Mesélői NJK listám

Go down

default Mesélői NJK listám

Témanyitás by Eugeo on Csüt. Okt. 11 2018, 16:31


NJK karakterek

Mesélői NJK listám  3a1579e6451182180acc1e1438733bcf

Jekyll

Nem: Férfi
Kor: 18-19
Kaszt: Kardforgató

Jellem: Jobban szeret hallgatni, mint hallgatásra lelni. Befelé fókuszálva éli a játékban töltött napjait. Öt érzékszervével érzékelhető benyomásait konkrét tapasztalatként él meg. Elkötelezett és hűséges, aki ha megígér valamit, be is tartja azt. Kényelmesebbnek érzi magát, ha a törvényeket, szabályokat – lehetnek írottak vagy íratlanok – követheti, csak a legvégsőbb esetben szegi meg azokat. Hajlamos másoktól ugyanezt elvárni. Ha nem úgy történik, ahogyan eltervezte, gyakran válik türelmetlenné és makaccsá. Kritikus helyzetekben mindig van győződve a maga igazáról, így az esetekben túl későn veszi észre, mit hibázott.

Infók: Nem túl ismert. A játék kezdete óta fejleszti fegyverkezelési és becserkészési technikáit. Sűrűn látni kazamatákban és a szafari zónában. Legfeltűnőbb ismérve a jól megfontolt és precíz ölés, valamint a sötét alapú képességek használata. Kezdő és a vadászni vágyó játékosoknak gyakran segít. Vadászatra felkérhető.

Beszédszín: Khaki

Küldetései:


Mesélői NJK listám  28737277af47883fb079b33878c3a5f8

Nikosi

Nem: Férfi
Kor: 20
Kaszt: Harcművész (Nehezített ökölkesztyű)

Jellem: Egyszerű ember, egyszerű álmokkal. Csupán jól szeretné érezni magát a játékban töltött ideje alatt. Energikus, mozgékony, társasági alkat. Terveibe előszeretettel von be másokat. Egyedül hamar életuntnak és magányosnak érzi magát. Jól alkalmazkodik másokhoz, de nehezen viseli azt őt ért kritikákat. Az utóbbiakat hajlamos figyelmen kívül hagyni, semmint megoldani. Könnyen vesz mindent a szívére, még ha meg is van győződve saját ártatlanságáról. Képtelen saját korlátait megfelelően felmérni. Hajlamos meggondolatlanul cselekedni, s elhanyagolja magát.

Infók: Jekyll-el mély, játékon kívül kötött barátság köti össze. Az ideje nagy részében a nyakára jár, még ha ezt a kardforgató nem is nagyon díjazza. Régebben egy jó időben gyakran felütötte fejét az arénában, ahol ökölharcos stílusával, kéz- és lábmunkájával jó pár ember figyelmét felkeltette. Azóta egy kisebb-nagyobb közösségben rendszeresen látni kazamaták és magasabb szintek szélén, harci technikáját nap mint nap szörnyek leölésével fejleszti. Vadászatra felkérhető.

Beszédszín: Sienna

Küldetései:

Mesélői NJK listám  D00e91b32bf8d76650f563df94b3108b

Daisoujou

Nem: ? (A maszkulin beszédstílus és gesztusok ellenére sem lehet pontosan tudni...)
Kor: 30 feletti
Kaszt: Harcművész (Naginata)

Jellem: Sosem tudni, mikor mit gondol komolyan vagy viccel. Egyszer bölcselkedik, máskor humorizál. Amit komolyan gondol, azt is rébuszokban fejti ki, majd pillanatokkal később poénkodik. Hisztérikusan kacag, ha valami igazán szórakoztatja, vagy másokra fél-humorral kezet emel, ha esetleg sérelem éri. Nevetséges, komolytalan fizimiskája ellenére jól érzékelhető, mikor önti el harag: visszafogott, majd amikor nem számítanál rá, elszabadul a pokol...

Infók: Rejtélyes kis fickó, aki ahány emberrel beszél, annyi különböző dolgot mond magáról. Egyeseknek azt állítja, egy bugnak köszönhetően az avatárja összeolvadt egy kóbor macska-programmal. Másoknak azt híresztelte, büntetett előéletű játéktervező, aki a béta idején account lopásokkal kereste kenyerét. Egy kisebb rétegnek pedig azt állítja, hogy "csak egy egyszerű macska, aki jobb életet akar a többi nyolcnál". Itt-ott feltűnik, más játékosok életét szörnyű tréfáival és bölcselkedéseivel megkeserítvén.

Beszédszín: Lavender

Küldetései:

Mesélői NJK listám  D14cc3efca4c57db8a4a557359e2d5b5

Estrela


Nem:
Kor: 22
Kaszt: Lovag

Jellem: Élete folyamán megtanulta, hogy a kicsinyes, gyermeteg érzéseit miképpen rejtse véka alá. A magabiztos – mások számára nagyképűnek, érzéketlennek tűnő – álarc alatt megbúvó gyermek számára a saját gyengeségének forrása. A logikát többre tartja, mint az érzelmeket, így apatikusnak tűnhet. A felmerülő problémák alkalmával belső iránytűjét, intuícióját részesíti előnyben, mint a dolgok szabályszerűségét – persze ez nem azt jelenti, hogy lázad a gondoskodással kiépített rendszerrel szemben. A megérzései útján mindig új lehetőségeket keres, de gyakran hajlamos az általa felvetett opciókkal a legegyértelműbb szituációkat is túlanalizálni.

Infók: Nem áll rendelkezésre elég adat. Vadászatra felkérhető.

Beszédszín: IndianRed

Küldetései:

Mesélői NJK listám  09f3191da048fc41b8408460548c6ff1

đ’¸’% (???)

Nem: Nemtelen.
Kor: Pár hónapos.
Kaszt: ?

Jellem: ?

Infók: ?

Beszédszín: DarkSeaGreen

Küldetései: Lemegeton – Ozirisz

Mesélői NJK listám  4d43922a5cebf0087f4115ca6c69e605

Cipher

Nem: Férfi
Kor: 17
Kaszt: Árnyharcos

Jellem: Jó hallgatónak véli magát, elvégre különösebb érzelmektől mentesen képes őszinte véleményt alkotni valamiről vagy valakiről. Sajnos csak rávilágítással jön rá, ha partnerének inkább lelki támaszra, semmint ésszerű tanácsra lenne szüksége. Ugyan sem a konfrontálódást, sem a kritizálást nem féli, az önmagával szemben lefektetett elvárások be nem teljesítésétől annál jobban tart. Az általa generált „szellemes” beszélgetések ellenére sem képes valódi érzelmeit rendesen kifejezni, így ha szóba kerül, könnyen meg lehet zavarni. Kimondottan frusztrált lesz, ha rejtegetett szentimentalizmusa gátat szab ésszerű gondolkodásának: dogmatikussá válik, csendes haraggal áll másokhoz. Olykor nehezen hallgatja meg a másik felet, gyakran meg vagy győződve saját igazáról. Néma tagadása miatt túlontúl későn veszi észre hibáit vagy ha másokat mélyen megsért őszinteségével. Egészségtelen bűntudatot érez, amint feleszmél baklövéseire, s csak nagyon nehezen képes túltennie magát azokon. A látszat és az előítéletek ellenére jószívű és próbál másokon segítsen, de sem magát, sem másokat nem képes pusztán a józan eszével megfejteni. Noha hajlamos a maga belső világában elzárkózni, mások figyelmét elkeseredetten vágyja. Az intellektuális megjelenésével és stílusával mások elfogadását próbálja kivívnia magának.

Infó: Csak egy újabb szürke alak a millió tömegben… nem?

Beszédszín: DimGray

Küldetései:

Mesélői NJK listám  C78aff434887a49c0b66f9e489558e72

Donner

Nem: Férfi
Kor: 21
Kaszt: Állatidomár
Pet:
- Faj: Oroszlán
- Becenév: Samael
- Kor: Fiatal

Jellem: Karizmatikus stílusa jobbára arroganciának tűnhet, de alapvetően meg van róla győződve, hogy "jó" szándékok vezénylik. Előszeretettel hozza mások tudtára az általa képviselt ideákat, így gyakran monologizál. Amíg ő beszél, állat partnerére hagyja a cselekvést (amitől ezáltal megkérdőjelezhetetlen engedelmességet vár el). Terveit szigorúan, mégis gondoskodással követi. Teljességgel abban hisz, hogy a nagyobb jóért áldozatokat kell hozni. Döntéseit kizárólag "mások javáról való gondoskodása" alapján hozza meg.

Infók: A játék kezdete előtt is rengeteget csiszolta szónoki tehetségét, majd azt követően idebent kezdett el élni ezzel az adottságával. Rengetegszer áll ki a közismertebb, jobban látogatottabb városok tereire, hogy ideáit másoknak is eljuttathassa. Néha-néha hirdető falakon és az Aincradi hírmondóban is megjelentette írásba vetett gondolatait. Legfőbb célja "Aincrad jobbá tétele", amit szélsőséges módszereivel kíván megvalósítani: az általa emlegetett "rendszer" elpusztításával, majd annak újjáépítésével. Vadászatra felkérhető.

Beszédszín: DarkRed

Küldetései:

Eugeo
Eugeo
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2014. Apr. 23.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.