Keleti rész

17 / 23 oldal Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23  Next

Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Jún. 09 2016, 22:18

- Ha ennyit hallhatom a csilingelő hangod utána, akár órákig is beszélek egyfolytában :] - feleltem kedvesen. Engem ugyanúgy nem érdekelt, mit hablatyol, ahogy őt sem az, amit én, de ez egy tökéletes alkalom volt egy bókra, úgyhogy elsütöttem, valószínűleg hányingert okozva egyes olvasókban. Mármint gondolatolvasókban, hiszen mint tudjuk, az idegenek köztünk élnek, és nem mind romantikus lelkek, akiknek szimpatikus ez a fajta enyelgés :] Bezzeg, ha dicsérem, arra egyből hegyezi a fülét, de nincs ebben semmi meglepő, nyilván szeret fürdeni a bókokban, és ami azt illeti, ezek nem is voltak alaptalanok. Túlzás nélkül állíthatom, hogy szép és fiatal lány volt, csupán ez a bolondériája igényelt speciális társaságot. Vagy olyat, aki hozzá hasonló, elvégre az ilyen típusú tinik szeretnek csapatba verődve történeteket szőni a fantáziavilágukba, vagy olyat, mint én, aki kezeli és közben kihasználja alkalomadtán :]
- Arra próbálsz célozni, hogy van olyan pillanat, amikor sebezhető vagy? - próbáltam kicsit megingatni a biztos talapzaton álló szobrot, amit az ő kis története képviselt. Az ilyen apró logikátlanságokba mókás dolog belekötni, hiszen egy cicaistennő mindenkor top formában kéne legyen - Ha úgy érzed, valóban nem tudsz varázserőd tetőfokán teljesíteni, úgy nincs ellenvetésem - tettem hozzá végül, hátha most hirtelen mégis ereje teljében marad. Egy ilyen kicsiny lökés, provokáció néha csodálat tesz.
- Attól tartok, ez az utolsó halacsa, cicuskám - eresztette a szájába az utolsó falatot is, majd megvakargattam kicsit a füle tövét. Eddig nem csináltam, úgyhogy itt volt az ideje :] - Várom az utasításaidat - jeleztem, hogy készen állok, bármit is ért a mosdatás alatt. Már ha még ragaszkodik hozzá, és nem inkább pecsétet szeretne törni. Sokkal jobban járna vele, ha előbb varázsolnánk, és utána mosdatnám, ez vitán felül áll :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi7624/7700Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Nedzsem on Pént. Jún. 10 2016, 08:57

-Nyaa! Csak azt ne, kéééérlek! Ha szeretnéd még énekelek is neked, csak ne fárassz könyörgöm az emberi butaságoddal.

Teljesen kétségbeestem, hogy tényleg ezt kell hallgatnom egész végig, így meg sem vártam, hogy igent mondj. Tudom jól, hogy mindenki imádja a csilingelő hangomat, és ez a csilingelő hang csak még csodálatosabb lesz akkor, ha éneklésbe kezdek. Kicsit megköszörültem a torkomat, majd bele is fogtam a legszebb dalba, amit csak ismertem.

-Ribon wo musunde waratte mitara  kawatta watashi ni nareta kigashita...

És természetesen tudom végig az egészet, annyiszor végignéztem azt a csodálatos animét, hogy majdnem az összes epizódnak megjegyeztem a szövegeit is, hiszen olyan vicces, olyan csodálatos, hogy nem lehet nem megjegyezni. Ha közbeszóltál akkor is tovább énekeltem, szemeimet lehunyva, fülecskéimet a fejecskémhez lapítva az élvezettől, és nemcsak a farkincám, hanem az egész testem ütemesen ringatózott a dallamra. Imádom ezt a dalt, nyaa! Ez egy csodálatos kultuszfilm a macskaistenek körében, ami azért született, hogy ezen keresztül ti emberek is bepillantást nyerhessetek egy picit a világunkba, és ne ijedjetek meg akkor, ha tényleg találkoztok velünk. Jó, másrészt meg sokaknak szolgál inkognitóként, hogy el tudjanak rejtőzni a sok copycat között, de én nem kívánom senki elől rejteni a csodálatosságomat, hiszen mindenki megérdemli, hogy részese legyen az én csodálatosságomnak.

-Nyaaa! Ta-nyaaam!

Fejeztem be a dalocskát széttárt mancsocskákkal, és vártam a tapsot. Addig nem is szólaltam meg, amíg meg nem tapsoltál, és utána is csak azért, hogy helyretegyem a butaságaidat, nózimat kissé sértődötten felhúzva.

-Ne sértegess, Tachibana-sama, mert megbüntetlek. Természetesen az én hatalmam mindig a legerősebb, csak nem mindig van hozzá kedvem, hogy használjam. Ki hallott már olyat, hogy nem akkor használom a varázserőmet, amikor én akarom. Amit mondtam megmondtam, nyaa! Fürcsi és utána kefélés, és majd azután megnyitom a csodaládikót, ha elégedett vagyok veled. Most pedig vigyél a cicamosdóba! Nyaaa!
Nedzsem
Nedzsem
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2016. Jun. 06.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi10/50Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Jún. 13 2016, 20:35

Nyers és kegyetlenül őszinte :] Persze számára az én dolgaim csupán valami alantas, elviselhetetlen zagyvaságok, és még ő tesz szívességet, hogy megtűri őket. Eszébe sem jut, hogy esetleg megsérthet, mert ha nekem valami problémám van, az nem számít, lényegtelen, apró-cseprő ügy, csak az a fontos, hogy ő jól érezze magát és ki legyen szolgálva minden igénye. Az önzőség netovábbja. Ugyanakkor cseppet sem sértett meg, csak mosolyogtam rajta, ahogy beleéli magát, és próbálja elhagyni az emberi viselkedést több-kevesebb, de inkább kevesebb sikerrel. Nem tagadhatja meg azt, ami valójában, ezt egyetlen ember sem képes megtenni.
Az éneklését türelmesen végigvártam. A hangja borzalmas volt, bár halottam már rosszabbat is olyanoktól, akik az éneklésből élnek. Ez alapján könnyedén elhelyezkedhetne a popszakmában, a külseje abszolút megvan hozzá. Vagy hát fogalmazzunk úgy, hogy csak a külseje van meg hozzá, de az nagyon :] Magát a dalt nem ismertem, de nem maradtam le sokról, olyan volt, mint bármelyik másik dal az elmúlt húsz évből. Ugyanazokra a sémákra épült, csak más dallama és hangszerelése volt, ami ettől még nem teszi egyedivé, csak mert más sorrendben követik egymást a hangok. Udvariasan megtapsoltam, pontosan ötször csaptam össze a tenyerem, nem túl lelkesen, de éppen olyan ütemben, hogy úgy tűnjön, értékelem a művészetét.
- Értem... ezek szerint nem értékeled túl sokra a szakértelmemet, pedig az emberi mágiák feltörése a fő szakterületem. Ez igazán sajnálatos - feleltem csalódottan, majd elgondolkodtam a kérésén, bár nehéz volt nem félreértenem az olyan félmondatokat, mint a "fürcsi, és utána kefélés" :]
- Amennyire én tudom, ti macskák nem szeretitek a vizet, és a bundátokat anélkül tartjátok tisztán. Viszont kétségtelen, hogy a jelenlegi testedben nem vagy elég hajlékony a tisztálkodáshoz. Így kénytelen vagyok megkérdeni, hogy pontosan mit értesz cicamosdó alatt és hogyan tervezed a fürdést? - bátorkodtam feltenni a kérdést tiszteletteljesen fogalmazva.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi7624/7700Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Nedzsem on Kedd Jún. 14 2016, 06:47

Számolom. Szerencséd, hogy legalább ötöt tapsoltál, mert kevesebbel be sem értem volna. Most is tökéletes volt az éneklésem, hiszen az énekhangomnál talán csak a nyávogásom lehet dallamosabb, ám azt be kell vallanom, hogy lehetett volna tökéletesebb. Ebbe nem vittem most bele egy csepp varázsmágiát sem, hiszen nem a saját szórakoztatásomra, vagy egy másik cicaisten lenyűgözésére énekeltem, hanem kizárólag azért, hogy ne a te hangodat kelljen hallanom. Ugyan már erre is megvolt a megoldásom, amit ismételten kérnem sem kellett, mert te vezetted fel. Végre eljutottunk odáig, hogy felfogtad, hogy itt az én napirendem fog érvényesülni, nem pedig azok a butaságok a nem is létező mágikus pecsétekről, amiket te kitaláltál. Szerencsére még valamennyi önkritikát is képes voltál gyakorolni, és ezért dicséret járt, szóval megpaskoltam a buksidat.

-Ne aggódj Tachibana-sama, emberi mivoltodhoz képest teljesen szupcsi volt amit mutiztál, de ahhoz nagyon kevés, hogy lenyűgözz egy cicaistent. Az emberi mágiák számunkra csak unalmas kölyökjátékok, így azoknak a feltörése semmiség. Olyan, mintha azzal akarnál lenyűgözni, hogy kirakod az embergyerekeknek készített kirakóst. De ne aggódj, tényleg tudom, hogy a te szinteden ez milyen nagy dolog, és értékelem.

Még egy cicamosolyt is kaptál, hogy picit megnyugodj, ám ezek után már tényleg áttértünk a fontosabb dolgokra. Megint magyarázni kell. Miért ilyen értetlenek az emberek?

-Biztos elég okos vagy ahhoz, hogy ki tudd találni. Láttad, hogy hogyan tisztogatom a mancsaimat. Igen, bizonyos helyeket ebben a buta testben nem érek el, de ezért vagy itt te. Persze a mancsodat végig a hátad mögött kell tartanod, hiszen nem engedhetem, hogy azokkal is hozzámérj olyan helyeken, ahol nem szeretném, hiszen mosdás közben nem cipelsz sehova.
Nedzsem
Nedzsem
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2016. Jun. 06.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi10/50Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Jún. 14 2016, 11:16

Nahát, most már ő paskolgatja az én fejemet. Még a végén szerepet cserélünk, és én leszek a cica, akit dögönyözni kell :] Ebből a szempontból igazán sajnálatos, hogy nincs nálam egyetlen macskafül sem, megnézném szívesen, hogy reagál rá, ha egyszer csak hasonlatosságokat kezdek mutatni a cicákkal és fülem nő.
- Rossz példa. Mivel vannak olyan kirakósok, amik nem gyerekeknek készültek, és nehézséget okoznak még a felnőtt egyedeknek is, így kénytelen leszek azt a következtetést levonni, hogy a mágikus pecsétjeink között is vannak olyanok, amelyek még egy cicaistennek is kihívást jelentenek. No nem erről a pecsétről van szó, ezt egészen biztosan könnyedén fel fogod törni - jegyeztem meg nagyon halvány gúnyos felhanggal, bár ő talán nem érezte, vagy nem akarta érezni a szavaimban, hiszen hát úgy fogalmaztam meg, mintha csodálnám érte, mert ő képes feltörni mindenféle emberi mágikus pecséteket minden erőfeszítés nélkül.
- Mondd csak, normál esetben ha tisztítják a bundádat, érzel hasonlót ahhoz, mint amikor simogatnak? - érdeklődtem kíváncsian. Igazából még mindig kerestem rá egy kifogást, vagy indokot, hogy kikapcsolhassam az etikai módját "cicamosdás" előtt, ugyanis pontosan azt várta el tőlem, mint amire számítottam. Na nem mintha ehhez túl nagy tehetség kellett volna, mindenki látott már tisztálkodó macskát. Bevallom, kicsit zavart volna, ha ő nem érezné jól magát közben.
- Nem kell aggódnod, tisztában vagyok vele, hol érhetek hozzád a kezemmel, és hol nem. Hűséges követőd vagyok, sose tennék veled olyasmit, ami kellemetlenséget jelent számodra. Kívánod, hogy levetkőztesselek? - ajánlkoztam fel erre a rendkívül fontos és megterhelő feladatra, hogy amennyiben igényli, úgy levegyem ezt a terhet is a válláról :] Legalábbis feltételeztem, ez a ruha nem tartozik a "bundájához", legyen bármennyire is testhezálló.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi7624/7700Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Nedzsem on Csüt. Jún. 16 2016, 06:17

-Jó, jó, igazad van Tachibana-sama.

Legyintettem a butaságaidra, hiszen egyre inkább azt akartam, hogy csak fogd be végre a pofikádat, és engem hallgass, mert én olyan dolgokat is mondok, amik fontosak. Úgy tűnik megfelelő társasággal még egy cicaistan türelme is elérheti a végét, de persze én ennél jobb vagyok. Gyorsan ráeszméltem, hogy te csak azért kérdezel, azért beszélsz butaságokat, mert tanulni szeretnél tőlem, és nagyon is szükséges z, hogy részletesen, akár többször is elmondjam neked a dolgokat, és ne haragudjak rád azért, mert nem tudsz elsőre megérteni vagy megtanulni valamit. Egy új kiszolgáló beidomítása hosszú feladat, és bár lenne számtalan jelentkező helyetted, valahogy megesett a szívem az esetlen igyekezeteden, és úgy döntöttem, hogy tovább tanítgatlak.

-Ez azért van, Tachibana-sama, mert az embereknek nincsenek szintjeik. Ez a játék például sokkal jobban bemutatja egy cicaisten hatalmát, mint a valóság. Egy cicaisten ha fejlődik, ha új farkat növeszt, akkor mindig, minden esetben nagyon hatalomra tesz szert. Nálatok nem a kirakóssal van baj, hanem az olyan felnőtt egyedekkel, akik elérhették úgy a felnőtt egyed szintet, hogy nem tudják megoldani a gyerekeknek való kirakóst sem. Ha minden emberre jutna cicaisten, akkor mi megtanítanánk titeket ezekre, és soha nem lenne ilyen baj, de csak a szerencséseknek adatik meg az, hogy egy cicaisten a szolgájává fogadja.

A következőre már csak bólogattam, de kicsit furcsállva néztem rád. Miért butultál meg ilyen hirtelen? Talán elkápráztatott a szépségem? Természetesen teljesen egyértelmű, hogy az, ha a kezeddel simagatsz, és az, ha a nyelveddel, az valahol hasonló, és érzek hasonlót. Ilyet miért kell egyáltalán megkérdezni?

-Én nem aggódom. A figyelmeztetés a te érdekedben történt Tachibana-sama. Ha esetleg rossz helyre nyúlnál, és sokszor vétenél hibát, akkor itt kellene hagyjalak, szóval az idomításod elején még figyelmeztetlek. És igen, természetesen kívánom.
Nedzsem
Nedzsem
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2016. Jun. 06.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi10/50Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Jún. 21 2016, 16:40

Ez egy kissé meglepő volt, de összességében nem tulajdonítottam neki jelentőséget, hogy a hízelgőnek szánt szavaim nem feltétlenül érnek célt. Kicsit szeszélyesnek tűnt a viselkedése, egyszer jól reagált a tetteimre, egyszer nem, és nem véltem felfedezni túl sok összefüggést és következetességet. Most nyilvánvalóan nem kívánta hallani a hangomat, és ha ilyen random reakciókat ad, akkor nem is biztos, hogy folytatnom kéne a szócséplést, úgyhogy legnagyobb örömére be kellett érnie egy bólintással most. Mókás volt belegondolni, hogy voltaképpen egyikünket se érdekli, mit mond a másik, miközben az akaratunkat próbáljuk egymásra valamiféleképpen rákényszeríteni. Ő erőszakosan, én egy kicsit körmönfontabb módszerrel.
- Ebben az esetben nincs miért figyelmeztetned, véletlenül nem nyúlkálok rossz helyre :] - jegyeztem meg sunyi vigyorral, majd mivel támadt egy ötletem, elővarázsoltam a kesztyűmet, és gondos mozdulatokkal felhúztam a kezemre.
- Kérlek, nyújtsd ki a mutató- és a középső ujjad és zárd őket össze - kértem a lányt, majd mögé kerültem, gyengéden megragadtam a kesztyűs kezemmel a kacsóját, és igyekeztem előhívni a menüjét. Ha ez sikerül is, akkor nem a ruháihoz kívántam navigálni, hanem az opciók közé próbáltam, beszabadulni, közben enyhe zavart mutatva, mintha nem feltétlenül tudnám, hol keressem a... "vetkőztetést". Talán sikerül átállítani az etikai módot, mielőtt felfogja a helyzetet, és helyes irányba terel... legalábbis ez volt a gondolatmenet, aztán meglátjuk, mennyit sikerül belőle végrehajtani :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi7624/7700Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Nedzsem on Kedd Jún. 21 2016, 18:07

Már nagyon de nagyon de nagyon de nagyon untam a fecsegésedet. Tudhatnád, hogy mindennek megvan a maga ideje egy cicaisten naptárában, amihez persze nem kell naptár, mert vagyunk olyan okosak, hogy megjegyezzük a napirendünket. Ideje van az evésnek, ideje van a bókoknak, ideje van a hallgatásnak, ideje van a vetkőztetésnek és ideje van a cirógatásnak. Ezeket megkavarni oly balgaság volna, amely talán megbocsájtható, de el nehezen tűrhető. Most a vetkőztetés és a mosdatás ideje jött el, nem pedig a csacsogás ideje, szóval még a válaszodra sem válaszoltam. Még jó, hogy nem nyúlkálsz rossz helyre még véletlenül se. Oké, tudom, hogy az emberek ezt nem tudjék teljes mértékben garantálni, így párszor meg kell majd bocsájtanom, ha hibázol, de már az is értékelendő, hogy külön kihangsúlyozod, hogy nem szeretnél hibázni. A kesztyű megjelenése mosolyt csalt az arcocskámra.

-Nyaa! Szép próbálkozás, Tachibana-sama, de kesztyűvel sem érhetsz hozzám rossz helyen, és attól sem kell félned, hogy megharapnálak vagy megkarmolnálak, ha nem csinálsz butaságot. De hagyd csak magadon nyugodtan.

Aranyos volt, hogy ennyire próbálkozol, látszott benne az odaadás, amivel szeretnél megfelelni. Nem hiába, hiszen ki ne szeretne nekem megfelelni? A mosdatási módszered már elsőre is furának hangzott, de tudom, hogy mindig hagyni kell kibontakozni az újonc szolgálókat, mert néha még egy kis érdekességet is vihetnek a dolgok megszokott menetébe, így megtettem amit kértél, és összecsuktam a kezemet. Ahogy azonban megnyitottad a menüt azonnal elrántottam, és már be is csuktam.

-Nyaa! Mit csinálsz?! Még vetkőztetni sem tudsz rendesen? És még a macskák a lusták meg a kényelmesek! Ha nem tudod használni a cipzárat a kesztyűben, akkor megengedem, hogy addig levedd. Ha nem tudod, hogy hogyan működnek a lányruhák, mert sok emberpasi nem tudja, akkor elmagyarázom, kérdezz nyugodtan, de erre semmi szükség. Nyaa!
Nedzsem
Nedzsem
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2016. Jun. 06.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi10/50Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Júl. 01 2016, 17:15

Nos, ez nem jött össze. Vagy úgy is mondhatnám, hogy ez sem. Nem bosszantott, igazából inkább muris volt, ahogy én próbálkozok, ő pedig valamilyen blőd indokkal folyton lelő, megfosztva magát egy kellemes élménytől, csak mert meg van győződve a maga igazáról. Vagy csak kivételesen ügyesen járatja a bolondját velem :]
- Azt próbálod nekem mondani, hogy hagyományos úton is le lehet venni a ruhákat...? - csodálkoztam el nagy, kerek szemekkel, majd kíváncsian félre is söpörtem a lány haját, hogy a ruhája nyakán meglelhessem a cipzárt, amiről persze már tudtam, hogy ott van. Csodálkozásomnak aztán egyéb hangot is adtam, majd végül úgy döntöttem, hogy ez esetben nincs szükség a kesztyűre, és levettem azt a kezemről. Jelen pillanatban nem láttam más lehetőséget a tervem megvalósítására, így ideiglenesen feladtam azt, arra gondolva, hogy ha a "mosdatással" és a "keféléssel" végeztünk, akkor majd megismételem mind a két tevékenységet, csak kicsit máshogy :] Így hát némi pislogás és hümmögés után ujjaim közé csippentettem az apró fémbütyköt, és óvatosan, lassan elkezdtem lehúzni a cipzárat, kínosan ügyelve rá, hogy a szűk ruha ne okozhasson kárt a bőrében, vagy hogy a hosszú haja ne akadjon bele az apró fogakba. Halvány mosoly került az arcomra, ahogy a háta teljes valójában megmutatkozott előttem, lágyan végig is simítottam a gerince vonalán, mielőtt átköltöztem volna a másik oldalra, hogy elölről is lehúzhassam róla a ruha felső részét, és kiszabadítsam az óriási ciciket. Éhes tekintettel pillantottam végig a felsőtestén.
- Azt hiszem a nadrág levételéhez olyan helyekre kéne nyúlnom, amihez tilos hozzáérnem. Kérlek, ne haragudj amiért nem tudom elvégezni a rám bízott feladatot teljes egészében, cicám - hajoltam meg kissé, majd megvártam, amíg a hölgyemény megszabadul az utolsó ruhadarabjaitól is, kíváncsian szemlélve, hogy visz-e bele valamiféle bujaságot.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi7624/7700Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Nedzsem on Vas. Júl. 03 2016, 07:58

Először picit elhúztam a számat, hiszen ennél eddig sokkal de sokkal okosabbnak mutattad magadat, de velem is könnyen előfordulhat, hogy túl sokat gondoltam rólad. Nem, nem azért, mert tévednék egyébként, hanem csak a jó szívem miatt. De nem baj, nem isszák olyan forrón a tejcsit, szívesen megtanítalak én mindenre. Az első és legfontosabb az embernevelésben a dicséret. Nagyon cuki volt, ahogy puhatolóztál azért, nehogy valami rosszat mondj. Valami kis önbizalmat kéne öntenem beléd, mert meg kell tanulnod, hogy jól viselkedni kérdés nélkül is szabad, na persze előtte azt kell megtanítanom neked, hogy mi számít jólviselkedésnek. Szóval újra megpaskoltam a buksidat, és kicsit összeborzoltam a hajadat, hogy lásd, most éppen jól viselkedtél, és szeretve vagy.

-Nagyon ügyes vagy! Nem akartam túl nyíltan mondani, mert biztos voltam benne, hogy te már ilyen kis utalásokból is megérted. Na ki az okos Tachibana-sama, bizony te vagy az!

Jó, ennyi elég is lesz, nem kell túldicsérni, mert elbízod magadat. Türelmesen vártam, hogy korlátolt emberi tudatoddal kiismerd a cipzár bonyolult működését, és megold a hatalmas rejtélyt azzal, hogy lehúzod. Tudom, hogy ismét csodálkozni fogsz, hiszen ti, emberek nem elég, hogy korlátoltak vagytok, még önmagatokat is tovább korlátozzátok. Soha nem viseltem alsóneműt itt. Kipróbáltam, de ugyanúgy szorított és kényelmetlen volt, mint odakint, ez a ruha azonban tökéletesen passzolt a testemhez, mintha második bőröm lett volna, ráadásul kiemelte a csodás alakomat. Minden tökéletes volt. Láttam, hogy bámulsz. Legszívesebben saját bundácskámban mászkáltam volna mindenhova, de akkor mindenki így bámult, szóval ezért is döntöttem emellett a ruha mellett. A dicséretnek úgy tűnik megvolt a hatása, mert csak addig nyúlkáltál, ameddig szabadott. Egy kis nyújtózkodás után felálltam, bólintottam, és egy kecses, de gyors mozdulattal levetettem a teljes ruhát, majd az ágyra dobtam, szintén kecses mozdulattal, bár talán ezt már felesleges is kiemelnem.

-Gyorsan tanulsz. Először engem mosdatsz meg, majd a rucimat is. Alukálni enélkül szoktam, szóval ráérsz akkor, amikor én szundizom. Most pedig vigyél a mosdatószobába, és kezd meg a mosdatást. Már így is késésben vagyunk miattad.
Nedzsem
Nedzsem
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2016. Jun. 06.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi10/50Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Júl. 07 2016, 15:24

Nos, sokat nem. A mozgása ettől függetlenül határozottan kellemes látványt nyújtott, letisztult és kecses volt, ami különösen jó összhatást nyújtott a karcsú testével. A ruhája is kiemelte az alakját, így aztán semmi meglepetés nem ért, az meg különösen nem volt az, hogy semmilyen fehérneműt nem hordott. Az egy ilyen szűk ruha alatt tisztán látszódott volna :] Mindazonáltal meglepetések hiánya ide vagy oda, így, meztelenül is nagyon vonzó volt a cicus. Alig vártam, hogy örömet okozhassak neki, és ő is örömet okozzon nekem :] Viszont bárhogy is kacérkodtam a gondolattal, mégse éreztem túl szórakoztatónak azt, ha most végignyalogatom a testét, elvégre ha úgy ül, vagy fekszik közben, mint egy fadarab, abban semmi izgató nem lett volna se számára, se számomra. Ami engem illetett, a sóhajok, a nyögések, a kéjes vonaglás legalább olyan fontos része volt ezeknek a rituáléknak, mint az, hogy belefeledkezhetek a lányok bájaiba.
- A késés nem jelent semmit, gyors vagyok és alapos, könnyedén utolérjük magunkat :] - feleltem, majd az ágy mellé álltam, berogyasztottam a térdemet és előre döntöttem a törzsem kissé
- Kérlek, mássz fel a hátamra, cicám - ajánlottam fel eme utazási formát, hiszen ez volt jelen helyzetünkben a legoptimálisabb. Ő is kényelmesen utazhat, és én is élvezhetem a cicijei puhaságát a hátamon :] Ha belement, megfogtam a lábait - elvégre most szállítás történt, ilyenkor engedélyezett -, és átvonultam vele a legközelebbi fürdőszobába.
- Ülj le a sámlira, és fordulj arra - mutattam a fal felé, aztán fogtam egy lavórt, és megengedtem a vizet - Először is önmagamat fogom megtisztítani, mert hozzád csak patyolat tisztán érhetek, cicám. Kérlek, légy kis türelemmel - tájékoztattam, hogy ha esetleg furcsállná, hogy minek a víz ide, de amint megtelt az edény, azt persze nem arra használtam fel, hogy magamat tisztítsam meg vele, hanem a jéghideg vizet az ő nyakába öntöttem. Trollolol, ahogy mondaná az internetes népség - Kész is vagyunk :] - közöltem vele vigyorogva.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi7624/7700Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Nedzsem on Pént. Júl. 08 2016, 17:50

-Nyaa! Már hogy jelentene semmit a késés? Az én napirendemnek szigorú mérföldkövei vannak, amit köteles vagy betartani, mert úgy lesz a legkiegyensúlyozottabb a napom, úgy leszek a legboldogabb, úgy lesz a legfényesebb a bundám, és az egész én úgy lesz a legtökéletesebb. Ha rohanni kell és utolérni magunkat, az már régen rossz! Nem lehetsz gyors, mert mindennek megvan a maga ideje, és te éppen hogy lassú vagy, ezért késünk. Az etetési lassúságodat nem pótolhatod be a mosdatás kárára, mert a mosdatásnak is megvan a maga menete, Nyaa! De jól van, ezt nem tudhattad, de ezután nagyon figyelj az ilyesmire. Ma már úgyis elkéstünk miattad, nem tudok pontos időpontban lefeküszni, de holnap majd jobban figyelek arra, hogy megfelelően csináld. Ez még csak az első napod.

A felmászást nem kellett kétszer mondanod, azonnal a hátadra ugrottam, és kényelembe helyeztem magamat. A mellecskéimet nem nyomtam a hátadhoz, hiszen miért is tartanám összenyomorgatva őket, ha simán lehetnek a fejed felett is, és úgy még pihenetethetem is egy picit a fejeden? Nya ugye! A sámli is tetszett, legalább ezt eltaláltad, bár nem a legszebb sámli volt, és párnácska sem volt rajta, de azért leültem, és vártam a mosdatást. Már majdnem megdicsértelek amikor a saját megtisztításodra is gondoltál, mert sok ember elhanyagolja magát, annyira csak velem akar törődni, amikor szörnyű hibát vétettél.

-Fff! Mégis mit képzelsz magadról?!

Ugrottam fel azonnal fújtatva, szemeimet megvillantva feléd. Megtehettem volna, hogy neked ugrok, és karmom egyetlen csapásával megbosszulom a tettedet, ám te még ezt sem érdemelted meg. Sokkal nagyobb büntetést kapsz.

-Kész! Végeztem veled! Nevelhetetlen vagy! Azonnal öltöztess fel, és vigyél vissza a piacra! Itt hagylak!
Nedzsem
Nedzsem
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2016. Jun. 06.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi10/50Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Júl. 08 2016, 20:03

Hiba? Ugyan, semmiféle hiba nem volt ebben a tettemben. Az újabb fárasztó, céltalan és felesleges monológért cserébe tökéletes jutalom volt egy szó szerinti hidegzuhany. Mondhatnám, hogy valószínűleg ilyen lenne, ha mi emberek hallhatnánk a macskák gondolatait, de tekintve, hogy azok az állatok ennél sokkal önállóbbak, nem tekintem helytállónak ezt a megállapítást. Ugyan voltak olyan momentumai a kis kalandunknak, mikor valóban egy cicára emlékeztetett a lány, összességében csak egy elkényeztetett hercegnőcske volt, aki arra vágyott, hogy mindenben kiszolgálják. Ezt egy darabig megadtam neki, de eljutottunk arra a pontra, ahol a befektetett energia már nem érte meg. Megtrollkodni sokkal szórakoztatóbb volt :]
- Miről beszélsz, kérlek? Csupán emberi módra mosdattalak meg. Ez egy nagyon egészséges módja a fürdésnek a mi köreinkben. Tudod, arra gondoltam, hogy megismerhetnénk kicsit jobban egymás kultúráját, és ha már így alakult, te megmosdathatnál engem macska módra - vetettem fel a javaslatot, miközben tettem egy-két lépést, amivel közé és az ajtó közé kerültem - Sajnálatos módon amíg meg nem tisztítottam a ruhádat, addig nem veheted fel újra. Hogy nézne ki, ha visszabújnál a koszos ruhádba fürdés után? Ezt te sem gondolhatod komolyan, cicám - vigyorodtam el újfent - Egyébként sem hagyhatnál el. Már az én macskám vagy. Hálával tartozol nekem, amiért megetettelek és megdögönyöztelek. Nem hinném, hogy jó fényt vetne rád, ha az efféle szívességeket nem viszonoznád - közöltem vele. Kíváncsi voltam, mit akar most tenni. A menekülőutat elzártam, az ablakon nem fér ki, és mivel meztelen, így ahhoz, hogy használjon bármit, ahhoz meg kell nyitnia a menüjét. Mire a kezébe jutna a teleport kristálya, addigra már rég ott vagyok mellette. Azt hiszem ezt hívják úgy, hogy csapdába esett :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi7624/7700Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Dec. 15 2016, 16:09

/ Chakna /


Évről-évre mindig eljön az a pillanat, amikor hatalmába kerít egyfajta bizonytalanság. Jellemzően decemberben, egy felhős, csapadékos napon. Az első olyan napon, amikor az évszakra jellemző időjárás már nem csak hideg, hanem havas is. Unottan, kezemet zsebre téve ropogtattam a talpam alatt a friss havat, miközben azon töprengtem, miért nem tudok egyről a kettőre jutni ebben a kérdésben. Egyrészről az élmény, amit jelenleg tapasztaltam, semmihez sem fogható. Különös, de kellemes, elsősorban a fülnek. Számos lehetőséget kínál a szórakozásra egy olyan válfajára, aminek az év más szakában nem lehetséges a kivitelezése. Kedvez a testmozgásnak, élénkíti a kreativitást, csapatmunkára és versengésre is ösztönöz egyben. Azonban emellett ott derengenek az árnyoldalai is: az akadály, amit jelent, különösen ha sok van belőle, olykor-olykor leküzdhetetlen. Folyton leselkedik ránk a veszély, mely felülről érkezhet, észrevétlenül, csupán néhány tizedmásodperccel korábban jelentkezve, mielőtt megtörténik a baj. Na és persze ott van a tájformáló hatása, minek köszönhetően minden ugyanúgy néz ki, vagy éppen nem vesszük észre miatta azt, amit keresünk.
Bár nem említettem, de ha eddig nem esett volna le, a hóról beszélek. Sose tudtam, hogy viszonyuljak hozzá, egyformán adott szép emlékeket és okozott kellemetlen pillanatokat is. Nem tudtam eldönteni, hogy kedvelem-e vagy sem. Most inkább az utóbbi. Az éjjel szokatlanul sok hó esett, itt-ott bokáig, vagy még tovább elsüllyedtem benne. Nem volt jellemző az év ezen napjára ez az időjárás, így valamiféle eventre gyanakodtam, amihez sok hóra van szükség. Nem tartottam elképzelhetetlennek, hogy egyszer csak szembejön egy rendszerüzenet, vagy egy NPC, aki hólapátoló versenyt hirdet... vagy hóember építésre buzdít. Bármi is lesz, engem hidegen hagyott, én csak megpróbáltam eljutni A pontból B-be, de ilyen körülmények között a bevásárlás nem volt olyan egyszerű mutatvány. Különösen úgy nem, hogy a gyanútlan járókelőkre a háztetőkről veszély leselkedik. Nem volt meglepő, hogy nem bírta el a saját súlyát egy-egy tetőn a hó, én pedig különösen szerencsének mondhattam magam, hogy észrevettem a figyelmeztető jeleket. Nyilván a fülem botját se mozdítom, ha a szóban forgó épület alatt nem éppen egy csinos hölgy haladt volna, így azonban a mély hóval megküzdve akcióba lendültem.
- Vigyázz! - szólt a kiáltásom, de csak azért, hogy ne érje teljesen váratlanul, ahogy derékon ragadtam, és a földre taszítottam, alig néhány másodperccel később pedig a földbe csapódott mögöttünk a tetőről leszaladó lavina, jókora hófelhőt kavarva körülöttünk.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi7624/7700Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Chakna on Csüt. Dec. 15 2016, 23:07

Nehéz megszoknom a kiképzővel járó változásokat. Nem merek egyenlőre feljebb menni az első szintnél. Előbb kipróbálom, hogy mi, és mennyit változott. A szálláshelyem is marad egyenlőre a Kezdetek városa, úgyhogy itt indulok neki petnek is alkalmas lakóhelyet keresni. 
 Először a keleti részére megyek a városnak, bár nem a legbiztonságosabb környék. Itt van ugyanis a legtöbb bolt, ami kicsit könnyítené az ellátmány beszerzését.
 Már egy ideje járom a városrészt, de még nem találtam az elképzeléseimhez még csak hasonló szobát vagy házat sem. Úgy néz ki, nem itt fogunk lakni. De legalább sétálok egyet a hóesésben. A kedvenc évszakom a tél. Ilyenkor minden olyan fehér... olyan tisztának tűnik. Bár ez az első december, amit Aincardban töltök, már láttam idebent havat, így nem hat az újdonság erejével. 
  A ház, ami mellett elhaladok nem néz ki túl bíztatóan, és ezen az sem segít, hogy vastagon belepte a tetejét a hó. A kiálltásra - Vigyázz! -  felkaptam a fejem, de máris a hóban találtam magam, ráadásul a fejemet is bevertem kicsit. Nem mintha fájt volna, de nem örültem neki. Csak azért nem kezdek el kiabálni, hogy ezt miért kellett, mert látom, hogy a "bizalomgerjesztő" ház tetejéről egy pillanattal később leszalad a hó. Ha nem lök félre a srác, aki kiáltott, a fejemen landolt volna...Amint ez a veszély, és a pillanatnyi sokk elmúlt már fel is pattanok, és idegesen porolgatom magamról a havat. Nem hiányzik, hogy átázzon a ruhám, ami egyébként jó meleg az időre való tekintettel.
- Köszönöm a figyelmeztetést - mormolom a fejemet dörzsölgetve. Mi tagadás, nagyon megijedtem, és meg is szeppentem. A lezúduló hó miatt is, de főleg azért, mert a fiú fellőkött. 
 Miután "rendbeszedtem magam" indulok is tovább, ha nincs mondandója.


Hogy, hogy nem, de egy masni is a kezedbe akad, miközben leporolod magad. Talán a tetőről lezúduló hóban volt? Piros masni, rajta egy alig látható C betűvel. Ismerős, ugye? - Klein

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi2217/2300Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szomb. Dec. 17 2016, 02:31

Bár lovag vagyok, de nem a hősszerelmes fajta, aki a bajba kerülő kisasszonyokat elrántja a veszély elől. Szokatlan volt a tettem, legalábbis saját magam számára mindenképpen. Mondhatni ösztönösen cselekedtem, nekem pedig ellenségem ez a fajta viselkedés. Viszont ebben a lányban volt valami... elegancia, egyfajta kellem és báj, ami a kisugárzásából adódott, és ami miatt tudatalatti szinten is megkívántam óvni a bajtól. Még akkor is, ha itt, a védett övezetben akkor se esne baja, ha egy tonna hó a fejére hullana. A tartása, a mozgása, a frizurája stílusa, efféle apróságok összképe sugallta róla ezt a valamit, ami engem is mozgásra ösztökélt.
Valószínűleg még így is ő húzta a rövidebbet, bár a hó remélhetőleg tompította az esését és nem ütötte meg nagyon magát. Így elesni azonban mindenképp kellemesebb, mintha egy nagy kupac hó a fejedre hullana :] Miután leült a hóporfelhő, amit a zuhanó ajándék okozott, jöttem rá, hogy nem sikerült elég messzire taszítanom. Nem tudtam mozgatni a lábamat, legalábbis könnyedén nem, hiszen az omlás egy része betakarta alsó végtagjaimat. Némi méltatlan rugdalózás és küzdelem árán tudtam csak kiszabadítani a lábaimat, addigra ő már feltápászkodott. Egyébként sem terveztem felsegíteni, az végtelenül giccses lett volna.
- Jól vagy? Mennyire ütötted meg magad? - kérdeztem, miközben én is igyekeztem lesöpörni magamról a ruhámra tapadt havat. Értelmetlen lett volna azt kérdezni, hogy megütötte-e magát egyáltalán, mert ez nyilvánvaló volt abból, hogy a fejét lapogatta. Kicsit meg is szédülhetett, nem volt teljesen tiszta a tekintete, a tartása pedig ijedtségről árulkodott. Én is megijednék, ha váratlanul a földön találnám magam, és elszabadulna a pokol mögöttem.
- Ne haragudj a barbár módszer miatt. De legalább elmondhatod, hogy az első pillanatban levettelek a lábadról :] - kíséreltem meg oldani a feszültséget egy ostoba poénnal és az ezt kísérő vigyorral - Nem valami kellemes a hóban fürdeni. Boldoggá tenne, ha velem tartanál egy forró teára. Egyrészt felmelegít, másrészt szeretnélek kárpótolni valamivel a kellemetlenség miatt - hoztam fel két jó indokot, hogy miért is kéne elfogadnia a meghívást egy vadidegentől. Ha már így alakult, nem kívántam elszalasztani az esélyt. Ez nem egy romantikus novella, ahol a főhősnő pironkodva keresi az erős férfi oltalmazó közelségét, hanem az a valóság, ahol az ijedtségtől zavartan gyorsan továbbáll, és csak öt-tíz perc folytonos agyalás után jut arra, hogy talán megköszönhette volna jobban is.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi7624/7700Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Chakna on Szomb. Dec. 17 2016, 15:11

Mire segítenék kikecmeregni, már ő is kiszabadíotta a lábait a hóból, és felállt. Látva, hogy neki sem esett baja, nyugodt lelkiismerettel elindulnék, mikor hozzám szól. MIért is ne tenné, hiszen épp most lökött föl... Felé fordulok, és kihasználva a lehetőséget végigmérem. 
- Jól, vagyok, ne aggódj. Nem igazán ütöttem meg magam, vélgülis Aincardban vagyunk.- válaszolok kérdésére, bár a kellemetlen érzés még mindig arra késztet, hogy dörzsölgessem a fejemet. A kinti világban valószínűleg lüktetne a fejem, és szédülnék... Talán ez az első alkalom, hogy hálás vagyok, hogy idebent vagyok, és nem odakint történt meg velem valami. Közben meglepetten csak most veszem észre, hogy van egy masni a kezemben. MIvel láttam már ilyet, túlságosan nem lepődök meg, hanem egyszerűen elteszem az inventorimba.  - Te is rendben vagy? - kérdezem meg udvariasan. Persze közben, híven rossz szokásomhoz elkezdem árgus szemekkel figyelni, hogy mit árul el az arca. Olyasmit nem, ami miatt az átlagnál jobban tartanék tőle, úgyhogy kicsit én is poénosra veszem a figurát. A fejemben a kellemetlen érzés viszont még mindig nem múlt el.
 Akaratlanul elmosolyodok a vigyorára.
- Bevallom neked, hogy nem így képzeltem egy romantikus történet kezdetét. - vigyorgok vissza rá. De itt igaz a mondás, hogy minden poén mögött van igazság. Számomra semmi nem mutat romantikus fordulat felé a történetben, legkevésbé a gondolataim. Lehet, hogy ezt a világot sem lehet fekete-fehérnek tekinteni (ami azt illeti eredetileg számomra csak fekete volt), de ettől még óvatos maradok. Ajánlatára is végigfut a fejemen, hogy lehet-e bármi csapda benne. Végül az enyhe hideg szél, ami fújt, és a viszes ruha miatti borzongás legyőzi  gyanakvásomat és mivel nem tudom vitatni, hogy bizony jól esne most valami meleg, leginkább egy kandalló mellett... Csak ez a kellemetlen érzés ne lenne a fejemben...
- Nekem is jól esne egy tea - felelem végül - de remélem a közelben tudsz egy helyet, mert nem akarok megfagyni, mire odaérünk - kacsintok rá, még mindig a poénkodós hangulat hatása alatt. - Arról már meggyőztél hogy lehengerlő egyéniség vagy - nevetem el magam - lehet arról is sikerül, hogy ne haragudjak érte. - Túl erősen ütöttem volna be a fejem? Nem tudom mi ütött belém, de a normálisnál jóval szórakozottabb lettem. Megijedek ettől, mert a szórakozottsággal óvatlanság is jár. Megrázom a fejem, és megpaskolom az arcom, hogy helyrezökkenjek, és várakozóan nézek a fiúra, hogy merre induljunk. Ha már igent mondtam nem viszakozom, de már bennem van a kérdés, hogy miért fogadtam el az ajánlatát?  De legalább a kellemetlen érzés kezd elmúlni a fejemből. 

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi2217/2300Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Dec. 19 2016, 10:29

A kötelező udvariassági köröket lefutottuk. Nem aggódtam amiatt, hogy esetleg baja esett, mert ahogy mondta, valóban Aincradban vagyunk, azon belül is a város közepén. Nehéz elképzelni, hogy itt bárkinek is baja eshet :] Módszerek ugyan voltak rá, de nem tartozott ezek közé a tetőről lezúgó lavina alá lökés. Az legfeljebb kellemetlen.
- Kutyabajom, puhára estem :] - nyugtattam meg, holott biztos voltam benne, hogy nem azért kérdi, mert aggódik miattam, hanem csak azért, mert így illik. Alapvetően nem szerettem az ilyen kötelességből lefutott köröket, de néha szükségesek voltak, ha másért nem, most arra jó volt, hogy megnyissuk a kommunikációs csatornákat.
- Van valami az arcomon? - kérdeztem aztán, ugyanis észrevettem, hogy több időt tölt az arcom tanulmányozásával, mint a legtöbb ember szokott. Kíváncsi voltam, zavarba jön-e amiatt, mert észrevettem, vagy hogy feltűnt-e neki. Az igazat megvallva persze én is többet tanulmányozom az arcát, mármint egy férfi-női beszélgetésben a férfi tekintete inkább egy kicsivel lejjebb szokott kalandozni, még akkor is, ha mondjuk vastag kabátban reszket éppen a hölgyemény :]
- Szóval nem vagy az első látásra szerelem híve? :] - érdeklődtem, folytatva a vigyoriságot, bár ez már cseppet komolyabb kérdés volt, mármint abból a szempontból, hogy valós információbányászat volt. Nem lett volna túl meglepő egy megerősítő válasz, nem annak a típusnak tűnt az első benyomás, illetve a kisugárzása alapján, aki este már meztelenül feküdne alattam. Legalább felszabadult volt, és a csilingelő nevetése nekem is mosolyt csalt az arcomra. Olyan igazit, amiről két-három éve még nem tudtam volna elképzelni, hogy az arcomra kerülhet, ugyanakkor az itt töltött idő sok tekintetben megváltoztatta a viselkedésem. Sok tekintetben pedig... nos, nem.
- Ha így néz ki, amikor haragszol, akkor könnyen lehet, hogy inkább arra fogok törekedni, hogy mérges legyél rám :] - húztam most egy huncut félmosolyra az ajkaimat, majd egy teátrális mozdulattal levetettem a köpenyemet, és a lány vállára terítettem - Így talán kicsit messzebb is sétálhatunk - fűztem hozzá, kivételesen nem téve hozzá semmi olyan szófordulatot, ami udvarlásnak tűnne. Nem kívántam egyértelművé tenni, habár a gesztusaim alapján könnyen levonhatta a következtetést, de mégis, így volt min gondolkodnia.
- Milyen teát szeretsz? Én valósággal rajongok az erős fekete teákért, nagyon karakteres az ízük - kérdeztem, miközben elindultam, lehetőleg az út közepe felé orientálódva, hogy még véletlenül se lephessen meg minket több háztető.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi7624/7700Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Chakna on Hétf. Dec. 19 2016, 12:48

Bár a kérdés csupán udvariasság volt, de megnyugtatott, hogy neki sem esett baja. A következő kérdésére kicsit elvörösödve elkapom az arcáról a tekintetemet.
- Ne haragudj, rossz szokás - szabadkozom kicsit. Azért abba nem hagyom az információgyűjtést, de ezután lopva figyelem az arcát.
   A szórakozottságom ezúttal minden bizonnyal megóvott egy keserű élménytől... Első látásra szerelem, mi? Hogy ne hinnék benne, mikor Takashiba éppen így szerettem bele... Azok után viszont, ami történt nem tudom, hogy lehetségesnek tartom-e egy ember életében kétszer.  MIvel a fejemben lévő kellemetlen érzés miatt nem gondoltam végig a dolgot, szórakozottan felelek
- Ó, én hiszek benne - nézek ezúttal nyiltan a szemébe, most inkább mosolyogva, mint vigyorogva -Valaki, valahol biztosan megtapasztalta már ezt a mesébe illő élményt. - nem kell az orrára kötnöm, hogy az a valaki én voltam, néhán évvel ezelőtt, Japánban.
 Aközben is lopva az arcát nézem, miközben elmosolyodik a poénomon. Őszinte mosoly, én pedig öszintén örülök, hogy valakinek ilyen mosolyt csaltam az arcára. Szeretem, ha mosolygós emberek vesznek körül.
 A kijelentésre, hogy lehet inkább arra fog törekedni, hogy mérges legyek rá, felhúzom a szemöldököm. A huncut félmosolyból arra következtetek, hogy ezt kihívásnak szánta. 
- A lehengerlő egyéniség még nem elég, hogy komolyan megharagudjak. - felelek karba tett kézzel, a kihívásra felelő tekintettel, mosolyogva. Épp hozzátenném, hogy a megfagyás viszont elég lehet hozzá, amikor a vállamra teríti a köpenyét. Kérdő tekintetemre felelt szinte a következő mondatával.
- Ha bajod lesz a hideg miatt, nem vállalok felelősséget - mondom neki még mindig szórakozottan, csipkelődve. Eddig ez volt az egyetlen mondata, amiből nem sütött valamiféle macsós széptevés. Ez az oka, hogy elfogadom a köpenyt: úgy éreztem, nem azért tette a vállamra, hogy "levegyen a lábamról", ezúttal a szófordulat átvitt értelmében is. 
 Mivel sikerül helyreráznom a fejemet, és a kellemetlen érzés is elmúlt, már kevésbé szórakozottan indulok utána, nem túl feltűnően tartva mindig 2-3 lépés távolságot.
- A Sakurabacha* a kedvenc teám - vágom rá kérdésére - de mivel itt valószínűleg nem találáunk olyat, bármilyen zöldtea megteszi. - Vajon észrevette, hogy már csak halványan mosolyogtam? Azzal az állandó mosollyal, ami Shuék hatására visszatért az arcomra? Ezen gondolkozva az út közepén lépkedek, és közben találgatom, hogy melyik tetőről fog legközelebb lezúdulni a hó.


*koffeinmentes, édeskés cseresznyelevél tea ^^ 

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi2217/2300Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Dec. 19 2016, 15:48

És tessék, meg is történt, amire számítottam :] Kacagni támadt kedvem, de visszafogtam magam, mert nem kinevetni kívántam a reakcióját, viszont aranyos volt, ahogy zavarba jött. Mintha valami csínyt követett volna el a kis rosszcsont, noha erről szó sem volt. Igaz, a kérdésem azt sugallta, hogy zavar, ahogy bámul, de nem így volt. Ha szeretne gyönyörködni az adoniszi szépségemben, nyugodtan megteheti :]
- Minő fájdalom, hogy nem te, nem most és nem velem :] - váltottam kissé drámai, színpadias hangnemre. A megfogalmazása alapján úgy gondoltam, hogy első kézből ismeri az érzést, de igaza van, egy ilyen kérdésre én sem adnék azonnali és nyílt feleletet öt perc ismeretség után. Gondoltam rá, hogy kicsit megpiszkálom és tudatom vele, hogy átlátok a szitán, de nem volt miért. Ő nem az a típusú lány volt, akit olyan nagyon szerettem volna piszkálni, vagy hogy úgy mondjam, "lecsupaszítani" és őrületbe kergetni azzal, hogy látszólag nem lehet titka előttem.
- Mellesleg Tachi vagyok. Ezer bocsánat, hogy nem ezzel kezdtem - hajoltam meg, ha már a színpadias viselkedésnél tartottunk. A bemutatkozás még hiányzott a kötelező körökből, és férfiként nekem illett először megtennem. Ez kivételesen olyan illemszabály volt, amit nem rosszalltam, elvégre nem faragatlan tuskó volnék valójában.
- Vagyis ha megbetegszem, nem ülsz majd az ágyam mellett, és nem csinálsz nekem rizskását sem? Lehet visszaveszem a köpenyt, nem éri meg :] - mondtam csalódottan, na persze nem komolyan. Könnyen kitalálhatta a hanglejtésemből. Ennyi idő elég volt hozzá, hogy meggyőződjek róla, valószínűleg azért néz engem ennyire feltűnően, mert ő is szereti tanulmányozni a másikat. Bár most már igyekezett elrejteni a kíváncsiságát, ha mindig akkor fordít a fején, amikor ránézek, az hamar gyanús lesz :]
- Nem zavar, ha nézel - szólaltam meg végül, csak hogy tisztázzuk. Na jó, volt egy kicsi piszkálódás is benne, már csak azért is, mert szerettem volna, ha tudja, én is figyelem őt.
- Sok mindennek felfedeztek már a receptjét, még az is lehet, hogy valaki pont ezt a teát szerette volna mindenképp megtalálni - jegyeztem meg, miközben haladtam előre. A vállam felett néha hátrasandítottam, hogy lássam, hol jön, bírja-e tartani a lépést velem. Leginkább a tetőkön járt a tekintete. Ösztönös félelem az iménti sokkot okozó eseménytől, végül is ha tanulmányozza a hóval fedett tetőket, még akár fel is fedezhet jeleket, amik segítenek elkerülni a veszélyes helyeket, ugye.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi7624/7700Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Chakna on Hétf. Dec. 19 2016, 19:16

Elnevetem magam, amikor elég színpadias módon fájdalmát fejezi ki, hogy nem estem belé már az első pillanatban.
- Ha belédestem volna, mikor levettél a lábamról, az meglehetősen kellemetlen lett volna számodra, nem gondolod? - folytatom a poénkodást. Kevésbé szórakozott állapotomban zavarban lennék, nem is kicsit, de így elég könnyedén veszem a dolgokat. Nem mintha büszke lennék magamra emiatt..
- Yororshiku onegaishimasu Tachi-kun. Én Chakna vagyok - viszonzom a bemutatkozást, a meghajlással együtt, mosolyogva. Az én mozdulatom viszont nem színpadias, hanem a japán udvariasság elvárásainak megfelelő. Kikapcsol ugyanis egy pillanatra a szórakozottság, és a neveltetésem berögződéseinek megfelelően reagálok. Egyáltalán nem valamiféle kötelességtudatból, ami a bemutatkozás formáját illeti, inkább megszokásból, mivel sosem mutatkoztam be másként.
- Ha Aincardban megbetegszel, még melléd is fekszem, hogy melegen tartsalak - mosolygok rá következő mondatára válaszolva. Pontosan annyira vagyok komoly, mint amennyire ő az volt, de természetesen tudatában vagyok, hogy itt nem lehet megbetegedni, legfeljebb megőrülni. Időközben megint elég hosszú pillanatokig tanulmányoztam az arcát. Szórakozottságom elszállásával először tévedt a tekintetem kicsit feljebb is... Mondhatnám, hogy szerencsére, de ebben még nem vagyok biztos. Piros volt az indikátora... Úgy két héttel ezelőttig gondolkodás nélkül elindultam volna az ellenkező irányba, és most sem indultam volna el vele, ha már az elején észreveszem. Most viszont már több okból is inkább nem foglalkozom az információval túl sokat... Egyrészt feleslegesen próbálnék "menekülni", Tachi láthatóan nálam jóval tapasztaltabb játékos. Másrészt ha ártani akart volna, már megtette volna. Harmadrészt már tudom, hogy sokindent jelenthet a piros indikátor, nem feltétlenül csak az elvetemült gyilkosok "jele" ez a szín.  És különben is teljesen átfagytam, és egyre jobban kívántam a kezembe egy bögre meleg teát.
 Csak bólintok, mikor észrevéve, hogy még mindig figyelem, megjegyzi: nem zavarja, hogy nézem. Ezekszerint ő ügyesebben leplezi, hogy megfigyelés alatt tart, mint én. Nem tud zavarni a felfedezés, hogy figyel, hiszen én is figyelem őt. A piszkálódásra, ami a hangjában bújkált nem volt kedvem reagálni, nincs rám akkora hatással, hogy megtegyem.
- Kétlem, de legyen igazad - vonok vállat a tea témához hozzátett megjegyzésére. Végülis, én csak örülnék, ha a kedvenc teámat kortyolhatnám.
  Örömmel tapasztalom, hogy egy tető sem néz ki úgy, mit amiről éppen lezúdulni készülne a hó. Ezzel együtt azt is, hogy alig egy-két ember járkál a tetők alatt, ők pedig nem tűntek olyannak, akik ne tudnák elkerülni az esetleges lavinát. Igen, ezért vizslattam a tetőket. Szerettem volna megkímélni a többi játékost az enyémhez hasonló élménytől, már ami a havat illeti. Mivel kicsit erősebben kezd fújni a szél, összébb húzom magamon tachi köpenyét, és remélem hamar megérkezünk úti célunkhoz. Nem szeretek társaságban némán bandukolni, úgyhogy addig is felteszek egy kérdést, már csak azért is, hogy Tachi reakcióját megfigyelhessem.
- Minden lányt teázni hívsz, miután ilyen hatásosan "levetted őket a lábukról", vagy érezhetem magamat kivételezettnek? - most már nem érződik a hangomból csipkelődés, de azért igyekszem az eddigi társalgásunkan megfelelően fogalmazni. A személyiségemhez tartozó apró mosoly pedig még mindig ott van az arcomon.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi2217/2300Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Dec. 20 2016, 10:50

- Hm... - gondolkodtam el egy pillanatra a felvetésén - Való igaz, ha én esek beléd, az kellemesebb :] - feleltem végül. Nem haboztam lecsapni a magas labdát, még úgy sem, hogy ez a játékos beszélgetés kezdett elmászni egy meglehetősen huncut irányba. Nem úgy tűnt, hogy zavarná egy-egy szaftosabb poén, úgy alapjában véve úgy vettem észre, hogy a lányok még szeretik is ezt a fajta viccelődést, legalábbis addig, amíg valóban a vicc szintjén marad. Sőt, akár egész más következtetéseket is le tudok vonni egy-egy reakcióból. Zavarba jön vagy sem, visszavág-e vagy sem, és hasonlók. Annyit már most is megállapíthattam, hogy komfortosan érzi magát mellettem, máskülönben nem lenne ilyen felszabadult :]
- Örvendek, Chakna-chan. Szokatlan becenevet választottál - jegyeztem meg, hátha felvilágosít a neve eredetével kapcsolatban. Chakna... nem tudtam mihez kapcsolni, de a hangzása ismerős volt. Ezt a konkrét szót még nem hallottam, de hasonlót talán már igen.
- Nahát... említettem már, hogy kapar a.. khm... torkom? - kérdeztem egy kis színlelt köhécseléssel egybekötve. Valahogy meg kéne betegednem, ha már ilyen ígéreteket tesz, igazán csábító volt az ajánlat. Egy csinos lány, aki gondoskodik rólam, míg beteg vagyok, és még be is bújik mellém az ágyba, hogy melegen tartson? Kezdem úgy érezni, hogy nem szabad elengednem :]
Közben észrevettem, hogy a fejem fölé tévedt a tekintete, és jól láthatóan meglepődött rajta, de végül mégse tette szóvá. Ahogy én sem. Nem tűnt ijedtnek, bár nem is adtam okot rá, hogy az legyen. Épp ellenkezőleg. Ezért is tisztelem a női nemet, ugyanis a férfiakkal ellentétben, akik mindentől függetlenül ellenséges viselkedést tanúsítanak irántam attól a pillanattól kezdve, hogy tudatosul bennük a bűnös mivoltom, szóval a hölgyek szinte kivétel nélkül úgy viszonyulnak hozzám, ahogy én viszonyulok hozzájuk. Ha kedves vagyok velük, hiába vörös az indikátorom, ők is kedvesek maradnak velem. Nem ítélkeznek olyasmi miatt, amiről fogalmuk sincs, inkább a saját szemüknek hisznek.
- Bár nem túl udvarias dolog a részemről, de fordítsuk meg a kérdést: minden fiúval elmész, aki meghív, vagy érezhetem magam kivételezettnek? :] - reagáltam a kérdésére. Igazság szerint a választ valószínűleg ő is tudja, de legalább sejti. Amilyen gördülékenyen meghívtam, gondolhatja, hogy van benne tapasztalatom. Ugyanakkor maga a kérdés klasszikus csapda volt: ha nemmel felelek, az nyilvánvaló füllentés, ha igennel, azzal az önérzetét sértem meg. Gonosz, nagyon gonosz.
- Egyébként korántsem hívok meg minden lányt teázni, ugyan. Van, aki forró csokit kap, van, aki meg fagylaltot :] - leptem (?) meg egy komolytalan válasszal. Passzolt az eddigi beszélgetésünkbe, ki is bújik a felelősség alól, ugyanakkor azt sugallja, hogy nem veszem őt túl komolyan. Aztán majd meglátjuk, hogy ő mit lát bele.
- Megérkeztünk - tájékoztattam, ahogy az egyik sarok mögött felbukkant egy teázó. Még sose vendégeltem meg itt senkit, de néhányszor már elsétáltam mellette. Most ki is próbáljuk, miféle hely ez. Ahogy a legtöbb hasonló helyen, itt is befelé nyílt az ajtó, hogy lehetőséget adjon a férfinak előremenni, majd tartani az ajtót a hölgynek. Én is így tettem. Bent jó meleg volt, ez volt a legfontosabb, nem a berendezés, vagy a hangulat, ami az én szemszögemből teljesen lényegtelen volt. Ha engedte, lesegítettem Chaknáról a köpenyt és az esetleges kabátot, majd egy üres asztalhoz kísértem. Gentleman módjára még a széket is kihúztam a számára :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi7624/7700Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Chakna on Kedd Dec. 20 2016, 12:22

Nem kívánom túlzásbavinni a poénkodást, úgyhogy nem reagálom le Tachi szavait, csak egy mímelt szemforgatással.
- Egy ... ismerősöm adta nekem ezt a becenevet - ragálok kicsit megakadva a nevemre tett megjegyzésre. Kellett egy pillanat végiggondolni, hogy miként szeretnék (egyenlőre ?) Takashira utalni. Szerettem volna elkerülni a kérdéseket, úgyhogy maradtam az ismerősnél. - Nem vagyok biztos a jelentésében, állítólag azért hívott így, mert igyekszem kézben tartani a dolgokat. - Aincardban ez eddig nem igazán sikerült... De azért lassacskán visszaszerzem az irányítást, amennyire lehet.
 Igen, számítottam valami ilyesmi válaszra, amikor kimondtam az ígéretet, de érzem én, hogy nem komolyan beszél.

- Egy torokfájás még nem betegség - élcelődöm kicsit. Tekintetemből talán kiolvashatja, hogy ne is próbálkozzon tovább, mert felesleges.
 

Szeretném továbbvinni séta közben a társalgást, úgyhogy, bár nem lenne muszáj, de reagálok a kérdésére
- Ami azt illeti, növeli az esélyt, ha az a fiú "levesz a lábamról" és épp megfagyok - mondom úgy döntve, őszinte leszek, de maradok a komolytalan felhangnál, legalábbis amíg nem tudom hova tegyem Tachit. Úgy érzem, egyenlőre még csak a felszínt látom, én pedig szeretem kideríteni azt is, ami alatta van. Lehet kívülről egy komolytalan széptevő, közben pedig nagyon is mélyenérző valaki, vagy éppenséggel olyan ember, aki jól szórakozik, miközben zavarbahozza a lányokat. És még sokminden más is. Egyenlőre nem tudom.
A komolytalan válasz az én kérdésemre nem lep meg. De azért meggtudtam belőle, amire kiváncsi voltam. Valószínűleg minden lánnyal hasonlóan viselkedik mint velem. Gondoltam... Kicsit azért meg is nyugtatott. Bár már sikerült kilépnem a depresszióból, amit Takashi elvesztése idézett elő, de még nem tudnék mit kezdeni a kitüntetett figyelemmel, és van egy olyan érzésem, hogy Tachi ki is használná a zavaromat, és nehéz lenne inkább odébállnom. Ez az információ viszont segített, hogy nagyrésze leperegjen rólam az "udvarlásának", hiszen az nem kifejezetten nekem szól.

- És milyen lányokat ér az a megtiszteltetés, hogy teát kapnak? - kérdezek újra, hátha sikerül a megfelelő húrt addig feszíteni míg elpattan, és Tachi kicsit kiesik a játszott szerepéből, és megláthatok valamit igazi személyiségéből.
Megérkezve a teázóhoz feljegyzem magamnak, hogy ismeri az illem íratlan szabályait: Ismeretlen hely, tehát a férfinak illik először bemenni. Jó, talán az is rásegít, hogy befele nyílik az ajtó, így nem tudja kinyitni előttem és beengedni. Belépve egy pillanatra megtorpantam, és élveztem a meleget. Azután Tachinak megengedem, hogy a köpenyt levegye a vállamról, én pedig leveszem a kabátomat, és követem az asztalhoz, amit kinézett. Egy mosollyal hálálom meg az udvarias gesztust, és leülök. Miután ő is elhelyezkedett, megnyitom a teázó étlapját, és átnézem milyen teák vannak.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi2217/2300Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Dec. 20 2016, 13:45

Újabb magas labda, de az előző reakciót látva ezt már nem csaptam le. Nyilvánvalóan nem értékelte a sikamlós poénokat, úgyhogy felesleges volt ilyenekkel fárasztanom. Sokkal jobban érdekelt, hogy miért hivatkozott egyszerű ismerősként valakire, aki sokkal közelebb állt hozzá. Rokon, közeli barát, esetleg szerelem? Egyszerű ismerős azonban semmiképp sem lehetett abból a kis hatásszünetből kiindulva, és azt is mertem feltételezni, hogy változott a státusza valamilyen oknál fogva.
- Érdekesen hangzik. Számomra egy kicsit különös is, hogy engeded másoknak használni ezt a becenevet - kommentáltam, bár ebben már benne volt az, hogy ezt az "ismerőst" én egy fontos valakinek gondoltam az ő életében. Elvégre egy ilyen személyes becenév a közvetlenség egy elég komoly lépcsőfoka, egy olyan cím, amihez csak annak van joga, aki használja. Chakna mégis ország-világ előtt így hivatkozik magára. Biztos megvan az oka.
Valamiért úgy éreztem, hogy a könnyed hangnem is elmúlóban volt, és kezdett egy olyan személyiség megformálódni előttem, ami illett is ahhoz a képhez, avagy kisugárzáshoz, amit a lány árasztott magából. Nem nagyon vitte tovább a fonalat, inkább igyekezett elvágni azokat, akár egy pillantással is. Kicsit sajnáltam, mert kifejezetten jól szórakoztam, és szerintem ő se bánta a dolgot, de tiszteletben tartottam a döntését. Ahogy mondtam, biztos megvan az oka. Most éppen annak, hogy inkább visszafogottan viselkedik.
- Szóval elképzelhető, hogy ezek nélkül nem is fogadtad volna el a meghívásom? Nahát, ez egy kicsit csalódást keltő :] - mosolyodtam el. Egy kicsit valóban az volt, hogy erre hivatkozik, és nem a szép pofikámra, de érthető. Nem azért, mert ne lennék fess fiatalember, hanem mert sokkal könnyebb úgy elfogadni egy vadidegen meghívását, ha arra van valamilyen nyomós okod. Egyfajta ürügy, vagy kifogás arra, hogy miért is tegyél meg valamit, amit nem biztos hogy egyébként megtennél. Ha ismerkedni szeretnék, én is mindig keresem ezt a bizonyos ürügyet, amivel megkönnyítem a lány helyzetét. Tulajdonképpen most is így volt. Valamikor adja magát, valamikor nekem kell megteremtenem a lehetőséget.
- Lássuk csak... ha meg kéne neveznem valami szabályszerűséget, akkor a szép szemeidre hivatkoznék :] - vigyorodtam el, csak hogy ne essek ki a szerepemből, de most egy komolyabb választ is kívántam adni. Eleget komolytalankodtam már, ennél több már káros volna - A tea egy nemes ital. Illik az olyan fenséges, yamato nadeshiko kisugárzású lányokhoz, mint amilyen te is vagy. De például ha sportos, örökmozgó típus volnál, akkor a forró csokit ajánlanám fel - magyaráztam meg, miközben beléptünk a teázóba, és lassan végigmentünk azon a procedúrán, melynek végén mindketten helyet tudtunk foglalni, és kezünkbe vehettük az itallapot.
- Bevallom, nem vagyok nagy teaszakértő, a típusukon túl nem igazán tudom megkülönböztetni őket egymástól. Ha megkóstolok egy teát, az íze alapján megmondom, hogy zöld, fekete vagy másmilyen, de ennyi. Ha neked van egy konkrét kedvenced, akkor biztos járatosabb vagy a teák világában. Mit ajánlanál egy magamfajta fickónak? :] - kérdeztem a lányt. Kíváncsi voltam, hogy lát engem, vagy hogy többet lát-e belőlem, mint amennyit eddig megmutattam. Avagy mire jutott azzal, hogy tanulmányozott eddig.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi7624/7700Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Chakna on Kedd Dec. 20 2016, 15:34

- Pedig igazán nincs benne semmi érdekes. Tetszik, úgyhogy használom. - válaszolom vállatvonva arra, hogy érdekes, hogy másnak is engedem ezt a becenevet használni. Ezzel rövidre zárom a témát. Nem szeretném az orrára kötni, hogy azért lett ez a nevem Aincardban, hogy Takashi egyből tudja, hogy én vagyok az, ha sikerül kapcsolatba lépnem vele.
 Reagálhatnék kifejezetten gonoszan a kérdésére, elárulva neki, hogy mennyire közrejátszott a fejem beverése abban, hogy itt vagyok, de nem tettem.
- A cuki pofid még nem elég hozzá két perc ismeretség után. Úgyhogy ha eddig ezt hitted, akkor sajnálom, hogy csalódást okozok.- feleltem inkább szokásos mosolyommal. Oké, ez is gonosz, de nem annyira... És akár még beismerésnek is veheti. Igen, valóban megnyerő az arca, de sok történetet olvastam arról, hogy a megnyerő külső démont rejt, úgyhogy nekem ez még nem jelent semmit.
 Eddigre rájöttem, hogy próbál zavarba hozni, a szemem említésével nem is sikerült, mert ilyesmire felkészültem. De a komoly hangra (és tekintetre - figyelem ám továbbra is - ) és a 'yamato nadeshiko' megnevezés  velem kapcsolatos említésére nem számítottam, annak ellenére sem, hogy célom volt kizökkenteni a szerepéből, úgyhogy most magában jól mulathat, mert elpirultam, és nem tudok mit mondani. Szerencsémre közben belépünk a teázóba, így ez nem annyira feltűnő. Azért bólintok közben, jelezve hogy értem.
 Mivel a véleményemet kéri, abbahagyom az étlap böngészését, és újra végigmérem. 
- Az a helyzet, hogy nehezen igazodom el ezeken az étlapokon, de ha te megkeresed - szólalok meg közben, itt szünetet tartva, hogy kigondoljam, milyen tea illene hozzá. Említette, hogy szereti az erős fekete teát karakteres íze miatt, így ezek közül keresgélek. Olyat akarok mondani, ami elsőre édes, de van valamilyen íz benne, amit nehezen lehet kiérezni. Nem vagyok teaszakértő, de a nagymamám sokat mesélt a témáról, úgyhogy sokféle teát ismerek. Végül két teafajtáról érzem úgy, hogy illene hozzá. - akkor az Alishan Gaba fekete teát*, vagy a Ruby Blacket** ajánlanám neked. - fejezem be a félbeszakított mondatot. - Vagy igazából bármit, ami itt ezekhez hasonlít.- Teszem hozzá, mert nem tudom biztosan, hogy ezeket megtalálj-e az étlapon, és egyenlőre nem fűzök magyarázatot a nevekhez, hanem kérdő tekintettel figyelem, hogy ismeri-e ezeket, vagy meg kell magyaráznom milyen teákról van szó.


/ *http://flyingbirdteahouse.hu/termek/alishan-gaba-black-fuszeres-komplex-fekete-tea/
** http://flyingbirdteahouse.hu/termek/ruby-black-a-legjobb-tajvani-nemesitesu-fekete-tea/  /

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Keleti rész - Page 17 Vo36oi2217/2300Keleti rész - Page 17 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Keleti rész

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

17 / 23 oldal Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.