[Globális event] Rendszerhiba

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Chancery on Pént. Nov. 30 2018, 09:34

Bónusz

"Szia, Rinne."
Oh, hát persze. Tényleg elég Touhou csengése van a nevének, legalább egy magamfajta kocka számára. Egy rejtett, vagy soha el nem készült karakter neve volt Rin, akiről még így is rengeteg fanart és zene készült, hogy vajon mi tartozhatott volna hozzá. Most viszont megrázom a fejem, hogy ideje valami másra koncentrálni, és nem pedig csupa sületlenségre gondolni csak azért, hogy meglegyen a kellő szószám  Rolling Eyes
Viszont az nem igazán tetszik, hogy se Rinne, se az érkező Chakna, akit már régebbről ismerek, nem hogy nem ismernek fel, de még ellenségesen is állnak hozzám. Megmondom őszintén, rosszul esik. Nem kicsit, nagyon. Mondjuk, tény, elég érzékeny lelkű vagyok, könnyen meg lehet engem bántani és akkor érkezik az, hogy zuhanok le a mélybe és napokra elvonulok, mondván, hogy nincs értelme semminek. Igen, tisztában vagyok vele, ez mennyire hatalmas gyengeség, és le kéne küzdenem.
És ez talán pont egy jó szituáció lesz ehhez. Kihúzom magam, és teszek egy lépést feléjük, felemelt kezekkel. Álomkelő már abbahagyta a sziszegést, lévén felismerte ő is velem együtt a két játékost, Dust pedig alapból nem volt ellenséges kedvében. Arcomon mosoly, de még én is érzem, mennyire telve van azzal, hogy rosszul érzem magam lelkileg. Hogy szívem szerint csak csendben elsunnyognék és békén hagynám őket.
-Hahó... -integetek, de még a hangomból is csak kis nyekergésre futja igazából, végül nem bírom. Kiszalad a számon egy nagyobb nyelés után, hogy... -Bocsánat, ha zavarok, akkor csak mennék tovább erre, és már itt se vagyok, oksa? -mutatok az egyik elágazás felé.
Ekkor csippan be a rendszer. Üzenet? Erre? Kíváncsian lenyitom a menüt, megnyitom, és a szemeim elkerekednek, mikor elolvasom.
Felnézek a levélből az előttem levő társulás felé. Két játékos, két NPC, akik épp szemmel láthatólag nagyon örülnek egymásnak.
...
Ezeket a kislányokat kéne megölnöm?
Biztos, hogy nem. Ökölbe szorítom a kezeimet. Viszont ez az egész felvet pár kérdést, és mivel végülis két ismerőssel hozott össze a sors, feléjük fordulok. Igaz, nem tudom, mennyire zavarom őket, hogy figyelni fognak-e rám egyáltalán... de meg kell próbálnom...
-... Nektek mi a feladatotok? -kérdezem, talán túl halkan, a szemeimet hamar a két kislány felé fordítom végül. Nem akarom őket likvidálni, eszem ágába sincs. De akkor mi folyik itt?

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi8140/8500[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Chara on Pént. Nov. 30 2018, 09:53

KS

Chara - aki egyébként lány - végül megtorpan. A saját NPC-je felé fordul, de olyan sebességgel, amitől csak telik tőle. Kezében egy fémes tárgy villan - az egyik tőre, még ha kezdő is -, és a lány torkának szegezve, vörösen villogó szemekkel néz rá, a fogát csikorgatva.
-Nem érdekelsz! -közli dühtől csepegő hangon, akárha tényleg egy életre kelt démont szeretne eljátszani. Arcán viszont továbbra is ott a mosoly, a széles, a rémisztő fajta. -Amúgy is, ne kiabálj! Illetlenség. -majd ahogy tette, úgy el is vette róla a fegyvert és tett vissza az inventoryjában, egyrészt mert nem volt rá több szüksége, másrészt mert ezzel is azt akarta jelezni, neki kicsi szándékában sem áll senkivel leállni harcolni. Tudja jól magáról, hogy harmatgyenge. Bár nem tartozik az alacsonyabb szintűek közé, már ami egyenlőre elérhető, de pénzügyi okokból sosem volt lehetősége felszereléssel is kisegítenie magát. Mindene, ami volt, azt Sansra költötte, titokban, hogy a férfi erősebb legyen és azzá váljon, akivé szeretett volna. Chara sose vallotta volna be, hogy örült neki, amiért ez sikerült, és csak most szentel elegendő figyelmet magára. Egy szó mint száz - nincs abban az állapotban, hogy képes legyen olyan játékosok ellen harcolni, akik viszont egész végig csak magukkal és a saját fejlesztésükkel foglalkozhattak. A kislány nem jó eszközt szemelt ki az ő személyében.
Dittora csak egy pillantást vet, az kislányára már több figyelmet szentel. Mikor meglátja annak ökölbe szorított kezét, elmosolyodik ismét, megvillantva még fogait is, és félredönti a fejét, ahogy szembefordul vele, a kezei még mindig a pulcsi zsebeiben pihennek.
-Na mi van? Te is kérsz egy kis hideget a torkodra? -kuncog, majd jobban végigméri Dittot. Már most levágja, hogy vagy tényleg egy idióta, vagy csak tetteti, esetleg... túl pacifista. Ez ismét a játékot juttatta eszébe, és megremegett. Pacifista játékos... és mivel ő épp Chara-t játsza, ha úgy vesszük, idézőjeles "kötelessége" megmérgezni és elérni, hogy végül gyilkoljon. Viszont a két kislány ahhoz már túlságosan felidegesítette, hogy ehhez kedve legyen, akár egy szemernyit is.
A lényeg viszont már most kezdett körvonalazódni benne és ettől kuncogni támadt kedve.
-Najó, én már vágom. -fordult Danee-ék felé, és megdöntötte a fejét oldalra, a vállára, úgy nézett le rájuk, bár ő volt az alacsonyabb. -Ez az egész csak egy nagy verseny. Van két csapat, minimum, és a másikat akadályozva per kiiktatva kell megszerezni egy tárgyat. Csak épp ti aztán túl vehemensek vagytok. -pillant az NPC kislányok felé. -És ez az, ami nem tetszik. Ha el akarod érni, hogy a partnered öljön, azt lassan kell megtenni. Lassan kell megmérgezni az elméjét, suttogással. Meg kell találnod a gyenge pontját, és azt kihasználva előhozni belőle a gonoszt, a sötétséget, amíg már nem bírja tovább a frusztrációt és kést ragad. Nagyon rosszul csináltátok a dolgot. -biccent Ditto felé, majd egyik kezét a saját mellkasára teszi. -Persze ehhez az is kell, hogy az illetőben már eleve meglegyen az ölni vágyás. Szóval... most komolyan? Bocs, no offense. -néz Dittora. -Vörös indikátoros játékosokkal jobban jártak volna, legalábbis a kislányok, ti annyira már nem valószínű. -fordul Danee-ek felé.

_________________
Színem: #FE642E
Chara
Chara
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2018. Feb. 03.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi1530/1700[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (1530/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Leonard on Pént. Nov. 30 2018, 13:01


[KS Csapat]

Leo pislogva mered a faszira, aki láthatólag annyira beszart a fellépésétől, hogy még egy kis alkoholhoz is képes volt nyúlni a megnyugvás végett. Azt ugyan nem tudta, hogy Rikomono jelenlétében is csinálta-e, de az előző párbeszédükből arra következtetett, hogy a lány sem nagyon hagyta békében szerencsétlent. A fiú arcára kiült a buta vigyor, aztán elnevette magát. Nem volt ez annyira komoly szituáció, hogy játsza itt a kemény csávót, ez a mozdulat pedig annyira emberi volt, hogy egyszerűen nem tudta tovább fent tartani komoly ábrázatát. Legszívesebben megpaskolta volna a férfi karját megnyugtatóan, egy "jól van haver" kijelentéssel. A kis közjáték közben természetesen az események folytatódnak. Az NPC lányka láthatóan bosszús kezdett lenni a találkozás miatt. Leonard várta a férfi varriációját a történetre. Nehéz volt igazából eldönteni, mi is a helyes út. A játékosok minden tekintetben elsőbbséget élveznek, hiszen ők valós személyek, a másik meg csak egy program. Máshogy tekintve a dolgokat viszont az NPC nem igazán szokott hazudni, már azon túl persze, amit bele programoztak, míg a játékosok bármikor átverhetik az embert, kényük - kedvük szerint. Óvatosnak kell lenni tehát egy ilyen kérdésben, sokszor nem annyira egyértelmű, mint amilyennek elsőnek tűnik. Például itt van ez a kislány álca; egy ilyen aranyos pofit minden bizonnyal arra teremtettek, hogy megsajnálja az ember, ugygebár.
A férfi nekiállt a magyarázattal, és Leo összeráncolt szemöldökkel kezdte el hallgatni, túl a szaké szemet maró bűzén - talán épp ezért vette fel ezt az ábrázatot, nem is a nagy komolyság miatt. Hallgatja, egészen addig, amíg a történetben el nem érkeznek egy nagyon is ismerős névhez; Ilja. A többi már nem is érdelki - nem érdekelné, de a férfi csak folytatja. Kezdett körvonalazódni benne a kép, hogy miről is lehet szó. A szakétól még mindig vöröslő szemmel néz vissza a férfira, és legszívesebben kézen ragadná, és elkezdené húgni magával, hogy beszéljenek még, mondjon el több mindent. A megkönnyebbülés valahol nagyon mélyen ragadta magával. Szóval ismerik - ismerik a barátját. Szóval nem halt meg. Persze ezt senki sem mondta ki nyíltan, senki nem erősítette meg benne, ez lett volna az első kérdése; merthogy arra már rájött, hogy a kislány előtt egy kukkot többet nem fog kihúzni a paliból. Mégis, már csupán az említése is egy hatalmas terhet emelt le Leonard válláról, és megerősítette a reményt benne. Elég is volt hozzá, hogy megbízzon a férfiban; az olyan információkat tudott, amely bomba biztossá tette a személyét, nem beszélve róla, hogy élő ember volt a programmal szemben. Rámeredt a faszira, és csak ennyit kérdezett:
- Hogy hívnak? - arcán jólelkű mosoly terült el. Ekkor azonban valami megtörte a lelkinyugalmát. A kislány, mint egy utolsó kapaszkodó, olyan kijelentéssel élt, amely megfagyasztotta benne a vért egy röpke másodpercig. Francnak van kedve mégegyszer elveszíteni mindent, és előről kezdeni. Neki márpedig tök mindegy volt, mi van a fején, egyszerűen nem akart kimenni a valós világba. Neki az idebent volt a mindene bizonyos szempontból, és bármi, amit itt elérhetett. Röviden a lányra meredt, és elgondolkodott. Természetesen lelke azt diktálta, hogy a többi, szerencsétlenül járt játékosnak is segítsen kijutni. A fejében felvillant Simeon képe. Ki tudja, mi van a srác fején. Ki tudja, mikor jut el addig, hogy újra szeretné látni a családját, a kinti napsütést. Ettől függetlenül, agyafúrt terv fogalmazódott meg a fejében. Ez az NPC vajon valóban képes a rendszernek ilyesfajta manipulálására? És a másik faszi, odakintről - mert ez nem kérdés, hogy vagy onnan kapja az infóit, vagy - a felszerelését elnézve - onnan is jött -, vajon mekkora befolyása van a játékra? Összecsapta a tenyerét, és egyesével rájuk nézett:
- Na sárcok; azt mondjátok meg nekem, melyikőtök változtatja vissza zöldre az indikátoromat a segítségemért cserébe!
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 295
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi3422/3500[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (3422/3500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Danee on Pént. Nov. 30 2018, 14:24

[Játékos Front]

Valóban elég elfuserált módon tettem fel a kérdést Silencenek, nem csoda, hogy elnevette magát rajta.
- Hehe - pöppet cinikusan reagáltam le - Ezek szerint nevetni azért tudsz, ráadásul nagyon bájosan nevetni, Silence-chan
Így másodjára már nem volt meglepő, hogy előkerül a füzet és kifejezetten vártam mit is fog írni válaszként
- Nehéz? - kérdeztem vissza meglepve - Valami rendszerhiba folytán, vagy egyébként a kinti valóságban néma vagy? Már bocs a kérdésért, de úgy érzem, jobb tisztázni, minthogy hülyeségeket feltételezzek rólad

Az oldaljáratból feltűnő fiú, vagy lány - meg nem tudnám mondani, arcra kicsit lányos, amúgy egy deszka - szakasztott úgy öltözött, mint én a legelején. Mostanra csak ritkán hordtam efféle cuccokat, szinte állandóan talpig vasban császkáltam mindenfelé. Megszokás kérdése, nekem már fel se tűnt.
Merő sértésnek vettem viszont a szavait, megtorpantam és visszafordulva, a megbízónk elé furakodva álltam  Chara elé.
- Szó sincs róla, csupán nem szeretnélek levágni, de örömmel hallom, hogy nincs dolgod velünk!
Valami tárgyról hadovált annak az npc-ek, akivel együtt megjelentek, és furcsálltam, hogy egy irányba tartanak velünk, de nekem nincs tudomásom semmilyen különleges tárgyról.
De a mondat hallatán, hogy képes lenne mégis nekünk jönni, ha az npc úgy kívánja, kikívánkozott a kardom a hüvelyéből.

Majd feltűntek még ketten, egy öregapó, meg egy szakasztott olyan npc, mint a másik.
Fogytán volt a türelmem, ráadásul a megbízónk is berzenkedett
- Nem, nem volt a megbízás része, nem foglak megvédeni, hacsak új megállapodást nem kötünk
- DE attól még nem megy innen senki sehova -
álltam el az utat oldalra eresztve a kardot és a pajzsot, hogy minél nagyobb területet veszélyeztessek vele a járat széltében
- Egy, én és a társaim voltunk itt előbb, bármi is van előttünk, az minket illet!
- Kettő, arra az esetre, ha azt fontolgatnátok -
néztem előbb Charára, majd Dittora, ahogy a kardom vége is kísérte tekintetemet - hogy nekünk jöttök, vagy csak szimplán átsurrantok mellettem: 40-es szintű vagyok és a pusztakézzel is leverek bárkinek 75-ös sebzést. A kardot nem számítva. Ne mondjátok, hogy nem figyelmeztettelek titeket!

Aztán szemtanúja lettem egy elég fura közjátéknak, előkerült kés is, meg egy elmélet egy rakásnyi sértegetéssel és gyanúsítgatással, ami nem tűnt túl hihetőnek, de akár még igaz is lehetett.
- Nagyon érdekes előadás, és nagyon aranyos a törőd is, de szívesen meghallgatnám, mégis mit mondott nektek az npc, miért vagytok itt, mi ez a cucc, ami olyan veszélyes, akár az npc-ktől maguktól, ha már így szóba került

- És most drága barátom, kedves megbízó uraság: lesz szíves megosztani velünk, hogy mi is ez a cucc, amiről most hallunk először?! - suhintottam a kardommal a vállam fölött megbízónk felé, hogy tudja, kinek beszélek, s anélkül, hogy levettem volna a szemem, vagy akárcsak egy pillanatra is elfordultam volna a 4 ismeretlentől

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi7010/7300[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by K1 on Pént. Nov. 30 2018, 14:31

JF-csapat
Úgy tűnt megint sikerült egy elég kellemetlen és kimondottan zavaros szituációba tenyerelnem és be kell vallanom egy apróságot. Akkora már halványlila fogalmam sem volt róla, hogy miért is indultam el. Annyi emberrel találkoztunk út közben és mindenki olyan sokat beszélt, hogy teljesen kiment a fejemből. Csak az maradt meg bennem, hogy testőrt kellett játszani és útközben a fickóról kiderült, hogy egy sunyi dög. Annak érdekben, hogy ne gondoljon mindenki teljesen idiótának csak morcosan néztem magam elé és nem kérdeztem semmit. Úgy gondoltam, ha figyelek, akkor elcsíphetek pár szót, amiből kiderül mi is volt az eredeti célom. Való életben is bevált ez a trükk, sajnos ritkán volt hozzá elég türelmem, hogy használjam és amint kinyitottam a számat rögtön mindenki számára nyilván valóvá vált, hogy egy idióta van köztük.

Maga a tanácsom nem hatotta meg teljesen a férfit, bár szemmel láthatóan, percről percre egyre idegesebb lett. Oly annyira, hogy elővett egy üveget, amiben minimum egy egyéves zoknit és egy fél éves tarajos gőtét rohaszthatott. Ez elég különös lehetett különös tőlem, hisz sokan tudhatjátok rólam, mikor rossz kedvem van mihez szoktam fordulni. Aki arra gondol, hogy bánatomban a művészetben éltem ki magamat és gyönyörű szép tájképeket festettem azokat ki kell ábrándítanom. Bementem a legközelebbi kocsmába és ott addig ittam, míg teljesen ki nem fordultam magamból, és napokkal később tudtam meg, hogy miket is műveltem.

Visszatérve a kis kalandra némi szóváltás után a görény és a kislány között néhány titok napvilágra került ám ezzel egy időben egy csomó újabb kérdés is felmerült. Én továbbra, is mint korábban nem csináltam semmit csak karba tett kézzel álltam arcomon morcos tekintettel, nem mintha ezt, bárkit is meghatott volna. Az első, akivel találkoztam az a pöttöm lány majdhogynem levegőnek nézett és valamiért az az érzésem volt, hogy képes lenne egy mozdulattal kettévágni. De az is lehet, hogy pusztán rossz kedve volt, mert pont az orra elől happolták el a kedvenc cukormázas fánkját. Egyszer persze kénytelen voltam felemelni a hangomat ugyanis a szüleim kiváló nevelésben részesítettek mégis alig hatása a történtekre. Nem mintha azért tettem volna, hogy villogjak, vagy, hogy megmutassam én is ott vagyok, hanem mert így tartottam helyesnek.

Egy ideig úgy véltem, hogy sikerült felzárkóznom, de mikor az az alkoholista említette az Ilja nevet meg a respawnolást újra kész káoszban éreztem magam. Igaz nem kellett atomtudósnak lenni hozzá, hogy rájöjjek Leo-nak nagyon is sokat mondtak ezek a dolgok. Ráadásul álmaimban sem gondoltam, hogy lehetséges valakinek a szintjéből visszavenni és nem is halottam ilyesmiről. A lány, viszont akit addig feltett szándékom volt megvédeni szólt az oroszlánnak, ha nem viselkedik, akkor ismét lecsökkenti a szintjét. Úgy éreztem mintha egy kamion hajtott volna keresztül rajtam. Nem elég, hogy megfenyegette azt a személyt, akitől védelmet vár, ráadásul ezek szerint egyszer már megtette vele hisz azt mondta ismét lecsökkenti.

~Lehetséges, hogy ez a gyermek maga az ördög?~ futott végig az agyamon ez az európai hasonlat.
Fogalmam sem volt róla, hogy tulajdon képen mit is kéne tennem, illetve ezek után lenne-e jogom megvédeni ezt a gyermeknek látszó valamit. Bár nem ismertem a részleteket viszont annyit megtudtam Leonardról, hogy egy jó ember és nem hinném, hogy képes lenne olyan bűn elkövetésére, ami ilyen büntetéssel jár. Ráadásul, ha csak így állítgatni lehetne a szinteket, akkor akár sokkal rövidebb idő alatt sikerülhetne kijutnunk abból a katlanból. Bár ez az ellenkezője is igaz, bárkit legyengíthetnek, majd odavethetnék egy izmosabb szörnynek. Elég elrugaszkodott gondolkodás, de elég csak rápillantani a történelemkönyvekre, hogy tudjuk az emberiség nem pont az emberségességéről híres.
Leonard említett valamit az indikátoráról, amit addig észre sem vettem és tulajdon képen nem is igazán érdekelt. Kicsit még tanakodtam addig meg tudta beszélni az illetékesekkel, amit akart majd ökölbe szorítottam a kezem és odamentem a lány elé. Arcomon nyoma sem volt határozatlanságnak sem pedig kételynek, talán morcosabbak tűntem, mint korábban. Lenéztem a lányra akár egy kőszobor, majd feltettem kértem tőle egy igen apró szívességet.
-Áruld el tényleg lecsökkentetted ennek a srácnak a szintjét? Válaszolj, kérlek. – Leonardra mutattam miközben nyugodt, ám de határozott hangon beszéltem.

Úgy döntöttem, ha sikerül meggyőznie az ártatlansága felől, akkor mindent elkövetek, ne essen baja és ezt el is mondom neki. De ha nem lesz eléggé meggyőző vagy kiderül, hogy tényleg bűnös akkor otthagyom a társaságot.

/Ha elmegy, akkor Penelope felé indul, bár nem biztos, hogy tudatában lesz ennek.
K1 (11. szint) - HP:95 | F:19 | E:8+4 | K:9 | GY:22 | S:15 | P:57/


A hozzászólást K1 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 20 2018, 12:56-kor.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 545
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi1576/1700[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (1576/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Silence on Pént. Nov. 30 2018, 23:35

JF csapat


Fülig pirul a dicséretre, és elhallgat. Inkább koncentrál arra, amit írni szeretne.  Bólint a visszakérdésre. Már nem annyira, mint amikor megérkezett, de még mindig nehéz beszélnie. Aztán bizonytalanul megrázza a fejét. Nem rendszerhiba, legalábbis azt hiszi… A játék előtt sem beszélt… A másik feltételezésre viszont bólint.  Így hívják, ha valaki nem beszél, ugye? Némának…

A kapucnis alak hangjára összerezzen, de nemhogy bizonytalanabbul tartja ettől a kardot, de szorosabban markol rá, és valamivel határozottabban tartja maga elé.
A második mondattól viszont rögtön össze is zavarodik. De a kislány az előbb mondta, hogy  szabaduljon meg tőlük… Ők akkor nem csapattársak?  Pedig határozottan úgy néz ki… Akkor biztos a kapucnis alak a főnök… És a főnök azt mondta nem akar rájuk támadni, úgyhogy akkor biztonságban vannak…
Ezt valahogy az is alátámasztja ahogy beszél a kislánnyal, bár mégis kicsit mintha engedélyt vagy legalábbis beleegyezést várna…
Danne szavaira egyetértőleg bólint. Ő sem szeretne harcolni a lánnyal…
Eszébe sem jut elállni az útját, épp csak annyira fordul utána, hogy a férfit, akit Daneeval kísérnek védje amennyire tudja.
Az újabb érkező végképp kibillentette egyébként is labilis elhatározásából… Sok.. Sok.. Túl sok ennyi ember…
A kislány vitatkozni kezd a kapucnis idegennel, közösen a bácsit kísérő kiköpött másával…
Kihagy egy ütemet a szíve amikor a kapucnis valaki a vitázó kislány felé fordul, és  meglátja a tőrt a kezében. Ösztönösen kicsit magasabbra emeli időközben már-már a földet súroló kardját, de mire összeszedné a bátorságát, hogy a kislány védelmére keljen, megpróbálva jelezni, hogy igazán semmi szükség rá, hogy összeveszenek ebben a veszélyes kazamatában, már el is múlik a veszély.
A bácsi kedvesnek tűnik, de nem meri eltenni a kardját, hogy  reagáljon a bemutatkozásra. Csak tanácstalan, ijedt tekintettel pásztázza az őt körülvevő nagyra duzzadt csapatot a markolatot szorongatva.
Az ijedtség egyenesen rémületté alakul, amikor az kerül szóba, hogy még érkezni fognak többen is…
Zavarodottságát az tetőzi be, hogy a kapucnis alak el kezd csapatokról ,meg versenyről, kiiktatásról meg ehhez hasonlókról beszélni
- Nem! - kiáltja.. Vagyis a hangerőt tekintve inkább mormolja bele a kazamatába, és elkezd a járatban elhátrálni a társaságtól Danee mögött. Nem akar versenyezni, nem akar kiiktatni, nem akarja hogy bárit kiiktassanak. Kezd a fejében csilingelni a vészcsengő,  és megfordul a fejében, hogy elővegye a teleportkristályát, és eltűnjön ebből az egész helyzetből valami biztonságos, nyugalmas helyre… Dane kardsuhogtatása pedig egyre jobb ötletté varázsolja ezt a lehetőséget Fuwa számára.

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 354
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi2337/2500[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Rikomono on Szomb. Dec. 01 2018, 00:27

JF


Kiderült, hogy a colos csávó képes hangokat kiadni magából, és nem csak dísznek van itt. Ha valaki agresszívan nyilvánul meg, az máris kap tőlem egy jó pontot, úgyhogy a csávókámnak is beírtam egyet.
- Ez a beszéd, öreg! - csaptam is hátba. Rohadtul tetszett, ahogy megfenyítettük a klón krapekot, ezután a sok baromság után már ezt a felderítős sztorit se hittem el neki. Láttam rajta, hogy sokkal többet tud, mint amit mutat, és próbál kussolni, csak a minimumot megosztva velünk.
- Azt add csak ide! - kaptam ki a kezéből a flaskát, amint megláttam, és rögtön bele is szagoltam. Szaké. Megnyaltam az ajkaim, és meghúztam a butykost, majd kapásból el is fintorodtam. Olyan íze volt, mint a száz yenes vackoknak a közértből. Itt finom szakét még nem ittam, minden kocsmában ez a borzalmas minőség fogadott.
Amúgy kellett is az itóka, mert elszabadult a káosz az orrom előtt. Annyit fogtam fel, hogy Leo kulcsfigura, a kísérőnk ismeri, a kislány meg még mindig kurva idegesítően sipítozik. Repkedtek a számomra nulla jelentőséggel bíró infók, szóval ahhoz képest, hogy tisztába akartam rakni a szitut, helyette kábé semmit sem értettem. Annyi tuti volt, hogy a japán fickó teljesen megbízhatatlan. Ettől függetlenül perpillanat semmi okom nem volt ellene fordulni, mivel ő ígérte meg a jutalmamat, és az már nagyjából kezdett lejönni, hogy ez az egész számomra tök mindegy, milyen kimenetellel fog végződni. Viszont ahogy az NPC fenyegetőzni kezdett, az mégis kíváncsivá tett.
- Oké emberek és programok, én csak egy dolgot akarok tudni! Neked mi a neved és a feladatod a rendszerben? - böktem rá az NPC kislányra. Elméletileg egy ilyen kérdésre nem tagadhatja meg a választ, és ha megtudnám, milyen típusú NPC, az segítene picit talán.
- Amúgy csak mondom, hogy gyűlölök egy helyben téblábolni, szóval lassan haladhatnánk valamerre Rolling Eyes - tettem hozzá érezhetően türelmetlen hangnemben. Még a lábammal is topogtam mellé.
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 450
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi11291/10100[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (11291/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Ditto on Szomb. Dec. 01 2018, 19:52

KS csapat

Fura társaság jött össze itt a kazamata kellős közepén. Egy kétes elméjű lány Chara, egy türelmetlen lovag és egy félénk kardforgató leányzó, egy ismeretlen férfi, és nem utolsó sorban pedig Ditto Apó, a nyomozó zseni! Bizony, az Öreg rengeteg krimit és nyomozós regény kiolvasásán túl van, szinte beleremegett minden testrésze az izgalomba, ahogy hallgatta a társaságot és figyelte az eseményeket. Trükkje kudarcba fulladt, legalábbis nem igen figyelt fel rá senki, mindenki a maga történetét fújta, s bár a hideg kirázta a tőrrel játszadozó lánytól, mégis igazat kellett adnia neki. A történetének volt alapja, össze akarják őket ugrasztani, valamiért, amiről halvány fogalmuk sincs, micsoda.
- Őrizzük meg a hidegvérünket, nincs rá szükség, hogy bárkinek is baja essen. Had gondolkodjak kicsit. – szólalt fel végül Ditto, miután végignézte Chara fenyegető szereplését az NPC kislánnyal és végighallgatta a magából kikelő lovag kirohanását.
~ Tehát adott egy lány NPC csoport és egy másik csapat. Mindkét oldal sereget gyűjt magának, hogy valamit megszerezhessenek. A kislányok szerint ez az ő tulajdonuk és szerintük gonosz játékosok gonosz dolgokra akarják használni, de a mufurc lovag és a kis kardforgató nem tűnnek játékosgyilkosnak, habár a lovag igen hirtelen haragú, ha akarta volna, erejével és szintjével már rég lemészárolhatott volna minket, márpedig megtehetné, hiszen a felszerelése a frontharcosokéval vetekszik. Chara itemjei elég alacsony szintre vallanak, bár lehet az inventoryjában tárolja a nagyágyúkat, szép elterelés lenne, Silence pedig túl visszafogott ahhoz, hogy bárkit is meg tudjon ölni. Tehát itt köztünk most nincs gonosz player…hacsak az ismeretlen, nem az. ~ Elmélkedett hümmögve, miközben saját NPC kislánya mögé sétált és kezeit rátette annak vállaira, amennyiben az engedi.
- Nyugodj meg kedveském, minden rendben. - Bólintott Silence irányába Ditto Apó, mikor az morgott valamit az orra alá és elkezdett hátrálni. Próbált a legkedvesebb arcán rámosolyogni, reméli, hogy nem csinál őrültséget.
- Összegezve. - emelte tekintetét Danee-ra és Charára. - Adott két küldetésadó csapat, akiknek célja, hogy az általuk választott játékosok megszerezzenek egy itemet, ami rossz kezekben végezhet a többi játékossal. A mi NPC-ink szerint ez a tárgy az övék, és valakik, gondolom ti, feltörték a kódot, így bárki számára elérhetővé vált. Nekünk azt mondták, hogy gonosz játékosok akarják elorozni a tárgyat, és ezért kérték a segítségünket, ahogy pedig láthatjuk, elég agresszívan próbálják azt megszereztetni velünk, s bár nem értek egyet a kapucnis Hölgy módszereivel, igazat kell adjak neki. Túl agresszívan ragaszkodnak ehhez a tárgyhoz, pedig én itt player ölő karaktereket nem látok. – Nézett körbe egy pillanatra Ditto Apó, megnézve mindenki indikátorát, majd mosolyogva folytatta. [Off: Szeretném, ha van rá mód, az ismeretlen Japán játékos indikátorát meglesni. Köszönöm. Smile ]
- Lovag Uram. Eszem ágában sincs neked ugrani, felszerelésedről árulkodik, hogy igazat szólsz, valóban erős lehetsz. – bólintott Danee felé.
- Azonban, ha Aincradban ragadt játékosok veszélybe kerülnek, nem átallok ellenkezni elveiddel. – váltott hirtelen szigorú tekintetet. Tudta, hogy nem sok esélye lenne a férfi ellen, de azért nem ugrott le a játék indulásakor a mélybe, hogy megmaradt erejével segíthesse az itt ragadt fiatalokat, így akár saját életét is feláldozná, ha ezzel segítheti a kijutásukat.
- Azonban, én nem érzem, hogy ellenségek lennénk. Mi lenne, ha kifaggatnánk küldetésadóinkat, arról az itemről és megkérnénk őket, hogy részletesen meséljék el, mégis mi folyik itt? – mosolygott ismét Ditto Apó óvatosan megcsapkodva az NPC-je vállait.

_________________
Előtörténet / Adatlap / Szín: 009933 / Karakterlap

[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Saoadv21

Adventi állás. Köszönet érte Hinnarinak. Smile
Elérhető: Ötletelő - Adventi naptár
Ditto
Ditto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Oct. 28.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi1530/1700[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (1530/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Rinne on Szomb. Dec. 01 2018, 20:50

Keserű Só


Eleget tettem a kérésnek, és egy egyszerű, de hatásos megoldással megálljt parancsoltam a nőnek és az állatoknak. Viszont Noegeasansan szerint ez mégse volt jó, én pedig elgondolkodtam. Ha továbbmehetnek, az nem jó, de ha visszafordulnak, az sem jó, és nekünk is tovább kéne mennünk, tehát nem maradhatunk itt, hogy itt tartsuk őket.
- Akkor-akkor... most mi legyen? - felpörögtek a fogaskerekek a fejemben, de hiába pislogtam százat meg ezeret, akkor sem jutott eszembe semmilyen értelmes megoldás. De ekkor a nő közelebb jött, és olyan szépen kért meg, hogy nyomban leeresztettem a pajzsot, és utat is engedtem nekik így. És ekkor bevillant a megoldás is!
- Ha megígéred, hogy arra mész tovább, akkor átreszellek! - mutattam az ellenkező irányba, mint ahonnan jött. Mert hát a kislány azt mondta, hogy ha visszafordul, akkor közelebb lesz ahhoz a valamihez, tehát ha az ellenkező irányába megy, akkor egyre messzebb és messzebb lesz, és nem fog veszélyt jelenteni!
- Chaknasan, szia! - örültem meg, mert megláttam, oda is mentem hozzá, hogy megöleljem - Végre nem egyedül vagy! - lelkendeztem, majd megsimogattam a másik kislány fejét is - Most már sokan vagyunk, nem árthatnak nekünk a szörnyek sem! - mosolyodtam el, majd körbenéztem - Akkor te mész arra - mutattam az állatkás nőnek egy irányt - ...mi pedig erre, rendben? - mutattam magunknak az ellenkező irányt, és meg is indultam elégedetten és boldogan, hogy sikerült megoldanom ezt a nehéz feladatot. Már csak meg kell találni, amit keresünk, és minden rendben lesz, én pedig megkapom a sisakomat is. Alig vártam már, nem szerettem ezt a sötét helyet. Még ha lett volna egy kicsiny patak a folyosó közepén, akkor gondolhattam volna azt, hogy ez egy tengerparti barlangrendszer.
Rinne
Rinne
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 142
Join date : 2018. Sep. 28.

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi8257/8500[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (8257/8500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Kanami Minagawa on Vas. Dec. 02 2018, 00:21

Janibá Fülespohara csapat

Mintha valaki karót nyelt volna, olyan komoly tekintete volt az ismerős arcnak most. Nem tudom mi érhette őt pontosan, de meg vallva őszintén nem is érdekelt. Elég régóta nem tartom magamat szeretet szolgálatnak, hogy azzal foglalkozzak kinek éppen mi baja van.
-Szóval nem mehetünk át hmm?- Ismétlem meg az ő szavait. Elég hosszasan elkezdi kifejteni a gondolatait és megvallva őszintén a kissé zavart a maga stílusa… Mégis miért kell mindenkinek ennyire ragaszkodónak lennie? Ez egy játék lenne végsősoron nem?
-Nos először is- mutattam ujjammal is számot ezzel is kiemelve a dolgaimat- ez a pali itt mellettem felbérelt, hogy kísérjem el ide, mert ez egy felfedezetlen kazamata. Az hogy ő azon kívül mit akar az engem nem érdekel. Másodszor is, nem hiszem hogy ilyen egyszerűen fognánk és elmennénk, mert akár te is megteheted- tettem hozzá bájos mosolyommal, fejemet kissé félrebillentve, majd elővéve a fejszémet, mely azonnal a kezemre is áll szép nagy sárga csillogó kesztyűnek. Na meg a másik az, hogy ha mást mondott is volna róla sem nagyon emlékeznék rá, már csak azért mert nem érdekel nagyon az ilyen. Meló, fizet és hogy tudjam mit kell csinálni ennyi a lényeg. –Ez pedig azért van, mert én úgy látom lehet mond valamit a kis irodatöltelékünk… Már bocs.
Már pedig pont kezdtem volna belelendülni a magam módján a tahóság következő szintjére, amikor egy másik személy jelent meg a folyósón….
-He…he…hee- nevettem szarkasztikusan- szóval van még ellenvetésed afelől, hogy együtt menjünk vagy neki sem hiszel el semmit? Amúgy hali. intettem neki a kesztyűs kezemmel, közben kissé érezve, hogy talán most jól állnak a dolgok… Végülis ő is az én táborom erősíti jelenleg.
- Na mielőtt elszabadulna a pokol…-vettem elő pár löttyöt az inventorymból, amiket összeöntve dobtam oda a „védencemnek”.
-Szakét kértél ugye? Szóval Ozirisz, mi lenne ha inkább egymás torkának esése helyett szépen meghallgatnánk a te kis csajszidat, hogy mi ez az egész….Hiszen én még mindig amondó vagyok, hogy akár együtt is tovább mehetünk annak ellenére, hogy az a kis kölyök ennyit összekamuzik mindenkinek.- néztem az NPC kiscsajra szúrósan én is. Majd eszembe jutott, hogy aki érkezett, neki több infója is lehet esetleg…
-Öhm… Amúgy mond csak te mennyit tudsz ezekről az ennivaló kis csalókról? –Ültem még mindig nyugodtan, mint akinek tényleg semmi kedve pont egy sötét gödör mélyén megdögleni. Csúnya halál lenne.
Persze attól függetlenül, hogy nyugodtnak tűnök kezdek kissé belül ideges is lenni, hiszen Ozirisz tényleg furán viselkedik, csak nincs rajta valami Mind Controll. Pont ezért vettem én is fel a fegyverem. A fenébe a megnyugtató megjelenéssel nem? Ha meg támad akkor jobb esélyem nincs, mint megpróbálni kivédeni, aztán meg eltűnni.

_________________
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 538AV1

Karakter dala:Bad girls
Kanami Minagawa
Kanami Minagawa
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 310
Join date : 2017. Nov. 29.
Tartózkodási hely : Sötét pince sarkában

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi2574/2700[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (2574/2700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Chakna on Hétf. Dec. 03 2018, 19:43

Sajnos de, pont arra akar menni… És elég egyértelmű, hogy az egyik testvérébe, és kísérőjébe botlottunk…
Egyelőre nme néztem arra, amerre addig kitakarta a kilátást a pajzs. Igyekeztem  szuggerálni magam, hogy figyelmen kívül hagyjam a lány fájóan ismerős felszerelését. Nem lesz gond… Nem lesz ameddig nem próbál megint a pajzs védelme alá venni… Remélem emlékszik a legutóbbira, és most csak tényleges vészhelyzetben fog védeni vele… Talán lesz olyan szerencsém, hogy már késő is legyen hozzá…
Végre nem egyedül vagy… Hát… Egy NPC társaságát én egyedülnek nevezném ,de inkább ráhagyom a dolgot, hátha épp emiatt fog békén hagyni a pajzsával…
-Reméljük - feleltem neki kicsit szkeptikusan. Annyi legalább biztos, hogy így nem egyedül kellene szembenézni egyikünknek sem a sűrű sötétséggel.
Az ismerős hangra fordulok csak a harmadik játékos felé. Chan… Te jó ég, ezer éve nem találkoztam vele… Remélem ő is kiheverte már az éjszakai közös… kalandunkat.
-Szia Chan… - pislogtam nagyokat.
Értetlenül fordultam a két kislány felé.
-Tudom, hogy betolakodónak tűnik, de lányok, ők egyáltalán nem gonoszak - intettem a fejemmel az idomár és a két petje felé. - Szerintem ők is szivesen segítenek ha megkéritek őket - jelentettem ki határozottan. Meg voltam győződve róla, hogy Chan nem azért jött a kazamatába, hogy bármit is ellopjon az NPC-ktől, és arról is, hogy ő is segítene a kislányoknak megvédeni az itemjüket. Rinnet közben félig-meddig tudat alatt figyelmen kívül hagytam… Kapóra jött, hogy Chant figyelhettem, és azt hogy a két kislány hogy reagál rá.
Chan közben menne is tovább, de valami miatt megtorpan. Végül kérdez. Meg sem fordul a fejemben, hogy ne válaszoljak.
-Engem a kislány megkért, hogy segítsek neki megvédeni egy itemjét, amit ebben a kazamatában őriz. - feleltem. - Ha jól sejtem Rinne szintén ezért van itt. - folytattam anélkül hogy a lovaglányra néztem volna - És titeket mi hozott ide? - érdeklődtem óvatosan.  Az nyilvánvalónak tűnik, hogy nem a kislányok egyik testvérével érkezett,  de azt nem tudnám elképzelni, hogy  ő is azok közé tartozna, akik feltörték az addig nem látogatható területet …

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi2217/2300[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Szophie on Hétf. Dec. 03 2018, 20:29- Nem, nem, nem, nem! - kiáltottam, és lélekszakadva rohanni kezdtem, egyenesen a köd felé, amelybe a szörny újra visszatért. Éppen csak kiszabadultam az engem fogságba ejtő sötétségből, máris egy újabb felé készültem venni az irányt, hogy meggondolatlanul belevessem magamat. Sajnos petem élt még a józan ész erejével. Az utolsó pillanatban fordult elém, és hevesen meglökött az ellenkező irányba. A meglepettségtől földbe gyökerezett a lábam, így az állat talált. Ereje, melynek pontjait én magam osztottam el, most a földhöz taszított, jó pár méterrel arrébb. Felülni sem maradt időm, a hatalmas mancs mellkasomon támaszkodott. Az irdatlan méretű farkas saját súlyával szegezett a padlónak. Vezér morgott. Olyan elszántsággal, amit utoljára a börtönből kijutva hallottam. Akkor, amikor egy ideig megszűntem állatidomár lenni pet nélkül, megszűntem Vezér gazdája lenni, és többé már nem ismert fel a rengeteg játékos között, akik a kazamatáját igyekeztek többször is meghódítani. A mostani ellenségeskedése azonban teljesen máshonnan fakadt, mint akkor. Vérmessége a hülyeség ellen szólt, amit elkövetni készültem. Tisztában voltam a választásával, hogy én értem jött el, hogy én vagyok fontos neki. Ettől függetlenül ki nem állhattam, miképpen most uralkodni kívánt felettem. Egy pet sem teheti ezt meg gazdája felett! Nem is tenné, ha rendesen idomított. Vezér sem tette volna, mígnem újra el nem vadult, és azóta is a félvadság állapotában leledzett. Ritkán mutatta ezt már ki, az elmúlt évben sokat dolgoztunk rajta, hogy megzabolázzuk természetét, és a havas szintek kitűnő táptalajnak bizonyultak az agressziójának levezetéséhez. Ez most viszont újra egy olyan alkalom volt, amikor megpróbált falkavezért játszani. Nem hagyhattam.
Karjaimmal megragadtam mancsát, aktiváltam súlyemelés jártasságomat, és igyekeztem lelökni őt magamról. Oldalra gördültem, és ő négy mellső mancsára támaszkodva kúszó állást vett fel. Láttam rajta, hogy támadni készül. Ösztönösen előreugrottam, hogy a csapást én kezdeményezzem, egyenesen leteperve őt a földre. Hadakozni kezdtünk, birkóztunk, amiképp egy ember és farkas csak képes. Harapott, hát én is ezt tettem, karmolt, így én is bevetettem emberként alig hasznos körmeimet. Téptem a szőrét, és rámorogtam, miképpen ő is rám. Egy pillanatra összeforrt lényünk, mindkettőnkből előtört az a hasonlóság, amiért egymás párjának választott minket a sors Kayaba kereke. Hiába nem voltak érzékszerveim az övéjéhez hasonlatosak, ez ebben a rendszerben nem számított. A játékban ellenfélként rúghattam labdába egy farkas ellen, s egyenlő erővel martuk egymást. Hajam összekócolódott, végtagjaim sajogtak. Ám a harc feledtette velem egy röpke ideig bajomat. Az állatias ösztönök átvették felettem az irányítást, az eszem pedig kikapcsolt.
A csippanás szakított ki ebből az állapotból, mely az üzenet érkeztét volt hivatott jelezni. Megdermedtünk egy pillanatra, egymásra néztünk. Játékosan a farkas fülébe haraptam, majd átöleltem őt, fejemet a fejének nyomva.
- Köszönöm. - leheltem halkan. Megmentett, talán duplán is, még ha csak a respawn veszélyétől is. A következő pillanatban észlelésem is jelzett. Kezem elveszett a hófehér szőrben, úgy pillantottam az érkező irányába, várván, ki lesz az.

_________________
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi7791/8100[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Hinari on Kedd Dec. 04 2018, 14:14


Talpam alatt porzott a kazamata - futottam, sebesen és észrevétlenül, sötéten és puhán, keményen és könnyek között. Oda nem mehettem vissza, de láttam, láttam a fehér farkast; vagy... Megráztam a fejem. ... vagy csak a képzeletem játszott velem talán. Egy pillanatra a szemeimet is behunytam, ahogy küzködve a sokk ellen magam elé képzeltem a képet, erővel, szabad kezem ökölbe szorult, zihálva vettem a levegőt, el akartam, el akartam, el akartam menni innen! Sebesen szeltem át a folyosókat. Tudatosan választottam ki az irányt, oda mentem, ahol nem jártam még ezelőtt. A fehér kártyát kerestem. Ezt mondták, ezt tettem hát a szabadságért. Közben üzenetem érkezett, de nem tudott foglalkoztatni. Elegem lett. Gyűlöltem őket. Összepréseltem ajkaimat és elkiáltottam magam:
- Bármit is akartok, hagyjatok békén! - ordítottam bele a körülöttem lévő ürességbe, de ezzel együtt elvétettem a következő kanyart és meglepődve, bennakadt lélegzettel vágódtam neki a falnak és estem el. A Katana is kiesett a kezemből, az egyik zöldes fényű gomba fogta meg, hogy ne csússzon tovább. Felültem és mint már oly sokszor odabent, majdnem fél éve, térdeimet magamhoz húztam és karjaimat összekulcsoltam előttük. Fejemet befúrtam az így keletkezett kis lyukba és úgy maradtam. Még sokáig. Alexet akartam. Szophiet akartam. A céhtársaimat akartam... de ide senki sem jött utánam.
Úgy éreztem, megint meg vagyok láncolva, pedig ez nem volt így.
Jó pár perc beletelt, mire megnyitottam a levelet. Lassan, szkeptikusan és amikor elolvastam végül, érzelmek nélkül zártam be és álltam fel újra. Kezembe vettem a fegyveremet is és továbbindultam. Nem gondolkodtam rajta, ez nem az a hely volt. Egyenes, határozott léptekkel folytattam tehát utam, hárítva minden ingert, ami a külvilágból jött; még az Észlelésem jelzése sem érdekelt, hiszen nem tudott plusz, számomra fontos információt szolgáltatni már. Fakó pillantással mértem végig az előttem álló, engem egyelőre észre sem vevő csoportosulást, majd felgyorsítottam és egy gyors vágással kettéhasítottam a hozzám közelebb álló npc-t. Léptem egyet oldalra, tekintetem felmérte a távolságot, volt még egy belőlük mellettem. Nem hallottam, nem jutott el hozzám más, elmosódott foltok voltak csupán, érthetetlen szavak és arcok, melyek valahonnan ismerősek lehettek volna talán, de nem ebben a pillanatban. Nem volt náluk a kártya. Ha náluk volt is, túl sokan lettek volna ellenem. Felizzítottam a Katanát, a kislány mondott valamit, de nem ért el hozzám, felemeltem a fegyvert, élén megcsillant a halványzöld, tompa fény. Én csak a családomat, a páromat, a barátaimat akartam. Egyszer pedig minden rémálomnak véget kell érnie.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi14837/10100[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Ozirisz on Kedd Dec. 04 2018, 20:12

Sok mindenre számítottam, de erre nem, hogy Kanami egyből kihúzza a gyufát. Ahogy nekiállt papagájost játszani, meg hümmögni, egyből felment az agyvizem. - Nem szokásom magamat ismételni, de látom valaki nagyon nincs képben. Nem, nem mehettek át. - a lehető leghiggadtabb hangnemben válaszoltam neki. - Először is, olyat mondj, amit nem tudok. - reagáltam a lány újabb mellébeszélésére. - Komolyan mondom, hogy valaki ennyire nem osztott pontot Intelligenciára? - fakadtam ki. Épp az imént mondtam neki, hogy csak az igazat, nem a felderítés meg üzlet meg hasonló bullshiteket nyomassa, de mintha megakadt volna nála a lemez. A következő mondatain viszont kitört belőlem a röhögés. Még hogy én? Visszafordulni? A pofám leszakad. - Fordítva ülsz a lovon. Először is, ha téged nem érdekel, akkor nyugodtan tehetnél egy hátraarcot. Vannak jobban fizető melók is a városban. - majd mintha négyéveseknek kéne elmagyarázni, hogy nem játék a röfi orra, olyan stílusban folytattam – A gyengébbek kedvéért elmagyarázom érthetőbben: ha esetleg nem tűnt volna fel, éppen ellentétes érdekeink vannak. Küldetésen járok idelenn, és pont a hozzátok hasonló "felderítünk" meg csak "üzlet" jellegű alakok okozzák a bajt. - remélhetőleg leesett neki a tantusz – Eszem ágában sincs feladni a küldetést, vagy szánt szándékkal elbukni. Ezt megmondhatod a gazdidnak is – fordultam a japán csávó felé – Mellesleg nem befolyásol senki. Észérvekkel meggyőzött a lány, miért is lenne fontos segíteni neki. Végiggondoltam a következményeket, amivel a mulasztásom járna, és azt senki nem akarná. Te viszont határozottan rejtegetsz valamit. És légyszi legalább te kímélj a "csak felderítünk" jellegű kamu dumától, ha már Papagáj kisasszonynak ez nehezére esik. - kezdett világossá válni, hogy Kanami csak egy szimpla báb, akit ez a fura figura elhozott ide, anélkül, hogy bármit is érdemben tudna az egészről. Vagy csak a gazdi ráparancsolt, hogy játssza a kutyagumi hangját a fűben, legalábbis a lényegi információkról.

Aztán felpörögtek az események, furcsa csipogást hallottam a japán csávó felől, de túlságosan nem foglalkozhattam vele, mert ezzel egyidőben az észlelésem is bejelzett. Szóval a jelzett irány felé kaptam a fejem, és egy újabb játékos érkezett a helyszínre. Kicsit mintha Chanceryre emlékeztetett volna a lány, cicafül stimmelt, és szintén idomár ő is, legalábbis a pet alapján. Aztán ki tudja, egyik húsvét óta egyre több nem idomár kasztú játékos futkozik csirkével a feje búbján. Majd ahogy belekezdett az újonnan érkezett lány a mondandójába, egy kicsit furán néztem ki a fejemből. - Mármint ez a lány megpróbált rádtámadni, és lehet, hogy üldöz? - kérdeztem vissza értetlenül – Erősen kétlem, egész végig velem volt – mondjuk az tény és való, hogy ez az NPC kislány meglehetősen gyors, és kicsit furcsálltam is, hogy milyen könnyedén tudta tartani a tempómat. De nem, annyira nem gyors, és nem tévesztettem szem elől. - Mikor, és hol támadott meg, és konkrétan miért? - tettem fel a kérdést. Remélhetőleg őtőle legalább valami használható információt is fogok hallani. Amikor azonban előásta a pálcáját, beálltam az NPC kislány elé védelmezőn. Valahogy kezd értelmet nyerni az, amit az újonnan érkezett lány mondott. Csak egy kicsit máshogy, mint ahogy ő előadta. Ha amikor állítólag megtámadta őt a lány, minden bizonnyal kellett lennie valami előzménynek is. Például az, hogy fegyvert fognak rá. Azt mindenki agresszióként értelmezi. Kanami újabb mondatait viszont nem tudtam hová tenni. Nem mintha nem mondtam volna el neki korábban, hogy hoppá, az együtt bandázás nem fog működni. Még ha egy pillanatra félre is tesszük azt a tényt, hogy ellentétes oldalon állunk, annyira jól nem ismerem, hogy minden további nélkül együtt barangoljak vele egy sötét kazamatában. Lehet, hogy csak egy fél pillanatra elég lenne félrenéznem, vagy kihasználja az első adandó alkalmat hogy elbambuljak. Az a vörös indikátor sem véletlenül figyelget a feje fölött. Szóval nope. Ez az egész olyan lenne, mint egy gyilkosság ami tetthelyre vár... - Nem a te dolgod. - válaszoltam Kanaminak a faggatózására. Egyrészt, nem kotyogjuk el a fontos infókat, főleg nem ingyen és bérmentve. Ja nem, nem ingyen, kaptunk "mi csakfelderítünk" meg "ez csak üzlet" jellegű useless infókat több példányban. - Tudom, mibe másztam bele, és nem véletlenül mondtam amit. És a kérésem pár perccel ezelőttről mindig érvényben van. De előtte még várom az információkat tőletek. Mit tudtok? - nézem hol a cicafüles lányra, hol a japán csávóra. A nodachi természetesen továbbra is nálam, az esetleges támadásokat kivédeni. Akár én vagyok a célpont, akár a kislány mögöttem.

_________________
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1495
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi9303/9700[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Penelope on Csüt. Dec. 06 2018, 12:24

Választ kapott a kérdésére és kezdett a kialakulni egy kép a probléma helyzetéről, miközben tagadhatatlan új ötletek és kérdések merültek fel benne.
- Ezek... csak nektek segítenek respawnolni? – Kérdezett vissza kendőzetlen. Bár ki is alakult benne két kérdés. Jó volna, ha az összes játékos megkaphatná ezt a „képességet”, valamint... ha nem... ha tényleg megszűnne npc-k és esetleg a mobok, szörnyek respawnja, vajon segítene vagy még nagyobb káoszt okozna. A gyenge gyenge maradna és csak az erősek és gyorsak vadászhatnak? Valamint ha ez így van... baj volna-e ez?...

- Ne vedd magadra, senkiben sem bízom. – Feleltem, a szomorkás kérdésére.
A beszédünket egy távoli vita hangja zavarja meg. Egyenes folyosón haladtunk előre, így nem tudtunk volna elbújni és úgy hallgatózni, tehát haladtak tovább, bár tisztes távolságban maradva figyelték a párbeszédet. Elég volt ahhoz, hogy teljesen összezavarja Penelopet, ismét. Előre haladva még egy lehetőség is felmerül.
- Sziasztok. Rendben, én elvonulok a másik lánnyal beszélgetni, ti pedig a maradjatok a hapsival, ha ez megoldásnak tűnik... Thulon itt marad addig veletek. – Jelezett a petjének, aki rosszallóan pillantott vissza rá. Voltak kérdései és csupán részletinformációkat hallott, amire ostobaság volna alapozni, de jól megőrizte magában. Egy pillantást vetett a magas srácra, akit felismert. Odabiccentett neki, egy kissé megkönnyebbült az ismerős arc láttán. Bár nem ismerte K1-et igazán, de nem tűn t veszélyesnek, a fiú, így jó volt egy ismerős arccal találkozni, ebben a zűrzavarban. Amennyiben a többiek elfogadták az újonc ajánlatát, akkor úgy is tettek, ahogy azt megbeszélték. Kellő távolságba vonultak, hogy ne lehessen hallgatózni, se oda –se vissza.

/Köszönöm, hogy megvártatok./


_________________
|Háttérszín:#badcfe| |Beszédszín:#ffff00|  |Pet:#eab551|
Penelope
Penelope
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2018. Oct. 27.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi145/1500[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (145/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Strea on Szomb. Dec. 08 2018, 13:23


-------------------------------------------------

szophie:
Szophie

Az Észlelésed egy sárga indikátoros íjászt érzékelt, aki a mellette lévő npc kislánnyal együtt lépett ki az egyik járatból, felajzott íjjal. Ahogy meglát téged a kislány, megijed és az íjász mögé húzódik:
- Hogy jutottatok el idáig...? - kérdi tőled majd választ se várva társa felé fordul - Öld meg, nem mehet tovább!
- Mégcsak vörösödni se fogok - húzza vigyorra a száját a fiú és máris elereszt egy nyilat feléd, de - hála a magas fegyverkezelésednek - ki tudod kerülni azt. Ezen aztán meglepődik, majd elismerően bólint - Szép - mondja - Hogy hívnak? - kérdezi aztán mosolyogva, pirosan a kihívás miatti izgatottságtól.
Ekkor újra jelez az Észlelésed: az egyik távolabbi folyosó felől egy fiú érkezik. Ha emellett megnézed a befrissült térképed, a következőket láthatod: a felfedezett területek aránya drasztikusan megnőtt és már látszanak a határvonalak is. Elég nagy terület, ahogy azt sejthetted, de kb 20%-a még így sincs felfedezve. Az egyik ilyen rész egy hatalmas terem túloldaláról nyílik - éppen onnan, ahol te vagy -, aminek közepére egy piros felkiáltójel van rajzolva és te talán tudhatod is már, hogy miért.


Ilja

Téged is teljes titoktartásra köteleztek, miután kijutottál, a múltbéli és jövőbeli kezelési költségek ellenében pedig megállapodtatok, hogy ha szükség lesz rád, bármikor betehetnek a játékba egy-egy küldetés erejéig. Ez a mai is éppen ilyen volt: az első alkalom, amikor a Sword Art Online bejelentkezőképernyője virít előtted a fehér szobában, fejeden az AmuSphere-el.
- Egy itembe rejtett programot kell megtalálnod, ami valószínűleg egy kis fehér kártya - mondja a férfi még a Link Start előtt - Rögtön egy kazamatába küldünk be, ahol már lesznek páran. Nemrég a tudomásunkra jutott az is, hogy a játék npc-k segítségével védekezik, tehát ha látsz npc-t, próbáld meg minél hamarabb eliminálni. A lényeg, hogy minél kevesebb információt tudjon meg arról, hogy miért vagy, vagytok bent. Pár munkatársam odabentről is toboroz segítséget. És ami a legfontosabb: ma éjfélig van csak időd rá. A térképedet időnként lefrissítjük. Sok szerencsét!

Belogolás után azonnal a már említett halványzöld fényű kazamatában találod magad, és el is töltesz egymagad sétálva, terepet fedezve körülbelül két órát - amikoris hirtelen egy sűrű ködfelhő burkol körbe, megfosztva téged minden érzékedtől. Vonszol magával, de hogy hová és merre, azt képtelen vagy kideríteni. Végül egy kisebb sziklaomlás szabadít ki, ami elpixelezi a mobot: ha körülnézel, hová is lyukadtál ki, láthatsz egy előtted kiszélesedő termet sűrű köddel a szakadékban, ami mellette tátong, meg egy idomárlányt vörös indikátorral, farkas pettel.
Éppen egy npc kislánnyal és egy sárga indikátoros íjász játékossal beszélgetnek.

Iljához nem kötelező külön hszt írnod.

-------------------------------------------------

Kanami, Ozirisz, Mirika:
Kanami, a társad egy "Kösz!" kíséretében, arcán elismerő vigyorral fogadja el tőled az italt és kortyol is bele azonnal. A vitátokba Ozirisszal nem szól bele; ő már elmondott mindent, amit el lehetett. Éppen a frissített térképét nézegeti, amikor Mirika megjelenik: Miri, téged (és nem a cicafüleidet és farkad) hosszan és érdeklődve figyel, de egyelőre egy biccentésen felül nem szól hozzád semmit. De azért lopva-lopva rád pillant.
A kislány hevesen rázni kezdi a fejét a vádra:
- Sem én, sem a testvéreim nem bántanának olyan játékost, aki segít nekik. Biztos megtámadtad szegényt és védeni akarod magad, azért hazudsz! - közli, amire Kanami megbízója csak grimaszol egyet.
- Mondod te... - böki oda a kislánynak, mielőtt azonban az npc reagálni tudna, ellöki magát a faltól és Kanami felé fordítja a térképet, úgy, hogy Ozirisz ne lássa. Miri, ha lenyitod a térképed, te is ugyanezt láthatod rajta: a felfedezett területek aránya drasztikusan megnőtt és már látszanak a határvonalak is. Elég nagy terület, ahogy azt sejthettétek, de kb 20%-a még így sincs felfedezve. Az egyik ilyen rész egy hatalmas terem túloldaláról nyílik, aminek közepére egy piros felkiáltójel van rajzolva.
- Hát ezt nem tudom mi - vakarja a fejét a férfi - De azt hiszem erre kell mennünk - mondja és elindul. Nos, mentek utána, vagy próbáljátok megállítani? Mit tesztek?

-------------------------------------------------

Silence, Danee, Chara, Ditto:
Chara, a kislány megijed a torkának szegezett késtől és egészen addig lélgeztevisszafojtva figyel, amíg nem kezded el neki ecsetelni a módszert. Ekkor türelmetlenül ráncolja össze a homlokát majd csattan fel:
- Lassan, lassan... nincs időnk erre! - közli veled.
- A vörösökkel úgyis csak a baj van... - teszi közben hozzá a testvére fejét ingatva.
- De ha gyenge pont kell, az minden játékosnak van - folytatja az első npc - Például le tudjuk vinni a szinteteket egyesre. Ez hogy hangzik? - kérdezi félrebillentett fejjel - Vagy meghaltok, ha elbukjátok a küldetést. Akárhogyan is, de végül segítenetek kell - jelenti ki magabiztosan, testvére viszont néma marad.
Eközben Daneeék küldetésadója lassan sóhajt egyet a lovag megjegyzésére:
- De ha nem védesz meg és eltűnök, térkép nélkül nem mész sokra, nem? Ezt átgondoltad már? - veti közbe és zsebre vágja a kezeit. Látszólag nem frusztrálja a kialakult helyzet, de azért Silence mellett marad, akkor is, ha a lány elindult közben. Zöld indikátora van, a térképe csippanására pedig megnyitja azt és elkezdi nézegetni. Csak a felé szegezett kérdésre (és fegyverre) emeli fel fejét:
- Én semmilyen itemet nem keresek. Felfedezni jöttem ide, ez a célom - válaszol higgadtan, majd Ditto felé fordítja a fejét - Az urat pedig kérném, hogy ne csak abból következtessen, amit a saját "csapattársai" mondanak - jelzi kezeivel az aposztrófot - Mi is itt vagyunk ám - mutat magára, majd megnézi a térképet újra és két játékosa felé fordul:
- Azt hiszem megvan, merre kell mennünk - mondja és ha odahajoltok a térképhez (Silt és Daneet engedi, a többiek előtt bezárja, ha odamennének), láthatjátok, hogy a felfedezett területek aránya drasztikusan megnőtt és már látszanak a határvonalak is. Elég nagy terület, ahogy azt sejthettétek, de kb 20%-a még így sincs felfedezve. Az egyik ilyen rész egy hatalmas terem túloldaláról nyílik, aminek közepére egy piros felkiáltójel van rajzolva. A férfi a fekete területre bök rá - Szerintem ez a vége. Erre kell továbbmenni - mutatja és ha nincs ellenvetés, el is indul.
- A kislány npck pedig valószínűleg hazudnak. Semmilyen nekik fontos tárgyat nincsen szándékunkban eltulajdonítani - int viszlátot még.
- Nekünk kell hamarabb odaérni! - kiált fel egyszerre a két kislány és Chara illetve Ditto felé fordulnak - Ha mi érünk oda hamarabb, nem kell megölnötök őket - mondják és hamarost indulnának is - csak éppen pont arra, amerre Daneeék igyekeznek. Mit tesztek, hogyan tovább?

-------------------------------------------------

Chan, Rinne, Chakna, Hinari:
Rinne, a kislány csillogó szemekkel bólogat a megoldásodra, hiszen ha Chan visszafordul, egészen biztosan nem fog időben odaérni az itemhez. Közben megérkeznek Chaknáék is, amit viszont Chanról mondasz, Chak, azt a kislányok elgondolkodva hallgatják:
- Szóval ismered őt? Chan a teljes itteni neve? - kérdezi az npc, aki veled jött, és talán lesz is időd válaszolni még, mielőtt Hina megérkezik. Akkor azonban már késő bármit is tenni, mert a kardforgató lánynak a hozzá közelebbi kislányt - Chakna társát - sikerül elpixeleznie. Testvére felsikolt és Rinnehez húzódik, egészen belekapaszkodva annak felsőjébe a rémülettől:
- Öld meg, öld meg, öljétek meg! - kéri könnyes szemekkel, majd Chan felé néz - Ha segítesz megölni, adok neked bármit, amit csak akarsz - mondja, kicsiny kezeivel még mindig a lovaglány ruháját markolva.
Chan és Hinari, ha közben megnézitek a térképeteket, amely az előbb frissült be, láthatjátok, hogy a felfedezett területek aránya drasztikusan megnőtt és már látszanak a határvonalak is. Elég nagy terület, ahogy azt sejthettétek, de kb 20%-a még így sincs felfedezve. Az egyik ilyen rész egy hatalmas terem túloldaláról nyílik, aminek közepére egy piros felkiáltójel van rajzolva. Hina, te vagy talán az egyetlen, aki tudja, mit takar a jelzés, az út viszont arrafele vezet keresztül.
Mit tesztek? Elindultok valamerre, vagy harcba kezdtek egymással?

-------------------------------------------------

Riko, K1, Leo, Penelope:
Penpen, az npc az első kérdésedre bólint:
- Igen, csak nekünk, meg a hozzánk hasonló npc-knek - feleli, a következő mondatodra azonban nem szól semmit, csak szótlanul nézi, ahogy felvésed a jeleket a falakra.

*

Ito Saborou egy középosztálybeli, átlagos férfi volt. Szerette feleségét és egyetlen kislányukat; minden reggel eljárt dolgozni a laborba, este pedig hazametrózott. Életében semmi rendkívüli nem volt és nem is akarta, hogy legyen. Pár barátjával minden másnap elmentek szakézni. Ezt az egyet megengedte magának. Aznap azonban valami kizökkentette mindennapi ritmusából: főnöke behivatta magához, és egy egész napos pluszmunkáért cserébe hatalmas bónuszt ajánlott föl neki. Így lesz pénze megvenni kislányának azt az ajándékot karácsonyra, amiről - anyagi körülményeik miatt - már több éve letettek! Alá is írta a titoktartási szerződést és bár fogalma sem volt róla, mi az a Sword Art Online és egyetlen virtuális játékot sem játszott életében, de úgy gondolta, több órát gyalogolni valami helyen pár bent ragadt gyerekkel csak nem lehet olyan nehéz. Nagyjából utána is olvasott az ott használatos alapfogalmaknak huszonharmadikáig. Akkor aztán a fejére tették a sisakot, generáltak neki egy sablonkaraktert és betették a játékba.

Most pedig itt van ezekkel a játékba buzultakkal körülvéve, teljes káoszban, és bármennyire is igyekszik, nem haladnak a küldetéssel, amiért a pénzt kapja majd. Meg ez a kislánynak álcázott, idegesítő program is - értitek, egy program!!! - ellene akarja fordítani a csapatát, amit nagy nehézségek árán kollégájával összeszedtek. Még jó, hogy mindigis jóban volt Koutával és megbeszélték, hogy beprogramoz a virtuális táskájába pár flaska szakét, ha cserébe Saborou is meghívja majd őt egyik este. Rezzenéstelen arccal veszi elő a másodikat, ahogy az elsőt kikapják a kezéből. Bőven van információja a fiatalokról, akikkel - akiken - dolgoznak, így nem esik nehezére a szőke fiút meggyőznie arról, hogy jót akar neki. A főnöke is ezt mondta: munkájával sok bajbajutott gyereken segít majd. Saborou pedig minden további nélkül elhiszi ezt neki.
- Ping. Pingnek hívnak - feleli a fiú kérdésére. Kinti nevét természetesen nem mondhatja el, a karakter névválasztásánál pedig ő kérte ezt, kislánya miatt. Azokban a napokban kicsi Kanon megrögzötten nézte a Mulánt naphosszat, gondolta milyen jót mesélhet majd neki egy ismeretlen hősről, aki szintúgy Pingnek nevezi magát. Indikátor? Mi is az az indikátor? - Jah, persze - bólint a kérésre - Mindenki, aki segít, kap jutalmat a végén. Ha te ezt kéred, akkor meg lehet oldani - emeli fel hüvelykujját a srácnak mosolyogva. Kouta biztos elintézi majd. Nem lehet annyira nehéz, nem? És ha ez kell a küldetéshez, ő bizony megteszi! Hisz ez csak egy hülye játék.
Csak tudná, miért hat rá ennyire a szaké, amikor odakint a szervezete ennyitől max kiröhögné...
Közben a program - egy program!!! - is hozzáteszi a magáét, az italtól magabiztos Saborou pedig határozottan rázza meg a fejét:
- Csak figyeld meg, vissza is tudja vonni a dolgot, ha nem ugrálsz úgy, ahogy ő gondolja - mondja, majd eszébe jut egy fontos érv, így nyomban hozzá is teszi - Ha vele tartasz, lehet legközelebb arra kér meg, hogy fordulj a barátod ellen. Ő is itt van, bizony - húzza meg a flaskát újra majd megtörli a száját. Az időközben megérkező játékosnak mosolyogva biccent köszönésképpen, a petet pedig árgus szemekkel nézi. Hogy itt ilyen betanított állatok is vannak?
- Nekem jó - bólint Penelope felvetésére - De nem bízok bennük, hogy nem hallgatnak ki már messziről is - mutat az npckre és elhúzza a száját. A csippanásra aztán megnézi a térképét és felcsillannak a szemei, el is felejti, miről volt szó az előbb - Már nincs sok hátra abból, amit be kell járnunk - fordul a lovag és a topogó fehérhajú csajszi felé, megmutatva nekik is a dolgot - Egyetértek. Szerintem induljunk. Nos, hogy döntesz? - fordul Leohoz és ha nincs ellenvetés, el is indul. Fejében ekkorra márcsak az ajándék jár, amit holnap reggel megvesz majd.


*

A kislány Leo kérésére csak bólint:
- Persze, hogy meg tudom változtatni - mondja büszkén, szinte egyszerre a férfivel - Amint teljesíted a küldetést, már át is állítom! - teszi hozzá, ellenséges pillantást vetve a Pingként bemutatkozó férfire. Az őt megszólító lovagnak is válaszol, bár kislányos-sértetten, karba tett kézzel:
- Még nem. De meg tudom ám tenni! - közli vele.
- NOEGEA4-nek hívnak - néz Rikora - És a feladatom megvédeni az itt található itemet.
K1 és Riko, ha megnézitek a térképet, amit a férfi felétek fordít, láthatjátok, hogy a felfedezett területek aránya drasztikusan megnőtt és már látszanak a határvonalak is. Elég nagy terület, ahogy azt sejthettétek, de kb 20%-a még így sincs felfedezve. Az egyik ilyen rész egy hatalmas terem túloldaláról nyílik, aminek közepére egy piros felkiáltójel van rajzolva. Ping nem igazán kommentálja a dolgot, valószínű jelentőséget sem tulajdonít a piros ikonnak.
- Ha elvonulunk, ők közben itt fognak hagyni - mutat rá Penpen npc-je a tényre, amire a másik kislány is csak bólint. Amikor viszont Ping elindul, mindkét kislány ijedten lép előrébb:
- Nem mehetnek tovább! - mondják.
- Ha nem akadályozod meg, tényleg leviszem a szintedet egyesre! - szól Leohoz NOEGEA4. Nos, mit tesztek? Elindultok, vagy éppen ellenkezőleg, megpróbáljátok egymást megállítani? Hogyan tovább?

Határidő: december 15., délután. Este már mesélnék ^^

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi0/0[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Rinne on Szomb. Dec. 08 2018, 14:17

KS


Úgy tűnt, a kislánynak is tetszik a javaslatom, én pedig büszkén kihúztam magam, hogy megoldottam a problémát. Akkor is, ha esetleg az idomár nő nem ért egyet velem... Mire azonban megtettem volna az első lépést az általam preferált irányban, valaki belépett közénk, és az NPC-k egyike felsikított. A másik már nem tudott, mert a pixelei beterítették a szűkös járatot, mely a szokásosnál zöldebb színt vett fel, ahogy a támadónk újabb csapásra emelte a fegyverét. Gyorsan kellett cselekednem, ha hagyom, hogy lesújtson, akkor ugrik az új sisakom Surprised Magam mögé löktem az NPC-t, a következő pillanatban pedig már elő is ugrott a pajzsom, hogy azzal blokkoljam a támadást. Csak ekkor néztem meg, hogy egyáltalán ki is próbálja elrontani a partit, a szőke nőt meglátva pedig eltátottam a számat.
- Hinarisan! - szemem felcsillant, Aincrad egyik, ha nem a legerősebb játékosa állt előttünk - Öljem meg? Az egy kicsit nagy falat lenne... - pillantottam hátra a kislányra - De fel tudom tartani, amíg ti elmentek! Chaknasan, vidd Noegesansant minél messzebb! - néztem rájuk magabiztosan, majd minden idegszálammal az előttem álló lányra koncentráltam.
- Hinarisan, sokat hallottam már rólad ^^ De azt nem tudtam, hogy végtelen kislányokra is rátámadsz - mondtam neki, bár a tekintete nagyon furcsa volt - Ezek szerint te gyűjtöd a programokat? - kérdeztem kíváncsian - Én a sapkákat gyűjtöm. Imádom a sapkákat! ^^ A kislány is megígérte, hogy kapok egyet, ha megvédem - büszkélkedtem el vele. Támadni nem támadtam, sőt, ha Hinarisan agresszív lesz, akkor azt hiszem kénytelen leszek használni a képességem, hogy minél tovább kitartsak ^^
Rinne
Rinne
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 142
Join date : 2018. Sep. 28.

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi8257/8500[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (8257/8500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Mirika on Szomb. Dec. 08 2018, 15:16

Meglepetés vendég~


Nyilvánvalóan nem sétálhattam csak úgy oda, hogy majd Momo átharapja az NPC torkát, mert azzal csak magam ellen fordítom őket. Szóval a terv az volt, hogy szépen a kislány ellen fordítom őket, és miközben nekiálltam a sztorinak, igyekeztem kiagyalni a részleteket is, mert nyilván nem fognak nekem szó nélkül hinni, és jönni fognak a kérdések. Addig is azonban végignéztem a társaságon. Ugye az égő kardos palit felismertem, és úgy festett, hogy ez nem kölcsönös, ami jó. Volt egy vörös indikátoros csaj, akit így pár szó alapján nem igazán kellett győzködni arról, hogy az NPC megbízhatatlan, és nem is egy hardcore gyilkos arc. Eléggé emlékeztetett Riko-chanra :3 Meg volt egy pasi, aki borzalmasan kilógott a sorból, és láthatóan baromira érdekeltem. Lehet ő az egyik belső munkatárs? Na de ekkorra már záporoztak is a kérdések, szóval...
- Ja, ez a baj, hogy amint megtagadtam a segítséget, egyből rám támadt a "testvéred" >.> - vágtam rá először a kislányra a választ. És így lesz a full kamuból hiteles sztori, legalábbis ha "testvérek", akkor gondolom ugyanolyan vagy nagyon hasonló külsejűek az NPC-k ténylegesen is. Persze ez a logikus is, hogy ha ugyanaz a feladatuk.
- Tök cukik meg minden, de csak amíg elérik a céljukat... Még jó, hogy engem nem lehet az orromnál fogva vezetni - tettem hozzá, majd a magas szintű srác felé néztem. Bakker, már a neve is a nyelvemen volt.
- Nem néztem merre jövök, örültem, hogy gyorsabb vagyok... Két-háromszáz métert rohantam mire belétek futottam - mondtam, majd a kardjára pillantottam - És azt az izét én letenném a helyedben, egyes szintű vagyok, és ez nem védett terület. Ha megvágsz azzal a vacakkal... - nyeltem egyet, majd megrázkódtam, mint akit kiráz a hideg. Közben a másik csávó a térképet kezdte el piszkálni, és kijelentette, hogy merre kell menniük, úgyhogy én is meglestem gyorsan, hogy mit néz. Nem mondom, hogy tetszett a piros felkiáltójel, de bíztam benne, hogy az a kártya helyét jelzi, és nem valamit, ami őrzi a mögötte lévő sötét területet.
- Az tuti, hogy én nem maradok itt egyedül ezek után... - húztam el a számat, de még nem zárkóztam fel, előtte szerettem volna tudni, hogy reagál az NPC, meg a frontharcos barátunk. Ha esetleg hátrahagynák a kislányt, az lenne a legjobb.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi576/600[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by K1 on Szomb. Dec. 08 2018, 15:25

JF csoport

Mondja el nekem valaki, nagyon szépen kérem, hogyan sikerült abba a szituációba kerülnöm. Nem is olyan régen még minden rendben volt és két marékkal tömtem magamba finom gyümölcsöt. Akkor viszont ott álltam egy kisebb tömeg közepén melynek a tagja egy megbízhatatlan fickó és egy velejéig romlott kislány. A szüleim mindig arra neveltek, hogy nem szabad bántani a nálunk gyengébbet, a gyerekeket meg főleg nem, őket külön védeni kell. Hisz olyan gyöngék és kiszolgáltatottak, csakis egy igazán romlott lelkű alak képes kezet emelni egy kölyökre. Mikor az a fickó elkezdett mutogatni azzal a görbe ujjával, valami megmozdult benne, pedig nem is ittam előtte. Szép és jó, ha valaki a lovagot játssza viszont előtte nem volt meg a bátorságom hozzá. Végül is mégis csak egy Npc nem valódi ember, minek kockáztatni érte. Akkor viszont meg sem fordult a fejemben csak azt halottam ez így nem helyes.

Valami azt súgta, hogy ezúttal a lelkiismeretemre kell hallgatnom és én ekképp is cselekedtem. Nem vártam el, hogy a nyakamba boruljon, mint ahogyan páran tették, de egy köszönöm jól esett volna. Mégis mintha tudomást sem vett volna rólam, csakis Leonardal volt elfoglalva, vagyis azt akarja, hogy ő segítse mi meg kopjunk le. Egyedül az agresszív kislányból sikerült valamennyi reakciót kicsikarnom, ami megnyugtatta zaklat lelkemet.

Nem igazán figyeltem mit is mondott az a Ping-pong, legalábbis csak fél füllel füleltem. Nagyon beszélt valamiféle jutalomról, ami egyáltalán nem érdekelt. Előtte is megvoltam nélküle és úgy véltem utána is megleszek. Van, amit nem lehet aranyért vagy csecsebecsékért megvásárolni, köztük voltam én is.

Nem tudom megmagyarázni miért húztam fel magam annyira mikor megfenyegette a szőke srácot, alig ismertük egymást. Egy alkalommal beszélgettünk egy kocsmában is iszogattunk, ennyi. Mégis mikor a fülembe jutott, hogy valaki fenyegetni esküszöm, kinyílt a bicska a zsebembe. Látszott, hogy valamit nagyon meg akart védeni, de ez a pszichopata viselkedés egyáltalán nem tetszett. Ha közölte volna velünk mik a céljai és szépen kérte volna a segítségünket, lefogadom mindenki, vagyis majdnem mindenki belement volna. Ha egy történet lett volna, akkor érdekesnek találtam volna, ott akkor viszont nem igazán csíptem a helyzetet. A kis program lány dilemma elé állított, melyik oldalra álljak? Segítsek egy tisztességes, jólelkű srácnak, vagy ne álljak ama lány útjába, aki elveheti a pontjaimat. Legszívesebben behúztam volna neki egyet vagy elmondtam volna mindennek, de mégis csak egy gyerekvolt. Akkor, ha valaki rátámadt volna, nem tudom, hogy közbe avatkoztam volna, küzdöttem a belső lelkiismeretemmel.

Igyekezve mindenkit megelőzni felálltam majd megragadtam a grabancánál fogva és egy kézzel felemeltem úgy szem magasságba.
- Kölyök, nem szép dolog fenyegetőzni, ha szívességet kérsz. Hogy ez egy idióta még megértem, de neked több eszed lehetne. – mutattam a fura nevű pasasra közben pedig mélyen a csitri szemében néztem, olyan morcosan ahogy csak tudtam.
Megfordult a fejemben egy elfenekelés is azonban az már túlzás lett volna, ráadásul abban a világban nem létezett fájdalom.
/Miután letette a kislányt birka módjára megy a többiek után./
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 545
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi1576/1700[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (1576/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Leonard on Szomb. Dec. 08 2018, 20:22

KS Csapat

Na nem mintha nagy győzködésekre lett volna szüksége Leonak, csupán tesztelni akarta, meddig mennek el a céljuk érdekében. Úgy látszott, mindketten lehozták volna a csillagokat az égről, ha úgy tetszik kívánni. Nem hitte, hogy valóban bármelyikük is szolgálni tudna jutalmul a zöld indikátorral, habár valahol mélyen legbelül megcsillant benne a remény.
Ennek ellenére természetesen tovább folytatódott a győzködés, mikor is a Ping elnevezést viselő faszi kiejtett a száján valami olyat, amire egyáltalán nem számított.
Majdnem felkiáltott, hogy "Ejj, és ezt eddig miért nem mondtad?", ám nem akarta elárulni magát. Közben pedig elöntötte az öröm és a düh egyszerre szívét. Hisz nem azért juttatta ki Ilját, hogy most visszaküldjék kényük-kedvük szerint. Ennek ellenére mégsem tudott haragudni. A férfi épp azokkal az információkkal szolgált számára, amelyek a legnagyobb ajándékot jelentették neki. Így mi jogosítja fel rá, hogy még ezen kívül is kérjen valamit? Megkapta már a legtöbbet, amit akarhat. Kirángatták őt a találgatás mocsarából, a kétségek erdejéből; Ilja él. Mindig is mélyen hitte, hogy ez így van. Ezért is követte el szörnyű tettét újra meg újra. Igazolni akarta magát, hogy nem ölte meg a legjobb barátját. Most viszont bizonyosságot kapott, és nem maradt több "de mi van ha?".
Mindeközben az idő megsürgette őket, és az NPC kislány mindezt további fenyegetőzéssel jutalmazta. Úgy nézett ki, ivócimborája mindezt nem tűrte szó nélkül. Leo elismeréssel adózott annak reakciója előtt. Valahol talán meg is hatotta volna a gesztus, miképpen a lovag védelmébe vette, ha nem éppen Iljával lett volna telve minden gondolata.
Odalépett hát K1-hez, és bátorítóan a kislány fejére tette a kezét. Rámosolygott, majd hátulról belemélyesztette a kardját. Nem volt más megoldás.
- Nem tehet róla. Nem fogod tudni megváltoztatni a programját. - csóválta meg a fejét, és lovag társára nézett. - Ne feledd el, hogy ő nem több egy programnál, lehetne akár ronda mob, vagy alvilági alak külseje is. Mivel a játék fejlesztői céljait az szolgálta, ha megesik rajtuk a szíved, ezért kislány alakot adtak nekik, de lehetett volna akár kiskutya is. - magyarázta álláspontját, remélvén, hogy a többiek nem hiszik róla, hogy egy szívtelen gyilkos, akármit is sugalljon indikátora. Nem, ha játékosokról volt szó, csakis az többiek érdekeit nézte, ahogy azt tette volna példaképe, Lewis is. Nem érdekelte a szintje, ha egy ilyen fontos témáról van szó. Egyszer már visszaküzdötte magát, képes lesz rá legközelebb is. Az emberéletek fontosabbak voltak bármilyen megszerezhető javaknál, legyen az valóságos vagy virtuális. Vannak mások, többen is, akik gyakják a mobokat, harcolnak a bossok ellen, lépik a szinteket. Mások küzdenek az élvonalban. Ha Leo útja nem erre vezet, akkor hát képes lemondani róla. Szophienak hála legalább földönfutó nem lesz, a többi meg nem érdekes. Vesztett már el többet is.
Ezek után, ha sikerült neki megölnie a leányzót, ha nem, a japán férfival ment tovább.
- Nem sokat mondhatok, amivel tisztábbá válik a kép - fordult aztán Rikomonohoz, és magyarázni kezdte mindkét játékostársának a szituációt. - De ez a fickó kintről jött, a csapat tagja, akik kintről igyekeznek segíteni a bent ragadt játékosokat. A kártya fontos kulcs ebben, viszont Kayaba beprogramozta ezeket az NPC-ket, és még ki tudja, mit, hogy védjék meg bármi áron. Sietnünk kell. - közben el is indult, hosszúakat lépkedve, térképén folyamatosan ellenőrizve az útvonalat. - Úgy hiszem, nemsokára kezdődik a buli. - bökött a piros felkiáltójel felé. Remélte, hogy útba fog esni a szarvasos lány, miközben kihallgatja a saját NPC-jét. Ha így alakul, akkor majd azt is kiiktathatja.


A hozzászólást Leonard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 08 2018, 21:36-kor.

_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 295
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi3422/3500[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (3422/3500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Rikomono on Szomb. Dec. 08 2018, 21:22

JF


Mindig is az a típus voltam, akinek hamarabb eljárt a keze, mint a szája. Úgy voltam vele, hogy az első megérzésedre kell hallgatni, ha gondolkodni kezdesz, az csak összezavar. Talán ezért is vagyok ennyire süsü. Amihez kellett, ahhoz értettem, amit tudnom kellett, azt megtapasztaltam, a többire meg sose áldoztam a kevéske eszemből, és eddig egyetlen egy alkalom se volt, amikor hiányát éreztem volna a tudásnak. Mindez pedig ahhoz vezetett, hogy a jelen lévő fogalmam sincs hány emberből és programból pedig csak egyetlen egyre figyeltem, és az Leo volt. Megérzés, hogy benne lehet bízni. Úgyhogy amikor megláttam, mit csinál, én se vacakoltam. Két pillanat se kellett hozzá, és a tőrjeim belemélyedtek a másik NPC-be, aki ezzel a szőke kislánnyal érkezett valamikor, de ugyanolyan baszottul idegesítő volt, mint a másik. A feladatukat már tudtam, az alapján nem volt kár értük, szóval egy pillanatig se hezitáltam, és semmi megbánás nem volt bennem. Csak utólag jutott eszembe, hogy ha tényleg képesek arra, amivel fenyegetőznek,  akkor itt kurva nagy bajba kerülhettünk volna, ha nem teszem meg.
- Nyugi, téged nem bántalak, akárki is vagy - mondtam a szőke kiscsajnak, majd visszafordultam Leóék felé. Meg kell mondjam, rohadt kúl volt a srác, ahogy kezelte a helyzetet - Szerintem gyere velünk, annál a nyominál van egyedül térkép - mondtam még az idomárnak a sötét hajú csávóra mutatva, aztán visszabaktattam vagy vele, vagy nélküle. És akármennyire is mehetnékem volt, amikor kinyílt Leo szája, mégis megtorpantam.
- Heh? - csúszott ki az értetlenkedés, és rápillantottam a japán fickóra - Kintről? Mármint... - értettem, csak elhinni nem akartam - Ez igaz? - szegeztem neki a kérdést a kísérőnkhöz, kivételesen úgy, hogy nem szegeztem neki a falhoz - Baszd meg, miért nem ezzel kezdted?! - jött az újabb követelőző kérdés, de aztán eszembe jutott még valami - Ácsi, hogy tartod a kapcsolatot a kintiekkel, honnan tudod, mit kell csinálnod? - kérdeztem tovább. Érted, a sisakunk leblokkol minden külső izét. Totálisan le voltam sokkolódva, kvázi zombiként szédelegtem a többiek után, ha elindultak, márpedig miért ne indultak volna el? Mintha valami olyasmiről gagyogtak volna, hogy találtak valamit.
- Az tuti, hogy ezért én nem csak egy vacak ércet fogok kérni... - motyogtam teljesen elhűlve.
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 450
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi11291/10100[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (11291/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Chakna on Vas. Dec. 09 2018, 00:44

Chan válaszát is megvárnám, mielőtt a kislánynak válaszolok… De már késő is lenne…
Fogalmam sincs mi történt… Az egyik pillanatban még biztosan láttam a kislányt, akit elkísértem a kazamatába, megígérve, hogy ami tőlem telik, azt megteszem, hogy megvédjem… A következőben már csak a pixeleit bámultam egy pillanatig meredten. Reflex volt, hogy még mielőtt felfogtam volna ki támadta meg az npc kislányt, már felhúzott íjjal szegeztem nyilat a támadóra…
-Hinari… - leheltem szinte magam elé döbbenten leengedve az íjamat, hiszen rögtön felismertem,  ahogy felfogtam amit látok, és megrohantak az emlékek… Túl sok volt az egybeesés, hogy ne jusson eszembe…Megint meghalt valaki, akit védenem kellett volna… Akit Nekem kellett volna megvédenem.
-Mit… - kezdtem bele a mondatba, de Rinne hangja belém fojtotta a szót. A kislány elé léptem, de nem indultam el. Ez a mozdulat is pusztán ösztönös lépés volt. Magamba roskadtam
-Én nem…- ezt a mondatot sem tudtam befejezni… Nem tudom megvédeni… Egyedül nem…
Senkit, senkit nem tudtam megvédeni…
Dühös lettem. Iszonyú dühös… magamra… Aztán megakadt a tekintetem a kardforgató lányon, és a dühöm utat talált.
- Úgy tudtam a Justice League azért alakult, hogy megvédje az ártatlanokat Aincardban… - néztem Hinari szemébe kifejezéstelen, szinte üveges tekintettel - Ez lenne az igazságszolgáltatás, és az ártatlanok? Hogy ok nélkül rátámad a céh vezére egy ártatlan kislányra? Legközelebb egy játékossal fogod ugyan ezt tenni? - kérdeztem forrongva a dühtől, lassanként minden mással elveszítve a kapcsolatot. Valahol viszont megszólalt bennem a csengő, ahogy lassanként eljutott a tudatomig a lány tekintete. - Ez nem te vagy… - tettem hozzá elfúló hangon. 
Valami nem volt rendben a lánnyal. És ez megijesztett. Szorosan a kislány elé álltam, bár pontosan tudtam, hogy semmi esélyem nincs, ha Hinari rám támadna.  Lassan hátráltam úgy, hogy az egyik irányból én, a másikból pedig Rinne pajzsa védje a kislányt.  Elkezdtem ugyan gondolkodni, hogy mit tudnék tenni, hogy anélkül oldjuk meg a helyzetet, hogy  bárki megsérülne, de minden gondolat, ami felmerült bennem, belefulladt ugyan abba az ólomsúlyú lassan meggyőződéssé formálódó hangba: Felesleges. Bármit is tennél, hiába való lenne. Nem vagy képes rá.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi2217/2300[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Leonard on Vas. Dec. 09 2018, 21:50


Ilja


Jönnek. A fekete limuzin észveszejtő sebességgel kanyarog a lepusztult panelházak között, az emberek félve rántják össze függönyeiket, húzódnak be sikátorokba, teszik arcuk elé sálukat, vagy húzzák fejükbe kalapjaikat.
Az autó megáll, és leparkol a ház előtt. A szomszédok már meg sem lepődnek, hisz sokadszorra történik meg ez a jelenet, tudják jól, az öltönyös alakok a kilencedik emeletet fogják felkeresni, hogy elvigyék a Minovszkij gyereket. Pedig Ijla Vaszilijevics a rég ott lakó nénik szerint mindig is jó gyerek volt, soha nem kevert az semmi bajt. Egyetlen bűne talán, hogy összebarátkozott azzal a Leonyiddal, valami tisztnek a fiával. Mindig kitűnt bozontos üstökével és drága ruháival. Lám - lám, mit ad isten, Ilja is rossz társaságba keveredett. Ki tudja, hova viszik ilyenkor, az elsötétített limuzinnal, hosszú hetekre eltűnve, itt hagyva szegény anyját. Az sem beszél semmiről. Kérdezni senki nem meri. Jobb ez így, a tudatlanság mocsarában, mielőtt az ember olyasmibe üti az orrát, amiről jobb nem tudni. Szibéria még a huszonegyedik században is olyan kimondhatatlan súllyal nehezedik az átlagpolgár vállaira, hogy jobb inkább nem firtatni a nagy emberek tetteit.

Ilja végigrobogott a koszos, szürke, graffitivel szennyezett lépcsőházon. A múltszázadban épült lift éppen nem működött - ebben a hónapban már harmadik alkalommal. Még égett homlokán édesanyja csókja, kezében ott gőzölgött az útra csomagolt étel. Sálja lazán megkötve, vállán átvetve lobogott utána. Ki tudja, miért sietett. Talán hogy minél előbb túl legyen a szomszédok kérdő pillantásain, a behúzott függönyökön át kikukucskáló szempárok erdején. Egy vágya volt csupán; az elsötétített autó hátsó ülésén elnyúlni, várva a találkozást újra a nagy emberekkel. Újra vissza Japánba, távol édesanyja főztjétől, távol barátaitól és iskolájától. Ám újra közelebb Leohoz.

Ujjaival dobolt a fehér bőr széken, tűrte hosszasan, hogy beállítsák a gépeket, hogy ráhelyezzék a mindenféle szerkezetet. Tudta, hogy nem kommunikálhat, nem küldhet üzenetet, és nem találkozhat senkivel. Tisztában volt vele; ő csak egy eszköz, semmi több. Mégis izgatott volt. A régi, rossz tapasztalatok miatt soha többé nem próbált ki semmilyen élővirtuális játékot, és messzire kerülte a hétköznapi videojátékok világát is. Édesanyján kívül senkinek nem beszélt kalandjairól a sword art online világában, és Leo hőstettéről sem. Ilját arra kérték, hogy ne adjon ki semmilyen információt, a fiú pedig jó polgárhoz híven hallgatott. Várta ugyan Ivan Anatolij Szergeszkij felbukkanását, számított a napra, amikor Leo apja elé hurcolják - a tábornok személyes megjelenésében soha nem bízott -, ám úgy tűnt, az ő egyszerű személyét még csak annyira sem tartották érdemesnek, hogy információkat szedjenek ki belőle. Így tehát folytatta mindennapjait a lehető leghétköznapibb ritmusban, csupán csak ezekkel a különös látogatásokkal megfűszerezve Japánba.

Végeztek. Megadták neki a jelet, ő pedig belogolt az évek óta nem látogatott világba. Megborzongott az ismerős panelt, invertoryt és felszerelést látva. Ez volt az, amelyet utolsó napján is viselt. Ez volt, melyre oly büszke volt mindig. Elindult. Mélyet dobbant a szíve a gondolatra, hogy Ő is itt van, legjobb barátja még mindig a játék rabja. Szívesen beszélt volna vele - annyi kérdése volna hozzá. Megköszönné neki, amit tett, hogy felszabadította.  Megölelné, és nem is engedné el többé. Rábeszélné, hogy jöjjön ki ő is, hogy ölje meg magát, és jusson ki. Folytathatnák együtt az életet, mint régen. Ma már egy csomó szuper eszközt fejlesztettek ki, aminek segítségével járhat. Kiküszöbölheti elveszett végtagját, boldog életet élhet odakint is. Újra vezethet, hiszen feltalálták már az autót, amihez nem szükségesek lábak. Minden olyan lenne, mint régen. Majdnem minden.
Futásnak eredt. Nem engedhette meg, hogy álomképekbe ringassa magát. Most a küldetésre kellett koncentrálnia. Mélyeket lélegzett, és haladt, amennyire csak pontjai engedték. Különös helyen járt, még sohasem látta ezt a szintet. Bizonyára később nyitották meg. Vagy nem is egy szint ez, csupán egy kazamata?
Rohant, ritmikus léptekkel. Nem volt más, csupán egy senki, aki a parancsokat teljesítette. Tudta, hol a helye. Kereste a kártyát. Ész nélkül rohant bele a vak sötétségbe..

_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 295
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi3422/3500[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (3422/3500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Kanami Minagawa on Kedd Dec. 11 2018, 15:44

A helyzet elég faramuci. Megvalva őszintén pontosan azokat a szavakat mondta el, amit meg lehetett jósolni. Ahogyan az én muksóm is megmondta tulajdonképpen szavaival azt támasztotta alá, hogy tényleg irányítják és így még veszélyesebb lett a szitu.

Kár, hogy engem annyira ingerelt amiket mondott, hogy öklömet összeszorítottam és dühömben felálltam. Azonban ahogyan a beszélgetés haladt rájöttem, hogy nem kéne, hogy eluralkodjon rajtam ez az érzés, bár nekem nem lenne annyira nagy súlya egy PvP harcnak, de ő... Nos inkább ebbe ne menjünk bele...

-Én ülök fordítva a lovon? Chö nézz magadra egy apró kis NPC úgy irányítja az agyadat, mint akit egy madzagon rángatnak. Szánalmas.
Mondtam neki, nem is törődve azzal, hogy ő több infót akar, meg, hogy mondjam el neki a többit amit tudok.

Annyira egyszerű egy figurának tűnik, pláne ha belevesszük, hogy egy NPC átmosta odafent az agyát. Mondjuk lehet nem ő tehet róla, de azt hiszem így nem támaszkodhatok arra, amit véltem tudni róla. Mondjuk emiatt van az is, hogy nem megyek neki, mert így még veszélyesebb. Akár egy olyan mob, amiről semmi infó nincs.

Aki pedig csatlakozik hozzánk, az pedig felteszi az i-re a pontot.

-Ha-ha elszólta magát a kisasszony nemde? Aki segít nekik azt nem bántják mi? Ez sokmindent megmagyaráz. Ha jól értem, ha nemet mondasz, akkor ő itt helyben megtámadna, csak próbáljuk ki!-Mielőtt tovább mondhattam volna gondolataimat azonban megzavartak egy térképpel.
Azt rögtön tudtam, hogy a felkiáltójel fontos lesz, de egy dolgot akartam jól megfigyelni, hogy vajon van-e kerülőút. Ha van és a tulok előttünk nem áll félre akkor arra kéne mennünk. Egyszerűbb lenne hagyni, hogy had egye meg a fene a kiscsajjal, mint hogy nekiállni verekedni.

-Szerintem ha már ott van nézzük meg.
Engem nem érdekel az sem, hogyha Ozirisz nem tart velünk, de követem a srácot. Nem bízom benne így agymosottan annyira, hogy nyugodt szívvel bóklásszunk erre.

_________________
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 538AV1

Karakter dala:Bad girls
Kanami Minagawa
Kanami Minagawa
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 310
Join date : 2017. Nov. 29.
Tartózkodási hely : Sötét pince sarkában

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi2574/2700[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (2574/2700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Szophie on Csüt. Dec. 13 2018, 22:42


A Vezérrel közös harc lendülete még ott dübörgött a mellkasomban. Kipirultan meredtem támadómra, az előző kikerülés okozta bosszúságtól, kócos hajam szemembe lógó fürtjei mögül. Számat széles mosolyra húztam. Az adrenalin tombolt bennem, mint valami megigéző drog. Egyszerre volt mérge testemnek, és felkorbácsolója megzabolázhatatlan ösztöneimnek. Alsó ajkamba haraptam, miközben éreztem az ismerős, minden porcikámat ellepő tompa zsibbadtságot. Kirázott a hideg, tarkómon felállt a szőr, miközben nagyon lassú léptekkel indultam meg jobbra, tekintetemet mindvégig az íjász férfi szemeibe fúrva. Mint egy rettenetes vad, úgy cserkésztem be ellenfelemet, a börtönből megszokott kegyetlen érzéketlenséggel. Többé nem lephetett el a mocsok, mert időközben én magam váltam azzá. Azzal, hogy megtámadtak, valahol mélyen felmorajlott bennem a börtön sötétségében hátrahagyott irtózatos ragadozó, most pedig készen álltam rávetni magamat ellenfelemre. Nem csak azért, mert ez volt a parancsom. Nem csupán azért, mert rettenetesen élveztem a szituációt. Hajtott előre az izgalom, melyet szívdobbanásom táplált. Előrevetettem magam, és sebes lépésekkel a közelébe igyekeztem férkőzni. Tudtam, hogy íjászként ezzel érhető őt a legnagyobb hátrány. Habár ketten voltak, mi is annyian voltunk. Nekem volt több életem. Hogy melyikünkben volt magasabb a harc utáni vágy, azt nehéz lett volna megmondani. Egy ember soha nem versenyezhetett egy született farkassal. Egy farkas ösztönei soha nem érhettek fel egy mélyen eltorzult lélekhez. A fiúra ugrottam akrobatikus ügyességgel, majd súlyemelésem segítségével megpróbáltam ellökni őt. Ha ez sikerült, rávetettem magamat, és igyekeztem kezéből kicsavarni fegyverét. Vezér közben az NPC-t támadta. Nem feledkezett meg róla, mi a küldetésünk. Nem hagyta figyelmen kívül a szemeimben csillogó ösztönt, melyet ő mindennél jobban érzett, és megértett. A párosunk nem foglalkozott az észlelés jártassággal a harc hevességében.

Ilja tompán érzékelte, mi történik a közelében. Nem avatkozott közbe. Tovább rohant, hogy megkeresse azt a bizonyos kártyát. Tudta, hogy valahol ott kell majd lennie, a felkiáltójel környékén. Ő csupán a rendszer egy tagja volt, nem hatalmazták fel rá, hogy saját döntéseket hozzon..

_________________
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 Vo36oi7791/8100[Globális event] Rendszerhiba - Page 3 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.