Nyugati rész

13 / 15 oldal Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Next

Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Aug. 16 2017, 15:43

- Nahát... ha nem alszol, akkor hogy fogok esti mesét olvasni neked? - pillantottam rá tanácstalanul, majd elvigyorodtam. Nem különösebben fogott meg a reakciója, ugyanígy reagáltam volna szinte minden válaszra, és nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, hogy éppen mit akar nekem előadni. Fölösleges lenne erre pazarolnom az energiámat, inkább a színészkedés mögött megbúvó testbeszédet figyeltem. Hiszen a felszín alatt ott rejtőzött egy másik réteg, melynek valamilyen célja, motivációja volt. Bizonyára a kíváncsiság volt a mozgatórugója, de valószínűleg tisztában volt vele, hogy ha az üresfejű libát adja elő, akkor nem fog választ kapni a kérdéseire. Valamikor muszáj volt váltania, vagy sugallnia valamit, és én erre a pillanatra vártam.
- Egy szóval se mondtam ilyesmit. Egy buta lánynak eszébe se jutna, hogy butának tartják :] - hozakodtam elő a megdönthetetlen érveléssel, ami minden buta lányt meg kell nyugtasson, nem?
- Abban nem lenne semmi izgalmas, ha előre elmondanám, mi fog történni, nemde? - bazsalyogtam huncutul, majd lassan-lassan ideje volt utcára kerülnünk.
Ez minden tekintetben egy új kezdet volt, hiszen "lelepleződött" mindkettőnk elszíneződött indikátora, és a lány viselkedése is 180 fokos fordulatot vett. Miután "megfenyegettem", eltűnt az arcáról a bugyuta mimika, és a helyét rideg, szenvtelen és számító vonások vették át. Értelmetlen csicsergés helyett csak a minimális kommunikációra törekedett. Bennem pedig felvetődött a kérdés, hogy mire ez a meredek váltás? Látszólag logikátlan volt a mérték, ahogy az időzítés is. Viszont mivel számítottam valami hasonlóra, ezért semmi jelét nem mutattam annak, hogy meglepett volna. Úgy indultam el az általam ismert legközelebbi minőségi étterem felé, mintha még mindig Noriko sétálna mellettem, avagy kapaszkodna belém. Aztán csak-csak megszólalt, és mondhatni rögtön a lényegre is tért. Nem kertelt... de ez nem jelentette azt, hogy megkapja, amit akar.
- Egyik sem - közöltem vele, hasonló kurtasággal, ahogy ő is kommunikált velem az imént. Nem mondtam többet, kíváncsi voltam egyelőre, hogy mit kezd a helyzettel. Viszont, mivel megérkeztünk, ezért behatoltam az étterembe, és kerestem egy üres asztalt az eldugottabb sarkok egyikében. Lovagiasan bántam vele, kihúztam neki a széket, és ha lett volna kabátja, azt is elvettem volna, de így, a nyár közepén erre nem volt szükség. Leültem vele szemben, és vártam, hogy újra megszólaljon :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi7624/7700Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Nanise on Szer. Aug. 16 2017, 19:29

- Nem vagyok már kislány, kinőttem az esti mesékből – öltöttem ki játékosan a nyelvemet. Bele se merek gondolni, hogy mit gondolhatnak rólam, milyen buta csitri vagyok... De ez a cél, nem igaz? c: Az is elég lenne, ha a beszélgetőpartnerem ezt látná. Vajon mit lát? Minek tart? Miért ilyen nehéz kiolvasni néhány mozzanatát?
Bután pislogtam, majd széles mosollyal annyit válaszoltam, hogy "Igaz!" és továbbittam a teámat. A következő kérdésre is vigyorgó bólintás és egyetértő hümmögés volt a válasz. Így utólag belegondolva, az egész Noriko játszadozás és az, hogy látszólag egyre jobban megbízom benne, feleslegesnek tűnhet. Pedig nem az. Én élveztem. Nagyon is. c: Ahogyan azt is fogom, ami most következik~
Az, hogy nem lepte meg a változás, három okból lehetett: 1) Tudott rólam egyet s mást, így tudta, hogy nem ilyen a személyiségem. 2) Ért a testbeszédhez és az árulkodó jelekből rájött. 3) Nem érdekli, hogy hogyan viselkedem, ameddig jól szórakozik. A maga módján mindegyik igaz lehet és ugyanakkor egyik sem. Sőt, talán egyszerre mindegyik igaz. A valódi kérdés az, hogy melyik volt a főindok. Ezért használtam egy bevált blöfföt, ami illett is a fedősztorimhoz. Balszerencsémre, nem én voltam a célpontja, vagy egyszerűen nem kapta be a csalit. Vagy eleve hazudni akart nekem. Ő maga mondta, hogy ne bízzak meg benne, talán megfogadom a tanácsát. Vagy ezt is azért mondta, hogy kétségbe vonjam minden szavát és összezavarodjak? Fuhuhu~ Nagyon cseles. Tetszik. c:
Egy ideig csendesen sétáltam mellette, fenntartva a rideg gondolkodó tekintetet. Szerencsémre nem szólalt meg, így nyugodtan összeállíthattam a történetet. A végén még arra is maradt időm, hogy újabb kérdést tegyek fel. Egy olyan kérdés, amire a válasz meghatározhatja a találkozásunk kimenetelét. De melyik mondatunk nem ilyen? c:
- Azt mondtad, nem én voltam a célpont. Akkor... a célzások? Mire céloztál? - hangom kétkedő volt. Nem lepne meg, ha még ezt a kérdésem is átfontolná, hátha van mögöttes tartalma. Ki tudja~. Közben az étteremhez is megérkeztünk. Kissé fényűző volt az én ízlésemnek, de ő jól láthatóan ismerte a járást. Körbenéztem, de nem láttam gyanús személyeket. Persze éppen azok a legveszélyesebbek, akik nem tűnnek annak, ezért nyitva tartottam a szemem.
Az asztalnál nem hagytam, hogy kihúzza nekem a széket és inkább a másik oldalon foglaltam helyet. Ara-ara, bárcsak megmutathatnám neki, milyen is vagyok! De sem a hely, sem az alkalom nem volt megfelelő. És annak az esélye is fennállt, hogy meg akar ölni. Milyen romantikus lenne~
A felszínen közben komoly arccal néztem az étlapot, majd hosszas várakozás után a büszke harcosok szégyenével szólaltam meg: - Elnézést, de... Tudná nekem fizetni az ételt? Nincs túl sok pénzem. Bocsánat, ha gondot okozok – hajoltam meg ridegen, jelezve, hogy továbbra sem fogok rá máshogyan tekinteni, csupán ez a kis szívesség mindkettőnknek előnyös lenne, hiszen ki nézne jó szemmel egy olyan úriembert, aki étkezik, miközben a társa nem? Nem mintha társak lennénk és vagy ő úriember lenne, de a környezet megköveteli a szerepet, ezt ő is beláthatja. c:
Nanise
Nanise
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 62
Join date : 2017. May. 05.
Age : 13
Tartózkodási hely : Miért érdekel? c:

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi2454/2500Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (2454/2500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Aug. 21 2017, 15:58

Tekintve, hogy mennyire éberen figyelt, biztos voltam benne, hogy most azon pörögnek a fogaskerekek odabent, hogy vajon mit jelenthet a reakcióm a karakterváltására. Azt meg se próbáltam kitalálni, hogy milyen következtetéseket vonhat le magában, hiszen voltaképpen semmi kézzelfoghatót nem tudtam róla azon kívül, amit Blackbirdtől hallottam. Egy név, ami lehet álnév is, néhány olyan alapvető jellemvonás, melyekre már én magam is rájöttem volna ennyi idő alatt, no és egy tett, ami okául szolgál a találkozásunknak. Az észjárása azonban olyasmi volt, melybe jelenleg semennyi belátásom sem volt, és ez minden bizonnyal így is marad még egy darabig. Vagy talán örökké :] Akárhogy is, az a néhány morzsa, amit tudtam róla, elég meggyőző volt ahhoz, hogy számításba vegyem a lányt, mint egyfajta szövetségest.
- Ilyet nem mondtam :] - mosolyodtam el. Szándékosan értette félre, vagy nem figyelt? - De milyen célzásokra gondolsz? - kérdeztem most én ártatlanul, mintha nem tudnám, mi mindent mondtam percekkel ezelőtt. Egyáltalán nem szántam komolynak a kérdést, nem tettem erőfeszítést arra, hogy elrejtsem a hangom tónusában rejtőző apró pimaszságot, provokációt. Továbbra is azt kívántam láttatni, hogy tudom, mit csinálok, de nem fogom tálcán kínálni neki mindazt, amire kíváncsi. Mindenesetre pimaszságban felvette velem a versenyt, mókás pillanat volt, ahogy visszautasította az udvariasságomat. Aztán még tetézte is, de nem feltétlenül volt nyerő ötlet az akcentus eljátszása, hiszen emlékeztetett rá, hogy minden, amit látok, az könnyen lehet színészkedés. Még akkor is, amikor nem annak tűnik. Én semmiképp sem adtam volna ilyen támpontot, bár könnyen lehet, hogy ő is fenn kívánja tartani magáról ezt a képet, hogy semmiképp se tudjam, mikor hamiskás és mikor nem.
- Miért ne? Fizethetek, ha szeretnéd - bólintottam - De ez esetben a küldetés során előjogot kívánok formálni valamire :] - pendítettem meg, hogy így sem lesz ingyen az ebéd, csak nem pénzzel fog fizetni, hanem valami... mással. Ami viszont egyelőre titok :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi7624/7700Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Nanise on Szomb. Aug. 26 2017, 20:31

Talán Baal utolsó szavai túlságosan is élénken éltek az emlékezetemben, ezért vontam le elhamarkodott következtetéseket. Ez annyira nem illik hozzám~ Ha mással találkozom, meg sem történik. Tényleg bajos ez a fickó. c:
- Na ne szórakozz velem! - néztem rá gyűlölettel. - Ott volt a forró talaj vagy a természet halála. Ha semmit nem tudsz rólam, akkor hogyan utalhattál ezekre a dolgokra?! - a kezemet is ökölbe szorítottam, de gyorsan moderáltam magam, csak a gyűlölet maradt meg a szememben. Jól tudom, hogy ezek csak könnyen félreérthető szavak, amik nem mindig hordoznak mögöttes tartalmat. De a tekintete nem erről árulkodott. Vajon mennyit tud?
Láthatóan ő is élvezte a kis játékomat. Remek. Akkor rokonlelkek vagyunk. c:
- Te kis... - újabb dühhullámot fojtottam el, közben gyűlölködve néztem rá, lesve a mozdulatait és arcvonásait. Nem gondolta komolyan, csupán idegesíteni akart. Én éppen ezért eljátszottam a haragost. Mindenki hozta a szerepét. - Nem fogok küldetésre menni veled. A fajtád így is elég gondot okozott nekem. A szemem előtt... Mindenki... Marie... - lehajtottam a fejem, ökölbe szorított kezem jól láthatóan remegett. Még egy-két könnycseppre is képes voltam, hála az egyetlen embernek, aki sajnálatot és bánatot váltott ki belőlem. Hogyan fogom leróni neki a tartozásom? - Mondd meg... őszintén... - emeltem rá tekintetem, hangom halk és remegő volt. - Mi kell ahhoz... hogy békén hagyjatok engem? Nem okoztatok így is elég bajt? Mit akartok tőlem? - a szituációból leszűrheti, hogy elég egy-két rossz megjegyzés és már itt is hagyom. Biztonság kedvéért egy nem túl feltűnő mozdulatot is teszek a tarisznya irányába, ahol a gyakran használt dolgokat tartom. Lehet, hogy kissé durvára terveztem ezt a szerepet... Azonban még mindig ez a legkönnyebb módja annak, hogy távol tartsam magam az esetleges fejvadászoktól. Már a háttere is megvan és egy esetleges ellenséget is megismertem. Persze, ha lemondana a vérdíjról, az igen szép lenne. De mi nem ilyenek vagyunk. Amíg szórakoztat a préda, addig életben hagyjuk. Az se kérdés, hogy mit kért volna a szívességért cserébe. Ennyit érünk egymásnak. És ez így van jól. c:
Ha esetleg nyugtatni próbálna, vagy megkérdezné, hogy mire gondolok, röviden elmondom: - A csapatunkra egy küldetésen vörösek támadtak. Az egyik csapattársunk... közéjük tartozott. Lebénított minket és elvették a páncélunk és minden értékes dolgot... Utána belénk döftek egy-egy fegyvert... Néhányan túléltük a paralízis végéig, Kouta nyúlt is a kristályáért... Leszúrták. Marie azt súgta, hogy háromra fussunk. Behúztam a mellettem állónak, de a többi is jött. Marie pedig... Marie... - összekulcsolom a karomat és csendesen remegni kezdek. Szememben frusztráció és félelem, bár ez sosem volt az erősségem, szóval lehet, hogy átlát rajta. Annyi gond legyen. Csak nem ölne meg egy ilyen jól színészkedő lányt~ c:
Nanise
Nanise
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 62
Join date : 2017. May. 05.
Age : 13
Tartózkodási hely : Miért érdekel? c:

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi2454/2500Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (2454/2500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Aug. 30 2017, 13:13

Ha eddig nem lett volna egyértelmű, hogy még mindig színészkedik, akkor ez a kis jelenet most végleg meggyőzött. Semmi logika nem volt a hangulata változásában, és ezt úgy mondom, hogy a női szeszélynek aztán tényleg annyi köze volt a logikához, mint az egyszeri irodai munkásnak a quantum mechanikához, de ez nem női szeszély volt. Ahhoz túl rendezett maradt, túl szabályosan változtatta a hangulatát :] Na persze ettől függetlenül ügyes volt, mármint ügyesen produkálta a düh jeleit, még könnycseppeket is kisajtolt magából, de az összkép alapján nem volt elég hiteles, hogy el is higgyem a kirohanását. Úgyhogy csak unottan figyeltem, miközben ő utalgatni próbált rá, hogy valamilyen végtelenül erős gyűlöletet érez a vörösök iránt, mert valami nagyon rossz dolog történt valakivel, aki minden bizonnyal közel állt hozzá. Nagyon érdekes, de ilyen legfeljebb a mesében van.
- Egy hamburger steaket legyen szíves :] - adtam le a rendelésem a pincérnek, mintha az asztal másik oldalán épp nem történne semmi drámai. És ami azt illeti, nem is történt. Nem tudom, mit várt ettől, valószínűleg csak próbára kívánt tenni, hogy reagálok a különböző helyzetekre, szerepekre. Hát akkor adjuk vissza egy kicsit :]
- Alig várom már a küldetést, nagyon rég voltam ilyenen. Sose találok hozzá megfelelő partnert. A jó partner nagyon fontos, mert az együttműködésnek kulcsszerepe van a sikerben. Csak akkor sikerülhet a quest, ha mindkét fél egymásra hangolódik. De benned érzem, hogy minden megvan hozzá. Tudod, érzem a szikrákat köztünk :] Már ha nem veszed tolakodásnak, ha ilyesmit mondok... - kezdtem látszólag minden cél és nyomós ok nélkül beszélni. Jártattam a szám, teljes egészében ignorálva azt, amit lehozott az imént. Mintha valami szórakozott ficsúr lennék, aki számára nem létezik a külvilág, csak a küldetés, és... hogy is nevezte magát? Oh igen, Noriko.
- Persze téged biztos sokan akarnak. Csinos vagy, és van kisugárzásod. Lábaid előtt hevernek a férfiak :] - holtan, tettem hozzá magamban, de a mondat végét egyébként is nyitva hagytam, mintha oda akarnék tenni még egy szót. Hadd kapjon még utalásokat, most legyen egy kicsit kevésbé egyértelmű. Észreveszi-e ezt is?
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi7624/7700Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Nanise on Szer. Aug. 30 2017, 20:37

Elbűvölő volt látni, ahogyan figyelemre se méltat. Nem is érdekli, hogy mit mondok neki, olyan érdektelen számára a tragédiám. Vagy el sem hiszi? Ha az utóbbi, akkor annál jobb~ Hitetlenkedve figyeltem, ahogyan felveszi a rendelést, a szituáció ellenére.
- Ennyit ér neked egy másik játékos? Persze, mit is vártam... - megráztam a fejemet, majd a tenyerembe temettem, vállamat összébb húztam, kimutatva elkeseredésem. Nem mentem el, mert szórakoztatott. A képregényekben sem értem, miért nem hagyják faképnél az arrogáns figurákat, hanem maradnak ott, hogy folytassák a beszélgetést. Talán azért, mert tudat alatt tudják, hogy ők egy előre megírt történet szereplői, akik nem tehetnek mást, mert így van megírva a szerepük. Talán én is – mi is – egy ilyen történet szereplői vagyunk és azért nem távozunk, mert nem tehetjük.
- De, annak veszem. Én is érzem a szikrát, de ez másmilyen szikra. És félő, hogy te megégetnéd magadat – a gyűlölet megmaradt, a felszínen. Közben megpróbáltam értelmezni, hogy miről beszélhet. Talán egy társ kell neki, mint annak idején Baalnak? Vagy ez a 'küldetés' az én levadászásom lenne? Erről van szó? Ez eszembe juttatja Richard Connell egyik regényét. Talán velem is azt akarja csinálni, mint az az orosz vadász? Nocsak-nocsak, az szórakoztató lenne. c: Még sosem üldöztek vérebek és nem kellett eltakarnom a nyomaimat. Vajon van nyomkövetés jártassága? Meddig bírnám ellene? - Megmondtam, hogy nem fogok veled küldetésre menni, amíg meg nem mondod, mit akarsz tőlem – ha semmi olyat nem mond, amivel le tudna nyugtatni, vagy felkeltené a figyelmem, akkor felállok és egy "Ég önnel!" felkiáltással kisietek az étteremből az utolsó mondata hallatán. Ha szerencsém van, nem követ engem... Vagy ez lenne a balszerencse? Akárhogy is, Noriko dühös arckifejezését nem tüntettem el. Ha tudta, hogy hova fogok menni, akkor feltehetőleg nem egyedül dolgozik. És akkor a tömegben is meg fog találni, ha meg akar. Főleg a sárga indikátorom. Csak az ételt kell otthagynia, sajnos. c: Érek neki ennyit?
Nanise
Nanise
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 62
Join date : 2017. May. 05.
Age : 13
Tartózkodási hely : Miért érdekel? c:

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi2454/2500Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (2454/2500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szomb. Szept. 09 2017, 18:12

Tartotta a szerepét, ez becsülendő volt. Kétségtelen, csak még hiteltelenebbé tette volna magát azzal, ha a negatív reakciómat látva megint valami mással próbálkozna, bár úgy vélem már rég nem a hitelesség a célja, hanem pusztán a reakcióim tanulmányozása. Ez a játék pusztán erről szólt jelenleg, adta a szerepét, és nézte, mire hogyan reagálok. Ezért reagáltam leginkább sehogy. Ami az én részemet illeti, ezzel a taktikával ügyesen rejtőzött, hiszen nyilvánvaló volt, hogy színészkedik, és ezáltal ő se mutatott magából semmit. Vagy éppen mutatott, csak ezzel a viselkedéssel elhitette, hogy amit látok, az színtisztán hamis. Nem kaptam plusz információkat, így továbbra is azzal kellett főznöm, ami már a rendelkezésemre állt. Ám ez éppen elég volt ahhoz, hogy érdekeljen a hölgyike.
- Hm, igazad van. Nem nyerek semmit azzal, ha tovább játszadozunk, ugye? - töprengtem el egy kicsit, majd hátradőltem a széken, és kényelmesen keresztbe tettem a lábamat - Szálka vagy egy... hogy is mondjam... üzlettársam szemében. Azonban számomra értékes vagy, és én nem szeretek erőforrást pazarolni - fogalmaztam üzletiesen - Két dolgot "akarok" tőled - mutattam fel két ujjamat, majd megfogtam az egyiket - Egy, kölcsönösen hasznos együttműködési megállapodást kötni. Te segítesz nekem, én pedig neked. Kevés tehetséges ember van a környezetemben, te pedig fel tudod használni a befolyásomat és a nyers erőmet - megfogtam a másik ujjam is - Kettő, ahhoz, hogy a kapcsolatunkban kellő bizalom alakuljon ki, meg kell ismernünk egymást minél... közelebbről. Ennek pedig az a legjobb módja, hogy megszabadulunk a ruháinktól :] - vigyorodtam el a szokásosnak mondható, szemtelen, kihívó és provokatív mosolyommal. Kíváncsi voltam, mindezzel mit kezd. Ha esetleg így is feláll, és távozik, nem akadályozom meg, Blackbird a közelben van, képes őt észrevétlenül követni. Ha már megrendeltem azt az ételt, el is kívánom fogyasztani. Éhes vagyok.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi7624/7700Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Nanise on Szomb. Szept. 09 2017, 20:12

Felvontam a szemöldököm, amit többféleképpen is értelmezhetett. Értelmezhette úgy, hogy kíváncsian várom, mit akar mondani, de úgy is, mintha nem érteném miről beszél. Igazából én se gondoltam, hogy az utóbbi következtetést fogja levonni, de ha másért nem is, a többi vendég miatt fent kellett tartanom a látszatot.
Mélyet sóhajtottam. Azt mondják minden sóhajtással távozik egy kis boldogság belőlün. Bennem mennyi maradhatott? Komolyan figyeltem arra, amit mondani akart, a gyűlölet szikrája pedig lassanként eltűnt a szemeből. Szóval valaki engem keres. Ez rossz hír. No de várjunk csak...
- Először is szeretném leszögezni, hogy szexről szó sem lehet. Attól, hogy idebent nincs tripper és nem kell gumi, még nem jelenti azt, hogy velem is csinálhatod... Ne mosolyogj így, tudom, hogy nem nudista strandra akartál vinni. Másodszor, nem tudom, hogy hogyan segíthetnék neked. Ez a Noriko álca nem hesseget el minden gyanús alakot, a vörösöket látszólag végképp nem. Valami mást kell kitalálnom... - az utolsó mondatot már csak magamnak motyogtam. Megvontam a vállam, mintha elnapolnám a gondot. Nem mintha lett volna bármilyen gond, de erről nem kell tudnia. Ezután a menüért nyúltam és rendeltem egy csirkés miso levest. Gondolom számított arra, hogy van valamennyi pénzem, elvégre itt sem kértek el csillagászati összeget az ételért. Menekülésről szó sem lehetett. Ha valakinek tényleg szálka voltam, nem fog egy embert ellenem küldeni. Főleg, ha azért küldte, amiért gondolom. Amint elmenekülnék innen, négy másik kezdene el követni, akiket talán ki sem szúrok, csak amikor már túl késő. Viszont...
- Harmadszor: tényleg jól jönne valaki, aki segít a bosszúban, de nincs annyi pénzem, hogy felbéreljelek. Természetben nem fizetek, ahogyan szívességet sem fogadok el – tettem gyorsan hozzá, mielőtt megemlítette volna. Nem mondom, hogy nem jóképű, mert az. És hasonló, mint én – látszólag. De engem nem könnyű táncba vinni, hogy úgy mondjam. Talán majd egyszer, ha jófiú lesz. c: - És az sem biztos, hogy engem keres a megbízód. Vagy ha igen, jó lenne tudni, mivel bosszantotta fel a csapatom. Ezt elárulhatod? Esetleg neked se mondta meg? - támasztottam meg fejemet ökölbe zárt tenyérrel. Unott kifejezést öltöttem magamra. Vajon elhiszi, hogy ilyen számító és racionális ember vagyok? El tudom vele hitetni, hogy két-három lépéssel előre tudom mi fog történni ezután? Az se lenne rossz, ha nem mondták volna meg neki az okot, vagy nem adtak volna neki részletes személyleírást, mert így annyit füllenthetek neki, amennyit csak akarok. Ezt úgyis elég később bevallanom, amikor már nem fog számítani... Amikor már megmutathatom az igazi énemet. c: Addig is elbeszélgethetünk az ebéd mellett. Éhes vagyok.
Nanise
Nanise
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 62
Join date : 2017. May. 05.
Age : 13
Tartózkodási hely : Miért érdekel? c:

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi2454/2500Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (2454/2500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Szept. 22 2017, 14:32

Befejeztük a játszadozást. Talán. Én mindenképpen, az már rajta áll, hogy ő milyen szerepet akar felvenni. Az optimális az lenne, ha semmilyent, de egyelőre nem utalt rá semmi, hogy befejezi ezt a tevékenységét. Igaz, arra se, hogy folytatja. Ismeretlen területen egyensúlyoztam, de idővel kiderül, hogy mivel állok szemben. Egy újabb szereppel, vagy az igazi "Norikoval"? Már, ha kiderül, hiszen az iménti káosz akár figyelemelterelés is lehetett. Úgy tudtam, meglehetősen ravasz a kis hölgy, és valahogy nem teljesen passzolt a róla alkotott képembe egy olyan karakter, ami ennyire szét van esve.
- Ennyire vigyázol erre a virtuális, értéktelen testre? :] - faggattam kicsit, ha már ilyen gyorsan és karakán módon "lelőtt" - Nem mintha bánnám. Nem vagy az esetem, de ezen a helyen minden esélyt meg kell ragadni - tettem hozzá szenvtelenül, majd újfent rászegeztem a tekintetem. Okos volt, de ez egyáltalán nem volt újdonság számomra.
- Lényegtelen, milyen jó egy álca, nem fog válogatás nélkül, mindenkit leszerelni. Norikoval nincs semmi baj, ha a megfelelő személy ellen használod - közöltem vele, a motyogását hallva. Ellenem nem működött, mert túl szeszélyes, és túl élesek a váltások ahhoz, hogy reális legyen, de a csapongását sokan nem tudnák kezelni, és az riasztó lehet. Ez pont olyan, mintha a világ legdrágább hegedűjét egy kezdő kezébe adnák. Attól még, hogy a hangszer kiváló, ha nem játszanak rajta megfelelően, akkor a végeredmény hamis lesz.
- Elég annyit tudnod, hogy rossz fát tettél a tűzre. És mivel nem hemzsegnek erre a szőke, szemük alatt anyajegyet viselő fiatal lányok, úgy hiszem nehéz lenne téged összetéveszteni mással :] - tartottam meg magamnak, hogy Blackbird miért keresi. Már csak azért is, mert ha a lány rátalált, akkor "Noriko" is rábukkanhat az én madárkám nyomára, ha tudja, merrefelé kell kapirgálnia.
- Szükségem van valakire, aki olyan helyekre is be tud jutni, ahová a vörösök nem tudnak, talpraesett, és nem remeg meg a keze, ha pirosba csúszik valakinek az életcsíkja - közöltem vele, mit akarok tőle konkrétan - Az, hogy el tudod adni magad, és még lány is vagy, csak hab a tortán :] - egészítettem ki, majd hátradőltem újból. Igyekeztem nem éreztetni vele, hogy nem nagyon van más választása. Elvégre az sose jó, ha kényszerből cselekszik valaki, ugye? Nehogy véletlenül hátba szúrjon.
- Egyébként ha veszek neked virágot és csokit, akkor szétnyitod a lábad? - folytattam aztán egy váratlan kérdéssel, amihez mellékeltem egy széles vigyort is, nehogy túl komolyan gondolja, hogy így akarok a bugyijába férkőzni. Ennél azért kicsivel ügyesebb vagyok. De csak egy kicsivel.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi7624/7700Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Chakna on Szer. Dec. 20 2017, 12:34

Danee
Volt egy két nyugodt hetem, amikor nem kellett semmi mással törődnöm, minthogy legyen mit ennem, azt is csak a megszokás miatt. Azt hiszem… élveztem. Ezalatt sokat beszélgettem Kiwivel, néhányszor összefutottam Tachival, és még egy "csajos nap" is volt Seijel és Liesesel.
Tudhattam volna, csak nem akartam gondolni rá, hogy ami ilyen tökéletesnek tűnik, az inkább előbb romlik el, mint utóbb.
Semmi különös nem volt addig a napban. A céhházban reggeliztem, aztán lementem az első szintre, mert a kedvenc könyvesboltomba aznap ígérték, hogy új könyvek érkeznek, én pedig semmiképpen nem akartam ezt a lehetőséget kihagyni. Talán ez az egyetlen szokás, ami még a külvilághoz köt: az olvasás.
Nem is bírtam ki sokáig, az első padra leültem olvasni, és belemerültem a könyv lapjaiba. Az észlelésem ilyenkor mindig aktív, most is emiatt figyeltem fel rá, hogy egy alak hosszabb ideje ácsorog, és feltűnően engem bámul. Igyekszem anélkül nézni fel, hogy feltűnő legyen, hgy észrevettem, ami nagyjából sikerül is.
Oh, hogy a fene enné meg. A "stalker"-ben ráismerek az egyik alakra, aki nem is túlságosan régen az erdőben nekem támadt.
Még várok öt percet, hátha nem ismert fel, mert most is a fejemen van a kabátom csuklyája, de ez alatt az idő alatt is folyamatosan bámul… Oké, tuti, hogy rám ismert…, akkor pedig jobban teszem, ha szépen, feltűnésmentesen odébbállok. Az órára nézek, mint aki csak az időt akarja ellenőrizni, aztán mintha rájöttem volna, hogy indulom kell, kényelmesen, nyugodtan felállok, és elindulok a városon keresztül. Hallótávolságban van, én pedig a legkevésbé sem szeretném, ha tudná hova mentem.  Az észlelésem viszont jelzi, hogy elindult utánam. Remek… Néhány sarkon befordulva megpróbálom lerázni, de nagyon úgy néz ki, hogy neki is van észlelése, mert nem sikerül eltűnnöm, hanem tovább követ bárhány sarkon fordulok be.
Végül az egyik utcasarkon belefutok egy ismerős alakba (szó szerint, mert az észlelésemre koncentrálta, és hogy követ-e még az alak). El ugyan nem esem, de a csuklya lecsúszik a fejemről, és a megtorpanás éppen elég, hogy az üldözőm utólérjen, és megragadja a karom.
- Elnézést, hölgyem, tudna nekem segíteni? - kérdezi próbálva ártatlan arcot ölteni, és nem gyanút kelteni a számomra ismerős férfiban.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi2217/2300Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Danee on Szer. Dec. 20 2017, 17:16

Megesik velem, hogy annyira elmélyülök a gondolkodásban, hogy észre se veszem a környezetem.
Csak lépdelek automatikusan, a megszokott útvonalakat bejárva, zsigerből fordulva be a megfelelő sarkokon.
Nincs ezzel semmi baj, a város amúgy is veszélytelen, maximum beszólnak, de az meg lepereg rólam.
Ha mégis felhúznának csak behúzok nekik. Sérülni úgyse sérül meg senki se, csak tudják a helyüket.
Elvégre itt legalább nem egy totál senki lúzer vagyok, lehet okuk tartani tőlem, ha a falakon kívül futunk össze újra.
Nem mintha nagy szükség lett volna rá. A sárgulást pedig elég hamar el lehet tüntetni. Szerintem még nem is voltam soha zöld indikátoron kívül más színnel településen belül.

De valahogy most porszem kerülhetett a gépezetbe, és a csalhatatlan érzékeimet és több éves rutinomat felborította, merthogy totál más városrészt pillantottam meg magam körül, amikor úgy gondolván, hogy haza értem, felpillantottam.
Csak épp nem a Unity épülete fogadott.
Az túlzás, hogy nem rémlett merre járhatok, volt egy-két tippem, de a térképben jobban bízok, mint a kusza emlékekben.
A térkép pedig azt mondta, hogy mélyen a Nyugati városrészben járok éppen.
Talán azért is nem tűnt fel, mert a Keletiben lévő kufárok zaja biztos felébresztett volna az álmodozásból, ha meg délen találnám magam... nos az teljesen lehetetlen, az azt jelentené, hogy már a Főtéren elvétettem volna az irányt, pedig azt a részt, ha álmomból felvernének is vágnám.

Nem volt nagyon messze az egyik sugárút, ahonnan már félálomban is visszajuthattam volna, és történetesen a sikátorok gyorsabb útvonalnak tűntek, annál is inkább mert a legtöbbje nem szereti a szűk, ritkán járta helyeket.
A nagyra kinyitott térkép nyújtózott a kezeim közt egy panel formájában, nem volt kedvem kicsiben bogarászni, és épp a fölé hajolva ellenőriztem, hogy jó helyen járok-e még, a valóságból max a cipőorromat látva.

Aztán valaki belesétált. Igen a kezeim közt tartott áttetsző, anyagtalan térkép-panelbe. Az utolsó pillanatban ütötte csak meg a fülem a léptek zaja.
- Bocsánat - mondtam zavartan, léptem egyet vissza, a tekintetemet felemelve
Egy lány volt az. Még jó, hogy nem fejeltünk össze, vagy léptünk a másik lábára.
Talán siettem is volna tovább, ha fel nem tűnik mögötte egy srác, aki a lány kezébe nem kapaszkodik.
Fura egy jelenet volt, kicsit lefagyva álltam, akkor ugrott be hogy ez az a lány. Chan, Tachi és ... Chakna?
- Szia ... - böktem ki egy halk, kissé bátortalan köszönést, olyan érzésem volt, mint aki a legrosszabb pillanatban találkozik egy még alig-alig ismert "ismerősével".
Inkább hallgattam és gondoltam kivárom a sorom, amíg a srácnak útbaigazítást ad, vagy bármiről is legyen szó.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi7010/7300Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Chakna on Szer. Dec. 20 2017, 19:18

 Egy másodpercre lefagyok. Kellemetlen szituáció, Ha jobban ismerném Danee-t óvatosan a segítségét kérném, és nem lenne probléma. Ismeretlenül viszont nem akarok belerángatni senkit az ügyeimbe.
De mondhatjuk úgy, hogy a férfi maga szolgál megoldással. Szóval segítség kell neki? Rendben, nagyon szívesen. Az én szabályaim szerint.
Először is határozott mozdulattal lefejtem magamról a kezét. Nem szeretem ha tulajdonképpen idegenek csak így hozzámérnek.
Aztán hideg mosollyal válaszolok. Ez mondjuk csak annak tűnhet fel, aki jól ismer engem.
-Természetesen, miben segíthetek? - Sejtem a választ, és remélem, ha igazam van, Danee kapcsol és ha nem akar valamiért kifejezetten kimaradni a helyzetből, segít.
Azért valahogy majd magam is kikecmergek belőle ha kell.
- Ha nem gond, az erdőből kell elhozni valamit, de egyedül nem bírom el. - kezd magyarázkodni, vagy nagyon rosszul, vagy nagyon is jól játszva a magát szégyenlő, mindenért elnézést kérő figurát.
-Sajnálom, nincs időm kitérőt tenni. -válaszolok némi bűnbánó csengést is csempészve a hangomba.
És arra is rájövök az arckifejezését látva, mire ment ki a játék: Valahonnan tudták, vagy ráéreztek, hogy kérdés nélkül segítek annak, aki kér. Vajon mit tudnak még?
A válaszomra a stalker srác kissé ideges lesz, én pedig ezt észrevéve ezt Daneehez fordulok.

- Szia, rég láttalak. Hogy megy a sorod mostanság?
-  üdvözlöm csevegő hangnemben,
de közben a tekintetemben láthatja az idegességet. Az üldözőm vagy nyíltan nekemugrik, vagy feladja ezt a  helyzetet most, és odébbáll. Kettőnkkel viszont nem hiszem, hogy lenne mersze kiállni, azt pedig nem tudhatja, hogy Danee esetleg inkább távolmaradna a helyzettől.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi2217/2300Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Danee on Szer. Dec. 20 2017, 22:20

A srác mimikája nem volt éppen természetes: ez felvet néhány kérdést. Vajon igaz szándékkal kér-e segítséget? Mégis mi olyan dologról lehet szó, amit ő maga nem bír el? Az erdőben. Nem ugrott be semmi olyasmi, ami ne fért volna el az inventoryban, vagy meghaladta volna a súly és mérethatárokat a mozdítható dolgok közül. Akár egy vadkant is el tudtam volna hozni. És még súlyemelésben se kell hozzá jártasnak lenni.
Persze a másik eset sokkal kézenfekvőbb: haramia. Kicsalják a védett területről, ahol aztán többed magával arra kényszerítik amire csak akarják. Esetleg egyenesen emberrablás.

De Chakna láthatóan megőrizte a hidegvérét, és ez igen dicséretes. Talán még egy "Not bad" arckifejezésre is jutotta tőlem, de ezt már sose tudom meg tükör híján. Mintha még egy kicsit hűvösebb is lett volna a reakciója a kelleténél. Talán rossz napja van? Nem ez az első kellemetlen pillanat a mai nap?
Éppen ezért a hirtelen váltás a modorában egy kissé megütött. Nehéz ilyenkor természetesen reagálni, és felvenni a kedélyes hangnemet:
- Hát ... nem mennek rosszabbul a dolgok, mint legutóbb, de nem akarok panaszkodni ...
Valahol ott volt bennem a találkozás okozta öröm, de mégis, ez a kis közjáték a háttérbe szorította az egészet. És nem hagyott nyugodni. Mi van ha mégis ... de ha meg ...
- Miről lenne szó? Én tudok segíteni? - fordultam a sráchoz - Mi az amit szeretnél elhozni, de mégsem bírod egymagad? - léptem közé meg a lány közé.
- Esetleg, ha mégis szeretne segíteni - fordultam nyomatékosításként Chakna felé egy pillanatra - akkor így ketten elkísérhetünk
Tettem volna a kezem a markolatgombra, de nem volt rajtam már semmi harci öltözék. Igen, emlékszem: a hazateleportnál gyorsan átvedlettem polgári gúnyába.
Jobb híján a derekamra helyeztem mindkét kezemet, így várva a választ, bármi is legyen az.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi7010/7300Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Chakna on Csüt. Dec. 21 2017, 11:13

Működik az alakításom, mert nem kell sokat rájátszani. Nem tud mit kezdeni vele a stalker, ha nem akar felhajtást a dologból.
Közben nem igazán tudom figyelni Danee reakcióját. Koncentrálnom kell, hogy ne üljön ki az arcomra a hitetlenség. Nem tudom mikor ébredhetett ez a srác, vagy van-e játékos múltja... De valami egészen elképesztően gyenge kifogással állt elő, hogy az erdőbe csaljon. Egy kábítókristály sem lett volna ennél átlátszóbb...
Mindenesetre, mint aki lezárta a témát, Daneehez fordulok, akit meglep a viszonylag közvetlen hangnemem, de sikerül felvennie a fonalat.
- Ezt örömmel hallom - mosolygpk megkönnyebbülten. És végülis... Mi többet lehetne idebent kívánni, minthogy ne menjen rosszabbul? Az a közös kaland pedug ekég volt rá, hogy ennek őszintén örüljek.
No, ezután két meglepő dolog is történik. Egy: a stalker srác se nekwm nem ugrott, se le nem lépett, csak kissé idegesen habogva állt ott. Kettő: Danee viszont közénk lépett és felajánlotta a segítségét.
Éa itt vált kissé komikussá a helyzet, mert a fiú majdnemhogy eszétvesztve kezdett tiltakozni, hogy igazán nem akar feltartani, ha más dolgom van keres mást. Én pedig egy lágyabb, "sajnálom" mosollyal el is küldöm, mire odébb is áll. Úgy tűnik egy 20. szintű nőre fel voltak készülve, de arra, hogy egy magas szintű, frontos lovaggal kiegészüljön, már nem.
- Jövök neked egyel - mosolygok Daneere miután a srác bőven hallótávolságon kívül ért.
- Szerintem ne maradjunk itt, esélyes hogy visszajön. Bocs, hogy belekevertelek.- hajtom meg kicsit a fejeme hálám és sajnálatom jeléül. Aztán én tovább is állok, akár egyedül is.  

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi2217/2300Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Danee on Hétf. Dec. 25 2017, 16:43

A srácnak valahogy ez a felállás már nem lehetett az ínyére, mert már mikor közéjük álltam, elveszett az a határozott élt a hangjából meg a kiállásából is.
Ha nem feltételezném, hogy rosszban sántikál, amire egyre nyilvánvalóbb jelek utalnak ...

Talán zavarja, ha férfitársasága is akad a női mellé?
Így szeretett volna becsajozni? Édes kettesben séta egy szép lánnyal az erdőn át, és aztán addig fűzi, míg kidumálja magát az eredeti küldetésükből és magába nem bolondítja?
Elég rossz kezdés ... na nem mintha én ebben olyan haj de jó lennék.

Megfutamodik.
Ez várható volt.
- Azt hiszem mégsem volt olyan fontos neki ez a túra az erdőbe - vontam le a következtetést, de valószínűleg nem Chakna lesz az egyetlen akinél bepróbálkozik a mai nap.
Elbánhattam volna vele, de nem volt a kezemben egyetlen bizonyíték sem, hogy tényleg haramia lenne, inkább hagytam a csudába, nincs vele fáradtság.
- Oh, nagyon szívesen - majd behajtom rajtad, ha úgy lesz: tikkelt a szemem - de igazán semmiség

Csak bólintottam a javaslatára
- Úgy lett volna? Nekem olybá tűnt, hogy csak egymásba futottunk. Hogy nem fogadta el a segítséget, már az ő baja
Chakna megoldotta volna egyedül is, akkor is ha nem vagyok itt, ez elég nyilvánvaló. Nem kell félteni, elég talpraesettnek tűnt.
- És merre visz az utad, ha szabad kérdeznem? Hová igyekeztél, mielőtt majdnem elgázoltalak?
Valahogy már nem tűnt olyan fontosnak gyorsan hazaérnem, amúgy se várt odahaza semmi igazán, talán csak Lily, de ő meg végső soron csak egy program, nem fogja zokon venni, ha valamivel később esek be.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi7010/7300Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Chakna on Szer. Dec. 27 2017, 10:02

Némi küzdelem árán fapofát, majd bocsánatkérő mosolyt húzok magamra, miközben a srác előadja, miért nem ragaszkodik hozzá, hogy vele tartsak. Egy gyerek is észrevenné, hogy elbizonytalanodott, és megijedt Danee fellépésétől... Nevetséges, de komolyan... Nem tudom ki küldte utánam, de nagyon nem a megfelelő embert választotta ki, ha az a cél, hogy kicsaljon a városból...
De ezek alapján, hogy a lovag személye már elijesztette... azt hiszem nem kellene egyedül mászkálnom egy ideig...
Miután eltűnt az egyik sarkon, Daneehez fordulok.
-Vagy a képed nem tetszik neki-koncogok a következtetésére. Nem, egyáltalán nem a saját véleményemre utalok ezzel, bárki másnak is ugyanezt mondanám. A fickó nyílvánvalóan Danee fölényétől ijedt meg, én pedig erre reflektáltam a megszólalásommal.
Látom ám a szemében... De azért mondtam amit mondtam, hogy behajthassa Smile úgyhogy elmosolyodom, és aprót bólintok. várom .
A javaslatommal, hogy álljunk odébb, ő is egyetért. Ez megkönnyíti a dolgokat, és megnyugtat.
-Te is láttad, hogy a segítségkérés egy nagyon gyenge próbálkozás volt, hogy feltűnés nélkül elcsaljon a védett területről...-kezdek magyarázatba... Ha már belekevertem, tudnia kell azt is, hogy pontosan mibe-pár hete már találkoztam a sráccal. Gondolom azt hitte nem ismerem fel.. Akkor kicsit... határozottabban, és egyértelműbben próbáltam "megkérni", hogy tartsak velük-vázolom röviden a helyzetet.

-Semmi konkrét helyre, a barátunkat próbáltam lerázni. A főtértől kezdett követni, és itt sikerült utolérnie. - avatom be ebbe a részletbe is-és téged miben zavartunk meg?- kérdezek vissza, és lassan elindulok, kicsit megtorpanva, hogy jelezzem neki, velem tarthat, ha gondolja.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi2217/2300Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Danee on Csüt. Jan. 18 2018, 12:55

- Meglehet - fogadtam el a magyarázatot az ábrázatomat illetően. Nagyon vicces... De van benne igazság:
Nem kell ahhoz rútnak, vagy örült tekintetűnek lenni, hogy az emberek ne akarjanak tőled semmit se.
Elég lehetett az unott képem is, amiből sütött a szkeptikusság, a mentális fáradtság.
Egy-két szűkszavú mondat, kedvesség mögé rejtett csapda, egy hosszú, lelkébe hatoló pillantás, hogy máris feladd, bármit is akartál. Nem én vagyok a te embered, és ha csak rajtam keresztül tudod elérni a célod, jobb ha kétszer átgondolod, mire is vállalkozol.
Ennek semmi köze nem volt ahhoz, hogy frontos vagyok-e vagy sem. Ráadásul csak nem rég váltam azzá. Felszerelésem úgysem volt épp rajtam, híres sem voltam szerintem.

Szóval nem téblábolunk itt tovább. De ezek szerint Chaknának sajnos nem ez volt az első ilyen incidense. Hm, nem értem, hogy azt a kevés lányt, aki a játékban rekedt, miért kell bántani? Nem inkább megbecsülni kéne őket? Hiszen a játékosok jelentős többsége, ahogy más online játékoknál is fiúkból áll.
- Oh, én csak mentem hazafelé, de nincs semmi teendőm, szóval mindegy is
- De ezek szerint a főtérig jutottál. Haza kísérjelek? Melyik céhben is vagy? -
pillantottam fel, hátha megláthatom a céhlogóját.
- Vagy másfele szeretnél menni? Akárhogy is elkísérhetlek, ameddig gondolod, tele vagyok szabadidővel
Mostanság valahogy lelassult az élet körülöttem, mintha mindenki bezárkózott volna, alig látok ismerős arcokat, pedig régen nem volt ritka, hogy szembejöttek valamelyik városka utcáján, vagy legalább a céhházban. Vagy csak nincs szerencsém. Most meg Chakna az egyetlen hosszú idő után. Pedig őt pont hogy alig ismerem.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi7010/7300Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Chakna on Pént. Feb. 02 2018, 11:45

Nem teljesen sikerült átadnom a gondolataimat, ha jól látom az arckifejezésén, de a lényeget biztosan megértette, úgyhogy nem bocsátkozom magyarázkodásba. Sokszor bőven elég, ha magabiztosságot, és határozottságot sugall a testbeszéded, hogy aki beléd akarna kötni vagy rossz szándékkal közeledne hozzád elbizonytalanodjon. Danee előbbi kiállása pedig éppen ilyen volt az előbb. Az én nagy szerencsémre. Így egy jó adag fejfájást elkerültem. Lehet szó szerint is.
- Igazából csak úgy gondoltam sétálok egyet az első szinten pihenésképpen, és olvasok egy kicsit, de úgy tűnik ideje volt már, hogy ne legyen nyugtom… - reagálok sóhajtva- Jumpy Vigorként lehet ismerős neked,  de nem szeretném, ha ezek a jómadarak is tudnák, hogy hol lakom, úgyhogy egyelőre nem mennék még haza.- Egy évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy idebent fogok így utalni valaha egy helyre… Hihetetlen mekkora szerencsém van, hogy megismertem Shut, Junt, Charitont és Kiwit, meg a többieket… - De hálás lennék, ha elkísérnél - mosolygok rá. Most igazából bármi kellemesebb gondolat, minthogy egyedül maradjak…

-De ezek szerint felétek is lelassult mostanság az élet?- kérdezek, már csak azért is, hogy ne álljon be afféle kínos csend, meg azért, mert az ő céhét is majdhogynem teljes egészében ismerem. Chant is, Eikit is, na meg ott van Seishin, aki bár nem sokat, de mesélt a többiekről is, akikkel már találkozott.
Egyénként kicsit megnyugtató a gondolat, hogy nem csak a mi "házunk táján" nem történt mostanában semmi izgalmas. És itt gondolok a szó negatív értelmére is. Senki miatt nem kellett mostanában aggódni. Szóval igazából ez egyáltalán nem rossz dolog, csak a szürkesége a hétköznapoknak kezdett már nyomasztóvá válni.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi2217/2300Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Danee on Csüt. Feb. 08 2018, 13:24

Örültem a véletlen találkozásnak, vagy épp ellenkezőleg, a fenébe kívántam?
Egy dologban voltam csak biztos, hogy hosszú ideje nem találom a harmóniát önmagammal.
Ilyenkor aztán van minden, egyik véglettől a másikig, szörnyű érzelmi libikóka, mely a külső szemlélő számára
jobbára nem több, mint fásult arckifejezés.
Miért is kívánnám a fenébe a találkozást: Mert senkivel sincs kedvem találkozni, inkább lennék magamban,
hogy ne halljam mások kérdéseit, ne kelljen felelnem rájuk, hogy békén hagyjanak, ne kelljen megfelelni nekik,
és ne kelljen erőltetnem, hogy megtaláljam a dolgok pozitív felét, ne kelljen mosolyogni, amikor úgy érzem, nincs rá okom?
Bezárkózni, összehúzni magam kicsire és várni, hogy csoda történjen, jöjjön valami angyal, aki csupa szeretet meg ilyenek.
De egy lovagból ugye ezt a szintű depressziót senki nem nézné ki?

Miért örülhetek ennek a találkozásnak? Mert egyáltalán szólnak hozzám? Örülnek a társaságomnak, vagy legalábbis így vannak vele még az elején? Chakna a kazamatában sem bírált, nem volt egy rossz szava, most meg egyenesen a hősének kiáltott ki, ami szerintem erős túlzás, talán segítségére voltam, megkönnyítettem a dolgát. A puszta tény, hogy nem ítélkezett és erőszakolt rám mindenféle megoldást az állapotomra, már önmagában üdítő volt. Egyébként is, a szép, kedves és visszafogott lányok társaságát mindig is nagyra értékeltem.

- Oh, a Jumpy Vigor ... hmmm - mélyedtem el magamban, felsorakoztatva elmémben, amit eddig a céhről megtudtam
- Persze, szívesen elkísérlek - zökkentem vissza a valóságba, igyekezve valamiféle mosolyt avatni az arcomra
- Igen, Chanceryvel már egy ideje nem találkoztam, és nem tudom mennyire elfoglalt, vagy mi oka a bezárkózásuknak a párjával, de annyit legalább tudok, hogy él, és időnként hallom, vagy látom nyomát, hogy azért tesz-vesz a céhházban
- Eiki, nos... mostanában mindig elkerüljük egymást, mintha egészen más dolgok foglalkoztatnának kettőnket
- Yachit szinte egyáltalán nem is ismerem, pedig aranyosnak tűnik, de még csak kristály készítésre kértem fel
- Joeyval még csak nem is találkoztam eddig
- Van két új tagunk is, Simeon az egyikük, de róla nem tudtam meg semmit se, nem is nagyon látom nyomát, hogy tenne bármit is
- és Seishin, állítólag te vagy a húga, ez igaz? Én mutattam meg neki a céhházat
- Mi a helyzet nálatok? És egyáltalán, honnan jött ez a céhnév? Én eredetileg még Artesnek ismertem.

Igyekeztem nem lemaradni, és tartani a lépést Chakna mellett, de nem nagyon néztem, merre vezet

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi7010/7300Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Chakna on Vas. Feb. 25 2018, 15:20

Az biztos, hogy jövök egyel Daneenak… Úgyhogy határozottan örülök, hogy összefutottunk.
Jelzi, hogy kicsit megnyugodtam, hogy szokásomhoz híven elkezdem figyelni, Valahogy úgy néz ki, mint aki még nem tudja mi a véleménye erről a találkozásról… Hát… Remélem kicsit majd felvidítom az együtt töltött idő alatt… Nem, nem fogok mondani ezzel kapcsolatban semmit… Az sosem segít, sőt…
Gondoltam. Bármilyen nagynak is tűnik Aincard… ahhoz éppen eléggé kicsi, hogy akik kezdettől fogva játszanak, vagy akár csak több éve a játékosok  közül sokakat, a céhek közül pedig majdnem mindegyiket ismerjék.
Az izgalmat követkő megkönnyebbültséggel hallgatom ahogy a céhéről beszél. Channal én se találkoztam sokszor, és akkor is kissé zárkózott, de rendkívül jószívű lánynak tűnt. Új információ, hogy van párja, de örömel tölt el, hogy van aki vigyáz rá. Egy olyan kaland elég közel tudja hozni egymáshoz az embereket.
Eiki pedig néha furcsa, de kedves figura, akiről ki tudja mikor merre jár éppen, és mivel foglalatoskodik. Ezek szerint ez a céhen belül is így van. Azért remélem majd kicsit jobban a bizalmába fogadja őket, és tudnak majd vigyázni rá.
Yachit, Joeyt és Simeont még nem ismerem, de ezekszerint ez nem véletlen. Na és ér egy kis meglepetés is. Azt tudtam, hogy Sei elkezdett céhet keresni, és nagyon örültem is neki, mert én nem tudok állandóan vele lenni, így viszont másra is számíthat. De azt még nem mesélte, hogy be is lépett. Lehet meg akart lepni vele, úgyhogy megvárom majd, hogy ő meséljen.
- Én vagyok az idősebb, úgyhogy technikailag a nővére vagyok. Afféle fogadott testvér. Szóval…- válaszolok az első kérdésre vidáman - Ha kérhetek ilyet, vigyázzatok rá ti is. -kérem mosolyogva, de komoly tekintettel.  Nem szeretném, hogy csalódjon a húgocskám…
- Azt hiszem nemrég megtörtént a céh történetében a második összeomlás, és talpraállás… - mesélem kicsit elkomorodva.- Az elsőről csak hallomásból tudok. Az első céhvezér halála után lett Artesból Jumpy Vigor. Most pedig megint eltűnt a céhvezérünk, úgyhogy újabb váltás volt, és Golden Heart lettünk.- Nem akarok sokat beszélni róla. Már nem érint olyan mélyen a téma, de még mindig fájdalmas. Egyedül az a tudat könnyíti, hogy Jun és Shu nem haltak meg… még…  Nem haladok már sietősen, eléggé eltávolodtunk már a helytől, hogy jó időbe teljen mire talán megint a nyomunkra akadnak, úgyhogy alkalmazkodom Danee tempójához. A legegyszerűbb teljesen eltűnni a teleportkapu, így nem teljesen figyelve merre, de annak az irányába haladok.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi2217/2300Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Danee on Kedd Márc. 06 2018, 21:09

- Ja, hogy fogadott! Úgy már érthetőbb, tudod, nem találkoztam még testvérekkel, de még csak unokatestvérekkel sem, mióta bekerültem
- Bár nem kizárt, hogy vannak
- Persze, persze vigyázni fogunk rá -
bólogattam szófogadóan, de azt jobb ha nem említem akkor neki, hogy miket műveltünk a szobámban, még a végén ferde szemmel nézne rám, vagy rosszabb

- Második összeomlás?  -
kérdeztem vissza teljesen meglepetten. Bár nem tudom náluk a céhben mit számítanak eddig összeomlásként, de amikor Jun vette át a stafétabotot, Shukaku bábáskodása mellett, azt simán el tudom képzelni egynek.
- A Jumpy Vigor még megvan, de a Golden Heartról most hallok először. Szóval eltűntek, fura. Valahogy nem rájuk vall. Ki lépett a helyükre?
- Az első céhvezért még ismerted, Anatolet? Nekem volt szerencsém ismerni, ő lett a példaképem is egyben -
meg amolyan apa-figura, azt az első találkozást meg a rövid bunyót sose felejtem el.

Fura, csak kettesben sétálgatunk, és mégis teljesen más emberekből beszélgetünk...
Csendben burkolóztam egy kicsit, csak hogy összeszedjem a gondolataimat.
Fejem előre hajlott, ahogy a járdakövek formáit kezdtem el nézegetni, miközben a gondolataim képek formájában vetültek ki magam elé.

- És Te? -
kérdeztem csak így, s néztem fel egyenesen rá, bele a két sötétbarna szempárba
Őszintén szólva nem tudom, mit is akartam kérdezni, csupán azt tudtam, hogy nem akarok folyton más dolgokról beszélgetni, mikor róla sem tudok szinte semmit sem
- Mármint, izé ... -
zavart mosollyal és rövid halk kacajjal próbáltam elütni a bénaságom élét - Neked mi a történeted? Hogy kerültél a SAO-ba?
- Úgy értem, mi vett rá Téged lányként, hogy egy VR játékkal játsz, ami ráadásul MMORPG?

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi7010/7300Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Chakna on Pént. Márc. 09 2018, 15:47

Határozottan jót tesz ez a beszélgetés az előbbi feszültség után… Mosolyogva, vidáman hallgatom, és mesélek ha kérdez.
Hálásan, és boldogan mosolygok rá, amikor biztosít róla, hogy vigyázni fognak Seire. Érzem én, hogy valamit elhallgat. De nem faggatom. Sei felnőtt már, el tudja dönteni kikkel barátkozik. Én csak azt szeretném, ha biztonsában lenne a társaival, és erre ki mást kérhetnék, mint egy lovagot?
Elsőre nem érti, miről beszélek, de folytatom, mert a többiből biztosan összeáll a kép, hogy mire gondolok.
- Emellett a név mellett döntöttünk közösen- bólintok- Ezzel is jelezve, hogy valami újat kezdtünk.-teszem hozzá még mindig halvány mosolyommal, de kissé elmerengve.
- Egyelőre életben vannak… csak elvonultak a világtól…-igyekszem pozitívan állni a dologhoz… Nekem is kell a bíztatás.- Még nem teljesen stabil a helyzet, egyelőre együtt próbálunk boldogulni.-válaszolok a kérdéseire.
Tényleg kicsi ez a világ… Mindenki mindenkit ismer, legalább látásból, aki számít.
- Nem voltam olyan szerencsés…-nézek oldalra kissé zavartan… A történetek alapján amiket hallottam, szerencsémnek érezném, ha megismerhettem volna a tragikus véget ért céhvezért.- Tudod… alig másfél éve kerültem be a játékba…-teszem hozzá, magyarázatként.
Nem csak ő, én is elmerülök kicsit a saját gondolataimban. Másfél év… és rengeteg dolog történt közben… Depressziós voltam hónapokig, aztán néhány ember segítségével talpraálltam, és egyikük abban is segített, hogy megszabaduljak a múlt, és a tragédiám béklyóitól. Nem, nem felejtettem el… de már nem határozza meg az életemet… Ott van, ahol lennie kell. A múltban, nem pedig a jelenben... És bár nem mondtam még neki... És nem is fogom... Egyáltalán nem illene a kapcsolatunkba, de ettől függetlenül... Nagyon hálás vagyok ezért Tachinak. Ha más nem is, ez valószínűleg oda fog kötni hozzá.
Az újabb kérdése húz vissza a pillanatba. Először kérdőn pillantok rá, mert a kérdés a levegőben lóg. A mosolyára és nevetésére én is elmosolyodom.
Közben újra lepörög előttem a belépésem előtti hónap… és az azelőtti év… És a kérdés, hogy vajon… elmondjam neki?
- Tudod…-kezdek neki még mindig hezitálva kicsit- Én csak egy bolond voltam, aki beleugrott valamibe, amiről fogalma sincs, mert azt hitte segíthet…-foglalom össze röviden, és egyelőre konkrétumok nélkül a történetet. nem tudom folytassam-e, vagy ne… Végülis alig ismerem… Közben fürkészem az arckifejezését, hátha ebből jövök rá valamire, ami segít... Jah.. ha ez olyan egyszerű lenne...

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi2217/2300Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Kanami Minagawa on Szer. Jan. 23 2019, 20:17

Egy kő, még egy kő, aztán még egy...
Rugdostam a városban pár követ miközben sétálgattam unalmasan. Nem messze tőlem láttam meg Ká unott arcát, mintha ő is unatkozna, de asszem az utolsó üzimre még mindig nem írt vissza. Gyorsan lenyitom a menümet és lecsekkolom. Semmi.

Chö.

Minden üres lett odabent. Semmi kedvem nem volt vele így találkozni, de ekkor hirtelen odalépett mellém egy kis surmó kölyök.

-Hé-Hé!-Intett be nekem ez a kis farok, már éppen szorítottam össze az öklömet, mikor hozzátette:-Ha kitudod zökkenteni azt a zombi fazont, akkor adok 50 aranyat.-mutatott egyenesen Kára. Ledöbbentem. Szóval valaki azért fizetne, hogy menjek oda Kához és zökkentsem ki? Vajon mi lelte a lovagot, hogy ilyen kell neki?
-Na először is öcsi a beintést hanyagoljuk... Másodszor pedig... legyen benne vagyok. Előre fizetsz.-A srác már adta is át nekem az összeget kicsit mosolygósan. Úgy néz ki tényleg fontos neki.
Minden esetre ezután elindultam Ká felé. Alig pár lépés volt addig, de mintha évekbe telt volna. Utoljára... nos effektíve a karácsonyi zombikalács kazamatában láttam ott még rendben volt, de aztán amikor lementünk abba a fura másik kazamatába... Nos azóta nem beszéltünk, lehet őt is megviselte.

De mivel kéne őt kizökkentenem? Nem tudom mi lehet az ami megdöbbenti eléggé. Egy ütés? Nem az nem jó, túlságosan hozzászokott tőlem. De akkor mi?
Gondolkodtam mire a háta mögé értem.
Nem dermedtem le viszont, vitt a szívem sugallata, így hátulról elkaptam és jobb kezénél megfordítva egy jó nagy csókot adtam neki.

-Férjem létére elég ritkán látogatsz meg még mindig! Vagy mivan annyit arénázol? Vagy csak a kocsma megy?
-Na igen egy másik idősíkon lehet simán bevertem volna a buci fejét. De talán ez kizökkenti majd eléggé, ha csak egy pillanatra is.
Ugyanakkor kellemesen csalódtam, nem is esett annyira rosszul egy kis melegség, bár még nem tudom, hogy hogy fog reagálni mr. zombie.

_________________
Nyugati rész - Page 13 538AV1

Karakter dala:Bad girls
Kanami Minagawa
Kanami Minagawa
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 310
Join date : 2017. Nov. 29.
Tartózkodási hely : Sötét pince sarkában

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi2574/2700Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (2574/2700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by K1 on Szer. Jan. 23 2019, 21:05

Egy dúc mellé még egy dúc az együtt már egy pár dúc. A poénjaimon még van mit csiszolni viszont sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mikor ez a kis közjáték játszódott. Nem sokkal ama grandiózus esemény után zajlódott, ami végett megváltozott az addigi életem. Gondolom, mindenki ismeri az emosókat bár manapság ennek a dívatnak, leáldozóban van a szénája. Annyi különbség volt köztünk, hogy én nem hordtam sötét ruhákat, nem fésültem a hajamat a szemem elé, és nem hallgattam pocsék zenét. Ellenben egyáltalán nem zavart, ha esetleg valami oknál kifolyólag az életemet vesztettem volna. Máskor, ha valakinek szüksége volt segítségre azon nyomban akcióba léptem pár pillanatnyi vacilálás után. Akkor viszont nem igazán érdekelt mi történik másokkal, röviden szólva tojtam az egész világra, de. Volt egy apró kivétel, amire nem tudtam nagyon magyarázatot adni és még most se sikerült. Egyik alkalommal megláttam egy cuki lányt, aki elesett az utcán, egész pontosan én löktem fel. Azon nyomban bekapcsolt benne a védő nő, azaz védő férfi ösztön és felsegítettem, majd tüzetesen átnéztem nem lett-e valami komolyabb baja. Az egész világ elmehetett a francba, de valami oknál fogva a cuki legtöbbször aranyos lányok megszállottja lettem. Akárcsak egy megkergült környezet védő, aki erőszakot is képes alkalmazni csakhogy megvédje imádata tárgyát.

Röviden, tömören és velősen ennyit az állapotomról most pedig jöjjön, aminek jönnie kell. Egyszerűen mentem az utcán majd minden figyelmeztetés nélkül valaki elkapott, megfordított és megcsókolt. Nem egy baráti puszira gondoltam, hanem egy igazira, amit csak a szerelmesek szoktak egymásnak adni. Először köpni, nyelni nem tudtam csak tátogtam, ami nem festhetett rólam valami jó benyomást. Így utólag azért örülök, hogy nem egy fickó smárolt le, az azért tényleg durva lett volna. Ráadásul valami olyasmit mondott, hogy férje révén ritkán látogatom. Nem értettem miért mondott nekem egy idegen nő majd szép lassan rájöttem az, aki így letámadott az nem más, mint Kanami. Először kissé megrémültem tettem egy lépését hátra majd mikor minden tudatosult bennem a rémület is eltűnt a szememből.
- Csak te vagy az. – egy olyan ember hangnemében mondtam, mint akinek a vállát a világ összes terhe nyomja.
Tudtam, hogy ő elég csélcsap nőszemély és vannak furcsa tréfái.
- Mit akarsz tőlem? – olyan arcot vágtam, mint akit nagy bánat nyomaszt, vagy pedig aki húszon négy órán keresztül megállás nélkül vedelt.
- Férj? – ránéztem a kezemre, de nem láttam gyűrűt, de ezzel elárultam, hogy felkeltette az érdeklődésemet.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 545
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi1576/1700Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (1576/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Kanami Minagawa on Szer. Jan. 23 2019, 21:36

Vannak pillanatok amikor komolyan elgondolkodom, hogy normális emberekkel vagyok-e körülvéve.

Na de elmondom miért. A fejemben ez a jelenet úgy nézett ki, hogy odamegyek megtörténik ami megtörtént és utána pánikol, elnézést kér, megint pánikol és utána talán magyarázat és más téma a befejezése képpen.
Persze lett volna sok egyéb út is amit el tudok képzelni, de ami történt, nos... actually.... egyik sem azok közül.
Néztem is rá mint döbbent boci a traktorra.

-Mi az, hogy csak?-förmedtem rá, de nem hagyta itt abba. Csípőre tettem a kezemet és csúnyán néztem. Még...
-Hogy-hogy mit?-nos asszem ebben a pillanatban kiakadtam egy kicsit, hiszem amikor a kezére nézett behúztam neki egyet.-Te tuskó! Te állat! TE BIRKA!-kiabáltam rá a végén már, de amíg ő bármit tett volna fordultam kettőt, hogy megnyugodjak. Közben jól láttam, hogy az emberek már megint csúnyán néznek ránk. Mint anno amikor az a kettő összekötött minket.
-Nézd... Bocs. De tavaly óta egy szót nem szóltál és most meg ez mintha az ellenséged lennék beszéd! Felháborító, szóval nem tudom mi bajod van, de azt hiszem azért a templomi buli után több járna nekem.
Fakadtam ki rá. Nem szokásom, de jó érzéssel töltött el.
Kicsit meg is nyugodtam, legalábbis mostmár annyira, hogy mosolyogva nyújtsam a kezemet neki.
-Szóval férjecském, merre kolbászoltál?

_________________
Nyugati rész - Page 13 538AV1

Karakter dala:Bad girls
Kanami Minagawa
Kanami Minagawa
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 310
Join date : 2017. Nov. 29.
Tartózkodási hely : Sötét pince sarkában

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Nyugati rész - Page 13 Vo36oi2574/2700Nyugati rész - Page 13 2yjvlht  (2574/2700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nyugati rész

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

13 / 15 oldal Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.