[ 31. boss ]

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [ 31. boss ]

Témanyitás by The Gleam Eyes on Hétf. Május 27 2019, 13:38

Első kör határideje: 2019.06.03. (vagy míg ki nem nyitják a bossterem ajtaját)
Minimum szólimit: 100 szó (kivétel parancsnoki posztok)
Harci kör határidő:
- Parancsnoknak 2 nap
- Többieknek a parancsoktól számítva 3 nap

Boss ajtaja előtti tér: A bossterem felé, egyre jobban homokosodó placc. Az ajtó előtt 5-10 méterre már nem látszik a Dungeon kőpadlózata és a lábatok is kényelmesen belesüpped a puha, meleg homokba.

Szervező: Ozirisz
A boss harc státusza: Nyilvános

Résztvevők:

- Rinne
- Rikomono
- Hinari
- Ozirisz
- Chanchery
- Danee
- Simeon
- Szophie

Közös Tarisznya:
ABA alapítvány:
[T4] 2x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 1x Bossgyengítő Kristály
[T4] 1x Tartós Anti-mob Kristály
[T4] 2x Gyenge Erő Potion

[T3] 5x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 3x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Parancsmester Potion
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T2] 12x Nagy Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 4x Mobszorító Kristály
[T2] 17x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály

Chancery
1 Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1 Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1 Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1 Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
4 Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1 Mobszorító Kristály (A kiválasztott mob/boss a következő körben nem térhet ki a támadások elől/a következő körben nincs támadás luft, csak a használónál legalább 10 szinttel alacsonyabb mob/bossokon használható.)
10 Mobtépő Kristály (Egyet sebez egy mobba. Amennyiben mobszorító kristály utáni körben használják, a sebzés 100-ra nő. Csak mobok és bossok ellen használható.)

A bossharc a régi rendszer szerint fog zajlani, így ha kicsúsztok a határidőből és módomban van írni, azonnal haladunk tovább és a gyorsi sorrendben következő játékos köre automatikusan elveszik, így ezt figyelembe véve írjátok meg az érkező postokat. Akik nem jelentkeztek a Jelentkező Topicba, a bossharc indulásáig még csatlakozhatnak, ha megírják ide a postot, ezen felül olyanok is részt vehetnek a nyitó körben, akik alapjáraton nem fognak részt venni a bossharcon, de a szintkövetelményük megvan a jelenléthez. Kérem Őket jelezzék a postjaikban, ha nem kívánnak résztvenni a harcban, de ha úgy gondolják a Közös Tarisznyába ugyanúgy joguk van be adni dolgokat Smile Mindenki legyen szíves a bossharcon használt statját és itemkészletét előre feltüntetni Smile köszönöm ^^ Sok szerencsét és tartalmas boss ölést kívánok mindenkinek ^^ ja és mind meghaltok Twisted Evil


A hozzászólást The Gleam Eyes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 31 2019, 23:12-kor.

_________________
Meséléseim leírása röviden:
[ 31. boss ] Mesyla10
The Gleam Eyes
The Gleam Eyes
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 155
Join date : 2018. Dec. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by Hinari on Hétf. Május 27 2019, 18:05


Furcsa volt belegondolni, hogy Kayaba vajon mennyire akarja szándékosan elérni, hogy haladjunk. Mert én egészen biztos voltam benne, hogy az a kazamata, ami a palota alagsorának egyik elfelejtett zsákutcájából nyílt és dobott fel végül a harmincegyes szint egy a teleportkaputól távol eső részére, eddig még nem volt ott. Csak tudtunk volna róla, nem?
Annál is inkább, mert azóta sem találtuk meg újra, pedig Ozirisz egészen biztosan nem felejtette csakúgy el az útirányt. Mindenesetre azért lezártam az említett területet, nehogy Jeanie vagy Hime véletlenül rábukkanjanak; az nem lett volna túl jó. Persze, a teleport nem a bossteremhez dobott, de kaszttársamnak nem kellett sokat kutatgatnia a korallzátony kellemes vizeiben és homokpadokkal teletűzdelt szigetei között, amíg rá nem bukkant a bosskazamata kőpadlózatú bejáratára. A boss megvolt tehát, márcsak a csapatot kellett összeszervezni.

Nem feltétlen vállaltam el szívesen. Még az üzenetek írását sem, nemhogy a parancsnokságot, de Ozi egyszerűen nem volt hajlandó belevágni, valaki pedig csak kellett, ha már megtaláltuk. Ígyis majd egy héttel későbbre szerveztük és még arra is volt idő, hogy a levelemben foglaltak ügyében mindenki intézkedni tudjon. Most pedig itt voltunk, részemről elég erőteljesen kapkodva a levegőt és szorítva Alex kezét, aki bár tudtam, hogy nem fog csatlakozni a harchoz, de mégis jó volt, hogy eljött támogatni. Idegesen várakoztam tehát, és akiről tudtam, hogy jönni fog, megvártam a beszéddel, természetesen mindig megfelelően (kinél udvarias köszöntéssel, kinél öleléssel) fogadva az újonnan érkezőt.
- Ha mindannyian megvagyunk, szerintem kezdjünk is bele - néztem körbe egy nagyobb levegővétellel - A statok nagyrészét már átküldtem, remélem mindenki annak megfelelően van felkészülve a harcra és Pánik Burokkal, de leginkább Pánik Kristállyal rendelkezik - néztem elsősorban az új idomársrác felé - Ezek mellett a boss 15 erő stattal bír, ami nem tűnik nagynak, ám valószínű lesz a taktikájának olyan része, amely emelheti ezt a sebzést. Az elsődleges tankunk Rinne lesz, de Danee védelmére is szükség lehet - néztem a lovagok felé - Annál is inkább, mivel a boss egy körében két célpontot támad - nyitottam le a menüt - Az infók pontosan így hangoznak:
- "A boss minden körben két célpontot támad (egy váltható célpontot és a támadót). Ha a bosst felborították, míg talpra nem áll, forró vizet köp a váltható célpontjára, mely 30 sebzést okoz. Felborult állapotban a boss nem tud kétszer támadni. Ha Zkratka lábát minimum 1 támadás éri, a sebződés elől azonnal visszahúzza a hasa alá a lábát és 2 kör múlva engedi azt a lábát csak vissza. Ha vagy a jobb oldalán, vagy a bal oldalán mindhárom lábát visszahúzza, a boss felborul. A leütését követően a 3. körében áll újra talpra." - olvastam fel a jegyzetpanelon összeszedett adatokat és hagytam némi időt, hogy a csapat fel tudja dolgozni. Nem volt valami bonyolult, legalábbis ezek alapján.
- Az előzetes taktika tehát az, hogy minél hamarabb találatot kell bevinni az azonos oldali három lábnak; árnyharcosok és idomárok tehát előnyben - mosolyogtam rá Chanra és Szophiera, majd Simeonra és Rikomonora fordítottam tekintetem - Így kiiktathatjuk, hogy mindenki sebződjön. A forró víz miatt én számítanék valamiféle körönkénti sebződésre is, de ez majd odabent kiderül. Illetve természetesen biztosan van, amit nem tudunk, így a taktika még változhat - nyomatékosítottam mindenkiben, majd megint hagytam kis időt, ezúttal leginkább azért, mert kezdett kiszáradni a torkom.
- Emellett szeretnék mindenkit megkérni, hogyha van olyan képessége, itemképessége vagy egyéb információja, ami segíthet a harc során és még nem tudok róla, az vázolja fel, akár üzenetben, ha úgy jobban tetszik - néztem körbe megint, majd állapodtam meg az újoncon - Illetve... Simeon, igaz? Tőled ezek mellett még szeretném kérni, hogy pár szót mondj magadról - mosolyogtam rá bátorítón a Unitys srácra és a polipjára. Valószínű csak most érte el a kellő szintet, úgy pedig nem árt tudni, hogy a harc mely szakaszán dobjam bele, nos... a mély vízbe. Márha az ajtó túloldalán nemcsak derékig érő homok fogad majd minket.Hinari (50) - HP:300 | F:86 | E:107 | K:60 | GY:201 (221) | S:80 | P:85

tárgybónuszok:
Ősi Sárkánymintás Katana: (hosszú...)
Sárkányfog Rúna:  Míg tart a páncélod, 10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el. Pikkelyes lesz a fegyverviselő kezed.
Szellő Vért: PvEben minden 10-, PvPben minden 25 élet/páncélpontnyi sebződés után +0.1 SP-t generál a viselőjének
Napsugár Fejpánt: körönként 20 HP-t regenerál a viselőjének.
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot
Lila Vikingkoponya-gyűrű: Egy harcban egyszer egy körre lefoghatod ellenfeled, aki ebben a körben nem fog tudni semmit sem cselekedni.

Karakter beteszi az ABA-s itemeket a közösbe.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[ 31. boss ] Vo36oi14712/10100[ 31. boss ] 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by Chancery on Hétf. Május 27 2019, 20:57

Nem sietett, nem is késett, akkor érkezett meg, amikor meg kellett érkeznie. Talán a hatás, talán a hangulat kedvéért, talán egészen más okból kifolyólag, eleinte talán fel sem lehetett őt ismerni. Sötétbarna köpenyt húzott, feltűnően kerülte a vizesebb helyeket, és akik esetleg már előtte, idefele tartva, láthatták, emlékezhetnek rá, hogy úgy tűnik, eleinte fel is adja az idejövetelt, miután a bejutás maga is elég trükkösre sikeredett. Végül győzedelmeskedett, társával együtt, és egész egyszerűen lehuppant a puha homokba, közel a bossterem ajtajához, a térdére támasztott egy kis füzetet, és firkálni kezdett. A vonalak úgy szaladtak a papíron, mint egy varázspálca nyoma, ám nem hagyta senkinek, hogy belenézhessenek bármibe is. Ha valaki közeledni merészelt, eltette a füzetet és megvárta, amíg az illető elunja a várakozást.
Illetlen viszont nem volt. Ahogy egyre többen csatlakoztak a csapathoz, a füzet végül eltűnt és csak figyelte a társaságot, ismerősöket, ismeretleneket. HOgy mikor került le a kámzsa a fejéről?
Akkor, mikor megjelent Simeon.
Akkor ő felpattant a homokból, hátratolta a fejét borító ruhadarabot, a tekintete kendőzetlenül elárulta félelmét. Szája kissé elnyílt, nem volt képes elhinni, amit lát. Az egész talán két vagy három másodpercig tarthatott, mikor is mély levegőt vett, kihúzta magát, és elmosolyodott. Olyan mosollyal, amivel bátorságot sugárzott. Biccentett, köszönt, és a továbbiakban nem ült vissza a homokba. Idejét látta, hogy csatlakozzon céhtársaihoz, bár az ölelést mellőzte, amennyiben ők nem kezdeményeztek.
Álomkelő mindvégig csendben követte, Dust pedig Danee után érkezett közvetlenül.

Mikor Hinari beszélni kezdett, levette a köpenyt. Egyszerű takaró dísztárgyról volt szó, nem volt semmi jelentősége, lecserélte hát a harcban használatos darabra. Megkapta a levelet ugyan, továbbította is a többieknek, de nem ellenőrizte le túlságosan a saját értékeit. A minimum követelményeknek megfelelt, a gyorsaság kapcsán volt némi aggodalma, de ahhoz nincs elegendő pénze és alapanyaga, hogy új felszerelést kovácsoltathasson. Bízott viszont magában, hogy erős speciális képességei a segítségére lesznek. Minden új információt egy biccentéssel fogadott, és állát simogatva töprengett, próbálta maga elé képzelni a helyzetet. Nem lepődne meg, ha a kapun belépve egy hatalmas teknőssel vagy ahhoz hasonló lénnyel találnák majd szembe magukat.
Hinari végül Simeont szólítja fel külön, teljesen érthető okból. Chancery, bár tudja jól maga is, hogy letette a stafétát, már-már ösztönösen paskolja meg a fiú vállát és megejt felé egy bátorító mosolyt. -Nyugodtan, itt barátok között vagy. -suttogja neki, majd odébb lép, hogy ne vegye el a rivaldafényt. Hinari felé nézve csupán annyit mond, halkan, jóformán a szájáról kell leolvasni: "az ötödik még mindig nem tudom, micsoda...".


Chan (44) - HP:305 | F:52 | E:10 | I:128 | K:43 | Gy:57 | S:44 | P:65

Tárgybónuszok:
Kraken Gyűrű
Nagy víztömeg mellett a gyűrű viselője megidézhet egy hatalmas csápot egy támadás erejéig. A szörny a gyűrű irányításpontjaiból sebez. Ha a viselője idomár, a csáp kétszer akkorát sebez.
Nevelés Kesztyűje
Dust sebzése az Irányítás 10%-a (12)

Közös tarisznyába:
1 Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1 Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1 Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1 Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
4 Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1 Mobszorító Kristály (A kiválasztott mob/boss a következő körben nem térhet ki a támadások elől/a következő körben nincs támadás luft, csak a használónál legalább 10 szinttel alacsonyabb mob/bossokon használható.)
10 Mobtépő Kristály (Egyet sebez egy mobba. Amennyiben mobszorító kristály utáni körben használják, a sebzés 100-ra nő. Csak mobok és bossok ellen használható.)

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[ 31. boss ] Vo36oi8140/8500[ 31. boss ] 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by Simeon on Szer. Május 29 2019, 19:56

Egy közeli szigeten várták a nagy megmérettetés napját. Ez lesz az első bossharcuk, a legeslegelső! Méghozzá ilyen időben, a tengerparton, a homokos strandon vívhatják! Vagyhát az onnan induló kazamata végén - de ezutóbbi annyira nem foglalkoztatta Simeont, hogy nem bírta abbahagyni a vigyorgást és magában dícsérni a napcsíkokat, akik megint megcsinálták! Alig tudott nyugton maradni, fel-alá járkált a korallzátonyok között, néha pedig elnézett a túloldalra, hogy érkeznek-e már emberek. Harcosok. Frontharcosok!
Együtt fognak harcolni ővelük!
Rendkívül izgatott volt, de azért kicsit félt is az egésztől. Vajon tényleg olyan csillogó lesz minden, mint azon a minibosson? Milyen erős lesz a szörny? Tudnak majd segíteni? Aztán egyszerre csak elterült a homokon, szétdobta kezeit és rámosolygott a felette úszó felhőkre. Az egyiknek kacsaformája volt... Eközben Tengerszem az árnyasban pihent, három darab már kievett kókuszdió társaságában. Ő is izgult, hát hogyne tette volna, őt viszont maga a harc jobban érdekelte és az, hogy gazdáját megóvja minden eszetlenségtől, amibe éppen beleugrani készül. Ő volt az, aki először meglátta a plakátot a szinten, amit a megnyitása óta keresztül kasul bejártak és szólt is Simeonnak. Persze a polip, lévén nem tudott olvasni, csak az írás miatt hívta fel az ismeretlen szövegre idomárja figyelmét, de csakhamar ott találta magát a céhházban, Simeon pedig már loholt is Danee után. Ugye megy ő is a harcra? Képzelje el, már ők is tudnak menni! Igen, vesz ki kristályt a bankból, de a fegyverkezelése túl alacsony. Kell neki egy gyűrű, azt viszont akkor Hinaritól kell kérni, ugye? Hisz azt írta, hogy rendelkezésre áll, ha kell...
Tengerszem felsóhajtott. Azóta a nap óta Simeon még a szokottnál is izgágább lett, amivel a fiatalkorú polip nem tudta, és nem is akarta felvenni a versenyt. Elnézte, ahogy a srác a homokban pihen, majd megnézi az óráját... és felpattan és elkezd futni a másik sziget felé.
- Gyere, Tengerszem! Mindjárt kezdődik, mindjárt kezdődik! - ugrándozott a fiú és ez nagyjából akkor is így volt, amikor végre átúsztak a harc helyszínére, felszerelkeztek és végigsétáltak a kazamatán. És már voltak is ott mások is!
- Chancery, Álomkelő! - integetett Simeon már távolról a lánynak és csillogó szemekkel szaladt oda a pároshoz - De jó, hogy itt vagytok! Nagyon rég láttalak titeket - mosolygott és nem, egyáltalán nem vette észre a céhtársa arcára kiülő félelmet - Üdvözlet mindenkinek - hajolt meg aztán kissé félénkebben a többiek felé és mutatkozott be, de végig Chancery mellett maradt és a kis denevért nézegette babusgatta - egészen addig, amíg Danee vagy Rikomono meg nem érkezett. A lovag elé is elészaladt, megcsodálta Dustot újra, az árnyharcos lány pedig egy lelkes integetést és egy vigyort kapott. Összességében azonban Simeon még ígyis visszafogta magát - vonta le a következtetést Tengerszem, aki valami olyasmire számított gazdájától, ami egy pattogó gumilabdához hasonlatos. Ő maga egy homokosabb részre telepedett le és onnan figyelte az eseményeket, de tekintetét sokszor a szőkehajú lány felé irányította, aki a gyűrűt adta el nekik és egyben a szervezőnek is tűnt a csapatból.
Hamarosan el is kezdett beszélni.
Simeon igyekezett koncentrálni és bőszen bólogatott, amikor a Pánik Kristályokról volt szó. Már nyitotta is a száját válaszra, de mivel Hinari folytatta, így szavak nélkül csukta azt be: nem, most nem szabad sokat beszélni... ugye? Persze tisztán látható volt, hogy majdnem körbeszaladja a helyet izgatottságában. Toporgott és mosolygott, Rikomonora, Oziriszra, Daneera, Chanceryre és Dustra. Hozzá képest Tengerszem maga A Kőszobor volt. A taktikát is próbálta maga elé képzelni, főleg így, hogy neki is segítenie kell... majd tanácstalanul nézett rá petjére, aki magabiztosan bólintott:
- Ph-hhh.
"Nem lesz baj."
Végül Hinari őket kérte fel, hogy mondják magukról el, ami kellhet és... ez volt az a pont, amikor Simeon már nem tudta visszafogni magát. Főleg nem Chan bátorítása után, amit ragyogó, hálás mosollyal fogadott.
- Mi... - lett aztán kicsit ideges a hirtelen figyelemtől. Megannyi frontharcos csak őt nézi! - Mi jól tudunk együtt dolgozni és vannak képességeink, amik jók a csapatharcban. Tengerszem anélkül, hogy kört kapna tudja erősíteni a titeket ért buffokat, meg tudunk olyat is, hogy soksok Tengerszem jelenik meg és megvédi a játékosokat! Bár nem a teljes sebzéstől... Aztán ha Tengerszem meglengeti a csápját, akkor tud választani, hogy fegyverkezelést vagy kitartást vagy gyorsaságot emeljen és ez is mindenkire hat! - magyarázta, bár többször el kellett gondolkoznia, hogyan formálja meg a szavakat. Még soha senki nem kérte őt, hogy mondja el a képességeit, így igencsak törnie kellett a fejét, hogy sorra eszébejussanak. Nos... nem, az eszébe se jutott, hogy esetleg megnézze a menüjében - Én pedig meg tudom oldani, hogy aki utánam jön, az biztosan betaláljon! Képzeld volt egy kalandunk amiben egy nagy vizikí...
- Phhh!
- Szóval... ilyet is tudunk - vörösödött el a srác zavarában: majdnem elkezdett mesélni! - Meg van pár kristály, amit tudok úgy aktiválni, mintha más tette volna... - fejezte be aztán egy kissé halkabban. Megfogadta magának, hogy befogja a száját, de... de az olyan nehéz volt! Főleg most, amikor mindjárt belépnek a terembe és szembenéznek életük első bossával!
- És... ketten Tengerszemmel nagyjából 100-at sebzünk és a speciális képességünk is jósok, viszont... nem vagyunk túl gyorsak - vakarta meg a fejét és nézett Hinarira bűnbánóan. A polip csak a fejét ingatta: neki nagyon nem tetszett, hogy gazdája ennek a sok embernek így kitárulkozik, dehát nem lehetett mit tenni. A kérdés az kérdés, Simeon pedig nem az a fajta srác, aki bármit is rejtegetne bárki elől.Pontok: Még beírásra várnak! Surprised De ilyenek lesznek, ha minden friss lesz!

Élet: 30
Fegyverkezelés: 42
Erő: 65
Irányítás: 45
Kitartás: 36
Gyorsaság: 50
Speciális képesség: 70
Páncél: +90

Itemek:
Gyémánt Kesztyű
Szivárvány Köpeny
Többrégetű Zafírvért
Zafírgyűrű
Tündérszalag Rúna
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 292
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[ 31. boss ] Vo36oi3865/4100[ 31. boss ] 2yjvlht  (3865/4100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by Szophie on Pént. Május 31 2019, 16:20


Szophie nem aggódta túl a bossra érkezést, de nem is siette el. Ami másoknak vonzó és kellemes szintnek tűnt, az egy bundás farkassal megáldott idomárnak igazi kihívásnak tűnt. Bár ezeken a szinteken még nem volt olyan meleg, ez nem is okozott akkora problémát, ám mire odavergődtek a bosshelyszín elé, mind Vezér, mind gazdája csapzott külsőt tudhatott magáénak. Az állat azért, mert ki nem állhatta a homokot. És a vizet. És mindkettőből volt épp elég ezen a szinten. Az idomár meg azért, mert folyamatos küzdelmet vívott állatával, mire elérték a többieket.
Szóval a hófehér farkasbunda, mire Hinari mellé sikerült érniük, nemhogy fehér nem volt a sártól, de Vezér úgy általánosságban nem volt felismerhető az összegubancolódott szőrzete alatt. Az egyetlen ismertetőjegye talán a morgása volt, amit most szüntelen hallatott, miközben pixel formájában szállt el róla a rengeteg sár.
- Pff.. - fújta ki arcából haját Szophie, miközben egy ölelés után barátnője mellé lépett. - Kész káosz volt az út. Vezér ember alakban nem volt hajlandó a homokra lépni, ebben a formában pedig az egész a szőrébe ragadt. Nem is beszélve a vízről.. A víz az.. - merengve a távolba pillantott, és inkább nem részletezte ki kalandjaikat. - Kegyetlen volt - zárta le aztán egy mondattal a történetet, és kifulladva leült a kőre. A napsütés is zavarta, bár a játékban a leégés nem fenyegette, hófehér bőre csak úgy ragyogott a napfényes szinten, haja pedig neki is csapzott volt, ruhája pedig nedves, jól illusztrálván, miféle harcokat vívott a farkassal, mire megérkeztek.
A tervekre és miegyébre csupán bólintással felelt, és erejét inkább a regenerálódásra koncentrálta a harc előtt. Chan jelenléte nem lepte meg, pedig már jó ideje nem láthatta a lányt, de nem voltak olyan szoros viszonyban, hogy nyomon kövesse a lépteit, így csupán egy halvány mosollyal és intéssel köszöntötte. Vezér túl elfoglalt volt hozzá, hogy Álomkelővel foglalkozzon, a bundája most fontosabb volt. Simeont is megfigyelte a fekete hajú idomárlány, de emlékezett rá, hogy már találkoztak, így nem volt oka újra bemutatkozni. Aztán jött a taktikai egyeztetés. Volt egy-két elképzelése a felvázolt információk alapján a bosst illetően, de nem szólt bele az egyeztetésbe. Hinari tudta a dolgát. Biztató mosollyal nézte barátnőjének brillírozását, és örült neki, hogy a kardforgatólány újra belevágott. Valahol mélyen tudta, hogy ez egy nagy lépés az elmúlt idők után.
Szophie (43. szint) - HP:150 | F: 88 | E:29 | I:126 | K:44 | GY:97 | S:9 | P:95

Cserzett Bőrbot ( +25 Erő )
Holdfény Rúna ( +8 Irányítás +12 Fegyverkezelés )
Könnyű Ezüstvért ( +4 Fegyverkezelés +65 Páncél )
Viadal Babérkoszorú ( +4 Irányítás +2 Kitartás +4 Fegyverkezelés +2 Gyorsaság +2 Spec. Képesség )
Ezüstorrú Csizma ( +3 Kitartás +21 Gyorsaság +6 Spec. Képesség )
Északi Farkas Köpeny (+10 Irányítás, +10kitartás, +30 páncél, viselőjét 3-as szintű Hallgatózással áldja meg)
Kraken Gyűrű ( +24 Irányítás +7 Gyorsaság )
Kraken Gyűrű ( +24 Irányítás +7 Gyorsaság )

_________________
[ 31. boss ] Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2534
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[ 31. boss ] Vo36oi7666/7700[ 31. boss ] 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by Rinne on Vas. Jún. 02 2019, 12:00

Víz! És homok! És korallzátonyok! És víz! És homok! Az egész olyan gyönyörű! Máris imádtam ezt a szintet, ott pörögtem-forogtam a többiek között fülig érő vigyorral, és mindenkinek mutogattam a picike rákollókból készült fülbevalómat, amit nemrég vettem a városban. Nem szabadott volna megállnom, de egyszerűen megláttam, és nem tudtam otthagyni... Pedig siettem! Olyan kis aranyos volt, ilyen pinduri ollókat még nem is láttam. Ez az egész hely az otthonomra emlékeztetett, és így még a szokásosnál is jobban pörögtem. Alig vártam, hogy a víz alá merüljek és megnézhessem a korallokat közelebbről, de előtte még segítenem kellett itt mindenkinek, és az előbbre való volt, mint a saját szórakozásom. Így is épp elég önző voltam már ma, amikor megálltam a fülbevalókért.
- Csak 15? De akkor legalább egy óriásrák, ugye? bounce - kérdezősködtem arról, mi vár minket a teremben. Hat lába van, amit visszahúz a hasa alá, szóval akkor ez egy rák kell legyen, nem? Kell az egyik ollója! Remélem nagyobb, mint én vagyok! De miért sebez ilyen keveset? Még két célponttal is csak 30. Egész nap itt állhatnék, és semmi bajom nem lenne tőle. De ha óriásrák, akkor megbocsátom neki, ha gyenge!

Minden résztvevőt bevédek a pajzsommal.

Rinne (45. szint) - HP:350 | F:70 | E:64 | K:44 | GY:104 | S:60 | P:345

Szükség pajzsa: akárhány játékost védhetek vele, mindegyik után 5%-kal kevesebb sebzést kapok (max 50%)
Waddy: amíg az ellennek van páncélja, 20%-kal többet sebzek
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Rinne
Rinne
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Sep. 28.

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[ 31. boss ] Vo36oi8182/8500[ 31. boss ] 2yjvlht  (8182/8500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Jún. 02 2019, 14:34

Úgy tűnik, az "égi gondviselés" mindig teszi a dolgát. Hiába vonultam vissza, hiába kerülöm a felfordulásokat, nagy horderejű dolgokat, ennek ellenére mégis történnek furcsaságok. Egyik pillanatban még a Palota alagsorában sétálgatok, majd a másikban pedig elteleportálódok jó messze. És persze, hogy egyirányú teleport, mi más? Szóval hiába akarok elbújni a világ elől, hiába, ha egyszer úgyis utolér minden...
Persze pár órával később, amikor Hinarinak akartam megmutatni a furcsa teleportot, égtem, mint a mosogatórongy. A teleportnak semmi nyoma, pedig határozottan emlékeztem rá, hogy az pedig itt volt, ráadásul még a térképen is megjelöltem a helyet az emberi memória bizonytalanságaira való tekintettel. Mindössze csak a térképem tartalma volt, ami talán ad egy kis hitelt a szavamnak, amin a 31-edik szint egy, teleporttól távolabbi része van felfedezve, rajta a bossterem feltételezett helyének koordinátáival.
Ami a szervezést és a bossharc vezetését illeti, egyértelmű volt számomra, hogy mit teszek: megkértem Hinarit, hogy vállalja el. Bár látszott rajta, hogy nem szívesen, de ki másnak szólhattam volna? Vagy vittem volna én? Ugyan már, ki hallgatna rám? Legfeljebb Riko, mint a jómultkor... Olyasvalaki kell bossharcot vezetni, akire felnéznek, akire hallgatnak, és aki érti a dolgát. Ezeknek a kritériumoknak pedig én nem felelek meg, ellentétben Hinarival.

Amikor a bossharc helyszínére mentünk, akkor kezdtem el magamban visszasírni a fagyos-jeges szinteket. Ott legfeljebb csak eltanyál az ember, vagy csúszkál jobbra-balra, itt meg kerülgetheti az ember a különféle entitásokat a vízben. A magas szintű úszás jártasság hiánya pedig előbb-utóbb problémákat fog okozni. Hacsak nem szerzek valami itemet vagy hasonlót, amivel legyőzhetném a gravitációt. Bár kétségtelenül vagány lenne csak úgy sétálgatni a víztükör tetején, amíg a többiek nyakig tocsognak benne... de ez kétezer év alatt csak egyvalakinek sikerült. Akkor már hasznosabb lenne a vizet borrá változtatni. Hasznosabb lenne, és jövedelmezőbb.
A kommunikációt most sem vittem túlzásba, a köszönni természetesen köszöntem, de a taktikai és a hogyan mit merre részekbe nem avatkoztam be. Nem láttam értelmét, hiszen Hinari nagyságrendekkel több tapasztalattal rendelkezik ilyen téren, ráadásul az okoskodásommal lehet pont az ő tekintélyét rombolnám. Ha pedig én nem vagyok képes bossharcot vezetni, az a minimum, hogy legalább azt a személyt hagyom kibontakozni, aki elvégzi helyettem ezt a hatalmas feladatot. Simeon megérkezésének örültem. Bár nem ismertem a srácot túlságosan, de azt tudtam, hogy a szíve a helyén van. El is mosolyodtam, ahogy nagy lelkesen mesélt a képességeiről, a kalandjairól. A lelkesedése valahol a réges-régi önmagamra emlékeztetett, azokra az időkre, amikor még nem nyomta a lelkemet megannyi mázsás súly. Amikor még minden rendben volt, és nem halmoztam hibát hibára. Még mielőtt annak a törött tükörnek a hatása utolért volna... És persze az is jóleső örömmel töltött el, hogy ismét egy új arcot (illetve Tengerszemmel együtt kettőt) láthatunk a bossharcon. Lassan jön az új generáció. Az élet körforgása, a régiek kikopnak kevés kivétellel, az újak pedig átveszik a helyüket. Teljesen természetes, hisz az elmúlt évek folyamán is végig így ment. Minden egyes új ember érkezésével egyre közelebb kerül a nyugdíjba vonulásom napja. Vagy éppen ellenkezőleg, új célt, új értelmet hozna, új motívációt a küzdelemre, a fejlődésre. Sosem lehet tudni, viszont az eléggé aggasztó, hogy a rendszer folyton-folyvást megpróbál csőbe húzni. Először az NPC kislány, utána az a fránya teleport. Bár azon még továbblépnék, hogy a hangfelismerő algoritmus sem a régi, hogy a "Marome" szót "Urbus"-nak érzékelte. De az, hogy már az embert az otthonában is spontán megjelenő, az aktuális frontvonal szintjére nyíló teleport fogadja, az már több a soknál. Vagy csak túl figyelmetlen voltam, és tekintetem elvonta a kiszűrődő fényeffekt a folyosó falára vésett írásról: "aki a pokolra kíván jutni annak balra a második ajtó..."

Pontozás
Ozirisz (47) - HP:210 | F:82 | E:139 | K:37 | GY:110 (121) | S:77 | P:130

Tárgybónuszok
Lángoló Katana (+22 Erő, minden találat 50% eséllyel a fegyver erő statjával egyenlő értékű tűzsebzést okoz az ellenfélnek, víz elemű szörnyek ellen hatástalan)
Viking Tükörvért: 50 sebződés felett a sebződés negyedét széttörésekor visszasebzi
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Kaméleon Köpeny: egy, a tárgy viselője által választott cselekvés garantáltan sikerül, akár támadás, akár képességhasználat.
A Viking Zerios Gyűrűje: harconként kétszer a használó életét, páncélját és cselekvéspontjait egy körrel azelőtti státuszukra állíthatja vissza, nem lehet egymást követő körökben használni.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot


A hozzászólást Ozirisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 02 2019, 14:53-kor.

_________________
[ 31. boss ] Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[ 31. boss ] Vo36oi9303/9700[ 31. boss ] 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by Rikomono on Vas. Jún. 02 2019, 14:43

Az előző szintek után kész felüdülés volt végre emberi körülményekkel találkozni Rolling Eyes Soha a büdös életbe nem akartam többé kettessel kezdődő szintre menni, és ha ilyen relatíve kellemesek lesznek a következő emeletek, akkor talán nem fogok annyit panaszkodni. Mert hát azért valljuk meg, ez se tökéletes. Legalábbis talpig felszerelésben. Mondanom sem kell, mennyire idegesít ez a kurva homok, mikor belemegy a cipőmbe, tíz percenként kell megállni és kirázni belőle. Sokkal faszább lenne mezítláb járkálni, de ez valószínűleg nem az a hely, amit felszerelés nélkül lehet farmolni Rolling Eyes
- Mondd, hogy nem te fogsz ugráltatni minket >.> - morogtam a szükségtelenül sokat pofázó csajnak, de már csak így beletörődően. Nyilván ő lesz a főnök ma, nekem meg le kell nyelnem a dolgot. Harcolni azt tud, erős, meg minden, de arról nem voltam meggyőződve, hogy mennyire jó vezér. A két srác mögé bármikor beállok, ők bizonyítottak nekem, az oké lenne.
- A kölyökre vigyázzatok, baszottul gyenge - böktem a tonhalas kissrácra, aztán majd akinek a dolga lesz, az megoldja. Én nem törődtem vele, ahogy kis híján senkivel se ebből a csapatból. Az egyik gyáva, a másik rinyagép, a harmadik hibbant, a negyedik egy idegesítő kis pöcs... ehh... Jó lesz ezen gyorsan túl lenni.  Megropogtattam az ujjaimat, aztán előhúztam a késeimet. Ma sült hal lesz a vacsora asszem Rolling Eyes


Rikomono (50.szint) - HP:200 | F:80 | E:2*85 | K:72 | GY:124 | S:62 | P:110

Fullánk
Razonek Tüskéje
Pegazus Bakancs
Viking Gyűrű
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[ 31. boss ] Vo36oi11216/10100[ 31. boss ] 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by Danee on Vas. Jún. 02 2019, 22:34

Ha nem kaptam volna meg Hinaritól a levelet, hogy meg lett a következő szint főszörnyének a terme,
Simeontól valószínűleg akkor is megtudhattam volna, ha más nem, én is úgy akadok valamelyik itteni
hirdető táblára, mint ő.
- Azt hiszem, ez a te nagy napod, Simeon. Őszintén szólva, én is kíváncsi vagyok mivel rukkolsz majd elő
Mivel ennyire fantasztikus volt ez a szint, és a legutóbbi után minden porcikám a tengerpartért,
no meg strandolásért kiáltott, ezért egy percig sem gondolkoztam rajta, hogy miképpen jussak el ama
bizonyos helyre, rögtön tudtam, hogy úszva, méghozzá klasszikus felszíni pipás búvárkodással kívánok eljutni.
Simeon mögött nem sokkal lemaradva csodáltam a digitális világ sekélyes tengerfenekének "élővilágát",
aztán békatalppal, még kissé prüszkölve és zihálva rogytam le a parton.
Az ismerős arcok egy része már jelen volt, úgy mint Szophie és Hinari, a pár pillanattal előttem partot érő Simeon persze,
és a rejtélyes barna köpenyes alakról is kiderült, hogy kicsoda.
- Üdv - térdepeltem föl, megkímélve magam a felesleges udvariaskodástól, miközben igyekeztem több levegőt be,
és vizet ki juttatni a tüdőmből. Nem mellesleg lelassítani a szívverésem.
Örültem Chancery visszatérésének, de nem tűnt túl beszédesnek, és nem akartam erőltetni én sem a csevegést így a harc előtt, így én is csak somolyogva biccentettem felé.
Aztán Hinari a fejtágítás és információ sokaságok megosztása után felkérte az újoncunkat, hogy mutatkozzon be
- Halljuk, halljuk! - és a tisztesség kedvéért, még barátságosan jól hátba is veregettem
Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy ennyiféle jól hangzó képessége van a srácnak,
és az a stat buffer variáció kifejezetten ígéretes volt, főleg azután, hogy szembesültem vele, mennyire gyengék egyes statjaim.

Danee (41) - HP:200 | F:65 | E:95 | K:60 | GY:81 | S:60 | P:210

Tárgybónuszok
Viking Ezüstpáncél: két Viking Gyűrűvel együtt viselve +14 erőt ad
Kaméleon Köpeny: egy, a tárgy viselője által választott cselekvés garantáltan sikerül, akár támadás, akár képességhasználat.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[ 31. boss ] Vo36oi7010/7300[ 31. boss ] 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by The Gleam Eyes on Hétf. Jún. 03 2019, 01:18

Szépen összegyűlt a csapat, így mikor kinyitjátok az ajtót szépen sorakozhattok is be. A bossterem első látszatra egy hatalmas barlangi tengerpartra emlékeztet benneteket, azonban azért egy nem megszokott dolog is elrontja a látványt. Egy hatalmas rákpáncél, melynek több mint 2/3-ada még bőven a homokba ásva van, de még így is bőven a vállatokig ér.

Hinari jön.
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.


Kiosztott sebzés: 0
A sebzés okozói:
nincsen

Játékos cselekvések:

nincs

Boss cselekvések:

nincs

Életpontok/adatok:

--------------------------
[-]Hinari (50. szint): 300/300 HP, 85 páncél, 300/300 CSP
[-]Rikomono (50. szint): 200/200 HP, 110 páncél, 360/360 CSP
[-]Ozirisz (47. szint): 210/210 HP, 130 páncél, 185/185 CSP
[-]Rinne (45. szint): 350/350 HP, 345 páncél, 220/220 CSP
[-]Szophie (43. szint): 150/150 HP, 95 páncél, 220/220 CSP
[-]Danee (41. szint): 200/200 HP, 210 páncél, 300/300 CSP
[-]Chancery (44. szint): 305/305 HP, 65 páncél, 215/215 CSP
[-]Simeon (31. szint): 150/150 HP, 90 páncél, 180/180 CSP
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Hinari
--------------------------
Közös tarisznya:
Spoiler:
ABA alapítvány:
[T4] 2x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 1x Bossgyengítő Kristály
[T4] 1x Tartós Anti-mob Kristály
[T4] 2x Gyenge Erő Potion

[T3] 5x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 3x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Parancsmester Potion
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T2] 12x Nagy Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 4x Mobszorító Kristály
[T2] 17x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály

Chancery
1 Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1 Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1 Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1 Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
4 Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1 Mobszorító Kristály (A kiválasztott mob/boss a következő körben nem térhet ki a támadások elől/a következő körben nincs támadás luft, csak a használónál legalább 10 szinttel alacsonyabb mob/bossokon használható.)
10 Mobtépő Kristály (Egyet sebez egy mobba. Amennyiben mobszorító kristály utáni körben használják, a sebzés 100-ra nő. Csak mobok és bossok ellen használható.)
--------------------------

Statok:
Hinari (Sebzés: 107, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 4.7 SP kiskörönként.)
Boss
Rikomono (Sebzés: 79 /kés, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2.6 SP kiskörönként.)
Boss
Ozirisz (Sebzés: 139, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2.6 SP kiskörönként.)
Boss
Rinne (Sebzés: 64, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2.2 SP kiskörönként.)
Boss
Szophie (Sebzés: 29, Pet sebzés 126, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 2.1 SP kiskörönként.)
Boss
Danee (Sebzés: 95, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1.7 SP kiskörönként.)
Boss
Chancery (Sebzés: 10, Pet sebzés 128, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1.2 SP kiskörönként.)
Boss
Simeon (Sebzés: 65, Pet sebzés 45, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1.1 SP kiskörönként.)
Boss
--------------------------

Tárgybónuszok:
Hinari
Ősi Sárkánymintás Katana: (hosszú...)
Sárkányfog Rúna:  Míg tart a páncélod, 10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el. Pikkelyes lesz a fegyverviselő kezed.
Szellő Vért: PvEben minden 10-, PvPben minden 25 élet/páncélpontnyi sebződés után +0.1 SP-t generál a viselőjének
Napsugár Fejpánt: körönként 20 HP-t regenerál a viselőjének.
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot
Lila Vikingkoponya-gyűrű: Egy harcban egyszer egy körre lefoghatod ellenfeled, aki ebben a körben nem fog tudni semmit sem cselekedni.

Chancery
Kraken Gyűrű
Nagy víztömeg mellett a gyűrű viselője megidézhet egy hatalmas csápot egy támadás erejéig. A szörny a gyűrű irányításpontjaiból sebez. Ha a viselője idomár, a csáp kétszer akkorát sebez.
Nevelés Kesztyűje
Dust sebzése az Irányítás 10%-a (12)

Simeon
Gyémánt Kesztyű (ha az állatidomár támadása nem talál, akkor a támadásának ereje hozzáadódik a következő pet támadáséhoz, maximum egyszer erősödhet egy támadás)
Szivárvány Köpeny  (egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el)
Többrégetű Zafírvért (a páncélt regeneráló potionok/kristályok +15 páncélt adnak használatkor)
Zafírgyűrű (egy körre megsüketít minden környéken lévő játékost, ha az áldozatnak Hallgatózása van, minden szint további plusz egy kör süketséget jelent.)
Tündérszalag Rúna (Szivárvány Köpennyel együtt használva, amíg a köpeny képessége aktív, a fegyverrel végre hajtott támadások 10%-kal többet sebeznek)

Szophie
Északi Farkas Köpeny (viselőjét 3-as szintű Hallgatózással áldja meg)
Krakengyűrű (nagy víztömeg mellett a gyűrű viselője megidézhet egy hatalmas csápot egy támadás erejéig. A szörny a gyűrű irányításpontjaiból sebez. Ha a viselője idomár, a csáp kétszer akkorát sebez.)
Krakengyűrű (nagy víztömeg mellett a gyűrű viselője megidézhet egy hatalmas csápot egy támadás erejéig. A szörny a gyűrű irányításpontjaiból sebez. Ha a viselője idomár, a csáp kétszer akkorát sebez.)

Rinne
Szükség pajzsa: akárhány játékost védhetek vele, mindegyik után 5%-kal kevesebb sebzést kapok (max 50%)
Waddy: amíg az ellennek van páncélja, 20%-kal többet sebzek
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.

Ozirisz
Lángoló Katana (+22 Erő, minden találat 50% eséllyel a fegyver erő statjával egyenlő értékű tűzsebzést okoz az ellenfélnek, víz elemű szörnyek ellen hatástalan)
Viking Tükörvért: 50 sebződés felett a sebződés negyedét széttörésekor visszasebzi
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Kaméleon Köpeny: egy, a tárgy viselője által választott cselekvés garantáltan sikerül, akár támadás, akár képességhasználat.
A Viking Zerios Gyűrűje: harconként kétszer a használó életét, páncélját és cselekvéspontjait egy körrel azelőtti státuszukra állíthatja vissza, nem lehet egymást követő körökben használni.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot

Rikomono
Razonek Tüskéje (a fegyverrel megütött játékos 5-ös mérgezést kap ami körönként sebzi (azonnal nem sebez, csak majd az ő körében), újbóli megütéskor a mérgezés leesik)
Pegazus Bakancs egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Vikinggyűrű (az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)

Danee
Viking Ezüstpáncél: két Viking Gyűrűvel együtt viselve +14 erőt ad
Kaméleon Köpeny: egy, a tárgy viselője által választott cselekvés garantáltan sikerül, akár támadás, akár képességhasználat.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot

_________________
Meséléseim leírása röviden:
[ 31. boss ] Mesyla10
The Gleam Eyes
The Gleam Eyes
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 155
Join date : 2018. Dec. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by Hinari on Hétf. Jún. 03 2019, 14:51


Egyre közeledett a belépés időpontja, én pedig azzal arányosan lettem egyre feszültebb. Al és Ozi jelenléte megnyugtattot, amikor pedig Szophie és Vezér megérkeztek, a farkas látványa és barátnőm ölelése jóidőre feledtetni tudták velem azt, mi vár rám odabent.
- Ez arra a korábbi arénánkra emlékeztet - kuncogtam Vezéren - Amikor leöntöttem sárteával - merengtem el és mosolyogtam rá a lányra. Riko morgását nem is hallottam; elnyomta a pet morgása és talán így is volt jó. Chan jelenlétének viszont örültem: Álomkelővel az oldalán nem volt kérdés, kit rejt a kámzsa és bár aggódtam kicsit érte, de végül csatlakozott hozzánk ő is. Változott, de amit értem tett abban a lenti kazamatában, soha nem fogom elfelejteni neki. Ha felém pillantott, halkan megformált szavaira biztatón bólintottam: "nem számít, ígyis elég erősek vagytok, jó képességekkel". Céh- és kaszttársa, aki Daneeval érkezett, pedig különösebb könyörgés nélkül sorolta el, ami eszébe jutott - úgy, hogy csak kapkodtam a fejem közben. Lássuk csak... Ai képességéhez hasonló buff, pernamens buffemelés, sebzéslevédés, biztos találat okozása a következő kiskörben és valami kristályos dolog, ami nem volt teljesen tiszta. Lényegében support, ami nem jött rosszul a csapatnak.
- Köszönöm - bólintottam és a srác lelkesedése és vidámsága kicsit rám is átragadt. Vajon én is ilyen voltam az eső bossomon? Nem emlékszem... Rikomono megjegyzésére viszont felfigyeltem és ha nem is reagáltam rá, de elraktároztam a dolgot. Mondjuk kérdés, hogy Simeon mennyire gyenge, mert mondjuk Rikomonohoz képest itt elég sokan azok. Márha csak az arénánkból indulok ki. Viszont Rinne védelmével még sokáig nem lesz gond - ő is lelkesen érkezett és így, hogy megkérdezte, igen, van rá esély, hogy rák lesz a boss odabent.
- Meglátjuk - mosolyogtam rá a lovaglányra és ha nem volt több kérdés és mindenki készen állt, Allal váltottunk egy pillantást, megszorította a kezem és belöktük a terem ajtaját. Együtt.

Rinnének pedig teljesen igaza volt. A hatalmas rákból csak a teteje látszott ki és úgy tűnt, lenne időnk emelni a statjainkat, ha akarnánk, de... az előző boss után nem akartam fölöslegesen húzni az időt buffokkal.
- Danee, te kezdesz. Próbáld felébreszteni, vágj rá akkorát, amekkorát csak tudsz! - kértem a lovagot és vártam, tényleg sikerül-e egy támadással harcot kierőszakolni, vagy más stratégia fog kelleni hozzá.

Danee kezd ^^

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[ 31. boss ] Vo36oi14712/10100[ 31. boss ] 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by Danee on Szer. Jún. 05 2019, 10:39

Ami a Bosst illeti, elsőre nem volt olyan félelmetes, mint a mondjuk a jég boszorka volt, de a hatalmas méretei és a homokba ásott páncélja így is tekintélyt parancsoló volt számomra.
És bár nem hallottam elhangozni, hogy ki is lesz a parancsnok, a levél majd most az első utasítás hamar egyértelműsítette bennem a jelenlegi viszonyokat.
Miközben a bazi nagy rákpáncélt csodálhattuk meg, én gyorsan átváltottam a búvárruhát a szokásos vértezetre.
- Hai, Ma'am! - tisztelegtem immáron fémkesztyűbe bújtatott kézzel, majd határozott léptekkel megindultam a szörny felé, kardom hosszan, fémes hanggal kísérve bújt ki hüvelyéből
Emlékeim szerint nem álltam a legjobban fegyverforgatás terén a szörnnyel szemben, de erre is volt egy megoldásom.
Ha nem is épp egy tartós, de a harci drog, mely az üvegből ömlött torkomra, rövid időre megállíthatatlanná tesz.
A hatalmas, homokba fúrt páncélhoz érve, s annak láttán kicsit elbizonytalanodtam, hogyan is fogná ezt egy penge:
S a csapat felé fordulva, mutattam kardomra s a lábamnál elterülő kemény burokra, kissé tanácstalanul, de aztán eszembe jutott, s a pengét felfele fordítva, a fegyver markolatgombjával sújtottam le teljes erőből a páncélra, akár egy harangra amaz "nyelve".

//Túlpörgés Potion használat + 1 támadás a bossra (biztos találat, 95+10 sebzés)

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[ 31. boss ] Vo36oi7010/7300[ 31. boss ] 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by The Gleam Eyes on Szer. Jún. 05 2019, 12:02

Danee támadása nyomán a páncél megremeg és rövidesen előmászik a föld alól egy hatalmas rák, akinek az életerősávja fölött megjelenik a neve is: Zkratka, a Nagy Vörös.

[ 31. boss ] 31_bos10

Hinari jön.
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.


Kiosztott sebzés: 110
A sebzés okozói:
- 95 sebzés Danee-tól
- 10 bónuszsebzés Túlpörgés Potion-tól
- 5 buff bónusz sebzés Tengerszem permanense miatt


Játékos cselekvések:
Minden sikeres

- Danee 0 HP-t gyógyul
- Danee első támadása nem fogyaszt CSP-t
- Túlpörgés Potion jelző felkerült Danee-ra
- Rinne pajzsa levéd 6 sebzést
- Rinne pajzsa levéd 6 sebzést

Boss cselekvések:
- A boss 9 sebzést okoz Rinne-n
- A boss 9 sebzést okoz Rinne-n


Életpontok/adatok:
Zkratka, a Nagy Vörös: Full HP, -110 P
[ 31. boss ] Hpcsikd
[ 31. boss ] Hpcsikd
--------------------------
[-]Hinari (50. szint): 300/300 HP, 85 páncél, 300/300 CSP
[-]Rikomono (50. szint): 200/200 HP, 110 páncél, 360/360 CSP
[-]Ozirisz (47. szint): 210/210 HP, 130 páncél, 185/185 CSP
[-]Rinne (45. szint): 350/350 HP, 327 páncél, 220/220 CSP
[-]Szophie (43. szint): 150/150 HP, 95 páncél, 220/220 CSP
[-]Danee (41. szint): 200/200 HP, 210 páncél, 300/300 CSP TP: 1/4
[-]Chancery (44. szint): 305/305 HP, 65 páncél, 215/215 CSP
[-]Simeon (31. szint): 150/150 HP, 90 páncél, 180/180 CSP
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Hinari
--------------------------
Közös tarisznya:
Spoiler:
ABA alapítvány:
[T4] 2x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 1x Bossgyengítő Kristály
[T4] 1x Tartós Anti-mob Kristály
[T4] 2x Gyenge Erő Potion

[T3] 5x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 3x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Parancsmester Potion
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T2] 12x Nagy Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 4x Mobszorító Kristály
[T2] 17x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály

Chancery
1 Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1 Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1 Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1 Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
4 Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1 Mobszorító Kristály (A kiválasztott mob/boss a következő körben nem térhet ki a támadások elől/a következő körben nincs támadás luft, csak a használónál legalább 10 szinttel alacsonyabb mob/bossokon használható.)
10 Mobtépő Kristály (Egyet sebez egy mobba. Amennyiben mobszorító kristály utáni körben használják, a sebzés 100-ra nő. Csak mobok és bossok ellen használható.)
--------------------------

Statok:
Hinari (Sebzés: 107, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 4.7 SP kiskörönként.)
Boss
Rikomono (Sebzés: 79 /kés, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2.6 SP kiskörönként.)
Boss
Ozirisz (Sebzés: 139, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2.6 SP kiskörönként.)
Boss
Rinne (Sebzés: 64, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2.2 SP kiskörönként.)
Boss
Szophie (Sebzés: 29, Pet sebzés 126, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 2.1 SP kiskörönként.)
Boss
Danee (Sebzés: 95, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1.7+0.7 SP kiskörönként.)
Boss
Chancery (Sebzés: 10, Pet sebzés 128, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1.2 SP kiskörönként.)
Boss
Simeon (Sebzés: 65, Pet sebzés 45, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1.1 SP kiskörönként.)
Boss
--------------------------

Tárgybónuszok:
Hinari
Ősi Sárkánymintás Katana: (hosszú...)
Sárkányfog Rúna:  Míg tart a páncélod, 10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el. Pikkelyes lesz a fegyverviselő kezed.
Szellő Vért: PvEben minden 10-, PvPben minden 25 élet/páncélpontnyi sebződés után +0.1 SP-t generál a viselőjének
Napsugár Fejpánt: körönként 20 HP-t regenerál a viselőjének.
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot
Lila Vikingkoponya-gyűrű: Egy harcban egyszer egy körre lefoghatod ellenfeled, aki ebben a körben nem fog tudni semmit sem cselekedni.

Chancery
Kraken Gyűrű
Nagy víztömeg mellett a gyűrű viselője megidézhet egy hatalmas csápot egy támadás erejéig. A szörny a gyűrű irányításpontjaiból sebez. Ha a viselője idomár, a csáp kétszer akkorát sebez.
Nevelés Kesztyűje
Dust sebzése az Irányítás 10%-a (12)

Simeon
Gyémánt Kesztyű (ha az állatidomár támadása nem talál, akkor a támadásának ereje hozzáadódik a következő pet támadáséhoz, maximum egyszer erősödhet egy támadás)
Szivárvány Köpeny  (egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el)
Többrégetű Zafírvért (a páncélt regeneráló potionok/kristályok +15 páncélt adnak használatkor)
Zafírgyűrű (egy körre megsüketít minden környéken lévő játékost, ha az áldozatnak Hallgatózása van, minden szint további plusz egy kör süketséget jelent.)
Tündérszalag Rúna (Szivárvány Köpennyel együtt használva, amíg a köpeny képessége aktív, a fegyverrel végre hajtott támadások 10%-kal többet sebeznek)

Szophie
Északi Farkas Köpeny (viselőjét 3-as szintű Hallgatózással áldja meg)
Krakengyűrű (nagy víztömeg mellett a gyűrű viselője megidézhet egy hatalmas csápot egy támadás erejéig. A szörny a gyűrű irányításpontjaiból sebez. Ha a viselője idomár, a csáp kétszer akkorát sebez.)
Krakengyűrű (nagy víztömeg mellett a gyűrű viselője megidézhet egy hatalmas csápot egy támadás erejéig. A szörny a gyűrű irányításpontjaiból sebez. Ha a viselője idomár, a csáp kétszer akkorát sebez.)

Rinne
Szükség pajzsa: akárhány játékost védhetek vele, mindegyik után 5%-kal kevesebb sebzést kapok (max 50%)
Waddy: amíg az ellennek van páncélja, 20%-kal többet sebzek
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.

Ozirisz
Lángoló Katana (+22 Erő, minden találat 50% eséllyel a fegyver erő statjával egyenlő értékű tűzsebzést okoz az ellenfélnek, víz elemű szörnyek ellen hatástalan)
Viking Tükörvért: 50 sebződés felett a sebződés negyedét széttörésekor visszasebzi
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Kaméleon Köpeny: egy, a tárgy viselője által választott cselekvés garantáltan sikerül, akár támadás, akár képességhasználat.
A Viking Zerios Gyűrűje: harconként kétszer a használó életét, páncélját és cselekvéspontjait egy körrel azelőtti státuszukra állíthatja vissza, nem lehet egymást követő körökben használni.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot

Rikomono
Razonek Tüskéje (a fegyverrel megütött játékos 5-ös mérgezést kap ami körönként sebzi (azonnal nem sebez, csak majd az ő körében), újbóli megütéskor a mérgezés leesik)
Pegazus Bakancs egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Vikinggyűrű (az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)

Danee
Viking Ezüstpáncél: két Viking Gyűrűvel együtt viselve +14 erőt ad
Kaméleon Köpeny: egy, a tárgy viselője által választott cselekvés garantáltan sikerül, akár támadás, akár képességhasználat.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot


A hozzászólást The Gleam Eyes összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 05 2019, 18:47-kor.

_________________
Meséléseim leírása röviden:
[ 31. boss ] Mesyla10
The Gleam Eyes
The Gleam Eyes
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 155
Join date : 2018. Dec. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by Hinari on Szer. Jún. 05 2019, 14:53


Önkéntelenül is odaillesztettem szabad kezem a bosshoz közelebbi fülemhez: a kongás igaz nem volt olyan mértékű, mint amire számítottam, de kellően feltüzelte a bosst és nekünk pont ez kellett.
- Jó kezdés - bólintottam a lovagsrácnak és Szophieék felé fordultam - Szo, Vezér, ti jöttök. Próbáljátok meg a jobb oldalán lévő három lábának mindegyikét egyszer sebezni és ha van még ezen felül támadásotok, lehetőleg Vezér harapjon bele a hasába, miután felfordult. Nézzük meg, többet sebez-e - mosolyogtam a párosra, majd rákoncentráltam a boss páncélcsíkjára és a kezemben lévő Katanától is ezt kértem: ha a lábainak van köze a taktikához, talán az egyéb testrészei is fontosak.Szophie következik.

Gleamnek pluszinfók: Cardinallal megbeszéltük és azóta, hogy a lovagok nem itemképességből, hanem kasztspecből védenek (bőven KA utáni időszak), harc előtt eldönthetik és bevédhetnek embert/embereket. Azaz 15 sebződést (minusz a pajzs permanese által okozott sebzéscsökkentés) Danee helyett Rinnétől vonj le. Ezen felül Tengerszem permanes képessége miatt (jelezte is a hsze beszédrészében) minden buffot másfélszeresére erősít, azaz a túlpörgés potion Daneenak +10 helyett +15 erőt adott.
Köszi! ^^

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[ 31. boss ] Vo36oi14712/10100[ 31. boss ] 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by Szophie on Szer. Jún. 05 2019, 15:06


A nagy rák láttán nem tudni, hogy Szophienak, vagy Vezérnek ment-e el inkább a kedve az egésztől, de tény, hogy nem dobogtatta meg a szívüket a tengeri állat látványa. Annál is inkább, mert a kazamatához vezető úton épp elégbe botlottak bele már, ennek is volt köszönhető többek között a szakadás a lány ruháján, amit azóta leváltott harci öltözékére.
Ettől függetlenül viszolygásnál többet nem okozott számukra a boss. Rinne páncélja mögött, és Danee támadásait látva nem tűnt nehéznek. Most még. Mivel a páncél miatt a fentről jövő támadás nem tűnt túl hatásosnak, Szophie is osztotta a véleményt, hogy a puha hasba ütni kifejezetten célravezető lehetne, így aztán csak bólintott egyet Hinari utasítására, és farkasa nyomában előrerendült. Mozgása szokásához híven a kecsesség és akrobatikusság mintapéldája volt, farkasa pedig olyan könnyeden mozgott, akár egy vérbeli ragadozó. Végső soron az is volt. Az utasításoknak megfelelően támadtak, mindketten először egy-egy lábat megpróbálva elérni. Ha sikerült minden támadás kivitelezése, a legutolsó csapás a hasi részbe Vezérnek maradt. Ha nem, akkor értelemszerűen nem volt okuk rá, hogy megszakítsák a sorozatot, a lábakra koncentráltak.

(2 x támadunk, Szophie kétszer két lábat, és Vezér a harmadikat. Amennyiben minden találat sikeres, Vezér utolsó sebzése a rák hasfalába megy, ha pedig valamelyik nem, akkor értelemszerűen csak lábakat támadok xD)

_________________
[ 31. boss ] Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2534
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[ 31. boss ] Vo36oi7666/7700[ 31. boss ] 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jún. 05 2019, 15:06

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
[ 31. boss ] 4766610511_dda12706fc_s [ 31. boss ] 4767250438_224285ea8b_s [ 31. boss ] 4767249862_5877ffd2ef_s [ 31. boss ] 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by The Gleam Eyes on Szer. Jún. 05 2019, 18:32

[ 31. boss ] 31_bos10

Hinari jön.
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.


Kiosztott sebzés: 126
A sebzés okozói:
- 126 sebzés Vezér-től

Játékos cselekvések:
Minden sikeres

- Rinne pajzsa levéd 12 sebzést


Boss cselekvések:
- A boss J1-es, J2-ás és J3-as lába felemelkedik
- A boss felborul
- A boss 18 sebzést okoz Rinne-be


Életpontok/adatok:
Zkratka, a Nagy Vörös: -126 HP, -110 P
[ 31. boss ] Hpcsikd
[ 31. boss ] Hpcsikd
--------------------------
[-]Hinari (50. szint): 300/300 HP, 85 páncél, 300/300 CSP
[-]Rikomono (50. szint): 200/200 HP, 110 páncél, 360/360 CSP
[-]Ozirisz (47. szint): 210/210 HP, 130 páncél, 185/185 CSP
[-]Rinne (45. szint): 350/350 HP, 309 páncél, 220/220 CSP
[-]Szophie (43. szint): 150/150 HP, 95 páncél, 134/220 CSP
[-]Danee (41. szint): 200/200 HP, 210 páncél, 300/300 CSP TP: 1/4
[-]Chancery (44. szint): 305/305 HP, 65 páncél, 215/215 CSP
[-]Simeon (31. szint): 150/150 HP, 90 páncél, 180/180 CSP
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Hinari
--------------------------
Közös tarisznya:
Spoiler:
ABA alapítvány:
[T4] 2x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 1x Bossgyengítő Kristály
[T4] 1x Tartós Anti-mob Kristály
[T4] 2x Gyenge Erő Potion

[T3] 5x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 3x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Parancsmester Potion
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T2] 12x Nagy Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 4x Mobszorító Kristály
[T2] 17x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály

Chancery
1 Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1 Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1 Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1 Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
4 Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1 Mobszorító Kristály (A kiválasztott mob/boss a következő körben nem térhet ki a támadások elől/a következő körben nincs támadás luft, csak a használónál legalább 10 szinttel alacsonyabb mob/bossokon használható.)
10 Mobtépő Kristály (Egyet sebez egy mobba. Amennyiben mobszorító kristály utáni körben használják, a sebzés 100-ra nő. Csak mobok és bossok ellen használható.)
--------------------------

Statok:
Hinari (Sebzés: 107, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 4.7 SP kiskörönként.)
Boss
Rikomono (Sebzés: 79 /kés, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2.6 SP kiskörönként.)
Boss
Ozirisz (Sebzés: 139, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2.6 SP kiskörönként.)
Boss
Rinne (Sebzés: 64, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2.2 SP kiskörönként.)
Boss
Szophie (Sebzés: 29, Pet sebzés 126, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 2.1+0.1 SP kiskörönként.)
Boss
Danee (Sebzés: 95, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1.7+0.7 SP kiskörönként.)
Boss
Chancery (Sebzés: 10, Pet sebzés 128, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1.2 SP kiskörönként.)
Boss
Simeon (Sebzés: 65, Pet sebzés 45, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1.1 SP kiskörönként.)
Boss
--------------------------

Tárgybónuszok:
Hinari
Ősi Sárkánymintás Katana: (hosszú...)
Sárkányfog Rúna:  Míg tart a páncélod, 10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el. Pikkelyes lesz a fegyverviselő kezed.
Szellő Vért: PvEben minden 10-, PvPben minden 25 élet/páncélpontnyi sebződés után +0.1 SP-t generál a viselőjének
Napsugár Fejpánt: körönként 20 HP-t regenerál a viselőjének.
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot
Lila Vikingkoponya-gyűrű: Egy harcban egyszer egy körre lefoghatod ellenfeled, aki ebben a körben nem fog tudni semmit sem cselekedni.

Chancery
Kraken Gyűrű
Nagy víztömeg mellett a gyűrű viselője megidézhet egy hatalmas csápot egy támadás erejéig. A szörny a gyűrű irányításpontjaiból sebez. Ha a viselője idomár, a csáp kétszer akkorát sebez.
Nevelés Kesztyűje
Dust sebzése az Irányítás 10%-a (12)

Simeon
Gyémánt Kesztyű (ha az állatidomár támadása nem talál, akkor a támadásának ereje hozzáadódik a következő pet támadáséhoz, maximum egyszer erősödhet egy támadás)
Szivárvány Köpeny  (egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el)
Többrégetű Zafírvért (a páncélt regeneráló potionok/kristályok +15 páncélt adnak használatkor)
Zafírgyűrű (egy körre megsüketít minden környéken lévő játékost, ha az áldozatnak Hallgatózása van, minden szint további plusz egy kör süketséget jelent.)
Tündérszalag Rúna (Szivárvány Köpennyel együtt használva, amíg a köpeny képessége aktív, a fegyverrel végre hajtott támadások 10%-kal többet sebeznek)

Szophie
Északi Farkas Köpeny (viselőjét 3-as szintű Hallgatózással áldja meg)
Krakengyűrű (nagy víztömeg mellett a gyűrű viselője megidézhet egy hatalmas csápot egy támadás erejéig. A szörny a gyűrű irányításpontjaiból sebez. Ha a viselője idomár, a csáp kétszer akkorát sebez.)
Krakengyűrű (nagy víztömeg mellett a gyűrű viselője megidézhet egy hatalmas csápot egy támadás erejéig. A szörny a gyűrű irányításpontjaiból sebez. Ha a viselője idomár, a csáp kétszer akkorát sebez.)

Rinne
Szükség pajzsa: akárhány játékost védhetek vele, mindegyik után 5%-kal kevesebb sebzést kapok (max 50%)
Waddy: amíg az ellennek van páncélja, 20%-kal többet sebzek
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.

Ozirisz
Lángoló Katana (+22 Erő, minden találat 50% eséllyel a fegyver erő statjával egyenlő értékű tűzsebzést okoz az ellenfélnek, víz elemű szörnyek ellen hatástalan)
Viking Tükörvért: 50 sebződés felett a sebződés negyedét széttörésekor visszasebzi
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Kaméleon Köpeny: egy, a tárgy viselője által választott cselekvés garantáltan sikerül, akár támadás, akár képességhasználat.
A Viking Zerios Gyűrűje: harconként kétszer a használó életét, páncélját és cselekvéspontjait egy körrel azelőtti státuszukra állíthatja vissza, nem lehet egymást követő körökben használni.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot

Rikomono
Razonek Tüskéje (a fegyverrel megütött játékos 5-ös mérgezést kap ami körönként sebzi (azonnal nem sebez, csak majd az ő körében), újbóli megütéskor a mérgezés leesik)
Pegazus Bakancs egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Vikinggyűrű (az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)

Danee
Viking Ezüstpáncél: két Viking Gyűrűvel együtt viselve +14 erőt ad
Kaméleon Köpeny: egy, a tárgy viselője által választott cselekvés garantáltan sikerül, akár támadás, akár képességhasználat.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot

_________________
Meséléseim leírása röviden:
[ 31. boss ] Mesyla10
The Gleam Eyes
The Gleam Eyes
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 155
Join date : 2018. Dec. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by Hinari on Szer. Jún. 05 2019, 19:00


Tehát a bosstaktika szó szerint érti a "sebződés elől" részt - vontam le a következtetést, az azonban előcsalt belőlem egy kisebb mosolyt a feszültségem ellenére is, hogy valóban volt értelme a hasát támadni. Így végezhetünk vele anélkül, hogy leszednénk a rengetegsok páncélját.
- Rikomono, te jössz. Ugyanúgy a hasát támadd, cél a minél nagyobb sebzés, akár képességgel vagy itemmel is - léptem hátra az árnyharcos útjából és számolgattam, vajon mennyi kellhet még. Az biztos, hogy egy lábraállás minimum lesz... a kérdés márcsak az, hogy a jelenlegi dps-ekkel megoldjuk-e két körből egyszerűen csak így, vagy tartogat még valamit számunkra ez a harmincegyes.Rikomono jön.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[ 31. boss ] Vo36oi14712/10100[ 31. boss ] 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by Rikomono on Szer. Jún. 05 2019, 19:24

Nem kellett sokat tökölnöm, ez pozitív volt. Az óriásrák már nem annyira, bár láttam már ezerszer undorítóbb dolgokat is a vízben, mint egy ilyen ízeltlábú ollós izé, és amúgy sem voltam túl válogatós. Ha egy csigát kell pofán baszni, vagy egy csótányt kell letaposni, az is jöhet. A kutyás csaj gyorsan felborította ezt a nyavalyát, úgy tűnik a szöszi most kivételesen tudja, hogy mit csinál. Legalábbis magabiztos volt, az meg majd kiderül, hogy az ugráltatása eredményes lesz-e Rolling Eyes
Megropogtattam az ujjaim ismét, aztán a tőrökkel a kezemben nekiestem az ollókirálynak, szép mintákat akartam rajzolni a hasába, esetleg felhasítani és kibelezni, majd behajítani a tetem gyomrába valamelyik idegesítő kis görcsöt, ha úgy alakul.
- Hogy a rák egye ki a beled! - morogtam rá a... khm, szóval a rákra, majd hátraszökkentem, és helyet adtam a következőnek Rolling Eyes
Két pár támadás 85-85 sebzéssel (nemtom honnan szedted a 79-et).
Az első pár nem fogyaszt CSP-t.
Az első és a harmadik kocka a Razonek Tüskéje, ha csak egyszer találok vele, akkor marad 5 pont mérgezés a bosson.
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[ 31. boss ] Vo36oi11216/10100[ 31. boss ] 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jún. 05 2019, 19:24

The member 'Rikomono' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
[ 31. boss ] 4767250438_224285ea8b_s [ 31. boss ] 4767251444_0f76bf2817_s [ 31. boss ] 4766612103_86ee832108_s [ 31. boss ] 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by The Gleam Eyes on Szer. Jún. 05 2019, 19:40

[ 31. boss ] 31_bos10

Hinari jön.
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.


Kiosztott sebzés: 90
A sebzés okozói:
- 85 sebzés Rikomono-től
- 5 bónusz sebzés Razonek Tüskéje-től


Játékos cselekvések:
Első támadás sikeres

- Rinne pajzsa levéd 12 sebzést


Boss cselekvések:
- A boss megpróbál felállni (1)
- A boss 18 sebzést okoz Rinne-be


Életpontok/adatok:
Zkratka, a Nagy Vörös: -216 HP, -110 P
[ 31. boss ] Hpcsikd
[ 31. boss ] Hpcsikd
--------------------------
[-]Hinari (50. szint): 300/300 HP, 85 páncél, 300/300 CSP
[-]Rikomono (50. szint): 200/200 HP, 110 páncél, 310/360 CSP
[-]Ozirisz (47. szint): 210/210 HP, 130 páncél, 185/185 CSP
[-]Rinne (45. szint): 350/350 HP, 291 páncél, 220/220 CSP
[-]Szophie (43. szint): 150/150 HP, 95 páncél, 134/220 CSP
[-]Danee (41. szint): 200/200 HP, 210 páncél, 300/300 CSP TP: 1/4
[-]Chancery (44. szint): 305/305 HP, 65 páncél, 215/215 CSP
[-]Simeon (31. szint): 150/150 HP, 90 páncél, 180/180 CSP
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Hinari
--------------------------
Közös tarisznya:
Spoiler:
ABA alapítvány:
[T4] 2x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 1x Bossgyengítő Kristály
[T4] 1x Tartós Anti-mob Kristály
[T4] 2x Gyenge Erő Potion

[T3] 5x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 3x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Parancsmester Potion
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T2] 12x Nagy Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 4x Mobszorító Kristály
[T2] 17x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály

Chancery
1 Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1 Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1 Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1 Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
4 Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1 Mobszorító Kristály (A kiválasztott mob/boss a következő körben nem térhet ki a támadások elől/a következő körben nincs támadás luft, csak a használónál legalább 10 szinttel alacsonyabb mob/bossokon használható.)
10 Mobtépő Kristály (Egyet sebez egy mobba. Amennyiben mobszorító kristály utáni körben használják, a sebzés 100-ra nő. Csak mobok és bossok ellen használható.)
--------------------------

Statok:
Hinari (Sebzés: 107, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 4.7 SP kiskörönként.)
Boss
Rikomono (Sebzés: 85 /kés, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2.6+0.6 SP kiskörönként.)
Boss
Ozirisz (Sebzés: 139, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2.6 SP kiskörönként.)
Boss
Rinne (Sebzés: 64, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2.2 SP kiskörönként.)
Boss
Szophie (Sebzés: 29, Pet sebzés 126, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 2.1+0.1 SP kiskörönként.)
Boss
Danee (Sebzés: 95, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1.7+0.7 SP kiskörönként.)
Boss
Chancery (Sebzés: 10, Pet sebzés 128, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1.2 SP kiskörönként.)
Boss
Simeon (Sebzés: 65, Pet sebzés 45, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1.1 SP kiskörönként.)
Boss
--------------------------

Tárgybónuszok:
Hinari
Ősi Sárkánymintás Katana: (hosszú...)
Sárkányfog Rúna:  Míg tart a páncélod, 10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el. Pikkelyes lesz a fegyverviselő kezed.
Szellő Vért: PvEben minden 10-, PvPben minden 25 élet/páncélpontnyi sebződés után +0.1 SP-t generál a viselőjének
Napsugár Fejpánt: körönként 20 HP-t regenerál a viselőjének.
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot
Lila Vikingkoponya-gyűrű: Egy harcban egyszer egy körre lefoghatod ellenfeled, aki ebben a körben nem fog tudni semmit sem cselekedni.

Chancery
Kraken Gyűrű
Nagy víztömeg mellett a gyűrű viselője megidézhet egy hatalmas csápot egy támadás erejéig. A szörny a gyűrű irányításpontjaiból sebez. Ha a viselője idomár, a csáp kétszer akkorát sebez.
Nevelés Kesztyűje
Dust sebzése az Irányítás 10%-a (12)

Simeon
Gyémánt Kesztyű (ha az állatidomár támadása nem talál, akkor a támadásának ereje hozzáadódik a következő pet támadáséhoz, maximum egyszer erősödhet egy támadás)
Szivárvány Köpeny  (egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el)
Többrégetű Zafírvért (a páncélt regeneráló potionok/kristályok +15 páncélt adnak használatkor)
Zafírgyűrű (egy körre megsüketít minden környéken lévő játékost, ha az áldozatnak Hallgatózása van, minden szint további plusz egy kör süketséget jelent.)
Tündérszalag Rúna (Szivárvány Köpennyel együtt használva, amíg a köpeny képessége aktív, a fegyverrel végre hajtott támadások 10%-kal többet sebeznek)

Szophie
Északi Farkas Köpeny (viselőjét 3-as szintű Hallgatózással áldja meg)
Krakengyűrű (nagy víztömeg mellett a gyűrű viselője megidézhet egy hatalmas csápot egy támadás erejéig. A szörny a gyűrű irányításpontjaiból sebez. Ha a viselője idomár, a csáp kétszer akkorát sebez.)
Krakengyűrű (nagy víztömeg mellett a gyűrű viselője megidézhet egy hatalmas csápot egy támadás erejéig. A szörny a gyűrű irányításpontjaiból sebez. Ha a viselője idomár, a csáp kétszer akkorát sebez.)

Rinne
Szükség pajzsa: akárhány játékost védhetek vele, mindegyik után 5%-kal kevesebb sebzést kapok (max 50%)
Waddy: amíg az ellennek van páncélja, 20%-kal többet sebzek
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.

Ozirisz
Lángoló Katana (+22 Erő, minden találat 50% eséllyel a fegyver erő statjával egyenlő értékű tűzsebzést okoz az ellenfélnek, víz elemű szörnyek ellen hatástalan)
Viking Tükörvért: 50 sebződés felett a sebződés negyedét széttörésekor visszasebzi
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Kaméleon Köpeny: egy, a tárgy viselője által választott cselekvés garantáltan sikerül, akár támadás, akár képességhasználat.
A Viking Zerios Gyűrűje: harconként kétszer a használó életét, páncélját és cselekvéspontjait egy körrel azelőtti státuszukra állíthatja vissza, nem lehet egymást követő körökben használni.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot

Rikomono
Razonek Tüskéje (a fegyverrel megütött játékos 5-ös mérgezést kap ami körönként sebzi (azonnal nem sebez, csak majd az ő körében), újbóli megütéskor a mérgezés leesik)
Pegazus Bakancs egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Vikinggyűrű (az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)

Danee
Viking Ezüstpáncél: két Viking Gyűrűvel együtt viselve +14 erőt ad
Kaméleon Köpeny: egy, a tárgy viselője által választott cselekvés garantáltan sikerül, akár támadás, akár képességhasználat.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot

_________________
Meséléseim leírása röviden:
[ 31. boss ] Mesyla10
The Gleam Eyes
The Gleam Eyes
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 155
Join date : 2018. Dec. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by Hinari on Szer. Jún. 05 2019, 19:55


Sóhajtottam: tényleg nem volt véletlen ez a 82 fegyverkezelés; és ha ez a boss erőssége, akkor számolni kell a melléütésekkel. Rikomono viszont nem az a játékos volt, akinek biztató mosollyal szerencsés lett volna ezek után azt mondani, hogy "majd legközelebb", így inkább a következőkre koncentráltam:
- Ozi, te következel. Próbálj meg betalálni akár potion ivással is, fontos lenne most a sebzés. Mehet ugyanúgy a hasára - fordultam céhtársam felé. Vajon... az új fegyvere is olyasmi, mint az én vértem? Mintha ezidáig nem láttam volna nála ezt a katanát...Ozirisz jön, hajrá owo

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[ 31. boss ] Vo36oi14712/10100[ 31. boss ] 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by Ozirisz on Szer. Jún. 05 2019, 20:34

~Ez meg mi a rák?~
Ez volt az első gondolat ami átfutott az agyamon ahogy megláttam a bosst. Túl sokat nem is foglalkoztam mi történik. Elindult a harc, és talán a legszembetűnőbb az volt, ahogy Riko kései lepattognak a bossról.
~Ebből még baj lesz~
Avagy úgy elbeszélgetnék a boss tervezőjével. Valószínűleg már az oviban is FK volt az ipsének a jele, mert azt bizony nem spórolta ki a rákos házikedvencéből.
Bólintottam Hinarinak, hogy vettem az utasítást. Igaz, kicsit tartottam tőle, mert jó eséllyel égek majd, mint a mosogatórongy, ahogy kockákra aprítom a levegőt a boss körül. Potion pazarlása helyett a Kaméleon Köpeny képességét aktiváltam be, majd kettőt támadtam az elterült rák hasára. Elvégre ideje kipróbálni az új kardomat is. Aztán ha mégis elbénázom ezek után, az már tényleg nem más, Just Luft...

// Kaméleon Köpeny aktiválás (egy támadásra biztos találat), majd két támadás a boss hasára. Vikinggyűrű miatt nem fogyasztok CSP-t.
A halál/koronák a Lángoló Katanára mennek, korona és találat esetén 22 tűzsebzés grátiszba

_________________
[ 31. boss ] Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[ 31. boss ] Vo36oi9303/9700[ 31. boss ] 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jún. 05 2019, 20:34

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
[ 31. boss ] 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
[ 31. boss ] 4766591541_a6962e6ebb_s [ 31. boss ] 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by The Gleam Eyes on Szer. Jún. 05 2019, 20:47

[ 31. boss ] 31_bos10

Hinari jön.
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.


Kiosztott sebzés: 144
A sebzés okozói:
- 139 sebzés Ozirisz-tól
- 5 bónusz sebzés Razonek Tüskéje-től


Játékos cselekvések:
Első támadás sikeres

- Rinne pajzsa levéd 12 sebzést


Boss cselekvések:
- A boss megpróbál felállni (2)
- A boss 18 sebzést okoz Rinne-be


Életpontok/adatok:
Zkratka, a Nagy Vörös: -360 HP, -110 P
[ 31. boss ] Hpcsikd
[ 31. boss ] Hpcsikd
--------------------------
[-]Hinari (50. szint): 300/300 HP, 85 páncél, 300/300 CSP
[-]Rikomono (50. szint): 200/200 HP, 110 páncél, 310/360 CSP
[-]Ozirisz (47. szint): 210/210 HP, 130 páncél, 138/185 CSP
[-]Rinne (45. szint): 350/350 HP, 273 páncél, 220/220 CSP
[-]Szophie (43. szint): 150/150 HP, 95 páncél, 134/220 CSP
[-]Danee (41. szint): 200/200 HP, 210 páncél, 300/300 CSP TP: 1/4
[-]Chancery (44. szint): 305/305 HP, 65 páncél, 215/215 CSP
[-]Simeon (31. szint): 150/150 HP, 90 páncél, 180/180 CSP
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Hinari
--------------------------
Közös tarisznya:
Spoiler:
ABA alapítvány:
[T4] 2x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 1x Bossgyengítő Kristály
[T4] 1x Tartós Anti-mob Kristály
[T4] 2x Gyenge Erő Potion

[T3] 5x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 3x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Parancsmester Potion
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T2] 12x Nagy Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 4x Mobszorító Kristály
[T2] 17x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály

Chancery
1 Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1 Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1 Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1 Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
4 Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1 Mobszorító Kristály (A kiválasztott mob/boss a következő körben nem térhet ki a támadások elől/a következő körben nincs támadás luft, csak a használónál legalább 10 szinttel alacsonyabb mob/bossokon használható.)
10 Mobtépő Kristály (Egyet sebez egy mobba. Amennyiben mobszorító kristály utáni körben használják, a sebzés 100-ra nő. Csak mobok és bossok ellen használható.)
--------------------------

Statok:
Hinari (Sebzés: 107, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 4.7 SP kiskörönként.)
Boss
Rikomono (Sebzés: 85 /kés, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2.6+0.6 SP kiskörönként.)
Boss
Ozirisz (Sebzés: 139, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2.6+0.6 SP kiskörönként.)
Boss
Rinne (Sebzés: 64, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2.2 SP kiskörönként.)
Boss
Szophie (Sebzés: 29, Pet sebzés 126, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 2.1+0.1 SP kiskörönként.)
Boss
Danee (Sebzés: 95, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1.7+0.7 SP kiskörönként.)
Boss
Chancery (Sebzés: 10, Pet sebzés 128, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1.2 SP kiskörönként.)
Boss
Simeon (Sebzés: 65, Pet sebzés 45, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1.1 SP kiskörönként.)
Boss
--------------------------

Tárgybónuszok:
Hinari
Ősi Sárkánymintás Katana: (hosszú...)
Sárkányfog Rúna:  Míg tart a páncélod, 10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el. Pikkelyes lesz a fegyverviselő kezed.
Szellő Vért: PvEben minden 10-, PvPben minden 25 élet/páncélpontnyi sebződés után +0.1 SP-t generál a viselőjének
Napsugár Fejpánt: körönként 20 HP-t regenerál a viselőjének.
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot
Lila Vikingkoponya-gyűrű: Egy harcban egyszer egy körre lefoghatod ellenfeled, aki ebben a körben nem fog tudni semmit sem cselekedni.

Chancery
Kraken Gyűrű
Nagy víztömeg mellett a gyűrű viselője megidézhet egy hatalmas csápot egy támadás erejéig. A szörny a gyűrű irányításpontjaiból sebez. Ha a viselője idomár, a csáp kétszer akkorát sebez.
Nevelés Kesztyűje
Dust sebzése az Irányítás 10%-a (12)

Simeon
Gyémánt Kesztyű (ha az állatidomár támadása nem talál, akkor a támadásának ereje hozzáadódik a következő pet támadáséhoz, maximum egyszer erősödhet egy támadás)
Szivárvány Köpeny  (egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el)
Többrégetű Zafírvért (a páncélt regeneráló potionok/kristályok +15 páncélt adnak használatkor)
Zafírgyűrű (egy körre megsüketít minden környéken lévő játékost, ha az áldozatnak Hallgatózása van, minden szint további plusz egy kör süketséget jelent.)
Tündérszalag Rúna (Szivárvány Köpennyel együtt használva, amíg a köpeny képessége aktív, a fegyverrel végre hajtott támadások 10%-kal többet sebeznek)

Szophie
Északi Farkas Köpeny (viselőjét 3-as szintű Hallgatózással áldja meg)
Krakengyűrű (nagy víztömeg mellett a gyűrű viselője megidézhet egy hatalmas csápot egy támadás erejéig. A szörny a gyűrű irányításpontjaiból sebez. Ha a viselője idomár, a csáp kétszer akkorát sebez.)
Krakengyűrű (nagy víztömeg mellett a gyűrű viselője megidézhet egy hatalmas csápot egy támadás erejéig. A szörny a gyűrű irányításpontjaiból sebez. Ha a viselője idomár, a csáp kétszer akkorát sebez.)

Rinne
Szükség pajzsa: akárhány játékost védhetek vele, mindegyik után 5%-kal kevesebb sebzést kapok (max 50%)
Waddy: amíg az ellennek van páncélja, 20%-kal többet sebzek
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.

Ozirisz
Lángoló Katana (+22 Erő, minden találat 50% eséllyel a fegyver erő statjával egyenlő értékű tűzsebzést okoz az ellenfélnek, víz elemű szörnyek ellen hatástalan)
Viking Tükörvért: 50 sebződés felett a sebződés negyedét széttörésekor visszasebzi
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Kaméleon Köpeny: egy, a tárgy viselője által választott cselekvés garantáltan sikerül, akár támadás, akár képességhasználat.
A Viking Zerios Gyűrűje: harconként kétszer a használó életét, páncélját és cselekvéspontjait egy körrel azelőtti státuszukra állíthatja vissza, nem lehet egymást követő körökben használni.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot

Rikomono
Razonek Tüskéje (a fegyverrel megütött játékos 5-ös mérgezést kap ami körönként sebzi (azonnal nem sebez, csak majd az ő körében), újbóli megütéskor a mérgezés leesik)
Pegazus Bakancs egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Vikinggyűrű (az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)

Danee
Viking Ezüstpáncél: két Viking Gyűrűvel együtt viselve +14 erőt ad
Kaméleon Köpeny: egy, a tárgy viselője által választott cselekvés garantáltan sikerül, akár támadás, akár képességhasználat.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot

_________________
Meséléseim leírása röviden:
[ 31. boss ] Mesyla10
The Gleam Eyes
The Gleam Eyes
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 155
Join date : 2018. Dec. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [ 31. boss ]

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.