Bölcsesség kontra fiatalság

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by K1 on Csüt. Nov. 01 2018, 21:20

/Kaszt: Lovag.
Szint: 11
Élet: 19 (95)
FK: 19
Erő:8(fegyver nélkül)/12(fegyverrel)
Irányítás:0
Kitartás:9
Gyorsaság:22
spec:15
páncél 57
Felszerelés:
Gerezdes buzogány, Kristálypajzs, Fémpáncél, Nyúlcipő, Ezüst köpeny, Harmat gyűrű/

Nem tudom, hogy ki volt a felelős az alkoholok megalkotásáért, de legszívesebben aranyba foglaltam volna a kezét. Ha máskor nem is néhány korsó után biztosan, mert akkor már aktivizálták hatásukat. Nem elég, hogy sokkal jobban érzi magát tőle az ember, ráadásul utána nem megy szét a feje. Nincs is rosszabb dolog a másnaposságnál és hála az égnek ebben a játékban nem is kell ezt megtapasztalni. Ha öröme, vagy ha bánata van, az embernek az üveg mindig ott van neki és így sosem marad egyedül. Valahányszor felöntöttem a garatra utána mindig különféle képtelen történetet halottam vissza az emberektől. Vagyis pontosan nem nekem mesélték, hanem egymás között diskuráltak én pedig ott őgyelegtem a közelükben.

Legelőször az keltette fel a figyelmemet, hogy egy két méter pasas tök részegen betámolygott az arénába majd olyan gyorsan hullt a padlóra, mint szellentés a kacsa fenekéből. Ez azért keltette fel a figyelmemet, mert nem emlékeztem mit is csináltam korábban, de nem akartam hinni a fülemnek. Végül aztán úgy döntöttem utána járok ennek a dolognak és tényleg ott virított a nevem a ranglétrán. Egyik ámulatból estem a másikba, mert azt még valahogy el lehet fogadni, hogy leittam magam a sárga földig majd kihívtam valakit, elég hihetetlen, de azért előfordulhat. Viszont magyarázza el nekem valaki, hogy egy pocsolya részeg ember hogyan tudott dobogós helyezést elérni. Szerintem, hogy ez megtörténhessen a többi versenyzőnek még rosszabb állapotban kellett lennie, mint én. Szép látvány lehetett amint egy halom alkoholista egymással úgy szólván viaskodott, de valójában csak dülöngéltek.

Ez annyira megzavart, hogy ismételten a pohárnál akarom mondani korsónál kerestem vigasztalás, aminek meg is lett az eredménye. Nem mondom, hogy dülöngéltem viszont sokkal bátrabbnak és tettre készebbnek éreztem magamat. Ki akartam hívni azt a nyilast ezért lenyitottam egy listát majd ráböktem a nevére. Mikor viszont egymás szemébe néztünk az Arénában egy teljesen más ember állt előttem. Kopasz volt, sörhasú és nagyon öreg meglehetett vagy harminc ötéves, de talán negyven is. Amint végignéztem rajta elfogott a pulykaméreg nem csak a tévedésem miatt.
- Hé te. Hogy van képed kiállni ellenem ilyen vacak felszerelésben? Tudod, te ki vagyok én? Fogalmad sincs, kivel húzol ujjat. Majd én megmutatom ki is vagyok én. Ki is vagyok? Várj, ne segíts, itt van a nyelvem hegyén. Megvan, én, én vagyok, te pedig megsértettél. Ugye tudod mi fog következni? – ezzel elnyitottam a menüt, megnyomtam pár gombocskát és máris átkerült hozzá egy alig használt címerpajzs.
- Akárkivel nem állhatok ki. Vigyáznom kell a jó híremre. Hukk.
Úgy éreztem puszta kézzel képes lennék megfojtani egy egész sárkány falkát.

/K1 (Sebzés: 12, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.4 SP kiskörönként.)
Ditto (Sebzés: 15, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)


K1 (11. szint): 95/95 HP, 57 páncél, 45/45 CSP
Ditto (18. szint): 150/150 HP, 37 páncél, 65/65 CSP
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 524
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Bölcsesség kontra fiatalság Vo36oi1501/1700Bölcsesség kontra fiatalság 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by Ditto on Csüt. Nov. 01 2018, 22:12

Adatok:
Kaszt:Lovag
Szint:18
Élet:30150
Fegyverkezelés:20
Erő:14+1
Kitartás:11+2
Gyorsaság:15
Spec. Képesség:10
Páncél:37
Felszerelés:
Jobb kéz:Kezdő Kopja
Bal kéz:Címeres Pajzs
Test:Láncruha
Fej:Bőr sisak
Köpeny:Hősi Köpeny*Iroh vegyes érzelmekkel sétált az Aréna bejárata felé. Hónapok óta itt van a játékban, de még egyszer sem hívták ki párbajozni. Lehet csupán azért, mert nem érdekelt senkit, vagy senki nem látta benne az ellenfelet. Nem tudta, hogy kell ezt a párbajt játszani, nem ismerte a PVP rendszerét. Ha lenne a játékban izzadság, most ömlene róla, arca vörösességét nem tudja elrejteni viszont, annyira zavarban van, mint még talán soha eddig ezelőtt.
A párbajtérre vezető térköves út szinte megadóan dobogott súlyos teste alatt, ütemes léptei tam-tam dobra hasonlatos hangot hallattak, s egyre nagyobb zajt keltett, ahogy közeledett a visszhangos Aréna felé. *
*Végül belépett. A beáramló nap egy pillanatra megvakította őt, de gyorsan hozzászokott a fényhez, mivel csak a bejárathoz vezető szűk átjáró sötétje miatt keletkezett vakság. Páran ültek a lelátókon csupán, de ahogy belépett a küzdőtérre, összesugdosta, ki is nevették őt. Néhányan elindultak talán fogadni ellene, vagy szólni a többieknek, hogy lássák ők is a műsort, vagyis az Öreg erre gondolt.*
- Jó...jó napot. - integetett zavartan körbe, miközben próbálta eltűrni az őt érő szégyent. Hangja akadozott az idegességtől, torkán gombóc liftezett le gyomráig, majd vissza torkába, lenyelni sajnos nem tudta azt.
- Izé...A nevem Ditto! Örvendek a szerencsé... - állt meg bemutatkozása ellenfele illetlen közbeszólása miatt.
~ Kiállni? Nem ő hívott ki engem? Ez a kandi kamera? ~ pislogott értetlenül a bácsika, majd körbenézett, de csak kacarászó embereket látott maga körül.
- Megsértettem? Én? - mutatott magára a férfi, majd el kezdett komolyan azon gondolkodni, mikor is találkozhatott a fiatallal.
Sokáig nem tudott elmélkedni a dolgon, mert megjelent előtte egy tárgy átadási menüpont és látta, hogy egy a sajátjánál értékesebb pajzs pislogott vissza rá. Értetlenül figyelte az eseményeket, hallotta, ahogy a körülöttük lévők, összesugdolóznak K1 nemességén, milyen nagylelkű, amiért megszán egy olyan pojácát, mint amilyen Iroh. Ebben talán igazuk volt, hiába ismerte a Mobok elleni küzdelmek csínnyát bínját, PVP-ben nem volt jártas a felszerelését sem frissítette sokszor. Nem volt hozzá tapasztalata és félt, hogy átverik...mint Wong a kínai szaküzletben...Ezen gondolatra elfintorodott, majd mivel nem sok esélyt látott magának a küzdelmet figyelembe véve, elfogadta az ajándékot.
- Köszönöm Fiatal Úr! El..elnézést, ha megbántottam valamivel! - kiáltott oda az Idős Úr, remélve, hogy K1 megbocsát neki, amiért megsértette...valamivel...
- Amúgy...hogy kell játszani ezt a PVP dolgot? - integetett oda ellenfelének, majd zavartan tűrte, ahogy ismét kinevette az apró társaság a nézőtéren.
~ Még jó, hogy ilyen kevesen vannak... ~ sóhajtott megadóan Ditto Apó. *
K1 (Sebzés: 12, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.4 SP kiskörönként.)
Ditto (Sebzés: 15, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)


K1 (11. szint): 95/95 HP, 57 páncél, 45/45 CSP
Ditto (18. szint): 150/150 HP, 37 páncél, 65/65 CSP

_________________
Előtörténet / Adatlap / Szín: 009933 / Karakterlap

Bölcsesség kontra fiatalság Saoadv21

Adventi állás. Köszönet érte Hinnarinak. Smile
Elérhető: Ötletelő - Adventi naptár
Ditto
Ditto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Oct. 28.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Bölcsesség kontra fiatalság Vo36oi1530/1700Bölcsesség kontra fiatalság 2yjvlht  (1530/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by K1 on Pént. Nov. 02 2018, 16:48

Aki eddig nyomon követték kalandos életemet azok már tudhatják, hogy én az önuralom mintapéldánya vagyok, sőt az értelmező kézikönyvben az én képem virít az önmegtartóztatás szó mellett. Viszont van egy pont, amikor betelik az a bizonyos pohár, mert olyanokat mondott nekem, hogy jó napot meg elmondta a nevét. Azért mindent én se nyelhetek le, gondolom ezzel mindenki egyet ért. Meg is kapta tőlem a magáét, ráadásul nemhogy nem tudott viselkedni még normális felszeléssel sem volt képes megjelenni. Vettem egy mély levegőt majd átküldtem neki egy pajzsot, amit nemrég cseréltem le, hogy ne azt a vackot használja ellenem. Kezdtem volna megnyugodni mikor ismét kezdte az ostobaságait és megköszönte az ajándékot majd megkérdezte tőlem hogyan kell itt játszani.
-Mindjárt adok én leckét. Egyet jobbról egyet pedig balról. – hogy nyomatékot adjak a mondandómnak feltűrtem a ruhám ujját, de végül maradtam a helyemen.
-Ide figyelj öreg ne kekeckedj velem, mert összetörlek, mint majom a zsebórát. Na de lássa, kivel van, dolga elmondom, mit kell csinálni. Addig püfölöm az ellenfelet, amíg kék zöld foltos nem lesz, majd elhagyom a tett helyszínét.

Szegény ellenfelem bizonyára hamar rájött, hogy nekem nincs ki a négy kerekem azért is, mert itt nem lehet foltokat és horzsolásokat szerezni.
-Amúgy én egy vértisztességes lovag vagyok, a gyámoltalan nők támasza és a gebék védelmezője.
Ez a sok beszéd pusztán megtévesztés volt, mert közben igyekeztem kitalálni a legmegfelelőbb stratégiát ellene. Mivel nem tudtam semmit róla csak annyit, hogy hozzám hasonlóan lovag így a védekezés mellett döntöttem. Bizonyára azzal is mindenki tisztában van, hogy a legjobb védekezés a támadás, ezért a magasba emeltem a buzogányom és rohanni kezdtem feléje. Nem voltam annyira lerészegedve, mint az első alkalommal viszont így is teljesen kifordultam magamból, igaz az ellenféllel is ugyanezt akartam csinálni. Olyan lehettem, mint egy foci drukker, aki nem is a meccsre kíváncsi csak azért megy ki, hogy szurkolhasson. Mivel nem voltam egy szörnyeteg így nem a fejét vettem célba hanem a vállát, az mégsem olyan szörnyű dolog. Ritkán szokott beválni ez a fentről érkező csapás, de a remény hal meg utoljára.

/K1 (11. szint): 95/95 HP, 57 páncél, 34/45 CSP
1-szer támadok./
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 524
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Bölcsesség kontra fiatalság Vo36oi1501/1700Bölcsesség kontra fiatalság 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Nov. 02 2018, 16:48

The member 'K1' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Bölcsesség kontra fiatalság 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by Ditto on Pént. Nov. 02 2018, 17:45

*Iroh meglepetten szemléli a készülődő fiatalt és mondandójára felhúzta szemöldökét. Nagyon agresszívnak tűnik a fiú és ezt nem érti az Idős Úr, de mivel elfogadta a küzdelemre való invitálást, így nem fog visszakozni. *
- Az még egy dolog, hogy letegezel egy idősebbet, de hogy ilyen csúnyán beszélj a másikkal. - bökte oda sértődötten Iroh, majd felszerelte a kapott pajzsot és elővette Kopjáját. *
- Vértisztességest azt elhiszem fiacskám, na de amennyire felvágták a nyelved, na de egyet se félj, Ditto Apó megtanít az illemre. - mozgatta meg fáradt tagjait az öreg felkészülve a legrosszabbakra. Most már nem félt, nem, egyáltalán. Inkább feltüzelte a fiú udvariatlansága, olyannyira, hogy már a körülötte lévő nézők arcátlansága sem zavarta.
- Gyere! - kiáltott Iroh, majd felvette harci állását, ahogy amaz megiramodott felé. Megfeszültek lábai, pajzsát előretartotta, kopjáját pedig ráhelyezte a védőeszközre, úgy várta a kiszámíthatatlan fiatal támadását. Nem mutatkozott be neki, ez is elég udvariatlan dolog, ami még úgyis felbőszítette az öreget, az még rendben van, hogy ez nem a való világ, de hogy mindenkiből kiveszett az idősek iránti tisztelet, az már sok. *
* Az ütés váratlanul érte, azt hitte, hogy felülről fog támadni, mégis a válla felé lendítette buzogányát. Az Apót félretaszajtotta az ütés, hiába vetette meg lábait. Meg is látszott páncélján az ütés, tizenkét egységgel csökkent, s bár elveszítette egy pillanatra egyensúlyát kopjájával még képes volt lendületet venni. *
- Nem volt rossz fiatal barátom, most én jövök! - kiáltott Iroh, ki úgy látszott nem esett kétségbe, sőt jobban feltüzelte magát a kapott ütéstől, mint, azt gondolta.

Ditto (18. szint): 150/150 HP, 25 páncél, 47/65 CSP
Következő kör: 1 támadás


A hozzászólást Ditto összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 02 2018, 17:46-kor.

_________________
Előtörténet / Adatlap / Szín: 009933 / Karakterlap

Bölcsesség kontra fiatalság Saoadv21

Adventi állás. Köszönet érte Hinnarinak. Smile
Elérhető: Ötletelő - Adventi naptár
Ditto
Ditto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Oct. 28.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Bölcsesség kontra fiatalság Vo36oi1530/1700Bölcsesség kontra fiatalság 2yjvlht  (1530/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Nov. 02 2018, 17:45

The member 'Ditto' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Bölcsesség kontra fiatalság 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by K1 on Pént. Nov. 02 2018, 20:05

Meg kell hagyni, hogy a vénségben volt némi kurázsi, nem rohant el mikor rárontottam méretes fegyveremmel sem pedig mikor lecsaptam rá. Ez egy elég nagydolog ugyanis abból a távolságból jól kellett éreznie a szájszagomat, ami nem lehetett valami kellemes. Emlékszem még a való világban valakinek olyan büdös volt a lába, hogy azt kerestük mi döglött meg az öltözőben. végül aztán meglett a tettes és csak kinyitottuk az ablakot hadd szelőzzön. Vagy nem érzett semmit vagy hozzá volt szokva az ilyesmihez ugyanis az arcizma sem rándult. Magasba emeltem a buzogányom és egy határozott mozdulattal lecsaptam rá. Lehet, hogy a fejét kellett volna célba venni ennek ellenére én a vállára pályáztam és különös módon be is jött a számításom. Pont úgy találtam el, ahogyan az a nagy könyvben meg volt írva. Igaz tökéletesnek sem nevezhettem inkább csak megkarcoltam, de a kis öröm is öröm. Ismét akartam támadni, de valamit kifelejtettem az egyenletből, méghozzá az öregembert. Ez a gond a játékkal mert senki sem olyan, mint amilyennek kinéz, mint például aki kicsi és nagyon cukinak néz, ki attól még lehet kemény, mint a szikla.
-Ez szép. Nem gondoltam volna. Bizonyára ismered a mondást jobb adni, mint kapni. – közben kissé idegesen néztem rá.
Ezzel úgy böktem a buzogányommal mintha egy lándzsa vagy egy feltörő kopja lett volna és a hasát vettem célba.
-Egy akkora valamit csak nem tévesztek el. – ez inkább fohász volt mintsem kijelentés.
Mér két Arénán vettem részt és egyiken sem sikerült valami jól szerepelnem, de végre fordulni látszott a szerencsém. Azonban nem voltam annyira ostoba, hogy előre igyak a medve bőrére, mert tudtam csak kudarccal járhat.

/K1 (11. szint): 95/95 HP, 45 páncél, 23/45 CSP
/1-szer támadok a buzogánnyal./
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 524
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Bölcsesség kontra fiatalság Vo36oi1501/1700Bölcsesség kontra fiatalság 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Nov. 02 2018, 20:05

The member 'K1' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Bölcsesség kontra fiatalság 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by Ditto on Pént. Nov. 02 2018, 22:18

*Ditto apó sikeres támadást hajtott végre, meg is lepte vele ellenfelét, valószínáleg nem számított arra, hogy egy vénség is tud küzdeni, ráadásul nem is rosszul. Gyér felszerelése ellenére szintje igen magas, tapasztalt ő mobozás terén, sokat küzdött kinn a szörnyek ellen. Az ütését követően egyensúlya is helyreállt, így talpon tudott maradni, s bár tudta nincs sok ideje a válaszcsapásra, jobb lábát hátrébb csúsztatta, hogy legyen támasza egy esetleges ütés esetén. *
- Öregember nem vénember Fiacskám. - mosolygott diadalittasan az Idős úr, mire a válasz egy ellentámadás volt.
*Szúrni nem igen szoktak a buzogányokkal, meg is lepte ez a lépés, így természetesen talált a fiatal ellenfél, lábának megtámasztása jó ötlet volt mert nem sodródott túl messzire ellenfelétől. *
- Mi az, hogy ekkora valamit? - vetette oda sértődötten Ditto apó, majd ez a tiszteletlen kijelentés adott neki erőt a következő támadásához, melyet jobbról indított a fegyvert tartó válla irányába, s mivel az szúr buzogányával, reméli, nincs annyi ideje, hogy visszarántsa fegyvert forgató kezét. *
- Megtanítalak a jó modorra kis gazfickó! - tette hozzá ütéséhez, amolyan csatakiáltás címén, s lecsapott fegyverével. *
Ditto (18. szint): 150/150 HP, 13 páncél, 29/65 CSP
Következő kör: 1 támadás

_________________
Előtörténet / Adatlap / Szín: 009933 / Karakterlap

Bölcsesség kontra fiatalság Saoadv21

Adventi állás. Köszönet érte Hinnarinak. Smile
Elérhető: Ötletelő - Adventi naptár
Ditto
Ditto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Oct. 28.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Bölcsesség kontra fiatalság Vo36oi1530/1700Bölcsesség kontra fiatalság 2yjvlht  (1530/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Nov. 02 2018, 22:18

The member 'Ditto' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Bölcsesség kontra fiatalság 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by K1 on Pént. Nov. 02 2018, 23:08

Mikor legelőször eltalált valami olyan sablonos szöveget mondott, hogy az öreg nem öreg, vagy valami ilyesmi. Ezen elkezdtem kicsit filozofálgatni mert ha nem az akkor tulajdonképpen micsoda? Talán fapapucs vagy sárgadinnye esetleg egy ujjas kifordított bunda kesztyű? Később jöttem rám, hogy a pocakos egy nagyon ravasz ember ugyanis ezzel próbálta összezavarni a fejemet, csak azt nem tudta, hogy hiába strapálja magát. Józanul is éppen elég katyvasz volt odafent így meg néhány pohárka után teljes a káosz. Kész csoda, hogy a saját nevemet nem felejtettem el. Szóval ment szépen a harc a maga rendje és módja szerint, én mondtam valamit majd támadtam ő pedig leutánozta ezt. Valami olyasmit mondott, hogy megtanít engem a jómódorra, amit nem igazán értettem ugyanis semmi baj nem volt a viselkedésemmel.
- Mi a gond a.. – sajnos nem tudtam folytatni ugyanis valaki egy jó nagyot rásózott a fejemre.
- Ez meg ki volt? – kérdeztem miközben nagy kerek szemekkel bámultam körbe keresve a tettest.
Annyira meg voltam lepődve a kijelentésétől, hogy megfeledkeztem a védekezésről így könnyű célpontot nyújtottam. Pár másodpercig eltartott, míg rájöttem mi is történt valójában és ettől elkapott a pulykaméreg. Dühömben a földhöz vágtam a buzogányomat majd odaálltam eléje.
- Fogalmam sincs honnan a fenéből jött, de mifelénk szokás végighallgatni az embert mielőtt fejbe vágjuk. – mondtam dühösen majd megfordultam és visszamentem a fegyveremért közben azért morogtam egy keveset. - Nézzem meg az ember. egesek mennyire nem tudnak viselkedni?
Tökéletes célpontot nyújtottam neki, mert egy ekkora hátat elég nehéz eltéveszteni, de valamiért egy cseppet sem zavart.

Az járt csak az eszemben, hogy milyen modortalan volt velem ez a vadidegen ember.
- Tudom, hogy most párbajozunk, de azért lehetne magában némi emberség. – vágtam hozzá sértődötten.
Szépen felvettem az eldobott fegyvert majd beálltam harci pózba és felkészültem a következő rohamra.

Ezúttal egy cseles támadást terveztem, hogy futás közben kissé imbolygok, majd úgy teszek, mintha a pajzsommal akarnám fellökni, de helyette a buzogányommal csapom majd a bordát. Azonban itt nem akartam megállni, mert mentem volna tovább előre és mg a hátát is megcirógattam volna vele. Majd ha befejeztem úgy három méterrel mögötte akartam megállni és szembefordulni vele.

/K1 (11. szint): 95/95 HP, 30 páncél, 1/45 CSP/
/Két támadás egyik a bal bordáira másik a hátára mindkettő buzogánnyal./
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 524
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Bölcsesség kontra fiatalság Vo36oi1501/1700Bölcsesség kontra fiatalság 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Nov. 02 2018, 23:08

The member 'K1' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Bölcsesség kontra fiatalság 4767251444_0f76bf2817_s Bölcsesség kontra fiatalság 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by Ditto on Pént. Nov. 02 2018, 23:44

*Iroh támadása sikeresen talált, miközben a Fiatal próbált magyarázkodni viselkedését illetőleg. Sikeres adok-kapok alakult ki csatájukból, nem tudott hárítani egyik fél sem, szépen darabolták egymás Páncélértékét. Úgy néz ki, az fog nyerni, aki jobban bírja a pofonokat. *
*Láthatólag meglepte ellenfelét Ditto Apó támadása, úgy pislogott körbe, mint aki nem tudta, éppen mit csinál, vagy hol tartózkodik. Erre az idős úr is kicsit lefagyott, valamennyire megijedt, nem-e okozott maradandó károsodást a fiúnak, mikor az láthatólag igencsak beindult és földhöz csapta fegyverét. Pusztakézzel, pajzsával kezében indult el az öreg irányába, amit emberünk nem igen bírt ép ésszel feldolgozni. Fegyver nélkül fog a továbbiakban küzdeni? Ennyire lebecsüli az öreget? Vagy csak valami cselre készül? Akárhogy is, Ditto felkészült, bármi féle hunctuságot talált ki ellenfele. Pajzsát maga előtt tartva, fegyverét ütésre készen várja, hogy odaérjen elé a fiú, mire az nem, hogy nem cselekszik úgy, ahogy azt Iroh várná, inkább dühösen számon kéri azért a pofonért, amit korábban kapott tőle. *
*Az idős úr teljesen elhűlve hallgatja a szidalmazást, hirtelen szóhoz sem jut a meglepettségtől. A neveletlen párbajellenfele, nem elég, hogy nem kér elnézést, vagy nem veszi észre, mennyire tiszteletlen egy idős emberrel szemben, még neki áll vele pörölni, mert egy párbaj közbn hókon nyomja. *
- Na ide figyelj te kis bajkeverő, egy párbaj közben ne kérjek már elnézést, ha támadok. Nem kellene annyit szájalni egy vénemberrel és nem kaptál volna barackot a fejedre! - szidalmazza vissza a fiút, miközben az visszaballag fegyveréért. *
- Én bennem emberség?! - vörösödött el Ditto apó feje a méregtől.
~ Ezt a fiút komolyan mutogatni kellene. ~ gondolta magában, megrázva fejét és ismét felvéve harci állását.*
- Nem fogom vissza magam Fiacskám. A nyelved hagyd a szádban, nehogy lebarnuljon a napon. - szurkálódott az idős úr lopva a közöttük lévő távolságot. Azonban ellenfele gyorsabbnak bizonyul, nem meggondoltan közeledik, mint Iroh, inkább kiszámíthatatlanul imbolyogva neki fut az öregnek, buzogányával bordáit célozva. Utolsó pillanatban Ditto Apó félreugrik az első ütés elöl, de nem számított arra, hogy ellenfele tovább iramodik és egy második támadást intéz felé lendületből. Hatalmasat csattan hátán a buzogány, s ahogy előrecsuklik az ütéstől, majdnem elesik. A körülötte lévő fiatalok hangos ujjongásban és nevetésben törnek ki erre, mire Ditto Apó öklével próbálja őket csendre inteni. *
- Hátba támadsz egy öregembert? Hol itt az emberség? - mutatta ujját Iroh ellenfelére, majd lendületet véve rohamozta meg a szemtelen fiatalt.
- Idehoztad a barátaidat is, hogy megpróbáljanak megzavarni? Na abból nem esztek! - kiáltott az öreg, gondolva a körülöttük ülő nézőközönségre. Biztos benne, hogy K1 hozta őke magukkal, hogy legyen min röhögni, pontosabban egy vénember megszégyenítésén. Ez már mindennek a teteje. *
*A roham végére Ditto apó a magasból kíván lecsapni ellenfelére, ismét fejét véve célba, reméli, hogy ebből tanul az ifjú. *

Ditto (18. szint): 150/150 HP, 1 páncél, 11/65 CSP
Következő kör: 1 támadás

_________________
Előtörténet / Adatlap / Szín: 009933 / Karakterlap

Bölcsesség kontra fiatalság Saoadv21

Adventi állás. Köszönet érte Hinnarinak. Smile
Elérhető: Ötletelő - Adventi naptár
Ditto
Ditto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Oct. 28.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Bölcsesség kontra fiatalság Vo36oi1530/1700Bölcsesség kontra fiatalság 2yjvlht  (1530/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Nov. 02 2018, 23:44

The member 'Ditto' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Bölcsesség kontra fiatalság 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by K1 on Szomb. Nov. 03 2018, 10:09

Ez az öreg aztán tényleg kihozott a béketűrésből pedig én nem az a fajta ember vagyok. A párbajozás az egy dolog, de az a modor, amit velem szemben megütött az hallatlan. Nem elég, hogy nem hallgatott végig még úgy is beszélt velem mintha az unokája lennék. Hogy jött ő ahhoz, hogy kioktasson engem ráadásul ilyen módon. Úgy gondoltam vannak furcsa emberek így ehhez nem szóltam egy árva szót sem inkább támadtam. Az első csapásom elől, amibe egy kis cselt is bele vittem sikerült kitérnie, de a második már betalált, amivel sikerült telibe kapnom a hátát. Persze nem álltam le gyönyörködni a látványban és dicsérgetni magamat tettem még pár lépést előre, egész pontosan hármat, hogy meglegyen köztünk a kellő távolság. A tömeg úgy tűnt élvezik a műsort sajnos ezzel ők egyedül voltak, mert megint jött a már jól megszokott fejmosás. El nem tudtam képzelni a valóságban mi lehetett a szakmája talán valamiféle tanár vagy rabszolga hajcsár. Bár ahogy a pocakját elnéztem valami gyárban lehetett ételkóstoló. Ezt nem tudhattam biztosan, mert nekem is sikerült kicselezne azt az álszent tükröt, igaz egy kis szerencse is kellett hozzá.

Visszatérve a vénségre, nem tetszett neki, hogy hátba támadtam majd azzal vádolt, hogy a barátaimat rá uszítottam.
-Kikérem magamnak ezt a sanda célozgatást, nekem nincsenek barátaim. Vagyis ez nem igaz, vannak, de azok még magára sem kiáltanának. Úgy gondoltam ez egy harc és ott minden megtörténhet? Most kezdte vagy esetleg egész végig egy kellemes teaházban töltötte az időt? Odakint nem babra megy a játék és nagyobb szörnyekkel is volt dolgom. De legyen, ahogy maga akarja, ezen túl nem szólok egy árva szót sem. Nem én. Egyetlen egyet sem, nyikkanást sem fog tőlem hallani. Akárhogy próbálkozik, én biza nem fogok rá válaszolni. Egek szerintem fel is ment maga miatt a kávém.
Ez talán furcsaságnak tűnhetett viszont megvolt maga logikája, amiért ezt mondtam. Az embereknek általában a vércukra szokott megemelkedni és a cukrot a kávéba szokták bele rakni, ahogyan én is. Innen ered az összefüggés, vagy ha úgy tetszik felcserélés. Miközben beszéltem vadul csapkodtam a buzogányommal, persze nem fenyegetően, hanem mintha egy pálca lett volna. Közben ráztam a fejem és olyan képet vágtam, mint a durcás kis gyerek kinek elvették a játékát. Közben magam mellett tartottam a pajzsomat vagyis teljesen védtelen volt a mellkasom.

/K1 (11. szint): 95/95 HP, 30 páncél, 1/45 CSP/

/Az egész köt pihenésre használom, meg nyafogásra./
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 524
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Bölcsesség kontra fiatalság Vo36oi1501/1700Bölcsesség kontra fiatalság 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by Ditto on Szomb. Nov. 03 2018, 15:29

* Ditto Apó még sosem látott ennyire megosztó figurát, egyszer illetlenül beszél, másik pillanatban pedig ő nehezményezi az Öreg stílusát. Két makacs öszvér találkozott egymással az Aréna koszos, oly sok csatát megért padlóján, bár Iroh felé billen a mérleg nyelve annyiból, hogy már öreg, de hogy egy fiatal ennyire nehéz fejű legyen. *
* K1-re mért támadása célt téveszt, ellenfele könnyed eleganciával tér ki előle, s ahogy Ditto földet ér egyből hátrálni kezd, félve attól, hogy kap egy ellencsapást. Érzi, hogy már sokat támadott ahhoz, hogy ismét neki iramodhasson, így hátrálva méri fel ellenfelét, bár már vérmérséklete csökkenni látszott. Amilyen hamar jött a fiatal iráni mérge, úgy tova is szállt. *
*Zavartan hallgatta K1 hablatyolását, nincsenek barátai, de mégis vannak, de nem hozná ide őket. Sőt, még csak nem is foglalkoznának az Öreggel. Sértés sértés hátán. *
- Képzeld te kis suhanc, volt dolgom nekem is rémekkel odakinn, nem teapartikkal töltögetem az időmet. - mutatott ellenfele irányába Kopjájával, bár nem, fenyegetésképpen, inkább hogy bizonyítsa ezzel is igazát.
- Nem szólsz? Nem is tudom, hogy fogom túlélni. - hergelte az öreg a fiatalt, mikor az azzal kezdett el fenyegetőzni, hogy nem szól többé hozzá. Bár megint nem értette, milyen kávéja ment fel neki, biztos valami újfajta fiatal gengszter szleng amit nem érthetett. *
- Az unokám ilyen idős lehet, mint te, de több tisztelet szorult a kisujjába, mint beléd, az egész testedbe! - tette még hozzá ingerülten kezében lévő kopjával félrecsapva a levegőben. *
*Pajzsát nem teszi le egy percre sem, nem adja fel védelmét, a fiatal gyors és kiszámíthatatlanul mozog, nem adja meg neki a lehetőséget egy ismételt hátulról való támadásra, vagy egy gyors cselre. Mindenre figyelnie kell, mert páncélja elfogyott, a következő ütés már életpontjait fogja követelni és ennyi megpróbáltatás után nem szívesen veszítené el a küzdelmet.
Ditto (18. szint): 150/150 HP, 1 páncél, 11/65 CSP
Kör: Pihenés és szájkarate

_________________
Előtörténet / Adatlap / Szín: 009933 / Karakterlap

Bölcsesség kontra fiatalság Saoadv21

Adventi állás. Köszönet érte Hinnarinak. Smile
Elérhető: Ötletelő - Adventi naptár
Ditto
Ditto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Oct. 28.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Bölcsesség kontra fiatalság Vo36oi1530/1700Bölcsesség kontra fiatalság 2yjvlht  (1530/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by K1 on Szomb. Nov. 03 2018, 16:21

Olyan bánatos voltam, hogy legszívesebben sírva fakadtam volna, azonban ezt az örömet nem adtam meg a pocakosnak. Suhancnak szólított utána meg tiszteletlennek és végig megbocsáthatatlan hangnemben, pedig én egy szóval sem bántottam. Egyszer sem mondtam, hogy széttöröm, mint majom a zsebórát vagy, hogy olyan pofont kap tőlem, hogy még a harmadik háznál is csöngetnek. Nem én, egyetlen egy szóval sem mondtam ilyesmit nem is utaltam rá. Jó talán kissé túl lelkes voltam, de ez olyan nagy bűn. Mikor az ember el van vágva a szeretteitől és mindenütt gyilkos szörnyeteg vészük körbe városfalon belül és kívül egyaránt. Nem szeretne mást csak egy kis megértést, de lehet ilyen helyen megértéshez jutni?
- Attól, hogy kicsit valaki le van, sújtva érzelmileg még nem kell úgy bánni vele, mint egy szeméttel. Sajnálom szegény unokáit. - enyhén alig halhatóan pityergős hangon beszéltem, de igyekeztem később ezt ne lehessen hallani.
Ennyit arról, hogy nem beszélek egy árva szót sem, de úgy tűnik az öreg sem jött még rá, hogy mit is kéne tennie. Először próbált udvariasan viselkedni velem utána pedig nekiállt kakaskodni, mint bármely férfi, de egy valamit nem próbált meg.

- De ez akkor is annyira fáj, hogy így beszél velem. Ártottam én magának valaha? Nem. Éltem nyugodtan az életemet minden gond nélkül. Jó ez így nem teljesen igaz, mert volt bonyodalom bőséggel. Jöttek a folytonos kudarcok, megaláztatások és csodálkozunk, ha egy kissé nehezen kezelem a helyzetet? – miközben beszéltem jobbra és balra mászkáltam és közben csapkodtam a karjaimmal, mint egy szokványos idióta.
Mondjuk ez tényleg igaz volt rám azzal a különbséggel, hogy akkor még kicsit ittas is voltam. Miután abbahagytam a sétafikálást ismét szembe fordultam vele majd feltettem az utolsó kérdést, mármint ebben a percben az utolsót.
- Most támadhatók vagy akkor is szemtelen leszek.
Úgy véltem, ha igent mond, akkor nem fogok rohanni, hanem szép lassan, odasétálok elé pajzsomat védelmi állásba tartva megállok karnyújtásnyira előtte majd a jobb kezemben tartott buzogánnyal oldalról a bal bordáit veszem célba. Ha esetleg nem találtam volna, akkor sem estem volna kétségbe védtem volna magam a pajzzsal.
/1 szer támadok a buzogánnyal oldalsó irányba, a bal bordái felé./

/K1 (11. szint): 95/95 HP, 30 páncél, 34/45 CSP/
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 524
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Bölcsesség kontra fiatalság Vo36oi1501/1700Bölcsesség kontra fiatalság 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Nov. 03 2018, 16:21

The member 'K1' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Bölcsesség kontra fiatalság 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by Ditto on Szomb. Nov. 03 2018, 17:14

*A feszültség még mindig a tetőfokára hágott, lassan tisztességes viadalból kislányok hajtépésévé válik ez a veszekedés. A nézőtéren lévők is feszülten figyelik, mi fog kialakulni a vitából, míg a küzdőfelek tűzben égő, parázsló szemekkel figyelik egymást. Végül a csendet a fiatal töri meg és ismét számon kéri az Idős Urat, amiért így beszélt vele. Majd olyan dolgot mond, amire Ditto Apó sem számított. Sajnálatát fejezi ki családja felé, kiket nem láthat, kik a játékon kívül aggódhatnak az Idős bácsikáért. Vagyis Iroh ezt gondolja, hiszen még évekkel később is életben van a játékban, tehát megtalálta valaki. *
- Én...köszönöm. - pislogott zavartan a bácsika, majd leengedte védelmét, megadva magát a lelkiismeret-furdalás kegyetlen érzésének. Lesújtva nézett maga elé, ahogy hallgatta a fiatal monológját arról, hogy miért bántja őt, valószínűleg igaza van. Mindenki be van zárva ebbe az elszigetelt világba, és élet halál között mozognak éjjel nappal, ha benn vannak a biztonságot jelentő városokban, ha pedig kinn szaladgálnak a vadonban, pláne, ha betévednek egy mély kazamata rendszerbe. *
- Igazad van ifjú barátom. Sajnálom. Kicsit elragadott a párbaj heve. - vallotta be az Idős Úr is gyengeségét, majd meghajolt ellenfele előtt. *
- Sajnálom. - tette hozzá nyomatékosabban, hangosabban kiejtve azon szavakat, melyeket eddig kellett volna. Szidalmazta már hosszú percek óta a fiatalt, mert kicsit nyersebb a stílusa, holott ajándékba adott neki egy pajzsot, azért hogy fer küzdelmet vívjanak egymással. Szégyellte magát idős létére, s eddig mindig azon volt, hogy védelmezze a fiatalokat, nagyapjukként bánjon velük, pont ezért, mert valószínűleg hiányozhat nekik a családjuk. Hát miféle nagyapó képet festett le most magáról. *
- Igen, persze. Folytassuk. Játszunk egy izgalmas, tisztességes küzdelmet. - mondta immáron mosolyogva Ditto Apó arra a kérdésre, hogy most már támadhatják-e. *
Oldalra érkezett ellenfele ütése, melyet talán lelki nyugalmának köszönhetően, vagy talán a szerencsének, de sikerült hárítania, így egy szem pajzsán nem esett csorba, életpontjai sem csökkentek, úgy gondolta, jöhet a válaszütés. *
- Itt jövök. - kiáltotta mosolyogva immáron, remélve, hogy az eddigi feszült iramú meccs, egy könnyed, harci mulatsággá alakulhat. A fegyvert tartó vállat támadja ismét, hiszen az ellenfele ütését követően az tűnik a legvédtelenebb pontjának. *

Ditto (18. szint): 150/150 HP, 1 páncél, 47/65 CSP
Kör: 1 támadás a fegyvert tartó vállra.

_________________
Előtörténet / Adatlap / Szín: 009933 / Karakterlap

Bölcsesség kontra fiatalság Saoadv21

Adventi állás. Köszönet érte Hinnarinak. Smile
Elérhető: Ötletelő - Adventi naptár
Ditto
Ditto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Oct. 28.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Bölcsesség kontra fiatalság Vo36oi1530/1700Bölcsesség kontra fiatalság 2yjvlht  (1530/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Nov. 03 2018, 17:14

The member 'Ditto' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Bölcsesség kontra fiatalság 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by K1 on Szomb. Nov. 03 2018, 23:36

Úgy tűnt, hogy mégsem hiába járattam a számat és az az öreg férfi végre felfogta, hogy mit is akarok mondani és beismerte a bűnösségét. Vagyis ez ebben a formában nem igaz, mert én valójában arra gondoltam, akinek ilyen a nagyapja csak sajnálni lehet. Viszont nem voltam annyira bolond, hogy eláruljam neki az igazságot most, hogy végre nem akart ostorozni. Minden érzésemet beleadtam abba a pár mondatba és akkor minden egyes szót komolyan is gondoltam. Igaz így utólag visszagondolva kissé szégyellem magamat, de talán mindig is erre vágytam. Hogy valakinek egyszer jól beolvashassak mindazért, amit velem művelt, még ha csak én hiszem így. Úgy tűnt tényleg megbántani a korábbiakat így én se vágtam a fejéhez azt a pár gorombaságot, amit egyszerű társalgásnak szántam. Vannak emberek, akik nem tudnák másképp beszélni és így fejezik ki magukat.

Megengedte, hogy támadjak így ismét az oldalát vettem célba viszont kivédte a pajzsával elég ügyesen had tegyem ezt is hozzá. Nem szóltam semmit inkább arra figyeltem, hogy én se kapjak be több csapást. A jobb vállamat vette célba, ami elől egy könnyed kis piruettel tértem ki bal felé. Lehet, furcsán hangzik, de édesanyám szerette nézni a tv-ben ezt a mű korcsolyát és abból bennem maradt pár dolog. Szóval könnyedén arrébb pördültem majd mikor megálltam engedtem, hogy a karomat tovább vigye a lendület oldal irányba így céloztam a hasát. Itt nem akartam megállni majd egy lefelé irányzott csapással a lábfejét vettem célba, a kettő közül az egyiket. Benne volt a pakliban, hogy nem fogom tudni, eltalálni, de már nem érdekelt ugyanis az a mázsás teher mintha lekerült volna a vállamról és még a nap is kisütött.

/K1 (11. szint): 95/95 HP, 30 páncél, 12/45 CSP/

/Vízszintes csapás a hasra majd függőleges a lábfejre./

/2.4 sebesség pont/


A hozzászólást K1 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 03 2018, 23:39-kor.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 524
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Bölcsesség kontra fiatalság Vo36oi1501/1700Bölcsesség kontra fiatalság 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Nov. 03 2018, 23:36

The member 'K1' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Bölcsesség kontra fiatalság 4766609959_af0c0eb7c7_s Bölcsesség kontra fiatalság 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by Ditto on Vas. Nov. 04 2018, 15:07

*K1 szép piruettel tért ki támadása elől, még a Japán korcsolya bajnok is megirigyelte volna ezt a mozdulatot, Iroh is dicsérettel telt arccal bólintott felé. Azonban nem volt túl sok ideje ámuldozni ellenfele védekezésének módszerén, hiszen tovább is vitte lendületét, amivel meglepte az Öreget, annyit tudott tenni, hogy hátrálni kezdett, de a gyomorra szánt ütés így is találatot ért. A buzogány hátratántorította, s immáron egy hatalmas piros foltot hagyott Ditto Apó pocakján, mely piros pixel csillagok tűzijátékaként jelezte, ez a csapás már életpontjait követelte. *
*Ellenfele azonban nem állt meg ennyinél, még ezt a lendületet is tovább kívánta vinni és hasáról lecsúsztatta fegyverét a lába irányába, de akkora ütést mért hasára, hogy hátratántorodott és így a buzogány második támadása az aréna kövezetén landolt. Ditto Apó elhűlve figyelte ahogy a pixeldarabkák hasáról felfelé szállnak, majd saját életpontjait vette szemügyre. Nem sok hiányzott, egy darabig még elbír a sebekkel, de ki tudja, hogy ő mennyire tudta megsebesíteni ellenfele páncélját. *
- Szép ütés. - közölte hűvösen, mégis tisztelettel bólintva. Felegyenesedett és leporolta pocakját, bár por nem igen szállt fel róla, a vörösödés is kezdett eltűnni. Pajzsát maga elé tartva iramodott meg ellenfele felé, s bár hagyott neki időt buzogányának megemelésére, remélte, hogy nem marad annyi ideje, hogy ismét beálljon teljes védelmi alakzatába. Lábai ahogy lopták a távolságot, úgy vertek visszhangot az arénában, nem volt könnyű léptű, inkább, mint egy tank indult meg, mely lendületből készül lecsapni ellenfelére. Pár méterrel állt meg az Ifjú előtt, és a lendületét felhasználva indította támadását a föld irányából felfelé. *

Ditto (18. szint): 139/150 HP, 0 páncél, 29/65 CSP
Kör: 1 támadás a lentről indítva felfelé.


A hozzászólást Ditto összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 04 2018, 15:08-kor.

_________________
Előtörténet / Adatlap / Szín: 009933 / Karakterlap

Bölcsesség kontra fiatalság Saoadv21

Adventi állás. Köszönet érte Hinnarinak. Smile
Elérhető: Ötletelő - Adventi naptár
Ditto
Ditto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Oct. 28.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Bölcsesség kontra fiatalság Vo36oi1530/1700Bölcsesség kontra fiatalság 2yjvlht  (1530/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 04 2018, 15:07

The member 'Ditto' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Bölcsesség kontra fiatalság 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by K1 on Vas. Nov. 04 2018, 20:48

Egy régi mondás szerint amilyen az agyon isten olyan a fogadj isten, legalábbis a régiek szerint. Én egy kombinált támadást hajtottam végre, ám sajnálatomra csak az első felét sikerült rendesen kivitelezni. A hasát még csak- csak sikerült eltalálnom, de a lábai már nehezebb diónak bizonyultak. Igaz a fél győzelem is valami, semmi jóhoz nem vezet, ha valaki túl nagyravágyó. A mérete ellenére elég fürgének tűnt ugyanis épphogy felegyenesedtem ismét ott állt előttem csapásra kész fegyverrel. Magam elé kaptam a pajzsomat, de ő az éles szemével talált egy rést a védelmemen. Minden igyekezetem ellenére egy alulról érkező csapással sikerült eltalálnia az államat, ami bár egyáltalán nem fájt mégis elég kellemetlenül érintet.
- Hogy a fenébe. – szaladt ki véletlenül a számon.
A csapás erejétől kissé hátrébb tántorodtam majd annak rendje és módja szerint a fenekemre estem.
- Megcsúsztam valamiben. – lódítottam.

Megpróbáltam egyből felállni azonban minden kísérletem kudarccal végződött és visszahuppantam a hátsó felemre. Nem tehettem mást, mint négy kézlábra ereszkedni majd ebből a pozitúrából felállni. Kissé nehéznek éreztem a testemet innen sejtettem, hogy nemsokára itt lesz egy újabb pihenő ideje. Szokás szerint leporoltam a ruhámat igaz egy szem por nem sok annyi sem volt rajta. Már majdnem minden taktikámat bevetettem ellene így nem igazán tudtam, hogy mitévő legyek. Támadtam a gyomrát, a lábait, de még a vállát is egyedül egy bizonyos pontot nem céloztam meg. Igaz, hogy el akartam látni valakinek a baját, viszont nem minden áron, hiszen én is férfi voltam. Elkezdtem vízszintes köröket csinálni a fegyvert tartó karommal, amitől olyan voltam majdnem, mint egy közlekedési rendőr. Pár pillanattal később aztán lesújtottam a feje búbjára, bár nem tudtam, hogy el is fogom találni. Támadás után elkezdtem balra araszolni, hogy kiérjek a veszély zónából.

/1 buzogány csapás a feje búbja felé/

/ K1 (11. szint): 95/95 HP, 15 páncél, 1/45 CSP /

/1.8 sebességpont/
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 524
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Bölcsesség kontra fiatalság Vo36oi1501/1700Bölcsesség kontra fiatalság 2yjvlht  (1501/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Bölcsesség kontra fiatalság

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.