[JK] Erdőn át, hegyen át

Go down

default [JK] Erdőn át, hegyen át

Témanyitás by Joey Chrome on Pént. Nov. 09, 2018 9:16 pm

Utatok a kijelölt helyre eseménytelen volt, nem zavarta meg semmi és senki, kivéve mikor mégis. Sütött a nap, egy felhő se volt, az időjárás kellemes, egyszóval minden frankó volt ehhez a feladathoz. A kijelölt helyre érve egy nagy, szép épületet láttok, amire az van írva, hogy árvaház. Valószínűleg gyerekekkel kell foglalkozni, gondoljátok. Az előtt meg egy nagydarab fickó NPC vár titeket.
- Üdvözlet! - köszön nektek, mikor odaértek. - Mondom is mi a lényeg: két gyereket befogadtak, de senki nem tudja elvinni őket a fogadószülőkhöz, mert a felelős rosszcsontok az Isten tudja hogy, de felrobbantották az ebédlőt, s azon dolgozik minden felnőtt, hogy hamarabb meglegyen, s a szülők se tudnak jönni, mert beteg lett az egy szem lovuk, ami húzta volna a szekerüket. Persze nem leszünk hálátlanok, megkapjátok a jutalmat, amit ígértünk, áll az alku? - türelmes várja a válaszotokat. Remélem, nem most gondoltátok meg magatokat!


Szépen írjátok le, mi történt esetleg, amíg a kijelölt hely felé mentetek, s mit feleltek az NPC-nek. Szokásosan 250 szó kell.

2 hetet kaptok, de örülne a pici szívem, ha minél hamarabb tudnátok írni. Very Happy

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|SzobaSzínek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 817
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1867/1900  (1867/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [JK] Erdőn át, hegyen át

Témanyitás by Robiizmus on Vas. Nov. 11, 2018 12:39 pm

Egyik kifejezetten fényes reggel, ahogy sétálgattam a kezdővárosban, nézegettem a plakátokat, hogy hátha lesz valami bár nem gondoltam, h lesz valami. De mégis, azt írja, hogy sok pénz és xp a jutalom. Méghozzá könnyű munkával
~Mennyi is az a sok? Mihez mérten sok? Biztos, h átverés... ilyen nem létezik. Könnyű munkáért nem kapunk soha sokat. Vagy keveset adnak, s tényleg könnyű lesz... vagy iszonyat nehéz lesz és talán azért megkapunk egy kisebb jutalmat. Már csak az a kérdés ha az utóbbi akkor egy könnyű küldihez képest kapunk sokat, vagy egy nehéz küldihez képest?
Kíváncsiságom győzött és elfogadtam a küldit, bár semmit se tudtam róla. És egy kisebb pihenő után el is indultam a küldi helyszinére fel kellett mennem az ötödik szintre, de örömömre a jó idő nem múlt. Az út eleg könnyű és kifejezetten feltöltött ez a jó idő. Szép táj-jó idő és senki se zaklat. Kicsit elmerülve a gondolataimban majd kiürítve elmémet csak élveztem az utazást.
~Ilyenkor észre sem veszem, hogy játékban vagyok. Sőt. Talán már a valóság lenne furcsa. Itt is már majdnem mindenkinek van élete. Vannak akik halásznak vadásznak elvannak békésen talán már boldogan is. És vannak akik nem is élvezik a dolgot, egyszerűen mindent megtesznek, hogy kiszabaduljanak és harcolnak folyamatosan. De ha már itt vagyunk, miért ne élvezzük is? Én ki se akarok innen jönni.
De elkdzetem közeledni a célomhoz és ahogy megpillantottam a megadott helyen álló hatalmas házat felcsillant a szemem, hogy itt talán tényleg könnyű lesz a munka és sok a pénz. S ekkor láttam meg a feliratot, hogy árvaház...
~Neeee.... utálom a kisgyerekeket... nem leszep bébiszipter, ha ezt akarják. Nem fogok ganélyozni senkit...
De tovább közeledtem, hogy hááthaa... s megláttam a küldetést adó elég nagy npc-t.
Két taknyost kell elvinni egy párhoz... és azért kell vlaki, mert felrobbantották a konyhát...

~Nevetséges... ~ Gondoltam magamban, de gondoltam azért kérdezek is.
-Üdv. És mennyi lenne az a nagy összeg, amit kapok, hogy elvigyem a kölyköket? És ha ennyi az egész, hogy két gyereket elvigyek miért olyan nagy az összeg? Valami bűzlik Nekem. Vagy az a nagy összeg pár aranynál nem lenne több?

_________________
Pff:
Nem tudom, csak van. Minek azt nem tudom. De van. Beleszólás nincs. Add fel. Fogadd el a vereséget és görgess tovább.  bounce
avatar
Robiizmus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 87
Join date : 2016. Jun. 15.
Tartózkodási hely : Ahol épp van helyem :P

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
448/450  (448/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [JK] Erdőn át, hegyen át

Témanyitás by Danee on Vas. Nov. 11, 2018 1:32 pm

Utóbb felmerült bennem a kérdés, hogyha senki sem ért rá a kölyköket kísérgetni, akkor mégis kinek volt ideje legyártani és kitenni azt a rendkívül provokatív hirdetést, aminek hatására ideballagtam.

Megmondom őszintén inkább csak a kíváncsiság hajtott, hogy mi ez az új humbuk, mi az amivel az egyszerű játékosokat hülyítené a rendszer, merthogy majd minden hónapra jutott valami hasonló parasztvakítás, amikről rendszerint kiderült, hogy a fele se igaz a díjazásnak.
De azért érdekelt, és időm is akadt egy kis sétára.

A nagy darab egy helyben toporgó npc láttán csak kicsordult a könnyem, s a nevetősre kanyarodott számszélét igyekeztek lehagyni, de egy kis nevetés, meg képzeletbeli vállveregetés után letöröltem őket egy mozdulattal
- Üdv - szipogtam mosolyogva, a nevetést visszafogva igazgattam meg vért alól kikandikáló felsőm szélét, hogy normálisabban nézzek ki
- Aha - igyekeztem kis komolyságot erőltetni magamra, de a mosoly nem hervadt le
- Oh, felrobbantották! - adtam hangot meglepődésemnek. Nem mindennap röpítenek levegőbe árvaházi ebédlőket egyszerű npc kölykök, az már egyszer biztos, de a scriptbe bármi belefér
Az indoklás nem is nagyon volt nekem fontos, csak a feladat
- Legyen, áll az alku - csaptam bele az npc tenyerébe, annak ellenére, hogy nem kezdeményezett semmilyen pacsit

Aztán a kollégához fordultam, akinek szintén ezt a küldetést próbálta az npc eladni. Ebbe az Aincradban nem csak én őszültem bele, úgy látszik. Rinne is, ez a srác is fehér üstökkel flangál, nem csak én, bár neki nem csak a haja ...
- Hagyd csak, nem egy ilyen küldetésen fogunk meggazdagodni, vámpír kollega, de azért engem furdal a kíváncsiság, hogy hátha mégis van valami csavar a történetben és több is lesz itt, mint egyszerű kísérgetés
- Danee -
nyújtottam a kezem Robiizmusnak

_________________
I'MMORTAL
#A32F42
"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1777
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6388/6500  (6388/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [JK] Erdőn át, hegyen át

Témanyitás by Ditto on Vas. Nov. 11, 2018 3:38 pm

Miután megjelent minitérképén a küldetés koordinátája, már tudta, hogy az az árvaházhoz vezet. Sok küdetést elvégzett már ott, mégsem emlékszik arra, hogy egyet is kihagyott volna, talán ez valami új időszakos event, amit a rendszer betett a játékba. Akkor viszont bizony meg kell lesnie Ditto Apónak is, hátha segítségére lehet az ott lévő játékosoknak, esetleg csurran, csöppen neki is valamicske XP.
Kezdő felszereléssel rendelkezett ugyan, fegyvere legalábbis nem csépelésre volt kitalálva, de azt írták a táblára, hogy kezdők is jelentkezhetnek, talán nem olyan nagy a küldetés erőssége, így megnézi, miről is lesz szó.
Az árvaházhoz érve vette észre, hogy két, talán nála magasabb szintű játékos már tárgyal a mosolygó NPC-vel, s ahogy közelebb ért, már biztosabbá is vált a feltevése.
- Üdvözletem. – lépett közelebb, majd menüjében felvette a küldetést és ő is végighallgatta a virtuális férfi mondandóját. Pár NPC gyermek felrobbantotta a konyhát, így nincs, aki elvigye az örökbe fogadott árvákat, a szülők pedig nem tudnak értük jönni? Ez több, mint gyanús Iroh számára, érti ő, hogy valamit ki kell találni a rendszernek háttérsztori alapul, de ez túl rejtélyes és logikátlan. Ha nem tudják elvinni őket, akkor miért nem teszik meg akkor, ha már végeztek a káosz elhárításával, felmérésével. Miért nem érnek rá a szülők, vagy akkor miért nem jönnek értük máskor? Itt több lessz, mint, egyszerű kísérgetés hegyen, völgyön át. Lehet nem csak farkasokkal és egyszerű erdei mobokkal fogja össze hozni őket a sors.
Úgy tűnik partyba kerül a másik két játékossal, s miután elkönyvelte magában a küldetés mibenlétét, feléjük is fordult.
- Üdvözöllek titeket. Ditto vagyok. Csatlakozhatom? – kérdezte kezét nyújtva a két fiatal felé.
- Nektek nem furcsák a küldetés körülményei? – tette hozzá vakarva kobakját.

_________________
Előtörténet / Adatlap / Szín: 009933 / Karakterlap


Adventi állás. Köszönet érte Hinnarinak. Smile
Elérhető: Ötletelő - Adventi naptár
avatar
Ditto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 71
Join date : 2018. Oct. 28.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1250/1300  (1250/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [JK] Erdőn át, hegyen át

Témanyitás by Penelope on Szer. Nov. 14, 2018 8:22 pm

Penelope és Thulon talán elsőnek lát ilyen interaktív plakátot, így hamar felkeltette az érdeklődésüket. Megálltak és olvasni kezdtek, vagy legalábbis az idomár, hiszen a petről még nem tudni, pontosan mire is képes. Amikor az megszólította a lányt, az átnézett a vállai fölött, kinek is szólhat, de nem látott senkit, így  ímmel-ámmal de ráfogta, hogy a pethez  is beszél.
A mondat további része csábító is volna, de karakterünket nem ejtették ennyire a fejére. Rögtön csapdát vagy átverést szimatolt a dologban, viszont nem állt olyan kényelmi helyzetben, hogy válogasson.
- Nekem ez nem tetszik. – Jegyezte meg Penelope, inkább magának, mint társának.
Thulon pedig egy morgással konstatálta, hogy ossztja az idomárlány véleményét.
- De, nincs szintkorlát... – Érvel. A pet pedig biccent, hisz elég sűrűn estek abba a hibába, hogy vagy lekéstek egy-egy küldetést, vagy csak nagyobb szintűeket, esetleg olyan szintre hívtak játékosokat, ahova nekik még nincs belépési joguk. A lány felsóhajtott.
- Lelépünk, a legkisebb gyanús megmozdulásra, oké? – Pillantott a petre, aki biccentéssel egyetértését adta.
- Nos, akkor kalandra fel! – Mosolygott a kis lényre, aki ugyan nem viszonozta, de örült, hogy parnere egyre könnyebben hoz döntéseket.
Lenyitotta a menüt, felvette a küldetést, majd elindult a kiadott koordinátára. Az őszi hűs levegőben, a fák tarka lombkoronája alatt, egész kellemes utuk volt. Bár az feltűnt Penelopenak, hogy meglehetősen kevés, vagy legalábbis a bejelentkezéséhez képest kevés játékossal találkozott. Nem mondhatni, hogy nincs élet, de az akkori nyüzsgéshez képest most valahogy megtizedelve érezte a „kolóniát”. Bár felvetette magának, hogy nyilván csak eloszlottak a szinteken, mégis fogalma sincs, mennyi játékos tűnt már el azóta a játékból. És a Black Ironról még csak nem is hallott, bár ha tudna róla, sem biztos, hogy volna elég lélekenergiája megnézni azt.
A gondolatai még mindig melankolikusak voltak és főleg a negatív oldalát látta meg a dolgoknak, hiszen egy ekkora sorsfordulatot, senki sem dolgozna fel egyik napról a másikra, nem?
A térkép szerint megérkeztek a kiadott koordinátákra, körbenéztek, ugyan részletet nem tárt eléjük a küldetés, most viszont kezdtek mindketten rosszat sejteni. Az idős npc-t gyanakodva hallgatta végig, és bár nincs problémája a gyerekekkel, vélhetően azért mert részben még ő is az, és titkos vágyai is voltak egy testvérről. A küldetés nyilvánvalóvá tette a feladatot. Nem tűnt vészesnek, és részletekbe pedig szándékosan nem gondolt bele. Ugyan kellő óvatossággal kezelte, de eléggé távol tartotta magát attól, hogy mély filozófiai tartalmakat keressen egy ilyen küldetésben. Messzire menő következtetéseket, pedig feleslegesnek tartott levonni.
- Itt vagyok, állok rendelkezésére. - Mosolyodott el. Majd amint elfogadta a küldetést, másik három tag jelent meg a partyban.
~ Remek... társak...~ Nem volt túl derűlátó ez ügyben. Érezte, hogy csak bonyolítani fogják a feladatát. Nem volt mit tenni, a felesleges rajta bosszankodni vagy ellenállni. Mosolyogva lépett oda a férfigárdához.
- Sziasz..tok..? - Nézett végig a leendő társain. Akadt közben egy fehér hajú féfri, egy talpig páncél pasas? És egy idős úr, aki vélhetően csak megváltoztatta a külsejét valamivel.  Hiszen ilyen idősen nem illik ilyenekkel játszani.  Shocked

_________________
|Háttérszín:#badcfe| |Beszédszín:#ffff00|  |Pet:#eab551|
avatar
Penelope
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2018. Oct. 27.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [JK] Erdőn át, hegyen át

Témanyitás by Joey Chrome on Csüt. Nov. 15, 2018 6:41 pm

- *750 arany lenne a jutalom, de a szülők talán adnak még hozzá egy kicsit! - feleli Robiizmusnak az NPC. - S azért, mert minden gyerek drága kincs! Very Happy - valahogy belegondolva nekem se volt jó ez a szóvicc. De a lényeg, hogy jelenlegi anyagi helyzeteket figyelembe véve 750 arany nem kis összeg... Türelmesen megvárja, míg megismerkedtek egymással, s Robiizmus, Ditto és Penelope is belemegy a dologba (mivel Danee már elfogadta).
- Áll az alku! Mindjárt jövök! -  el is tűnik az épületben. Amíg vártok, beszélgethettek, hogypéldául kinek mi a hobbija, mi a kedvenc színe, stb. 10 perc múlva meg is jön a két gyerekkel. Az egyik egy kislány, a másik meg egy kisfiú.

Óh igen... MEGLEPETÉS! Kisbabákat kell elvinni! Várom erre a reakcióitokat.


* IC kapjátok csak meg, OOC rendszer szerint kaptok pénzt és EXP-et. Annyival lehet kimagyarázni, hogy hova lett az esetlelges hányzó összeg, hogy pl kocsmáztatok egy jó nagyot.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|SzobaSzínek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 817
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1867/1900  (1867/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [JK] Erdőn át, hegyen át

Témanyitás by Robiizmus on Pént. Nov. 16, 2018 10:23 pm

Miután megérkeztem és feltettem a kérdésemet a küldetéssel kapcsolatban máris megjelent egy álig páncélban Ő is végighalgatván regalát is a kérdésemre logikussan...
~vámpír kollega!?!? Mondjuk... hízelgő... talán... jó egynek elmegy.
Nyújtotta a kezét és be is mutatkozott s én se tettem másképp.
-Robiizmus a nevem. De elég a Robi, ha hosszúnak érzed az izmussal megtoldva. Nem szektás indokból vagy hasonlóból, csak izmus utótaggal nem igen rohangálnak még ílyen helyen sem. És a vámpír bár tetszik, de azért nem lenne jó elégni a napon
S nézem, hogy jön egy "tapasztaltabb" játékos, legalábbis abból kiindulva, hogy idős úrnak tűnik. Aztán ki tudja, hogy tényleg idős -e vagy sem. S Danee-nek intek, hogy jön még valaki.
Végig hallgatja a bácsika is az alap szöveget, majd felén fordul s köszönt minket.

-Üdvözlöm, hát Én megnem mondhatom, hogy milyen küldetésben vehet részt, ha érez magában még elég erőt nekiindulni. - nem gúnyosnak szántam bár így vissza gondolva a hirtelen kimondott szavak elég gúnyosnak tetszettek, de nem volt ilyesmi a célom. Csupán őszíntén beszéltem. -Én Robiizmus vagyok. Ha hosszú csak Robi is megteszi. De kissé furcsa számomra is a küldetés, de majd kiderül.
De miközben dumáltunk kicsit megérkezett egy újjabb utitárs... kezd kissé olyan érzésem lenni, hogy kicsit sokan leszünk. De négyen talán még elférünk...  de legalább most olyan társa tettem szert, akire azért ránézni felüdülés a szemnek. A bádogember és a télapó nem a kedvenc "mesehőseim".
-Szervusz. Robiizmus vagyok, ha hosszú lehet Robi. Tanácsolnám, hogy mind mutatkozzunk most be úgy, hogy a szerintünk legfontosabb információkat megadjuk magunkról illetve party-ba is léphetnénk talán. Nem igen van tapasztalatom csapatszervezésben szóval ezt a feladatot hárítom. Harcművész vagyok. Még csak 9es szintű. Egy csúnya hiba miatt nem volt lehetőségem fejlődni, így elmaradtam mint az elhízás Afrikában... a humorom egyesek szerint nem túl megnyerő. Leginkább erőre és gyorsaságra építek. Egy képességemmel a villámtáccal leegyszerüsítve tudok portálni egy bizonyos távolságon belül. Támadni közben nem tudok de kitérésre vagy mögéjutásra tökéletes.
S most az NPC fele Nekem a feltett kérdésemre, s hozzá fűzött egy kissé fájdalmas, de kifejezetten jó viccet.
-Akkor kezet rá.
Feleltem az NPC-nek, hogy elfogadom a feladatot. S amint mindenki hasonlóan vagy másképp döntött elviharzott s kihozott két csecsemőt...
~Ez most vicc ugye?...
Aggódva pillantok a hölgyemény társunkra.
-Én nem értek a babákhoz... s tejem sincs amit tudnék Nekik adni...
Amint kimondtam éreztem, hogy valőszínűleg ezzel se fogok sok barátot szerezni...
-Már nem azért mondtam... -próbáltam menteni a menthetőt.. - csak semennyire nem értek hozzájuk... és őszíntén nem is akarok túlságosan... azt hittem, h legalább sétálóképesek lesznek... néha előbb beszélek mint gondolkozok, de az biztos, hogy őszíntén reagálok... ha ez valamit segít a dolgon
Egy kicsit hátrébb húzódtam valami árnyék alá így jelezvén, hogy értelmesen nem tudok a továbbiakban részt venni a csevelyben, de hallgatok mindenkit.

_________________
Pff:
Nem tudom, csak van. Minek azt nem tudom. De van. Beleszólás nincs. Add fel. Fogadd el a vereséget és görgess tovább.  bounce
avatar
Robiizmus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 87
Join date : 2016. Jun. 15.
Tartózkodási hely : Ahol épp van helyem :P

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
448/450  (448/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [JK] Erdőn át, hegyen át

Témanyitás by Danee on Szomb. Nov. 17, 2018 3:21 pm

- Rendben Robi - alig hogy kezet ráztunk újabb valaki érkezett.
Egy öreg fószer: rögtön kapcsoltam, hogy biztos a következő npc, aki majd iránymutatást ad a küldetéssel kapcsolatban.
Aztán észrevettem szörnyű tévedésem első jelét: indikátor, zöld indikátor
- Üdv Ditto-san - hajoltam meg az etikettnek megfelelően
De mit keres egy ilyen idős ember a játékban? Vagy csak idősnek néz ki, de valójában ... ?
- Ditto-san, ne vegye sértésnek, de Ön is kapott egy tükröt kezdéskor, amit én/mi Kayaba tükrének is nevezünk:
- Belenézett?

De milyen fura okból készítene valaki magának ilyen idős avatárt? Talán megtetszett neki egy másik játékból vagy a tv-ből?
Miközben ezen töprengtem az idevezető út felől vékonyka, bátortalan hang csendült fel.
Komolyan: a legrosszabbra számítottam, mert ezek után csak is valami kifordított dolog jöhetett. Egy japán átlaghoz képest is alacsony, elhízott, kopaszodó30hoz közelítő férfiú.
- Oh, hello - csak pislogtam, hogy ezúttal nem nevetett a szemembe a sors és a vékonyka hang egy nádszál vékony lánytól jött, ráadásul a kifejezetten szebbik fajtából.
Bár a tükör ... nem, nem!
Elhessegettem a cinikus gondolatokat.
Aztán leszállították nekünk a "Árut".
- Ez most komoly? - néztem egyik "gyerekről" a másikra
- Öm, Ditto-san, neked biztos van tapasztalatod az ilyen korú gyerekekkel, gondolom már biztos nagypapa vagy, ha a külső nem csal. Jól hiszem? - észre se vettem, ahogy egyik pillanatról átváltottam informálisra
Szívesen rátoltam volna a munka ezen részét a lányra is, de nem tűnt anyakorúnak, sem pedig anyáskodó lánytestvér típusnak, inkább az eminens tanuló lengte körül, azok pedig rendszerint nulla tapasztalattal rendelkeznek szociális téren
- Én... megyek előre és biztosítom az előrehaladást! - osztottam le gyorsan magamnak a jelen helyzetben legkevésbé problémásabb feladatot. Nem akartam még annyira se belemenni a szabadkozásba, mint Robi
- Amúgy Danee vagyok, akinek még nem mutatkoztam be!

_________________
I'MMORTAL
#A32F42
"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1777
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6388/6500  (6388/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [JK] Erdőn át, hegyen át

Témanyitás by Ditto on Hétf. Nov. 19, 2018 4:48 pm

Ditto Apó sikeresen elfogadta a küldetést és újdonsült társai felé fordult. Érdekes társaságnak bizonyult számára eddig, egy a felszereléséből ítélve egy magasabb szintű lovag és egy kicsit alacsonyabb szintű szószátyár harcművész, persze nem zavarta a férfit egyáltalán, hiszen, még ha nem is fognak jól kijönni egymással, egy küldetés erejéig kell kibírniuk a frissen verbuválódott szövetséget.
Mielőtt folytathatták volna a beszélgetést, megérkezett a csapat negyedik tagja, egy hölgy. Nem meglepő, minden valamire való kalandozó csapatnak tagja egy fiatal, dekoratív leányzó is, legalábbis Ditto unokája mindig valami hasonlót motyogott, mikor ilyen játékokkal töltötte az időt.
- Üdvözöllek. - mosolygott az Apó barátságosan a lány felé, majd, mint ahogy az várható volt, záporozni kezdtek felé a kérdések korát illetően. Már nem zavarta ez őt különösebben. A játék elején, hogy minél több partiba beleférjen, jött kitalált baromságokkal, minthogy egy küldetés eredményeként kapta ezt az avatárt, miután egy boszorkány elátkozta, vagy, hogy átverték, miután üzletelt egy kereskedővel.
- Üdv Robi, nyugalom, a játékban nem számít, milyen idős vagy, a testi adottságok itt nem érvényesülnek. Ha a valódi testemmel kellene harcba szállnom, hát azt hiszem, nem lenne túl sok sikerélményem, valóban. - kacagott fel bohókásan a harcművész gúnyos megjegyzésére. Ezután a másik lovag, Danee felé fordult, ki kicsit komolyabb kérdéssel kereste fel az agg úr figyelmét.
- Igen, belenéztem a tükörbe. Hogy mit keresek itt? Az egy elég szomorú és negatív érzelmekkel teli történet, maradjunk annyiban, hogy nyugdíjas éveimet nem tudtam mivel eltölteni. - mosolygott bohókásan a lovagra, majd a kérdések megválaszolását az NPC szakította félbe, kezében hozva a szállítmányozásra váró gyerekeket.
~ Csecsemők? Hajjajj. ~ Csodálkozott, mikor meglátta az apróságokat.
~ Ezért ilyen nagy a fizetség. ~ bólintott végül megértően, majd az NPC-re meredt a tekintete, száját szóra is nyitotta.
- A 750 arany fejenként értendő? – próbálkozott az öreg, majd Danee javaslatára oldalra kapta a fejét.
- Igen, van unokám, a felvetésed helyes és van is benne logika. – válaszolt megértően Ditto Apó, majd elnézve az összegyűlt társaságot a következő terv ötlött fel benne.
- Az a meglátásom, hogy közülünk Danee a legerősebb, már ami a felszerelését illeti, lovaghoz hasonlóan látom a különbséget eszközeink között, ő menjen elöl. – kezdte mondandóját a férfira mosolyogva.
- Mivel Robi közölte, hogy ő 9. szintű, így javaslom, ő vigye a másik gyermeket és a Hölgy védené a hátunkat, hiszen a kis állat barátjával talán neki menne ez a legjobban. – fejezte be tervének részletezését, várva a reakciókat.
- Egyébként én 18. szintű vagyok, szintén Lovag. Specialitásom mások védelme és támogatása. – tette még hozzá.

_________________
Előtörténet / Adatlap / Szín: 009933 / Karakterlap


Adventi állás. Köszönet érte Hinnarinak. Smile
Elérhető: Ötletelő - Adventi naptár
avatar
Ditto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 71
Join date : 2018. Oct. 28.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1250/1300  (1250/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [JK] Erdőn át, hegyen át

Témanyitás by Penelope on Kedd Nov. 20, 2018 9:05 pm

Csatlakozott a többiekhez, majd csendben figyelte az eseményeket. A páncélos fiú arra a következtetésre jutott, mint ő, így kifejezetten fülelt a válaszokra. Egy pillanatra amikor az apó a szomorú mivoltára hozta fel a figyelmet, elgondolkodott, hogy talán mégis igaz lehet. Amikor kihozták a csemetéket bár meglepődött ugyan, de ez nem tartott sokáig, hamar felfigyelt a dolgok pozitív oldalára.
- Nézd a jó oldalát, legalább nem kell szaladgálni utána, és könyörögni, hogy viselkedjenek. – Szólaltam fel Danee kisebb kiakadására. Az öreg, rögtön a pénz részét firtatta, és nem hazudok, Penelopet is igen foglalkoztatta a kérdés. Ditto-apó hamar fel is állított egy stratégiát, ami logikus és érthető, bár Penelope számára nem túl kedvező.
- Vétózom. Én akarom vinni az egyiküket. – Jelentette ki, szinte ellentmondást nem tűrő hangon Ditto-apó szemébe nézve. Ugyan míg a férfiak berozsáltak a „nemes” feladattól, addig ő, talá női mivoltát tekintve szívesen vállalkozott a csemeték gondozására.
- Tizenötös szintnek felelek meg és... specialitásom... a rejtőzködés. – Nem volt benne biztos, hogy ilyen információkat tényleg meg kellene osztani, de mivel az öreg elsőnek adta be a derekát a csapatépítésre, így ő nem fogja rontani a lehetőségeit. Ha a többiek belementek, átvette az egyik csecsemőt és ha mindenki felkészült, elindultak a megfelelő koordináták felé. Ha pedig nem, akkor csakis úgy engedett, ha logikus és elfogadható érvet állítottak szembe az övével.
- Nem fér a fejembe,... hogy tud két ilyen apróság tüzet gyújtani... – Bár nyilvánvaló volt, hogy nem ők voltak. Remélte legalábbis. Viszont elgondolkodott, megnézte a csemeték indikátorát, tényleg npc-k-e, valamint a kezében lévő babának a kezét megfogva, az ujját gyengéden kifeszítve, megpróbált előhívni egy menüt, ahogy az a játékosoknál a gyakorlatban működik.

_________________
|Háttérszín:#badcfe| |Beszédszín:#ffff00|  |Pet:#eab551|
avatar
Penelope
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2018. Oct. 27.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [JK] Erdőn át, hegyen át

Témanyitás by Joey Chrome on Szomb. Dec. 08, 2018 3:22 pm

OFF: bocsi a késésért!

ON:
Miközben tanakodtok, hogy legyen, az NPC még hozza a cuccokat a kicsikhez, akiket átmenetileg Ditto apónak adott. Tudjátok, pelenka, takaró, cumisüveg, ilyesmit. A kisfiú nagy boci szemekkel nézte az öregapót, a kislány meg már meg is húzta a szakállát.
- S ide kell vinni őket...  - s a térkép be is jelzett egy helyet, ami igen messze van. Hupsz. Remélitek van annyi pelenka, ami kibírja ezt az utat. Most már csak el kéne dönteni, hogy hogyan lesz az utazás, ki visz a kicsiket, ki lesz hátul, stb. Még sötétedés előtt kell ugyanis egy erdőn is átkelni.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|SzobaSzínek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 817
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1867/1900  (1867/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [JK] Erdőn át, hegyen át

Témanyitás by Robiizmus Yesterday at 10:37 pm

Ahogy haladtak a dolgok szerencsére senki se vette komolyan a hirtelen jött marhaságaimat és igy kissé megnyugodtam. De ahogy meghallottam, hogy én vagyok a legalacsonyabb szintű játékos összeszorúlt a gyomrom.
~Ez így nem fair... bár nem sokkal nagyobb szintűek, de ez bőven elég.
Mikor az Apó felvetette, hogy én vigyem az egyik csecsemőt megint csak jobban rátett a gyomorgörcsre.
-Bár igaz ami igaz tényleg ez lenne a csapatunk szempontjából a legbölcsebb, ha tamadásra számítunk... ehh... hagyjuk nincs kivetni valóm. Így lesz a legjobb talán.
Ekkor Penelope közbeszólt, hogy Ő viszi a másik gyermeket és szinte hallatszódott, ahogy a kő lezuhant a szívemről. Viszont ki sem akartam bújni a dolog alól, mert bár jobb szeretek inkább életveszélyesen harcolni mintsem babákra biztonságban vigyázni, mégis. Most nem magamra kell gondolnom és a szórakozásomra... mert abba ha nagyobb ellenféllel vagy ellenfelekkel találkozunk és miattam valami baj lenne nem csak a küldi és én bukhatok... ezért szeretek inkább egyedül lenni. De NEM csecsemőkkel... ><
-Ha viszi a leány az egyik babát, mivel a csapatnak tényleg jobb lehet így... vihetem a másik... gyereket...
Nyeltem egy hatalmasat.

~Ha erre tényleg megkapom a kölyköt... fhu...
Ekkor bár már mióta megy a játék és bent vagyok hirtelen eltűnt minden irányíthatatlan agresszióm és kilegésem most mégis alig bírtam megfékezni magamat, mert iszonyatossan elkapott az ideg és harcolhatnékom támadt.
Halkabban, de sokkal komolyabban, talán durvábban is szóba fogtam még utoljára legalábbis ezen a helyzínen.

-Ha én fogom a gyereket is, de menjünk mert már lassan elbeszéljük itt a fél életünket. És ha harcba keverednénk nem vagyok benne biztos, hogy ha Nekem is harcra kéne álnom el tudnék futni a gyerekkel. Szóval ha ide adjátok viszem. Mindenkit meghívok.
Lenyitottam a karakter menüt és party meghívót elküldtem mind a három újjonnan összegyűlt csapattagnak. Majd a koordinátákra néztem amiket megadott az NPC.
És lehetőségeim szerínt kicsit megtaszigálva a kicsapatot megpróbáltam indulásra késztetni mindenkit.
Többieknek a döntése szerínt vagy hátúl mentem vagy Penelope mellett egyik pólyást a karomban tartva lehetőleg úgy, hogy ne haljon bele abba, ahogy fogom.

_________________
Pff:
Nem tudom, csak van. Minek azt nem tudom. De van. Beleszólás nincs. Add fel. Fogadd el a vereséget és görgess tovább.  bounce
avatar
Robiizmus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 87
Join date : 2016. Jun. 15.
Tartózkodási hely : Ahol épp van helyem :P

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
448/450  (448/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [JK] Erdőn át, hegyen át

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.