Árnyékos oldal (Shadow vs Riko)

Go down

default Árnyékos oldal (Shadow vs Riko)

Témanyitás by Rikomono on Kedd Márc. 19 2019, 10:28

Újra az aréna közelébe vezetett az utam, mivel imádok harcolni, és a nyuszika ellen annyira jól éreztem magam, hogy ebből az érzésből több kellett. Meg amúgy is, össze kell szokni az új késemmel. Ehhez képest olyan hirdetést adtam fel, ahol rögtön felajánlottam, hogy puszta kézzel állok ki, ha ijesztő lenne a magas szintem és a hírnevem. Már csak azért is, mert úgy éreztem, hogy kopott a tudásom, és nem ártana kicsit gyakorolni a csihi-puhit, mielőtt végleg kijönnék a gyakorlatból, ehhez pedig kellenek az önjelölt bokszzsákok. Viszont még az engedmény ellenére is eltelt egy kis idő, mire valaki volt olyan hülye, hogy bejelentkezzen nálam. A név ismeretlen volt számomra, de ez nem jelentett semmit, elvégre úgyse tudom megjegyezni a neveket. Most viszont még olyan érzésem se volt, hogy láttam ezt a nevet valahol, valamikor, szóval ebből az jött le, hogy nem valami tápos csibe, hanem valami szerencsevadász próbálkozott be, akinek kicsit túl sok az önbizalma. Merthogy ragaszkodott hozzá, hogy fegyverrel álljak ki. De hát nekem aztán így is jó, meg úgy is jó, lényeg hogy bunyózhassak valakivel, és remélhetőleg tovább fog tartani a harc tíz másodpercnél. Nincs annál vacakabb érzés, amikor felkészülsz egy jó kis verekedésre, aztán egy pillanat alatt vége van, mert annyira tirpák az ellenfél, hogy egy ütéstől kifekszik.
Már erősen délután volt, mikor megérkeztem a helyszínre. A délelőtt nálam alapból kiesik, mert akkor én aludni szeretek, és nincs az a nyomorék, aki rávegyen arra, hogy hót kómásan kitántorogjak ide. Szóval a műnap már rég túl volt a csúcson, és úgy voltam vele, hogy ezután beülök valami igényesebb kocsmába, ahol nem mozdulnak rád percenként részeg fogatlan muksók, csak mert csaj vagy. Úgyse számított, ha drágább a pia egy kicsivel, pénzből már rég nem volt hiányom.
- Cső! - csaptam hátba egy csávót, akire illett a személyleírás. Mondjuk inkább a ruhája alapján tájékozódtam, mert nagyjából úgy festett, mint minden második férfi. Kivéve, hogy nagy volt az orra.
- Hah, mi már ismerjük egymást, mi? Emlékszem rá, hogy vásároltál nálam - mondtam, miután kis gondolkozás után rájöttem, honnan ismerős - Csak nem ellenem akarod kipróbálni, milyen a cuccaim minősége? :3 - vigyorodtam el, és ha nem lett volna ennyivel magasabb nálam, tuti átkarolom a vállát és oldalba bököm, de így végiggondoltam a dolgot, és rájöttem, hogy nem lenne túl esztétikus, szóval csak a vállába bokszoltam. Finoman.
- Biztos, hogy ne fegyver nélkül nyomjam? Nem tűnsz túl erősnek - mondom én, bár állítólag a külsőm ellenére van valamennyi veszélyes kisugárzásom. Aki nem veszi észre, az úgyis megtapasztalja hamar. Legalább azt, hogy nagy a szám, ha peche van, akkor azt, hogy nagy az erőm, ha meg szerencséje, akkor azt, hogy nagy a csöcsöm. De az utóbbi szökő évente egyszer szokott előfordulni talán Rolling Eyes

Rikomono (50.szint) - HP:200 | F:80 | E:2*85 | K:72 | GY:124 | S:62 | P:110

Fullánk
Razonek Tüskéje
Szivárvány Köpeny
Tündérszalag Rúna
Pegazus Bakancs
Viking Gyűrű
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Árnyékos oldal (Shadow vs Riko) Vo36oi11216/10100Árnyékos oldal (Shadow vs Riko) 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Árnyékos oldal (Shadow vs Riko)

Témanyitás by Cardinal on Kedd Ápr. 09 2019, 10:53

Rendszerfrissítés... Hiba! Időtúllépés! Aréna küzdelem zárása...

Rikomono: +25 pont
Shadow: 0 pont

Aréna küzdelem lezárva!
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Árnyékos oldal (Shadow vs Riko) Vo36oi0/0Árnyékos oldal (Shadow vs Riko) 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.