Ophelia - A bajkeverő

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Zekken on Hétf. Aug. 07 2017, 21:04

Ophelia - A bajkeverő 5


Résztvevők: Chakna, Hinari
Határidő: Két hét, azaz: Augusztus 21. - Hétfő.
Ki ne szeretett volna akár csak egyszer is bepillantást nyernie a saját jövőjébe? Ugye, hogy mindenki eljátszadozott már a gondolattal, még a hitetlenek is, csak nem hangoztatják...
Vajon mikor juttok ki? Örökké tart-e a szerelmetek a párotokkal? Van-e esetleg egy új esélyes a láthatáron? Mi kell a boldogságotokhoz? Hogy érhetitek el azt... Rengetek kérdés felmerülhet a fejetekben, amikor elsétáltok egy stand mellett, ahol egy kisebb tömeg, figyelte a transzba esett nő szavait, aki a túlvilág üzeneteit adta át.. A jósnőknek a halottak súgják meg a válaszokat... Van-e valaki, akivel esetleg beszélnétek?... Esetleg felidegesít, a gondolat, hogy biztos csak kókler? Reagáljátok le, a gondolataitokat. Akár igénybe is vehetitek a szolgálatát, nem túl drága... de nem is olcsó. Egy jól menő éttermi ebédetek bánja. Viszont mindenki kap szerencse amulettet. Very Happy

Ophelia híre hamar elterjedt Aincardban, a jósnő, médium... varázslónő, papnő... címen, kinek épp hogy tetszik. Az a pletyka járja, hogy a képessége teszi lehetővé számára a kommunikációt a holtakkal, valamint bonyolult valószínűségszámításokat hajt végre, amik rendszerint be is vállnak. Az hogy, hogy csinálja kérdéses... De egy tuti, képességet használ, hisz a kezéből fény áramlik a gömb felé, ami felvillan, és homályos képeket mutat...

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
Zekken
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Chakna on Szer. Aug. 09 2017, 23:38

Amikor az ember nem tudja hogyan fogjon neki valaminek, néha butaságokon is elgondolkodik. Mint én, amikor meghallottam Ophelia hírét… Gyanús volt… Persze hogy az… Szinte egy szentélyben felnőve sem hiszek az ilyesiben… Még akkor sem, ha rengeteg könyvet olvastam, aminek a világában az ilyesmi valóság... Mégis komolyan elgondolkodtam rajta… Annyira egyszerű lenne ilyen módon felkeresni Takashit, és tőle érdeklődni a történtek felől… És még felesleges veszélynek sem kellene kitennem magam az információért, amitől Tachi óva intett...
Így, mire észbekapok, már a tömegben találom magam a jósnő bódéja előtt… Óh nem, nem fogok bolondként sorba állni valami hamis megnyugvásért. Inkább csak próbálom figyelni mi is történik itt pontosan, látás és hallgatózás segítségével. Az első ami feltűnik a kezéből áramló zöld fény. Ez egy képesség lesz… Már csak az kérdés, hogy mit is csinál pontosan a képesség. Nem, a pletykáknak nem hiszek, pontosan tudom, hogy a fele alaptalan, és azt is, hogy ember legyen a talpán aki kiszűri melyik fele.
Nézem, és egyre inkább dühös vagyok. Aminek az oka, hogy óriási a kísértés, hogy beálljak abba a sorba, és frusztrál, hogy tudom, hogy butaság lenne… A csendes dühvel talán ezt szeretném elnyomni...Merthát, kinek képzeli magát ez a nő, hogy azt állítja lehetővé tudná tenni, hogy beszéljek Takashival? Ki ő, hogy meggyalázza az emléküket? Ki ő, hogy megzavarja a nyugalmukat?
Na állj le… Chakna, tuti, hogy nem a holtakkal beszél, hiszen egy játékban vagyunk. Itt minden programozva van, és nem működnek a hatodikérzékhez hasonló, meg egyéb szellemi képességek, ha egyáltalán léteznek…. 

Néhány mélyebb, nyugtató levegővétel után tovább figyelem az eseményeket.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 792
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Ophelia - A bajkeverő Vo36oi2217/2300Ophelia - A bajkeverő 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Hinari on Csüt. Aug. 10 2017, 22:18


Elgondolkodva néztem a tömeget. Körbeállták a nőt; páran szinte dulakodva az első helyért a sorban vagy éppen pár lépés távolságból, de áhítattal nézve annak gömbjét. Voltak olyanok is, akiket csupán a kíváncsiság vonzott oda, másokat meg éppenhogy amazok zsebei, hiszen igaz volt inventory, de a megszokás még mindig túl nagy úrnak számított a bódék között hömpölygő emberek között. El is iszkoltak, amint megláttak, de nem számított. Ha az ember boldog, sok dolog nem számít neki. Kérdezhettem, rohanhattam volna ide, minden aranyam kifizetve, már sokszor. Talán túl sokszor is. Jöhettem volna a nőt hiába keresve azon az éjszakán, megtehettem volna a menekülés helyett a viadalt követően és beállhattam volna a sorba azóta is; mindig, ha egyedül talál rám a veszteség.
Halovány mosolyt csalt az arcomra, hogy már nem képes rá.
Persze nem hittem el. Miért is tettem volna? Ha igaz, amit Kayaba mondott - és Naithen arcán azonnal láttam, hogy igaz -, már nem visszahozható az, aki elment. Ó igen, mint a viadalon, másolatként s valamilyen ahhoz hasonló, elmemásoló rendszerrel, ami eltárolja agyunk összes bejövő és kijövő jelét, úgy talán... az a nő pedig hozzáfér és szabadon szemezget belőle? Nem. Meg is ráztam a fejem a gondolatra. De sokan voltak. Mindenfélék. Előbb-utóbb mindenkit megtör ez a világ. Bosszúsan fordítottam el a fejem, a fel-felcsapó tehetetlenség elől a kezeim között tartott sálra meredve.
- Mennyit ér meg a hölgynek e kelme?
- Hogy m... oh, igen. Nem vagyok biztos benne, hogy passzol a szemem színéhez - mondtam ki az első dolgot, ami az eszembe jutott, feljebb emelve az anyagot. Már vagy öt perce álltam a szemközti bódénál az út túloldalán, így igazán nem róhattam meg az npc-t azért, hogy próbál minél hamarabb üzletet kötni vagy eltessékelni engem az útból. Vissza is adtam neki a sálat, majd mosolyogva kértem elnézést, hogy feltartottam, odébb is állva lassacskán. Futólag még elnéztem a túloldal felé, de a negatív gondolatok immáron nem jutottak át az újak között; azok a jövőre vonatkoztak már. Ma estére közös ebédet szerettem volna a céhtagokkal, az ételhez pedig még sok alapanyagot be kellett szereznem.
A Menedék megnyitására tervezett dalt dúdolgattam, amit Allal majd együtt adunk elő. Boldog voltam. Ha pedig az ember boldog, sok dolog nem számít neki.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Ophelia - A bajkeverő Vo36oi14712/10100Ophelia - A bajkeverő 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Zekken on Kedd Aug. 22 2017, 22:04

Közelebb érve a standnál, átkukucskálva néhány játékos feje felett, mellett, megláthattátok őt. Ophelia-át. Fején lila csipkés kendő, ami egészen belelóg az arcába, sejtelmes árnyalatot tükrözve neki. Azalatt egy lila fejkendő, és szőke fürtök lógtak ki a kámzsa gyenge takarásából. Az öltözéke azonos a képen lévő lányéval, mint ahogy a pillantása is. Magabiztos és tudatos volt. Épp lapot vetett valakinek, úgy tűnik lehet ilyesféle szolgáltatást is kérni. A szeme felizzott, és a bőre is halványan világítani kezdett, miközben kis híján túlvilági hangon, szólalt meg és mesélt, érezhetően nem a saját stílusának megfelelő szavakkal. A közönség között persze vegyes volt a fogadtatás, ahogy a ti részetekről is. Mégis... elég volt egy pillantás:

Chakna:
Ha úgy érezted, hogy téged bámul a tömegből azokkal az átható pillantásokkal, jól érezted. Csendben meredt rád, szinte zavaróan, bár ezt te döntöd el, miként éled meg.
- Ta..k. - Adta ki mintha csak valamiféle torokhang lenne... Majd felköhögött, kizökkent a "transzból"... Zavartan pillantott rád, értetlen kissé meglepett arckifejezéssel, amit igyekezett gyorsan leplezni, összeszedni magát. Még a fejét is megrázta kissé, kihúzta magát, majd a kerülte a pillantásodat. Kissé lesápadt. Talán csak valamiféle show része volna? Esetleg tényleg történt valami? De az eddigi magabiztossága egy pillanatra megtört és zavartan próbálta leplezni az elmúlt pár percet.
- Jöhet a következő.  - Megvárta, amíg leül valaki, majd ráemelte sejtelmes mosolyát.
- Miben segíthetek gyermekem? - Kérdezte, gyengéd, lágy hangon. De többször, rád emelte a pillantását. Keresett a tömegből, de nem szólított meg. Úgy nem, ha nem te léptél oda hozzá.


Hinari:
Te is csupán távolból figyelted az eseményeket. Egy barátságos mosolyt küldött a tömegbe, talán pont feléd? Könnyedén gondolhattad, de persze elég sokan voltatok. Talán fel sem tűnt semmi sem. Időről időre fel-felkapta a pillantását, mintha egyenesen rád emelte volna. A koncentráció amit a kuncsaftja igényelne is kissé szaggatva sikerül. Határozott és elegáns mozdulattal szórta ki a kártyákat, és kiadta a kellő és tipikus "parancsokat". - Válassz ötöt. - Majd ismét felemelte a pillantását rád. De nem szólított meg. Mire a másik játékos végzett, egy mosollyal az arcán rakta össze a lapokat, egy általa felállított sorrendbe. Majd a gömbje felé hajolt, mélyen belepillantott, miközben még öt lap libbent elő a pakliból, és csúszott a kiterített kártyák alá. Látványos volt, hisz a gömb és a lapok is felragyogtak, ahogy a lány szemei is. A lapok felé hajolt, majd elhadarta amit kiolvasott a kártyákból. Téged ekkor szólíthatott le az npc.
- Úgy vélem, a sárga tényleg nem előnyös, a szőke haja mellett, inkább ajánlanék valami türkizt, vagy lágy kéket, esetleg valami erősebb, dominánsabb színt? - Pillantott fel rád, érezhető szakértelemmel és őszinteséggel a nő. Miközben már a kezeiben tartotta az ajánlotta a sálakat.
- Esetleg valami fiatalos, mintásat? - Érdeklődött tovább, de hangja és gesztusai természetesek voltak, nem nyomult, vagy erősködött. Ekkor érezhetted, hogy valaki mögötted áll. Ophilia volt az. A kezeit a mellkasa előtt tartotta, összekulcsolva, mintha imádkozna. Tekintete értelmet tükrözött, de miután észrevetted sem szólított meg pár másodpercig. Oldalra pillantott, majd felemelt fejjel emelte rád tekintetét ismét.
- Hinari-sama. - Szólalt meg, mint aki zavarban van.
- Kérlek... - Hallgatott el ismét.
- Kérek egy autogramot! - Nyögte ki végül. Zavarát gőggel és emelt fővel leplezve. Persze itt nem ért végett. Amennyiben mint híres frontos, teljesítetted a kérését... amikor átvehette a lapot, szemei felizzottak és egy pillanatra megszédült, ha nem kaptad el, akkor el is esett. Nem ájult el, pár pillanat alatt... magához tért, és zavartan pillantott fel rád.
- Van... Nesztor nevű ismerősöd? - Kérdezte meg halkan és kissé szégyenlősen... Hiszen amikor nem őt keresik fel, úgy nem... szólított le másokat, legalábbis ilyen eseménnyel.
Határidő: Szeptember 5. - Kedd. - Gyors válasz esetén, rövidülhet.

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
Zekken
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Chakna on Szer. Aug. 23 2017, 12:50

Első pillantásra semmi rendkívüli nincs a nőben, leszámítva az öltözékét. Akkor lett érdekesebb a dolog, amikor  vibrálni, fényleni kezdett a a szeme, a bőre… Jó lenne tudni, miben is áll az a képesség… Ácsi ácsi… Biztos a szemem káprázik… De mintha engem bámulna…  Nem mond semmit, csak néz… Biztosan zavarja, hogy nem álltam be a naív, kétségbeesett tömegbe a segítsgét kérni… Próbálok nem odanézni, hanem mást figyelni… De még mindig néz… Mi ütött belé?  Azután még "transzba is esik", rám bámulva… Oh nem, ez a trükk nem fog bevállni. Valószínűleg kiszúrta, hogy nem hiszek a szellemidézősdiben, és így próbál meggyőzni, és elérni hogy én is beálljak a sorba… Ta..k… Ahha.. 3 betű, ami millió és egy dolgot jelenthet, kezdve azzal, hogy a kis szünet is rejt variációkat. Ősi trükk… mindenki talál valamit amiben számára értelmet nyer, miközben teljesen általános dolog, minden konkrétum nélkül.
De akkor miért néz ki úgy, mint aki maga is tudni szeretné mi történt? Miért zavarodott? Miért sápadt el?
És miért néz újra, és újra rám? Először nem zavar… másodszor sem. Harmadszorra viszont elindul bennem a pumpa felfelé. A negyediknél elindulok a tömegen keresztül, és mire odaérek, már nehezemre esik eltűntetni a hangomból az indulatot. Nem, nem állok be a sorba, hiszen nem akarom a szolgáltatásait igénybe venni.
- Mi történt, hogy így felkeltettem a figyelmedet? - kérdezem tőle, nyugodt hangon, de a tekintetemen észrevehető az indulat, bár csak alig. Még az sem zavar, ha éppen ült valaki Ophelia előtt… Dühös vagyok, mert úgy érzem manipulálni akar, de méginkább azért, mert nem értem mi történik itt…

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 792
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Ophelia - A bajkeverő Vo36oi2217/2300Ophelia - A bajkeverő 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Hinari on Kedd Szept. 05 2017, 23:01


Gondolataimba merülve bámultam az előadást. Látványosnak és érdekesnek hatott, ahogyan Ophelia a színekkel és a kártyákkal játszott, s mint egy igazi, kimaxolt Bűvészkedéssel bíró előadót, közönsége lélegzetvisszafojtva figyelte. Hogyan is mehetett volna másképpen?
Nekem azonban nem volt szükségem rá. Mosolyogva tettem vissza a sálat majd ahelyett, hogy odébb álltam volna, kezembe vettem a következőt, ha már az eladó oly szívélyesen nyújtogatta felém. Emez már jobban tetszett: lágy kék színűre festették, és valóban sokkal jobban illett hozzám, mint az előző. Még széles vitorlájú, fehér hajók is voltak rajta. Hozzáértő árus lévén az npc valószínű már éppen árat szeretett volna ajánlani hozzá, látva a reakciómat, amikor mindkettőnk figyelmét elvonta a mögém lépő alak. Védett területen belül alapvetően nem szoktam aktivált jártasságokkal járkálni - a sok játékos miatt nem is lenne nagyon értelme -, a nőt viszont ennek ellenére is hamar észre lehetett venni. Nem mintha titkolni akarta volna a jelenlétét, szólni azonban egyelőre nem szólt hozzám. Várakozón néztem őt; előítélet és rosszindulat nélkül, s enyhén elmosolyodtam, amikor végre kimondta, amit akar. Ami azt illeti, nem ő volt az első ilyesfajta kérésekkel, s bár kezdetben eléggé zavarba tudtam jönni ezektől a helyzetektől, de lassacskán megszoktam őket.
- Szia. Hát persze - bólintottam derűs nyugalommal, a kelmét pedig ideiglenesen körbetekertem a bal karomon, amíg aláírom a papírlapot. A vitorlák úgy lobogtak a soron végigfutó szellőben, mintha igaziak lettek volna.
- Itt van - nyújtottam át Ophéliának a kért autogramot s kaptam is a lány után, ahogyan majdnem elvesztette eszméletét. A show része lenne? Nem voltam benne biztos - Jól vagy? - kérdeztem, miközben segítettem neki újra megtalálni az egyensúlyát, a kérdése viszont egy pillanatra engem is kizökkentett: honnan jött ez ilyen hirtelen? Persze sokan láthattak minket a szafari közelében és hallhatták, amint nevén szólítom a sárkányt, Ophelia pedig bizony brilliánsan játszott a pult mögött. Mégsem voltam vele teljesen elutasító:
- Igen - feleltem neki egy rövid szünet után, érdeklődőn kérdezve vissza - Miért kérdezed?Köszönöm a türelmet, innentől gyorsabb leszek : )
Hmm, nem is néztem a határidőt. Ezt az időzítést! x)

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Ophelia - A bajkeverő Vo36oi14712/10100Ophelia - A bajkeverő 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Zekken on Hétf. Szept. 11 2017, 08:21

Chakna:
Végig úgy véled csupán egy trükk, és fenn is áll a veszélye annak, hogy tényleg az, mégis joggal támadhat az az érzésed, hogy valami nem stimmel... úgy ezzel az egésszel. Képes vagy megmagyarázni miért?
Ahogy a transz véget ért, még egy ideig figyelt. Valami választ keresett ő is, ezt könnyen le lehetett szürni, de hogy miért vagy mire? Arra talán nem kapsz választ, ugyanis amikor leszólítod, látható rajta a zavar, valamint az hogy nem tudja hogy, vagy nem akarja kezelni a fennálló szituációt, ugyanis menekülőre fogja.
- Semmi, igazán semmi. Nem történt semmi. - Hadarja, majd amilyen sebbel csak tudja elkezd összepakolni és eltűnni. A tömeg értetlenkedik, olyan is volt aki hőbörgött, olyan is aki nevetett a lány hirtelen megváltozott viselkedésén. Sietve, sőt szinte szaladva hagyott magatokra. Mi történt? Mit teszel?
Ha esetleg követni is kezded, hamar a nyomát veszíted.

Hinari:
Az árus át is nyújtotta a sálat és megfelelő árajánlatot is tett. Amennyiben megvásároltad, már lépett is egy másik vásárlóhoz, ha nem, akkor felajánlotta, hogy nézz szét bátran, és ha kérdésed van, már ott is lesz.

Kifejezett nyugalommal fogadtad és a transz fel sem tűnt neked, legalábbis nagy jelét nem adtad... Az esését megakadályoztad, és igyekezett minél hamarabb visszatalálni a saját önállóságához. Még félig elkábult állapotban volt, mikor feltette a kérdést. Majd mint aki meglepődik saját magán, zökken vissza a valóságba.
- Nem, semmi... nem érdekes, csak úgy az eszembe jutott. - Hadarta, majd meghajolt és elköszönt, elkezdett pakolászni és eltűnni onnan, ahogyan csak tudott. Amennyiben követni akartad, egy ideig tudtad, de végül eltűnt a szemed elől.

Közös:
A napotok eltelt, és mindketten le is feküdtetek aludni. Chakna, ez már a céhházba való beköltözésed után játszódik, amennyiben be szeretnél költözni, ha nem akkor természetesen a fogadóba ahol megszállsz. Szóval visszatértetek a saját kis szentélyetekbe, egy hosszú nap után, mindegy ki mikor alszik el, hisz előbb utóbb úgy is elfogtok. Valószínű. Elmesélhetitek, hogy telt a napotok további része is, ha szeretnétek.
Viszont mindketten azzal zárjátok, hogy elaludtatok.
Furcsa álmot láthattatok. Fekete alapon, zöld hálókból kiépült formák. Ti magatok is egy ilyen üres forma vagytok, a kezetek, a testetek, minden ilyen hálóból épül fel, messzire elláttok a "sötétségben" és mindenhol csakis ilyenekkel találkoztok. Más embert egyenlőre nem találtok. De még felfedezhettetek valamit, mellettetek jobb oldalt ott volt egy kis ablak, benne hihetetlen gyorsasággal futó információk. Már amennyit ki tudtok venni belőle. Leírja, milyen magasra emelitek a kezeteket, merre fordítjátok a fejeteket, mire milyen erősséggel fókuszáltok, sőt, saját érzelmi és gondolati szinteteket is láthatjátok visszatükröződni a táblán. Minden ott van amik vagytok. De csupán azt látjátok, amik hirtelen változnak, ha épp a felszerelést veszitek elő, azt is kiírja. Mit éreztek-e kapcsán? És mi történik ebben a térben?
Elindultok valamerre? Amennyiben igen, azt is kiírja a rendszer. Több  percnyi magán és üresség után, láthatjátok egymást mint, amolyan horizonton felbukkanni. Mit csináltok?

Határidő: Szeptember 25. - Hétfő.

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
Zekken
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Hinari on Kedd Szept. 12 2017, 17:50


Volt az a pillanat, amikor egyszerre érkezett az információ, mindkét oldalról - de úgy nagyjából majdnem egymás szavába vágva tett árajánlatot az npc és kért autogramot a nő, így - értelemszerűen - először a papírt adtam vissza s csak ezután bólintottam rá az árra. Alkudozhattam volna, itt általában szokás, de most nem akartam ezzel húzni az időt. Ophelia rosszul lett.
- És miért jutott eszedbe? - tettem fel a kérdést szinte reflexszerűen, miután olyan gyorsan visszakozott, amilyen gyorsan a hátam mögé került az előbb. Igaz, nemigen vártam rá választ, mivel láthatóan nem akart adni s már maga a kérdésem is inkább csodálkozón hatott, mintsem erőszakosnak. Nem is mentem utána, csupán elmosolyodtam, megvonva kicsit a vállam: nem fogok belehalni a kíváncsiságba, ha nem tudom meg, mit akart (talán) elmondani nekem. Mindenesetre miután kifizettem a sálat, későbbre halasztottam a bevásárlást márcsak azért is, mert akármit is gondoljak vagy gondol az emberek többsége, azért én mégiscsak tudni akartam, hogy történt-e valami Nestorral. Bármi. Így hazateleportáltam, megkerestem a sárkányt s miután meggyőződtem róla, hogy az erkélyünk napsütötte részén alszik, felraktam egy teát, és megnyugodva dőltem hátra a kanapén. Al nem volt itthon. Egy fél órát elidőztem a nappaliban, majd egy kicsit kelletlenül, de visszamentem bevásárolni.

A nap további része szerencsére úgy alakult, ahogy terveztem, s már jócskán besötétedett, mire ágyba tudtunk bújni. Ma a papírmunkák is a fiókban maradtak; egyedül a Törődés Virágát öntöztem meg, ami gyönyörűen fejlődött és hozta a virágokat egymás után. Boldog mosollyal bújtam páromhoz, és aludtunk el kettesben.
Meglehetősen érdekes álomba csöppentem. Tudatában voltam az eseményeknek, a környezetem is tisztán rajzolódott ki körülöttem, de furcsamód ebből most hiányzott az a kettős érzés, amikor egyszerre nézed kívülről s vagy ott, tapasztalsz meg mindent. Itt itt voltam. Felemeltem a kezem, de csupán az alakja tartozott hozzá: az állandó sötétségben futó zöld csíkok két halmaza, amelyek egymás felé görbülve, egymástól távolodva vagy éppen egymásra teljesen vagy részben merőlegesen futva hozták létre a formát. Vajon tudok ugrani? Megpróbáltam. Megfordultam, és odasétáltam az ablakhoz; az egyetlen képhez, ami értelmes mondatokat tartalmazott ebben a szemüveges kockáknak való világban. Pislogtam. "Pislogás, 0.6 másodperc." Kinyújtottam a nyelvem. "Nyelvnyújtás, 68 fokban a vízszinteshez képest, 8x10-14-en Newton." Tetszett - meghát, végtére is, ez csak egy álom, nem? Képzeletbeli testemmel próbáltam kiakasztani a táblát, s mint valami küldetést, olyan fontosnak tartottam meg is oldani, hogy sikerüljön túlterhelni a rendszert: mindenem mozgattam egyszerre, meg... egyáltalán tudok beszélni? Ezt is megpróbáltam.
- Hahóó - kiabáltam bele a térbe csakúgy, és legnagyobb meglepettségemre egyszerre csak feltűnt valaki a látóteremben. Valami emberforma; úgy nézhetett ki, mint én (már amennyit láttam magamból). Nem volt ismerős, de azért intettem neki, ha már belekerült az álmomba. Hátha csak az álombéli én nem emlékszik, s az ébrenlévő fog. Sose lehetett tudni.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Ophelia - A bajkeverő Vo36oi14712/10100Ophelia - A bajkeverő 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Chakna on Szomb. Szept. 16 2017, 19:01

Persze hogy nem stimmel valami. Ezért is megyek végül oda. Igazából fogalmam sincs miért reméltem, hogy választ kapok… De nem tudtam megmagyarázni mi folyik itt, és ez frusztrált. Főleg azért, mert látom, hogy valamit ő sem ért. De ahelyett, hogy esetleg kölcsönösen segítenénk egymásnak, Ophelia elmenekül.  Nem, vissza nem tartom, értelmetlen lenne, ráadásul a tömeg ha jól sejtem még nekem is ugrana, erőszakoskodásnak véve, hogy nem hagyom békén.
Így is kissé feszült lett a hangulat, úgyhogy sóhajtva, és elnézést is kérve tőle inkább odébb állok.
És sokáig keringek még a városban, céltalanul.  Nem hagy nyugodni a dolog… Végül csak a sötétedés vesz rá, hogy hazainduljak a céhházba. De hiába fekszem le fáradtan… Sokáig nem tudok elaludni, mert az agyam még mindig Ophélián és a történteken pörög.
Amikor végre álom jön a szememre bizarr helyen találom magam… A mátrix jut róla eszembe… Felfedezem a kis ablakot, és hamar rájövök mit mutat. Például azt is, hogy ezen gondolkodom… Meg azt, hogy vállmagasságig (kézemelés, 130 cm) Aztán elindulok, először csak egy lépést téve (lépés előre, 80 cm) aztán pedig sétálok, és csak félszemmel figyelem tovább a kis ablakot. Ki szeretném deríteni, mekkora ez a tér, és van-e itt még valami. De a másik alakra csak akkor figyelek fel, amikor kiáltást hallok. Kicsit sietősebbre vettem a lépteim (Gyaloglás, 3,5 km/h) és ha tudok, odamegyek. Ha sikerül akkor normál beszédhangerővel, ha nem, akkor messzebbről kiabálva kérdezek, elfelejtve (egyelőre) az olyan apróságokat mint a köszönés…
Ki vagy? a részemről nem tartom szükségesnek bemutatkozni, mert végülis az álmomban vagyunk, és mint ilyen aki megjelenik benne, az szinte biztos, hogy tudja ki vagyok. Rengeteg kérdésem van, de előbb meg kell győződni róla, hogy tudunk kommunikálni.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 792
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Ophelia - A bajkeverő Vo36oi2217/2300Ophelia - A bajkeverő 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Zekken on Vas. Szept. 17 2017, 17:16

Jelen pillanatban rajtatok múlik minden. A kis ablak követi a adataitokat, mindent szépen iszonyat gyorsan lejegyzetelve magának. Az adathalmazt egy monitorméretű ablakként, fekete háttérben zöld szövegként olvashattatok minden adatot és módosítást amit végeztek. A zöld csíkok pedig a "vonalaitokat" követik, ha pedig a mátrixra asszociáltatok, igen valami olyasmi játszik szerepet. Fekete térben, zöld párhuzamos vízszintes vonalak, majd arra párhuzamos vonalak, amik domborulatokként "torzulva" veszik fel az alakjaitokat. Találkoztatok. Oda is mehettetek egymáshoz, de ezen kívül egyenlőre nem történt semmi különös. Halljátok egymást, bár enyhén visszhangzik az üres térben. Valamint ezt is nyomon tudjátok követni, az ablakotokban. Nos, mi lesz?

Határidő:Október 1 - Vasárnap.

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
Zekken
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Hinari on Szer. Szept. 20 2017, 17:01


Mindenekelőtt meg kell jegyeznem, hogy álmukban az emberek többsége a kintinél sokkal közvetlenebbül és felszabadultabban mozog, azonnal, amint tudatába kerül rendkívül kényelmes helyzetének, azaz annak, hogy bármi történik, egyszer úgyis felébredünk. Ahogy ez az esetek nagy többségében így is van. Ez alól én sem voltam kivétel, így, abbahagyva a hadonászást fordultam először a jövevény felé, akinek hallania kellett az amúgy nem is feltétlen neki szánt kiáltást, majd intettem is neki jókedvűen. Közelebb is jött.
- Nem tudom - vontam meg a vállam a kérdésre, majd azért végignéztem magamon újra, az előzőnél egy kicsit tüzetesebben. Nem, igazából nem merült fel bennem sem, hogy a nevemet kérdezi, hiszen ez a furcsa test, amibe belekerültünk, egy puszta névnél sokkalta érdekesebb volt - Tudatilag egy álmodó játékos, testileg pedig... valószínű valami kódokból álló rendszerre lefordított adathalmaz - húztam el a szám szélét, halkan téve csak hozzá, hogy idebent amúgysem lehetünk nagyon mások. Tekintetem csak ezek után mérte végig az előttem álló lányt, de nem, másodszorra sem volt ismerős.
- Érdekes - konstatáltam azután, majd ha felfedeztem az esetleges kérdő pillantását, megrázva a fejem feleltem neki - Általában találkoztam már azokkal, akiket beleálmodok az... nos, álmaimba. De lehet csak elmentünk egymás mellett az utcán - gondolkodtam tovább, és azon vettem észre magam, hogy elkezd ténylegesen is érdekelni a lány kiléte. Ezt a zöld-fekete térhálót hamar meguntam, kellett hát valami, ami továbbviszi az álmot, nem? - Nem voltál véletlen azok között, akiket tegnapelőtt kimentettem egy beszakadt barlangból? - kérdeztem rá, hátha. Végülis elég sokan voltak ott, és engem jobban foglalkoztatott a mobok kiirtása, minthogy mindegyikük arcát megbámuljam.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Ophelia - A bajkeverő Vo36oi14712/10100Ophelia - A bajkeverő 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Chakna on Vas. Szept. 24 2017, 17:54

Furcsa válasz, a ki vagy kérdésre, hogy nem tudom, de elfogadom, mert hát… Én sem csak a nevére vagyok kíváncsi. Játékos? NPC? Esetleg valami furcsa mob? Miatta nézek ki én is így?  Azt szeretném tudni végsősoron, hogy mi ez az álom. Van egy furcsa megérzésem, hogy összefügg Opheliával... de olyan butaságnak tűnik, hogy elkönyvelem annak, hogy túlságosan rápörgött az agyam arra a lányra, és most mindent összefüggésbe hoznék vele.
És kapok is választ: Álmodó játékos. Na ácsi. Álmodó.
- Én is álmodom, és játékos vagyok... - mondom ki megrökönyödve. Egy álombeli szereplő nem igazán szokta azt mondani, hogy álmodik… Főleg nem olyan, akit még egész biztosan nem láttam. Igen, én szinte rögtön laposan végigmértem, de így a zöld vonalakból nehéz lenne ráismerni valakire, akit egyébként még nem láttam, esetleg halottam róla.
- Iigen, én is pont erre gondoltam. - reagálok kicsit nehezen találva a hangomat.- Álmainkban azok szoktak megjelenni, akiket ismerünk, vagy legalább többször láttunk. De biztos vagyok benne, hogy mi nem találkoztunk. Tegnap előtt ki sem mozdultam a céhházból. Apropó… - akadok meg, és pillantok fel előbb az ő, majd az én fejem fölé. Mi a helyzet az indikátorral, meg a céhjelzéssel? Kimentettem... és ezt úgy mondta, mintha minden nap ezt csinálná, úgyhogy van egy sejtésem, hogy melyik céhhez tartozik, amit vagy igazol a céhjelzés, vagy rákérdezek.
Közben a mellettem lévő kis ablakról teljesen meg is feledkeztem.
- Egyébként van ötleted, hogy mi lehet ez a hely? A mátrixot juttatta eszembe de… mégsem teljesen olyan. - kérdezem, hátha töbet tud nálam. Rossz érzés. Nagyon rossz érzés hogy fogalmam sincs mibe kerültem.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 792
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Ophelia - A bajkeverő Vo36oi2217/2300Ophelia - A bajkeverő 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Zekken on Vas. Okt. 01 2017, 19:33

Hmm, semmiféle script nem indul be. Beszélgessetek, ismerkedjetek, próbáljátok kitalálni mi is történik. Látjátok egymás indikátorát, nevét és céhjelzőjét is, de! csakis az ablakból kiolvasva, nem az eredeti helyén. Gyorsolvasás képessége ajánlott, hiszen meglepően gyorsan vándorolnak azok a betűk.
Ami feltűnhet még:
× A rendszer követi a gondolataitokat, így! mivel kiírja a kis ablak, látjátok egymás "titkait", elég csak egy fél pillanatra gondolni arra, hogy mekkora szintet értétek el, egy céhtárs neve, az esti nasi, vagy hogy milyen jó volt az... Embarassed Mint ahogy azt is, hogy figyelmeztetitek magatokat, hogy nehogy bármi olyanra gondoljatok.

Talán várunk valamire, esetleg valakire? Időtök mint a tenger.

Határidő: Okt. 15 - Vasárnap

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
Zekken
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Hinari on Csüt. Okt. 05 2017, 23:18


Habár ez aligha volt követhető azzal a pár neonzöld vonallal, ami arcom legapróbb rezdüléseit képezte le, de én is meglepődtem a válaszán. Ezek szerint ő is egy játékos?
- Ha viszont ugyanabban az álomban vagyunk, lehet, hogy ez valamiféle quest - folytattam a gondolatmenetet, majd mint aki most eszmél rá, nyújtottam kezet a lánynak - Egyébként Hinari vagyok, örvendek - mosolyogtam rá, ám a már több, mint öt éve berögződött reflexeim ebben a kódolt világban nem hoztak eredményt: a bemutatkozás abszolút velejárója volt, hogyha eleddig még valamilyen oknál fogva nem tettem meg, ráfókuszálok a játékos indikátorára s ha van, az életcsík melletti céhlogóra is. Itt azonban semmi ilyesmi nem létezett. A mellettünk lévő ablakokban viszont továbbra is gyorsan pörögtek a sorok, s nemcsak a tetteink, hanem minden más is: el tudtam kapni szavakat a gondolataimból, olyasmiket amik akár a nagybetű, akár a hosszuk vagy a többszöri ismétlődésük miatt kitűntek a végtelenített, egymás után lefutó sorokból. Persze, Al. El is pirultam a felfedezésre. Meg az új sálam, amit a bazárban vettem ma délelőtt, emlékszem is (és mostmár duplán), hogy megmutattam minden lány céhtagomnak - és persze Alnak is - a közös vacsorán. Ahogy egymást átkarolva nézzük Allal a tavat a céhház egyik ablakából s közben megy le a nap... az emlékek vidámsággal töltöttek el, s önkéntelenül is elmosolyodtam újra. Mindez persze nem volt több négy-öt másodpercnél, hiszen a lány kérdezett s így tekintetem újra őt célozta meg - töprengve néztem körül, majd ráztam meg a fejem:
- Hasonlít rá, igen, de mégsem az - tehát mégiscsak volt értelme megnéznem azt az ősrégi filmet, amit a szüleim annyira meg akartak nézetni velem - ... de talán megtudhatunk róla többet - tettem hozzá tűnődőn, majd megpróbáltam lehívni a menüt, hátha sikerül. Talán ez nem is egy álom, hanem egyszerűen csak egy küldetés, aminek kell lennie leírásának. Vagy egyszerűen csak egy álom, igaz furcsább mint az eddigiek, de úgyis felébredek majd belőle valamikor...

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Ophelia - A bajkeverő Vo36oi14712/10100Ophelia - A bajkeverő 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Chakna on Szomb. Okt. 07 2017, 19:11

Nem vagyok biztos benne, hogy jól értelmezem a zöld vonalakból összeálló arckifejezést, de szerintem meglepődött. Kezd biztos lenni, hogy nem egyszerű álomba csöppentünk… Az utolsó ilyen kalandom Channal volt… Nagyon nem szeretném azt megismételni…
Egy rugóra jár az agyunk. Bólogatni kezdek. Valóban, valami küldetés lehet, ha ketten is belekerültünk…
Hinari. Valószínűleg hamar rájöttem volna, kivel futottam össze, ha látom a szőke fürtjeit… Sokan sokfélét beszélnek a Justice League vezéréről. A kéznyújtásra kezet fogok vele, de, legalábbis így lenne ha nem zöld vonalakból állnánk, érezhető, hogy nem megszokott nekem a gesztus.
- Én Chakna vagyok, örvendek - mutatkozom be, a tőlem megszokottnál picit mélyebb japános, meghajlással kísérve.
Nem, a céhjelzés, HP csík és indikátor nincs a helyén. Így, hogy kiderült kivel kerültem össze, már nincs is rá szükség.
A pillantásai, amiket a mellette lévő ablakra vetett eszembe juttatják, hogy ilyen ablak mellettem is van, és nem sikerült még az apró részletekig kiismernem hogy működik.
Meglepve látom, hogy nem csak amit csinálok (- fej elfordítása 45 fokban jobbra) hanem a gondolataim is megjelennek… Nem tudok mindent elkapni, de ott a kíváncsi kérdés, hogy vajon hogy működik, ott a meglepődés, hogy ezt viszont látom az ablakban, megjelenik némi ijedtség, hogy nem tudom kontroll alatt tartani, hogy mennyit mutatok meg magamból az előttem lévő lánynak, és a beletörődés is, hiszen úgysem tudok mit csinálni vele. És végül a felismerés, hogy… ez valószínűleg rá is ugyan úgy igaz, vonatkozik, mint rám.
Azt hiszem, logikus a döntés, hogy megpróbálom kizárni mindkét ablakot, ami mindent kiír, amik mi vagyunk…
Aztán felteszem a kérdést… De úgy tűnik, neki sincs ötlete. Pár pillanatig nézem, mit próbál, aztán ráismerek a mozdulatra, és mostmár kíváncsian várom az eredményét a kísérletnek… Hamar megoldhatnánk ezt a problémát a teleportkristályt használva… feltéve, hogy elő tudjuk hívni, és működik is. 

- Veled történt valami ma, ami… indokolhatja, hogy ide kerültél? - teszek fel egy újabb kérdést, mert a ondolataim nekem is a probléma megoldásán kezdtek forogni… Talán ha rájövünk miért vagyunk itt. Megtudjuk azt is, hogy mit kell csinálni, hogy kijussunk.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 792
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Ophelia - A bajkeverő Vo36oi2217/2300Ophelia - A bajkeverő 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Zekken on Vas. Okt. 15 2017, 18:51

Szerdán jön a folytatás.

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
Zekken
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Zekken on Szer. Okt. 18 2017, 18:55

Megtört a jég, és megtörtént a várva várt kézfogás, vagy legalábbis valamilyen fizikai kontaktus. Sokat tovább nem tudtok beszélgetni, hiszen a zöld rácsok és csíkok, amik mindenhol ott vannak, még a messzeségben is, egy furcsa effektet vesz fel. Nézőpont kérdése, tűnhet úgy, mintha elenyészne a sötétség, ami a távolról tart felétek, de az sem kizárt, hogy a vonalak kezdenek "elfogyni". A gondolataitokon és a gesztusaitokon kívül a kis ablakon nem jelenik meg más, viszont az eltűnő csíkok titeket is elér és ami eddig körvonalazódott rajtatok a sötétbe veszik, ti pedig "eltűntök".
Felébredtek.
A rendszeridő szerint még csupán hajnal van, alig múlt fél öt, amikor magatokhoz tértek.

Chakna:
Magadhoz térsz, és a megszokott ágyad helyett valami egészen más fogad. Egy kényelmes kétszemélyes pihe-puha ágyikó, amiben nem vagy egyedül. A fiút szőke fürtök borítják, és amint mozgolódsz a karjaiba is zár téged. Motyog valamit érthetetlen nyelven és alszik tovább. A párnák, a takaró illata sem a tiédet ontja magából, egészen más kavalkád ez. Ha picit mocorogsz, szőke fürtök libbennek a szemed elé, majd feltűnhet, hogy nem is a saját pizsidben vagy. Ideje pánikolni. Ha megpróbálsz felállni, talán fel sem tűnik, de magasabb vagy a megszokottnál, nem sokkal, de azért érezhetően. Valamint ha keresel egy tükröt, akkor láthatod, hogy egy idegen tekint vissza rád. A rendszert lenyitva egy idegen név fogad. Hinari.

Hinari:
Talán forgolódva ébredsz, esetleg egyenesen felriadsz. Kezeid tapogathatják a párnát, és annak előmelegített helyét, vele a pároddal, de hiába. A hideg fal fogad. Az ágyad támlája kemény és fa tapintású. Rusztikus bútorok, ami passzol a fekhelyedhez.
Ha felülsz látod, hogy más pizsama van rajtad, Al sehol és egy teljesen idegen környezet fogad. A szoba egyszerű, hatalmas ablakokkal. Ha előre billensz láthatod, hogy szőke tincsek helyett, fekete tincsek lógnak előre. Ha keresel egy tükröt láthatod, hogy nem önmagad vagy. Egy idegen lány teste pillant vissza rád. A menüt megnézve ezt igazolja is: - Chakna - Fogad a név. Lássuk, miként reagálsz rá.

/Egymás adatait láthatjátok, pm-eket és hasonlókat, viszont levenni, vagy eldobni, kereskedni tárgyakkal nem vagytok képesek./

Határidő: November 1 - Szerda.

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
Zekken
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Hinari on Pént. Okt. 20 2017, 19:26


Egyszerre csak felébredtem belőle. Tehát mégiscsak egy álom volt - sóhajtottam egy hatalmasat a takaró alatt, majd kinyitottam a szemeim és háton fekve bámultam a plafont még egy ideig: próbáltam és érdekes módon sikerült is visszaemlékezni az álom részleteire. Találkoztam egy lánnyal és amint elkezdtünk tanakodni, hogy hova is kerültünk, egyik pillanatról a másikra elnyúlt majd megszűnt a körénk épített, neonzöld vonalas világ. Valamit mondtam is neki még, vagy kérdeztem talán? Sok időnk nem volt...
Pislogtam párat, majd hunyorogva pillantottam a plafon egy kiszögellésére. Ez eddig is ott volt? Ásítottam, majd még mindig egy kicsit kábán felültem végre az ágyban, de ígyis kellett pár másodperc, mire az agyam felfogta a különbséget. S ahogy megtette, villámgyorsan mart belém a tudat, hogy nem otthon vagyok. Mint egy éles kés szaladt végig a testemen. Alvást tettetni azonban már nem lett volna sok értelme, így, jobb híján, először alaposan megnéztem mindent, de persze egyelőre még csak úgy, hogy én magam egy centit se mozdultam semerre se. Nem voltam megkötözve és senki nem volt a szobában - ezeken felül pedig se egy matrac vagy gyertya, se pusztán a hideg padló. Nyeltem egyet, de mielőtt még felkeltem volna, lecsillapítottam a hevesen dobogó szívem: lehetne rosszabb is. Sokkal rosszabb. Persze most még azt hittem, hogy csupán elhurcoltak valahova, ahogy az már párszor előfordult, védett övezet ide vagy oda. Új ingerek - például beszéd vagy böködés - nélkül azonban szabadon kalandozhattak a gondolataim, amit nem engedhettem meg magamnak ilyen helyzetben. Pedig... úgy ott lettem volna most Al mellett! Megráztam a fejem, majd felkeltem, hogy kezdetnek kinézzek az ablakon.
Ekkor érkezett a második, az előzőnél sokkalta életszerűtlenebb és így ijesztőbb felismerés: nem a saját testemben vagyok. Először is, a szőke helyett fekete tincsek repkedtek a látóteremben, illetve olyan... furcsa volt közlekedni. Nem épp kényelmetlen, de mindenképpen más. Ráfókuszálva a felső sarokba az életcsík mellé írt statpontok is mások voltak, meg a céhlogó is, az ablakon kinézve pedig új énem félhomálytól elmosódott alakja mögött a szafari területét láttam elnyúlni. A Vigoban voltam. Ez persze már a céhlogóból is egyértelmű lehetett, azonban amíg Al még itt lakott, eleget jártam fel hozzá ahhoz, hogy minimap nélkül is felismerjem a környéket. Lenyitottam a menüt, és megnéztem, hogy milyen név fogad; hogy ismerem-e éshogy egyáltalán él-e még, mert ki tudja, a rendszer milyen hibákat halmoz fel és hogyan kezeli a már nem használatos, virtuális testeket. A név pedig ismerős is volt s ha nem is azonnal, de rájöttem, hogy honnan. Viszont akkor... most mégsem álom volt? Tekintetem visszavándorolt az ágyra majd rögtön az ajtóra, és bár őszintén és szívből örültem annak és könnyebbültem is meg, hogy nem raboltak el, de a kérdés attól még fennállt: mi.ez.az.egész!? Becsuktam a menüt de szinte azonnal nyitottam is meg újra, majd ráböktem az üzenetküldésre és anélkül, hogy bármit is megnéztem volna az eddigi levelek közül, írtam magamnak egy újat:

Chakna írta:Szia,
Ha ez mégsem álom, úgy találkozzunk a Kezdetek Városának főterén.

Hinari

Mert amúgy miért is ne lehetne ez még mindig egy álom?

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Ophelia - A bajkeverő Vo36oi14712/10100Ophelia - A bajkeverő 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Chakna on Vas. Okt. 22 2017, 11:12

Ahogy az álom jött, úgy szerte is foszlik a bemutatkozás, és a kézfogás után. Sokat így nem tudunk közösen gondolkozni rajta, hogy mi ez. Ahogy fokozatosan visszatérek az ébrenlét világába, szép lassan tudatosul bennem, hogy valami nem stimmel… Más a takaró és a párna érzése…  Már az illat… és legfőbbképpen… Nem kellene a szobámban, az ágyamban lennie senki másnak! Lassan kinyitom a szememet, és a látvány igazolja is a gyanúmat.
És rögtön felmerül az első probléma is… Mert ahogy megpróbálnék óvatosan kimászni az ágyból a mellettem fekvő "szőkeherceg" - akit még sosem láttam, és nyilvánvalóan másnak a hercege - szorosan átölel…  Ajjaj… Nem tudom hogy ő is csak így hirtelen találja magát ebben a szobában, ha felébred, vagy csak én kerültem az ő kedvese helyére… de nyilvánvalóan nem engem kellene a karjaiba zárjon.
Miután lassacskán leküzdöm a zavarom, óvatosan, hogy fel ne ébresszem a fiút lefejtem magamról a karjait, és kibújok az öleléséből, aztán az ágyból is.
Na ácsi! Ahogy ezt a műveletet hajtom végre, természetesen a szemembe meg mindenhova sodródik a hajam… Csakhogy nem a megszokott fekete szálakat igazítom félre… hanem szőke fürtöket…  Mi folyik itt?
Ahogy végignézek magamon  azt látom, hogy… A pizsama sem az enyém ami rajtam van. Rendben… Ez határozottan nagyon bizarr tréfa. Arról nem is beszélve, hogy mintha minden kicsit szokatlan szögben lenne… Szokatlanul távol például a padló… És kissé furcsa járni is… Ugye…
Lenyitom a menümet… És teljesen más fogad, mint aminek kellene. Ez nem az én menüm.  Egészen pontosan Hinarié.
Hogy micsoda?  Azonnal keresek egy tükröt, és mikor találok áll teljesen össze a kép. Hosszú, szőke haj, kék szem, Justice League céhlogo… Ez Hinari teste, nem az enyém… Akkor hol van ő? Mindenesetre jó lenne kideríteni hogy akkor mi van az én testemmel, úgyhogy újra lenyitom a menüt, és írok egy üzenetet... Saját magamnak


Hinari írta:Ha valaki megkapja ezt az üzenetet, találkoznunk kell!
Chakna

Üdvözlést nem tettem hozzá… Mert nem tudom ki vagy hogy kapja meg az üzenetet. 

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 792
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Ophelia - A bajkeverő Vo36oi2217/2300Ophelia - A bajkeverő 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Zekken on Kedd Nov. 07 2017, 06:58

Sajnálatos ziccer, hogy tisztában vagytok mindezzel, így az üzenetet nem kell újrafogalmaznotok. Megkapjátok az egymásét. Viszont a kijutás nem lesz túl könnyű.

Chakna: Hinari bőrébe bújva sajnálatos módon nem élsz vissza a helyzettel. Rolling Eyes Razz De nem is baj, ahogy kikelsz az ágy lágyan ringatózik egyet alattatok, majd úgy tűnik, a fiú is a másik oldalára fordul. Ahogy eltelik egy rövidebb idő a tükör előtt, ameddig felfogod mi is történik, egy motyogó hangot hallasz mögüled. Fel sem tűnt mikor kelt ki az ágyból. A takaróját markolja, lehúzta saját magával amikor kibújt majd nem messze tőled, megállt és félálomban megszólalt.
- Szép vagy mint mindig, a világ megmentése meg még várhat holnapig, búj vissza az ágyba, mert megint elveszíted a nyakláncodat. - Majd ő indult el az ajtó felé, kisfiús pizsamájába, a takarót vonszolva maga után, ami egy kanyar után be is akad az ajtóba, így azt látod, ahogy újra és újra ránt rajta egy kicsit. De nem menne vissza, hogy meglesse mi is a probléma. Félő ha az a fiú a lépcső felé veszi az irányt és nem védett övezeten belül lennének, szimplán kinyírná magát. Csak nem hagynád az idegened párját meghalni? Surprised Razz

Hinari: Megkaptad az üzenetet, de üdvözlés se néven szólítást nem találsz  benne. A szoba üresen állt, nem történt semmi különös benne. A teleportkapu nincs ugyan messze, de el kellene jutni is odáig. Amint kilépsz a folyosóra, a frissen főtt kávé illata csap meg, egyenesen  az étkezőből. A folyosón szobák sorakoznak. Üresek és lakottak egyaránt. Némelyik mellett csak szuszogást hallasz, ha az Allal itt töltött időből emlékszel még melyik szoba kié is lehetett, vagy érdekelt-e egyáltalán, akkor nagyjából sikerül beazonosítani őket. Idefent is sok szobát találsz, az enyhe szuszogást valószínű Saya szolgáltatta. Még pár ban találsz "életet", de a többségükön "lakat" van. Tisztelet a volt tagoknak, érintetlen szobák, amolyan "visszavárunk" gesztussal. A fenti emeletet nem részletezem, csak ha arra is csatangolnál, viszont gyanítom, hogy kifelé, azaz lefelé tartasz. A lépcsőn lefelé haladva, már látod is a hatalmas nappalit. Egy nyitott "szoba" területen, egy kisebb zugban meglátsz egy hatalmas tükröt, és arrébb tőle, egy ágyat. Abból kilógva egy kis fejecske tetejét, meg egy gyenge vállat és kezecskét. Saya volt az. De, hogy miért gondolhattad azt, hogy fent is őt hallod? Lehet a füled viccelt meg, vagy valaki mást hallottál. A nappaliból nyílt egy másik szoba, amit messziről ugyan nem, de ha közelebb értél láthattad, hogy zárva volt. Anat szobája volt. A helyiség kellemes atmoszférát teremtett, bútoraival, elrendezésével. Nem messze a falon láthatsz egy kis táblát. Az a faliújság. Rajta térképrészleteket kitűzdelve, rajzokat és egyéb felhívásokat, feladványokat. Amolyan "játéksziget". Viszont lopakodás is kevés volt, vagy csak keresztezted-e valakinek az útját? Lépteket hallasz, majd egy árnyék sziluettjét is megpillanthatod, ahogy a nappaliból nyíló étkező felől közelít valaki. Hiába, veszélyes hely az epicentruma egy épületnek. A lány már, esetleg még fel volt öltözve. A szemén enyhe karikák és némi nyúzottság látszott, aki egy adag gőzölgő kávétól várta a megváltást. Kifejezetten magas volt, a haja kleopátra szerű előre hosszabbodó és elég zöld. .___.
- Korán keltél? Kérsz egyet te is? Még friss. - Emelte meg a bögrét, bebiztosítva téged arról, mire is gondol. Várt, miközben nyújtózott egyet de csak a vállaival.
- Van reggeli is. Ha megint kaja nélkül indulsz útnak, mondván... hogy majd veszel valamit, muff-muff leszek rád. - A hangszíne friss és dallamos, amit a gesztikulációja nem tükröz vissza egészen. Valamint, kérdéses hogy mit is jelent nála az a bizonyos és rejtélyes szóhasználat. Bajba sodornád Chaknát? Razz

Határidő: November 21 - Kedd.

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
Zekken
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Hinari on Kedd Nov. 07 2017, 12:22


Vétettem egy elég nagy hibát - illetve jelenleg, ahogyan a számomra teljesen ismeretlen lányra bámultam éppen, még így gondoltam. Hogy csak egyet. Ez pedig az a rendkívül könnyelmű feltételezés volt, hogy ilyen korán - nagyjából 4:45 lehetett - még senki nem járkál a folyosókon, így teljesen zavartalanul fogok tudni kijutni az épületből. S hogy 4:30 és 4:40 között mit csináltam, már az üzenet megírásán kívül? Elolvastam a beérkezett pm-et (tíz másodperc); konstatáltam, hogy mivel valószínű ő is tudta olvasni az enyémet, tudja, hogy ki vagyok és remélhetőleg visszaír, hogy jó-e neki a helyszín (nagyjából fél másodperc); ezek után pedig eszembe jutott, hogy át kellene öltözni. Nem, pizsamában mégse mehettem ki, de hogy a lány miket szokott felvenni, arról fogalmam se volt. Lenyitottam az inventoryjának ruhákkal teli részét, és próbáltam kitalálni, hogy melyik az a kombináció, amiben nem süt rólam már száz méterről, hogy "valami szellem bújt belém és elvette a stílusérzékem!" - és ez volt az, ami eltartott úgy tíz percig.
Végül a listában a legfölső darabok mellett döntöttem és úgy vettem fel őket, ahogyan egymás alatt voltak sorban: az első felsőt amit találtam, az első alsórészt hozzá és igen, az első bugyit és lábbelit is. Nyilván megnézve azért előtte, hogy kellően tiszták-e Neutral Majd kikukkantottam az ajtón s mivel nem volt senki, kimerészkedtem a folyosóra. A kávéillat persze okot adhatott volna némi gyanúra, de ugyan, az étkezőt messziről el fogom kerülni, ha tehetem, és amúgyis, biztos mindenki a saját lakosztályában, félálomban fogyasztja el a reggeli kávéját. Gondoltam én. Így tehát kellő nyugalommal óvakodtam előre, mert kiteleportálhattam volna, de ha már itt voltam, szerettem volna pár percet szánni az emlékezésre. Annyit nem voltam itt Allal, hogy kiismerjem magam a szobák és termek elhelyezkedését illetően, de azt, hogy Anat lakrészét merre találom, megjegyeztem: s mivel kitérőt sem kellett tenni, leosontam a lépcsőn és halkan megálltam előtte, és egy pillanatra behunytam a szemeim. Benyitni eszembe se jutott, így nem tudhattam azt sem, hogy zárva van, pár pillanattal később pedig már mentem is tovább, csupán pár pillantást vetve a nappaliban alvó Sayára. Nem ismertem itt senkit annyira, hogy bárkit is beazonosítsak csupán a hangjáról, a lépteket viszont meghallottam, és hiába szerettem volna a lehető legmesszebbről elkerülni az étkezőt, az időzítésem ezek szerint meglehetősen pocsékra sikeredett. A zöldhajú lány engem kérdezett, és illett volna valamit válaszolni rá.
- Szia - köszöntem s addig is pörgött az agyam, hogy milyen kifogással is élhetnék, ami nem túl feltűnő - Még... túl korán van a reggelihez - próbálkoztam, tekintetem pedig önkéntelenül is a kijárat felé terelődött. Ha Chakna már a főtéren van, elég sokat várni fog rám. Lehet jobb lett volna inkább itt találkozni...


ruhaválasztás:
[12:35:20] Chakna : Hmmm
[12:36:04] Chakna : Legyen fun
[12:36:29] Chakna : Nem a kedvenc Miko ruháját találod felül
[12:38:20] Chakna : Hanem farmert, egyszerű, fekete pólót, meg farmerdzsekit
[12:38:39] Chakna : És ha keresel kabát is van ott

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Ophelia - A bajkeverő Vo36oi14712/10100Ophelia - A bajkeverő 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Chakna on Csüt. Nov. 09 2017, 16:08

Őszintén szólva el is feledkeztem a szőke fiúról az üzenetváltás miatt. Az üzenetem átment, és kaptam is egyet: Hinaritól.
Ezekszerint egyszerűen helyet cseréltünk. Ez egyszerűbbé teszi a dolgokat. Az üzenetre néhány szóban válaszolok, jelezve hogy rendben, ott találkozunk. 

Nagyjából ekkor szólal meg a hátam mögött a fiú, mire kissé ijedten, de főleg meglepetten fordulok hátra.
És, talán feltűnően is, lefagyok egy pillanatra... Mert hirtelen nem tudom, hogy mit kellene erre mondanom.
Se azt, mit szeretne hallani, se azt Hinari mit mondna, de még csak azt sem hogy én magam hogy reagálnék... Korán van még nekem ehhez... Végül csak mosolyogva hallgatok.
Amikor a takaró beakad, gondolkodás nélkül lépek oda, és akasztom ki, mielőtt elszakad.
- Nem lenne jobb itthagyni azt a takarót?-kérdezem kissé aggódó mosollyal. A végén még elesik, és komolyan megsérül... Felelősségemnek érzem hogy vigyázzak rá Hinari helyerr is. 
Ha a takaró ittmarad végül, akkor szépen elrendezem az ágyat: kisimítom a lepedőt, elrendezem a párnákat és összehajtom a takarót.
Aztán, tekintve, hogy mégse mászkálhatok csak így, pizsamában, megint lenyitom Hinari menüjét. És kiválasztok egy egyszerű, semleges összeállítást. És elindulok a találkahelyre.
Ha a srác magával vitte a takarót, akkor sietve magamra kapok valamit az első darabok közül, és utána megyek, ameddig megbizonyosodom róla, hogy nem lesz baja. Ha ez megtörtént, indulok Hinarival találkozni. 

Odaérve ha még nem látom... Ehm... magamat, akkor keresek egy jól látható helyet, és ott várom hogy megérkezzen. 
Minden épeszű ember írna valakinek, és jelezné a helyzetet. Pl Kiwinek... Én előbb szeretnék Hinarival beszélni, nehogy feleslegesen ijesztgessem a többieket. Ha meg lehet oldani, akkor ketten megoldjuk. 

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 792
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Ophelia - A bajkeverő Vo36oi2217/2300Ophelia - A bajkeverő 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Zekken on Kedd Nov. 14 2017, 21:03

Hinari:
Sikerült letalálnod és szétnézned. Ámbár sok dolgot a félhomály miatt nem láttál, de az ajtók körvonalait egész jól kivetted, és volt elég fény ahhoz is, hogy látást sem kellett kapcsolnod, bár az sem biztos, hogy egyáltalán volt-e a másik lánynak, ha nem nézted meg.
Leérve a friss kávé illata csapott meg, de nem kaptál észbe elég hamar, megláttak. A gyöngy zöld hajú lány, le is csapott rád. Nyúzott arccal, még a válaszod előtt szemöldök-ráncolva pislog rád, de ameddig te szóval méltatod, addig ő egy nagyot szürcsöl a forró italba. A a fáradtság miatt, is nagyobbakat pislant a szokottaknál, de még nem akkorákat, hogy rossz-arcú tagnak lehessen nézni. Talán az éllénkítő csikorgatta meg a fogaskerekeit, de fejét az ajtófélfának támasztotta, fáradtan miközben lassú, cserfes vigyorra húzódott a szája. Úgy tűnik, a gondolatai fontosabbak lettek, mint a válaszod, a reggelit illetően.
- Nocsak, randid lesz valakivel? - Pillantott rád sokat sejtetően, mint aki már össze is rakott egy képet. Azt, hogy miből? Számodra talán kérdéses. De a válaszod alapján formálhatod a Chaknáról kialakult képet.

Chakna:
Chakna, könnyebb dolgod van. Vagy mégse? A fiú takaróját, alighogy kiszabadítod, valamit motyog maga elé, érthetetlen nyelven. Majd megtorpan.
- Vigyázz! Lépcső. - Kap az ölébe, mint királynőt a hercege, és egyenes háttal cipel magával, úgy... hogy a takaró még mindig vészesen kúszik utánatok, talán csak idő kérdése, hogy a viszonylag hosszú, ámbár nem túl meredek lépcsőn, mikor tapos rá a szélére, vagy gabalyodik bele a lába, esetleg akad fenn valahol. Lássuk, mit teszel. Kérdéses merre visz a karjában, valamint, ha az arcára pillantasz, láthatod hogy nincs teljesen ébren. Amennyiben nem sikerül kiszabadulnod "fogságából", úgy egy nagy fehér ajtó elé kerülsz a földszinten. A nappali, és a sima szobák kizárhatóak, a mögötted lévő étkező szintén, amennyiben nem szabadulsz ki, úgy a könyökével igyekszik kinyitni az ajtót. Valamit pedig folyamatosan motyog, de úgy tűnik, arról hogy este van, és valamit a vacsiról is beszélt.

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
Zekken
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Hinari on Kedd Dec. 26 2017, 20:13


Randi? Nagyokat pislogva néztem vissza rá, és rá kellett jönnöm, hogy megfogott: fogalmam se volt, hogy mit feleljek erre. Nem válaszoltam azonnal, egy kevés töprengés után viszont úgy döntöttem, hogy bármit is mondanék, abból akár rá is jöhetne, hogy a lány, akivel szemben áll éppen, nincs teljesen... rendben. Semmit sem tudtam a viszonyukról. Jóban vannak-e, és ha igen, mennyire? A sokatmondó arckifejezéséből és a közvetlen hangneméből gyanítottam, hogy barátságuk nem csupán felületes, de mivel egyiküket sem ismertem, nem vonhattam le következtetéseket csak ennyiből. Meghát, ő hiába ismerné Chaknát, én még a nevén se szólíthattam volna, ha úgy adódik, és ez talán még a legkisebb problémák közé tartozott volna, ha ez a beszélgetés tovább gördül. Nem, nem hagyhattam, hogy ennél többet kérdezzen.
- Majd... beszélünk - mosolyogtam rá és intettem neki, majd egyszerűen hátrapördültem és elszaladtam, abban a reményben, hogy a lány ezt valamiféle válasznak veszi, Chakna pedig csak kimagyarázza valahogy, ha visszacseréltük magunkat. Biztosan már régóta vár rám a főtéren.

Ha sikerült elszabadulnom a céhháztól, még mielőtt újabb meglepetések érnének, kikerestem Chakna inventoryjából a teleportkristályt, és pillanatok alatt a Kezdetek Városának közepén materializálódtam, a műveletet egy kisebb sóhajtással egybekötve. Lesétálva a hajlani dértől csúszós lépcsőn megtapasztaltam az akrobatika hiányának hátrányait is, hisz nekem folyamatosan aktív állapotban volt - szerencse, hogy nem estem hangosat. Azt viszont nem néztem meg, hogy Chaknának is van-e: nem akartam a személyes adatai között nézelődni, titkon reménykedve benne, hogy ha én nem teszem, ő se fogja. Csak ez után néztem körbe, itt van-e már, és siettem oda hozzá, ha megtaláltam.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Ophelia - A bajkeverő Vo36oi14712/10100Ophelia - A bajkeverő 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Chakna on Pént. Jan. 12 2018, 14:10

Így jár az ember ha egyszerre akar felszívódni, és segíteni.  Sikerül kiszabadítanom a takarót, így az megússza szakadás nélkül, a srác pedig esés nélkül.
Aztán mire felocsúdok (A francba már.. Még mindig nagyon korán van… )a szőke herceg már fel is kapott az ölébe…  Én meg még mindig azon aggódom, hogy a takaró emiatt megint leesett a földre, úgyhogy megpróbálom legalább az ölembe húzni, hogy ne essünk el benne mindketten.
Gyerünk Chakna… minnél tovább maradsz itt, annál nagyobb lesz a zűr… Okos lány vagy te, találj ki valamit, és gyorsan tűnj el.
De vajon hogyan kérné Hinari, hogy elengedje, ha sűrgős dolga akad? Mit kellene mondanom, hogy ne keltsek felesleges aggodalmat, és feszültséget az idegen céhben?
Az biztosnak látszik, hogy nem igazán van tisztában vele hogy már jócskán elmúlt a vacsoraidő… Afféle alvajárás lenne, hogy így nekiindult?
- Sajnálom, úgy maradnék még így, de tényleg halaszthatatlan dolgom van… -próbálom az arcát végigsimítva a valóságba zökkenteni, és rábírni, hogy elengedjen. Nagyon remélem, hogy sikerül ><  Közben már látom a nagy, fehér ajtót, és ha nem sikerül a kísérlet, akkot ameddig a könyökével próbálja kinyitni azt, én megpróbálok valahogy kimászni az öléből, még azt is kockáztatva, hogy leesek, és megütöm magam.
Fél füllel hallom közben amit motyog, de nem igazán értem… az viszont elég biztosnak néz ki, hogy valahol vagy a mai, vagy a tegnapi vacsora körül jár álmában… Ha az előbbi, akkor nagyon remélem, hogy sikerül egy nap alatt végére járnunk a dolognak, és Hinarival közösen vacsorázhatnak este...

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 792
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Ophelia - A bajkeverő Vo36oi2217/2300Ophelia - A bajkeverő 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ophelia - A bajkeverő

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.