30.boss 2.felvonás

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Ronye Arabel on Hétf. Márc. 11 2019, 23:53

Résztvevők:
Hinari
Szophie
Shadow
Danee (parancsnok)
Rikomono
Rinne
Ozi?

Ugyan az a látvány fogad benneteket, mint legutóbb. Talán csak a barna hajú lány, hiányzik. Illetve, mintha a fák fagytukban rügyezni kezdtek volna, és itt-ott egy-egy virágbimbó is megjelent volna. 
Talán ez a remény sugara, hogy ezúttal nem kell sikertelenül távoznotok a boss terméből.


//Tietek a terep.
Határidő: Március 18-a.
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 294
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Hinari on Kedd Márc. 12 2019, 11:15


Korábban érkeztem - ezúttal nem Al kísért el, mint halloweenkor, hanem Szophieval és Ozirisszal egyeztettem időpontot és ha sikerült, velük együtt lépdeltem a bossterem felé. Vártunk és vártunk, de végül mégsem lettünk annyian, mint ezelőtt: hiányoltam Sayát és Chant, de Cearso se volt itt és Eiki sem, bár ő talán csak késett... viszont egy új játékos is csatlakozott a csapathoz, ami egyszerre tölött el megnyugvással, hogy vannak még, akik fel akarnak és fel is kerülnek idáig és aggodalommal is, hiszen ő mégegy ember volt, akire vigyázni kell.
Csak most nem nekem.
Nem igazán szóltam közbe, ha esetleg lett volna Danee részéről még információátadás - egyedül akkor kértem szót, ha a lovag kifelejtett volna valamit a könyvtárban megbeszéltekből. Az alapítvány által gyűjtött itemeket természetesen megint beraktam a közös tarisznyába és ha a parancsnok feltette a kérdést, kinek van burka és kinek kristálya, úgy én csupán megráztam a fejem:
- Nekem burkom van, de... miattam ne aggódjatok - feleltem - Bárki más fontosabb - tettem hozzá halkan, de nem magyaráztam meg, még akkor sem, ha kérdezték volna. Én tudtam, ez volt a lényeg. Nekem nem volt kockázat, illetve... volt, de nem akkora, mint a többieknek. Egy bosson pedig ez számít, az emberélet számít.
Karácsony óta tudtam, hogy nekem van második esélyem. Ellentétben sokakkal.
- Ezen felül Ozirisz felajánlásával került be az alapítványhoz három Pánik Kristály. Akinek burka van, kicserélheti - néztem körbe - Mint tudjátok, a kristály hatékonysága a burokéval ellentétben száz százalék. Biztosabb lenne, ha aki csak tud, azzal menne neki a harcnak - mondtam, de a továbbiakat Daneera bíztam; végtére is, ő volt most a parancsnok. Az erősségeimet tudták, így azt sem kívántam megismételni (főleg nem egy ismeretlen vörös indikátoros előtt), ezen kívül pedig több mondanivalóm nem volt: csöndesen, talán túl csöndesen is vártam, hogy bemehessünk végre. Teljes felszerelésben.Hinari (50) - HP:300 | F:84 | E:104 | K:60 | GY:200 (220) | S:80 | P:85
Dobásgenerálásnál az itteni karakterlapom a friss; Ozi oldalán továbbra sincs fent az új vértem... Így kérlek a saos karakterlapon lévő pontokat használd. Köszi.

tárgybónuszok:
Ősi Sárkánymintás Katana: (hosszú...)
Sárkányfog Rúna:  Míg tart a páncélod, 10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el. Pikkelyes lesz a fegyverviselő kezed.
Szellő Vért: PvEben minden 10-, PvPben minden 25 élet/páncélpontnyi sebződés után +0.1 SP-t generál a viselőjének
Napsugár Fejpánt: körönként 20 HP-t regenerál a viselőjének.
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot
Lila Vikingkoponya-gyűrű: Egy harcban egyszer egy körre lefoghatod ellenfeled, aki ebben a körben nem fog tudni semmit sem cselekedni.
közös tarisznya:
[T4] 2x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 1x Bossgyengítő Kristály
[T4] 1x Tartós Anti-mob Kristály
[T4] 2x Gyenge Erő Potion

[T3] 5x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 3x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Parancsmester Potion
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T2] 12x Nagy Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 4x Mobszorító Kristály
[T2] 17x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
30.boss 2.felvonás Vo36oi14712/1010030.boss 2.felvonás 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Danee on Szer. Márc. 13 2019, 14:13

Mit ne mondjak, a tavaszi környezet sokkalta elviselhetőbbé tette a gondolatot, hogy egy olyan bossnak megyünk neki, aki egy ütéssel eltüntet több mint 400 ehp-t.
Önmagában a lényegesen enyhébb idő, a fagy és hó markából kiszabadult zöldellő talaj, no és a varászütésre váró rügyező fák látványa adott valami pluszt ebbe az újrapróbálkozásba.
Nem sikerült elsőre érkeznem, de ez talán nem is volt olyan rettenetesen fontos, a lényeg, hogy legyünk kellő számban és felkészülve a megmérettetésre.
A kötelező udvariassági köröket lefutva...
- Oh, igen, köszönöm, Hinari
- Részemről ugyanez a helyzet, és kérnék mindenkit, hogy nyilatkozzon, az ügyben, hogy vész esetére pánik burkot vagy pánik kristályt szándékszik használni
- Fontos, hogy tudjam, mivel a burkok nem nyújtanak száz százalékos védelmet, így a burok használókat nem tenném ki halálos veszélynek

Megjelenítettem egy notesz alkalmazást és szép sorjában felvéstem a neveket és burok/kristály opciókat egyénenként, arra az esetre, ha harc közben elfelejteném.
- A másik: a boss írtó nagyot tud ütni. 400 fölött. Ezért remélem ezúttal is számíthatunk Rinne segítségére, ő lesz az elsődleges tankunk, és szeretném, ha életben tudnánk tartani a harc teljes időtartalma alatt
- Rinne, ha nem titok, elárulhatnád, hogy hogyan is működik azaz "indestructable" képességed, hogy tudjak vele kalkulálni?
- Ugyanakkor én is vissza tudom majd tölteni a pajzsod egy egyszeri alkalommal, bár még csak egyszer volt tesztelve a saját képességem
- Ha bármilyen okból Rinne mégse tudna védeni minket, akkor szeretném, ha mindenkin lenne egy aktív Pajzs kristály, vagy aki nem sajnálja, azon akár a fejlettebb változat, az "Erős" vagy a Tükör kristály is. Jó esetben nem lesz rájuk szükség, de a pajzs kristály szinte semmibe se kerül, a nálam lévőket most be is tenném a közös tarisznyába. Használjátok!

Végignéztem a tekinteteken, hogy remélhetőleg mindenkiben tudatosult ezen óvintézkedések fontossága
- Bármi új képességgel kapcsolatban, amit még nem láttunk, és használni szándékoztok, csupa fül vagyok
- És bár mondani is fogom, de mindenkitől egyszerre csak egyetlen egy tök bedobását fogom kérni az elején, amíg el nem fogynak. Szigorúan tilos akár egyet is tönkretenni! A tökök leviszik a boss páncélját, ha még nem tudatosult valakiben.


Danee (41) - HP:200 | F:65 | E:95 | K:60 | GY:81 | S:60 | P:210
Tárgybónuszok:
Viking Ezüstpáncél: két Viking Gyűrűvel együtt viselve +14 erőt ad
Kaméleon Köpeny: egy, a tárgy viselője által választott cselekvés garantáltan sikerül, akár támadás, akár képességhasználat.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot

Beteszek a közös tarisznyába 7 db Pajzs Kristályt

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
30.boss 2.felvonás Vo36oi7010/730030.boss 2.felvonás 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Szophie on Vas. Márc. 17 2019, 18:14


Nem, nem tudatosult bennem, mivel legutóbb nem voltam ott, nem láthattam. Csupán az elmondásokból rakhattam össze a képet valamennyire a történtekről, és a taktikáról. Ennek ellenére nem izgatott túlságosan ez a része a dolgoknak. Ott álltam Hinari mellett, jelenlétemmel megnyugvást okozva neki, ám gondolataim már régen nem körülötte forogtak. Folyamatosan a tájat figyeltem, az ide vezető utat, Rinnét vártam. Ezer meg millió gondolat töltött el. Ma beszélek Rinnével vagy Hinarival. Akit előbb sikerül elkapnom, azzal. Valakivel ma le fogom tárgyalni a továbbiakat, egyszerűen nem várhatok tovább. Folytatnom kell a játékot, mielőtt lejár az időm, mielőtt elveszítem az egészet. Az sem baj, ha mindeközben én magam veszek el, hisz ez már jópárszor megtörtént. Most egy nagyobb cél a fontos; Tachibana Makoto.
Amikor nyílt a bossterem ajtaja, a tűz szememben nem a harcnak szólt, de lehetett volna így is értelmezni, és tetteim is ezt sugallták. Onnantól kezdve, hogy elkezdődött a harc, csak egyetlen dolog számított; mielőbb végezni vele, és lehetőleg semmilyen hibát sem véteni.

_________________
30.boss 2.felvonás Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
30.boss 2.felvonás Vo36oi7666/770030.boss 2.felvonás 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Ozirisz on Hétf. Márc. 18 2019, 14:29

Nem volt túl sok humorérzékem a bosshoz. Legszívesebben skippeltem volna az egész napot, bossostól, mindenestől. Azonban nem engedhettem meg magamnak ezt a luxust, és bár nem a legnagyobb lelkesedéssel, de rábólintottam. Csak Hinari miatt. Az árnyak még mindig odakint kóvályognak, alkalomra várva. Sosem tudhatja az ember, honnan kerülnek elő éppen. Az a zavaros, mindenkit összecsődítős, éjszaka közepén harangozós event is jól indult, és váratlanul megtörtént az, aminek sosem szabadott volna...
Csak őmiatta bólintottam rá, mert akkor nem voltam ott, amikor rajtaütöttek. És az ő esete még aránylag happy enddel végződött, legalábbis Judyhoz képest egyértelműen. Olyan erők bújkálnak az árnyak sötétjében, amikről sokaknak fogalmuk sincs. Láttam a gonoszságot, a kegyetlenséget Rogan és a cimborái szemében. Túl sok a gonosz ember, és Hinari célpont. Legkevesebb, hogy vele tartok, hogy mindent megtegyek, ha újra felbukkannának az árnyak.
Szóval ez az érzés kóválygott bennem, ami erősebb volt, mint a legutóbbi bosspróbán történtek.
Útközben, hacsak nem tartottak szóval, hallgattam. Az aggodalom valószínűleg látható volt rajtam, tartva egy rajtaütéstől. Csak éppenséggel lehet pont én hozom a bajt céhtársam fejére. Bár, remélhetőleg nem lett belőlem közellenség, hogy akaratlanul hátráltattam sokak kijutását. Talán nem ment híre neki, hogy mibe keveredtem karácsony előtt. Különben már szólt volna Hinari, vagy nem?
Minden felesleges lelkierőmet a bekapcsolt észlelés és látás jártasságok által közvetített jelek tudatos feldolgozására fordítottam: észrevenni az esetleges ellenséget, még mielőtt ő bármit is tehetne...
Szerencsére nyugalmas utunk volt, a körülmények ellenére. A már ottlevőknek és a később érkezőknek természetesen köszöntem, de nem bonyolódtam bele a taktikai megbeszélésbe. Ezúttal nem az én dolgom. Úgyis csak elbaltáznék valamit meggondolatlanság miatt. Meg különben is, mit szólhatnék? Legutóbb sem volt túl sok értelme, Riko és a korábban lelépetteken kívül mindenki vagy oltogatott, vagy ignorált. Össz-vissz ami egy kicsit megnyugtatott, hogy ezúttal nem Eiki fog minket halálba küldeni vezetni, hanem Danee. De csak egy kicsit lettem ettől nyugodtabb. Az igazi az lenne, ha Hinari vezetné a harcot. De ez van. Egyelőre annak is hálát adhatunk, ha minden jelenlévő eljut a boss színe elé, majd teljes létszámmal továbbindulunk a 31. szint teleportkapuja felé...
A kérdésre, hogy burok vagy kristály van nálam, természetesen válaszoltam - Burok - egyetlen szó, bővebben nem fejtettem ki. Miért? Felesleges lenne magyaráznom, hogy nem akarom más elől elvenni a kristályt. Majd ha lesz elég kristályunk, akkor nyilván átállok rá én is, de az még odébb van. Nem állunk készen ilyen szempontból, de beszélhetek... csak falrahányt borsó, az meg már a kocsma faláról is ismerős... Az előző próbán se tulajdonítottak nagy jelentőséget, ahogy a könyvtárban sem. Bezzeg arra felkapta a fejét, amikor szóvá tettem, hogy jelenleg nincs vezető, de arra, amikor kifejtettem, hogy ez rám is vonatkozik, arra semmi reakció. Pedig csekkoltam is a szemem sarkában, nem virított ott semmiféle ikon ami némítás vagy ahhoz hasonló effekttel áldott volna meg...
Szóval csak csendben figyeltem az eseményeket, a taktikai infókat elraktároztam a memóriában, és vártam, mi fog kisülni. Remélhetőleg most nem a Dungeons 'n' Drama című játékba kerültünk...

_________________
30.boss 2.felvonás Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
30.boss 2.felvonás Vo36oi9303/970030.boss 2.felvonás 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Rikomono on Hétf. Márc. 18 2019, 17:07

Még mindig cseszettül gyűlöltem a havas szinteket, és most nagyon-nagyon reméltem, hogy nem feleslegesen kellett felmásznom egészen a tetejére. Nem volt rossz kedvem, de azért a hóban trappolás nem segített, szóval eléggé morcos arccal meneteltem, amíg oda nem értem a bosst rejtő terem kapuja elé. Szokás szerint nem siettem el az érkezést, már csak az hiányzott, hogy még várni is kelljen. Meg amúgy is, így már rögtön láthatom, hogy inkább jobb-e visszafordulni, vagy megéri kivételesen maradni Rolling Eyes
- Huh, ez igen, kurva sokan vagyunk - morogtam az orrom alatt, látva a felhozatalt. Mondjuk legalább Ei-chan nem rontotta a levegőt, ami baromi pozitív volt, és aki itt volt, az legalább nem ájul el egyetlen legyintéstől. Apropó, legyintés.
- Cső! - léptem oda a kutyás csajhoz, és úgy istenesen tarkón is basztam, bár nem úgy, hogy támadásnak érzékelje a rendszer - Ezzel még lógtam a múltkori miatt Rolling Eyes - mondtam, csak hogy tudatosuljon benne, nem a semmiért csináltam, heccből. Heccből mást verek képen, de most senki olyan nem volt itt, aki miatt viszketett volna a tenyerem.
- Örülök, hogy idetoltátok a képeteket. Jöttetek a futóversenyre? Wink - kacsintottam a másik két ligás felé, majd lassan felkészültem a harcra is, lecsekkoltam, hogy rajtam van-e minden. Még mindig nem szoktam össze teljesen az új késemmel, sokkal több dologra voltam vele képes, mint a korábbival, szóval jól jött a gyakorlás ezeken a vacak szintfőniken.
- Te fogsz most dirigálni? - néztem rá a lovag srácra. Talán nem lesz annyira gáz, mint a nyuszicsaj, bár nem volt túl intelligens képe - Burkom van, de nem tervezek megmurdelni Rolling Eyes - vontam vállat a kérdésre. Nem voltam cukorból, nem szoktam veszélybe kerülni húsz szinttel kisebb szörnyek ellen.
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 442
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
30.boss 2.felvonás Vo36oi11216/1010030.boss 2.felvonás 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Rinne on Hétf. Márc. 18 2019, 19:44

Szedtem a lábaimat, kicsit késésben voltam. Csak úgy csörgött rajtam a páncél, miközben keresztül küzdöttem magam a hóval borított utakon és ösvényeken, de azt hiszem, még időben érkeztem. Legalábbis még ott voltak még a kapu előtt emberek, akik ismerősek is voltak. Itt volt Daneesan meg Hinarisan meg mások is, és ők erősek voltak. Mondjuk Daneesan nem annyira, de Hinarisan az nagyon. Remélem most senki sem fog buta döntéseket hozni, mint legutóbb.
- Cearsosan ugye meghalt? - kérdeztem ártatlanul miután kicsit kifújtam magam, hátha tudja valaki, mivel most nem volt itt, szóval reménykedtem, hogy esetleg tényleg valóra vált a kívánságom, amiért úgy elrontotta nekem a harc végét. Mindenesetre lelkes voltam, főleg mivel most már talán végre tényleg harcolhatok együtt a híres Hinarisannal, és most nem fognak elmenni.
- Indestructible? - kérdeztem vissza a fejemet kissé félrebillentve - Én csak magamra vonom a figurát, és megerősítem a pajzsomat. Egy pár percig bárhogy ütnek, alig sérülök - válaszoltam végül büszkén, gondolom erre célzott, mert más képességemet még nemigen mutattam meg - Amúgy van egy olyan képességem is, hogy túl lehet töltényelni vele az életemet. Ez a harc úgyis lassan kezdődik - említettem meg, hogy esetleg ott legyen a lehetőség - Daneesan, már az elejétől védjek mindenkit, vagy elég, ha akkor kezdem, mikor elfogynak a tökök? Annyira kicsit sebez az elején... - kérdeztem meg a biztonság kedvéért. Sokkal többet vártam a múltkor, de amíg vannak tökök, addig tök ártalmatlan a boss.

Ha Danee azt mondja, akkor már most bevédek mindenkit a pajzsommal, és mindenki után -5% sebzést szenvedek el (ha senki más nem jön, akkor -30%), ha így van.
Rinne
Rinne
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Sep. 28.

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
30.boss 2.felvonás Vo36oi8182/850030.boss 2.felvonás 2yjvlht  (8182/8500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Ronye Arabel on Hétf. Márc. 18 2019, 22:35

A boss terem ajtaja nyikorogva nyílik előttetek. Bent hasonló fogad titeket, mint legutóbb, akik látták, de valami azért kicsit más: A földön heverő 18 darab jégtök mintha bimbózna... Itt a tavasz?

Mindenesetre a terep csendes, Jack jégbefagyva áll, és, és vár, kezeit gyűrű formában tartva, ami szines.


//Ha valakinek van még speciális iteme, kérem, hogy írja le a körében a képességét.

A parancsnok, Danee következik, határidő 2 nap, azaz MÁRCIUS 20, a soron következő játékosnak pedig a parancsnokitól számítva 3 nap!

Hinari (Sebzés: 104, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 14.7 SP kiskörönként.)
Tök
Rikomono (Sebzés: 85 /kés, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 8.3 SP kiskörönként.)
Tök
Ozirisz (Sebzés: 129, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 8.1 SP kiskörönként.)
Tök
Rinne (Sebzés: 60, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 6.7 SP kiskörönként.)
Tök
Szophie (Sebzés: 29, Pet sebzés 130, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 6.5 SP kiskörönként.)
Tök
Danee (Sebzés: 95, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 5.4 SP kiskörönként.)
Tök

Hinari (50. szint): 300/300 HP, 85 páncél, 300/300 CSP
Rikomono (50. szint): 200/200 HP, 110 páncél, 360/360 CSP
Ozirisz (47. szint): 210/210 HP, 130 páncél, 185/185 CSP
Rinne (44. szint): 350/350 HP, 345 páncél, 215/215 CSP
Szophie (43. szint): 150/150 HP, 65 páncél, 165/165 CSP
Danee (41. szint): 200/200 HP, 210 páncél, 300/300 CSP 

Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 294
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Danee on Kedd Márc. 19 2019, 13:10

- Cool, egyre többen vagyunk - erőltettem magamra valami mosoly-félét az eseménytelen várakozás közepette
- Szia Szophie! Pánik Burok vagy Kristály? Melyiket hoztál magadnak? - néztem fel rá a jegyzetemről, stylus-al a kézbe
Majd megjött Ozirisz, aki láthatóan továbbra sem kedvelt, de legalább együttműködni látszott.
- Orizisz: Burok.
Újabb fura jelenetnek lehettem szemtanúja, bár ezt most nem én provokáltam ki, (remélem).
Csak néztem Rikomonora aztán Szophiera, remélve, hogy nem alakul ki semmiféle bonyodalom.
- Tudom, hogy legutóbb én okoztam a felfordulást, de kérem, hogy ezúttal tartózkodjunk az ellenségeskedésektől
Nem vártam el, hogy hirtelen mindenki kis angyal módjára viselkedjen,
de most nekem kellett rendet tartani, és nem kerülte el a figyelmemet az a pillantás sem, amit a JL tagok felé vetett
- Igen, én. Remélem nem probléma. Rikomono: burok - írtam fel sóhajtva, meg szemöldök-ráncolva
Aztán megérkezett az új üdvöskénk
- Szia Rinne. Nem tudok róla, hogy Cearso meghalt volna, nem csekkoltam, de a meghívóra mindenesetre nem válaszolt
- Reméljük a legjobbakat - tettem hozzá. Nem akartam most ennek kiderítésével terhelni a csapatot
- Nem, az elején szükségtelen: annyi sebzést ki kell bírnia mindenkinek, a te páncélodra a tényleges harctól kezdve lesz szükség, nem szeretném fölöslegesen elpazarolni.
- Fogok szólni, amint kelleni fog a képességed.
- És mit hoztál Rinne: burok vagy pánik kristály?

Ha ezt is felírtam, az időre pillantva megtámaszkodtam a kapun.
Arra nem számítottam, hogy ennyitől kinyílik.
- Öm... azt hiszem vagyunk rá elegen - léptem be elsőként, némi tanácstalansággal az arcomon
- Üdv, Jack! - intettem a szobornak séta közben
- sötétzöld szín - mutattam Jackre, de a többiek felé fordulva
- Akkor hát még egyszer: azokat a tököket fogjuk bedobálni - húztam végig a mutatóujjam a nem túl távol sorakozó halloween kellékek irányában
- Mindenki egyet a boss színének megfelelő kaszttal. Utána kezdődik csak az igazi harc. Most minimális sebződésre számítsatok. Még nem kell pajzs kristály sem.
Majd a JL-es férfi felé fordultam:
- Ozirisz, kérlek: tiéd a lehetőség, hogy megkezd a bemelegítést. Egy tököt, bármelyiket ha bedobnád a boss karjai közé. Semmi mást.

//Ozirisz kezd

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
30.boss 2.felvonás Vo36oi7010/730030.boss 2.felvonás 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Ozirisz on Kedd Márc. 19 2019, 16:23

Hát, elég rendesen megfogyatkozott a csapat. Se Chan, se Saya, se Cearso... és még Eiki sem. Kicsit megnyugodtam, ahogy Riko is megérkezett, bár... kikerekedett szemekkel néztem azt a tockost, amit Szophie kapott ajándékba. Ha nem szanaszét cikáznak a gondolataim, akkor talán nem ért volna váratlanul. Mondjuk meg nem lepődtem rajt, hiszen Hinarinak is sajnos volt benne része még pár hónapja, szóval nem ez az első alkalom, hogy szemtanúja lehettem Riko sajátos, új üdvözlési formájának. Még szerencse, hogy én megúsztam... eddig. Azonban felhúztam a szemöldököm a lány mondatára. Erre nem számítottam. Futóverseny? Mi ez a többesszám? Emlékeim szerint én nem futottam el legutóbb. Oké, én is portoltam, de nem szó nélkül.. azon a kazamatán meg hát... sors fintora, hogy pont én voltam, aki abszolút nem futott semerre. Csak lehuppantam a teleport lépcsőjére, és megidéztem egy régi cimborát az inventory mélyéről. Najó, azért nem teljesen így volt, intenzív és vegyes érzések kavarogtak bennem valójában, amikre kellett az a kis alkohol. De az a része stimmel, hogy nem futottam el.
Lett volna válaszom az árnyharcos lánynak erre a témára, de inkább csak vettem egy nagy levegőt. Nope, nem én akarom kirobbantani a drámát. Meghagyom eme "megtisztelő" szerepet másnak. Szerencsére másfele terelődött a téma ahogy Rinne beérkezett. Csak figyeltem a kialakuló beszélgetést, de érdemi információm nekem sem volt Cearsoról. Lehet ő is besokallt? Visszavonult? Őszintén remélem, hogy az utóbbiról van szó, és nem rosszabb...

Majd végül becaplattunk a bossterembe, és kicsit váratlanul ért, hogy máris én kezdek. - Vettem – válaszoltam Daneenak, majd felvettem az egyik tököt. Egy rövid ideig csak néztem a bosst, ahogy tartja a karjait, akaratlanul is egy kosárpálya villant be. Igaz, ez annak egy meglehetősen kifordított és jóval halálosabb változata. Azt tudtam, hogy a kosarazás nem volt a kedvenc időtöltésem odakint se, túl ügyetlen voltam hozzá. Úgyhogy inkább a rendszer segítségével indítottam a kosárra dobás mozdulatát, a fegyverkezelés csak segít annyit, hogy ne bénázzam el. Lehet, hogy ez a dolog nyitja? Kicsit tökölünk a tökökkel? Majd kiderül, de remélem minden simán megy...

// tököl a tökkel, majd bedobja a kosárba

Tárgybónuszok:

Lángoló Nodachi: Támadásonként 1/6 esély 6-os lángsebzésre.
Tükör Vért: 50 sebződés felett a sebződés negyedét széttörésekor visszasebzi
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Kaméleon Köpeny: egy, a tárgy viselője által választott cselekvés garantáltan sikerül, akár támadás, akár képességhasználat.
A Viking Zerios Gyűrűje: harconként kétszer a használó életét, páncélját és cselekvéspontjait egy körrel azelőtti státuszukra állíthatja vissza, nem lehet egymást követő körökben használni.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot

_________________
30.boss 2.felvonás Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
30.boss 2.felvonás Vo36oi9303/970030.boss 2.felvonás 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Ronye Arabel on Kedd Márc. 19 2019, 22:37

Szóval, Ozi dob, és talál! A tök pedig a találat után színt váltó gyűrűn átesve a jeges földön összetörik, 5-t sebezve vissza Ozira.


// Ozi 5 sebzést szenvedett el.

Ha valakinek van még speciális iteme, kérem, hogy írja le a körében a képességét.

A parancsnok, Danee következik, határidő 2 nap, azaz MÁRCIUS 21, a soron következő játékosnak pedig a parancsnokitól számítva 3 nap!

Hinari (Sebzés: 104, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 14.7 SP kiskörönként.)
Tök
Rikomono (Sebzés: 85 /kés, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 8.3 SP kiskörönként.)
Tök
Ozirisz (Sebzés: 129, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 8.1 SP kiskörönként.)
Tök
Rinne (Sebzés: 62, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 6.9 SP kiskörönként.) (irgumburgum, máskor korábban észbe kapni xD)
Tök
Szophie (Sebzés: 29, Pet sebzés 130, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 6.5 SP kiskörönként.)
Tök
Danee (Sebzés: 95, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 5.4 SP kiskörönként.)
Tök
Hinari (50. szint): 300/300 HP, 85 páncél, 300/300 CSP
Rikomono (50. szint): 200/200 HP, 110 páncél, 360/360 CSP
Ozirisz (47. szint): 210/210 HP, 130-5=125 páncél, 185-47=138/185 CSP
Rinne (44. szint): 350/350 HP, 345 páncél, 215/215 CSP
Szophie (43. szint): 150/150 HP, 65 páncél, 165/165 CSP
Danee (41. szint): 200/200 HP, 210 páncél, 300/300 CSP
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 294
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Danee on Kedd Márc. 19 2019, 23:24

- Köszönöm, tökéletes! - kapott tőlem egy tumps-upot Ozi
- Így kérem mindenkitől
A tök gond nélkül átrepült a "gyűrűn", amitől rögtön szint is váltott a Boss.
Sajnos a tök a földnek csapódva szana-széjjel tört,
de inkább csak a látványa volt, ami elszomorított.
Olyan jól mutatott egyben.
Nem beszélve arról, ha mindegyiket el tudnánk kapni, mielőtt földet érnek...
De persze akkor sose végeznénk...
- világos zöld szín - fújtam ki sóhajtva a levegőt
- Rinne - néztem a lányra - máris te jössz, ugyanez a feladat, semmi extra
Mehettem volna én is, de amíg olyan hülye ötletek jutnak eszembe,
belekapaszkodok a "gyűrűbe" és úgy zsákolom be,
csak hogy változatosak legyünk, meg stílusosak,
de egyúttal azt kockáztatva, hogy esetleg emiatt magához tér a Boss...
Neeeeem...
Bár korában Cearso nyilai is eltalálták mégse mozdult

//Rinne jön

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
30.boss 2.felvonás Vo36oi7010/730030.boss 2.felvonás 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Rinne on Kedd Márc. 19 2019, 23:52

Hevesen bólogattam Daneesan szavaira. Én is reméltem a legjobbakat, vagyis hogy soha többé nem kell látnom. Nem akartam, hogy még egyszer elrontsa a szórakozásom.
- Legutóbb azt mondta, hogy haldoklik és felkészült a legrosszabbra - mondtam, hátha így nagyobb esélye van annak, hogy tényleg halott. Meg amúgy is, hátha hallgatott rám. Milyen jó is lenne, akkor egy gonddal levesebb.
- Burka vagy kristály... burka vagy kristály... Nekem mindkettő van, az jó? - kérdeztem egy rövid keresgélés után. Nem is tudom, miért van ilyen sok ezekből, különben sem volt még sosem olyan, hogy minden pontom elfogyott volna. Mivel Daneesan ezt kérte, egyelőre csak magamat védtem meg, és felvettem én is egy tököt. Most kicsit máshogy néztek ki, úgyhogy meglepődve nézegettem meg, mielőtt nagyon erősen koncentrálva elhajítottam volna a gyűrű irányába.
- Up we go! - mosolyogtam szélesen, miközben a tök a levegőben úszott.


Szükség pajzsa: akárhány játékost védhetek vele, mindegyik után 5%-kal kevesebb sebzést kapok (max 50%)
Waddy: amíg az ellennek van páncélja, 20%-kal többet sebzek
Rinne
Rinne
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Sep. 28.

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
30.boss 2.felvonás Vo36oi8182/850030.boss 2.felvonás 2yjvlht  (8182/8500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Ronye Arabel on Szer. Márc. 20 2019, 23:00

Rinne sem okoz csalódás, rádob, és talál! A tök pedig a találat után színt váltó gyűrűn átesve a jeges földön összetörik, 5-t sebezve vissza Rinnere.

//Rinne  5 sebzést szenvedett el.

Ha valakinek van még speciális iteme, kérem, hogy írja le a körében a képességét.

A parancsnok, Danee következik, határidő 2 nap, azaz MÁRCIUS 22, a soron következő játékosnak pedig a parancsnokitól számítva 3 nap!

Hinari (Sebzés: 104, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 14.7 SP kiskörönként.)
Tök
Rikomono (Sebzés: 85 /kés, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 8.3 SP kiskörönként.)
Tök
Ozirisz (Sebzés: 129, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 8.1 SP kiskörönként.)
Tök
Rinne (Sebzés: 62, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 6.9 SP kiskörönként.) (irgumburgum, máskor korábban észbe kapni xD)
Tök
Szophie (Sebzés: 29, Pet sebzés 130, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 6.5 SP kiskörönként.)
Tök
Danee (Sebzés: 95, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 5.4 SP kiskörönként.)
Tök


Hinari (50. szint): 300/300 HP, 85 páncél, 300/300 CSP
Rikomono (50. szint): 200/200 HP, 110 páncél, 360/360 CSP
Ozirisz (47. szint): 210/210 HP, 125 páncél, 138/185 CSP
Rinne (44. szint): 350/350 HP, 345-5=340 páncél, 215-44=171/215 CSP
Szophie (43. szint): 150/150 HP, 65 páncél, 165/165 CSP
Danee (41. szint): 200/200 HP, 210 páncél, 300/300 CSP
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 294
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Danee on Csüt. Márc. 21 2019, 23:21

- Nem tudtam, hogy ilyen bizalmas viszonyban vagytok: te és Cearso, hogy efféle dolgokat oszt meg veled
Bár rövid ismeretségem Rinnével arra enged következtetnem, hogy szó sincs efféléről,
és valamiért ilyen beteg nyakatekert elképzelése van a hiányzásról.
Mert hát, ha ő lenne a felelős, akkor valószínűleg szemrebbenés nélkül közölte volna velünk
- Én speciel Pánik Kristályról vagy Pánik Burokról kérdezlek, de ha egyre gondoltunk - néztem megerősítésért egyenest a lány szemébe
- akkor jó. Csak döntsd el, hogy melyik aktiválódjon, mert ha a kristályt favorizálod,
akkor zárd el a burkot olyan tárolóba, ahonnan nem lép működésbe automatikusan.
- Remek dobás -
konstatáltam nagy megkönnyebbüléssel. Rinne esetében sosem lehet biztos az ember,
hogy mindketten ugyanazt értjük-e amit mond egyikünk vagy a másikunk, ezt már észrevettem
- Nos, akkor ahogy látom, ez egy erős szürke - fordultam ismét a csapat felé:
- Nagyon nincs választék árnyharcosból, úgyhogy Rikomono: már gondolom nagyon szeretnél nyesni vagy szúrni
párat azokkal a fenemód élesnek látszó bökőkkel, de most mégis inkább dobj egy tököt annak a töketlennek a karjai közé
- Köszi -
intettem széles elegáns mozdulattal Rikotól a tökök felé

//Rikomono jön

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
30.boss 2.felvonás Vo36oi7010/730030.boss 2.felvonás 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Rikomono on Pént. Márc. 22 2019, 00:19

Jé, bent vagyunk különösebb dráma, hiszti és nyúlcipő húzások nélkül. Mi a franc, még a végén kiderül, hogy nem minden esetben viselkedik ez a társaság óvodásként. Bár Ozzy speciel úgy festett, mint egy durcás kisgyerek, aki megesküdött rá, hogy nem fog megszólalni, de aztán rájött, hogy valami minimális dumálást mégis kéne produkálnia.
- Én ugyan nem vagyok itt senkinek az ellensége Rolling Eyes - vontam meg a vállam. Ha az a mamlasz Ei-chan itt lenne, akkor mást mondanék, de ezzel a társasággal alapvetően nem volt különösebb bajom, csak némi enyhe unszimpátia bizonyos személyek irányában. Ez az érzés pedig valahogy kiterjedt a jeges muksóra is, mihelyst kiderült, mi a dolgom...
- Ne basszál ki velem, hogy megint bohóckodni kell harc helyett >.> - mordultam fel, elvégre eszembe jutott a pár szinttel lejjebb lévő ökörség. Megnéztem magamnak a tököket, meg igyekeztem kitalálni, hová kéne dobni, de nyilvánvalóan nulla motivációm volt hozzá. Még ha nem így állt volna az a gyűrű, akkor tiszta erőből bebaszhattam volna a közepébe ezt a vackot, de így kénytelen voltam "normálisan" dobni, ami egy hanyag, de azért pontos ívelést jelentett. A labdaérzékem mindig is jó volt Rolling Eyes
- Már most gyűűűűűlölöm ezt a bosst - morogtam tovább. Nem elég, hogy hideg volt, de még ez is. Dobálni kell harc helyett... pfff....

Spec tárgyak:
Razonek Tüskéje - ötös mérgezést okoz a késsel való találat, újabb találat esetén leesik a mérgezés
Vikinggyűrű - első támadás nem fogyaszt csp-t
Tündérszalag Rúna - aktív Szivárvány köpeny esetén +10% sebzést ad
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 442
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
30.boss 2.felvonás Vo36oi11216/1010030.boss 2.felvonás 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Ronye Arabel on Pént. Márc. 22 2019, 19:22

Rikonak nem a kedvence a helyzet... Nem értem miért nem lehet a feszütséget egy ilyen szépen ívelt dobással levezetni... Pedig majdnem olyan, mint behúzni valakinek... Mindenesetre a tök átesik a színt váltó gyűrűn, leesik a földre, összetörik, és  5-t visszasebez Rikora.

//Rikomono 5 sebzést szenvedett el.

Ha valakinek van még speciális iteme, kérem, hogy írja le a körében a képességét.

A parancsnok, Danee következik, határidő 2 nap, azaz MÁRCIUS 24, a soron következő játékosnak pedig a parancsnokitól számítva 3 nap!

Hinari (Sebzés: 104, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 14.7 SP kiskörönként.)
Tök
Rikomono (Sebzés: 85 /kés, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 8.3 SP kiskörönként.)
Tök
Ozirisz (Sebzés: 129, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 8.1 SP kiskörönként.)
Tök
Rinne (Sebzés: 62, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 6.9 SP kiskörönként.) (irgumburgum, máskor korábban észbe kapni xD)
Tök
Szophie (Sebzés: 29, Pet sebzés 130, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 6.5 SP kiskörönként.)
Tök
Danee (Sebzés: 95, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 5.4 SP kiskörönként.)
Tök


Hinari (50. szint): 300/300 HP, 85 páncél, 300/300 CSP
Rikomono (50. szint): 200/200 HP, 110-5=105 páncél, 360-0/360 CSP
Ozirisz (47. szint): 210/210 HP, 125 páncél, 138/185 CSP
Rinne (44. szint): 350/350 HP, 345-10=335 páncél (az előző körben rosszul számoltam, elnézést kérek!), 171/215 CSP
Szophie (43. szint): 150/150 HP, 65 páncél, 165/165 CSP
Danee (41. szint): 200/200 HP, 210 páncél, 300/300 CSP
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 294
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Danee on Vas. Márc. 24 2019, 10:53

- De bizony el fogunk tökölni ezzel még egy darabig, mert úgy előnyösebb, mintha Rinne páncélját zúzná le ideje korán
- Nekem sincs ínyemre, elhiheted -
tettem hozzá megnyugtatás véget
Ráadásul nem tudtunk meg semmi újat, se azt, hogy miért fontosak a szín-kaszt szelekciók a rádobásnál, sem azt, hogy mennyivel is fog ez az egész nekünk segíteni. De bíztam benne, hogy megéri a fáradozást.
- Hát ettől a dobástól úgy látom teljesen elvörösödött - állapítottam meg, ahogy a boss új színbe borult
Ahogy Riko esetében az árnyharcosok terén, úgy a idomárokkal se voltunk elkényeztetve
- Szophie, Vezér tiétek a pálya, dobjátok fel a hangulatot egy kis csapatmunkával, vagy ami eszetekbe jut
- De a feladat ugyanaz, meg ha esetleg valamit ki tudsz szedni a bossból...


//Szophie jön

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
30.boss 2.felvonás Vo36oi7010/730030.boss 2.felvonás 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Szophie on Vas. Márc. 24 2019, 22:35


Rikomono ütése váratlanul érte, és ez segített neki kilépni a mélázásából. Egy milliomod másodpercig tartott, míg megértette a szituációt, aztán szinte meglepő módon, elnevette magát. Csilingelő kacaja betöltötte a boss termet körülvevő vészterhes levegőt.
- Azt hiszem, ez járt nekem - mosolygott rá az árnyharcosra könnyeden. Egyáltalán nem vette magára az ütést, sőt, jogosnak találta azt.

Szophie a kelleténél idegesebben vette kezébe a tököt, és ez lesápadt arcán is meglátszott. Réges régen nem volt testnevelés felmérésen, de még jól emlékezett rá gyermekkorából, hogy bizony nem volt az ügyességi játékok mestere. Valójában semmiféle sportban nem volt járatos, de ha dobni kellett, akkor különösen béna volt. Így tehát, a többieknél is közelebb sétált a bosshoz, amennyire csak tudott, hogy minél kisebbet kelljen lendítenie, hogy betaláljon. Teljesen elfelejtette, hogy idebent a jártasásgok és pontok segítenék a pontos találatot. Egészen bizonytalanul és ügyetlenül lendített, de azért a végére csak betalált. Arca ezután olyan megnyugvást tükrözött, ami pontosan a tudtára adta mindenkinek; nagy kő esett le a szívéről.

_________________
30.boss 2.felvonás Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
30.boss 2.felvonás Vo36oi7666/770030.boss 2.felvonás 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Ronye Arabel on Kedd Márc. 26 2019, 00:41

 A rendszer márpedig segít, el sem lehet hibázni! Az újabb tök ismét gyönyörű ívben átesik a színt váltó gyűrűn, leesik a földre, összetörik, és  5-t visszasebez Szophiera.

//Szophie 5 sebzést szenvedett el.

Ha valakinek van még speciális iteme, kérem, hogy írja le a körében a képességét.

A parancsnok, Danee következik, határidő 2 nap, azaz MÁRCIUS 28, a soron következő játékosnak pedig a parancsnokitól számítva 3 nap!

Hinari (Sebzés: 104, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 14.7 SP kiskörönként.)
Tök
Rikomono (Sebzés: 85 /kés, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 8.3 SP kiskörönként.)
Tök
Ozirisz (Sebzés: 129, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 8.1 SP kiskörönként.)
Tök
Rinne (Sebzés: 62, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 6.9 SP kiskörönként.) (irgumburgum, máskor korábban észbe kapni xD)
Tök
Szophie (Sebzés: 29, Pet sebzés 130, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 6.5 SP kiskörönként.)
Tök
Danee (Sebzés: 95, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 5.4 SP kiskörönként.)
Tök


Hinari (50. szint): 300/300 HP, 85 páncél, 300/300 CSP
Rikomono (50. szint): 200/200 HP, 105 páncél, 360/360 CSP
Ozirisz (47. szint): 210/210 HP, 125 páncél, 138/185 CSP
Rinne (44. szint): 350/350 HP, 335 páncél 171/215 CSP
Szophie (43. szint): 150/150 HP, 65-5=60 páncél, 165-43=122/165 CSP
Danee (41. szint): 200/200 HP, 210 páncél, 300/300 CSP
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 294
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Danee on Csüt. Márc. 28 2019, 13:31

Szophie nevetése volt az utolsó dolog, amire számítottam volna.
Sok mindent el tudtam volna képzelni: a puszta rosszallástól vagy a szikrázó szemektől, a szájkaratén át a farkasvicsorgásig (ami Vezért illeti), vagy a viszont-pofonig. De nem ezt.
Bizonyára nem csak éreztem, ahogy fölszalad a fél szemöldököm mindezek láttán, és bármilyen hihetetlen és majdhogynem letaglózó volt Szophie reakciója, mégiscsak egy abszolút pozitív csalódás volt a csapat szemszögéből
Mondhatni nagy kő esett le a szívemről, aminek nem tudtam nem jelét adni egy kissé gondterhelt sóhajtással.
- Szuper, akkor ... - nem, nem akartam belebonyolódni kínos szóhasználatokba és magyarázkodásba, már csak azért sem, mert a rádobás is sikerült az idomár lánynak:
- Köszönöm, nos, ahogy látom a szín szerint egy újabb kardforgató kerülhet sorra:
- Hinari, ha lennél oly kedves ezúttal te, egy büntetőt dobni


//Hinari jön

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
30.boss 2.felvonás Vo36oi7010/730030.boss 2.felvonás 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Hinari on Csüt. Márc. 28 2019, 14:59


Megadóan ingattam meg a fejem Rikomono fellépésére: már nem tudott meglepni a csaj, de Szo reakciója ígyis megmosolyogtatott - ám hogy a futóversenyt mire értette az árnyharcos, azt nem igazán értettem, így - jobb híján - egyelőre csak biccentettem felé egy aprót, amit köszönésnek is lehetett értelmezni. Rinnére azonban már összeráncoltam a homlokom: Cearso a legrosszabbra készült és meghalt volna? Öngyilkos esetleg? Lehet direkt Burok nélkül jött?
Gyorsan kivertem a fejemből a gondolatot.
Megmarkoltam a Katanát, erősen és úgy döntöttem, ennek a kérdésnek eldöntését a harc utánra hagyom: a Black Ironban könnyedén utána lehet nézni, addig pedig csak a koncentrációm csökkenne, ha ezen agyalnék.

Bementünk. Mivel az előző próbán idáig nem jutottam, kíváncsian néztem szét a tökökön és figyeltem meg a bosst. Tehát az elején csak tököket kell dobálni. Nem tűnt nehéznek, ellenben eléggé szokatlan is volt, hogy ennyire lassú legyen egy kerek boss kezdése. Rikomonon azért önkéntelenül is elmosolyodtam: az ő vehemenciájával tényleg egy kínszenvedés lehet és ahogy elnézem, ezekből a tökökből rengeteg van.
Sóhajtottam.
- Rendben - bólintottam és dobtam be a kezeim között színt váltó tököt a mozdulatlan boss karjaiba. A buffal bőven ráértem még.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
30.boss 2.felvonás Vo36oi14712/1010030.boss 2.felvonás 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Ronye Arabel on Csüt. Márc. 28 2019, 23:08

A JL vezére sem cicázik. A rendszer szerint itt mindenkinek rendkívüli a lyukérzéke Suspect Újabb tök repül át a színt váltó gyűrűn, leesik a földre, összetörik, és  5-t visszasebez Hinarira.

//Hinari 5 sebzést szenvedett el.

Ha valakinek van még speciális iteme, kérem, hogy írja le a körében a képességét.

A parancsnok, Danee következik, határidő 2 nap, azaz MÁRCIUS 30, a soron következő játékosnak pedig a parancsnokitól számítva 3 nap!

Hinari (Sebzés: 104, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 14.7 SP kiskörönként.)
Tök
Rikomono (Sebzés: 85 /kés, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 8.3 SP kiskörönként.)
Tök
Ozirisz (Sebzés: 129, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 8.1 SP kiskörönként.)
Tök
Rinne (Sebzés: 62, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 6.9 SP kiskörönként.) (irgumburgum, máskor korábban észbe kapni xD)
Tök
Szophie (Sebzés: 29, Pet sebzés 130, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 6.5 SP kiskörönként.)
Tök
Danee (Sebzés: 95, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 5.4 SP kiskörönként.)
Tök


Hinari (50. szint): 300/300 HP, 85-5=80 páncél, 300-50=250/300 CSP
Rikomono (50. szint): 200/200 HP, 105 páncél, 310/360 CSP
Ozirisz (47. szint): 210/210 HP, 125 páncél, 138/185 CSP
Rinne (44. szint): 350/350 HP, 335 páncél 171/215 CSP
Szophie (43. szint): 150/150 HP, 60 páncél, 122/165 CSP
Danee (41. szint): 200/200 HP, 210 páncél, 300/300 CSP
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 294
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Danee on Vas. Márc. 31 2019, 23:29

- Köszönöm - Hinari is dobott egy tökéletes 2 pontos büntetőt, annak rendje és módja szerint.
A Boss most ismét a világos zöld színt vette fel.
Szétnézek a társaságon, hogy vagyunk-e még Lovag kaszttal, de csupán Rinne volt az egyetlen.
Megadóan néztem a megannyi hátramaradt tökre és igyekeztem pozitívan felfogni a dolgot
- Szerintem kifejezetten jó ha egy olyan alapvetően veszélyes dolog, mint a bossolás unalmas és kiszámítható:
- Azt nem lehet különösebben elrontani, se meghalni tőle, örülhetünk, hogy az eleje ilyen pofon egyszerű és veszélytelen
Közben komótosan odaslattyogtam a tökökhöz, némi méricskélést követően magamhoz vettem az egyiket
- Jack, ezt kapd el, ha tudod! - hajítottam nagy ívben a kezei által formált gyűrű felé, remélve, hogy én is betalálok majd.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
30.boss 2.felvonás Vo36oi7010/730030.boss 2.felvonás 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Ronye Arabel on Hétf. Ápr. 01 2019, 23:55

A parancsnok tiszteletet parancsolóan parancsolta be a tököt, át a színt váltó gyűrűn. A tök leesik a földre, összetörik, és  10-t visszasebez Daneera.

//Danee 10 sebzést szenvedett el.

A parancsnok, Danee következik, határidő 2 nap, azaz Április 3, a soron következő játékosnak pedig a parancsnokitól számítva 3 nap!

Hinari (Sebzés: 104, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 14.7 SP kiskörönként.)
Tök
Rikomono (Sebzés: 85 /kés, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 8.3 SP kiskörönként.)
Tök
Ozirisz (Sebzés: 129, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 8.1 SP kiskörönként.)
Tök
Rinne (Sebzés: 62, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 6.9 SP kiskörönként.) (irgumburgum, máskor korábban észbe kapni xD)
Tök
Szophie (Sebzés: 29, Pet sebzés 130, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 6.5 SP kiskörönként.)
Tök
Danee (Sebzés: 95, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 5.4 SP kiskörönként.)
Tök


Hinari (50. szint): 300/300 HP, 80 páncél, 300/300 CSP
Rikomono (50. szint): 200/200 HP, 105 páncél, 310/360 CSP
Ozirisz (47. szint): 210/210 HP, 125 páncél, 185/185 CSP
Rinne (44. szint): 350/350 HP, 335 páncél 171/215 CSP
Szophie (43. szint): 150/150 HP, 60 páncél, 122/165 CSP
Danee (41. szint): 200/200 HP, 210-10=200 páncél, 300/300 CSP
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 294
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 30.boss 2.felvonás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.