Fifty-Fifty (Riko vs Hina)

Go down

default Fifty-Fifty (Riko vs Hina)

Témanyitás by Rikomono on Csüt. Feb. 07, 2019 12:04 am

Úgy keltem fel ma reggel... vagyis izé... valamikor dél körül, hogy rengeteg felgyülemlett energiát éreztem magamban. Na nem azt a fajtát, amikor tettre készen és lelkesen esel neki a napnak, sokkal inkább arra gondolok, amit le kell vezetni, ha nem akarsz meghibbanni. Ilyenkor általában elmegyek futni vagy úszni, de ebben a borús, vacak és hideg időben nagyobb hibát el se követhettem volna, minthogy elrontom az időjárással a kedvenc szórakozásomat. Egyelőre egy séta mellett döntöttem, de igazából nem kellett sokat császkálnom, hogy rájöjjek, mi lenne a legfaszább megoldás a problémámra. A városka harctere mellett elmászva beütött, hogy milyen tré az aréna ranglistás pozícióm, és hogy van valaki, akinek tartozom egy nyaklevessel, meg még egy valaki, akinek nagyon be akartam verni már a képét egy párszor. Ja, meg még egy harmadik is, akinek konkrétan a gerincét is kettétörném legszívesebben, de Eikire ez sima reflex, annyira irritál a képe.

Rikomono írta:Cső! Háromkor az arénába. Most nem futhadsz el, nincs nyúlcipő. Nyusz-nyusz!

El is küldtem a levelet Nyuszi-channak, mert egy sima tarkón baszás nem ér egy teljes arénát, szóval maradt a szöszi nyuszi. Gondoltam két óra elég arra, hogy abbahagyja, amit csinál, és megjelenjen. Nekem bőven elég lenne rá, szóval ő is meg kell, hogy oldja. Nem készültem különösebben, mert úgyse az volt a lényeg, hogy legyőzzem, csak az, hogy beverjem a képét. Ennek ellenére úgy voltam vele, hogy komolyan veszem a csajt, elvégre azért voltam ilyen gagyi helyen, mert elbohóckodtam Ozzy ellen. Meg amúgy is, már rég ki akartam próbálni a nagy és híres Hinarit, hogy mire ekkora az arca, mik azok a pontok, amik mögött ilyen jól elbújik.
Ritka alkalom az, hogy nem kések, ez most az volt. Odaértem háromra, megláttam a csajt, odaléptem mögé, és átkaroltam a nyakát. Megvolt a kísértés, hogy tarkón basszam, vagy legalább hátba, de nem akartam, hogy hisztizzen, úgyhogy csak simán ráraktam a csupa izom testsúlyom olyan haveri módon.
- Cső! Ez tényleg te vagy? Valahonnan nem futottál el? Hová írjam ezt fel? - szólítottam is meg nyomban, miközben eszembe jutott, hogy ha ezt valaki fordítva próbálná meg, azt rövid úton földhöz basznám. Reflexből. Bár Ozzy óta franc se tudja, mennyire jöttem ki a gyakorlatból, most már nem merek semmit se mondani.
- Kell egy bokszzsák mára, tök jó, hogy eszembe jutottál - mondtam, majd összekócoltam a haját, és elengedtem a nőcit.

Rikomono (50.szint) - HP:200 | F:80 | E:2*85 | K:72 | GY:124 | S:62 | P:110

Fullánk
Razonek Tüskéje
Szivárvány Köpeny
Tündérszalag Rúna
Pegazus Bakancs
Viking Gyűrű
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Fifty-Fifty (Riko vs Hina) Vo36oi11216/10100Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fifty-Fifty (Riko vs Hina)

Témanyitás by Hinari on Csüt. Feb. 07, 2019 7:23 pm


A szemerkélő esőt figyeltem az ablakból. A céhépület mögötti hegyek szürke felhőkbe burkolództak, sötétzöld fenyveseik komoran álltak őrt gerincükön, a közöttük megbúvó köd pedig a kezeim között lévő csészéből felszálló gőzre emlékeztetett. Belekortyoltam a teámba és arra gondoltam, ez lesz az a nap, amikor ki nem mozdulok a közös lakosztályunkból, de még a folyosóig se. Ehhez mérten is voltam öltözködve és már épp heveredtem volna le az egyik babzsákra (igaz, Alex miatt voltak itt, de egészen megkedveltem őket), amikor megjött a levél - egy aréna kihívásos rendszerüzenettel megspékelve, délután háromra. Én csak lehuppantam és felnyögtem: semmi kedvem sem volt, főleg nem ezzel a csajjal, főleg nem a kazamata előtt történtek után és legfőképp nem ma. De elutasítani sem szerettem volna. Nem a tartalom miatt; engem egyáltalán nem mozgattak meg a benne foglaltak - sőt, még azt sem értettem, hogy milyen elfutásra céloz, hisz az örök erdőbe végülis utánamentünk, nem? Ehh, mindegy is volt. Ráböktem az elfogadásra, a levelére pedig csak egy "Ott leszek"-et írtam válaszul, majd kinyomtam az egészet és elhelyezkedtem. Volt még szűk két órám összeszedni magam, amiből az első másfelet egészen biztosan párommal, itt, a meleg nappaliban töltöm majd. A maradék félben, nos... majd kitalálom, hogyan minimalizáljam az odajutásra szánt időt, késni ugyanis semmiképpen sem szerettem volna.

Végülis azt beszéltük meg Allal, hogy menjek Nestorral, ő pedig majd gyalog utánunk jön. A srác még meg is jegyezte, hogy mire ő odaér, valószínű már vége is lesz az egésznek, amin felnevettem, habár azzal tisztában voltam, hogy Rikomono árnyharcos dps, így nem lesz ez egy one hit-jellegű dolog. Maximum az ő részéről. Három előtt kicsivel aztán meg is érkeztünk; a sárkány helyet foglalt az épület tetején a lelátó felett, onnan fürkészte a környezetet halványkék szemeivel. Ami engem illet, én bemenekültem a meleg előtérbe és csodák csodájára nagyjából senki sem várakozott rajtam kívül. Igazuk is volt: ki az, aki ilyen időben harcra vágyik?
Rikomono nem késett. Az Észlelésem természetesen jóelőre jelezte jöttét nyugat felől, így ahogy megláttam, intettem neki, bár valószínű így sem úsztam meg, hogy ne a hátamat használja támasztéknak.
- Szia - fogadtam a megjegyzését ezen egyszerű, semleges hangvételű szóval, az utána következő szavaira azonban már kezdtem túlzottan is kényelmetlenül érezni magam. Nem az a fajta, amikor még elviseled, vagy már mocorogsz benne... ez most a minél hamarabb zárjuk ezt le típusú volt s mint ilyen, ehhez mért hevességgel is fordultam vele szembe és fogtam meg a csuklóját gyorsan és határozottan, mielőtt még a hajamhoz érhetett volna. Mert azért azt tudtam, mire készül. Vetettem rá egy megsemmisítő pillantást, majd előhívtam az aréna menüjét.
- Nos, ha neked nem is, de nekem van jobb dolgom is ma, úgyhogy részemről kezdhetjük - közöltem vele, letiltottam az itemhasználatot (nem, nem fogjuk ezt elhúzni potionokkal és egyébbel) és beállítottam a pályát - Bár ha boxzsákot óhajtasz magadnak, valaki lovagot kellett volna kihívnod. Pislogni se fogsz tudni, már vége lesz - mosolyogtam rá, majd sarkon fordultam és átvonultam a csatatér ellenkező oldalára, torkomban dobogó szívvel: Rikomono előtt semmiképpen sem akartam mutatni, de rettentően féltem. Nem tőle, mégcsak nem is a vereségtől, mert az mindig benne volt, inkább csak... azóta nem harcoltam játékosok ellen élesben. Felpillantottam Nestorra, aki végig engem figyelt. Megnyugtatott a jelenléte, a Katana azonban még mindig remegett a kezemben egy kicsit. Még jó, hogy egyelőre háttal álltam és azóta pár vaskos fatörzs is kitakart: egy a természetben megszokottnál ritkább fenyőerdőt generáltam puha, lépteket elnyomó tűlevélszőnyeggel és tavaszias, meleg napfénnyel. Itt ott azért pár ködpamacs is előfordult, de tisztás, az most nem volt benne - csak egy-egy rész valahol a két oldalán, ahol még ritkábban voltak elszórva a fenyők. Az a hatvan másodperc pedig, amit itt töltök, beszívva a fenyőillatot, talán elég lesz arra, hogy meg tudjak nyugodni egy kicsit: végtére is, ezen nem múlik semmi, egyáltalán semmi. Sőt, talán még jót is fog tenni. Igen. Kicsit levezetni a feszültséget olyasvalakin, akivel nem sajnálom megtenni... Az árnyharcos lány pedig, nos, jelenleg pont egy ilyen személy volt.


Hinari (50) - HP:300 | F:83 | E:104 | K:60 | GY:200 (220) | S:80 | P:85

tárgybónuszok:
Ősi Sárkánymintás Katana: (hosszú...)
Sárkányfog Rúna:  Míg tart a páncélod, 10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el. Pikkelyes lesz a fegyverviselő kezed.
Szellő Vért: PvEben minden 10-, PvPben minden 25 élet/páncélpontnyi sebződés után +0.1 SP-t generál a viselőjének
Napsugár Fejpánt: körönként 20 HP-t regenerál a viselőjének.
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot
Lila Vikingkoponya-gyűrű: Egy harcban egyszer egy körre lefoghatod ellenfeled, aki ebben a körben nem fog tudni semmit sem cselekedni.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Fifty-Fifty (Riko vs Hina) Vo36oi14712/10100Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fifty-Fifty (Riko vs Hina)

Témanyitás by Rikomono on Kedd Feb. 12, 2019 4:59 pm

Soha a büdös életbe nem fogok megérteni egyes baráti társaságok összetételét. Hogy minek kell egy bulis, viháncoló csapatba mindig egy sótlan, unalmas és szürke valaki is. Pont valaki olyan, mint amilyen ez a csaj volt. Abszolút nem vette fel a piszkálódásom, pedig azt akartam, hogy visszavágjon, vagy legalább vegye tudomásul, vagy valami. De nem. Biztos annyit szekálták már, hogy megtanulta kezelni, és azért ignorál. Na de ettől én még nem fogom békén hagyni, sőt. Azt meg kell hagyni, hogy jó reflexei vannak, de rajtam nem fog ki Rolling Eyes Ha valaki irritál, márpedig ez a nő nagyon irritált, akkor sehogy sem fog tudni lerázni magáról :3 És előbb-utóbb úgyis célba érek, már Ei-chan is robbanás közeli állapotban van, láttam rajta. Engem nem zavart, ha csak lassan bontom le a teknőspáncélt, elég erős savval dolgozok.
- Most nagy a szád, de ha nem csukod be, garantálom, hogy szopni fogsz Rolling Eyes - törtem le az önbizalmát. Na nem mintha győzelemre számítanék, sőt, nekem aztán tök mindegy, mi lesz a vége. Én sose azért verekszem, hogy győzzek, csak azért, mert jól esik beverni az orrokat. Különösen az olyan orrokat, mint amilyen ennek a libának van.
Szétváltunk, én meg lassan magamra öltöttem a felszerelésem. Kicsit variáltam rajta a legutóbbi alkalom óta, és most ott figyelt a kezemben az új késem is, amit most először néztem meg igazán. Könnyű volt, hibátlan egyensúllyal, klasszisokkal könnyebb volt bánni vele, mint az előző tőrrel. Suhintottam vele párat, és bólintottam. Jó választás volt :3 Körbenéztem, körbevett egy csomó fenyőfa.
- Jellemző, el akarsz bújni, mi? Nyusz-nyusz - szólaltam meg fennhangon, majd kis rákészülés után izomból belerúgtam a hozzám legközelebb álló fába. Sajnos nem tört ketté, de cserébe a fejemre hullott egy rakás tűlevél és egy toboz Neutral Azért remélem találok egy kidőlt fát, azzal lettek volna ötleteim Rolling Eyes Most viszont inkább egy olyan helyre próbáltam állni, ahonnan belátok mindent, és nem tud meglepni valami sunyi orvtámadással. Az majd az én reszortom lesz :3
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Fifty-Fifty (Riko vs Hina) Vo36oi11216/10100Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fifty-Fifty (Riko vs Hina)

Témanyitás by Hinari on Vas. Feb. 17, 2019 10:03 pm


Nahát. Ez a csaj vulgárisabb volt, mint gondoltam, a beszólását viszont csak egy grimasszal és egy enyhén felemelt szemöldökkel jutalmaztam, mielőtt hátat fordítottam volna neki: nem, nem fogom kifejteni, főleg nem őneki, hogy én mikor és hol sz... khm, szóval igen. Azt ugyan furcsállottam, hogy ennek ellenére ilyen jóban vannak Ozirisszal, de nem igazán foglalkoztam a dologgal; most illendő volt legalább egy kicsit felkészülni erre a mérkőzésre, ha már kihívtak és elfogadtam. A terepválasztás nekem kedvezett, így pár utolsó, mély levegővétel után felszerelkeztem és aktiváltam a jártasságaimat is, mielőtt a felkészülési idő a gonggal együtt lejárt volna.
Fegyelem, fókusz, figyelem.
Hiába ismételgettem azonban, egyszerűen csak... nehezemre esett játékost sebezni. Még akkor is, ha tisztán és érthetően hallottam az újabb próbálkozását, bár nem igazán értettem, mit akar elérni vele. Hogy feldühödjek és ne tudjak koncentrálni? Megvolt az anélkül is. Vagy csak magát szórakoztatja vele? Elhúztam a szám szélét: végülis mindegy volt. Nekem magammal kellett most foglalkoznom elsősorban. Mivel az Észlelésem jelezte, merre van, igyekeztem hátulról közelíteni felé és közben aktiválni a Reverset, hogy ne tudjon meglepni semmi kiszámíthatatlan képességgel. Legalábbis az elején. A Katanát halkan két kézbe vettem és oldalazva haladtam, az út végén pedig, amikor már alig pár fa választott el tőle, nekidőltem egy vastagabb törzsnek és csillapítottam a szívdobogásom. Ahogy Ozi ellen. Úgy csináld, ahogy Ozi ellen. Bólintottam és kilőttem a fa mögül, hang nélkül, mégis teljes sebességgel. A hátát - vagy ha időközben erre mozdult - a mellkasát céloztam egy harántvágással és reméltem, hogy betalálok vele. Nem tudtam, mennyi a sebzéstűrése, de minél többet sebzek, annál hamarabb vége lesz. A lopakodásbónusz pedig nem olyasmi volt, amit ilyen kilátásokkal szívesen kihagytam volna.

Reverse aktiválás-próba, majd 1db támadás lopakodás bónusszal, azaz 50+104 sebzéssel.


dobások:
Hinari (Sebzés: 104, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.8 SP kiskörönként.)
Rikomono (Sebzés: 85 /kés, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)

Hinari (50. szint): 300/300 HP, 85 páncél, 300/300 CSP
Rikomono (50. szint): 200/200 HP, 110 páncél, 360/360 CSP

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Fifty-Fifty (Riko vs Hina) Vo36oi14712/10100Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fifty-Fifty (Riko vs Hina)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Feb. 17, 2019 10:03 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 4766604173_492736719c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fifty-Fifty (Riko vs Hina)

Témanyitás by Rikomono on Hétf. Feb. 18, 2019 12:08 am

Nem tartottam magam okosnak, és nem is vagyok az. Sőt, ha saját magam kell jellemeznem, tuti azzal kezdem, hogy hígagyú vagyok. Ahhoz viszont nem kellett nagy ész, hogy rájöjjek, mit akar. Fák, és komplett csend. Teszteli az Észlelésem. Tisztában voltam vele, hogy a szintem egy igazán magas szintű játékos ellen kevés lehet. Elvégre ha valahol otthon voltam, az a csatamező volt. Nem szó szerinti háborús értelemben, de ha verekedésről volt szó, akkor sok tapasztalattal rendelkeztem. És ha nem akarja elárulni a hollétét, akkor nyilván lesből akar támadni, és meg is vannak hozzá az eszközei. Ezért is igyekeztem olyan helyet találni, ami a lehető legtávolabb volt mindenféle rejtekhelytől, és folyamatosan mozgásban is maradtam, hogy ne maradjon túl sokáig védtelenül a hátam ugyanarról a helyről. Ennek ellenére kurva sokáig tartott, amíg megjelent, már kezdtem azt hinni, hogy esetleg nem talál, és a Rejtőzésem annak ellenére is megvéd, hogy nem is bújtam el semmi mögött.
Az első dolog, amit levonhattam következtetésként, hogy rohadt gyorsan mozog. Hiába vettem észre időben a szemem sarkából, és szökkentem a támadásával ellentétes irányába azonnal, így is kis híján elért a kardja hegye. De csak kis híján. Sőt, volt egy olyan megérzésem, hogy ennek a támadásnak találnia kellett volna, ha ott rejlik mögötte a gyilkos szándék. Elvigyorodtam.
- Nahát, már azt hittem elfutottál, olyan sokat vacakoltál :3 - piszkáltam tovább, ha már mentálisan gyengének tartottam. Verbális tűz alatt akartam tartani végig, kíváncsi voltam, meddig bírja. Így se voltam nála túl népszerű, olyan sokat nem ronthatott a helyzeten, ha beszólogatok. Valószínűleg akkor is ezt csinálnám, ha amúgy jóban lennénk.
- Ez nem volt egy nagyon határozott támadás, biztos tudsz jobbat Rolling Eyes - jegyeztem meg, miközben kitámasztottam, hogy én magam is előre lendüljek. Mivel komolyan vettem ezt a harcot, ezért stratégiám is volt rá, ami nálam azt jelenti, hogy nem vaktában hadonászok, mint általában, hanem két lépéssel előre tudom, mit akarok csinálni. Ez volt az oka annak, hogy csináltam egy oda nem illő megpördülést a támadásaim előtt, csak hogy megzavarjam a buzis köpenyemmel, és csak ezután suhintottam felé. Két ütés az arcára fordított fogással, csak hogy minél közelebb maradjak az általam leginkább ismert és preferált pusztakezes harcmodorhoz. Ehh, úgy érzem túl komolyan veszem ezt a harcot, ahhoz képest, hogy kivel meccselek, nem szoktam ennyit gondolkodni Rolling Eyes


Szivárvány Köpeny aktiválás, három körig csak négy vagy felette találsz.
Egy pár támadás, a rúna miatt 94-94 sebzéssel. Első kés a Fullánk, ha talál, tízzel növeli a támadásaid CSP-fogyasztását; második kés a Tüske, ha talál, kapsz 5 HP mérgezést. Vikinggyűrű miatt CSP-t nem fogyasztok vele.

Rikomono (50. szint): 200/200 HP, 110 páncél, 335/360 CSP
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Fifty-Fifty (Riko vs Hina) Vo36oi11216/10100Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fifty-Fifty (Riko vs Hina)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Feb. 18, 2019 12:08 am

The member 'Rikomono' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 4766609959_af0c0eb7c7_s Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fifty-Fifty (Riko vs Hina)

Témanyitás by Hinari on Hétf. Feb. 18, 2019 11:11 pm


Csak fakón érzékeltem szavait. Elmosódottak voltak, élük elveszett a fák között, vagy csak... én voltam ennyire dekoncentrált? Nem értettem, mit mond és ez az érzés kezdett hasonlítani egy másikra, amelyet nem akartam átélni mégegyszer. Nem mozogtam úgy, ahogy régen, nem jól vettem a levegőt, másfele támasztottam ki, mint az ideális lett volna. Itt volt. Hátulról közelített, kúszott be lassan... először csak a tudatom széléig, majd kaján vigyorral ölelt át hirtelen, én pedig nem Riko ellen küzdöttem; nem ez a harc volt a legfontosabb most.
Nem kapcsolhattam ki.
Mi lett volna, ha a japán férfi arra kér meg, hogy játékost öljek?
- Négyvágásos kombináció, fordított sorrendben, haránt-verzió - hallottam, én pedig automatikusan bólintottam a parancsra. Ő tudni fogja. A Katana segíteni fog harcolni... kívül. Amíg én belül teszem ezt. Összeráncoltam a homlokom és ránéztem az ezüsthajú lányra. Tisztán láttam őt, ahogy felém közelít, megpördül, és kettő akkorát vág bele az arcomba, hogy egy pillanatra elsötétül a világ. Mennyi?
- Mostmár kilencvennégy lesz. Késenként.
Minden szivárványszínben pompázott. Meglepődtem, de egyben képes volt feltüzelni a lehetőség: erős volt. Mivel arénáztunk, nem kellett félnem attól, hogy valójában is bántom, beleadhattam tehát mindent, amire jelenleg képes voltam. Nestor és a Katana itt voltak velem. Nem voltam egyedül. Nem voltam!
És ez a harc... ez nem ugyanaz, mint odalent az npc kislánynál volt.

Mély levegőt vettem és belenéztem a lány szemébe. Megérkeztem. Az árny a fatörzsnek támaszkodva figyelt; nem kergethettem el őt messzire. De már, de most nem érdekelt. Támadtam. A vértem plusz sebességével képes voltam még annál is gyorsabb lenni, mint ezelőtt és ezzel, meg a pegazus bakancs verdeső szárnyaival talán meg tudtam lepni ellenfelem; közben a fejpánt egy keveset gyógyított is rajtam. Egy vágómozdulatból átalakított szúrással indítottam a gyomra felé, amit aztán felhúztam a bal vállához és egy íves vágássá formáltam, miközben léptem egyet előre, hogy nagyobb erőt tudjak kifejteni.
- Lépj ki oldalra és egyenes vágás a lábára - hallottam, de ehelyett inkább a hátrébb lévő jobb lábamat csúsztattam előre és a Yuichitól tanult ejtéses szúrással fejeztem be a kombinációt, villámgyors és precíz mozdulatokkal. Én megvagyok - reagáltam közben a Katanának is gondolatban - Fókuszáljunk a védekezésre.Pegazus bakancs aktiválás (én 3tól, te 4től találsz) és három támadás; az utolsó kettő a pernamensem miatt biztosan talál (azért dobok rá, kíváncsi vagyok xD).
Hinari (50. szint): 300/221 HP, 300/95 CSP

@.@:
CSP: 300-25(előző kör mcs, támadás vikinggyűrű miatt nem számított)-3x(50+10)
HP: 300+85p-85(rúna miatt 10%al kevesebb)-94-5+20(fejpánt)
SP: 0.8(előző kör)+0.7 vért miatt (85+94=179; /25=7.16)+1.8=3.3

Justice Dice állások:
Hinari miss: 6/1/1 --(Riko köpeny)--> 6/3/1 --(pegazus bakancs)--> 6/2/1
Riko találat: 6/4/2 --(pegazus bakancs)--> 6/3/2

Katana védekezésre állítva, ellenfél támadások száma: 3/0 (3/3nál számít)

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Fifty-Fifty (Riko vs Hina) Vo36oi14712/10100Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fifty-Fifty (Riko vs Hina)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Feb. 18, 2019 11:11 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 4766612103_86ee832108_s Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 4767249862_5877ffd2ef_s Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fifty-Fifty (Riko vs Hina)

Témanyitás by Rikomono on Hétf. Feb. 18, 2019 11:56 pm

Telibe kaptam. Mind a kétszer. Ha az utcán vagyunk, mármint Tokióban, a csajt agyrázkódással kórházba viszik, annyira tisztán arcon basztam. Csakhogy ez nem Tokió volt, és nem az öklömmel vertem szájba, úgyhogy csak két mély pixelcsíkot húztam a csinos pofikáján. De még így is kurva jól esett! De komolyan! Ezért a pillanatért kompletten megérte az egész, bármi is lesz ezután, én már elégedetten távozok innen. Pont két ilyen pofont akartam neki adni, teljes erőből, mintha csak tartotta volna az orcáját. Vigyorogtam is, mint a tejbetök.
Azt igyekeztem figyelmen kívül hagyni, hogy volt valami narrátor a környéken, ami kommentálta a dolgokat, vagy mit csinált. Sokkal inkább megfogott a tekintete. Jéghideg, céltudatos pillantással bámult vissza rám abban az egy pillanatban, amíg találkozott a tekintetünk. Ilyet még egyszer sem láttam a szemében, szóval kicsit izgatott a dolog. Hátha elfelejti a bénázást meg a nyúlcipőt.
- Mi van, felébresztett a két pofon? Rolling Eyes - szólaltam is meg, miközben kitértem balra. Közel voltunk egymáshoz, innen csak szúrhatott, ha el akart találni, nem etetett meg a kamu mozdulatával. Azzal is csak időt adott nekem a kitérésre. Számítottam arra is, hogy jön majd egy második támadás. Érzékelhetően gyorsabb volt, mint én. Viszont ennek a támadásnak a precizitása már passzolt a tekintetéhez. Pestiesen fogalmazva kurva pontos és határozott volt, lecsúszott a pengéjéről a késem, amit az útjába akartam állítani. Azzal viszont nem számoltam, hogy jönni fog egy harmadik is. Soha a büdös életbe nem láttam még olyat, hogy valaki egy támadás után hármat tudjon. Be nem cuccozhatta magát, és képességaktiválásra se figyeltem fel, de valami nem volt oké. Arra gyanakodtam, hogy bekajáltam egy cselt, és valójában több, mint kétszer gyorsabb nálam. A harmadik csapása is tisztán talált, az életcsíkom meg eléggé megcsappant ettől.
- Cöhh... tetszik az aljasságod - morogtam az orrom alatt, miközben a válaszlépésen pörögtem. Egyből eszembe jutott, hogy megfosztom a maradék erejétől. Ennyi akciózás után tuti fáradtabb, mint én, ha eldobom, akkor nem áll fel egy darabig. De aztán egyből bevillant, hogy Ozzy ellen is itt szúrtam el, és egyáltalán nem volt olyan biztos most a tudásomban, mint a denevércsávesz ellen. Szóval maradtam az eredeti tervnél. Cipővel repülök, aztán gyomron vágom, és ahogy összegörnyed, felnyesem a torkát, és amíg keresi az egyensúlyát, a földre lököm, hogy időt nyerjek és közénk varázsoljak egy fát. Mondjuk akit így megtámadok késsel a kezemben, az nem kel fel többé, de ez nem az a világ volt...


Pegazus Bakancs itt is, én háromtól, te négytől találsz.
Első kés a Fullánk, ha talál, tízzel nő a támadásod CSP-fogyasztása. Második kés a Tüske, ha NEM talál, akkor marad az öt pont mérgezésed. 94-94 sebzés.

Szivárvány Köpeny (2/3)
Pegazus Bakancs (1/2)

Rikomono (50. szint): 102/200 HP, 0 páncél, 310/360 CSP
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Fifty-Fifty (Riko vs Hina) Vo36oi11216/10100Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fifty-Fifty (Riko vs Hina)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Feb. 18, 2019 11:56 pm

The member 'Rikomono' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 4767251444_0f76bf2817_s Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fifty-Fifty (Riko vs Hina)

Témanyitás by Hinari on Kedd Feb. 19, 2019 6:35 pm


Jól védekezett és tapasztalt volt a közelharcban. Kérdésére csak küldtem felé egy félmosolyt, még a második támadásom közben.
- Valami olyasmi - feleltem aztán, amint befejeztem a kombinációt és egy kevés levegőhöz jutottam: nem szoktam még hozzá, hogy játékosok ellen ennyit tudjak támadni egyszerre; talán ezért is vettem egy kicsit gyorsabban a levegőt, holott még volt egy kevés cselekvéspontom hátra. De... mégsem annyi, mint kellett volna. Valami képesség talán, amit nem fordított meg a Reverse? Nem tudtam csak ennyiből eldönteni, de azt éreztem, hogy egyetlen ütésre még van erőm - és az talán elég is lesz.
Rikomono felém mozdult, én pedig behajlított térdekkel, hárításra készen fogadtam: ő is aktiválta a pegazus bakancsát, akárcsak korábban én, de még ígyis láttam, hogy merre fogja az első kését célozni.
- Ugorj el! - hallottam, de ezúttal már én magam is tudtam, a Katana előtt, mit kell tennem: akrobatikával egyszerűen csak átugrottam, ellene fordítva a lendületét, hiszen így meg kell változtatnia a mozgását, ha el akar találni és ezáltal ütemet veszít. És már jött is a második tőr. Fordultam, két kézbe fogtam a Katanát és egy erőteljes mozdulattal állítottam bele a kés útjába, még a levegőben. Két lábra érkeztem, a tűlevelek felkavarodtak cipőim szelétől. Én nem pazaroltam beszédre az időt. Meg neki se hagytam arra, hogy beállhasson védekezni: vettem egy nagy levegőt, és amíg még szedte össze magát, azalatt ugrottam mellé és indítottam el egy harántvágást lendületből, egy előrelépéssel segítve rá a távolság csökkentésére, ha esetleg megint ki akarna térni. És ha ezt is sikerülne elkerülnie? Úgy összeszorított foggal ugrottam fel egy közeli, alsó faágra pihenni. Napnak háttal, hogy ha felém fordul, egyszerre süssön szemébe a köpenyem és a napsugarak is; erre még volt elég pontom a pihenőkör előtt. Katanám élén pedig újra megjelent a halványkék fény - sokadszorra ezen harc során, de mostmár végig is futott teljesen. Nemsokára vége lesz. Többször nem fogok hibázni!Egy támadás 104 sebzéssel és ha az nem vetne véget a harcnak, úgy én is köpenyezek (te 4től találsz, első támadásod 6tól a legiképi miatt). A második többletköröm pihenem.
Hinari (50. szint): 300/236 HP, 300/150 CSP

részletek:
CSP: 95-(50+20), majd pihikör --> 300/150
HP: 221-5+20(fejpánt)= 236
SP: 0.3(előző kör)+1.8=2.1

Szivárvány Köpeny (1/3)
Pegazus Bakancs (2/2)

Justice Dice állások:
Hinari miss: (Hina pegazus bakancs)--> 6/2/2 (4) --(Riko bakancs)--> 6/3/2 (4)
Riko találat: (Hina pegazus bakancs)--> 6/3/2 --(Riko bakancs)--> 6/4/2 (4)

Katana védekezésre állítva, ellenfél támadások száma: 3/2 --> a következő támadásodhoz kettővel nagyobbat kell dobnod

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Fifty-Fifty (Riko vs Hina) Vo36oi14712/10100Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fifty-Fifty (Riko vs Hina)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Feb. 19, 2019 6:35 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fifty-Fifty (Riko vs Hina)

Témanyitás by Rikomono on Kedd Feb. 19, 2019 8:53 pm

Elbasztam. Az első pillanatban láttam, hogy elbasztam, de már késő volt. Túl messziről indultam, nem számoltam a sebességével. Mondjuk eleve nem voltam hozzászokva, hogy valaki gyorsabb nálam. Nem csak itt, de ha nem segítenek mindenféle hülye pontok és hókuszpókuszok, akkor is robbanékonynak és fürgének számítok. Benne voltam a pályafutásom során már pár balhéban, vágom, hogy milyen háttere van egy fazonnak, aki benne van egy iskolai bandában, és a jellemző az, hogy természetes adottságokat használ ki, vagy maximum gyúr, az meg pont nem a gyorsaságot segíti. Szóval én, aki évekig sportoltam ezt-azt, ahol pont a robbanékonyság volt a fontos és nem a nyers erő, általában fölényben voltam. Itt is a gyorsaságra mentem először, mert vágod, semmi értelme kitalálni, hogy akkor én most bika erővel lezúzok mindenkit, miközben semmi tapasztalatom nincs az ilyesmiben. Az más kérdés, hogy idővel jött az erő is, mert pont olyan cuccokat szedtem össze, de a legkevesebb pontom asszem így is erőn van Rolling Eyes
Most viszont gyorsabb volt az ellenfelem, és ezt simán beszoptam. Az, hogy helyből átugrott, az lényegtelen volt, nekem is voltak irreális dolgaim. Attól a pillanattól kezdve, hogy leesett, ez most nem az én köröm lesz, már csak egy hányaveti vágást indítottam feléje, a késemet az tervezettnél sokkal jobban felhúzva, hátha véletlenül eltalálom a kezét vagy a lábát, miközben a levegőben van. Közben azonban már fordultam, és készítettem elő a védőmozdulatomat. Úgy számoltam, hogy lendületelőnyben lesz, szóval meg se próbáltam hátrálni, és ezzel elcseszni az egyensúlyom is, inkább megálltam, mint a cövek, és kifigyeltem, merre mozdul a pengéje, majd mindkét késemmel belenyúltam és lestoppoltam. Akárhogy erőlködik, ezen nem jut át, és valószínűleg ő is rájött erre, mert inkább elszökkent. Csak nem hátra, hanem felfelé.
- Na abból nem eszel >.> - reagáltam amilyen gyorsan csak tudtam. Az tutkó, hogy felugrani egy faágra én nem tudok, viszont amíg ő sem áll biztos lábakon, addig nem örülhet. Megcsináltam ugyanazt, mint a harc előtt, és tiszta erőből belerúgtam a fa törzsébe. Elég erőm volt ahhoz, hogy megrázza a fát a rúgásom, ha ügyes vagyok, akkor nem tud megállni az ágon, leesik, és kvázi szabad prédaként támadhatok rá. Ha nem jön össze, akkor meg kap még pár rúgást a fa, és előbb-utóbb ki fog dőlni. Vagy eldől ő is vele együtt, vagy leugrik, mindkét esetben esélyt kapok a támadásra, és csak eltalálom a törzsét. Csak ne vibrált volna bele a szemembe azzal a kurva köpenyével >.>


Első kés a Fullánk, ha talál, tízzel nő a támadásod CSP-fogyasztása. Második kés a Tüske, ha NEM talál, akkor marad az öt pont mérgezésed. 94-94 sebzés.

Szivárvány Köpeny (3/3)
Pegazus Bakancs (2/2)

Rikomono (50. szint): 102/200 HP, 0 páncél, 260/360 CSP
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Fifty-Fifty (Riko vs Hina) Vo36oi11216/10100Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fifty-Fifty (Riko vs Hina)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Feb. 19, 2019 8:53 pm

The member 'Rikomono' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 4767249862_5877ffd2ef_s Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fifty-Fifty (Riko vs Hina)

Témanyitás by Hinari on Kedd Feb. 19, 2019 9:44 pm


Arra számítottam, hogy utánam ugrik. Még volt annyi gyorsaságból adódó előnyöm, hogy pár mélyebbet tudjak lélegezni és ezzel feltölteni a cselekvéspontjaim, mielőtt utolérne, aztán már készültem is a továbbugrásra, vagy oldalra, vagy még feljebb - Rikomono azonban ott maradt lent. Hallottam a hangját és haloványan, szinte csak magamnak elmosolyodtam: rettentő jól olvasta a harcot, de most, talán, sikerült egy kicsit feldühítenem. Ha ez akárcsak minimálisan is csökkenti a koncentrációját, több esélyem lesz befejezni - mondjuk két támadással, vagy egy támadással és egy pluszban kilőtt sárkánnyal, ha a félig feltöltött pontjaim nem lennének elegendők. Meg még ott van a gyűrűm is, végszükség esetére.
A faág, ami eddigis csak éppenhogy tartott meg, elkezdett ide-oda mozogni. Mivel eleve ugrásra készültem, egyensúlyomnak nem éppen kedvezett a bizonytalan felület, de még ígyis volt annyi lélekjelenlétem (vagy jártaságom?) hozzá, hogy amíg még le nem esek ugorjak el az ágról. Irányítani azonban nem volt időm, így végülis nem értem el a szomszéd fát, helyette a földre érkeztem, ahol ellenfelem már várt rám: az első kését esélyem sem volt kivédeni, hisz valószínű látta és ki tudta számolni, hova kell vágnia, de mivel szinte azonnal ugrottam oldalra, amint leérkeztem, a második tőrével éppenhogy, de elKÉSett. Hehe. De nem számított. Nem azzal foglalkoztam, hogy mennyi életem maradt hátra, hogy Nestor vajon itt van-e, hogy egyedül vagyok-e, hogy azóta először, téttel PvP-zek - nem; most csak a harc számított. Meg a találat.
És rettentő hálás voltam érte a lánynak.
Kitámasztottam, bal lábbal kiléptem előre és egy gyors, pontos szúrással véget vetettem a harcnak. A lila falon magam is meglepődtem, mert igaz benne volt, hogy ennyi is elég lesz, de korántsem bízhattam benne kétely nélkül. Két kézből átvettem a jobba a Katanát, bal kezemet a gyűrűvel leeresztettem a testem mellé. Szívem még mindig hevesen dobogott az izgalomtól; még mindig a történtek hatása alatt voltam. Jó... jó meccs volt. Talán a legjobb, amit évek óta bárkivel is vívtam.Egy támadás biztos találattal, amivel nyerek is. Zárót még tervezek írni mindenképp; kari most épp piheg és átél. Nem zavarom meg benne Very Happy

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Fifty-Fifty (Riko vs Hina) Vo36oi14712/10100Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fifty-Fifty (Riko vs Hina)

Témanyitás by Rikomono on Kedd Feb. 19, 2019 10:36 pm

Egy ilyen bitang erős rúgás után naná, hogy le kellett ugrania. Sajnos nem esés volt, de így is elég időt töltött a nő a levegőben, hogy odaérjek. Biztosra mentem, még fogást is váltottam a tőrömön, hogy minél egyenesebb és gyorsabb legyen a szúrásom. De hogy még ennek ellenére is csak úgy kaptam el, hogy ő már gurult oldalra, és tulajdonképpen csak súroltam a karját... Hát kapja be >.> Nem segített, hogy káprázott a szemem, talán ezért sem értem már el, ahogy a Tüskével utána kaptam. Meg azért sem, mert már fordultam, hogy az ellenkező irányba hátráljak. Sejtettem, hogy ha még egyszer eltalál, akkor vége lesz, és annyira nem voltam ostoba, hogy ilyenkor fejjel menjek a falnak. Nyuszó-muszó azonban túl gyors volt, és mire hárításra emeltem a késeimet, addigra elért a pengéje hegye, én meg a lendülettől nekizuhantam a legközelebbi fának, és lepattantam róla. Mielőtt azonban felpattanhattam volna, az egész környezet szertefoszlott, és csak az aréna poros talaja maradt.
Egyáltalán nem fáradtam el, csupán fújtam egyet, talpra álltam, és leporoltam magam. Ez ahhoz nagyon kevés volt, hogy kikezdje az erőnlétemet, még annak ellenére is, hogy intenzív harc volt. Így átgondolva mindent ugyanígy csinálnék, az összpontosításom abszolút a toppon volt, és semmi olyat nem hibáztam, ami száz százalékig az én saram lenne. Tapasztalatnak fasza volt, mindent elértem vele, amit akartam. Kikaptam? Ki a faszt érdekel? Az a lényeg, hogy élvezzem, és ezt a meccset nagyon élveztem. Nem csak azért, mert bemoshattam ennek a libának, de azért is, mert beleadtam mindent, és a csaj méltó ellenfélnek bizonyult az első... egy-két percet leszámítva. A pontjai nagyon rendben vannak, és nem volt annyira nyámnyila sem, mint gondoltam. Ezzel még nem mosta le az összes bűnét, de tett egy lépést a jó irányba Rolling Eyes
- Ez meglepően rendben volt... Ha még egyszer meglátlak nyivákolni, letépem a füledet >.> - mondtam neki. Fogja fel dicséretnek, mert ennél többet nem kap. Suhintottam még egy-kettőt az új fegyveremmel. Az is nagyon rendben volt, azt csinálta, amit akartam, szemben a Tüskével, aminek el van cseszve az egyensúlya, és sose tudok vele pontosan odavágni, ahová akarok. Mondjuk amit lecseréltem, az még annál is rosszabb volt.
- Huh, azért jól esett bemosni neked, jobban érzem magam. De azt ne hidd, hogy megszabadultál tőlem Rolling Eyes - ropogtattam meg a nyakam, miután eltüntettem a tőröket, majd elindultam kifelé. Túl gyors volt ez a harc, kéne még valami értelmes program... Már azon kívül, hogy bezabálok. Éhes lettem >.>

Köszi a játékot, élveztem, mint mindig :3
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Fifty-Fifty (Riko vs Hina) Vo36oi11216/10100Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fifty-Fifty (Riko vs Hina)

Témanyitás by Hinari on Kedd Feb. 19, 2019 11:18 pm


A hirtelen kitáguló tér zökkentett ki. A fák, az erdő eltűntek, a ködpamacsokon átragyogó napsütést felváltotta a borús, szeles idő. Nestor izgágán tárta szét szárnyait, Al pedig ezen rögtönzött esernyő alatt ült és integetett nekem vidáman. Eltettem a Katanát. Időközben Rikomono is felkelt, én pedig felszabadultan és kipirult arccal nevethettem fel végre, végre a nekem szánt újabb megjegyzésén. Mindez a győzelemnek szólt - de nem annak a győzelemnek, amit a kivetítőn láttam viszont; mindinkább annak a másiknak, amiben pont az ezüsthajú lány volt segítségemre. Úgy, hogy nem is tudott róla.
- Köszönöm - fordultam felé, majd egyszerűen csak megvontam a vállam - Majd visszanő - mosolyogtam rá sokatmondón és szerelkeztem le, egyesével, amígnem csak a cipő és az övemen lévő fegyver maradt. A gyűrűim helyére is visszavettem az Alextól kapottat; már-már megszokássá vált ez a művelet. Elnéztem a csajt, ahogy a fegyvereit próbálgatja. Elég durva szóhasználattal és harctechnikákkal bírt, de alapvetően nem volt rosszindulatú, ez pedig mindenképpen pozitív. Plusz tényleg erős volt. Az utóbbi időben, mármint az előző fél év előttiben szinte senki ellen nem volt szükségem ezekre az itemképességekre és taktikákra, most pedig kevésen múlt, hogy máshogy alakuljon a vége. És ennek örültem; ez felvillanyozott.
- Persze-persze - legyintettem derűsen - Bosson találkozunk - szóltam még utána, miközben hátat fordított és elindult kifelé. Én a magam részéről nyújtóztam egyet, hosszan kifújtam a levegőt, majd átugrottam a palánkot és felmásztam a lelátó lépcsőin a fogadóbizottsághoz. Ha lassan és vontatottan is indult ez a nap, mostanra kezdtem egészen jól érezni magam. Ennyiért pedig már megérte elfogadni a kihívást.


Én is köszi! És szintúgy ^^

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Fifty-Fifty (Riko vs Hina) Vo36oi14712/10100Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fifty-Fifty (Riko vs Hina)

Témanyitás by Cardinal on Vas. Feb. 24, 2019 7:55 pm

Rendszerfrissítés... Aréna zárás folyamatban... 125 exp jóváírva! 300 arany jóváírva!  31 legendás exp jóváírva!

Hinari: +44 pont
Rikomono: -44 pont

Aréna harc lezárva!
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Fifty-Fifty (Riko vs Hina) Vo36oi0/0Fifty-Fifty (Riko vs Hina) 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fifty-Fifty (Riko vs Hina)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.