Riko vs Ozi

Go down

default Riko vs Ozi

Témanyitás by Ozirisz on Hétf. Szept. 17 2018, 15:15

A Kezdetek Városának egyik kávézójában ücsörögtem egy csésze méreg erős kávé társaságában, közben figyeltem a körülöttem zajló beszélgetéseket, mondattöredékeket, amikor megütötte a fülem valami. Véget ért a hosszú felújítás, és újra megnyitott az aréna. Egyből elszállt a reggeli álmosság, ahogy felkaptam a fejem, és az éppen arról tárgyaló játékosoktól visszakérdeztem, hogy jól hallottam-e amit. Több se kellett, kapva az alkalmon, ideje lenne egy jó kis harcnak, a gyakorlás rámfér. Elég rég volt már, hogy pvp-ztem, és hát az igazat megvallva akkor sem voltam valami túl jó formában, legalábbis ami a végeredményt illeti. Úgyhogy muszáj leszek valamit tenni, hogy fejlődjek, vagy legalábbis be ne rozsdáljak teljesen. Na de kit kellene kihívni egy barátságos mérkőzésre? Hinari lett volna az első jelöltem, de még sajnos nem akadtam a nyomára. Tőle tanultam eddig a legtöbbet kardforgatás és párbajozás terén.
De így, vagy úgy, ideje lenne kamatoztatni ezt a tudást, és valaki szintben hozzámillő ellenfél ellen lenne az igazi. Be is villant az ötlet, és küldtem is az üzenetet Rikónak, hogyha van kedve egy párbajhoz, gyakorláshoz, akkor szívesen kiállnék ellene. Majd miután sikerült leegyeztetni egy időpontot, ami mindkettőnknek megfelel, elkezdtem az előkészületeket. A bossitem is már egy ideje ott porosodik nálam, amit Rosie hozzámvágott a tükör darabjaival együtt. Ideje lenne kipróbálni azt a vértet is, elvégre pvp-re lett kitalálva a képessége, elvégre ha már bossiteme van az embernek, akkor legalább alkalomadtán használja is. Plusz ott van a köpeny is, amit még Hinari az elrablása előtt készített, és a pontelosztása párbajoknál jobban jön, mint a meglévőé, a képességéről nem is beszélve. Kérdéses, hogy Riko mit fog kitalálni ellenem, elvégre nem úgy ismerem, mint aki nagyon hagyná magát, sőt, biztos okozni fog a lány egy-két meglepetést a számomra.

A megbeszélt időpont előtt már ott támaszkodtam az aréna bejáratánál, figyelve a járókelőket, várva, hogy felbukkanjon Riko. Majd ahogy megláttam, siettem is oda hozzá:
- Szia! Mizujs? - köszöntem a lánynak – Jó sokáig tartott, amíg felújították, de ahogy elnézem, a lényeg ugyanaz – állapítottam meg. - Egy kis gyakorlás sosem árt, meccs után meg ha gondolod, lóghatnánk együtt, vagy amihez kedved van :3 – tettem hozzá egy sejtelmes mosollyal az arcomon, és lenne bőven ötletem, mivel foglaljuk le magunkat a harc után Rolling Eyes
Nyilván Riko sem csak a harc miatt vette a fáradtságot, hogy eljöjjön, és az igazat megvallva miután az ember túl van a párbajon, és megvan az a jóleső fáradtság és persze a tapasztalati pontbeli fejlődés, azután jól tud esni egy kis lazulás, szórakozás. Egy megfelelően kiválasztott ellenféllel való párbaj meg nagyságrendekkel effektívebb, mint a céltalan farmolás a pusztákon, barlangokban, és hasonló helyeken. És nem utolsó sorban gyorsabb. Riko pedig már múltkor is említette hogy ő is 40 feletti szinten van, és ott már a mobok alig-alig dobnak valamicske expet...

_________________
Riko vs Ozi Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
Riko vs Ozi Vo36oi9303/9700Riko vs Ozi 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Ozi

Témanyitás by Rikomono on Szer. Okt. 03 2018, 15:30

Befutott ez az üzenet attól a sráctól. Az a baj, hogy a névmemóriám annyira pocsék, néha még a saját nevemet is elfelejtem, ha olyan napom van. Szóval ja, nem ugrott be, hogy ki üzent, de mivel egyáltalán tudott nekem üzenni, ezért minden bizonnyal nem egy totál ismeretlen arc talált meg totál véletlenül. És mivel azt írta, hogy párbajozni akar velem, semmi okom nem volt rá, hogy visszautasítsam a kihívást. Sőt, egészen felvillanyozott a dolog! A verekedés volt az életem, hogy a francba ne izgatna fel, ha péppé verhetek valakit?! Nyilvánvaló válaszom volt az időpontra a "minél előbb", és már szedtem is össze a cókmókomat, hogy leutazzak a magaslati levegőről a földszintre. Mindezt úgy, hogy fogalmam se volt, ki hívott ki.
Na persze amikor odaértem, a fickót meglátva már beugrott. Ez van, én csak úgy bírok neveket megjegyezni, hogy ha én magam adom őket. Az arcmemóriámmal viszont semmi gáz nincs, úgyhogy jó alaposan hátba csaptam a csávót köszöntésképpen. Na azért a nevét meg se próbáltam megjegyezni, jó lesz az Ozzy, amit kitaláltam én. Nem túl kreatív, de mivel olyan buta vagyok, mint a föld, ezért ez már nagy teljesítmény tőlem Wink
- Mizu? Hát, gondoltam elkenem a szádat. Idegenbe jöttél, kicsi huszár! - mondtam biztatóan, majd ránéztem az épületre. Nekem annyira nem hiányzott, bunyózni bárhol tudtam, az már tökre mindegy, hogy itt, vagy a sztyeppén a vadkanok között.
- A vigyorod alapján azt akarod, hogy a dugáshoz legyen kedvem Rolling Eyes - vontam le a következtetést a srác arcára nézve. Tutira tudom, hogy most azt gondolja, van egy csomó ötlete, de igazából csak ez az egy van - Elvihetsz kajálni. Ha nyersz, megvigasztalsz, ha én nyerek, akkor a dicsőségemre - közöltem vele. Ha belemegy, akkor majd megtanulja, hogy nem szabad ilyen könnyelmű ígéreteket tenni velem kapcsolatban, ha leráz, akkor az se baj. Én most harcolni voltam itt, és nem másért. Ha mást akarok tőle, akkor azzal keresem meg. Én már csak ilyen egyenes csaj vagyok, tetszik, nem tetszik.
- Rábízom a fantáziádra a csatateret - lapogattam meg a vállát, majd elindultam befelé szó nélkül. Harcoljunk már, harcoljunk! *.*
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Riko vs Ozi Vo36oi11216/10100Riko vs Ozi 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Ozi

Témanyitás by Ozirisz on Szer. Okt. 10 2018, 22:08

Nem kellett sokat várnom, Riko elég hamar ideért. - Majd meglátjuk, ki nevet a végén :3 – válaszoltam a lánynak a szájelkenős dologra válaszul. Elvégre nem azért megy alapból az ember az arénába, hogy elverjék. Mondjuk kíváncsi leszek a végkifejletre, Riko is elég magas szinten van, én sem panaszkodhatok, meg ugye a bossitemet sem ártana kipróbálni, mit is tud valójában.
A lány következő mondata meglepett. - Ennyire átlátszó lennék? - szólaltam meg újra, majd a  felvetett meccs utáni programmal értettem egyet – Részemről rendben :3 – sejtelmesen rámosolyogtam a lányra. Elvégre ki tudja, hol kötünk ki a kajálás után, amit valószínűleg pár pohárka alkohol is fog követni, utána meg szépen haladnak a dolgok..

Aztán jött a következő kihívás. A csatatér kiválasztása is rám hárult. Azon pislogtam is egy sort, de mire visszakérdezhettem volna, Riko már elindult befelé. Alapesetben a kihívott dolga a terep kiválasztása, és kicsit nyugtalanított, hogy a lány erről ilyen könnyen lemondott. Ennyire biztos magában? Vagy ennyire nem törődik az ilyesmivel? Pedig a pálya kiválasztása nem kis előnyt jelenthet, ha ismeri az ember az ellenfelet. Akár saját maga számára előnyös, akár az ellenfélnek hátrányos terepet alkotva akár a párbaj kimenetelét is eldöntheti. Nos... akkor szedjük össze, mit is tudunk. Riko tudomásom szerint gyűlöli a hideget, szóval egy havas-jeges pályával akár megnehezíthetném a dolgát. Ugyanakkor lehet úgy járnék vele, hogy pont fegyvert adnék magam ellen az ellenfél kezébe. Mint amikor Hinari ellen küzdöttem, és a korcsolyapályás ötlet is visszafelé sült el. Szóval, jeget semmiképp se, akrobatika nélkül nem lenne jó ötlet. Ha pedig Rikónak van akrobatikája, akkor szép nagy öngól. Nézegettem tovább a beállításokat, és közben egy másik dilemmát próbáltam feloszlatni: Nyílt terep, vagy bújócskázásra alkalmas hely? Hát, fogalmam sincs, Rikonak van-e rejtőzés-lopakodás kombója, csak azt tudom, hogy én nem költöttem efféle dolgokra, szóval előnyt nem sokat hoznék ki belőle. Szóval nyílt terep mellett döntöttem. Egy kialudt vulkáni krátert állítottam be alapnak. A talajt hamu borítja, helyenként kisebb-nagyobb kavicsok, sziklák. Bár kialudt vulkánról van szó, érezhető a felszín alatti hőség, amit áraszt magából. A pálya szélén meg néhány, élettelen, megperzselődött képződmény, ami valamikor még minden bizonnyal fa lehetett.
Majd miután végeztem vele, indultam az arénába, és a pálya túlfelén álltam meg. Türelmesen vártam, amíg az aréna átváltozik az előbb beállítottra, közben kapcsoltam egy Észlelés 3-at és egy Látás 2-t, biztos ami biztos.

Statok és miegymás:
http://ozirisz.xyz/sao/karakterinfo.php?ID=196

Ozirisz (44) - HP:210 | F:87 | E:120 | K:31 | GY:99 (109) | S:81 | P:85

Tárgybónuszok
Lángoló Nodachi: Támadásonként 1/6 esély 6-os lángsebzésre.
Agni: 8 tűz alapú sebzés és 8 (9) szabadon elosztható pont
Tükör Vért: 50 sebződés felett a sebződés negyedét széttörésekor visszasebzi
Obszidián Kalap: Minden további ritka/egyedi/legendás felszerelés/fegyver után +1 erőt ad.
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Kaméleon Köpeny: egy, a tárgy viselője által választott cselekvés garantáltan sikerül, akár támadás, akár képességhasználat.
A Viking Zerios Gyűrűje: harconként kétszer a használó életét, páncélját és cselekvéspontjait egy körrel azelőtti státuszukra állíthatja vissza, nem lehet egymást követő körökben használni.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot

_________________
Riko vs Ozi Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
Riko vs Ozi Vo36oi9303/9700Riko vs Ozi 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Ozi

Témanyitás by Rikomono on Pént. Okt. 12 2018, 14:42

- Hát, hogy te nem, az száz százalék! - feleltem magabiztosan. Még ha véletlenül ki is kapok tőle, vannak rá ötleteim, hogy töröljem le a vigyort a képéről. Én amúgy sem a győzelemért jöttem, hanem hogy kiéljem magam. Engem aztán nem érdekelt, hogy nyerek vagy vesztek, maga a bunyó volt a lényeg. Ha be tudok neki mosni egy igazán tiszta találattal, akkor már elégedetten fogok mosolyogni. Bele a srác képébe :3 Na persze ez nem ellene szólt, de azért nem sajnáltam őt se. Nem volt szent Ozzy se, még ha nyilván sokkal jobban esett nála szemetebb, mocskosabb, aljasabb alakokat verni. Az az igazi, a végtelen mennyei öröm! Már majdnem olyan jó, mint egy szaftos steak.
- Tudod hányszor láttam már ezt a tekintetet? Rolling Eyes - sóhajtottam fel - Ugye nem hiszed, hogy te más pasi vagy, mint a többi? ;P - veregettem vállon a srácot a meglepett arcát látva. Vagy ez, vagy azt hiszi, hogy ennyire degenerált vagyok. Mert az oké, hogy olyan hülye vagyok, mint a tök, de azért ennyire nem. És ajánlom neki, hogy ne nézzen le ennyire :3 - Most azt hiszed, hogy majd a kaja után - hívtam fel rá a figyelmét, hogy még mindig ugyanaz az arckifejezés ül a pofikáján. Majd meglátjuk, mennyire tud hangulatba hozni, de most nem láttam rá sok esélyt, hogy teljesül a fantáziája. Főleg, mivel perpillanat csak az érdekelt, hogy laposra verjem :3
Kíváncsi voltam, miféle pályát rak össze, bár engem őszintén szólva nem érdekelt, hol harcolunk. Inkább az foglalkoztatott, hogy mennyire ötletes a csávó. Nem fűztem hozzá sok reményt, mert az eddigiek alapján elég faék egyszerűségű csávó volt, aki a pia-szex vonalon mozgott gondolatok tekintetében. De érted, hátha meglep. Na nem mintha gáz lett volna az egyszerűségéből, hiszen engem is kínált az itallal, kefélni meg szeretek, szóval semmi baj nem volt ezzel. Sokkal többet nem vártam el, nem párt kerestem, vagy ilyesmi. Felkaptam a cuccaimat, és kisétáltam a kapun. Körbelestem, de csak egy sóhajra futotta tőlem. Ez körülbelül pont akkora kopárság, mint ami a fejében lehet. Tapostam kettőt, hogy lássam, mennyire poros a talaj. Ami nem mellesleg forró volt. Érted, forró volt a talaj a lábam alatt :3
Elindult a visszaszámlálás, én meg átgondoltam gyorsan, mit akarok csinálni. Jellemzően PvP-ben nem kell a kitartás buffom, mert elég rövidek ezek a harcok, meg nem tudom pontosan mire képes, szóval lebecsülni se kéne. Bár ha elsőre meglepném... végül is, miért ne, itt a fun a lényeg :3 Szóval ahogy véget ért ez a pár másodperc, megindultam előre, deeee... kések nélkül :3 Mint valami medve, megközelítettem puszta kézzel, és amint megmozdult, hogy rám támadjon, megpróbáltam lekontrázni a mozdulatát, megragadni a karját, és átdobni a vállamon. Ha minden jól megy, szépen hanyatt esik :3

Egy darab pusztakezes támadás 88 sebzéssel, nem fogyasztok CSP-t a gyűrű miatt.
Képességhasználat: ha sikerül a támadás és a képesség is, akkor elveszítesz 44 CSP-t. Ha csak a támadás sikerül, akkor is a földre kerülsz, de nem veszítesz CSP-t. Ha nem sikerül a támadás, akkor biztosan találsz a következő támadásoddal.


pontok és tárgybónuszok:
Rikomono (50. szint) - HP:200 | F:80 | E:2*72 | K:70 | GY:114 | S:65 | P:110

Razonek Tüskéje (A fegyverrel megütött játékos 5-ös mérgezést kap ami körönként sebzi (azonnal nem sebez, csak majd az ő körében), újbóli megütéskor a mérgezés leesik).
Tündérszalag Rúna (Szivárvány Köpennyel együtt használva, amíg a köpeny képessége aktív, a fegyverrel végrehajtott támadások 10%-kal többet sebeznek)
Pegazus Bakancs (egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.)
Szivárvány Köpeny (Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.)
Vikinggyűrű (az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)


Rikomono (Sebzés: 72 /kés, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Ozirisz (Sebzés: 120, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)

Rikomono (50. szint): 200/200 HP, 110 páncél, 325/350 CSP
Ozirisz (44. szint): 210/210 HP, 85 páncél, 155/155 CSP


A hozzászólást Rikomono összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 12 2018, 14:43-kor.
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Riko vs Ozi Vo36oi11216/10100Riko vs Ozi 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Ozi

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Okt. 12 2018, 14:42

The member 'Rikomono' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
Riko vs Ozi 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Riko vs Ozi 4766604173_492736719c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Ozi

Témanyitás by Ozirisz on Kedd Okt. 23 2018, 19:21

Riko magabiztos kijelentésére nem válaszoltam. Felesleges lenne, meg ennyi infó alapján értelmetlen a jóslás. Hacsak... ő nem tud valamit, amit én nem. Azt tudom a leendő ellenfelemről, hogy gyors mint a szélvész, és a két fegyveres harcmodornak hála rengeteg sebzés kiosztására képes, ahogy láthattam már bossharcokon is. Mindenesetre nem tulajdonítottam nagy jelentőséget a dolognak, elvégre Riko nem az a fajta lány, aki rágörcsöl a dologra, és pontról pontra mindent végigmatekol, hogy mikor hova osszon pontot, milyen itemet, képességet toljon el... Csak laza, és adja önmagát, aminek ez a fajta határozottság is része. Szeret harcolni, ha úgy van kedve. Tisztán emlékszek rá, milyen élvezettel írtotta halomra a koboldokat a Dakobolenbe vezető kazamatán és utána a városban. Nekem meg kapkodnom kellett, hogy jusson nekem is abból az osztagnyi koboldból, mert hát nagyon ment neki az aprítás...
És úgy tűnik tényleg átlátszóbb vagyok a kelleténél, és úgy ahogy van, szinte belelát a fejembe, ami azért kicsit nyugtalanító. De legalább annyi előnye van, hogy nem kell nagyon erőlködnöm rajt, hogy megértsen, ami meg azért nem egy utolsó szempont. - Hát, attól függ, mit értesz "többi" alatt... - válaszoltam a lánynak – Különben is csak önmagamat adom.
Majd amikor a meccs utáni kajálásra terelődött a szó, Riko egyből észrevette, hogy a gondolataim egy kicsit előrébb tartottak mint a valóság. Egy kicsit nagyon előrébb. - Megfordult a fejemben, igaz... - válaszoltam a lánynak, egyetértve a megállapításával - De addig még van egy kis dolgunk, utána meg majd ahogy alakul. Mindenesetre én nem vagyok semmi jónak elrontója :3 – fejeztem be, rámosolyogva a lányra.

Majd jött a megfelelő pálya kiválasztásával járó stressz, kicsit talán rágörcsöltem a témára, talán túlságosan is. Általában ide csak veszteni jártam, azt már nem is számolom, hogy pl. Hinari hányszor is mosta fel velem az aréna padlóját. Meg ugye ott volt Yuuki is, aki anno szépen kereszbe tett nekem. Igaz, voltak kisebb sikereim is, szegény Cearsot elég rendesen elpáholtam, igaz ő nem küzdött teljes erőbedobással. Azért íjjal ütlegelni az ellenfelet, mindenre utal, csak komolyságra nem. És mivel nem vette komolyan a küzdelmet, így eldőlt a meccs. Kíváncsi vagyok rá, hogy legközelebb hogy alakul, amikor rendeltetésszerűen használja a fegyverét...
Na de vissza a jelenbe, pályakiválasztás pipa, nemsokára kiderül, hogy mennyire jól döntöttem. Kételkedtem magamban, hisz amikor rám hárult a pályakiválasztás, sosem sikerült előnyömre fordítani. Most sem az volt az elsődleges célom, hanem az, hogy ne játsszak akaratlanul is az ellenfél kezére.
A visszaszámlálás alatt azon voltam, hogy beazonosítsam, merrefele van Riko, és merre fog egyáltalán megindulni, bár ezutóbbi megjóslásához édeskevés a tapasztalatom, a megérzéseim pedig rendre félrevezetnek hasonló helyzetben. Így hamar el is vetettem a dolgot, inkább a forró talajon lépdeltem ide-oda, várva hogy kezdődjön a harc. És több se kellett, ahogy megszólalt a gong, indult is felém a pálya túlsó végéből. Nekiiramodtam én is az enyhe lejtőn, igaz, nem tudtam beleadni minden gyorsaságot. Elég rendesen csúszott a talpam alatt a hamu, amit az enyhe lejtővel kombinálva nem épp egészséges, főleg akrobatika nélkül, így inkább a biztos talponmaradás mellett döntöttem mérsékelt sebességgel, minthogy dobjak egy szép nagy hátast vagy hanyattast. Úgy túnik jónak bizonyult a döntésem, legalábbis most. Igaz, azt nem vettem észre, hogy ellenfelem éppen fegyver nélkül támad, csupán az utolsó pillanatban tűnt fel, amikor a karom után nyúlt. Először kicsit megtorpantam, amit a váratlan helyzet hozott ki belőlem, majd egy ösztönös mozdulat, amivel kitértem oldalra. Tudatosan fel sem fogtam az egészet, és a kitérés is egy kintről megmaradt mozdulat volt, amit pár határozatlan lépés, tántorgás követett. Aztán miután sikerült megtartanom az egyensúlyom, és kellőképp stabilan álltam, lendítettem is a nodachit. Nem a legszebb mozdulat, csak egy hanyag lendítés, de a célnak pont megfelelő. Riko még amíg hatőkörön belül van, szépen levisz egy kicsit a páncéljából. Talán még az életéből is. - Hát, ez nem nyert hangszórót :3 – szólaltam meg a lány próbálkozásaira reagálva. Fogalmam sincs, hogy mi volt Riko terve, de egész biztos, hogy nem ez. De felettébb gyanús. Miért indul neki a harcnak... fegyverek nélkül? Nem tűnik annyira komolytalannak, főleg nem ha harcról van szó... Mindenesetre én inkább hátráltam vagy pár métert, és vártam, mihez fog kezdeni most a lány.


// egy támadás Rikora 120 sebzéssel, Vikinggyűrű miatt nem fogyasztok CSP-t.
// Riko elvétett támadása és képessége miatt erre a körre nem kell dobnom
// a kockadobás a Nodachi tűzsebzésére megy (6-os esetén +6 tűzsebzés, egyébként semmi)

_________________
Riko vs Ozi Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
Riko vs Ozi Vo36oi9303/9700Riko vs Ozi 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Ozi

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Okt. 23 2018, 19:21

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás


'Római stílusos 6-os' :
Riko vs Ozi 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Ozi

Témanyitás by Rikomono on Szer. Okt. 31 2018, 16:58

A pasikkal egy komoly gond volt. Hiába nem volt mind tökre egyforma, vagyis nem kapartam mindegyiktől a falat öt perc után, lásd ezt a díszpintyet itt, aki nem ostoba szövegekkel jött, hanem mondjuk megkínált piával meg ilyesmi, és kivételesen még jóképű is, ráadásul tud gitáro... öhm, elkalandoztam. Szóval a lényeg az, hogy onnantól kezdve, hogy be akarnak jutni a bugyimba, az összes pasi egysejtűvé válik. Egy kaptafára gondolkodnak. Szerveznek valami programot, mondjuk iszogatás, bunyó, romantikus vacsora, vidámparki hülyülés, stb, de a zsebükben már ott lapul a gumi, hogy majd utána azt tegyük, "amihez kedvem van", vagy majd "meglátjuk, hogy alakul." Oké, ez nem igaz száz százalékig, mert van a töketlen fajta, aki a "randi" után nem próbálkozik be, csak ábrándozik és este kiveri rám, meg van az a fajta is, aki kerek-perec megmondja, hogy dugni akar, de az nem csinál előtte programot, és különben is, bunkó szövegekkel jön, szóval kurva egyszerű kiszűrni őket. Meg a töketleneket is. Legalábbis számomra egyszerű, aki a fél életét olyan fiúk között töltötte el, akik csak a mellemet meg fenekemet tudták bámulni kábé.
Jó, persze, ha nem ez lenne a menet, hanem azzal jönne egy srác, hogy "meghívlak egy kávéra, cserébe szopj le", akkor ezerből kilencszázkilencvenkilenc csaj pofon baszná, és én lennék az ezredik, aki röhög egyet, és értékeli az őszinteséget. Aztán valószínűleg tökön rúgnám. De akkor is, dögunalmas mindig azt látni, hogy játsszák az eszüket, miközben mindkét fél pontosan tudja, miről van szó, amikor azt mondja a fiú, hogy csináljuk azt, "amihez kedved van." Rossz esetben hülyének nézik a csajt, mint Ozzy most engem, de a fiú mentségére legyen mondva, legalább beismerte a bűnét. Ettől függetlenül ma nem lesz semmi, hiába reménykedik, és hiába legyintettem rá egy fáradt sóhajjal, szerintem nem fog neki leesni Rolling Eyes
Nem idegesített fel, szóval legalább nem idegből mentem neki. Nekem ez a harc szórakozás maradt, úgyhogy azon se akadtam fenn, hogy nem sikerült rendesen megfognom, és ki tudott bújni a dobásból. Egy ilyen fail után alapból is sebezhető vagyok, ezen a csúszós, ingatag talajon meg pláne, úgyhogy a srác telibe kapott a kardjával, konkrétan fel is borított. Azért kicsúszott egy "basszameg" a számon, de sikerült legalább úgy feldőlnöm, hogy ki tudtam támasztani. Nem próbálkoztam újabb a hülyeséggel, inkább segítségül hívtam a topánkámat, aztán előrántottam a tőrjeimet, és támadásba lendültem újra. Övön alul akcióztam, konkrétan a combját akartam felhasítani, majd egy félfordulattal ki akartam egyenesedni, és menet közben megvágni valahol felül. A karját, a mellkasát, a vállát, ami éppen sikerül. Aztán az is lehet, hogy eltaknyolok újra Rolling Eyes


Pegazus Bakancs képi: megfordul a találati arány, én találok kettestől, te meg hármastól.
Támadás 2*72 sebzéssel, ha az első csapás talál, kapsz egy ötpontos mérgezést is, ami addig marad, amíg újra el nem talállak az első késsel.

Rikomono (50. szint): 184/200 HP, 0 páncél, 250/350 CSP
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Riko vs Ozi Vo36oi11216/10100Riko vs Ozi 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Ozi

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Okt. 31 2018, 16:58

The member 'Rikomono' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Riko vs Ozi 4766609959_af0c0eb7c7_s Riko vs Ozi 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Ozi

Témanyitás by Ozirisz on Pént. Nov. 02 2018, 17:35

Riko reakciója alapján valahogy kezdett körvonalazódni, hogy ma valahogy tényleg nincs valami sok kedve az aréna és a kaja utáni programokhoz. Lehet, hogy a holdfázisokhoz van köze? Benne van a pakliban, avagy nem lehet minden tökéletes. Na nem mintha nagyon bánnám, egyelőre első a harc, azzal úgyis letudjuk a napi fejlődést, ami nem egy utolsó szempont. Utána meg ha mást nem, akkor harapunk egyet és beszélgetünk egy jót, elvégre amúgyis alig ismerjük egymást, szóval sosem árt, ha megtudunk a másikról ezt-azt.
Ami a harcot illeti, a kezdeti szerencsém úgy tűnik megfordulni látszik. Riko elvétett támadása után igaz, sikerült a nodachival eltalálnom, méghozzá elég rendesen. Szegény lány elég rendesen felburult egy kis szitkozódás közepette. Talán ez az egész okozhatta, hogy egy pillanatra elbíztam magam, látván hogy eddig milyen jól alakultak a dolgok. Nem számítottam a lány ellentámadásaira. Elsőre csak néztem értelmesen, mit szeretne, aztán ahogy váratlanul belevágta a tőrt a combomba... arra nem számítottam. Ahogy arra sem, ahogy ösztönösen próbáltam kihátrálni előle, és a másik fegyvere meg végigszántotta a mellkasomat.
A páncélpontok úgy elfogytak, hogy észre sem vettem pontosan mikor. Már az életcsíkomból is egy jókora adag hiányzott, és pont azt a jelenséget felejtettem el megfigyelni, hogy mit csinál az új vértem amikor nullázódik a páncélzatom. Riko életcsíkjából viszont alig hiányzott valami, szóval tényleg lehet, hogy kár volt elbíznom magam, hogy ezúttal győzni fogok. Szoros lesz a meccs, ez egyértelmű. Többet nem hibázhatok. Miután végre sikerült a kezdeti imbolygás és tántorgás után stabilan megállni a talajon, bevillant egy kósza gondolat. Megpróbáltam aktiválni az Igazak Pajzsa képességet, hogy javítsam az esélyeimet, aztán újból támadásra lendítettem a nodachit. Remélhetőleg minden sikerül, de nem mernék rá fogadni nagy összegben. Mindenesetre ha most ki is kapok, nem fogja a kedvem szegni. Arénában benne van a pakliban, hogy kikap az ember, és minden meccsnek megvan a maga tanulsága, amit le kell vonni, és tanulni belőle...Ozirisz (44. szint): 146/210 HP, 0 páncél, 89/155 CSP[/quote]

// első kocka támadásra, az alatta levő a nodachi tűzsebzésére (6os esetén +6), a római kocka pedig képesség aktiválás

Igazak Pajzsa
Harconként egyszer elég bekapcsolni, onnantól magától aktiválódik bizonyos feltételek mellett:
Ha Ozirisz elvét egy támadást, akkor a következő ellene irányuló támadás ellen egy kékes színű energiapajzs megvédi.
Ha aktiválódott a képesség, akkor a pajzs átmenetileg lemerül, és meg kell várni amíg újra feltöltődik. Amíg töltődik, nem véd ki támadást, de amint feltöltődött, a következő elvétett támadást ismét kivédi.
Csak PvP-ben használható (párbaj, aréna, esetleg olyan küldetésen,ahol játékos elleni harc van)
Feltöltődési idő: 3 kör.

_________________
Riko vs Ozi Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
Riko vs Ozi Vo36oi9303/9700Riko vs Ozi 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Ozi

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Nov. 02 2018, 17:35

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
Riko vs Ozi 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Riko vs Ozi 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#3 'Római stílusos 6-os' :
Riko vs Ozi 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Ozi

Témanyitás by Rikomono on Szer. Nov. 07 2018, 17:08

Az túlzás, hogy hibátlan mozdulatsort hajtottam végre, mert bár a késem beleállt a combjába, a hátralépése miatt majdnem elhibáztam a második támadást, sőt, mivel utána kellett mozdulnom, még meg is billentem, kicsúszott a támaszkodó lábam alól a talaj. Most kezdtem kapiskálni, mennyire kurvára idegesítő volt ez a poros talaj, egy rossz mozdulat és máris mintha üveggolyókon mászkáltam volna >.> El nem estem, de mire visszanyertem az egyensúlyom, a srác kardja máris tett rám egy csinos kis piros csíkot, úgyhogy már volt kettő, és bár nem vagyok atomfizikus, azért annyira konyítok a matekhoz, hogy rájöjjek, ha kapok még egyet, akkor kampec Rolling Eyes Tettem pár lépést hátra, hogy nyerjek egy pici időt és eldöntsem, mit akarok. A cipellőm még dobott a mozgásom sebességén, szóval játszott az a gondolat, hogy hátha kifárasztom egy belső combdobással, de azt se zártam ki, hogy földhöz baszás nélkül is el tudom dönteni. Cinkes, hogy nem figyeltem eddig, mennyire papír a srác, viszont az is eszembe jutott, hogy eddig túl fair módon harcoltam :3
- Hm, ha én nyerek, lehet hogy zaba után megvigasztallak Rolling Eyes - mondtam hirtelen. Érteni fogja, és az járt a buta buksimban, hogy hátha megzavarom vele egy kicsit. Eddig elég jól koncentrált, meg kell hagynom, fasza harcos volt. Most viszont megint megpróbáltam megragadni, és magam felé húzni, hogy beakaszthassam a lábam az ő lába mögé, és átdobjam a vállam felett. Ha összejön és hanyatt zuhan belőle, akkor már csak arra kell figyelnem, hogy ki ne rúgja a lábam, vagy meg ne tréfáljon a kardjával a földön fekve. Mondjuk ha mázlim lesz, akkor meg se fog tudni moccanni, mert beragad a levegője :3

Megint egy dobás 88 sebzéssel, ha sikerül a támadás+képi, akkor veszítesz egy szintnyi CSP-t, ha csak a támadás sikerül, az csak sebez, ha nem találok, akkor te nyertél.
Pegazus Bakancs 2/2

Rikomono (50. szint): 46/200 HP, 0 páncél, 175/350 CSP
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Riko vs Ozi Vo36oi11216/10100Riko vs Ozi 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Ozi

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Nov. 07 2018, 17:08

The member 'Rikomono' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
Riko vs Ozi 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Riko vs Ozi 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Ozi

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Nov. 11 2018, 14:42

Mintha túl könnyedén ment volna minden. A támadásom éppen hogy, de eltalálta a lányt, és a képességem is úgy tűnik gond nélkül sikerült aktiválnom. Bár jelenleg nincs még közvetlen hatása, de hogyha elvéteném a támadást, akkor a balszerencse átragadna ellenfelemre is. Elvileg.
Ami a pályát illeti, úgy tűnik, sikerült végre egy jó kis pályát összehoznom, ami bár nem valami túl változatos, de eddig úgy tűnik, Rikonak eléggé megnehezíti a dolgát. ~Helyes-helyes, ne csak én imbolyogjak, mint valami részeg~ jegyeztem meg gondolatban. Azonban ahogy a lány hátrált, kicsit megnehezítette a dolgom. Most biztos azt gondolja, hogy "szívjál te is ezzel a csúszós kavicsos vacakkal", vagy valami ilyesmi. Bár, ennél nagyobbat nem tévedhettem volna.
Amikor Riko megszólalt, enyhén szólva értetlenül pislogtam, hogy most akkor mi van? Enyhén szólva is váratlanul ért a mondata, és bár kétségkívül örültem volna annak a verziónak is, valahogy... mégis sántítósnak éreztem a dolgot. Hogyha akar, anélkül is megvigasztalhat, szóval csak rajta áll, hogy mi fog történni meccs után. Ahogy korábban is mondtam a lánynak, én nem vagyok semmi jónak az elrontója :3
- Úgy tudom, a bundázást tiltják az itteni szabályok – válaszoltam a lánynak, majd visszavágtam neki a saját szövegével – Ha már itt tartunk... ha én győzök, akkor én is megvigasztalhatlak? - tettem fel a kérdést. Túl sok időm azonban nem maradt az efféle dolgokra, Riko szinte egyből jött is felém. Fogalmam nem volt, mire készül, azonban kétségkívül meglepett. Nem tudom, pontosan mi is volt a célja, de nem sokon múlt, hogy el nem gáncsolt, és épp hogy csak sikerült kicsusszannom a fogásából. - Ejnye no, ennyire türelmetlenek vagyunk? - szólaltam meg ismét, miközben hátrébb tántorogtam a lánytól egy pár lépésnyit. Avagy hirtelen bevillant egy esetleges verzió, amire Riko készülhetett. Szépen elgácsol, ő meg rámveti magát, itt, mindenki szeme láttára. Nem, ennyire még Riko sem merész. Szerintem. Aztán sosem tudni...
Majd kis hezitálás után megindultam a lány felé, és lendítettem a nodachit. Avagy használjuk ki a hosszú kard előnyeit, ami kompenzálja valamelyest ellenfelem szokatlan harcmodorát. A hosszú pengének egy ugye előnye az is, hogy nehezebben jutnak a gazdája közelébe, mintha csak egy kést, vagy akár egy rövidebb kardot forgatna. Aztán ha sikerült eltalálnom vele a lányt minden gond nélkül, az már a meccs végét jelentette.
- Jó kis harc volt – szólaltam meg – Nos, merre tovább? - tettem fel a kérdést a lánynak. Már majdnem megkérdeztem tőle, hogy na akkor most ki vigasztaljon meg kit, de akkor jó eséllyel az egész küzdelem újraindulna. Úgyhogy ezen eshetőségek miatt inkább csak egy sejtelmes mosoly ült ki az arcomra...


Ozirisz (44. szint): 141/210 HP, 0 páncél, 45/155 CSP

_________________
Riko vs Ozi Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
Riko vs Ozi Vo36oi9303/9700Riko vs Ozi 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Ozi

Témanyitás by Rikomono on Csüt. Nov. 22 2018, 14:59

Nem vagyok a fair harc híve. Csak a lúzerek nem használják ki az adódó lehetőséget, ők azok a gyáva alakok, akik inkább a fasz rossz végére kerülnek, semmint hogy tökösen bevállalják az aljas trükköket, amivel nagyobb esélyük lesz a győzelemre. Na és persze ugyanezek az fazonok bújnak nemes álideológiák mögé, hogy megmagyarázzák, miért voltak barmok. Na, hát én nem ilyen voltam, és gondolom az is nyilvánvaló, hogy én mit tudok leginkább kihasználni. Van, hogy nem vagyok elég szemét, vagy éppen nem jön be, amit tervezek, de ez benne van. A legaljasabb trükk sem garantálja a győzelmet, csak növeli az esélyt, érted. Most is sikerült megzavarnom Ozzy-t, a baj csak az volt, hogy kurva gyenge volt a "trükköm", szóval a srác elég könnyedén átlépett rajta.
- Nekem nincs szükségem vigasztalásra Rolling Eyes - adtam is fel a dolgot. Beismertem, hogy elbénáztam, ez van. Majd legközelebb hatékonyabb leszek :3 Arra viszont nem gondoltam, hogy az a tudásom is cserben hagy, amiben talán a legbiztosabb voltam. Nem tudom, hogy csak én rozsdásodtam be, vagy a fiú ennyire ügyes, de az újabb dobásomból is kibújt valahogy, ráadásul még képes volt be is szólni nekem >.> Ezen a vacak talajon így pláne nem tudtam megtartani az egyensúlyom, és mire összeszedtem magam, addigra már szembe is jött velem a kard. Megint. Ez is hátralökött, csak már nem maga a kard, hanem a harc végét jelző lökéshullám. A terep pixelekre bomlott, én meg elfeküdtem a poros talajon. Kicsit lihegtem, de olyan nagyon nem fáradtam el. Ahhoz Ozzy kevés volt, hogy kifullasszon Rolling Eyes Ellenben bosszús, az voltam. Nem a lekváros bukta miatt, mert az nem érdekel, hanem amiatt, mert nem tudtam mire vélni a bénaságomat. Kurvára nem volt jellemző rám, és speciel elég cikinek éreztem, hogy ennyire nyomoréknak mutattam magam.
- Persze, jó kis harc volt Rolling Eyes - nyögtem ki, erősen éreztetve, hogy nem, ez nem volt jó kis harc, majd vettem egy nagy levegőt, és feltápászkodtam a földről. Remélem nem próbál felsegíteni, mert kiröhögöm - A testmozgástól mindig megéhezek Rolling Eyes - utaltam rá, hogy valamit megbeszéltünk már, és ajánlom is, hogy tartsa hozzá magát.

Kösz a játékot :3
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Riko vs Ozi Vo36oi11216/10100Riko vs Ozi 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Ozi

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Nov. 24 2018, 20:14

Kicsit elhúztam a számat ahogy Riko válaszolt a megvigasztalós témára. Pedig nem lett volna rossz móka, az biztos. Pedig én csak a saját szövegével vágtam vissza, és ugye ha feldobják az embernek a labdát, azt illik lecsapni. És van egy olyan érzésem, hogy az azt követő megszólalásom is hozzájárult a győzelemhez. Legalábbis, vagy sikerült Rikot kizökkentenem vele, vagy csak rám nézve szerencsés véletlenek, de valahogy nagyon is könnyen ment a küzdelem vége...
A harc végeztével elkezdett a terep visszaalakulni, nekem pedig kicsit hízott a májam, hogy végre sikerült egy saját szintem körüli, erős játékost párbajban legyőznöm. Egy kicsit még furcsálltam is, hogy hogyan hoztam össze egyáltalán. Amikor Dakobolen felszabadításakor együtt harcoltunk, sokkal több koboldot elintézett mint én. Ahogy az elmúlt pár bossharcon is rendesen odatette magát, azzal a sebességgel és sebzéssel... igazából legbelül nem is reméltem, hogy pont én fogok győzni, és ahogy elnézem ezt Riko is pontosan így gondolta – Nézd a jó oldalát, legalább felkerültünk a ranglistára – válaszoltam a lánynak. Nyilván az aréna jutalmak neki is jól fognak majd jönni valamire, és az sem egy elhanyagolható szempont, hogy itt hatékonyabban fejlődünk, mint halomszámra öldösni a mobokat odakinn. - Nem felejtettem el, ne aggódj – reagáltam Riko célzására – Ahogy ígértem, vendégem vagy egy ebédre :3 – tettem hozzá mosolyogva. - Meg persze az itóka sem maradhat el :3 – avagy egy kis alkohol talán javítani fog a mostani morcos hangulatán. Érthető, én is kb így reagálnék egy esés után. Sőt, már a luftok is elég rendesen fel tudják rántani az agyvizemet. Mindenesetre az ital nem fog ártani :3 Mialatt feltápászkodott Riko a földről, addig szépen elraktam a kardomat az inventoryba, majd újabb kérdést intéztem a lány felé – Van kedvenc helyed? Hol kajálnál szívesen? - majd a lány válaszától függően elindultunk valamerre. Ha mondott helyet, akkor oda, hogy a kedvében járjak, ellenkező esetben pedig a Vörös Kakas felé vettük az irányt. Aránylag közel van, nagyjából tíz percnyi séta, nincs nagy tömeg, viszont jól főznek, szóval pont ideális hely az ebédhez.


Én is köszönöm a játékot :3

_________________
Riko vs Ozi Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
Riko vs Ozi Vo36oi9303/9700Riko vs Ozi 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Ozi

Témanyitás by Cardinal on Vas. Nov. 25 2018, 17:00

Osu!

Lezárom a párbajt, jutalmatok 125 exp és 300 arany.

Ozirisz: +56 pont
Rikomono: -56 pont
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Riko vs Ozi Vo36oi0/0Riko vs Ozi 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Riko vs Ozi

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.