Kettő az egy ellen

Go down

default Kettő az egy ellen

Témanyitás by K1 on Csüt. Május 30 2019, 14:43

20. szint
élet:24
fegyverkezelés:40+6
erő:27
kitartás:14
gyorsaság:32
Speciális képesség:26
páncél:67
/Volt egy fegyver csere a plusz 6 pedig a fegyver képességéből jön hat pont véletlenül valahova. Kisdobosban lett kidobva az eredmény./

Ez a bizonyos nap is pont ugyanúgy kezdődött akár az összes többi. Kora reggel kinyitottam a szememet és nagy bánatomra bele kellett törődnöm, hogy még mindig egy nyavalyás játékban csücsülök, akarom mondani, fekszek. Öltözködéssel nem kellett bajlódnom ugyanis egy ideje már ruhástul zuhantam bele az ágyba éjszakánként. Itt nem kellett ama röghöz ragadt szokásokhoz ragaszkodni, mint a kinti világban, azért sem mert itt nem gyűrődött össze a ruhánk. Megszokásból megvakartam a tarkómat majd kimentem az utcára. A nap sütött, a madarak vidáman csiviteltek és a körülöttem lévő embereknek is jó kedve volt. Valami oknál fogva én mégis úgy néztem, mint akinek beletojtak a müzlijébe. Ez a fajta hozzá állás nem volt példa nélküli ugyanis az utóbbi időben folyton így éreztem magamat, az okát persze nem tudtam volna megmondani.

Egyszerűen minden és mindenki az idegeimre ment hiába nem tettek semmit se. Egy játékos állt mellém, ránézésre alig lehetett húsz esztendős.
- Ugye milyen szép napunk van ma? – kérdeztem tőlem a srác.
-Nem. – mondtam mogorván majd otthagytam a legényt és elindultam a legközelebbi aréna felé.
Abban reménykedtem, hogy ha valakit palacsintává lapíthatok, az némiképp oldja bennem tomboló feszültséget. Mikor megérkeztem nem is figyeltem, hogy kinek a nevére kattintok rá csak véletlenszerűen megnyomtam egy gombot. Kicsit szokatlan volt ez a helyzet ugyanis máskor pocsolya részegen mentem a küzdő térre és pár nappal később tudtam meg mit is műveltem. Azóta persze már beugrott pár emlék foszlány viszont még mindig akadt pár vakfolt.

Míg az időzítő visszaszámolt magamhoz vettem a fegyvereimet is szigorú tekintettel néztem magam elé. Úgy tűnt ezúttal két ellenfelem lesz, viszont egy cseppet sem zavart a túlerő, vagy annak a lehetősége, hogy ismét egy nálamnál erősebbel kezdtem ki.
- Polip. Utálom a polipokat.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 524
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Kettő az egy ellen Vo36oi1501/1700Kettő az egy ellen 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kettő az egy ellen

Témanyitás by Simeon on Csüt. Jún. 06 2019, 16:48

Simeon egy régi dalt dúdolt és úgy haladt végig az utcán, nyomában Tengerszemmel. A polip már befalta az aznapi édességadagjának nagy részét, a maradék előtt viszont úgy döntöttek, megmérkőznek valakivel az arénában: legutóbb találkoztak egy igen nagyon erős frontharcossal és az a csata is olyan jó volt! Most is valami hasonlóra számítottak tehát.
- Mi lenne, ha megint a víz alatt lenne? Vagy egy sekély korallzátony, mint a harmincegyes szinten?
- Ph-hhh?
- Nem tudom - vigyorgott a srác - Attól függ, mi hívunk-e ki valakit, vagy valaki minket! Mint Rikomono tette! - ugrott fel és nevetett rá a petre, aki megnyalta a szája szélét, hátha maradt ott még egy kevés a süteményből. Mióta utoljára betették ide a lábukat, Simeon nem tudott mást társítani az arénához, mint az árnyharcos lányt, annak agresszív stílusa ellenére. Tengerszem pedig kezdett ráunni a dologra és talán ezért is lesz jó, hogy megnézik maguknak a helyet újra: talán egy újabb harc elvonja idomárja figyelmét és más mese kezdődik. Persze, nem utolsó sorban, a helyezés is fontos volt. Így tudták tartani a lépést a bossokkal, ha már utolérték őket, a páros tehát megragadott minden alkalmat, hogy ottmaradjon az elsők között. Ehhez pedig győzni kellett, a győzelemhez pedig részt venni a harcokban.
Ennyire egyszerű volt. És még a nap is kisütött, mire odaértek!
Beregisztráltak és várták az ellenfelüket, a szerencse pedig úgy hozta, hogy pont a második helyezettel mérkőzhettek meg! K1. Simeonnak ismerős volt a név valahonnan, de egészen addig fogalma sem volt, amíg a lovag meg nem jelent szemközt a pálya másik oldalán. Simeon rögtön elkezdett integetni:
- Szia! Te vagy a lovag a nyálka fennsíkról és a felhős kazamatából! - ívelt felfelé a szája azonnal - Nem is tudtam, hogy te vagy itt a második! - lelkendezett, a lovag mogorvasága viszont összezavarta: ők... ismerik egymást, nem? - Nem ismersz fel? Surprised - tátotta el aztán a száját, de csak egy kis időre, mert eszébe jutott valami! - Na várj csak, segítek! - nevetett fel és gyorsan beállította a pályát olyannak, mint azon a mezőn volt: egy fennsík, itt-ott nyálkamobokkal (amelyek csak díszítőelemként szolgáltak) és pár nyálkás pocsolyával. Felettük meg sűrű felhőréteg, olyan, mint afelett a torony felett volt, azzal a különbséggel, hogy ezen áttörtek több helyen is a fénycsíkok. Mert fénycsíkoknak lenniük kellett ám! Simeon és Tengerszem tehát beálltak egy ilyen fényesség közepére és onnan várták, hogy véget érjen a visszaszámlálás.
- Mostmár emlékszel? - mosolygott a srác és nem, nem hallotta K1 megjegyzését a polipokról. Vagy ha hallotta is, csak elment a füle mellett. Hiszen a polipokat mindenki szereti! Pont, mint a fénycsíkokat.


Pontok
Élet: 30
Fegyverkezelés: 42
Erő: 65
Irányítás: 45
Kitartás: 36
Gyorsaság: 50
Speciális képesség: 70
Páncél: +90

Itemek
Gyémánt Kesztyű
Szivárvány Köpeny
Többrégetű Zafírvért
Zafírgyűrű
Tündérszalag Rúna
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 292
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Kettő az egy ellen Vo36oi3865/4100Kettő az egy ellen 2yjvlht  (3865/4100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kettő az egy ellen

Témanyitás by K1 on Csüt. Jún. 06 2019, 17:24

Fogalmam sem volt róla mi a fenét művelt ez a srác, viszont egy cseppet sem tetszett nekem. Hadonászott a levegőben párat majd szinte varázsütésre megváltozott a talaj a lábam alatt, meg persze körülöttem. Addig egy arénában voltunk utána viszont már egy viszonylag nyílt terepen találtam magunkat, ami némiképp ismerősnek tűnt. Amint megpillantottam a nyálkákat máris tudtam, hogy hol vagyunk vagyis, hogy mire hasonlít. Nem tartozik éppen a legszebb emlékeim közzé ugyanis akkor azt terveztem, hogy lazulok egyet és degeszre tömöm magam málnával erre egy csomó ragacsos ízével kellett megküzdenem. Azonban mivel már így is elég morcos voltam egy a párocska nem vehetett észre semmiféle változást a viselkedésemben.
-Na és aztán? Most a nyakatokba kéne borulnom, mert egyszer volt egy közös kalandunk?! Inkább essünk túl rajta.

Már nagyon viszkedett a tenyerem és alig vártam, hogy végre megvakarhassam. Minden egyes másodperc mintha egy örökké valóságig tartott volna. Eközben persze nem henyéltem, hanem megpróbáltam kitalálni a legmegfelelőbb stratégiát.
~Addig püfölöm, míg laposak nem lesznek akár egy palacsinta.~ gondoltam magamban.
Egész végig morcosan néztem magam elé pont, mint egy bolhás pitbull. Szegény fiú nem tett ellenem semmit, nem akartam a lelkébe gázolni, de valamiért mégis dühös voltam.


/Simeon (Sebzés: 65, Pet sebzés 45, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.6 SP kiskörönként.)
K1 (Sebzés: 27, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)


Simeon (31. szint): 150/150 HP, 90 páncél, 180/180 CSP
K1 (20. szint): 120/120 HP, 67 páncél, 70/70 CSP

/A Dobást kéretik nem figyelembe venni!/


A hozzászólást K1 összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 08 2019, 20:46-kor.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 524
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Kettő az egy ellen Vo36oi1501/1700Kettő az egy ellen 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kettő az egy ellen

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 06 2019, 17:24

The member 'K1' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Kettő az egy ellen 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kettő az egy ellen

Témanyitás by Simeon on Szomb. Jún. 08 2019, 21:00

Simeon nem értette. Simeon bambult egy sort, tátott szájjal és nem fért a fejébe, hogy a másik miért mondja azt, amiket mond.
- De... dehát tök jó volt! Láttad azokat a villámokat a felhők fölött te is, ugye? Megmeg, amikor a nyálkák testén megcsillant a fény! Az de mekkora volt! - mesélte heves kézmozdulatokkal, miközben Tengerszem csak a fejét csóválta. Ő már a harchoz készülődött és leste a visszaszámlálót - ellentétben idomárjával, akinek aztán csak eljutott a tudatáig morcos ellenfelük mondatának eleje és elkezdett nevetni rajta - Nem kell a nyakunkba borulni - vigyorgott és kesztyűjével ökölbe szorította a kezét, már a harc kezdetét jelző hang megkondulásakor.
- Essünk túl rajta - ismételte meg ő is és bólogatott hozzá: ha a lovag így szeretné, legyen így! A fény lovagjai most is fényes diadalt aratnak!
K1 nem nagyon mozdult el, ami azt jelentette, hogy ők támadhattak akár két irányból is és pont ezt tették! Simeon jobbról, Tengerszem pedig balról közelítették meg a pajzsos-páncélos ellent.
- Tudod, kire emlékeztetsz? - kérdezte aztán a srác, miután egy öklöst igyekezett K1 oldalára bevinni - Egy mesében volt egy törpe, aki pont olyan, mint te most! - folytatta és ezzel próbálta elvonni a lovag figyelmét, amíg polipja körbetekeri csápjait annak lábain, hogy elessen - Úgy hívták, hogy Dulifuli - vigyorgott Simeon és nézte, hogy petjének sikerült-e a manőver, vagy K1 túl ügyes hozzá és megtartja az egyensúlyát. Az nagyon klassz lett volna, ha elesik! Annál is inkább, mert pont úgy helyezkedtek, hogy egy fénycsík megvilágítsa Simeont, akkor pedig sokkal, de sokkal jobban fog menni a következő támadás is! Hiszen a lovagoknak sok, de nagyon sok életük meg páncéljuk van! Úgy, mint Daneenak! Szóval egészen biztosan több fog kelleni, mint egyetlen próbálkozás.


Támadunk! A képességünk miatt bármelyikünk talál, mindketten betalálunk! Első kocka Simeoné, a második pedig Tengerszem.
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 292
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Kettő az egy ellen Vo36oi3865/4100Kettő az egy ellen 2yjvlht  (3865/4100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kettő az egy ellen

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jún. 08 2019, 21:00

The member 'Simeon' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Kettő az egy ellen 4767250438_224285ea8b_s Kettő az egy ellen 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kettő az egy ellen

Témanyitás by K1 on Szomb. Jún. 08 2019, 23:12

Nem tudom ezzel a kölyökkel mi történhetett, de az hogy nem volt százas az ezer százalékos. Ilyen helyzetben kinek lenne kedve poénkodni, ráadásul ilyen marhasággal? Az is lehet, hogy nem volt semmi baj a fejéve csak be volt rúgva. Ezek a mai fiatalok nem tudják már, hogyan kell viselkedni, bezzeg az én időmben. Igaz én is felöntöttem a garatra egyszer-kétszer, de az teljesen más helyzet volt, nekem szükségem volt rá.
-Hogy mekkora volt azt nem tudom, de ha idejössz, kapsz tőlem egy akkorát, hogy nem teszed azt zsebre.
Sikerült ismételten beletaposnia a lelkembe, mert amit az idegesítő kölyköknél jobban utáltam az a vihogó nyálkák voltak. Annyira kikészültem attól a kalandtól, hogy muszáj volt leinnom magam a sárga földig, ez a zsebpiszok pedig a szememre hányta a mutat. Addig a pillanatig csak le akartam csapni, de elhatároztam, hogy még meg is rugdosom.

Az a kis sokkarú valami pont olyan volt, mint egy pincsi, amilyen pici pont annyira nagyképű.
- Ettem én már nálad nagyobb állatot te kis zsebpiszok.
Nem akartam bunkónak tűnni legalábbis nagyon nem, de muszáj volt valamit reagálnom a sértegetésére. Ott álltam fogamat csikorgatva és azt vártam, hogy mozduljanak már meg végre. Majdnem mondtam nekik valamit mikor is a visszaszámlálón egy nulla jelent meg ők pedig akcióba léptek. Nem mondanám, hogy eltűntek a szemem elől, viszont elég homályosan mozogtak. Miután befejezték a kicsiny kis műsorukat én annak rendje és módja szerint a földön kötöttem ki és nem elég, hogy lenullázták a pajzsomat, hanem az életerőmből is lecsippentettek egy keveset. Én viszont nem estem kétségbe ugyanis nem olyan családból származtam. Fejem alá bedugtam a buzogányos kezemet és úgy tettem, mint aki éppen ejtőzik.
- Nem volt rossz gyerekek, de azért a jótól még nagyon távol van.
Felálltam majd kivártam, hogy egyikük a közelembe kerüljön és azt vettem célba a buzogányommal, nagyon nem is céloztam.

/Simeon (Sebzés: 65, Pet sebzés 45, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.6 SP kiskörönként.)
K1 (Sebzés: 27, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)


Simeon (31. szint): 150/150 HP, 90 páncél, 149/180 CSP
K1 (20. szint): 77/120 HP, 0 páncél, 50/70 CSP
[u]


A hozzászólást K1 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 08 2019, 23:14-kor.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 524
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Kettő az egy ellen Vo36oi1501/1700Kettő az egy ellen 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kettő az egy ellen

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jún. 08 2019, 23:12

The member 'K1' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Kettő az egy ellen 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kettő az egy ellen

Témanyitás by Simeon on Vas. Jún. 09 2019, 13:38

K1 első mondatára Simeon csak még szélesebbre húzta arcán a vigyort és készséggel rohant oda, de nem azért, hogy egy nagyot kapjon - ő inkább adni szeretett volna és végül sikerült is! Utána viszont történt valami, ami végleg megváltoztatta a srác hozzáállását és a jókedve és mosolya hamar elillant, hogy helyét az értetlenség és a sértettség vegye át. Egy pillanat alatt elkomorodott és megbántódva húzta fel az orrát:
- Tengerszem nem is zsebpiszok! - jelentette ki emelt hangon, mert az egy dolog, hogy őt szidhatják, de Tengerszemet ne merje senki, vagy nagyon megbánja! Maga az érintett ennél kevésbé reagált drasztikusan, sőt mondhatjuk, hogy sehogyanse: a fiatalkorú polip mégcsak meg sem hallotta a lovag feléje intézett szavait, hiszen az csak elterelte volna a figyelmét. Most viszont, hogy gazdája ilyen ingerülten felelt, már ő is felemelte fejét és kérdő tekintettel nézett Simeonra, hogy megtudja, mi is történt. A lovag pedig a földre került és igaz egyetlen ütéspárral levitték a páncélját, de ez úgy tűnik nem igazán hatotta meg.
- Ha ilyen bunkó vagy, sose lesznek barátaid és egyedül fogsz meghalni - nyújtotta Simeon a nyelvét a pihenő lovagra, de azért ők a fény lovagjai voltak és ha a kasztbéli lovag nem is viselkedett úgy, ők nem fogják követni a példáját! Kivéve, ha nem áll fel. Akkor aztán megütik őt így. K1 viszont csakhamar felállt és lendítette a fegyverét, amivel el is találta Simeont - Nem fájt nem fájt blee - nevetett a fiú, de még mindig vérig sértve és ez látszott is. Aztán inkább begyorsított, hogy hamarabb vége legyen a harcnak: minél többször eltalálják, annál előbb végezhetnek! Ugyanúgy kétoldalról támadtak, de most, mivel a sebességük megengedte, kétszer is. Egyhelyben álló ellenféllel szemben amúgyis könnyebb volt, nem igaz?
Aztán ha megállította őket a rendszer, csak pacsiztak egyet és onnantól már nem is foglalkoztak a lovaggal, csakis egymással: de jól esne most egy hideg limonádé, meg némi finom fagylalt!Kétszer támadunk, első kocka mindkettőnél Simeoné. Bármelyikünk talál, mindketten találunk.
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 292
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Kettő az egy ellen Vo36oi3865/4100Kettő az egy ellen 2yjvlht  (3865/4100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kettő az egy ellen

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jún. 09 2019, 13:38

The member 'Simeon' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
Kettő az egy ellen 4766609959_af0c0eb7c7_s Kettő az egy ellen 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Kettő az egy ellen 4766609959_af0c0eb7c7_s Kettő az egy ellen 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kettő az egy ellen

Témanyitás by K1 on Vas. Jún. 09 2019, 14:34

Már az elején tudnom kellett volna, hogy nagy hibát követtem el nem csak azzal, hogy beléptem az arénába, hanem azzal is, hogy felkeltem. Az a két suhanc se perc alatt úgy lerendezett, ahogyan a nagykönyvben meg van írva. Ráadásul mivel egy csepp alkohol sem volt bennem ennél fogva minden egyes pillanatára emlékeztem. Valahogy sikerült felidegesítenem a kölyköt pedig úgy tudom semmi rosszat nem mondtam. Annak idején még odahaza ilyen apró csínyekkel szokták ugratni a gyerekeket meg persze a kisebb testű kutyákat. Példának okáért mikor én még kicsi voltam gyakran úgy neveztek a felnőttek, hogy pulykatojás, mert pont olyan szeplős volt az arcom.

Jóleső érzés volt egy kicsikét csak úgy heverészni és figyelni a felhőket, plafont vagy akármi volt is az. Mikor felálltam igyekeztem megmutatni, hogy azért én is ki tudok osztani egy-két nyakleveset. A srác ennek ellenére elkezdett gúnyolódni velem, pont úgy viselkedett, mint egy óvodás.
-Utálom a kölyköket. – morogtam alig halhatóan magam elé.
Valami az súgta nekem, hogy nagy pofonnak leszek még kis gazdája, viszont egy cseppet sem érdekelt, ki akartam hozni magamból a maximumot. Az egy teljesen más dolog, hogy nem volt rá több esélyem ugyanis azok ketten újfent támadásba kezdtek. Nem tudhattam mióta lehettek együtt viszont a mozgassuk az nagyon összhangban volt, ugyanis nem halottam parancsszavakat. Mindenki tudta, hogy neki mi a feladata és, hogy mikor hol kell lennie. Én meg se mozdultam csak álltam akár egy kőszikla vagy akár egy ezer éves fa, még a pajzsomat sem emeltem fel. Talán arra vártak, hogy félelemben elájulok vagy pediglen felordítók mintha fájdalom kínozna, de nem így történt. Csak álltam és néztem magam elé igaz csak egy darabig, mert ismét fölborultam. A meccs hamar véget ért talán jobb is így mert már kezdtem bosszankodni. Akartam valamit mondani a kölyöknek viszont mintha rám se hederítettek volna. Körbenéztem és nem láttam semmi használatot ezért gyorsan elő vettem egy almát és elhajítottam. Nagyon kicsi volt rá az esély, hogy bármelyikőjüket is fejen találjam, de a remény mg élt bennem. A következőt szerettem volna neki mondani úgy, hogy mindenki halhassa.
- Hé, te! Nem voltál rossz. Viszont légy óvatos nem mindenki olyan kedves, mint én voltam az előbb. Te pedig edd meg azt az almát különben sosem nősz meg. – majd fölmutattam volna a hüvelykujjamat végül távoztam volna az ellenkező irányba.
- Bosszantóak ezek az arénák. – morognám az orrom alá.

/Köszönöm a játékot./
(Hogy melyik mondat kinek lett szánva azt nyugodtan döntsék el az olvasók illetve a résztvevők.)
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 524
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Kettő az egy ellen Vo36oi1501/1700Kettő az egy ellen 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kettő az egy ellen

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.