Shadow

Go down

default Shadow

Témanyitás by Shadow on Pént. Feb. 08 2019, 18:36

Fura.
Leginkább ezt tudnám mondani az "új gazdira." Még a többi kétlábú is furcsán viselkedik vele. Akiről úgy tűnik, hogy ismeri, az sosem beszél hozzá. És még csak nem is ez a furcsa, hanem néha, ha több ilyen ember is van a közelben, azok sem beszélnek egymással egy szót sem. Pedig tudnak beszélni egymáshoz. Egyszer szándékosan a nyomukban voltam, mikor elmentek az új gazdi közeléből. Nem okozott gondot nekik, hogy beszéljenek egymással.
De most nem róluk, hanem a gazdiról, mármint az új gazdiról akarok beszélni.


A gazdi is furcsán használta a messzelövőjét, de az új gazdi még ezen is túltesz. A fegyverei többségével szereti szórakoztatni magát és az ellenfeleit. Igen, szórakoztatni. A fegyverei többsége első ránézésre inkább viccesnek tűnik, mint hasznosnak. Első ránézésre. Nem egyszer nevették már ki, mikor előállt a fegyverével, mondjuk egy lufikarddal, de abban elrejtve egy igazi fegyver volt, ami miatt ráfagyott a mosoly az ellenfelei arcára. Másik kedvenc trükkje a miniatűr kalapács volt, amit csak a fejénél tudott megfogni, de pár ügyes kézmozdulattal a kalapács nyele megnőtt, és telibe találta az ellenfelet. Ráadásul ezeket még kombinálni is szereti, így születnek a keze alatt olyan csodák, hogy a miniatűr gumikalapácsnak egyszer csak megnő a nyele, majd a találat után a kalapács alól előkerül egy dárda. Sosem tudhatod, hogy mivel fog előrukkolni legközelebb.

Velem is úgy társalog mindig, mintha érteném, amiről beszél. Nem emlékszem, hogy valaha bemutatkozott volna, vagy csak nem értettem, és már nagyon rossz mindig új gazdinak hívni, ugyanis még nem teljesen gondolok úgy rá, mint a gazdira. Inkább csak egy kétlábú, akire szükségem van, hogy biztonságban legyek. Így elneveztem én magam. Mostantól Shadow-nak hívom. Még a gazditól hallottam, hogy ugyanazt jelenti, mint az én nevem, csak máshogy. És mivel nincs nagy fantáziám névadást illetően, így ezt a nevet fogja kapni. Amúgy se tudom megmondani neki, hogy ezt a nevet adtam neki.

Néha leül velem beszélgetni, és mindig megígéri, hogy fog találni egy módot arra, hogy visszaváltozzak. Sosem értem, hogy mért mondja ezt. Aztán néha magáról kezd beszélni.
-Volt egy nap, mikor minden megváltozott. Este úgy feküdtem le, hogy magamban azt kívántam, bárcsak soha többé nem hallanék semmi hülyeségen az emberektől. Nos. Másnapra teljesült is a kívánságom. Azóta nem hallok semmit. Pedig biztos vagyok benne, ha hallottam volna mi okozta az átváltozásod, akkor most vissza tudnál változni.
Még akkor is ezen jár az esze, mikor magáról beszél. Mintha nem is létezne más számára, mint ez az egész őrület. Na meg mások megnevetettése.

Most sem értem, mért fogadtam el tényként szinte pillanatok alatt, hogy Shadow lett az új gazdi. Még mindig kereshet ék magamnak valakit, aki jobban megérti, hogy mi hiányzik nekem valójában, de szeretem azt, ahogy ez a férfi egyenrangúként kezel, még ha furcsa ok miatt is.

Mostantól arra próbálom majd rávenni, hogy olyan helyzetekbe próbálja ki magát, amilyenekkel ezelőtt még nem találkozott. Hiszen ha találkozott volna, akkor biztosan tudna arról, hogy milyen kapcsolatom volt ezelőtt a gazdival.
Talán néhány apróságra nem fogom rávenni, de amit megtehetek azt meg fogok tenni, hogy legalább annyit elérjen, amennyit lehet.


Shadow örökli Cear exp-jét, aranyát, összes itemét (az Artemisz-en kívül, amit Chakna kap meg), fegyverkészítés (T5) érclátás (T2) jártasságikat megtartom, illetve beváltom a észlelés 3, nyomkövetés 2, rejtőzés 3, lopakodás 3 at aranyra. (90+450)*4+1800*3=7290 arany jár vissza elvileg (íjászként olcsóbban vettem meg ezeket)

Név: Unknown.
Név használatban: Shadow.
Nem: férfi
Kor: 23
Kaszt: harcművész.
-fegyver: többféle
Indikátor: vörös
Kinézet: fehér bőr, magas, vékony testalkat, rövid fekete haj, kék szemek, sejtelmes mosoly.

Jellem: a jó meglepetés jó tervezéssel, és alapos felkészüléssel kezdődik, a kivitelezés gyors és praktikus kell, hogy legyen, és ha mindent jól csináltál, akkor egy gazdag élménnyel jutalmaztál meg mindenkit, aki részese volt a meglepetésnek.
Ha gyakran használod ugyanazt a trükköt, akkor annak az értéke meg fog kopni, és az élmény fokozatosan rosszabb lesz. Nem azt mondom, hogy egy trükk nem használható többször, de arra oda kell figyelni, hogy ilyenkor mindig legyen valami új, valami rendkívül ebben az ismétlésben. (súgok: általában a közönség)
Ha egyszer eldöntöttem valamit, akkor azt véghezviszem, akármilyen abszurdnak is hangozhat ez mások számára.

Képesség egy: A meglepetés ereje.
(Aktív, harconként csak egyszer használható)
Aktiválás után sikeres támadásonként hozzáadhatja egy nem harcos/nem íjász fegyver értékeit (és a fegyver képességét, ha van neki olyan) a következő támadásaihoz, a képpeség a következő pihenéskor kikapcsol, és Shadow elveszti az így szerzett pontokat.
-Többletkörös pihenés esetén a bónuszpontokkal szerzett kitartás szerint számolja a fél CSP-t, amennyiben ez több, mint az eredeti maximális CSP, Shadow CSP-je maximumra töltödik.
-Amennyiben a köre közben szerezne többletkört, ezt nem használhatja fel abban a körben. (az új körben már az új gyorsasága szerinti SP-t kapja meg)
-nem harcművész fegyverek esetén az eredeti stat felét kapja meg.
-A fegyverek páncél pontot nem adhatnak, de ideiglenes életét igen.
-Ugyanazt a fegyvert nem lehet többször hozzádni a képességhez.
-a felszerelt/(harcművész kasztbónusszal ellopott) fegyverek eleve beletartoznak a képességbe, így azok pontját már nem lehet hozzáadni a képességhez.
-Csak olyan fegyvert használhat, ami a birtokában van. (az övé/elvette az ellenféltől)

Képesség kettő: Hallatlan
(permanens)
A karakter süket. (Immunis a hangalapú képességekre, és nehezebb vele kommunikálni. Illetve nem kap semmilyen bónuszt a hallgatózás jártasságból. )
Mivel nem eleve süketen született, ezért tisztán és érthetően beszél...

Képesség három: Figyeljünk egymásra.
Passzív.
Aktiváláskor megcéloz két játékost, akik ezek után kíválaszthatnak egy statot (Életen és páncélon kívül) és kettejüknek az a statja egyenlő lesz a magasabb statú játékoséval, ha az nincs másfélszerese a másik játékos statjával. Ebben az esetben nem történik változás, de a hátrányokat továbbra is megkapják.
Cserébe, ha egyikük sebzödik, akkor mindketten sebződnek (függetlenül a lovagi védelméről), és minden új státuszeffektet megosztanak.
Amenyyiben a két játékos nem tud dönteni melyik statot választják, Shadow szava dönt.
Egy a képesség előtt használt buff/debuff megszűnése nem számít debuffnak/buffnak ennek a képességnek a szempontjából.

Képesség négy: tökéletes másolat.
(aktiv képesség lehülési idő másolásával.)
Shadow bármilyen mozdulatot/képesség vizuális effektjét le tudja másolni, amit látott.
-Csak a látható effektet, semmilyen bónuszt nem kap, amit az aktuális képesség ad. Kivéve a helyváltoztató képességeket ezeknek a másolásakor Shadow is helyet változtat.
Shadow
Shadow
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2019. Jan. 23.

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Shadow Vo36oi5100/5300Shadow 2yjvlht  (5100/5300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shadow

Témanyitás by Ronye Arabel on Hétf. Feb. 11 2019, 16:35

Shadow-san… Igazán érdekes figura vagy. Kíváncsian várom hogy többet is megtudjunk rólad. Addig is Árnyék vigyáz rád. Elfogadom az előtörténetet!

Na szóval. Öröklés: 5100 exp-t kapsz, ezzel a 36.szinten indulhatsz, így 180 elosztható pontot
kapsz, amit a következő harcművész alapra oszthatsz:

Élet: 2
Fegyverkezelés: 2
Erő: 1
Kitartás: 2
Gyorsaság: 1
Speciális képesség: 2

Ezen kívül örökölsz Cearsotól összesen 14 926 aranyat, Fegyverkészítés T5-t (410 pont) és Érclátás T2-t (101 pont)
A tárgyakat azt hiszem te jobban tudod, mint én, úgyhogy írd fel magadnak az örökölt dolgokat.

Itt az idő adatlapot készíteni, amit itt tehetsz meg, új topic nyitásával, aztán ha játszani szeretnél, találj magadnak egy játszó vagy küzdőtársat itt, esetleg jelentkezz küldetésre itt 

Ha akármivel kapcsolatban egyéb kérdésed van, nyugodtan dobj egy privát üzenetet nekem vagy kérdezd meg chaten.
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 291
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.