A megmérettetés (K1 és Leonard)

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by K1 on Szomb. Okt. 27 2018, 14:00

Habár nem tegnap kezdtem el a játék ennek ellenére gyakran megfordultam a kezdetek városában. Talán túl sokszor is, de ez nem feltétlenül baj, csak ha alacsony szinteken barangolok, attól nem fejlődök. A kihívások, a nehézségek miatt jutott el az emberiség arra a szintre ahol akkor tartott. Ha csak könnyű küldetéseket vállaltam volna el, akkor soha az életbe nem fejlődtem volna ama magaslatokban ahol akkor voltam mikor ez az esemény zajlott. Nem mintha olyan eget verő erőket szereztem volna, de azért van egy picike különbség az egyes és a tizenegyes szint között. A kezdetek városából szereztem pár érdekes emléket, mert egy csomó emberrel ott hozott össze a sors. Ott volt példának okáért a segítőkész, tudálékos és kissé okoskodó Ozirisz. Igaz, hogy beszélgetés közben pár furcsaság történt velem így arra gyanakodtam, hogy ő valamiféle programozó vagy adminisztrátor lehetett. De az sem zárhattam ki, hogy pusztán én bolondultam meg a bezártság miatt.

Szóval ott sertepertéltem egymagamban körülöttem pedig az utca embereivel. Az utca végén megpillantottam egy hosszú hajú hölgyet, akitől kissé megrémültem. Nem volt vele semmi bajom, de általában ha találkoztunk mindig valami galibába keveredtem. Az is lehet, hogy nem ő volt az, de nem akartam kockáztatni. Bevetettem magamat a legelső ajtón és lássatok csodát, egy kocsmába sikerült beesnem. Leültem az egyik asztalhoz majd magamhoz intettem a pincért.
- Valami alkohol menteset kérek. De legyen inkább kettő. Tudja mit? Hozzon egy egész üveggel. Mindegy mit, lepjen meg valamivel.
Ez az utolsó mondat akkoriban elég gyakran hagyta el a számat. Mintha csak lusta lettem volna magam dönteni és ezt igyekeztem volna másokra rá erőltetni. Az is igaz, hogy oda voltam a meglepetésekért.

Lehetséges, hogy más vendégek számára furcsa lehetett a rendelésem, de nem igazán érdekelt. Ott létem során sikerült meg tanulnom úgymond tojni mások véleményére, vagyis csak egy bizonyos szintig. Nem számítottam társaságra csak egy kis időt egyedül akartam tölteni egy pohár társaságában, de mint tapasztaltam ez nagyon ritkán jött össze.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) Vo36oi1385/1400A megmérettetés (K1 és Leonard) 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Leonard on Kedd Okt. 30 2018, 11:01


Megmosta az arcát jó alaposan, majd még vizes ujjaival beletúrt a hajába. A napi rutin részét nála nem képezte fésű. Folyamatosan kócos kinézetű, össze-visszaálló sérójának épp az volt a lényege, hogy valóban szélfútta, meg madárlátta. Belevigyorgott a tükörképébe. Kifejezetten jól érezte magát a saját bőrében. Ezt már csak egyetlen dologgal lehetett megkoronázni; és nem, nem sétával a verőfényes napsütésben.
Nos, a fejlődés mellett mostanában igencsak kevés ideje volt a kikapcsolódásra, vagy arra, hogy önmagával foglalkozzon. És bárki bármit hisz, nem csak a nőknek van szükségük én időre. Leonard pedig az én időjét most úgy döntött, egy kis kocsmázásra használja fel. Mostanában kezdte elveszíteni az aktuális pletykák fonalát, egyszerűen túl keveset járt el otthonról. Azt mondjuk tudta, hogy ezekben a percekben a szokásos haveri kör nem ér rá.. Miért is érne? Ilyenkor minden jól szituált játékos éppen mobokat gyak valahol egy mezőn. A buli a többieknek jóval később kezdődik, mondjuk olyan tíz óra tájékában. Viszont úgy volt vele, ha másra nem is lesz jó ez a késő délután, legalább a kocsmárosból kiszedheti az aktuális pletyka történeteket, és legalább felönthet a garatra, még mielőtt bárki is odaérne előtte. Az iszogatós este akkor a legjobb, ha jó hosszú.
Amíg ezeket végiggondolta, már meg is érkezett célállomására, a házától alig pár tömbnyire elterülő kocsmába a kezdetek városában. Magabiztosan odasétált a pulthoz, és lehuppant az egyik üres székre a sok közül. Történetesen épp arra, amelyik mellett a helyet már egy fiatal játékos elfoglalta. Úgy gondolta, talán cimborára lelhet enne.
Épp elkapta a mondatot, amikor is a férfi egy üveg bármit rendelt a csapostól. Egy üveg alkohol mentes bármit. Erre összevonta szemöldökét, és kérdőn meredt a férfira.
- Alkohol mentes? Most komolyan? - úgy meredt a srácra, mint aki nem hiszi el, hogy ilyen létezik. A kocsmáros helyében simán csak lecsapott volna elé egy váza vizet, vagy valami. Nem létezik, hogy van olyan férfi ezen a bolygón, aki egy kocsmában alkohol menteset rendel. Mi több, épp mellé ült le. Na jó, igazából vele is előfordult már.. Egyszer legutóbb, amikor azzal a csinos csajjal ültek be valahová, mi is volt a neve.. Viszont akkor mentségére szóljon, másnapos volt. Talán a fiú is még tegnap estéről maradt itt? Gondolatban megvonta a vállát. Majd úgyis kiderül.
- Én meg valami alkoholosat kérnék. - csapott aztán az asztalra két csilingelő aranyat. - De ütőset. - kacsintott aztán a mellette ülőre, majd kezet nyújtott neki. - Ha gondolod, ihatsz ebből is. Leonard vagyok, üdv cimbora.

_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) Vo36oi2848/2900A megmérettetés (K1 és Leonard) 2yjvlht  (2848/2900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by K1 on Kedd Okt. 30 2018, 11:47

Míg azon gondolkodtam mit is kéne kérnem betoppant egy szőke hajú srác amolyan foto modell féle. Gondolom, mindenki tudja, mire gondolok selymes szőke haj, tengerkék szemek, hibátlan fogsor. Szóval ez az alak pont mellém telepedett le pedig volt másik is. Egy szót sem szóltam, mert nem voltam az a férhetetlen alkat. Nagyon meglepődött azon, hogy alkohol menteset kértem és mintha meg akarta mutatni kicsoda ő külön kihangsúlyozta valami ütőset kér. Ez nem volt olyan meglepő a fiú majdhogynem születésük óta versengenek egymással, de azon meglepődtem, hogy meg akarta osztani velem.

- Nem. – vágtam rá szigorúan és még a kezemet is tiltakozóan mutattam fel.
Végül arra gondoltam, hogy túl szigorú voltam vele nem is akart semmi rosszat, bizonyára csak társaságra vágyott. Az is lehetséges mivel látta, hogy én egyedül voltam azt feltételezte, hogy én éreztem magamat egyedül. Annak idején Ozirisz is ekképpen tett mikor a szökőkútnál gubbasztottam és a végén milyen jó beszélgetés kerekedett belőle, az ebédről nem is beszélve. Pár pillanatig törtem a fejemet, hogy mit is kéne tennem majd hirtelen megszállt az ihlet.
- Elég furcsa dolgok történnek velem, ha iszok, mindenről a másnapi pletykákból szerzek tudomást, mit is tettem.
Ez sem volt valami okos húzás ugyanis egy teljesen vadidegennek meséltem el, hogy gondjaim vannak az alkohollal. Az élet nem csupán játék és mese, vannak emberek, akik a szörnyeknél sokkal gonoszabbak és veszélyesebbek.

Nagyon vigyáznom kellett mit is fogyasztok az után az arénás incidens után, igaz több napnyi tanakodás után sem sikerült rájönnöm, hogy lehettem én dobogós. Amúgy sem voltam egy harcias alkat akkor ráadásul még be is voltam folyásolva tüzes víz állttal.
- Azért köszönöm. –a csapos hozott nekem egy üveg limonádét meg egy poharat.
Kitöltöttem majd az egész pohárra beöntöttem a számba kissé ízlelgettem majd lenyeltem. Mindig is csodáltam, hogy tudja egy program ilyen jól visszahozni az ízeket. Nagyon finom volt, de valami hiányzott belőle ezért csalódott képel letettem a poharat és töltöttem még egyet. Lehet, hogy a szöszinek volt igaza, de pofátlanságnak tartottam beleinni más italában, ráadásul volt benne valami furcsa. Mikor rám kacsintott az az érzésem támadt, hogy el akar csábítani és ettől a hideg is kirázott. Hiába tűntem nagyobb darabnak, mint ő nem éreztem teljesen biztonságban magamat.

/Statsztika/


A hozzászólást K1 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 03 2018, 11:23-kor.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) Vo36oi1385/1400A megmérettetés (K1 és Leonard) 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Leonard on Pént. Nov. 02 2018, 20:08


Összehúzott szemöldökkel méregette a mellette ülő férfiút, akiből az alkoholnak még csak az említése is olyan erős tiltakozást váltott ki, mintha csak méreggel kínáltam volna. Már fontolgatta, miképpen is fog kihúzni belőle bármit is, amikor is a lovag - már amennyire a páncélzatának kinézetéből ezt meg lehetett állapítani - önmagától is elkezdte ecsetelni, milyen káros hatásokat is gyakorol rá az ital, és miért is nem jó dolog, ha berúg. Leonard arcára rosszcsont vigyor költözött, miközben hallgatta, és egy ötlet kezdett megfogalmazódni a kobakjában. Már csak azt nem tudta, miképpen fogja előadni akaratát a másiknak úgy, hogy az bele is menjen.
- Egyszerű, barátom. - veregette vállba a társát. - Csupán csak nem kell úgy kiütnöd magad, hogy rögtön elfelejts mindent. Vegyük például a szakét. Ez valami olyan lötty, ami tönkreteszi még a legedzettebb alkoholistákat is. Na de a sör! - szavai közben tekintetét a kocsmárosra emelte. - A sört úgy ihatod, akár a vizet. Bízz bennem! Ha pedig még jobban a józanságra akarsz játszani, csak enned kell mellé valamit, és nem fog beütni, meglásd. - elvigyorodott. - Akár ki is próbálhatjuk. Vigyázok rád, cimbora, ha berúgsz, megígérem. Egyébként Leo vagyok. - nyújtott kezet a férfinak vidáman, és várta a beleegyezését amannak. Még sem nézheti el nyugodt szívvel, amíg egy hím társa limonádét szürcsölget mellette. Milyen dolog ez már? Nem mintha bármi baja lett volna a berúgás intézményével. Úgy volt vele, hogy minden jól szituált férfinak legalább egyszer az életében - vagy évente egyszer - el kell jutnia arra a szintre, hogy kiüsse magát. A szimpla bebaszás, már ha élhetünk ezzel a ronda szóval, pedig a haveri társaság alapkövévé válik nagyjából tizenöt és harminc éves kor között. Bár egyesek állítják, hogy ez inkább halálig tartó szertartásosság, attól függően, milyen a választott asszony. Akár hogy is, nem hagyhatta, hogy ez a férfi itt mellette kimaradjon ebből az intézményből. Már most kedvelte, volt valami a srác kisugárzásában, ami szimpatikussá tette számára. Nem akarta csak így elengedni a lehetőséget, hogy legyen egy ivócimborája.

_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) Vo36oi2848/2900A megmérettetés (K1 és Leonard) 2yjvlht  (2848/2900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by K1 on Szomb. Nov. 03 2018, 11:52

Az idegen egyből barátjának nevezett, ami odabent nem olyan ritka dolog mégis kissé furcsa. Az is lehet, hogy pusztán én voltam túl paranoiás amitől minden bokorban csak veszélyt láttam. Az sincs kizárva, hogy a limonádé keltette bennem eme sötét gondolatokat, de erre sosem találtak bizonyítékot. Szóval elkezdtem nekem ecsetelni, hogyan is érdemes alkoholt fogyasztani méghozzá elég lelkesen. Ebből arra következtettem, hogy gyakran szokott iszogatni és talán nem egyedül. Elmondása szerint a sörből annyit ihat, az ember amennyit nem szégyell mégsem fog tőle berúgni. Ezt az állítását könnyen meg tudtam volna cáfolni ugyanis egyik alkalommal sörözni mentem majd arra eszméltem, hogy az arénában jártam. Bár az sincs kizárva, hogy mást is fogyasztottam, sajnos az emlékeim elég ködösek. Nem szívesen gondoltam vissza arra az időszakra, viszont párszor megtettem azért, hogy kiderítsem az igazságot. Megosztotta velem ama titkot is, hogy ha eszik mellé az ember, akkor egész biztos semmi rossz nem történhet. Felajánlotta, hogy majd vigyáz rám, de ezzel nem sikerült megnyugtatnia.
- K1. – mondtam röviden.

A neve valahonnan nagyon ismerősnek tűnt és nem is kellett sokat törnöm a fejemet rajta, egy híres festőt hívtak így valamikor, valahol.
-Még mindig rossz ötletnek tartom. Tapasztalataim szerint nem ismerek határokat, valószínűleg nincs is olyan, aki többet tudna inni, mint én. ez tán úgy tűnhetett, hogy dicsekvésnek szántam pedig nem az volt.
Elég szégyenletes dolog, ha valaki ilyen sokat iszik, már szinte kimeríti a vedelés fogalmát.
- Ráadásul mindez egy lány miatt történt.
Nem kellett volna közölnöm vele viszont abban az esetben, ha tényleg el akart csábítani így finoman jeleztem neki, hogy én nem tartozom abba a bizonyos csoportba. Ittam még pár pohárnyit abból a limonádéból, de csak komorabb lett az ábrázatom azért inkább eltettem az üveget a menümbe. Nem tudom, hogy az itallal volt valami gond vagy csak az én kedvem volt borús, ez is egy olyan dolog, amit örök homály fed. Sóhajtottam egy nagyot majd intettem a csaposnak, hogy lenne itt még valami.
- Hozzon mégis inkább egy korsó sört.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) Vo36oi1385/1400A megmérettetés (K1 és Leonard) 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Leonard on Szomb. Nov. 03 2018, 15:42


- Ohh, szóval egy lány miatt. - simogatta meg tudálékos pillantással kísérve az állát. Ez már más, roppant más szituáció. Nagyon is jól ismerte, milyen érzés egy lány miatt matt részegre inni magunkat bánatunkban. Az ő első részeg estje is pontosan így kezdődött, és annak sem lett szebb vége, mint az arénában verekvős történet. Mondjuk Leo csak egy wc-vel verekedett, de az más téma.
Már pont elmagyarázta volna, milyen más is jókedvből iszogatni, mintsem egy lány miatti búskomorságban, amikor is K1 végre eltette a mocskos limonádéját, és kikért egy sört. Talán sikerült volna meggyőzni a sör kellemes hatásairól? Pedig az előbb még úgy tűnt, a férfi elég szkeptikusan áll a témához. Már azért is furcsa volt, mert egyik pillanatban még hencegett, hogy ő több italt el tud nyelni, mint egy hordó, a következőben pedig már arról beszélt, mennyire tönkreteszi őt az alkohol. Különös, felettébb különös.
Leonard az asztalra csapott, és úgy kiáltott jókedvűen a csaposnak.
- Én is kérek egy korsóval. - aztán rávigyorgott a mellette ülőre. - Mégis megjött a kedved? - ezek után pedig kihívóan meredt rá. - Mit szólnál hozzá, ha tesztelnénk. Mutasd be, milyen az, amikor megnyitod a hordó belsődet, és bebizonyítom, hogy van, aki tud annyit inni, mint te. A vesztes fizeti az estét. Meggondolnám a dolgot, egy ingyen italozás már megéri a versenyt.
- Egyébként pedig, tapasztalataim szerint, jobban sül el minden este, ha nem egy női alany miatt indul meg az iszogatás, hanem csak úgy jókedvből, barátokkal. Ha szomorú vagyok, az ital engem is ledönt. Hála istennek, most nincs így. - megeresztett még egy széles, biztató vigyort, majd ajkához emelte a sörös korsót, és nagy kortyokkal inni kezdte a halványsárga nedűt. Egy húzásra majd a felét gurította le a torkán, majd elégedett hangot hallatott.

_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) Vo36oi2848/2900A megmérettetés (K1 és Leonard) 2yjvlht  (2848/2900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by K1 on Vas. Nov. 04 2018, 09:39

Kissé megnyugodtam mikor kimondta azt a bizonyos ohh szócskát, mert mintha ő is átesett volna olyasmin, mint én. És ha ez történt, akkor valamikor szeretnie kellett a nőket, kivéve, ha az óta már kiábrándult belőlük és nem tért át a férfiakra. De nem akartam átmenni negatívba csakis a jó dolgokra szabad gondolni a rosszakra nem. Talán tényleg csak egy jóravaló fiatalember lehetett, aki társaságra vágyott, de a biztonság kedvéért nyitva tartottam a szememet. Különös módon nem faggatott a kasztomról sem pedig a szintemről, bár az utóbbit elég kevesen teszik fel, úgy látta ez amolyan kényes téma, igaz én se árultam volna el akárkinek. Végül hozzám hasonlóan ő is kért egy korsó sört, igaz nekem semmi bajom nem volt a limonádéval, nagyon szerettem azt az italt. Gyakran teázgattam odahaza egyedül az üres lakásban viszont akkor egyáltalán nem illett a hangulatomhoz.

Véletlenül félreérthetett engem mikor az ívásom szokásomról beszéltem és azt hihette, hogy hencegtem pedig nem. Igaz az egészért csakis magamat okolhattam az egészért, rosszul válogattam meg a szavaimat, de késő bánat eb gondolat. Kihívott egy barátságosnak szánt vetélkedőre, hogy kiderítsük melyikünk is tud többet inni és a vesztes fizeti a számlát. Valami még mindig azt súgta nekem, hogy van valami hátsó szándéka és azt hiszem rá is jöttem ott ültemben. Magányosnak érezte magát és szeretett volna egy partnert, akivel elütheti az időt. Az is lehet, hogy csak egy csel volt, hogy később kiraboljon és csak az ég tudja, még mit műveljen velem. Ezt akkor még nem tudhattam biztosan így nem hagyatkozhattam másra, mint a megérzéseimre.
- Igazad lehet. – mondtam ama kijelentésére jókedvből jobb inni.
Nem akartam felhomályosítani arról, hogy először azért ittam le magam, mert nem találtam a célpontot, másodszor pedig azért mert dühös voltam magamra, amiért egyszer az asztal alá ittam magam, logikus.
- Benne vagyok. – egyeztem bele a versenybe.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) Vo36oi1385/1400A megmérettetés (K1 és Leonard) 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Leonard on Szer. Nov. 07 2018, 21:43


Benne van! Hát ez csodás! Leonard arca úgy ragyogott fel, akár a napsugár, arcán előbb elterült egy széles és elégedett mosoly, csak aztán vette át az elszántság arckifejezését. Kezet nyújtott, hogy férfias módra is megköttessék az alku, majd rögvest hozzá látott a söréhez.
A csapos mindeközben - talán pénzt várva, talán csak mert úgy programozták valamikor -, hihetetlen szeszéllyel kezdte el törölgetni a poharakat, miközben folyamatosan felénk pislogott, várva a további rendeléseket. A sör csap mellől még csak véletlenül sem mozdult volna el. Jól is tette, ugyanis Leo éppen csak lecsapta maga elé a poharát, és megtörölte a szája szélén végigfolyó habot, már intett is neki, hogy hozza a következő adagot.
Akkor történt, hogy hirtelen hatalmas korgás harsant. Főhősünk zavarodottan nézett körbe, ide-oda, majd le, egyenesen a pocakjára. Az újat mordult, ráébresztve a gazdáját, hogy bizony az aznapi ebéd kimaradt. Oda se neki, a készséges csapos már elő is állt a tervvel.
- Ha gondolja, Uram, hozhatok önöknek egy kis kolbászt. Nagyon finom, friss áru. - settenkedett oda Leonkhoz, miközben letette elé a frissen csapolt sört, és a pult alatt talán éppen a tenyerét dörzsölgette jó kereskedő lévén.
A kardforgató röviden elgondolkodott, majd úgy döntött, ott egye a rosseb, akkor legyen evés is. Azt ugyan nem tudta, hogy társa benne lesz-e ebben, vagy mennyire szabályos az ivást megszakítani evéssel, így kérdőn meredt partnerére, hogy mi lesz most.
Akárhogy is, ő neki kezdett a kolbászkának, jó adag mustárral körítve, ha már így felajánlották neki, hogy ehet. A gyomra is elégedetten vette tudomásul a menüt. Jóllakottan máris szebb az élet. Very Happy
Közben természetesen nem feledte el a fő célját sem, azaz az ivást, így nagyokat kortyolt, amint csak tehette. Jól esett neki a társaság, az evés-ivás, és tudta, hogy ebből még egy nagyon jó délután is kikerekedhet akár. Hisz minden adott volt. Már csak el kell érniük azt az állapotot, hogy becsiccsentsenek, és onnantól kezdve olyan világi cimborák lesznek, mint senki más. Aztán akkor majd jó nagyot fognak beszélgetni, hajnalig iszogatni, és a nap végére lesz egy új barátja. Legalább is ő ezt így tervezte. Hogy mi lesz a végeredmény, azt csak Isten tudhatta.


/No, akkor a sör ivás úgy lesz, hogy 6-os kockával dobunk a kör végén, és a dobott értéket felezzük. Tehát 6-os esetén az adott körben 3 sört sikerült meginni, 3 esetén meg másfél korsót. Very Happy Egy esetén kicsit alább hagyott a lendület, de nem szégyen az, ha csak fél korsó gurult le. Razz /

_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) Vo36oi2848/2900A megmérettetés (K1 és Leonard) 2yjvlht  (2848/2900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Leonard on Szer. Nov. 07 2018, 21:43

Erre pont a dobást felejtettem el Rolling Eyes

Micsoda lendületes ivás.. Rögvest 3 is. :O Micsoda kezdés, kedves nézőim, micsoda hajrá Very Happy


A hozzászólást Leonard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 07 2018, 21:44-kor.
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) Vo36oi2848/2900A megmérettetés (K1 és Leonard) 2yjvlht  (2848/2900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Nov. 07 2018, 21:43

The member 'Leonard' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
A megmérettetés (K1 és Leonard) 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16059
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by K1 on Csüt. Nov. 08 2018, 10:11

Így utólag visszagondolva elég különös, hogy ennyire könnyen beadtam a derekamat egy teljesen ismeretlen embernek. Teljesen más, ha egy kellemes reggeliről van szó, minthogy megnézzük melyikőjük esik előbb az asztal alá. Ehhez szükség van némi alapozásra és nem kevés bizalomra, hogy egyik fél sem akarja kirabolni a másikat. Lehetséges, hogy a selymes szőke haja vagy esetleg az igéző szemei is közre játszottak a dologban? Na tessék, már megint úgy fogalmaztam, hogy könnyen félre lehet értelmezni, sőt szinten másképp nem is lehetséges. Először attól tartottam, hogy lehet, el akar csábítani majd hirtelen, szinte varázsütésre ez a félelmem elszállt. Lehetséges, hogy tett valamit a limonádémba, amíg nem figyeltem azért raktam el későbbre? Erre sajnos sosem fogok fényt deríteni, de legalább elmesélhetem nektek mi történt ezen kívül azon a bizonyos napon.

Nem igazán kedvelem azokat a kihívásokat ahol ember támadott emberre, vagyis egy darabig nem kedveltem. Külön tetszettek azok a versenyek ahol senki sem sérült meg, mégis mindenki jól érezte magát. Mikor megjelentek a kolbászok hirtelen egy régi, európai filmben éreztem magamat, amit még gyerekkoromban láttam. Abban egy pocakos szakállas fickó és egy vézna szőke hasonló megmérettetésen esett át egy sőrézőben. Így akarták eldönteni kié legyen az a valami, amire már nem emlékszem, hogy micsoda. Tömték magukba az ételt, egymás után gurították le a korsókat majd megjöttek a rossz fiuk és elkezdtek mindent szétverni. Azt a kettőt bezzeg nem zavarta, csak tömték a fejüket tovább mintha mise történt volna. Kíváncsi voltam, hogy velünk is ugyanez fog-e történni bár nem tartottam valószínűnek ugyanis az élet nem így működik. A mi életünket egy nem göthös, szemüveges író álmodta meg egy író asztal mögött.

Mikor megjöttek a korsók Leonard egyből belevetette magát a sűrűjébe én viszont szép lassan megfontoltam kortyoltam, nem akartam már az elején kidőlni.

/Azaz első körben 2 korsó sör./


A hozzászólást K1 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 08 2018, 10:13-kor.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) Vo36oi1385/1400A megmérettetés (K1 és Leonard) 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 08 2018, 10:11

The member 'K1' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
A megmérettetés (K1 és Leonard) 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16059
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Leonard on Csüt. Nov. 15 2018, 13:59


Leo gond nélkül gurította le a három sört, és örömmel tolta mellé a kolbászkákat is. Úgy tűnt, ez egy csodálatos kezdet erre a napra, és ez boldogsággal töltötte el kardforgatónkat. Habár észrevette, hogy társa néha mintha furcsán méregetné a haját vagy a szemét, de ez nem különösebben zavarta. Mondjuk tény, hogy amikor a fiú kijelentette, hogy ő nem iszik alkoholt, elgondolkodott a lehetőségen, hogy a másik nem-e szereti véletlenül a férfiakat, de az ilyen irányú gondolatokat nagyon hamar el is hessegette. És akkor mi van? Hadd szeresse. Amíg nem nála próbálkozik be, addig mindegy. Mondjuk így kezdett kissé gyanús lenni a helyzet. Leo értetlenül pislogott a másik pillantása alatt, és egy rövid időre a vigyor is lemosódott a képéről. Letette a kolbászt, amit eddig oly jóízűen falatozott, és eltolta a tányért magától. A másik pillantásának tüze alatt úgy gondolta, jobb lesz, ha nem falatozik ilyen nyílvánosan kolbászkákat. Meg banánokat. És ehhez hasonló dolgokat. Gyorsan bepuszilt zavarában ehelyett egy korsó sört, hogy megmutassa, ő aztán férfi a talpán. Nagyon férfi. Nőket kedvelő férfi. A legnagyobb sajnálatára, K1 épp abban a pillanatban kortyolta meg a saját sörét, és állt neki egy másodiknak. Nem tudta, hogy a férfi tekintetében inkább az elszánt küzdelmet látja, vagy a randira hívó szemöldökemelős csillogást. El is fordult gyorsan, és inkább intett a csaposnak, de nem is kellett volna, az már magától rakta is le elé a következő korsót. A kolbászka egyelőre félbemaradva ült az orra előtt, illatozott finoman.
- És te.. Khm - itt megköszörülte a torkát. - Téged mi vezetett ma erre? - elegyedett beszélgetésbe a sráccal. Oké Leo, semmi pánik. Még nem biztos, hogy rád vetett szemet, igaz-e?
- Társaságra vágytál? Vagy megpihenni jöttél? - tény, hogy kérdésében volt egy kis hátsó szándék. Ki akarta deríteni, hogy a másik vajon randipartnert keresett-e ezen a csodálatos délután ezen a helyen. Mi több, eltervezte, hogy később meg fogja említeni a nőket a férfinak. Hogy nem-e kéne elmenni felszedni valakit, vagy valami. Tényleg, mi volt azzal a nő üggyel? Jól emlékezett rá, hogy egy nő miatt itta le magát a férfi olyan részegre? Vagy az nem egy nő volt, hanem szerelmi ügy? És ha szerelmi ügy, nem-e épp egy hozzá hasonló szőke herceggel történt mindez? Kezdett betojni, hogy csak így szóba elegyedett egy ismeretlennel, pedig általában nem szokta az ilyesmi zavarni, hisz imádja a társaságot.
3 + 1= 4 sör és 0,5 kolbász. Smile


A hozzászólást Leonard összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 15 2018, 14:00-kor.
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) Vo36oi2848/2900A megmérettetés (K1 és Leonard) 2yjvlht  (2848/2900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 15 2018, 13:59

The member 'Leonard' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
A megmérettetés (K1 és Leonard) 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16059
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by K1 on Hétf. Nov. 19 2018, 22:34

Nem gondoltam, hogy a végén ide fogunk ki lyukadni, én és egy vadidegen ember azon versengtünk, hogy vajon ki tud majd több sört ledönteni a torkán. Nem mintha ez olyan meglepő lett volna, hisz ettem már együtt idegenekkel, sőt akadt köztük hímnemű és. Azonban addig egyetlen egyszer sem történt meg, hogy ebből versenyt csináltunk volna, elég furcsa volt, hogy mindenbe ilyen könnyen bele mentem. Szinte alig gondolkoztam a dolgon egy kis évelődés után rögtön beadtam a derekamat, annak ellenére, hogy ez a szőkeség elég gyanúsnak tűnt nekem. Legalább lett volna ott egy vagy két ismerős, akire támaszkodhattam volna, de nem, olyan egyedül voltam, mint a hüvelykujjam. Úgy tűnt a srác elég komolyan vett ezt a kis barátságos versenyt ugyanis egyik korsót ürített ki a másik után. Kihoztak néhány ízletes kolbászt az egyiket elkezdte eszegetni majd váratlanul eltolta magától.
~ Lehetséges, hogy megromlott? Lehet itt bármi romlott? Vagy csak most jutott az eszébe, hogy nem szereti?~ gondoltam magamban.

Megpróbált szóba elegyedni velem, de én nem igazán tudtam, hogy mit is kéne válaszolnom. Először úgy határoztam csak odamorgok neki valamit, de lehet attól megsértődött volna.
- Csak erre jártam, reméltem itt jól fogom érezni magam. – vártam pár pillanatot majd hozzá tettem. – Már kezdett elegem lenni a nőkből. – majd sóhajtottam egy nagyot és bal kezemmel a hajamba túrtam.
Különösnek tartottam ezt a puhatolózást, de legalább nem kacsingatott felém és nem próbálta megfogni a kezemet. Vele ellentétben én úgy döntöttem, hogy a lassú víz partot mos, taktikát alkalmazom, így én elsőként csak két korsóval ittam, de nem szándékoztam megállni ennyinél. Meg akartam mutatni mire is vagyok képes, ha a harcmezőn, nemi gazán brillíroztam. Mikor magamhoz vettem a harmadikat úgy határoztam én is kérdezek valamit.
- Gyakran jársz erre?

/Egy sört kolbászra lehet felváltani. A játékos döntheti el mennyi korsó sört áldoz fel, hogy kolbász legyen./
/Idáig:2 sör és 1 kolbász./


A hozzászólást K1 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 19 2018, 22:36-kor.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) Vo36oi1385/1400A megmérettetés (K1 és Leonard) 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Nov. 19 2018, 22:34

The member 'K1' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
A megmérettetés (K1 és Leonard) 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16059
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Leonard on Kedd Dec. 04 2018, 20:15


Leonard arcára kiült a nyugodt mosoly. Oké, talán mégsem a férfiakra bukik a hapsi, ha a nők elől menekült ide. Habár még így is lehetett két értelmű a szó, így úgy döntött, jobban fog vigyázni arra, mi hagyja el a száját a következő órákban. Erre már csak azért is kevés volt az esély, mivel lassan érezni kezdte az alkohol jótékony hatását a fejében, és szervezete egy kis jótékony csuklással is megjutalmazta, ami pontosan így hangzott; hikk.
Nem, nem csuklott még úgy, mint a holt részegek, csak egyet és kellemeset ugrott a gyomra, talán éppen az éhségtől, és a hirtelen jött kolbász és hideg sör párostól. Akárhogy is, kezdett lassan felengedni, egyre nyugodtabbnak és bátrabbnak érezte magát, társára pedig egyre nagyobb jókedvvel tekintgetett fel, ahogyan fogytak a sörök. Még nem jött el az ideje a nagy testvéries beszélgetéseknek, de érett a dolog. Ha lehúz ilyen gyorsasággal még pár korsót, hamarosan el fognak jutni addig a pontig, hogy megnyíljanak egymásnak. Na persze, nem úgy, példának okáért, egyikőjük segge sem fog megnyílni, főleg nem Leonardé, és véletlenül sem fog belemenni semmilyen kétes dologba a férfi részéről. Lélek dolgokba viszont hajlandó volt belemenni, akár olyan mélyen is, hogy legféltettebb titkait teregesse ki. Nem mintha sok titka lett volna, általában őszinte ember volt. Inkább csak olyan dolgok voltak az életében, amikről nem szívesen beszélt - de azokról részegen sem. A nő ügyek viszont éppen az egyik kedvenc részeg témája közé tartoztak, így intett a csaposnak, hogy hozzon még egy sört, majd odafordult újdonsült partneréhez.
- Miféle nők? Mit tettek, bajtárs? - pislogott bele a fiú szemébe. Hangja és nézése még elég józan volt, gondolatai is tiszták voltak. Most még. Aztán pedig válaszolt Kának.
- Meg szoktam fordulni erre, a legtöbb kocsmát ismerem egészen, habár mostanában a fejlődés mellett nem sok időm maradt a bandázásra. Meg nekik sem rám. Kegyetlen ez a játék. - széttárta kezeit, majd kortyolt söréből. Leste közben ellenfelét is, miképpen halad amaz a sörökkel. Vajon lassan már ő is kezdi érezni az adagokat? Habár a fiú lassabb volt, azt mondta, nem jól viseli az alkoholt. Ennek ellenére, már két sört jóízűen elfogyasztott, és még semmi baja. Talán mégis jobban tűri, mint hiszi azt. Meg hát a sör az csak sör. A férfiak nektarinja.

4,5 sör és 0,5 kolbász


A hozzászólást Leonard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 04 2018, 20:15-kor.

_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) Vo36oi2848/2900A megmérettetés (K1 és Leonard) 2yjvlht  (2848/2900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 04 2018, 20:15

The member 'Leonard' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
A megmérettetés (K1 és Leonard) 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16059
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by K1 on Kedd Dec. 04 2018, 21:15

Igyekeztem tartani magamat a tervemhez miszerint lassú víz, partot mos. A maratoni futáson sem az ér be elsőnek, aki a kezdetek óta mindent belead, hanem aki a legjobban be tudja osztani az energiáját. Csakis a bolondok adnak, bele mindent rögtön a legelején később viszont lelohad a kedvük. A szöszi szavaiból úgy vettem ki, hogy gyakran szokott iddogálni és a korsó is passzolt a kezéhez. Lehetséges, hogy pusztán bebeszéltem magamnak esetleg már az elején megártott az a két korsó sör. Nem vallott rám ez a feltételezés, de csak nem lehetett baj abból, ha önmagamban spekuláltam. Az a srác már kétszer annyit ivott, mint én mégsem estem kétségbe ugyanis nem vérre ment a játék. Ha veszítettem volna, akkor is csak pár aranytól szabadultam volna meg. Kettő után úgy döntöttem, hogy kicsit rámegyek a kolbászokra ezért magamhoz vettem egyet majd széltében az orrom alá dugtam. Jó alaposan megszimatoltam ugyanis még nem ettem hasonlót a játékban. Teljesen elképesztettek, hogyan tudták ilyen élethűen visszaadni az ételek illatát és ízét. Miután kiélvezkedtem magamat jó nagyot beleharaptam majd hangos csácsogtam és lenyeltem. Nem valami illendő viselkedés, de akkor nem igazán jutott eszembe az etikett.

Ezt sem vittem túlzásba és néhány perc alatt sikerült elfogyasztanom egy darabot, közben pedig kaptam egy kérdést. Nyeltem egy nagyot, mert nem akartam teli szájjal beszélni és közben volt időm gondolkodni.
- Mindenféle. Csinosa, vadócok, félpucérok. Nem tettek velem semmit csak elegem van.
Nem volt valami értelmes beszéd, de akkor hirtelen nem jutott más az eszembe.
- Megértem, Manapság mindenki elfoglalt. Amúgy így egymás közt kérdeznék valamit? Hogy hogy minden lány szuper csinos, vagy cuki?- most már kis barátságosan beszéltem és közben minden egyesen szónál a pultra koppintottam.
Ez már régóta bökte a csőrömet, hogy egyetlen egy ronda vagy átlagos sem láttam a játékban. A rendszer állítólag egy tükör által a legtöbb ember visszanyerte a valós kinézetét.

2+1 sőr és 1 kolbász


A hozzászólást K1 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 04 2018, 21:16-kor.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) Vo36oi1385/1400A megmérettetés (K1 és Leonard) 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 04 2018, 21:15

The member 'K1' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
A megmérettetés (K1 és Leonard) 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16059
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Leonard on Hétf. Dec. 10 2018, 22:49


Nem mondhatjuk, hogy a hangulat a tetőfokára hágott, mivelhogy Leo közben vissza vett, biztos ami biztos. Úgy döntött, nem lenne kellemes ilyen hamar kidőlni, vagy a kidőlés közelébe kerülni. Az az egy biztos volt, hogy K1 már most jobban bírta a piát, mint azt állította. Nem ivott sokat, de az sem látszott meg még a srácon. Leo most már egyértelműen várta a pillanatot, hogy a másik fél berúgjon.
Komótosan iszogatta az italát, és várta, mikor evez izgalmasabb vizekre a beszélgetés. Elindultak egy jó vonalon, de úgy tűnt, leülepedett a téma. Egészen addig, amíg beszélgetőpartnere egy érdekes kérdéskört nem kezdett boncolgatni. Erre aztán felkapta a fejét. Már nem arra, hogy nem tettek vele semmit, bár arra is felkaphatta volna. Megértette az aggodalmat, ő is ideges lett volna, ha félpucér lányok körülötte nem tesznek vele semmit. Ám erre nem reagálhatott, inkább a következő kérdés felé vezette a beszélgetés folyamát. Arra egyébként is értelmesebben tudott reagálni, és talán hosszabban is. Nem mellesleg pedig nem tűnt tőle kompletten perverz alaknak - ez sem volt utolsó a sorban.
- Mindenkinek más az ízlése. - vonta meg a vállát. - Én mindig látok olyanokat, akik csinosabbak vagy cukibbak, meg olyanokat is, akik kevésbé jönnek be. Persze lehet, hogy a szexi páncélok teszik, és a virtuális világ adta előnyök, hogy a lányok többsége jobban bejön itt neked. Itt nincs szükség evésre, ivásra, alvásra, nincs menstruáció. Nem nyűgösek és nyúzottak többnyire, mint általában. - bár Leo ezt a kijelentését csak félve tette meg, nagy általánosítás volt. Szent meggyőződésévé vált, hogy a havibaj játékon belül is gyötörhet, a hiszti pedig idő és helyzet függetlenül bármikor előkerülhet. Nem mintha sok nővel lett volna dolga, mióta bekerült. Egyszerűen nem úgy hozta az élet, hogy tudjon a szerelemre koncentrálni idebent. Túl sok más egyéb elfoglaltság vonta el a figyelmét, a börtönben meg pláne nem volt alkalmas a terep a szerelemre. Ami azt illeti, Szophieból is lehetett volna valami, de végül a sors úgy hozta, hogy ők ketten csupán barátok lehettek. Nem bánkódott ezen, örült a barátjának a személyében, és kereste továbbra is a szerelmet. Mivel arról soha nem tett le, ez éltette. Nem a csajozás, a szex, és bármi, amit nyújthattak. A rendes kapcsolatot kereste mindenkiben, annak ellenére is, hogy ez még soha, egyetlen egyszer sem jött össze. Egyszerűen csak még nem találkozott a megfelelő személlyel. A csajok többsége vagy nem illett hozzá, vagy nem is akart rendes kapcsolatot. Persze Leo sem volt az a férfi, aki elutasított volna bárkit is. Belevetette magát a nőkkel teli életbe ugyanúgy, mint akármely hím társa tette azt volna a helyében. Egyszerűen csak elege volt már belőle, hogy senki nem veszi komolyan, hogy senkinek nem adhat igaz szerelmet. Soha nem érdekelte a külső, vagy a személyiség. Csupán csak keresett, kutatott, meg akarta találni azt, aki a legjobb lesz neki.
- Szerintem ez nem is fontos. - vonta meg a vállát. - Soha nem azt nézem, egy lány hogy néz ki. - Jó, persze ez valamilyen szinten hazugság volt. Még szép, hogy nézte, az idomokat, nézte a külcsínt, és bizony előbb ragadta meg fantáziáját, ami szép. Ha őszinték akartunk lenni, ez a mondat csupán a tapasztalataiból eredt. Rájött, hogy semmi értelme nézni a külsőt, úgysem fogod tudni levonni belőle, hogy valóban érdemes-e a szerelemre az adott lány. Ehhez megismerés szükséges, semmi több.
- Te hogy állsz? Találtál már magadnak valót? Nekem az istenért nem jön össze. - szomorúan meghúzta a korsót. Egy pillanatig meg is feledkezett a versenyről, csupán elmerült a melankóliában.
5,5 sör, 0,5 kolbász.


A hozzászólást Leonard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 10 2018, 22:50-kor.

_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) Vo36oi2848/2900A megmérettetés (K1 és Leonard) 2yjvlht  (2848/2900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Dec. 10 2018, 22:49

The member 'Leonard' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
A megmérettetés (K1 és Leonard) 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16059
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by K1 on Kedd Dec. 11 2018, 21:27

Nem beszéltünk valami sokat, és ha mégis akkor mindig a lányokról volt, akikkel néha kezdett tele lenni a púpom, még olyan jól esett, hogy vannak. A kedvességük és, hogy megjátszok miszerint fontos vagyok a számukra. Az olyan gyönyörű nők, mint Kanami vagy Nia, bármely férfit képesek lettek volna az ujjuk köré csavarni. Bár lehetséges, hogy nem színészkedtek, de akkor ott a kocsmában ezen a véleményen voltam. A szőkeség szerint mindig találunk egy még cukibbat vagy sokkal aranyosabbat, ráadásul azért ilyenek, mert nincsenek azok az idegesítő dolgok, mint a valóságban. Példának okáért nem öregszenek az emberek és ezzel egy csomó pénzt megspórolnak a szépítkezési szereken, ami tovább csökkenti a költekezést. Én speciel arra gondoltam, hogy átlagos vagy normális külsejű embert alig láttam, mindenki mintha egy divat magazinból lépett volna elő.

Mikor végzett a mondandójával én bőszen bólogattam nem szólván egy árva szót sem. Közben megfogtam a következő korsómat és ezúttal sikerült egy hatásra félig kiinnom. Nem tudom mi volt ez a kapkodás máskor nem szoktam ilyet csinálni. Bizonyára kicsit unatkoztam és szükség volt valamire, nehogy ott helyben elaludjak. Csámcsogtam egy kicsit majd visszavettem a tempóból és szép lassan kortyonként kiürítettem a korsómat majd odatettem a többi közé, így már háromnál tartottam. Miközben a srácot hallgattam azt próbáltam kitalálni mit is kéne, csinálni ugyanis kezd ez az egész ellaposodni. Az is lehet, hogy pusztán fel kellett volna adnom, fizetni majd távozni, de valami nem így tettem. Felemeltem a kezemet, hogy magamra vonjam a pincér figyelmét, de közben kiabáltam is neki.
-Hé, pingvin. Egy vanília fagylaltot sok habbal.
-Jelenleg sehogy sem állok és jobb ez így. Nekik is meg nekem is. - mondtam nehogy modortalannak tartsam majd magamhoz vettem a következő korsót.

/3+1,5sőr és 1 kolbász/


A hozzászólást K1 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 11 2018, 21:29-kor.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) Vo36oi1385/1400A megmérettetés (K1 és Leonard) 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 11 2018, 21:27

The member 'K1' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
A megmérettetés (K1 és Leonard) 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16059
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Leonard on Pént. Dec. 14 2018, 16:21


Előkerültek a lány témák, és Leo maga is mélyeket sóhajtozott, miközben belehúzott korsójába. Nem mondhatjuk, hogy nem szerette ezt a témát, igazából egész életének egyik fő mozgatórugója volt. Csakhogy egy ideje már elkerülte a szerelem, hogyne kerülte volna, ha a börtönben sínylett olyan sokáig. Sok minden elkerülte akkoriban, most így utólag viszont mégiscsak az hiányzott neki a legjobban. Mi több, azóta sem talált egyetlen roncsolt elméjű hölgyre sem, aki huzamosabb ideig hajlandó lett volna szóba állni vele. Nem mintha akárkivel beérte volna, és ez alatt sosem konkrét elvárásokat értett. Csupán nem volt az a fajta nőfaló, még ha múltjának természete ezt is sugallta. Csupán csak a szerelmet kereste, sokszor tévúton, sokszor került olyan helyzetbe, amikor azt hitte, megtalálta, és sokszor olyanba, amikor hamarosan kiderült, a lánynak és neki semmi közük egymáshoz.
Egy bomladozó kapcsolat romjain sokszor épített már másikat, és amikor nem kapta meg azt, amit akart, sokszor lépett félre is, egy új szerelem hevében. Egyszerre mondhattuk tiszta és szerelmes lovagnak, és egy egyszerű fajankónak is. Leonard az a fajta volt, akit nagyon könnyű elcsábítani, ám annál nehezebb megtartani. Soha nem a tökéletességet kereste, csupán azt a földöntúli érzelmet, ami annyi embert boldoggá tett már. Ám valójában, hosszú időre, megtarthatóan, még soha nem találta meg. Úgy hitte tehát, hogy egyáltalán nem is volt még benne része. Úgy hitte, mind csupán illúziója volt a valódi szerelemnek, halvány másolata, és ő egyszer sem érte be ennyivel. Bár lassan kezdte azt érezni, hogy még ez is jobb a magánynál, ám egyelőre még nem jutott el abba a fázisba, hogy sírva boruljon az asztalra. Nem, még nem mesélte el fél életét ivócimborájának, még nem érzelgősködtek, borultak egymás nyakába, és úgy ámblokk, semmit sem tettek. Csupán fejében érezte a tompa lüktetést, melyet az alkohol okozott. Várta a további köröket. Úgy döntött, ideje lenne felönteni úgy igazán a garatra. Volt bőven érzelem, amit ki akart adni, meg akart tőlük könnyebbülni úgy igazán. Nagyot kortyolt, és némán meredt maga elé. Remélte, hogy nem sokáig maradnák már ilyen nématagok.
Leo felnevetett a kijelentésre, és hátba veregette Ká1-et.
- Hát igen.. Én sem állok sehogy. Pedig ez egyikünknek sem jó. A lányoknak sem, meg nekem sem.

5,5 sör, 1,5 kolbász.


A hozzászólást Leonard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 14 2018, 16:21-kor.

_________________
"Hát igen Leo után döglenek a nők, bár lehetséges, hogy a lábszagától és nem a sármjától, de ez nem is olyan lényeg"
Leonard
Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 240
Join date : 2017. Sep. 25.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
A megmérettetés (K1 és Leonard) Vo36oi2848/2900A megmérettetés (K1 és Leonard) 2yjvlht  (2848/2900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A megmérettetés (K1 és Leonard)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.