[hardcore] Chakna vs Riko

Go down

default [hardcore] Chakna vs Riko

Témanyitás by Rikomono on Vas. Aug. 06 2017, 19:32

Szóval itt van ez a csaj. Gőzöm sincs, kicsoda, igazából nem is érdekelt. Nem is azért voltam itt, mert olyan nagyon meg akartam volna ismerni. Csak egy munka volt, bár erről még nem tudott, amikor meginvitáltam erre az arénaharcra. Tekintve, hogy én se voltam több egy senkinél, tutkóra nem gyanakodott. Kapott egy kihívást egy ismeretlen luvnyától, oszt' sanyi. Nem volt miért nemet mondania rá. Időhiány? Ne vicceljünk már, itt? Nem szeret harcolni? Ne röhögtessen, ha annyira pacifista lenne, akkor nem lenne benne a bingó könyvemben. Ismeretlennel nem balhézik? Kiváló alkalom rá, hogy megismerjen egy új arcot, meg amúgy is, haverokkal nem lehet jól kibunyózni magad. Nem lehet kifogása. Pont.
Volt egy személyleírásom. Hosszú, fekete haj, elegáns ruhák, 160 centi körül. Ez volt az a pillanat, amikor a sebhelyes fazon arcába toltam az öklömet. Minden második csaj így néz ki, baszd meg! Egyedül az volt a mentsége, hogy nem valami tinipicsa, mint mondjuk én, hanem kicsit idősebb. Így se voltam sokkal beljebb, de legalább volt mire tippelgetni. Ha máshogy nem, engem kurva nehéz volt eltéveszteni. Ezüstös, vállig érő haj, szembe lógó fürtök, nagy csöcsök. Pont olyan voltam, mint aki világít a sötét éjszakában. Leginkább azzal, hogy még annál is sokkal sötétebb, mint a környezete Rolling Eyes Mindenesetre amikor megláttam egy hozzá hasonló csajszit, bepróbálkoztam. Mögé kerültem, és a késem markolatát nyomtam a hátának.
- Semmi hirtelen mozdulat. Én vagyok Riko, téged pedig nem szeret pár rosszarcú köcsög. Engem bíztak meg, hogy maradandó sebet ejtsek a csinos kis pofidon, de mivel én nem vagyok barbár, mint ők, ezért csak nyilvánosan verem szét a képed, aztán mehetsz, amerre akarsz. Capisce? - hadartam a szövegem. Véresen komoly volt a dolog, én ezért pénzet kaptam. Valahogy kételkedtem benne, hogy olyan nagyon nagy kihívást jelentene, nagyon kevés játékos volt, akik be tudták verni a képem. Épp ezért voltam hatásos az ilyen munkáknál Rolling Eyes

Rikomono (48. szint) - HP:200 | F:64 | E:2*60 | K:50 | GY:115 | S:60 | P:85
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[hardcore] Chakna vs Riko Vo36oi11216/10100[hardcore] Chakna vs Riko 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [hardcore] Chakna vs Riko

Témanyitás by Chakna on Vas. Aug. 06 2017, 20:15

Nem gondolom magam ismert játékosnak Aincardban… Éppen ezért lep meg, hogy egy ismeretlentől kapok kihívást az arénába… Ahol még nem jártam… Honnan a fenéből került pont az én nevem elé, és miért pont engem pécézett ki a harcra?
Ez a sok sok kérdés kellőképpen felkelti a kíváncsiságomat, úgyhogy elmegyekn az arénába, egyenlőre anélkül, hogy a kihívást elfogadnám.
Amikor megérkezem, tanúja lehetek egy érdekes jelenetnek… Egy ezüstös, vállig érő hajú fiatal lány egy hozzám hasonlónak mondható lányt támadott le… Szegény lány meg láthatóan nem érti mi történt, és miről beszél Rikomono… Merthogy a magában is izgalmas jelenet legizgalmasabb része, hogy éppen ez az ezüstös hajú csaj az, akitől a kihívást kaptam…  Hamar úgy döntök, hogy kimentem a szerencsétlen lányt, úgyhogy odalépek, és  finoman megérintem Riko vállát

- Öhm… Azt hiszem te engem keresel… - mondom szemforgatva - De mi szükség van erre? - bökök a kése és a keze felé a fejével.
Ha sikerült tisztázni a helyzetet, akkor jöhet a többi kérdés:
Szóval? Ki bízott meg-kérdezem kíváncsian. Semmi számonkérő, vagy fenyegető, vagy korholó nincs a hangomban. És arra utaló jel sem, hogy tervezném elutasítani készülnék a kihívást. Na nem mintha a képességeimben bíznék… Sok-sok kívánni valót hagynak még maguk után, hiába kezdtem dolgozni az ügyön. Valahol viszont el kell kezdeni, és miért ne lehetne éppen Rikomono ellen? Úgyhogy hacsak nem tűnik a válasza alapján őrültségnek belemenni, nem fogok elhátrálni a küzdelem elől.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 797
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[hardcore] Chakna vs Riko Vo36oi2217/2300[hardcore] Chakna vs Riko 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [hardcore] Chakna vs Riko

Témanyitás by Rikomono on Hétf. Aug. 07 2017, 13:05

Tiszta félelmetes voltam. Nézz csak rá, a csaj tökre berezelt, fullosan lefagyott és meg se tudott szólalni az ijedtségében. Hát na, a tapasztalat Cool Érted, odakint is csináltam már ilyet, bár az egy kicsit hatásosabb volt, ha közben úgy tudtam kicsavarni a karját a delikvensnek, hogy az fájt neki. Nagyon. Itt ilyen nem volt, maximum kellemetlenséget tudtam okozni Rolling Eyes Én azon kevesek egyike voltam, aki kurvára nem bánta volna, ha visszatérne a fájdalomérzet, már csak ezért is. Na de most bunyózni kellett, és amikor megérintették a vállamat, a tőröm nyomban megpördült a kezemben, és fürgén megfordultam. A penge éle az illetlen kéz gazdájának nyakához lendült, alig egy-két centire megállva tőle. Huszonéves, fekete hajú csaj. Visszanéztem a másikra. Ezek ikrek, bassza meg? Ja, nem.
- Semmi hirtelen mozdulat. Én vagyok Riko, téged pedig nem csíp néhány piti tolvaj barom. Engem bíztak meg, hogy maradandó sebet ejtsek a csinos kis pofidon, de mivel én nem vagyok olyan köcsög, mint ők, ezért csak simán elverlek az arénán, aztán mehetsz, amerre akarsz. Vágod? - ismételtem meg baromi határozottan a dumámat, de így... valahogy vesztett az éléből... azt hiszem. Villantottam egy százfogas vigyort, majd visszahúztam a késem. Oké, ez így kényelmetlen.
- Mit tudom én? Valami káposztaléfejű melák, akinek baja van veled. Nem avatott be. Megpróbált megdugni, és lepattintottad, mi? - néztem rajta végig. Gyanús volt a sztori, ez a csaj a legkevésbé se volt vonzó egy olyan faszi számára, bár ki tudja, az ilyenek a gatyájukban hordják az agyukat. Biztos körbevették, mert azt hitték, könnyű célpont, aztán kimentette a pasija, vagy valami.
- Nálam is bepróbálkozott, le is nyestem pár ujját. Ostoba kretén - sziszegtem dühösen, majd újra a csajra villantottam a tekintetem - Ja, mielőtt azt hiszed, nincs választásod. Szóval ne nehezítsd meg a dolgom, oké? Így is elég gáz, hogy egy felnőtt férfi gyenge kislányokat bíz meg kicsinyes bosszúhadjáratokkal. Mondjuk legalább megfizeti Rolling Eyes - vontam vállat, majd a csaj mögé léptem, és elkezdtem taszigálni az aréna épülete felé. Nem akartam húzni az időt, ne bohóckodjunk már Rolling Eyes
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[hardcore] Chakna vs Riko Vo36oi11216/10100[hardcore] Chakna vs Riko 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [hardcore] Chakna vs Riko

Témanyitás by Chakna on Hétf. Aug. 07 2017, 14:05

Szóval, amikor másodszor játszák el ugyanazt, akkor nemcsak kicsit veszít a hatásából, hanem teljesen. Én pedig még még rá is játszom kicsit az egykedvűségre, amivel az ismétlést fogadtam. Ha nem vigyorodik el, mondtam is volna még valamit, így csak elmosolyodom amikor visszahúzza a kést. A másik lány legalább lelépett.
Kápsztaléfejű melák… Azt hiszem sejtem ki vagy kik lehetnek azok…  Na ennyit arról, hogy nem vagyok ismert Rolling Eyes Jobban kellene figyelnem, hogy mibe keveredek bele.
Eddig is sejtettem, hogy mi történhetett volna, ha Seijel nem lépünk le gyorsan… Még akkor is, ha a sejtésem nem helyes, akkor is tipikus az ilyen viselkedés… Azt hiszem annak a meláknak nem köszöntem meg eléggé, amelyik nyitva hagyta a ketrecet… Nem felelek a lepattintós kérdésére.. Minek? Végül is nem tudom, kiről van szó, mégha nem is történt semmi olyan, amit nyomulásnak s lepattintásnak lehetne tekinteni.
- Mit vársz a káposztaléfejtől? Gondolkodást?- kérdezem mosolyogva, mikor közli, hogy kretén… De csak hogy ne üljek csendben.
Aztán kihívó tekintettel nézek a szemébe mikor közli, hogy nincs választásom, és felmutatom a kezemben tartott teleportkristályt. A kunyhós eset óta ha nem tudom mit várhatok, mindig készenlétben tartom.
- Választásom van. Okom nincs kitérni a kihívás elöl. - jelentem ki, nem fenyegetően, nem fennhéjázva, de határozottan.Szavaimmal párhuzamosan, miután nem tartok veszélytől, jól látható módon teszem el az inventorymba a teleportkristályt. Majd el is indulok az aréna felé, így felesleges taszigálnia. Közben elfogadom a kihívását.
Odaérve mivel éppen nincs sor, odalépek a panelhez, de mielőtt nekikezdenék, még a biztonság kedvéért megkérdezem.
- Te hívtál ki, én állítgatom be a helyet. Így okés, ugye?- Aztán ha nincs ellenvetése neki is kezdek beállítgatni. Sok fedezékre lesz szükségem, ugyan akkor helyre is, hogy rendesen tudjak célozni. Közben pedig nem árt, ha neki valami nehezíti a mozgását. Nyilvánvalóan sok-sok szinttel erősebb nálam, így egyáltalán nem számítok győzelemre. Inkább szeretném kitapasztalni, hogy mennyire tudok előnyt kovácsolni a körülményekből.
Végül sűrű erdőt állítok be, középen egy ligetesebb résszel, ahol kevesebb akadályba ütköznek a nyilaim. Ezen kívül néhány homokcsapdát is elrejtek az erdőben buktató gyanánt.
- Az itemhasználatot meg a többi hasonlót rád bízom, illetve ha szeretnél még valamit, csak tessék. -adok végül lehetőséget Rikomononak, hogy ő is hozzátegyen valamit a dolgokhoz. Ha megvolt, belépek az arénába, és mindent további szó nélkül tűnök el a számláló alatt az erdőben, messzire kikerülve a homokcsapdákat. Nem azért, hogy ne tudja hol vagyok, hanem hogy ne lássa, mit csinálok.


Chakna (lvl 20): É:11 (HP:55)  F:25  E:10  I:33  K:12  Gy:24  S:7  P:15

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 797
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[hardcore] Chakna vs Riko Vo36oi2217/2300[hardcore] Chakna vs Riko 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [hardcore] Chakna vs Riko

Témanyitás by Rikomono on Kedd Aug. 08 2017, 12:44

Ennek a csajnak van esze Suspect Mondjuk, úgy is néz ki velem ellentétben, akiről süt, hogy totál sötét vagyok. De legalább én vagyok annyira okos, hogy tudom magamról, hogy hülye vagyok. Valakinek nem adatik meg még ennyi sütnivaló sem, na az a legcikibb kategória Rolling Eyes Nem mintha én ne lennék az, de így jár, akit a legkevésbé sem érdekel a padokban gubbasztás, és inkább valami értelmessel akarja eltölteni az idejét. Sokkal életképesebb leszek, mint azok a zombik, akiknek teletömik értelmetlen adatokkal a fejét. Míg ők várják a sültgalambot, én akárhol elboldogulok, még akkor is, ha valószínűleg nem titkárnő leszek, hanem valami kétes fickó verőembere, vagy ilyesmi.
- Ja, nincs okod. De választásod se. Most már ismerem az arcod, akármikor rád találok, és legközelebb nem biztos, hogy kedves leszek Rolling Eyes - magabiztos volt, ez tetszett. Nem ijedt meg tőlem. Mondjuk azoktól én se ijednék meg, akik utána szalajtottak, primitív banda, meg most komolyan, ki él meg manapság rablásból? Tök hülyék. Mondjuk ő is hülye, ha azt hiszi, egy sima teleportálás elég ahhoz, hogy megszökjön előlem. Vagy hívom inkább naivnak.
- Tőlem aztán... de legfeljebb az időt húzod vele - közöltem vele, csak hogy érezze, mire számítson. Tuti tervez valamit, és ha nem biztos az erejében, és trükkökhöz kell folyamodnia, akkor már veszített is. Egy, mert így garantált, hogy sokkal erősebb vagyok, kettő, mert a legtöbb primitív trükköt ismerem. Sok ostoba barom próbálja úgy megúszni, hogy homokot szór a szemembe, vagy belevilágít, meg ilyen hasonló faszságokat csinál.
- Hű, de kedves vagy, kisanyám. Te ilyen jólnevelt hercegkisasszony vagy, mi? - néztem rá nagy szemekkel. Ilyen modorban se beszéltek velem már egy ideje. Mindenesetre odaléptem én is a panelhez, és letiltottam az itemhasználatot. Csak hogy ne legyen a szükségesnél nehezebb dolgom. Én meg a készletem olyanok voltunk, mint amikor a száz kilós, csupa izom bőrfej egy varázspálcával hadonászik. Beléptem a csaj után én is. Erdő. Ja, gondolhattam volna. Csak az a cink, hogy nem tud előlem elrejtőzni, mert vannak cuki kis jártasságaim, amik segítenek. Szóval, ha em rakosgatott bábukat a fák mögé, akkor tudni fogom, hol van. Ha meg fára mászik, van annyi súlyemelésem, hogy lerázzam a tetejéről, mint egy kókuszt Rolling Eyes Előhúztam a késeimet, és benyomultam az erdőbe, alkalmanként bozótvágó üzemmódba váltva. Gondoltam középen lesz valami placc, és végül is igazam is volt, mert világosabb lett valamivel néhány méter után. Aztán elsüllyedt a lábam és hanyatt zuhantam.
- A kurva életbe! - kiáltottam fel meglepetten, tekintve, hogy rohadtul nem tudtam mozogni, és arra is szélsebesen rájöttem, hogy rángatni nem jó ötlet. Homok, bassza meg. Oké, ez az a fajta, amiben elsüllyednek a barmok a filmekben, a hősök meg nem kapkodnak, és kihúzzák őket. Engem nem volt ki kihúzzon, de gondolom ha nem kapkodok, akkor nem lesz baj. Szóval idegesítően lassan próbáltam meg kihúzni a lábamat. Abszolút nem érdekelt, hogy kiváló célpontot nyújtok, nem fogom elveszíteni a harcot ennyi miatt Rolling Eyes

// támadás joga elveszítve, Chakna kezdhet Razz
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[hardcore] Chakna vs Riko Vo36oi11216/10100[hardcore] Chakna vs Riko 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [hardcore] Chakna vs Riko

Témanyitás by Chakna on Szer. Aug. 09 2017, 16:40

Felesleges lett volna vitatkozni. Ha akarok el tudok tűnni, hogy ne találjon meg, jelen esetben viszont azt választottam, hogy kihasználom a lehetőséget tapasztalatszerzésre. Nincs miért próbáljam győzködni.
Riko az itemhasználatot letiltotta, ami azt jelenti, hogy óvatosnak kell lennem. Ha túl hamar vége lesz, akkor nem tanulok semmit, és az egésznek nem lesz semmi értelme.
Eltűnök az erdőben, ahol nehezebb dolga van a mozgással, és a futkosással. Jelen esetben talán ez az egyetlen amit az előnyömre tudok fordítani. Nekem nem kell megközelítenem a fák között.
És hogy kicsit még tovább is nehezítsem a dolgát, néhány letört ágat (merthogy az erdő még véletlenül sem tiszta alul, hanem hol bozóttal, hogy kidőlt fákkal vagy ágakkal van tele) rakosgatok keresztbe, hogy ha lehet tovább lassítsa a mozgását.
Aztán figyelem hogy merre jár. Neki felesleges lenne elrejtőznie, anélkül is behozhatatlan előnye van.
De enyhén szólva majdnem lehidalok amikor az első útjába eső homokcsapdába beleesik… Ennyire azért nem rejtettem el őket… Ezek szerint nem figyelt a lába elé. Mindenesetre célzára emelve az íjamat közepes lőtávolságban tőle megvárom, hogy kikászálódjon a homokból, és csak utána engedem el a nyilat... 

A jó szívem fog a sírba vinni, a franc egye meg... Annyira nem akarok sérülést okozni, annak ellenére, hogy tudom, idebent nem esne komoly baja, hogy végül nem sikerül pontosan célozni, és a nyíl Riko mellett elrepülve a homokcsapdába érkezik és eltűnik...  Gondolatban jól kupánvágom magam, miközben a korábbi lőállásomból igyekszem távolabb kerülni. Már csak azért is, mert így megbizonyosodhatok róla, hogy van-e jártassága. Meg úgy, hogy saját rejtőzésemet és lopakodásomat bekapcsolom.


/Sikertelen támadás, nincs sebzés/


A hozzászólást Chakna összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 09 2017, 16:53-kor.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 797
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[hardcore] Chakna vs Riko Vo36oi2217/2300[hardcore] Chakna vs Riko 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [hardcore] Chakna vs Riko

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Aug. 09 2017, 16:40

The member 'Chakna' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
[hardcore] Chakna vs Riko 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [hardcore] Chakna vs Riko

Témanyitás by Rikomono on Szer. Aug. 09 2017, 17:56

Amikor azt mondom, hogy idegesítően lassan, azt szó szerint kell érteni. Legalábbis engem kurvára idegesített, hogy csiga módjára kell mozognom. Viszont működött, kiszabadult a lábam... lassan... basszus, gyűlölöm az ilyen pepecselést! Most felpiszkált az a liba elég rendesen ezzel a hülye csapdával. Ennél szemetebb dolgot ki se találhatott volna ellenem! Hopp, egy nyílvessző. De miért csak most? Rolling Eyes Percekig itt fetrengtem ebben a vacakban, az hót ziher, hogy nem most talált meg. Szórakozol velem, kisanyám? Azt hiszed, belefér? Vagy mit akarhatott ezzel? És most tényleg olyan béna, hogy egy mozdulatlan célpontot nem tud eltalálni? Vagy figyelmeztetés volt? Mi a faszér' gondolkodok én ennyit? Hülye vagyok én? Tudtam, honnan jött a nyíl, és így be is "mértem" a csajt. Innentől kezdve pite volt az egész. Tudtam követni a mozgását, miközben elrejtettem a sajátomat. Bár veszettül utálom az ilyen vadászatokat, de megvoltak hozzá a képességeim, és ha egy gyáva íjásszal állok szemben, akkor mi mást tehetnék? Rolling Eyes Igaz, hogy botladoztam ezerrel, miközben haladtam, mert persze az erdő alja  tele volt ilyen kurva gyökerekkel, meg letört ágakkal, ja, meg kövekkel is, de így is gyorsabb voltam. Meg talán nem is csaptam túl nagy zajt Rolling Eyes
Szóval a cél az volt, hogy hopp, egyszer csak szembetalálkozzon velem, amikor nem is számít rá. A szembetalálkozás része az, ami tuti sikerül, csak azt nem vágom, hogy meg tudom-e lepni vele. Tulajdonképpen tök mindegy, mert nem trécselni voltam itt, és a tervemet se fogom elregélni neki, mint a gonoszok. Mikor szembejött, egyszerűen felemeltem a késeimet, és támadtam. Egyik kést szúrtam a hasába, a másikkal megy egy díszes vörös csík a mellkasába, majd egy másik a vállába. Nem bonyolítottam túl, mondjuk úgy éreztem, hogy ennél többre is képes lehetnék, de kedves akartam lenni vele alapból, azért is nem a védett zónán kívül nyomtam le, hanem itt, egy párbaj keretén belül. Aztán lehet, hogy egy kicsit nagyképű vagyok, de kit érdekel? Rolling Eyes

Két kör támadás, darabra három, kettestől találok.
Első kör: két normál támadás 60-60 sebzéssel.
Második kör (ha kell): az első kés 15-öt sebez, ha talált az első körben, a második sebzése 60.
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[hardcore] Chakna vs Riko Vo36oi11216/10100[hardcore] Chakna vs Riko 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [hardcore] Chakna vs Riko

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Aug. 09 2017, 17:56

The member 'Rikomono' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
[hardcore] Chakna vs Riko 4766612103_86ee832108_s [hardcore] Chakna vs Riko 4767251444_0f76bf2817_s [hardcore] Chakna vs Riko 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [hardcore] Chakna vs Riko

Témanyitás by Chakna on Szer. Aug. 09 2017, 18:54

Lassan kászálódott ki a homokcsapdából, én pedig megvártam, aztán gyönyörűen elhibáztam a lövést… És még csak azt sem mondhatom, hogy valami zavaró tényező miatt… Egyszerűen azért, mert nehezemre esett rálőni egy másik emberre… Ezt sürgősen ki kell vernem a fejemből, mert más helyzetben tényleg az életem múlna rajta.
Nos, a lövésem után Riko felszívódik. Van rejtőzése, meg lopakodása, és használja is… Ez rossz… Megállok, és észleléssel, meg nyomkövetéssel próbálom kiszúrni, merre van. Ha mozgok, könnyebb meglepnie, így legalább minimális esélye van, hogy időben észrevegyem… Közben persze erősen sejtem, hogy onna kezdve hogy szemelől tévesztettem, csak valami óriási szerencse segíthetne…
Az észlelésem nem jelzi. Szuper, akkor nagyobb szintú rejtőzködése és lopakodása van… A nyomkövetés pedig ugyan mutatja a nyomait, de a jelenlegi helyzetét nem. És bár ebből is rájövök, hogy mire készül, mire gondolkodhatnék, hogy hogyan tudnám nagy szerencsével kicselezni,  az első kés már a hasamba állt. A második elől meg sikerül ugyan hátraugranom, de van még egy harmadik, ami elől nem tudok kitérni, eltalálja a vállamat… Azt hiszem tudom már mi az előnye az árnyharcos kasztnak…  

Felvillan előttem a vesztes felirat, és szertefoszlik körülöttünk az erdő. Hát, ha nem is sokat, de fontos dolgokat tanultam ebből a küzdelemből.  Ezért pedig hálás vagyok Rikonak, mégha nem is volt célja tanítani.
Néma meghajlással tisztelgek a győzelme előtt, még akkor is ha egyáltalán nem tekinthető egyenlő küzdelemnek ami történt. 

Aztán egyenesen visszateleportálok a 10. szintre, és hazaegyek a céhházba, ha nincs mondandója, vagy elmondta ami volt.


/Öhm... Köszönöm a harcot ^^ /

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 797
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[hardcore] Chakna vs Riko Vo36oi2217/2300[hardcore] Chakna vs Riko 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [hardcore] Chakna vs Riko

Témanyitás by Rikomono on Csüt. Aug. 10 2017, 14:29

Ahhoz képest, hogy megleptem, egészen fürgén mozgott. Majdnem időben hátraugrott, de a hasát célzó késem még elérte, és csak a második támadásomat tudta elkerülni. Vagy csak én voltam béna Rolling Eyes De ja, végül a gyorsaságommal nem tudott mit kezdeni, és tök meglepő módon ennyi elég is volt. Nagyon pro módon kiszámoltam, de mondjuk inkább úgy, hogy malacom volt Rolling Eyes Nem tűnt erősnek a csaj, és végül nem is tévedtem nagyot, de azért elég bosszantó volt ahhoz, hogy emlékezzek rá. Ez a homokcsapda meg a jó reflexe elég ahhoz, hogy megjegyezzem a fejét kábé... két-három napig? Rolling Eyes Vagy legalább addig, amíg ki nem fizetnek.
- Tököm tudja, mit csináltál, hogy felpiszkáltad azokat a barmokat, mert hulla gyenge vagy, kisanyám - mondtam, miközben eltettem a tőrjeimet, miután szertefoszlott a pálya és ott maradtunk a nyílt terepen. A kevés közönségnek nem tetszett a rövid harc, de kit érdekel? Rolling Eyes
- Vedd ezt figyelmeztetésnek. Ha még egyszer felkerülsz valami listára, tuti nem engem bíznak meg, és nem is babazsúrt szervez neked, aki levadászik - jegyeztem meg hidegen, majd hátat fordítottam a csajnak... és megkordult a gyomrom -.-" Bakker, ennyi mozgástól is éhes leszek már? Vágtam egy fancsali képet, és elsiettem a legközelebbi kajálda felé. Remélem nem akart a nő felajánlani semmit, mert akkor csak egy szimpatikus "kopj le" reakciót kaphatott maximum. Az ingyen kaja mindig fasza, de akárkitől nem fogadom el. Ennek a luvnyának meg kell még egy kicsit gyúrnia ahhoz, hogy emberszámba vegyem, és ne csak valami eltaposható féregként nézzek rá. Utálom a gyengeséget. Ennyi idő alatt igazán elérhetett volna valami kihívást jelentő szintet Rolling Eyes Uhh, mit zabbantsak? Tuti nem tésztát, ahhoz túl meleg van...

Viszlát, és kösz a halakat!
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 19
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[hardcore] Chakna vs Riko Vo36oi11216/10100[hardcore] Chakna vs Riko 2yjvlht  (11216/10100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [hardcore] Chakna vs Riko

Témanyitás by Cardinal on Csüt. Aug. 10 2017, 14:34

Lezárom az arénát, jutalmatok 35 exp és 100 arany. Legközelebb szeptember 10. után küzdhettek meg egymással.

Rikomono: +10 pont
Chakna: +3 pont
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[hardcore] Chakna vs Riko Vo36oi0/0[hardcore] Chakna vs Riko 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [hardcore] Chakna vs Riko

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.