[Globális event] Rendszerhiba

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Kanami Minagawa on Szomb. Jan. 12 2019, 21:30

Na igen, a pajtásom mond valamit. A kiscsaj nem maradt volna vele, ha nem ismeri valahonnan, vagy csak nekem tűnt komplett őrültnek? Mindegy ez most annyira nem érdekel.

Ami most jelen pillanatban jobban foglalkoztatott, hogy ez a figura annyira OP, akkor lehet nekem is megkéne próbálnom ezt a kasztot? Annyira poén volt amúgy látni, ahogy egy apró bökéstől leteríti azt a marhát.... Annyira szórakoztatónak tűnik, és mióta beletörődtem abba, hogy kb ezt a viselkedést is várják el egy vöröstől... Nos kicsit idomulnék az elvárásaiknak. Végülis ha ezt akarják, akkor megkapják.

Gondolataim szárnyán pedig eljutottunk a teremig, ahol a felkiáltójel volt. Egy nagy döggel együtt. Ami éppen eltűnt... Hát legalább nem kell vele megharcolnom, ma már nincs hozzá kedvem. Igyekszem végignézni az embereken, van pár ismerős és rengeteg olyan akit még nem is láttam. De úgy érzem nem lenne túl okos dolog odamenni hozzájuk, hátha ők is valami zombie vírus áldozatai... Láttam a Walking Dead-et nem akarok én is zombie lenni, az elég uncsinak tűnik. Így arra a két másodpercre, amíg tudok nekidőltem a falnak és puff erre minden remegni kezd.

"Na ne bassz ettől felborul az egész hely, hogy remeg?"-gondoltam és azt a hangot fogtam el, hogy futás... De mi elől és hova? Na mindegy a tömeggel tartottam valamennyire, bár amilyen gyorsan páran eltűntek, nos nekem esélyem nem volt utolérni az élmezőnyt. Buktam a maratont. És büntetésből valami zöld rácsos mezőbe kerültem éppen abban a pozícióban, ahogyan az megelőzött engem. Igen a sprintelő állás nem túl kényelmes. De megmozdulni nem tudok az tuti. Úgy néz ki bármi is volt az a felkiáltójel az sikeresen kibuggolt engem. Itt fogok megrohadni. De legalább van időm gondolkodni.

Szóval... Miről is kéne gondolkodnom így kibuggolva? Hogyan tudok innen kijutni? Mondjuk ha ki is jutok annak mi értelme? Najó legalább nem unatkoznék... De igazából ha vissza is jutnék sem lenne más. Engem ugyanúgy nem keresne senki, ugyanúgy egyedül mennék mindenhova és random ad hoc módon kerülnék csapatokba. Semmi értelme az egésznek.

Ilyesmi gondolatokkal töltöttem az időt az apró panelt bámulva magam előtt, amíg egyszer csak a főtéren jelentem meg. Karácsonyi vásár és zene meg ünneplés.
Ez nem az én ünnepem. Sosem volt az, így kissé unott arccal sétáltam ki a tér szélére. Kihez is tudnék végülis beszélni? Mondjuk ha jobban belegondolok, mintha Kát láttam volna odalent... Hmm

Message to K1:

Hali pajtás! Láttalak lent a kazamatában... Minden rendben veled?
Dobtam el neki egy gyors üzenetet. Nem nagyon volt kedvem a boldog népek közt vergődni, így inkább elindultam haza. Az úton hazafelé azonban egy figura lépett mellém. Hálás érte, hogy segítettem nekik... De végülis nem tettem semmit. Na mindegy ha már jutalmat kérhetek...
-Hmm hát két dolog jutott eszembe... Az egyik, hogy had legyek újra fullos frontharcos. Szinttel, pontokkal és cuccokkal együtt. Vagy elég a szint is másnem a cuccokat össze tudnám farmolni...-Valszeg számított rá, hogy nem valami globális jó dolgot fogok kérni, bár a második is valami olyan, amit talán páran megköszönnének...-A másik amire gondoltam...-Néztem fel az égre-Vegyék el a vörösöktől ezt az indikátor színt, vagy adjanak lehetőséget arra, hogy újra zöldek legyünk... Legalább egy idő után. Ha ez sem, akkor legalább engem szedjenek ki innen...
Kezdtem nagyon szomorú lenni. Hat rohadt éve vagyok idebent egyedül. Bár úgy tűnhet sokaknak, hogy jól bírom a dolgot, azért kissé megvisel, hogy nincs senki, akivel nem tudok karácsonyozni, vagy akár csak beülni egy kocsmába... Senkihez nem kerültem annyira közel, hogy valami ilyesmi legyen... Jobb lenne, ha én is kimehetnék innen. Minden bizonnyal.

A fickó ezután eltűnt. Én pedig megint egyedül maradtam. A főtér zenéje, a nevetés és jókedv hangja pedig úgy hallatszódott, mintha csak a fülembe ordítanák. A csukjámat a fejemre húzva és kezeimet zsebre dugva indultam el hazafelé.
Hogy mire volt ez nekem jó? Ha tényleg megadják valamelyiket, amelyiket kértem... Akkor arra, egyébként csak arra, hogy rádöbbenjek újra és újra arra, hogy egy jelölés miatt kinézik az embert. Bármi is lapuljon benne. Pedig aztán gondoljanak bele, hogy kikkel tették ezt, hogy milyen lenne a túloldalt nekik.

Belépve a házamba felgyújtottam a villanyt. Minden szürke volt és vörös, minden olyan, mint amilyen szokott. Így kezembe kaptam a gitáromat és egy lassú szomorú számmal köszöntöttem az úgy nevezett béke és szeretet ünnepét....

_________________
[Globális event] Rendszerhiba - Page 6 538AV1

Karakter dala:Bad girls
Kanami Minagawa
Kanami Minagawa
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 295
Join date : 2017. Nov. 29.
Tartózkodási hely : Sötét pince sarkában

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 6 Vo36oi2172/2300[Globális event] Rendszerhiba - Page 6 2yjvlht  (2172/2300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Rikomono on Hétf. Jan. 14 2019, 19:42

Gőzöm sincs, kinek a kutyája volt ez, de elcipelte a kiscsajt, úgyhogy egy gonddal kevesebb. Azért remélem nem a kölykeinek vitte vacsorára, bár igazából más eshetőség most nem nagyon jutott eszembe Rolling Eyes Igazából nekem mindegy is, szóval megvontam a vállam. Lényeg, hogy ne ugráljon le ilyen helyekről. Valószínűleg nem mindenki törte ki a nyakát, mert a lény most inkább a szakadékban lévőkre koncentrált. Annál jobb, már dörzsöltem is a tenyerem, jöhet egy meglepetéstámadás. Vagyis jöhetett volna, ha nem estem volna hanyatt a földrengéstől >.> Halkan káromkodva tápászkodtam fel, közben fél füllel hallottam, hogy valamiért fullra bepánikolt pár ember, és futásra biztatott. Pfff... na majd pont én fogok futni, mi? Mi elől, he? Fussanak, ha akarnak, ez a görcs itt legyőzésre várt, és vagyunk rá azért egy páran, olyanok is, akik tudtommal erősnek számítanak.
Ja, csak aztán zöld kockás füzetté vált az egész hóbelevanc, én meg csak pislogtam, hogy ez most mi a fasz. A pislogás folytatódott, ahogy a falak meg minden így szétesett körülöttem, és a következő pillanatban azon találtam magam, hogy a semmiben lebegek, miközben valami hülye felirat villogott előttem, amiből egy szót se értettem. De a legidegesítőbb az volt, hogy nem tudtam mozogni >.> Nem estem kétségbe, de inkább csak azért, mert fel se fogtam, mi a kurvaanyám történik, meg különben is, én nem tudok más reakciót adni a dühön kívül Rolling Eyes Az nálam ilyen alapállapot. Akkor kerülök alfába, ha lebaszhatok valakit, érted.
És hogy még érthetetlenebb és felfoghatatlanabb legyen az egész, egyszer csak felébredtem. Nem alvásból, mert akkor full kómás lettem volna, meg amúgy is, ki az a kretén, aki a főtér közepén alszik? De ja, ez az egész olyan volt számomra, mint valami diavetítés, és úgy jöttek a képek egymás után, hogy fel se tudtam fogni, mi van az egyiken vagy a másikon. Érthető módon teljesen wtf módon néztem szét. Itt egy bazinagy karácsonyfa, ott egy kajás bódé, még egy kajás bódé, még egy... valószínűleg volt másmilyen is, de én csak a kaját vettem észre Rolling Eyes Szóval a fejemben történő áramkimaradás az valahol itt ért véget, mert rájöttem, hogy éhes vagyok, és ez teljesen háttérbe szorította azt, hogy akkor most tulajdonképpen mi a tököm is történt velem az elmúlt néhány órában. Szóval... öt percen belül a kezemben tartottam egy adag yakisobát, két pálcikányi takoyakit, és már szemeztem az egyik standnál a taiyakival... Innentől kezdve nem volt miért gondolkodnom, leültem egy padra és felfaltam a zsákmányom. Valahol az elmém legporosabb sarkában ott rejtőzött az idegesítő csávó, a colos meg Leo, de előbb a gyomrom volt a fontosabb, aztán őszintén szólva meg is feledkeztem az egész balhéról, mintha valami álom lett volna.
Akkor jöttem rá, hogy én a délután folyamán csináltam is valamit, amikor a szemüveges csóka odalépett hozzám, és megszólított. Körbepislogtam, meggyőződtem róla, hogy védett területen vagyunk, aztán bevertem az orrát. De úgy rendesen. Talán még a pápaszeme is lebucskázott az arcáról.
- Cső! Ezt a kollégádnak küldöm. Amúgy meg kapjátok be, mi a franc történt itt a végén? Suspect - mutatkoztam be én is, ha már neki nem ment. Lassan beugrott minden, mármint azon kívül, hogy a kollégája mekkora nyomorék volt. Kintről jött...
- Mit óhajtok? Ja tényleg, ígértetek valami jutalmat, én meg valami nagy dolgot akartam kérni... - gondolkodtam el elég látványosan. A ritka érc nem teszi meg ezért, de még három sem. Szóval kis gondolkodás után a tenyerembe csaptam.
- A legjobb árnyharcos fegyvert akarom, ami a játékban elérhető. Tier ötös ritkát. Nem érdekel, hogy nincs felfedezve. Adatbányásszátok ki, vagy mit tudom én. Ha ehhez bénák vagytok, akkor a receptjét akarom, meg a hozzávaló cuccokat, és majd megkovácsoltatom valakivel - jelentettem ki ellentmondást nem tűrően. Remélem ez eléggé "objektum" neki. Meg se vártam, hogy ő lépjen le, nem érnek ezek annyit, hogy várjak rájuk. Sarkon fordultam és leléceltem. Késő volt, fáradt voltam, ideje hazavergődni. Bassza meg, karácsony van mindjárt...
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 422
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 6 Vo36oi11021/10100[Globális event] Rendszerhiba - Page 6 2yjvlht  (11021/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by K1 on Hétf. Jan. 14 2019, 22:48

Én ökör, reggel még abban a tévhitben ringattam magamat, hogy ez egy remek nap lesz, és nem mehet semmi félre. Most először fordult elő, hogy egyedül akartam maradni és sikerült is elérnem ezt a célomat, vagyis úgy tűnt. Úgy mentem ki az erdőbe, hogy nem botlottam bele egyetlen csinos vagy cuki leánykába, aki pióca módjára akaszkodhatott volna rám. Csak én voltam, a természet és az a pár száz állat, aki nagy ívben tojt a fejemre. Az örömömet csak fokozta mikor rá találtam arra a szederbokorra így elkezdtem habzsolni a finom gyümölcsöket. Sajnálatos módon minden egyszer minden jónak véget kell érni csak azt, tudnám ki találta ki ezt a marhaságot. Lenne, hozzá néhány keresetlen szavam utána pedig elintézném, hogy több füle legyen, mint foga. Egy fickó zavarta meg a falatozásomat egy kéréssel én tulok pedig szó nélkül követtem őt. Néhányszor már megütöttem a bokámat, hogy mindenre azonnal igent mondtam, viszont azelőtt egyszer, sem mint akkor. Útközben találkoztam pár emberrel akadt közük pár kellemes ismerős is majd hírtelen valami félresiklott. Fogalmam sincs, hogy eshetett meg vagy mit rontottam el, de a lényeg, hogy egy gyerek halt meg ráadásul a kezeim között. Ezt teljesen betett nekem nem bírtam gondolkodni, bár kész csoda, hogy nem kaptam idegösszeomlást. Azelőtt még egyetlen egy embert sem láttam meghalni és elhihetitek, nem szép látvány. Tisztában vagyok vele, hogy ott nem volt vér, ráadásul nem is igazi hús vér emberről volt szó, de akkor is. Bennem valami akkor elpattant és egyfajta járkáló zombivá változtam, csak én nem fanyalodtam rá a mellettem álló agyára. Fogalmam sincs mit csináltam akkor, az emlékeim elég ködösek, de mintha a többieket követtem volna, mint egy jól nevelt eb. Hogy ott nem haltam meg csakis az úgynevezett társaimnak köszönhettem.

Annyi rémlik, hogy egy teljesen másik helyen vagyok majd kaptam egy üzenetet Kanamitól, azt kérdezte mi van velem. Én csak bámultam az üzenetet, majd eldöntöttem, hogy nem válaszolok és bezártam az ablakot. Egy férfi állt mellettem és azt akarta tudni én mit kérek.
-Elnézést. - mondtam röviden.
Elindultam, hogy megszabaduljak a lelkemet mardosó fájdalomtól, de még nem döntöttem el mi módon vigyem végbe. Az egyik lehetőség az volt, hogy mérhetetlen mennyiségű alkoholba folyton a bánatom. A másik padig az, hogy végzek magammal ezzel is enyhítve a globalizációs problémát.
/Mindenkinek mindent köszönök./
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 6 Vo36oi1385/1400[Globális event] Rendszerhiba - Page 6 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Danee on Kedd Jan. 15 2019, 15:53

Most így visszagondolva, hogy épp bőrrel kikeveredtem onnan, már nem tűnik olyan hajmeresztőnek az egész.
Éppen ezért nehezemre esik felidéznem az akkor, és ott történteket, és az ezzel járó érzékszervi impulzusok totális káoszát, de azért megpróbálok valami memoárt összerakni:

Gondolhattam volna, hogy egyikőjük sincs azon a szinten, hogy tier 4-et használhasson, teljesen felesleges és mindamellett mindenki számára zavarba ejtő lehetett a felajánlásom, ami helyett bőven megtehettem volna, hogy inkább én magam használom a folyosó kristályt. De akkor és ott azt tűnt a legfontosabbnak, hogy az Árny figyelmét magamon tartsam, és ne valaki más váljon áldozatául a meglehetősen erős támadásainak. Utoljára a 30. szint főszörnye ütött ilyen halálosakat, bár ez némileg kezelhetőbb mennyiségnek bizonyult, ám semmiképpen sem legyőzhető ellenfélnek.
Az indikátor színt meglátva, egy percig sem gondolkodtam azon, hogy komolyan harcba bocsátkozzak vele, épp csak időhúzásnak szántam az egészet, remélve, hogy a körülöttem lévő többi játékos a pánik közepette sem fogja elveszíteni a józan ítélő képességét, és vagy ninja módjára szerzik meg, amiért jöttek, vagy hanyatt-homlok menekülnek innen. Ez utóbbit terveztem én is, de a ninja manőver se állt tőlem messze, olyannyira, szakadék szélét céloztam meg első úti célként.
Az Árny persze nem érte be egyetlen csapással, és az imént elsütött tükör kristály hatása már zümmögve várt a megtorlással, a csapása semmivel sem volt gyengébb, sem erősebb, viszont ezúttal már készültem rá, és nem sikerült levennie a lábamról holmi széllökésekkel.
Se szeri, se száma nem volt a szakadék szélén önként alábukóknak, az Árnyat magát is beleszámítva, így mire odaértem minden viszontagság után, már későnek tűnt erre kristályt pazarolni. Majd talán máskor.
Az erőteres képességem még utolsó ütőlapként meg volt, de most, hogy az Árny már nem velem kívánt foglalkozni, nem láttam olyan sürgetőnek a használatát.
Tétováztam. Mit is kéne csinálnom? Fejvesztve menekülnöm, hogy Akio mondja?
Chara hangját hallottam az imént a forgatagban, de nem volt érkezésem válaszolni. Most, hogy körbe tekintettem megláttam a falakhoz visszavonulva. Hogy biztosítsam róla, hogy jól vagyok, és hogy a hangzavaron keresztül is értse, a hüvelyujjamat mutattam fel.
Hinari és Chancery is elviharzott mellettem egy pillanatra, de Chan nem tűnt valami nyugodtnak, de hát milyennek is kéne tűnnie? Mindketten mintha hozzám beszéltek volna, amit nem tudtam kivenni, viszont Hinari is, ő is ugrott, és ez volt az a pont, ami eldöntötte, mit is tegyek.
Kisvártatva ugrottam szeretett céhvezérem utána én is.

Aztán beütött a crack. Elértük a rendszer tűréshatárát, és valaki vagy valami azt mondhatta, hogy elég ebből. A kártyát még épp látni véltem, ahogy Hinarihoz kerül, elég fura módon. Ilyen hatást se láttam még, de lehet csak nem próbáltam ki mindent, amire lehetőségem lenne. Akkor talán érteném mi is történt.
De vissza a világvégéhez. Elfogyott a craft, és átmentünk mátrixba, avagy szépen lassan eltűnt minden, amit fölöslegesnek ítélt a rendszer: az extra domborzati elemek, a design.
Bármibe lefogadtam volna, hogy az avataromat érintő pillanatnyi fagyás, a "levegőben" történő megrekedés a karakterem végleges megsemmisülésének előszele.

De valamiért nem így lett és a többit már tudjuk.
Meglepődve és hitetlenkedve ácsorogtam újra a főtéren, ahol nem is olyan rég még a nyalókával kellett trükközni.
Elvileg éltem, és ez érvényes volt minden ismerősömre, és céhtársamra, akik az egész hóbelevanc előtt még az élők sorait gyarapították. Elüldögéltem még egy ideig, majd a fekete kőtáblát is útba ejtve hazafelé vettem az irányt.
Na ekkor történt, hogy csak úgy az utcán, az éjszaka közepén leszólított egy alak.
Fél szemöldököm felhúzva néztem rá szkeptikusan
- Elnézem. Aha. Ez az a csoport? A kártyával? - sejtettem, de csak megerősítésre vágytam, hogy nem valami egészen másról van szó
- Szóval meg is másíthatom az eredeti alkut? Hm, nice. Tudja, van ez a kovácsolás dolog. Fegyverkovácsolás. El tudják intézni, hogy tiért lépjek 5-s szintre? Felteszem kijuttatni nem fognak tudni. Igazából az lenne a legjobb. Ha egyik sem megy akkor talán egy felfedezetlen tier 4-es fegyverrecept is megteszi a ritka fajtából. És ha még így is túl sokat kérek, akkor legyen egy Napkő.
- Miért csak több gyerek, miért nem az összes, ha már módjuk van egyet megmenteni? -
egyáltalán nem költői kérdésnek szántam, de úgy tűnt az ipse nagyon is annak vette, mert elhajtott valami süket dumával és annak rendje és módja szerint elteleportált, hogy még véletlenül se tudjam követni
End of Story.(bocs ha bárkit kihagytam)

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1869
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 6 Vo36oi6781/6900[Globális event] Rendszerhiba - Page 6 2yjvlht  (6781/6900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Ditto on Kedd Jan. 15 2019, 23:42

Minden olyan gyorsan történik, de szerencsére Ditto meg tudta állítani Chaknát abban, hogy levesse magát a szörny odújába, le a mélységbe, ahonnét az előmászott. Maga mellett akarta tudni, nem akarta elengedni őt, hiszen kevesek közül ő az aki segített neki akkor a mocsárban.
- Minden rendben lesz Kedveském. – mosolygott bátorítóan a lányra a bácsika, hogy annak kérdésére mégis egy amolyan Ditto Após választ adhasson, melytől talán egy kicsit is jobban érezheti magát. Nem figyelt azonban a szörnyre, mely ismét lecsapott és eltalálta a sokat kibírt lovagot. Ditto kiáltott volna felé, de nem volt sok ideje, hiszen megremegett a föld a lábuk alatt. Rosszat sejtett, talán idős létére jött elő a jóslás képessége, vagy csupán megérzésekre támaszkodva, de tekintetével a benn lévő embereket kereste. Kiáltott volna, de megelőzte ebben Aoki20 és a furcsán viselkedő cimborája, így ő csak helyeselve emelte tekintetét Silence nevű kislányra, kit végre először hallani vélt. Igaz, nem lesz valami jó emlék a segélykiáltása, de megjegyzi magának a kislány hangját, hiszen eldöntötte, ha valaki, akkor majd ő szóra bírja. Hallani akarja a hangját úgy, ahogyan talán senki nem hallhatta még itt a játékban. Önfeledten, nevetve. Egy gyermeki nevetés a legdepressziósabb, legszomorúbb embert is felvidítja. Igen…hallani akarja Silence-t nevetni.
- Kislány! Menj a többiekkel, HAMAR! – kiáltott a férfi, majd próbálta terelni az embereket, miközben zöld rács nehezedett rájuk sulykolva feléjük, hogy itt veszélyben vannak.
- Mindenkit kijuttatok Kedveském, ez rád is igaz, nekem ez a küldetésem. Ezt a küldetést vettem fel! – kiáltott Chakna irányába, mikor az őt is kifelé próbálta sürgetni.
Nyugodt tekintettel figyelte, ahogy kiiramodnak az emberek a kijáratok felé, s mikor már biztos volt benne, hogy mindenki eltűnt a teremből megragadta a lányt és megmaradt erejével kezdte rángatni kifelé.
- Gyerünk Kedveském, még sok embert kell megmentenünk! – kiáltotta mosolyogva.
- Legyen ez az életcélunk. Ez vezessen minket előre! – tette még hozzá, remélve, hogy sikerül nekik is kijutniuk, s bár lehet a lány először nem érti, miért mondta ezt neki, rá fog jönni később. Tudja, hogy mindketten szomorúak, mert nem tudnak segíteni az embereken és pont ezért esnek mindig mély depresszióba. De Ditto Apó küldetése lehetne Chakna küldetése is. Ha másért nem is tartja fontosnak életét, talán mások segítése is lehet életcél…

Már éppen belevette volna magát a kijáratba, mikor hirtelen zajokra lett figyelmes. Elkéstek volna? Mégsem élték túl? A kérdés azonban gyorsan válaszra talált, ugyanis ahogy körbenézett, a vásáron találta magát. Végignézett magán, majd kétségbeesetten keresni kezdte Chaknát és a többieket.
- Chakna! Kicsi lány! – kiáltotta nem törődve azzal, hogy a körülötte lévők furcsán néznek végig rajta. Ment pár lépést jobb irányba, majd balra is szaladt pár métert, olyan volt külső szemmel, mint egy megzavarodott egér. Végül pár perc gondolkodást követően elővette barátlistáját menüjéből és nyugodtan tapasztalta, Chakna aktív.
- Hála az égnek. – suttogta alig hallhatóan, majd ellenőrizte életpontjait, menüjét és felszereléseit. Minden a helyén volt, így megvakarta kobakját. A küldetés bukásnak volt elkönyvelve, mégis plusz ötszáz arany íródott jóvá számlájára. Legyintett egyet, majd elindult kedvenc Teaháza felé, miközben egy levelet fogalmazott meg Chakna számára.


Remélem épségben kijutottál. Rengeteg teendőd van még Chakna. Rengeteg emberen kell segítened, mire felérünk a legfelsőbb szintre. Lehet kétségek gyötörnek, de hatalmas szíved van és ezt rengeteg emberrel kell megosztanod. Azt hittem eddig, hogy segítenem kell rajtad, de igazából egymásnak segítettünk és itt az ideje, hogy másokkal is ezt tegyük. Volt egy kislány a kazamatákban, akinek nem kellene itt lennie. Szülőkre van szüksége, barátokra, legfőképpen támaszra. Így ígéretemet későbbre kell halasszam Kedveském. Remélem megérted.
Egy tea mellett akár meg is beszélhetnénk a következő kalandunkat. Amikor ismét beveti magát a Ditto és Chakna páros, a játék őrtornyai.  Remélem jól írtam a Smile-t vagy mit…

Vidám arccal integet és ölel a jó öreg Ditto Apó.


Mosolygott, mikor elküldte az üzenetet, majd sóhajtott egy mélyet és mostmár megnyugodva fordult be az egyik sarkon, mely lerövidítette volna útját Teaháza felé.
- Jesszusom! – kiáltott fel ijedtében, mikor egy sötét, szemüveges alak szólította meg.
- Ne bolondozz Gyermekem, egy idős ember nem illik ijesztgetni! – korholta le Ditto a férfit mellkasához kapva, aki nem is halogatott semmit, egyből a tárgyra tért.
Az öreg csendben hallgatta végig mondanivalóját, majd meghatódott és leült egy közeli ládára.
- Hála az Úrnak. – mondta mosolyogva, majd elérzékenyült.
- Remélem sok gyermeket sikerült kijuttatniuk. – válaszolta megtörölve könnyeit.
- Mit kérek? Én tartozom hálával maguknak. – válaszolt maga elé bámulva.
- Egy ilyen vénembernek, mint én, ez a hír mindennél nagyobb jutalom barátom. – válaszolt, majd felállt a ládáról.
- Egy valami mégis lenne. Akármikor lenne másokat kiszabadító küldetés, szóljanak. Mindent szeretnék megtenni azért, hogy minél többen kijuthassanak innen. – mondta, majd megragadta a férfi vállait és könnyes szemeivel mélyen a férfi szemeibe nézett.
- Köszönöm. – hálálkodott ismét, majd egy köszönéssel sarkon fordult. A teaházig még jó pár hálát elmormogott az Úrnak és elhunyt kedvesének. Aznap mindenkire mosolygott. Hálás volt…


//Köszönöm a játékot, jól éreztem magam.//

_________________
Előtörténet / Adatlap / Szín: 009933 / Karakterlap

[Globális event] Rendszerhiba - Page 6 Saoadv21

Adventi állás. Köszönet érte Hinnarinak. Smile
Elérhető: Ötletelő - Adventi naptár
Ditto
Ditto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Oct. 28.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 6 Vo36oi1530/1700[Globális event] Rendszerhiba - Page 6 2yjvlht  (1530/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Strea on Kedd Jan. 15 2019, 23:52


Üzenetetek érkezik. Páran talán még fent sem vagytok; az idő reggeli 5 és 6 körül jár. Rinne és Ozirisz a rendszertől, a többiek egy bizonyos Morpheus-kaputól kapnak levelet. Rinne rendszerüzenete az itemről ad tájékoztatást, amit inventoryjában meg is találhat, Ozirisznak pedig pár szóban leírják, hogy a Pánik Burok játékosi skill révén elérhető és ezáltal nem lehet olyan tökéletes, mint az általuk biztosított Pánik Kristály - amiből viszont pár darabot jutalomként rendelkezésedre bocsátanak. Azok, akik küldetést vettek fel a csoport tagjaitól (JF és bónuszcsapat), a jutalmuk mellé 500 aranyat is kapnak szolgáltatásaikért. A csapat ezen felül mindenkinek leírja levelében, hogy a feltűnés és az emiatti karaktertörlés kockázatának elkerülése érdekében nem állt módjukban mindenkinek olyanformán teljesíteni a kívánságát, ahogy ő azt szerette volna, ennek ellenére megpróbáltak ahhoz közeli vagy hasonló dolgokat módosítani az inventorykban vagy a karakterlapon. Ki ki megnézheti ezek után, mije változott és hogyan.
Mirika a következő belépésekor tapasztalhat változást, ha felveszi a sisakot újra. De már otthon: karácsony másnapján egy futár érkezik, levél nélkül, a csomagban ott a konzol és a játék - a kutatócsoportot viszont nem éri el és ők se keresik a lányt jóideig. Az épületet bezárták. Hogy meddig és miért? A hírek az előző nap következményeivel vannak tele.

És ez Aincradban sem marad visszhang nélkül, délben ugyanis újra megkondulnak a harangok... s miközben karaktereiteket halványkék aura veszi körül, talán már sejtitek mindannyian, hogy az előző tizenkét órában valami nagynak voltatok részesei.


Köszönöm szépen mindenkinek a lelkesedést és a részvételt, öröm volt mesélni nektek! ^^

A jutalmak a következőképpen alakulnak:

Chakna: 500 arany + 200 exp
Chancery: 500 arany + 1 Kraken Gyűrű
Chara: 500 arany + 200 exp
Danee: 500 arany + 50 pont Fegyverkészítésre (310 --> 360) + Holdkő Wakizashi Recept*
Ditto: 500 arany + 200 exp
Hinari: 500 arany + 2 statpont egy fejlesztés nélküli ritka itemedre
K1: 500 arany + 200 exp
Kanami: 500 arany + 200 exp
Mirika: 500 arany + 200 exp
Leo: 500 arany + indikátora reggelre zöldre vált
Ozirisz: 500 arany + 3 Pánik kristály
Penelope: 500 arany + 100 exp
Riko: 500 arany + [T5 árnyharcos fegyver] Fullánk (+18 erő +9 gyorsaság +4 kitartás, minden találat ezzel a fegyverrel növeli a célpont támadásainak CSP fogyasztását tízzel, de legfeljebb 50 ponttal)
Rinne: 500 arany + 1 Zafírszálas Fedora
Silence: 500 arany + 1 Tükör Kristály + 1 Mentősugár Kristály + 1 Kirobbanó Gyógyító Kristály
Szophie: 500 arany + információk Tachiról* + a régi palota kulcsa

A csillaggal jelölt dolgokról további információk várhatók pm-ben.
Folytatása következik... az oldalhírekben ^^

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Globális event] Rendszerhiba - Page 6 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1399
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Globális event] Rendszerhiba - Page 6 Vo36oi0/0[Globális event] Rendszerhiba - Page 6 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Globális event] Rendszerhiba

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.