[Küldetés] Lady Eiko Margery's Fun Times: Cupido (Silence)

Go down

default [Küldetés] Lady Eiko Margery's Fun Times: Cupido (Silence)

Témanyitás by Kohiruimaki Karen on Csüt. Okt. 04 2018, 18:02

Lady Eiko villámsebesen kapja el a kezed alól a magazint és jól hallhatóan hümmög, miközben olvassa. Aztán elkerekedik a szeme, rád pillant majd vissza az újságra, mielőtt megszólal.
– Eléggé biztos vagyok benne, hogy az utolsó kérdésben ez csalás. De tudod mit, beszállok a játékba. Legyen valami szórakoztató is ebben az egészben, nem igaz? Pontosan tudom kinek adlak kicsi Silence. – Rád kacsint, aztán a kezedbe ad egy pici hideg kavicsot. Ismerős neked a tárgy, főleg amikor felvillan, te pedig magad elé pillantasz, ahol is Lady Eiko az arcodba mászva vigyorog. – Kitartás!

[Hétfő]

Amikor eloszlik a fény körülötted, s a teleportkristály kitesz valahol, az első dolgod lehet körbepillantani. Három szín dominál a látképedben. Kék, fehér és barna. Utóbbi a csónak, melyben ringat a víz, mely épp csak elkülöníthető az égtől, melyen a felhők úsznak keresztül. Érzed, hogy nem nagyon mozgolódnál szívesen, mert a ladik eléggé instabilnak hat alattad még ülő helyzetben is. Biztos, ami tuti úgy maradsz, s nézelődéssel méred fel a környezeted. Egy darab evező fekszik melletted, a járműved végében pedig egy hosszú kötél pihen, összetekerve. Tehát mindened megvan egy jó kis csónakázáshoz. Már csak egy szigetet kellene találnod, ahova mehetsz. De hol is vagy? Miért épp itt? Valakivel elvileg itt találkoznod kellene, legalábbis a gyíknéni ezt mondta, vagy erre utalt, te viszont teljes magányosságodban ringatózol…. Megmozdul a csónak. Mintha neki ütközött volna valami a bal oldalának. Kell egy pár pillanat, hogy megtartsd az egyensúlyod, de végül is sikerül, így marad lehetőséged arra, hogy lepillants a vízbe. Ha megteszed, épp akkor lendül elő valami a tengerből, mikor te megnézhetnéd. Négy ujjú, kék, pikkelyes mancs kerül a felszínre, mely belekapaszkodik a fába, s kihúzza maga után az egész testet. Alig 120 centi magas apró, halszerű lény bukkan elő a csónakodban. Pici a mob, nagy gülü szemekkel, és azzal a kezével, amivel kirángatta magát a ladikodba, a fejét dörzsöli. Mély, medvehangján átkozódásba kezd.
– Rossz helyen parkol hölgyem. Nagyon rossz helyen. A kurva anyját az egésznek, de nagyon rossz helyen. – Egy darabig még folytatja, aztán felül veled szemben, s rád pislog. – Hölgyem, ön valóban nagyon rossz helyen parkol. – Kezded érteni, mire próbál kilyukadni. Rossz helyen parkolsz. Ezen sokat nem változtat a tény, hogy negyedjére mondja el. Aztán kinyújtja a szabad kezét, hiszen a balban lándzsát szorongat. – A nevem Juga. Hozzám küldte a kedves gyíkasszony. Ő egyébként anyai ágon másod unokatestvérem. Vagy apai ágon a harmad? Ó mindig elfelejtem. Ami fontos, hogy ön nagyon rossz helyen parkol, így el kell innen vinnem. – Megmozgatja a vállát, leteszi a kezéből a fegyvert a te eveződ mellé, majd egy jól irányzott mozdulattal megragadja a kötelet, s vadul a ladik orrához kötözi. Van egy olyan érzésed, hogy azt maga a jóisten sem szedné le onnan, így amikor magára csavarja hasonló vehemenciával a másik végét, elgondolkodsz, hogy miként nem töri össze azt a pici testet. – Kapaszkodjon hölgyem. – Ezzel felugrik, nagyot csobban a vízben, aztán előre indul a csónak. Először lassan, majd pár percen belül azon kapod magad, hogy motorcsónak sebességgel haladsz előre. Milyen lény képes ilyen mozgásra?
Kohiruimaki Karen
Kohiruimaki Karen
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2018. Aug. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lady Eiko Margery's Fun Times: Cupido (Silence)

Témanyitás by Strea on Csüt. Nov. 08 2018, 00:30


A küldetést lezárom.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Lady Eiko Margery's Fun Times: Cupido (Silence) Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Lady Eiko Margery's Fun Times: Cupido (Silence) Vo36oi0/0[Küldetés] Lady Eiko Margery's Fun Times: Cupido (Silence) 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.