.: Álomhajó - Tor/túra :.

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Zekken on Vas. Júl. 02 2017, 18:46

.: Álomhajó - Tor/túra :. Cd73ae3a-a03f-4dc5-98f5-5286ca65e395
Résztvevők:
Tachibana Matoko
Chakna
Lieselotte Sherlock
Seishin
A négyes szinten érezhető a mozgolódás, mint ahogy új, ismeretlen helyszín is tűnt fel, úgy állítólag egy új szörnyet is felfedeztek már, aminek a legyőzésével különleges itemeket lehet bezsebelni, valamint egy mini boss felbukkanásáról is terjed már a hír.  

De ha ez a pletyka még nem is elég, hogy egyedül vágj útnak, pár bátrabb kalandozó felfedezőutat szervezett a tenger távolabbi zugaira. Tudják jól hogy hosszú lesz az út, és szeretik a kényelmet a biztonságot, valamint... a nagyzolást, így plakátok és szórólapok útján csapnak hírverést a szándékaikról.

A plakát szerint a hajó kényelmet és luxust biztosít a csatlakozóknak, és részesedést a jutalomból a több napos kaland után. Egyeseknek kifejezetten a kezükbe is nyomnak pár szórólapot, és ha még érdeklődtök is, szívesen elmondják, hogy ez inkább egy élmény hajókázás lesz és a kisebb része lesz a harc, legalábbis így tervezik. Szeretik a hasznosat összekötni a kellemessel.

A felfedező hajókirándulásig volt még két napotok, a plakát a szint kikötőjének a koordinátájára mutat, ahol egy hatalmas hajó vár titeket. A rakparton pakolják az árukat, élelmiszereket és fontosabb kellékeket, de ha meglátnak titeket, félre teszik a munkát és kedvesen felinvitálnak a hajóra. Láthatóan játékosokról van szó a céh pedig, a "Si'shio Ouinan"  - vélhetőleg fantázianevet - viseli magán.


Kód:

Feladat:
Érkezzetek meg, akár együtt akár külön, a kikötőre, esetleg szálatok fel a hajóra, aminek a fedélzetét a következő posztban részletezem.


Határidő: Juli 9. - Vasárnap.


A hozzászólást Zekken összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 02 2017, 19:45-kor.

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
Zekken
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Chakna on Vas. Júl. 02 2017, 19:27

A negyedik szint különösen is piszkálja a fantáziámat az utóbbi hetekben… Új helyszínről, minibossról, szörnyről kezdtek pletykák keringeni, én pedig éppen emiatt élvezettel járom a szintet… Részben edzésként, hogy megtanuljam legyűrni az ellenállhatatlan erővel rám törő kiváncsiságot egy-egy pletyka hallatán.
A legújabb szóbeszéd, ami a kezembe kerül (szó szerint, hiszen egy szórólapot is a kezembe nyomtak) egy hajós kirándulás a tengeren. A szórólapon szereplő időpont 2 nap múlva van… Tehát van időm átgondolni a dolgot, kérdezősködni, és mérlegelni.
A kiváncsiságomat persze felkelti a dolog, így a következő nap "vadászokˇ a szórólapokat osztogató emberekre, és kérdezősködöm: Mekkora a hajó, mennyi idő az út pontosan, milyen veszélyekre kell felkészülni, ki a szervező…
Őszintén reméltem, hogy a kiváncsiságomat ennyivel is sikerül kielégíteni… De ez sajnos egyáltalán nem így lett…
Megtudtam, hogy luxushajóról van szó, kell harcra számítani, de inkább egy élménytúráról van szó… Valahogy az egész gyanús nekem…
A második nap azzal telik, hogy mérlegelek… Mindent, főleg azt, hogy mit viszek magammal, mert hamar belátom, hogy nem tudom kiverni a fejemből a gondolatot, hogy megnézzem magamnak ezt a kirándulást… mert gyanús nekem ez az egész…
Úgyhogy a szórólapon megjelölt időpontban, inventorymban a szükségesnek ítélt dolgokkal ott állok a kikötőben a hajó mellett, és amint erre engedélyt adnak, fel is szállok a hajóra, és hamar meg is próbálom felderíteni. Még indulás előtt nem árt a lehető legtöbb információnak birtokába kerülni Smile

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 807
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
.: Álomhajó - Tor/túra :. Vo36oi2217/2300.: Álomhajó - Tor/túra :. 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Seishin on Vas. Júl. 02 2017, 21:29

Nyán nyan nyan nyan cho..... dudolgattam a dalt magamban boldogan, amikor egy idegen egy lapot, nyomot a kezembe. Hol is járok jahh igen a négyesen és mi is ez a papír?
Az idegen, ahogy felbukkant el is tűnik, a tömegben én pedig figyelmesen olvasni kezdem a papírt.
- Egy szórólap, hm, érdekes talán egy event hirdetése?
Ahogy olvasom, elmosolyodom és eszembe jut valami. Nem tudom, hogy merjem meg írni. Elég sokáig gondolkodtam othon, de végül meg született a levelem többszöri átt írás után.

Kedves Liese nagyon jól éreztem magam veled. Tudod, azt azt hiszem nem, nem tudom beléd szerettem. Nincs sok tapasztalatom, kérlek, nézd el nekem. Azért írok most mert szeretnélek elhívni egy romancicus vagy is romantikus hajóutazásra. Egy új kaland, új helyszín aminemrég nyílt meg a negyedik szinten. Remélem, elfogadod a meghívást, hogy együtt tudjunk tölteni néhány felejthetetlen pillanatot.

Csók Sei.

Ui.: A hajó mellet várlak ezen a helyen.

A levélben volt egy map jelölés.


A levelet elküldtem majd remegve vártam, vajon jön válasz? Eljön, jelentek neki annyit elfogadja a meghívásom?
Minden esetre az indulás napján én ott álltam a hajó mellett. Legszívesebben elrejtőztem volna. Hiszen nem volt rajtam a szem kötöm. Hajammal persze igyekeztem takarni azt, amit lehetett. Tetszett neki, az igy láthat és örömet akartam neki okozni. Meg nem láttam okot arra elrejtem magam elöle. Mert szerettem és eltudtam fogadni végre Liese és mások segítségével azt, ami vagyok.

_________________
Felszerelés:


Felszerelés
1 Arany Fejsze ( +20 Erő -2 Fegyverkezelés )
1 Villám Rúna (+4 speciális képesség +5 fegyverkezelés)
1 Sárkányölő Páncél (+5 fegyverkezelés +25 páncél)
1 Szélvész Köpeny (+8 gyorsaság +5 fegyverkezelés +5 páncél, a viselője közelében erősebben fúj a szél)
1 Holdfény Gyűrű (+7 fegyverkezelés +2 speciális képesség)
1 Moha Gyűrű (+2 Élet; +4 Gyorsaság; +2 Fegyverkezelés)
1 Acél Taposó (+10 erő +10 páncél, vörös életcsíkú célpontokra +10 sebzés)
"Egyszerűen megfogta és pixelekre taposta a földön fekvő ellenfelét."
Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)


1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.


Seishin
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 242
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
.: Álomhajó - Tor/túra :. Vo36oi1463/1500.: Álomhajó - Tor/túra :. 2yjvlht  (1463/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Júl. 02 2017, 21:30

Szóval... sok minden történt. Bár határozottan elutasítottam a szerelem mindennemű formáját, azzal tisztában voltam, hogy gondolhatok bármit, nekem lesz a legkisebb beleszólásom. Arra azonban még én sem számítottam, hogy rövid időn belül ketten is képesek lesznek megpendíteni azokat a bizonyos húrokat. Chakna az a lány volt, akire majdnem az összes titkomat rá mertem volna bízni. Komoly, de mégis szórakoztató és játékos, rendkívül finom és elegáns, de ami a legfőbb, erősen rezonált a lelkével az enyém. Sok tekintetben hasonlítottunk, és emiatt meg tudtunk nyílni egymásnak, bizalmas viszonyt kialakítva. Liese pedig... nos, ő volt az, aki mellett sose lehet unatkozni, mindig megnevettet, energikus és lelkes, a cukiságfaktora az egekben, de ami a legfőbb, hogy képes előcsalogatni egy olyan énemet, akiről már évek óta azt hittem, nem is létezik. Mindezt ráadásul olyan könnyedén és természetesen érte el... már-már ijesztő volt. Ő az, aki talán meg tudná menteni a kopárnak hitt lelkem.
Sokat gondolkodtam rajta, mit kezdjek a helyzettel, egyáltalán azon is, mennyire valódiak ezek az érzések. Végül mindig ugyanoda jutottam el, ugyanazokhoz a válaszokhoz. Az elmém feltette ugyan a kérdéseket, elképzelt ezer meg egy forgatókönyvet, lehetséges jövőt, de végig éreztem, hogy ezek csak erőtlen és halvány tintával írt oldalak egy könnyen porladó könyvben. Mégis szükségem volt rájuk, hogy megerősödjön az Egy Igaz Válasz :] Ami aztán könnyen lehet, hogy mégis el fog veszni valahol, és még én sem voltam benne biztos, hogy szembe kívánok nézni vele, érzések ide vagy oda.
Akárhogy is, szükségem volt újabb és újabb alkalmakra, ingerekre, hogy tisztuljon a kép a fejemben. Az egyik ilyen a plakát volt, ami gyakorlatilag sétahajókázást hirdetett a 4. szinten. A tengerről pedig nyomban eszembe jutott a beszélgetésünk Liesével. Adta magát a lehetőség egy újabb találkozásra vele, úgyhogy elő is vettem a virtuális tollat és a digitális papírt.
Tachi írta:Szép reggelt, Nyuszim!

Elérted már a 4. szintet? Ha igen, két nap múlva várlak Lobria kikötőjében egy kis hajókázásra. Megmutatom a tengert!
Rövid voltam és lényegre törő. A miniboss híre miatt akkor is mennék, ha végül nemet mond rá, de akkor nyilván egy kicsit kevésbé lelkesen jelennék meg a helyszínen, hiszen egyedül nem olyan szórakoztató a hánykolódás. Persze hogy is tudhattam volna előre, hogy amikor megérkezek a mólóra, egy nem várt arcot pillantok meg. Chakna sziluettje minden más esetben mosolyt csalna az arcomra, de most, amikor randit tervezek Liesével? Ő még nem is tudja, hogy hirtelen még komplikáltabbá vált a kapcsolatunk. Nos, ez így... meglehetősen érdekes lesz, ha a szőkeség is megjelenik, azt hiszem :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
.: Álomhajó - Tor/túra :. Vo36oi7624/7700.: Álomhajó - Tor/túra :. 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Lieselotte Sherlock on Vas. Júl. 02 2017, 22:44

Sok minden történt velem és gondolkodnom kellett. Érzéseim cikáztak és nem bírtam velük, sokszor voltam vidám és szomorú, nevettem és sírtam...
Erről két ember tehetett, egy aprócska aranyos lány, aki meglepett és szívemet magával vitte, sorstársak voltunk és mindenkinél jobban megértettük egymást, a másik pedig egy lovag, az én lovagom aki úgy néz ki, hogy amikor egymáshoz láncoltak fizikailag, lelkünk is összekapcsolódott...

Nagyon zavaró és kellemetlen helyzet amikor két ember osztozik egy szíven, és a legrosszabb, hogy a személy akihez a másik kettő kötődik nem tud dönteni, képtelen rá, mert mindkettő szerelmét ugyanannyira szerette...

Tudjátok a szív útjai kifürkészhetetlenek, és nem akarom egyikőjüket sem elengedni, de ilyenkor az a baj, hogy az ember nem tud jól dönteni, egy szív biztosan összetörik.
Ilyenkor amikor erre a pontra jutottam, reméltem, hogy az enyém törik össze egyedül, és másé nem... azt nem tudnám elviselni....Hát így alakult az én utam az utolsó küldim óta... 7-es szint annyi lehetőség....

A főtéren császkáltam igyekeztem a mai ebéd főzéshez egy kis alapanyagot venni amikor egy kis levél ikon jelent meg, egy üzi

-Hmm vajon ki lehet ez ilyenkor?
Majd ahogy rányomtam a pici ikonra Seishin üzenete jelent meg előttem, elolvasva szemem csillogni kezdett a gyönyörű emlékeket felidézve, és azonnal a válaszom kezdtem írni:

Kedves Seishin!
Annyira örülök, hogy írtál nekem, rég beszélni akartam volna veled! Képzeld nem rég elértem, hogy feljebb juthassak, így nem is tudod mennyire örülök neki, hogy veled oszthatom meg először! Nagy kérés lenne, ha értem jönnél, nem merek felmenni egyedül.... Elküldöm neked kuckóm helyét (mapon egy hely) várlak téged aznap reggel!
Puszi: a te Liesed

Amikor rányomtam a küldésre elpirultam, és gondolkodtam, hogy vajon túlzás volte amit kértem tőle... kissé szégyenlettem is magam, hogy bár már rég feljebb mehettem volna, mégsem tettem, és ami igazán bántott, hogy hogyan mondjam el a piciny lánynak a szintlépésem történetét....

Hamar tovább indultam... de mostmár egy vendégnek is akartam egy szép kis ebédet készíteni, és amíg a piacra mentem várva a válaszát egy másik üzenet érkezett

-Ohh vajon ő is lenne az? Huu az nagyon jó lenne!
És amikor a pici ikonra rányomtam a feladónál más név szerepelt:
-Tachiii?!
Szinte sikítottam fel...

Ohhjaj szegény fejemnek, milyen híres lettem....
Pici egyszerű üzenete pont arról szólt amitől féltem, egy hajókázás... remegő kézzel írtam vissza:
Szia Tachi!
örülök, hogy kerestél! És sikeresen szintet léptem, de az a helyzet már van egy programom az időpontra, remélem nem haragszol rám
Liese

Majd rányomtam a küldésre, és remegve mentem tovább... fejem azon gondolkozott megint, hogy mitévő legyek.... ha most ő mégis eljön annak ellenére, hogy írtam, hogy nem tudok vele menni, akkor....
Uhh~mély sóhajtás
Nem baj menjünk venni az ebédhez kis ennivalót, Seishint most leakarom nyűgözni

Nem telt sok időbe a Saoban bevásárolni, majd haza siettem... még nem jött válasz... idegesen vártam mit ír vissza Seishin az én cicusom...

Amikor megjött a válasz hatalmasat ugrottam, még a plafont is megfejeltem ~áucs~ és azonnal csinosítani kezdtem a házikómat, majd az idő gyorsan szállt és a nap elérkezett...
Hajnalban keltem és főzni kezdtem, a legtökéletesebbet készítettem, amíg jó nem lett addig csináltam... sokáig küzdöttem, de sikerült

Seishin elé pedig kifutottam a főtérre tudtam oda fog érkezni, és amikor megjelent én átöleltem őt azonnal:
-Szia! örülök, hogy végre megjöttél, gyere elviszlek a házamhoz, meglepim van neked....-húztam magam után a lányt, persze nem siettünk és inkább csak kézenfogva sétálásnak tűnhetett, de jól esett, hogy megint láthattam őt...

A háznál pedig ajtót nyitottam neki előre menve és ő amikor belépett a házba szembe rögtön az étkező asztal volt, friss étellel rajta, kis husi és mellé rizs, gyertyafény és tányérok, teríték.
-Remélem elfogadod tőlem....Mert lecsalogattalak

Majd a kellemes ebéd elfogyasztása után, gyorsan összeszedtem magamat és felmentünk a negyedik szintre,

ahogy a szintre érkeztünk én csak ámultam bámultam nézve az új élményeket és a csodálatos látványt.....
-Wáóóóó, vééégre egy másik szint! Annyira csodálatooos! Köszönöm, hogy elhívtál ide Seishin!-öleltem átés egy apró puszit is adtam neki az arcára ha engedi, és siettünk a hajóra, le ne késsük az indulását.

_________________
Kedvenc zeném ^^ :
https://www.youtube.com/watch?v=PvvPHxiujLU
Lieselotte Sherlock
Lieselotte Sherlock
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2017. Jun. 07.
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
.: Álomhajó - Tor/túra :. Vo36oi599/600.: Álomhajó - Tor/túra :. 2yjvlht  (599/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Zekken on Hétf. Júl. 03 2017, 09:49

Chakna: A kérdésedire kaptál választ.
- A hajó közepesen nagy, a kikötői hajókhoz képest, harminc főt bír el, könnyedén, de a negyvenötöt is befogadja. A veszély? A minibossról sok információnk nincs, mi amolyan felderítők leszünk. - Mondta nevetve, miközben megcirógatta a saját tarkóját zavarában.
- Naptejet és fürdőruhát mindenképp hozz magaddal, petek is jöhetnek természetesen, de csak akkor érdemes, ha bírják a vizet. Eredetileg 4 nap, három éjszakára terveztük a túrát, megnézzük mennyire van rá igény és hogy viselik a játékosok. A felfedezőtúra vezetője pedig, Lorena Lionel a céhvezérünk lesz. - Vakargatja meg a tarkóját zavarában ismét.
- Ezért is... inkább élménytúra, mintsem kaland. - Magyarázkodott. Majd ha nem kérdeztél többet, az utadra engedett.

Sei is kapott választ a kérdésére:
- Nem hiszem, hogy ezzel probléma lenne, de ismeretlen területeket is felfedezni készülünk, így... nem tudhatom előre, viszont nekünk sem célunk ostobán belerongyolni az ismeretlenbe, szóval emiatt ne aggódj. - Mosolygott rád, és elköszönt, ha nem tartottad fel.

Mindannyian megérkeztetek, akár láthattátok is egymást már a Lobria kikötőjében.
Akár összegyűltetek pár szóra, akár nem két játékos máris lecsapott rátok, kitörő lelkesedéssel, bár ez inkább Noir-t, a macskajelmezes fiúkát jellemezte. Loren a kék hajú lányka, szolidabb visszafogottabb volt, de a szemében láthattátok, mennyire örült nektek.

Felinvitált titeket a hajóra, ahol már gyülekeztek játékosok, első ránézésre olyan tizenöten lehettek rajtatok kívül. Alig volt időtök szétnézni, de amit első pillantásra felfedezhettetek, az a beépített élménymedence, a jakuzzi, a nyüzsgő koktélbár, és a napágyak, amelyek szépen egymás mellett sorakoztak. De mire elengedhettétek magatokat, a   hajó tetejének orrában, a kormány mellett megszólalt a hajókürt, és Loren, már ott is állt és csendben várt a figyelemre. A macskafiú mellette guggolt, kezeit is a földön tartva, négy lábon ücsörgött mellette szélesre húzott vigyorral, és hullámzó farkincával. (Ki tudja, hogy miért tud hullámozni a farka, ha csak egy jelmez?...Rolling Eyes )
Amint többen odafigyeltetek, bájosan elmosolyodott és vékonyka de határozottan jól érthető hangon megszólalt.
- Először is, üdvözlök mindenkit a fedélzeten. - Hajolt meg enyhén.
- Nem számítottam arra, hogy első körben ennyien fogunk összegyűlni, szóval hálás vagyok nektek, és ezt azzal viszonozhatom leginkább, ha élvezitek is majd az utat. Mi pedig mindent meg fogunk ezért tenni. Ha kérdésetek vagy kérésetek van, szívesen fogadjuk, négyen képviseljük a céhünket ezen a túrán. Jómagam Lorena, a... hát ő... - Mutatott a macskafiúra.
- Noir, kicsit szeszélyes de nem kell tőle tartani, remélem csak egy hóbort. - A fiú sértetten nézett a lányra, többen pedig nevettek, főleg azért ahogy előadta magát a lány, kifejezetten édes volt, amilyen arcot vágott hozzá, nem akarta megbántani de, vállalta a véleményét.
- Ririchio - Mutatott távolabb a pult felé. Egy rózsaszín-kék mellíres hajú lánykára.
- És - Pillantott jobbra-balra, láthatóan keresett valakit. Már látszott rajta az ijedtség, amikor ti már láthattátok, hogy a lányka háta mögött víz szerű átlátszóból, lassan kiformálódott egy férfi alakja. Magas volt és fekete ruhát viselt, majd miözben a lány tehetetlenül kereste, a két felkarjánál fogva megérintette és megszólalt.
- Itt vagyok. - A lány pedig felsikoltott, ijedtében, de abban a pillanatban a düh is elöntötte, amiért ennyi ember előtt ijesztette meg. De erőt vett magán, sóhajtott, villámló szemeit leemelte a fiúról, majd a közönség felé próbált meglágyulni.
- Ő pedig, egy seggfej és mellékesen, Rittorii-nak hívják... - Húzta ki magát a lány, a fiú pedig megjátszott sértettséget futtatott végig az arcán. Páran ismét nevettek, vagy legalább kuncogtak.
- Nos - Köszörülte meg a torkát.
- Remélem jól érzitek majd magatokat, a kabinok ajtajára fel van akasztva egy kulcs, amelyik hiányzik azt a szobát elfoglalták, ahol nem, azt birtokba vehetitek. Nem jut eszembe más lényeges dolog...- Bizonytalanodott el kissé... -
- Köszönöm a figyelmet. - Mosolyodott el és hajolt meg ismét. Páran tapsolni kezdtek, mire ismét megszólalt a hajókürt, a vasmacskát felhúzták, a köteleket kioldották, és lágy libegések utána, a hajó elindult, lassan hagyva el a kikötő látványát.

A fedélzeten leírtam a szórakozási lehetőségeket, a kabinok egyszemélyesek és kicsik, egy ágy, egy tükör, egy kisebb szekrény és egy éjjeli található meg benne. A hajó belsejében találtok még egy nagyobb dísztermet, ahol állandóan szól a zene, de az alvó kabinoktól elszigetelve, így nem zavaró. Ezen kívül még van egy hatalmas éttermi rész is, tele asztalokkal és pincérekkel. Feltűnhetett, hogy a kezdeményező céhből ugyan négy személy van, meg ti mint vendégek, valamint még vagy tizennégy játékos, de a nagyobb szükségleteket valószínűleg npc-k, csinálják.


A következő határidő: Juli 10. - Hétfő.

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
Zekken
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Júl. 03 2017, 17:00

Élt bennem ez az ostoba, halvány remény, a megérzés, hogy Liese mégis meg fog jelenni, így néhány nagyobb konténer tövében várakoztam, távol a kíváncsi tekintetektől, és erről a félreeső helyről tanulmányoztam az érkezőket. Nagyjából egy tucatnyi ismeretlen sorjázott fel a hajóra még rajtam kívül, no és persze Chakna. Már azon töprengtem, hogy én is felszállok és megkeresem, mikor meghallottam az ismerős hangot. Jó volt a megérzésem, mégis eljött :] Azonnal a hang irányába kaptam a tekintetem, de az öröm korai volt. Nagyon korai. Hidegzuhanyként ért a látvány. Hazudnék, ha azt mondanám, nem esett rosszul kicsit az, hogy másra vetette azokat a pillantásokat, amiket még én kaptam nem is olyan régen. Alapvetően tényleg nem zavart volna, ha bárki másról van szó, de a szöszi teljesen más érzelmeket csalt elő belőlem, mint "bárki más". De nem emiatt voltam bosszús. Azon a reggelen, a cukrászdában megígértem neki, hogy elhozom ide. Láthatta rajtam, milyen lelkes voltam, és mennyire örültem neki, hogy ő is szeretné látni ezt a szintet velem. Ám most mégis mással van itt, másnak hálás amiatt, mert elhozta ide. Úgy utasított vissza, hogy pontosan tudta, meg fogja szegni a ki nem mondott ígéretünket, és sárba fogja tiporni a kívánságomat. Vajon ha nem lennék itt, és pár nap múlva újra elhívnám, úgy tenne, mint aki először van itt? Vajon a kalózlány tényleg az első, aki idehozza őt, vagy már volt itt mással is? Pontosan ugyanazt a csalódottságot éreztem, mint amikor Szophie egyik napról-a másikra, merő hóbortból félredobott, mint egy megunt játékot. Azon napon Szophie elárult. És bár ilyen erősen nem kívántam most fogalmazni, mégis elbizonytalanodtam Liesével kapcsolatban. Mennyire volt valós az a vonzalom, amit mutatott az irányomban?
Számos opció állt előttem. Akár sarkon is fordulhattam volna, de azzal mit értem volna el? Legfeljebb álmatlan éjszakákat okoztam volna magamnak. Folytathattam volna azzal, amit eredetileg is tenni kívántam, és megkereshettem volna Chaknát. Azonban azzal nem tudtam volna féltékennyé tenni Liesét, és a lányt egyébként sem kívántam kihasználni, sem pedig elrontani a napját azzal, hogy lélekben messze vagyok tőle. Konfrontálódhattam volna a párossal, nyíltan kérdőre vonva a szöszit, de abból is csak rossz szájízzel jött volna ki mindenki, engem is beleértve. Szóval mást választottam. Én is felszálltam a hajóra követve Seishin és Liese mozgását, majd mintegy "véletlenül" kerültem az útjukba a fedélzeten.
- Nahát, micsoda meglepetés. Üdvözletem, hölgyeim, csak nem önök is sétahajókázni jöttek? - hajoltam meg színpadiasan, majd folytattam a sétámat, ellépve mellettük - Jó szórakozást egymáshoz - intettem rövid búcsút, jelentőségteljesen megnyomva az utolsó szót. Kíváncsi voltam Liese reakciójára. Azt állította, a tekintetem sok mindent elárul rólam, de vajon most mit látott benne, amikor most a szemébe néztem? Látta a csalódottságot? Érezte a hangomban a halvány neheztelést? Felébresztettem a jelenlétemmel a lelkiismeretét? Utánam jön és magyarázkodni kezd? Vagy megkeres később? Esetleg megy tovább, mintha mi sem történt volna? Micsoda izgalmak :] Sokkal érdekesebb volt mindez, mint a vendéglátóink érdektelen bemutatkozása. Cseppet sem érdekelt, ki szervezte az utat, de még tulajdonképpen az sem, hogy mi minden van ezen a hajón. Lehet, mégsem kéne itt maradnom, elvégre nehéz úgy kikapcsolódni, hogy akivel szívesen töltöttem volna ezt az utat, az mással fog szórakozni.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
.: Álomhajó - Tor/túra :. Vo36oi7624/7700.: Álomhajó - Tor/túra :. 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Chakna on Hétf. Júl. 03 2017, 21:35

Nem a legnagyobb óceánjáróról van szó ami létezik, de azért nem kicsi a hajó, amire a szórólapon keresztül meghívtak.
Felderítő… Ez a szó nekem leginkább azt jelenti, hogy figyelnünk kell, mert adódhatnak komoly veszélyhelyzetek. Egyébként az egész út nem lesz más, mint egy 3-4 napos nyaralás… Rendben van. Erre készülve érkezem a mólóra.
Bevallom, az emberekre, akik a hajó köré gyűltek egyáltalán nem figyeltem… Alaposan meg is lepődök, amikor szinte véletlenül végig nézve a társságon megpillantom Seit… Szemkötő nélkül… Liese társaságában. Ennél a megállapításnál el is akad a mozdulat, hogy intsek neki… Ha ketten jöttek, akkor kettesben szeretnének kikapcsolódni… Úgyhogy nem jelzem neki, hogy itt vagyok… Pedig hatalmas örömmel tölt el, hogy ma elhagyta a szemkötő viselését! De inkább elvegyülök a társaságban, és az elsők között slisszanok fel a hajóra. Nem akarom őket megzavarni…
Korábbi terveimnek megfelelően amint felérek a fedélzetre érek elindulok felfedezni a hajót a tattól a hajóorrig, a fedélzettől a hajófenékig. Pont emiatt lemaradok valószínűleg az eligazításról. Nem érdekel, hogy hányféle koktél van, vagy mennyire kényelmesek a napágyak. Azt keresem, hogy van-e valami gyanús.
A társaság mellett haladnék éppen el, amikor felfigyelek még egy ismerős arcra… Honnan került ide Tachi? Nagyon meglep, hogy itt látom… Nem olyannak tűnt, aki ilyen módon szeret kikapcsolódni, pláne nem egyedü… Ó te jó ég! Biztos, hogy szándékosan futott bele Seibe, és Liesebe, én pedig pont látom a tekintetét (hála a látás jártasságomnak Wink )… És hirtelen nem tudom mit csináljak…  Látom a csalódottságot, és a szomorúságot Tachi tekintetében… Miközben valahol dühös is vagyok rá, amiért megzavarja a két lányt… És amiért ilyen váratlanul éppen akkor zavarja meg őket, amikor Sei rászánta magát, hogy a szemkötő nélkül legyen Liese társaságában… Egyszerre lenne kedvem átölelni, hogy jobb kedvre derítsem, és megmondani neki, hogy mennyire tuskó tud lenni… Hirtelen nincs jobb ötletem, úgyhogy a lehető legrövidebb úton eltűnök a kabinok felé, amikor látom, hogy elsétál a lányoktól.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 807
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
.: Álomhajó - Tor/túra :. Vo36oi2217/2300.: Álomhajó - Tor/túra :. 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Seishin on Kedd Júl. 04 2017, 20:06

Az üzenetem el ment és vártam a választ, ami meg is érkezett. Nem tudtam mire vélni hirtelen a dolgot. Viszont elmosolyodtam, lehet, nem mer egyedül feljebb merészkedni? Hé Hé várjunk csak ennyit lett volna kint a mezökön mobokat vadászva, hogy szintet lépjen? Más eshetőség nem jutott az eszembe, nem is gondoltam volna. Egy magasabb szintről mentem vissza az egyesre, egyenesen a főterén teleport pontnál lukadtam ki. A meg beszélt napon és időben, szem kötöm nem volt rajtam. Viszont hajammal igyekeztem rejteni a hibámat, a betegségem.

Szinte azonnal a semmiből Liese karolt átt, éreztem szívem cseppfolyós lesz. Egy lángoló pulzáló massza.
-Szi... szia.
Szolaltam meg akadozva és kicsit szégyenlősen. Rögtön kézen fogva el is vezetett a házához ahol tényleg meglepetés várt. Már nem is tudom az idejét szinte mikor láttam hasonlót. Szépen megtérített asztal tele finomságokkal. Igen finomságokkal, mert hiába csak rizs és húsi. A lényeg szeretettel készítették, ezért még ha az íze rossz is nem számit, mert a szakács szívét, lelkét igyekezett bele vinni művében.
- Igazán nem kellet volna, de nagyon jól esik, hogy gondoltál rám és velem osztod meg.
Ebéd alatt hajam hátra fogtam, még mindig picit nehéz volt. Lieseében bíztam, elfogadót olyannak amilyen vagyok. A kis torz Ságomon sincs kiakadva, ahogy Chakna sincs.
A finom ebéd után rögtön elindultunk a negyedik szintre. Hála a teleportácionak elég hamar megérkeztünk. A tengerek szintje, én csak igy hívom, hiszen rengeteg tó és tenger uralja az egész szintet. Ami kis szigetekkel van tarkítva.
- Tudod ez az egyik kedvenc helyem, amit már meg tudok osztani veled. Még nagyon sok mindent szeretnék megmutatni neked. Annyi, de annyi mindent el sem tudod képzelni!
Talán picit lelkes voltam és a boldogság pohárka is már régen túl csordult nálam. Ez van, ha az ember lánya szerelmes és azzal van, akit szeret.
Liese kezét egy pillanatra sem engedem el, érezheti még ebben, virtuális környezetben is testem szinte lángol. Nem nem vagyok, lázas csak egy kicsit elpirulva vagyok. Mindenki igy láthat minket és izgulok is egyben, mert nekem ezen a téren minden első alkalom. Két játékos fel invitált minket a fedélzetre ahol minden féle csodás dolog volt. Medencék bárok és és és... bele szédülök mindjárt a látványba annyira szép minden.
Mi közben sétálunk fel felé Tachi jelenik meg hirtelen. Én levegő után kapva elfordítom az arcom. Ne láthassa csak zöld szemem, bár lehet mozdulat miatt hajam kisé szét csúszott. Igy ha éles a szeme talán elkaphatja a kék villanást aminek lecsukódo szemhéjam vett véget. Nem mertem a fiúra pillantani, csak a földet bámultam kitartóan. Szavai meg ütötték fülem és fel pillantottam amikor elépet mellettünk.
Vajon ezt miért mondta és miért igy? Valami baj van?
Éreztem a hangján valami nincs rendben vele, talán csalódott, vagy fáj neki valami? Nem értem az egész dolgot.
Mikor meg jelenik a házigazda is Liese mögé lépek és átt ölelem. Egyrészt a tömegben elrejt sem a hibám. Más részt nyakába szimatolhassak Razz A mondatokra csak fél fülel figyeltem, hiszen a lány illata akár a drog. Teljesen elbódította agyam és tompította érzékeim. Éreztem nem tudtam most valaki hirtelen elragadná, az olyan lenne, mintha szívem tépnék ki.

_________________
Felszerelés:


Felszerelés
1 Arany Fejsze ( +20 Erő -2 Fegyverkezelés )
1 Villám Rúna (+4 speciális képesség +5 fegyverkezelés)
1 Sárkányölő Páncél (+5 fegyverkezelés +25 páncél)
1 Szélvész Köpeny (+8 gyorsaság +5 fegyverkezelés +5 páncél, a viselője közelében erősebben fúj a szél)
1 Holdfény Gyűrű (+7 fegyverkezelés +2 speciális képesség)
1 Moha Gyűrű (+2 Élet; +4 Gyorsaság; +2 Fegyverkezelés)
1 Acél Taposó (+10 erő +10 páncél, vörös életcsíkú célpontokra +10 sebzés)
"Egyszerűen megfogta és pixelekre taposta a földön fekvő ellenfelét."
Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)


1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.


Seishin
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 242
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
.: Álomhajó - Tor/túra :. Vo36oi1463/1500.: Álomhajó - Tor/túra :. 2yjvlht  (1463/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Lieselotte Sherlock on Kedd Júl. 04 2017, 20:45

Seishin csupa meglepetés....
Nagyon örültem neki, hogy lejött és ráadásnak a két gyönyörű szemét is láthattam, nem hagyhattam szó nélkül... csak úgy ragyogott
-Nagyon csini vagy ma és örülök, hogy az arcocskádat nem takarja semmi....-súgtam neki ölelésemkor és utána elindultunk a házamhoz...

-Dehogynem, dehogynem kellett! És ne haragudj ha nem túl jó, tényleg igyekeztem...-mondtam kicsit szégyenlősen, mert nem mertem belekóstolni, mármint nem mertem belerondítani sehol sem- vegyél belőle kérlek!-majd mosolygó arccal néztem mit szól az ennivalóhoz.....

Majd utána amikor végeztünk eljött a nagy pillanat....
-Először hagyom el az első szintet, ezért kértem, hogy gyere velem... remélem nem baj Seishin....-mondtam neki szégyenlősen és elpirulva...

Kerek szemmel csodáltam a szintet, pislogni sem mertem! Nehogy lemaradjak valami szépről.... Nem is maradtam szerencsére, mellettem egy csodaszép teremtés, körülöttem bármely kalóz álma.... Razz

Hamar megtaláltuk a hajót és fel is mentünk kettesben, véééégig fogtam Sei kezét....két okból: nagyon meleg volt és kellemes érzés..... és féltem is, hogy elveszek Embarassed

Igen bevallom, ő tűnt most a félénkebbnek, de belül úgy kalapált a szívem.... alig bírtam magammal, rettegtem mi lesz idefent...de a látvány.....
Megéri!!! Úgy éreztem és végig csillogó szemmel mentem és mutogattam össze vissza, ámultam és bámultam.... Mintha egy kisgyereket engednek el a játékboltban....

Aztán amikor fel értünk a hajóra az történt amitől a legjobban féltem...

Tachi jött szembe, pont amikor már kezdtem ellazulni....

Nem is kell mondanom... szívem hevesen kezdett verni, arcom elvörösödött és imádkoztam ne vegyen észre, de nem volt ilyen szerencsém még meg is szólított.... Hirtelen Sei mögé álltam picit, nagyon féltem tőle mit fog mondani... az arcán láttam csalódott bennem....

Rettenetesen szégyenlem magam... és így ez eléggé...eléggéééé kellemetlen.....
-gondoltam

Amikor ment el mellettünk és kimondta amit mondott szívem nagyot dobbant... tekintetem hirtelen kimeredt és lesúlytottak a szavai annak teljes erejével......

Egy dolgot akartam sírva elrohanni.... de nem nem tehetem meg Seishinnel..... így erőt vettem magamon Tachi után pillantottam és ennyit mondtam:
-Arigato.

Cikáztak a fejemben a gondolatok... de igyekeztem őket elűzni.... ééés így már két fontos beszélgetést kell megejtenem.....

De előtte viszont a házigazdák köszöntöttek... együtt nevettem velük és a tömeggel... de a cica fiú megfogta a tekintetem... először Sei volt teljesen cica most meg neki ez a jelmez....

Közben ahogy Sei mögém lépett és megszagolt... Embarassed egy picit felnyögtem.... Embarassed nagyon meglepett és tetszett az érzés, kellemesen meleg és csikis volt...... úgy megcsókoltam volna ott helyben, de éreztem még a pillanat nem jött el...

amikor a beszédnek vége lett fordultam hozzá:

-Seishiiiiin, merre menjünk? keressünk egy kabint kettőnknek?-mondtam neki kitörő lelkesedéssel -vaaagy menjünk jakuzziba? játszunk valamit? hmm? valamit jó lenne kettesben!!

Úgy voltam vele, hogy Seishinnel majd este beszélek, és ha elaludt elmegyek megkeresem Tachit is....

~Hogyan mondjam el Seishinnek? Nem tudom.... és Tachi most nagyon haragudhat rám.... Mattaku! mibe keveredtem megint... Hova lett a nyugalmas életem???? Mattaku....-gondoltam

_________________
Kedvenc zeném ^^ :
https://www.youtube.com/watch?v=PvvPHxiujLU
Lieselotte Sherlock
Lieselotte Sherlock
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2017. Jun. 07.
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
.: Álomhajó - Tor/túra :. Vo36oi599/600.: Álomhajó - Tor/túra :. 2yjvlht  (599/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Zekken on Szer. Júl. 05 2017, 06:58

Mindannyian megérkeztetek, felszálltatok a hajóra, ami egy hangos kürtszó után el is indult. Ti már javában belevetettétek magatokat a drámába, pedig még csak el sem kezdődött semmi. Jó ideig nem is fog. Esélyetek adódik, kiélvezni /vagy nem élvezni/, a hajó adta lehetőségeket, hisz ezért jöttetek nem? Számtalan élményprogram vár titeket, fent a napágy, az élményfürdők, és a koktél bár. Megjegyzem a szórólapon az állt, hogy ingyenes, most a koktélért Ririchio mégis, szép kis összegeket kér el. A hajó belsejének nagyobb területén pedig az étkező, a táncterem, valamint még lentebb, a hajó szinte aljában, szauna, pakolások és masszázs várja az érkezőket. Az utóbbiakat időbe telhetett felfedezni, hisz a sok inger miatt még akik szét is néztek, is hamar gondolták, hogy ennyivel beérik.

A kabinokhoz érve Chakna szembe találkozik a macskafiúval. Noir-al, aki először csak végig követi a lépteidet, a pillantásával, miközben a farka hullámzik a plafon felé meredve.
- Nyaohh~ - Adta ki furcsa bariton hangon.
- Csak nem máris menekülnél a szórakozás előől prrrr~- Vakarta meg a takrját, majd emelte a "mancsát" a szájához, amit finoman harapdálni kezdett, de csak pár másodpercig. Majd ismét rád emelte a tekintetét.
- Ha eltévedtél vagy segítség... - Pattant fel, majd két kézzel a vállaidra vetette magát, de csak finoman támaszkodott meg rajtad, viszont érezhetted a közelségét.
- Esetleg tárrsaságot szeretnél, csak szólj nyugodtan nyaah~- Ahogy rád pattant, úgy hagyott is magadra, a választ szinte meg sem várva, máris a folyosó vége felé tartott. Nos, nem tudom, te hogy vagy vele, de engem kirázott volna a hideg, egy ilyen történés után. De ezt neked kell eldöntened.


Kód:
/A többieknek, esély van adva a kikapcsolódásra, ez a kör még a napotok hátra lévő óráját foglalja magában, a posztotok ott érjen végett, hogy beesteledik és alváshoz készülődtök, esetleg elalszotok.Határidő: Juli 12 - Szerda. /

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
Zekken
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Júl. 05 2017, 10:14

Valami ilyesmit kívántam látni Liese arcán. Zavar, félelem, kétségbeesés. Mind ott voltak, és engem mindez elégedettséggel töltött el. Elértem a célomat. Gonosz és önző dolog volt, amit tettem, de én egy pillanatig se tagadtam, hogy gonosz és önző lény vagyok. Ugyanúgy, mint bármelyik másik ember. Nem jött utánam, a kalózzal maradt, de a reakciója alapján biztos voltam benne, hogy hamarosan látni fogom. Hogy akkor mi fog történni, azt még én magam sem tudom. Ha előre látnám, azt hiszem én lennék az univerzum legkeresettebb pszichológiával foglalkozó professzora. Vagy valami ilyesmi :]
Mindenesetre ez a néhány perc megerősített számtalan érzésemben. Régiekben és újakban egyaránt. Egyik-másik ilyen érzés még ellent is mondott egymásnak, ami különösen mókás volt. Igaz, nevetni most nem volt kedvem, szóval meglehetősen keserédes volt a felfedezés. Persze a legfőbb ezek közül annak a bebizonyosodása volt, hogy tényleg érzek valamit Liese iránt. Elvégre ellenkező esetben nem zaklatott volna fel ennyire ez az egész, és nem érezném most magam olyan kutyául. Ez volt az egyik oka annak, hogy felszítottam ezt a parazsat.
Nem voltunk olyan sokan ezen a hajón, az a cirka húsz ember pont annyi, amennyi között nem lehet elvegyülni észrevétlenül. Szóval egy kis ideig még követtem a lányokat a tekintetemmel, de aztán elhúztam a számat, és inkább hátat fordítottam nekik. A kalóz pontosan azon a helyen volt, ahol én kívántam ma lenni, a gyomoridegemet meg nem kívántam súlyosbítani holmi közönséges féltékenységgel. Elvégre nem az zavart elsősorban, hogy enyelegtek, hanem az, hogy most nekem kellett volna Liese nyakába belecsókolnom. Inkább elsétáltam a hajó orrába, és onnan bámultam tovább a tengert. Itt korántsem volt olyan végtelen, mint Japán partjainál, a horizonton számos sziget látszódott, és azzal is tisztában voltam, hogy néhány kilométerrel odébb a szint szélén véget ér a móka. A hajamba azonban ismerős, sós szellő kapott bele újra és újra. Becsuktam a szemem, és hallgattam a víz morajlását egy darabig. Kikapcsoltam az elmémet, nem gondoltam semmire. Még arra sem, hogy egy nyugágyon napozni kényelmesebb lenne.
Persze nem ez volt az egész programom estig. Chaknát egyelőre nem kívántam megkeresni, addig semmiképp, amíg Liese elém nem áll. Nem akartam megkockáztatni, hogy ha együtt lát minket, akkor nem mer odajönni, vagy esetleg még rosszabb történik. Viszont a tétlenség sem volt opció, így miután elhagytam a lélekvesztő orrát, felfedező túrára indultam a hajó belsejébe. Jobb volt tisztában lenni vele, mit hol találok, az alvókabinoktól kezdve az éttermen át egészen a… hm… tiltott területekig. Elvégre nem csak arra voltam kíváncsi, hogy hol mit lehet csinálni, de arra is, hogy hová engednek be minket, utasokat, és hová nem. Egyébként meglepően sok lehetőségünk volt a kikapcsolódásra. Lenne mit csinálni ebben a 3-4 napban, ha lenne társaságom...
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
.: Álomhajó - Tor/túra :. Vo36oi7624/7700.: Álomhajó - Tor/túra :. 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Chakna on Szer. Júl. 05 2017, 11:21

Úgy terveztem, hogy egy kört sétálok, és addig megpróbálom rendezni magamban, hogy mit is kellene csinálnom.
Nem igazán figyelek a környezetemre, mert belemerültem a gondolataimba. És egyre kevésbé érzek késztetést, hogy megkeressem Tachit. Úgy látszik azok hárman beletenyereltek egy meglehetősen kényes helyzetbe, amit rendezniük kell… Én pedig vagy útban lennék, vagy tovább bonyolítanám a helyzetet… Csak Sei miatt aggódom… Mert nagyon rosszul is kijöhet az egészből…
Közben pedig haladok beljebb a folyosón, és szinte nekimegyek a cicajelmezes fiúnak… Csak fél füllel hallottam, de ha jól emlékszem, Noirnak hívják?
Igazából elsétálnék mellette, ha nem szólítana meg.  
- Nem menekülök, csak minél előbb szeretnék lefoglalni egy kellemes kabint, hogy aztán nyugodtan élvezhessem az utazást. - mosolygok rá, látszólag őszinte barátságossággal. De igazából most nem sok kedvem van az ismerkedéshez… És a jópofizáshoz sem. Nincs bajom a macsekkal, de ebben a pillanatban egyedüllétre van szükségem, hogy teljesen rendeződni tudjanak a gondolataim.
Nyitnám a számat, hogy a lehető legegyszerűbben elutasítsam mind az eltévedés, mind a segítségreszorultság lehetőségét, amikor a srác ráugrik a vállamra. Egy pillanatig elkerekedett szemmel nézem, aztán elmosolyodom. Ha nem találkoztam volna Tachival sokkolt volna, hogy ilyen közel jött. Így viszont teljes nyugalommal nézek a szemébe, és úgy  válaszolok.
- Te leszel az első, akit megkeresek, ha segítségre, vagy társaságra van szükségem, esetleg eltévednék - közlöm lehengerlő mosollyal, de eddigre már tovább is áll.
Én még egy kicsit állok ott, rálesek a térképemre, hogy megnézzem, hol vannak a többiek, aztán, mivel valami nem hagy nyugodni a cicafiúval kapcsolatban, tovább indulok a folyosó vége felé, mintha a megfelelő kabint keresném éjszakára.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 807
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
.: Álomhajó - Tor/túra :. Vo36oi2217/2300.: Álomhajó - Tor/túra :. 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Seishin on Szer. Júl. 05 2017, 23:42

Még mindig a meglepetés hatása alatt voltam részben amit Liese csinált. Az étel nem volt legfinomabb, szegény jartasága biztos nem lehet magas. A lényeg mint emlitettem nem is az iz volt. A szivét, szeretetétt tette bele és ez pont elég. Az hogy láttam tetik neki nem is az hogy nem takarom magam tetszik neki. Nos boldogá tett mert úgy hittem tényleg elfogadott engem ilyennek. Épp ezért ugy éreztem ő olyan aki mellett boldog lehetek. Akiben bizhatok, akit szerethetek szivemböl. A tájékoztató alatt, ha bár abban a fiúban Tachiban név szerint nem bizok. Még is valamiért furta az oldalam miért volt olyan, ez egy jó hely egy boldog hely. Még ha egyedül is jött miért nem boldogabb egy kicsit? Nem értem komolyan a férfiak észjárását, nem tudnak az ilyen szép hajóknak örülni minek jönnek ide?
Amikor Liese felnyögöt hirtelen eléptem a közeléböl, meglepödtem a dolgon hiszen csak illatát akartam érezni. Közben alig értem hozzá, picit fel vont szemöldókel néztem a lányt. Ez is olyan dolog amit még kikel deritenem, ilyenkor miert nyöszörög valaki. Jó jó nekem is eset mar jól valami, de nem nyöszörögtem igy. Kicsi tapasztalatom lenne biztos tudnám miért is volt az a hang és mi a jelentése. Igy csakbbuta lehetetlen dolgok jutnak eszembe.
Kerdésekel bombáz én pedig a nyögésen és azon agyalok miért bujt a hátam mögé Tachi láttán. Francba már most ezek a gondolatok nem ide valoak. Hé ti bakka gondolatok kifelé! Kialtok magamban azzal célal elüzem az ilyen gondolataim.

- Nem tudom, lehet kabint kellene keresni. Mielött az összes jót elfoglalják.

A vízes kerdésre csak félre pillantok. Nem akarom lassa arcom válaszom közben.

- Jakumi hm nem tudom odda igy is lehet menni, vagy esetleg othoni ruha is meg felel?

Ja igen fogalmam sincs jakkuzikrol, anyit tudok vízel es bulikal van kapcsolatban.

- Te mit szeretnél jatszani, vagy csinálni? Van valami jó ötleted?

_________________
Felszerelés:


Felszerelés
1 Arany Fejsze ( +20 Erő -2 Fegyverkezelés )
1 Villám Rúna (+4 speciális képesség +5 fegyverkezelés)
1 Sárkányölő Páncél (+5 fegyverkezelés +25 páncél)
1 Szélvész Köpeny (+8 gyorsaság +5 fegyverkezelés +5 páncél, a viselője közelében erősebben fúj a szél)
1 Holdfény Gyűrű (+7 fegyverkezelés +2 speciális képesség)
1 Moha Gyűrű (+2 Élet; +4 Gyorsaság; +2 Fegyverkezelés)
1 Acél Taposó (+10 erő +10 páncél, vörös életcsíkú célpontokra +10 sebzés)
"Egyszerűen megfogta és pixelekre taposta a földön fekvő ellenfelét."
Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)


1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.


Seishin
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 242
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
.: Álomhajó - Tor/túra :. Vo36oi1463/1500.: Álomhajó - Tor/túra :. 2yjvlht  (1463/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Lieselotte Sherlock on Csüt. Júl. 06 2017, 15:34

-héé, pedig olyan jó volt....csikizett, csak megleptél vele, nem figyeltem...-magyarázkodtam Seishinnek, mert láthatóan megijedt a nyögésemtől....
Nem baj, majd legközelebb... talán bátoríthatnám....

Gyorsan véget ért az üdvözlő beszéd, és ahogy azon tanakodtunk merre kéne menni, egy furcsa kérdést kaptam vagy nem is kérdés inkább csak érdeklődés...
-hmm hát jó ötlet! gyere akkor keressünk egy helyet magunknak, egy szobába leszünk ugye? Én nagyon örülnék neki...-indultunk is el lassan egy kabint keresni....
-jakuzziba inkább bikiniben szokás menni, ugye neked is van fürdőrucid? Most én magammal az újat hoztam el, az alkalomra, és akkor tudod mit! Ha van fürdőruhád menjünk jakuzzizni utána egy fini ebéd lenne jó-néztem rá picit elpirultan kíváncsian mit szól hozzá...
Együtt fürdés, utána romantikus ebéd.... minden szépen alakul majd....
Ballagtunk és kerestünk egy kabint, de nem sokára viszont rá kellett jönnünk, hogy egyes kabinok vannak végig, egyik sem volt két ágyas....
-Ahm nekem nem gond, ha egy pici ágyunk lesz, szerintem elférnénk egymás mellett, összebújva, mit szólsz hozzá? -kezdeményeztem neki, hogy aludjunk együtt, bár jól tudtam lehet meg fog lepődni a dolgon ezért is tettem fel kérdésként, nem akartam erőltetni ha ő nem akarja nem muszály semmi....

Majd ha a lányka belement bementünk a szobába és én kipakoltam pár cuccot, majd ránéztem és elővettem egy törülközőt magamra terítettem adtam neki is egyet és felmentünk a jakuzzikhoz...

Hamar megtaláltuk és legnagyobb örömömre volt hely bőven így kettesben ülhetünk majd be az egyikbe....

Ránéztem és ezt mondtam:
-várj egy picit...
Majd a törülközővel körbetekertem magam és alatta átvettem a bikinimet, majd lassan levettem a törülközőt

Alatta Seishin egy rózsaszín és fehér csíkos bikinit látott, most volt rajtam először és féltem mit szól, hozzá, így elpirultam..
-Mit-mit szólsz hozzá?

Majd ha ő is átöltözött belehuppantunk a finom Jakuzziba és igyekeztem Seihez minnél közelebb ülni és a vállának dőlni...
-Kimochiiii-mondtam kellemes hangon, nagyon kényelmes volt és jó érzés vele ott üldögélni.....
Teljesen ellazultam és azt hiszem ő is amikor ezt mondtam:
-tudod nagyon örülök neki, hogy szintet léptem... így eljöhettem veled ide, annyira jó itt lenni.....-nem is nagyon tudtam hogy kéne folytatnom nagyon ideges voltam.....
-tudod el kell mondanom neked, hogyan is történt...nagyon fura volt.....-néztem bele a szemeibe és megfogtam a kezét...
-egyik reggel egy fura fogadóban ébredtem egy sráccal összekötve.... egy még furább küldetés miatt....
Egy Ámor meg Cupido nevű emberkének kellett a nyilaikat összeszednünk és odaadni valamelyiküknek.... ott találkoztam Tachival is aki most valószínűleg neheztel rám miatta....Tudod elég romantikus napunk volt együtt és azt hiszem az nap a szívem is megremegett, majdnem-majdnem több lett a dolog.....De végül frappánsan sikerült megoldanunk a küldetést és még választanunk sem kellett... a két gonosz alak képzeld engem nézett ki hogy döntsem el kinek adom a tegeznyi nyilat, azért, hogy eloldozzanak minket, de én egyszerre adtam oda nekik és-és utána jött a durva dolog.... nem is náluk volt a jó kulcs képzeld! Nagyon megijedtem, de szerencsére valaki bejött és odaadta azt az egy jó kulcsot ami elengedett minket....
-mondtam neki, a küldetésünk történetét- és hát a sikeres küldetésért tudtam szintet lépni és emiatt tudok most itt veled lenni.... örülök, hogy itt vagy velem Seishin-öleltem őt át melegen, és eközben kezdett korogni a hasam....
szemeim kikerekedtek, hogy ezt a rossz időzítést.....teljesen elpirultam és elengedtem Seishint és hátradőltem
-öhm, bocsi.... azthiszem ehetnénk valamit lassan-mondtam rák vörösen-gyere segítek!-nyújtottam a kezem segíteni a kiszálláshoz és remélem nem szalad el a történet hallatán....

Leballagtunk az étterembe és ott egy kétszemélyes asztalhoz ültünk, Seishinnek igyekeztem a legjobb helyet kinézni és azon tanakodtunk mit kéne enni...
-Te mit eszel? Én szerintem egy kis husi levessel kezdem utána egy Gyros lenne jó és és nééézd mennyi desszert! űűűű nem is tudom mit kéne... mit szólsz ehhez a csokitortához?

Majd hacsaknem Seishin nem tud valami nagyon finomat, rendelünk és eszünk, még pezsgőt is kérek amire köszöntőt is mondok:
-Erre a csodálatos hétre Seishin kisasszony jóvoltából!-tartottam magasra a poharamat-Kanpai!!

Majd ha végeztünk az evéssel én visszafele indultam Seishinnel a kabinokhoz, ha ő nem javasolt még egy másik jó programot.....

_________________
Kedvenc zeném ^^ :
https://www.youtube.com/watch?v=PvvPHxiujLU
Lieselotte Sherlock
Lieselotte Sherlock
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2017. Jun. 07.
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
.: Álomhajó - Tor/túra :. Vo36oi599/600.: Álomhajó - Tor/túra :. 2yjvlht  (599/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Zekken on Pént. Júl. 07 2017, 09:31

Nos, úgy látom még senkinek nem ért véget a napja, így erre kaptok még egy kört. Ismerkedjetek, szórakozzatok. Interaktoljatok, egymással akár npc-kel is.

Sei, Liese:
Ti ahogy az ebédlő fele tartotok, felfigyelhettetek egy szórakozott de kissé éles hangú lánykára, aki fürdőkendőben, bikini felsőben kiabált be az étkezdébe, a nem messze tőletek lévő három-négy fős csoporthoz.
- Gyeretek! Gyeretek! Felfeleztem az alaksort, képzeljétek van szauna és masszás és hínárpakolás is! - A korosztályotok béli lány vélhetően annyira jól érezte magát, hogy megfeledkezett önmagáról. A csapat akiknek szólt, már be is fejezték az étkezést, összenéztek, és Sei-t enyhén meglökve - Aki így talán meglökte Lieset is - haladtak el mellettetek. Az egyiküktől hallhattatok, egy halk "Bocsit", de otromba és figyelmetlen módon haladtak el mellettetek.

Chakna, Tachi?:
Chak, követhetted a fiút zavartalanul. Egyik folyosó nyílt a másikból, majd egy újabb és egy hosszabbra vetett ki, ahol dönthettél, ha igazi kémkedős pillanatnak gondoltad, akkor hosszabb másodperceket, talán egy percet is kellett várnod, a fal mögött. Végül láttad elkanyarodni. Ha utána is mentél, láthattad, hogy az egy rövidebb folyosó volt, ha hangos léptekkel, vagy kapkodva siettél, akkor lehet észrevett, ha nem, akkor nem tudhattad... milyen hosszú az a folyosó, és talán elveszítheted a nyomát.
A kezdeti izgalmak, lehet megszűntek, vagy fokozódtak, hisz... Noir, az ajtó előtt állt, ha figyeltél hallhattad, ahogy megnyitja a menüjét, halk csilingelő hangot hallhattál, és tudtad... valamit matat magában, de mivel nem évekre visszavezethető a tapasztalatod, így sajnos nem tudod, hogy mit. Egy pillanatra hátrafordult, majd kifejezéstelen arccal előre. Végül, belépett az ajtón. Követed, vagy sem?
Tachi, te hasonlóképp veheted észre Chaknát, de a hajó elég nagy, akár el is tévedhetsz, mehetsz szaunázni, vagy épp amihez kedvet kapsz. :3


Kód:
Igyekszem nem elhúzni, de jobb a több kör, hogy érzékeltessük, az idő múlását, valamint mivel nem estig/elalvásig írtátok, így úgy értelmeztem, még szívesen folytatnátok a napotokat. A feladat ugyanaz, játsszatok,
 vagy a poszt, estig szóljon. :3


Határidő: Juli- 14 - Péntek.

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
Zekken
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Chakna on Pént. Júl. 07 2017, 14:34

Egy darabig meg sem próbálok látványosan nézelődni a kabinok felé. Egyszerűen azt tudom mondani, hogy ez a folyósó túl közel van a nyüzsgéshez. Noirtól lemaradtam annyira, hogy ne tűnjön úgy, hogy követem. A látásom és észlelésem erre kicsit rá i segít. Az első elágazás után még mindig így gondolkodom, a második után viszont már a látszat kedvéért benyitok néhány kabinba, ami még üres. Azért kicsit kezd aggasztani, hogy elég mélyen a hajó belseje felé tartunk.
A hosszabb folyosó előtt kivárok kicsit, ameddig csak lehet anélkül, hogy a jártasságok segítsége mellett is elveszteném a nyomát a macseknak. Aztán amikor befordul, nyugodt láptekkel indulok utána, még mindig egy-egy kabinba benézve a látszat kedvéért. Reménykedem, hogy nem fog eltűnni… végül ennek a folyosónak a végén is megállok, és látom, hogy megáll egy ajtó előtt.  Amikor látom, hogy a menüjben matat, visszahúzódom, hogy biztosan ne vegyen észre, de ott maradok a fal mögött, szinte mozdulatlanul. És hallom a csilingelő hangot…  Próbálom kitalálni, hogy mit matat, de hiába… Frusztráló… De nem akadok fenn rajta sokáig. Látni nem látom, de érzékelem, amikor belép az ajtón, és úgy egy perccel az ajtócsukódás után halkan odasétálok, alaposan megnézem magamnak az ajtót, hogy később megtaláljam, aztán a legközelebbi szabad kabin ajtajáról elveszem a kulcsot, bemegyek, és magamra zárom a kabint, és hanyattdőlök az ágyra.
Mit kellene most csinálnom? Valahogy úgy érzem az ajtó mögötti szoba, vagy más, ami mögötte van, megérné, hogy közelebbről is utánajárjak. De egyrészt egyedül rizikós a dolog, másrészt nem igazán lenne kellemes szembetalálkozni Noirral, amikor kifelé jön, vagy ha máséppen akkor jönne be a legénység tagjai közül, amikor én is bent vagyok. Persze más lenne a helyzet, ha magas szintű rejtőzködés jártasságom is lenne… Akkor megkockáztatnám… Vagy nem is lenne ott semmi, csak én gondolom túl a dolgot? Ezen gondolkozva megint rálesek a térképemre, hogy ellenőrizzem merre kóricálnak a hugocskáim. Igen… azt hiszem Liese is valami olyasmi nekem….
Ha nem történik semmi, akkor ezeken gondolkodva elalszom, már koraeste van, és az izgalom után a hajó enyhe ringása lassan elvisz álomországba.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 807
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
.: Álomhajó - Tor/túra :. Vo36oi2217/2300.: Álomhajó - Tor/túra :. 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Seishin on Hétf. Júl. 10 2017, 21:29

Elpirultam egy kicsit, tehát azért volt a hang, mert jól eset neki, értem akkor, talán ha engedi máskor is csinálok ilyet. Kicsit kíváncsi lettem vajon meddig és mit merne tenni velem. A kastélynál olyan merész volt igaz csak véletlen történt, de azóta is vágyom valami hasonlóra.
- Ez egy hajó és ritkán van egy ilyen típusún két ágyas vagy egy nagy ágyas szoba.
Talán szerencsénk lesz és találunk egy szép tágas szobát.

Követem Lieset vagy is sétálunk egymás mellett. Valami még sem hagy nyugodni egy apró gondolat. Még is miért érdekel engem az Tachi miért vágott olyan arcot?
Lent a hajó belsejében, meg néztünk jó pár szobát, de mind egy ágyas volt. Én már készültem rá, hogy akkor a szomszédos szobát válaszam, amikor hirtelen meg pördült a világ velem. Az arcom nem az egész testemen egy vonal haladt lábujjtól fejem búbjáig végig. Közben a fehér bőröm olyan vörös lett, mint a főt rák. Talán most még húsit is lehetne sütni rajtam.
- Ö..Öö össze bújva ...
Tovább gondoltam pici fejemmel és már kombináltam, de egy szerűen csak picit gondoltam bele. Csak elképzeltem mi ketten ott és a gondolat a helyzet, jé mintha füstölne a fejem vagy nem? Magamhoz szorítottam a kulcsot és be léptem az ajtón magam után húzva Lieset. Nem tudtam meg szólalni, csak dadogtam volna vagy nyöszörögtem volna. Én csak egy dolgot tettem ki egy hangszert, ami olyan, mint a furulya, de két ága van neki. Egy véset is található rajta, négy név és egy felirat szeretettel.
Szavát halva csak bólintok még mindig szavainak sokkhatása alatt állok.
Némán követtem az említett helyre és amikor átt öltözőt és meg mutatta a bikinijét. Én ismét sokkolódottam egy kicsit.
- Nagyon csinos vagy... nagyon tet...tetszel benne.
Nyögőm ki halkan és én is átt öltözőm, bár a nagy törölköző az marad a testem körül. Nem merem meg mutatni magam ennyire fedetlenül, de lehet csak egy kis bátoritás kell. Mert tétován szét nyitottam kicsit, de gyorsan össze is zártam. Egy kék bikini volt rajtam, egyszerű kék semmi minta semmi extra. Végül azért bele másztam a vízbe én is Liese hozzám bujt. Én pedig igyekeztem szintén közelébe húzódni.
- Én is igy vagyok vele, miattad nem hordom azt sem. Mert azt reméltem igy jobban tetszem.
Egy pár percig csak igy ültünk és élveztük egymás társaságát amikor Liese újra megszólalt. Tudtam igen szintet lépet, hiszen nem tudót volna ide jönni velem. Azt nem tudtam külön története van a dolognak. Meg fogta a kezeim és éreztem, ez nem egy könnyű kis történet lesz. Valami furcsa érzés elkezdett bennem motoszkálni, talán a kételj vagy a félelem egy csipetnyi formában. El mesélte, hogyan is alakult a küldetés, de ha nem mondja ki azokat a bizonyos szavakat... nem tudom miért, de jobban fájt, mint azok a régi szavak. Te szörny... te mutáns.... te nem vagy közénk való te nem vagy semmi sem. Ezek a szavak most semminek tűntek hirtelen. Az ölelése nem tűnt nekem olyan forrónak és szerelemmel, szeretettel teljesnek érezni. Ezek után nem tudtam mit válaszolni neki, kellett pár pillanat, hogy a dolog végig érjen bennem. Tétován meg öleltem, de hirtelen magam sem tudom miért tettem.
- Igen jó itt lenni...
Suttogtam és meg hallottam a pocakja korgását. Más esetben elfogadtam volna a segítséget, de most valahogy nem. Igazából nem is tűnt fel kezét segítségként nyújtotta. Az előbb hallott dolgok, nos, nem volt épp az amit hallani szeretem volna ma. Átt öltöztem és némán követtem egy szó nélkül, nem jutott eszembe semmi nem is tudtam volna mit mondani. Egészen addig amig meg nem szólított az asztalnál ülve. Nem tudom hova ez a nagy lelkesedés, nem azt mondta, jaj de kedvelek, jaj de szeretlek.
- Én is levest, utána talán grill húsit és fahéjas sütit.
Mondtam halkan, nem tudtam túl sokáig Lieset figyelni ezért tekintetem most a süteményekre vándoroltak. Csak most eset le, hogy miért volt olyan Tachi arca. Lehet ő volt az a fiú az, akivel ott volt és... Feláltam, desszertet meg sem várva a pezsgős üveget meg markolva.
- Elnézést kérek, de nekem... most...
Le hunytam a szemeim nagyot sóhajtottam, erő kellet nem jelenjen meg egy könnycsepp sem. Nem akartam itt mindenki elött darabokra hullni. Az üveggel együtt elsétáltam. Nem is törődtem a kiabáló játékossal és azzal, sem aki nem rég nekem ütközött. Mellékes volt az egész, nem számított jelen pillanatban. Mire a kabinhoz értem az üveg tartalma alaposan megcsappant. Mivel nem bírom az alkoholt, de azért iszom rendesen a nedű alaposan meg tette a hatását. Minden kezdet szét hullani, a lépéseim bizonytalanok voltak és arcomon legördült néhány könnycsepp is. Végezetül az ágy mellett egy foltokból össze rakót plüss macskát ölelgetve az üres üveg társaságában aludtam kiterülve. Arcom könnycseppek szennyezték.

_________________
Felszerelés:


Felszerelés
1 Arany Fejsze ( +20 Erő -2 Fegyverkezelés )
1 Villám Rúna (+4 speciális képesség +5 fegyverkezelés)
1 Sárkányölő Páncél (+5 fegyverkezelés +25 páncél)
1 Szélvész Köpeny (+8 gyorsaság +5 fegyverkezelés +5 páncél, a viselője közelében erősebben fúj a szél)
1 Holdfény Gyűrű (+7 fegyverkezelés +2 speciális képesség)
1 Moha Gyűrű (+2 Élet; +4 Gyorsaság; +2 Fegyverkezelés)
1 Acél Taposó (+10 erő +10 páncél, vörös életcsíkú célpontokra +10 sebzés)
"Egyszerűen megfogta és pixelekre taposta a földön fekvő ellenfelét."
Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)


1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.


Seishin
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 242
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
.: Álomhajó - Tor/túra :. Vo36oi1463/1500.: Álomhajó - Tor/túra :. 2yjvlht  (1463/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Lieselotte Sherlock on Hétf. Júl. 10 2017, 22:30

Hát hogyan is mondjam a dolgok lefolyása nem egészen így volt a fejemben.... Nem tudtam előre, hogy a kevés információból ilyen sokra lehetne következtetni, én magam sem vettem volna a lapot, de úgy néz ki eza pici lány mellettem, nos neki nagyobb a képzelő ereje, mint az enyém emellé még sokkal többet is megtudott abból amit mondtam, mint amit én akartam.... Kifejtem mi is történt....

Amikor a jakuzzihoz értünk, szívem nagyot dobbant attól a pici, de annál szebb látványtól amit nyújtott nekem Seishin, gyönyörű alakja mellé, ami irigylésre méltó, egy nagyon szép bikini társult, és amikor összebújtunk a vízben.... Nos forrt a víz köztünk mondhatni...
Kellemes puha és forró bőrére támaszkodni jó érzés volt, de tudtam, hogy a víz lazító hatása nagyon jót tesz mind nekem mind Seishinnek... így felhoztam a témát ami szívemet nyomta már oly régóta.....

Úgy éreztem pár pillanatig, hogy igazán jól vette a dolgot és talán nem is lesz ebből probléma, de amikor ki akartam segíteni a vízből és nem fogta meg a kezem aggódni kezdtem.....
Reméltem csak nem vette észre a kezemet vagy makacskodik, mint nem rég a kastélynál...

Lehet ott kellett volna lecsapnom a dolgokra, és nem hagyni rosszabbodni a helyzetet, de mégis hagytam, nem tudom miért és mi járt a fejemben akkor, de reménykedtem......

Hamar a vacsoránál találtuk magunkat, és rendeltünk is gyorsan.... de éreztem, hogy valamit tennem kéne... és ezután vált minden rémálommá....
Ahogy a köszöntőt mondtam, és utána ahogy Seishin elrohant, kezébe a pezsgővel....
Az arca.....
Teljesen összetörtem... szívem darabokban volt, Seishin akit szerettem, most úgy néz ki megútált....

Szinte azonnal utána indultam és hiába kiáltoztam, hogy

Sei, Seishin Várj beszéljük meg!
Nem várt meg és elrohant.... ahogy mentem utána egy lány fellökött és nagyot huppantam a fenekemre, úgy éreztem a világ most ellenem van....
Sírva álltam fel és mentem utána, siettem ahogy csak tudtam és mire a szobába értem, már ott feküdt ő az ágy mellett.... könnyesen egy plüss és egy üres üveg társaságában.....
Felhajtotta mindet, ilyen rövid idő alatt és úgy néz ki el is nyomta őt.....

Szóval ez az én történetem, hogy jutottam el ide most a szobába, de mi tévő legyek most?

gondoltam magamban végig a szituációt... Egyben biztos vagyok fel nem keltem, ha az ital miatt feküdt le csak olaj lenne a tűzre, ha nem hagynám kipihenni...

Így hamar fogtam és betakartam őt a takaróval.... a takaróval amivel sok más kellemesebb tervem volt ezalatt a pár nap alatt, de úgy néz ki ebből nem lesz semmi.....
Ekkor egy könnycsepp gördült végig az arcomon....
~Megbántottam és ha nem is bocsájt meg nekem soha.... akkor is megérdemlem....~
fogtam és odatérdeltem mellé, várva, hogy felkeljen és amikor ezt majd megteszi én még ébren leszek és ott fogok rá várni....

Így is történt, amikor felkelt én a földig ereszkedve mondtam:
-Seishin-san! Őszintén sajnálom amit tettem veled! Kérlek teljes szívemből, bocsáss meg nekem! Nagyon, sőt teljes szívemből szeretlek téged és nem bírnám elviselni nélküled az életem! Persze ha ez lenne a bűntetésed a számomra elfogadom és soha többet nem látsz. Kérlek Seishin! Megtudnánk ezt beszélni?
Fohászkodok hozzá, és addig nem emelem fel a már könnyektől és fáradtságtól ellepett arcomat amíg valamilyen választ nem ad nekem, és csak remélni tudom, hogy van még esélyem nála......

_________________
Kedvenc zeném ^^ :
https://www.youtube.com/watch?v=PvvPHxiujLU
Lieselotte Sherlock
Lieselotte Sherlock
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2017. Jun. 07.
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
.: Álomhajó - Tor/túra :. Vo36oi599/600.: Álomhajó - Tor/túra :. 2yjvlht  (599/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Júl. 11 2017, 11:43

Könnyen és gyorsan levontam a következtetést, hogy ez a hajó túl nagy ennyi embernek. Valószínűleg a társaság nagy része maradt a fedélzeten, és megelégedett az ottani lehetőségekkel, aki éhes lett, az letévedt az étterembe, aki pedig elfáradt, az megtalálta a kabinokat. Más környéken gyakorlatilag nem is találkoztam senkivel, csak egy-egy kósza, hozzám hasonló felfedezővel. És ez így... nos, unalmas volt. Nyilván nem ezért jöttem ide, ám úgy, hogy a jelenlétem okainak fontosabb egyik fele éppen mással szórakozik kiválóan, a másik fele pedig még nem tette tiszteletét, és talán nem is fogja, kissé céltalanná vált a bolyongásom. Legalább ha Chaknával összefutok véletlenül, akkor változhatott volna valami, de úgy fest, elkerültük egymást, az idő pedig kezdett túl későre járni ahhoz, hogy tovább várjak Liese felbukkanására. Talán meg is feledkezett rólam. Nem tudhattam, nem követtem őket.
Így aztán végül én is engedtem a csábításnak, és ráléptem a logikus útra. Elköltöttem egyedül egy finom vacsorát, mely most valahogy mégis kissé keserűnek tűnt függetlenül attól, hogy valójában milyen íze volt, majd talpra kászálódtam, és elindultam a kabinok felé, keresni egy olyat, amire még rá van akasztva a kulcs. Tekintve, hogy ez a nap messze nem úgy alakult, ahogy terveztem, így koránt sem meglepő módon az összes olyan kulcsot begyűjtöttem, ami szabadon lógott a helyén, bár csodálkoztam rajta, hogy ezt senki sem tette meg előttem. Úgy fest, itt csupa jólelkű, kedves embert találok, akik még csak egy ilyen könnyen kínálkozó csínyt sem engednek meg maguknak. Kíváncsi voltam, hányan hiszik majd azt, hogy az összes kabin foglalt, de amikor nekiálltam hallgatózni, immár a saját kuckómba zárkózva, megütötte a fülem Liese hangja. Valószínűleg a szomszédos kabinban lehetett... lehettek? Nahát... ezek szerint összevesztek volna? És nekem vajon tudna ilyeneket mondani? Inkább deaktiváltam a jártasságomat, és a párnát a fejemre húzva próbáltam meg aludni. Naiv voltam, hogy azt hittem, menni fog :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
.: Álomhajó - Tor/túra :. Vo36oi7624/7700.: Álomhajó - Tor/túra :. 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Zekken on Szer. Júl. 12 2017, 19:17

Első éjszaka:
Chakna és Sei Tachi?, titeket biztosan elnyomott az álom. Az éjszaka csendje meg sem próbál felébreszteni titeket és sikerül is elég mélyen elszenderedtek. Egy meglepően valóságos álomba csöppentek, amiből nem is szeretnétek felébredni. Élvezzétek ki a legkellemesebb pillanatotokat amit a (tudatalattitok?) a szemetek elé teremt és a legkellemesebb pár órába csöppentek. Írjátok le mire vágytok jelenleg leginkább, hisz az jelenik meg álmaitokban. Amiben egy dolog egyezik csak. Mindannyian hallotok egy édes dalt, ami vélhetőleg nem illett bele az álomba, mégis olyan tisztán és érhetően hallottátok, mintha csak mellettetek énekelnének. Ti döntötök, bele is szőhetitek, megkereshetitek kikapcsolhatjátok, idegesíthet, vagy akár élvezhetitek is.

Liese, Tachi?:
Tachi: Hála a kis csínyednek, akik később mennek pihenni, akad némi problémájuk, de
Loren és Littori orvosolják a problémát, pótkulcsokkal. És szabadnak kiáltották ki azokat a szobákat, ahol nem találtak semmilyen játékos után hagyott holmit, ruhákat.

Csendben telik el pár óra, a hajó csupán lágyan, már-már andalítóan ringatja a hajót. Tachi, te nagyobb valószínűséggel alszol el a párnával fejeden, de ezt te érzed, mennyire engednek pihenni a gondolataid. Ugyanez vonatkozik rád is, Liese. Meglehet, hogy elszenderedsz, de ha a lelkiismereted nem engedi, és a kitartásod elég egy hosszabb éjszakához, hosszú órákat töltesz a gondolataiddal, egyedül. De ha elbóbiskolsz, te is belekerülsz az álmok varázsába és nem igen szeretnél utána felébredni belőle. Hiába ébresztgeted Seit, nem reagál különösebben. Közeledünk a másnap reggelhez, amikor egy furcsa dologra leszel figyelmes. Sei a másik oldalára fordult, (talán még a nyála is elcsöppent?) Amikor mintha a teste egy pillanatra vibrált ahogy fordult, mint (amikor laggol egy film, és pixelkockákra bontja a látottakat), de mindez egy pillanatra történt csak, akár a képzeleted is játszhatott veled.  Liese, amennyiben nem aludtál el, felfigyelsz egy dalra, ami hangosodott ha esetleg elhagytad a szobát, erősödött ha követted a folyosón, levezet egészen a hajó gyomrába, ahol egy hatalmas ajtó előtt fogsz állni, de az ajtó zárva van. Mit csinálsz?


Kód:
A posztotok tartson addig, hogy nagyon nehezen ébredtek, akár többszöri próbálkozásra, hisz él bennetek a visszavágyás az álomvilágba, már annak akit, boldogít a boldogság. Liese, amennyiben nem aludtál érezhetően nyúzott és fáradt leszel, a posztod tartson, az ajtós kérdésig, vagy ha nem mentél, akkor addig, ahogy ébredezni kezd Sei.


Határidő: Juli 19 - Szerda.

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
Zekken
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Chakna on Szomb. Júl. 15 2017, 19:40

Egy darabig… Küzdök az elalvás ellen. Könyörgöm… Ez a hajó, személyzetestől gyanús… Túl szép, hogy ne legyen a dologban semmi trükk… Ami azt jelenti, hogy az egyik legveszélyesebb dolog, amit tenni lehet, hogy elalszom.
Beletelik egy órába, vagy másfélbe is, mire végül mégiscsak elnyom az álom… Szinte észre sem veszem… Mert álmomban ugyan abban a fülkében ébredek, ahol alszom.  Semmi különös nincs is a dologban addig, hogy kisétálok a fülkéből, és leszállok a hajóról… Akkor kezdek el egy dalt hallani a háttérben, amikor a mólón egy váratlan arcot pillantok meg… Ott áll Takashi, sértetlenül… Ha lennének szárnyaim, repülnék hozzá…Így csak minden erőmmel futok le a hajóról, egyenesen a karjaiba. És fel sem tűnik, hogy aki átölel, már nem Takashi, hanem Tachi… Kézenfog, és elvezet a hajótól. Mikor befordulunk az egyik sarkon, már megint Takashi az, akinek a karjához bújva, mámoros boldogságban, megfeledkezve minden másról lépegetek.
A furcsaság akkor tűnik fel, amikor Takashi szállására érve már megint Tachi van mellettem… Innen kezdve tudom, hogy álmodok… És hirtelen minden vágyam az, hogy ne kelljen felébrednem… Belemerülök a beszélgetésbe… Hol Takashival, hogy Tachival… Egy idő után megfigyelem, hogy nagyjából negyed óránként "cserélnek helyet"… Én pedig mindig alkalmazkodom… Már amennyire kell… Aztán szépen lassan beúszik a tudatomba, hogy még mindig a meglehetősen gyanús hajón alszom…  És szépen lassan elkezdem elengedni az álmot… És ébresztgetni magamat. Fáj… Annál inkább, mert sokáig tart, mire megint az ágyon találom magam… Egyenlőre nem nyitom mi a szememet, hanem a karomat elé emelve pár percig még fekszem, és igyekszem megnyugodni… Folynak a könnyeim… Valami visszahúzna az álomba, de nem törődök vele...Csak akkor ülök fel az ágyon, amikor nagyjából összeszedem magam. A fülemben pedig visszhangzik az álmomban hangzott dal...

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 807
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
.: Álomhajó - Tor/túra :. Vo36oi2217/2300.: Álomhajó - Tor/túra :. 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Júl. 16 2017, 13:48

Nem tudom, meddig forgolódtam. Lehet, csak tíz percig, de az is lehet, hogy órákon keresztül nem bírtam elaludni. Nem néztem az órát. A gondolataim a mai történések körül forogtak kezdve attól a pillanattól, hogy megpillantottam Liesét a kalózcicával. Igazából sok újdonságot nem fedeztem fel, tulajdonképpen ugyanazok a gondolatok váltották egymást újra és újra. Megrágtam a döntéseimet, átgondoltam, hogyan kellene viszonyuljak a lányhoz, mit kéne mondanom neki, amikor találkozunk. És egyben el is döntöttem valamit. Ám végül mégis elnyomott az álom.
Ami ott várt, az valami egészen kaotikus élmény volt. Nincs értelme magyarázatot keresnem rá, miért éppen ilyesmit vetített az elmémbe a tudatalattim, de talán ez az egész mai nap a felelős érte. A kétségeimből táplálkozhatott az álmom, de az a családi vacsora, amelyen részt vettem, minimum bizarr volt. Az egy dolog, hogy a teljes családom ott ült körülöttem, olyat már álmodtam néhányszor, hogy a tragédiák nem történtek meg, mi több, Mikotoval ugyanazt a szeretet kaptuk a szüleinktől, mint a többi, kevésbé különc testvérem. Ebben semmi különös nem volt, és még talán abban sem lett volna, hogy mellettem ott ül az első igazi szerelmem egy gyűrűvel az ujján, miközben szerelmes pillantásokat kapok tőle, és lágyan megérinti a kezem. Az álom ott vált abszurddá, amikor lenéztem a kézre, és miután felnéztem újra, már nem őt láttam magam mellett, hanem Chaknát, és én mindezt a lehető legnagyobb természetességgel fogadtam. Még egy ártatlan, rövid csókot is loptunk egymástól, mielőtt a párom átváltozott volna Liesévé egy pislantás után. Szerencsére megálltunk háromnál, és több feleség nem került elő :]
Valamikor hajnalban ébredtem, és ettől a ponttól kezdve már tudatosan irányítgattam kicsit az eseményeket, és az egy alakváltó gyíkemberből három "valódi", szerető és szexre éhes "feleség" lett, legalábbis amíg el nem múlt ez a félig kába állapotom. Egy darabig még feküdtem az ágyban, lamentálva azon, hogy ez az irreális kép vajon mégis miért okoz boldogságot, de aztán felkeltem és kibotorkáltam a kabin ajtaja elé. Leültem, és a hátamat a falnak döntve vártam, hogy Liese és Seishin megjelenjenek.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
.: Álomhajó - Tor/túra :. Vo36oi7624/7700.: Álomhajó - Tor/túra :. 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Lieselotte Sherlock on Vas. Júl. 16 2017, 22:03

Térdeltem és vártam, az óra kegyeget....
Seishin elöttem pihengetett...
Nem tudtam mikor kell de meg várom....
Úgysem jön most a szememre az álom....
Telik az idő gyorsan-gyorsan...
Várjunk mégsem még csak tíz van....


Járt a fejemben a rímes versike.....
Igen még nagyon korán van, de már ígyis egy órája térdelek.... Nagyon fájna már odakint a térdem, még szerencse most semmi ilyen nem gyötör.....Nagyon aggódom ezért a pici lányért, mert érzem most nagy a baj-néztem rajta végig-De most majdnemhogymár békésen alszik jobb is ha nem zaklatom fel majd később, reggel felé

11:00 PM

Még mindig itt várok rá, hogy Seishin felkeljen, én még mindig jól elvagyok, de lassan kezd zavarni a térdelés, és ahogy hallom az egész hajó elcsendesedett, azthinné az ember nagy éjjeli buli van egy hajókázás első estéjén, ekkor az lenne szokás, vagy huncutkodás Embarassed de nekem egyik sem jut ma mert itt kell lennem mellette

12:00 PM - 02:00 AM

Aggódom valami rejtélyes hang kezdett szólni odakint....Majdnem elaludtam, de a kezemet csipkedtem ellene, és pofoztam is magam....
Ekkor kezdtem el Seishint ébresztgetni, de nem akart rá felkellni, hiába próbáltam jobban és jobban és jobban, de nem akart vagy tudott felkelni... Megijedtem nagyon, így csak feladtam heroikus elhatározásom.... féltettem őt nagyon így kimentem....

02:00 AM -

Az ajtó előtt álltam meg és visszanéztem Seishinre, majd sóhajtottam és a zene miatt és az aggodalom miatt is megnéztem a térképemet...
Kiléptem így ahogy voltam... az ajtó előtt pedig megláttam őt a falnak dőlve.
-Tachi- aggódóan ránéztem- valami itt nagyon nem jó segíts kérlek... tudom buta vagyok és hazudtam és szemét és felelőtlen és úgy érezheted, hogy játszottam veled. De kérlek... valami nem jó Seishint nem tudom felkelteni, ha bármennyire kedvelsz.... kérlek...kérlek téged segíts nekem....Ez a.....ez a zene lesz az oka szerintem, velem jössz?
Akár velem tartott volna akár nem, elindultam.... le a hajó gyomrába, le amíg a hang elvezetett oda...... az ajtóhoz, és bár megpróbáltam a jól bevált fül az ajtónak módszerrel hallgatózni nem jött be... Így halkan benyitottam

_________________
Kedvenc zeném ^^ :
https://www.youtube.com/watch?v=PvvPHxiujLU
Lieselotte Sherlock
Lieselotte Sherlock
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2017. Jun. 07.
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
.: Álomhajó - Tor/túra :. Vo36oi599/600.: Álomhajó - Tor/túra :. 2yjvlht  (599/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Zekken on Szer. Júl. 26 2017, 21:26

Nem várok tovább, jön az új kör.
Sei 500 szóval pótol/hat (akár elosztva több posztra is, ha másképp nem sikerül) és így talán Chaknának sem lesz kényelmetlen, majd a határidő.

Tach, Chakni: (Ébredés)
Ti sikeresen felébredtetek, de érzékelitek, hogy kisebb csoda történt, azzal, hogy visszatértetek. A végtagjaitok elgémberedtek, fáradtak, égnek a szemeitek... Mint aki egy percet sem pihent... Pedig kristály tisztán emlékeztek azokra a kellemes és megnyugtató percekre, amit az éjszaka folyamán éltetek át.
Tachi, Liese, Sei: (Ébresztgetés)
Sei-t akárhogy próbáltátok, nem sikerült felébresztenetek, bár a tegnapi események ellenére is úgy tűnik az arca derűs és boldog. Bár sajnos a gondolatait, álomképeit nem látjátok, de tényleg volna szívetek felébreszteni, hogy ismét hatalmába kerítse a depresszió és a letargia? Időközben hozzátok hasonlóan felébrednek páran, de úgy hajó felét egyenesen képtelenség feléleszteni, épp ahogy Seit.  Alig telik el fél óra a legénység másik fele elkezdett pánikolni. Többen máris álomkorról beszélnek, akad aki legszívesebben visszafordulna, az utasok által terjesztett pletykák és rosszindulat, a félelem szülte tévképzetek, hamar szárnyra keltek. Adtam pár ötletet, de ti is nyugodtan fantáziálhattok, kitalálhattok lehetséges indokokat, okokat és válaszokat, elvégre ti is csak utasok vagytok.

Aki elindult a hang irányába/valamint úgy fél órával az ébresztgetés után:
Aki lement az alagsorba, hallhatta, hogy a dallam erősödik, a hang pedig kitisztul. Eljuttok egy hatalmas kétoldalas ajtóig, amit zárva találtok, de tisztán érezhető... A hang a falak és az ajtó mögül érkezik. Pár percig még "gyönyörködhettek az énekben". Majd mindezt a hajó megrengése, tompa de hangos morajlás, pár sikoltás. Na, mit csináltok?

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
Zekken
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Álomhajó - Tor/túra :.

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.