett volna rossz, viszont a fegyverkezelésemre is ráfér egy kis pakolás.
Kifelé menet Mirika-nyan közeledik felém, majd odasúg nekem. Mondandóm közbe összenézek a lánnyal és egy mosoly mellett bólogatok. Kiérve a katakombából a fényre szemeimmel hunyorítok egyet, ahogy az erős fény arcomba világít. Szerencsére elég hamar megszokom két-három méter után már rendesen látok. Hay, jó kis küldetés volt ez leszámítva a sok csúnya és gonosz, na meg ijesztő csiguszt. Viszont végül ők jártak pórul, így minden jó, ha a vége jó. Very Happy Még egy új tárgyal is gazdagabb lettem, de aminek még inkább örülök, hogy Lili-nyan végre a testvérével lehet, tehát kijelenthetem, hogy…
- Mission complete! – jelentem ki nagy vigyorral az arcomon miközben menetelek előre a többiekkel. Közben tekintetem az íjász lányra irányul, mikor jelez nekem, hogy itt az idő a támadásra.
- Totsugeki! – kiáltom el magam, amint én is rávetem maga a fiúra és csiki támadást indítok ellene. Bár igazság szerint fogalmam sincs, milyen rosszat is csinált, de ha Kana-nyan azt mondja, akkor biztos igaz.


_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
Sakamoto Rin
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 23
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja - Page 4 Vo36oi1000/1000[Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja - Page 4 2yjvlht  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja

Témanyitás by Fuun Kotarou on Szer. Feb. 27 2013, 19:56

Hát nem teljesen jött be az amit terveztem, azonban ismét újabb információt szereztünk a mobról. Nem sokkal később a többiek is becsatlakoztak, ami meglehetősen jól jött, főleg Rin-nyan kristálya. Persze Ayani és a petje is sokat jelentett, hisz fene tudja mi történt volna, ha Lilit is elkapja ez a mocsok. Ahogy elnéztem a két testvért úgy tűnt a srácot is jobban érdekelte, hogy a húga jól van, mintsem az, hogy a társai többé nincsenek. Talán jobb is így, hogy kevésbé emészti magát a dolog miatt, viszont az biztos, hogy egy életre megjegyezte azt, hogy ne legyen felelőtlen. A furcsa, ami talán másnak is feltűnt, hogy egy ilyen bogár nem erre a szintre való, vagy legalábbis nem egy ilyen kazamatába. Volt szerencsém párat tisztítani itt, s volt amelyik még egyedül is ment. Kisebb meglepetésként ért, hogy a srác tárgyjutalmat ajánl fel. Már le is csaptam volna a gyűrűre, mikor az a noname emberke lepattintja előlem. Egyáltalán ez mi a fenét művel itt ilyen beképzelten? Ránéztem Mirikára, s inkább nem kezdtem el balhézni. Jó kedve volt, amit sosem rontanék el apróságokkal. Majd később jó modort verek ebbe a csávóba. Hagyom had válasszon ő is, meg Rin is, addigra sikerül eldöntenem a dolgot. A Vas sisak-ot választom. Egyelőre megteszi, aztán majd a későbbiekben lecserélem majd.
Kifelé menet viszonylag elől haladtam. Semmi kedvem nem volt a depresszióbomba közelében lenni, már csak az aurája is rossz hatással van a közérzetemre. Valamint ugye tervezni kellett, mivel nem túl sokat vett el a mai napból ez a kis kiruccanás. A lehetőségek között volt egy újabb Kazamata kipucolása, esetleg a Voice része a csapatnak csaphatna egy bulit is. Hallgatózás híján nem hallom, de valamit összesúgtak mögöttem. Hajaj, ha megint lányos kis cseverészésekbe kezd, akkor lassan le is tehetek arról, hogy a nap további részét is velük töltöm. Aztán nem sokkal később Rin elkiáltja magát mögöttem, hogy támadás. Neutral Kitágulnak a szemeim, és riadtan nézek hátra, valami nagyon baljós előérzetem van, ami szinte azonnal be is igazolódik. Ketten vetik rám maguk, s elkezdenek csikizni. Nevetek, de ez már nem új számomra, ha Kanát nézzük, így már csak Rin ellen kell egy stratégiát kitalálnom. Alig néhány másodperc alatt összedobtam egy ötletet, sokkal több nem volt rá, mert a végén tényleg elkapnak. Kiszakadok a halálos támadást jelentő ölelésükből, s átmegyek szuperszonikusba. Így láthatatlanul mögéjük kerülök, s csípőjüknél átkarolom őket, majd halkan megsúgom nekik.
-Ejnye-bejnye, ketten hátba támadunk egy ártatlan srácot? A rossz kislányok büntetést érdemelnek, muhahahaha
Majd a földre döntöm magunkat, és ellencsikizésbe kezdek, míg ki nem fulladunk. Majd a végén fogom magam és mindkettőjüket agyon ölelgetem.
-Mit szóltok hozzá, ha utána nekiugrunk egy másik kazamatának? Elég sok időnk maradt. Vaaagy esetleg mehetünk ünnepelni is.
A negatív gócot mindkettőnk érdekében figyelmen kívül hagytam, jelenleg volt jobb dolgom is. Felkelek, s felsegítem a két merénylőt. Aztán megindulunk a testvérpárossal vissza a városba.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
[Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja - Page 4 Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja - Page 4 Vo36oi10/1200[Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja - Page 4 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Márc. 03 2013, 17:18

Igaz most találkoztam először egy Tünemény Bogárral vagy mifenével, de nem estem kétségbe. Tűzrózsa hamar eltaposta. Egy kis „hm” után kicsit megrázom végtagjaim, aztán elteszem fegyverem és szó nélkül nézek a fiúra. Feleslegesnek éreztem a jutalmat, de hát, ha így gondolja, akkor nem fogom elpasszolni ezt a lehetőséget. Tisztes távolságból megvárom, míg a többiek választanak, és én is kiválasztom célpontomat, ami egy Mokaszin volt. Gyorsan le is szereltem a már tényleg ósdinak tekinthető Használt Cipőt, és felszereltem a Mokaszint. Kicsit megmozgattam lábfejem, hogy lássam, hogy néz ki, és elégedetten bólintok. Én szándékoztam utolsó lenni, de Zhel megelőzött, és így én előtte kullogtam. Miután kiértünk kicsit felszisszentem, mivel elfelejtettem, hogy kint világosabb van, mint bent, így hunyorogva próbálok hozzászokni a fényhez. Bár nem szívesen ismerem be, de élveztem ezt a küldetést, és már kezdem megkedvelni céhtársaimat. Kana és Rin valamit nagyon tervezgetett, mert sutyorogtak. Nem nagyon érdekelt, így nem is figyeltem oda, ám azért én is elengedtem egy fáradt mosolyt, mikor letámadták Kotat, ám mikor a fiú, hirtelen mögöttük termett a mosoly leapadt. Most eszméltem rá, hogy túl lassú, gyenge és ügyetlen vagyok a többiekhez képest, bár lehet, hogy csak én érzem így. Bárhogy is próbálkoztam megmaradt bennem ez az érzés, bár próbáltam visszahozni a kis mosolyt, és elő is jött, mikor Kota az előző gyors lépését követően visszavágott Kanaéknak. Nem volt ellenem Kota felvetései, bár az ünneplésre remélem, úgy gondol, hogy szolidan elmegyünk egy kisebb Fogadóba iszogatni, így belegyezek. ha eljön, az idő elbúcsúzok a két testvértől, és Mr. Mogorvától (Zhel).
- Most akkor mi lesz? – kérdezem céhtársaimat, mert nagyon szívesen mennék el ezzel a társasággal egy újabb küldetésre.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja - Page 4 Vo36oi3819/4100[Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja - Page 4 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja

Témanyitás by Rosalia on Vas. Márc. 03 2013, 18:05

Ayani első kocka, Zhel második. Ha 5-öt vagy 6-ot dobok, akkor jár extra item keresés jártasságra.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Márc. 03 2013, 18:05

The member 'Rosalia' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja - Page 4 4767251444_0f76bf2817_s [Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja - Page 4 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja

Témanyitás by Rosalia on Vas. Márc. 03 2013, 18:12

Gratulálok, végeztetek a küldetéssel!

A küldetést ezennel lezárom, következzék a jutalomosztás.

- Megkapjátok a Leonardtól választott felszerelést.
- Mindenki kap fejenként 30 exp-t.
- Alap pénzjutalom nincs, mivel azt nem tudott felajánlani a kislány, de a Parazita bogár felfedezéséért viszont jár fejenként +100 arany!

- Zhel kifelé menet maga is ráakad 1 db Gyenge Anti-mob Kristályra (keresés jártasság révén)

-Angelic Voice céhjutalma összesen 200 arany, továbbá minden Voice tag kap fejenként 8 exp-t.

Érceket, növényeket, recepteket KA fog osztani. Köszönöm a részvételt, sok sikert a további kalandokhoz!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Márc. 04 2013, 16:16

Fuun Kotarou: Növénylátás 12 -> 21, 1 Kis Tövisgyökér, 5 Faeno Levél, 2 Barna Gomba, 3 Tövisgyökér, 5 Vörös Pitypang, 1 Kristálylevél
Kristályírás: Fagytér Kristály Recept, Hangrögzítő Kristály Recept

Mirika: Érclátás: 19 -> 28, 4 Munkálatlan Bőr, 6 Vasérc, 2 Sida Kő, 2 Holdkő
Páncélkészítés: Vas Sisak Recept, Hősi Köpeny Recept

Zhel T. Everett: Érclátás: 16 -> 25, 1 Rubint, 2 Holdkő, 4 Bronzérc, 3 Munkálatlan Bőr, 1 Vasérc
Páncélkészítés: Mokaszin Recept, Birkózó Gyűrű Recept

Kusumi Ayani: Fegyverkészítés: Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* Recept, Futópajzs Recept
Potion/Méregfőzés: Vörös Bika Potion Recept, Hosszú Pontosság Potion Recept

Sakamoto Rin: Növénylátás: 1 -> 10, 3 Tövisgyökér, 7 Faeno Levél, 8 Vörös Pitypang, 2 Kis Tövisgyökér
Kristályírás: Farkasagyar Recept, Gyertya Kristály Recept
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Egy hegedűművész sóhaja

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.