[Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: [Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki

Témanyitás by Marluna on Kedd Aug. 28 2018, 15:18

(Rendben, ezt a játékot még befejezem, ha mindketten akarjátok még... Viszont Luna még halott lesz egy darabig szerintem.)

Nem kellett sokáig csitítgatnom a fiút. Végül az érzéseink egymás felé erősebbek voltak, mint a harag, ami mindkettőnket elfogott. Az ajtót viszont hiába próbáltam kinyitni, az teljesen zárva volt.
-Nem kell bocsánatot kérned. Részben én is így érzek. Bárkivel szembenéznék, hogy kettesben maradhassunk, de nincs szükségünk rá, mert elmegyünk, amint végeztünk.
Egy kicsit meglepődve hallom, hogy nincs meg az összes nyíl. Hiszen minden kacatot Eiki tartott meg a küldetés alatt. Én semmit se tettem el azok közül, amiket kaptunk.
A srác kérdésére csak megrázom a fejem.
-Nem jut eszembe semmi, ami nyílra hasonlítana.
De... Mégis van valami. Méghozzá olyan, amit a srác még nem látott, így tudomása se lehet róla.
-Azaz... de az nem lehet.
Viszont ez teljes képtelenség. Ez nem lehet küldetéstárgy.
-Az már azelőtt nálam volt, hogy felébredtünk a szobában.
Ezekből bármi kitelik. Még az is, hogy Ámor nyilának nyilvánítsanak bármilyen tárgyat, amihez érzelmi kötödésünk fűződik.
Elkeseredett képpel húzom elő a tőrt a ruhám ujjából. Ezzel vágtam le Eiki kezét, mikor az igazak álmát aludta. A fegyver talán meg is csillanhat a sötétben, de egyáltalán nem úgy tartom, mint aki harcolni akarna vele.
-Ettől...
Összeszedem a gondolataimat és a hangomat mielőtt újra belekezdenék a mondatba.
-Ettől nem akarok megválni. Szeretném ha inkább te tartanád meg, ha ez lehetséges.
Ezzel Eiki kezébe nyomom a tőrt. Remélem, hogy ezzel képletesen megérti, hogy nem akarom elvágni többé a kettőnk közötti köteléket, csak ha majd ő is így akarja. Igazából egy kicsit bánnám, ha végül Cupidoék kezébe kerülne egy számomra fontos tárgy, de ha ez kell a teljesítéshez, nem fogom megakadályozni Eikit.
Marluna
Marluna
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 106
Join date : 2017. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
[Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki - Page 3 Vo36oi1877/1900[Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki - Page 3 2yjvlht  (1877/1900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki

Témanyitás by Ronye Arabel on Kedd Aug. 28 2018, 23:23

Egymással veszekedve, de nem igazán avarva titeket hallgatják (vagy rá se bagóznak?) a beszélgetéseteket.
Amikor Luna előveszi a tőrét, szinkronban rázzák meg a fejüket. Nem, nem kell nekik a tőröd.
Ellenben igencsak kellemetlen lehet neked, Piroska, hogy a köpenyedben, éppen a könyöködnél belédszúr valami, amikor a tőrért nyúlsz, Ha odanézel, láthatod, hogy egy nyílvessző akadt a szövetbe, talán a barlangban. Mindenesetre ez a hiányzó "Ámor nyila".
Na? Most hogyan tovább?
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 301
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Csüt. Okt. 04 2018, 22:03

A lány szavaira elmosolyodok. Nem próbálta elvinni a dolgokat máshova, sőt is folytatta az enyelgést. Meh… ha hallanám magunkat… a tegnapi énem biztos rosszul lenne. De most azért jól estek Luna szavai. Így érthető is volt, hogy válaszomra támadt meglepettség, majd csalódott válasz nem lombozott le. Viszont, mikor látszólat, hogy eszébe jutott valami kíváncsian felhúztam a tekintetem. Hamar leesett, hogy mire célozgat, főleg a tekintete miatt is. Lehet, hogy sokan elég bárgyúnak és egysíkúnak tartanak, de nem vagyok olyan ostoba, mint hisznek. Csak nem szeretek túl sokat agyalni egy témán. Bár igazából, nem láttam a fivérek reakcióját a tőrre, ha láttam volna is, akkor se cselekedtem volna másképp. Elmosolyodok, majd szabad kezemet a kézfejére szorítom, mielőtt elengedhette volna a tőrt.
- Ne aggódj Luna. Én nem vagyok lánc, ami röghöz köt. Nem kell félned, hogy esetleg elvágsz valamit. Ha így tennél, én akkor sem okolnálak. Hiszem, hogy úgy döntesz, ahogy az neked lesz a legjobb, és ha így teszel, én már azzal is boldog vagyok. Az emberi szabadság egy olyan dolog, amit nagyra értékelek, így bolond is lennék ezt a jogot elvenni tőled. – fordítom meg a kezünk, hogy így most már az ő kezében legyen a fegyver – Én úgy tekintek a pengédre, mi elvágta a gátlásainkat. Ha így van, csak újabb láncot rakna ránk, ha ezt most eldobod magadtól, mert a hiánya mindig eszedbe juttatja majd. Így tartsad meg. Ha ránézel, ne úgy gondolj rá, mint fájdalmas emlék… hanem egy olyan dologra, ami közelebb hozott minket, mert hát… én így gondolom ezt. – ölelem át kedvesem, de mivel nem vagyok egy úriember kezeimmel azért megmarkolom fenekét – De ha ennyire bűnbánatot akarsz, majd este kiláncollak az ágyhoz és szórakozunk egy jót, tetszik az ötlet? – nézek rá huncut mosollyal.
Hát igen… nem is én lennék, ha egy ilyen romantikus monológ után nem vittem volna bele valami perverzet. De mikor kezemmel combjait simítottam volna végig, hirtelen megakadt a kezemben valami. Meglepetten fordulok oda, majd cibálom ki nyílvesszőt a szoknya redői közül.
- Hm…. feletébb érdekes. Kíváncsi vagyok, hova csusszanhatott ez a nyílvessző, hogy nem érezted, mikor együtt sütiztünk a kávézóba, mikor ráültél. – vigyorgok rá gonoszul, de könnyed mozdulattal a többi nyílvessző közé dobtam a vackot és egyszerűen ölembe kaptam a lányt – Na de legalább megvan mindegyik. Most már mehetünk romantikázni. Hová menjünk a szobámba, vagy harapni valamit? – kérdezem játékosan, már teljes mértékben ignorálva a két idiótát.
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 494
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki - Page 3 Vo36oi7502/7700[Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki - Page 3 2yjvlht  (7502/7700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki

Témanyitás by Marluna on Hétf. Okt. 22 2018, 04:47

Amilyen kedvesnek gondolta a fiú a gesztust, annyira szörnyű volt számomra a gondolat, hogy a fegyvert esetleg később ellene fordítsam.
-De ha ezt most visszaadod, akkor azzal csak azt éred el, hogy egy olyan tőr lesz nálam, amit nem használnék hosszú ideig, és akkor sem szívesen használnám. Ez számomra nagyobb büntetés, mint egy pótolható vasdarab hiánya. Én nem akarom megtartani így ezt a köteléket. Kérlek, ne legyél hozzám ily kegyetlen.
Habozok pár pillanatig, de ha egyikünk se akarja megtartani, mert ez bántotta Eikit, akkor csak egy másik megoldás van.
Fogom a tőrt és beleszúrom egyenesen a mellkasomba. Ha nem itt lennénk, akkor ez egyenesen öngyilkosságnak számítana, de szerencsére ahogy Eiki keze, úgy az én szívem se köt teljesen a halandó léthez. Érdekel a srác reakciója, meg nem is. Most szeretném, ha nem segítene egészen az utolsó előtti pillanatig. Az is igaz, hogy azt se vehetem zokon, ha megállít, vagy éppen a kelleténél korábban próbálja eltávolítani a fegyvert, vagy ha éppen nem csinál semmit sem hisz úgyis tudja, hogy hamarabb életbe lép a túlélési ösztönöm, mint hogy nullázodnék. Legalább megtudom milyen fából faragták.
Akárhogy is történik, a kis procedúra után megtaláljuk az utolsó nyilvesszőt. Egyikünk se érti, hogy került oda, de egyben biztos vagyok.
-A kávézóban még biztosan nem volt ez nálam.
Ezzel megvan az utolsó is, és Eiki már megint csábítani próbál.
-Lánc nélkül már nem lesz már olyan egyszerű dolgod.
Belemosolygok a srác arcába, ahogy egy cuppanósat adok az orrára, és megfordulok, hogy kimenjek az ajtón. Az ajtóban azért visszafordulok, és intek neki, hogy kövessen. Ha jól sejtem, nem kell kétszer jeleznem neki a szándékomat. Tényleg nem adom magam olyan könnyen másodszor. 
Marluna
Marluna
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 106
Join date : 2017. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
[Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki - Page 3 Vo36oi1877/1900[Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki - Page 3 2yjvlht  (1877/1900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Kedd Okt. 23 2018, 21:42

Megcsóválom a fejem a cicus szavaira. Egyszerűen túl makacs volt. Persze mosolyogva nézek rá, hisz sosem tudnék rá haragudni. Szabad kezemmel lágyan megsimogatom aranyos arcocskáját.
- Legyen, ahogy akarod. Elrakom. De ne lepődj meg, ha esetleg elvesztem. – dugom ki rá a nyelvem – Nem igazán kötődők a tárgyakhoz, így gyakran elfeledkezem róluk. Viszont ne aggódj rólad nem fogok. – ölelem át, majd nyomok egy csókot a nyakára.
Végül ezek után meglett a nyílvessző és úgy tűnt nem megoldódott minden probléma. A küldetés kész és mi is szabadok vagyunk. Nincs már lánc, ami korlátozna minket. És volt olyan huncut, hogy ezt az orrom alá is dörgölte.
- Vigyázz te kis csintalan leányzó, mert el leszel fenekelve, ha tovább gúnyolódsz az uraddal. – szidom le játékosan teljes mértékben szórakozva csak.
Érzem, ahogy átjár az öröm, hogy őt választottam. Biztos vagyok benne, hogy mókás kalandokban lesz részünk… így… együtt… közösen. Oh egek. Remélem bírni fogja ezt a szívem… bár… mondjuk miért ne bírná? Hisz én egy állat vagyok! Egy farkas! Grrr! Szóval nem félek, hogy legyűrne a cicusom. Legyen akármilyen vadóc követni fogom. Ha kell utat mutatok neki, ha bolondság kell, hát hozom a formám… és szeretni fogom. Szeretni mindörökre, itt és mindenhol. Így hát önfeledt boldogsággal az arcomon léptem a lány mellé és megfogom puha kezét, hüvelykujjammal végig simítva kézfejét.
- Ideje tovább állnunk. Ha kiporoltak vezess, ahova szeretnél. A mai napom csak a tiéd. – nyomok egy csókot az ajkaira, majd félig hozzábújva kivezetem az ajtón, hogy ezúttal már kettesben alakítsuk a napjainkat… mely lehetőség szerint tele lesznek izgalommal.
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 494
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki - Page 3 Vo36oi7502/7700[Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki - Page 3 2yjvlht  (7502/7700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki

Témanyitás by Ronye Arabel on Szer. Okt. 24 2018, 16:02

\\o// Megvan a nyílvessző \\o// Már csak egy kérdés maradt. Meg van-e a kulcs, amivel megszabadulhattok a bilincstől.
A két ikerdinka pár pillanatig mereng, de végül teljes szinkronban átadják nektek mindkét kulcsot.


Meglepetés:
Próbálgathatjátok a két kulcsot bárhogy. Egyik sem nyitja az ajtón a zárat.
Bizony, bőven van időtök megijedni, de amikor már igazán kezdenétek kétségbe esni, és éppen mielőtt nekiugranátok a két tökkelütöttnek, nyílik az ajtó, és belép rajta egy alacsony, rövid, barna hajú lányka, dühösen, és határozottan.
-Hát itt vagytok! Mit gondoltatok már megint? Hányszor mondjam még el, hogy legalább a kulcsot ne hagyjátok otthon? - korholja a két íjászt, majd a zsebébe nyúl. Csak egy pillantást vet a Luna kezén még ott lévő bilincsre, jobban nem méri fel a terepet.
-Bocsássatok meg a testvéreimnek, komoly problémákkal küzdenek. - hajol meg előttetek, és Luna kezébe nyomja a zsebéből előkerülő egyszerű, semleges kulcsot, és grabancon ragadva a két dinkát pillanatok alatt eltűnik az ajtón keresztül, amin jött.


//Örülnék ha a jutalomosztás előtt még írnátok egy-egy hsz-t, de ha már nagyon unjátok jelezzetek, nem kötelező Very Happy //
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 301
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki

Témanyitás by Marluna on Vas. Okt. 28 2018, 09:10

Elvette tőlem a fegyvert ezen elég jól meg is lepődtem. De így legalább nem került sor az öngyilkos akcióra. 
Az már nem érdekelt hogy ez után mi lesz a tőr sorsa. A lényeg az volt hogy elvette tőlem se több se kevesebb. 
Viszont mikor az ajtón akartam kijutni meglepetésben volt részem. 


Ja igen. Egy kulcs is kellene. Annyira hozzászoktam már, hogy bizonyos ajtók azonnal kinyílnak, mikor befejezzük a küldetést, hogy teljesen elszoktam attól hogy kulcsot kelljen használni. 
Visszafordultam A két kis csibészhez mikor fölvették a kulcsot. Mármint a kulcsokat. Egy pillanatig kételkedtem abban mi a fenéért adnak két kulcsot mikor csak egy szál zárja el az utunkat.
Egy pillanatig se jutott az eszembe hogy valahogy a bilincset is le kellett volna a szednünk magunkról ha nem használtam volna egy alternatív megoldást annak az eltávolítására. 


Néhány pillanatig csak értetlenül nézem a srácokat és ha csak Eiki nem kapja a kezemből a kulcsokat még egy darabig nem indulok el az ajtó felé vissza. 
Eltelik egy kevés idő mire kapcsolok hogy nekem kéne kinyitni azt az ajtót. A két kulcs közül valamelyik csak jó a zárba. Viszont ahogy sorba próbálom őket egyik sem nyitja az ajtóban található zárat. Próbálom minden lehetséges módon beilleszteni a kulcsokat a zárba. Egyszerűen egyik megoldás sem jó. Miért van az hogy az utolsó pillanatban romlik el minden? Pedig minden olyan jól alakult. Eiki megbocsájtott, én rájöttem hogy lehet köztünk valami. És a multam se fog bele zavarni a dologba. S pont egy ajtó fog ki rajtam? 


Kezdek lassan dühbe gurulni mikor nyilik az ajtó, és belép rajta egy lány. A kezembe nyomja a kulcsot az ajtóhoz. Aminek szintén nincs sok értelme hiszen most jött át rajta.


Na mindegy, fogom magam és Eikivel együtt kimegyek. 
Viszlát. 
Marluna
Marluna
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 106
Join date : 2017. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
[Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki - Page 3 Vo36oi1877/1900[Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki - Page 3 2yjvlht  (1877/1900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Kedd Dec. 04 2018, 13:10

Nem haragudtam Marlunára. Miért is haragudnék? A tőrét elveszem, ahogy megkér, legalábbis másodjára, hisz nem akarom, hogy a végén még butaságot csináljon. Kettőnk közül szerintem nem én „félek” jobban a tőr okozott emlékektől. De ha bármit is jelentene számomra, akkor sem csinálnék semmi mást. Ez egy nyamvadt tárgy. Semmi értelme, hogy fölöslegesen kiszúrjunk aranyat, csak mert rossz emlék köt minket egy dologhoz. Mondjuk vicces… így gondolkodok, mégis szó nélkül elrakom a lány fegyverét, bár tudom, hogy az is közbe játszik, hogy előbb-utóbb úgyis felszerelem saját magam a lányt, hisz jóval biztonságosabb lesz úgy számára minden, mint alapjáraton. És ha ő biztonságban van, akkor az csak jót jelent. Akárhogy is, szépen lassan ideje indulnunk és mivel most nincs hangulatom szórakozni az ajtóval átengedtem ezt a lehetőséget kedvesemnek, akinek azonban kis gondjai akadnak az ajtóval. Gondolkozok azon is, hogy kicsit gonoszkodjak-e vele és megjegyzem, hogy igen nagy fejfájást okoz neki egy egyszerű ajtó, de úgy voltam vele, hogy nem akarom, hogy megsértődjen, így elengedem, pedig a troll énemnek már nagyon akaródzott kiböknie ezt. Mindenesetre mikor már arra készültem, hogy akkor erővel töröm be az ajtót, azonban egyszer csak kinyílik és egy csajszi lép be rajta. Elkönyveltem magamban, hogy ez egy eléggé elcsépelt küldetés, de legalább nagy eséllyel már vége… remélhetőleg, így a szememet forgatva azért megjegyzem.
- Öregem… eddig sem szenvedtem még azzal, hogy kilépjek egy ajtón. – itt elmosolyodva végül felkapom a lányt egyik kezemmel szándékosan a fenekét fogva – De nem bánom, ha egy ilyen kis szépséggel várakozhatok. No de akkor… mehetünk is. – mondom, majd csókot nyomva kedvesem az ajkaira VÉGRE kilépek azon a rohadt ajtón… remélem már tényleg…
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 494
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki - Page 3 Vo36oi7502/7700[Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki - Page 3 2yjvlht  (7502/7700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Jutalomosztás

Témanyitás by Ronye Arabel on Pént. Dec. 14 2018, 00:47

Alap jutalmak
Marluna: 235 exp, 250 arany
Tsujimoto Eiki: 235 exp, 250 arany


Receptek

Marluna:
2db Tier 1 Potifőzés/Méregkeverés Recept - Röhögőgörcs Méreg Recept ; Rövid Telitalálat Potion Recept
2db Tier 1 Kristályírás Recept - Gyertya Kristály Recept ; Farkasagyar Recept
Tsujimoto Eiki:
2db Tier 4 Fegyverkészítés Recept
2db Tier 2 Kristályírás Recept - Kinézet Kristály Recept ; Erőtér Kristály Recept[/size]

Céhbónuszok

Tsujimoto Eiki céhe 125 aranyat kap a bankjába, a tagjai összesen 118 expet kapnak.( Danee, Simeon és Joey 24, Chancery és Tsujimoto Eiki 23 exp)
Ronye Arabel
Ronye Arabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 301
Join date : 2017. Jun. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki

Témanyitás by Cardinal on Szer. Dec. 26 2018, 21:58

Receptek generálása befejeződött.

Tsujimoto Eiki: Pillangókés Recept, Pikkelyes Ostor Recept
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki - Page 3 Vo36oi0/0[Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki - Page 3 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ámor Nyilai, Version Luna és Eiki

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.