Az árnyak gyermeke

Go down

default Az árnyak gyermeke

Témanyitás by Kage on Szomb. Jún. 01 2019, 06:59

Név: Kage Rin
Nem:
Kaszt: Árnyharcos
Kor: 19 év

Kinézet:

Egy alig 160 cm-es kinövés vagyok a földből. Testalkatom atletikus, mit a különböző küzdősportok alakítottak ilyenné. Némi zsírszövetem is akad, de az nem ront kiállásomon ellenben megtévesztő hatást eredményez. Kevesen gondolnák, hogy hajlékony, gyors és ruganyos vagyok. Ahol kell, ott kellően domborodom és idomulok. Karjaim a magam módján erősek, lábaim ruganyosak. Arcom kellemes hatást kölcsönözne, ha mélyen ülő felemás szemeim nem lennének ennyire bizarrak. Az egyik a téli égre emlékeztetnek, míg  a másik egy ravasz rókáéra. Járomcsontom erős ívet és keretet ad arcomnak, állam hegyesnek vélhető. Hajam eredetileg vörös, frufrumban pedig egy tincset feketére festetek, ahogy hajam alsó részét is. Bőröm fehér, már már halál sápadt ábrázatom van, mit a Nap nagyon hamar rákvörössé perzsel. Sajnos barnulásra képtelen vagyok. Bal fülemben double helix piercing van, valamint bal csuklómon egy egyvonalas farkas tetoválás figyel.

Jellem:

A legtöbben - már most- bűnösnek néznek megjelenésem és viselkedésem miatt. Nagyon kevés barátom van, kik azok, akikkel a valóságban is ismerjük egymást. Az új emberekkel bizalmatlanul, távolságtartón viselkedem, olykor ellenségesen. A legtöbben úgy gondolják csak a karrierem érdekel, valójában képes vagyok bűntudatot érezni egyes cselekedeteimért. Borotva éles elmével rendelkezem, humorérzékem megtartom magamnak és a hozzám közel állóknak. Igyekszem a tökéletességre fejleszteni képességeimet, hogy minél több haszna legyen belőlem a kis csapatnak. Ennek élek, mióta ebbe a különös világba ragadtunk. Számomra ez az életforma a társadalom és a jog kötelékeitől való szabadságot jelenti. Nem függök senkitől, akkor csatlakozom a testvérem csapatához amikor kedvem van és akkor is jövök el, természetesen nem hagyom hátra őket a harcban. Cinikusnak és szarkasztikusnak mondanak, bár szerintem nem mindig vagyok olyan.

Képességek:

Árnylépés - egy aktív képességről van szó, mely három körönként alkalmazható. Az árnylépésnek hála Kage képes közvetlen az ellenfele közelében teremni és nagyobb eséllyel sebzést bevinni ellenfelének.
Előtörténet:

Egy szűk család fogadott leánya vagyok. Saját gyermekük mellett ugyan annyi figyelmet kaptam, bár jellemem inkább visszahúzódó. Bátyám és barátai szerencsére jól fogadtak és szeretet teljesen fogadták, hogy csatlakozzak hozzájuk játszani. Fociztunk, fogócskáztunk. Sosem voltam az a lányos lány. Viszont a bújócskázást utálták velem, mindig úgy elbújtam, hogy sosem találtak meg, csak ha feladtam magam. Idővel elkezdtünk belefolyni a pc játékok világába és az mmorpg-k különleges dolgába.
Világ életemben olyan karaktereket alakítottam, akik az árnyakban jártak, vagy tolvaj, vagy bérgyilkos. A csapat ennek mindig örült, hiszen én voltam, aki hátba támadta a mobokat, pvp esetén az ellenfeleket. Vagy ép megloptam őket. A születésnapunkra kaptuk a Nerve Gear-t, mit közölve a baráti körrel azonnal rávágták, hogy nekik is megvették a szüleik ezt az eszközt és csatlakozzunk be együtt a SAO világába. Mindenki a délutánt azzal töltötte, hogy felkészüljünk a játékra. Elbúcsúztunk szüleinktől nem gondolva arra, hogy talán az lesz az utolsó köszönés és jó éjt puszi öleléssel. Belépve érdekes parancssor fogadott. Nem igazán értettem miért kell végig tapogatnom magam. Ezt követően a kaszt választás. Egyértelmű volt a választásom, hiszen világ életemben az ilyen típusú karakterek vonzottak. Belépve viszont meglepő érzés fogott el. Mintha a sötétségben lebegtem volna. Az idő végtelennek tűnt. Mintha nem akart volna eltelni. Mintha aludtam volna, nem tudtam irányítani a testem. Egészen addig a napig, míg be nem hívott a játék, a sötétséget felváltotta a világosság. Különös szédüléssel tértem magamhoz a földön fekve. Feltápászkodva körbejártam a spawn-t és elcsodálkoztam az elkeseredett embereken. Egy sikátorba lépve néztem bele a tárgylistámba, ahol egy tükröt találtam. Magamhoz véve használtam és meglepetten tapasztaltam, hogy a ház ablakának gyér tükröződéséből saját arcom figyelt rám, nem a beállított avataromé. Azonnal leszólítottam egy kosaras hölgyet, ki tudatta velem a tényállást, miszerint az itteni halál a valóságban is halál. Kilépni nem lehet, csak, ha teljesítve lesz a százas szint. Összeszorított foggal nézem meg a barát listám, és kerestem a szokásos felhasználó neveket, miket aktívnak jelzett. Szinte azonnal kaptam a visszafogadót és elkezdtünk beszélni a bátyámmal. Ő is közölte azt, amit már tudok.
-Húgi, úgy örülök, hogy nem haltál meg... Majd segítünk fejlődni, hogy ne tudjanak levadászni... vannak olyanok, akik játékosokra vadásznak. Légy nagyon óvatos és maradj mindig egy városban, ahol nem árthatnak neked. - kezd bele, mire mérgesen felmorranok. Már most felidegesített és kezd elegem lenni abból, hogy atyáskodik felettem. Mindig én mentettem meg a hátsóját, nekem kellett figyelnem a mágus fenekére. Most egy olyan világban ahol nincs mágia, ő mint idomár mihez kezd?
-Figyelj, ti magasabb szintre jutottatok, én meg itt vagyok egyesen. Nem vagyok kislány tudok magamra vigyázni. Mennyi ideig kalandoztatok nélkülem? Miből gondoltad, hogy meghaltam és nem vártalak volna meg titeket? Ti nem tettétek, majd félúton találkozunk és csatlakozom. Vagy nem. - fejeztem be a beszélgetést. Mérgesen fújva indultam el mobokat vadászni és rá kellet jönnöm, makacsságom ez egyszer bajba kevert. Nagyon minimálisan múlott, hogy ne hagyjam ott a fogam közvetlen kezdés után. Viszont nagy levegőt véve léptem újra és újra csatába, hogy legalább valamiket össze tudjak kaparni, eladni, némi pénzhez jutva ezzel.
Kage
Kage
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2
Join date : 2019. Jun. 01.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Az árnyak gyermeke Vo36oi10/50Az árnyak gyermeke 2yjvlht  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Az árnyak gyermeke

Témanyitás by Ronye Arabel on Hétf. Jún. 03 2019, 22:43

*nézegeti a lányt* Jól érzem hogy te is meg fogod még ütni néhányszor a bokád, mire rendesen a saját lábadra állsz? Na nem baj, majd kikupálunk. Mindig jó olyan karaktert üdvözölni, akinél van tér a történetet felfedezni, és alakítani a dolgokat. Elfogadom az előtörténeted. (A képességgel kapcsolatban Cardnial még majd keres)


A legfontosabb, hogy pontozd a karakteredet. Kezdésnek 5 elosztható pontot kapsz, amit az alábbi árnyharcos alapra oszthatsz rá:
Élet: 1
Fegyverkezelés: 3
Erő: 2
Kitartás: 1
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 1

A pontok mellett kapsz tárgyakat is.

2x Kezdő Kés (felszerelt, +0.5 erő)
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.

És ne feledkezzünk meg az anyagiakról. 70 arany üti a markodat.

Itt az idő adatlapot készíteni, amit itt tehetsz meg, új topic nyitásával, aztán ha játszani szeretnél, találj magadnak egy játszó vagy küzdőtársat esetleg jelentkezz küldetésre.

Ha akármivel kapcsolatban egyéb kérdésed van, nyugodtan dobj egy privát üzenetet nekem vagy kérdezd meg discordon/ chaten ha épp látsz.
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 294
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.