Chakna vs Simeonék

Go down

default Chakna vs Simeonék

Témanyitás by Simeon on Vas. Ápr. 07 2019, 18:40

- Phhh...
- Már megint itt vagyunk!
- H-hhh.
- Mert most szépen süt a nap! - mutatott rá Simeon és fordította arcát a nap felé - Napok óta nem volt ilyen sok napcsík itt, ezt ki kell használni!
Tengerszem elnyúlt a pad meleg fadeszkáin és csápjait lelógatta azok között.
- Márcsak ki kell találni, kivel mérkőzzünk... - tűnődött el a fiú és törte a fejét nagyon keményen - Valakivel, akivel még nem voltunk - tette hozzá kisvártatva és grimaszolt, mert nem jutott eszébe semmi! Voltak azon a közös küldetésen abban a házban az erdő közepén és talán, talán kihívhatta volna Takeshit, csakhogy jól megmutassák neki! De rögtön el is húzta az orrát: azok a fiúk gonoszak és egy ilyen gyönyörű délutánon bizony nem fog szégyenkezni velük a napcsíkok előtt, de nem ám! De olyant sem akart, akik már a bossok ellen mennek, mert hozzájuk nem volt még elég erős. De... az a miniboss! Ott sokan is voltak, de... kik is?
- Ph-ph-phhh-brrr. Hhh?
Az idomár felnevetett:
- Tudod mit? Én is ezen gondolkodtam éppen! - vigyorgott a srác és simogatta meg petjét - Ott sokan voltak, de sajnos elfelejtettem a nevüket...
- Brrrrhhh... ph-hh-ph?
- Charma?
- Hhh...
- Jójó, majdnem - mosolygott a fiú és meg is írta a levelet Chaknának, amiben megkérdezte, hogy nem lenne-e kedve gyakorolni velük az arénában. Ő volt azon a harcon a parancsnok, biztos ügyes lehet! Meg íjász is, és íjászok ellen szinte nem is párbajoztak még, biztosan nagyon izgalmas lesz és más is, mint amiket együtt átéltek! Tehát Simeon izgatottan várta a választ és amikor pozitív felelet érkezett, szinte felugrott a padról, ahová még egy fél órája, egy kiadós fagyizás után leültek. Tengerszem eddigre már majdnem el is aludt és a jó hír hallatára is csak egyik csápját emelte meg: amíg megérkezik a lány, még van ideje egy kisebb szundira.
A kicsiny pet pedig ki is használta az időt.

- Szia! - integetett Simeon már messziről a feléjük igyekvő íjásznak - Ugye milyen szépen süt a nap! És meleg is van! Te választasz pályát, de ne hideget, oké? Úgy örülök, hogy végre tavasz van! Télen valahogy haloványabbak a napcsíkok is... - gondolkozott el, de aztán felkapta a fejét és rámosolygott a lányra - Ugye nem baj, hogy elhívtunk? - kérdezte, közben pedig megkocogtatta Tengerszem fejét, aki álmosan pillogott fel az idomár öléből... viszont amint meglátta, hogy Chakna megérkezett, lelkesen ugrott fel és köszönt neki ő is.
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 292
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Chakna vs Simeonék Vo36oi3865/4100Chakna vs Simeonék 2yjvlht  (3865/4100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chakna vs Simeonék

Témanyitás by Chakna on Pént. Ápr. 19 2019, 01:05

Mondhatnám, hogy meglepett az üzenet. De nem lenne teljesen igaz. Ugyanis éppen gondolkodtam rajta, hogy ideje volna újra ellátogatni az arénába, és próbára tenni magam. Úgyhogy nem ért teljesen váratlanul, hogy felkértek. Ez a nap amúgy is tökéletes a harchoz.
Ami sokkal inkább meglepett, az az őszinte, vidám tekintetű fiú neve volt a listán... Ugyan még csak egyszer találkoztam vele, de az a miniboss bőven elég emlékezetes volt, hogy ne felejtsem el. Egy pillanatig hezitáltam. Én nem akarom, hogy nekik bajuk essen... Ritka az olyan őszinte, vidám, és dinamikus páros, mint ők...
Aztán valahogy... Mégis elfogadtam a kihívást. Mert a minibosson láttam, hogy ketten együtt erősebbek nálam, így nem kell miattuk aggódnom... És mert úgy gondoltam, ez egy tökéletes alkalom, hogy saját szememmel is megbizonyosodjak róla: azóta sem esett bajuk. Majd az arénában odafigyelek rájuk, és különben sem életre megy a harc...

Amikor megérkeztem, nem tudtam nem elmosolyodni. Tényleg van még ezen az átkozott világon, aki ezt észreveszi... És ilyen vidám miatta, hogy süt a nap.
Beleegyezően, félig nevetve bólintottam.

- Ne aggódj. Ilyen ragyogó időben senkinek sincs kedve egy jégveremhez. - feleltem, egyre inkább a hatása alatt annak a varázslatnak, amit ez a fiú a napsütésből csinált. Szóval szereti a napot... - Bizony, télen nem ad olyan energiát a napsütés, mint nyáron. - értettem egyet a megállapításával, bár én még soha nem gondoltam ilyen fontos dologként a napsugarakra... 
Határozottan, kissé szórakozottan megráztam a fejem.
- Dehogy baj, sőt, örülök, hogy megint találkozunk. Ügyesen küzdöttetek az emlékek ellen. - mosolyogtam rá barátságosan, miközben már közelebb is léptem a panellhez, hogy beállítsam a dolgokat.
Szerettem volna, hogy öröljenek, így ennek megfelelően igyekeztem a terepet is beállítani. Először egy sivatag jutott eszembe... Ott aztán annyi napfény van, amennyit csak akarnak. Az túl száraz lenne a kis polipnak...
 Végül megtaláltam a megfelelő megoldást, és mosolyogva léptem el a panelltől.
- Akkor, lássuk ki a jobb - kacsintottam rájuk, majd elmentem, hogy elfoglaljam a helyemet a páyla szélén.
Beérve egy mesebeli Amazonaszi tisztásra érkezhettek, amit virágzó orchideákkal teli fák vettek körbe, és árnyékoltak le itt-ott, nem véve el a harteret betöltő napfény terét. A tisztás ezen kívül tűzdelve van néhány térd és derékmagasság között kivágott fa tönkjével, és néhány magasabb facsonkkal is, ami nekem hivatott kellő fedezéket nyújtani az íjászathoz. Illetve egy két meglepetéssel, amit remélhetőleg nem kell majd aktiválnom. Mondjuk nem veszélyesek, csak néhány figyelemelterelő turpisság.
A számláló lepörgéséig felvettem a megfelelő állást a kijelőlt helyen lévő menedékfa mögött, és vártam, hogy a rendszer jelt adjon az első támadáshoz. 

Simeon (Sebzés: 52, Pet sebzés 43, támadáshoz 4 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.8 SP kiskörönként.)
Chakna (Közelharci sebzés: 10, Távolsági sebzés: 57, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 6 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)


Simeon (28. szint): 150/150 HP, 90 páncél, 150/150 CSP
Chakna (23. szint): 100/100 HP, 65 páncél, 100/100 CSP

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 797
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Chakna vs Simeonék Vo36oi2217/2300Chakna vs Simeonék 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chakna vs Simeonék

Témanyitás by Simeon on Pént. Ápr. 19 2019, 12:50

- Köszönjük! - vigyorgott rá a lányra Simeon, igaz már meg is feledkezett a kristályba zárt emlékekről, amik talán csak a harc végső szakaszán okoztak nekik nagyobb bonyodalmat. A srác azonban hamar túltette magát ezeken és már aznap tudott mosolyogni - hát még most, ilyen szép időben! Mire Tengerszem feltápászkodott, Chakna már a panellel ügyködött, de ezúttal Simeon direkt nem leskelődött: legyen csak meglepetés a pálya! Meghát a lány amúgyis azt mondta, hogy nem lesz hideg, szóval olyan nagy gond már nem lehetett... hacsak nem lesz sötét és meleg. A sötétet még melegben sem szerette...
- Igen, hajrá! - viszonozta a kacsintást a srác egy lelkes bólintással és - vállán Tengerszemmel - már kocogott is a másik oldalra, hogy felvehessék ők is a kezdő pozíciót. De vajon lesz-e nap és árnyék? Mert akkor lehet napcsatázni! Simeon nagyon szerette volna, ha így történik... ahogy pedig a pálya alakult át, csodálattal nézett körbe és nevetett fel őszintén és boldogan.
- Hát ez gyönyörű! - lelkendezett és rohant is rögtön a legnaposabb helyre, még mielőtt a visszaszámlálás lejárt volna - Ugye, Tengerszem? - nézett rá a polipra, aki résnyire húzott szemekkel vizslatta a legközelebbi fát.
- Phh-hh...
Simeon felnevetett és megrázta a fejét:
- Nem, nem az és ne is próbáld megenni! - fogta vissza a polipot, aki csápját a lombkorona felé nyújtogatta - Majd hazafelé veszek neked, jó? - tette hozzá és erre már a kis, narancsszínű haspók is jobb kedvre derült. Csápjait harci pozícióba helyezte, közben Simeon is felszerelkezett, amikor pedig megszólalt a harc kezdetét jelző hang, mindketten Chaknát keresték - és meg is találták egy fa mögött, árnyékban!
- Ezazezaz! - ugrált a srác boldogan, majd kesztyűs öklét támadólag maga elé vonta - Napcsata! Tengerszem, mutassuk meg neki, hogy mit tudnak a fény lovagjai! - indult el szélsebesen és ha lett volna Lopakodása, akkor is tőle zengett volna az egész pálya. Egyenesen ellenfelük felé vette az irányt, az utolsó pillanatban azonban Tengerszem leugrott róla és így a fát kétoldalról kerülve értek Chaknához:
- Itt jövünk! - tűnt fel a srác és igyekezett magára vonni a másik figyelmét, miközben Tengerszem az aljnövényzetben kúszva érkezett és próbált meg felugrani a lány íjat tartó karjára, hogy akadályozza őt a védekezésben. Simeon pedig csak erre várt: Chakna mellkasát vette célba és támadt rá, Tengerszemmel együtt, aki a lány karját csapta meg, márha sikerült neki. Azt mindketten tudták, hogy íjászok ellen nehezebb a harc... de csak most fog kiderülni, hogy mennyire! A páros pedig izgatottan várta a fejleményeket.Támadunk! Ha bármelyikünk talál, mindketten találunk, cserébe több CSPnk fogy. Első kocka Simeon támadását jelenti Smile
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 292
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Chakna vs Simeonék Vo36oi3865/4100Chakna vs Simeonék 2yjvlht  (3865/4100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chakna vs Simeonék

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Ápr. 19 2019, 12:50

The member 'Simeon' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Chakna vs Simeonék 4767249862_5877ffd2ef_s Chakna vs Simeonék 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chakna vs Simeonék

Témanyitás by Chakna on Csüt. Ápr. 25 2019, 16:43

Visszamosolyogtam a fiúra. Nem tudom, honnan, nem tudom milyen energia késztetett rá, de nem tudtam nem mosolyogni az arcát látva. Nem is tudom mihez hasonlítani az élményt, hogy ebben a világban, lassan már hét év után találni olyat, aki ilyen őszintén tud mosolyogni, és örülni a dolgoknak...
Őszintén mosolyogva figyeltem a reakcióját is a pályára. A kis polipon fel is nevettem. Megenni? Egy polip a leveleket?
- Furcsa az ízlése a kis polipnak - jegyeztem meg hangosan is, nevetve. 
Szóval a fény lovagjai, mi? Az érkezésüket várva felhúztam az íjamat, hogy gyorsan reagálhassak. A fiú lépéseinek zaja majdnem minden más zajt elnyomott, én pedig ezúttal, talán a napsugaras varázs hatása alatt, beleestem abba a hibába, hogy arra koncentráltam, és nem figyeltem a többi engem körülvevő dologra. Így történhetett, hogy meglepetésként ért a karomra ugró polip, aki viszont nem tudta teljesen jól elkapni a karomat, és majdnem leesett. Utána kapta, hogy meg ne üsse magát - Fogalmam sincs, miért - közben pedig már el is talált Simeon csapása, majd a polipocska csápja is. 
Pár pillanatig eltartott, mire a tudatomig eljutott, hogy mi történt akkor viszont megint felnevettem.
- Ravaszak vagytok, ügyes. - mondtam a párosnak, és beugrottam a fa mögé, közben bekapcsolva a rejtőzködésemet, és a lopakodásomat is. Nem árt felmérni, hogy van-e észlelésük
Két-három méterre mögéjük próbáltam lopakodni, amilyen halkan csak lehetett, és ott, mögöttük eresztettem el a nyilamat a fiú felé. A vártnál hamarabb, és még nem teljesen mögöttük, mert a fiú közben észrevett. Nem baj, ezek szerint van észlelése.

//Egy támadás
Chakna (23. szint): 70/100 HP, 0 páncél77/100 CSP

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 797
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Chakna vs Simeonék Vo36oi2217/2300Chakna vs Simeonék 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chakna vs Simeonék

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Ápr. 25 2019, 16:43

The member 'Chakna' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Chakna vs Simeonék 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chakna vs Simeonék

Témanyitás by Simeon on Csüt. Ápr. 25 2019, 17:51

Simeon először nem értette, mire akar a lány kilyukadni. Furcsa ízlése? Hát igen, végülis igaza volt, mert polip létére Tengerszem rákokon és kagylókon kívül nagyjából mindent megevett, ami édességnek számított, legyen az egy sütemény vagy éppen egy nyalóka.
- Szereti a hasát, de főleg az édes dolgokat - jutott eszébe válaszolni és ő is nevetett a lánnyal együtt. Persze közben nem feledkezett meg Tengerszemről és a visszaszámlálóról sem, így amikor végre elkezdhették a küzdelmet, lelkesen törtetett előre a fa felé, ami mögött ellenfelüket sejtette. Kétoldalról mentek és ez, mint már párszor ezelőtt erdős területen, most is bevált: mindkettejüknek sikerült eltalálni a lányt.
- Huhúú - ugrott fel a srác és állt azonnal védekező állásba, de... aztán eszébe jutott, hogy nem közelharci fegyverrel van dolga - Köszönjük - vigyorodott el aztán a dícséretre, de ezúttal nem kezdett hosszas magyarázkodásba, mert mégiscsak egy arénaharc közepén voltak, nem? Közben Tengerszem nagyokat pislogott Chakna segítőkészségén és rá is mosolygott a lányra, miközben leugrott róla. Chakna megint eltűnt - de még így is tudták, hogy hol van! Csakhát Simeon talált egy napos foltot és igaz utánafordult a lánynak és szemével követte a lehetséges helyét, de elfelejtett elbújni.
Pedig az egy erdőben, egy íjász ellen lehet nem ártott volna.
- Hogy milyen pontos! - ámult el a vörös pixelek láttán, amik belőle szivárogtak és felnevetett - És jó messziről - tette hozzá és felvette polipját a vállára - Tengerszem, érjük be minél hamarabb! - mondta ki és már loholt is a lány felé, öklei támadásra készek, izgatottsága szinte a tetőfokon. Most nem váltak szét, csak oldalról elékerültek a lánynak és onnan támadtak mind a ketten: Simeon előredobta polipját (és remélhetőleg ezúttal már nem véti el), aki nyolc csápját széttartotta és úgy takarta a látóteret, amíg repült. Majd landolt, valószínű vagy Chaknán, vagy egy közelben lévő fatörzsön, de eközben Simeon is ott volt és most egy alulról indított öklössel próbálkozott. Tengerszem - ha Chakna elugrott a landoló polip útjából - most újra megpróbálta, hirtelen és gyorsan; szinte csak az elrugaszkodás erejéig érintette a törzset és amint a lány közelébe ért, egy csapással fejezte be a mozdulatsorát... aztán vagy meg tudott kapaszkodni, vagy nem: mivel az arénaharc során ő nem sérülhetett, nem igazán foglalkozott az épségével. Simeon úgyis foglalkozik azzal eleget helyette is.Támadunk! Képi és dobások úgy, mint az előbb Very Happy
150/150 HP, 90/33 páncél, 150/88 CSP
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 292
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Chakna vs Simeonék Vo36oi3865/4100Chakna vs Simeonék 2yjvlht  (3865/4100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chakna vs Simeonék

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Ápr. 25 2019, 17:51

The member 'Simeon' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Chakna vs Simeonék 4766609959_af0c0eb7c7_s Chakna vs Simeonék 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chakna vs Simeonék

Témanyitás by Chakna on Csüt. Ápr. 25 2019, 18:18

- A fa levele melyik kategóriába tartozik? - csodálkoztam el.  Úgy tűnt, valamit nagyon szeret a fán, hiszen türelmetlenül próbálta elérni... 
Határozottan jó reflexei voltak a fiúnak, és gyorsabb is volt nálam. Nem lesz könnyű dolgom, ezt megállapítottam az első támadásból.
Épp ezért próbáltam meglepni, de ez nem sikerült. Mire a fiú elvigyorodott, nekem már be volt kapcsolva a két eltűnést segítő jártaságom, de abból, ahogy utánam fordult, láttam, hogy így is tudja követni, hol vagyok, úgyhogy bevártam, hogy épp felém forduljon, és elengedtem a nyilat. Kicsit segített az, hogy igazából a forduláson kívül Simeon nem mozdult odébb, így tiszta célpontom volt.
Végső soron ez volt, ami meglepett. Késve kerestem újabb fedezéket, így éppen láttam a repülő polipot, és ösztönösen úgy léptem, hogy elkaphassam.
Sejtettem a trükköt a dologban, úgyhogy már le is hajoltam, és letettem a kis állatot, arra készülve, hogy hátrébb lépjek a közeléből.
Csakhogy, eddigre már Simeon is ott volt, és a vállamon meg is jelentek a pixelek.
Ezzel pedig, enyhén elhúzott szájjal azt is megállapíthattam, hogy erősödtek a miniboss óta. Az akkori erejükkel ennyit azt hiszem még bírnom kellett volna...
Miután túljutottam a "Loser" felirat okozta megrökönyödésen, felkuncogtam, felemeltem a kis polipot, felegyenesedtem, és rámosolyogtam az idomárfiúra.
- Fejlődtetek - jegyeztem meg elismerően, az ölébe adva, és közben megcirógatva Tengerszemet. - Ügyesek voltatok, fény lovagjai. Mit szólnátok jutalom gyanánt valami édességhez? - kérdeztem. Szerettem volna ezzel megkoronázni a győzelmüket, és biztosítani őket, hogy egy szemernyi neheztelés sincs bennem. Csak magam iránt, mert kétszer is elvonta a figyelmemet a két vidám kis kalandor. Ennél jobban kellene koncentrálnom egy harci helyzetben... Közben az aréna képe eltűnt, hogy helyet adjon a következő páros kívánságainak, mi pedig kisétáltunk a küzdőtérről.

//Damn kocka. Köszönöm a játékot Very Happy

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 797
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Chakna vs Simeonék Vo36oi2217/2300Chakna vs Simeonék 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chakna vs Simeonék

Témanyitás by Simeon on Csüt. Ápr. 25 2019, 18:37

Simeon értetlenül bambult a lány kérdésére, de szája csakhamar enyhén elkerekedett a megvilágosodástól. Meg is rázta a fejét:
- Csak azt hitte vattacukor. Legalábbis azt hiszem...
- Ph-h!
- Szóval az előző arénánkon abból volt a lombkorona és szerintem azt gondolta, hogy most is úgy lesz - folytatta a magyarázatot és mosolygott rá petjére - De majd hazafelé - ismételte meg magát, még azelőtt, hogy elkezdhették volna a harcot. Chakna pedig milyen ügyesen célzott! Szinte még mozgás közben, egyenesen Simeonra, és nem is csak épphogy! Persze a páros is beleadta a magáét és sikerült is eltalálniuk a lányt megint!
- Győztünk! - ujjongott a srác, a levegőbe emelte petjét és meg is pörgette. Tengerszem is elégedett volt, de figyelmét nem idomárja, hanem a lány kötötte le. Végig őt nézte, amikor pedig a pálya semmivé foszlott, lekérte magát a földre és odakúszott Chaknához. Nagyon tetszett neki, hogy a lány még a harc közepén is elkapta őt és valahogyan viszonozni akarta... vagy csak jelezni, hogy kedvesnek találja az íjászt. Fújt neki egy buborékot.
- Nem sokaknak fúj ám - közvetített Simeon vidáman - Kedvel téged - tette hozzá, mire a polip csak bólintott. Simeon a nagy harci lázban persze észre se vette a kis közjátékot, ezért nem is igazán értette a miérteket, de nem is töprengett rajtuk sokat. Inkább megköszönte a dícséretet és amint azt a fény lovagjának kell, meg is hajolt a lány felé.
- Phhh! Hhh... H-brhh! - reagált Tengerszem a meghívásra csillogó szemekkel, mire Simeon hatalmasat nevetett:
- Köszönjük, elfogadjuk! Van egy hely innen nem messze, ahol finom és sokféle vattacukrot lehet kapni, meg mellé süteményeket is. Te szereted a süteményt? Van mákos meg diós és lekváros - kezdett bele Simeon, és ha egyszer ő belekezd, egyhamar nem lehet leállítani. Tengerszem persze nem is akarta: ő csupán felmászott idomárja vállára, elhelyezkedett és onnan figyelte a diskurzust; gondolataiban már réges rég a vattacukorral.Én is köszönöm! Very Happy
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 292
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Chakna vs Simeonék Vo36oi3865/4100Chakna vs Simeonék 2yjvlht  (3865/4100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chakna vs Simeonék

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Ápr. 27 2019, 15:48

Rendszerfrissítés... aréna küzdelem zárása... 150 exp jóváírva... 180 arany jóváírva...

Simeon: +34 pont
Chakna: -34 pont

Aréna küzdelem lezárva!
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Chakna vs Simeonék Vo36oi0/0Chakna vs Simeonék 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chakna vs Simeonék

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.