27. Boss, második próba

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Ozirisz on Csüt. Aug. 03 2017, 16:00

Riko megsorozta a bosst, ahogy az várható volt, és elég rendesen le is vitte a boss életerejét. Nem olyan sok kell már, hogy sárgába essen. Azonban a jégkirálynő sem tétlenkedett, Riko megjegyzésére visszaugatott neki, és hát... elég rendesen vörösbe vitte a lány életcsíkját. Alig maradt neki pár pixelnyi. Eddig több célpontra mentek a jégtüskék, viszont most mindegyik a lányt találta. Vajon a véletlen műve, hogy most egy másik támadási formát aktivált? Vagy csupán reagált a boss AI-ja arra, hogy jelentős mértékű sebzést osztott ki neki? Mondjuk ott volt a gyorsasága, és ott volt mellé a poti is hogy még gyorsabb legyen, és mindezt még bírta szusszal, szóval elképzelhető, hogy fenyegetésként érzékelte a boss, és így reagált. De az is lehet, hogy csupán a randomisten döntését láttuk, hisz volt szó a bitang nagy támadásról is, amit a boss időnként szokott alkalmazni.
Nem könnyű meghozni egy ilyen döntést. Vagy folytatjuk az eredeti elgondolást, hogy minél több sebzést kiosztunk a bossnak, vagy megtorpanunk, felgyógyítjuk Rikot azonnal, és elszállhat az esély, hogy most nagyon lecsökkenthessük egy csapásra a boss életét. És egy-két kör múlva lehet ugyanitt tartanánk, csak éppenséggel nem Riko lenne aki a halál közelében van, hanem mondjuk a fél csapat.
Nehéz döntés, és kockáztatni kell. A képességem még egy körig hat, szóval csak egy játékosra jut a dupla mellékcselekvés, és akárhogy is, vagy-vagy állapot áll fenn. Viszont Hina után mindenképp valaki healer kell, hogy következzen. Ha véletlenszerűen támad a boss, akkor azért, mert nullázhatja Rikot. Ha nagyon is tudja, mit csinál, akkor valószínűleg Hinari támadása után ő lesz az új célpont, és róla pedig ha belegebedünk sem tudjuk akkor lehozni a bosst. Szóval az fix, hogy ezután egy kiadós heal mindenképp kelleni fog.
- Szép volt! - mondtam Rikónak egy bíztató mosollyal – hamarosan felgyógyítunk – tettem hozzá. Majd Hinari felé fordultam – Hina, neked is két mellékcselekvésed van. A cél továbbra is a boss életerejének jelentős csökkentése. Kérlek aktiváld a képességeid ennek megfelelően. Sebzésnövelés mindenképp jól jön, a másikat rád bízom. Majd ezek után kérlek támadd a bosst annyiszor, ahányszor csak tudod! - mondtam a lánynak, majd vártam, mi fog kisülni az egészből.
Remélem a jégkirálynő csak nagyot mondott, amikor egy másik bossra, vagy segítőre utalt. Vajon beprogramozták arra, hogy hazudjon? Bár, jobban belegondolva, igaza is van, hisz van rajta kívül más is a teremben. Mi.

// Hina jön

_________________
27. Boss, második próba - Page 2 Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
27. Boss, második próba - Page 2 Vo36oi9303/970027. Boss, második próba - Page 2 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Sakuya on Csüt. Aug. 03 2017, 21:19

/ Legyetek szívesek átnézni, hogy mindenki statja stimmel-e az első postjához képest és ha eltérés van jelezzetek/
Sakuya
Sakuya
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2016. May. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Hinari on Csüt. Aug. 03 2017, 23:09


A taktika ismertetése alapján ez egy változatos reakciót adni képes boss volt, aki akkor és annyi rózsát használ el, amennyit éppen szeretne. Nem túlzottan tetszett. Mivel rendes támadása nem volt, pár itemmel meg lehetett fogni, amelyek a képességeket célozták, illetve... igazából pár képességgel is meg lehetett. Akár. Amilyen a Reverse volt például, de nem sokáig játszadoztam el a gondolattal, hiszen elkezdődött a harc, és alig telt le pár kör, máris volt, akinek pirosba csúszott az életcsíkja, Ozirisz pedig sietett.
A dupla mellékcselekvés ellenére én Ait választottam volna most: felgyógyíthatta volna az árnyharcos lányt és kellően fel tudta volna buffolni a csapatot egy nagyobb horderejű támadássorozathoz, így komolyan el kellett gondolkodnom rajta, hogy mit lépjek most. Amire amúgy semmi idő nem volt. A fejemben a burok új leírása zúgott és Ozirisz nem kért meg rá, hogy védjem be Rikomonot - de egyetlen rózsával vajon képes-e támadni a boss? Úgy döntöttem, hogy aktiválom az erőbuffom majd rögtön a Reverse-t is, feltéve ha az előbbi sikerül, majd valami más módon is elérem, hogy a Jégkirálynő inkább rám figyeljen, mintsem pirosban lévő társamra. Először egy négyvágásos kombinációval, ami reményeim szerint legalább annyit fog sebezni, mint az előttem támadó lány vágásai, aztán egy metsző, nagyvonalú mosollyal az immáron sárgában lévő mob felé, végül pedig két határozott szóval, ami utasítja annak programját, hogy változtasson célpontot. Amennyiben pedig mindkét képességem sikerült, úgy Ozirisz felé fordultam:
- A következő képességhasználata miatt nem kell aggódni - mondtam, és a kelleténél egy kicsit feszültebben vártam, mi fog kikerekedni ebből a harcból.Képességhasználatok: először erőbuff; ha sikerül, akkor másodszor Reverse, ha nem sikerül, akkor másodszor is erőbuff, ami már biztosan sikerül a pernamensem miatt. Támadások: 4 támadás a bossba, marad 0.4 SP-m, a pernamensem miatt maximum 1x hibázhatok. A Vikinggyűrű miatt az első támadásom nem fogyaszt CSP-t, így összesen 3x50+2x25=200 CSP-t használok el. Jah és leswitcheltem Rikot Wink

Edit: minden sikeres, ami annyit tesz, hogy a boss következő képességét megfordítom (a következő rózsa"használat" fordítva fog elsülni, azaz sebzés helyett gyógyít majd/sebességfelezés helyett másfélszerezni fog stb), illetve 4x(100+80)=720 sebzés megy a bossba.


A hozzászólást Hinari összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 03 2017, 23:13-kor.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
27. Boss, második próba - Page 2 Vo36oi14712/1010027. Boss, második próba - Page 2 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Aug. 03 2017, 23:09

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás


#1 'Római stílusos 6-os' :
27. Boss, második próba - Page 2 4766604173_492736719c_s 27. Boss, második próba - Page 2 4767242330_2db9f185a1_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
27. Boss, második próba - Page 2 4766612103_86ee832108_s 27. Boss, második próba - Page 2 4766610511_dda12706fc_s 27. Boss, második próba - Page 2 4767250438_224285ea8b_s 27. Boss, második próba - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Sakuya on Vas. Aug. 06 2017, 11:50

A királynő felsikolt, ahogy Hinari alaposan megcsapkodja őt.
- Te kis... - A mondatot nem fejezi be, de mindenki képzeljen oda egy számára szimpatikus szítok szót. Láthatóan dühőssé vált és ezen egyáltalán nem segített az, hogy az utolsó rózsa is eltűnik a testéről. Először meglepődik majd lassan hátrálni. Sikerült őt sarokba szorítani?


Parancsnok következik.

Jégkirálynő
Spoiler:
27. Boss, második próba - Page 2 Ice-queen-desktop-background

Határidő: parancsnok 2 nap / játékos 2 nap.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Boss élet:
27. Boss, második próba - Page 2 Hpcsikd

Kiosztott sebzések
Sebzés okozói:
- Jégkirálynő (510)
- Ozirisz (158)
- Rikomono (540)
- Mérgezés (+5)
- Hinari 720
Bosson lévő Buffok/debuffok:
- Nincs

Boss Cselekvések:
- NincsJátékos cselekvések:
- Tachi képességaktiválása
- Ozirisz képességaktiválása

Játékos buffok/debuffok:
-Hinari: Sárkányfog rúna (10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el még tart a páncélod); Vikinggyűrű (az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)
-Cearso: Artemisz (Minden körben plusz egyet sebez, maximum +8-ig)
-Ozirisz: Vikinggyűrű (az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)
-Saya: Gyémánt Mellvért (10%-al több sebzés, ami vissza is verődik)
-Chan: Nevelés Kesztyűje (a második kisállat sebzése Cool
-Tachi: Szükség Pajzsa (játékosvédelem); Senzankoo Páncélja (leütésekor 50% eséllyel regenerál legfeljebb 30 páncélt.)
-Rikomono: Razonek Tüskéje (5 mérgezés)
-------------------------------------------------------------------------------------------
Halott/kiesett játékosok:
nincs
-------------------------------------------------------------------------------------------
Parancsnok: ?
-------------------------------------------------------------------------------------------
Sorrend:
Hinari (Sebzés: 100, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 4.4 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Cearso (Közelharci sebzés: 1, Távolsági sebzés: 78, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 2.5 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Rikomono (Sebzés: 60 /kés, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 2.5 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Ozirisz (Sebzés: 71, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 2.3 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Akito (Sebzés: 9, Pet sebzés 106, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 2 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
RenAi (Sebzés: 5, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 1.7 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Saya (Közelharci sebzés: 8, Távolsági sebzés: 59, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.6 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Danee (Sebzés: 76, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.2 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Chancery (Sebzés: 7, Pet sebzés 82, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Tachibana Makoto (Sebzés: 64, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő


statok:
Hinari (50. szint): 250/250 HP, 115 páncél, 100/300 CSP
Cearso (35. szint): 250/250 HP, 5 páncél, 175/175 CSP
Rikomono (48. szint): 15/200 HP, 0 páncél, 71/250 CSP
Ozirisz (39. szint): 210/210 HP, 15 páncél, 255/255 CSP
Akito (44. szint): 200/200 HP, 0 páncél, 150/150 CSP
RenAi (40. szint): 550/550 HP, 117 páncél, 130/130 CSP
Saya (29. szint): 140/140 HP, 105 páncél, 115/115 CSP
Danee (33. szint): 185/185 HP, 172 páncél, 190/190 CSP
Chancery (35. szint): 190/190 HP, 60 páncél, 235/235 CSP
Tachibana Makoto (39. szint): 215/215 HP, 235 páncél, 175/175 CSP
”közös tarisznya”:
Hinari:
[T4] 2x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 1x Bossgyengítő Kristály
[T4] 1x Tartós Anti-mob Kristály
[T4] 2x Gyenge Erő Potion

[T3] 5x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 3x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Parancsmester Potion
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 4x Mobszorító Kristály
[T2] 17x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály

[T4] 1x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 2x Keserű Potion
[T2] 2x Gyenge Gyors Ütés Potion
Chan:
1x Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1x Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
3x Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1 Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
1 Mobszorító Kristály (A kiválasztott mob/boss a következő körben nem térhet ki a támadások elől/a következő körben nincs támadás luft, csak a használónál legalább 10 szinttel alacsonyabb mob/bossokon használható.)
10x Mobtépő Kristály (Egyet sebez egy mobba. Amennyiben mobszorító kristály utáni körben használják, a sebzés 100-ra nő. Csak mobok és bossok ellen használható.)
Sakuya
Sakuya
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2016. May. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Ozirisz on Hétf. Aug. 07 2017, 11:55

Hinari nem tétlenkedett, és ahogy az várható volt, sokat levett a boss életéből, és immáron bőven a sárga zónába esett. Valószínű a bossnak sem tetszett, és támadás helyett csak visítozás lett az eredménye. Valahol teljesen érthető reakció, szerintem egyikünknek sem esne jól a négyvágásos kombó. Pláne ilyen gyorsan, hogy még a katana pengéjét is csak alig-alig tudtam követni, és bizonyára a jégkirálynő is így volt vele, hisz egyik vágás elől sem tudott kitérni. A visítás, meg hát... talán egy új támadási forma? Valahogy nem éreztem hatását, és ahogy körbenéztem a csapattársaimon, az ő életcsíkjaikban sem állt be változás. Vagy csak immunis minden jelenlévő frontos a hisztire? Rolling Eyes
Ami viszont meglepett, hogy Hinari magára switchelte a bosst. Nem tudom, van-e rá valami hatással, hiszen eddig is ha úgy tartotta kedve, több célpontot támadott, minden rendszeresség nélkül. Remélem, hogy nem fogja minden nyavalyáját egyszerre a lányra zúdítani, mert annak nem lenne jó vége. Tudom, sokkal erősebb és sokkal mozgékonyabb, de mindent ő sem tud kikerülni, és az életpontjai is végesek.
- Rendben. Szép támadások voltak, már nincsen sok vissza! - válaszoltam a lánynak, majd Ai felé fordultam. - Ai, kérlek támogasd meg a csapatot egy kis gyógyítással. Elsősorban Rikot kellene mihamarabb felgyógyítani legalább a sárga zónába. - mondtam a lánynak, majd vártam az események alakulását.
Hinari és Riko elég rendesen levitték a boss életerejét, és úgy tűnik most a rózsákból is átmeneti készlethiánnyal küzd. A következő körben ha jól sejtem rózsákat fog regenerálni... legalábbis remélni merem, hogy az utolsó rózsa eltűnésével nem valami sunyiság veszi kezdetét, amiről mi még mit sem sejtünk... Remélem mi leszünk a gyorsabbak, és elvileg a következő 1-2 dps már bevégzi amit Hináék elkezdtek...


// RenAi jön :3
// Sakuya, majd frissítsd a CSP-met, a saját körömben 2támadás+1képi ment (2x39+20=98 fogyott, 157 maradt)

_________________
27. Boss, második próba - Page 2 Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
27. Boss, második próba - Page 2 Vo36oi9303/970027. Boss, második próba - Page 2 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by RenAi on Hétf. Aug. 21 2017, 18:56

Ott álltam, újra szembenéztem a nőszeméllyel... Aki az előző találkozásunkkor engem pc-zett ki, most, hála a tömegnek talán fel sem ismert. Akadt némi közjáték, fura emberek, és tipikus megjegyzések, események sora, amiből inkább kihúztam magam, egy pindurkát. Nem voltam szótlan vagy épp csendes, ameddig gyülekeztünk addig, kerestem a társaságot, belépve viszont koncentráltam a magunk feladatára.

Elkerekedett szemmel néztem Ozira, és a szánkára velem, hiszen eddig is ez volt a felállás és mosolyogva fogadtam az óvását, de egy huncut mosollyal az arcomon léptem be. Hamarabb kellett volna Rikot leswitchelnem.
- Potion Share. - Kiáltok fel, miközben meg is jelennek narancssárga buborékok miközben a közös tarisznyából megosztok egy Nagy potiont. Kicsit közelebb  húzódok Rikohoz.
- Switch Hinari! - Biztosítottam be a helyzetet.


/Képi használat. Poton Share -> Nagy potiont megosztottam mindenkivel.
Switcheltem Rikomonot./


A hozzászólást RenAi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 21 2017, 19:21-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
27. Boss, második próba - Page 2 Vo36oi6908/730027. Boss, második próba - Page 2 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Aug. 21 2017, 18:56

The member 'RenAi' has done the following action : Kockadobás


'Római stílusos 6-os' :
27. Boss, második próba - Page 2 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Sakuya on Vas. Aug. 27 2017, 10:29

A királynő nem nagyon reagál de két rózsa megjelenik a testén így összesen ez a kettő van rajta.


Parancsnok következik.

Jégkirálynő
Spoiler:
27. Boss, második próba - Page 2 Ice-queen-desktop-background

Határidő: parancsnok 2 nap / játékos 2 nap.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Boss élet:
27. Boss, második próba - Page 2 Hpcsikd

Kiosztott sebzések
Sebzés okozói:
- Jégkirálynő (510)
- Ozirisz (158)
- Rikomono (540)
- Mérgezés (10)
- Hinari 720
Bosson lévő Buffok/debuffok:
- Nincs

Boss Cselekvések:
- NincsJátékos cselekvések:
- Tachi képességaktiválása
- Ozirisz képességaktiválása

Játékos buffok/debuffok:
-Hinari: Sárkányfog rúna (10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el még tart a páncélod); Vikinggyűrű (az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)
-Cearso: Artemisz (Minden körben plusz egyet sebez, maximum +8-ig)
-Ozirisz: Vikinggyűrű (az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)
-Saya: Gyémánt Mellvért (10%-al több sebzés, ami vissza is verődik)
-Chan: Nevelés Kesztyűje (a második kisállat sebzése Cool
-Tachi: Szükség Pajzsa (játékosvédelem); Senzankoo Páncélja (leütésekor 50% eséllyel regenerál legfeljebb 30 páncélt.)
-Rikomono: Razonek Tüskéje (5 mérgezés)
-------------------------------------------------------------------------------------------
Halott/kiesett játékosok:
nincs
-------------------------------------------------------------------------------------------
Parancsnok: ?
-------------------------------------------------------------------------------------------
Sorrend:
Hinari (Sebzés: 100, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 4.4 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Cearso (Közelharci sebzés: 1, Távolsági sebzés: 78, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 2.5 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Rikomono (Sebzés: 60 /kés, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 2.5 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Ozirisz (Sebzés: 71, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 2.3 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Akito (Sebzés: 9, Pet sebzés 106, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 2 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
RenAi (Sebzés: 5, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 1.7 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Saya (Közelharci sebzés: 8, Távolsági sebzés: 59, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.6 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Danee (Sebzés: 76, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.2 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Chancery (Sebzés: 7, Pet sebzés 82, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Tachibana Makoto (Sebzés: 64, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő


statok:
Hinari (50. szint): 250/250 HP, 115 páncél, 100/300 CSP
Cearso (35. szint): 250/250 HP, 5 páncél, 175/175 CSP
Rikomono (48. szint): 55/200 HP, 0 páncél, 71/250 CSP
Ozirisz (39. szint): 210/210 HP, 15 páncél, 255/255 CSP
Akito (44. szint): 200/200 HP, 0 páncél, 150/150 CSP
RenAi (40. szint): 550/550 HP, 117 páncél, 110/130 CSP
Saya (29. szint): 140/140 HP, 105 páncél, 115/115 CSP
Danee (33. szint): 185/185 HP, 172 páncél, 190/190 CSP
Chancery (35. szint): 190/190 HP, 60 páncél, 235/235 CSP
Tachibana Makoto (39. szint): 215/215 HP, 235 páncél, 175/175 CSP
”közös tarisznya”:
Hinari:
[T4] 2x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 1x Bossgyengítő Kristály
[T4] 1x Tartós Anti-mob Kristály
[T4] 2x Gyenge Erő Potion

[T3] 5x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 3x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Parancsmester Potion
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T2] 12x Nagy Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 4x Mobszorító Kristály
[T2] 17x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály

[T4] 1x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 2x Keserű Potion
[T2] 2x Gyenge Gyors Ütés Potion
Chan:
1x Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1x Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
3x Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1 Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
1 Mobszorító Kristály (A kiválasztott mob/boss a következő körben nem térhet ki a támadások elől/a következő körben nincs támadás luft, csak a használónál legalább 10 szinttel alacsonyabb mob/bossokon használható.)
10x Mobtépő Kristály (Egyet sebez egy mobba. Amennyiben mobszorító kristály utáni körben használják, a sebzés 100-ra nő. Csak mobok és bossok ellen használható.)
Sakuya
Sakuya
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2016. May. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Ozirisz on Szer. Aug. 30 2017, 12:29

Riko életcsíkja némi javulást mutatott, legalább már a sárga zónában van, de az igazat megvallva, még mindig nem valami jó a helyzet azon tények ismeretében, hogy mekkorát tud sebezni a boss, ha akar. A újra kezdte gyűjteni a rózsákat magának, és nem hagyhatjuk, hogy túl sokat összeszedjen.
Ugyanakkor sebzést is kellene kiosztani, és hogy a két dolog egyszerre menjen, egy idomár lenne a logikus lépés. Így a rózsákat is le lehet szedni viszonylag kis sebzés árán, és ugyanakkor a pet még mindig jelentős sebzést tud bevinni.
- Akito, kérlek szedd le a rózsákat a bossról, a peted pedig támadja a bosst! - mondtam a vérnyulas srácnak – A képességhasználatot rád bízom, ha van valami amivel nagyobb sebzést tudsz kiosztani, az jól jön.
Megy ez, megy ez, ha a rózsákat sikerül leszednie, akkor ismét nyertünk egy kis időt, amikor a boss csak rózsákat gyárt dobálnivaló jégcsapok helyett. Ha meg még a vérnyúl is elég sokat sebez, akkor a következő támadással vége is a bossnak. Ha viszont nem sikerül levinni Akitonak a rózsákat, akkor valószínűleg valami meglepit kapunk a bosstól nemsokára, olyan szerencsénk úgysem lesz, hogy akkor is csak rózsákat spawnoljon magára a jégtüskék helyett. De egyelőre feltételezzük a legjobbat, sikerül levadászni a rózsákat és ezáltal nyerünk egy kis időt, miközben még sebzést is kap a boss. Talán átesik a vörös zónába, bár abban az esetben szintén számíthatunk valami taktikai változásra. Nem ez lenne az első boss, ami az életcsík színeződésekor változtat a támadási formáin...


// Akito jön

_________________
27. Boss, második próba - Page 2 Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
27. Boss, második próba - Page 2 Vo36oi9303/970027. Boss, második próba - Page 2 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Akito on Pént. Szept. 08 2017, 03:43

Kinyílt a boss termének kapuja és minden egyes itt megjelent frontharcos becsődült a kapun és megpillantották a bosst. Akito volt már korábban boss harcon, ráadásul elég eredményesen is harcolt akkor, de még mindig új neki a ez a csapatmunka. A bossról nem is beszélve, mert valami iszonyatot várt, nem egy alulöltözött kék nőt.
Nem volt idő ezen mélázni, a csapat némely tagja ugyanis még harc közben is szóváltásba keveredett, amihez a fiúnak persze semmi köze volt, mégis érdeklődve figyelte a történéseket mindaddig, amíg mellkason nem találta egy jégszilánk. Meglepetten lépett hátra két lépést, a szilánkkal együtt páncélja is apró kis pixeldarabokra hullott. Hp csíkja nem változott, nem volt életveszélyben, mégis meghökkent és eltartott pár röpke pillanatig, még magához tért.
Adolf mindeközben a legnagyobb nyugalommal battyogott a boss felé zsebre tett kézzel, a kapucnit fejére húzta amiből talán még ki sem látott, mit sem törődve a kialakult helyzettel.
A többiek sem tétlenkedtek, mire Akitora került a sor a boss életcsíkja már régen sárgába zuhant. Az utasítások egyszerűek voltak, minden bizonnyal nem vártak többet egy ismeretlentől
- Rendben! – egyszerű válasza után megindult ő is a kék nő felé, kinek a lábához közel járt már Adolf, aki egyre gyorsabban szedte apró lábait. Minél közelebb ért hozzá annál izgatottabb lett. Mikor egy lépésnyire volt a bosstól, a pulóvere alól előhúzott két hajlított pengéjű tőrt, azaz kukrit. Igyekezett felpattanni a kékség térdére, minek következtében lecsúszott a kapucni, felfedve ezzel vérben forgó szemeit és mosolyra húzódott, nagyobb fémkapcsokkal összetűzdelt szája. Fülsértő visítás közepette próbálta fegyvereit a királynő szemeibe vágni. Akito ekkor érkezett meg, hogy pár apróbb akrobatikus mozdulattal támadjon a rózsák irányába.
Végezetül aktiválta a curse képességét a szintén sárga életcsikos Rikomono-n és a lovag lányon.
Akito a rózsákat támadja
Adolf a királynőt (212 sebzés)
Képesség: Riko, Ai és Akito hp-ja összeadódik és lesz egy közös Akiro- Riko- Ai: 805 hp. Bármelyiket támadják, ebből vonódik le, ha egyszerre kettőt, akkor duplán, ha mindhármat, akkor háromszorosan kell levonni a sebzést Suspect


A hozzászólást Akito összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 08 2017, 04:36-kor.
Akito
Akito
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2015. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
27. Boss, második próba - Page 2 Vo36oi8429/850027. Boss, második próba - Page 2 2yjvlht  (8429/8500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Szept. 08 2017, 03:43

The member 'Akito' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
27. Boss, második próba - Page 2 4767249862_5877ffd2ef_s 27. Boss, második próba - Page 2 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
27. Boss, második próba - Page 2 4767250438_224285ea8b_s 27. Boss, második próba - Page 2 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#3 'Római stílusos 6-os' :
27. Boss, második próba - Page 2 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Sakuya on Pént. Szept. 08 2017, 18:17

Minden sikeres. A királynő fájdalmas üvöltéssel kap a szemeihez. (0 Rózsa van rajta)

Parancsnok következik.

Jégkirálynő
Spoiler:
27. Boss, második próba - Page 2 Ice-queen-desktop-background

Határidő: parancsnok 2 nap / játékos 2 nap.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Boss élet:
27. Boss, második próba - Page 2 HpcsikdKiosztott sebzések
Sebzés okozói:
- Jégkirálynő (510)
- Ozirisz (158)
- Rikomono (540)
- Mérgezés (10)
- Hinari 720
- Akito 212
Bosson lévő Buffok/debuffok:
- Nincs

Boss Cselekvések:
Játékos cselekvések:
- Tachi képességaktiválása
- Ozirisz képességaktiválása


Játékos buffok/debuffok:
-Hinari: Sárkányfog rúna (10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el még tart a páncélod); Vikinggyűrű (az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)
-Cearso: Artemisz (Minden körben plusz egyet sebez, maximum +8-ig)
-Ozirisz: Vikinggyűrű (az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)
-Saya: Gyémánt Mellvért (10%-al több sebzés, ami vissza is verődik)
-Chan: Nevelés Kesztyűje (a második kisállat sebzése Cool
-Tachi: Szükség Pajzsa (játékosvédelem); Senzankoo Páncélja (leütésekor 50% eséllyel regenerál legfeljebb 30 páncélt.)
-Rikomono: Razonek Tüskéje (5 mérgezés)
- Ai-Akito Rikomono összevont élet 805.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Halott/kiesett játékosok:
nincs
-------------------------------------------------------------------------------------------
Parancsnok: ?
-------------------------------------------------------------------------------------------
Sorrend:
Hinari (Sebzés: 100, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 4.4 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Cearso (Közelharci sebzés: 1, Távolsági sebzés: 78, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 2.5 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Rikomono (Sebzés: 60 /kés, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 2.5 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Ozirisz (Sebzés: 71, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 2.3 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Akito (Sebzés: 9, Pet sebzés 106, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 2 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
RenAi (Sebzés: 5, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 1.7 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Saya (Közelharci sebzés: 8, Távolsági sebzés: 59, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.6 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Danee (Sebzés: 76, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.2 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Chancery (Sebzés: 7, Pet sebzés 82, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Tachibana Makoto (Sebzés: 64, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő


statok:
Hinari (50. szint): 250/250 HP, 115 páncél, 100/300 CSP
Cearso (35. szint): 250/250 HP, 5 páncél, 175/175 CSP
Rikomono (48. szint): 55/200 HP, 0 páncél, 71/250 CSP
Ozirisz (39. szint): 210/210 HP, 15 páncél, 255/255 CSP
Akito (44. szint): 200/200 HP, 0 páncél, 150/150 CSP
RenAi (40. szint): 550/550 HP, 117 páncél, 110/130 CSP
Saya (29. szint): 140/140 HP, 105 páncél, 115/115 CSP
Danee (33. szint): 185/185 HP, 172 páncél, 190/190 CSP
Chancery (35. szint): 190/190 HP, 60 páncél, 235/235 CSP
Tachibana Makoto (39. szint): 215/215 HP, 235 páncél, 175/175 CSP
”közös tarisznya”:
Hinari:
[T4] 2x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 1x Bossgyengítő Kristály
[T4] 1x Tartós Anti-mob Kristály
[T4] 2x Gyenge Erő Potion

[T3] 5x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 3x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Parancsmester Potion
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T2] 12x Nagy Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 4x Mobszorító Kristály
[T2] 17x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály

[T4] 1x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 2x Keserű Potion
[T2] 2x Gyenge Gyors Ütés Potion
Chan:
1x Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1x Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
3x Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1 Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
1 Mobszorító Kristály (A kiválasztott mob/boss a következő körben nem térhet ki a támadások elől/a következő körben nincs támadás luft, csak a használónál legalább 10 szinttel alacsonyabb mob/bossokon használható.)
10x Mobtépő Kristály (Egyet sebez egy mobba. Amennyiben mobszorító kristály utáni körben használják, a sebzés 100-ra nő. Csak mobok és bossok ellen használható.)


A hozzászólást Sakuya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 08 2017, 19:24-kor.
Sakuya
Sakuya
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2016. May. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Ozirisz on Pént. Szept. 08 2017, 19:18

Akito és a vérnyúl tette a dolgát, a két rózsa elpixeleződött a Jégkirálynő testéről, és a boss életcsíkja is egy fogyott. Néztem a csík fogyását, és magamban fohászkodtam, hogy "ne állj meg" illetve "vörösödjé' má' be" és a hasonló dolgok... de sajnos ez a boss makacsabb, mint gondoltuk. Csak nem akart átesni a piros zónába, viszont egy pillanatra megijedtem, amikor elkezdett üvölteni. Persze, én is üvöltenék, ha egy vérnyúl próbálgatná kikaparni a szemem, de a boss kétlem, hogy megijedne, vagy fájdalmat érezne. Inkább valami sunyiságot sejtettem.
Kicsit megkönnyebbültem. ~Hála az égnek, hogy nem támadott~ Na igen, lehetett volna sokkal, de sokkal rosszabb is. Bár az információink szerint a boss nem tud támadni, ha rózsahiányban szenved, én ennek ellenére ezt nem vettem készpénznek. És igen, elég nagy megkönnyebbülés volt, hogy tényleg nem történt semmi... semmi, aminek érezhető eredménye lenne... de sosem lehet tudni, és most egy random támadás nagyon nem hiányzott volna a csak úgy, főleg Rikonak, akinek még mindig aggasztóan kevés az élete...
- Szép volt! - dícsértem meg a vérnyulas srácot, majd körbenéztem a csapaton.
- Cearso, kérlek lődd a bosst, bármi, amivel a sebzést tudod növelni, jól jön! - mondtam az íjász srácnak. Remélem már nem kell sok, hogy legyőzzük a bosst. Bár, van egy baljós előérzetem, főleg, ahogy a piros zóna felé közelít a Jégkirálynő életcsíkja. És általában ilyenkor szokott egy jól eldugott, sunyi kis szubrutin aktiválódni a boss MI-jében, megkeserítve ezzel a fronton harcolók életét. Úgy meg elég nehéz nyerni, ha valaki folyton odébbviszi a célvonalat...// Cearso jön

_________________
27. Boss, második próba - Page 2 Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
27. Boss, második próba - Page 2 Vo36oi9303/970027. Boss, második próba - Page 2 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Cearso on Pént. Szept. 08 2017, 20:00

Nos. Az idegességem egy csöppet csökkent miután mindenki belépett a boss termébe. Ért támadás mindkét felett rendesen minket is, és őt is. A rengeteg sebzés pedig még mindig nem volt elég.. Egy pillanatra elgondolkoztam... Milyen más eszközt tudna még bevetni... milyen más módszereket használtak az előző fönökök? Nem gondolkozhattam sokat, mert már jöttek is az utasítások.
-Értettem.
Danee információja alapján pontosan tudom, hogy semmi esélyem bármelyik képességemet aktiválnom. Akkor maradnak a tárgyak használatánál. Végignézek a használhatóak listáján
Bossgyengítőt már használtam anno. Akkor bevált. Talán most is sikerülhet. Aktiválom a kristályt a támadások előtt, majd az íjamat a bossra szegezem, és elindítom a támadásokat.


/Bossgyengítő Kristály (A boss 20%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék.) közösből elhasználva, majd két támadás a bossba/

Első sebzés: 78+16=94
Második sebzés: 78+1(Artemis)+16=95
Összesen: 189 sebzés ment a bossba


A hozzászólást Cearso összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 08 2017, 20:09-kor.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
27. Boss, második próba - Page 2 Vo36oi10/590027. Boss, második próba - Page 2 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Szept. 08 2017, 20:00

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
27. Boss, második próba - Page 2 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Cearso on Pént. Szept. 08 2017, 20:00

hupsz... két támadás Rolling Eyes

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
27. Boss, második próba - Page 2 Vo36oi10/590027. Boss, második próba - Page 2 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Szept. 08 2017, 20:00

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
27. Boss, második próba - Page 2 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Sakuya on Pént. Szept. 08 2017, 20:28

Két sikeres támadás szerencsétlenbe, de annyira magához tért, hogy két rózsát magára szedjen.
Parancsnok következik.

Jégkirálynő
Spoiler:
27. Boss, második próba - Page 2 Ice-queen-desktop-background

Határidő: parancsnok 2 nap / játékos 2 nap.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Boss élet:
27. Boss, második próba - Page 2 Hpcsikd


Kiosztott sebzések
Sebzés okozói:
- Jégkirálynő (510)
- Ozirisz (158)
- Rikomono (540)
- Mérgezés (10)
- Hinari 720
- Akito 212
- Cearso 186
Bosson lévő Buffok/debuffok:
- Nincs

Boss Cselekvések:
Játékos cselekvések:
- Tachi képességaktiválása
- Ozirisz képességaktiválása


Játékos buffok/debuffok:
-Hinari: Sárkányfog rúna (10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el még tart a páncélod); Vikinggyűrű (az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)
-Cearso: Artemisz (Minden körben plusz egyet sebez, maximum +8-ig)
-Ozirisz: Vikinggyűrű (az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)
-Saya: Gyémánt Mellvért (10%-al több sebzés, ami vissza is verődik)
-Chan: Nevelés Kesztyűje (a második kisállat sebzése Cool
-Tachi: Szükség Pajzsa (játékosvédelem); Senzankoo Páncélja (leütésekor 50% eséllyel regenerál legfeljebb 30 páncélt.)
-Rikomono: Razonek Tüskéje (5 mérgezés)
- Ai-Akito Rikomono összevont élet 805.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Halott/kiesett játékosok:
nincs
-------------------------------------------------------------------------------------------
Parancsnok: ?
-------------------------------------------------------------------------------------------
Sorrend:
Hinari (Sebzés: 100, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 4.4 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Cearso (Közelharci sebzés: 1, Távolsági sebzés: 78, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 2.5 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Rikomono (Sebzés: 60 /kés, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 2.5 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Ozirisz (Sebzés: 71, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 2.3 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Akito (Sebzés: 9, Pet sebzés 106, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 2 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
RenAi (Sebzés: 5, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 1.7 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Saya (Közelharci sebzés: 8, Távolsági sebzés: 59, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.6 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Danee (Sebzés: 76, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.2 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Chancery (Sebzés: 7, Pet sebzés 82, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő
Tachibana Makoto (Sebzés: 64, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Jégkirálynő


statok:
Hinari (50. szint): 250/250 HP, 115 páncél, 100/300 CSP
Cearso (35. szint): 250/250 HP, 5 páncél, 175/175 CSP
Rikomono (48. szint): 55/200 HP, 0 páncél, 71/250 CSP
Ozirisz (39. szint): 210/210 HP, 15 páncél, 255/255 CSP
Akito (44. szint): 200/200 HP, 0 páncél, 150/150 CSP
RenAi (40. szint): 550/550 HP, 117 páncél, 110/130 CSP
Saya (29. szint): 140/140 HP, 105 páncél, 115/115 CSP
Danee (33. szint): 185/185 HP, 172 páncél, 190/190 CSP
Chancery (35. szint): 190/190 HP, 60 páncél, 235/235 CSP
Tachibana Makoto (39. szint): 215/215 HP, 235 páncél, 175/175 CSP
”közös tarisznya”:
Hinari:
[T4] 2x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 1x Bossgyengítő Kristály
[T4] 1x Tartós Anti-mob Kristály
[T4] 2x Gyenge Erő Potion

[T3] 5x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 3x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 1x Parancsmester Potion
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály

[T2] 12x Nagy Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 4x Mobszorító Kristály
[T2] 17x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion

[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály

[T4] 1x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 2x Keserű Potion
[T2] 2x Gyenge Gyors Ütés Potion
Chan:
1x Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1x Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
3x Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1 Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
1 Mobszorító Kristály (A kiválasztott mob/boss a következő körben nem térhet ki a támadások elől/a következő körben nincs támadás luft, csak a használónál legalább 10 szinttel alacsonyabb mob/bossokon használható.)
10x Mobtépő Kristály (Egyet sebez egy mobba. Amennyiben mobszorító kristály utáni körben használják, a sebzés 100-ra nő. Csak mobok és bossok ellen használható.)
Sakuya
Sakuya
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2016. May. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Ozirisz on Pént. Szept. 08 2017, 20:59

Cearso könnyedén eltalálta a Jégkirálynőt, és hála az égnek az életcsíkja is átesett a vörös zónába. Most aztán már tényleg nem kell hozzá sok, hogy leverjük ezt a bosst. Viszont újra elkezdte gyűjtögetni a rózsákat, amit pedig szintén nem hagyhatunk, főleg a véletlenszerűen kiválasztott támadási formáit figyelembe véve, a véletlenszerűen kiválasztott célpontról pedig nem is beszélve...
Kis elméleti matematika, némi gyors osztás-szorzás, majd Chancery felé fordultam:
- Chan, kérlek először használj el egy Gyenge Gyors Ütés Potiont, majd Álom támadjon amennyit tud, majd Dusttal ha tudjátok, szedjétek le bossról azt a két rózsát! - mondtam az idomár lánynak, aztán kíváncsian vártam a fejleményeket. Valahogy az az érzésem van, hogy minél kevesebb életpontja van a bossnak, annál nehezebben akar elfogyni. Viszont jó hír, hogy idáig nem mutatta jelét, hogy valami sunyiságra készülne. Vagyis vagy nem tartogat meglepetést, vagy csak ügyesen álcázza a valódi ténykedését a Jégkirálynő. Avagy az ördög sosem alszik, csak csukott szemmel gondolkodik...

// Chan következik :3

_________________
27. Boss, második próba - Page 2 Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
27. Boss, második próba - Page 2 Vo36oi9303/970027. Boss, második próba - Page 2 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Chancery on Pént. Szept. 08 2017, 21:15

Kérdőn néztem Álomkelőre, ő hasonlóan kérdőn nézett rám, majd visszafordultunk a csatatér felé, vártunk pár másodpercet, végül nekivetettem hátam a falnak és még a kezemet is leeresztettem. Kicsit fintorogtam, mikor azt láttam, hogy a boss már lassan le is van győzve, mifelénk pedig még csak nem is szagolt sem ő, sem a többiek. Könyörgöm, jégből van... mit kell használni jég ellen?
A Nodachi sebzéséből már láttam is, azóta vártam, hát ha eszébe jutok valakinek, de a jelek szerint ez nem igazán fog ma megesni. Mondjuk egy ilyen magamfajtától ez így is várható. Nincs körülöttem nagy felhajtás, mondjuk nem is hiányzik. A hajamat csavargatva meredtem magam elé, mikor egyszer csak meghallottam mégis a nevemet, és meglepetten pillantottam fel.
-He? -szaladt ki a számon önkéntelenül, ahogy végigpillantottam a helyzeten. Szerencsére életveszélyben senki nem volt, egyedül annak az idegesítő fruskának meredt színesben az élete, akivel kapcsolatban amúgy is azt kívánom, hogy kerüljön tőlem minél távolabbra...
-Várjunk csak, honnan tudod, hogy... -húztam össze a szemöldököm, ahogy Oziriszra, majd Dustra néztem. Senkinek, még a tulajdon céhemnek sem árultam még el a spekulációmat, hogy második harci petté avanzsálódott, és a harc elején meg se szólaltam, nem hogy... ennyire egyértelmű lenne a dolog? Vagy csak én vagyok üldözési mániás...?
Inkább felemeltem a kezem, a kesztyű fehérsége megcsillant egy pillanatra a jégbarlang adta tompa fényben. Álomkelő meg se várt szinte semmit, már robbant is előre, miközben lenyitottam a menüt és megkerestem a potiont. Hezitáltam...
Tüzeskedni szeretnék inkább... gyújtogatni... Elhúztam a szám, ahogy materializálódott kezemben az üvegcse, kinyitottam, de mielőtt a számhoz emeltem volna, mosolyogva odakiáltottam Ozinak, hangomban nem tudtam leplezni némi csalódottságot.
-Én inkább megolvasztanám az asszonyságot pillanatok alatt, de ahogy kívánod... -azzal felhajtottam az italt.
Elég érdekes volt a királynő mellé futni, megkerülni, hogy lehetőleg ne szembe álljak vele és puszta kézzel rácsapni egy jókorát az egyik rózsamotívumára, de mégis végre felemelő érzés volt megmozdulni az eddigi semmitevésből. Álomkelő nem törődött azzal, hogy rózsa vagy nem rózsa, éles karmival igyekezett megkapaszkodni a királynő testén, hogy a legmaximálisabb sebzést vihesse be. Dust pedig szintén kitett magáért, hozzám hasonlóan elsősorban a rózsákat célozva, bár ebben a formájában jobban hasonlított egy kis csipkelődő papagájra, mint fenséges főnixmadárra.


//1 Gyenge Gyors Ütés Poti elhasználva, kaptam +1 támadást.
Első kettő Álom, második kettő én, harmadik kettő Dust. Én és Dust rózsákat ütlegelünk. Ha elfogynak, akkor csak próbáljuk kinyírni.

A második sor hiba, bocsi, azt ne figyeljétek .-.//


A hozzászólást Chancery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 08 2017, 21:16-kor.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
27. Boss, második próba - Page 2 Vo36oi8140/850027. Boss, második próba - Page 2 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Szept. 08 2017, 21:15

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
27. Boss, második próba - Page 2 4766612103_86ee832108_s 27. Boss, második próba - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s 27. Boss, második próba - Page 2 4766610511_dda12706fc_s 27. Boss, második próba - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s 27. Boss, második próba - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s 27. Boss, második próba - Page 2 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
27. Boss, második próba - Page 2 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Sakuya on Szer. Szept. 13 2017, 17:21

Gratulálok! Legyőztétek a 27. bosst!


A 28. szint megnyílt.


Jutalom: minden túlélőnek 40 exp és 1 szabadon elosztható pont. A szükség pajzsa pedig 78 expet kap.

A Boss itemet  sorsolás szerint Saya kapja.
Sakuya
Sakuya
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2016. May. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 27. Boss, második próba

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.