Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko)

Go down

default Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko)

Témanyitás by Rikomono on Szer. Május 08 2019, 16:40

Eltelt már azért néhány hónap, mióta újra megnyílt az aréna. Én is túl vagyok néhány harcon, és mindegyiket élveztem, szóval nyilvánvaló volt, hogy visszatérek annak ellenére, hogy sok sikerélményem nem volt eddig. Alapvetően nekem kurvára mindegy, hogy nyerek vagy vesztek, de azért nem mondanám, hogy nem zavart az ótvar helyezésem. Úgy a sor végén kullogni, hogy én vagyok az egyik legerősebb játékos a fronton, elég ciki volt, szóval nem csak azért akartam harcolni, mert imádok verekedni, hanem azért is, hogy esetleg javítsak Rolling Eyes Feladtam egy hirdetést, amire a kutya nem jelentkezett. Pedig arra gondoltam, hogy valakit majd jól csőbe húz a helyezésem, de ezek szerint nagyobb a hírem ennél, ami jó is, meg rossz is... érted. Én tökre megértem, hogy be vannak tőlem rezelve, de tényleg, egy bátor legény sincs a vidéken, aki ki mer állni egy törékeny nő ellen? Nem csodálom, hogy itt tartunk, mindenki bujkál az odújában, ha nem vaddisznókat és farkasokat kell agyalni >.>
Taktikát váltottam, úgy döntöttem, direktben kihívok valakit. És ha már így, akkor miért ne rögtön az első helyezettet? Sose hallottam még a fickóról (a neve alapján gondolom, hogy az), de hátha erős és daliás, és nem verem péppé fél perc alatt. Ha már első, akkor nyilván nem lehet egy nyápic kis senki, ugye? Bárcsak így működne, de én is tudom, hogy nem feltétlenül azok kukorékolnak a szemétdomb tetején, akik megérdemlik. Látni akartam a saját szememmel, hogy ez a fazon melyik kategória. Nyilván én abban bíztam, hogy lesz egy élvezetes harcom vele, mint amilyenek eddig voltak mondjuk Ozzyval vagy Hi-channal. Az már egy pirospont volt, hogy nem egy gyáva nyúl, és rábólintott az üzenetemre. Kicsíptem magam kicsit, elvégre ha pasival találkozom, akkor ne nézzek már ki úgy, mint valami madárijesztő, és egy néhány perces késéssel megjelentem az aréna épülete előtt.
- Aki... Simeon, az lépjen elő most azonnal! - kiáltottam el magam, majd nekidőltem egy oszlopnak, és lestem, ki reagál rám, miközben eldugtam a fecnit, amire felírtam a nevét. Nyilván nem fogom megjegyezni, nem is tudtam volna, és nem is akartam. Azt ki kell érdemelni, akár pozitívan, akár negatívan. Mindkettőre volt esély, én bárkit szívesen megtisztelek, vagy éppen porig alázok. Rajtam ne múljék Rolling Eyes
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 430
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) Vo36oi11136/10100Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) 2yjvlht  (11136/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko)

Témanyitás by Simeon on Szer. Május 08 2019, 19:20

Éppen a szobájukban kialakított, széles medencében hűsöltek, amikor megérkezett az üzenet. Simeon először azt se tudta, miről van szó, csak bámult bambán az kihívás szövegére és a névre - Rikomono. Az ki?
- Várjunk csak...
- Ph-h? - emelte fel fejét Tengerszem is, de hiába nézte az írást, továbbra sem tudott olvasni. Pedig szabadideje nagy részét mostanában a könyvtárban töltötte, igaz, leginkább csak képeskönyveket nézegetett, azokból próbálta kitalálni a történetet nagyobb vonalakban. Simeon hirtelen felugrott a medencéből és szembefordult vele, egy szál fürdőgatyában.
- Tengerszem, Tengerszem, ő frontos! Biztos erős lehet, meg okos és jófej, és szép is! - lelkendezett és észre se vette, hogy lefröcskölte közben nemcsak polipját, de a fél berendezést is. Tengerszem unottan bámulta az ablaküvegen lefolyó vízcseppeket. Hogy kicsoda, az számára mindegy volt... de amikor idomárja az arénát említette, ami egyben az érdekes harcot is jelentette számukra, boldogan fejtette ki véleményét egy buborék formájában: tőle aztán mehetnek! Simeon nevetett és igen, egyetértett ő is: az aréna csak jó dolog lehet, napcsíkokkal és sok, sok sok fénnyel! Gyorsan efogadta a kihívást és már öltözött is, hogy időben odaérjenek a rendszer által generált időpontra - még akkor is, ha az több órával későbbre szólt. De ők nem késhetnek! A fény lovagjai mindig pontosak és hősiesek!
Ott is voltak jó negyed órával korábban; jócskán azelőtt, hogy bárki Rikomono-szerű alak feltűnt volna a bejárat közelében. Simeon nyújtogatta a nyakát, nézte az órát de senki... talán csak nem azért késik, mert egy pillanatra beborult az ég? Aztán meghallotta a nevét. Fel is pattant a padról, ahová korábban leültek és a hang irányába pördült: annak forrása egy ezüstüs hajú, nálánál idősebb nő volt és a srác először csak bámult rá, amígnem polipja fel nem mászott a vállára, hogy ő is megnézhesse magának a kihívójukat.
- Szia, én vagyok Simeon - trappolt végül oda izgatottan és hatalmas vigyorral - És ő itt Tengerszem - mutatta be a polipot is, aki pár szóval és egy csáplengetéssel maga is köszöntötte a lányt - Te vagy Rikomono, ugye? És tényleg frontos vagy? Milyenek a bossok? Ugye csillog az összes, és a terem falai meg kristályból vannak, az ütéseik meg nagyok és fényt húznak maguk után, mint a hullócsillagok! - mutogatta tele lelkesedéssel, majd eszébe jutott valami és kicsit kihúzta magát - Képzeld, mindjárt én is feljutok a bossokig, már nem kell sok pont hozzá! - büszkélkedett - Most lettünk harmincasak és Tengerszem is fejlődött! Danee is segített benne, őt ismered, nem? - mutatta fel karkötőjét és boldogan mosolygott a lányra. Eközben Tengerszem is felmérte Rikomonot és ahogyan rájött, hogy itt most egy náluknál jóval tapasztaltabb és erősebb ellenféllel van dolguk, kezdett ő is egyre izgatottabb lenni: hogyan másképp gyakorolják a csapatmunkát, ha nem egy téttel bíró párbaj során?
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 264
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) Vo36oi3548/3800Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) 2yjvlht  (3548/3800)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko)

Témanyitás by Rikomono on Szer. Május 08 2019, 20:50

Nem gondolkodtam rajta, miféle fazon várhat rám. Tök értelmetlen lett volna elképzelni bármit, mert úgyis más lett volna a valóság. Úgy voltam vele, hogy ha pápaszemes kocka, ha jóképű tetkós srác, nem lepődök meg rajta. Úgyis az előbbire volt a legnagyobb esély. Ám ahogy megláttam a felém csörtető srácot, mégis ráncolni kezdtem a homlokom. Ez egy kölyök volt. Jó, én se vagyok vénasszony, egy picit se húzom fel magam azon, ha kislánynak titulálnak, de a babaarcú suhanc azért új volt. Hány éves ez a siheder, van már 14?
- Cső, kölyök! - intettem vissza, miközben megbámultam a csápos szörnyet is. Szóval idomár, vagy valami hasonló, és már nem bébi pokémonnal császkál - Nem tudom mit szívsz, de én is kérek Suspect - kommentáltam a kirohanását. Energiája volt, az tuti, de egyelőre az idegesítő kis pöcs kategória felé kúszott a csúszka.
- Danee... biztos, sose jegyzek meg neveket - vontam meg a vállam. Halvány lila gőzöm se volt, kiről hadovál, de ha feltételezi, hogy ismerem, akkor valószínű, hogy ismerem is. Ugye miért is kételkednék a sejtésében? Nem úgy nézett ki, mint aki akkor is hazudik, amikor kérdez. És nem is úgy nézett ki, mint aki ledarálja az összes ellenfelét a harcban. Nyeregben éreztem magam, már csak azért is, mert kibökte a szintjét. Húsz szint különbség túl nagy ahhoz, hogy megszorítson, de nem akartam köcsög lenni vele így ismeretlenül. Nem szolgált rá semmivel. Ellöktem magam az oszloptól, és elindultam az épület felé, intettem, hogy jöjjön ő is, mielőtt esetleg elbambul.
- Én ötvenes vagyok. Még visszakozhatsz, ha akarsz, nem büntetnek érte. Ha így is kiállsz ellenem, akkor vagy bátor vagy, vagy hülye - kezdtem mondani a magamét - Puszta kézzel fogok harcolni ellened, így valamivel több esélyed van, de ne hidd, hogy nem fog fájni. A terepnél szabad kezet kapsz, ha vízben akarsz harcolni, az is oké. Nem tudom az az izé hogy harcol szárazon, de gondolom vízben jobban érzi magát Rolling Eyes - vázoltam a dolgokat, miközben a tintahalára vagy mijére néztem. Biztos kurva nehéz egy hallal víz nélkül harcolni, szóval ha akar, kovácsolhat magának előnyt, én úgyis jól úszok.

Rikomono (50. szint) - HP:200 | F:76 | E:2*48 | K:68 | GY:115 | S:62 | P:110
Szivárvány Köpeny
Tündérszalag Rúna
Pegazus Bakancs
Vikinggyűrű
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 430
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) Vo36oi11136/10100Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) 2yjvlht  (11136/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko)

Témanyitás by Simeon on Szer. Május 08 2019, 22:51

Simeon egy pillanatra kiesett a ritmusból: csak bámult Rikomonora értetlenül.
- Szívni? Nem szívok semmit - vigyorodott el aztán és lépett át a problémakörön, hogy ott folytathassa, ahol abbahagyta. Szóval tényleg ismeri Daneet! Akkor tényleg jó erős lehet és... - Öt... ötvenes? Surprised - tátotta el a száját a fiú és polipja egyszerre: az volt a lehető legmagasabb elérhető szint Aincradban! - De nagyon szuper! Akkor tényleg erős lehetsz, de nagyon - lelkendezett, Rikomono következő megállapítására pedig csak hevesen elkezdett bólogatni:
- Mi a fény lovagjai vagyunk! Bátrak és erősek - vette fel szinte azonnal a szerepet és lépdelt Riko mellett vidáman - Ha már itt vagyunk, nem futamodunk meg! Na de várj! Te tényleg...
- Phh... - sóhajtott a polip és indult el a páros után.
- ... tényleg nem tudod, hogy idebent nincsen fájdalom? Nem harcoltál még úgy rendesen? Például én megütlek odabent, meg te is, de az nem fog fájni! Ezért üthetünk meg kislányokat akár - magyarázta a srác őszinte segítségnyújtási szándékkal és mosolygott rá Rikomonora - Szóval nem kell félteni - kacsintott rá és sétált oda a panelhoz, amin be kellett állítani a pályát.
- Szóval lehet víz alatt is... - töprengett. Közben Tengerszem is beérte őt és belekukucskált a képbe - Akkor legyen víz alatt! Úgy még úgyse próbáltuk.
- Ph-phhh! - csillant fel Tengerszem szeme, bólintott és már kúszott is befelé. Ez most tényleg az ő terepe lesz! És Simeon is nagyon jól úszik, tehát sok problémájuk nem lesz ezzel... persze húsz szint az húsz szint, ezt mindketten tudták. De ha a szerencse (vagy Simeon szerint a fénycsíkok) melléjük állnak, talán még izgalmas is lehet a végkimenetel. Alig várták már! A pálya tehát hamar egy összefüggő, vég nélküli víztömeggé alakult, amiben mindenki kap levegőt. Pár szikla volt csak elszórva itt ott, hogy segítse az irányváltásokat, sodrást egyáltalán nem terveztek a harctérre. Ellenben a fénnyel! Az egész úgy nézett ki, mintha felülről sütne a nap és a víz kristálytiszta lenne, itt-ott még napcsíkok is átszelték a vizet... Simeonék pedig pont egy ilyen közepén várták a harc kezdetét. Teljes felszerelésben, vidáman és izgatottan.Élet: 30
Fegyverkezelés: 31
Erő: 52
Irányítás: 43
Kitartás: 30
Gyorsaság: 60
Speciális képesség: 70
Páncél: +90

Gyémánt Kesztyű
Szivárvány Köpeny
Többrégetű Zafírvért
Zafírgyűrű
Tündérszalag Rúna
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 264
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) Vo36oi3548/3800Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) 2yjvlht  (3548/3800)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko)

Témanyitás by Rikomono on Csüt. Május 09 2019, 17:02

Levontam a tanulságot: ez egy gyerek. Méghozzá az idegesítő fajtából. Kezeljem gyerekként? Eszem ágában sincs. Engem nem érdekel, hogy valaki kis pisis, vagy egy meglett öregember, ha az idegeimen táncol, akkor pofán verem, hátha lenyugszik tőle. Meg azért is, mert jól esik. Ez a kölyök pedig a határon táncolt, és minden szavával egyre közelebb került hozzá, hogy megmutassam, azért itt is kellemetlen, ha gyomron térdelnek. Egyedül az tartott vissza, hogy úgyis verekedni fogunk, és odabent legalább nem védi meg mindenféle hülye erőtér.
- Jól van kölyök, kettő dolog. Egy, az okoskodást nem csípem, különösen akkor nem, ha hülyének néznek. Vágod? - kérdeztem, hogy felfogta-e. Úgy beszélt hozzám, mintha valami kezdő lennék, eszem megáll Rolling Eyes - Kettő, gyűlölöm, ha valaki mindenféle faszság mögé bújik, és nem vállalja fel, hogy egy nyomi kis pöcs. Szóval ha még egyszer meghallom ezt a fény lovagja ökörséget, akkor nem adok neked semmi esélyt a harcban - osztottam ki, mielőtt nagyon belelendülne és elhinné magáról, hogy ő fényből van, vagy valami ilyesmi. Én se hívom magam a halál angyalának például, ha önmagam kell jellemezni, simán rávágom, hogy egy retardált, izomagyú, köcsög liba vagyok, mert az vagyok. És ha ezek után ő is annak tart, akkor az nekem csak jó. Nem fogok jópofizni, vagy másnak mutatni magam, csak mert akkor jobban járok. Vagy elfogad így, vagy alászolgája.
Most, hogy ezt tisztáztuk, és kiderült, hogy a víz alatt fogunk harcolni, én is úgy készültem. Volt benne tapasztalatom, mostanában elég sokat farmoltam a 4. szinten a víz alatti kazamatákban, azért is ajánlottam fel, mert nem volt idegen a terep. Nagyjából vágtam, hogy mennyire fogja vissza az ütéseim erejét a víz, és a mozgékony halszörnyekhez is hozzá voltam szokva. A lényeg az volt, hogy közel kellett maradnom a kölyökhöz, és lehetőleg ne hagyjam, hogy lefogjon a tonhal a csápjaival. Szóval ahogy vízbe merültem, és megtettem az első néhány tempót, csináltam egy-két próbakapálózást, aztán igyekeztem a legsötétebb részek felé úszni, hogy ne vehessen olyan könnyen észre. A kölyök ezzel szemben magára vette a reflektorfényt, szóval nem volt valami okos. Nem is vacakoltam sokat, amint a kezdő dudaszó elhangzott, alulról és a háta mögül támadtam, hogy egy határozott mozdulattal vesén rúgjam, aztán egy második rúgással tarkón basszam. Egyelőre semmi varázslat, ez csak bemelegítés volt.


Rikomono (Sebzés: 48 /kés, támadás elvétése 1 ÉS halál dobása, minden más esetben talál, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia, 1.9 SP kiskörönként.)
Simeon (Sebzés: 52, Pet sebzés 43, támadáshoz 4 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)

Rikomono (50. szint): 200/200 HP, 110 páncél, 340/340 CSP
Simeon (30. szint): 150/150 HP, 90 páncél, 150/150 CSP


SP: 1.9
200/200 HP, 110 páncél
340/340 CSP

Két támadás, az első a lopakodás bónusz miatt 73 sebzés, a második 48 sebzés.
CSP-t nem fogyasztok a Vikinggyűrű miatt.
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 430
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) Vo36oi11136/10100Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) 2yjvlht  (11136/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Május 09 2019, 17:02

The member 'Rikomono' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) 4766610511_dda12706fc_s Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) 4766591541_a6962e6ebb_s Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16104
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko)

Témanyitás by Simeon on Pént. Május 10 2019, 21:13

Simeon csak bambán bámult a kifakadásra. Igyekezett bólogatni, de látványosan fogalma sem volt, hogy ha Rikomono az előbb még fájdalomról beszélt, most miért hiszi azt, hogy hülyének nézik.
- Én nem néztelek hülyének - húzta azért fel az orrát, majd mintha mi se történt volna kezdett el mesélni - Képzeld találkoztam egyszer egy nagy férfival, na ő nem akart engem megütni és így nem is harcolhattunk. Azt mondta, nem akar bántani, pedig nem is fáj! Ugye, Tengerszem? - pillantott hátra a polipjára, aki éppen a közeli büféstandot kémlelte és egyáltalán nem figyelt a kialakult diskurzusra - A fény lovagjának lenni pedig tök jó! - javította ki Rikomonot az idomár - Vagy te a sötétet szereted? - váltott át és billentette oldalra a fejét - Ha van nap, akkor minden csillog és tündököl, még a víz alatt is! Szoktál víz alatt úszni napsütésben? Amikor körbeölelnek a napcsíkok és... - ez így ment egészen addig, amíg vagy meg nem érkeztek a pályaválasztó panelhez, vagy pedig Rikomono nem hagyta faképnél őket már hamarabb. Simeon izgatottan beállította a megbeszélt felületet és elfoglalta helyét az arénában, mellette petjével. Indulhatott hát a móka!
- Nézd, Tengerszem, hogy süllyedünk a cuccoktól! De mégsem annyira, mint a tengerben kéne - nevetett a srác és tempózott párat, fordult-pördült, hogy szokja a felszerelései adta tömegét a vízben. Ezzel szemben Tengerszemen nem volt semmi, így ő csak körözött egyet, megfigyelte a sziklák elhelyezkedését és várt. Rikomono gyorsan meg is érkezett.
- Ph-h! - figyelmeztette Tengerszem Simeont, de későn: ellenfelük találatai pontosak és precízek voltak, igaz a második elől majdnem elsodródott az idomárfiú, de mégsem annyira, hogy ne érte volna el a találat. Bukfencezett egyet, hogy a lánytól kapott lendületét visszafele tudja fordítani, majd elrúgta magát az egyik közeli sziklától és igyekezett gyomron öklözni ellenfelüket - éppen úgy, hogy az időközben kettejük közé kerülő Tengerszem takarja a mozdulatsort, egészen annak befejező mozzanatáig. A polip nyolc csápját széttárva, teljes testtel közeledett Rikomono felé és annak végtagjait akarta elkapni és olyannyira belefurakodott a lány arcába, amennyire csak lehet. Aztán ha sikerült, úgy megtartotta magát és hátrafele igyekezett, hogy onnan csaphasson oda, ha pedig nem, úgy csak simán oldalra lökte magát idomárja érkezésekor és amíg Rikomono a védekezéssel vagy elúszással volt elfoglalva, utánanyúlt és rácsapott a lány oldalára. Ők is harcoltak már víz alatt, szinkronjuk mondhatni tökéletes volt.
- Ezt nézd! - toldotta meg Simeon az ütését egy mosollyal és aktiválta a köpenyének itemképességét: a szivárvány felfénylett és amerre csak lehetett szórta szét a fényt. Simeon víz alatt még maga se tapasztalt ilyesmit, azaz tátott szájjal majd nevetve bámulta a jelenséget - de nem úgy Tengerszem! A kis polip igyekezett kihasználni az alkalmat és rácsimpaszkodni ellenfelük lábaira, hátha így Rikomono nehezebben úszik és tudja támadni gazdáját.1-1 támadás és köpenyhasználat. A pernamensem miatt bármelyikünk talál, mindketten betalálunk Very Happy
Simeon (30. szint): 150/119 HP; 150/102 CSP
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 264
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) Vo36oi3548/3800Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) 2yjvlht  (3548/3800)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Május 10 2019, 21:13

The member 'Simeon' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) 4766610511_dda12706fc_s Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16104
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko)

Témanyitás by Rikomono on Szomb. Május 11 2019, 20:36

És csak folytatta a süketelést vég nélkül, én pedig úgy voltam vele, hogy vagy keresek egy fát, amire fölköthetem magam, vagy becsukom a füleimet, és igyekszem a duruzsolását kizárni. Még jó, hogy viszonylag hamar odaértünk a csatatérhez, nem kellett sokáig hallgatnom a sületlenségeit. Mindig mondják, hogy a gyerekek fantáziája így meg úgy, szerintem csak szimplán irritáló és idegesítő a sok kitalációjuk Rolling Eyes Nekem bezzeg a kőkemény valóság jutott, jól arcon csapott, és ettől vagyok most egy házsártos boszorkány. És én imádok házsártos boszorkány lenni Rolling Eyes
Nyilván a víz alatt kicsit nehezebb mozogni, mint a levegőben, ezt anélkül is tapasztaltam már, hogy különösebben odafigyeltem volna az iskolában. Szóval nem lepett meg. hogy az első, jól kivitelezett rúgás után a második már egy kicsit suta volt. Még szoknom kellett a körülményeket, de végül is mindkétszer találatot érzékelt a rendszer. Elég rendesen megzuhant az életcsíkja, így se fog sokáig tartani ez a párbaj. Az viszont meglepett, hogy milyen profin dolgoztak össze a csápos ponttyal. A nagy dög eltakarta előlem a kilátást, úgy meg nehéz volt kitalálni, mit akar a kissrác. Azt viszont nem hagytam, hogy lefogjon, elég hentait láttam már ahhoz, hogy tudjam, mi jönne ezután Rolling Eyes
- Nem rossz... Azért ne bízd el magad! - kommentáltam a támadásukat, majd toltam egy bukfencet, és ha már ott volt egy szikla, arról rugaszkodtam el. Nagy sebességgel, a cipőm erejét is használva úsztam bele a káprázó fénybe, és majdnem vakon bíztam benne, hogy faltörő kos módjára gyomron tudom fejelni, majd orrba tudom vágni, majd tökön tudom rúgni, és végül mellkason rúgva még egyszer el tudok távolodni tőle, mielőtt megjön a felmentősereg a csápok képében.

SP: 2.8
200/200 HP, 15 páncél
CSP: 215/340
Szivárvány köpeny debuff 1/3
Pegazus Bakancs buff 1/2

Pegazus bakancsot aktiválok, így én háromtól, te pedig öt vagy felette találsz. Kétszer két támadás egyenként 48 sebzéssel.
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 430
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) Vo36oi11136/10100Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) 2yjvlht  (11136/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Május 11 2019, 20:36

The member 'Rikomono' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) 4767251444_0f76bf2817_s Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) 4766609959_af0c0eb7c7_s Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16104
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko)

Témanyitás by Simeon on Csüt. Május 16 2019, 17:45

Simeon csak elvigyorodott Rikomono megjegyzésére és maga elé véve ökleit várta a támadást. Még a köpenyt is bekapcsolta, hátha az segít, a szerteszét szóródó fénysugarak pedig nemcsak ellenfelét, de őt is elkápráztatták.
- Phhh! - figyelmeztette Tengerszem azonnal, de hiába akarta lefogni Rikot, a lány sokkal gyorsabb volt náluk... így a polip inkább taktikát váltott és ha már vízben voltak, előnyt is kovácsolt belőle! Egy csápjával körbefogta Simeon lábát, aki még mindig el volt varázsolva egy csöppet és arrébb rántotta a torpedóként feléjük száguldó lány elől. Erre aztán már a srác is felocsúdott és gyorsan tempózott párat, de Rikomono ütéseivel még így sem tudott mit kezdeni: a lila fal megjelent, elvesztették a mérkőzést.
- Ez aztán nagyon nagy volt! - kommentálta azonnal a fiú és lelkesen úszott oda a nyerteshez - Bukfenceztem és elrugaszkodtam, te meg leutánoztad! Ugye, hogy így nagy sebességet lehet szerezni? Azért raktuk a sziklákat - húzta ki magát büszkén, miközben lassacskán visszaalakult a pálya - És láttad a szivárványt? Hogy mennyi de mennyi fénycsíkot lövellt szét mindenhol a vízben! Meg fentről is sütött a nap. Tengerszem, Tengerszem láttál már hasonlót? - kereste polipját, aki addigra komótosan odacsúszott a pároshoz és megállapodott Simeon lábánál. A fiatalkorú polipot eddigre már a kijárat (és mögötte a büféstand) érdekelte, de azért elismerő bólintással pillantott az ezüsthajú lányra is, mert tényleg, milyen erős volt! Nem véletlenül harcolt a bossok ellen, ugyebár.
- ... és ezzel meg is van! - nézte a panelt Simeon és ugrott fel - Harmincegyesek lettünk! - ujjongott, de olyan hangosan, hogy az egész nézőtér hallhatta - Rikomono, mikor fedezik fel a következő bosst? - lépett a lány után, mielőtt még szerencsétlennek esélye lett volna elszökni és mosolygott rá őszinte ártatlansággal - Én is menni fogok és ott majd találkozunk! Alig várom már, te várod? Meg meg akarom nézni, hogyan harcolsz a szörnyek ellen! Biztos nagyon jó lesz az is, és csillogó és szép! És szerintem Danee is ott lesz! - mondta és csak mondta, egészen addig, amíg Tengerszem nem unta meg és indult el kifelé. Akkor aztán Simeon is észbe kapott, integetett és loholt petjéhez. Egy ilyen meccs után mindketten megérdemeltek egy jó nagy adag sültkrumplit!Köszi a játékot! Very Happy
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 264
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) Vo36oi3548/3800Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) 2yjvlht  (3548/3800)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko)

Témanyitás by Cardinal on Kedd Május 21 2019, 23:07

Rendszerfrissítés... aréna küzdelem zárása... 75 exp jóváírva... 180 arany jóváírva...

Rikomono: +35 pont
Simeon: -35 pont

Aréna küzdelem lezárva!
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3170
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) Vo36oi0/0Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko) 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Első az utolsó ellen (Simeon vs Riko)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.