Silence vs Simeonék

Go down

default Silence vs Simeonék

Témanyitás by Simeon on Szomb. 2 Márc. - 20:30

Újraindult az aréna! Miután kikérték a jutalmakat, egy kedves npc tájékoztatta őket, hogy bizony az egyik ranglista le fog nullázódni és csak akkor lehet felkerülni, ha megint harcolsz. Persze Simeonnak eddig se volt fogalma róla, miért van épp kettő abból a tabellából, amikor ugyanazt írja, most pedig egyenesen összezavarodott, hogyhát akkor most mind a kettő különböző lesz? De miért?
- Nem baj, akkor megyünk egy újabb kört! - tette túl magát a kérdéskörön és már nézegette is, kit tudna kihívni. Rögtön alatta volt az az állandóan félreütő lovag, aki sosem találta el a szörnyeket a kazamatákban, így először neki írt egy üzenetet, de mivel a srác nem is nézte meg az írását, megvonta a vállát és úgy döntött, a lovag biztos nagyon elfoglalt. Az elfoglalt embereket pedig nem szabad zavarni! Legalábbis apja mindig ezt mondta, ha ő rosszkor toppant be hozzá. Tovább nézegetett hát és ekkor megakadt a szeme a Silence néven: ő volt az a nagyon kedves lány a tengerpartól! Simeon bele is vörösödött a gondolatba, majd megnyitotta újra a levelezését és írt is neki rögtön... a lány pedig elfogadta a kihívását! Izgatottan várta, hogy megint találkozhason vele és nem ő volt az egyetlen: amint Tengerszem megtudta, ki lesz a társuk, rögtön felcsilant a szeme és élénk beszéd közepette adta idomárja tudomására, hogy mennyire örül a választásnak. Természetesen egyikük sem gondolt véres küzdelemre; arcukon lelkes várakozással sütkéreztek az épület előtti legnaposabb padon egészen addig, amíg Silence oda nem ért. Ha másik napban egyeztek meg, akkor pedig akkor: a fény lovagjai ugyanis mindig elsőként érkeznek!
- Szia! - integettek két kézzel és hat csáppal már messziről - De örülök, hogy elfogadtad a kérést!
- Ph-hhh! - csatlakozott Tengerszem is.
- Tudom voltál már itt, fent van a neved, de most válassz te pályát, jó? Akármit lehet! Sok-sok lufival vagy hatalmas vattacukrokkal - nevetett Simeon és már a gondolatra is megnyalta a szája szélét - Vagy bármivel, amit csak el tudsz képzelni! - lelkendezett és mutatott a fölöttük magasodó épület irányába. Imádta ezt a helyet, annyira csodás volt! Még akkor is be lehetett állítani napsütést, amikor odakint mindent ronda, szürke felhők takartak el.
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 292
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Silence vs Simeonék Vo36oi3865/4100Silence vs Simeonék 2yjvlht  (3865/4100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Silence vs Simeonék

Témanyitás by Silence on Szomb. 2 Márc. - 22:02

Meglepte az üzenet. A nevet persze azonnal felismerte, és boldogan fel is csillant a szeme. Szereti Tengerszemet, Simeon pedig a barátja. Az lepte meg, hogy az arénába hívtak. De eszébe sem jutott ellenkezni. Megírta válaszként, hogy bármikor ráér (A barátainak bármikor), aztán a találkozásig hátralévő időben már előre örülve végezte a dolgait.

Sietett, hogy időben odaérjen, de már úgy is a napon pihenve találta a fiút és a kicsi polipot. Boldogan mosolyogva üdvözölt, aztán, ha engedtétek, Tengerszemet az ölébe vette, és egy darabig simogatta a fejét.

Mosolyogva bólintott Simeon szavára - ő is örül, hogy elhívtak.
Azután meglepve pislogott párat, hogy ő rakja össze a pályát. Egy időre a gondolataiba is merült.
Mi lenne eléggé izgalmas, és érdekes? Gondolkodás közben odalépett a panellhez, és nézegetni kezdte a lehetőségeket.

Végül felnevetett, és kiválasztotta a dolgokat, majd pedig izgatottan intett, hogy menjetek be.

Odabent pedig már várta hármukat a megálmodott terep: forrócsoki tenger (ami éppen kellemes hőmérsékletű az úszáshoz, bár kicsit sűrűbb a víznél), aminek a partja egy csokis keksz (hatalmas csokis keksz), amin cukor törzsű, vattacukor lombú fák álltak. Fuwa büszkén mosolygott körbe, a kardját is elfelejtve elővenni. Lopva pedig figyelte, hogy mit szóltok hozzá, miközben a számláló lassan lepereg.

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Silence vs Simeonék Vo36oi2337/2500Silence vs Simeonék 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Silence vs Simeonék

Témanyitás by Simeon on Kedd 5 Márc. - 12:05

Tengerszemet nem kellett nógatni, szinte ugrott a lány ölébe, amikor az felé nyúlt, hogy ölbe vegye. Ragyogó szemmel fújt neki egy buborékot, Simeon pedig nevetett rajta.
- Nagyon kedvel téged - osztotta meg a lánnyal a nyilvánvalót és kíváncsian szemlélte, hogy Silence min ügyködik a panelen. Vagyis... csak akarta volna!
- Ph-hhh! - korholta Tengerszem, mert nem szabad ám leskelődni! Ő sem nézett oda direkt, hiszen úgy lesz meglepetés, nem igaz? Az állatocska szerette az izgalmas harcokat, az pedig, hogy most nem ők állítják be a pálya kinézetét, felvillanyozta: vajon mi lehet? Tenger biztos nem, mert a kardforgató lány nem jól tud úszni - gondolkozott Simeon is, amíg sétáltak befelé az épületbe. Ott aztán még menniük kellett egy keveset, mert a szabályok szerint ellentétes oldalon kell kezdeniük. Végül kiértek a harctérre és ott... és ott egy hatalmas édességtáj fogadta őket!
- Phhhh! - ragyogott fel a kis polip és hiába a visszaszámlálás, ő már robogott is oda Silencehez és saját nyelvén mondott valami hálaszerűséget, de hogy a lány is értse, fújt egyszerre két, nagyobb buborékot is neki! Majd bevetette magát a forrócsokiba, megkóstolta, kiharapott egy darabot a csokis kekszből kikászálódás közben, odacsúszott a fához, megnyalogatta majd csápjaival nyújtózkodott, hogy elérhesse az ínycsiklandozó lombkoronát.
Simeon fülig érő vigyorral nézte társát, meg a számokat is.
- Najó, de csak most - mosolygott petjére és emelte őt fel annyira, hogy Tengerszem falatozhasson a vattacukorból is, mielőtt elkezdődne a harc - Aztán bírj még mozogni is - nevetett vidáman, mire Tengerszem tiszta csokisvattacukros szájjal nézett vissza rá eltökélten: hát persze hogy!
- Nagyon szereti az édességet - magyarázta a srác Silencenek is, miközben letette Tengerszemet a földre - Ezzel egy életre megnyerted magadnak - tette hozzá boldogan és nem felejtette el, hogy mindjárt kezdenek, így bizony nem ártana felszerelkeznie - Képzeld ezeket most kovácsoltattuk! Szépek, ugye? - mutatta meg magát büszkén: főleg a köpeny tetszett neki, ami ezer színben csillogott villogott, de a gyűrűt is felemelte, amely zafírból volt, igazi zafírból! Egyszerűen imádta az új itemjeit. Most pedig végre, végre kipróbálhatja őket igazi harcban is! Alig várta, hogy megszólaljon a párbaj indulását jelző gong.


Élet: 30
FK: 31
Erő: 52
Irányítás: 43
Kitartás: 30
Gyorsaság: 60
Spec: 70
Páncél: +90
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 292
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Silence vs Simeonék Vo36oi3865/4100Silence vs Simeonék 2yjvlht  (3865/4100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Silence vs Simeonék

Témanyitás by Silence on Kedd 5 Márc. - 23:47

Boldogan cirógttta Tengerszemet, Simeonnal együtt nevetve a buborékokon. Egyre jobban örül, hogy megismerte a kis polipot, és idomárját. Mindkettő remek barát volt!
Csillogó szemmel, kicsit elpirulva fordul Simeon felé a kijelentésre, hogy a polipocska kedveli, és szélesen rámosolygott, miközben egy ici-picit szorosabban magához ölelte Tengerszemet, jelezve, hogy Ő is nagyon kedveli.
Őt az sem zavarta volna, ha meglesik miket állítgat be, így is meglepetés lesz, hogy a végeredmény hogy fog kinézni, még neki is.
Remélte, hogy tetszeni fog, de erre a reakcióra nem számított. Tengerszem rettenetesen boldognak, és lelkesnek tűnt, és miután megsimogatta mosolyogva, már el is iramodott, hogy végigkóstoljon mindent. Egyre szélesebb, felhőtlenebb mosollyal nézte. Ő mga csak egy kis csokis darabot tört le a kekszből titokban.
Végül nem bírta, elnevette magát, ahogy a kis pet a vattacukor felé nyújtózkodott, Simeon pedig segített neki. Mókás volt a sok csápjával.
Nagyon boldog lett, hogy ilyen örömet okozott, és fülig érő mosollyal bólintott megértését jelezve Simeonnak. Aztán elpirult, és úgy vörösen mosolygott tovább, mostmár Tengerszemre is pillantva. Örült neki, hogy a picúr szereti, mert ő is megkedvelte  Hálás volt a párosnak azért, hogy kihozták a vízből, még akkor is, ha előbb ő  volt aki gondolkodás nélkül bement a polipocskának segíteni.
Ő teljesen meg is feledkezett a számlálóról, és ahelyett, hogy a felszerelését elővette volna, fürkésző, kíváncsi szemmel járta körül Simeont, és nagyon nagyon megtetszett neki a köpeny, aminek a színeit ámulva nézte. Olyan mint a szivárvány! Elképesztő.
Komoly egyetértéssel bólogatott, és megpróbálta valahogy imitálni az erős lovagot, hogy jelezze, Simeon ezekben a felszerelésekben éppen úgy néz ki, mint az erős lovagok.

//Sil még le van maradva pár lépéssel ami a harolósdit illeti xD Nincs támadás.

Silence (Sebzés: 49, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia, 1.1 SP kiskörönként.)
Simeon (Sebzés: 52, Pet sebzés 43, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)

Silence (23. szint): 125/125 HP, 65 páncél, 140/140 CSP
Simeon (27. szint): 150/150 HP, 90 páncél, 150/150 CSP

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Silence vs Simeonék Vo36oi2337/2500Silence vs Simeonék 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Silence vs Simeonék

Témanyitás by Simeon on Szer. 6 Márc. - 13:07

Még volt egy kis idejük: Simeon épp a köpenyét mutogatta, Tengerszem pedig lopva felpillantott a számokra és letépett mégegy adag vattacukrot a fáról. Idomárjának fejéről pont elérte még; elégedetten majszolta és ha már Silence ennyire közel volt, nyújtott felé is egy darabot:
- Ph-hhh? - kérdezte és - már amennyire egy polipocska képes volt - rámosolyogott a lányra. Hiszen ő még nem is evett semmiből, pedig ez a sok szép dolog csak ezért van itt! Bizony ezért ám! Simeonban sem merült fel, hogy harctérként lássa a helyet, ehelyett boldogan és örömmel figyelte a lányt, aki annyira szemmel láthatóan szerette Tengerszemet! Mégha ezt nem is mondta ki vagy írta le betűkkel.
Aztán enyhén eltátotta a száját.
- Én nem vagyok ennyire erős - nevette el magát, ha viszont a lány valahogy jelezte, hogy lovagról is szó van itt, na arra már felcsillant a szeme a srácnak - Mi vagyunk Tengerszemmel a fény lovagjai! - húzta ki magát büszkén és bólogatott is mellé - Mindig a fényt követjük! - tette hozzá, mert ez mindig hangzatos volt, tetszett neki a szófordulat.
- Ph-phh! - hívta fel a polip a páros figyelmét a 0-ra csökkenő számlálóra - Phh-hhh? - mutogatta a jelzést, ha esetleg Silence nem pillantott volna oda elsőre.
- Igenigen, tényleg - nevette el magát Simeon és vakarta meg tarkóját zavarában - Máris kezdhetjük!
Tengerszem lenyalta arcáról a maradék édességet.
- Viszont... te nem szerelkezel fel? - kérdezte ellenfelüket, mert eddig Silence nem úgy nézett ki, mintha nagyon készülne a harcra - Ne aggódj, megvárjuk! A fény lovagjai mindig igazságosak! Kivéve ha gonoszok vannak előttük, akik bántják a segítségre szorulókat! - zengte. Tengerszem csak a fejét csóválta: tudta ő jól, hogy hiába a nagy szavak, idomárja inkább a játék kedvéért mondja ki őket, mintsem azért, mert valóban úgy gondolja. Hát, Simeon most lovagosat játszik - vonta le a következtetést a polip - És mindjárt következik a...
- Napcsata iin-dul! - nevette Simeon és beállt a pálya lehető legvilágosabb részére - Tudod, most a fénycsíkok is segítenek nekünk - magyarázta - Biztos nagyon nagyon jó lesz - ugrott fel izgatottságában. Petje ezzel szemben nyugodtan ült a fiú vállán és várta, hogy a lány is elkészüljön: hármójuk közül talán ő volt az, aki a legkomolyabban vette ezt a harcot.
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 292
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Silence vs Simeonék Vo36oi3865/4100Silence vs Simeonék 2yjvlht  (3865/4100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Silence vs Simeonék

Témanyitás by Silence on Csüt. 14 Márc. - 20:33

Meglepetten, néhányat hitetlenül pislogva fogadta el a felé nyújtott vattacukor darabot. Nem mintha neki nem jutott volna eszébe, hogy egyen belőle, de nem számított rá, hogy pont Tengerszem meg is fogja kínálni, amikor csak egy kicsit nyújtóznia kellene érte, és annyit ehetne magától is, amennyit akar.
Azért hálásan rámosolygott a polipra.
Simeon ellenkezésére makacsul bólintott. De, igenis pont olyan, mint egy erős lovag. Megpróbálta a lovat és a lándzsát is mutogatni, hogy egyértelmű legyen, mire gondol.
És ámultan eltátotta a száját az új információra: A fény lovagjai! Ez határozottan illik a pároshoz, főleg ezzel a köpennyel!  Komolyan bólint, jelezve, hogy teljesen egyet ért. A fényt követni jó. Ott sosincs sötét, és mindig minden szép színes, ahol fény van!
Tengerszem jelzése, és Simeon válasza eszébe juttatja, hogy az arénában vannak, és a fiú kérdése közben már kapkodva keresi, amire még szüksége van. A kardját, és a vértjét. Mindkettőt a éhtől kapta, mert így többet, és ügyesebben tud segíteni.
Ámulattal néz Simeonra. Tényleg pont olyan, mint a hős lovagok, akikről olvasott! Lelkesen mosolyogva bólint. Így igaz! Igazságosnak kell lenni, és segíteni annak akinek szüksége van rá!
Gyorsan elrendezte magát, és felvette a megfelelő pozíciót, amit tanult. Furcsa volt, hogy most megteheti... Az edzéseken kívül ritkán volt alkalma megtenni, hogy nyugodtan előkészüljön az összecsapásra.
Simeon megjegyzésére kérdőn pislogott. Neki is tudnak vajon segíteni a fénycsíkok? Ügyesebb lesz tőlük? Hogy ezt kipróbálja, csapást indított Simeon vértje felé, ahol nem tud komoly kárt okozni. Kíváncsi volt, hogy pontosabban sikerül-e így, hogy a fénycsíkok között áll ő is.  Na meg persze a csapás után igyekezett rögtön megfelelő állást felvenni, hogy kivédhesse a válaszcsapást, amire mindig bárhonnan számítani kell Grimm tanítása szerint!


//Egy támadás Simeonra Smile

Silence (Sebzés: 49, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia, 1.1 SP kiskörönként.)
Simeon (Sebzés: 52, Pet sebzés 43, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)


Silence (23. szint): 125/125 HP, 65 páncél, 117/140 CSP
Simeon (27. szint): 150/150 HP, 90 páncél, 150/150 CSP

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Silence vs Simeonék Vo36oi2337/2500Silence vs Simeonék 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Silence vs Simeonék

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. 14 Márc. - 20:33

The member 'Silence' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Silence vs Simeonék 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Silence vs Simeonék

Témanyitás by Simeon on Pént. 15 Márc. - 12:06

Simeon nevetett a bemutatón: amikor Silence a ló mutogatásához ért, megsimogatta a meghökkent polipot és talán ezzel akarta jelezni neki, hogy nem lesz lova, sőt, semmilyen más petje se Tengerszemen kívül. Tengerszem azért harapott mégegyet a fáról, amolyan megnyugtatásképpen.
Közben a számláló is lassacskán a végéhez ért.
Párosunk - természetesen - megvárta a lányt, hogy elkészüljön. Az idomárfiú tudta, hogy egy kardforgatóval mérkőznek most, akik mindig nagyon gyorsak és pontosak, tehát inkább védekező állást vett fel, mintsem támadót: Silence még úgy is valószínű gyorsabb lesz náluk, hogy az új felszerelések sajnos sokat adtak az idomár és petje sebességéhez, holott ők inkább más pontokra szerették a hangsúlyt helyezni. Nevezetesen erőre például! Meg speciális képességekre és talán ezért is várták mindketten olyannyira a harmincas szintet. Akkor, ha minden igaz, Tengerszem és Simeon egyaránt meg tudnak tanulni valami újat és csodásat! Eközben Silence már támadott is: ügyesen lendítette fegyverét és mire Simeon hátraszökkenhetett volna, érezte vértjén a karcolást.
- Nagyon szép - vigyorodott el és végigsimított a felszerelésen éktelenkedő, vörös csíkon - De most mi jövünk! - lépett előre magabiztosan és vidáman.
Tengerszem már ugrott is: most, amíg kellően közel voltak a lányhoz (vagyis a lány őhozzájuk), megpróbált egyenesen annak vállára ugrani teljes sebességgel és kibillenteni őt az egyensúlyából; pont annyira, hogy amaz ne tudjon hatékonyan védekezni Simeon öklöse ellen. Persze ezek után a polip is igyekezett megütni Silence hátát, a következőkben pedig (ha sikerült átugrania) hat csáppal kapaszkodott, amolyan holtteherként funkcionálva ellenfelükön. Csak arra kellett vigyáznia, hogy gazdája ne őt találja el, de mivel oly kicsiny volt egyelőre, ez nem okozhatott túl nagy problémát.1-1 támadás, a pernamensünk miatt akármelyikünk talál, mindketten találunk! Első kocka Simeon, utána Tengerszem, illetve a képesség miatt több csp-nk is fogy.
150/150 HP, 90/41 páncél
150/120 CSP
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 292
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Silence vs Simeonék Vo36oi3865/4100Silence vs Simeonék 2yjvlht  (3865/4100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Silence vs Simeonék

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. 15 Márc. - 12:06

The member 'Simeon' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Silence vs Simeonék 4766610511_dda12706fc_s Silence vs Simeonék 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Silence vs Simeonék

Témanyitás by Silence on Csüt. 21 Márc. - 20:17

Még boldogabb lett Simeon nevetését hallva. Ő annyit értett belőle, hogy a fiú boldog, és összekötötte azzal, hogy ő csinált valamit.
Nehezen vette rá magát, hogy a harcra koncentráljon, de szerette volna megmutatni a fiúnak és a polipnak ő is, hogy milyen ügyes.

Épp ezért elégedetten mosolygott a dicséret hallatán. Nagyjából sikerült megcsinálnia amit szeretett volna, bár azért ő érezte, hogy nem sokon múlt az a találat. Talán pont azért, mert esze ágában sem volt komolyan megsebezni a mindigvidám idomárfiút...
Kicsit szorosabban markolt a kardjára amikor a fiú jelezte, hogy most ők mutatják meg, hogy mit tudnak a támadással. Viszont meglepte, hogy Tengerszem a vállára ugrott, és bár nem vesztette el az egyensúlyát, a stabil állásból kibillent. Kérdőn nézett a polipra, és odanyúlt, hogy megsimogasa, abban a hitben, hogy ezért mászott át a vállára.
Még jobban meglepődött, amikor Simeon ökle eltalálta, és ezzel már az egyensúlyból is kibillent. Tengerszem támadásakor pedig már nevetett, mert rájött, hogy alaposan megviccelték. Elhatározta, hogy többet nem dől be, és gyorsan talpra keveredett, rámosolygott a fiúra, majd támadó állást vett fel, és újra elrugaszkodott, most Simeon másik karját próbálva megkarcolni.
A mozdulatot pedig csak akkor fejezte be, amikor már elég távol vitte a lendület a fiútól, hogy az előző trükköt ne lehesenn (legalábbis szerinte) megismételni.


Silence (Sebzés: 49, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia, 1.1 SP kiskörönként.)
Simeon (Sebzés: 52, Pet sebzés 43, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)


Silence (23. szint): 95/125 HP, 0 páncél, 94/140 CSP
Simeon (27. szint): 150/150 HP, 90 páncél, 150/150 CSP

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Silence vs Simeonék Vo36oi2337/2500Silence vs Simeonék 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Silence vs Simeonék

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. 21 Márc. - 20:17

The member 'Silence' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Silence vs Simeonék 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Silence vs Simeonék

Témanyitás by Simeon on Kedd 26 Márc. - 13:33

Tengerszemnek volt annyi tapasztalata már, hogy pontosan tudja, mikor kell elhagyni a süllyedő hajót. Vagyis jelen esetben a lány vállát, aki Simeon támadásától majd a polip csapásától elkezdett vészesen hátrafele billenni. A pet tehát úgy döntött, inkább nem marad tovább - mielőtt ő lesz az, aki nyálkás testével felfogja a becsapódás erejét.
Persze Silence szerencsére kellően ügyes volt ahhoz, hogy megtartsa és még rájuk is mosolyogjon. Tengerszem csillogó szemmel nézte őt: végre valaki, aki nem haragszik meg, sőt!
- Phhh! - fújt neki egy buborékot, de aztán oda is csúszott Simeonhoz és felkérte magát a fiú fejére inkább. Simeon büszkén vigyorgott vissza a lányra és ahogy korábban pont ő mutatta, beállt az erős lovag pozícióba: márcsak a széltől lebegő köpeny hiányzott mögüle, és a fehér paripa. És ugrott is hátrébb a felé lendülő fegyvertől, bár jócskán megkésett vele, így a kard el is találta a karját. Ez mondjuk egyáltalán nem zavarta, arcáról letörölhetetlen volt a vidámság és a lelkesedés és szinte táncolt a kekszdarabon, miközben ideiglenes ellenfelük távolságot teremtett.
Most megint ők jöttek!
- Tengerszem, próbáljuk ki azt a dobósat most, jó? - vetette fel, kis polipja pedig harci lázban értett egyet vele. A páros megindult, félúton viszont Tengerszem a srác kezére ugrott, aki egy mozdulattal el is dobta őt! Tengerszem repült! Repült egyenesen... el Silence mellett, bele a mögötte lévő tóba.
- Hopszi - vigyorgott a fiú, de nem állt meg, hanem megpróbálta eltalálni a lányt újra. Eközben Tengerszem is előbukkant a forrócsokiból. Amíg Simeon elölről, Tengerszem hátulról közeledett: utóbbi igyekezett fogást találni Silence bokáján és úgy csapni meg őt, mialatt amaz esetleg hátrálni próbálna az idomár támadása elől. Ha pedig Sil inkább a kis polipra figyelt volna, Simeon jutott nagyobb előnyhöz belőle. Ígyis, úgyis ketten voltak és ezt ki is akarták használni, bizony! Bár azt a dobást még úgy tűnik gyakorolni kellett...


1-1 támadás, a pernamensünk miatt akármelyikünk talál, mindketten találunk! Első kocka Simeon, utána Tengerszem, illetve a képesség miatt több csp-nk is fogy.
150/142 HP, 90/0 páncél
150/90 CSP
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 292
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Silence vs Simeonék Vo36oi3865/4100Silence vs Simeonék 2yjvlht  (3865/4100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Silence vs Simeonék

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd 26 Márc. - 13:33

The member 'Simeon' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Silence vs Simeonék 4766610511_dda12706fc_s Silence vs Simeonék 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Silence vs Simeonék

Témanyitás by Silence on Pént. 29 Márc. - 17:31

Mosolygott. Ez most már jóval tisztább találatra sikerült, mint az előző. És a fiú vidámsága is átragadt rá. Elfelejtette, hogy tulajdonképpen sérülést okoz a fiúnak, és ő is megsérül közben. Egyszerűen élvezte, hogy megmutathatja mit tud.
És kíváncsian várta, hogy a másik ezúttal mit talál ki. Kisit megijedve nézte, ahogy Tengerszem végül átrepült a feje felett, és belepottyant a langyos forrócsokiba, amiből így ő is kapott egy keveset a ruhájára.
Nem vette észre, hogy közben Simeon nem állt meg, és várta, hogy Tengerszem felbukkanjon, és kiderüljön, hogy jól van.
Ekkor mosolyodott csak el megnyugodva, és fordult a fiú felé, és látta meg elkerekedett szemmel, hogy már nagyon közel van. Ösztönösen védekezésre emelte a kardját, de egyáltalán nem volt hozzászokva, hogy ketten ilyen összehangoltan támadják egyszerre.
Hiába próbált a fiúra figyelni, megérezte a bokáján a kicsi csápokat, ami a figyelmét el is terelte a fiúról. Így eddigre már késő volt ahhoz is, hogy a fiú csapását teljesen védeni tudja, és ahhoz is, hogy Tengerszem csápjait elkerülgesse.
Végül lehunyt szemmel állt, miután mindketten eltalálták, és óvatosan nyitotta ki a szemét. És szembe találta magát a párbaj végét jelentő felirattal. Meglepetten pislogott. Tyűha... Jó erősek Simeonék... Ő még... Folytatná... Annyira jól érezte magát, és olyan jó érzés volt megmutatni, hogy mire megy a kardjával...
Elfancsalodott képpel nézte, hogy az aréna körülöttük elkezd szétoszlani, de idejében eszébe jutott valami, és gyorsan tört egy darab kekszet, és szakított a vattacukorból is egy adagot.
Mosolyogva lépett oda Tengerszemhez, és a vattacukrot odaadta neki. Azután gyorsan előszedte a füzetét, és beleírt néhány szót, amit aztán Simeon felé mutatott széles mosollyal.

Köszönöm szépen, hogy elhívtatok. Nagyon erősek vagytok. Gratulálok! Legközelebb is jöjjünk!


Köszönöm a játékot :3

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Silence vs Simeonék Vo36oi2337/2500Silence vs Simeonék 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Silence vs Simeonék

Témanyitás by Simeon on Vas. 31 Márc. - 12:24

Simeon egyre nagyobb harci lázban égett és ugyan futás közben azért figyelte, hogy kis polipja rendben van-e, de igazából bízott ő Tengerszemben, még úgyis, hogy egy kicsit most, hát... féredobta állatkáját. De pont így volt jó! Silencenek ugyanis megint kétfelé kellett figyelnie, ami több esélyt is adott a találatra mindkettejüknek, és igen, és sikerült!
- Hurrá, nyertünk! - ujjongott a fiú lelkesen. Megint a Fény Harcosai győztek, még ellenséges területen is! A srác teli vigyorral nézett körül és annyira örült ennek az egésznek, hogy nem is gondolkozott, csak megfogta a lány két kezét és elkezdett körbe körbe ugrálni vele - Ez nagyon de nagyon jó volt! - dícsérte - És a pálya! Az is nagyon tetszik és... ó igen - engedte el Silencet, hogy az még törhessen kicsit a kekszből és a vattacukorból, mielőtt az egész szertefoszlik. Tengerszemnek persze első dolga volt (lett volna) visszatérni az édességhez, de túl kicsi volt, továbbra sem érte el a lombokat. Simeon pedig épp mással volt elfoglalva - dohogott a polip, de amikor meglátta, hogy a lány tulajdonképpen neki adja a vattacukrot, meghatódottságtól könnyes szemekkel nyúlt érte és tömte be azt a szájába.
- Ph-hh! - köszönte meg.
Közben Simeon is odaért és csípőre tett kézzel nevetett a kis haspókon. Megnézte azt is, barátjuk mit írt a füzetébe és széles mosollyal bólintott rá:
- Mi is köszönjük, hogy eljöttél! - mosolygott rá - Ugye, hogy jó volt? És az a forrócsokis tenger! Ha tudtam volna, fürdőgatyában jövök, de igen, ezt majd egyszer meg kell ismételni - vigyorgott. A pálya visszaalakult, a kis polip pedig vattacukorfák nélkül találta magát. Odamászott a lányhoz és fújt neki nem is egy, hanem három buborékot is! Ha pedig Silence engedte, felkéredzkedett az ölébe és úgy hagyták el a helyszínt: az aréna tele volt napcsíkokkal, azaz biztos, hogy mások is akarnak ilyen gyönyörű, napos időben harcolni!


Én is köszi! Very Happy
Simeon
Simeon
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 292
Join date : 2017. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Silence vs Simeonék Vo36oi3865/4100Silence vs Simeonék 2yjvlht  (3865/4100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Silence vs Simeonék

Témanyitás by Cardinal on Vas. 31 Márc. - 19:31

Rendszerfrissítés... aréna küzdelem zárása... 150 exp jóváírva... 180 arany jóváírva...

Simeon: +41 pont
Silence: -41 pont

Aréna küzdelem lezárva!
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Silence vs Simeonék Vo36oi0/0Silence vs Simeonék 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Silence vs Simeonék

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.