Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by K1 on Vas. Márc. 25 2018, 23:49

Attól tartottam, hogy tesz majd valamilyen megjegyzést a táékozodó kepeségeimre azonban egész utón meg sem szólalt. Mintha egy teljesen más személy került volna, a helyére komolyan mondom olyan volt akár egy kisangyal. Bár az is lehet, hogy harsányan kacagott, de csak magában, hogy senki se halhassa meg. Akármennyire is nem akartam végül aztán mégis bementünk abba a bizonyos ruha üzletbe. Szépe belibbent majd nekiállt különfélek ruhákat válogatni. Én sose tudtam megérteni ezt a dívat mániát én mindig azt a ruhát vette fel, ami éppen legfölül helyezkedett el a szekrényben. Meg ráadásul az anyagi helyzetem sem nagyon engedte meg, hogy válogassak. Néhány darabot ledobott a földre, bizonyára azért mert nem tetszett neki. A valóságban már rég ránk szóltak volna, de viszont az egy játék volt így én se rontottam el az örömét. Úgy látszott nagyon jól érzi magát válogatás közben. Ha egy csöppet kevesebbet kacérkodott volna, akkor még gyönyörű is lehetett volna így viszont az én szememben csak elképesztően csinos nő volt. Visszatérve a történethez minden egyes darabot megmutatott nekem és addig nem hagyott békén, amíg el nem mondtam a véleményemet. Körülbelül a második tucat után elfogyott a türelmem azért beszéd helyet a hüvelykujjammal jeleztem, hogy tetszik, illetve nem tetszik. Nagyon morcosan néztem magam elé, mert tényleg bosszantott ez a kialakult helyzet. Mikor végül felöltözött sokkal jobban nézett, ki vagyis a dögösségi skála az egekbe szökött. El sem tudtam képzelni, hogy kerülhettem össze vele. Éppen mikor fizetni akartam megköszönte a gesztust, de közölte velem nem tart rá igényt. Én ez ellen akartam felszólal mikor is kaptam egy újabb puszit, amitől teljesen megkukultam.
~ Esküszöm sosem mosok többet arcot.~ gondoltam bár erre nem is volt szükség.
- Nagyon jól áll. – úgy gondoltam mindenképpen mondanom kell, valamit nehogy megsértődjön.
- Azt hiszem találtam egy csillagot. – amint felfogtam, hogy mit is mondtam azon nyomban elkaptam a fejemet, mert nem tudtam a szemébe nézni.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 Vo36oi1385/1400Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by Ronye Arabel on Kedd Márc. 27 2018, 20:58

Oh :3 Imádni valók vagytok. Hát nem azok Kagura? :3 Segítesz egyébként nekem? 
Akkor kérlek súgd meg a szöszinek, hogy ha kicsit szét is nézett volna mikor a boltba tarottak, akkor felfedezhette volna, hogy néhány sarokkal odébb mintha csillogna valami, és egyébként...  Mintha feltűnően tendálnának arrafelé a személyzet egyenruháját viselő egyének. De ügyes legyél ám! Fontos feladat!

Ha sikerrel jársz és a csillag meg a juhász arra veszik az irányt és elsétálnak a nevezett helyre, a reggeli fogadónak majdnem pontos mását találhatják ott, azzal a különbséggel, hogy 1) Ez nagyobb 2) Sokkal fényesebb a homlokzaton a csillag, mint amott. Majdnem igazinak is hihetné az ember.

Ha esetleg netán úgy gondolnák, hogy be is mennek az épületbe, újabb rendszer üzenet ugrik fel:

Három testvér közül egy aki segíthet
Őt kell hát megkeresnetek.

K1? Hogy szuperál a memóriád? Emlékszel még, hogy 3 testvér volt? És hogy legutóbbis az egyikük segített rajtatok. Vajon most őt kell megkeresnetek? 

És hol keresnétek?

//2, max 3 körötök van lereagálni a fejleményeket Wink
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Pént. Márc. 30 2018, 20:20

Ahogy a Kayabák Niája a tükörben nézegette magát, megállapította, hogy bizony egy pár zombi környezetében simán elmenne főszereplőnőnek akármilyen elborult japán játékba. Amit viszont K1 küldött felé, attól inkább érezte magát Visual Novelben. Megdobta ugyanis a heart-o-meter állását, mert halálosan őszintének tűnt. Ennek hatására pedig úgy döntött, lockolja a szitut, amíg a csipogó szellemlány meg nem jelenik a feje felett, hogy az első oldalra lapoztassa vele a könyvet. Esetében ez annyit tett, hogy öles léptekkel odalépett a partneréhez, aztán egy határozott mozdulattal szájon csókolta, mielőtt megragadta a kezét és maga után kezdte húzni kifele az üzletből.
– Megint lesmárolt valakit? – Aha. – Cool. – Yep. – Folytasd. – Ahogy kifele libegett, remélhetőleg egy Ká-val a nyomában, az jutott eszébe, hogy szüksége lenne egy nyalókára, meg egy láncfűrészre, hogy igazán menő zombivadásznak tűnjön a karkötővel a kezén. – Csini Bigyó™️ a Kayaba Corp. bejegyzett terméke. – Viszont utóbbinál sokkal jobban szerette a kezében libegő, nagy, lila jó barátot, így arra a következtetésre jutott, hogy bizony egy epres nyalóka kéne még a szájába, hogy Starling néni nyomdokaiba lépjen. Volt egy olyan érzése, hogy Ámor és Cupido nem szimpla NJK-k, hanem egy dupla boss párosa. – Az mi menő lenne már. – Ennek értelmében pedig neki kellett a régi harcművész fegyó, és a Hentes. Az ordenáré méretekkel operáló pallos ahhoz, hogy agyonverje vele ellenségeit, míg a másik már csak a taunt faktor miatt is. Elképzelte magát, amint a lifegő szafaládé nyelét a lába közé kapja, hogy ismerős mozdulatokat tegyen rajta az épp legyőzött ellenfelei felé. Inzultálás tárháza egyik menő darabjának tartotta ezt a kis szösszenetet. És áldotta az eget, hogy a SAO-ban nem skill a taunt, ennél fogva nem csak egy lehet belőle a tarsolyában. Elszabadította az agyát a VR. Sokáig toljam még a rizsát, vagy közlöd vele végre Arabel üzenetét? – Ja ott tartunk? – Ott. – Khm!
Épp felvett az egyik hosszú kabátos bácsi NJK-tól egy nyalókát, amikor az agyát hirtelen betöltötte a szellemlány csipogó hangja.
– Yo Boss! Staff üzeni, hogy szőke picsa vagy, mert nem néztél szét a tájon, pedig látni, hogy mennek libasorban a dolgozók, az új helyre. –Nem teljesen tudta eldönteni ilyen pillanatokban, hogy áldás-e Kagura, avagy mérhetetlen átok. Mert bár az esetek többségében a segítségére volt, de párszor kedve támadt megfojtani egy kis kanál vízben. Mission Accomplished! Ezzel a doktornő úgy csinált, mint aki merően körbeles, majd amint meglátta a Walking Dead forgatókönyve szerint vonuló éttermi dolgozókat, felkiáltott.
– Megvan az új hely! Mibe, hogy oda igyekeznek? Elmegyünk, meglessük? Ha már össze vagyunk Csini Bigyózva, akkor akár meg is oldhatjuk a küldit. Pena úgyis meg akar ismerkedni Ámor hátsójával. – Ezzel shotgun betöltésre hajazó mozdulatokat tett a régi harcművész fegyverén, aztán öles léptekkel megindult a vándorló pincérek és szobalányok felé, s közben eltöprengett, hogy talán mégis maid vagy cheerleader ruhát kellett volna keresnie, ám ha már iskolás lány, akkor így járt. De azért nem adta fel, hisz vonulás közben kinézett egy NJK-t aki hasonló aklati adottságokkal rendelkezett, mint ő, s felmérte, hogyan tudná megszabadítani a ruhájától, hogy aztán ő hordhassa majd. Egyáltalán le lehet vetkőztetni a nem játékos karaktereket? Kérdések, melyekre nem kap választ.
– Megkérdezzem? Ara! Le lehet venni egy NJK-ról a ruhát? – Ahogy aztán betrappolt a bejáraton, felugrott az új üzenet.
– Oh! Ez egyszerű! – Ezzel fellépett a pultra, s fennhangon elkiáltotta magát. – Hölgyeim és uraim! Három testvért keresünk ezen a szent helyen! Mindhármójukat várom „Ámor bekaphatja” jeligével annál az asztalnál ott a sarokban. – Hogy melyikben, azt még maga sem teljesen döntötte el, de igyekezett olyat keresni, ami megfelelt a sötét sarok leírásnak.
– Abból fogadónként végtelen számú létezik. – Abban bízott, hogy a partnere már magától is követi, így bedobta magát a kinézett helyére, s mivel a szoknyája egyben jött az alsó ruházata többi részével, első ízben megtekintette, mit hord alatta, majd elégedett mosollyal visszaengedte a szövetet a combjaira.
Dr. Kayaba Natsuko
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 Vo36oi505/600Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 2yjvlht  (505/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by K1 on Szer. Ápr. 04 2018, 20:13

Lehet, hogy bennem van a hiba, de nekem valamelyest jobban tetszett felöltözve, mint mikor egy szál semmiben ott billegette magát. Azonban míg a ruhákat válogatta nem tett úgy mintha el akarna csábítani. Ilyen rövid idő alatt nem igazán ismerhetett ki, maximum az általam kreált külső tetszhetett meg neki. Réges-régen rájöttem, hogy a belső értékek, azok, amik igazán számítanak, ám az sem rossz, ha egy pirinyót csinos az illető. Mikor csillagnak neveztem nem is gondolkodtam, csak úgy kicsúszott a számon, igaz így ezerszer csinosabbnak tűnt. Majdhogynem szemüveget kellett húznom nehogy elvakítson a szépsége. Úgy tűnt, hogy meghallotta amit mondtam, mert odalépett hozzám és ismételten megcsókolt, ezúttal viszont a számon.
~Üzemzavar, üzemzavar. ~ csak ez az egy szó ismétlődött a fejemben, újra és újra.
Körülbelül öt perc eshetett ki a memóriámból mert egyáltalán nem emlékszem mi történt. Arra sikerült rájönnöm, hogy míg nem voltam magamnál, hűségesen követtem a szőkeséget minden, gondolkodás nélkül. Talán így működhetett a marháknál is mikor a kolomp hangját követték. Vett magának egy nyalókát majd váratlanul elkezdte a környéket kémlelni, mintha keresett volna valamit. Nagyon reméltem, hogy nem egy fodrászt keres vagy esetleg egy jó pedikűröst. Vagy esetleg meglátott egy első osztályú szaunát, elhatároztam én inkább megvárom a kijáratnál. Ez sajnos a karkötők miatt kivitelezhetetlen lett volna és így mindenhova együtt kellett mennem. Áldottam a tervezőt, aki kitalálta, hogy itt nem kell fürödni, sem pedig mosdóba járni. Különös módon nem valami huncutság járt a fejében, hanem a problémánkra talált megoldást. Felhívta a figyelmemet a vonuló felszolgálókra, akik valószínűleg a keresett hely felé mentek. Nem is értettem, hogyan nem láttam meg őket mikor fel-le mászkáltam az utcákon, mint egy bespeedezet vadászgörény. Továbbá azt is hozzá tette, szeretné megismertetni Ámorékat a fegyverével. Elég keménynek hangzott és kissé betegesnek, ennek ellenére nekem tetszett az elképzelése. Felmutattam a hüvelykujjamat és igyekeztem a legbarátságosabb mosolyommal előállni.
-Szép munka volt.

Miközben követtük őket, feltűnően megbámult egy lányt, valószínűleg megtetszett neki a ruhája és legközelebbre olyat akart vásárolni. Rövid idő után meg is találtuk az épületet, ami tényleg hasonlított egy csillagra. Mikor beléptünk egy újabb rendszerüzenet fogadott minket, amivel semmit nem tudtam kezdeni. A szökések velem ellentétben nem vesztette el a hitét, majd tett egy jó hangos kijelentést. Egyrészt égett a pofámon a bőr, másrészről pedig teljes szívemből tiszteltem a nyíltsága miatt. Úgy követtem őt akár egy hűséges juhászkutya, talán még pacsit is adtam volna neki. Fogalmam sincs miért, de elkezdtem kiselőadást tartani arról a három személyről, akiket én ismertem, továbbá megosztottam vele a véleményemet is.
-Legutobb Cupidó és Ámor, kis perpatvara miatt kerültünk slamasztikába, majd mikor lejutottunk hozzájuk valami oknál fogva nem tudták levenni a pereceket. Azonban megjelent egy fiatal lány, aki nagyon csúnyán leszidta őket, bizonyára a kishúguk lehetett és egyben a család esze. Lefogadom, hogy tetszene neked, mert amennyit láttam ugyanolyan talpraesett, mint te. Megoldotta a problémánkat így nagy eséllyel őt kell keresni, a baj ott kezdődik, hogy fogalmam sincs merre kéne keresni. Még a nevét sem tudom. Ráadásul, valami nekem gyanús ebben a szövegben. Az áll benne hármuk közül nem pedig hármunk közül egy, aki segíthet. Lehet, hogy tévedek, de mintha egy kívülálló szórakoznak velünk nem pedig a triádból valaki, bár ez csak sima spekuláció.
Nem is emlékszem rá mikor volt, hogy utoljára egyhuzamban ilyen sokat beszéltem. Először fel sem fogtam, hogy ezeket mind hangosan is kimondtam nem csak gondolatban.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 Vo36oi1385/1400Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by Ronye Arabel on Csüt. Ápr. 12 2018, 21:58

//Ne haragudjatok a várakozásért. Nyugodtan tessé kbökdösni, hogy haladnátok ><

Köszi Kagura, tünci mókus vagy  ;P. Tudtam hogy számíthatok rád. Léccike figyel oda a két galambocskára ha butaságot akarnának csinálni Smile
Nos az a helyzet, hogy ha Nia nagyon vágyik egy vip ruhára a fogadóhoz... és még erőszakot is kész alkalmazni érte... akkor azt a szerencsétlen lányt nagyon hamar rá tudja bírni, hogy ne akadékoskodjon, hanem odaadja a ruháját.. Még a védett övezet közepén is. Szegény ><"


Sokkal érdekesebb, hogy amikor beértek a fogadóba, és Nia belépője után helyet foglaltok, úgy néz k nem ismer senki magára a felhívásban.

Helyette néhány percen belül egy kisebb perpatvarnak lehettek fültanúi, amikor is egy alacsony, barna hajú, K1-nek feltűnően ismerős hölgyemény viharzik ki egy hátsóbb ajtón, egy dühös mondat erejéig még visszafordul, vlhetően a főnökéhez.
- Értse már meg, hogy mindenképpen szükségem van arra a szabad délutánra ma! Az öcséim megint felszívódtak és biztos vagyok benne, hogy már megint okoztak valami galibát! Rúgjon ki, de akkor is lelépek! - közli szinte kiabálva, majd elviharzik egyenesen a kijárat felé.

No, K1? Ugye megismered a legutó megmentődet a lányban, aki levette a bilincset a kezetekről?
No, mit kezdtek vele? Megfogjátk, utána mentek? Vag maradtok a fogadban?
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by K1 on Vas. Ápr. 15 2018, 15:06

Nia előadása kétség kívül rendkívül érdekes volt és kissé már botrányos is. Tisztában voltam vele, hogy a jó ügy érdekében tette és őt is idegesítette ez az egész azonban úgy véltem lehetett volna egy kissé diszkrétebb. Ennek ellenére nem szóltam egy árva szót sem ugyanis néha szükség van egy határozott nőre, hogy kézbe vegyek a dolgokat. El nem tudom képzelni mi történt, volna ha mi a való életben összefutottunk volna. Valószínűleg semmi, mert az ilyen szuper modellek szoba sem állnak az olyan nyikhajokkal, mint én. Azonban az sincs kizárva, hogy igazi férfit faragott volna belőlem igaz közben szorosan tartotta volna a gyeplőt. A múlton kár töprengeni, hogy mi lehetett volna, azon ugyanis már nem lehet változtatni, foglalkozzunk mindig a jelennel. Kissé furcsálltam, hogy senki nem jött oda hozzánk, bár ha jobban belegondolunk egyértelmű. Mindnyájan előre beprogramozott nem játékos karakterek voltak, akik csak arra reagáltak, amire korábban utasítást kaptak a programozótól. Valami módon ki kellett találnunk, hogy a trio-ból melyik személyre van szükségünk és azt hol találhatjuk meg. Ott a legtöbb történet lineáris szálon futott, vagyis nem véletlenül kerültünk oda. Lehet, hogy valakivel beszélgetnünk kellett vagy megtalálni egy elrejtett papírost. Ahogy így törtem a fejemet váratlanul nagy vircsaftra lettem figyelmes. Egy alacsony növésű leányzó vitatkozott egy férfival, hogy neki azon nyomban el kell menni valami családi ügy miatt. A lány nagyon ismerős volt a számomra csak azt nem tudtam, hogy honnan. Annyira sikerült rájönnöm, hogy nem véletlenül rendezték ezt a jelenetet és talán ez egy nyom ezért feszülten figyeltem. Mikor elindult kifelé akkor értettem meg miről is beszélt pontosabban, hogy van két testvére. Annyira meglepődtem, hogy szóhoz sem jutottam csak tátogtam, mint a hal és a bejárati ajtó felé mutogattam.
- A barna hajú lány, utána! – mondtam miközben a kis hölgy egyre jobban közeledett a bejárati ajtóhoz.
/Bocsánat a késésért./
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 Vo36oi1385/1400Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Kedd Ápr. 17 2018, 00:01

A szőkeség az asztalnál ülve, magában adott hálát az alkotó zenei ízlésének, miközben a CST-t babrálva rátalált az Ooda-Booga Boogie-ra. Gyorsabban csapott le rá, mint egy vipera az áldozatára, de még olyan sebességgel, hogy az látható maradt emberi szemnek is – a fénysebességű gombnyomkodást meghagyta Pool bácsi zenéinek. Szép lassan be is indult a fejében a jóság, amitől ülő helyzetben kezdett táncot lejteni, míg a zene kezdett hangerőt nyerni.
– Yepp Ká. Te is hallod a linkelt zenéket. Még ott jóval visszább a Boss átkapcsolta a zenéjét úgy, hogy te is élvezhesd. Szóval Boogie time gyerekek. – Ahogy lassan elkezdte magát riszálni, meg sem hallotta a kialakuló perpatvart, s a jó doktor már csak arra eszmélt, amikor a partnere szólította. Arra azonban úgy kapta fel a fejét, mint Dante bácsi a pizzára. – Niának négy nagybátyja, két nagynénje és egy zsákra való unokatesója van, mindegyik játékszereplő. Keresd meg hát mind! –  Mindezek után előbb az orra hegyére húzta az überkirály retinavédő kéziműszert, majd majdnem kisagyig tolta vissza, mielőtt felpattant, hátravetette a haját, majd táncos lépésekkel megközelítette áldozatát. – Megtekinthetjük a vad Niát vadászat közben.
Mikor végre utolérte nemes egyszerűséggel átkarolta a vállát, majd a szeme elé emelte a Csini Bigyós kacsóját.
– Csá Aphrodité…
– Ha nem néztünk utána és az a neve, kacagni fogok, és Achivementet kérek magunknak. Mert Ámor és Cupidó mellé vagy Vénusz, vagy Aphrodité kell. Vagy Ellana, de az más kultúrkör. –  Nia levegővétel nélkül folytatta.
– Van rajtam meg a jóképűn egy-egy ilyen. Nekem bejön, de jó lenne kikapcsolni, mert idegtépő, hogy nem tudunk egy mosdóba elmenni egymás nélkül. Szóval megtartanám a karperecet, de jó lenne, ha lecsapnád. Van egy olyan érzésem, hogy te vagy Ámor és Cupidó tesókája. – Széles mosoly húzódott a fejére, majd függőlegesbe emelte a lány előtt a lila fegyvert. – Szeretném ezt megismertetni a jómadarakkal, úgyhogy ha volnál kedves útba igazítani a kölykök felé azt tudnám értékelni. Légy jó NJK! – Ezzel egy jókora cuppanóst nyomott a lány arcára, ügyelve arra, hogy egy pillanatra se engedje ki a karmai közül.
Dr. Kayaba Natsuko
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 Vo36oi505/600Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 2yjvlht  (505/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by Ronye Arabel on Vas. Ápr. 29 2018, 23:37

Na szóval naccsáim... Ká észbekapott, Nia vadászatot rendezett, a lány pedig először megijedt. De nem kezdett pánikolva visítozni meg ilyesmi, mert tudja hogy értelmetlen és felesleges is lett volna. Még Nia puszijára is csak egy apró fintorral reagál.
- Arabel a nevem, nem Aphrodité...- javít ki udvariasan, aztán belekezdene a mondpkába, mely szerint sietnie kell, nem ér rátok, de Nia megmutatja a csinos bilincset. Mire a lányka előbb lesápad, aztán fájdalmasan a tenyerébe hajtja a fejét
- Szóval most titeket találtak meg...- majd egy sóhaj után végignéz rajtatok. Ahogy K1-et nézi kikerekedik a szeme
- Téged, ugye már láttalak? Mondd hogy nem találkoztál megint a tesóimmal...- néz kétségbeesett arccal
-Kérlek ne bántsd a testvéreimet - pillant Niára. - Nem akarnak ők rosszat, csak pszihiátriai kezelésre szorulnak... Más világban élnek mint mi.
- És tudom, hogy hogyan szabadítsalak meg titeket a bilincstől, de kérlek segítsetek! Ki tudja az a két dilinyós mit művel éppen... - pislog aggódóan a távolba.

Hajrá hajrá, zaklassatok folytatásért. A feladat most csak a helyzetet lereagálni.

//szinezés majd ha gépről leszek
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by K1 on Hétf. Ápr. 30 2018, 16:01

Tudom egyből észre kellett volna vennem, hogy az a barna hajú lány az, akit mi kerestünk azonban elég nehéz napom volt. Végül aztán leesett és csak reménykedtem, hogy nem válik kámforrá, mert akkor biztos megütött volna a guta. Szerencsre a szőkeség sokkal gyorsabban reagált, mint én is így sikerült elkapnunk a leányzót. Érthető módón megijedt és azt hiszem a helyében én is így tettem volna. Körbevette két idegen az egyikük egy rendkívül magas vörös hajú férfi a másik pedig egy elég érdekesen öltözött lány. A szőkeség felmutatta a csuklódíszt és röviden felvázolta neki a helyzetet miért is eredtünk a nyomába. Végül aztán megpuszilta, ami nem tűnt valami kedvesnek inkább olyan megjátszott lehetett. Hasonlóan azokhoz a színésznőkhöz, akik csak megjátszották, hogy kedvelik egymást, bár ez csak az én véleményem volt. Kiderült, hogy a lány neve Arabel amiről úgy véltem nagyon szép név. Sóhajtott egy nagyot mikor megértette, hogy mi vagyunk a testvérei következő áldozatai. Rá pár pillanatra kikerekedett a szeme és jobban megnézte az arcomat. Ha valaki arra gondolna, hogy első látásra belém szeretett azzal sajnálatos módon közölnöm kell, hogy rossz nyomon jár. Úgy tűnik másnak is lassan forog az agya, mert ő sem ismert fel engem azonnal. Megkérdezte, hogy találkoztam-e a testvéreivel bár inkább fohásznak tűnt és arra is megkért, ne bántsam őket. Nem rosszak csak van egy kis problémájuk úgy nyaktól felfele. Annyira aggódott a testvéreiért és rendkívül kedves beszélt, amitől még az én szívem is meglágyult.

-Megígérem, hogy nem bántom őket. A múltkor azt hiszem egy kicsikét túlzásba estem. Na, jó, nagyon. Nem lett volna szabad úgy nekik esnem hisz nem történt semmi. Ráadásul most is csak, csak annyit lett, hogy egy meseszép szupermodellel ébredtem együtt és ezúttal nem engem vetkőztettek le, hanem őt. És ez enyhítő körülmény. – biccentettem oldalra majd felfogtam, hogy ott ál mellettem és minden egyes szavamat halotta.
Az arcom olyan vörös lett akár egy főtt rák és félrerántottam a fejemet.
-Te-te természetesen mindent megteszünk annak érdekében-ben-ben, hogy a segg ítségedre együnk.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 Vo36oi1385/1400Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Hétf. Ápr. 30 2018, 18:09

A szőke szépség egyik meglepetésből zuhant a másikba. Az első az a pillanat volt, amikor a csaj kijavította az Aphrodité-t. Majdnem elröhögte magát, amikor meghallotta.
– Na várj! Egy Arabel küldin, Arabel posztban megjelenik és beszél Arabel. Méghozzá Niához, aki az Arabel név alatt fut ezen a játékon. Arabelception! – Hogy hogyan sikerült neki ebbe belefutnia, az valami elképzelhetetlen volt, ahogy az is, amikor Ká dicsérni kezdte. Egy pillanatra lefagyott, talán egy őszinte mosoly is megjelent az arcán, amikor a pasi elkezdett dadogni. Aztán, amint újra bootolt a nia.exe, egy fokkal szorosabbra vette az átkarolást Arabel irányába, meg elkapta K1 kezét, és összefűzte az ujjait az övével. – Hogy hol a penetrator? Naná, hogy abban a kezében, amivel Arát karol. – Ahogy aztán ezt sikerült megejtenie odahajtotta a fejét a partnere vállára, és tündéri vigyorral megszólalt.
– Amíg a manóm nem csapkodja meg őket, én is eltekintek a fegyverre mountolás csábító gondolatától. Viszont azt még most tisztázzuk, hogy nem neked segítek, hanem Ká-nak, ha nem para. Te nem vagy a legsegítőkészebb NJK akivel találkoztam, ő viszont a legaranyosabb pasi akivel eddig összefutottam. Szóval eléggé arra húz a szívem. – Ezzel elengedte Arabelt, aztán a hátára csapta a fegyvert, akárha maga Geralt rakta volna el az ezüst pengét, mialatt egy percre sem engedte el a társa kezét. Ha már megfogta, nem fogja elereszteni, ebben biztos volt.
– Újabban mindenki megtalálja Nia érzelmi csomópontjait. Sok lett a cukiság körülöttünk. Tényleg! Arabel, ha én most beszélgetek veled, a karakter fog válaszolni? Na? Na? Mennyire menő lenne már. Meg enyhén skizofrén is, de na. – Így fegyver nélkül végül belekarolt Ká derekába, majd áthúzta a saját válla felett a férfi kezét, és ballal újra összekulcsolta az ujjaikat.
– Most már be kell pótolnunk, ami nem volt este. Szerzünk édes vörös bort, én hozok gyertyát, és szín romantika lesz a dolog. – Jobbal megpaskolta a pasi hátsóját, majd visszatette a kezét deréktájra. – Előtte viszont csináljuk meg ezt a küldit.
Dr. Kayaba Natsuko
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 Vo36oi505/600Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 2yjvlht  (505/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by Ronye Arabel on Kedd Május 01 2018, 00:23

K1 szavai megnyugtatnak, Megkönnyebbülve elmosolyodok, és Nia kiegészítésére ezzel a mosollyal bólontok. Whatever, a lényeg hogy az a két hülye meglegyen.
- Akkor induljunk - megyek át pörgésbe. Hárman tuti hamarabb megtaláljuk a dilinyósokat. - Az a baj, hogy nem ismerem a várost. Olyan hely kellene, aminek van alaksora, ahová esetleg a normál bejáraton kívül másfelől ismbe lehet jutni - lopva rá pillantok a srácra. Biztos emlékszik hova kerültek ‘Ámor’ és ‘Cupido’ miatt legutóbb. 
- Tudtok ilyen helyet? - kérdezem, és elindulok kifele az új fogadóból.

//Nem, Kagu, sajna én sem látlak Sad 
A feladat világos? Tessen ötletelni, keresgélni, városjárni. Szabad a menet maximum 3 körben. Arabel alapesetben megy veletek, és hagy titeket próbálkozni, egyéb esetben majd kaptok/ kérjetek reakciót ha szükséges.. 


Hajrá! Szinezés majd laptopról//
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by K1 on Kedd Május 01 2018, 01:03

Tán nem kellett volna ilyen őszintének lennem vagy ennyire szépen hazudnom, mert azt nem mondhattam, hogy köszönöm az ingen műsort. Visszahúzódó tisztességes embernek tartottam magam, de be kell vallanom én is férfiból voltam. Hébe-hoba megbámultam a csodás nőket és elábrándoztam milyen lenne a sorsom ilyen barátnő mellett. Általában elborzadtam ugyanis egy csinos nő általában hozzá volt szokva a luxushoz, ami nekem rengeteg munkát jelentett. Amint rájöttem a tévedésemre elkaptam a fejem ám, a szemem sarkából észrevettem valami különöset. A szőkeség egy pillanatig nem tűnt olyan megjátszósnak, hanem egy őszinte mosoly tűnt fel az arcán, bár lehet rosszul láttam. Akkor nem csak gyönyörű volt, hanem egyenesen meseszép és akkor egy szavára képes lettem volna puszta kézzel nekimenni a legnagyobb szörnyetegeknek is. Váratlanul kicsapott akár egy kobra, de lehet én voltam lassú és az ujjait összefűzte az enyémekkel. Kijelentette ő is segít, de csakis az én kedvemért, amitől még jobban zavarba jöttem. Ezután belekarolt a derekamba majd áthúzta a válla felett a karomat és azzal fenyegetett be fogjuk pótolni, ami nem volt az este majd rácsapott a hátsómra. Csináltam már pár marhaságot, sok idiótával találkoztam, de ennyire zavarba ejtő helyzetben még sohasem voltam. Nem mintha ő bolond lett volna csak arra gondoltam a sok gyerekes csíny közül egyik sem zavart annyira, mint az ő hízelkedése. Bár meglehet, hogy ő pusztán így tudta kifejezni az érzéseit. Fogalmam sem volt róla mit kéne, tegyek csak nagy kerek szemekkel néztem Arabbel-re hátha tud valami megoldást.

- Egyet értek, előbb a munka. – abban reménykedtem, hogy idővel megfeledkezik rólam vagy talál egy másik pasit.
Különös módon, a kislányon a pír legkisebb jelét sem láttam, ami elég különös volt. Vagy látott már sok minden vagy pusztán nem programoztak neki ilyesmit.
- Sajnos én sem ismerem a környéket és nem tudom, minek lehet alagsora. Legutóbb egy fényképezős bódéból zuhantunk le ahová a nyomok vezettek. Lehet mászkálni, kéne valamerre és majd csak találunk valamit. Mi a véleményük hölgyeim?
Ha másnak nincs, jobb ötlete elindulok, észak felé onnan tudom, hogy arra, mert pont szemben van déllel. Ám ha mégis kiötölnek valamit, akkor természetesen a hölgyekre hallgatok. Egyet sikerült megtanulnom, mégpedig veszekedni értelmetlen csak mosolyogni és bólogatni kell.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 Vo36oi1385/1400Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Pént. Május 04 2018, 11:01

A szőke valahogy érzékelte a feszengést maga körül, úgyhogy egy pillanat erejéig visszahúzódott az agya hátuljába, hogy megkeressen egy kapcsolót.
– Reméljük vitt magával zseblámpát. – Egész pontosan azt, amelyik lenyomja az érzelmi vonulatát, hiszen pont annyira értékelték most is, mint eddig bármikor. Szinte semennyire. Visszatért tehát a standard üzemmódra, elengedte a partnerét, aztán megropogtatta az ujjait.
– Szóval keressünk pincét mi? Menni fog, nem egy nehéz dolog. Ahol rossz arcú emberek megfordulnak, ott biztosan találunk ilyet. – A doktornő kilépett a csoport élére, s egyből nyájas idegenvezetővé avanzsált.
– Kezdjek hatodik érzékké válni szőke? – Egy mosoly húzódott a Kayabák Niájára, amit aztán Kagura úgy értelmezett, ahogy csak akart. Csakhogy belehasított egy gondolat az agyába, amitől hirtelen megpördült.
– Mielőtt elindulunk, dolgom van, rögtön jövök. – Minkét partnerének megveregette a vállát, aztán eltűnt az épület belsejébe, meggyőződve arról, hogy a két jómadár közül egyik sem követi. Mikor mindentől hallótávon kívülre ért, felszólalt. – Mibe, hogy ott vannak, ahonnan eljöttünk?
– Minél közelebb a baj, annál távolabb a vész?
– Így. Úgyhogy most rosszalkodunk kicsit. Őrködj egy kicsit. – Úgy járta az épületet, mint aki lenyelt egy villámot, s a célja nem volt más, mint a lány, akit befelé jövet megnézett. Volt egy egyszerű gondolata, amit be is akart váltani, mintegy biztosíték gyanánt. Végül célra állt, s két nagyon konkrét kérdést tett fel, miközben a falhoz nyomta a maid-et.
– Niáról beszélünk, úgyhogy ne izmozást képzeljetek el, hanem lewd stuffot.
– Szia cica. Úgy néztem, nagyjából egy méretben vagyunk, és nekem nagyon szükségem lenne egy ilyen rucira. Mit szólnál, ha levetkőznél és nekem adnád? Cserébe adok a saját ruháim közül. Na? – Persze költői volt a kérdés, mert bevitte az NJK-t az egyik szobába, s azonnal vetkőztetni kezdte, miközben az inventory-ból kiszedett néhány, számára eldobhatónak rémlő ruhadarabot. Mégsem hagyhatta csak úgy egy szál semmiben.
– Ka ching?
Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 A_SspkdiLf

– Ka ching!
Öt perc múltán visszatért a társaihoz, még mindig a saját ruhájában, de az inventory-ban a maid cuccal.
– Kész vagyok. Mehetünk. – Bájos mosollyal az arcán indult vissza a csoport élére. – Tehát pincék. Kocsmáknál indulnék, mert azoknak a hátsó bejárata általában levezet oda. Akihiko szerette a rejtett zugokat, úgyhogy tuti lesz egy pár ilyen. Aztán a fogadók, amik mindig bírnak egy pincével, bár baromira nem tárolnak ott semmit, de a hangulat miatt benne van a játékban. Egyébként ha van a városnak valami fő épülete, abban is biztosan találunk ilyesmit. Bár az én egyértelmű gondolatom az lenne, hogy ott tanyáznak, ahol mi felébredtünk. – Ezt egyenesen K1-nek címezte. – Elvégre az első mozdulatukkal elküldtek onnan, és az egy fogadó, tehát van alagsora. Szóval van lehetőség bőven. – Úgy ömlött belőle a szó, mintha hirtelen megered volna a nyelve, és marhára remélte, hogy igaza lesz.
Dr. Kayaba Natsuko
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 Vo36oi505/600Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 2yjvlht  (505/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by K1 on Vas. Május 06 2018, 11:49

A társam tett egy közhelyes kijelentést miszerint nagyon egyszerű dolgunk van, ugyanis ahol rossz emberek vannak, ott nagy eséllyel találhatunk pincét. Fogalmam sem volt róla, hogy milyen idióta sorozatokon nevelkedett azonban az élet nem volt ennyire egyszerű és kiszámítható. Ennek ellenére ő tényleg hitt az igazában, vagyis én ezt láttam a szemében. Nem akartam felmérgesíteni így inkább a véleményemet megtartottam magamnak. Nem akartam utalni, hogy ostoba lenne a szőkeség, de voltak pillanatai mikor a fejemet fogtam volna. Ez után bement az egyik épületbe és az az érzésem támadt, hogy nem szeretné, ha utána mennénk.
~Biztosan wc-re kell mennie.~ ezek a gondolatok mutatják, hogy engem sem az eszem miatt fognak elrabolni.
Olyan közel mentem az ajtóhoz amennyire csak tudtam, hogy neki több mozgás tere legyen. Miközben bent végezte a dolgát kiszólt nekünk, hogy nagy eséllyel ott bujkálnak ahonnan elindultunk.
-Mekkora egy mar. - morogtam a bajszom alatt, de még idejében abbahagytam mikor megpillantottam a gyermeket.

Nem voltam egy úriember azonban a szüleim megtanítottak a helyes viselkedésre. Miközben megpróbáltam megemészteni a hallottakat r kellett jönnöm, hogy ez kimondottan briliáns terv. Ki gondolná, hogy amit keres végig ott volt az orra előtt. Ez egy rendkívül sunyi és hitvány húzás lett volna, vagyis pont arra a két csirkefogóra illik. Úgy tűnt alábecsültem a nőt és azt gondoltam ő csak egy szépség furcsa hajlamokkal. Rá kellett döbbennem, hogy van esze méghozzá nem is kevés. Ha nem lett volna ez a behízelgő mindenkivel flörtölő magatartása talán még bele is szerettem volna. Miután kijött előadott egy hosszabb lélegzetvételű elemzést merre is kéne keresnünk őket. Ezúttal nem voltam képes elrejteni a gondolataimat és szó szerint leesett az állam és csak hümmögni tudtam.
-Te egy zseni vagy. – mondta őszinte áhítattal.
Nem tudtam eldönteni, hogy ébren vagyok-e ráadásul arról is megfeledkeztem, hogy éppen egy játékban tartózkodom. Fogtam és lekevertem egyet a fülemnek, amit akkor szoktam csinálni mikor csengett. Mivel nem tűntem el így el kellett fogadnom, hogy ez a valóság.
-Csakis a hölgyek után. - mondtam remélve, hogy nem fognak furcsán nézni rám.
/Bocsánat a késésért./
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 Vo36oi1385/1400Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Vas. Május 13 2018, 16:59

Miután az álca elintézésre került, a szőke szépség pedig megkapta a bókot, széles vigyorral felcsapta a napszemüveget, majd egy jókora cuppanóst ejtett meg K1 szájára. Mivel az előbb sem nagyon ellenkezett, most sem gondolta, hogy ellenállásba fog ütközni, így teljes bátorsággal ejtette meg a már-már begyakorolt mozdulatot. Aztán előre fordult.
– Tudom drágám. Tudom. De hát egy 150-es IQ mellett nem árt, ha az ember lánya néha okos, nem igaz? – Hátra dobott egy mosolyt, majd kilejtett az ajtón. – Szóval ott keressük őket, ahol mondtam? Legyen az az első megálló? Csak mert ebben a városban nem vagyok törzsvendég, úgyhogy adnám, ha oda ugranánk elsőnek. Mindenkinek oké? – Nem várta meg a választ, bólintott. – Akkor előre a start mezőre!
Hosszas útkeresés indult tehát, ami közben teljes magabiztossággal birizgálta a karperecet, s egy ponton feldobta a kérdést Arabel-nek.
– Miért épp rózsaszín bilincs? Mármint persze Csini Bigyó, és meg is fogom tartani, de nem értem, mi olyan marha szórakoztató nekik abban, hogy embereket zárnak össze. És mi van, ha ezzel nem büntetnek senkit? Akkor végignézik az egészet? Ágyjelenettel együtt? – Marhára foglalkoztatni kezdte, hogy mi járhat a két gyógyegér kobakjában, úgyhogy rákérdezett, abból mégsem lehet baja. Idő közben újra átkarolta a pasi derekát, és megfogta a kezét. – Remélem azért nem baj, nekem kifejezetten jól esik. – Igazából kijelentést tett, de kérdés is bujkált benne. Nem tűnt úgy, mintha ellenkezne a partnere, de úgy sem, mintha ki ugrana a bőréből, a gyönyör hatására. Kicsit nehezen tudott rajta kiigazodni.
– OOC Infokat ugyanis csak nem veszünk bele a posztba. Így ránézésre pedig nem láthatjuk K1 dolgait, ugyebár.
Dr. Kayaba Natsuko
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 Vo36oi505/600Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 2yjvlht  (505/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by K1 on Kedd Május 15 2018, 19:33

Sosem voltam az a fajta, aki azért dicsért meg valakit, hogy jó pontokat szerezzen nála. Ha valakinek gratuláltam azt azért tettem, mert halálosan komolyan gondoltam. A rabtársamat alábecsültem, mert első ránézésre azt gondoltam, hogy pusztán egy csinos erőszakos nőszemély. Azonban amint telt múlt az idő be kellet látnom, hogy nem csak okos, hanem szinte már veszélyesen intelligens. Igaz az is lehet, hogy pusztán eltúloztam az egészet. Még fel sem ébredtem az első döbbenetből mikor is villámként előttem termett majd adott egy csókot, de nem ám az arcomra. Egyenesen a számra, pont, úgy ahogyan a nagykönyvben meg van írva, bár nem hiszem, hogy nagyon élvezte. Az agyam teljesen le volt fagyva így reagálni se tudtam csak néztem magam elé. Megpróbáltam feldolgozni, hogy mindez pont velem történt és nem valamelyik nagymenővel. Egy perc után persze észbe kaptam és újra vettem levegőt majd mint, aki egy mély álomból tért magához megdörzsöltem a szemeimet.
- Bocsánat. Azt hiszem kicsit elbambultam.

A szokásos kedves, már szinte behízelgő modorával közölte velem, hogy 150-es IQ-val rendelkezik. Egy cseppet sem lepet egy, hogy jóval okosabb, mint én. Még régebben kitöltöttem egy tesztet, amit egy magazinban találtam és a szerint az én intelligenciám olyan száz körüli lehetett. Ezzel mondjuk nem mentem semmire azonban kissé megnyugtatott a tudat, hogy okosabb vagyok, mint egy étkező asztal.
- Vezess rettenthetetlen vezérem. Arany szabály, ha valamit keresel, ott keresd, ahol utoljára keresnéd. – mondtam miközben nyílegyenesen előre mutattam.
A logikája tökéletes volt és semmi hibát nem találtam benne. Miközben haladtunk megpróbálta kifaggatni a leányzót miért pont rózsaszín a bilincs ráadás képen pedig ismét átkarolta a derekam és megfogta a kezem.
- Semmi baj. Csak nyugodtan. – mondtam miközben a testem enyhén remegni kezdett.
Fogalmam sincs miért mondtam ezt egyszerűen csak kicsúszott a számon. Abban a pillanatban egyáltalán nem tűntem annak a macsó alaknak, akinek ki akartam adni magamat. Végül aztán vettem egy nagy levegőt és próbáltam lenyugodni hisz nem történt semmi rendkívül. Pusztán egy férfi és egy csinos nő együtt sétált az utcán egy kislány társaságában. Tisztában voltam vele, hogy bajom nem lehet belőle, ahogyan azzal is, hogy sokáig nem fog velem ismét megtörténni. Az enyhe remegés, ami a testemet rázta szép lassan alábbhagyott és óvatosan megpróbáltam átölelni őt persze csak a vállánál.
- Arabel mesélnél magadról valamit? Mit csinálsz errefelé? Láttam azon a helyen dolgozol talán pincérnő vagy? A testvéreidnek nem szabadna hagyni, hogy ilyen fiatalon dolgozni hagyjanak. Neked mi a véleményed erről? Sok fejfájást szoktak neked okozni?
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 Vo36oi1385/1400Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by Ronye Arabel on Szer. Május 30 2018, 16:15

Pislogtam néhányat a szőke nő után, aztán még pár nagyobbat, mikor visszatér olyan egyenruhában, amilyenben én is vagyok.
Fellelkesülve hallgatom, hogy tudják merre kell menni, aztán óriási bólintással értek egyet a sráccal, hogy ez a nőci zseni.
-Induljunk máris- sürgetem őket, és el is indulok.
-Valószínüleg azért, mert az a két hülye tökre a szerelem római istenének képzeli magát, és azzal szórakoznak, hogy “összehoznak” random embereket. - válaszolok a szöszi kérdésére. - Nem leskelődnek... annyi eszük nincs - forgatom meg a szemem. A két dinka nem talált ki semmit arrra az esetre, ha esetleg a két játékos egymás torkának ugrik, vagy nem találják meg őket... Idióták..
- Ne haragudj, szívesen mesélek, ha az a két hatökör megvan. Állandóan okozzák nekem a fejfájást... -pislogok “bocsika” mosollyal a lovagra.
Közben megérkezünk a szálló régi épületéhez, amit a rendszer máris picit romos állapotba hozott a kiköltözés után. Ettől függetlenül gyorsan odatalálok a pincelejárathoz. Sose jártam még a pincében, de most kiderül, hogy három pincelejárat is van... o.o komolyan? de minek? hát nem is nagy ez a szálloda...
- Szerintetek külön pincetermek vagy csak átverés? - pislogok két okos segítőmre.

//nyo a következő 1-2 körben eldönthetitek, hogy jobbra-balra vagy középre mentek, vagy mást csináltok. Hajrá. Szinezés majd »«
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Csüt. Május 31 2018, 10:44

Hát igen, a doktornő gyakorta keltett másokban olyan érzelmeket, amiket ők maguk sem értettek. Márpedig, amikor mindkét partnere együtt bólogat a zsenialitásán, az bizony egy ilyen pillanat. Aztán megkapja a választ, és nem tud vele teljesen megelégedni.
– Hát én akkor sem értem, mi a jó nekik ebben. Ha meg nem kukkolnak, akkor pláne nem. De hát Kayaba programjai kifürkészhetetlenek. – Vállvonás keretében néz fel a romossá flashelt épületre, majd elvigyorodott. – Ugye mondtam? Ez mi már? Ekkora nagy VR játék, és nem tudnak vele várni, hogy romossá alakuljon egy épület? Kayaba programjai kifürkészhetetlenek. No de tipli befelé. – Karon ragadja a lánykát is, majd elindul befele.
Érzékeli, hogy cseppet horror kategóriássá kezd válni a dolog, hiszen romos ház, meg pince három ajtóval.
– Ja persze, három ajtó egy pincének, mi?
– Munchkin! – Kiállt fel Kagura a szőke szépség fülébe, mire Nia mosolya szinte körbeszalad a fején. Egy kósza ötlettől vezérelve elereszt mindenkit, megropogtatja az ujjait, majd ahogy van, magassarkúban és maid ruhában, egyszerűen berúgja előbb a középső, majd a jobb és bal oldalit, hogy megbizonyosodjon róla, hogy hova is tartanak a járatok. – És közben mély bánat indul meg a szívében, hogy nem kellett a személyzetet megtévesztenie, ezért a lootolt ruci funkciótlanná vált. – Valahogy úgy. Mindenesetre ahogy kinyílnak a szárnyak, hátra fordul, majd egy vigyorral néz mindkét társára.
– Na most itt annyira nyilvánvalóan van három út, mindegyikünknek, hogy én már csak paranoiából sem vagyok hajlandó teljesen felbomlani. De valamennyire meg fel kellene, hogy nagyobb terepet lefedjünk. Én arra szavazok, hogy Ká drágám erős és magabiztos, meg főleg akkora híró, amekkorát nem hordott a hátán a föld, úgyhogy ő menjen vagy egyedül, vagy Ara babával együtt, hogy ha bármi para van, akkor meg tudjad védeni. Ha egyedül mész, akkor Ara velem jön. – Egy levegővétel a hadarás közepére. – A másik nagy kérdés, hogy melyik lyukat hagyjuk ki? Én a két szélső bevételére szavazok, bár stratégiailag a bal és a középső tetszik nagyon. Ha a harmadikon menekülnének, két lépéssel többet kell tenni, ha az egyik szélsőt hagyjuk ki nekik. Bár ha ügyesen nindzsázva osongatunk, akkor pláne egyszerű a megoldás. – Itt Arabel felé fordul, és még kajánabbá metamorfál a vigyormaszk. – A harmadik opció, hogy én és Ká lezúzunk itt a középső kapun, megverekszünk mindennel ami szembe jön és meg akar ölni, Ara pedig itt marad, hogyha a kölykök elkezdenek felszökni, akkor a nővérke várja őket az ajtóban. Nekem személy szerint ez tetszik. Úgyhogy ti találjátok ki melyik ötletemet választjátok, én meg körbenézek, hátha találok valami fonalat, vagy egy Ariadnét. – Kiselőadása végeztével az szolgálólány ruhás amazon ellép a két társa között, majd nekilát feltúrni a helyet bármivel, ami nyomvezetőként szolgálhat, ha odalent mégis egy kazamata alakult azalatt az idő alatt, míg ők rohangáltak.
Dr. Kayaba Natsuko
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 Vo36oi505/600Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 2yjvlht  (505/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by K1 on Csüt. Május 31 2018, 12:30

Először észre sem vettem, hogy ez a kislány mennyire érdekes és különleges azonban mondott valamit, ami azon nyomban felkeltette az érdeklődésemet. Sok mindenre számítottam, de erre az egyre nem. Mikor valamit kérdeztem szinte már frappáns módon tért ki a válaszadás elől és még mosolygott is. Tudom, hogy mások is szoktak mosolyogni, de ez valamiért más volt. Az agyam elkezdett hangosan kattogni, oly annyira, hogy szinte csodálkoztam, hogy nem szóltak rám olajozzam már meg. Az is kis probléma szinte semmiségnek tűnt miszerint össze lettem lakatolva egy szuper modellel. Sajnos eme új felfedezés kivizsgálására nem maradt sok időm ráadásul azt sem tudtam, hogyan fogjak hozzá. Én nem értettem az ilyesmihez nem volt elég okos sem pedig képzett. Az egyetlen, ami eszembe jutott elég nagy marhaságnak tűnhetett, de ez volt az egyetlen, ami abba a huzatos fejemben megfordult. Ott álltunk már a három ajtó előtt mikor váratlan bejelentést tettem, vagyis csak reméltem, hogy az ugyanis ez olt a célom.
-Most pedig fekvőtámaszozni fogok.
Ezzel elvetettem magamat a földre és elkezdtem a beígért tornagyakorlatokat miközben jó hangosan számoltam.
-Tizenkilenc, húsz, húszinegy, huszonkettő. – ezzel felkeltem és leporoltam a ruhámat.
-Ez nagyon jól esett. – mondtam idióta mosollyal az arcomon és szinte már kiabáló hangerővel.

Igyekeztem úgy tenni mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lett volna és egy kicsikét sem buggyantam meg. Ezután a szőkeség előadott egy igencsak alaposan átgondolt tervet, amiben én találtam egy apró bökkenőt vagyis kettőt. Valami oknál fogva mikor arról beszélt, hogy szét kéne válnunk egy barna szőrű dán dognak éreztem magamat ki tudja miért. A másik problémám, hogy a karkötő miatt nem tudtunk messzire eltávolodni egymástól. Mikor bement a házba még csak meg tudtuk oldani, de ott nem hittem, hogy ez lehetséges. Szerettem volna szólni neki, de nem akartam magamra haragítani ráadásul nem olyannak ismertem, meg aki elkövetett volna ilyen szarvas hibát. Lehet, hogy arra gondolt a folyósok szorosan egymás mellett haladnak így tudnánk tartani azt a bizonyos két métert. Végül aztán kissé kínos mosollyal az arcomon feltettem azt a bizonyos kérdést miközben a tarkómat vakargattam.
-Szerintem elég közel vannak a járatok, hogy ne távolodjunk el egymástól.Vagy nem? De rád bízom a döntést.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 Vo36oi1385/1400Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by Ronye Arabel on Kedd Aug. 28 2018, 23:35

Jól értem? Végül amellett döntötök, hogy lementek a középső, és valamelyik szélső járaton? Legyen a középső és a jobb oldali, mert mesélő vagyok, és megtehetem Cool (És mert elárulok neked egy titkot, Kagura: Nincs komoly jelentősége)
A rossz hír az, hogy Arabel inkább kint marad a  három ajtó előtt, biztos ami tuti.
A jó hír az, hogy egy darabig nem ütköztök a bilincshez járó falba. Mehettek, úgy 10 métert. Akkor viszont a középső járat balra, a szélső jobbra kanyarodik.
Ejnye... 
Azért mielőtt komoly fejfájást okozhatna a helyzet, Arabel kiabálását halljátok onnan, ahol az út háromfelé ágazott.
- Hányszor mondjam még nektek, hogy ne császkáljatok csak úgy el, és ne zaklassátok a játékosokat? Szégyeljétek magatok! - 
Ha visszamentek, akkor ott találjátok a lányt, mintkét kezében egy-egy grabanccal. 

//clifhanger on. A feladat: reagáljátok le a történteket. Bátran lehet kérdezni, azért csak eddig jutunk most, hogy legyen annak is helye.
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Vas. Szept. 02 2018, 11:01

– Jól értetted Ara! Úgy mennek. Szerintem még a középső és jobb oldali járat is stimmel, talán még írtuk is, nem? – Nem. – Oh well. Lényeg, hogy…. Nyomhatom én? – Üsd ki magad szöszi. – Köszcsi. Khm. Tehát ott tartottunk, hogy a mi rettenthetetlen és végtelenül szőke szépség dokinénink beleaváckodott a középső járatba, és nagyon reménykedett benne, hogy nem kell megállnia, mert Ká útja eltávolodik az övétől. Mert hát lássuk be, erre megvolt a reális esély. Főleg egy ilyen játékban. Kayaba útjai kifürkészhetetlenek. Sokadik alkalommal is megállapítottuk ezt. Mendegélt tehát a két mandarin, lefele a lyukba, mígnem a végén felharsogott a nagy kiabálás odafentről. – Kihagytad, hogy hogy ment lefele. Biztos menni fog ez neked? – Ja 250-en vagyunk? – Ahha. – Akkor újra.

Na tehát. A mi drága Bossunk úgy parádézott lefelé az úton, mintha legalábbis Cerberus torkában korzózna, így aztán ahogy volt, maid ruhában csattogott előre, a széles pallosát függőlegesen, lapjával maga előtt parkoltatva. Így ugyanis nem lehet majd olyan nagyon könnyen telibe elkapni egy szemből jövő támadással. Bárki bármit mond, azért a szőke nagyon nem szeret meghalni. És ha már van egy ordenáré darabolója, legalább használja ki, nem igaz?
Istentelenül reménykedett, hogy nem válnak szét a járatok, mert az számukra megaciki lett volna, főleg, ha a Knock Back effekt a falhoz vágja, onnan visszapattan az erőtérre és kezdődik elölről, míg világ a világ. Erre nem vágyott egy cseppet sem, és az arcán lehetett látni, hogy nem feltétlenül gondolta át ezt az esetet, amit picit talán bán is, de hát Nia az előre irányú törés nagymestere, így akkor is képes rettenetes magabiztossággal haladni előre, mikor fogalma sincs mit csinál, és a csontjai zörögnek a félelemtől.
Aztán felharsant Ara baba hangja odafentről. Már nem a mesélői odafentről. Mindegy, értitek, az a lényeg. Szóval meghallva a pörölést, sarkon fordult, vissza ügyeskedte a Hentest a hátára. Igencsak bonyolult mutatványnak tűnt, mert szűk volt a folyosó, de nagy nehezen megoldotta. Aztán előbukkant a járatból, ha Ká is úgy akarta, s széles vigyorral jelent meg a nyílásban.
– Ááá! Hát itt van mindenki. Nagyon jó! Nagyon örülök ám nektek! – Még kezet is nyújtott a két üldözöttnek, és széles vigyorral tette mindezt. – Én vagyok Nia. Tudjátok, akit elraboltatok a saját házából. Melyikőtök Ámor? Van egy barátom. – Ezzel meglebegtette a Penát mindenki orra előtt, kellőképp odafigyelve, hogy az a félresikerült hentai tárgy baljósan lifegjen egy kört. – Ő lenne az. Penának hívják, avagy P~chan. – Csak, hogy adjunk a Karen vérnek is. – Szeretne megismerkedni veled, méghozzá intim közelségből.
És ha Aránk, vagy Ká drága kíváncsi volna, hogy miért én narráltam végig ezt a posztot, azt sértésnek fogom venni, mert ezek szerint nem szeretitek a hangom… >.> De csak, hogy minden kíváncsiságotok kielégüljön. A user ma még csak egy kávét ivott, és nem zsonglőrködik még ügyesen a szavakkal. Wink
Dr. Kayaba Natsuko
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 Vo36oi505/600Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 2yjvlht  (505/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by K1 on Vas. Szept. 02 2018, 12:06

Nekem fogalmazásom sem volt róla, hogy mit is kéne ilyenkor tenni, de a szőkeség nagyon magabiztosnak tűnt, főleg akkor mikor az a valami a kezében volt. Így egymást közt bevallhatom, elég furának tűnt az a fegyver, de mivel nem használta rajtam, így nem érdekelt a külseje. Én sem voltam az a hibátlan, tökéletes fajta, ebből kifolyólag semmiféle gúnyos megjegyzés sem tehettem a hölgy vagy a felszerelés irányába. Végül aztán, némi gondolkodás és megbeszélés után mindenki elindult kivéve a kislányt, aki szépen maradt a fenekén. Nagy sajnálatomra semmit sem reagált a fekvő támaszaimra így az én kis rafinált tervem kudarcba fulladt, de még nem adtam fel a reményt. Elhatároztam, ha törik, ha szakad, de végére járok eme csavaros rejtélynek, ha addig élek is. Pedig már annyira tudni akartam, hogy igazam van-e a teóriámmal kapcsolatban, vagy esetleg ismételten tévedtem.

Visszatérve a történetünkhöz, nagyon reméltem, hogy nem lesz semmi gond mikor is váratlanul dezsavű érzés kapott el. A hátam mögött valakit pontosabban valakiket éppen leszidtak és mintha már láttam volna ehhez hasonló jelenetet. Ott állt a kicsi Ananbel és szorosan fogta a két csirkefogót, nehogy ismételten kereket oldjanak. Nem szóltam egy árva szót sem inkább hagytam Niát érvényesülni, amúgy is megígértem, ezúttal nem fogom bántani a fiúkat. Mikor befejezte odaléptem hozzájuk majd kezemet köszönés képen felemeltem miközben barátságosan mosolyogtam feléjük.
- Üdv srácok.

Van az úgy, hogy nem kell semmi durvát, vagy ocsmányat mondani, ahhoz, hogy a frászt hozzuk másokra, elég, ha kedvesek vagyunk, ahogyan ő is tette.
- Na szóval, ti raboltatok el engem? Megint. - egy pillanattal később zavartan hozzá tettem. - Minket, ti raboltatok el minket?
Nem tudni miért kérdezhettem ezt tőlük ugyanis egyértelmű ki lehetett a felelős, ugyanis egész Aincradban ők voltak az egyedüli emberrabló páros.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 Vo36oi1385/1400Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by Ronye Arabel on Kedd Szept. 11 2018, 09:37

A fiúk nem úgy néztek ki, mint akik megijedtek. Talán rosszabb elbánás is volt már nekik kilátásba helyezve? Talán.
Arabel viszont egy pillanatra sem engedi el őket, úgy kommentál.
- Jobbra Ámor, balra Cupidó. - kezdi, de a végébe elbizonytalanodik a hangja - Vagy fordítva? - kérdezi magától elgondolkodva -Áh a francba már, nem tudom! Ők se tudják. Ez itt Yaka - emelinti meg a jobb oldali srác grabancát - Ez pedig Mako - emeli fel a bal oldali srácot. - És most szépen bocsánatot kérnek! - morog dühosen.
Nektek talán nem különösebben vészjósló a hangja, viszont a srácok úgy néz ki tudnak valamit, mert amikor Arabel leteszi őket mindkettő igazi japán stílusban meghajol, és kórusban (nem túl sok meggyőződéssel) mondják:
- Bocsánatot kérünk.
Aztán felkelnek, és Kához fordulnak.
- Mi voltunk - mondja az egyik
-Mert szép pár lennétek - fejezi be a másik.
- Jól van jól van, csak menünk már haza - sóhajt Arabel, és Nia kezébe nyom egy kulcsot.
- Köszönöm szépen a segítségeteket. - hajol meg ő is, aztán felemelkedve odasúgja a szőkeségnek. - Ne higgy nekik, nem ők voltak. -
Végül karon ragadja a két fiút, és megállás nélkül korholva őket, és lelkükre kötve hogy szóljanak mielőtt elmennek valahová otthonról, elindul kifele a barlangból.

//Zárókör?//
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 285
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by K1 on Kedd Szept. 11 2018, 13:50

Mikor legutoljára találkoztam a párossal elég csúnyán elbántunk velük, mármint én és Kanami mert nagyon dühösen voltunk, de nem úgy tűnt, hogy mély nyomot hagyott volna bennük ez az eset. Arra számítottam, hogy a rémület fog kiülni az arcokra amint megpillantanak, vagy ha nem is, de legalább kissé hátrébb hőkölnek. Azonban semmi ilyesféle nem történt, igaz az a kislány nem is engedte volna, olyan szigorúan állt ott akár egy fegyőr. Nem akartam elhinni, hogy nem is igazi ember, hanem csak egy rakás egyes és nulla. Megpróbálta bemutatni a testvéreit, de a végén még ő maga is belezavarodott ebbe az egészbe, amitől csak még aranyosabbnak tűnt. Tudtam, ha valaha lett volna kishúgom az is pont így nézett volna, ki mint ő, legalábbis nagyon szerettem volna.

Kissé meglepődtem mikor kiderült, hogy a két csirkefogónak van normális neve, nem csak ilyen idétlen. Mikor egyiküket a nevén szólította annak felemelte a kezét innen tudtuk éppen kiről van szó. Fogalmam sem volt miért kaptak álneveket az igazik mellé, de az igazat megvallva nem is igazán érdekelt, legalábbis akkor nem. A kislány rájuk parancsolt, hogy kérjenek tőlünk bocsánatot és ők azonban nyomban meghajoltak előttünk és kórusban elnézést kértek. Jómagam sosem voltam oda az ilyen formaságokért úgy véltem ezek már idejét múlt szokások. A hangjuk nem csenget valami őszintén, de én ennyivel is beértem, ráadásul a szavamat adtam, hogy nem fogom őket bántani. Hiszen egy kis bosszúságon kívül nagyobb kárt nem okoztak és ismét egy gyönyörű lánnyal hoztak össze. Az akkori viselkedésem alapján a segítségük nélkül fél év alatt nem léptem volna kapcsolatban annyi csinos lánnyal.

Bevallották, hogy ők tehetnek mindenről és azért tették, mert szerintünk szép pár lehettünk volna. Ez talán igaz is lett volna, mert külsőleg elég jó képűnek tűntem, de nem ez volt a valódi lakom. Az egy elég nyeszlett és hétköznapi ember külseje volt, akire a Nia féle bombázók rá se néznének. Ők csak a külsőségek miatt találtak minket összeillőnek nem pedig a belső értékek alapján. Ez egy kicsikét bántott, de nem engedtem, hogy ez látszódjon rajtam.
- De engem miért kétszer raboltatok el? – erre viszont nem kaptam választ.

A leányka a szőkeség kezébe nyomta a kulcsot majd halkan odasúgott neki valamit, amit én nem értettem végül mind a hárman elmentek. Most, hogy ismét kettesben maradtunk újfent zavarban éreztem magamat. Odanyújtottam neki a kezemet, hogy levegye róla a bilincset majd csak annyit mondtam, hogy köszönöm olyan lágy hangon amilyennel csak tudtam. Arra akartam sugallni, hogy nem csak ezért az apróságért vagyok hálás, hanem mindazért, amit értem tett.
A következőben előhoztam a menümet majd küldtem neki egy felkérést miszerint szeretném felvenni a barát listámra. Nem mintha valaha is a segítségére lehettem volna, de annak a másiknak is felajánlottam és így éreztem igazságosnak.
- Azt hiszem ez egy gyönyörű barátság kezdete.
K1
K1
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 493
Join date : 2018. Jan. 21.

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 Vo36oi1385/1400Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 2yjvlht  (1385/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Szer. Szept. 26 2018, 17:59

Nia megjelenése nem okoz akkora tömeghisztériát, mint a mi drága főhősnőnk szeretné, de hát meg kellett élete során tanulnia bánni a csalódásokkal is, így csak szimplán visszaaplikálja a Penát a helyére, s a bocsánatkérés alatt sejtelmesen mosolyog Arára.
– Bocsánatkérés elfogadva uraim, de a Csini Bigyó™️ marad nálam. Ká drágám, ha te nem tartod meg a sajátod, azt is elfogadom. – Minden irányba beszélt egyszerre, mert annyira megnyugodott, hogy végre sikerrel járt a küldetésük, hogy felengedett belőle minden megmaradt feszkó.
– Volt benne olyan? Nem úgy emlékszem a játékra. – Azért frusztrálta őt ez az egész. – Max, hogy nem tudta megoldani. – Márpedig legalább két körig nem ment neki. – Na jó, ez a kör a tied. – Majd legközelebb szöszi. Hol is tartottam? – Most akartál rátérni arra, hogy mi törpént azután, hogy megvolt a bocsánatkérés. – Kösz.
A Kayabák fiatalabbja tehát ott állt, nagy valószínűséggel két egész rózsaszín bilincsel a kezén, de eggyel biztosan. Úgy gondolta, hogy ez a játék is megérte az idejét, és a belefektetett energiát, és nagyon reméli, hogy a rendszer dob neki egy listát a nyereményéről. Vagy legalább egy ablakot, amelyen az áll, menni xp jutott a szervezetébe. Ám amíg arra várt, és elengedte a füle mellett a további megszólalásokat, egy pár dolog átsiklott a szőke buksiján. Az egyik, hogy talán Arabel nem is NJK, hanem játékos, ami azzal járna, hogy nem kap jutalmat. Ezt pedig le kellett tesztelnie, mielőtt a hármas eltűnik előle. De hogyan is tesztelhetné ezt le?
– Mi sem egyszerűbb. Boss! Cerberus akció! – Kagura szavai pedig zenét jelentettek az agyának, meg a fülének persze, úgyhogy a totál nem betervezett, és végtelenül spontán jött név hallatán úgy indult előre, mintha régóta begyakorolt mozdulatot kezdene most el. Pedig egyikük sem tudta, mi a franc is az a Cerberus akció. De mindkettejüknek megvolt róla az elképzelése.
Az amazon tehát odapattant a távolodó Ara babához, elkapta a két srác kezét, aztán maga felé fordította a hármast és egy hatalmas puszit nyomott a lány orrára. Direkt nem smárolta le, mert az sokkal komolyabb rekaciót váltana ki a legegyszerűbb NJK-ból is.
– Mától ez a Cerberus akció. – Megjegyeztük. Tehát Nia úgy állt ott a kis kompánia előtt, mint aki nem csak egy nagyon komoly perverz, hanem tényleg jó szándéka van az egésszel. Mert ez igaz is volt, meg nem is. Aztán mielőtt bárki reagálhatott volna, szóra nyitott a száját. Nuclear Launch Detected!
– Köszi a segítséget Ara baba, nélküled nem ment volna. Ha bármi kéne, nyugodtan vegyél fel a barát listádra és írj rám. Úgy érzem lesz még dolgunk egymással. A két fiút viszont még itt tartanám egy kicsit, mert lenne egy kis beszélgetnivalóm velük hatszemközt. Nem baj ugye? Tudtam, hogy nem lesz az. Két percet kérek és visszaadom őket. – Ezzel a két kézen ragadottat magával rántotta egy félreeső szobába, ahonnan nem szűrődhetett ki a hangja, majd maga elé penderítette mindkettőt, s belekezdett a mondókájába. – Na szóval, először is. – Ezzel két nagy cuppanóst nyomott a két kölyök arcára, és megölelgette őket. – Ezt azért, mert halál jól éreztem magam. Ha bármikor eszetekbe jutna még ilyen ökörség, elég csak szólnotok, és jövök. Nem kell rabolgatni, oksa? Megbeszéltük. – Mindezek után egy nagyot sóhajtott, majd az arcára baljósabb kifejezés ült. – Másodszor. A csini bigyó nálam marad, mert tetszik. Harmadszor, és ez a legfontosabb, úgyhogy jól figyeljetek. Ha még egyszer eltűntök, és Arabelnek keresnie kell benneteket, a kislábujjatoknál fogva akasztalak fel mindkettőtöket Aincrad szélére. Remélem világos. Én még sokat tervezek a nővéretekkel, mert jó gyereknek tűnik. Ahogy ti is. Ha ti is annak bizonyultok, ti is megérdemlitek majd a figyelmem. Szóval legyetek jó fiúk. Oksa? Na gyertek ide. – Ezzel újra magához ölelte őket, majd összeborzolta a sörényüket. – Remélem egyszer elnéztek hozzám. Akár a nővéretekkel, akár magatokban. Tudjátok hol lakok.
– És ezzel fel is kérjük Arabelt, hogy meséljen Niának magánküldit, mert kell a sweet xp, és mert szeretnénk, ha lenne még ilyen baromkodás, de Ká-val mást tervezünk, mint velük, szóval ezt attól külön szeretnénk. Oksi? Köszke! – A doktornő ezzel kézen fogva kivezette a két kölyköt a szobából, majd visszaszolgáltatta a testvérüknek, és mosolyogva integetett egyet nekik. Ezután odafordult Ká-hoz. Az ő nagy, és erős lovagjához. Mert kezdett rá így gondolni, s pontosan úgy tett, ahogy ezt Niától várhattuk. Odalépett, belemarkolt a srác övébe, és a füléhez hajolva súgott neki valamit.
– Csináltad már bontásra váró hotelben? Mert most fogod. – Ezzel szájon csókolta, s magával húzta az emelet irányába.
– Na ez a happy end.

[Köszi a játékot!]
Dr. Kayaba Natsuko
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 Vo36oi505/600Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K) - Page 2 2yjvlht  (505/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keresd az ikreket (Ámor 6.0, Nia&K)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.