(Hardcore) Yuuki vs Chakna

Go down

default (Hardcore) Yuuki vs Chakna

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Szept. 24 2017, 21:39

Yuuki elégedetlenül nézte az aréna toplistáját. Nem tetszett neki, hogy gyakorlatilag a semmiért van ott a neve. A quentinnel vívott párbajt csak a legnagyobb jóindulattal lehetett annak nevezni. A jókedvén pedig az sem sokat derített, hogy egyszerűen nem sok olyan ellenfél volt akit kihívhatott volna. Cearso, Ozirisz és Alex túl elfoglaltak voltak, Eiki és Rikomono épp harcoltak így az is kilőve. Hinarit utoljára tartogatta, Ai-t pedig igyekezett kerülni amennyire csak lehetett. Maradt Akito és Chakna és mivel előbbit egyáltalán nem ismerte így végül az íjász mellet tette le a voksát. Bár túl sokat róla se tudott és a közös múlt is kimerült egyetlen küldetésben.
Az üzenet amit küldött neki rövid volt és lényegre törő. Igyekezett udvarias és nem túl nyers maradni ami külön kihívást jelentett neki.
Fogalma sem volt mit várhatna a harctól mivel egyáltalán nem ismerte a lány szintjét és képességeit. Persze tippelné épp tippelhetett a ruházata alapján d ez sem mindig opció főleg ha az illető meg is változtatta a kinézetét. Ebből általában magából indul ki hisz bár hétköznapi ruhákban járt vagy épp egy szerinte menő felszerelésben feszített, minden percben rajta volt a felszerelése az alvást kivéve. Igaz úgy könnyű ha mindezt ingyen teheti meg.
A főbejáratnál várta leendő ellenfelét, hátát a falnak vetve és figyelve az elhaladó játékosokat. Volt egy pár akik hevesen vitatkoztak, illetve néhány kisebb-nagyobb csoport akik épp küldetésre vagy kazamatába készültek és annak részleteit tárgyalták menet közben. De voltak furcsaságok is, egy lány aki ki sem bújt a könyv mögül és úgy sétált. Egy fiú akinek a ruházata erősen kétséges volt, hogy valóban az ő nemének szánták-e.

Kurokawa Yuuki (40) - HP:200 | F:80 | E:127 | K:36 | GY:85 | S:50 | P:70

Felszerelés
Jobb kéz: Metamorph 11. szint
Rúna: Tövis Rúna
Testpáncél: Platinum Láncing
Sisak: Obszidián Burgonet
Csizma: Egyedi Pegazus Bakancs
Köpeny: Egyedi Szivárvány Köpeny
Gyűrű: Egyedi A viking Zerios Gyűrűje
Gyűrű: Egyedi Vikinggyűrű
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
(Hardcore) Yuuki vs Chakna Vo36oi7230/7300(Hardcore) Yuuki vs Chakna 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: (Hardcore) Yuuki vs Chakna

Témanyitás by Chakna on Hétf. Szept. 25 2017, 23:24

Azt hiszem… ideje hozzászoknom ezekhez a hirtelen a levegőből megjelenő kihívásokhoz… Ezúttal Yuuki keresett meg egyel, akivel egyszer találkoztam csak, és akkor… Heves oldalát ismerhettem meg. Nem mintha elítélném érte… Hasonló képességgel valószínűleg én is ezt tettem volna.
Nem tudom, hogy mit hallott, látott eddig a lány… Én pedig kivételesen nem tudtam a ruhájából tippelni, hogy hanyas szinten lehet… A ruházata teljesen beazonosíthatatlan…
A leveléből úgy érzem, belekerült neki némi fáradtságba, hogy megfogalmazza, így a legkevesebb, hogy nem utasítom el.
Azért… az eddigi két meccsem után… nem túl sok önbizalommal állok a dologhoz… A francba is… Rendben, hogy nagy a szintkülönbség meg minden… De mindkétszer egyetlen támadásból lenulláztak… Pedig, ha kicsit jobban figyeltem volna, és hamarabb reagálok, mindkettőt elkerülhettem volna… Rikonál meg… konkrétan eltalálni sem voltam képes, egy igencsak "könnyű" helyzetben…
Sóhajtva indultam el az arénához. Kikerültem az… érdekes srácot, és a könyvébe merült lányt (Tisztára Bell…) és meg is látom Yuukit a főbejáratnál. Mosolyogva lépek oda hozzá.
- Szia - üdvözlöm- Örülök, hogy újra találkozunk. Megkérdezhetem, miért engem kerestél meg?-kérdezem kettős céllal: Először is, tényleg érdekel, mert nem tudom elképzelni (Nem hinnám, hogy bárki csak úgy rábök egy névre a ranglistán) Másodszor: Alig ismerem a lányt. És ha már adódott rá alkalom ,szeretném kicsit jobban megismerni a gondolkodását, és a személyiségét.
Persze nem váratom sokáig, amint válaszolt, ha nem indult hosszabb beszélgetés, elindulok a panelhez, és szinte megszokottan állítgatom be, ha beleegyezik, hogy kihívottként ezt én tegyem meg. Közepesen sűrű erdő, ami a futkosásnak, és a kardlengetésnek nem kedvez, de nyilazni viszonylag kényelmesen lehet benne, egy-két elrejtett homokcsapda, és elfedett verem, szétszórt ágak, és kövek. És ezúttal némi ködöt is belecsempésztem. A látásommal nem fog gondot okozni, de ha neki nincs ilyen képessége… Akkor ez is nekem lesz kedvező. Miután az itemhasználatot is letiltottam, be is léphetünk az arénába.Chakna: É:15 (75 HP) F:39 Erő 14 I: 39 K 11 Gy: 28 S:25 P: 40
Észlelés, Látás, Rejtőzés, Lopakodás, Nyomkövetés, Hallgatózás 1.szint

Ozirisz oldaláról:
Kurokawa Yuuki (Sebzés: 127, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 3 SP kiskörönként.)
Chakna (Közelharci sebzés: 7, Távolsági sebzés: 46, támadáshoz 4 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)

Kurokawa Yuuki (40. szint): 200/200 HP, 70 páncél, 180/180 CSP
Chakna (20. szint): 75/75 HP, 40 páncél, 55/55 CSP

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 797
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
(Hardcore) Yuuki vs Chakna Vo36oi2217/2300(Hardcore) Yuuki vs Chakna 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: (Hardcore) Yuuki vs Chakna

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Okt. 01 2017, 21:35

Nem kellet túl sokat várnia Chakna felbukkanására.
- Szia. Én nem kevésbé. - Viszonozta a köszönést. A lány kérdésére kissé megvakarta a tarkóját. - Őszintén szólva nem igazán volt más akit kihívhatnák. Vagy nem érnek rá, vagy már küzdenek, vagy személyes okokból nem állok ki ellenük. - Felelte. - Te voltál az én utolsó mentsváram és szerencsére el is fogadtad a kihívást. - Mosolyodott el.
A rövid csevej után ő is elfoglalta a helyét. Nem akarta túlzottan elnyújtani a beszélgetést, az ismerkedés ráér a harc után is. Türelmesen várta még Chakna beállítja a terepet és fejben már a saját taktikáját tervezte.
Okos, gondolta magában ahogy szétnézett a terepen. Az észlelésnek hála ha nem is mindet de egy részét mindenképp észrevette. Tisztában volt azzal, hogy a lány íjász és számított valami olyasmire, hogy majd valamiképp akadályozza a mozgást illetve annak esélyét, hogy a közelébe férkőzzön. Tekintetével most a fák lombjait fürkészte, ép csak rövid pillanatra. Talán ott nincsenek csapdák, fedezéknek kiváló. Latolgatta tovább a lehetőségeit. A köd viszont nem tűnt fel neki hiszen a látása mindig bekapcsolva volt.
-Győzzön a jobbik. - Mosolyodott el. Úgy érezte tanulhat az ellenfelétől és még a számláló pergett megsimogatta a metamorphot ami egy wakizashivá alakult és finoman leengedte maga mellé mialatt a másik kezével leakasztotta az övéről az egyik bombát és erősen szorítani kezdte.

Első lehetőség (ha a képessége sikeres)
Amint a számláló eléri a nullát a Yuuki kezében lévő bomba felrobban és sűrű füst felhőt képez maga körül. Először csak a harcművészt nyeli el majd pár másodperc múlva az egész arénát megtölti. Lehetett hallani, ahogy többen felmordulnak a lelátón.
Yuuki nem mozdult el csupán leguggolt annyira amennyire csak lehetett. Nem volt lopakodása így teljesen felesleges lett volna hisz ha Chakna rendelkezik észleléssel (már pedig a csapdák miatt a lány esélyesnek gondolta) abban az esetben úgyis jelzi, hogy kb milyen irányban van. Azt is feltételezte, hogy ha vakon lő rá akkor az mellkas vagy épp fej magasságában történik majd. Ha viszont téved az azt bizonyítja, hogy a lány legalább akkora látással rendelkezik mint ő és pontosan látja mit csinál.

Második lehetőség (ha a képesség nem sikerül)
A bomba amit Yuuki szorosan markolt a kezében csupán pixelekre bomlik. Gyorsan kellet döntenie és a B terv a gyors támadás. Így már nincs lehetősége felmérni a helyzetet és kiismerni az ellenfelét.  Két kézre kapta a fegyvert, laposan tartva maga előtt kissé előre döntve. A jobb lábával előre lépett, kicsit habozott és várta, hogy a lány célra tartson és lőjön majd abban a pillanatban eltűnt. A térugrás pontos volt. Közvetlen a lány mögött jelent meg és a wakizashi pengéje szinte azonnal megnőtt épp annyira, hogy az keresztül fúrja Chakna mellkasát. Több mozdulatot nem hajtott végre.  Kíváncsi volt, ellenfele mit fog lépni, miként tartja majd a távolságot vagy éppen, hogyan védekezik majd.

Élet:200
pancél:70
Csp: 160-120
/Sikeres spec esetén nem támadok illetve Chakna két körig a sima támadáshoz is és spec képihez is egyel nagyobbat kell dobnia/


A hozzászólást Kurokawa Yuuki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 01 2017, 21:36-kor.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
(Hardcore) Yuuki vs Chakna Vo36oi7230/7300(Hardcore) Yuuki vs Chakna 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: (Hardcore) Yuuki vs Chakna

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Okt. 01 2017, 21:35

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás


#1 'Római stílusos 6-os' :
(Hardcore) Yuuki vs Chakna 4767244252_11aeb0c585_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
(Hardcore) Yuuki vs Chakna 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: (Hardcore) Yuuki vs Chakna

Témanyitás by Chakna on Vas. Okt. 08 2017, 23:21

Óh, szóval csak engem tudott kihívni, és én vagyok az utolsó mentsvár… Ajjaj… Nagy felelősségnek hangzik Very Happy
- Félek, csalódást fogok okozni. Nem túl magas a szintem, és tapasztalatom sem sok van az arénában. -mondom mosolyogva, nehogy túl komolyan vegye, de épp csak annyira, hogy azért ne vegye puszta szerénykedésnek/álszenteskedésnek.- Megkérhetlek, hogy utána elláss egy-két tanáccsal? - kérdezem részben udvariasságból, részben azért, mert a sakkos kalandon úgy tűnt, van érzéke a harci helyzetekhez, nekem pedig az előző két arénás küzdelmem alapján… szükségem van a tanácsra.
A panellen a beállítgatás mostmár nem tartott sokáig, néhány pillanat alatt mindent kiválasztottam, amit akartam. Ez a beállítás sorozat nem csak arra jó, hogy előnyhöz juttasson, hanem arra is, hogy meglássam, ellenfelemnek milyen szinten vannak a jártasságai hozzám képest.
A számláló alatt én rejtőzködve, és lopakodva eltűnök az erdőben, nem túl messzire, de úgy, hogy ha nincs észlelése, elveszít szem elől.
Figyelem ahogy a fegyvere, innen nézve a semmiből átalakul. Oh… Ez a legendás fegyver lehet… Ha jól emlékszem metamorphnak emlegették… Halvány grimaszra húzom a szám. Ezek szerint erős fegyvere van… Nekem meg még mindig kevés életem…  A Látásommal ki tudom venni, hogy valamit szorongat a kezében, ami hamar pixelekre bomlik. Mi volt az?
Gondolkodni viszont nincs időm, mert szinte követhetetlen gyorssasággal kapja kétkézbe a fegyvert, és mire egyet pislogok, már el is tűnik. Láttam már a képességét, rá is ismerek, de mire felemelt íjjal megfordulok, és hátra ugrok, már meg is jelenik, és a fegyvere végigkarcolja az íjat tartó kinyújtott kezemet… És meg sem áll a mellkasomig.. Mármint, ha egy reflexszerű mozdulattal félre nem ütöm, közben el is lépve. Nem mintha a végeredményen változtatna… Ez a karcolás épp elég, hogy lenullázódjon az életem.
Na ebből nekem itt lett elegem! Az első dolgom lesz több életet szerezni magamnak! Na meg kitartást. Hiába tudom lekövetni a dolgokat, ha egy találat is elég, hogy vége legyen… Ez teljesen ki is tölti a gondolataimat, miközben lassan szertefoszlik körülöttünk az erdő.
Íjamat a kezemben fogva meghajlok a győztes előtt
- Remélem majd néhány szint múlva megint kipróbálhatom, mire megyek ellened - mosolygok rá. Magamra dühös vagyok, de ezt nem kell neki is látni.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 797
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
(Hardcore) Yuuki vs Chakna Vo36oi2217/2300(Hardcore) Yuuki vs Chakna 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: (Hardcore) Yuuki vs Chakna

Témanyitás by Cardinal on Csüt. Nov. 02 2017, 09:44

Osu!

Lezárom az arénát, ha Yuuki még írni akar zárót, azt priviben bonyolítsátok. Jutalmatok 60 exp és 160 arany, legközelebb december 8. után csaphattok össze.

Kurokawa Yuuki: +10 pont
Chakna: +3 pont
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
(Hardcore) Yuuki vs Chakna Vo36oi0/0(Hardcore) Yuuki vs Chakna 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: (Hardcore) Yuuki vs Chakna

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.