Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Go down

default Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Danee on Vas. Ápr. 02 2017, 14:26

Tessék, letelt fél év, és közelébe se mentem az aréna porondjának.
Nem is volt hát eleddig változás a helyezésemet illetően, fanyar mosollyal állapítottam meg, hogy kihasználom a rendszert, ami szörnyekké tesz minket, és amit legszívesebben elutasítanék, mert lehetővé teszi, hogy a ritka tucat cikk legyen, az erősek pedig tovább mélyíthessék a szakadékot az átlagos képességűek és a megszállottak között.

Tudtam, hogy ha elutasítom, azzal nem érek el semmit, hangom nem ér fel az adminokhoz, és bármennyire elvtelennek is tartom a rendszert, a magam önös szempontjából csupán hátráltatná a bojkottálás az előre jutásom.
Egy unfair verseny leszakadottjainak élmezőnyében voltam, vagy a legyőzhetetlenné tápoltak között a sereghajtó? Már magam sem tudom mire képes a pénzem, de azt tudtam, hogy kell az új meccs, hogy megújítsam a részvételemet a tabellán, akármi is legyen a párbaj végkimenetele,

A kihívható ellenlelek száma már félévvel ezelőtt is jócskán leredukálódott a saját szintemmel egyenrangúak körében, és nem igazán volt vágyam egy undorító szintre tápolt és felszerelt ellenféllel szemben csupán a szerencsébe kapaszkodva a győzelemért indulni. Legutóbbi ellenfelemet hívtam ki, mert tudni akartam, melyikünk erősödött meg jobban azóta és főleg miben.

Danee írta:Kedves Chancery,

Már féléve, hogy elsőként és egyben utoljára összemértük a tudásunkat, erőnket az arénában, szeretném látni mit fejlődtél, és megmérettetni magam veled újra, nem mellesleg, ha nem lépünk, félő, hogy levesznek minket a tabelláról. Szeretném ezt elkerülni, ha lehet, és számítanék a szíves közreműködésedre, amennyiben kérésem nem okoz számotokra különösebb problémát, és egyben jól esne váltani veled pár szót újra.

Tisztelettel:
Danee

Az időpontot nem szabtam meg, de az előkészületeket megtettem azért, külön erre a várható eseményre elkülönítettem pár fontosnak ítélt eszközt a harchoz:

Spoiler:
1db Tartós Specialitás Potion (Három körig +9 speciális képesség pontot ad.)
1db Vörös Bika Potion (Használójának húszas szint felett következő 1 támadása nem fogyaszt cselekvéspontot, egy harcban maximum egyszer használható.)
1db Pet Bódító Méreg
2db Perfekt Frissítő Potion (+15 gyorsaság két körig és +50 HP.)
1db Nagy Potion (+40 HP.)

Danee (33) - HP:185 | F:58 | E:76 | K:36 | GY:56 | S:29 | P:172
Kristálypajzs +1 személy védelem, minden a használóra vagy a védettre irányuló sebzés 2-vel kevesebbet sebez, míg a pajzs szét nem törik

HP: 185/185 PP: 172/172 CSP: 180/180

'Antibody - Passzív':
Immunitás mérgek és méreg-szerű hatások ellen: statpont csökkenés, paralízis, méreg okozta ÉP csökkenés
'SpeedUP! - Aktív':
Variáns1: Shift
Buff:
Gyorsaság és Kitartás növelés a feláldozott Páncélpontok 1/10-nek megfelelő mennyiségben (pl.: 180PP => +18GY, +18K), egyenlő mértékben, max 1,5x-es buff
az összes Páncélpont feláldozásával.
Hatóidő:
Azonnali, 3 nagy körön át
Reuse:
6 kör lehűlés

Variáns2: Burst
Buff:
Gyorsaság növelés a feláldozott Páncélpontok 1/5-nek megfelelő mennyiségben (pl.: 180PP=> 36GY), max 1,5x-es buff
az összes Páncélpont feláldozásával.
Hatóidő:
Azonnali, 6 nagy körön át
Reuse:
6 kör lehűlés

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ Vo36oi7010/7300Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Chancery on Vas. Ápr. 02 2017, 15:09

-Egy merő bukás vagyok...
Mindezt mosolyogva közöltem az előttem elterülő lappal, ami már teljesen tele lett írva. Annyira furcsa látvány, mikor az ember tolla serceg a papíron, ám az írott betűk helyett végül teljesen szabályos, egyforma vonalak rajzolódnak ki, mintha csak gépeltem volna. Nem volt benne semmi fontos, mindössze pár kis szösszenet két kitalált lény kalandjai közül, akikkel mostanában töltöm az időm nagy részét. Hallom a főnixmadár tollait rezegni a hátam mögött, ahogy megrázza magát a tűzből kilépve. Az idő egyre szebb, lassan mind ritkábban kell majd begyújtanom számára a kandallót. Én is végül, továbbra is mosollyal az arcomon, az ablakhoz lépek és kikönyökölök a nyitott keretek között, mélyen magamba szívva a friss szellő illatát.
Ekkor ütötte meg fülem a pittyegés.
-Hát ez meg...? -döntöttem félre a fejem és nyitottam meg, remélve, hogy talán a céh hirdetőtáblájára kirakott kis szövegre érkezett valami válasz, de végül nem. Gyorsan futottam végig kétszeri s a sorokon, majd megfordultam és elnevettem magam.
-Jaj nekem, Danee. Be is kopoghattál volna. -csóválom a fejem, és gyorsan gépelem vissza a választ.


Chancery írta:Szia, Danee,
Csalódást fogok okozni, mert fejlődni, ami a szintet illeti, kicsit sem fejlődtem. Talán a bátorságom szedte össze kicsit magát, bár ezt sem ígérem Very Happy  Viszont köszönöm a figyelmeztetést, el is feledkeztem a tabella újraindításáról. Csak mond az időt, és már repülök is.

Ölel:
Chan-chan


Mire lecsukom a menüt, a szürke macska már kíváncsi és heves tekintettel méreget mögüle a földön ülve, farkát kecsesen a teste köré csavarva.
Boldog volt. És én is egész jó kedvemben voltam. Talán a tavasz, a jó idő, a napsütés...

A később megbeszélt időben, ki tudja, hány levélváltás után, előkészültem, bár ismét figyelmeztettem magam, hogy ideje lenne már karban tartani a készletet. Egy kisebb papírkára felírtam az asztal közepére, hogy ha végzek, és visszatérek, nézzek körül ismét a piacon, nem beszélve a fogyóeszközökre. A céh bankja is megérett egy újabb renoválásra. Egy büszke bólintással nyugtázom, mikor kész vagyok, és hamar elérem a már ismert útvonalon az Aréna helyszínét is, tekintetemmel Danee-t keresve.


Spoiler:
Gyémánt Kesztyű (+23 irányítás, ha az állatidomár támadása nem talál, akkor a támadásának ereje hozzáadódik a következő pet támadáséhoz, maximum egyszer erősödhet egy támadás)
Káosz Mellvért (+35 páncél, mindenki kétszer annyi mellékcselekvést használhat (amennyiben van elég CSP-je), bossokon nem használható ezen képessége.)

- 3x Kis Potion (+20 hp)
- 1x Béna Adrenalin Potion (+1 sebzés, +1 gyorsaság két körig)
- 1x Gyenge Gyengítő Méreg (-2 erő, minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható)
- 5x Rövid Ellenméreg (Az elkövetkezendő 2 körben immúnis vagy a mérgekre, a feléd irányuló sikeres mérgezett támadások azonban ugyanúgy levesznek 1 találatnyi mérget az ellenséges pengéről.)
- 4x Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)

Chancery (34) - HP: 180 | FK: 32 | E: 7 | I: 87 | K: 42 | Gy: 48 | Sp: 36 | P: 60 | CSP: 210

Képik:
Pirokinézis: Egy kör alatt bármit felgyújt, ami éghető (a fa és papír pillanatok alatt tűzzé válik). A lángok eltérítésének mértéke növekedett, de sosem lesz tökéletes. A sebzés mértéke Irányítás+5, egy csata alatt Spec. Pont/2-ször használhatja, egy támadási lehetőségét feláldozva rá.

Possessed by Phoenix: Ellenfelekre nincs hatással, csapattársakat viszont körönként 5 HP-val gyógyít. Ez a mennyiség két szintenként nő 1-el (tehát mondható, hogy minden páros szinten a használó szintjének felével gyógyít). Hatása két vagy három körig tart, lehűlési ideje 4-6 kör (használat módjától függően).

Wildfire: A használó kiválasztja a célpontját, s meggyújtja. A gyulladás megégeti az ellenfelet, majd a lángok, mintha önálló életet élnének, a következő ellenfélre szállnak. Ekkor természetesen az eddig égő ellenfél is lehűl. Ez addig megy, amíg nem érint minden ellenfelet a tűz. Az ugrás kiskörönként megy végbe, a sebzés pedig a használó speciális pontjainak értéke. Lehűlési ideje a bekapcsolástól számítva öt kör.

Rókatündér-tűz: Ehhez a képességhez először mindenképp alkalmazni kell a Pirokinézis-t is valamelyik körben.
Ha ez megtörtént, a használó képes lesz egy kék tűzgömböt idézni maga köré, amely az ellenfélnek csapódva lángba borítja azt. Az égés mértéke 1-ről indul és kiskörönként növekszik egészen addig, amíg
-az égő ellenfél valamilyen módon el nem oltja magát (víz, erre alkalmas kristály/poti, stb.)
-az égés mértéke el nem éri Chan speciális pontjainak értékét (kiskörönként 1-el növekszik), ekkor a tűz magától kialszik.
Lehűlési ideje 3 kör.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ Vo36oi8140/8500Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Danee on Hétf. Ápr. 03 2017, 23:59

- Hát nem bájos? - kérdeztem halkan magamat, ahogy a válasz üzenetet olvasás után bezártam
"Ölel Chan-chan": ez a rész különösen tetszett, de már az üzenet vége is azt sugallta, mintha mi már régóta valamiféle elválaszthatatlan jó barátok lennénk, pedig a valóságban csupán alig pár nap telt el, hogy felhagytam a szólózással, a céh javára.
Tény, hogy régebbről is ismertük egymást, de ez inkább csak  afféle puszta tény volt, sem mint valós és mélyebb ismeretség, azt pedig hogy barátok lennénk, szintén erősnek éreztem volna ilyen laza mód ráhúzni a dolgokra. De aranyos lánynak tűnt, és van saját céhe. Nekem pedig kell egy kis csoportos foglalkozás, kedves emberek között, amolyan rehab, ha úgy tetszik, vissza a pesszimizmus, nihilizmus, fásultság és kiégettség harcmezejéről.

Nem kellett sokat várnom, magamat is megleptem, milyen lelkesen pattanok fel a lelátó első sorából, s integetek bőszen az éppen érkező leányzónak.
Sietve szedtem a lépcsőket, miután tekintetünk találkozott, hogy csakhamar én is odalent találjam magam mellette.
- Hát sziasztok! - hagytam abba az integetést közelebb érvén
- Igazán köszönöm, hogy eljöttetek! Nem is tudom mit mondjak, tényleg köszi, hogy kiálltok velem egy újabb párbajra! Megmentettétek a napot! - lelkendeztem széles mosollyal
- Ah, és a válasz levél, az is, hogy is mondjam, nagyon kedves tőled, tényleg kapok egy ölelést? -
tártam szét a karom kissé pimaszul - Céhvezér-sama - tettem azért még hozzá

- Nos, mivel én hívtalak ki titeket, tiétek a lehetőség, hogy megálmodjátok a terepet -
suhintottam körbe a porondon, mutatva, merre terül majd el köröttünk a képzeletből szőtt táj
- És persze, ha úgy kívánjátok, letilthatjuk az item használatot is.

Végül elküldtem a hivatalos kihívást a panelen.

Danee (Sebzés: 76, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.1 SP kiskörönként.)
Chancery (Sebzés: 7, Pet sebzés 87, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)

Danee (33. szint): 185/185 HP, 172 páncél, 180/180 CSP
Chancery (34. szint): 180/180 HP, 60 páncél, 210/210 CSP

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ Vo36oi7010/7300Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Chancery on Kedd Ápr. 04 2017, 12:57

Egyébként, elnosztalgiáztam kicsit séta közben és még volt is egy pont, ahol lassítottam. Alapvetően elég gyorsan szoktam sétálni; sosem felejtem el, mikor egyenesen rám szólt Jay egy romantikus andalgás közben, hogy lassítsak végre, nevetve. Persze, ez még odakint volt, és innen is kezdődött a gondolatmenet; vajon mi is lehet most kint a helyzet. Anyukámék talán még mindig dühösek azért, amiért fejemre tettem ezt a fura sisakot. Vajon azok, akiknek semmi közük nincs a játékhoz, már rég elfelejtették volna, hogy rengeteg ember idebent ragadt egy virtuális valóságban? Felnézek a kéklő égre és mély levegőt veszek.
Tulajdonképpen, már sokkal jobban érzem magam idebent, mint ahogy kint tenném ugyanezt. Ha most levennék rólam a sisakot és véget érne a játék, félnék. Reszketnék, sírnék, pánikba esnék...
~Hé. Megváratod a lovagod!~
-Miféle lovagom? -döntöm félre a fejem kérdőn, majd csak hamar kapcsolok és jót nevetek, folytatva az utat.

Amióta Aincradban élek, mintha nem lennék olyan vaksi és süket, mint odakint a valóságban; és ez alatt nem csak azt értem, hogy láthatok akár szemüveg nélkül is. Danee integetését egyből észreveszem és válaszolok rá, míg odakint ugyanez a procedúra beletelt volna vagy fél percbe, sőt, lehet addigra már elém is toppant volna, én meg ijedtemben hátraesek. Itt viszont pont ellenkezőleg.
-Szia! -mosolygok, mikor közelebb ér, Álom pedig a jelek szerint igen csak értékeli, hogy őt is számba vették és a köszöntés két személynek szólt. Én hallgatom tovább a srácot, kissé talán elpirulva, és egy könnyed legyintéssel válaszolok csak neki. -Jaj, hagyjad. természetes.
Az ölelés említésére, amiről szinte el is feledkeztem, hisz nálam amúgy is elég természetes az ilyesmi, mindenkinek írom, sőt, nem csak Jay-t tisztelem meg a "drágám" kifejezéssel (vagyis, ő inkább a "kicsim", hogy jelezzem, mégis csak különleges), a lényeg, hogy elsőre meglepődök, majd elnevetem magam, és kitárom a kezeimet, hogy megadjam azt a bizonyos ölelést.
-Jaj nekem, te... -ingatom a fejem közben némi paskolás után, majd fejemet ingatva próbálok úrrá lenni a jókedvemen, mikor szétrebbenünk. Csak hamar végre a párbajra terelődik a szó, elgondolkodva nézek végig a terepen. -Nem én választottam a legutóbb is? -kérdezem kissé összehúzott szemöldökkel, végül vállat vonok. -De rendben, ha ragaszkodsz hozzá.
Ötletem ugyanis van, kettő is. Ebből az egyik inkább nekem, a másik talán inkább neki kedvezne. Ámbár az utóbbi olyan, amit egy nagyobb volumenű harchoz lehetne inkább passzoltatni, így marad az első verzió, amit egy gonosz mosollyal nyugtázok magamban.
-Maradjanak csak az itemek. -intek a kezemmel párszor, miközben elfogadtam a kihívást és elkezdtem eszközölni a beállításokon a terepet illetően. -Igazából, harcolni azt viszont elkeztem komolyabban tanulni, és úgy nem lehet gyakorolni, ha engedményem van. Az itemhasználatra is oda kell figyeljek most már Smile -mosolygok, bár tudom, hogy a harc szempontját nézve ezzel elég sok információt árultam el. Nem bánom. Ez most úgyis egy gyakorlás lesz ismét a számomra, nem pedig életre menő küzdelem.
Majd, miután minden kész, Daneera mosolygok. -Akkor sok szerencsét. - és belépek az Aréna területére.

Az Aréna tűzforró, mint egy katlanban, ami engem is megizzaszt, de talán egy kicsit kevésbé, mint Danee-t, ám egyébként bírható hosszú távon is, szimplán csak kellemetlen. A meleg elsősorban a lávatengertől származik, ami a sziklák alatt hömpölyög, de a járható szilárd terület olyan hatalmas, hogy nagyon nehéz lesz leesni róla, ha valaki nagyon azt akar; egyébként is tettem be annyi könnyítést, hogy a perem kissé magasabban van, mint a többi rész, valódi aréna-hatást kölcsönözve a dolognak. Itt-ott egy nagyobb szikla tarkítja a terepet, hogy lehessen lesből támadni vagy menedék mögé bújni, amíg szét nem töri valaki őket, két oldalt pedig egy-egy, hurokba forduló ösvény díszíti még, alkotva vele apróbb láva-pocsolyákat is magunk közé.
(A hatalmas gépezet a háttérben itt most nem létezik.)
Mire Danee bejön, én már elbújtam, És igyekszem lopakodva, rejtőzködve becserkészni, mikor közelebb jön. Bár a Bottal ügyesebb vagyok, most mégis inkább a kesztyűt választottam, hogy alkalomadtán Álom plusz sebzést szerezhessen, ha túl béna lennék. Az első roham nem is várat sokat magára, miután Danee kigyönyörködte magát a látványban; egyik oldalról a macska, a másik oldalról én, ökölbe szorított kézzel, szaladunk felé. Reménykedem a Lopakodás és társainak sikerében, de Danee Észlelése ehhez túl nagy, így ennyit a meglepetésről.


Első kocka Álom, második én.
Na, az SP rendszer meg akkor most fogom kitanulni, el is feledkeztem róla Very Happy

180/180, 60/60, 176/210


A hozzászólást Chancery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 12 2017, 19:55-kor.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ Vo36oi8140/8500Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Ápr. 04 2017, 12:57

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 4766609959_af0c0eb7c7_s Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Danee on Kedd Ápr. 11 2017, 08:10

Mit ne mondjak, nagyon jó lesett ezt a kis potya ölelés, annál is inkább mert Miuval mostanában sajna sikerült igen csak elhidegülnünk egymástól. Hónapok óta nem írtunk még csak rá se a másikra. Annyit tudtam, hogy él. És ennyi. Reméltem, hogy boldogul. De ez az ő választása volt, nem az enyém, én csak tovább léptem látva a dolgok folyását.

- De, azt hiszem tényleg te, viszont te vagy a kihívott, téged illet a jog! - öszintén szólva, nem volt igazán fantáziám most a tereprendezéshez, szívesen hárítottam rá Chanra ezt a feladatot.
- Rendben, maradjanak, és neked is hasonlóan sok szerencsét! -
hajoltam meg mosolyogva, de tiszteletteljesen.

A látvány legenyhébb szóval is meglepett: azt hittem valami baráti kis fás-bokros, esetleg némileg sziklás tájra varázsol minket.
De nem. Amíg én a látványban káprázó szemekkel forgolódtam körbe-körbe, ellentmondást nem tűrő erővel és intenzitással csapott meg a hőség, úgy, hogy levegőt alig kaptam elsőre.

- Nem mondtad, hogy szaunázni vágysz!
- vontam ki a kardom, most hogy sikerült szem elől tésztenem kettejüket.
A tomboló hőségben egyetlen mentsvárnak most csak a mindig hóval borított szélekkel virító kristálypajzsom volt, azzal igyekeztem felfogni a nem is olyan távol a magasba köpött lávabuborékok ostromló hevét.

Ellenfél hiányában a hallásomra, látásomra, és úgy általában a megérzésemre kellett támaszkodom. A lángtengerben fel se tűnt volna, ha Chan elsüti a képességei egyikét, óvatosan forogtam körbe, megadva neki ily módon a kezdeményezés lehetőségét, bármelyikünk is legyen máskülönben a gyorsabb.

Így szúrtam ki a Chan-chant, fordultam is felé rögtön védekezésre emelt pajzzsal, de így is sikerült a kesztyűs kezeivel megtalálni a rést a védelmemen. Arra még csak nem is gondoltam, hogy a másik irányból...

A nagymacska súlyától hemperedtem oldalra a hamuval teli talajon, gyors pillantást vetettem az értékeimen, majd némiképp megnyugodva a látottakon előhúztam feltápászkodás közben az egyik potionöm.

Mivel a petek jószerivel támadhatatlanok voltak, nagyon nem volt min gondolkoznom, fogcsikorgatva vetettem rá magam a lányra, remélve, hogy pajzzsal, karddal elsodorhatom, netán meg is sebezhetem.


//Használok egy: Tartós Specialitás Potion (Három körig +9 speciális képesség pontot ad.)
//a spec képességre dobás az ozi-féle kódban rosszul szerepelt, mert nem azonos a spec.pontunk, így nekem min. 4 -et, neked 3-at kellene dobni sikerhez, ez most a következő 3 kör erejéig megfordul a potion hatására

185/185 HP, 78 páncél, 130/180 CSP

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ Vo36oi7010/7300Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Ápr. 11 2017, 08:10

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Chancery on Szer. Ápr. 12 2017, 23:08

Egy gond van azzal, mikor ilyen jól sikerül az első támadásunk: rendszerint ilyenkor a harc további menete válik olyanná, ami nekünk nem épp a legkedvezőbb.
Annak örültem nagyon a szikla mögül leskelődve, hogy Danee-t sikerült alaposan meglepnem a helyszínválasztással. Kevés ember akad, aki képes elviselni azt a forróságot, amit én, főleg a hasonló korú férfiak között. Jay is mennyiszer forgatta a szemét, mikor a fürdésem után ment be a fürdőszobába, és szinte köhögve jött ki, hogy hogy vagyok képes ekkora forróságban megmaradni.
Bár a játékban kicsit másmilyenek az érzékeink, remélem, a srácot eléggé zavarni fogja a hőmérséklet, hogy ne tudjon koncentrálni. Nem épp a legnemesebb húzás, de aki gyengébb, mint az átlag, annak meg kell ragadnia minden lehetőséget ahhoz, hogy győzhessen.
Álomkelő fürgén odébb ugrik, amint bevitte karmaival a csapást, miután Danee elsősorban rám figyelt, én pedig az arcához hajolva mosolyogtam egyet.
-Úgyis ideje nekikezdeni a nyári test formálásának. -kacsintottam. Ezzel egy időben valami az agyam mélyén szinte felvisított, hogy hogy viselkedhetek így. Mi ez az érzés, ami eltölt, mitől vagy ennyire önbizalommal teli? Ellököm magam a sráctól, de nem elég gyorsan, kardjának éle végighasít a karomon, akár egy nagyobb macska karma, és vöröslő pixelek halmaza tűnik el a levegőbe egy pillanat alatt. A páncélcsík egy sóhajjal üresedik is ki, már-már megijedek, hogy a sebzés akkora mértéket öltött, hogy ezzel az egy rohamával el is intézett, de szerencsére nem. Kevés, de némi tartalék még maradt. Ideje lenne tankosabb felépítésre váltani lassan, ahogy egy jó idomárhoz illik.
-Szép! -csúszott ki számon a dicséret, őszintén, majd kuncogva odébb táncoltam, messzebbre, hogy ne érhessen el se karddal, se pajzzsal, és roham esetén is félre tudjak ugrani. Mivel nekem most csak a kesztyűim vannak, minél közelebb kéne kerüljek hozzá, a kard hatótávján belülre, hogy a sorozatos ütéseimmel hamar leehessem legalább a páncélját, ami a közel százas sebzésünk ellenére még mindig rajta csillog, ellentétben velem. Visszagondolok a Hinarival való küzdelem főbb pontjaira, ám ott bottal álltam ki ellene, a kesztyűvel végül nem, pedig a legtöbb statot és egy jó képességet egyenlőre ez ad meg a számomra. Ezen kívül azt is jó lenne tudni, mit ivott meg Danee, mert ha egy védelmet vagy támadás növelő itókát, akkor jobb lenne most nem forszírozni a közelharcot.
-A pajzs szélén az a jég, az hűsít egyébként? -mosolygok rá kedvesen, érdeklődve, miközben a macska, kihasználva remélhetőleg az elterelő hadműveletem, hátulról támad szinte a földre lapulva, teljes sebességgel. Én először megvárom a választ, most nem teszek semmit. Tartalékoljuk későbbre az erőt.


/Most csak Álom támad/

164/180, 0/60, 142/210

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ Vo36oi8140/8500Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Ápr. 12 2017, 23:08

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Danee on Hétf. Ápr. 17 2017, 18:24

Az idomárokat nem szabad lebecsülni, ezt már számtalanszor megtanították nekem a múlt összecsapásai, de hogy Chan-chama egy gyémánt keménységű kesztyűvel üssön át a védelmem résén, azt nem láttam jönni. Összehangoltan, ahogy azt kell, Álom a vadmacska óramű pontossággal landolt rajtam, ha még egy kicsit ügyesebbek, Álom súlya még talán arra is jó lehetett volna, hogy  rögtön magával rántson a földre, de számítottam az ilyesmire. Meglepetés ide vagy oda, a kard hosszával nem lehet versenyezni, és ha közelharcba akarsz bonyolódni, számolnod kell azzal, hogy a védekezésre esélyed se lesz, hacsak nem sorozol szünet nélkül, nem hagyva alkalmat nekem, kibújni a túl közeli távból.
- Meghiszem azt, rögtön formába is váglak, csak ne lenne ez a égető forróság! - osztottam ki egy vágást búcsúzóul egy esetlen suhintás keretében, mert már azt kellett néznem, hogy a szalagosra hasított páncélban merre zuhanok épp Álommal a hátamon.
Nem éreztem a lötty hatását, és igazából időm se volt, ellenőrizni, hat-e igazán vagy sem, bíznom kellett hát, hogy az első lépés sikerült.
Chant láthatóan nem viselte meg túlságosan a csörténk, mert maradt ideje kérdezni is. Nem álltam éppen rosszul, az életcsíkom még érintetlen volt, de ez egy tanktól el is várható, azonban tudtam, hogy Álom nem marad távol a következő rohammal, mégis, úgy voltam vele, még megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy választ adjak a kérdésre:
- Ez a legtisztább hó, amit valaha láttál - nyaltam le a pajzs szélét - még szép, hogy hűsít, jégkásának is elmenne egy kis szörppel!
Vicc ide vagy oda, Álom érkezett, ahogy sejtettem, és a pajzsom nem csak a forrósággal szemben véd: az éles karmokat villantó mancsok alá húztam, s úgy röpítettem tovább a nagy macskát a saját lendületével egyetlen félfordulattal, akár ha tálcán szolgálnám fel egy banketten
- Burst! - meg se vártam, hogy földet érjen, a itt volt az ideje megmérettetni magam és új tudásom, ha sikerül, pillanatokon belül átizzik majd áttetszővé válva elillan rólam minden vértem  a pajzzsal együtt, megszabadítva a forróság egy részétől, és új erőt adva az izmoknak, már ha hiszünk az ilyesmiben.
Akárhogy is történik, az a néhány szempillantásnyi idő, míg újra összeszedik magukat, elég kell legyen nekem, hogy pár magabiztos lépéssel elfogyasszam a kettőnk között tátongó távolságot, és egy határozott mozdulattal csapást is mérjek a mellkasa felé a kardom élével.

//első kocka támadás, a római kocka képességre (SpeedUP! - Burst) - min.3 kell a sikerhez poti miatt
(Ha a képesség sikeres a PP-m nullázódik, a gyorsaság 6 körre 71-re nő)

Képi nélkül: 185/185 HP, 78 páncél, 81/180 CSP 1,2 SP
Aktív képinél: 185/185 HP, 0 páncél, 81/180 CSP 1,5 SP

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ Vo36oi7010/7300Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Ápr. 17 2017, 18:24

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Chancery on Kedd Ápr. 18 2017, 16:38

-Jobb kedvelem a zsírégetést, mint a vagdosást. Az emos korszakom már elmúlt. -vágok vissza, legalábbis szavakkal, mert ezalatt a pár másodperc alatt is rengeteget figyelhettem meg. Egyrészt: ne dumáljak, mert akkor úgy járok, mint az imént, és az életcsíkom immár színt váltott hála annak, hogy Danee, még ha csak éppen hogy is a kardja hegyével, de eltalált, mert figyelmetlenül talán egy tizedmásodperccel később ugrottam arrébb, és bizony bár nem vagyok egy formás egyed, azért a mellkasom nem annyira lapos, mint ami az ilyen párbajok során jól jönne.
Másrészt: ha csak Álom támad, az nem olyan hatékony, mint mikor mi tesszük egyszerre, két irányból. Most ugyanis, hogy csak a macskára hagytam a harc támadási részét, szegényem úgy repült arrébb, mintha szárnyakat akarna növeszteni, még el is eresztett egy vékony, sipító nyávogás-félét. A vadmacskák nem nagyon szoktak nyávogni a vadonban, és Álom is elég ritkán nyitja ki fizikailag is a száját - az evésen kívül. Még fel is szisszenek a hang hallatán, amiben egyszerre volt fájdalom, düh és csalódottság. Ahogy ismerem, ezek után kétszeres erőkkel fog Danee-nak rohamozni, ami vagy beválik, vagy pont ellenkezőleg, a túlzott erőbevitel miatt kiszámíthatóvá válik, és Danee könnyűszerrel kikerüli.
-A jégkása nagyon jó. -mikor egy pillanatra lecsendesül minden, ahogy összeszedjük magunkat, alkalmam nyílik megcsodálni az olvadó hó mégis rettenthetetlen csodáját, és hogy őszinte legyek, a látvány, ahogy Danee lenyalja a pajzsa szélét, na attól a hátamon fut végig a hideg és még el is fordulok. Az a pajzs innen elég élesnek tűnik, csoda, hogy nem okoz magának is sérülést azzal, hogy elvágja vele a nyelvét... Én pedig nem igazán kedvelem mások vérének látványát, még szerencse, hogy itt ebben nem lesz részem baj esetén sem. -Csak le ne fagyjon az agyad tőle! Addig is, ideje a következő körnek.
Egy elszánt mosoly, pedig a lelkem már kevésbé az. Kicsit megigazítom a kesztyűm, és már nyúlnék az első tárgyam felé, mikor különös dologra leszek figyelmes. Ezeket az ébenfekete, már-már csillogó tollakat nagyon rég nem láttam, és ha megjelentek, az azt jelenti, hogy Álomkelő nagyon dühös lett a repülése miatt. A tollak úgy kavarognak a levegőben, ahogy közelít lassan, kimérten, mintha apró forgószelek kapták volna fel őket, és nem tudni, honnan jönnek elő újabbak és újabbak, de mintha egyre több, egyre sűrűbb csoportokban közelednének.
Egyszer csak két csoport megmerevedik, élessé válik, mint a kés pengéje, és Danee felé röppennek, elképesztő sebességgel, a céllal, hogy szanaszét kaszabolják a maradék páncélpontját. A tollak maradékának felhőjéből Álom ugrik elő kimeresztett karmokkal, villogó, éles fogakkal, a szemein látni, hogy már semmi nem érdekli, csak a győzelem. Én szó szerint megijedek a látványtól, a kisugárzástól, amit nyújt, és emiatt csak egy másodperc múlva jut eszembe; hát persze. A vértemnek hála még így is el tudom törni a kristályt, ha akarom, mert belefér.
Kihasználom hát a képességet és széttörök egy Gyógyító Kristályt. Bár a Phoenix már egy hajszállal hatékonyabb lenne, annak viszont nem biztos a működése, majd legközelebbi körben próbálom meg bekapcsolni. Mivel a mellékcselekvéseim ezzel elfogytak, amíg a tollak sűrűje talán elveszi a figyelmét, megrohamozom Danee-t, hogy egy jó nagyot belevághassak ököllel bármijébe, amit eltalálok.


Naszóval:
Káosz Mellvért használva, két mellékcselekvés is lőve.
-1 Gyógyító Kristály, 3*15-öt gyógyít, 1/3
Álom: Dark Wing - Attack. Ha talál, akkor akkor az Irányítás harmadával sebez, 29-el.
Majd két támadás, első kocka Álom, második én.

103/180, 0/60, 74/210

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ Vo36oi8140/8500Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Ápr. 18 2017, 16:38

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 4766610511_dda12706fc_s Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 4767242330_2db9f185a1_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Danee on Kedd Ápr. 25 2017, 01:52

- Ahf nehfog lefahni, fhak a nelvem hedhe - próbálnék visszafeleselni, de a pajzs széléhez fagyott nyelvvel nehéz lesz értelmesen beszélni, mert hát a második nyalintásra megragadta az ebadta, s most nem engedni, hanem hát igen csak FHÁÁÁJ mikor elszakítani akarnám tőle.
- Elhnéhzéht, megthuszoht a khadom, nhem akhatam meghszebeszíteni kiszkedhedhet, bech szó! - rántottam vissza a kardom, mielőtt túlságosan odakapna a serpenyőben az ebédre készített három tojásos rántott pengém - Uhgthíznél thöbbszöl

Aztán már csak azt láttam, hogy tollak kavarognak szembe, nem is akármilyenek, hanem feketék, mint a szén. Be is ugrott, hogy ez biztos Álomnak a támadás kivédő trükkje lehet, akkor meg nem is kell megijedni nagyon, csak ráduplázni, azt csókolom, túl is vagyunk rajta.

Azt hiszem már késő volt, amikor rájöttem, hogy ez valami más: a tollak talán stimmelnek, de azok emlékeim szerint nem vettek célba és röppentek felém. A képességem besült, a páncél, sisak, pajzs még mindig rajtam virítottak, és talán soha nem éreztem még nagyobb szükségét nekik, mint most, amikor úgy csapódtak belém a varázsosan mozgó tollak, akár csak valamely jól kifent törők lennének. Vagy talán azok is voltak, csak épp illúzió alakíthatta őket madártollakká, de képzelgés ide vagy oda, csak úgy záporoztak rám, és éreztem, ahogy a vértem egyre több helyen adja meg magát.

A nagy pánikban sikerült lerántanom a nyelvem hegyéről a pajzsot, hogy még időben magam elé húzhassam, de az se tartott ki soká. Olyan szépen visító, csikorgó hangot hallatva múlt ki és robbant szilánkjaira a másik pillanatban még éppen csak bepókhálósodott.

Na én sem voltam azért rest, egyben maradt kardomat szorongatva vártam kettejüket, s a tollak után rögtön érkezett  Álom is, de már nem volt pajzs, amivel félrecsapjam, azt elvitték a tollak, végig is szántotta a vállamat, felkaromat rendesen, istenesen, mindkét oldalt.
Borultam, ezúttal hátra, a hátamra, lábam a levegőbe, már taszítottam is tovább a vadmacst talpal, térdel, ahogy értem, aztán továbbgördültem a vállamon, mire felnézek már Chancery ökle sújt le. Vagyis épp fel, állasat, de elcsúszott az ütés, talán nem is fejre ment volna. Az ütés ereje megint földre visz.

Már szédülök, a kard hegye a földbe szalad, ahogy mankóként támaszkodok rá, míg csak féltérdre nem emelkedem
- A teringettét - morgok, ahogy a sisakom rozsdás pernye felhőjébe belekap a szél és az utolsó makacs fémlemezkék is elmállnak az arcom elöl
De a kard kitart, akár a haj, épp csak nem lobog, ám annál inkább fénylik. Harapós kedvében van, a napsugarak szinte megcsikordulnak rajta, ahogy kirántom a földből a hegyét, s döfésre emelem a pengét.
Az övemre erősített Vörös Bika nyakát metszem el elsőként, tartalma egyetlen nyeléssel távozik a gyomrom irányába.
- No, megállj csak! - idézem a farkast, s tűrném fel az ingujjamat, de a valóságban csak fordulok a lány után, még mindig féltérden, ellököm magam a földtől, megtoldom egy-két-három lépéssel, karom egyetlen határozott erőteljes döféssel igyekszik revansot venni

//1 Vörös Bika Potion használat + 1 támadás Chanra
142/185 HP, 0 páncél, 65/180 CSP 1,3 SP

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ Vo36oi7010/7300Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Ápr. 25 2017, 01:52

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Chancery on Szer. Ápr. 26 2017, 12:01

A látvány, így utólag értelmezve, szinte leblokkolt, olyan hihetetlen és számomra gyönyörű volt. Álom egy dühös, ám könnyedebb fújtatással fordul meg, miután földet ért kecsesen a támadást követően, én pedig, látva Danee hátraröppenését a rögtönzött ütésem után, a szám elé kapom a kezeimet. A macskafülek is mintha lekonyulnának kicsit a szégyen érzésétől, ami átvillan rajtam, és aggódó szemmel nézek a földről lassan önmagát felkaparó srácra.
-Jaj nekem, bocs. Minden rendben?
~Harcolunk, te sükebóka! Jól van, ne aggódj!~ -pirít rám Álom a fejemben, nem takarva gondolatait Danee elől sem. Az emlékeztetése mondjuk arra megfelelő volt, hogy hátrébb lépjek pár lépést, megigazítva közben a kesztyűt. Mindig félek, hogy leesik a kezemről, és bár itt biztos nem esne baja akkor se, ha a lávában toccsanna, azért nem kockáztatok. Főleg, hogy le sem eshet, hacsak nem egy Harcművésszel állok szemben, aki kiverheti a kezemből. Vagy kiverheti a többi kaszt is? Atyaég, ennek még sosem jártam utána...
Megint elkalandozott a figyelmem! A mondat is egész ismerős volt, és valahol az elmémben már fel is hangzott tradícionális orosz nyelven, ahogy anyám emlegette mindig nevetve, hogy még ő is így látta kicsi korában videokazettán. Ez lehetett az oka annak, hogy mire észleltem a felém röppenő pengét és végén az embert, már késő volt félreugrani, és csak a szerencsének volt köszönhető, hogy nem tőből lett levágva a kezem, csak egy szép, íves, piros csík jelent meg végig a karom hosszán. Olyan szépen bekaptam ezt a sebzést, hogy te-jó-ég, hogy lehettem ekkora barom.
~A koncentrációdon még sokat kell csiszolni!~ -hallottam ismét Álmot, de olyan volt, mintha csak messziről szólt volna hozzám, pedig ezalatt el is suhant mellettem, mint egy valóságos gyorsvonat, és egyenesen Danee-ra vetette magát kimeresztett karmokkal, hogy leszedje őt rólam. Én a kardot próbáltam félresöpörni valahogy, majd egy félfordulattal igyekeztem kikerülni, ökölbe szorított kézzel a levegőt csapkodva, hát ha még el is találom bónuszként; jó lenne. Az életcsíkom ismét vészesen lekúszott, de legalább már könnyedén látom a sebzés mértékét. Kevesebb, mint a mienk, vagy akár csak Álomé, de lényegesen kevesebb lehet az élet- és páncélpontom, tehát tényleg erre kéne egy kicsit gyúrnom a jövőben, ha túl akarok élni; és szeretnék még pár győztes meccset, nem csak veszteset. Mert hogy ezt is el fogom veszíteni, az már tutibiztos, ha nem figyelek eléggé.
-Úgy látom, hozzászoktál a meleghez. -lihegek, mikor végre kicsit eltávolodtunk egymástól. -Én viszont fázok. Nem gond, ha feljebb csavarom kicsit a hőfokot?
Mivel már támadtam, tudtam, hogy a Pirokinézis, amivel eléggé meg tudnám égetni és talán még nyerhetnék is, ha Álom is betalál, már nem használható. Túl gyorsan mozogtam és nem gondolkodtam, ismét. A Rókatündér-tüzet már az elején be kellett volna vennem, mivel itt nincs semmi, amivel eolthatná, de bolond voltam és ez nem jutott eszembe időben. A Phoenix már nem mentene meg akkor sem, ha azonnal gyógyítana rajtam valamennyit, Danee viszont ismét eltalálna, marad tehát a Futótűz, ami bár több ellenfél ellen hasznos inkább, most egy ellen is megteszi. Ha sikerül.


Képesség: Wildfire. Ha siker, akkor röppen feléd a tűz 36 sebzéssel.
Támadás, első kocka Álom, második én.
Gyógyító Kristály, 3*15-öt gyógyít, 2/3

42/180, 0/60, 23/210

Edit: Oké... hozom a formám XD Kritikus részeknél a kocka nem szeret >.>


A hozzászólást Chancery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 26 2017, 12:02-kor.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ Vo36oi8140/8500Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Ápr. 26 2017, 12:01

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 4767251444_0f76bf2817_s Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Danee on Szomb. Ápr. 29 2017, 21:35

- Nekem? - nézek kissé bosszúsan a lányra. Hogy kérdezhet ilyet, hiszen Álomkelő épp az imént szántott végig rajtam a karmaival, a vörös karomnyomok még még mindig ott lüktetnek, és fognak is, míg a meccsnek vége nem szakad.
- Semmi bajom - sepertem le sebes karomról a magasból ránk hulló pernyét. A dac mondatta velem, a sértett dac és az értetlenség, az elmaradt fejcsóválás, hiába ismerem most már sokkal jobban Chant, az ilyen kérdésnek nincs helye egy párbajban
- Inkább a saját sebeid miatt aggódj! Te is elég siralmasan festesz - valamiért folyton a maga elé emelt karját, kezeit sikerült találtam el, annak ellenére, hogy nem állt szándékomban harcképtelenné tenni, sokkal inkább a felsőtestét, semmint a végtagokat igyekeztem eltalálni

- És a közelharci tudásodon, mert egyelőre még én vagyok a pontosabb - alig érek a mondat végére, már ugranom is kell félre a macska elől, tényleg csak a mázlin múlott, hogy ezúttal megúsztam a karmait, aztán rögvest Chan kesztyűs öklei villannak előttem, hogy hamarjában azt se tudjam, hogy hajoljak el az ütések elől. De amíg a kard nálam van, addig nem teszi jól ha sokáig pengetávon belül marad, mert elég csak az élesebbik felével átölelnem hátulról, a hátát vagy deréktájon és vége van.

Talán érzi is a veszélyt, mert kitáncol:
- Ehhez a meleghez képtelenség hozzászokni, és most már pajzsom sincs, ami enyhet adjon - töröltem le a kézfejemmel a verejtéket a homlokomról. Hiába, a vért elvesztése okozta könnyebbség a hőséggel szemben nem tartott sokáig.
- Hogy lehet még ebben a pokolban is fázni? Ráadásul alig kapsz levegőt, innen látom!

Chanról már az előző párbajunknál megtanultam, hogy tüzes kislány, a szó rosszabbik értelmében, és nem jó beleállni a lángfakasztó trükkjeibe, így aztán mikor megláttam, hogy sercen a szikra a kesztyűs ujjai alól, hirtelen a világ legjobb gumiembere vált belőlem, ahogy derékból előre hajolva igyekeztem kitérni a lángcsóva elől. Szinte éreztem, ahogy a derekam, s a gerincem belereccsen.
- Legyen ebből elég, kiszáradtam! - s ahogy vöröses, sárgás lángnyelvek elenyésztek fölöttem, megpörkölve az üstökömet, Álomkelő utánozva, akár egy vadállat, fel se egyenesedve egészen, futottam neki szegény lánynak, s igyekeztem rávetetni magam teljes testsúllyal

//fegyver nélküli támadás (60as erő)
142/185 HP, 0 páncél, 32/180 CSP 1,4 SP

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ Vo36oi7010/7300Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Ápr. 29 2017, 21:35

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Chancery on Vas. Ápr. 30 2017, 18:46

Álomnak igaza volt ismét, sőt, maga Danee is rávilágított egy hibámra, amit szinte azonnal alaposan meg is jegyeztem magamnak. Ezalatt is kicsit elcsodálkozom, hogy milyen ügyesen mozog ismét a hőség ellenére is, és olyan könnyedén kerüli ki Álmot, mint egy menyét, aki épp elkerülte a kígyó marását. Álom, ahogy földet ér, karmaival a földet szántja, ahogy megfordul hevesen és már szalad is visszafelé, de Danee sem rest. Míg én pislogok nagyokat, hogy miért sülhetett be a tűz, és káromkodok egy sort, mérgemből egy hatalmas ütés térít ki.
A hátamon csúszva egészen egy szikláig utazok, kissé szédelegve. A rendszer sípol egyet, nekem pedig oda se kell néznem az eredményre. Bár a kristály gyógyított esés közben még egyet, 3 HP híján Danee győzött így is, ezen kívül a csíkja is még elég szépen ragyogott, ellentétben az én üres tégelyemmel. Álomkelő, amint vége a csatának, rohamból ügetésre vált, és mellém szegődik, tüntetőleg hátat fordítva mind a kettőnknek.
-Aauu... -mozgatom meg a tagjaimat. A hőség enyhébbé válik, majd az Aréna felveszi eredeti alakját, a nagy semmit. Mégis mosolyogva kelek fel a földről és végzek pár karkörzést, ahogy lassan Danee felé lépdelek.
-Hát, igazad lehet, nem vagyok valami pontos. Meg tankos. Te jó ég, mennyi páncélod van neked? -nevetek fel. Persze költői kérdésnek szánom, ilyen információkat általában nem szokás megosztani már csak puszta taktikából sem. Mikor odaérek, barátian nyújtom felé a kezem. -Gratulálok. Megint szép volt. Legközelebb majd én hívlak ki, ha már van esélyem is ellened Very Happy
~Kerekerdőben sohanapján, ha így folytatod...~ -jegyzi meg Álom halkan, már-már mint háttérzajként, miközben duzzogva nyalogatja a bundáját, majd el is terül és a hátsó lábát felemelve tisztálkodik tovább nem is zavartatva, mint egy igazi macska. Én kicsit elfintorodom szégyenemben és félrenézek. Istenkém, most mennyi tonhalamba fog kerülni ez a vereség vajon?

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ Vo36oi8140/8500Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Danee on Szomb. Május 06 2017, 13:36

Ütközés fejtetővel előre, akár egy bika, nem törődve a következményekkel, mint a szédülés és fejfájás, arról nem is beszélve, hogy ha elvétettem volna a célt, akkor most én lennék ott valahol a szikla tövében arccal a földbe ágyazódva, hamuval teli szájjal.
De az ütközés maga lelassított, nem repültem messzire, épp csak átbucskáztam a saját vállam fölött párszor.
Háton fekve, kinyúlva kerestem a macskát és a leányzót a nyakamat tekergetve. A vadmacs épp felém ügetett, ami több mint valószínű, hogy a véget fogja jelenteni, de Chancery látszólag élettelenül kókadt fejjel rogyott össze a szikla tövében.

Csak aztán harsogott fel az értesítő, miszerint vége a küzdelemnek. Álomkelő lassított, Chan is megmozdult, ideje volt nekem is felkelnem az idő közben elpárolgott katlan volt-nincs hamujából.
Az illem azt diktálta volna, hogy a nő segítségére siessek, de mire feltápászkodtam már ő is lábon volt.
- Bocsánat, és köszönöm, a meccset is! - a kardot visszaengedtem a hüvelyébe, a harc közben eltűnt páncélzatom pedig akár egy káprázat, halovány áttetsző vonalakból újra a régi önmagává vált.
- Hogy mennyi? Nem sokkal kevesebb mint az életem. Rendben, szívesen kiállok veletek újra, ha elérkezettnek látjátok rá az időt! - emeltem le a sisakot, mert nem láttam értelmét, hogy rajtam maradjon és eltakarja az arcom, most, hogy már nem harcolunk
- Amúgy jól vagytok? Minden rendben, vagy fáj valamitek? - rázom meg finoman a felém nyújtott kezet, s nézek egyenest a lány szembe, majd a "kis" állatát keresi tekintetem
- Visszakísérhetlek a céhházba? Meg ha esetleg nem tartalak fel nagyon, megkérhetnélek, hogy kísérj körbe, mert még nem igazán ismerem ki magam nálatok?

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1895
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ Vo36oi7010/7300Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Május 27 2017, 13:28

Lezárom a párbajt, jutalmatok 120 exp és 320 arany. Legközelebb egymással július 6. után küzdhettek.

Danee: +110 pont
Chancery: -30 pont
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ Vo36oi0/0Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery vs. Danee - A NAGY VISSZVÁGÓ

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.