K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc

Go down

default K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc

Témanyitás by Penelope on Hétf. Nov. 05 2018, 10:23

Nem az első alkalom, hogy megfordulnak erre, bár csatába még nem bocsátkoztak. Penelopenak kifejezetten nem tetszett a dolgok verekedős része, míg a pet vágyott volna a megmérettetésre és saját korlátai megismerésére. Ma mégis volt valami ami felcsigázta a kislányt. A megmérettetés része megmaradt, mégis úgy tűnt nem olyan agresszív módon, mint az eddig látottaknál.
Pár játékos keresett jelentkezőket egy beöltözős harcviadalra, ahol a feladat a következő. A ruhára, tapadós kitűzőket kellett ragasztani. Mind a két félnek, csapat esetén mind a két csapatnak meg voltak a saját színeik. A lényeg, hogy a te színedet ráragaszd a másikéra, és minél kevesebb kerüljön a te ruhádra az övéből. Amennyiben már rád tapasztottak egyet, azt nem vehetted le. Ha megkísérelted, akkor azzal az ellenfelednek szereztél pontot. Nem bonyolult. A ruhákat nem te választod ki, ahogy a színeket sem. Sajnos, nincs ennyi választék a repertoáron a játékosoknak, hogy a jelentkezők saját maguk választhassanak és az esetleges vitákat is így igyekeztek megelőzni.
- Megpróbálhatnánk. – Jelentette ki Thulonra pillantva. A kis pet pedig izgatottan indult meg a felvétel felé.
- Sziasztok. Jelentkezni szeretnék. – Szólalt meg, amint megkopott előtte a sor.
- Sziasztok. Rendben, kérnék egy nevet és egy szintet. – Amint megkapta a válaszokat, fel is kerültek egy jegyezték őket.
- Hátul lesz egy öltöző, ott fel tudjátok venni a jelmezeket. Ha sikerült átöltözni, amint vége az előttetek lévő meccsének, szólítanak titeket. - Azzal tovább is engedte a jelentkezőit.
- Ohh... igen. Potionokat, kristályokat és mérgeket tilos használni. Jártasságok viszont maradhatnak. – A lány bólintott, örömmel is hallotta hisz az ő repertoárjában még nem szerepel sok ilyen item. Előbb pénzhez kell jusson.
Belépve az öltözőbe már kikészítve várta őt egy kalóz jelmez és kilenc zöld teniszlabda nagyságú matrica.

Az ellenfele pedig egy Cézár jelmezt kapott, szintén kilenc matricával, ami teniszlabda méretű volt és kék színűek voltak.


_________________
|Háttérszín:#badcfe| |Beszédszín:#ffff00|  |Pet:#eab551|
Penelope
Penelope
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2018. Oct. 27.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc Vo36oi145/1500K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc 2yjvlht  (145/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc

Témanyitás by K1 on Hétf. Nov. 05 2018, 17:50

Ezen a napon is ugyanazt tettem, mint az összes többit, azaz semmit az égadta világon. Csak járkáltam fel és alá, mint zsidóban a fájdalom miközben azon tanakodtam mit is kéne tennem. Vásárolnom kellett volna valami azonban muszáj volt takarékoskodnom az arannyal. Elvállalhattam volna egy küldetést is viszont egyetlen olyanra sem bukkantam, amihez lett volna kedvem. Egy nem tettem mást, mint lófráltam és közben olyan képet vágtam, mint aki egy nagyon fontos találkozóra siet. Volt még egy lehetőség még pedig az arénázás ahol kis szerencsével pénzhez és tapasztalati pontokhoz egyaránt lehet jutni. Sajnálatos módon én elég kevés szerencsével rendelkeztem igaz volt odabent pár jó pillanatom. A gond leginkább a felfogásommal volt ugyanis nem szerettem más játékosokkal kakaskodni, egyszerűen értelmetlennek találtam. Csak párszor harcoltam ott, de mindegyik alkalommal részeg voltam így az emlékeim elég ködösek.
Fortuna úgy tűnt rám kacsintott azon a napon ugyanis találtam egy olyan versenyféleséget ahol nem kellett erőszakot alkalmazni. Igaz kissé szkeptikusan álltam a dologhoz, mert nem egyszer porul jártam mikor szerencsét szimatoltam. A lényeg annyi volt, hogy fura maskarába kellett bújni majd kis ragacsos valamiket kellet rá ragasztani az ellenfélre, akin több ilyen hogyíshívják volt az lett a vesztes. A szabályok nagyon egyszerűnek tűntek még én nekem is sikerült néhány per alatt megértenem őket. Egy darabig vakargattam a fejem, mert nem tudtam eldönteni, hogy mitévő is legyek. Tényleg jól jött volna egy kis kikapcsolódás azonban nem akartam bohócot csinálni magamból. Másrészről viszont flangáltam már az utcán egy szál pelenkában és úgy véltem ez annál csak nem lehet rosszabb. Elintéztem a regisztrációt majd félrehúzódtam átöltözni, igaz a ruha elég furcsának tűnt, azelőtt ilyesmit csak képeken láttam. Nem szerettem volna, ha nagy közönség előtt lépünk fel, mert tudtam, eben az esetben oda lenne minden jó hírem.
-Csak ne legyenek sokan és ne egy lánnyal rakjanak össze. –
Kellemetlen lett volna, ha azokat egy lányra kellett volna felragasztanom ugyanis majdnem úgy tűnhetett volna, mintha le akarnám taperolni. Férfiaknál is kellemetlen viszont a lányok esetében sokkalta rosszabb.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc Vo36oi1385/1400K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc

Témanyitás by Penelope on Kedd Nov. 06 2018, 12:12

Megszenvedett kissé az öltözék kiegészítőinek magára aggatásával. Valamint azzal is, hogy mégis hova is rejthetné a felragasztható kis félgömb alakú, tépőzárszerű anyagú, golflabda méretű jelölőket. A színe eltért a piros-fekete kosztümtől, bár azt nem tudta, hogy ellenfele milyen színnel fog „támadni.” Remélte, hogy jól látható lesz majd társa ruháján, és ebből gondolta, hogy ő is olyasmi színt fog majd kapni. Eltelt pár perc mire szólították. A kis pettel lassan bújt ki a menedéket és árnyékot adó öltöző rejtekéből. Meglepte, mennyire fényesen tűzött a nap, bár a hűvös szél elárulta, hogy erősen ősz közepe van. Amint szemei hozzászoktak az éles fényhez, körbepillantott, hogy felfedezze azt a látványt, amit már a nézőtérből egyszer megismerhetett. Teljesen más érzetet és látványt is nyújtott, hogy most ő tapossa a homokos kör alakú harctér talaját. Felsóhajtott, az ellenfelét kereste. A határokat méregette, a kordonok úgy öt méter átmérőt engedhettek. Nem volt túl nagy, bár a nézőtérről még kisebbnek tűnt, mint most itt. A petjével a kör középpontja felé lépkedtek, nem elkapkodva azt. Érezte, ahogy a kihívás szelleme felfrissíti ereiben az adrenalint és már alig várta, hogy elkezdhesse a mérkőzést. A harctér közepén egy felnőtt nő állt, aki felkonferált minket.
- A jobb oldalon a hét tenger hírhedt kalóz hercegnője. Miss Pallope. – Az közönség egy része újjongott, de akadt akik csak unottan figyeltek és várták a folytatást. A lány diadalmasan felcsapta a karjait, jobb híján. Hisz egy kalóz hercegnőhöz egy sima biccentés vagy intés nem igen passzol nem?
- A bal oldalt pedig a rettegett császára, Cézár a rettenthetetlen K. – Úgy gondoltam, kissé túltolják, de mivel tv nincs, így valahogy pótolniuk kell a show élményt.
A lány biccentett ellenfelének. És azt kereste, hol is tarthatja az ellenfele „fegyvereit”. A férfi jóval magasabb volt a kis termetű leányzónál, aki közelebb lépve próbálta pár szóval illetni sorstársát.
- Jó napot uram, úgy tűnik ellenfelek lettünk. Remélem kellemes meccsben lesz részünk. – Hangsúlyával kiemelte a magázódást, miközben illedelmes és elegáns nő képét próbálta festeni. Nem készült fel erre, így ez szavaiból is érződhetett, hogy csupán általánosságokat beszélt. A kis pet biccentett a „lepedőbe csavart” díszes elemekkel tarkított öltözetű férfinek. Majd a lány kezét nyújtotta, a fiú felé, barátságosan, miközben másik keze a ruhája oldalról nyílt zsebébe rejtőzködött.
- Ha az ismerkedés megtörtént, a meccs kezdetét is veheti. - Azzal egy narancssárga kendőt lendített meg, jelezve hogy innentől számít a harc. Harcfelkérés érkezett mindkettőjük irányába. Barátságos mérkőzés, fele-fele élettel. Penelope meglepődött kissé, de nem riasztotta el. Elfogadta majd egy magabiztosnak tűnő mosolyt küldött ellenfele irányába. Úgy tűnik átadta a kezdeményezés jogát.

_________________
|Háttérszín:#badcfe| |Beszédszín:#ffff00|  |Pet:#eab551|
Penelope
Penelope
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2018. Oct. 27.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc Vo36oi145/1500K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc 2yjvlht  (145/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc

Témanyitás by K1 on Szer. Nov. 07 2018, 10:56

El nem tudtam képzelni, hogy élt valaha olyan ember ezen a bolygón, aki hajlandó volt felvenni ilyesféle ruhát. Bár bizonyára volt meg képeken is láttam amint ezekben a göncökben flangáltak, ennek ellenére nem egy cseppet sem tetszett. Attól tartottam, hogy mindenki idiótának fog emiatt titulálni engem, bár ha jobban belegondolunk én is elég sokat tettem annak érdekében, hogy ekképp vélekedjenek. Példának okáért ott volt az a bizonyos Ámoros incidens amikor is a városban sétafikáltam egy szál pelenkában. Mindenki nagy szemekkel bámult rám, viszont azon csodálkoztam, hogy azóta senki sem mutogatott rám, hogy ez volt az a fickó. Végül és kevesebb, mint tízezer ember volt bent így a pletyka nem terjedhetett ilyen lassan. Egy másik alkalommal véletlenül félre halottam egy beszélgetést így a nyálka fennsíkot málna fennsíknak gondoltam. Persze mikor rájöttem a tévedésemre nagyon megharagudtam magamra és a dühtől elvakultan olyan lettem, mint egy eszelős elmebeteg. Üvöltöttem és össze visszacsapkodtam, gondolhatjátok, hogy milyen sok találatom volt.

Mikor elérkezett végre az én időm kissé kelletlenül, de kisétáltam a porondra majd egy hajszálon múlott, hogy ne meneküljek vissza. Nem elég, hogy a küzdelmet egy nő vezeti, egy kisebb tömeg bámult minket, ráadásul egy lánnyal kellett szembe néznem. Egy rendkívül aranyosnak mondható, fiatal lánnyal és annak a szarvasával. Úgy éreztem magam mintha egy ostoba tv vetélkedőbe csöppentem volna bele, ugyanis ott szokás bugyuta beceneveket aggatni a játékosokra. Ráadásul még a nevemet is elrontotta ugyanis nem K-nak hívtak hanem K1-nek, de ez volt a legkisebb bajom. Szerencsére nem volt nálam se fegyver, se pajzs így nem kellett az elrakásukkal bajlódnom, minek is fegyver egy kis játékhoz? A lány nagyon kedvesen köszöntött és jókívánságait fejezte ki, én álltam ott, mint egy rakás szerencsétlenség és csak bólintottam egyet feléje, egyet az állatka felé majd kezet fogtunk. Igyekeztem olyan gyengéden szorítani a kis kacsóját amennyire csak tudtam, bár teljesen feleslegesen tettem. Annyira meg voltam lepődve, hogy fel sem tűnt az életerő. Tettem hátrébb néhány lépést majd vártam, hogy a másik fél tegye meg az első lépést.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc Vo36oi1385/1400K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc

Témanyitás by Penelope on Szer. Nov. 14 2018, 20:41

Mindkettőjüket tisztességesen felkonferálták, és pár másodpercnyi ismerkedési időt is kaptak. Penelope ezt kihasználva, máris a stratégiát tervezte. Üdvözölte a férfit, akitől csupán egy bólintást kapott viszonzásul. Úgy tűnt a lánynak, hogy nem egy beszédes és modoros emberkével hozta össze a sors. Kicsit zavarodottnak, idegesnek tűnt mellette, amit ugye a lány nem is értett igazán. Jó szándékából elvetette a cselt, amit kieszelt kezdésnek. Jobbnak látta, ha a férfi temperamentumával is számol. Jóval magasabb volt mint ő, és biztosan tapasztaltabb is. Ez önmagában is óvatosságra inti a kezdő játékosokat. Bár egy barátságos mérkőzés még bőven belefért, hisz kezdőként nem tehet mást, mint nagyot csobban a mélyvízbe. A játékszabályok egyértelműnek tűntek, így a jobbját egy barátságos mosoly keretében, kihúzta a felsőzsebéből és egy zöld matricát próbált nyomni a férfi mellkasára, kezdésnek. Mivel a fiú távolságot vett fel, így kénytelen volt néhány gyors lépést előre tenni. Igyekezett mozgékony lenni, és egyik-másik lábáról szökellve, a sarkával megtámasztva és bal lábával kifordulva érzett K-hoz, amennyiben számításai sikeresek voltak. Végül, ha érezte, hogy a ruhán megtapad a tépőzár szerű, teniszlabda nagyságú zöld matrica, akkor megpróbált mihamarabb távolságot felvenni a fiútól. Próbált csendben és gyorsan osonni, a petje pedig csak ott körözött mellettük, tanácstalanul. Talán feleslegesen... Ha sikerült kellő távolságot felvenni, akkor emelte csak fel a pillantását a fiú ruhájára, leellenőrizni, hogy sikerült-e a támadása. Ugyanakkor tudta, hogy várhatja a fiú visszavágóját, ezért igyekezett felkészülni erre is. Gondolatban eljátszott pár védekező mozdulatot, de még nem tudta mire is lesz pontosan szüksége. Ismét a jobb zsebébe nyúlt és várt. Talán taktikát váltott?

/Penelope zöld jelzők. 9/1 elhasznált. Találat?
K1 Kék jelzők. 9/0 elhasznált. Találat:
Szabályok:
Amennyiben egy jelzőt elhasználunk, utána azt már nem lehet felhasználni.
Amennyiben egy jelzőt sikeresen felhelyezünk a másikra 2 életpont sebzést szenved el.
A jelzők levétele nem lehetséges.
A jelzők átszínezése, megsemmisítése nem lehetséges.
A győztes az, aki a legtöbb jelzőt kiosztja és a legkevesebb jelzőt kapja.
Egy körben a támadás mennyiségének megfelelő jelzőt lehet felhasználni.
/

_________________
|Háttérszín:#badcfe| |Beszédszín:#ffff00|  |Pet:#eab551|
Penelope
Penelope
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2018. Oct. 27.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc Vo36oi145/1500K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc 2yjvlht  (145/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc

Témanyitás by K1 on Hétf. Nov. 19 2018, 22:04

Már magában az is zavarba ejtő volt, hogy egy lánnyal kellett szembe néznem egy elég zavarba ejtő maskarában, ráadásul, ha ez nem lett volna éppen elég jó páran még figyeltek is minket közben. Volt már dolgom rendkívül csinos lányokkal, de ott sem igazán tudtam mit is kéne tennem. Általában nem mondtam semmit vagy csak hebegtem, habogtam össze vissza, a lányok valami oknál fogva mégis mosolyogva távoztak. Valami csoda folytán el tudtam titkolni, hogy egy idióta, kezdő vagyok. Bár az is lehet, hogy mindent tudtak, csak egyszerűen nem akartak megbántani. Habár mind nagyon vagány leányzók voltak én egész végig éreztem, hogy hatalmas szívük volt.

A kalóznak öltözött lány mosolyogva a zsebébe nyúlt és előhúzott egy olyan zöld, ragadós valamit és ettől nem tudom miért, de rosszul éreztem magam. Mint mikor egy egész nézett farkas szemet egy hatalmas és rémisztő macskával. Megpróbáltam tartani a távolságot ez viszont nem is volt olyan könnyű dolog. Kis mérete ellenére elég mozgékonynak tűnt, néhány szökkenéssel előttem termet. További hátrálással és, néhány félre lépéssel csak elodáztam az elkerülhetetlent. Nem telt el egy perc és máris ott díszelgett rajtam az a zöld félgömb, pedig az állatkája nem is segített neki. Annyira lekötött a menekülés, hogy fel sem tűnt az életerő csökkenés, bár az is az igazsághoz tartozik, hogy ritkán jutott eszembe rápillantani. Úgy döntöttem, hogy most rajtam a sor azért én is a zsebembe nyúltam és elővettem a saját matricámat. Mielőtt viszont nekilódultam volna váratlanul leblokkoltam és néhány pillanatig ott álltam. Olyan aranyosnak és bájosnak tűnt így mikor közeledtem felé olyan piszkosnak éreztem magamat. Pont, mint egy zaklató vagy az, aki gyerekeket bántalmaz, hiába nem értettem a gyerekekhez. Végül aztán tettem egy görcsös mozdulatot a válla felé a matricával, azt gondolván ebből gond nem lehet. Nem igazán akartam győzni, csak arra vártam, hogy minél előbb véget érjen.

/Penelope zöld jelzők. 9/1 elhasznált. Találat 1
K1 Kék jelzők. 9/1 elhasznált. Találat:?/
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc Vo36oi1385/1400K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc

Témanyitás by Penelope on Kedd Nov. 20 2018, 21:30

Alig telt el pár másodperc a kezdetektől és az első sikeres pontomat meg is szereztem. Valami nem stimmelt teljesen a sráccal. Szótlan volt és mintha picit lassabb is lenne az átlagosnál, de nem a mozgása... inkább a cselekedetei közötti idő intervallum. Mint aki tétovázik, bizonytalan. Penelopénak szemet szúrt ez, de addig ameddig nem biztos ebben, szót nem adott neki. Úgy gondolta, megeshet, hogy csupán ő pörgött fel a kihívásra túlzottan. Mint a gyerekeke a cukor-sokktól. Sajnálta, hogy nem láthat bele mások fejébe, így csupán a nonverbális jeleket figyelhette és megérzéseire hagyatkozhatott. Nem az a típus aki elgondolkodik és nem figyel közben. A sikeres húzása után, némi távolságot próbált felvenni, ahogy ezt a fiútól is tapasztalta. Látta ahogy a zsebébe nyúl és előrántja saját matricáját. Egyértelmű volt, hogy támadni fog. Kissé hezitált a lendülete előtt, majd megiramodott Penelope felé, aki így jobbra próbált kitérni, és matatni kezdett saját zsebébe, remélve ha csökken a távolság talán vissza tud vágni, még mielőtt a fiú ismét hátrébb húzódna.

Felkészülve, izmait kissé megfeszítve várta, hogy a srác megfelezze a kettőjük közötti területet, majd megnegyedelje azt és végül...
Odaért. A lány bal lábát kissé terpeszbe engedte, majd amikor a srác „megbénul”, értetlenül maradt ott szembe állva vele. Nem tartott túl sokáig ez a pillanat, mégis elég volt ahhoz, hogy Penelope összezavarodjon és megtorpanjon. Hiszen K1 nem a számításai szerint cselekedett.
- Mi az, lefagytál? – Kérdezte, nem túl tiszteletlenül, inkább csak értetlenül. Bár még ilyennel nem találkozott. Talán választ sem kapott, amikor megvillant rajta a fiú színét képviselő „jelvény”, ezzel elporlasztva mid a két pontot érő páncélját. Ez a meglepetés elég is volt neki ahhoz, hogy elfelejtsen támadni. Ugyan nem volt titok, hisz a matrica menüjében le voltak írva az apró részletek, de mégis meglepetésként érte őt. A mozdulatát ott folytatta, ahol abbahagyta. Balra próbált kitérni, és ugyan nem sok... csupán pár lépés távolságot igyekezett felvenni. A pet, addig a srác háta mögé került, de egyenlőre nem csinált semmit, csupán figyelt.

/Penelope zöld jelzők. 9/1 elhasznált. Találat 1
K1 Kék jelzők. 9/1 elhasznált. Találat:1/

Élet:60 Páncél:0

Pontok:
Élet: 12x5=60
Fegyverkezelés: 12
Erő: 20
Irányítás: 14
Kitartás: 10x5=50
Gyorsaság: 13
Speciális képesség: 10
Páncélzat: 2

_________________
|Háttérszín:#badcfe| |Beszédszín:#ffff00|  |Pet:#eab551|
Penelope
Penelope
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2018. Oct. 27.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc Vo36oi145/1500K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc 2yjvlht  (145/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc

Témanyitás by K1 on Szer. Nov. 21 2018, 22:07

Azelőtt fel sem tűnt, de a hangja épp oly bájos volt és elbűvölő, mint a hangja. Némi aggódást véltem felfedezni a hangjában mikor arról érdeklődött, hogy lefagytam-e. Egész végig a miatt aggódtam, hogy ez a játék nem fogja –e megsérteni az erkölcsit, vagy esetleg nem hozom rá a frászt. Elég ijesztő tud lenni, hogy ha egy olyan pici valakihez egy olyan nagydarab valaki közeleg, mint én. Az utolsó kijelentésemet szeretném átfogalmazni, talán jobban illik rám a szokatlanul magas kifejezés. Ezek után kissé furcsának találtam, hogy sikerrel járt a kísérletem és így felhoztam magamat döntetlenre. Vagy az én képességeim voltak nagyszerűek, amit valószínűtlennek tartottam, vagy a lányé romlottak meg, szinte egy pillanat alatt.
-Megvagyok. – válaszoltam röviden.
Mindig is úgy gondoltam, hogy egy olyan jóképű, ám komor testhez jobban illik a szűkszavúság. Viszont nagyon nehezen tudtam megállni, hogy ne magyarázzak el valamit több mondatban. Ismét ránéztem és az égnek állt a hajam tőle és valószínűleg a fülemig elvörösödtem, bár ezt nem láthattam. Képtelenség volt csak úgy ránézni arra a cuki arcára, olyan volt akár egy baba. Úgy határoztam, hogy ezúttal nem csinálok semmit, de azért a zsebemből elővettem egy újabb matricát. Az volt a terv, ha esetleg rám akar támadni, akkor, kitérek előle és az előrenyújtott karjára ragasztom rá azt a kék bigyót. Magamban lejátszottam a jelenetet milyen módon fogok védekezni és ez egyszer már bevált valahol, csak arra nem emlékeztem, hogy hol. Úgy gondoltam, hogy felfelé tartott kezekkel elpörgök előle, mint egy balerina, azért így mert kisebb a támadható felületem. Tudom, hogy elég röhejesen hangzik viszont elég hasznos. Megejtettem feléje egy tétova mosolyt, hogy jelezem a rokonszenvemet. Be kell vallanom, hogy teljesen megfeledkeztem a kis állatkájáról ez is mutatja, hogy egy igazi kezdő voltam, még.

/Penelope zöld jelzők. 9/1 elhasznált. Találat 1
K1 Kék jelzők. 9/1 elhasznált. Találat:1/

/Kaszt: Lovag.
Szint: 11
Élet: 19 (95)
FK: 19
Erő:8(fegyver nélkül)/12(fegyverrel)
Irányítás:0
Kitartás:9
Gyorsaság:22
spec:15
páncél: 57/

K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc Vo36oi1385/1400K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc

Témanyitás by Cardinal on Vas. Márc. 31 2019, 19:26

Rendszerfrissítés... Hiba! Inaktív küzdőtér! Küzdőtér zárása folyamatban... 15 exp jóváírva... 40 arany jóváírva...

Küzdőtér lezárva!
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3153
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc Vo36oi0/0K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: K1 kontra Penelope - Haloweeni versenyharc

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.