Mentorrendszer

Go down

default Mentorrendszer

Témanyitás by Strea on Szer. Jan. 16 2019, 00:03


A 2028. karácsonyán történő események következtében új patch került a játékba: a mentorrendszer lehetőséget nyújt a kisebb szinten lévő játékosoknak, hogy az előzőekhez képest gyorsabban fejlődjenek fel a boss szintjéig, amennyiben őket magasabb szintű játékos segíti. A kisebb szintű játékos - a mentorált - közös játékok után plusz expet-, a magasabb szintű játékos - a mentor - pedig plusz aranyat kap. Ehhez egy külön slotba tartozó, új item is bekerült a rendszerbe és igényelhető a kiképzőnél, az "Akaito", amely alapvetően egy vörös színű, két szálból álló fonál. Ezt szétszedve és külön-külön felszerelve az Akaito a másik játékos kasztszínét veszi fel. Egy játékos egyszerre csak egyet szerelhet fel belőle.


Mentor, mentorált

Mentor bárki lehet, a mentoráltnak viszont a mentornál és a boss aktuális szintjénél is kisebb lv-szintűnek kell lennie. Ha a mentorált eléri a boss/mentorának szintjét, az item hatása megszűnik. Az Akaitot leszerelni (és ezáltal játékost "váltani") csak bizonyos esetekben lehetséges (de nem kötelező) :
- ha a két játékos közül bármelyik is inaktív/halott státuszba kerül
- ha a két játékos legalább három hónapja nem kezdeményezett játékot egymással
- ha a mentorált elérte a boss vagy a mentorának szintjét
Ahogy már föntebb említve volt, bónusznak a mentor mindig aranyat, a mentorált pedig expet kap.


Bónuszok

Az item kezdéskor, első szintjén +10% bónuszt ad minden, az adott játék során kapott expre/aranyra. Azoknál a játékoknál, ahol ilyen nem jár (pl ismerkedős játékok), az item fixen itemszint*10 expet vagy itemszint*50 aranyat ad záráskor. Az Akaito ezen felül fejleszthető: minden ötödik közös játék után - legyen ez ismerkedés, kazamata, küldetés vagy bármi - szintje eggyel nő és +5% expet/aranyat ad, illetve a kinézete is kissé megváltozik. A max szint nyolcnál, azaz +50%-nál áll meg.

Ezen felül háromhavonta egyszer az item meglétével, bármilyen szintű is, egy mentor-mentorált közötti, legalább 6 nagykörös küzdőtér (nem aréna) végén - amennyiben abban tanítás (is) folyt - az alap jutalmazás nem a kisebb játékos, hanem a mentor lv-szintje alapján történik.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Mentorrendszer Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1405
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Mentorrendszer Vo36oi0/0Mentorrendszer 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.