World of Tanks - Danee vs Rinne

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Rinne on Csüt. Okt. 18 2018, 20:56

Az ujjaimat ropogtatva nyújtózkodtam egyet, majd nekivetettem a hátam az épület falának, és felhúztam a jobb térdem, hogy nekitámasszam a lábam. Mármint nem a térdemnek, hanem a falnak. Kora reggel volt, még hangosabb a madarak csiripelése, mint a járókelők zaja, és olyan nyugalmasnak tűnik minden. Ilyenkor a felkelő napnál olyan színeket is látni, amiket máskor nem. Emlékszem, hogy kisgyerekként imádtam kiülni a mólóra, és bámulni a tengert, miközben felkúszott a nap a horizonton lassan. Nem volt nehéz ilyen apróságokkal lekötni engem.
Most éppen vártam valakire, méghozzá lelkesen. Nagyon lelkesen. Több okból is. Egyrészt, bár nem vagyok nagy híve a céltalan test-test elleni küzdelemnek, mindenképp be akartam tenni a lábam a felfrissült arénába. Körbenézni kicsit, és összeakasztani a nemlétező bajszom valakivel. Csak úgy, nyomós ok nélkül. Másrészt végre válaszoltak a kihívásra. Napokkal, talán egy héttel ezelőtt hirdettem meg magamat, és utána sokáig néma csend, mire végre válaszolt valaki. Találkozni akartam ezzel az emberrel, és jól megölelgetni azért, mert örömet okozott nekem, mert válaszra méltatott, és hajlandó megmérkőzni velem! Akiket ismerek, azok valamiért nem lelkesedtek az ötletért. Nem is értem, pedig engem lehet püfölni, jól bírom a kiképzést. Ki lehet rajtam tölteni a mérgüket, erősebb és strapabíróbb vagyok, mint egy bokszzsák! Jó, mondjuk én vissza is ütök... de az csak nem lehet olyan rossz! Fájni nem fáj, csak kicsit bizsereg. Én valamennyire élvezem is, szóval nem is tudom, lehet mazochista vagyok? Na de...
- Ooooi! Itt vagyoooook! - harsant a hangom ékes akcentussal a reggelben, miközben magasra nyújtott kézzel, széles mozdulatokkal integettem a férfinak, aki úgy festett, mint az ellenfelem. Már ha jól emlékeztem rá. De miért ne emlékeztem volna rá jól?
Rinne
Rinne
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Sep. 28.

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
World of Tanks - Danee vs Rinne Vo36oi8182/8500World of Tanks - Danee vs Rinne 2yjvlht  (8182/8500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Danee on Pént. Okt. 19 2018, 15:11

Előbb én tűntem el az Aréna porondjáról, majd ahogy később megtudtam, az Arénát is bezárták átmenetileg.
Jó ideig felé se néztem, és még akkor is halogattam a látogatást, amikor már tudvalevő volt, hogy ismét nyitva állnak a kapui.

Most viszont kedvem támadt egy kis legális pvp-hez, és kíváncsi voltam arra, is mi változott. De a ranglistát és szabályzatot leszámítva nem vettem észre sok változást. A ranglistán lévők többségének a neve nekem nem mondott semmit, furcsálltam, hogy a régi arcok közül csupán az íjász Cearsot látom kint.
Volt ugyan kiírva egy Ozirisz és Rikomono küzdelem, de ezek szerint az még váratott magára, mert az eredményt nem találtam sehol.
De ez igazából mind lényegtelen. Nekem egy ellenfél kellett, és volt is olyan, akivel a szintem nagyjából egyezett. A név is ismerős volt. A kihívás elfogadását jeleztem a porondmesternek, rövid üzenetet írtam a kiszemelt ellenfélnek:

Kedves Rinne!
A sors úgy hozta, hogy útjaink újfent keresztezzék egymást: az aréna küzdelemre vonatkozó kihívásodat elfogadom.
Holnap reggel várlak az arénában!
Üdvözlettel:
Danee

Nem vártam választ, a kihívást illett elfogadni az Arénában. Ennek elmulasztása automatikusan a másik fél győzelmét jelentette.
Az viszont meglepett, hogy a lány korábban érkezett, mint vártam, és a nőket nem illik megváratni, az íratlan szokásjog szerint.
Ezt a lányt nem lehetett nem észrevenni: a hosszú ezüstös haj és a vöröslő démonikus szarvak.
Nem mellesleg úgy kalimpált, hogy arra nem csak én figyeltem fel ám
- Jó reggelt! Elnézést, ha késtem, nem állt szándékomban megváratni - hajoltam meg odaérve
- Remélem nem okozott problémát, hogy ilyen korai időpontot jelöltem meg a meccsre?
- Ha nincs ellenedre, szeretnék teljes értékű küzdelmet, utolsó csapásig, fogyóeszközök használatával együtt
- Jól gondolom, hogy nem ez az első meccsed? -
mutattam az indikátor vörös színére

Danee statok, cuccok:
Alap adatok
Név: Danee
Kaszt: Lovag
Szint: 40
Céh: Unity
Indikátor: Zöld

Pontozás
Élet: 40 (+0) =40
Fegyverkezelés: 29 (+31) =60
Erő: 44 (+51) =95
Kitartás: 29 (+31) =60
Gyorsaság: 43 (+38) =81
Spec. Képesség: 31 (+29) =60
Páncél: (+210) =210

Danee (40) - HP:200 | F:60 | E:95 | K:60 | GY:81 | S:60 | P:210

Felszerelés
Jobb kéz: Arany Rövid Kard +5 [4E1F] ( +20 Erő +2 Kitartás +1 Fegyverkezelés )
Bal kéz: Pikkelypajzs ( +55 Páncél )
Rúna: Egyedi Forrás Rúna +5 [5F] ( +7 Kitartás +8 Fegyverkezelés +8 Gyorsaság )
Testpáncél: Viking Ezüstpáncél ( +7 Erő +70 Páncél )
Sisak: Egyedi Platinum Töménysisak ( +4 Fegyverkezelés -2 Gyorsaság +2 Spec. Képesség +50 Páncél )
Csizma: Egyedi Pehelykönnyű Bakancs ( +2 Fegyverkezelés +16 Gyorsaság +2 Spec. Képesség +10 Páncél )
Köpeny: Kaméleon Köpeny ( +25 Spec. Képesség +25 Páncél )
Gyűrű: Egyedi Vikinggyűrű ( +5 Erő +11 Kitartás +8 Fegyverkezelés +8 Gyorsaság )
Gyűrű: Egyedi Vikinggyűrű ( +5 Erő +11 Kitartás +8 Fegyverkezelés +8 Gyorsaság )

Jártasságok
Elsődleges jártasságok
Észlelés: 3. szint
Nyomkövetés: 2. szint
Látás: 3. szint
Akrobatika: 2. szint
Ugrás: 2. szint

További infók
Életpontok (100%, Zöld): 200
Életpontok (50%, Sárga): 100
Életpontok (20%, Piros): 40
Páncél: 210
Jobb kézben levő fegyverrel sebzés: 95
Pusztakezes sebzés (fegyver nélkül): 75
Pusztakezes sebzés (felszerelés nélkül): 44

Tárgybónuszok
Viking Ezüstpáncél: két Viking Gyűrűvel együtt viselve +14 erőt ad
Kaméleon Köpeny: egy, a tárgy viselője által választott cselekvés garantáltan sikerül, akár támadás, akár képességhasználat.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot

Buff:
1x Harag Potion (A potion megivása után, a következő körtől a használó elveszíti mellékcselekvését és helyette +1 támadási kört kap, emellett nagyon haragos lesz valamiért mindenre és mindenkire. Harc végéig tart, negatív hatásként érzékeli a rendszer így letisztítható.)
1x Különleges Erő Potion (A potion megivása utáni körében a használó ereje és speciális képesség pontjai megcserélődnek, majd az azt követő körében visszacserélődnek.)
1x Hátszél Kristály (A használó a következő három támadásánál erős hátszelet kap, gyorsasága 20 ponttal nő.)
4x Vörös Bika Potion (Használójának húszas szint felett következő 1 támadása nem fogyaszt cselekvéspontot, egy harcban maximum egyszer használható.)
1x Tartós Specialitás Potion (Három körig +9 speciális képesség pontot ad.)
7x Pajzs Kristály (Aktiválása után a következő feléd intézett támadás sebzésének a felét nullázza, de ha az ellenfél nem talál, a kristály akkor is lejár.)

Debuff:
1x Nullázó Kristály (Egy célpont játékosról minden rajta lévő aktív hatást levesz. Ezek alól kivételek azok a hatások, amik direkt sebzik, és csak sebzik a célpontot, például vérzés, tűzsebzés.)
2x Ellenszél Kristály (Egy kiválasztott játékos három körön keresztül folyamatos szelet kap az arcába, gyorsasága 20 ponttal csökken arra az időre.)
2x Gyenge Altató Mérget [T2]
1x Vérengző Áldozat Méreg (A megmérgezett pengével a játékos csak magát tudja megsebezni (természetesen a támadással sebezve önmagába). Ameddig a játékos a méreg hatása alatt van többletkörei megduplázódnak és +1 mellékcselekvést kap, továbbra minden támadása első körben +10, majd +20, majd +30...stb. sebzést okoz. A méreg beadása azonnal hat, a játékos az első körben legfeljebb élete 10%-át, majd 30%-át, majd 50%-át... stb. (110%-ig) elveszti. A méreg nem tudja elpixelezni, csak 1 HP-ra levinni az életét, és amennyiben ez megtörténik a játékos elveszti a harcban az összes jövőbeli cselekvését. Maximum 1 találatig marad a pengén, biztosan talál, egy harcban egy csapat által maximum egyszer használható.)

Heal:
2x Tisztító Kristály (Egy negatív hatást levesz a használóról, ami lehet méreg is.)
2x Vasbőr Potion (+50 páncél 1 körre tízzel kevesebb sebzést kap.)
7x Perfekt Frissítő Potion (+15 gyorsaság két körig és +50 HP.)
2x Nagy Potion [T2] (+40 HP.)
2x Túlpörgés Potion [T2] (20 HP-t gyógyít és a következő 4 támadásod biztosan talál és +10 sebzést ad.)
1x Keserű Potion [T4] (+70 HP.)

Sebzés:
1x Lángpenge Kristály (A kristály használata után a használó következő négy fegyverrel történő támadása tűz alapú sebzést okoz és 2-es égési sebzést tesz a célpontra, ami a harc végéig sebzi őt. Egy célponton egyszerre csak egy ilyen égési sebzés lehet.)
3x Tükör Kristály (Aktiválása utáni első, a használó felé intézett támadásnál a sebzés felét a támadó szenvedi el, csak mobok/bossok ellen használható.)

Utility:
4x Gyenge Copy Kristály (A legutóbb használt kristályt ismétli meg, amennyiben az T1 vagy T2-es volt. Célpontot újra kell választani, még ha ugyanaz, akkor is. Előnye, hogy külön kristály effektnek számít, így például egy karakteren lehet egyszerre két gyógyító kristály effekt is, az egyik gyógyító kristály néven, a másik gyenge copy kristály néven.)

1x Fagytér Kristály (A kristályt a földnek kell vágni, miután széttört, ötven méteres körzetben a talajt fagyossá, csúszóssá, a vizet pedig jéggé változtatja. A területen belül ettől még nem fog senki sem fázni, tehát csak színesítő elem.)
1x Csillag Kristály (Széttörésekkor erősen fényleni kezd és emelkedik így pár méteres magasságba. E fény bármilyen sötétséget megtör és csillagként mutatja meg az utat bármerre is akarsz menni, vagy épp juttat ki bárhonnan.)
1x Bohóc Kristály (Akin használják, 3 körig egy bohóc kinézetét kapja meg, teljes felszereléssel. Cipője dudál, mikor lép, fegyvere lufinak néz ki, páncélja fodros bohócruha. Értékeket nem csökkent.)
1x Lökés Kristály (Aktiválásakor meglöki ellenfeled, így az elveszíti a következő körét. Egy bosson/játékoson egy harcban maximálisan egyszer lehet használni.)
1x Pofon Kristály (Egy pofont ad a célpontnak. Amennyiben ellenséges, egy közelharci pusztakezes ütésnek felel meg, amennyiben barátságos, akkor nem sebez, csak nyomot hagy.)
5x Kinézet Kristály (Aktiválása után három körig úgy nézhetsz ki, mint valaki más.)
2x Magasugrás Kristály
5x Hangrögzítő Kristály
2x Gyertya Kristály
3x Hullám Kristály
1x Erős Hullám Kristály
5x Fotó Kristály
1x Denevér Kristály
1x Illúzió Kristály

Control:
1x Tömény Füst Kristály (Vastag füst keletkezik a kristály elhasználásakor, amiben csak legalább hármas szintű Látással lehet látni. Aki nem lát benne az két körig nem támadhat. A füst két kör múlva szétoszlik.)
1x Birkózó Kristály (A következő két körben minden harcban résztvevő játékos elveszíti minden speciális képességét, annak hatásai eltűnnek. A használó ereje emellett 10-el csökken.)

Releváns képességek:
2. képesség - Antibody (passzív):
Immunitás mérgek és méreg-szerű hatások ellen: statpont csökkenés, paralízis, méreg okozta ÉP csökkenés

4. képesség - SpeedUP!:
Variáns1: Shift
Buff: Gyorsaság és Kitartás növelés a feláldozott Páncélpontok 1/10-nek megfelelő mennyiségben, lefele kerekítve (pl.: 180PP => +18GY, +18K), egyenlő mértékben, max 1,5x-es buff
az összes Páncélpont feláldozásával.
Hatóidő: Azonnali, 3 nagy körön át
Reuse: 6 kör lehűlés

Variáns2: Burst
Buff: Gyorsaság növelés a feláldozott Páncélpontok 1/5-nek megfelelő mennyiségben, lefele kerekítve (pl.: 180PP=> 36GY), max 1,5x-es buff
az összes Páncélpont feláldozásával.
Hatóidő: Azonnali, 6 nagy körön át
Reuse: 6 kör lehűlés

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
World of Tanks - Danee vs Rinne Vo36oi7010/7300World of Tanks - Danee vs Rinne 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Rinne on Pént. Okt. 19 2018, 23:31

Felém fordult, és elindult erre, tehát nem kevertem össze senkivel. Vagy csak szimplán megtetszett neki, ahogy integetek, és így ismeretlenül is meg akar szólítani. Nekem is tetszik, ahogy integetek, ezzel a kezemmel évekig nem tudtam kalimpálni, szóval most élveztem, hogy tudom használni. Kíváncsi vagyok, hogy ha kijutnék, akkor újra tudnám-e mozgatni, hiszen elvileg azért kaptam a sisakomat, hogy hátha az segít, de amíg itt vagyok, addig nem tudjuk kideríteni. De-de-de addig is élvezem a dolgot!
- Jó reggelt, Danee-san! - köszöntem mosolyogva, hiszen ha nem lett volna egyértelmű, azért jött ide, mert vele beszéltem meg a találkozót. Én... nem éreztem szükségét meghajolni, viszont a száraz üdvözlés sem a kenyerem, úgyhogy kapott a fiú egy meleg ölelést. Ő nem fog ettől szívbajt kapni, ugye?
- Nem késtél, én értem ide korábban, imádom a reggeli fényeket! - feleltem lelkesen, majd kissé oldalra billentettem a fejem, és a mutatóujjammal megtámasztottam az alsó ajkam.
- Hű, de komolyan veszed, mate! - csodálkoztam el kissé - Azt hiszem nincsen kádja, de... biztos? Naaagyon sok ütést kibírok, you know! - figyelmeztettem, hogy ha ilyen feltételeket akar, akkor hosszú-hosszú harcra kell készüljön.
- Hogy tessék? - pillantottam fel, de gyorsan leesett, mire gondol - Oh! Sok szilvaságot teljesítek, van amikor muszáj... ha érted, mire gondolok - válaszoltam csevegő hangnemben - Ugye nem baj? - kérdeztem. Nem tudom, valaki szívszélhűdést kap, ha meglátja az indikátorom, de sose értettem teljesen, miért. Valamiért nem szeretik, ha bizonyos kéréseket teljesítek.

Rinne (43) - HP:350 | F:67 | E:60 | K:43 | GY:100 | S:60 | P:345

releváns felszerelés képességek:

Pegazus Bakancs - egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Hátsó Szándék Köpeny - egy harcban egyszer a használó a célpont mögé teleportálhat.
fogyóeszközök:

1 Gyenge Adrenalin Potion
9 Kis Potion
8 Mini Potion
3 Rövid Specialitás Potion
4 Vörös Bika Potion
1 Egyszerű Frissítő Potion
1 Gyenge Fárasztó Méreg
3 Gyenge Gyengítő Méreg
3 Gyenge Kábító Méreg
6 Gyenge Paralízis Méreg
3 Gyenge Speciális Méreg
3 Gyenge Tisztító Kristály
3 Halvány Füst Kristály
2 Halvány Gyógyító Kristály
4 Pajzs Kristály
2 Tükör Kristály
3 Egyszerű Adrenalin Potion
2 Gyenge Gyors Ütés Potion
14 Nagy Potion
3 Páncélbőr Potion
2 Rövid Ellenméreg Potion
1 Tartós Specialitás Potion
1 Túlpörgés Potion
3 Gyenge Altató Méreg
1 Gyógyító Kristály
3 Harag Potion
3 Kikerülés Potion
3 Különleges Erő Potion
2 Perfekt Frissítő Potion
3 Fárasztó Méreg
1 Birkózó Kristály
3 Erősítő Kristály
1 Füst Kristály
1 Gyenge Copy Kristály
2 Jégszilánk Kristály
1 Késleltető Kristály
Rinne
Rinne
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Sep. 28.

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
World of Tanks - Danee vs Rinne Vo36oi8182/8500World of Tanks - Danee vs Rinne 2yjvlht  (8182/8500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Danee on Kedd Okt. 23 2018, 18:48

A küldetésen nem volt igazán időm végigmérni Rinnét, mert az a fránya szörny adott épp elég elfoglaltságot, de most, ha minden igaz csak, és kizárólag vele kell majd foglalkoznom.
Úgy éreztem, hogy ha veszítek is a meccsen, már ennyiért megérte felkelni a mai nap. Mondják, hogy a látvány kárpótol. Ez illett is ide, és a kellemes napfelkeltével a háttérben, ha nem is volt olyan erős, mint a szokásos reggeli nyugiban elszürcsölt teám, azért elég ütős volt már így is.
Talán csak emberi gyarlóság, de míg "érkeztem" zsigerből megpróbáltam a domborulatokat odaképzelni a vértezet alá.
Ettől eltekintve, volt némi hasonlatosság köztünk: az ezüst, vagy épp hamuszín haj, na meg a lovag kaszt. Bár itt ezzel, ha jól sejtem véget is ér a lista, igazán nagy meglepetés volna, ha bármi más közös kiderülne kettőnkkel kapcsolatban.
Aztán átölelt, minden erre utaló előzmény nélkül. Valahogy nem ment hirtelen ez a visszaölelés, inkább hagytam a csudába. Szép lány, az egy dolog, de ez mégis csak váratlan volt, és kissé feszengtem. Nem akartam élni a helyzet adta lehetőséggel sem, talán mert túl merev lettem azok után, amit átéltem, vagy csak féltem magamtól, hogy túl messzire mennék, hogy elkezdenék ragaszkodni, meg fantáziákat kergetni.
Nem is ismerjük igazán egymást! ordította az elmém

- Öm, biztos szép lehetett, és ezek szerint koránkelő típus vagy. Csak egy dolog van reggel, amit jobban szeretek a napfelkelténél: Visszaaludni.
Elfojtottam egy gyötrelmes ásítást a szám elé rántott a mancsommal, majd húztam is feljebb, hogy a szememet dörgöljem vele
- Remélem mazochista azért nem vagy ... - imádom már kora reggel szívni mások vérét, rögtön jobb lesz tőle a kedvem
- Mindjárt le is teszteljük, ha el tudlak találni, de amúgy engem se kell félteni
Megkongattam párszor a mellvértet, hogy egyértelmű legyen, mire gondolok
- Nem, nem értem - miről beszél ez a lány? - Szilvaságot? Szívességre gondolsz talán?
Közben odaslattyogtam a terminálhoz és kiválasztottam helyszínnek a híres római amfiteátrumot, a Colosseumot, és beállítottam a feltételeket, amiben megegyeztünk.

World of Tanks - Danee vs Rinne Coloseum

Rinne (Sebzés: 60, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.2 SP kiskörönként.)
Danee (Sebzés: 95, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)


Rinne (43. szint): 350/350 HP, 345 páncél, 215/215 CSP
Danee (40. szint): 200/200 HP, 210 páncél, 300/300 CSP

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
World of Tanks - Danee vs Rinne Vo36oi7010/7300World of Tanks - Danee vs Rinne 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Rinne on Szer. Okt. 31 2018, 22:10

Nem, azt hiszem Daneesan nem kapott szívbajt az ölelésemtől. A japánok valamiért nem tudják elviselni, ha hozzájuk érek, de Daneesan nem japán volt, úgyhogy azért is mertem megkockáztatni a dolgot. Na meg azért, mert nekem is jól esik, ha megölelhetek valakit! Valahogy... nem is tudom... olyan jó dolog a másik testének melegét vagy a bőre puhaságát érezni.
- Valóban? Pedig kora reggel minden más. A fények, az illatok... igazán különleges minden - pislogtam. Nekem megérte korán felkelni, ahhoz is szoktam hozzá, mert a nagy hajók is kora reggel indulnak, és ha látni akartam őket, akkor ki kellett pattannom az ágyból. Daneesan viszont biztos szeret sokat aludni, és nem is hibáztatom érte. Annak is megvan a maga bája.
- Nem tudom, talán egy kicsit... Az biztos, hogy engem senki sem nevezhet nyuszinak. Szeretem megállítani a megáll... megállí... megálhatatlan támadásokat! - küzdöttem meg egy kicsit azzal a nehéz szóval, azt hiszem nem is mondtam jól, de talán lehetett érteni így is. Vagyis remélem. Néha olyan nehéz ezeket a bonyolult szavakat kimondani... leírni meg se próbálom őket!
- Igen, szívesség! Az! Bocsánat, ha butaságot mondtam - és ím' az élő példa, összekevertem két kifejezést. Pedig már tudnom kéne ezeket, de egyszerűen nem tud ráállni az agyam, hiába próbálkozom. Biztos ez is azért van, mert nagyon bevertem a fejem, kiszökött belőle az ész is.
- Ohh, micsoda aréna! - kiáltottam fel lelkesen, ahogy megláttam, Daneesan mit rakott össze. Egyből beszaladtam, és elkiáltottam magam - Are you not entertained?! Are you not entertained?! - karomat széttárva forogtam, miközben Russel Crowe szavait idéztem. Szépen visszhangzott. Végül elővettem a fegyverem, azt a nagy kopját, és rászegeztem Daneesanra.
- A végén csak egy maradhat. És az nem te leszel! - szóltam fellengzősen, majd fújtam egyet. Már kezdhetjük is? Ja nem, még a kihívást el kellett intézni, és amint megvolt, elindult lefelé a számláló is hatvan másodpercről. Felkészültem, picit lengettem a fegyvert, hogy szokjam a súlyát, aztán ahogy megszólalt a hangjelzés, megiramodtam, és nagyot lendítettem a kopján, egyenesen a mellvért felé, amit az imént döngetett a fiú.

Egy szem támadás 60 sebzéssel.

Filmidézetek a kihíváshoz:
1. Vissza a jövőbe 2.
2. Gladiátor
3. Hegylakó
Rinne
Rinne
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Sep. 28.

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
World of Tanks - Danee vs Rinne Vo36oi8182/8500World of Tanks - Danee vs Rinne 2yjvlht  (8182/8500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Okt. 31 2018, 22:10

The member 'Rinne' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
World of Tanks - Danee vs Rinne 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Danee on Szomb. Nov. 03 2018, 20:49

Fények, illatok. Igen, a párnám illata is kellemes, és a fények, amik beszűrődnek az ablakon, hogy a paplanra vetüljenek. Ha éppen jól sikerült az este, akkor pedig egy hossz hajkoronán csillannak.
- Oh, erre kíváncsi leszek - szóval egy kicsit szereti. Vagy nagyon, csak fél bevallani.
Közelebb léptem, volt egy kis gonoszság abban a mosolyban, amit megengedtem magamnak, ahogy az arca előtt köröztem a mutatóujjammal
- ... Usagi-chan - nyomtam meg finoman kétszer az orrocskáját
- Oh, azokat minden kalandozó kedveli, de csak ha nem ők vannak a rosszabbik végén -  fordultam el, s ellenőriztem a fegyverövemre fűzött apró tasakokat
- Szóval megbízásra ölsz? Nehéz elhinni egy ilyen aranyos lányról, de az indikátor vörös, és te sem tagadsz - a gondolataim gyorsan és messze kalandozva fűztek fel teóriákat egymás után és egymásnak mellé, de nem akartam belebonyolódni, mert a végén csak egy perpatvar lenne meccs helyett
- Örülök, hogy tetszik az elképzelés - néztem körül én magam is, hogy lássam, mit sikerült alkotnia a játéknak abból, amit kértem.
Nagy volt. Nagyobb, mint amire számítottam. Egy kicsit elveszettnek éreztem magam ekkora méretekhez képest. Sohasem jártam a Colosseumban, csak képekről ismertem. Most azonban nem volt sem romos, sem üres: emberek ültek itt-ott a nézőtér mindenféle pontján, de meg nem tudtam volna mondani, hogy valódi játékosok, vagy csupán az aréna részei.
- Nem probléma, te itt maradhatsz, én meg hazamegyek, ha végeztünk - bólintottam.
És mivel pillanatokkal később beindított a visszaszámlálást, gondolatban újra átvettem a lehetőségeimet.
Vörös. Megbízásokkal látják el, tehát profi. A tény, hogy ott akkor elsőre nem ölt meg, azt jelenti, hogy nem a munkája vagyok. Egyelőre. És hálás lehetek a sorsnak, hogy ez az aréna, ahol a rendszer nem engedi, hogy végezzen velem.
Nincsenek illúzióim, nyilván tapasztalt gyilkos akkor is, ha lovagokról szó van . Ezt a mecset aligha nyerhetem meg.
Lassan kisiklott a penge a bársonyos szájú hüvelyből...

Az idő lejárt, a pajzsom meg magam mellett felejtettem a nagy összpontosításban, éreztem, ahogy csattan a kopja a vértemen, hátra lökött, de én nem álltam ellen, engedtem, s oldalt táncoltam, hogy a lendülete ne rajtam roppanjon, csússzon inkább le a vérten.
Pajzsos balommal az egyik tasakba nyúltam a kristályért, s a mire a szám elé emeltem, már apró szilánkokra zúzta kesztyűs markom, épp csak rá kellett fújjam a tenyeremből, s mehetett az utánadöfés, ha a sors is úgy akarja.

Ellenszél kristály és visszatámadás 95 sebzéssel, gyűrű képi passzívan kifejti hatását

Rinne (Sebzés: 60, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.2 SP kiskörönként.)
Danee (Sebzés: 95, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)

Köv. körre vonatkozó SP:
Rinne: 1.2
Danee: 1.0
Ellenszél kristály 1./3 kör


Rinne (43. szint): 350/350 HP, 345 páncél, 172/215 CSP
Danee (40. szint): 200/200 HP, 150/210 páncél, 280/300 CSP

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
World of Tanks - Danee vs Rinne Vo36oi7010/7300World of Tanks - Danee vs Rinne 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Nov. 03 2018, 20:49

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
World of Tanks - Danee vs Rinne 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Rinne on Vas. Nov. 04 2018, 19:35

Kíváncsian pislogva figyeltem, mit akar a fiú, de aztán csak megnyomta az orromat, és lenyuszizott. Viszont vicces volt, úgyhogy kuncogtam rajta kicsit. Vissza akartam vágni, de hirtelen nem jutott eszembe semmilyen állat, amire hasonlít, úgyhogy ez végül kimaradt.
- Megbízásra? Így hívják azt, amikor van rá okom? - billentettem kicsit félre a fejem. Nem voltam benne biztos, hogy felismertem ezt a kifejezést, ilyenkor jobb rákérdezni, nem? - Legutóbb ezért öltem ^^ - emeltem fel a csuklóm, és mutattam meg a rajta csüngő karperecet derűsen. Boldog voltam, hogy az enyém lehet végre ez a pajzs, meg büszke is voltam rá, mert nem volt könnyű dolgom. Meg kellett dolgoznom érte!
- Eeeh? Miért maradnék itt, mate? - kérdeztem értetlenül, még talán kicsi kérdőjelek is megjelentek a buksim körül. Nem volt semmi értelme, különösen ha ő elmegy. Mit kezdjek magammal egyedül egy ilyen stadionban? Lehet, hogy jönnek az oroszlánok vagy a tigrisek, és velük is meg kell majd küzdenem? Tényleg nem értettem. Lehet Daneesan csak meg akar zavarni!
Nem sikerült neki, bár ezt a fegyvert sokkal nehezebb volt használni, mint gondoltam. Két kézzel kényelmesebb lett volna forgatni biztos, de akkor nem tudnám hol tartani a pajzsot. Az is tény persze, hogy ezzel biztos nem így kell harcolni, mert szúrófegyvernek tűnt inkább, de én kardhoz szoktam hozzá.
- Ooh, Ellenszél Kristály! - örültem a felismerésnek. Még sose voltam a hatása alatt, nagyon furcsa volt. Próbáltam félrelépni a szúrás elől, de ahogy nekifeszültem a szélnek, úgy lassult a mozgásom is, úgyhogy el tudott találni. Így viszont legalább megtapasztaltam, hogy ha megfordulok, akkor is szembe fúj a szél. Megpróbáltam megpörgetni egy csuklómozdulattal a kopját, de túl hosszúnak bizonyult, és ahogy a földnek ütődött, majdnem kiesett a kezemből. Úgy kellett utánakapnom, hogy ne veszítsem el, és így megint csak egy ilyen ad-hoc mozdulattal tudtam Daneesan felé suhintani. Elnevettem magam a saját ügyetlenségemen. Szokni kell még ezt a fegyvert ^^

Natúr támadás 60 sebzéssel.
SP: 1.2

Rinne (43. szint): 350/350 HP, 250 páncél, 129/215 CSP
Rinne
Rinne
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Sep. 28.

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
World of Tanks - Danee vs Rinne Vo36oi8182/8500World of Tanks - Danee vs Rinne 2yjvlht  (8182/8500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 04 2018, 19:35

The member 'Rinne' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
World of Tanks - Danee vs Rinne 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Danee on Vas. Nov. 11 2018, 10:19

Bájos volt a nevetése, a szőrös szívem legmélyén tényleg meg is érintett, de kifele csak annyi látszott, hogy jót mulatok a saját erőltetett poénomon.
- Nem egészen: Azt hívják így, hogy ha másnak van rá oka, de te valamiért cserébe megteszed helyette amit szeretne
- De akkor ha jó sejtem, nem csak erről van szó ... -
a szó belém fagyott az ismerős karperec láttán. Na nem kaptam sokkot meg ilyesmi, de ahhoz elég volt, hogy szavak helyett a felvillanó emlékekre koncentráljak
- Egy bizonyos Tachi ... nevű lovagnak is hasonló volt a karján - mondtam lassan, megrökönyödve, és valamivel halkabban
Meg akartam kérdezni, hogy ez ugye nem az, és nem ismersz ilyen nevű játékost
- Ez vagy utánzat, vagy a lovagkasztúak 'szent grálja', a Szükség Pajzsa - le se vettem a szememet a karperecről
- Ez az igazi? Megölted Tachit? - nehezemre esett elhinni, hogy az a karperec most máson van, és ha ölt érte, akkor a vörös srác halott.
Mi ez, bánat? Szánalom, elégtétel? Megvetés?

Üresség.
Sose bírtam azt a fiút, de mégis, most sajnáltam magam, hogy sose fogok újra vitázni vele, nem kell már tartanom tőle és a kiszámíthatatlan döntéseitől, nem szidhatom többé az önzéséért.
Úgy éreztem egyedül maradtam, rivális nélkül.

De.
Itt volt velem szemben a pajzs új gazdája. Éppen csak lányként. De éppen olyan vörös indikátorral, ez hát semmit sem változott. Jött valaki a névtelenségből és legyőzte azt, akit végig erősebbnek hittem magamnál. Ez sem változott, volt új rivális. De mégis csak egy lány, egy nő, ez nem ugyanaz. Rinne nyilván nem akarja majd lerángatni minden valamirevaló lány ruháját ...

.
.
.

Még én sem használtam eddig soha ezt a kristályt, csak és kizárólag az párját, ami ellentétes hatást fejt ki. De működött, és még egy pillanat múlva is kifejtette hatását Rinnén, amikor földről visszapattanó kopja végét meglepetésszerűen felém lökte. De hát erre volt a pajzs, hogy az fogja fel az rám mért csapásokat, és ezúttal igyekeztem is a fegyvere és magam közé rántani, majd a védést követően, mely bár megroncsolta a pajzsom, kárt nem tett bennem, magam is odaszúrtam a fegyverforgató kar alá egy gyors mozdulattal. Majd másik kézzel, amint a kopja lesiklott a pikkelypajzsról újabb kristályért nyúltam az öv fölötti tartókba.

Egy támadás + Pajzs kristály élesítés
Ellenszél kristály 2./3 kör következik


Danee (40. szint): 200/200 HP, 90/210 páncél, 220/300 CSP

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
World of Tanks - Danee vs Rinne Vo36oi7010/7300World of Tanks - Danee vs Rinne 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 11 2018, 10:19

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
World of Tanks - Danee vs Rinne 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Rinne on Hétf. Nov. 12 2018, 12:22

Elgondolkodtam. Annak a férfinak volt rá oka, és cserébe megtarthattam mindent, beleértve a felszerelést és Tachisenpai egyik képességét is. Én csak el akartam venni tőle a karkötőt, arra nem volt okom, hogy meg is öljem, de megtettem, mert megkértek rá. Tehát...
- Akkor megbízás volt! - mondtam ki, hangosan levonva a következtetést. Vagyis, szerintem az volt, ha minden igaz. Tovább nem is gondolkodtam rajta. Ha nem volt megbízás, nekem akkor is az volt most, és kész.
- Daneesan, ismerted Tachisenpait? Surprised - csodálkoztam el kissé. Még sose találkoztam olyannal, aki ismert valakit, akit megöltem - Nem utánzat, ez Tachisenpaié volt. És mivel szükségem volt rá, ezért elvettem tőle - magyaráztam, hogy miért van nálam - Nem volt könnyű, de találtam rá egy jó... opportunity... lehe... lehetőséget! - mosolyodtam el, örültem neki, hogy sikerül kifejeznem magamat, megtaláltam a helyes szót. Nem mindig sikerült. Daneesan azért furcsán nézett rám. Mintha nem hitt volna nekem.
- Szeretsz kristályokat használni, Daneesan? - kérdeztem, miközben egy újabb színes téglalapot tört össze a szúrása után. Majdnem eltalált, de fel tudtam rántani a karomat, bár a csuklóm bizsergett egy kicsit. Ez a mozdulat normál esetben fájt volna, nehéz volt a kopját mozgatni. Nem éreztem túl jól magam vele, azt hiszem kelleni fog egy másik fegyver. A buzogányt szerettem a legjobban, jó érzés volt hozzávágni valakihez, és nagyobbat is csendült a páncélon, mint egy kard ^^ Most viszont hátraléptem egyet, és megpróbáltam úgy használni ezt a dárdát, ahogy kellett volna, és minden erőmet bevetve Daneesan szíve felé szúrtam vele. Nem hagytam neki sok időt két támadás között, nyomást kell gyakorolnom! Ha könnyebb fegyverem lenne, talán még kristályokat se tudna használni!


Natúr támadás 60 sebzéssel (Pajzs Kristály miatt 30 sebzés, ha talál).
SP: 1.2

Rinne (43. szint): 350/350 HP, 250 páncél, 86/215 CSP
Rinne
Rinne
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Sep. 28.

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
World of Tanks - Danee vs Rinne Vo36oi8182/8500World of Tanks - Danee vs Rinne 2yjvlht  (8182/8500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Nov. 12 2018, 12:22

The member 'Rinne' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
World of Tanks - Danee vs Rinne 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Danee on Szer. Nov. 14 2018, 11:08

Nagyon elmélázott amikor rákérdeztem, hogy megbízás volt-e. És ráadásul gőze se volt a fogalomról magáról sem.
Hogy lehet ennyi ésszel, bocsánat, naivitással életben maradni, sőt még másokat le is győzni?
Vagy itt valami tettetett naivitásról van inkább szó, lehet, hogy az egész csupán figyelemelterelés.
- Aha, és ki bízott meg vele? Abban nem kételkedem, hogy voltak akik szívesen látták volna kiterítve. Gondolom nem titok, ha ilyen nyíltan beszélsz róla
Puszta kíváncsiság? Véletlenül sem bosszúvágy, az tuti. Kinek tettél annyira keresztbe, hogy utánad küldjön valakit? Ezek szerint félmunkát végeztél, és maradt életben ismerőse az áldozataid egyikének. Nekem is lehetett volna rá okom. De ez nem tiszta gyilkosság: amíg nem jutunk ki, nem lehetek biztos abban, amit Kayaba mondott erről a főtéren, hogy aki itt meghal, az odakint is.
Bár ha szánszándékkal ölt, akkor ő is megérdemli ugyanazt a végzetet, ha pedig Kayaba hazudott, akkor csak egy PK-s kerülne ki a játékból. Talán még szívességet is tennének neki.

- Igen, mondhatjuk, hogy valamennyire ismerem. Ismertem - javítottam ki magam az új ismeretek fényében.
- Akkor ez felér egy rablógyilkossággal. Odakint, a valóságban azért, ugye nem ölnél meg senkit, csak mert megtetszett valamije, ugye? Nyugtass meg! - egy szimpla, aljas PK-ssal van dolgom, vagy egy elmeháborodottal?
- És mi volt ez a lehetőség, amire lecsaptál? - mond csak el a részleteket, legalább én had tudjam. Az információ hatalom, bármilyen kis morzsáról is van szó, hasznos lehet. Akár jelen dolgok megértésében is.
Sok minden zavaros volt a lány körül, ha hiszek is neki, márpedig vakon képtelen voltam hinni neki, akkor is éppen eléggé veszélyes maga körül mindenkire, magamat is beleértve, és emiatt jobb ha minél többet tudok róla.

- Gyártok is kristályokat, és muszáj időnként letesztelni őket - ami persze féligazság volt. A kristályok, potionök és mérgek egy jelentős hányada egész használható volt, az amúgy nem túl hasznos képességeim mellé nagy segítségnek bizonyultak, ahogy az most is bebizonyosodott. Persze önmagukban még nem nyernek nekem meccseket vagy győznek le bosst, de nélkülük félkarúnak éreztem magam azon a JL küzdelmen is, amin eleve nem volt esélyem se, még Ozirisz oldalán sem.

A kardom túl rövidnek bizonyult, az a fránya kopja pedig sokkal hosszabbnak, mint szerettem volna, úgyhogy meg se karcolta a hónalj alatti vértet, ahova szándékaim szerint döftem volna a hegyét.
Ráadásul túl közel kerültem ahhoz, hogy a pajzsot hatékonyan tudjam használni. Az már végkép nem világos, hogyan került a kopja a kettőnk közötti alig pengetávolságba a maga túlontúl nagy hosszával, de csak azt vettem észre, hogy koppan a pajzson, majd lesiklik róla, egyenesen a mellvértemre, a szívem fölé. A kristály érezhetően visszafogta még így is a szúrás erejéből.

Mintha ügyesebben forgatta volna azt a nem éppen közelharcra szánt kopját, mint én a kardot, és ez kezdett aggasztani.
Újabb kristály került elő. Eddig nem voltam benne biztos, hogy használni akarok egy ilyen előnyt biztosító darabot, ahogy a gyógyító itemek használatától is ódzkodtam. Akkor sose lenne vége a harcnak. De ha már úgyis kristályok...
A lökés kristály aktiválását döfésnek álcázott mozdulat követte, de a valódi szándék szerint a pajzsának védelme mögé érve szélesen oldalra rántva a kardot igyekeztem volna megsebezni a pajzstartó karját vagy a kezét

Lökés kristály + 1 támadás
Ellenszél kristály 3./3 köre következik


Danee (40. szint): 200/200 HP, 60/210 páncél, 160/300 CSP

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
World of Tanks - Danee vs Rinne Vo36oi7010/7300World of Tanks - Danee vs Rinne 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Nov. 14 2018, 11:08

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
World of Tanks - Danee vs Rinne 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Rinne on Szer. Nov. 14 2018, 12:51

Daneesan nagyon kíváncsinak bizonyult. Nem baj, mert én is kíváncsi típus vagyok, szeretek mindent megérteni körülöttem, és ilyenkor kérdezni kell, nem? Kár, hogy hiába kérdezek, néhány dolgot nem tudok értelmezni akkor sem, ha megpróbálják elmagyarázni. Valamelyik nap például megpróbálták elérni, hogy féljek egy szörnytől, de nem tudom, miért kéne félelmetes legyen valami csak azért, mert nagy.
- Nem mondhatom meg csak úgy, Daneesan ^^ - mosolyodtam el a kérdésén. Nem szokták szeretni, ha kikotyogom, mert akkor problémákat okozhatok, úgyhogy nem is szoktam ilyen kérdésekre válaszolni. Kivéve, ha nyomós indokom van rá.
- Akkor nem volt a barátod, eh? - következtettem, mert ha az lett volna, akkor nem így fogalmaz. Aztán az is lehet, hogy félreértettem. Nehéz ez a nyelv, annyiféleképpen el lehet mondani ugyanazt, de majd Daneesan felvilágosít, hogy értette, ha nem úgy, ahogy én.
- Odakint? Mármint a játékon kívül? Hát nem tudom, még nem volt olyan, hogy valamit ne kaptam volna meg ^^ - gondolkodtam el kissé a kérdésen. Csináltam sok mindent, de ölni még nem öltem, mert ha más nem is, a pénz úgyis megoldotta, ha szükségem volt valamire. Meg ott nem is kértek meg ilyesmire, csak itt.
- Nem tudom, mi történt, de megmondták, hol találom, és alig tudott mozogni. Csak lebé... lebénáztam a lányt, aki vele volt - válaszoltam. Furcsa, ha egy ismerősöddel tesznek valamit, akkor nem szokta őket ennyire érdekelni, hogy mi történt, de Daneesan mégis kíváncsiskodott.
- De jó, én is írok kristályokat! - örömködtem, hogy találtam valakit, aki hasonló foglalkozást űz, mint én. Igaz, én nem használok annyit, mint ez a fiú, de lehet, hogy most megmutatom majd, hogy nekem is vannak kristályaim. Vagyis nem most, hanem majd akkor, amikor lejár a stun hatás. Felismertem a Lökés Kristályt, és egyből hátra is ugrottam, hogy amikor elér a lökéshullám, akkor minél távolabbra kerüljek Daneesantól. Úgyhogy megint nem tudott eltalálni a kardjával, mert távolabb kerültem tőle, mint amire számított.
- Daneesan, miért ilyen nehéz helyeken próbálsz megvágni, mate? - értetlenkedtem. Megint a karomra célzott, nem? Pedig az sokkal kisebb felület, mint a törzsem, és semmivel sem okoz több sebet, vagy nagyobb sérülést. És az is csak bizsereg.


Stun hatása aktív, elveszettem a köröm.
SP: 1.2

Rinne (43. szint): 350/350 HP, 250 páncél, 86/215 CSP[/quote]
Rinne
Rinne
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Sep. 28.

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
World of Tanks - Danee vs Rinne Vo36oi8182/8500World of Tanks - Danee vs Rinne 2yjvlht  (8182/8500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Danee on Szer. Nov. 14 2018, 16:11

- Aha, nem mondhatod meg ... - fogadtam kissé csalódva a választ. Ezek szerint nem egészen manipulálható
- És mégis miért nem, mi a feltétele annak, hogy elmond? - ilyen könnyen azért nem rázol le, de legalább is még egy kört megér a dolog
- A barátom? - kérdeztem vissza elképedve - A barátság talán az utolsó, ami vele kapcsolatban eszembe jutna
- Nem, nem volt a barátom, a riválisom már talán, de leginkább egy felelőtlen, megtévelyedett, mások életével játszó egoista szoknyapecér volt
- Az ismerősöm, és nem sokkal több -
zártam le kérdést
Ezek a számomra bűnnek számító tettei már soha sem lesznek tisztázva, vagy megbánva, csak azt kapta, amit az áldozatainak szánt. Erre mondják klisésen, hogy a kör bezárult, vagy csak simán: Karma.
Arra már jobban felkaptam a fejem, amikor másik kérdésemre elhintett egy apró morzsát magáról. Szóval mindent. Mindent megkapott. Nem ismeri azt, hogy nem.
- Kár - vágtam rá röviden - Akkor nem ismered a dolgok és az emberek igazi értékét
- Pedig mindig van egy erősebb és mindig lesz olyan, amit nem kaphatsz meg, akkor is ha így állsz a dolgokhoz

Tachi halálának körülményeivel visszakanyarodtunk az eredeti témához:
- Szóval valaki megbénította, elfogta? És mi van a lánnyal? Milyen lány? És mi az hogy lebénáztad? Nem értem! Le-Bénítottad?
A történetből végre felsejleni látszott néhány fontosabb részletnek a felszíne

A kristály nem hagyott cserben, nem úgy a csel. És az sem segítette, hogy először használtam ezt a kristály fajtát, és gőzöm sem volt róla, mennyire dobja majd hátra.
- Ez remek - fogadtam az örömét meglehetősen szenvtelenül. Még a lovag meggyilkolása körüli dolgok kattogtak leginkább a fejemben, pedig már túl voltunk pár csörtén
- És mégis melyik tiert? Gondolom, nem az elsőt, nem akkor már hallanom kellett volna rólad - akkor és ott valahogy nem szállt meg elsőre az üzleti érzék, pedig más lehet, hogy rögtön kapva kapott volna az alkalmon

- Neked, nem mindegy az, hogy hol ér a kardom? - kezdett kicsit feszélyezni a dolog. Tudtam, hogy igaza van valahol, de nem érhetek egyet a saját ellenfelemmel! Hogy nézne ki, hogy megbeszéljük, hova a legalkalmasabb szúrni a másikon, mindezt egy párbaj kellős közepén?
- Talán ennyire hiányzik, hogy levágjak rólad mindent, ami véd? Szeretnéd már, hogy megvágjalak vele valahol?
Hogy a felgyülemlett feszültséget levezessem, és hogy megettessem vele az igazát, ezúttal egyenest mellmagasságba szúrtam, de nem akartam újabb kristályt elsütni. Kicsit sok volt már, és kezdett egysíkúvá válni, úgyhogy, mivel még nem tettem, és meglehet szükségem lesz rá, aktiválni próbáltam egy skillemet

1 támadás + képesség aktiválás: Antibody
Ellenszél kristály hatása már nem érvényesül.


Danee (40. szint): 200/200 HP, 60/210 páncél, 100/300 CSP

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
World of Tanks - Danee vs Rinne Vo36oi7010/7300World of Tanks - Danee vs Rinne 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Nov. 14 2018, 16:11

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
World of Tanks - Danee vs Rinne 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
World of Tanks - Danee vs Rinne 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Rinne on Szer. Nov. 14 2018, 17:16

- Mi a feltétele... lássuk csak, az ilyen in...fermentációkat pénzért szokták adni-venni, de engem a pénz annyira nem mozgat meg... Esetleg egy ritka sisakért cserébe már elárulnám! A Fedora annyira tetszik, minden vágyam egy olyan *.* - válaszoltam széles mosollyal az arcomon, de bevallom a lelkesedésem egy kicsit manipulatív is volt. Kíváncsi voltam, hogy hajlandó-e Daneesan üzletelni, megér-e neki ennyit ez a tudás. Jól láthatóan nagyon érdekelte Tachisenpai, csak azt nem értettem miért, és ennek hangot is adtam.
- De ha csak ismerősök voltatok, akkor miért ilyen fontos számodra, hogy megtudj mindent? - kérdeztem is. Ahhoz képest rengeteget kérdezett, szóval nem hittem el neki, hogy tényleg csak ennyi volt köztük. Kellett lennie valami komolyabbnak is, talán pont a rivalizálásuk adta az apropót... nem is tudom.
- Hm, pedig én mindig megkapom, amit akarok. Bármit megteszek érte. Báááármit~ - kuncogtam egy halvány félmosollyal az arcomon, a tekintetem pedig, mint egy ragadozóé, ami épp lecsap az áldozatára. Ha én akarok valamit, azt meg is szerzem. Még sosem volt rá példa, hogy ne értem volna el. Ez a karperec is jó példa rá, hónapokon át fájt rá a fogam, de végül megtettem érte, amit kellett, és most nálam van ^^
- Umu, lebénítottam! - bólogattam - Uhh... le volt kötözve... és össze volt vagdalva. Szerintem megbüntették ^^ A lány meg... őt életben hagytam, nem volt rá okom, hogy őt is megöljem. Olyan szép, fekete haja volt! *.* - feleltem ragyogó mosollyal - Még biztos látni fogom, megesketett rá, hogy megöl engem ^^ - bólogattam kedélyesen.
- Én tier 3 vagyok, mate! - feleltem a kérdésére - A 18. szinten van a boltom, a környéken krokodilokkal is lehet birkózni, nagyon jó hely! - mondtam annak reményében, hogy meglátogat egyszer. Bár én úgyse leszek ott, hacsak ki nem szimatolja, mikor szoktam ott lenni. Nem nehéz, mert ki van írva, de ahhoz előbb oda kell menni.
- Well... én csak nem értem, miért nehezíted meg a saját dolgod - pislogtam, miközben lassan a stun hatása elmúlt, így talpra kászálódtam még épp azelőtt, hogy a következő támadása elért volna. Próbáltam hárítani, de épp elég gyors volt, és nem tudtam már félrelépni sem - Látod, most megsebeztél ^^ - mosolyodtam el szélesen újfent - Oh, és képességet is használtál, marvellous! - figyeltem fel az apró ikonra a szemem sarkában. Akkor mi lenne... ha megnézném, mit is tud ez a képesség? Egészen lelkes lettem hirtelen, de vigyáznom kellett, nehogy elfelejtsek visszatámadni, szóval újra hátráltam egy kicsit, hogy legyen helyem, és megint a fiú felé szúrtam, most valahová a hasa környékére sikerült a dolog. Nehéz ezt a fegyvert egy kézzel használni.


Képességhasználat: ha sikerül, lemásolom az Antibody képességed.
Támadás 60 sebzéssel.
SP: 1.4

Rinne (43. szint): 350/350 HP, 155 páncél, 22/215 CSP
Rinne
Rinne
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Sep. 28.

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
World of Tanks - Danee vs Rinne Vo36oi8182/8500World of Tanks - Danee vs Rinne 2yjvlht  (8182/8500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Nov. 14 2018, 17:16

The member 'Rinne' has done the following action : Kockadobás


#1 'Római stílusos 6-os' :
World of Tanks - Danee vs Rinne 4766604173_492736719c_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
World of Tanks - Danee vs Rinne 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Danee on Szer. Nov. 14 2018, 19:46

Most találja ki?
Kellett nekem rákérdezni, tuti szabadjára engedi a fantáziáját ...
- Egy Fedora? Érdekes ízlésed van
Talán ha most hallanám először a kalaptípus nevét, akkor lehet hogy elgondolkodnék rajta, meg a nevem egyezésén, vagy esetleg elpoénkodnám. De nem most hallom először, és korábban eleget ketyegett már rajta az agyam.
Fura név. Pont Fedor-a.
- Nekem nem jön be az a kalap, persze attól lehet hogy rajtad még jól is állhatna, viszont nincs kedvem ennyit költeni, azért hogy megtudjam Tachi halálának a körülményeit.
Nem, hogy nem ér annyit, de azt sem tudom megérné-e bárkinek is. Létezik bárki, aki szíven viselte a fiú sorsát, és hajlandó lenne egy ilyen ritka alapanyagokból készült kalapot adni az információért cserébe?
Ami ráadásul csak a megbízó kilétéről szólna, mert arról egy szó sem esett, hogy a kalapért cserébe mindent bevallana.
És még akkor is lehet csupán mese az egész, a karperecet leszámítva.
- Nem olyan fontos, csak simán kíváncsi vagyok rá. Érdekelne miért kellett fűbe harapnia, mielőtt legyőzhettem volna. Mert ezt az örömet elorroztad előlem, kislány!
Nem is tudom: tényleg jól esett volna, ha legyőzöm, térdre kényszerítem? Ha egyszer az életben ő esik ki hamarabb egy minibosson helyettem? Ha végre látom, ahogy egy lány kikosarazza, vagy csak egy kicsit is megalázza, hogy visszakapjon valamit a sok csúfságért, amit művelt?
- A bármi pont egy csomó dologgal több, mint amit én tennék meg a céljaimért - elhessegettem az erotikus fantáziákat, amiken egész jót mulattam, de inkább nem azt a kérdést tettem fel neki:
- Kész lennél szenvedni, vagy akár meghalni is, azért, hogy megszerezz valamit?
Elkényeztetett kis fruska, nyilván apuci kő gazdag, ideje sosincs a lányára, de pénzzel azzal teletömi. A lány meg azt látja csak, hogy mindent és mindenkit meg lehet venni. Mindent el lehet érni
- Vágod, hogy a szeretett és a bizalmat nem lehet megvásárolni? - igen közhelyes, de attól még örök érvényű

Szóval elkapták és megdolgozták. De ki lehetett a vele lévő nő? Fekete haj. Nem rémlik, kije lehetett. Amúgy sem ismertem a nőit.
- Fekete hajú? Volt még valami különös ismertető jegye annak a lánynak?
Nem reméltem sokat, igazából nem volt senki, akinél tovább kérdezhettem volna bármilyen info birtokában.

- Köszi, hogy mondod a krokodilokat, akkor nem megyek arrafelé, nincs kedvem birkózni velük - de azért megpróbáltam elképzelni, ahogy Rinne a krokik száját lefogva a vízben-sárban hempereg. Vagy a farkukat átfogva hátracsavarja, vagyis inkább előre.
- Én egyes, mint mondtam, a boltom a régi Anarchisták céhház földszinti, utcára nyíló részén van. A legelső szinten, persze. Ott nincs semmi veszélyes a közelben, maximum én

Végre sikerült megkarcolnom a vértjét. Már ez is valami, remélem nem folytatódik az iménti sikertelenség-szériám.
- Miért örülsz ennek annyira? - nem értettem ezt a nagy lelkesedést. Nyilván tisztában kell lennie vele, hogy ha képességet aktiválok, az neki nem lehet túl előnyös, bármi is legyen az.
De aztán már támadott is, gyanús volt ez nekem. Miért jó neki, hogy képességet használok?
Felcsaptam a kopjáját a magasba, mielőtt elért volna. Halvány vibrálást láttam körülötte, pont mint, amit képesség használatkor tapasztalni.
A támadás csak figyelemelterelés volt, azért nem volt benne erő?
- Szóval krokodilokkal birkózol? Csak itt, csak most, csak neked:
Virítottam sorban a negyedik kristályt. Ezzel az én iménti akcióm is értelmét veszti, de ha megakadályozhatom vele, hogy valami disznóságot műveljen, akkor már megérte.
Ott szorongattam a markomban a sorban a birkózó kristályt, de nem aktiváltam, még nem. Kardom gyors mozdulattal lendítettem előre, egyenest az imént megdolgozott pontra a vértjén, s csak akkor préseltem rá a hüvelykujjam a kristály megfelelő részére, amikor kardom ellenállásba ütközött, vagy fennakadtam a pajzsán. Egy pillanattal sem korábban.

1 támadás még teljes sebzéssel + Birkózó kristály, ebben a sorrendben

Danee (40. szint): 200/200 HP, 60/210 páncél, 40/300 CSP

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
World of Tanks - Danee vs Rinne Vo36oi7010/7300World of Tanks - Danee vs Rinne 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Nov. 14 2018, 19:46

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
World of Tanks - Danee vs Rinne 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Rinne on Csüt. Nov. 15 2018, 20:29

- Biztosan felvennék hozzá egy inget, és nyakkendőt, és egy mellényt, meg egy csíkos nadrágot. Imádnám *.* - lelkesedtem, bár tőlem nem volt meglepő, hogy kalapokért lelkesedek, de-de-de talán ez a kalapvolt az, ami a leginkább megmozgatta a fantáziámat. És épp ezért nem csak simán venni szerettem volna egyet, hanem kapni, mert úgy a legjobb.
- De akkor ezek szerint neked nem ér sokat a dolog - állapítottam meg, és egyben győződtem meg róla, hogy jól döntöttem, amikor nem árultam el a... megbízóm nevét. Így volt igazából fura Daneesan érdeklődése, mert legalább ötödszörre mondta el, hogy nem fontos, nem érdekli, nem ér annyit, de csak faggatózott róla. Szóval akkor lehet, hogy annyira nem is közömbös, és tényleg nem csak ismerős volt számára, de ha nem kér a történetből, akkor nem fogok elárulni többet.
- Meghalni nem, akkor nem élvezhetném, hogy az enyém. De szen... szenvedni már szen... szenvedni néhány dologért ^^ - nem voltam benne biztos, hogy jól ragozok, de érteni biztos érteni fogja. Eeeh, ilyesmiket tudnom kéne, néha olyan butának érzem magam - Szeretet és bizalom? Ez nem igaz, azt is meg lehet venni, csak nem pénzzel ^^ - mosolyodtam el - Daneesan, szerintem félre... értesz engem - közöltem vele. Úgy éreztem, hogy mintha azt hinné, mindent pénzzel akarok megoldani, de ez nem volt igaz. Én mindent megszerzek, amire szükségem van. Amit pénzzel kell, azt pénzzel, amit szeretettel és gondoskodással, azt meg azzal. Valamit pedig a fegyveremmel.
- Huh, hát a hangja is nagyon... izgalmas volt. Meg a szemei is külön... különösek voltak. És szerintem szeret meztelenül lenni - soroltam, amit gondoltam arról a lányról. Abból a rövid időből nekem ennyi maradt meg. Nem tudom, mennyire fejeztem ki jól magam, de ennyire tellett ezen a nyelven.

- Oh, hát az titok - pislogtam a kérdésén. Nem is tudtam, hogy látszik, ha örülök annak, hogy valaki képességet használ. De már az enyém is volt ez a képesség, és kíváncsi voltam, hogy mit tud. Különösebben nem zavart, hogy elrontottam a támadásom, az is csoda volt, hogy ezzel a szokatlan fegyverrel eddig ilyen pontos voltam. Fáradtnak éreztem magam, úgyhogy megálltam, letámasztottam a kopját, és elolvastam, milyen képességet szereztem. Nahát, akkor amit szerettem volna tenni, azt nem érdemes megpróbálnom, mert hatástalan lesz. Tetszett a képesség, de nem illett hozzám túlságosan. Nem nagyon védekeztem ellene, úgyhogy el tudott találni, csak akkor lepett meg, amikor nagy hirtelen eltűnt a maradék páncélom, és megváltoztak az életpontjaim is. Felkaptam a fejem.
- Ja, birkózó kristály! - ismertem fel a trükköt. Akkor ezért történtek ezek a furcsa dolgok. Még jó, hogy vissza fog jönni ^^ - Ez a második tier 3, amit elhasználsz ma, előbb-utóbb meg kell látogatnod a krokóimat :3 - mosolyodtam el. Máshol nem nagyon tud ilyesmiket beszerezni, csak nálam.

Pihenőkör.
SP: 1.7

A Birkózó Kristály miatt elveszítem a permanensem (1/2).
A HP-m erre a két körre 255-re csökken, a maradék 60 páncélom ideiglenesen eltűnik. A sebzésem 62-re nő, a gyorsaságom 107 lesz, amivel az SP-m 1.3 lesz körönként. 70-re nő a specem, úgyhogy neked 4 vagy felette kell dobnod képire, míg tart a kristály hatása.

Rinne (43. szint): 255/255 HP, 0 páncél, 215/215 CSP
Rinne
Rinne
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2018. Sep. 28.

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
World of Tanks - Danee vs Rinne Vo36oi8182/8500World of Tanks - Danee vs Rinne 2yjvlht  (8182/8500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Danee on Szer. Nov. 21 2018, 14:36

- Ja, lehet, hogy neked jól is állna - de hogy honnan vette ezt a fene mód nagy rajongást azért a kalapért, meg az általa említett stílusért, el nem tudtam képzelni.
Igaz, mindenfelé látni nőket ilyen kalapokban,és persze más fajtákban is, de ha emlékezetem nem csal, ez a viselet eredetileg kizárólagosan a férfi társadalomé volt.
- Bár a páncélodat látva, ezt most nehezemre esik elképzelni

- Nem, tényleg nem. Őszintén szólva, még csak nem is ismerek olyat, akinek érne ennyit vagy akár bármit is
- talán megtehettem volna, hogy bőven áron felül fizetve "megszerezzem" az információt. De amíg az információ forrása és a szavahihetősége sem biztos, addig jobbnak láttam inkább az új bizniszre félretenni a meglévő javakat
- Ami persze nem jelenti azt, hogy nem is létezik ilyen személy. Meglehet, hamarosan szembejön majd, bár nem lennék biztos benne, hogy az ilyesfajta találkozók az általad elvárt eredménnyel zárulnának

- Mégis hogyan értelek félre? Nekem elég világos, hogy bárkin átgázolsz, ha az érdeked úgy kívánja, de fejtsd ki kérlek, kíváncsivá tettél

A nőre vonatkozó kérdésemre adott válasz nem éppen azt az információt tartalmazták, melyet füleim hallani vágytak. Sőt, újragondolva, meglehetősen semmit mondóként csengett.

A kristályt most először bevetve a vártnál sokkalta nagyobb hatást tapasztalhattam meg. Nem tudtam, hogy a már feljegyzett tulajdonságain túl képes az ellenfél páncélját is megenni. Vagy az én erőmet növelte volna meg ennyire, csak nem vettem észre rögtön, amikor a kardom hegye érte?
Akárhogy is, úgy tűnt, hogy a "Bosst" megszabadítottam a páncéljától, ráadásul mintha a lendületét is megtörtem volna vele.
Azonban most valami más kötötte le a figyelmét. Én magam már erőim végén voltam a rendszer szerint, és bár már megtanultam kizárni a tudatomból ezt a mesterségesen rám erőszakolt érzést, a kódokba foglalt szabályokat egyelőre nem sikerült felülírnom.
Talán egy mozdulat volt még benne, mielőtt megálljt parancsolt volna nekem.
Hezitáltam, nem tudtam mire számítsak tőle, így inkább hagytam, hogy a pontjaim visszatöltődjenek.

Szintén pihenőkör

Danee (40. szint): 200/200 HP, 60/210 páncél, 300/300 CSP

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
World of Tanks - Danee vs Rinne Vo36oi7010/7300World of Tanks - Danee vs Rinne 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: World of Tanks - Danee vs Rinne

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.