[Küldetés] Emberevők rabigája

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by Hydra on Kedd Márc. 28, 2017 11:29 pm


Emberevők rabigája


Résztvevők: Chancery, Kurokawa Yuuki, RenAi, Seishin

Sorrend: Nem ragaszkodok hozzá, hogy legyen.

Határidő: Az első körre egy hetet adok, tehát április 5-éig lesz időtök írni.

Kora tavasz ellenére kellemesen meleg, enyhe szellős vasárnapra virradt Aincrad világa. Játékosok és NPC-k egyaránt hamar kezdték a napot, hogy az élmény dúsan telhessen el – különösen a bent ragadtak számára. A mobok és bossok árnyékában állva, nap, mint nap farkasszemet néztek a halállal. Természetesen akadtak olyan kivételek, akik inkább hátra maradtak és a SAO-béli idejüket próbálták a legteljesebben, békésen eltölteni.
A Vivid Sanctuary pont olyan közösségi céhek egyike volt, ami a megtért játékosoknak próbált menedéket és társaságot nyújtani. A konfliktuskerülő közösség egykori céhvezére, Kiefer ennek ellenére fontosnak tartotta, hogy valaki képviselje a frontvonalat, így ha tehette, a rákövetkező szintek bosskapujának felderítésében segédkezett. Sajnálatos módon az egyik ilyen fantom akcióban, ismeretlen körülmények között elhalálozott, így a menedékcéh vezetői pozíciója legjobb barátjára és mentorára, Cortezre hárult. A gondterhes, gyászoló céhvezért megannyi probléma gyötri, s ennek kapcsán rak ki a játékosok által megosztható questek közé egy felhívást: a céh egy állandó tagja időközönként eltűnik, melynek körülményeit – a vezetői státusza és a gyermek nem őszinte hozzáállása miatt – lehetetlenség nyomon követni. Busás jutalmat ajánl fel azoknak, akik segítenek a fiatal játékos aggodalomra méltó szokására fényt deríteni.
Különböző okból kifolyólag a hirdetés felkelti érdeklődéseteket. A leíráshoz csatolt elérhetőség az ötödik szinten elhelyezkedő Nysterbe vezetett. Mivel a helyzet nem tűrt halasztást, a céhvezér szakított időt azokra a látogatókra, akik egyik védencének az érdekében még a kémkedésre is vállalkoztak. Amint elhatároztátok magatokat, hogy az úr segítségére lesztek, a megadott koordinátákat követve megkerestétek a Vivid Sanctuary állandó szállását. A céhház a Smaragd parkra tekintett. Nemigen ütött ki az épületek sokaságából, a templomokra emlékeztető kettős emelettornyokat leszámítva. Egy kétemeletes, kövekkel kirakott ház volt, melyet fehér faberakással szegélyeztek. Az otthon teteje olajzöld csempékkel, mozaikszerűen rakták ki. A házat földi, köves úton, egy rövid sétával közelíthettétek meg. Meglehetősen szép látványt nyújtott, ahogyan az út menti sövénysor szabályosan együtt haladt a szóban forgó kavicsos ösvénnyel. Szórványosan fák, virágos ültetvények helyezkedtek el, melyek azt a benyomást kelthették, hogy a céhház is a park része volt.
Már az otthonhoz vezető séta alatt is feltűnhet, hogy voltaképpen együtt kerestétek fel Cortezt, a megbízás teljesítése végett. Ha közben, ha pedig a céhház küszöbénél, de köszönthetitek egymást, még mielőtt valaki, aki elsőként ért a helyszínre, kopogtat az ébenfa ajtóra kihelyezett, oroszlánszájas, aranybevonatú kopogtatóval.

A gyors köszöntés és bemutatkozás lehetősége adott. Posztotok eddig tartson. Az első bátor érkező értelemszerűen kopogtat. Ha van valami kérdés, csak bátran!
Hydra
Hydra
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2017. Mar. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Ápr. 02, 2017 9:24 pm

Meglehetősen ritka, hogy játékos tesz ki megbízást (legalábbis én ritkán futok bele, talán elkapkodják az ilyeneket) viszont most élből kettőbe is belefutottam néhány nap leforgása alatt. A vivid sanctuary neve nem volt ismeretlen számomra hála Hinari kiépített céhhálózatának, közvetve volt már dolga vele a JL-nek illetve az információk is gyorsan terjedtek hozzánk így nagyjából tisztába voltam a jelenlegi helyzetükkel. Nem nagy meglepetés talán, hogy felkeltette az érdeklődésem a felhívás és túlzottan nem is kellet sokat agyalnom azon, hogy felajánljam a segítségemet. Amúgy kíváncsi voltam más céheken belül, hogyan zajlik az élet. Arra már nem emlékeztem, hogy a céh székhelye merre van de a hirdető nyilván gondolt azokra akik még soha nem hallottak a céhről vagy épp az olyanokra mint én. Szépen lejegyeztem a fontosabb infókat a hirdetésről illetve a helyszínről és már útnak is indultam. Minél előbb a végére járok annál jobb.
A céhházat illetően kicsit másra számítottam. A JL palotához, meg tulajdonképen a nagyobb céhek házaihoz képest elég visszafogott volt. Kicsit jobban is tetszett ez mint a mi palotánk. Utóbbiban sokszor éreztem azt a nyomasztó ürességet a hatalmas méretei miatt. Elsőre úgy tűnt én voltam az egyetlen érdeklődő és ennek picit örültem ám idővel két olyan illető is megjelent aki valószínű, hogy nem csak véletlen tévedt ide.
Chancery. Személyesen nem ismertem viszont annyi infóm volt róla, hogy a céh amit vezet tulajdonképen a JL vadhajtása. Túl nagy véletlen lenne ha pont most csak úgy véletlen erre járt volna így megvártam hogy beérjen és meggyőződhessek arról, hogy valóban a felhívás miatt jött-e. A második ember Ai volt. Na róla megvoltam győződve, hogy csak a balszerencse keverte őt pont az én karjaimba és próbáltam is Chancery takarásában kerülni őt de úgyis megtalál és ha megtalál és elmondom neki mit csinálok akkor segíteni akar. Ez ellen sokat nem tehettem. Az, hogy Seishin miként csapódott hozzánk nem tudom. Nem ismertem, sose láttam de mire az ajtóhoz értünk már ő is ott volt. Ideje kopogtatni.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Emberevők rabigája Vo36oi7230/7300[Küldetés] Emberevők rabigája 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by Seishin on Hétf. Ápr. 03, 2017 6:53 am

Nem ismertem senkit sem a társaságból, nevek sem voltak ismerősek. Mondjuk ez nem is csoda, ismeretlen mindegyik alak. Ahogy elnézem őket, valamilyen szinten ismerik egymást. Még ha esetleg nem is rajonganak a másikért és nem lép fel náluk a tipikus fangörcs a másik láttán ismerik egymást. Talán barátok, vagy csak ismerősök esetleg riválisok. Azt viszont kétlem, ellenségek lennének, mert még nem estek egymásnak.
Amikor olvastam a ki írást reméltem, hogy egyedül leszek. Be kell látnom ostobaság volt ilyesmiben reménykedni.
Mire oda értem már mindenki az ajtónál állt szinte. Pedig elég korán indultam otthonomnak nevezet aktuális bérelt szobából. Mint mindig most is feketébe öltöztem tetőtől talpig, valamint fél arcomat és szememet takaró maszkot is viseltem.
Ahogy ott álltam némán, a sor végén végig mértem a csapatot. Volt egy olyan érzésem, nem kezdő játékosok. Az, hogy ismerik egymást a magabiztosságuk és más apró jelek is erre utaltak.
Nem tudom, érdekelne bárkit is felemelem jobb kezem mutató és középső ujjam nyújtva, többi kissé görbítve. Így intek és mondom köszönés kép.
- Üdv!

_________________
Felszerelés:


Felszerelés
1 Arany Fejsze ( +20 Erő -2 Fegyverkezelés )
1 Villám Rúna (+4 speciális képesség +5 fegyverkezelés)
1 Sárkányölő Páncél (+5 fegyverkezelés +25 páncél)
1 Szélvész Köpeny (+8 gyorsaság +5 fegyverkezelés +5 páncél, a viselője közelében erősebben fúj a szél)
1 Holdfény Gyűrű (+7 fegyverkezelés +2 speciális képesség)
1 Moha Gyűrű (+2 Élet; +4 Gyorsaság; +2 Fegyverkezelés)
1 Acél Taposó (+10 erő +10 páncél, vörös életcsíkú célpontokra +10 sebzés)
"Egyszerűen megfogta és pixelekre taposta a földön fekvő ellenfelét."
Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)


1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.


Seishin
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 242
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Emberevők rabigája Vo36oi1463/1500[Küldetés] Emberevők rabigája 2yjvlht  (1463/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by Chancery on Hétf. Ápr. 03, 2017 8:18 am

-Öhm... Vivid Sanctuary?
-Hasonló beállítottságú céh, mint amilyenné te alakítottad a sajátod. -válaszolt Worg a csak félig kimondott kérdésre. Félredöntött fejjel, kezeimet a hátam mögött összefogva néztem a felhívást, míg páncélba bújtatott régi barátom némi digitális tonhallal etette Álomkelőt. Nem vettem le a szemem a betűkről, amíg elmagyarázta a céh előéletét, viszont elfintorodtam egy pillanatra.
-Irigy vagy? -kérdezte.
-Egy kicsit. -feleltem, majd megráztam a fejem, hogy kiűzzem magamból az érzést. -Mindenki többre viszi, mint én...
-Tévedés. Csak nem látod, te miben állsz az élen. -dobta el az utolsó darabkát, amit Álom egy jó kis szaltóval kapott el még a levegőben és jóízűen megcsócsálta. Én közben kinyújtottam a kezem és elfogadtam a felkérést, majd átfutottam a rendszerüzenetet, hogy hanyadik vagyok a sorban és merre kéne menni. Worg más feladatot talált magának, így ő jobbra, én el balra, oldalamon a hatalmas, szürke macskával.
Nem kéne irigynek lennem, inkább örülnöm kéne, ebben igaza van. Inkább arra kell gondoljak, sok játékos, akik a Vivid szárnyai alá kerültek, biztonságban élhetnek, legalábbis többnyire, pont, mintha nálunk kötöttek volna ki. És Aincradban bizony rengetegen vagyunk, egy céh nem tudna kontrollálni ennyi embert, szükség van többre is. Végül elmosolyodom és mire a céhház lépcsőihez érek, mosolyom már határozottá válik.
Ketten állnak előttem a kapuban, számomra mind a ketten ismeretlenek, egyikük jobban, mint a másik. Mint tűz és víz, mikor nézek rájuk, kicsit félredöntöm a fejem és egy gyors kézmozdulattal, egy röpke szóval köszönök, ahogy szoktam. Sziasztok. Majd félreállok, hogy ne legyek útban, a beszélgetést sem kezdeményezem, nem volt szokásom soha. Álomkelő farkát maga köré tekerve ül le a lábaim mellett, tekintete ide-oda vándorol, ahogy a macskáké általában.
Igen, ideges vagyok egy kissé. Nem is tudom, mikor léptem ki utoljára így társaságba; jó darabig visszahúzódtam a kastély falai közé, harcolva a depresszió egy újabb hullámával. Most épp jól érzem magam, de sosem tudhatom, az árnyak mikor telepednek rám újra. Fél év is eltelt talán? Már nem is emlékszem. Kicsit nyelek a félelemtől, hogy a gombóc eltűnjön a torkomból, ezen kívül remélem, semmi nem látszik rajtam az idegességből. Csak a hajamat ne csavarnám ennyire...

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Emberevők rabigája Vo36oi8140/8500[Küldetés] Emberevők rabigája 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by RenAi on Hétf. Ápr. 03, 2017 4:24 pm

Hálás voltam minden percért amit a mai napból megéltem. Ritka számban esik meg velem az, amikor úgy érzem minden klappol. Az időjárás mesés, amit jelez az is, hogy rengeteg embert csalt a szabadba. Csalóka az idő, korai volna még a póló, de mégis egy lenge rétegelt pólóban flangáltam, a derekamra köve a pulóveremet. Egy fekete topp és narancs-fehér csíkos egybe részes felső, egy egyszerű farmerral. A hajam hátratűzve, a páncélom a helyén. Az inventoryban.

Küldetésre vadásztam, és bár sorra dobta ki a rendszer, az általa ajánlott lehetőségeket, akár npc-k szájából, akár a faliújság, vagy csak sima szórólap formájában. Választék volt bőven, de engem mégis egy másik felhívás fogott meg. Hümmögve olvastam végig, miközben már a fejemben össze is állt a kém-történet. Biztos vagyok benne, hogy egy másik céhnek kémkedik és azért tűnik el időről-időre. Vagy ami még jobb! Szeretője van! *-* Tavasz van, most ennek éljük a szezonját, és most őszintén mi rossz volna ebben hmm? Lehet pont a céhvezér húgocskája? Le kell csekkolni van-e testvére. :3 Izgatottan indultam az ötös szint felé, és bár biztos voltam benne, hogy egy ilyen szaftos sztorira ragadni fognak a segédkezők, akárcsak én. Vigyorogtam, amikor megláttam a két lányt.
- Sziasztok! - Köszöntem oda jól hallhatóan, és biztosan betámadtam őket.
- Titeket is Cortezre hívott ide? - Érdeklődtem, bár biztos voltam benne. Hacsak nem épp fagyizni akarnak a parkba, de valahogy nem úgy tűnt. Ekkor érkezhetett ide az a furcsa lány. Lány? Igen,  biztosan az. Azért domborodik ott ahol kell, hiába a fekete ruci és a kendő az arca előtt, meg a szembe lógó haja.
- Szia. - Köszöntem vissza.
- Csini ez a szerkó, de pár hét múlva meleged lesz benne. - Jegyeztem meg, utalva a fekete felszerelésre, és a szájkendőre, miközben közelebb húzódtam picit hozzá és megpróbáltam kicsit kiigazgatni a haját az arcából, szeméből. Persze mindezt, a lehető legjobb szándékkal. Nem érdekelt, hogy idegen. Elvégre hamarosan bemutatkozik, és máris nem lesz az.
- Nos, ha mindannyian segédkezni jöttünk, akkor ne itt ácsorogjunk. - Mosolyodok el és abban az esetben ha, eddig még senki nem kopogtatott, akkor ezt megtettem én. Ahogy az oroszlánkopogtatót, mozgattam, úgy adtam ki azt a bizonyos hangutánzó szót.
- Kopp, kopp. - Majd hátrébb léptem és vártam. Pillantásom végig futtattam a többieken.
- Jó napunk lesz, a zsigereimben érzem. - Utaltam vidáman, arra, hogy jól fogunk szórakozni.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Emberevők rabigája Vo36oi10/7300[Küldetés] Emberevők rabigája 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by Hydra on Szer. Ápr. 05, 2017 11:02 am


Határidő: április 19. (2 hét)

A kopogtató tompa visszhangot vert, ahogyan Ai igénybe vette annak szolgálatát. Pár másodpercnyi néma csendet követően az ajtón túl apró, mezítelen lábak tipegését lehetett hallani. A küszöb alól ragyogó fény szökött ki, ahogyan a Nap a menedékház másik oldalán nagyjában kezdett felkelni. A rézkilincs bizonytalanul konyult lefele, miképpen az ismeretlen vendéglátó személy a túloldalon az ajtó kinyitásával küszködött. Egy fél pillanat múlva megoldotta problémáját és a bejáró kitárult előttetek, ezzel a „házigazdát” is felfedvén: egy kislány. Jó, ha mellmagasságig ért, olyan fiatalon került be a játékba. Hófehér haja lapockaverdeső hosszúságú volt, homlokfürtje alatt pedig mélykék, élénk szempár húzódott meg. Bőrhöz simuló, fekete, fehér, és szürke sávokkal mintázott ruhát hordott, ami kimondottan hátrányos volt, a zord időjárási viszonyokat illetően. Nyakában, méretéhez viszonyítva nagy, sötétkék sálat viselt. Kerekded arcán gyermeteg, barátságos mosoly táncolt, ahogyan karjait a háta mögött összekulcsolva tudatta veletek, hogy a ház szívesen várt vendégeket – lehettek visszatérők vagy újak, édes mindegy.
- Sziasztok, nénik, Cinder vagyok! – köszöntött benneteket, majd azzal a lendülettel be is mutatkozott, a bazsalyához méltó szívélyes hangon. – Lemerem fogadni, hogy a nagyapóhoz jöttetek. Gyertek csak beljebb! A sár meg a kosz miatt nem kell aggódni, nem marad ott. – Enyhén a makula elpixeleződésére utalt, ha az esetleg padlót ért volna. Cinder elhátrált azt ajtótól, így mindannyian beléphettek a céhház falai közé.
Az előszoba rögtön egy kisebb hallra nyílt. A faparkettát vörös, virágmintákkal díszített szőnyeg fedte, a fehér falakat – távolról alig látható – szirommotívumok szegélyezték. Ahogyan bementek, bal kézre egy lépcső vezet felfelé, nyíl egyenesen pedig egy kitárt ajtón túl egy szűk folyosó volt. A hallban egy nagy, kör alakú asztalt és öt, kipárnázott széket helyeztek el. Az alacsony plafonon egy szegényesebb csillár lógott, melynek szolgálatára nemigen volt szükség, hiszen majdnem minden oldalon akadt egy vagy két ablak, így a helyiség voltaképpen úszott a napfényben. Az üresen hagyott területeket fából faragott könyvespolcok és szekrények népesítették be, ebben a barátságos kis helyiségben.
Mivel nem kellett a váltócipők miatt aggódnia, Cinder türelemre intett benneteket, majd a hosszú folyosó felé viharzott, ahol is rögtön az első szobába, nagy lelkességgel „tört” be.
- Cortez nagyapó, vendégeid vannak! – hallatszott ki a szóban forgó kislány vidám hangja. Pár másodperc hatásszünet, majd egy ágyreccsenés hangját lehetett hallani, ahogyan az említett személy felkel helyéről, és kilépett a folyosóra nyíló ajtón. Az alak lassú, ráérős tempóban szedte a lábát, majd megállt a közlekedő és a hall között, s hálaképpen végigsimított Cinder kobakján. Egy kis időtök marad arra, hogy egymás között esetleg még megbeszélhessétek a bejárat előtt felmerült kérdéseket, valamint az azután látottakat. Cortez legfeljebb hatvan év körüli lehetett, de büszke, egyenes testtartással rendelkezett. Korához képest kifejezetten kevés vagy mély szarkaláb borította arcát. A szája sarkában meghúzódó mosolyredők is kimondottan halványak voltak, melyek a koros férfi komorságáról tettek tanúbizonyságot. Sápadt lila, rövid haja rendezetten lett hátrafésülve, s csak egy-két kósza tincs lógott arcába. A sötét, határozottságról és visszafogott kedvességről árulkodó lélektükrökön kívül, a bal oldalán – az állától a szeme sarkáig – egy sebhely borította arcát. Régi, szépnek aligha mondható emlékek hagyatéka volt, melyet még a valódi világban szerzett. Angolos, fehér, fekete vízszintes csíkokkal szegélyezett inget hordott, fekete, vállszíjas nadrággal.
Lassú léptekkel haladt át a folyosón, átlépve a kis hallba, a kislányt pedig kézen fogva vezette. Lenézett rá, majd egy újabb gyöngéd mozdulattal végigsimított a szóban forgó Cinder hajkoronáján, felhívván rá a figyelmét.
- Köszönöm, Cinder. Most menj a dolgodra! – szólt a csöppnyi gyermekhez, aki egyet bólintott, majd integetés közepette „elbúcsúzott” tőletek, végül felrohant az emeletre vezető lépcsőn. – Fogadjátok hálámat, amiért válaszoltatok a segítségkérésemre. Nyugodtan foglaljatok helyet. Kávét vagy teát esetleg kérnétek? – Intett az asztalt körbevevő székek felé, majd a kérdően nézett körbe a társulaton. Amennyiben jeleztétek igényeiteket, Cortez a szekrények egyikéből vesz elő – az angol szokást tiszteletben tartván – melegen tartott csészéket. Akik kértek, azok elé egy tál kockacukorral és egy kiskancsónyi tejszínnel együtt lerakja, majd az inventoryjából elővarázsolta a kávéhoz és/vagy teához alkalmas tároló forralót/kannát. A bennük lévő friss és forró volt.
Mindeközben a menedékház ura fenntartotta a kommunikációt, rögtön a tárgyra téve:
- Amint látjátok, Cinder úgy tesz, mintha misem történt volna. – kezdett bele. – Tudjátok, ő és az előző céhvezér, Kiefer már a játék eleje óta ismerték egymást. Szegénynek nem voltak társai, akikre támaszkodhatott volna. Talán ezért is viselte nehezen, hogy az az ember, akinek voltaképpen az életét köszönhette, egy nap eltűnt és nem tért vissza. – Szomorúan sóhajtott. Jól érzékelhető volt, hogy a férfi még mindig a gyásszal küzdött. Ennek ellenére az ajka sarkában meghúzódó mosoly nem tűnt el az arcáról. Elég szünetet tartott, hogy az eddig hallottakat megemésszétek, majd folytatta:
- Azután, hogy átvettem a céh felett az irányítást, már kevesebben járnak ide. Sokan azt gondolják, hogy Kiefer halálával a Vivid Sanctuary napjai is meg vannak számlálva. Azóta is olyan üresnek tűnik ez az otthon, tény, de a gyerekek szívesen járnak ide. – Vett egy újabb levegőt. – Cinder is, de tudom, hogy titkol valamit. – A kijelentésre végzett dolgával, s leült közétek. Hangja jóval komolyabbnak tűnt, mint azelőtt. – Korán fel szokott kelni és későn jön haza. Ha megkérdezem, mi volt vele, annyit mond, hogy a barátaival mulatozott. A kislány mindig is magának való volt, inkább egy vagy két emberrel tudott csak meglenni, ezért érezte Kieferrel és velem annyira jól magát. Akkoriban nagyon boldognak tűnt. Másért nem is volt hajlandó elmenni. És mostanában olyan könyvekkel kezdett el babrálni, amik korábban nem is érdekelték vagy nem az ő korosztályának való. – Orrnyergét gondterhesen masszírozgatta, egy újabb hosszú szünetet tartva. Ismét megadta a lehetőséget a hallottak megemésztésére, s kérdő tekintettel várta a hasonló lélegzetű megnyilvánulásokat. Készen állt arra, hogy a felmerülő kérdésekre választ adhasson.

Cinder & Cortez

Nos, a szituáció adott, a jelölt helyeken még van lehetőségetek az egymással való interaktolásra. A nehezen emészthető leírás miatt kitoltam a határidőt. Ha kevésnek érzitek, időben jelezzétek! Mostantól a saját mesélési időmmel is egybe fogom venni, ehhez mérten legyetek figyelemmel a másikra is!
Seishin, mivel az előző hozzászólásodban nem lett meg a 250 szó (a word 170-et számolt), most 80-al többet várok tőled. Hiányoltam az okot, amiért a karaktered úgy döntött, hogy elvállalja a küldetést, így szeretném, ha ezt ebben a körben behoznád. Belső monológon belül nagyon könnyen meg tudod oldani, viszont ha segítségre van szükséged, nyugodtan szólj! Smile
Hydra
Hydra
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2017. Mar. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by RenAi on Hétf. Ápr. 17, 2017 8:13 pm


Seit lereagálom még ha majd ír.

Kopogtattam, és lám az ajtó nyílott is. Elkerekedett szemekkel pillantottam a kislányra, mint a várt céhvezérre, de mint kiderült megnyugodhattam. Nem ő keresett fel minket, efféle gondterhelt gondolatokkal. Csendesen körbepillantottam, szemeimmel végigpásztáztam az épületet, ameddig volt rá lehetőségünk. A kislány beinvitálása után pár pillanatra ismét eltűnt, így az előtérben várakoztunk.
- Otthonos, kedves kis hely. - Mosolyodok el, miközben az egyik kezem végighúztam az egyik szekrényen, gyöngéden végigsimítva azt.

Ahogy, a kislány eltűnt lassan úgy jelent meg a feladatunk feladójával. Cortez nagyapóval, aki nem is tűnt első ránézésre annyira nagypapónak, bár idős volt, kicsit meggyötört mégis ott lappangott a nem feledett ifjú szenvedély vizenyős szemeiben. Majd megkezdte beszédét, amit figyelmesen követtem végig füleimmel. Amikor a problémáiról beszélt együtt érzően rajta tartottam a szemeimet. Az utolsó mondatával, amit a könyvekről mondott, a kíváncsi természeten keresztül, egészen a megváltozott viselkedés leírása hamar megadta nekem az egyértelmű választ a probléma megoldására. Bár picit kínos volt, mégis éreztem... tudtam, hogy ez tényleg csak egy nő teheti meg vele, megértem Cortez aggodalmait, de kötelességemnek éreztem, hogy felvilágosítsam. Ez mind a természetes és az egyik legszebb időszak egy lány életében. A tekintetem a férfira emeltem, mielőtt megszólaltam volna, biztatóan elmosolyodtam, és a torkom megköszörülve, kezdtem kialakítani hangosan is a gondolataimat.
- Megértem, hogy aggódsz, de egy ekkora kislánynál ez természetes. Hiába ha a teste nem is, de a lelke és a kíváncsisága nő és ő is megérik egyszer majd arra, hogy igazi nőnek akarja érezni majd magát. - Hagytam egy kis hatásszünetet.
- Megértem ha kínosnak gondolod, hogy ilyesmiről beszélj vele, elvégre te férfi vagy, ráadásul már jóval túllépted az ő generációját... de ha szeretnéd, szívesen megteszem helyetted. A könyvek jók, de kevesek... Az kell, hogy meg tudja élni, a pubertáskor csodáit és fáradalmas problémáit. - Mosolygok rá, kitartóan. Hangom halk volt, de nem suttogtam, a teremben mindenki jól hallhatott, de ha Ciri hallgatózna, ne érezze kínosnak a dolgot.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Emberevők rabigája Vo36oi10/7300[Küldetés] Emberevők rabigája 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by Seishin on Hétf. Ápr. 17, 2017 11:48 pm


Szép kis csapat verődött itt össze most. Végig mérek mindenkit, próbálom kitalálni milyen kasztba, tartozhatnak. Mi közben merengek vagy is inkább bambulok, magam elé gondolataim kisé el kalandoznak. Miért is, na és persze hogyan is jutottam ide dolog körül. Talán hirdető táblán olvastam a ki írást? Igen, de nem ott halottam a dologról a Rezes Macskában beszélt valaki talán a küldetésről. Az is lehet, hogy teljesen más volt, amiről beszéltek. A ki írást már a kezdetek városában találtam hirdetőtáblán. Mivel eddig még nem találkoztam hasónló küldetéssel bizonyítja ritka dolog az ilyen. Mivel ritka nem akarok kimaradni a dologból, főként igy nem csak jutalomra tehet szert, aki sikerrel teljesiti.
Gondolatmenetemből, saját komfortos kis világomból egy érintés ránt ki. Csak most tudatosul bennem, hogy az egyik csapat vagy inkább vetélytárs? Beszélt hozzám és meg is érintett. Egy kicsit meg lepődtem, nem vagyok hozzá szokva valaki ilyen közvetlen velem. Na meg ahhoz sem, hogy meg érintenek, még ha csak az a hajam. Mit hallok, mit mond? Azért lassan a testel, nincs rajtam semmi dicsérni való.
- Nem baj, szeretek igy öltözni.
Még mondtam volna valamit, de már perdült is a tapizom és kopogót az ajtón. Hallottam az apró lábak zaját és amilyen nehezen nyílt az ajtó én azt hittem volna egy pet lesz, aki nyitja. Tévednem kellett, mert egy kislány volt az. "Nénik" tessék, jól indul, a nap van egy csapat társ, aki közelségével meglepett most meg le öregeznek. Mi jöhet még banánon furulyázó jeges medvék?
Az épületbe érve szinte tátva marad a szám a belső elrendezése nagyon meg tetszett. Ablakok, a szőnyeg vagy is az összhang tetszett. Nem lenne illetlenség, de végül is kit érdekel az egész illetlen vagy sem? Kit érdekel, mások mit gondolnak? Egyik ablakhoz léptem kicsit megcsodálhassam a kilátást. Tökéletes hely lenne egy jó itallal a kézben csak kibámulni a világra az ablakban ülve. Sajnos erre most nincs lehetőségem, talán egyszer, ha csatlakozom egy céhhez, vagy ha lesz újra egy csapatom. Mi elött a munka adonk tájékoztatna minket volt valami, amire kíváncsi voltam. A tapizó lány hoz vagy is Cinder szerint nénihez léptem hátulról.
- Amit mondtál komolyan gondoltad?
Majd közelebb hajoltam hozzá egészen közel még a vak is látná, hogy el mosolyodom a maszk alatt.
- Az első randin különben sincs tapizás kedvesem.
Halkan kuncogva hátat fordítok és elépek a közeléből, hagyom, had gondoljon, amit akar. Közben a vendéglátonk Cortez is meg jelenik végre és tájékoztat minket. Érthető, hogy miért néz ki igy nehéz időszakon ment vagy is jelenleg is megy átt ez az ember. A hangja és a megjelenése is mutatja ezt, látszik a tiszta aggodalom a szemeiben a kislány iránt. Már tudom, hogy jól döntöttem, amikor ide jöttem. Szeretnék segíteni ennek az embernek.
- Mindenkinek vannak titkai. Talán el is mondja, csak a rá kérdezés nem mindegy.
Válaszolok az egyik ablak mellett állvá a falnak hátal támaszkodva a férfi kijelentésére. A lány talán kezd felnőni egy kicsit vagy az is lehet, sántikál valamiben. Hirtelen új barátok, vajon valóban barátok vagy esetleg valami teljesen más?
- Néha meg esik, hogy valaki érdeklődési köre változik az élet ilyen. Semmi sem álandó és semmi sem örök. Talán ha valaki beszélgetne vele és meg érteni próbálja, akkor meg nyílik. Pár dologra fény derülne, de ezt neki is akarnia kell.
A tapizómra nézek majd az öregre és folytatom.
- Könnyeb volna, ha tudnám vagy is tudnánk, miféle könyveket szeret nézegetni. Persze jó lenne tudni a barátok kicsodák, egy név vagy a környék ahol lenni szoktak már ennyi is sokat segíthetne. Ki tudja, lehet az is megoldana mindent, ha néha beszélhetnék vagy is beszélhetnénk vele nyíltan és őszintén. Tudja egymás közti tapasztalatcsere. A kis titkok kicserélése a szokásos női vagy is baráti csevegés.
Élek a tea lehetőségével és egy erős fekete teát magamévá is teszek kevés tejszínnel, cukor és citrom nélkül. Immár teával a kezemben várom a többiek gondolat menetét, vagy hallgatását. Csak egy dolgot sajnálok, hogy fahéjas teája nincs Corteznek. Az igazán finom lenne sok-sok fahéjjal és kevés almával persze. Félre húzom, a maszkom ajkaim elöl és aprót kortyolok a finomságból. Amit úgy szorongatok, mint mosómedve a lopót, diót.
Seishin
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 242
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Emberevők rabigája Vo36oi1463/1500[Küldetés] Emberevők rabigája 2yjvlht  (1463/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Kedd Ápr. 18, 2017 4:19 pm

Kissé megkönnyebbülve nyugtáztam, hogy Ai nem engem hanem az idegen lányt szúrta ki magának és némi mosoly ült ki az arcomra és finoman megráztam a fejem. Nem szóltam közbe a kis beszélgetésükbe inkább haladtam előre.
A céhtársam volt az aki először az ajtóhoz és kopogtatott mire egy igencsak fiatal lány nyitott ajtót és kísért be majd némi séta után a ház urával is összefutottunk. Első ránézésre szimpatikusnak tűnt és a kínálásra a kezemmel és a fejemmel egyszerre jeleztem, hogy nem kérek semmit majd helyet foglaltam. Alaposan körbenéztem a helyiségben különösen azt a részt ahol a lány kiment.
~ Mégis mi oka lenne bármit is titkolni? ~ Kérdeztem magamtól amire tulajdonképen meg is kaptam a választ. Ahogy Cortez belemerült a részletekbe egyre nyugtalanabbá váltam és idegesen ficegni kezdtem a székben nem is nézve a férfi arcára így a mosoly is elkerülte a figyelmem.
~ Ez az egész annyira ismerős. ~ Haraptam rá az ajkamra. Akaratlanul is emlékképet tucatjai tört elő az elmém legmélyéről. Finoman megráztam a fejem és most már ténylegesen és most már a tekintetemmel is követtem az eseményeket és a két lány spekulációját.
- Ez nem csak általános változás és az élet vele járója. - Szóltam kissé halkabban a szokásosnál de ha esetleg rákérdeznének, hogy mi akkor arra már nem tudok válaszolni és végül csak a fejemet rázom és felállok. - Mindegy! - Emeltem meg a hangom. - Nem látok semmi olyan problémát amihez ennyien kellenénk így engedelmetekkel én hazamegyek. A kijáratot már megtalálom. - Biccentettem oda a lányoknak majd fordultam Cortez felé és kiviharzottam a szobából (Már ha tudtam).
~ Nem akarom újra előhozni... ~ Dörzsöltem meg idegesen a homlokom majd rájöttem, hogy hazudtam. Fogalmam sincs, hogy merre van a kijárat és nem is nagyon figyeltem merre indultam el csak szapora léptekkel haladtam előre.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Emberevők rabigája Vo36oi7230/7300[Küldetés] Emberevők rabigája 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by Chancery on Kedd Ápr. 18, 2017 5:24 pm

Én hagytam, had folyjon az esemény a saját medrében olyan sebességgel, amivel csak akar, mindössze apró hangok vagy arckifejezések mutatták aktuális állapotom. Ai, a pattogós kis angyal azonnal kuncogásra késztetett soha nem fogyó energikusságával, és bár megijedtem egy pillanatra, mikor kérdés nélkül a fekete, titokzatos lányhoz ugrott, megnyugodtam, mikor amaz a lehető legjobb reakcióval válaszolt neki, amit egy hasonló kaliberű nőtől vár az ember. Nem támadott, nem is csapta odébb Ai kezét, csak reagált, szavakkal, amiket talán viccnek is lehet venni. Mintha egy szikla gurult volna le a vállamról, majd Ai csak hamar megperdült és kopogtatott.
Az események sodródtak tovább a saját medrükben.
Nem lepődtem meg a kislány látványán sem, bár figyelmeztetnem kellett magamat; ő már nem annyi idős, amilyennek kinéz, és ebben a korban pont, hogy gyorsan kéne változniuk a gyerekeknek. Nyolc éves lehetett talán bekerüléskor, tehát most járhat 11-12 év körül, már nem is emlékszem hirtelen, mennyi idő is telt el pontosan. Rámosolygok így hátulról, már-már sereghajtóként követve a csapatot, a kislány nevét pedig ezúttal egész könnyen meg tudom jegyezni: azt hiszem, Cindernek hívják a fekete sárkányt is odakint egy konzoljátékban.
Mivel, kicsit szerencsére, hozzám senki sem szólt azóta sem, csendben ülök le az egyik helyre, talán kicsit távolabb is a többiektől, Álomkelő pedig fürgén összetekeredik a lábamnál, arcát a farka mögé rejti és úgy tesz, mint aki álomba merül, egy nagy sóhaj kíséretében. Valójában, tudom, csak relaxál; ez védett terület, itt csak kevés eséllyel támadhatnak ránk, főleg céhházon belül. Én az asztal lapját nézem, kezeimet tördelve közben; próbálom megállni, hogy ne kezdjem el rágni a körmeimet.
Csak hamar, a rengeteg hanghatást követően, megjelenik maga Cortez. A sebhely az arcán máris szimpátiát és egyfajta érdeklődést ébreszt fel bennem; valahogy a sebhelyek engem is el tudnak varázsolni és máris érdekel, honnan szerezhette. Cinder eltűnik, és ahogy Cortez előveszi a teáskészletet, rájövök, hogy tulajdonképpen szomjas vagyok, és egy meleg tea most valóban nagyon jól fog esni.
Türelmesen hallgatok, szemeim az előkészületeket vizslatják, Cortez apró mozdulatait. Mikor kész a tea és megtöltöttek a csészék, egy halk köszönöm kíséretében veszek el egyet közülük, és próbaképp kortyolok belőle egy keveset.
Finom.
Persze még mielőtt szólhatnék, Ai és a többiek megelőznek, amit nem is bánok. Jobb szeretem, ha a banális kérdéseket mások teszik fel helyettem, és akkor talán hamarabb rájövök a megoldásra én is. Elmosolyodom kedvesen, mikor, jogosan, az angyalkának rögvest a pubertás jut eszébe. No lám, a végén még jól is jön, hogy eljöttem, nőgyógyász család sarjaként? Hisz bár én végül nem ezt a szakmát választottam, édesanyám rengeteg dolgot tanított, és én magam is eleget olvastam utána a témában ahhoz, hogy az akkori dolgokat még jól ismerjem, amik akkor voltak még modernek, mikor elkezdődött a játék.
-Neked igazad van. -nézek végül Seishin felé, mikor ki-ki végigmondta a magáét, és a jelek szerint Yuuki is elment inkább. A tekintetem Ai, Cortez és Sei között vándorol, bár még nem mutatkoztunk be igazán, a nevét nem is tudom még, de így egyértelmű, kire gondolok ugyebár. Megköszörülöm a torkom és Cortezen állapodik meg a szemem végül. -Lehet, hogy csak ennyiről van szó, viszont érzek itt némi... túlzást. Oké, ha tényleg arról van szó, hogy elkezdte érdekelni a szexualitás és a vele járók, nem kell megijedni, de nekem például eszembe nem jutott volna emiatt csak késő este érni mindig haza... -itt Ai kap egy kedves pillantást. -Én is kíváncsi vagyok, pontosan milyen könyveket is olvas, hát ha tévedünk. Igazából... lehet, köze van a dolognak a vezér eltűnéséhez is. Talán magánakcióba kezdett...

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Emberevők rabigája Vo36oi8140/8500[Küldetés] Emberevők rabigája 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by Hydra on Pént. Ápr. 21, 2017 4:50 pm


Határidő: május 1. (másfél hét)

Cortez láthatóan elfintorodott, amint Ai szóba hozta a szexualitás gondolatát. Egyetlen futó pillantással beismerte, hogy valóban nem az ő asztala volt a női nemi élet felboncolása, de közben kétkedéssel vonta össze szemöldökét. Sötét szemeit végül lesütötte, s mindössze egy határozott hümmögéssel reagált erre a feltételezésre.
- Természetesen... – felelt Seishin kijelentésére, egy bólintás kíséretében a férfi. – Ám mindezek ellenére ugyanúgy aggaszt. Egyetlen titkot sem őrzött meg ennyire. Nem vagyok abban biztos, hogy egyáltalán lepleznie kéne, főleg a kockázati tényezők miatt. – Egy mély sóhajt hallatott. – Túl öregnek érzem magamat, hogy mindenkire odafigyeljek. Sajnos nem győzöm ennyi gyermek mellett külön Cinderrel is foglalkozni. A legtöbb idősebb korosztályú játékos meg mióta Kiefer elhunyt, kerüli a céhet. Be kell, hogy valljam, nem bírom el ezt a terhet, amit a barátom hagyott hátra. – Gondterhe ellenére szilárd hangon beszélt.
Yuuki mondandójára viszont meglepetten ráncolta homlokát. Váratlanul érte és amennyire heves reakció volt, még jobban csodálkozott, hogy a szóban forgó lány távozni akart (?). Egy percet kért tőletek, és az irányába eredt.
Yuukinak:
Ahogyan ellentmondást nem tűrően haladsz az előszobából torkolló folyosón, észreveheted, hogy a Cortez szobájától négy ajtóval egy újabba be lehetett látni. Egy kis rajzszoba várt ott, jobbára gyerekbútorokkal telerakodva. A falakból kis köteleket feszítettek ki, melyekre rajzokat csípeszeltek. Majdnem minden lapon – gyerekkézzel pingált – állatok voltak: főleg méhek, pillangók, madarak és négylábú emlősragadozók. A lábad előtt egy figyelemre méltó rajz hevert, amin voltaképpen ezeknek a lényeknek az egybegyúrt kimérája volt. Nemigen lehetett beazonosítani, ám a lap alján egy szó volt: punga.
Persze mindezeket csak egy alaposabb pillantással veheted szemügyre. A folyosó vagy még öt-hat ajtóval (zárva voltak) folytatódna, melynek végében egy ablak volt, semmi több.
Mindezektől függetlenül Cortez nem sokkal később utolért téged és aggódva tette egyik kezét a válladra.
- Minden rendben van? – kérdezte, egy fanyar mosollyal. – Tudod, az ajtó… a másik irányban van. – jegyezte meg, szolid kuncogással. Reakciódtól függően mutatta az irányt, ha esetleg tényleg azon voltál, hogy elhagyd a menedékházat. Ha mégsem, abban az esetben is visszakalauzolt a vendéglőbe, miután válaszolt az ott elhangozható kérdéseidre.
A beszélgetést folytatván, Cortez korábbi helyére ült vissza. Csendben végighallgatta a Seishin és Chan közötti eszmecserét, még mielőtt igazán reagálhatott volna az elhangzottakra:
- Sajnos az sem kizárt, hogy tervez valamit. Épp ezen okból aggódom Cinderért. – biccentett egyet, majd hümmögés közepette elgondolkodott. – Hmm, csak futólag tekintettem be a szobájába, de főleg nyomorékokról szóló könyveket szokott bevinni magához. A biológiával is mintha kezdeni akarna valamit, azon belül is főleg az anatómiával. A madár- és növénylexikont is, amit használok, azt is le szokta nyúlni. – Az utóbbit félviccesen vallotta be. – Szóval inkább mintha csak szakirodalmat, bár egy-két szépirodalmi olvasmányt is láttam nála. Viszont eddig nem nagyon volt alkalmam körbenézni a szobájában. Az előbbi céhvezér dolgaival kell elszámolnom, a kislány meg addigra hazaér. – Vett egy nagy levegőt. – Ezért is kéne el a segítség. Ma elmegyek Kiefer hagyatékait elintézni, ahova magammal viszem Cindert. Abban a pár órában, ha tudtok, körbe tudnátok nézni nála és a házban? Talán több dologra is fény derül. – Nézett körbe köztetek magabiztosan, mégis kérlelően. Természetesen, ha akadtak kérdések, továbbra is feltehettétek azokat Corteznél. Valószínű, hogy ezen az alkalmon kívül több lehetőségetek már nem nagyon lesz…

Köszönöm a pótlást Seishin, és a tartalmas posztokat mindnyájatok részéről. Öröm volt olvasni! A párbeszédes részre való tekintettel ezúttal elég lesz a 200 szavas válasz is. Az események lefolyásától függően maradhat a csökkentett szóhatár, de majd szólok, honnantól kérem újra a szokásos mennyiséget.
Hydra
Hydra
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2017. Mar. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by Seishin on Szomb. Ápr. 29, 2017 11:30 pm

Halkan hümmögők néha egyet miközben hallgatom az öreget. Furcsa és rejtéjes a dolog. Talán még sem annyira, mint gondolja a titkolózás nem nagydolog.
- Lehet azért titkolja mert szégyell valamit? Vagy, mert maga sem hisz benne igazán, de még is meg próbálja. Mert amig nem tesz valamit nem tud meg nyugodni.
Meg vonom a vállam és az üres teás pohárkát az asztalra teszem. A többiek fel tevése sem rossz, van benne valami. Az pusztán mi is szexualitásból csinálja, azt kétlem. Ahhoz túlságosan is titkolja, persze pont én mondanám ezt akit még fiúi alig érintett. Vendéglátonk bocsánat kérés után távozó csapattagunk után sietett. Pár röpke pillanat múlva vissza is tért, közben én felültem az ablakba és keretének dőltem lustán nyújtózva egyet. Az egyik lány egyet ért velem futólag látható szemel, rá pillantok. A szemem vissza vándorol az öregre, amikor azt a bizonyos szót használja. "Nyomorékok" gondolkodok el s szó igazi jelentésén. Kezem közben álamra téved és elgondolkodva néhányszor meg simogatom.
- Több féle testi hiba létezik, mint azt bárki is gondolná. Ha úgy alakulnak, a dolgok szeretnék kettesben maradni vele egy szobában. Azt nem bánom, ha oda kint hallgat valaki.
Pár kérdés fel merül, bennem a többiekre nézek, de nem igazán szeretnék várni. Főleg nem tapizóra, kicsit tarok tőle, hogy újra akcióba lendül. Ezért remélem a másik lány ott lesz a közelben mindig.
- Lenne pár kérdésem először is Kiefernek volt bármilyen betegsége? Hiányzó láb, kar vagy bármi más? A céhnek volt-e olyan tagja, aki hasonló rendellenességgel rendelkezett? A környéken meg fordult ezen olyan ember, aki maga szavaival élve nyomorék? Utolsó kérdésem lehetséges az egy állatnak vagy is petnek a környéken ilyen problémája legyen?
Nem kizárható dolog, elvégre a kinti világban és létezik három lábú kutya vagy kettő. Igy akár ide bent is létezhet ilyen virtuális élölény.
- Körbe tudok nézni, a többiek nevében nem akarok beszélni. Akkor, minden hová bekell, hogy tudjak menni. Nem szeretném, ha utólag ebből gond lenne.
Az utolsó mondatomal, a lopásra céloztam, nem tudom itt az hogyan lehetséges. Nem is érdekel a dolog, de nem szeretném, ha a gyanúja is felmerülne.
Seishin
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 242
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Emberevők rabigája Vo36oi1463/1500[Küldetés] Emberevők rabigája 2yjvlht  (1463/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by Chancery on Vas. Ápr. 30, 2017 7:02 pm

"Tipikus példája annak, mikor az illető nem a lényeggel kezdi", mosolyodom el magamban, keresztbe vetett lábakkal kényelembe helyezkedem és kiiszom a teám maradékát is, miközben hallgatom Cortezt, na meg megvárom, amíg jut valamilyen dűlőre a távozni akaró lánnyal. Ha menni akar, menjen nyugodtan, bár ez a fajta érdektelenség nem szokott jellemző lenni rám. Míg várunk, én elgondolkodva piszkálom az ülőhelyem karfáját a körmömmel, ennek rágásáról is kezdem már leszokni, bár az amúgy sem volt valami addiktív már ebben a virtuális környezetben, mind inkább a puszta megszokás tetette velem továbbra is. Miután Cortez visszatért és elmondta mindazt, ami a fenti gondolatot is kiváltotta belőlem, már kezdett körvonalazódni bennem valami, és talán már a többiekben is. Seishin valószínűleg ugyanarra gondolhatott, amire én, mert a kulcskérdést tette fel, ami nekem is eszembe jutott. Volt-e Kiefernek valamilyen testi fogyatékossága...?
Csendben maradok hát, tovább gondolva végig az esetleges verziókat. Ilyen fajta sérült pettel vagy emberrel én magam nem találkoztam, ám Jay mesélt már mentálisan sérült és néma kislányról, akivel egy küldetésén találkozott. Worg sebe egy harc eredménye volt, ami a digitális világba is magával hozott. Azt tudom, hogy a vakságot némely esetben a NerveGear helyrehozta, de volt, aki a játékon belül is vak maradt.
-Hát... -szólalok meg végül, hisz hogy őszinte legyek, az, hogy titokban nyomozzunk a lány holmijai között, nem épp az ínyemre való. -Körbenézhetünk, de szerintem akkor ne egy helyre tobzódjunk mindannyian, és már most le kéne szögezni, hogy minden maradjon mindig ugyanott. Nem szeretem az ötletet, hogy Cinder háta mögött kutakodjunk a magánszférájában. Nem próbált egyszerűen csak rákérdezni nála, hogy miért olvas ilyeneket...? Tapintatosan... >.>
Gondolom, ha egy gyerek megbízik a felmenőjében vagy a gondozójában, akkor elmond neki szinte mindent. Szinte, mert titka bárkinek lehet. Én igazából inkább tiszteletben tartanám ezt a titkot, bármi legyen is az, de... nem is tudom...
Azt hiszem, a nyomozós részben nem fogok most részt venni, inkább a puzzle kirakásában. Vagy ha kell, én magam is elbeszélgetek a kislánnyal a fekete hajú lány társaságában.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Emberevők rabigája Vo36oi8140/8500[Küldetés] Emberevők rabigája 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. Május 01, 2017 5:27 pm

Nem volt kedvem ott maradni és nem is maradtam. Az más kérdés, hogy nem a kijárat felé indultam így hamar rá kellet jönnöm, hogy eltévedtem. Különös, hogy nem találkoztam senkivel, legalábbis ahhoz képest, hogy mennyivel kisebb mint a JL palota. Kíváncsivá tett mégis hány tagja lehet a céhnek. Még ezen tűnődtem addig próbálgattam a folyó ajtóit hátha jutok valamerre de a legtöbbjük zárva volt. De nem mind volt bezárva, volt egy szoba ami nyitva volt és ahol több gyerekrajz is ki volt tűzve. Ezek alapján az öreg nem túlzott mikor azt mondta sok a fiatal gyerek. Léptem még párat előre mire egy eltévelyedett rajzocskára tapostam. Kissé odébb húztam a lábam, hogy jobban szemügyre vehessem majd végül fel is vettem a földről.
- Punga? - Olvastam fel hangosan a nevét és még mielőtt több kérdés merülhetett volna fel valaki megfogta a vállam. Kissé rémülten perdültem meg a tengelyem körül miközben a rajzot a zsebembe süllyesztettem.
- Igen rendben vagyok, nem kell aggódni. - Feleltem a kérdésre. Persze nem volt semmi sem rendben de ezt nem vele akartam megosztani. - Köszönöm. Úgy néz ki mégsem vagyok teljesen tisztában azzal merre is van a kijárat. - Dörzsöltem meg a tarkómat zavaromban majd megköszöntem az útba igazítást és most már reményeim szerint tényleg a jó irányba mentem.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Emberevők rabigája Vo36oi7230/7300[Küldetés] Emberevők rabigája 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by RenAi on Hétf. Május 01, 2017 8:10 pm

A lány válaszán elgondolkodtam. Bár volt pár gondolatom, minden nőnek kellenek ruhák. Sok-sok ruha, bőséges választék.
- Ha nincs csere ruhád, szívesen elkísérlek vásárolni. Ismerek egy üzletet, ami illik a stílusodhoz. - Gondoltam rá, egyszer Rikomonot is elviszem oda. Sőt vele már a vásárlósdi le is van beszélve. Valamelyik nap fel is fogom keresni, sőt... talán mehetnék hárman. Milyen szuper is lenne. De még nem vetem be, csak ha picit jobban is megismertem a lányt. A ház elé megérkezve hamar fel is vettem a kezdeményező szerepet. Vicces volt, ismét én álltam egy kisebb csapat élén. Na jó azért nem, de gondolatban elfantáziálgattam ezzel a ténnyel. Bent miközben vártunk is érkezett felém egy kérdés. Oda léptem mellé az ablakhoz, miközben meglepődött pillantást vetettem felé.
- Persze, nem is értem miért kérdés. - Válaszoltam, miközben azon tanakodtam, hogy netán nem volnék elég hiteles?...
- Randi? - Nevettem fel.
- Oda virágok és csoki is kell. - Pillantottam rá szenvtelenül, de mosolyogva. Majd beértünk a megbeszélésre a céhvezérrel együtt. Ki-ki teát ivott, én akkor kértem csak ha kitették elém. Viszont amikor, azt mondta Cortez, hogy öregnek érzi magát, én felpattantam és mögé kerültem, majd a két kézzel gyengéden masszírozni kezdtem a vállait.
- Na... nem vagy öreges, csak picit sok dolog jött össze hirtelen, az természetes ha megvisel. - Mosolyodtam el, miközben megpróbáltam kicsit feldobni a pasast. Majd a történetet végig hallgatva, említettem meg az ötletem. Úgy láttam Cortez-úr, nem ért ezzel nagyon egyett. De a méretekből és az elmondottakból, valamint a saját tapasztalatomból ítélve nem lenne elvetendő. Viszont ő ismeri jobban és ez tény. Seishin egyet értett velem, de még Channnak sem lehetett idegen a gondolat. Viszont Yuuki meglepően viselkedett. Nem futott végig a fejemen, hogy megbánthattam, inkább gondoltam úgy, hogy ő mint vele egykorúnak tűnő, máris a tettek mezejére lépett. Shein nagyon belelendült a témába, és eltátott szájjal hallgattam, mik nem jutnak az eszébe. Hiányzó láb, testi elváltozások... Nyilvánvaló volt, hogy valamiért foglalkoztatja ez a téma, én pedig kíváncsi kis természet vagyok. És Jin után...úgy gondolom nem is olyan nagy dolog ez. Mármint az elfogadás és az elfogadtatás. De Jin fejébe... akkor sem láthattam bele. Valamint boldog voltam, egyre kevesebbszer... szomorít el a gondolata és ismét tudok boldog maradni és lenni, ha rá gondolok. Épülök... Gondoltam arra, hogy Yuuki és Cortez után induljak, de végül okosabb nem mindenkinek kivonulnia tán, így maradtam. Arra a pár percre, Álomhoz ültem.
- Egyre szebb a bundád. - Dicsértem meg, majd leültem Chan mellé.
- Hmm, ez még az, amit a vásáron vettél, amikor találkoztunk? - Hajolok közelebb hozzá, és csiklandozom meg a hajmacsa alját akár a cicusoknak szokták. Hasonlít rá, akkor is ilyen sötét és bolyhos fülecskéje volt. Majd visszaért Cortez. Ekkor hangzott el Chan szájából egy okos gondolat, amit én már továbbfűztem fejben.
- Azon elgondolkodtál, miként érinti majd a kislányt... ha... - Közbenéztem.
- Négy idegen lányt „küldesz rá”? - Macska körmöztem a kezeimmel is.
- Persze egyedül nehéz megoldani és szerintem mindenki nevében beszélhetek, hogy szívesen segítünk. De... a bizalmi kapcsolatotokon ez nem fog csorbát ütni?- Hisz tudom magamról.... ha valaki idegeneket küldene rám, hogy kémkedjenek.... én a kémekkel is kicsesznék, meg a „főnökükkel” is. De... ilyen helyzetben sem lehet hagyni a dolgokat...
- Ammúgy... Yuuki már akcióba is lépet? - Vigyorodtam el, hisz annyira rá vallana. Valamint, hogy nem csapatostól támadjuk le a lányt is egy pozitívum.

Viszont most ott voltunk, hogy miként is próbáljuk meg megoldani a problémát. Cortezre pillantottam, hisz leginkább őt érintette legmélyebben a probléma az itt lévő társaságból.
- Ha most mindannyian beszélünk a kislánnyal... akkor elijeszthetjük, még ha töri is a buksiját valamin... Szóval amondó.. vagyok, válasszunk ki egyvalakit a társaságból, aki megpróbál beszélni vele. Ha nem jut sikerre, akkor jobb híján kémkedjünk? - Pillantottam a társaságra. Mivel... ez etikai kérdés volt. Viszont a tétlenség... is az...
- Én megszavazom Seishint. Mert én talán túl energikus vagyok és könnyen átsiklok dolgokon. Chan... belőled kinézem hogy, értesz a picik nyelvén... de nem tudom, miként gondolkodsz erről a helyzetről, valamint hogy Álom megijeszti-e, vagy bizalmat ébreszt-e a kicsikben.... de ezért gondoltam, az egyszemélyes beszélgetésre. - Magyaráztam meg az indokom.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Emberevők rabigája Vo36oi10/7300[Küldetés] Emberevők rabigája 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by Hydra on Kedd Május 09, 2017 12:31 pm


Határidő: május 20. (másfél hét)

Tudomásul véve távozási szándékát, Cortez teljes csendben kikísérte Yuukit az ajtón. Az elköszönést, ajtózárást követően visszatért az asztalhoz, hogy négyesben folytathassátok az eszmecserét.
Seishin első kérdésére egy pillanatig még ráncolta homlokát, majd széttárta karjait és válaszolt:
- Nem hiszem, hogy bármi okot adtam volna arra, hogy szégyelljen valamit Viszont a körülmények miatt már az is megeshet. Sajnos erre nem tudok konkrét választ adni. – Aztán mély csöndbe zárkózott, míg folytatódott a téma boncolgatása. Nématagon figyelt, és amikor csak kérdés merült fel, válaszolt. Egy fél momentumig habozott, miután Seishin szépen sorjában feltette kérdéseit. Erőt kellett vennie magán, hogy megfelelhesse azokat.
- Kiefer makkegészséges volt, nemigen panaszkodhatott. Ha bármilyen betegsége lett volna, arról másodkézből értesítettek volna. Odakint is hosszantartó barátság fűzött össze bennünket. – mondta komoran, majd a kijelentés végén lesütötte tekintetét. A következő kérdésig senkivel sem vette fel a szemkontaktust. – Egy leprás fordult meg nálunk, de azóta lábra tudott állni. Fiatal volt. Miután megtanulta, hogyan kezelje a kinézet változtató panelt, boldogan tengeti napjait Aincradban. Részben Cindernek köszönhette, hogy talált magának kellő motivációt. – vett egy nagy levegőt, mielőtt Seishin utolsó kérdésére is felelhetett volna. – Hmm, nem igazán. Csak egy-két lábtöréses kisállatot hozott magával, amit a rendszer eleve úgy programozott. A gyorsított folyamatnak hála csupán pár napba tellett, mire újra lábra tudtak állni, azután mehettek a dolgukra. Bár le kell szögeznem, a kislány jobban kedveli az állatok, mint az emberek társaságát.
Chan kérdésénél nyelt egyet. Nem zavarból, szimplán a hosszú kertelés után megfáradt.
- Azt mondta, tetszenek neki a képek. Elég morbid oka van Cindernek arra, hogy ilyeneket olvasson vagy nézegessen. Többször rákérdeztem, hátha elkedvetleníthettem ezektől a dolgoktól. Nem akarom, hogy kizárólag a világ rútabb oldalát ismerje meg.
Ai kérdésére zavartam vakargatta állát, miközben értően hümmögött. Fejét végül tagadóan rázta meg.
- Elsőre megfordult a fejemben, de nem. Azt vettem észre, hogy a magába fordulása ellenére Cinder rövidtávon jobban elvan az idegenekkel. Egy jó időre le tudja kötni a hatalmas kíváncsiságát, aztán… újból el van a maga kis belső világával. Egy vagy két napig tart ez a lelkesedés, aztán „kiábrándul” az idegenekből. – A végén szolidan kuncogott.
A kérdések által leszűrt konklúzió megvitatását csendben bevárta, mire Cortez beleegyezően bólintott.
- Legyen úgy, ahogyan kívánjátok. – felelte végül. – Amíg egyikőtök beszél Cinderrel, nyugodtan körbenézhettek a ház körül. Szolgáljátok ki magatokat, ha gondoljátok, addig is nyomra bukkanhattok. Amennyiben nincs több kérdés, lehívom a kislányt. Még tisztáznom kell vele, hogy ezzel változott a napi programja. – Egy halvány félmosoly jelent meg szája sarkában, majd kérdően nézett körbe köztetek, hátha akadt még megvitatni való.

Yuukit ezennel kimeséltem a kalandból, a jutalmi kérdéssel kapcsolatban egyeztetek az admin asszonysággal. Hárman maradtatok, próbáljuk meg felpörgetni a dolgokat. Az utóbbi kört épphogy be tudtátok sűríteni a kiírt határidőbe, de a mesélő idejét nem vettétek számításba. Mint említettem, az időhiánnyal addig nincsen gond, amíg jeleztek róla! Tartsátok tiszteletben a másikat is azzal, hogy kimaradásotokról jelt adtok, ezáltal a mesélőt és a játékostársaitokat sem tartjátok fel! Néma gyereknek még anyja sem…
Hydra
Hydra
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2017. Mar. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by Seishin on Kedd Május 16, 2017 3:13 pm

Tehát egy randihoz kell csoki és virág, jó tudni. Mást nem nyerek ezen a kalandon, rendben, hiszen tanultam valami újat a lánytól. Igy legalább nem esek bele, valami perverz luk vadász csapdájába olyan könnyen. Pasikra használják ezt a kifejezést is, de mi lehet a jelentése?
Ez most mindegy lényegtelen dolog. Gondolkodás közben néha bólintva hallgatom az öreg szavait.
- Értem tehát, nem volt beteg. Régebben hallottam olyan dolgot miszerint akadnak, olyan helyek ahová valaki betéved, a barátja nem látja a térképen és más hol sem. Egy kristály érvénytelenítő területhez hasonlító hely.
Csak úgy magam elé mormogtam a szavakat, nem a többieknek. A gondolataim most szavakban nyilvánultak meg. Tovább agyalok a dolgokon a kis lány csak külsőleg kislány, vagy van valami sötét titka? A vér urai céh jut eszembe, volt sárga tagjuk is. Néha zöldeket használtak mások csapdába ejtésére. Még pedig úgy, zsarolták vagy meg tévesztették őket. Talán Cinder érzéseivel, elméjével is játszik valaki titokban? Akkor, viszont ha ez igy lenne nem leszesz egyszerű a dolog. Bár tudtam, ezt a gondolatmenetet jobb el vetni, hiszen olyan kevés az esély rá, mint egy légy meg eszik egy békát.
Tapizó engem emleget, meg szavaz, engem mi van? Ja meg van, bele megy, a dologba én beszéljek.
- Szép bundás.
Mondom, mikor álomra pillantok, ha tudtam volna, akkor ilyet is lehet.... na de most már mindegy jobb igy ezzel a kasztal.
- Ha vonzzák valóban az ilyen morbid dolgok. Vagy is ezek a furcsaságok, testi rendellenességek. Talán ki tudok szedni belőle pár olyan dolgot, ami még nem ment neked sem Cortez.
Újra a bondásra pillantok és a maszk alatt elmosolyodom.
- Ki tudja, lehet, ő igazi sikert aratna, ha még én érdeklődésem is fel kelltette. Egyébként lehet, csak túl van aggódva az egész. Mi van, ha változik egyszerűen, és már más dolgok érdeklik.
Majd meg vonom a vállam és ki pillantok az ablakon.
- Egyéb ként is jobb ha igy tapasztalja meg a világ sötétebb, gonoszabb oldalát, mint a saját vagy a szerettei kárán tanulva.
Nem volt több kérdésem, nem jutott eszembe már más, meg amit akartam meg tudtam amúgy is. Van, amit már csak Cinderel beszélve lehet kideríteni.
Seishin
Seishin
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 242
Join date : 2017. Jan. 31.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Emberevők rabigája Vo36oi1463/1500[Küldetés] Emberevők rabigája 2yjvlht  (1463/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by Chancery on Kedd Május 16, 2017 8:14 pm

Álom, amint immár két helyről is megkapta a dicséretet, előmászott a helyéről, nyújtózkodott, és zászlóként magasba emelt, pompás farokkal körbejárta egyszer az asztalt, lassan lépdelve, hogy alaposan megcsodálhassa mindenki. A hiúság és a gőg mintaképe, ahogy ezt követően felugrott az ölembe, majd onnan még feljebb az ülőhelyem támlájára, és onnan, a magasból szemlélt minket tovább. Egy legyintéssel a farkával köszönte meg a figyelmet irányába, majd ezt követően hagyta, tán hallgatta ő is álmatagon az eszmecserét.
Én csendbe telepedtem, kezemben a már üres teáscsészével játszadozva. Olyan ködös volt még számomra ez az egész, nem volt sok értelme a számat koptatnom hozzá. Ai a maga ugribugri módjával fenn tartotta az érdeklődésem úgy is, és mosolyogva bólintottam, mikor a fülemről kérdezett, majd viccesen úgy tettem, mint egy elaléló, élvezkedő macska, mikor megbirizgálta a macskafülek tövét. Jay-el is gyakran szoktam így játszani, nevetve ültem vissza a helyemre és kicsit megköszörültem a torkom, hogy erőt vegyek magamon, mikor Cortez és Seishin folytatta a kérdezz-felelek részét a dolognak.
Nem tudom, miért, de ha Cinder nálam lenne, én nem rettegnék ennyire az érdeklődése tárgyától. Talán nem is tudom... mindenkinek meg van a maga köre. Nekem a sárkányok, később a főnixek voltak ilyenek, valakinek az animék, valakinek a tudomány, a biológia, a fizika, a kémia... Cinder most épp ez iránt érdeklődik, és csak bólogatok egyetértően, mikor Seishin kifejti, csak úgy az orra alatt, hogy jobb is, ha Cinder így fedezi fel a világ sötétebb oldalát. Biztonságban, olyanok mellett, akikért tud segítségért kiáltani, ha baj van. Bár én a torz és sérült emberek és állatok körét nem nevezném a világ sötét és gonosz oldalának. Ők is csak emberek, állatok, élőlények, mint mi, ugyanúgy éreznek és élnek. Egy láb nélküli macska is tojik ugyanúgy mindenkire, mint egy egészséges. Istenkém, nagymamámnak is volt egy macskája, akinek csökevényes volt a mellső két lába.
~Mire fel ez a nagy félelem?~
Álomkelő hangja hirtelen szólal fel a beálló csendben, sárga szemeit Cortezre veti, olyan mereven, akár egy kőszobor. Ha a férfi rátekint, akkor lassan pislant egyet és int a farka hegyével.
~Az emberek mindig is túl kíváncsiak voltak. Egyszerre féltek a furcsa dolgoktól és meg akarjátok őket ismerni. Most is. Te félsz attól, ami folyik körülötted, de mégis meg akarod ismerni. Cinder félelem nélkül teszi ugyanezt, mivel kölyök. Megnézzük, joggal félsz-e, és ennyi. Nem kell túlbonyolítani semmit. Akármilyen világba is lépett, az az élet része.~

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Emberevők rabigája Vo36oi8140/8500[Küldetés] Emberevők rabigája 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by RenAi on Szer. Jún. 07, 2017 1:18 am

Hevesen bólogatok, és figyelek, fejben jegyzetelek. Yuuki kiment, majd nem tért vissza, biztos vagyok benne hogy elejét vette a dolgoknak, és megkeresi a kislányt. Így nem is mentem utána, ismerem én őt, tudom milyen kis éllénk, és azért is esélyt adtam neki, mert két látszólag majdnem azonos korú kislányról beszélünk, na jó, Yuuki azért minden tekintetben idősebb és érettebb, de most erre is szüksége lehet. Igazán büszke lehet magára.

Idebent csak pár új mondat hangzott el, válaszok a kérdésekre, és a fel nem tettekre. Az ötletekből kifogytam egy ideig, így csak hallgattam és bele-beleszürcsölgettem a nem rég kiöntött teácskámba. Szabad kezet kaptunk, bár nem tudom Yuuki hol járhat a kislánnyal, így lehet addig nem kellene idehívni, viszont nem lett eldöntve ki is beszél vele. Álom hangjára felcsillant a szemem, míg eddig eszembe sem jutott, most már biztos hogy ő lenne a legjobb megoldás!
- Kitaláltam! Mi menjünk szétnézni, Álom, te pedig beszélgess a kislánnyal szerintem, úgy látom lenne érzéked hozzá és mivel ennyien ijesztőek lennénk, sőt... idősek is hozzá talán, de te lennél a főnyeremény. Pet vagy, szép vagy türelmes és bájos. - Azzal felpattantam az asztaltól, és próbáltam a többieknek is inteni, hogy jöjjenek.
- Chan, ugye nem tartasz álom nélkül? De ha igen, majd megvédelek. - Kérdeztem rá, hogy szoktak-e esetleg picit elválni, mosolyogva persze.
- Addig mi csajoskodunk! - Amennyiben nem zavarta egyiküket sem, megfogtam az egyikük, majd a másikuk karját, így én lettem középen és így haladtunk ki az ajtón, szándékaim szerint. Kortezre kacsintottam egy biztató mosollyal, hogy ne aggódja túl magát, hisz látja! Kézben tartjuk a dolgokat.


_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Emberevők rabigája Vo36oi10/7300[Küldetés] Emberevők rabigája 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Júl. 08, 2017 3:10 pm

Két hónapja volt utoljára mesélés, ha két héten belül nem folytatódik a küldi, akkor lezárom.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Emberevők rabigája Vo36oi0/0[Küldetés] Emberevők rabigája 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by Hydra on Szer. Júl. 12, 2017 6:13 pm


Határidő: július 23. (másfél hét)

Cortez eleinte egy szolid mosollyal az arcán hallgatta a találgatásokat, a probléma megoldására keresett javaslatokat, ám amit a macska mondott, meglepettségében felegyenesedett helyéről. Nyelt egyet, majd beletörődéssel bólintott egyet, majd suttogta:
- Köszönöm szépen.
A férfi kivárja, míg megbeszélitek, végül ki beszél a lánnyal, végül magához hívta a szóban forgó Cindert. A gyermek gondtalanul sétált le az emeletről, mit sem sejtve a programbéli változásokról. Viszonylag jól fogadta, haragnak vagy csalódottságnak még a jelét sem mutatta, hogy mennyire nem akart a társaságotokban maradni.
- Nem gond, nagyapó, csak pár óráról van szó, nem igaz? Jól megleszek a nénikkel meg a cicával. – mondta, Álomkelőre különösen nagy hangsúlyt fektetve.
A koros céhvezér azzal engedelmeteket kérve, felállt az asztaltól, hogy a megbeszéltek szerint járhasson el. Még egy keveset várt, hátha akadt még valami megvitatható dolog – már amit Cinder előtt érdemes volt –, majd úri módjára távozott.
Magatokra lettetek utalva. Miután Cortez átlépte a menedék küszöbét, a lány majdnem minden figyelmét Álomkelőre fordította.
- Nem vagy éhes? Vagy esetleg szomjas? Nem vagy fáradt? Vagy talán játszanál? – És ehhez hasonlatos kérdésekkel halmozta el az imént említett, beszélő macskát. Ennek ellenére Cinderrel éppúgy lehetett kommunikálni, akár Cortezzel: ha kérdésetek akadt, a lányka igyekezett készséggel válaszolni.
A terep készen állt, hogyha esetleg valamelyikkőtök mégis úgy döntött, hogy körbenéz a menedékben – célból vagy pusztán kíváncsiságból, édesmindegy. Így vagy úgy, azt a pár órát ki kellett használnotok, míg Cortez távol volt.

Ezer bocsánat a hosszú kimaradásért, nem volt gépem. Tudom, hogy azt kértem, hogy működjön a kommunikáció, kütyü hiányában nem tudtam jelezni. Most már itt vagyok, testileg és szellemileg is, remélem, egyikkőtöknek sem szegtem ezzel a hiányzással a kedvét.
Döntsétek el, karaktereitek mit tesznek: maradnak beszélgetni vagy felderítik a házat.
Hydra
Hydra
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2017. Mar. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by RenAi on Szer. Júl. 12, 2017 9:59 pm

Az események sora várható volt. Akadtak még feltett kérdések és arra érkező válaszok, maga a helyzet érdekes volt, és mindenképp segíteni akartam. Nem is lehetett volna más célom, mint ahogy itt senkinek sem. Csupa jó emberek gyűltek össze egy kifejezetten jó célért. Egy kislány megsegítéséért. Mosolyogva figyeltem az eseményeket, kifejezetten nyugodt voltam. Majd amikor megtörtént a váltás, illedelmesen elköszöntem Cortez-től, és jeleztem neki, hogy minden rendben lesz, nyugodt lehet. A kislány kifejezetten Álomkelőre fókuszált, ami a lehető legjobb dolog talán, boldog voltam, mert úgy éreztem a cicónál jó kezekben lesz, hisz ügyesen forgatja a szavakat, és a legjobb tulajdonsága, hogy macska. Még ha mi picit el is ijesztenénk, egy cicónak biztos könnyen megnyílik majd, így egy tökéletes tervet eszeltem ki. Óvatosan felálltam, nem settenkedve, csupán ügyelve, hogy ne nyikorogjon a szék. Majd Sei mögé léptem mosolyogva, a pillantásommal üzentem meg neki, hogy jobb ha mi most picit eltűnünk. Chant is szívesen elhívtam volna magammal, de nem tudom mennyire hagyná magára Álomkelőt, így teljesen rábíztam a döntést, örültem volna neki is, de lehet mégis csak biztonságérzetet ad a kislánynak ha itt van a pet idomárja is. Szóval nem erőltettem semmit, ezt Chan dönti el és Álom. Egy biztató mosoly keretében indultam meg. Annyira nyilvánvaló volt a mesterkedésem, hogy még a vak is láthatta, hogy azért kívánok picit felszívódni, hogy a kislány picit megnyíljon. Kilépve az ajtón, nyújtózkodtam egyett, jól esett a mozgás.
- Remélem minden jól alakul majd! - Jelentettem ki, miután ásítottam egyett, majd az ablakhoz szegődtem.
- Olyan szép ez a környék. - Folytattam, majd megfordultam.
- Hogy csináljuk, váljunk szét, és gyorsabban haladunk, vaaaagy~ - Kezdtem bele dallamosan és vigyorogva.
- Több szem, többet lát elven. - Chanra bíztam a döntést. .

/Mesélői kérésre javítottam./


A hozzászólást RenAi összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 21, 2017 7:24 pm-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Emberevők rabigája Vo36oi10/7300[Küldetés] Emberevők rabigája 2yjvlht  (10/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by Chancery on Kedd Júl. 25, 2017 10:04 pm

Önkéntelenül is felnéztem a macska állára, mikor szóba került az, hogy talán egy időre elváljunk. Valahányszor ilyesmi történt, annak kevés eséllyel lett jó vége, vagy minimum egy kisebb pánikrohamot indított el mindkettőnknél a folyamat. Rögvest az ugrott be, mikor kényszerteleportálással a városon kívül találtam magam azzal a furcsa, laborköpenyes idegennel, miközben Álom kétségbeesetten szaladt Peter-hez segítségért.
Peter. De rég is volt...
Álomkelő végül lehunyta a szemét.
~Részemről rendben. Az egyik legjobb lovag vagy, akit ismerek, Chan sebzése pedig egész tűrhető a képességeivel, ha baj lenne. Legfeljebb rögvest használd a kesztyű Gyorsaság funkcióját, ha baj van; tudni fogom, hogy szükséged van rám.~
Utolsó mondatait már csak nekem szánta, én pedig mosolyogva bólintottam válaszként. Ha Álomkelő úgy érzi, nem lesz probléma, akkor bátran belevághatunk a dolgokba.

Kisvártatva neki is kezdtünk, és megjelent Cinder. Mikor a kislány cicának nevezte Álomkelőt, felszisszentem, mintha tűzbe tettem volna a kezem és ijedten a macskára pillantottam, de egy idegesebb faroklendítésen kívül semmit nem tulajdonított a dolognak. Sőt, pár másodperc múlva lehuppant a szék támlájáról a földre és úgy lépett Cinderhez, mintha kíváncsian fel akarná mérni őt mint új játszópajtást.
~A játékra szinte mindig kapható vagyok.~ -válaszolta egy nyávogás kíséretében, mikor a kislány a sok kérdésáradat közepén levegőt vett. ~Mikor kicsike voltam, volt egy kedvencem. Gyere!~
Azzal zászlóként a magasba emelt farokkal az asztal alá bújt és elhelyezkedett az egyik lába mögött.
~Csan megkocogtatta a fát, én pedig megpróbáltam elkapni az ujjait. Nyugi, nem eresztem ki a karmaimat. Van kedved kipróbálni, melyikünk a gyorsabb?~ -tette hozzá, farka vége tényleg állandóan a földet csapkodta izgatottan.
Mikor ezáltal megbizonyosodtam róla, hogy Álom remekül el fogja foglalni a kislány figyelmét, Ai-hoz léptem hátul összekulcsolt kézzel.
-Egyetértek. -bólintottam mosolyogva; valóban szép ez a vidék, annak ellenére, hogy a város közepén vagyunk, és az idő is remekre sikeredett ma. -És ahogy gondoljátok. Bár én szívesen dolgozom veled, ahogy felvetetted előtte. -kacsintottam egy kis kuncogás kíséretében. Szeretnék legalább vele egy csapatban maradni, és Sei-t is nagyon szívesen látom, de ha ő külön utakon szeretne járni igazából, az se probléma nekem. Ha Ai egyetért, akkor fel is ajánlom suttogva, hogy kukkantsunk be egy bizonyos szobába először.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Emberevők rabigája Vo36oi8140/8500[Küldetés] Emberevők rabigája 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by Hydra on Pént. Júl. 28, 2017 5:24 pm

Seishin?
Hydra
Hydra
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2017. Mar. 26.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by Cardinal on Vas. Szept. 03, 2017 12:10 pm

Haladjanak, hölgyeim és uraim.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Emberevők rabigája Vo36oi0/0[Küldetés] Emberevők rabigája 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Emberevők rabigája

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.