[Küldetés] Lady Eiko Margery's Fun Times: Cupido (K1)

Go down

default [Küldetés] Lady Eiko Margery's Fun Times: Cupido (K1)

Témanyitás by Kohiruimaki Karen on Pént. Szept. 28 2018, 19:14

Alig teszed le a tollat, a Lady egy pillanat alatt elmarja előled az újságot, s hosszas elemzésbe fog. Egy ponton még egy saját könyvet is előkap az övéből, majd azzal is egyezteti a válaszaid, mielőtt felderül az arca.
– Látom már, hogy kihez mész és végtelenül boldog vagyok tőle! Meg kell mondanom, hogy nem gondoltam volna, hogy olyasvalakit találok nekik, mint amilyen te vagy, de a világ bebizonyította, hogy sosem szabad feladni a reményt. – Ezzel a farkával kinyit az asztal alatt egy ládát, – melyet eddig nem érezhettél, hiszen lenyeste a lábaid, most azonban, hogy visszanőttek, határozottan rúgsz bele egy nyújtózás közben. Eiko-t úgy tűnik nem zavarja, mert egy kis kristályt nyújt át, majd mindkét kezével megfogja a tieid, mielőtt elengedi a kis kövecskét. Na vajon mivel adta oda? Egy kacsintást ejt meg feléd, aztán villanás, melyet már bőségesen megismerhettél.

[Hétfő]

Egy hatalmas, vöröslő pusztaságon találod magad, s alig kell körültekintened, hogy felismerd, a második emelet lerombolt részén tartózkodsz. Már persze, ha ezúttal józan vagy, és nem akarod újra eljátszani a „részegvoltamnemtudommitcsináltam” klisét. Remélem nem.
Ott ácsorogsz tehát, s épp kezd visszanőni a nyelved, a lenyelt gyógyfőzet hatására. Egy nagy sóhajtást ejtesz meg, hiszen a találkozásod Lady Eiko-val igen mély nyomot hagyott benned, de olyan rövid ideig tartott, hogy talán vissza is kívánkozol. Talán. Vagy bárhol akarsz lenni, csak ott nem. Egy sziklára siklik a tekinteted végül, amibe kék jelet vágtak az itt pusztító koboldok. Most azonban más furcsaság is megjelenik a kövön. Hosszú, pikkelyes karok kapaszkodnak fel, majd lassan utána megjelenik a gazdájuk is, aki guggolva méreget téged sárga hüllőszemével. Meg kell vallanod, Lem ennél szebb volt, bár abban sem teljesen lehetsz biztos, hogy ők egy fajba tartoznak. Azt azonban könnyedén leszűröd, ha a retro rajzfilmeket ismered, hogy a mozgása igencsak hasonlít egy bizonyos figurára. Halloweeni mesében szerepelt. Vagy karácsonyiban? Nem egész biztosan az előbbi, mert Marilyn Manson is feldolgozta a főcímdalt. Na abban volt a főszereplőnek ilyen mozgása.
A gyíklény úgy méreget, mint aki soha nem látott még embert, aztán birizgálni kezdi a nyakláncát, miközben hallhatóan megered a nyelve.
– Téged pottyantott ide Lady Eiko Margery? Te fogsz nálam vendégeskedni? – A hangja érces, mintha egy öreg embert hallanál, aki végigitta az életét és erős dohányosként járja a világot 50 éve. Viszont a tekintetéből jóval fiatalabbnak tippelnéd. Viszont mielőtt megkérdezhetnéd, újra szóra nyílik a szája. Amit furcsának találsz, hogy egyáltalán nincs kígyónyelve. Sőt, ha szemfüles vagy, még azt is láthatod, hogy az emberi nyelvre megszólalásig hasonló van az ő szájában is. Vajon tudatos tervezés, vagy szimplán nem foglalkoztak ilyen aprósággal a készítők? – Gyere! Itt kint nem biztonságos. Kövess idegen. – Leugrik a kavicsról, majd elindul. A válla felett veti hátra a bemutatkozását. – A nevem Yggut, majd fedél alatt beszélgetünk, most követned kell. – Négykézláb indul előre, s bár a mozgásából látod, hogy séta csupán neki a dolog, mégis kocognod kell, hogy lépést tarts vele.
Kohiruimaki Karen
Kohiruimaki Karen
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2018. Aug. 05.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lady Eiko Margery's Fun Times: Cupido (K1)

Témanyitás by K1 on Hétf. Okt. 01 2018, 01:20

Nyugodt szívvel mondhatom, hogy ez a nap nem is indulhatott volna jobban. Reggel mikor felkeltem a szobámban majd lementem ebédelni pont abban a pillanatban készültek el a kedvenc ennivalómmal, így frissen fogyaszthattam. Ráadásul akkor kezdődött valamiféle akció, így kedvezményesen vásárolhattam. Így tele hassal léphettem ki az épületből ahol ismét bebizonyosodott, hogy Fortuna a kegyeibe fogadott. Vagyis abban a pillanatban nem így tűnt viszont később mindenre fény derült. Ép hogy kiértem egy srác teljes sebességgel belém rohant, amitől mind a ketten a földre zuhantunk. Ha ez nem lett volna elég, éppen egy csodálatos gyümölcs levet kortyolgattam, ami a becsapódáskor leesett és pixelekre bomlott. Én pattantam fel elsőként majd kifejtettem a véleményem az ő eszeveszett száguldozásáról.
- Hé, ember nem tudsz figyelni, vagy csak a szemeid dísznek vannak?
Máskor nem szoktam kiabálni, de ez a tökfej komolyan kihozott a sodromból és még elnézést sem kért tőlem. Úgy döntöttem most kiállok magamért ezért megragadtam a gallérjánál fogva, felemeltem és szolidan nekinyomtam a falnak.
- Ugye tudod, amit tettél az rossz? Nagyon rossz.

Váratlanul felbukkant egy barna hajú copfos, fiatal lány és látszólag nagyon aggódott valakiért. Arra számítottam, hogy a fiúja miatt aggódik és, hogy majd leordítja a hajamat a fejemről.
- Hogy van az én édes kis szőrmókom? Bántott téged az a csúnya rondaság? Majd én ellátom a baját.
Majd lehajolt és felvett egy sündisznót vagy legalábbis valamit, ami nagyon hasonlított egyre. Ezután piros pozsgás és főleg mosolygós arccal felém fordult.
- Megmentetted az én kincsemet. Sosem fogom tudni meghálálni, te egy valódi hős vagy. Láttad, hogy ellopta az én mindenemet és azon nyomban nyakon csípted?
- Mondhatjuk így is.
A srác mondani akartam valamit, de én ismét nekicsaptam a falnak így benn akadt a szó a szusszal együtt.
- Te vagy az én hős lovagom.
- Hát a kasztom tényleg lovag….
- Valóban? Hisz ez pompás, akár egy mesében. – ezzel nyomott, egy puszit az arcomra majd elviharzott.
Ez nagyon jól esett, hogy azt hitte rólam egy hős vagyok így megfenyegettem a fiút legyen jó gyerek majd ellengettem.

Ez nem volt valami jó döntés mármint az, hogy teret engedtem az érzelmeimnek, mert így figyelmetlenné váltam. Szinte nem is láttam, hogy ki ütött le, csak egy kígyó bőrdzsekire emlékeztem mikor magamhoz tértem. A memóriám azon nyomban helyre jött amint megláttam a vendéglátónkat. Persze mindent elmagyarázott, hogy mi miért történt és kívülről nézve faarccal hallgattam végig. Egyetlen arcizmom sem rándult, nem beszéltem, igaz nem is tudtam volna a kivágott nyelvem miatt. Nem kiabáltam a hiányzó lábaim végett, de még nem is nyüszögtem, csak csendben figyeltem. Belülről viszont egészen más zajlott ugyanis annyira kétségbe voltam esve, hogy nem láttam és nem is halottam semmit. Bizonyára azt hitték milyen profin kezeli a helyzetet, de hatalmasat tévedtek. Mikor megkaptam a gyógyitalt szinte ösztönösen vettem el és gurítottam le. Amint visszanőttek a hiányzó végtagjaim az eszem is szerencsésen visszatért. Kissé csodálkoztam, hogy ki is ajánlott nekem feladatot, de nem szóltam semmit. A tesztet viszonylag rövid idő után sikerült kitöltenem, bár egyes részeinél alaposan el kellett gondolkodnom. El sem tudtam képzelni milyen ember találhat ki ilyesmit, de minden bizonyára nem mindennapi személyiség.
Pislogtam párat mikor az a gyíkhölgy megpróbálta kielemezni a válaszaimat és végre rájöttem nem kígyóbőr dzsekis férfiak támadtak meg. Azelőtt csak nagy szőrös malacok rontottak nekem meg undorító, kocsonyás nyálkák, a változatosság tényleg gyönyörködtet. Azt mondjuk nem egészen értettem mire gondolhatott azzal olyan, mint én. Mégis milyennek láthatott engem? Talán a külsőmre utalt, ami valljuk be elég jóképű és egyben marcona. Az is lehet, hogy az nem játékos karakterek volt egy különleges képessége, amivel megérezték ki nem nézett bele annak idején abba a tükörbe. Sokáig nem agyalhattam rajta, mert a kezembe nyomott egy kristályt és már ott sem voltam.

Körbenézve hamar rájöttem, hogy egy vöröslő pusztaságon vagyok, de nem tudtam kitalálni pontosan melyik szinten lehetek. Végigpörgettem a fejemben azokat a helyszíneket ahol azelőtt jártam, de nem hasonlított egyikhez sem. Egyben azonban száz százalékig biztos voltam, mégpedig nem lehettem magasabban, mint a kilencedik szint, ugyanis akkor pont ez volt az én szintem is. Tudom nem valami sok, de a többiekkel ellentétben én csak nemrég kezdtem el játszani és még volt hova fejlődnöm.
- Az a nő valami olyasmit mondott, hogy valakihez küld. Bizonyára segítségre van szüksége, bár úgy tudtam a játékos választja a feladatot és nem fordítva. - vagyis csak akartam mondani, de a nyelvem még mindig nem nőtt vissza ezért csak motyogtam.
Mondjuk ez sem lepett meg teljesen ugyanis tisztában voltam vele csak az a cég marad talpon, aki képes valami újat mutatni a kuncsaftoknak. Végül aztán a gondolataim átterelődtek arra, hogy egy npc képes lehet beleszeretni egy játékosba. Nem egyszer tapasztaltam, hogy rendkívül ember módon viselkedtek, néha már túl emberien. Lehet, hogy ostobaságot mondtam, de az az érzésem volt, hogy önálló személyiséggel rendelkeztek. Miközben azon filozofáltam mi a fészkes fenét kereshetek azon a kihalt területen, megláttam egy sziklát és azon egy különleges jelet.
~ Bizonyára nem viccből rakták ide ~ gondoltam magamban.
Nem sokkal később egy két lábon járó gyík, vagyis egy gyíkember telepedett a sziklára és úgy nézett engem, mint az öregasszonyok a kilós kenyeret.

Meglehet, hogy túloztam egy csöppet, viszont ez volt az első alkalommal, hogy hozzá hasonló lénnyel találkoztam. Vagyis képeken már láttam hasonlót, de azok rajzok voltak olyan fantasy filmekből meg könyvekből.  A kérdése kissé váratlanul ért igaz az még jobban meglepett, hogy képes voltam válaszolni.
- Persze. – mondtam röviden.
A hangja nagyon hasonlított egy idős alkoholistára, de nem akartam a borítója alapján elítélni a könyvet. Ráadásul nem is nézett olyan rosszul ki, talán ha lett volna választási lehetőség magam is ilyen szerettem volna lenni. Éles körmei voltak, zöld bőre és hosszú vaskos farka, ki nem hagytam volna egy ilyen lehetőséget. Megkért engem, hogy kövessem, mert oda kint nem biztonságos és én szó nélkül követtem. Négy kézláb járt és így nekem kocogó sebességre kellett kapcsolnom, hogy tarthassam vele a tempót, de nem igazán zavart. Inkább az idegesített, hogy a vendégének tartott, mert ez nem szerettem, ugyanis mindig az az érzésem volt, hogy csak teher vagyok mások számára. Bizonyára jobb dolguk is volt, minthogy engem pesztráljanak, legalábbis így gondoltam.
- K1, nagyon örvendek.
Kissé sajnáltam, hogy nem osztottam több pontot a sebességemre viszont így sem okozott sok gondot ez a kis testedzés.
- Nem vagyok valami atletikus, de ha gondolod, mehetünk gyorsabban is. – azért mondtam mert nem akartam, hogy az én alkalmatlanságom miatt fogja vissza magát.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 545
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Küldetés] Lady Eiko Margery's Fun Times: Cupido (K1) Vo36oi1576/1700[Küldetés] Lady Eiko Margery's Fun Times: Cupido (K1) 2yjvlht  (1576/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lady Eiko Margery's Fun Times: Cupido (K1)

Témanyitás by Strea on Csüt. Nov. 08 2018, 00:29


Kérem a mesélőt, folytassa a küldetést. Amennyiben ez vasárnapig (11.11.) nem történik meg, a játékot zárni fogom.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Lady Eiko Margery's Fun Times: Cupido (K1) Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Lady Eiko Margery's Fun Times: Cupido (K1) Vo36oi0/0[Küldetés] Lady Eiko Margery's Fun Times: Cupido (K1) 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lady Eiko Margery's Fun Times: Cupido (K1)

Témanyitás by Strea on Kedd Nov. 13 2018, 21:20


A küldetést lezárom, ennyi körért jutalom nem jár.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Lady Eiko Margery's Fun Times: Cupido (K1) Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Lady Eiko Margery's Fun Times: Cupido (K1) Vo36oi0/0[Küldetés] Lady Eiko Margery's Fun Times: Cupido (K1) 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Lady Eiko Margery's Fun Times: Cupido (K1)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.