[ 32. boss ]

Go down

default [ 32. boss ]

Témanyitás by The Gleam Eyes on Pént. Jún. 14 2019, 10:50

Első kör határideje: 2019.06.25. (vagy míg ki nem nyitják a bossterem ajtaját)
Minimum szólimit: 100 szó (kivétel parancsnoki posztok)
Harci kör határidő:
- Parancsnoknak 2 nap
- Többieknek a parancsoktól számítva 3 nap

Boss ajtaja előtti tér: Eléggé csúszós, ingoványos terület, de ha nem tértek le a a kazamata ösvényéről, akkor nincs gond. Az ajtó egy igencsak megviselt vasfa ajtóra hasonlít.

Szervező: Hinari
A boss harc státusza: Nyilvános

Résztvevők:

- Hinari
- Chancery
- Szophie
- Danee
- Simeon
- Rikomono
- Rinne
- Ozirisz
+ aki még időben ír az indulás előttig

Közös Tarisznya:
-

Sok szerencsét és tartalmas boss ölést kívánok mindenkinek
The Gleam Eyes
The Gleam Eyes
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 155
Join date : 2018. Dec. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 32. boss ]

Témanyitás by Hinari on Szomb. Jún. 15 2019, 00:18


Csak egy felfedező, közös, romantikusnak a mocsárbűz és a krokodilok miatt éppen nem nevezhető csónakázásra indultunk Allal. Legfelső szint, város nincs is, a kéretlen játékosokat pedig azzal igyekeztünk elkerülni, hogy jó messzire beeveztünk a szint területén - nem kis meglepetésünkre éppen a bosskazamatához. Így bár ódzkodtam a szervezéstől attól függetlenül is, mennyire egyszerűen ment az előző, most még egyszer rajtam volt a sor - egyszer, és ezek után egy jóideig remélhetőleg nem.
A Channal való egyeztetés után kiküldtem a leveleket - mostmár a polipos srácnak is - és reméltem, hogy mindenki aszerint jár el, mielőtt eljönne ide harcolni. Magam is betettem minden aranyam a céhbankba; annyit hagytam csak, amennyit leírtam a levélben: sebzéstűrés+200 arany. Se több, se kevesebb. Most pedig, ezen a péntek délutánon, szűrt napfénnyel a fejünk felett vártam, hogy összejöjjön a csapat. És legyőzzük ezt a patkányt pont olyan hamar, mint azt az előzővel tettük.

- Ha mindenki megjött, pár szót mondanék még, mielőtt bemegyünk. Ahogy azt írtam, remélem mindenki pontosan a sebzéstűrése plusz 200 arannyal rendelkezik a tankokat kivéve - néztem körbe - Aki nem, az még beteheti céhbankba vagy elküldheti valakinek a harc idejére, akiben megbízik - tettem hozzá. Csak akkor folytattam, ha ezek megtörténtek.
- Az infók a következők:

A boss egy patkány.
A boss egy mocsári kalóz.
A boss fegyverkezelése: 41
A boss gyorsasága: 54
A boss azt támadja mindig, akinek a legtöbb pénze van. Ez nem védhető és switch esetén is 1 kör múlva vissza targetel az eredeti célpontjára.
A boss alaptámadásai a sebzésen túl, a sebzés értékének megfelelő mennyiségű aranyat lop el az eltalált játékostól.
A boss az ellopot dolgokból, az értékkel egyenértékű páncélt növeszt magán.
A bossteremben történő anyagi kár csak akkor lesz végleges, ha az „áldozatok” elhagyják a bosstermet a boss legyőzése nélkül, akár portolva, akár burkolva. A perma halált halt játékosnak a boss visszatulajdonítja a tulajdonait, hisz így a fair.

- Az erő statját sajnos nem tudjuk, de eszerint azt támadja, akinek a legtöbb pénze van - azaz jelen esetben azt, akinek a legtöbb sebzéstűrése, és a sebzésével egyenlő aranyat el is lop tőle. Tehát annyival kevesebb aranya lesz a játékosnak, amennyivel a páncélja majd életpontjai fogynak, ezáltal mindig azt fogja támadni, akinek a legtöbb sebzéstűrése van. Mivel viszont minimum a sebzésével egyenlő páncélt is növeszt magán, ez a sebzés kulcsfontosságú lesz és elképzelhető, hogy változni fog... illetve, mivel az infó "ellopott dolgok"-ról szólt, nem kifejezetten aranyról, így számítani kell másféle lopásokra is, ami szintén a páncélját emeli majd. Ezek lehetnek felszerelések és egyéb itemek is, erre mindenki készüljön fel.
- Ha bárkinek bármilyen infója vagy kérdése van még, az kérem ossza meg velünk - néztem szét újra és addigis beraktam az ABAs itemeket a közösbe.Hinari (50) - HP:300 | F:86 | E:108 | K:60 | GY:201 (221) | S:80 | P:85
Arany (a frissítések után) --> 585

tárgybónuszok:
Ősi Sárkánymintás Katana: (hosszú...)
Sárkányfog Rúna:  Míg tart a páncélod, 10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el. Pikkelyes lesz a fegyverviselő kezed.
Szellő Vért: PvEben minden 10-, PvPben minden 25 élet/páncélpontnyi sebződés után +0.1 SP-t generál a viselőjének
Napsugár Fejpánt: körönként 20 HP-t regenerál a viselőjének.
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot
Lila Vikingkoponya-gyűrű: Egy harcban egyszer egy körre lefoghatod ellenfeled, aki ebben a körben nem fog tudni semmit sem cselekedni.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[ 32. boss ] Vo36oi14712/10100[ 32. boss ] 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 32. boss ]

Témanyitás by Chancery on Szomb. Jún. 15 2019, 09:07

-Egész hamar sikerült megtalálni. Ennek örülök.
Az egészet igazából csak magának motyogta nagyrészt. Álomkelő ment elől, óvatosan lépkedve az ingoványban, a macskákra jellemző finnyás mozdulattal. Dust ellenben nem zavartatta magát, boldogan, a szemét lehunyva utazott társa hátán, kis karmaival a bundába kapaszkodva. Rejtély, hogy a vadmacska miként nem volt hajlandó levetni magáról a madarat, tűrte jelenlétét, gazdájuk pedig mosolyogva követte őket.
Végül megérkeztek, rendben, minden különösebb megmozdulás nélkül. Chancery ezúttal hanyagolta a félrevonulást, neki se volt sok kedve az ingoványban sétálni, és a macskára is tekintettel volt. Mindössze annyira álltak félre az ösvény szélére, hogy mindenki el tudjon menni mellettük.
~Én kifejezetten örülök.~ jegyezte meg Álomkelő egy ponton, mikor már mindenki jelen volt és Hinari elsorolta a boss információit. Nyugodtan ült gazdája lábánál, kihúzva magát, macskás arcán még mintha fel is lehetne fedezni egyfajta pajkos, gonoszkás vigyort. ~A patkányok az egyik specialitásom. A másik a madarak.
Dust meg se rezzent a mondat hallatán, pedig a macska fejmozdulata egyértelműen jelezte, hogy rá célzott. Chancery lehajolt, óvatosan a kezei közé vette a főnixet és inkább a saját vállára ültette, hogy nagyobb biztonságban legyen. Álomkelő úgyis csak viccel, nem emelne kezet olyan petre, aki gazdával rendelkezik, ám a lány úgy gondolta, jobb a békesség még egymás között is.
-Akkor legyen nagy a szád, ha tényleg sikerül eltalálnod. -mosolygott Chan a macskára, aki fújtatott egyet és valószínűleg privát csatornán szólhatott hozzá, mert a lány bólintott. -Dolgozom rajta, ne aggódj.
Majd figyelme ismét a többiekre irányult. Nem igazán közeledett senkihez, de boldog és jókedvű mosollyal fogadott mindenkit.


Chancery (45): HP:305 | FK:55 | E:10 | I:128 | K:45 | Gy:57 | S:44 | P:+65
Arany: 570

Kraken gyűrű: +24 irányítás +7 gyorsaság, nagy víztömeg mellett a gyűrű viselője megidézhet egy hatalmas csápot egy támadás erejéig. A szörny a gyűrű irányításpontjaiból sebez. Ha a viselője idomár, a csáp kétszer akkorát sebez.
Nevelés Kesztyűje: Dust sebzése 12

Közösbe:
1 Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1 Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1 Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1 Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
4 Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1 Mobszorító Kristály (A kiválasztott mob/boss a következő körben nem térhet ki a támadások elől/a következő körben nincs támadás luft, csak a használónál legalább 10 szinttel alacsonyabb mob/bossokon használható.)
10 Mobtépő Kristály (Egyet sebez egy mobba. Amennyiben mobszorító kristály utáni körben használják, a sebzés 100-ra nő. Csak mobok és bossok ellen használható.)

És szóljatok rám, hogy csata után ezt már permanensen adjam oda az ABA-nak, mert már jó másfél éve állandóan elfelejtem >.>

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2681
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[ 32. boss ] Vo36oi8140/8500[ 32. boss ] 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 32. boss ]

Témanyitás by Rinne on Szomb. Jún. 15 2019, 18:02

Krokodilok! Krokodilok! Krokodilok! Idefelé jövet találtam egy olyan helyet, hogy át lehetett kelni végig krokodilokon ugrálva, azt ki is próbáltam, bár az egyik megmozdult alattam, és meginogtam, de nem estem bele a vízbe, mert ügyes vagyok ^^ Ezt a szintet is nagyon szeretni fogom, emlékeztet az otthonomra egy kicsit, mert vannak krokodilok és mocsarak. A boss viszont nem krokodil lesz, most azt mondta Hinarisan, akitől kaptam egy levelet, de pont a lényeget nem értettem, ami ki volt emelve. Az valami nagyon bonyi dolog volt, de szerintem arról szólt, hogy mindenki kap 200 aranyat, de Daneesan és én többet. Vagy hogy mindenki ad nekünk 200 aranyat. Vagy ilyesmi.
- Én, én, én! Én tudom az erejét! 43! - kalimpáltam lelkesem, majd előbányásztam egy összegyűrt papírdarabot, és azt kezdtem bogarászni.
- Ja nem, az a... sp... specpontja. De azt is mondja, hogy az első körben a leg... leggázabb játékosok közül ötöt eltalál egy... kivénhedt támadással - olvastam fel, bár egy-két szóban nem voltam biztos, szóval végül odaadtam a papírt Hinarisannak, hogy ő is megnézhesse.
- Hinarisan, Daneesan és én mikor kapunk pénzt? - kérdeztem, mert erről még nem volt szó, és kíváncsi voltam - Ésésés ellophatom a kalóz patkány kalapját, ugye? Mindig is szerettem volna egy koponyás kalapot bounce - szegeztem neki az újabb kérdést, aztán körbenéztem, hogy egyáltalán ki van még itt rajtam kívül.
Rinne (45. szint) - HP:355 | F:70 | E:64 | K:44 | GY:104 | S:60 | P:355

Szükség pajzsa: akárhány játékost védhetek vele, mindegyik után 5%-kal kevesebb sebzést kapok (max 50%)
Waddy: amíg az ellennek van páncélja, 20%-kal többet sebzek
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.

Hinarinak adott papír tartalma:
Besúgó írta:A boss Fegyverkezelése: 41
A boss gyorsasága: 54

A boss Speciális Képessége: 43
A boss gyorsasága: 54

- Az első körben a leggazdagabb játékosok közül 5-öt eltalál egy kivédhetetlen támadással. (ha kevesebben vannak jelen, a támadás nem oszlik el, így ha 1 ember van jelen 1x támad csak)
Rinne
Rinne
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Sep. 28.

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[ 32. boss ] Vo36oi8182/8500[ 32. boss ] 2yjvlht  (8182/8500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 32. boss ]

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.