A megmérettetés (K1 és Leonard)

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by K1 on Kedd Dec. 18 2018, 18:31

A kérdésétől komolyan gondolkodóba estem, amitől még a korsó is megállt a kezemben. Homlokomat ráncolni kezdtem a mutató ujjamat pedig a szám elé helyeztem, ez is azt bizonyította, hogy forognak azt agytekervényeim. Először próbáltam értelmezni, hogy mit is mondott nekem, utána pedig kitalálni, hogy mit is kéne válaszolnom.
- Én verekedni? Ez jó kérdés. Akarok? Ne, ne mond, el had találjam ki. Akarok-e verekedni, ez egy igen fogós majdhogynem beugratós kérdés. Attól függ, hogy veled vagy mással akarok-e verekedni? Mert ha mi ketten együtt verekszünk az jó, de kit kell megvernünk? Most úgy érzem nincs olyan ellenfél, akit ne tudnék leverni, vagy olyan befőttes üveg, amit ne tudnék kinyitni. És ami a legfontosabb miről is kezdtem el beszélni?
A fejem kissé imbolygott a szemei pedig ide-oda ugráltak jelezvén, hogy a tulajdonosuk már egyáltalán nem szomjas.
- Te figyelj, lehet nekem is egy kérdésem? Miért szorongatod annyira azt az üres korsót? Pincér, ezt a sértést én tovább nem tűrhetem! Azon nyomban hozzanak a barátomnak egy másikat, mert mindjárt megbugázok egy két poharat. – mondtam jó hangosan majd pár pillanat múlva még hozzá tettem. – De egy telit, ne egy üreset.

Közben körbenéztem és szörnyülködve fogtam fel milyen sok ember van ott körülöttünk pedig csak páran voltak.
- Atya ég. Te, ezeknek nincs más dolguk, mint egész nap a kocsmában lopni a napot. Mások húzzák, az igát meg fejlődnek ezek meg csak itt lógatják a f..f.. fejüket. Ez egy nagyon nehéz szó, de végül csak sikerült kinyögnöm. De most akár megsértődsz, akár nem én kimondom kerek perec aranyapám, te egy rendes gyerek vagy és dögöljön meg az, aki mást állít. De mikor is indulunk megkeresni azt a valamit, amit elveszettem, vagy te keresed, amit én találtam meg? Ez egy kicsikét zavaros. – az utolsó mondatomnál megráztam a fejem, hogy helyére kerüljenek a dolgok.
- Meg van, már tudom. te elvesztetted az izédet és meg kell találnunk. De előtte igyunk valamit, mert száraz torokkal semmire se megyünk. Nem igaz?

/13+2,5 sőr és 2 kolbász/


A hozzászólást K1 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 18 2018, 18:32-kor.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) - Page 3 Vo36oi1385/1400A megmérettetés (K1 és Leonard) - Page 3 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 18 2018, 18:31

The member 'K1' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
A megmérettetés (K1 és Leonard) - Page 3 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16059
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Leonard on Pént. Jan. 25 2019, 16:30


Eljött az a pont, amikor a legnagyobb küzdőszellemmel megáldott férfinak is be kell vallania, berúgott, mint egy mocskos alkoholista. Végérvényesen és tökéletesen. Nem takargathatta tovább, nem játszhatta el a finom úriembert. Képtelen is lett volna rá. A látása olyan homályos és szaggatott volt, mintha víz alatt nézné az eseményeket maga körül, agyának kerekei pedig lassabban forogtak, mint a kút kereke. Nem is értette, honnan jönnek elő ilyen hasonlatok, talán megtalálta a belső írói vénát, na de sebaj, majd holnapra újra elveszíti, hozzácsapva az enyhe mérgezést, amit a játék másnaposság néven okoz. Bár igazából már most is ott díszelgett a neve mellett az ikon, ami ezt jelentette a külvilágnak, nem mintha nem díszelegne minden valamirevaló kocsmatölteléken péntek esténként. Meg szombaton. És hétfőn. Van, akin mindig.
Na szóval, Leo elvesztette a beszélgetés fonalát valahol két korsó között,és most, hogy gyomra jócskán telve lett az olcsó nedűvel, kezdte hülyeségnek tartani azt is, hogy virsliket tömött magába korábban. Ezek szép lassan elkezdtek kikéredzkedni gyomra tartalmából, de persze ő állta még a harcot velük szemben! És ami azt illeti, K1-el szemben is, habár arról fogalma sem volt, mi indította el ezt a folyamatot. Talán valami hülye szó. Viszont határozottan úgy érezte, hogy az előbb verekedésre hívták, és ennek a kötelességének engedelmeskednie kell. Felpattant, habár egészen instabilan, kissé inogva, és meg akart indulni az utca felé, ám mielőtt ennek még szerét ejthette volna, egy következő gondolatmenet teljesen elfelejtette vele, mégis miért is indult egyáltalán el.
- Elvesztettem? Én? - megvakargatta a fejét. Határozottan emlékezett rá, hogy nem vesztett el mostanában semmit. Összeráncolta a homlokát, és visszaült a pulthoz, hogy ott aztán legurítson még pár kortyot a torkán, miközben gondolkodik. Már kezdett egészen kiszáradni. Megvakargatta nyakán a borostát, vagyis annak helyét, és azon gondolkodott, mi ez a szörnyű szőrtelenség. Nagyjából mint gyerekkorában. Nem mintha a borotválkozás hiányzott volna neki, kutya egy dolog az.
- Ja tényleg! - csapott aztán hirtelen az asztalra, és szemében az értelem szikrája ragyogott fel. - Elvesztettem az exp-met és a szintjeimet, és most azt kell visszaszereznünk! - újracsak felkelt helyéről, és immár sokkal lelkesebben nézett körül.
- Akkor mobolni indulunk? - kérdezte meg társát jókedvűen, és már készült is rá, hogy egyenesen a mezőig meg se álljon.
15,5 sör, 3 kolbász


A hozzászólást Leonard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 25 2019, 16:31-kor.

_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) - Page 3 Vo36oi2848/2900A megmérettetés (K1 és Leonard) - Page 3 2yjvlht  (2848/2900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Jan. 25 2019, 16:30

The member 'Leonard' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
A megmérettetés (K1 és Leonard) - Page 3 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16059
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by K1 on Pént. Jan. 25 2019, 21:48

Úgy tűnt, hogy az én újdonsült barátom kissé szétszórt vagy az is lehet, hogy nagyobb a szeme, mint a szája. Teljesen kiment a fejéből, hogy mit is vesztett el, amitől én csak a fejemet fogtam. Egyrészt mert nem akartam elhinni, hogy ilyen kelekótya másrészről pedig nem akartam, hogy véletlenül leessen a helyéről. Elég kínos lett volna, amint csak úgy kigurul az utcára a fejem, szerencsére előre látó voltam így ez nem következett be.
-Igen te! Nem is én. Jeszus Maris. Úgy tűnik megártott neked az a sok kolbász.
Szerencsére idővel megjött az esze és ő is belátta, hogy valamit elő kell keríteni majd ezután megint valami furcsát mondott, amit nem igazán tudtam értelmezni.
-Ebben a világban is vannak molyok? És mit akarsz velük csinálni? Én amúgy ki nem állhatom őket, egyszer megették a csokoládémat még gyerekkoromban.

Elég furcsa időpontot választott a bogarászásra, de ízlések és pofonok, vagy embere válogatja. Én amúgy a keresést úgy gondoltam, hogy ő az utca egyik felén megy én meg a másikon és figyelünk nem-e találjuk meg az eltűnt tapasztalat pontokat.  Gondolkodás közben még iszogattam egy kicsit nehogy lemaradjak ettől a szépfiútól. Habár elég jó kedvem volt még nagyon távol álltam ama állapottól, amit részegségnek titulálnak. Akkor van gond mikor Don Huánra vagy igazságosztóra iszom magamat.

Éppen meg akartam kérdezni tőle, hogy nem-e a másik nadrágjában felejtette az eltűnt dolgokat mikor különös dolog történt. Szinte a semmiből bukkant fel egy férfi és váratlanul pont előttünk landolt, összetörve az összes poharat. Eddig azt hittem ezek törhetetlenek, de bebizonyosodott, hogy tévedtem. Nagyon mérges lettem, hogy pont a győzelmem kapujába történt ez az incidens. Bár nem tudtam kinek, hány korsója van, de meg voltam róla győződve, hogy orrhosszal vezetek. Hogy kifejezzem nem tetszésemet megragadtam a fickót a gallérjánál fogva és az arcomhoz emeltem.
-Majdnem nyertem. – ezzel lekentem neki egy akkora pofont, hogy neki esett a szőkének.

Addig föl sem tűnt, hogy a kocsma egy távolabbi pontján egy kis zűrzavar támadt, csak a következő mondatra lettem figyelmes.
- Valahányszor találkozom veled, ugrik az evés.
Egy nagydarab szakállas férfi és egy szőke kék szemű nézett szemben hat rossz arcú alakkal. Eredetileg heten lehettek ám az utolsó tagot a korsókból felszálló pixel foltok lepték el. Nem tűnt valami igazságosnak, de úgy látszott a két fickó elég jól állja a sarat. Úgy tűnt egyik felett sem érdekelte, hogy az ütéseik semmi kárt nem okozz. Azonban mikor azok ketten lecsaptak valaki mindig elröpült ezért szakadt félbe a mérkőzésünk.
- Besegítsünk? – kérdeztem újdonsült barátomat, de én már neki is iramodtam.

/15,5 sőr+3 és 2 kolbász/


A hozzászólást K1 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 25 2019, 21:50-kor.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) - Page 3 Vo36oi1385/1400A megmérettetés (K1 és Leonard) - Page 3 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Jan. 25 2019, 21:48

The member 'K1' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
A megmérettetés (K1 és Leonard) - Page 3 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16059
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Leonard on Csüt. Márc. 21 2019, 22:42


Ami azt illeti, Leo tökéletesen elfelejtette, hol is tartott a tásalgás, vagy mi volt a menete. Ő csak boldogan lébecolt a fejére ereszkedő ködben, és nem is tervezett onnan egyhamar kilépni. Élvezte ezt a gondtalanságot. Halványan eljutott a tudatáig valami szófoszlány egy molyról, ami kizökkentette egy pillanatra. Elnevette magát, ahogy elképzelte a szóban forgó rovart, ki tudja, mit is talált viccesnek rajta, aztán folytatta sörének kortyolgatását, pedig gyomra, és a mérgezést jelző ikon a szeme sarkában erősen emlékeztették rá, hogy lassan abba kellene hagynia.
A következő pillanatot választotta egy fickó arra, hogy közéjük essen, ezzel szétrebbentve Leo tökéletes képzelgését a rovarról. Morcosan a csávóra meredt, aki aztán K1 ütésétől felé kezdett el száguldani. El is felejtette korábbi gondolatmenetét, összehúzta szemöldökét, meglendítette öklét, és ő is ráhúzott egyet a fickóra, hogy azt a rendszer tovább lökje a túloldali ajtófélfának. A pasi ájultan omlott össze ütéseik következtében, meg talán az alkohol miatt is. Leonak fogalma sem volt, mi okból is kezdtek verekedésbe, de úgy döntött, ezt neki most meg kell oldania, de örökre. Szóval a következő pillanatban ott találta magát a verekedés gyűrűjében, de ahelyett, hogy öklét készítette volna, nekiállt beszélni.
- Srácok, szerintem igyon mindenki még egy kört, gyertek, az a nagydarab pacák fog meghívni minket ott - mutatott az ajtóban fekvő alakra -, aztán - hikk - öleljük meg egymást a barátságunkra.. - Monológját azonban nem tudta befejezni, mert a következő pillanatban az egyik tag öklét emelte. Gyors - még részegen is elég gyors - reflexeinek, és verekedős rutinjának segítségével felkapta karját, és maga elé téve kivédte az ütést, miközben másik kezével elkapta ellenfele csuklóját, hogy a rendszer ne röpítse el távolra. Aztán ökölbe szorította a kezét, és lecsapott, egyenesen a pasas gyomorszájára.
- Ezt kapod, ha félbeszakítasz, haver - mondta felhangon, fölényesen kihúzva magát, ahogy a rendszer által távolodó alak után nézett.
- Ki a követ..? - kérdezte volna aztán, de akkor neki is, K1-nek is a fején landolt egy-egy söröskorsó. A verekedés végét már nem tudták meg soha. Másnap reggel a mocskos földön ébredtek egymásnak döntve, szinte alig emlékezve bármire is az éjszaka további részéből.

_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) - Page 3 Vo36oi2848/2900A megmérettetés (K1 és Leonard) - Page 3 2yjvlht  (2848/2900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by K1 on Pént. Márc. 22 2019, 23:26

Gondoltátok volna, hogy a végén ezt fog történni, mert én a legvadabb álmomban sem sejtettem volna. Hiába tervezet, konspirál az ember a végén így is a sors foglya eldönti, hogy mi is történjen velünk. Vihetünk magunkkal esernyőt a kirándulásra annak érdekében, hogy ne ázzunk meg, de ha a szél kicsavarja, a kezünkből nem sokra megyünk vele. A bratyizás sosem tartozott az erőségeim közé, bár ennek ellenére sikerült szereznem néhány barátnak nevezhető egyént. Fogalmam sincs, hogy mit láttak bennem, ahogyan azt se tudom Leonard miért szemelt ki magának. Lehet, hogy a nem mindennapi külsőm ragadta meg ennyire vagy a szememben láthatott valamit. Eme utolsót kizárhatom, mert abban a világban nem létezett olyasmi, mint a csipa. Bármi miatt is döntött mellettem beszélgettünk egy jót majd végül intéztünk egy pirinyó kis versenyt. Amilyen gyorsan le akartam zárni ezt a ramazúrit olyan nagyon megkedveltem ezt az egészet, bár lehet az alkohol tehetett mindenről.

Már csak egy hajszálnyira voltam attól, hogy megnyerjem ezt a történelmi mérkőzést mikor is egy kecsesnek nem mondható fickó közénk zuhant és minden bizonyítékot pixelekké bombázott. Máskor nem igazán törődtem volna vele, de akkor nagyon mérges voltam, szinte már dühös. Megragadtam az egyik rosszfiút hátulról majd a falhoz vágtam és elkezdtem pofozni nyitott tenyérrel, jobbról majd balról. Ez nagyon emlékeztetett egy olyan filmre ahol mindenkit szanaszét vertek, de senki sem sérült meg, mármint komolyabban nem. A csapásaim végett a rendszer hátrébb taszította, de a falnak hála nem került túl messzire tőlem. Nem sokáig élvezkedhettem ugyanis egy szemét, féreg a vak foltomat kihasználva leütött.

Nem tudom mennyi idő után tértem magamhoz egy tisztának nem igazán nevezhető talajon, fekve vagyis inkább ülve.
-Ez itt a pokol? – kérdeztem kábán majd megláttam a társamat. – Vagy inkább a menny? Nem gondoltam, hogy sikerül oda kerülni Biztosan valaki beprotezsált. Amúgy részvétem.
Kellett egy kis idő mire felfogtam, hogy egyikünk sem dobta fel a talpát.
-Te tudod mi történt velünk? Amúgy örülök, hogy épségben vagy.
Akkor nem fogtam fel, hogy szerencsésnek mondhattuk magunkat ugyanis egyikünk sem fizetett egy fityinget sem a sok sör után. Gondolom kisebb bajuk is nagyobb volt mintsem ilyennel foglalkozzanak.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) - Page 3 Vo36oi1385/1400A megmérettetés (K1 és Leonard) - Page 3 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Leonard on Csüt. Márc. 28 2019, 16:12


Kinyújtotta a kezét. Álmai sötétségéből ébredve tudatalattija arra számított, hogy egy nőt fog maga mellett találni. Ehelyett azonban valami élesbe tenyerelt. Felszisszent, de csupán puszta megszokásból. Tovább matatott. Itt kell lennie valahol az istenverte víznek. Mindig készített maga mellé vizet, legyen akármilyen részeg is, ennyi gondoskodás mindig volt benne önmaga irányába. Kezével egy adag szilánkot söpört arrébb, ezt jelezte azok jellegzetes csengése is.
A háta tompán zsibbadt, nem fájt, azt nem tudott, de a rendszer jelezte, mennyire kényelmetlenül fekszik. Mozgolódni kezdett. Lassan kúszott el a tudatáig, hogy kemény fapadlón töltötte az éjszakát. Mennyi lehet az idő?
Kinyitotta a szemét, és a rendszer által kijelzett órára sandított. Korán. Túl korán egy hajnalig tartó kocsmázást követően, de túl későn átlag emberi időszámítás szerint. Lenyúzta arcáról a bőrt kezével, majd pofon verte magát, hátha a csapástól új erőre kap majd. Mi történt itt?
Felült, de rögvest meg is bánta. Az éjszakai mérgezés nem hatott túl jól gyomrának tartalmára, bár egyelőre sikerült magában tartania mindent, és megúsznia csupán a rossz szájízzel. Ekkor hallotta meg társát maga mellett. Amaz szenvedett, jól hallhatóan nyögött fel. Leo arcára elgyötört mosoly költözött, de nem válaszolt. Képtelen volt ebben az állapotban kinyitni a száját, túl megerőltető lett volna, miközben az egész világ forog vele.
A nap bekúszott a kocsma ablakán, halványan megvilágítva a teret. Melegen sütött, kifejezetten fényes volt. Szúrt a szeme, amikor ránézett.
A másik mocorogni kezdett, K1 is elkezdett felkelni. Leonak csak egy gondolat járt a fejében; víz. Így aztán amikor társa megkérdezte, mi a csuda történhetett itt, csak vállat vont, és próbálta megerőltetni az agyát.
- Nem emlékszem semmire - mondta aztán, amikor eljutott a felismerésig. Ezen a tényen még maga is meglepődött, nem szokott úgy járni, hogy kiessen akár csak pár óra is az eseményekből. Ahogy a szavakat mondta, hangja érces és mély volt, kissé száraz és fakó. Nem is csoda, szinte porzott a nyelve és ajkai. Mégsem ezt enyhítette, amikor lenyitotta a menüjét. Előhívta cigarettáját, és jóízűen rágyújtott. Egyre kevesebbszer élt ezzel a szokásával, ám a másnapokon még mindig túl erős volt a kívánás. Túlságosan szorította a vágy, míg az önkontrollt elnyomta a rosszullét. Elmosódtak a határok, amiképp a tárgyak körülötte. Még mindig szédült.
- Gyere haver, menjünk haza - nézett rá bűntársára könnyedén. Szemében fény csillant. Egy ilyen, közösen átélt este után számára nem volt kérdés, hogy K1 a haverok táborát erősíti, annak ellenére is, hogy nem emlékszik belőle semmire.

_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) - Page 3 Vo36oi2848/2900A megmérettetés (K1 és Leonard) - Page 3 2yjvlht  (2848/2900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Cardinal on Vas. Márc. 31 2019, 19:23

Rendszerfrissítés... küzdőtér zárása folyamatban... 60 exp jóváírva... 120 arany jóváírva...

Küzdőtér lezárva!
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3153
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) - Page 3 Vo36oi0/0A megmérettetés (K1 és Leonard) - Page 3 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.