Riko vs Leo

Go down

default Riko vs Leo

Témanyitás by Rikomono on Csüt. Május 30 2019, 17:17

Ezen a napon is úgy keltem, hogy viszketett a tenyerem. Vannak ilyen napjaim, amikor egyszerűen csak meg akarok ütni valakit, és minden szembe jövő ember az utcán idegesít. Pedig nem volt rossz kedvem, egyszerűen csak le kellett vezetnem a fölös energiát. Ilyenkor elmegyek futni, esetleg úszni, valamikor meg engedek a kísértésnek, és ténylegesen behúzok valakinek. Ma pedig ez utóbbi volt a soros, de mégsem úgy, ahogy általában. Arra gondoltam, hogy ha már múltkor kihívtam az aréna első helyezettjét, most akkor jöjjön az utolsó. Történetesen egy olyan arc volt az, akit ismertem is, és egészen biztos voltam benne, hogy nem lesz olyan csalódás, mint a kiskakas a szemétdomb tetején. Leo jó arc volt, meg sikerült egész jól összedolgoznunk, és nem is éreztem úgy öt perc után, hogy szét akarom baszni a fejét egy féltéglával. Úgyhogy most jól megverem Rolling Eyes Mármint úgy barátságosan. Merthogy nem akartam egy olyan bunyót leszervezni, ahol a dühöm uralkodik, hanem valaki olyannal akartam verekedni, akivel még esetleg talán jól is tudnám érezni magam. Szóval ilyen gondolatok mentén küldtem el a levelem a srácnak, hogy laposra akarom verni Rolling Eyes
- Cső, mizu? - vágtam is hátba finoman, amikor megjelent, ami nálam azt jelenti, hogy ha nem figyelsz, akkor felnyalod a padlót - Rég taliztunk, mi lett a bigyóval a fejed felett? - kérdeztem, bár lehet az én agyam lyukas, de esküszöm úgy rémlett, hogy legutóbb vöröske volt a srác - Figyu, egyvalamit tisztázzunk, nem lealázni akarlak, nekem edzőpartner kell. Szóval ne dőlj ki egy legyintéstől, oké? - veregettem vállon Leót - És egy kiadós testmozgás után általában eléggé megéhezem Wink - kacsintottam rá. HA kiadós lesz a testmozgás, akkor nem mondok nemet - A pálya a te reszortod, fogalmam sincs, mit szeretsz, de nyugodtan válassz valami olyat, amiben kidomborodnak az erősségeid - mondtam, majd elindultam a küzdőtér felé. Nem szeretem pazarolni az időt, majd utána dumcsizunk, ha akarja.
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Riko vs Leo Vo36oi11216/10100Riko vs Leo 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Leo

Témanyitás by Leonard on Szer. Jún. 05 2019, 01:02


Hála istennek egy Riko méretű ember hátbavágása nem éppen lapocka, inkább derék tájékon találja el a Leo méretű embereket, így aztán a hasra esést el tudtuk kerülni, de egy pár ingázó előrelépést köszönhetett a fiú a hirtelen köszöntésnek. Arcára elsőre a meglepetés ült ki, de mire a lány felé fordult, az már a jól ismert, széles fogsoros vigyorral találhatta magát szembe.
- Üdv újra, rég láttalak - köszöntötte vidáman, de szinte végig sem tudta mondani, Riko már mondta is tovább a magáét. Igazán eleven, ha elemében van.
- Ahh - nézett föl az indikátorára most Leo is, bár tök fölöslegesen, mert természetesen nem láthatta semmilyen pozícióban sem. - A múltkori pápaszemes csávóra emlékszel? Megkértem, hogy állítsák vissza. Megtették - magyarázta lazán, ám közben sütött róla a büszkeség. Szerette, hogy újra zöld, és azt is, hogy így beléphetett a céhbe. Örült neki, hogy így alakult az az este, egy új lehetőséget adott az életébe. Aztán persze Rikomono folytatta, miközben a harctérre léptek, és Leo már meg sem lepődött rajta.
- Efelől nem biztosíthatlak, mert papír vagyok, de ha vesztek, el kell jönnöd velem egy randira, ott ehetsz is, meg mozoghatsz is - kacsintott a lányra egy csalafinta vigyor kíséretében. Rikonak el kellett ismernie, hogy ajánlat volt ez a javából. Végül is, ha Leo nyer, az is jó. Ha meg nem, az még jobb. Lehet, hogy talán túl őszinte kijelentés volt ez, de a lány mellett vagy megered a nyelved, vagy lemaradsz tőle. Azt meg kinek a büszkesége engedné meg? És ha Rikomono nem megy bele? Maximum egy taslival lesz gazdagabb, már kezd hozzászokni.
A pályaválasztásnál azonban elgondolkodott rajta, mik lehetnek azok a bizonyos erősségek. Kettőre tette volna le a voksát. Vagy a gyorsaságra, vagy a formás fenekére. Jelen helyzetben inkább ez utóbbi mellett döntött, úgyis olyan szép idő volt. Még szerencse, hogy a páncéljai egyébként is könnyűek és lazák voltak, így nem kellett nagyon átöltöznie, csak nadrágot cserélni a szoros farmerról egy úszónadrágra, miközben a pálya felvette egy birkózó ring formáját, annyi különbséggel, hogy folyékony csokoládémasszával volt töltve. Remélte, hogy a lány érti a célzást, és bikinit fog húzni ez alkalomból. Remek bemelegítés lett volna az.. öö.. evésre.

_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 276
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
Riko vs Leo Vo36oi3327/3500Riko vs Leo 2yjvlht  (3327/3500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Leo

Témanyitás by Rikomono on Szer. Jún. 05 2019, 17:31

Néha csodálom a memóriámat. Mármint, hogy megmarad benne valami, és nem esik ki belőle minden, mint valami szitából. Pedig ez a vörös indikátor elég apróság volt, mégis emlékeztem rá, és annyira, hogy fel is tűnt a változás. Mondjuk a vörösökre alapból felfigyelek, ezt a srácot meg aztán különösen megjegyeztem magamnak, szóval talán nem is olyan meglepő? Franc tudja.
- Nem vágom ki az, de tudom, miről beszélsz - mondtam. Nekem abból a napból csak Leo maradt meg az eseményeken kívül, de utóbbinak már összefolyt a vége - Klassz, nekem egy menő kés jutott - tettem hozzá aztán, bár nem vagiztam a tőrrel, mert nem volt szándékomban előkapni. Ahogy legutóbb, most is fegyverek nélkül akartam meccselni, gyakorolnom kellett. A srác amúgy rohadt gyorsan emlékeztetett rá, miért kedvelem. Felnevettem az ajánlatán, tetszett, hogy vette a lapot, és még csavart is rajta egyet.
- Legyen, valamivel úgyis kárpótolnod kell, ha nem elégíted ki a vérszomjam Rolling Eyes - kacsintottam rá én is, magamban meg elfogadtam, hogy ez a harc se lesz valami hosszú. De akkor legalább legyen szórakoztató, erről pedig így első ránézésre Leo gondoskodott. Ahhoz képest, hogy mire gondoltam reggel, egészen más irányba mászott el ez a bunyó téma. De mivel amúgy sem valami vérkomoly verekedésre vágytam, ezért vállat vontam, és leguggoltam, hogy belemártsam az ujjam a csokiba. Ha játszani akar, akkor játsszunk.
- Ez már a randi? Csokival akarsz megtömni? - kérdeztem, majd lenyaltam az ujjamról az édességet. Nem volt rossz, de nem is "bolti" minőség, ilyen félúton volt a massza a tejcsoki és az étcsoki között kábé - Legalább rólad kell lenyalnom? ;P - érdeklődtem incselkedve, majd megnyitottam a menümet, miközben átgondoltam, mi maradjon rajtam. Végül arra jutottam, hogy igazán csak a vértem zavaró. Akkora előnyt nem akartam adni neki, hogy minden cuccomtól megszabadulok, szóval ami nem rontott az élményen túlságosan, az maradt. Viszont egy efféle célzásra nyilván felelnem kell valahogy, és ha ő fürdőnacit vett fel, akkor én se maradtam adós, és előkapartam egy fekete bikinit.
- Légy hálás, ennél sokkal sportosabb cuccaim is vannak hasonló helyzetekre Rolling Eyes - kommentáltam a választásom, ami még épp azon a határon volt, ami kellően sokat mutat, de nem is csúszik félre, ha teszek egy határozott mozdulatot.
- Van valami tapasztalatod pusztakezes harcban? - kíváncsiskodtam, mert bár kétségtelen volt, hogy a dugás motiválta a pályaválasztásban, de azért hátha nem önként tette bele a fejét az oroszlán szájába. Jó lett volna, ha nem csak össze-vissza hadonászik Rolling Eyes


Vért és fegyverek nélkül.
Rikomono (50. szint) - HP:200 | F:76 | E:2*44 | K:68 | GY:115 | S:62 | P:40

Pegazus Bakancs
Szivárvány Köpeny
Tündérszalag Rúna
Vikinggyűrű
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Riko vs Leo Vo36oi11216/10100Riko vs Leo 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Leo

Témanyitás by Leonard on Szer. Jún. 05 2019, 23:17


Nem hazudok nagyot, ha azt mondom, hogy amikor Leo megkapta aznap az üzenetet a verekedés kilátásáról, nem épp erre a fordulatra számított. Valójában csak vállat vont, azzal a kijelentéssel, hogy sokkal lejjebb már nem kerülhet a ranglistán, majd útnak indult. A dolgok jelenlegi alakulása viszont csempészett egy kis örömöt az arénaharcba, ha már úgy is tisztában volt vele, hogy péppé lesz verve. A szint és erőkülönbségeket már régen fölmérte, Rikomono meg frontharcos is volt, így sok reményt nem fűzött a sikeréhez. Most viszont nem is az volt a célja, hogy nyerjen, hanem hogy jól szórakozzon. És nagyon úgy tűnt, hogy a lány készséges ebben, annak ellenére, hogy így a bunyó egy másik formáját kellett megismernie.  Nem mintha Leo nagyon meglepődött volna. Rikomono elég vagány lány volt, hogy pirulás nélkül belemenjen a vadabb játékokba.
- Vérrel nem, maximum pixellel szolgálhatok - vont vállat a fiú, elégedett mosollyal az arcán. Így kell a semmiből egy szép délutánt megszervezni.
- Ha a randi lenne, rumot is rakok a csokiba - válaszolt aztán, és ő is közelebb lépett, hogy megkóstolja azt, mielőtt belemerészkednek.  - Máshogy képzeltelek el, sose tűntél édesszájú lánynak - vetett aztán egy oldalpillantást Rikora, aki éppen azon filózott, hogy Leoról kell-e elfogyasztania a csokoládét. Nem mintha ez a fiún állt volna.
Aztán jött az átöltözés. Leo elégedetten vette tudomásul, hogy Riko maximálisan partner a játékban, és a szavai is ezt bizonyították.
- Bírom az öltözködési stílusod - mondta ki az első dolgot, ami eszébe jutott, ugyanis kicsit sem szerette a szoknyákat. Töke ki volt vele, hogy ebben a játékban az összes lány azt hord, pedig egy feszes farmernadrágban mennyivel jobban ki tudnak domborodni a formák. A megvillanó combok jóval kevésbé izgatták a popsiknál, a dekoltázs meg annyira általános lett, hogy régóta nem villanyozta fel a dolog. Nagyjából tizenkét éves kora óta. Na de egy ilyen vagány bikini? Megmozgatta a fantáziáját. Rikomono szálkás volt és sportos, az izmai kellően feszesek. Sehol egy fölösleges zsírréteg. Sehol, kivéve, ahol a nőiesség megköveteli. Látványosan rajta felejtette a tekintetét, de hát ezt már az illem is megköveteli. Ha oda se nézne, Rikomono a végén még megsértődne.
- Van - bólintott aztán, miközben beletrappolt a nagyjából térdig érő masszába, és elhelyezkedett a ring kékkel megjelölt oldalán. Volt pár meccse már a játékban ilyesmi, bár egyiknél sem fogott ki női ellenfelet magának sajnos. Ha az odakint is számít, akkor a nőkkel való birkózásban is kifejezetten gyakorlott volt, és nem csak az ágyban.
A visszaszámláló közben elindult, így Rikonak is el kellett foglalnia a helyét a ring másik oldalán. Leo még egyszer végigmérte őt, és kicsit kezdte kellemetlenül érezni magát, amiért a páncélját magán hagyta, könnyű mozgás ide vagy oda. Ebből adódóan azonban támadt egy ötlete.
- Bónusz feladat, ha sikerül levenned rólam a vértet, megnézheted a tetoválásaimat - kacsintott a lányra végszóra, mert a számlálás máris a végéhez ért. Leo pedig felkészült a támadásra, mert ha az Rikomonotól jön, kemény lesz.

Rikomono (Sebzés: 44 /kés, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.1 SP kiskörönként.)
Leonard (Sebzés: 75, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 6 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)


Rikomono (50. szint): 200/200 HP, 40 páncél, 340/340 CSP
Leonard (29. szint): 125/125 HP, 75 páncél, 225/225 CSP

_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 276
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
Riko vs Leo Vo36oi3327/3500Riko vs Leo 2yjvlht  (3327/3500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Leo

Témanyitás by Rikomono on Csüt. Jún. 06 2019, 17:03

- A pixel nem jó, de ha nincs véred, más testnedv is megteszi - vontam vállat, azt pedig a srác fantáziájára bíztam, hogy ezt hogyan értelmezi. Én nem vágtam hozzá semmi rá utaló grimaszt, mondhatni tök közönyösen vágtam hozzá a szavakat. Kezdtem ráhangolódni a küzdelemre, mert ugyan birkózni fogunk és csokiban, de ez még nem jelenti azt, hogy játszani fogok, és ha Leo azt hiszi, akkor könnyen megütheti valamijét. Mondjuk a fejét, arra elég veszélyes tudok lenni.
- Semmi extra nincs az öltözködési stílusomban - közöltem. Nem fogok elalélni egy bóktól, meg én nem úgy ismertem meg ezt a srácot, aki azért mond ilyeneket, hogy levegyen a lábamról. Ahogy tőlem se lehet mást várni, mint egy ilyen választ. Tisztában voltam vele, mennyire nem passzolnak hozzám a habos-babos rózsaszín förmedvények, ráadásul én a kényelemre megyek rá. Épp elég gömbölyű vagyok ahhoz, hogy kurvára ne számítson, mit hordok, szóval nincs rá szükségem, hogy feltuningoljam magam. A pasik a legegyszerűbb rongyokban is megbámulnak, ahogy most Leo is csorgatta a nyálát. Az már más kérdés, hogy néha bedobom magam, mert úgy érzem, megérdemli a másik, hogy ne egy ócska sportmelltartó és egy franciabugyi legyen rajtam, hanem valami csipkésebb. Vagy mint most, egy mutatós fürdőruci. A srác viszont nem feltétlenül a melleimet bámulta, és ez megért egy újabb jó pontot, de csak magamban.
- Van. Aha. Bővebben? - kérdeztem vissza. Oké, a kérdésemre válaszolt, de fasz se gondolta, hogy legalább egy fél szóban nem közli, miféle tapasztalatai vannak. Legalábbis alapvetően egy ilyen kérdésre úgy illik válaszolni. Bár talán én is ennyit mondanék egy ilyen kérdésre, ha olyan kedvem van Rolling Eyes Közben én is beszálltam a medencébe, és tapostam párat, hogy hozzászokjak, mennyire könnyű vagy nehéz lépkedni a masszában. Nyilván számítottam rá, hogy sűrűbb lesz, mint a víz, úgyhogy az is egyértelművé vált, hogy nem fogok öt méterről bevetődni egy tigrisbukfenccel.
- Ez könnyű. Ha levehetem rólad a vértet, te is levehetsz rólam valamit Rolling Eyes - feleltem a nem túl izgalmas ajánlatára, majd lehajoltam, és a csokiba merítettem az ujjaim végét. Utána pedig szépen maszatoltam egy tenyérnyi pöttyöt a bal cicim fölé.
- Te meg ha ezt innen lenyalod, akkor megnézheted a csillagokat fényes nappal Rolling Eyes - adtam neki én is egy bónuszfeladatot, csak még az övénél is kevésbé csábítót. Majd kapott egy kacsintást, hogy még véletlenül se értsen félre. Nem voltam zabos rá egyáltalán. Sőt, igazából nagyon is izgattak a tetkói, imádtam a tetkókat. De úgyis látni fogom őket Rolling Eyes
A srác átadta a kezdeményezést, legalábbis védekező pózt vett fel, úgyhogy én kezdtem el feléje lépkedni, enyhén behajlított térdekkel, kissé oldalazva, stabilan és lassan. Felmértem a távolságot, honnan célszerű támadást indítani, mennyit enged meg a csokimassza. Aztán egy valószínűleg nem túl váratlan pillanatban előrelendültem. Jóval magasabb volt nálam, úgyhogy igyekeztem minél gyorsabban minél közelebb kerülni, és nekifeszülve a derekának a teljes testsúlyommal a földre akartam dönteni. Ha nem jön össze elsőre, akkor beakasztom a lábam a bokája mögé, és kibillentem az egyensúlyából, ha meg ez is elég, akkor egy ütést mérek a torkára. Nem fektettünk le szabályokat, úgyhogy nem fogok finomkodni.


44-44 sebzéssel két támadás, közben megpróbálok elvenni tőled egy szintnyi CSP-t (képi). Ha a képi fail, biztosan találsz. Vikinggyűrű miatt a támadás nem fogyasztott CSP-t.

SP: 1.1
Rikomono (50. szint): 200/200 HP, 40 páncél, 315/340 CSP


A hozzászólást Rikomono összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 06 2019, 17:23-kor.
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Riko vs Leo Vo36oi11216/10100Riko vs Leo 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Leo

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 06 2019, 17:03

The member 'Rikomono' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
Riko vs Leo 4767249862_5877ffd2ef_s Riko vs Leo 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Riko vs Leo 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Leo

Témanyitás by Leonard Today at 00:29


Azt azért az egész férfitársadalom elkönyvelheti magának, hogy Rikonál bonyolultabb nő nem sok létezik. Mondjuk a maga módján egyszerű volt, de épp ebben rejlett a bonyodalma. Áhh, nem mintha bármelyik nő érthető lenne, de a legtöbbhöz legalább működnek a jól bejáratott módszerek. Azok a bizonyos aduk. Na, Riko nem az a fajta volt, ide más kulcsokat kellett az embernek keresnie. Még szerencse, hogy Leonak esze ágában sem volt ezzel töltenie az idejét, végül is csak harcolni jöttek. Más kérdés, hogy máshogy alakult a beszélgetés menete, és úgy tűnik, valamit zsigerből jól csinálhat, mert megint itt van egy csaj, és fogalma sincs róla, miért egyezett bele ilyen könnyen a dolgokba. Ez is lehet valami Rikos dolog talán. Lehetne, csak Leonak az is feltűnt, hogy a nők néha talán túl egyszerűen is belemennek a kétes játékaiba, ami elméletileg nem kéne, hogy jellemző legyen rájuk.
Mindegy, részletkérdés. A lényeg, hogy ha adott a lehetőség, hát használjuk ki. A férfi tekintete nem hagyott kétséget afelől, hogy ezt megtette. Már most nyert ezzel a mai vesztes mérkőzéssel, és a kajálásig még el sem jutottak. Már ha végül valóban lesz ilyesmi, és a csaj nem verte át. Bár nem tűnik olyan átverősnek.
Annyi a lényeg, hogy a harc végül megkezdődött, bár nem éppen olyan szójárásokkal, mint egy harc szokott. A testnedvek dolog egyre perverzebb irányba tolta a kardforgató fantáziáját, de ennek inkább nem adott hangot. Talán jobb is volt így, Riko arcát elnézve.
Leo is megpróbált elhelyezkedni, és az ellenfeléhez hasonlóan koncentráló arckifejezést felvenni, de ez nem kifejezetten állt jól neki. Talán azért nem, mert az arca rövid időn belül grimaszba torzult, miután képtelen volt kontrollálni a fejében egymást kergető kérdéseket. Mondjuk úgy, kezdett eljutni a tudatáig, mibe egyezett bele. És ha ez nem lett volna elég, nemsokára egy berobbanó bomba formájában személyesen is megtapasztalhatta, milyen Riko ereje. Ebben a formában már csak azért sem maradt sok esélye lenyalni azt a csillagot a helyéről, mert beterítette őket a csokimassza, amibe nemrég belezuhant, és a teljesen elmaszatolta a formát egy hatalmas folttá. Ennyit az ígéretekről. Pedig azok a csillagok csábítóak voltak. Rolling Eyes Ja, nem.
Talán kicsit komikus látvány lehetett a fiú szőke hajából csorgó csokoládé, amely szinte átszínezte, és benedvesítette fürtjeit, és talán ez vonhatta el Riko figyelmét a második támadásról, amely már nem talált be. Leo ezt az alkalmat használta ki, és miközben elhúzódott az ütés elől, egyúttal mozdult is tovább, hogy megragadja a lányt a derekánál fogva, és őt is a földhöz csapja.

125/125 HP, 31 páncél, 225/165 CSP

1 támadás Smile

_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 276
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
Riko vs Leo Vo36oi3327/3500Riko vs Leo 2yjvlht  (3327/3500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Leo

Témanyitás by Leonard Today at 00:30

Rolling Eyes

_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 276
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
Riko vs Leo Vo36oi3327/3500Riko vs Leo 2yjvlht  (3327/3500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Leo

Témanyitás by Kayaba Akihiko Today at 00:30

The member 'Leonard' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Riko vs Leo 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Leo

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.