[Miniboss] A leggyengébb ellenfél

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Lieselotte Sherlock on Vas. Szept. 17 2017, 11:23

Igazából sosem voltam még ilyen helyen ezelőtt, és ebből fakadóan amikor kitört a harc.... nos a szavam is elállt. Rájöttem, hogy nehogy olyat mondjak amit nem kéne, például a társaim igazi nevét, vagy képességeiket.
Azért pár dolgot nem hagyhattam szó nélkül, mielőtt Sans jött volna a gyomromban valami rossz érzés fogott el, és úgy tűnt utólag nem is hiába, szorító érzés után össze vissza csapódtam és nagy nyekkenéssel értem földet a végén.

Mire felnéztem a halált láttam az ellenfelünk mellett és amikor az értem nyúlt.... Nem is tudom mi történt. Hatalmas fényt láttam majd tehetetlenül dőltem el pár pillanatra, de hamar alig két másodperc alatt sikerült, bár kicsit dülöngélve felállnom.
-Mattaku... Ez ezz....
Majd miután fejemet megráztam elég mérges lettem.
-remélem más is látta azt a halálfejet mellette!-mondtam olyan halkan, hogy lehetőleg csak a mellettem lévők hallják.
Majd Kiwi szavaira lettem figyelmes és eszköztáram megnyitása után a életcsíkomat és miegymást néztem végig.
-Ez eléggé fura nekem a páncélom...mintha elemésztődne, vagy nem is tudom ezt hogy írjam le....-ellenfelünk szavai nem érdekelnek, a pici Vörös lány annál jobban. Odasétálok mellé és megnézem jól van-e. Majs amikor az eddig ismeretlen srác is megszólalt rájöttem őt eddig sosem láttam-halottam
-Jól vagy Red? Nem esett komoly bajod?
Nem igazán értettem mi folyik. Alig pár perce vagyunk itt és máris úgy tűnik vesztésre állunk. Az eseményeket csendben figyeltem inkább mostmár hátulról a nagy csapkodás és a lézersugár helyretette gondolataimat. De ugyanakkor ledöbbentett amiket látok.
~Nem tudjuk eltalálni és ő pedig könnyedén tör ránk. Úgy néz ki ebben rejlik a titka és mivel sorban vagyunk kénytelenek támadni így mindig tud összpontosítani ránk, és az ő körében pedig az egész csapatot képes támadni, mi~Ekkor szakadt meg a gondolatmenetem, mert egy újabb támadás közepette csontok törtek ki a földből és alaposan megleptek mindenkit.
Ami nekem feltűnt, hogy ~engem megvédtek?! De hogyan azt nem tudom, bár mintha ismerős lenne nekem ez a dolog, bár lehet képzelődöm... Mindegy erre nincs idő!~
Hatalmas kiáltással és erőbedobással indultam felé, és mivel képességemet nem tudtam használni, mert az előző vizsgálat alatt erre is rájöttem, így saját magamra számítva rontok rá.

_________________
Kedvenc zeném ^^ :
https://www.youtube.com/watch?v=PvvPHxiujLU
Lieselotte Sherlock
Lieselotte Sherlock
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2017. Jun. 07.
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 Vo36oi599/600[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 2yjvlht  (599/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Szept. 17 2017, 11:23

The member 'Lieselotte Sherlock' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Argo on Pént. Szept. 22 2017, 15:43

Sansnak még eltűnnie sem kell, Lise támadását egy egyszerű félrelépéssel is megoldja, és a lány könnyedén elsuhan mellette. Mikor ez a kör is véget ér, a srác megfordul és könnyedén megborzolja Lise haját, majd hagyja, hogy visszatérhessen a többiekhez, mindezt szótlanul, szokás szerint. Végigmér titeket, majd fejét lehajtva, félig lehunyt szemmel megcsóválja a fejét.
-Ez az egész a ti hibátok. -von vállat. -Tudjátok, én már rég feladtam, hogy kijussak innen. Valahogy már nem tűnik elérhetőnek a cél számomra.
Sokat mondóan néz fel rátok, a szeme egy pillanatra felvillan ismét, mintha képességet használna. Ezt követően végre felbukkan újra az a koponyaszerűség, amit Lise is emlegetett az imént, egyszerűen a levegőben lebegve, majd kitátja a száját, és egy hatalmas fénycsóva lövődik ki belőle egyenesen Marluna felé.

A többiek csak annyit látnak, hogy az életpontjai, a lila sávval együtt, iszonyatos mértékben fogynak el alig egy szempillantás alatt, és a lány épphogy túléli egy hajszállal. Marluna maga viszont láthatja, hogy bár 22 sebzést szenvedett el... mégis csak 11-et kapott valamilyen különös oknál fogva, és épphogy életben maradhatott.
Ezt követően a koponya ahogy jött, úgy tűnt el, és Sans ismét rátok vár.


---

[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 Hpcsikd


Kiosztott sebzés:
Marluna: -
Kiwi: 0 sebzés, 0 páncélpontnyi lila csík
Tachi: 0 sebzés, 41 páncélpontnyi lila csík
Chakna (Tachi védi): 0 sebzés, 0 páncélpontnyi lila csík
Lise (Tachi védi): 0 sebzés, 0 páncélpontnyi lila csík

Luna következik

Állapot:
Marluna (20. szint): 1/25 HP, 0 páncél, 100/100 CSP
Kiwi (24. szint): 195/195 HP, 68 páncél, 115/115 CSP
Tachibana Makoto (41. szint): 215/215 HP, 237 páncél, 134/175 CSP
Chakna (20. szint): 55/55 HP, 3 páncél, 35/55 CSP
Lieselotte Sherlock (7. szint): 45/45 HP, 2 páncél, 43/50 CSP
Sorrend:
Marluna (Sebzés: 15 /kés, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Kiwi (Sebzés: 54, Pet sebzés 15, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Tachibana Makoto (Sebzés: 64, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Sans
Chakna (Közelharci sebzés: 11, Távolsági sebzés: 32, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Sans
Sans
Lieselotte Sherlock (Sebzés: 12, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Sans
Sans
Sans

_________________
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Kiwi on Vas. Szept. 24 2017, 23:32

Volt mit csinálni. Csak úgy zakatoltak a gondolatok. Eddig három féle támadást számolhattunk össze és nem tudom mi alapján melyiket idézi meg. A legelső amikor mindenkit támadott, arra mondta hogy a legerősebb. A többi viszont csak egy-egy személyt. Redet támadta legtöbbször. Biztos van valami oka. A legnagyobb sebző vagy a legkisebb élettel rendelkező lehet? Fogalmam sincs, hisz ez a csapat nem egy összekovácsolt banda, csak ami összeállt, úgy önön akaratából. Feltűnően keveset sebzett, szóval ez az állítás igaz, még ha nem is egyes értékről van szó. Próbáltam észnél maradni és minden információt felszedni és összerakni amennyit csak lehetett.

A kérdése meglepett, bár először úgy gondoltam jelentősége is van, egyre inkább érzem azt, hogy nem szól másról mint játékszínesítésről. Ettől viszont elgondolkodtató volt, így szívesen válaszoltam. Jó dolog ez arra is, hogy saját magadnak is válasszal állj elő, az efféle kérdésekre. Lehet saját magadnak fel sem mernéd tenni mindezt…
Megszólalt a csuklyás. Úgy érzem belőle is választ provokált ki, bár nem éreztem úgy, hogy a száját elhagyó szavaknak lényege, tartalma volna. Pár napja harcoltam Daneeval és előtte is találkoztam már egyszer vele, így nyilvánvaló volt, hogy nincs rendben valami. De kezdjük az elején. A válasz nem a kérdésre reflektált, nem arra válaszolt vagy csupán sarkítva. A tartalma inkább provokatív volt és csak amolyan pozőrkédének hatott az egész. Bár Daneera jellemző ez a szó, de nem ilyen stílusban. Annak a fiúnak önértékelési bajai vannak, és rendszerint adja elő az idiótát és a gyengeségeit is könnyedén porondra hozza. Érezhetően más volt a kettő, de nehezen megfogalmazható miben. Most csupán annyi volt a kérdés, hogy közbe szóljak-e. Összeráncolt szemmel figyeltem a fiút és a cselekedetét is. Sem a fizikai gesztusok, a mozgás a járás, de még ha a hangja igen is, hanglejtése mégsem. Talán fel is tűnt neki, hogy bámulom, de ennyi időm volt eldönteni hogy reagáljak-e rá. Egyelőre nem tettem. Addig ameddig nem hibázik végzetesen, addig csak pattogás volna a reakcióm, viszont ez az egész további gondolatokra késztetett. Méghozzá a miértekre. A kicsoda lehet ő, és a miért rejtőzködik. Kihez van köze. A fantáziám viszont hamar szárnyakra kellt. Nem kizárt hogy az esernyős srác, de ha ő az… estküszöm kicsinálom, miután úgy viselkedett velem, nem volt hajlandó elárulni a történéseket, de… most mégis bevágódik abba a csapatba aminek én is a tagja vagyok? Ha nem én akkor viszont ki? Rednek tudom elképzelni egyedül, hogy ellenségei lehetnek, meg talán nekem. Chaknak semmiképp, Lie sem hiszem hogy szúrhatná bárkinek is a szemét. Így egy picit félretettem a gondolatot, bár ezzel pont hogy felhívta magára a figyelmet. Pedig ha ránézünk pont azt nem akarná, nem? Lie reakciója irtó édes volt, ilyenkor érződik hogy mennyire szokatlan neki még mindez. Bár amikor sakkoztunk elég magabiztosnak tűnt.
- Mi is látjuk szóval nyugi van. – Küldtem egy biztató mosolyt felé, miközben szemmel tartottam az eseményeket. Láttam ahogy ismét a vörösre akar támadni a szörny, így amennyiben tehettem.
- Switch Red! – Szólalam fel, bár a fene sem akart ilyen támadást benyelni, de láthatóan bajban volt, és ha nem találunk ki valamit, mi is bajban leszünk. Hiába a támadások, egy sem találja el… Valójában először switcheltem idebenti létem folyamán, de úgy tudom bossokon és sok harcban is lehet, szóval megpróbáltam. Nem tűnt nehéznek a dolog, és nem is volt az, majd mivel nem sikerült, jutott eszembe hogy, biztosan állnevet visel… Szörnyű… Tényleg csak Lieben és Chaknában lehet megbízni jelenleg…
- Portolj el a kristállyal vagy potizz! – Emeltem a tekintetem a lányra. Biztos hogy eddig ő is eljutott, de már nyitottam is le a menüm, hogy kikeressem a saját potionom és amennyiben tehettem előhívtam, hogy átadjam neki.

/Úgy tudom csak a következő körben adhatom át neki. /

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 Vo36oi3303/3500[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 2yjvlht  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Marluna on Szer. Okt. 04 2017, 17:27

A hatalmas támadásom után felálltam, majd Sans felé fordultam. Fogalmam sincs mért nem kezdik az emberek a legerősebb támadásukkal. Talán mert ki akarják élvezni a helyzetet? Vagy talán csak ki akarják tapasztalni, hogy mennyit bírnak ők vagy az ellenfeleik. Hogy én miért nem használom a legerősebb támadásom, arra egyszerű a magyarázat: mert nincs olyanom,
-A rossz egy nagyon tág fogalom. A legrosszabbat pedig sokféleképpen tudnánk értelmezni. Ahogy a nehéz időket is. Mindenki követ el hibákat, és él át nehéz helyzeteket...
Ráadásul nem mindenki számára számít ugyanaz a helyzet ugyanannyira nehéznek. Van hogy egy vizsgát valaki nehéznek mond, míg valaki más kirázza az ujjából. Gondolom a többiek ezt a küzdelmet is nehéz harcnak élik meg, miközben én csak élvezem, ahogy a fickó szórakozik velünk.
Én magamat elég rossznak számítom, viszont közel sem vagyok a legrosszabb, és megvan a magam saját célja is. Mindezek ellenére nem tudnám elhinni, hogy bármelyik múltbeli döntésemet megváltoztatnám. hiába tudom már utólag, hogy azok rosszak volnának. Ha más döntések után jutottam volna el erre a pillanatra, akkor most egy teljesen másik ember is lennék, és lehet, hogy nem élvezném ezt a szórakozást.
Elgondolkoztam egy pillanatig.
Igen, el tudok képzelni nehezebbet, mint eddig bárki átélt.
-Figyelmeztetés nélkül? Hát aztán? Annál több az indok arra, hogy addig élvezzük ki a pillanatot, ameddig tart.
Megköszöntem a figyelmét a lánynak.
-Nem esett semmi bajom. Ne aggódj miattam.
Majd rámosolyogtam a másik lányra, és elvettem tőle a potit, és fel is hajtottam. Nem pazaroltam az időt támadásra, az eddigiekből leszürve amúgy se lett volna túl sok értelme.


/elfogadja a kis potit Kiwitől, és megissza/
Marluna
Marluna
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2017. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 Vo36oi1877/1900[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 2yjvlht  (1877/1900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Argo on Szer. Okt. 04 2017, 18:25

-Vagy... talán csak a lustaságomat akarom kimagyarázni? -Sans még mindig olyannak tűnik, mint aki inkább magában beszél, könnyedén vállat von, majd rátok néz - illetőleg legfőképp Redre. Hümmögve bólint, a mosolya kiszélesedik, mintha valami hihetetlenül nagy öröm érte volna, majd teátrális mozdulattal meghajol a hölgy előtt.
-Ez pontosan így van, szebben nem is mondhatta volna. -emelkedik fel. -Ámbár abban egyetértünk-e, hogy ha valaki hibát követ el, az bizony végigkíséri egész életében?!
Majd a tekintete egyesével végigvándorol rajtatok.
-Tudom, hogy nem válaszolt nekem mindenki ezelőtt, de... -kezdi. -Én hiszem, hogy a rossz emberek megváltozhatnak, ha nagyon akarnak. Ti mindannyian okkal vagytok itt, azért, mert csináltatok valamit az életben, ami azóta is végigkísér titeket. Oké, egy kivétel akad, aki csak eltévedt útközben és felnagyítja a dolgokat. A lényeg, szerintem legyen itt elég. Az egyikőtök már így is majdnem kiesett. Tegyük le a fegyvert, felejtsük el az egészet, rendben?! A munkám is könnyebb lesz akkor...
Ebben a körben nem is történik semmi érdemleges, Sans mozdulatlanul áll a folyosó közepén és várja a választ. A háttérben fényesen megcsillan valami egy pillanatra.


---

[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 Hpcsikd


Kiosztott sebzés:
Marluna: -
Kiwi: 0 sebzés, 0 páncélpontnyi lila csík
Tachi: 0 sebzés, 35 páncélpontnyi lila csík
Chakna (Tachi védi): 0 sebzés, 0 páncélpontnyi lila csík
Lise (Tachi védi): 0 sebzés, 0 páncélpontnyi lila csík

Kiwi következik (ámbár megint mondom, bárki írhat bármikor, főleg most)

Állapot:
Marluna (20. szint): 21/25 HP, 0 páncél, 90/100 CSP
Kiwi (24. szint): 195/195 HP, 68 páncél, 115/115 CSP
Tachibana Makoto (41. szint): 215/215 HP, 231 páncél, 134/175 CSP
Chakna (20. szint): 55/55 HP, 3 páncél, 35/55 CSP
Lieselotte Sherlock (7. szint): 45/45 HP, 2 páncél, 43/50 CSP
Sorrend:
Marluna (Sebzés: 15 /kés, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Kiwi (Sebzés: 54, Pet sebzés 15, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Tachibana Makoto (Sebzés: 64, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Sans
Chakna (Közelharci sebzés: 11, Távolsági sebzés: 32, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Sans
Sans
Lieselotte Sherlock (Sebzés: 12, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Sans
Sans
Sans

_________________
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Lieselotte Sherlock on Vas. Okt. 08 2017, 11:45

~Azthiszem semmi sem fényes... sőt minden egészen rosszra fordult... nem is tudom mit kéne tenni*ekkor váltottam hangos gondolkodásra*-szóval amit tudunk, hogy ő neki van egy gonosz koponyája ami segít neki és nagyon erős területreható képességei vannak, mint a főgonosz lézer vagy csápos csonti mező...*olyan hangosan mondtam, hogy a mellettem lévők halják csak, az ellenfél ne*-és ugye, ha területre ható képességei vannak akkor azt ha kivédeni nem tudjuk és elkerülni sem.... ÁÁÁ!*mondtam hangosan*Srácok srácok gyűljünk közel és akkor beszéljük meg a feladást gyertek!*szóltam és remélem közel gyűlnek még Kiwi is aki egészen a gonci ellen mellett volt*-szóval szóval van egy ötletem, Sans ugye sok sebzést okozó, alapvetően területre sebző és nagy kitéréssel rendelkező ellenfél, tehát van egy kockázatos tervem...*mély levegőt vesz és egyben mondja ki* -vegyük őt szépen körül és amikor újra ilyen nagy területre ható képit használ annak őt is sebeznie kell! bár kockázatos és ugye mi sem bírjuk majd nagyon, de az első kör után is feladhatjuk....*belégzés* mit szóltok?

_________________
Kedvenc zeném ^^ :
https://www.youtube.com/watch?v=PvvPHxiujLU
Lieselotte Sherlock
Lieselotte Sherlock
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2017. Jun. 07.
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 Vo36oi599/600[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 2yjvlht  (599/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Kiwi on Vas. Okt. 08 2017, 18:20

Liese közelebb hívott minket. Én is oda léptem persze. Elmosolyodtam, hogy máris feladásról beszél, de ez több féle szempontból jó kihasználható. Először is a taktika önmagában nem volt rossz, de volt hozzáfűznivalóm.
- Nekem az összes képességem le van tiltva, viszont... a legelső amit hasznát rajtunk, az valamiféle levitáció volt. Tehát gondolom, úgy dobálhat minket ahogy szeretne, de... ő is fárad és neki is kell töltődnie a képességeinek, ahogy nekünk. Csak az a baj, hogy semmi információnk nincs erről. Szerintem amit mondasz, akkor... lenne jó, ha közvetlen akkor használnák, amikor ellőtte a "rongybaba dobálgató" képességét. Valamint, szerintem nem véletlenül nem tudjuk megérinteni fizikailag. Lehet... meredek, de szerintem inkább egy ügyes pszichológiai trükkel kell legyőzni, szavakkal...Elvégre szörny lévén, sokat beszél. .__. - Majd ha a csuklyás pasi is idejött, rápillantottam, sőt! a vállammal megböködtem, tehát neki dőltem mint valami aduásznak, és folytattam.
- De Daneee-kunny~ úgyis a szavak embere, valamint még sok élete is, szerintem legyen ő az aduászunk. - Pillantottam egyenest a kámzsába, akárcsak a szemét keresném, miközben magabiztosan mosolyogtam. A nevét főleg az illetékes számára érezhetően kiemelt hangsúlyt fektettem.
- Feladásról pedig egyenlőre szó nincs! Vagyis ha szeretnél, persze nem tartunk itt, szóval ha nem tetszik, nyugodtan kimehetsz, mi megleszünk. - Biztattam a lányt, hogy ha esetleg fél, nem kell bevállalnia a harcot. Persze érezhette, hogy ez csak egy nyitott opció, és tudhatja, hogy örülnék, ha maradna.

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 Vo36oi3303/3500[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 2yjvlht  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Chakna on Vas. Okt. 08 2017, 18:50

Bólintok Liesenek, én is láttam. Még nem úgy néz ki, hogy kétségbeesett, de azért innentől kicsit jobban figyelek rá, hogy időben tudjam megnyugtatni, ha kell.
Elkönyvelem magamban, hogy mindenkit érint a páncélzabálás… És elsápadva nézem végig, ahogy Ruby életcsíkja majdnem elfogy a szemünk előtt… Én is hamar elővarázsolok az inventorymból egy mini potiont… Nem valami sok, de a semminél több. Szó nélkül nyomom a piros lány kezébe, majd Sans felé fordulok.  
- Kijutni honnan? - kérdezek vissza. Fontos információ lehet… Ebből az arénából? Vagy a játékból? Ha játékos, aki a játékból akarna kijutni, talán még meg tudjuk győzni, hogy nem reménytelen. Mert ugye nem az…?
Kicsit fellélegzek hallva Rubytól, hogy jól van.
Az elkövetett hibák kísértik… Igen! Ez pontosan így van.
- Igen. Kísérti. És megakadályozza, hogy mégegyszer elkövesse ugyan azt a hibát. Segít fejlődni.- válaszolok határozott hangon. És a fegyveremet sem tartom lazábban egy pillanatra sem. Pedig a gondolataim kezdenek elkalandozni… Amit nem hagyhatok! Láthatóan veszélyes a szituáció, úgyhogy koncentrálnom kell.
Mire szavakkal is jelezhetném, hogy nem, addigra Liese egyfajta kupaktanácsot hív össze… Amihez természetesen én is csatlakozom.
Nagyrész egyetértek Kiwi hozzáfűzni valójával, de nekem van más is.
- Liese, ez nagyon kockázatos. Nem tudjuk mennyi élete van. Még ha a képességével magát is tudja sebezni, akkor is fenn áll a veszélye, hogy lenullázódunk, mielőtt az ő élete elfogyna…- osztom meg a csapattal az aggályaimat.
Danee.. Nem ismerős a név. Kiwi rájött volna ki a csukjás alak? És vajon lehetséges, hogy a mozdulatai, és a stílusa… ennyire emlékeztessen valaki máséra?
Kiwire nézek, amikro kijelenti hogy szó sincs feladásról… Remélem azért ő is úgy gondolja, hogy még azelőtt mindenki kiportol, mielőtt elfogyna az élete…

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 780
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 Vo36oi2027/2100[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 2yjvlht  (2027/2100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Argo on Vas. Okt. 22 2017, 15:22

Sans továbbra is csak áll, zsebre tett kézzel és várja a választ. Nem szól bele a kupaktanácsba, és hogy hall-e bármit is a sutyorgásból, annak se adja jelét. Csupán a lila csíkok fogynak le rólatok szép lassan (illetőleg már csak Tachiról), ahogy telik az idő, és kintről kicsit felerősödik a madárcsicsergés visszatért hangja is.

---

[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 Hpcsikd


Kiosztott sebzés:
Marluna: -
Kiwi: 0 sebzés, 0 páncélpontnyi lila csík
Tachi: 0 sebzés, 28 páncélpontnyi lila csík
Chakna (Tachi védi): 0 sebzés, 0 páncélpontnyi lila csík
Lise (Tachi védi): 0 sebzés, 0 páncélpontnyi lila csík

Átmenetileg nincs sorrend, szabadkör addig, amíg nem adtok választ vagy nem támad valaki.

Állapot:
Marluna (20. szint): 21/25 HP, 0 páncél, 90/100 CSP
Kiwi (24. szint): 195/195 HP, 68 páncél, 115/115 CSP
Tachibana Makoto (41. szint): 215/215 HP, 224 páncél, 134/175 CSP
Chakna (20. szint): 55/55 HP, 3 páncél, 35/55 CSP
Lieselotte Sherlock (7. szint): 45/45 HP, 2 páncél, 43/50 CSP
Sorrend:
Marluna (Sebzés: 15 /kés, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Kiwi (Sebzés: 54, Pet sebzés 15, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Tachibana Makoto (Sebzés: 64, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Sans
Chakna (Közelharci sebzés: 11, Távolsági sebzés: 32, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Sans
Sans
Lieselotte Sherlock (Sebzés: 12, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Sans
Sans
Sans

_________________
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Nov. 02 2017, 12:19

A támadásom tökéletesnek éreztem. Hibátlanul eltaláltam a mozdulatot, magabiztos voltam és lendületes, telibe kellett volna találnom a fazont, de... nem. Mintha mellément volna, mikor egy pillanattal azelőtt még biztos voltam benne, hogy el fogom találni. Nyilvánvaló, hogy volt valami turpisság ebben a "bossban", csak rá kéne jönnünk arra, miképpen lehet sebezni. Ugyanis úgy festett, hagyományos módon nem fog menni, képes bármilyen támadást elkerülni. Cserébe az ő támadásai is gyengék voltak, hiába nagyon látványosak, annak ellenére hogy két embert is védtem, tulajdonképpen sértetlen maradtam. Az én szempontomból a bonyodalom ott kezdődött, hogy Kiwi-chan felismerte a hangomat, vagyis Danee-kun hangját, és gyanús lettem neki :] Már jött is a csuklyám alá leskelődni, és tekintve, hogy Danee valóban a szavak embere, vagyis jobban mondva az értelmetlen süketelésé, őt és a valódi személyiségét nem játszhattam el. Ezért hát egész egyszerűen engedtem Kiwinek, hogy meglássa az arcomat, és a mutatóujjamat az ajkaim elé téve kértem meg, hogy ne buktasson le. Aztán azonban vándorútra keltem, és ha Sans-kun engedte, akkor megkerültem őt, hogy a háta mögött folytathassam a semmittevést. Támadni, ha a sejtésem helyes, értelmetlen volt. Ha beszélni kell, az viszont problémás lesz, mert a többiek előtt nem szándékoztam lebuktatni magamat. Lehet mégis kénytelen leszek, ha ez így megy tovább...
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 Vo36oi7624/7700[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Marluna on Csüt. Nov. 02 2017, 20:47

-Minden egyes döntésünk végigkísér az életünkben. Legyen az jó vagy rossz. A hibára  is csak azért tekintünk hibának, mert valaki azt mondja rá, hogy hiba. A hiba is csak egy döntés következménye, és kiderülhet, hogy hosszú távlatból tekintve már nem is számít hibának, és csak egy bolond emlékként tekintünk már rá.
-Tegyük el a fegyvert? Én eddig se harcoltam ellened, ha észrevetted volna. Csak jártatom itt a számat, miközben a többiek megpróbálnak kitalálni valami hülyeséget. Tényleg, miért is akarjuk legyőzni a srácot?
Liese szemébe nézek.
-Csak mert itt van? Csak mert be akarod bizonyítani, hogy őt is le lehet győzni? Ugyan mit kapsz azért, ha legyőzöd? Ha igazak a pletykák, és tényleg csak egy öntelt játékos, akkor annyit érsz el vele, hogy a fejed fölötti indikátor kap egy szép kis vöröses árnyalatot.
-Kérem szépen. Mi értelme van a harcnak? Azzal senkinek sem árt, hogy ebben az arénában még senki sem győzte le. Ha meg a termen kívül is végre tudja hajtani ezt a kis trükkjét, akkor hívjátok el a bossok ellen golyófogónak. Ha meg a helyszín a kulcsa a képességeinek, akkor meg elég csak az arénát kell elpusztítani. Van egy olyan érzésem, hogy hatunkból legalább kettőnek megvan rá a megfelelő adottsága.

Ezek közül az egyik egyértelműen Sans volt.
-Mindezek ellenére nem javaslom, hogy belülről álljunk neki az épület szétszedésének. Mért ne élhetnénk békésen egymás mellett?
-Félre ne értsétek. Én nem adtam fel. De ha a harc értelmetlen, akkor értelmetlen. Viszont arra kíváncsi vagyok, ti hogyan gondolkoztok ezzel kapcsolatban.

Egyre jobban szurkoltam ennek a Sans nevű illetőnek, és egyáltalán nem akarom, hogy minden ok nélkül egyáltalán megpróbálják elpusztítani szegény teremtést.
Marluna
Marluna
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2017. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 Vo36oi1877/1900[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 2yjvlht  (1877/1900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Kiwi on Vas. Nov. 05 2017, 17:38

Kíváncsi voltam, miként reagál majd arra, hogy lebuktatom, legalábbis önmaga előtt. Mondhatnám, hogy ezzel hatalomhoz juthatnék felette, hiszen egyértelmű, hogy legyen akárki is. Azzal, hogy engedte a leskelődést nem nekem tett szívességet, csupán magának, hiszen gyanús lett volna ha elkapja a fejét. Viszont az ilyen itemek, ha segítenek is, sajnos nem tartanak sokági, így egy szemforgatással tudomásul vehettem, kicsoda is lapul alatta. Egy picit meg is nyugtatott, hiszen nem az, akitől tartottam, bár azzal ha belemegyek a játékába és nem huncutkodok az adósommá is tehetem.  Megpakoltam a vállát, mielőtt elindult volna Sans mögé.
- Facto ut facias. – Közöltem vele úgy, hogy ő azért hallja, a többiek ilyen téren most nem voltak fontosak. Bíztam abban hogy érti, bár, ezt még a bolond is kitalálná.  

Felvetettem egy gondolatot, érdemben nem reagált rá senki. A következő a vöröske volt. Úgy véltem Ő és Liese miatt nem akarja Tachi felvetni magát. Chaknát kizártam, hiszen a könnyűvérűséget sem, de azt sem gondolnám, hogy az olcsó szavaknak engedne. Maximum, ha helyettesíteni akarná a vőlegényét, de… ez sem jellemzi őt, főleg hogy még nem tette túl rajta magát teljesen. De nem is agyaltam ezen tú sokat. Elég volt egy kissé kiakadnom az elhangzottakon, hiszen nagyon képmutató volt… Vagy, aki úgymond be akarja nyalni magát a szörnynek. Léteznek tényleges pacifista játékosk, ilyen például Cear de Shu is ilyen volt. Köztünk pedig ő lóbálta először a kést, és panaszkodott, hogy sokalja a dumát... A szavak… pedig csak annyit érnek, amennyit jelentőséget tulajdonítunk nekik. Röhejes szöveget vágott le, bár egy pillanatra érdekesebb ez a téma, mint amit a miniboss kínált elénk.
- Én azért vagyok itt, mert ez az első miniboss amivel sikerült összefutnom. Élhető a csapat és én győzni akarok. – Megölni őt, bűn? Ó ugyan már… Nem is halnak meg, vagyis nem úgy... az itteni lények.
- Na és te miért vagy itt, ha nem ezért? – Kérdeztem vissza, mert azért érdekelt, mi motiválta és miért üti a viselkedése és az arculatai egymást, főleg hogy pár perce kis híján kiesett…
- Nem a harc az értelmetlen, csupán nem jöttünk rá, miként kellene viszonyulnunk hozzá. Valamint, kellett pár felesleges próba ahhoz, hogy megtudjuk, hogy nem működik…- Értetlen voltam a nővel szemben. Olyan volt, mint aki maga sem tudja mit akar, vagy mit akarjon.  
- Nem játékos, teljesen blokkolva vannak a képességeim, és szerintem nem csak nekem valamint, ugye nem lehet még csak hozzá sem érni fizikálisan. Ha viszont játékos... akkor az ötvenes szintet is meg kellene haladnia, meg... ilyen erős játékost még az arénákban sem láttam. - Attól, hogy nem harcoltam, egy idő után elég gyakran néztem meg, miként esnek egymásnak a játékosok...

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 Vo36oi3303/3500[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 2yjvlht  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Chakna on Szomb. Nov. 18 2017, 13:37

Az események lelassultak. Nem tudom megállapítani miért, de… Sans úgy tűnik nem akar mindenáron harcolni.
A gondolkodás közben nem kerüli el a figyelmemet ami történik… Az elég nyílvánvaló, hogy Kiwi belátott a csuklya alá. Ahogy az is abból a mozdulatból, hogy nem Daneet találta mögötte…Innen kezdve viszont újra ugyanaz a gyanú van bennem. Csak ezúttal sokkal biztosabb vagyok a dolgomban. Túl sok apróság vág egybe, hogy véletlen legyen. Csak azt nem tudom, miért nem akarja, hogy felismerjük…
Végülis mindegy. Nem fogom sem lebuktatni, sem rákényszeríteni, hogy felfedje magát… Ha majd úgy gondolja, megteszi magától.
És per pillanat érdemesebb azzal foglalkozni, amit Ruby mond. Ha lenne időnk, utána mennék, hogy miért gondolkodik így. Történt valami vele, ami hasonló helyzetbe hozta? Vagy csak nem akarja hogy újabb "élet" száradjon a lelkén?  Talán jó lenne tudni a későbbiek miatt.r pillanat érdemesebb azzal foglalkozni, amit Ruby mond. Ha lenne időnk, utána mennék, hogy miért gondolkodik így. Történt valami vele, ami hasonló helyzetbe hozta? Vagy csak nem akarja hogy újabb "élet" száradjon a lelkén?  Talán jó lenne tudni a későbbiek miatt.
Kiwi ügyesen dobja vissza a labdát, úgyhogy egyelőre nem szólalok meg, hanem figyelem a reakcióit.
Egyetértek abban, hogy nem játékos. Ha igazam van, akkor az 50. szint felet kellene lennie a különbség alapján. Az pedig jelenleg még nem lehetséges tudomásom szerint.
Fél szemmel azért azt is figyelem mit csinál Tachi. Eddig ugyan nem úgy tűni, hogy Sans képessége mögötte nem hatna, de nem láttuk még hogy reagál, ha nem látja az őt érő támadást. Ha pedig nem engedi maga mögé jutni, az nekünk segítség lehet, hiszen védeni a gyengepontjait szokta az "ember".

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 780
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 Vo36oi2027/2100[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 2yjvlht  (2027/2100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Argo on Vas. Nov. 19 2017, 19:07

Sans egy darabig követi fél szemével sandítva Tachi mozgását, de végül úgy van vele, hogy menjen bár, miután a srác elérte a célját, Sans is nekilendül és komótos léptekkel a folyosó falához sétál, majd nekitámaszkodik háttal, így továbbra is szemmel tud tartani mindenkit.
-Igazság szerint... -szólal meg végül, de mivel senki nem támadott, a jelek szerint ő sem akar. Nem néz rátok, inkább a padlót bámulja. -Közületek páran nincsenek messze a valóságtól. Nem vagyok én olyan erős, vagy csak ezzel akarok magyarázkodni megint, dögöljek meg, ha tudom. Egyszerűen csak tudom, hogy mi következik... és nem tudok már úgy tenni, mintha nem érdekelne.
Sóhajt egyet, egy pillantást vetve a sarokra, majd ismét a padlót kezdi fürkészni.
-Őszintén szólva, már nincs sok kedvem mindent beleadni ebbe az egészbe. Az egyikőtök ok nélkül van itt, kettőtöknek sem akad sok belőle, de egyikőtök... az egyikőtöknek túl nagy az értéke. Nem is rémlik, láttam-e már ekkorát ezelőtt. Bár azt hiszem, igen...
Kicsit még mindig olyan, mintha inkább magában beszélne, mélyen és titokzatosan, nem nézve egyikőtökre sem. Az a kis fáradtság is, amit eddig lehetett rajta látni, már elszállt; kipihente magát.


---

[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 Hpcsikd


Kiosztott sebzés:
Marluna: -
Kiwi: 0 sebzés, 0 páncélpontnyi lila csík
Tachi: 0 sebzés, 18 páncélpontnyi lila csík
Chakna (Tachi védi): 0 sebzés, 0 páncélpontnyi lila csík
Lise (Tachi védi): 0 sebzés, 0 páncélpontnyi lila csík

Átmenetileg nincs sorrend, szabadkör addig, amíg nem adtok választ vagy nem támad valaki. Következő kör nov. 23-án.

Állapot:
Marluna (20. szint): 21/25 HP, 0 páncél, 90/100 CSP
Kiwi (24. szint): 195/195 HP, 68 páncél, 115/115 CSP
Tachibana Makoto (41. szint): 215/215 HP, 214 páncél, 134/175 CSP
Chakna (20. szint): 55/55 HP, 3 páncél, 35/55 CSP
Lieselotte Sherlock (7. szint): 45/45 HP, 2 páncél, 43/50 CSP
Sorrend:
Marluna (Sebzés: 15 /kés, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Kiwi (Sebzés: 54, Pet sebzés 15, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Tachibana Makoto (Sebzés: 64, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Sans
Chakna (Közelharci sebzés: 11, Távolsági sebzés: 32, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Sans
Sans
Lieselotte Sherlock (Sebzés: 12, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Sans
Sans
Sans

_________________
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Argo on Szomb. Dec. 02 2017, 13:54

/Azt várjátok, hogy Sans elaludjon? Ez is egy taktika... Wink /

_________________
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Marluna on Hétf. Dec. 04 2017, 12:07

-Nincs okom itt lenni? Ezt abból vontad le, hogy nem áll szándékomban harcolni veled? Mekkora tévedés...
Szétnéz a többieken, a tekintete néhány pillanatig a a magát Dianán elnevező lányon maradt, majd Sansra fókuszált a figyelmével. Végül megvonja a vállát.
-Az én okom közel sem olyan unalmas, hogy le akarlak győzni, csak azért mert itt vagy. Ez csak azoknak juthat eszébe, akik elfelejtik, hogy egy olyan világban vagyunk, ahol egyik napról a másikra meg kell küzdenünk az életünkért, vagy elzárkozunk a világ elől. Hogy lehet motiváció a harc maga ott, ahol amúgy is a harcról szól az élet? Aki harcolni akar, annak bőven van rá lehetősége. Bár te felcsigáztad néhány ember fantáziáját Ki ne akarna harcolni egy olyan ellenféllel, akit nem még senki nem győzött le? Az emberek többsége természetüknél fogva mazochista és becsvágyó. Én egyik sem vagyok igazán. Számomra a legyőzésed nem jelentene semmilyen jutalmat. Nem mintha nagyon felkészültem volna a harcra.
Tart egy pillanatnyi szünetet.
-Amúgy sem illik hozzám a szemtől szembeni küzdelem. Jobban szeretem a meglepetéseket. Hogy akkor mi az ami valójában motivál engem? Az egyenlőre maradjon az én kis titkom.
Elhallgat, várja a többiek és Sans reakcióját.
Marluna
Marluna
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2017. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 Vo36oi1877/1900[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 2yjvlht  (1877/1900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Argo on Szer. Dec. 13 2017, 20:59

-Te a második kategóriába tartozol, barátom. -vigyorog Redre Sans, még egy kis kacsintást is megejt. -Na de nem fogom lelőni a poént. Egyszerűen csak már halálra unom magam. -elnyom egy ásítást, majd ellöki magát a faltól, és ismét beáll középre. Azt sem bánja, hogy ezzel Tachi ismét a háta mögé került. -Picit pörgessünk fel. És nem bánom, látni rajtatok, hogy tegnap hétfő lehetett, mert nagyon rossz a keddetek... -vihog egy sort, majd kicsit félrefordul, és a bujdosó Tachira néz.
-Ám itt őt értem dísz-kriminál alatt. -mutat végül rá. -Menjünk akkor a rendes, sao-s rendszer szerint mostantól. És mivel senki nem akart kezdeni, akkor kezdek én.
Felemeli a bal kezét, mire ismét csontok megszámlálhatatlan tengere tőr ki a padlóból embermagasságig, és mintha sokkal többet sebeznének most, mint eddig. Ám amint Marluna életpontja elfogyna a folyamatos egyes sebzésektől, amik a csontokból áradnak, amíg érintkeztek velük, az őt körülvevők eltűnnek, éppen megmentve őt a haláltól. Úgy tűnik, Sans nem akarja, hogy bárki is kiessen, de az oka ismeretlen.
A csontok végül eltűnnek, bár marad belőlük pár darab a levegőben lebegve és kiszámíthatatlan mozgással próbálnak elérni titeket, ami persze sikerül is, ha nem akarjátok szándékosan kerülni őket. Sans ezután ismét zsebre teszi a kezét és vár.
-No? Ki akar jönni?


---

[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 Hpcsikd


Kiosztott sebzés:
Marluna: -20 HP
Kiwi: 36 sebzés, 32 páncélpontnyi és 40 életpontnyi lila csík
Tachi: 34+29+27 sebzés, 46 páncélpontnyi lila csík
Chakna (Tachi védi): 0 sebzés, 30 életpontnyi lila csík
Lise (Tachi védi): 0 sebzés, 17 életpontnyi lila csík

Aki először ír, az következik, és szépen megyünk majd tovább, immár rendesen a sorrend szerint.
Az igazi harc csak most következik.

Állapot:
Marluna (20. szint): 1/25 HP, 0 páncél, 100/100 CSP
Kiwi (24. szint): 195/195 HP, 32 páncél, 115/115 CSP
Tachibana Makoto (41. szint): 215/215 HP, 115 páncél, 175/175 CSP
Chakna (20. szint): [color:2828=#green]55
/55 HP, 3 páncél, 55/55 CSP
Lieselotte Sherlock (7. szint): [color:2828=#yellow]45/45 HP, 2 páncél, 50/50 CSP
Sorrend:
Marluna (Sebzés: 15 /kés, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Kiwi (Sebzés: 54, Pet sebzés 15, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Tachibana Makoto (Sebzés: 64, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Sans
Chakna (Közelharci sebzés: 11, Távolsági sebzés: 32, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Sans
Sans
Lieselotte Sherlock (Sebzés: 12, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Sans
Sans
Sans

_________________
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Chakna on Csüt. Márc. 15 2018, 15:43

//Elnézést a hooooooooooosszú várakozásért >< Nem hittem, hogy ilyen lassan sikerül eléggé összekaparnom magam >

Az a helyzet, hogy kezdek kimerülni. Túl sokfele próbálok figyelni, és túl sok gondolat és érzés kezd kavarogni bennem… Egyre jobban érzem, hogy az agyam zsibbadni kezd a sok információtól, és egyre kevésbé tudok normálisan koncentrálni ennyifelé…
Ezért egy igencsak egyszerű megoldást választok:  Egy dologra irányítom a figyelmemet: Sansra. A többiekben bízom, hogy tudnak magukra vigyázni, Tachi meg egész biztosan szemmel tartja Lieset is. Úgyhogy elég, ha Sansra koncentrálok.
Az első ami feltűnik, hogy a kis beszéde közben kipihente magát… Emiatt amint az agyam a szavain kezdene pörögni, le is állítom magam. Pontosan ezt akarja! Időt nyerni, hogy összeszedje magát, ami azt jelenti, hogy folyamatos támadással ki tudnánk fárasztani? Azért nem vennék rá mérget…
Minden esetre ez a felismerés arra ösztönöz, hogy amint Tachi felé fordul, gátlástalan módon gyors mozdulattal felemeljem az íjamat, és nyilat röpítek a csípőjére célozva.
Nem tudom, hogy számítok-e sikerre, de mindenképpen meg kellett próbálnom. Legrosszabb esetben nem találom el, és oda kapva felém a fejét, még mindig elszánt tekintettel nézek a nyíl után, egyenesen rá.


//Egy támadás Sansra - 36 sebzés ha minden igaz


A hozzászólást Chakna összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 15 2018, 15:48-kor.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 780
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 Vo36oi2027/2100[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 2yjvlht  (2027/2100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Márc. 15 2018, 15:43

The member 'Chakna' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Argo on Vas. Márc. 25 2018, 16:29

Az utolsó pillanatban bár, de Sans oly könnyedén siklik el a nyílvessző útjából, mintha hal lenne a víz alatt. Vagy nem is siklott igazából... egyszerűen csak megint olyan volt, mintha meg se moccant volna, a nyíl mégis mellette röppent el, beleállt a padlóba, majd szétpixeleződött. A férfi, továbbra is zsebre vágott kézzel, elismerően füttyent egyet.
-Gyönyörű lövés volt, kölyök. -mosolyog Chaknára. -Már majdnem sikerült is. De az időt nem lehet becsapni. Na nézzük csak...
Elgondolkodva, az állát dörgölve néz végig a társaságon, végül félig meg is fordul, hogy Tachira szegezze a pillantását. -Te vagy a legjobb bőrben még mindig annak ellenére, hogy látom, két nőt is a szárnyaid alá vettél. Pedig az értéked alapján ezt nem gondoltam volna rólad. -vigyorog. -A tied a legmagasabb. Így megyek ezen logika alapján, és elsősorban téged pécézlek ki, ha nem bánod. Bár ha bánod, akkor is mindegy.
Mivel immár a SAO rendszere szerint halad a meccs, Sans Chakna köre után háromszor is következik. Kinyújtja felé bal kezét, és Tachibana teste pont úgy emelkedik fel a földről ismét, mint még a meccs elején. Sans a kezével irányítva először az egyik, majd a másik falnak dobja őt teljes erőből, majd elengedi, és csettint. Két koponya jelenik meg a levegőben, és megpörkölik a férfit. Tachibanának ezen kívül más baja nem esik, Sans pedig a lányok felé fordul.
-Kész vagyok, jöhet a következő Smile


---

[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 Hpcsikd


Kiosztott sebzés:
Marluna: 0
Kiwi: 0 sebzés, 22 páncélpontnyi és 40 életpontnyi lila csík
Tachi: 2+2+40+40 sebzés, 24 páncélpontnyi lila csík
Chakna (Tachi védi): 0 sebzés, 20 életpontnyi lila csík
Lise (Tachi védi): 0 sebzés, 7 életpontnyi lila csík

Liselotte következik. Ha nem ír másfél hétig, akkor bárki jöhet, aki előbb ír.
Az igazi harc csak most következik.

Állapot:
Marluna (20. szint): 1/25 HP, 0 páncél, 100/100 CSP
Kiwi (24. szint): 195/195 HP, 22 páncél, 115/115 CSP
Tachibana Makoto (41. szint): 215/215 HP, 24 páncél, 175/175 CSP
Chakna (20. szint): [color:9a4a=#green]45
/55 HP, 3 páncél, 55/55 CSP
Lieselotte Sherlock (7. szint): 35/45 HP, 2 páncél, 50/50 CSP
Sorrend:
Marluna (Sebzés: 15 /kés, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Kiwi (Sebzés: 54, Pet sebzés 15, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Tachibana Makoto (Sebzés: 64, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Sans
Chakna (Közelharci sebzés: 11, Távolsági sebzés: 32, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Sans
Sans
Lieselotte Sherlock (Sebzés: 12, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Sans
Sans
Sans
Sans

_________________
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Argo on Kedd Ápr. 24 2018, 10:42

/egy hónap. Ráadásul ketten azóta feketék, egy határozatlan időre abbahagyta, maradtatok ketten. Hagyjuk félbe, vagy a megmaradtak szeretnék befejezni? /

_________________
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Strea on Csüt. Nov. 08 2018, 00:33


A minibosst lezárom; a jutalom ügyében még egyezkedek Argoval, azután ebbe a hszbe módosítva bekerülnek. Köszönjük a türelmet!

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1399
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 Vo36oi0/0[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Argo on Csüt. Nov. 08 2018, 14:39

Álltok egymás előtt.
Álltok... álltok... nézitek egymást.
Sans ásít egyet.
Továbbra is csak álltok, csendben, talán azon tanakodtok, mi következzék.
Sans lehunyja a szemét.
-... Pedig még be se vetettem a speciális képességem. -kuncogja el magát. -Oh... már ennyi az idő? -ahogy a csuklójára néz, amin pedig nincs is karóra, másik kezével a fehér hajába túr és kicsit megvakarja a tarkóját. -Ejnye, elnézést kérek, de nekem mennem kell, randim van egy pókkal. Nagy kár pedig, reméltem, hogy ti már végre legyőztök. Akkor egy legközelebbi alkalommal, kölykök. -csettint.

És a csettintést követően az arénán kívül találjátok magatokat. Hogy mi történt, nem tudja senki, titeket se kérdez semmi, olyan, mintha az elmúlt pár óra, a harc, vagy a tény, hogy a leggyengébb ellenfél, akit még senki se győzött le, itt járt, nem is létezne. Ki-ki, NPC és játékos egyaránt csinálja a dolgát.

Elbuktatok.

_________________
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 259z993
Argo
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 900
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Strea on Csüt. Nov. 15 2018, 19:51


A sikertelen minibossharc jutalma fejenként 150-150 arany.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1399
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 Vo36oi0/0[Miniboss] A leggyengébb ellenfél - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] A leggyengébb ellenfél

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.