[Küldetés] Néma királynő és fehér király

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Chakna on Szomb. Márc. 25 2017, 17:49

Résztvevők: Akichi Murai, Kurokawa Yuuki; Kiwi; Tsubaki Sawabe; Cearso

Egyszer volt hol nem volt… Na persze… Aincardban nem így kezdődnek a dolgok, és főleg nem úgy folytatódnak, ahogy ez után várná az ember.

Mindenesetre egy kellemes, tavaszi délelőttön a Főtéren sétálgatva a hirdetőtáblán észrevehettek egy  kicsi, jelentéktelen lapot, a következő szöveggel:

Sziasztok.

Kérlek segítsetek! A Kezdetek erdejében sétálgatva belefutottam egy boszorkányba… Akarom mondani NJK-ba. Reginának hívják, és elsőre nagyon kedvesnek tűnt, de mire észbekaptam belekényszerített egy sakkpartiba, és elnyerte a szekrényem kulcsát… Azt ígérte, hogy visszaadja, ha legyőzöm, de hát abszolúte kezdő vagyok a sakkban! Nagyon-nagyon fontos nekem, hogy visszakapjam a szekrény kulcsát, úgyhogy nagyon szépen kérlek, segítsetek legyőzni Reginát!

Lux

U.i: IDE gyertek. És kérlek vigyázzatok, mert rettentően furfangos egy nő Regina… Nem könnyű túljárni az eszén

Az „IDE” feliratot megérintve a kis térképeteken megjelenik a pontos helyszín, a kezdetek erdejének szélén, a város Északi-részének a közelében. Nem ígér nagy jutalmat, de azért ugye segítetek szegénykének?

Feladat: Kerüljetek valahogy a főtérre, találjátok meg a papírt, aztán irány a helyszín. Szabadon lehet összefutni, és közösen érkezni.


Házirend a küldetésen:

1.       Legyél pontos.

         ·  Ha nem tudod tartani a határidőt, szólj, és megvárunk.

        ·  Ha nem jeleztek nekem, akkor 1x lesz lehetőségetek pótolni 500 szóval, a másodiknál kiestek. Ne csináljatok kérlek rendszert ebből.

2.       Ezen a küldetésen fontos szerepe lesz a kommunikációnak, úgyhogy figyelj, és reagálj a többiekre.

3.       Az első körben nincs sorrend, a későbbiekben lesz, hogy mindenki tudjon mindenkire reagálni.

4.       Tartsuk a 250 szó minimumot. Ha problémás, nyugodtan jelezzetek.

5.       Érezd jól magad.


Határidő: Április 1 (Egyenlőre 1 hét, de ha nehezen tartható, akkor majd kaptok többet is.)

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi2217/2300[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szer. Márc. 29 2017, 11:39

"Újra itt a tavasz, újra itt a szerelem, már megint izzad a tenyerem. Köpni kell..."
A kis dalszöveg tökéletesen leírta milyen hangulatban is vagyok a tavasszal kapcsolatban. Jön a jó idő, a fiatal párok elkezdenek kiülni a szabadba, hogy ott nyalják-falják egymást. Ráadásul a játék animátorai is tökéletesen hányingerkeltővé tették a játékot azzal, hogy úton útfélen szerelmes mobok és egyéb perverziók jelennek meg mint azon a nyamvadt virágmezőn. Igyekeztem kerülni az ilyen "romantikus" helyszíneket de ahogy a főtér felé tartottam a városban és megláttam egy öreg npc párt akik kissé már túlontúl szerették egymást rájöttem, hogy ez lehetetlen. Bár lehet elég lenne csak kikapcsolnom az etikai módot és lecsökkenne eme jelenség. Vagy biztos van a menüben erre valami szűrő, ugye? Ugye!
Mindegy olyan gyorsan szedtem a lábaim amennyire csak tudtam, szinte már futva, hogy minél előbb elérhessem a célom. Kellet valami küldetés ami elvonja a figyelmem. Egy sötét barlangban, börtönben vagy egy zord jéghegy tetején ahol bármelyik pillanatban kopogtathat a halál. Olyan nagy kérés ez? Úgy tűnt igen. A hirdetőtáblán rendre olyan küldetés volt ami a tavasszal és a romantikával kapcsolatos. Tavaszi event? Mindegy hosszasan böngésztem a táblát elolvasva mindent. Akadt egy két vicces is.
~ Kopott régi használt serpenyőmet újra cserélném, ráfizetéssel. Alig használt kecske eladó! Mégis kik tesznek fel ilyen hirdetéseket? ~ Kérdeztem magamtól ahogy böngésztem a lehetőségeket, hogy végül megpillantsak egy érdekeset ami első ránézésre szerelem mentes.
- Nem tudok sakkozni... - Jegyeztem meg végig olvasva a hirdetést. Ez se túl jó és talán nem is vállaltam volna el ha nem látok meg egy vakrandiról szóló küldetést így olyan gyorsan böktem rá az "ITT" feliratra amilyen gyorsan csak lehet és már indultam is a kijelölt hely felé.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi7230/7300[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Kiwi on Csüt. Márc. 30 2017, 11:08

Minden akkor kezdődött amikor elolvastam a felhívást. Egyértelmű volt, hogy ugrok ha valaki bajban van… nem, ne érts félre nem jártam semmiféle hősképzőbe, és nem is gondoltam magamra úgy. Valamint, bár megjártam már párszor ezt a hozzáállásom miatt, mégis óhatatlanul ugrottam fejest, újra és újra. Lehet csapda? Nem érdekelt, bár… már ott tartottam, hogy minden mögött azt véltem feltételezni. Úgy éreztem magam ebben a világban, mint a kis Piroska, aki siet a mamájához, de itt este, sötétben, az erdőben, és köztudott, hogy olyankor egy ágban is hajlamosak vagyunk szörnyeket, lidérceket feltételezni. Persze ennek a mesének van egy alapja. Szörnyek léteznek, és nem csak a szörny külsőre húzott mobok…
Elolvasva a segélykérést, első blickre azonosulni tudtam a felhívó rászedésével, hisz én magam is éltem már meg hasonlót. Úgy gondoljátok Aincardban nincs rabszolgaság? Nagyot tévedtek…
Mire végig értem a felhívásnak, inkább éreztem tinifilmes klisésnek a felhívást, a következő dolgok miatt. Először is elvette a szekrénye kulcsát, másodjára, a gonosz „boszorkány” neve. Regina? Inkább európai név, ami szokatlan, hisz nem sokkal futottam eddig még össze. De persze, ebben az a szép, hogy ha átverésről is van szó, akkor is mi magyarázzuk meg magunknak miért nem. A szekrénykulcs, lehet valami banké is, bár kulcs nélkül is ki lehetne nyitni, vagy másoltatni, vagy felfeszíteni, és nem volna kötelező… beleugrani egy ostoba kihívásba. Második. Ha fogságban van…. akkor... hogy írhatta ezt ki, ide a plakátra… ekkor elolvastam megint, és feltűnt, hogy nem ír semmiféle fogságról, szóval ügyesen elkalandoztam, ami meglehetősen veszélyes tulajdonságom.
Egy pillantást vetettem a többi felhívásra is, és csak szemöldök ráncolva vettem tudomásul… tavaszodik. Ilyenkor az emberek mind meghülyülnek, és a téli bezártság után… azt hiszem mindent megtesznek, hogy találkozhassanak valakivel, vagy kicsit felújítsák az otthonukat, hisz tény, télen többet tartózkodunk otthon. Zsebre dugtam a kezem, ekkor mellém érkezett egy tőlem majdnem két fejjel alacsonyabb lányka. Idebiccentett, meghajolt de abban a pillanatban már bele is merült a böngészésbe. Észre sem vette volna talán, ha én nem viszonozom a köszönését. Rákattintottam a koordinátákra, és már követhettem is az utat. A lányka úgy tűnik mást választott, hisz kisvártatva az ellenkező irányba indult el. Én viszont elővettem egy gyorstalpaló sakk könyvet. Lehet hihetetlennek tűnik de van nálam, ugyanígy a Rubik kockás kiadásuk is, valamint pár suduku és keresztrejtvény. Bár az utóbbi kettőt soha nem nyitottam még ki. Tudom, hogy hasznosak és jót tennének, de meghaladják a szintemet… Inkább olvasok és ragadjon meg valami, mintsem szenvedjek az ilyenekkel.
Útközben tehát megpróbáltam felfrissíteni a tudásom. A lépéseket eddig is tudtam, öcsémmel sokat játszottunk, de badarság volna úgy gondolni, hogy ennyiből áll a játék. De a stratégia és a dolgok átlátása, nem az erősségem… valljuk be. Végül, remélhetőleg épségben és időben odaértem.

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi10/3500[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (10/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Chakna on Pént. Márc. 31 2017, 09:07

Nos, HOLNAP érkezik a mese, aki nem tud írni, még jelezheti.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi2217/2300[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Tsubaki Sawabe on Pént. Márc. 31 2017, 17:37

- Eldöntöttem! Ha egyszer ki akarok innen jutni, valamit nekem is tennem kell. - motyogtam magamban és felpattantam a székből ahol eddig ültem. Eddig csak vártam, hogy vége legyen ennek a rémálomnak és végre felébredjek a saját ágyamban. Nem a szálláson ahol itt Aincardban szoktam magam meghúzni, hanem az igazi ágyamban. Az öcsémet és anyát is látni akarom már, hiányoznak. Mire észbe kaptam és el tudtam hessegetni a gondolataimat, már a Főtéren voltam. Odaszaladtam a táblához ahol hirdetések és küldetések szoktak lenni kiaggatva. Valami egyszerűt szerettem volna, ahol nem kell megölni senkit és semmit. Szememmel végignéztem a papírokon, de nem igazán találtam nekem valót. Nem vagyok valami erős és túl sok tapasztalatom sincs. Mindenhol csak olyan feliratokat láttam ahol kemény játékosokra számítanak, szóval pont az én ellentétemre. Sóhajtva, kissé csalódottan elkezdtem hátrálni, hogy a többi embert is odaengedjem akik épp rám vártak, hogy végre elmenjek onnan, mert nem igazán fértek el mellettem. Már fordultam volna meg mikor megláttam egy kisebb papírkát, ami szinte eltűnt a sok hatalmas lap között. Egy pillanatra felcsillant a szemem és visszasiettem, majd elolvastam ami rajta állt. Ez már inkább nekem való feladatnak bizonyult. Kiskoromban sokat sakkoztam, mostanra csak a lépéseket tudom, de segíteni szeretnék. Az ujjammal ráböktem a szóra, mire megjelent, hogy hová is kellene mennem. Ezt a többi játékostól lestem el, nemrég még fogalmam sem volt, hogy miképpen működnek az ilyenek. Még sosem jártam a városon kívül és eddig nem is akartam elmenni innen, de azt hiszem eljött az ideje. Az utóiraton kicsit kuncogtam, még hogy furfangos... Én is furfangos nőszemély vagyok ám, a kistestvérem mellett sok mindent megtanultam és be kellett vetnem pár dolgot. A helyet megkeresve az én térképemen, el is indultam a megfelelő irányba. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből, remélem az első küldetésemen nem égek le.
Tsubaki Sawabe
Tsubaki Sawabe
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2017. Feb. 10.
Age : 19

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi25/500[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (25/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Akichi Murai on Pént. Márc. 31 2017, 22:17

~Olyan fáradt vagyoook...~ Ásítozva hagytam el az egyik fogadó melegségét és Skyyal a vállamon nekivágtunk szerencsét próbálni a tavasz első igaz napjaiban hátha találunk valamilyen módot, hogy tudjunk egy kis pénzt szerezni. Mindenki tudja, hogy ilyenkor kezdődnek a jó dolgok! Na de mindegy milyen az idő attól még fáradt voltam.
~Én is papa, de te akartál annyira menni-~ Ezzel be se fejezve mondatát vissza is aludt. Nem is csodálom, mégiscsak egy fióka és kell neki a pihenést. Na nem baj, majd én figyelek rá.
Az első dolgom az volt, hogy a főtéren egy kicsit körbe nézek hiszen jönnek az eventek, szezonális küldetések, illetve ha valakinek van valamilyen baja ott próbál meg elsőnek segítséget keresni a problémájára.
Nézem-nézegetem a feladatokat amik nekem valóak lennének, de mindig találtam belekötni valót.
~Vadászat? Kilőve. Szerelmi problémák.. ez se az én feladatom lenne...~ A szemem nagy nehezen észre vett egy kis cetlit, ami felkeltette a figyelmemet. Szó szerint minden szavát ittam.
~Sakk?! Ezt is mikor volt szerencsém kipróbálni.. ideje lenne ezt a kis játékot is visszaszerezni ebbe a lapos életbe!
Széles mosollyal a számon megérintettem az ITT feliratot és a térképre néztem. Nincs olyan messze mind ahogy gondoltam volna, így a cetlit vissza rakva elindultam a kijelölt hely felé. Megálltam és hátra néztem, lesz-e valaki aki rajtam kívül érdeklődik a feladat iránt. Öt perc múlva már nem érdekelt annyira így tovább indultam a küldetésem helyszínére.
"Évekkel" később végre megérkeztem és körülnéztem. Senki. Hát ez eléggé érdekes. Vettem egy hatalmas lélegzetet és elkiáltottam magamat.

-Hahóóóóóóóó! Itt van az a bizonyos Lux nevű személy?

_________________
[Küldetés] Néma királynő és fehér király 13z6453

Cselekvés, gondolat. Emberi nyelven beszéd. Sky gondolatai, beszédei, cselekvései.
Karakter zenéje: https://www.youtube.com/watch?v=0xLsf-C-m-Q

I'm the one who protects you when you got hurt. The one who sees the truth and the friend who help you if you need it.
Akichi Murai
Akichi Murai
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2015. Dec. 25.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi271/300[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Chakna on Szomb. Ápr. 01 2017, 23:47

Tehát, miután egyikőtök sem talált semmi érdekesebbet, úgy döntöttetek, hogy elindultok segíteni Luxnak. A város szélén találkoztok össze, és együtt érkeztek a megadott koordinátára.

 A helyszín akár festői is lehetne: Gyönyörű erdő, csiripelő madarak, napsütés… A fák között észrevehetitek ahogy kikandikálnak az életnagyságú bábúk, ennek megfelelő méretű táblán egy tisztáson. Ha ez elkerülné a figyelmeteket, a veszekedő tinédzserlány hangjára egész biztosan felfigyelhettek:

- Mondtam már, hogy biztosan jönni fognak néhányan, úgyhogy várjunk még! – kiabál alt hangján, gondolom sejtitek, hogy a megbízótok: Lux. Nem sokára válasz is érkezik a felvetésére. El tudjátok képzelni egy démonasszony hangját? Na, ez a hang pont olyan volt. Vérfagyasztó, hűvös, alt hang.

– Nem ajánlom, hogy próbára tedd a türelmemet – rivall rá a lánykára, és hangjából olyan fenyegetés árad, amitől talán nektek is feláll a szőr a hátatokon, hát még szerencsétlen Luxnak, akinek címezte őket.

Lux ekkorra már észrevesz titeket, és látható megkönnyebbüléssel integet felétek.

– Mondtam, hogy jönni fognak! – fordul diadalmasan ellenfele, Regina felé, majd egyből sarkon is fordul, hogy üdvözöljön titeket.

Közben megállapíthatjátok, hogy Lux, egy 15 év körüli, szőke lány, a sakktáblán áll, a fehér király helyén, mellette pedig egy Kiwinek és Cearnak ismerős fiatal nő mosolyog rátok bűnbánóan a fehér királynő helyéről, miközben szájára mutatva, és fejét rázva jelzi, hogy nem beszélhet.

– Kedvesem, ne feledd, hogy most te a sakktáblám egy bábúja vagy, a bábúk pedig nem kommunikálnak – szólítja meg Regina, mézesmázosan, de érezhető fenyegetéssel.  Ő erre felé fordul, és villámló tekintettel mered a fekete király pozíciójában álló fekete hajú, fekete szemű, fekete ruhába öltözött, 30 körüli nőre.  Fontos észrevétel lehet, ha szemfülesek vagytok, hogy egyikük sem lép le tábláról, még Lux sem, akin viszont látszik, hogy rohanna hozzátok, hogy megölelgessen, és sietségre ösztökéljen.

– Még el sem kezdtünk játszani, csak üdvözölte őket – csattan fel a lány, aztán nektek címezve folytatja – Hála Istennek, hogy megérkeztetek, ha egy kicsivel később jöttök, el kellett volna kezdenem a játszmát nélkületek! – lelkendezik, aztán igyekszik komolyabban folytatni – Lux vagyok, Ő pedig itt Chakna – mutatkozik be, és egyúttal a mellette állót is bemutatja nektek – Ő volt az első, aki a segítségemre sietett, mert véletlenül erre járt, de sajnos nem sikerült megnyernünk a játszmát, és mivel nem volt mit felajánlania, itt kellett maradjon, és nem beszélhet. – vázolja fel röviden Chakna helyzetét, aki bocsánat kérően mosolyogva bólint, és segélykérő pillantást vet rátok.

 – Ne játszatok a türelmemmel – ripakodik mindenkire Regina, mire Lux összerezzen, és gyorsan folytatja.
– Először nektek is be kell állnotok egy-egy fehér bábú helyére, hogy elkezdhessünk a játszmát – kezdi sorolni a jelen esetben érvényes szabályokat. – Aztán… Ó igen, nyugodtan megbeszélhetjük a lépéseket, de mindig nekem kell kimondani a végén, hogy mit lépünk. Csak kimondom, és a bábúk odamennek.
folytatja a játék mehanizmusával. - Az életpontjaitokat nem kell féltenetek, ez a tisztás még a védett övezethez tartozik.

 – Ne gondoljátok, hogy olyan egyszerű lesz – szól közbe Regina vészjóslóan mosolyogva

Ha van kérdésetek Lux válaszol, utána ki kell választanotok a helyeteket a táblán, ami egyenlőre így néz ki:

[Küldetés] Néma királynő és fehér király Sakk11

Egyenlőre ennyi történjen meg, ne menjetek tovább.


Cear: Kérlek 500 szóban kapcsolódj be.

Sorrend még nincs, határidő: 
Április 9 (Vasárnap)

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi2217/2300[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Ápr. 02 2017, 15:13

Azon, hogy a lány épp veszekszik a boszorkánnyal nem lepett meg. Az már inkább, hogy eleve már elő volt készítve a sakktábla és valahogy arról sem esett szó, hogy az egész ennyire... nagy lesz. Rémlett valami egy régi varázslós filmről ahol a bábuk helyére kellet beállni és konkrétan a gyerekek voltak a sakkbábuk így erős volt a gyanúm, hogy itt is ez lesz a helyzet. Jó hír (vagy rossz még nem döntöttem el), hogy nem egyedül kellet részt vennem az egészen. Több játékos is volt Luxon kívül aki olvasta a felhívást bár egyikőjüket sem ismertem talán csak látásból így csupán biccentettem feléjük és első érkező jogán gyorsan magamhoz vettem a kezdeményezés jogát.
- Pedig a türelem nagy erény így javaslom bánj vele bőkezűen. - Vetettem oda egy szúrós pillantással megspékelve. Cseppet sem tetszett a hangnem amit megütött és bár Lux talán tartott tőle, nekem ennél egy picit több kellett.- Ha tippelnem kell nem csak úgy csupa kedvességből ment bele a boszi a visszavágóba ahogy abba sem, hogy mások is segítsenek. - Kezdtem bele hol a megbízónkra, hol pedig Reginára pillantva. - Gondolom ezúttal is tétje van a játszmának amiből nekünk is kell venni a részünk. - Vontam le végül a következtetést. Bár ha lett volna is valami furfangosság ha nem akkor az a döntésem kimenetelét nem befolyásolta volna és akkor is segítek a lánynak. Ennek módja szerint végül a bal lovacska helyére álltam. Úgy teljes egészében fogalmam sem volt az egész játék lényegéről így aszerint választottam amelyik a legszimpibb.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi7230/7300[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Kiwi on Hétf. Ápr. 03 2017, 18:40

Odaértem, és nem egyedül. Ez volt, az ami meglepett. Eddig is azon gondolkodtam, hogy sakkozni, hogy akarunk majd hárman, de végül arra jutottam, hogy egyikünk, vélhetően aki a felhívást feladta  addig csak néző lesz. Az ahogy, a koordináták, becsábítottak engem az erdő mélyebb részére, kezdett egyre kevésbé tetszeni. Folyamatosan figyeltem, hogy kivezet-e esetleg a védett övezeten túlra, mert abban az esetben visszautasítom a lehetőséget. Ahogy haladtam bent, az erdő, egyre kitisztultabb lett. Nem lett ritkás, inkább csak „tökéletesen” elrendezett. És ez... csodaszép volt, egy dolgot figyeltem meg egy pillanatig, amire meg is álltam. A madarak csicsergése. Nem azért mert olyan szép volt, vagyis az volt... leginkább azért érdekelt, hogy egyáltalán hallani-e őket, vagy elvonultak. A hangjuk megnyugvást nyújtott és talán nem délibáb amit látok. Furcsa fehér tömb állt ki az egyik cserje mögött, de haladva az ösvényen, hangokat... beszédet véltem felfedezni, valamint egy szőke lány is akörül érhetett oda, hisz a sziluettjét még éppen láttam elfordulni a fák mögött, de azt, hogy kinek a hangját hallom... egyértelműen nem tudtam akkor még azonosítani. Egy hisztis picsát már véltem felfedezni, a másik pedig a felkérés feladója lehetett. Egy pillanatra megtorpantam. Egyedül voltam, megtehettem. Még talán nem látott meg senki, még itt volt a lehetősége annak, hogy meggondoljam magam. Végül nem tettem. Ahogy, közelebb értem, az arcom elkomorodott, kezdett kirajzolódni, mi vár ránk... de valahogy, még nem akartam teljesen összerakni a képet. Ahogy, megláttam Chaknát, láthatta rajtam, hogy kialakul róla az a vélemény a fejemben, hogy... szereti megtalálni a bajt. Ez a legutóbbi küldetésen is kiderült, na nem.... mintha én nem lettem volna benne, mint most is. De én... én vagyok, magam másképp látom. A naiv mentsük meg a világot és minden tisztes polgárt benne típusú hozzáállás, pedig lesütött a lányról. Azt... hiszem én, nem teljesen ezért csinálom ezeket... Nem is tudom miért... pontosan. De nem volt idő, most ennek utána járni.
- Sziasztok. - Szólaltam meg, semleges, szinte hivatalos hangon. Ahogy, a szőke kislány megszólalt, mintha engem, vagyis a gondolataimat, és aggjaimat idézte volna. Akaratlanul is elismerően pillantottam rá, majd pedig Reginára és Luxra. Chak pillantását igyekeztem kerülni, hisz ő már a játékban „ragadt”... és nem akartam, hogy lássa, hogy rosszallottam rá emiatt. Mármint amiatt, hogy egy üzenetet sem küldött... vagy, valami, hogy figyeljük őt, ha esetleg eltűnik... vagy nem válaszol.... vagy bármi. Felelőtlennek tartottam, és féltem.. vagyis, inkább féltettem. Ugyanakkor magamra is haragudtam, mert haragudtam rá. Nos, igen. Mindez valós, hisz nem lehetnek elvárásaim felé, egyrészt nem ismerem túlzottan, másrészt... még nem vagyunk annyira jóban, de leginkább azért... mert még tapasztalatlan. Óvatos, de úgy tűnik nem eléggé, ha valakin segíteni kell, ő fejest ugrik...
- Szívesen segítek, de nem vagyok valami nagy stratéga... inkább csak létszám. - Jegyeztem meg, miközben két bábu között vacilláltam. A gyalog és a jobb oldali futó között. De előtte még volt egy, plusz köröm.
- Szia, Kiwi vagyok. - Fordultam oda a szőke lányhoz, és nyújtottam tisztességesen oda a jobbom. Majd ezt eljátszottam Chakna és Cearso kivételével mindenkivel akivel eddig még nem találkoztam. Így Lux-al és Reginával is. Ha az utóbbi, akadékoskodik, csak kimérten állok előtte, és megjegyzem.
- Szeretem a tisztességes játszmákat! - Jegyeztem meg, kimért kissé rideg hangon, miközben mélyen a szemébe fúrtam a pillantásom és kitartóan nyújtottam felé a jobbom. Amennyiben ez sem sikerült, akkor csak vállon veregettem, úgy, hogy a kezem egy óvatlan pillanatban megcsússzon, és nem... pofon azért nem vágom, hisz azt szeretném elérni, hogy gyanútlanul a bőröm érintkezzen az övével. Ha megvolt, visszatértem, és kiválasztottam a helyem, jobb futó. Ha rosszul sül el, még gyaloggal visszatérhetünk a játékba. Végig a hangos megbeszélésen tanakodtam... nem, jó ha hallja a gondolatmenetünket.
- Nem jó, ha a gondolatmenetet is hallja, inkább körüziként, küldjük el egymásnak a lépésötletünket, több játékos taktikailag, és gondolkodásilag is szét fog húzni, szóval... így hátránnyal is indulhatnánk... ha épp több szem, nem látna többet. - Próbáltam, a pesszimista mondatkezdésemet, valahogy pozitív végre csalni, hisz nem a kedvüket akarom elvenni.
/Kiwi minden, nem ismert személyt köszönt és kezet fog vele, amennyiben a másik engedi, ha nem.... akkor megkérdi:
- Egy ölelésnek jobban örülnél? - Veti az ellenállóra a pillantását. Majd, ha nincs válasz, vagy... ha mégsem akarsz vele, kezet fogni, hát megteszi./

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi10/3500[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (10/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Tsubaki Sawabe on Szomb. Ápr. 08 2017, 07:54

Sietve szedtem a lábaimat a pontos helyre ami meg volt jelölve. Nagy örömömre már voltak ott rajtam kívül mások is, így illedelmesen intettem egyet feléjük.
- Sziasztok! Nagyon örvendek mindenkinek, Tsubaki vagyok. - Első megszólalásra sikerült kinyögnöm egy értelmes mondatot. Felkaptam fejemet a veszekedők hangjára, közelebb érve láttam kirajzolódni egy hatalmas sakktáblát. Nem egészen erre számítottam, még a szám is tátva marad pár pillanatra. Eközben a többiek beszélgettek, én nem szóltam közbe, csak csendesen hallgattam őket. A játék menetét megértettem abból ahogy Lux elmondta. Az viszont, hogy egy másik ember aki segíteni próbált és nem sikerült neki, ezért itt kellett maradnia, számomra egyáltalán nem volt bizalomgerjesztő. Sőt, kicsit be is rezeltem emiatt és már a sakk tudásomban sem voltam olyan biztos. De már eljöttem idáig, muszáj nekem is segítenem neki. Remélem a többiek akik itt vannak jobbak az ilyen játékokban mint én. Egész végig amíg beszélt a társaság, azt próbáltam kitalálni, hogy mégis milyen bábú legyek. Végül a jobb oldali bástya mellett adtam le a voksom. Az egyik kedvenc bábum, egyszerű megjegyezni merre léphet és olyan kis egyszerű. Szóval igen, úgy döntöttem az leszek. Maradt egy megválaszolatlan kérdés a fejemben amit egyből meg is kérdeztem.
- Mi lesz akkor ha kiütik az egyikünket? Vagyis, gondolom a játék folytatódik majd, de azzal akit kiütöttek mi történik vagy mit kell csinálnia? - Bizonytalanul tettem fel kérdésemet, nem tudtam, hogy csak én nem értem és ez egy teljesen értelmetlen kérdés, vagy esetleg normális dolgot kérdeztem. Mindenesetre, én készen állok és fel vagyok készülve a játékra.
Tsubaki Sawabe
Tsubaki Sawabe
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2017. Feb. 10.
Age : 19

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi25/500[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (25/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Chakna on Szomb. Ápr. 08 2017, 12:50

Holnap érkezik a mese, aki nem tud írni ma még jelezhet, és megvárjuk :-)

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi2217/2300[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Akichi Murai on Szomb. Ápr. 08 2017, 20:23

Még néha-néha ásítottam miközben hallgattam a tájékoztatást. Ez van ha az ember fáradtan megy valahová... Félszegen gondolkodtam azon is amit a többiek mondtak a bábukkal kapcsolatban. A pálya nekem se nagyon tetszett és még hogy mi legyünk a bábúk. Érdekes.
Elkezdtem jobban áttanulmányozni a először a pályát, majd az embereket végül a leendő ellenfélt. Felállt a szőr a hátamon nem is kell mondanom. Előhívtam Skyfallert és meghajoltam a következő társaimnak és kezdtem a szövegelést.

-Üdvözletem. A nevem Akichi és eléggé kezdő vagyok. A kis madárka a vállamon a társam és nevelt gyermekem Skyfaller. Nos régen volt, hogy közösségben lettünk volna, szóval ha csak bólogatok akkor az azért lesz, mert nem szoktam meg a társasági életet. Nagyon régen volt az, hogy sakkoztam szóval egy kicsit berozsdásodtam a játékkal kapcsolatban, de remélem hasznotokra leszünk. Stratégiai szempontból ha fogom tudni a maximumot nyújtani.
Mosolyogtam és Sky is csak helyeselni tudott. Most az ellenfél felé fordultam és neki is meghajoltam tisztelet adás céljából.
Most, hogy ezen is túl vagyok elkezdtem gondolkodni a következő forgató könyveket a későbbi időkre és egy időben visszaemlékezni azokra az időkre amikor az öreg tanított engem erre.
~Ahogy látom az alapok megmaradtak. Remek! Oh most jut eszembe!
Hirtelen fordulattal a Regina nevű nő szemébe néztem.

Mivel nekem itt van Sky, ezért ő egy külön bábunak fog számítani vagy egy helyen lesz velem?

_________________
[Küldetés] Néma királynő és fehér király 13z6453

Cselekvés, gondolat. Emberi nyelven beszéd. Sky gondolatai, beszédei, cselekvései.
Karakter zenéje: https://www.youtube.com/watch?v=0xLsf-C-m-Q

I'm the one who protects you when you got hurt. The one who sees the truth and the friend who help you if you need it.
Akichi Murai
Akichi Murai
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2015. Dec. 25.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi271/300[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Chakna on Hétf. Ápr. 10 2017, 00:05

Kiwi hallhatta a madárcsicsergést. Ahogy közelebb ér, Chakna egy pillanattal tovább néz a szemébe bűnbánóan, mint a többiekébe. Láthatod rajta, hogy ha túllesztek a játszmán, mindenképpen meg fog keresni.

Yuuki a türelemmel kapcsolatos megjegyzésére nem kap választ. Regina arckifejezése alapján azért, mert nem tartja érdemesnek rá, hogy reagáljon. A további mondandójára Lux kétségbeesetten, ugyanakkor bocsánatkérően pislog. Regina viszont elvigyorodik.

– Vág az eszed, csitri. Viszont legyen meglepetés a dolog – reagál. Választ inkább kaphattok Chaknától a kérdésre, aki magára mutat, jelezve, hogy mire számítsatok. Úgy tűnik Regina egyenlőre inkább veletek foglalkozik, mert ezúttal nem torkollja le.

Kiwi vallomására Lux hálás tekintettel néz a lányra: Akkor is örül neked, sokat jelent neki, hogy eljöttél.

Akichi meghajlását Regina rezzenéstelen arccal fogadja, és süt róla, hogy unja a fecsegést, és a társaságotokat pedig méltatlannak tartja magához.

Tsubaki kérdésére ő válaszol. A hangjától a hideg is kiráz valószínűleg titeket, mert élvezettel mondja ki a szavakat.

– Nos, van egy „kellemes” hely, ahol megvárhatja a játék kimenetelét. – mondja, és ez a kellemes… Én a helyetekben félnék a helytől. Lux azért igyekszik megnyugtatni titeket.

 – Mindenkire nagyon igyekezzünk vigyázni, de félnetek nem kell, senkinek nem fog semmi baja esni.

Regina tekintetében Kiwi hidegséget, megvetést, és némi undort fedezhet fel. Akár meddig nyújtja a kezét felé, az nem fog kezet vele, a vállveregetés után pedig gyilkos tekintettel mered a lányra. Félreérthetetlen kárörömmel nevet fel ezután a javaslatára

 – Sajnálom, de itt az nem fog működni. A mező területén nem kapjátok meg az üzeneteket. – Világosít fel lesütött szemmel Lux.

Lux vállat vonva, sajnálattal a tekintetében vonja meg a vállát Akichi kérdésére, mert még nem találkozott idomárral a sakktáblán. Regina viszont kegyes úrnő arcát felvéve válaszol.

– Megengedem, hogy te döntsd el, fiú. De gyorsan válassz.

Ha mindenki a helyére került Regina felnevet, vészjóslóan, hátborzonhógatóan, és csettint egyet, mire a tábla teljesen átrendeződik. Titeket ellenállhatatlan erő ránt eddigi helyetekről máshova, kicsit talán meg is szédültök tőle, és beletelik pár pillanatba, mire összeszeditek magatokat. Közben Chakna sóhajt egy nagyot, és bíztatóan rátok mosolyog, Lux pedig kétségbeesetten felkiállt

– Hé, erről nem… - nem tudja befejezni a mondatot, mert Regina beléfolytotta a szót.
– Itt én hozom a szabályokat, és ebben a játszmában az a szabály, hogy innen kezdődik. – rivall a lányra, aki beleremeg, részben a félelembe, részben az indulatba - Tiétek az első lépés – mosolyodik el gúnyosan, ti pedig kezdhettek gondolkodni az első lépésen.

A tábla jelenleg így néz ki:
                                            [Küldetés] Néma királynő és fehér király Nyma_k10

Nos, kezdjetek tanakodni, 3 körötök van eldönteni a lépést, közben Lux mindenképpen becsatlakozik az eszmecserébe, Chakna pedig figyel titeket, de mostmár nem igazán fog jelelgetni, hacsak valami olyat nem készültök tenni, amivel nagyon nem ért egyet. Próbálkozni lehet, bármivel, de nem hiszem, hogy érdemes Razz

Akichi: értelemszerűen ne válassz olyan bábú(ka)t, ami már nincs a táblán Very Happy)

Határidő az első körre: Április 19, szerda (A húvétra való tekintettel)

Sorrend: Yuuki, Kiwi, Tsubaki, Akichi,  ( Cearso )
 - Ha problémát fog okozni, akkor eltekintek tőle a továbbiakban, de így mindenki mindenkire tud reagálni, és könnyebb lesz a kommunikáció.
- Aki a sor elején van, azt kérem szépen, hogy minél előbb írjon, hogy mindenkinek legyen elég ideje. Köszönöm.

Cear: Mivel legutóbb végülis jeleztél, 750 szóval becsatlakozhatsz, ha nem, akkor szomorúan, de megválunk tőled. Sad :'( Very Happy

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi2217/2300[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Ápr. 16 2017, 19:38

Elég bunkóság lett volna ha nem viszonozom a kézfogást így hát nem ellenkeztem majd a többiek is bemutatkoztak és felvetették saját aggályaikat amikre (az enyémmel együtt) nem túl készségesen válaszolt is a boszorka. Vagyis pontosabban nekem nem felelt csak játssza a misztikus nőt Chakna viszont utalt arra mire számíthatok vereség esetén.
~ Tehát ha veszítünk akkor mi is itt ragadunk. Nem túl biztató. ~ Summáztam magamban a dolgot és figyeltem tovább. Az se nagyon segít a helyzetünkön, hogy a boszorka mindent hall amit beszélgetünk. Viszont van egy kis szerencsénk is.
- A peted ne legyen bábú, még később a segitségünkre lehet más módon. - Javasoltam a fiúra nézre. ~ Talán fel tudjuk használni a kommunikációra úgy, hogy Regina ne tudja miről van szó. Csak nem vagyok benne biztos, hogyan. ~ Gondolkodtam el egy pillanatra majd elfoglaltam a helyem ahogy a többiek is.
Első megepetés, hogy a bábúk elgezdenek mozgolódni és Lux reakciója alapján ez nem a mekszokott kezdőfelállás.
- Ez esetben mi lenne ha elmondanád a szabályokat. Ami azt illeti még soha nem sakkoztam és nem is nagyon ismerem a játékot, még a lépéseket se tudom, hogy vannak így jó lenne ezeket tisztázni. - Kiabáltam oda Reginának. Ha már ő hozza a szabályokat avasson be bár volt egy olyan sejtésem, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű így ha megint csak egy "ez legyen meglepetés" választ kaptam akkor kicsit feszegetem a húrt.
- Értem. Valami olyasmiről volt szó, hogy nagyon ravasz vagy de úgy néz ki, hogy ez erőteljes túlzás és Lux is túlbecsül téged. Ha titokban tartod a szabályokat az azt jelenti, hogy nincsenek előre lefektetett alapok és ahogy te magad is mondtad te hozod őket. Ez esetben amint rosszul állsz behozol egy szabály ami hátráltat minket. Ez nem ravaszság csak szimpla csalás. Csalni pedig a gyengék szoktak akik képtelenek a saját erejükből nyerni
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi7230/7300[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Kiwi on Vas. Ápr. 16 2017, 21:56

A madárcsicsergés bevallom megnyugtatott, az állatok szokták érezni a monumentális baj közeledtét, de itt voltak és kitartóan daloltak. Szinte egy időben érkezhettünk meg, hisz ahogy a szőke lány, úgy én majd még ketten. Ahogy, figyeltem az engem követő lányt, az arca a haja... a kiállása, meglehetősen ismerős volt, de féltem megszólítani, nem-e keverem valakivel. Így köszöntem neki, a neve viszont nem rémlett... Nem volt úgy, ismerős, de úgy döntöttem majd bemutatkozok, hátha úgy pontot tudok tenni a végére. A legtöbb kérdés feltevésre kerül és választ is kapunk rá, amit Yuuki és mit Tsubaki vagy épp Akichi tett fel. És hamarosan kirajzolódott minden. Vagyis így éreztem, bár biztos voltam abban, hogy lesznek még buktatók. Ahogy a beszélgetés folytatódott, Luxra pillantottam.
- Láttál már valakit elpixeleződni a játék miatt? Valamint... miért olyan fontos neked az a kulcs? -
Pillantottam rá és rajta is tartottam a szemem a válaszig, érdeklődően, mérlegelve, gondolatokban talán már előrébb járva.  Amikor  felvetettem az üzenetküldés lehetőségét, csak egy pillanatra elhúztam a számat. Yuuki ismét okosan forgatta a szavakat, azt hiszem ő is idősebb annál, mint aminek tűnik. Majd ami történt, egy picit meglepődtem, pár másodpercig kapkodtam a fejem. Felmértem: Csak én mozogtam vagy mások is, majd csak a mi csapatunk mozgott vagy a másik is? Milyen bábuk mozogtak? És az felállásból azon tanakodtam, jelenleg valami létező és biztos felállást választott-e a saját részére. Viszont Lux felcsattanása alapján arra következtetek, eddig nem csinált ilyet. Majd ahogy Yuuki megszólalt volna bennem is előkerült az a bizonyos kritikus én. Igazat adtam a lánynak de ez még nem volt elég. Mivel már a helyünkön voltunk megpróbálkoztam az üzenetküldéssel, amilyen csaló... lehet ez is csak blöff. Tehát Chaknának írtam egy üzenetet, benne egy sima "Próba" szócskával elküldeni. Majd kiderült. Ahogy, zajlottak az események, időközben Yuuki is kifejtette a véleményét. Majd attól független sikerült-e, elküldeni neki az üzenetet, megtapsoltam. Lassú, már-már kínosságot sugallható tapssal méltattam az ellenfelünket. Amivel két dolgot akartam csak: Az egyik: Arra voltam kíváncsi hogy hergelem-e majd, vagy még "klapot" is emel-e nekünk. Ez fontos volt, hogy legyen némi elképzelésem mit is várjak tőle. Valamint az időt is megpróbáltam húzni, ameddig kattoghat az agyam. Főleg.... mivel kiderült... nem tudunk sakkozni. Talán egyikőnk sem... igazán. Ami pedig nagyon is hátrányos.
- Súlyosan magányos ember lehetsz, ha itt az erdő közepén zsarolsz magadhoz játszótársakat, és amikor fel is áll a lehetőség... még az első lépések előtt felveted az egyik meglepetésed. Nem csak, hogy nem is ésszel játszol, de nem is a játék a lényeg, hanem a fölényességed, az az érzés hogy, uralkodhatsz valaki felett... akár egy "végett nem érő" sakkjátékban. Ahol éreztetheted a hatalmad, ráadásul nagyon gyerekesen... - Hagytam egy kis hatásszünetet. Majd Chakra pillantottam, csak egy fél pillanatra jelezve neki, hogy készülök valamire... Valamint, hogy siessen. Ha ez megvolt, megpróbálkoztam a következővel. Aktiváltam azt a képességem, amivel Reginát megpróbáltam "elrabolni", tehát az én kis tudatalatti világomba rántani őt. Ha nem sikerült... akkor is kell valamit csinálnunk... kitapasztalni hogy, működik a játék, bár biztos vagyok benne.. hogy minden egyes lépésünket újra fogja sorsolni...
- A kristály a kezemben, szintemhez mérten sok életem van... bár szerintem itt egy ütéses dolgok lesznek.... valamint, maga a játék sem tűnik túl értelmesnek így... de, valamit lépni kell... Lux kérlek léptess a H3-ra, Tsubaki te védhetsz hátulról, valamint a csikónk is tud védeni... - A modatok második felét, inkább hangos tanakodásaként követtem. Itt most az volt a lényeg, hogy lássuk mi történik ha esetleg lecsapnak minket.
- Így nem tudhatjuk biztosan... ki hogy tud lépni és hányszor...- Mondom, utalva Regina húzásaira. Tsubakit nem akartam előre húzni, mert az a paraszt... rossz helyen van...

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi10/3500[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (10/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Tsubaki Sawabe on Kedd Ápr. 18 2017, 18:38

Szó nélkül hallgattam végig a feltett kérdésekre adott válaszokat. Figyeltem mindenkire és próbáltam minden elhangzott dolgot megjegyezni, hátha ez még később hasznunkra válhat. Regina stílusától még a vér is megfagy bennem, úgy beszél mintha valami horrorfilmbeli szereplő lenne. Amikor a többiek is, én is elindultam a helyemre. Aztán a táblán lévő bábuk más helyre kerültek, nem a megszokott kezdési pozícióban álltak. Meglepve néztem szét magam körül és próbáltam beazonosítani azt, hogy mi, honnan és hová került. Mire sikerült felfognom a felállást, már más azon gondolkodott, hogy hogyan és miképp kellene lépnünk az első körben. Én is elkezdtem magamban agyalni a lépéseken. Az egyik gyaloggal, sőt kettővel is ki lehetne ütni az ellenfél gyalogait, de nem tanácsos, mert valószínűleg a boszorkány egyből észre is venné a visszavágási lehetőségeket. Ha az a huszár nem lenne ott, még talán jó is lenne az ötletem. Akár ő is gondolkozhat ugyan így, ha ő kiüti a mi bábunkat, akkor a másikkal mi is ki tudnánk szedni az övét. Igazából valahogy el kell kezdeni a játékot, ha ki is ütik az egyik bábunk, még van belőlük egy pár, főleg a gyalogokból. Esetleg kezdhetnénk olyan lépéssel is, ami semmire nem jó, de mégsem sodorná a többit veszélybe, akkor meg lehetne várni, hogy a másik csapat lépjen és hátha aszerint lenne mit lépni. A sok koncentrálástól még a fejem is megfájdult, lehet nem nekem való ez a sakk. Az amit a lány mondott a futóval, egyelőre nem rossz ötlet, de még nem látom mit is akar kihozni belőle. Inkább meg sem szólaltam és nem hoztam fel az én ötleteimet, mert nem volt a gondolataim között semmi hasznosítható.
Tsubaki Sawabe
Tsubaki Sawabe
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2017. Feb. 10.
Age : 19

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi25/500[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (25/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Chakna on Kedd Ápr. 18 2017, 20:35

Well a határidő holnap van, a húsvéti nyuszi viszont hozott nektek ajándékba + 2 napot. Tehát péntekig "büntetlenül" lehet késni, addig várni fogok.

Edit: Akichi, te ne kényelmeskedj, mert téged várunk.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi2217/2300[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Akichi Murai on Szer. Ápr. 19 2017, 17:58

Szépen végighallgattam a többiek feltevéseit és amit Yuuki mondott Skyyal kapcsolatban már nekem is szöget ütött a fejemben. A képességemnek tudok kommunikálni az állatokkal úgy ahogy és még Sky is megtanult néhány szót, illetve ha megmondjuk a megfelelő szavakat akkor remek "posta galambunk" lenne. Ezt a gondolatot fel is vetettem Skyfallernek.
~Mit gondolsz megpróbálhatjuk ezt?
~Természetesen papa. Viszont engem zavar az a néni... Valami rendellenes dolgot érzek.
Nem is kellett amúgy igazán befejeznie, hiszen miután a többiek a helyükre léptek és a játszma elkezdődött volna, a bábuk elmozdultak és egy nem normális helyzettel kezdtünk.
Átnézve a helyet a bábukat vizsgáltam meg, mi hiányzik és mi az ami nem.
Egy futó. Ennyi volt a mi hiányunk és mikor odanéztem az ellenség terére ott is ugyan az volt a felállás.
~Nos.. Ha a jó oldalát nézzük, akkor mondhatjuk kiegyensúlyozottnak. De csak HA nézzük.... Remek.
Egy ideig gondolkodva mely bábú szerepét töltsem be, a többiekre néztem. Mindegyik fontosabból valaki már elfoglalt egyet. Kivétel a gyalogok, érdekes.
Végre miután megfejtettem ezt a számomra nehéz kérdést, oda sétáltam a bábú csikó mellett levő bal oldali gyalogjához, majd egy puskát imitálva lelőttem.

-Te leszel a szememben az egyik legfontosabb kulcs.- mosolyogtam és a többiek felé fordulva folytattam a beszédem.- Nos ahogy hamarabb mondtam nem sokat értek a sakkhoz viszont van egy feltevésem. Mindannyian emberek vagyunk nem? Gondoljuk azt, hogy az ellenfelünk nem NPC hanem tényleg emberi játékos. Én felajánlom a próbabábú szerepét és az emberséggel kapcsolatban:
Mindenki hibázik. Használjuk majd ki ezt a lehetőséget és mutassuk meg Miss Reginának, hogy csak a mi malmunkra hajtotta a vizet ezzel a csavarral! Lets the game begin!

Most már a fülemig ért a szám és ettől a lökettől amit magamnak adtam, álltunk készen Skyfallerrel és egy üzenettel is kezdeném Kiwi felé Skyon keresztül:
Ha nem veszi észre vagy nem érdekli akkor megvan oldva a kommunikációs problémánk.

_________________
[Küldetés] Néma királynő és fehér király 13z6453

Cselekvés, gondolat. Emberi nyelven beszéd. Sky gondolatai, beszédei, cselekvései.
Karakter zenéje: https://www.youtube.com/watch?v=0xLsf-C-m-Q

I'm the one who protects you when you got hurt. The one who sees the truth and the friend who help you if you need it.
Akichi Murai
Akichi Murai
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2015. Dec. 25.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi271/300[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Chakna on Pént. Ápr. 21 2017, 22:15

Kiwi első kérdésére Lux nem felel szóval, csak határozottan megrázza a fejét. Valóban nem kell féltenetek az életeteket ebben a játszmában. A másodikra teljesen zavarba jön.
– Hát… szóval… Jaaaj –
habog kicsit, majd csak sikerül összeszednie magát annyira, hogy válaszoljon – Mindenem benne van a szekrényben – jelenti ki röviden, tömören. Ha értesz az ilyesmihez érezheted, hogy valamit nem mond el, de hát egy kamasz lányról van szó, úgyhogy valószínűleg valami egyébként jelentéktelen dolog ilyen fontos személyesen neki… Ugye?
Yuuki gondolkodása helytálló, bár még Chakna sem tudja biztosan mi történik ha veszítetek. Regina kifejezéstelen tekintettel hallgatja az ötleteiteket, Chakna szintén, bár ő kedves, bátorító „maszkot” vesz fel, és úgy figyeli az eseményeket, és hallgatja az ötleteiteket. Mikor Kiwi megpróbál neki üzenetet küldeni, nem regál, és minden egyéb is arra utal, hogy az üzenet nem ért célba. Lux annál nagyobb elánnal, és lelkesedéssel veszi ki részét, amennyire tudja az ötletelésből.

– Szerintem is jó ötlet, hogy a pet ne legyen bábú –
bólint nagyot Yuuki felvetésére
Regina széles mosollyal, szinte derűsen válaszol Yuuki kérésére, lepereg róla a harag, és a vádaskodás. Ez így még ijesztőbb, mint ha felkapná a vizet. Magabiztos, és pontosan tudja mit miért tesz. Nem úgy néz ki, mint aki félelemből, vagy hirtelen felindulásból cselekedne. Legyetek résen.
– A szabályok a sakk általánosan elfogadott szabályai. Ha legyőztök elmehettek, és a másik két fruska is – int a fejével Lux és Chakna felé – ha nem, akkor én döntöm el, hogy ki, hogyan fizet érte. A sakk szabályait pedig inkább a társaid magyarázzák el neked, ne fárassz ilyen alapvető dolgokkal. Annyit mindenesetre megígérek, hogy szabályos játszma lesz. – mosolyog tovább. A nagyon szemfüleseknek talán feltűnhet, hogy furcsán ejtette ki a játszma szót. Talán érdemes lenne tisztázni a fogalmakat? Lehet ti is tudtok valahogy trükközni?
Kiwi mondokája sem zökkenti ki, csak még kedélyesebben kezd mosolyogni. Kezdi élvezni a helyzetet, és jól szórakozik rajtatok… Hátborzongató…
- Kedvesem, – válaszol – Ha ez lenne a helyzet, ez a tábla tele lenne játékosokkal. – mutat rá rendületlen, ijesztő mosolyával.
Chakna egy pillanatig értetlenül néz Kiwire, aztán felcsillan a szemében a megértés, és alig észrevehetően bólint Kiwi felé. Látszik rajta, hogy jó ötletnek tartja a próbálkozást.
Kiwinek pedig a (
A kocka szerint) nem sikerül használnia a képességét. Azt mindenesetre sikerült a próbálkozással kideríteni, hogy a képességek ugyanúgy működnek, mint egyébként, de most nem sikerült aktiválnia.
Ezután áll elő az ötletével a lépéssel kapcsolatban
Tsuki csendben figyeli az eseményeket, de Chakna azért tá is figyel, és kap tőle egy bíztató pillantást, ami azt üzeni: Nyugodtan kapcsolódj be te is.
Az utolsó kísérlet Akichitól érkezik, miután elfoglalta a helyét a gyalog szerepében. Regina láthatóan észreveszi min ügyködtök, de úgy tűnik nem akarja megakadályozni. Megvannak a maga tervei, így Sky zavartalanul célba ér az üzenettel, aminek a tartalmát Regina ezek szerint nem tudja.


És akkor hogy egy helyen legyenek az ötletek eddig a lépésekre:

  • Kiwi:Futó F1-H3


A tábla még mindig így néz ki:

[Küldetés] Néma királynő és fehér király Nyma_k11

Még 2 körötök van kitalálni a lépést. Csak ugyanolyan kreatívan mint eddig ;-)


Cear: Nagyon szomorú szívvel megválunk tőled, ha úgy gondolod, hogy lesz kedved bekapcsolódni, akkor szólj, és valahogy bemeséllek a történetbe.


Sorrend: Yuuki, Kiwi, Tsubaki, Akichi

Határidő:
Április 30 (Vasárnap) – Továbbra is érvényes, hogy a sorrend elején siessetek.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi2217/2300[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Chakna on Vas. Ápr. 30 2017, 22:26

Nos, a határidő letelt.
Yuukinak apró irgum burgum, mivel későn, de mivel végül jelzett, eltekintek a büntetéstől. Kaptok időt, legkésőbb Május 7-ig írjatok, de amint mindenkinek megérkezett a posztja. jön a mese.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi2217/2300[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. Május 01 2017, 17:00

Kissé megvontam a szemöldököm, ahogy kiwi kérdésére lux csak hebegett-habogott.
- Lényegtelen mi van benne, nincs jelentősége és közünk sincs hozzá. Amúgy sincs szükségünk arra, hogy tudjuk mi van benne ahhoz, hogy segítsünk neki. - Jegyeztem meg a lányra pillantva egy halvány mosollyal az arcomon. A reakciójából ítélve valami olyasmiről lehet szó amit szégyell vagy zavarba hozzá. Nem kell firtatni. Viszont regina hozzáállása cseppet sem tetszett. A provokálásom lepergett róla így azzal nem sokra mentem és ráadásnak nem igazán volt szinkronban az amit mond és az amit csinál. Szabályos játszmáról beszélt de a kezdés már eleve nem volt szabályos. Ennyit még én is láttam. Nem igazán értettem Kiwi tervét így nem is tudtam mit hozzászólni inkább vártam, hogy valaki felvilágosítson. Ez akár megtörténik akár nem belekezdek némi kísérletezésbe. Kíváncsi voltam a képességeink működnek-e vagy ugyan olyan formában történik mint normál esetben. Annyit tudok, hogy a sakk a királyok játéka. Stratégiai készségeket fejleszt meg hasonlók amit valódi csatákban felhasználhatnak. Nos az általánosságban elég nagy előny, hogy ha a csapataink az ellenséges erők mögé kerülnek. Én ugyan ezt akartam kivitelezni és az én képességemmel ez nem is lesz nehéz. Egyszerűen beteleportálok a bástya helyére, kirúgom a helyéről és okozok némi felfordulást. A zűrzavar közepette pedig a többiek szépen lecsapnak mindenki mást. Egyszerű és nagyszerű. Most már csak kivitelezni kellene. Arra is kíváncsi is voltam mennyi erőszakot enged a játék. Az én képességeimmel könnyen legyőzhetném a teljes ellenséges bábú csapatot (magas önbizalom) de nyilván nem eszik olyan forrón a kását.


/képit használok és megpróbálok odateleportálni az A-8-ra és lecsapni a bástyát/
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi7230/7300[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Kiwi on Szomb. Május 06 2017, 23:10

Pár pillanat után úgy gondoltam, csupán egy ismerősnek ható arcot ismertem fel a másik lányban. Majd jött Akechi. Őt már ismertem, volt egy közös Kazamatánk és egész ügyes volt, de Kurama mindhármukat lepipált. Persze... ott lehetett némi tapasztalat, vagyis több mint amit én hoztam anno magammal. De az elmélázás nem tartott sokáig, pár kérdés, majd a Yuuki néven bemutatkozó lány oktatott ki. Vagyis annak éreztem, hiába a biztató mosoly, persze talán pont ez a nonverbális megnyilvánulás miatt tettem zsebre csupán az egészt, és figyeltem... lesznek-e még hasonló megnyilvánulásai, hisz magamban sem voltam biztos... hogy nem-e én reagálom túl. Hajlamos vagyok rá, viszont a véleményem változatlan. Ostobaság miatt nem akartam, kockáztatni semmit, és valahogy az nem érdekelt, hogy egy számára talán fontos "semmiség", szigorúan ítéltem meg, és úgy voltam vele, jó tanulópénz az ilyenek számára...

Megváltozott a gondolkodási attitűdöm? Azt hiszem, de lesz még ilyen, még vagy két hullámban vívódni fogok magammal az érdem, nem érdem szinten. Volt bennem némi frusztrált csalódás és féltés, hogy ennyien ugrunk egy apróság miatt. Holott... talán örülnöm kellene neki, hogy íme itt van az a csoportszellem, amit odakintről hiányoltam. De volt egy bizonyos ellenszenv, hogy ennyi embert kockáztatna Lux, holott... magunk vállaltuk. Kialakult egy értelmetlen pro-kontra civakodás bennem, hogy miként helyezzem el a kialakult helyzetet magamban. Irigylem azokat.... akiknek ez könnyen megy, bár tudom, mindez nekem a túl-óvatosságom, valamint azon tulajdonságom miatt van, ami miatt komolyan veszem magam, tehát az ego. Persze levezetni sem túl nehéz, aki magába tud nézni az látja, ha megállítani nem is tudja. Hallgattam az eseményeket, nem akartam kifejteni a véleményem, főleg addig... ameddig nem nyugszik biztos alapokon, viszont jelenleg úgy gondolom, hogy ha vége lesz a játéknak... lesz beszédem Lux-al. Nem akarom megbántani, és ki vagyok én... hogy helyre tegyem?! Mégis felelőtlen mi veszélyes, és mint látjuk nem csak magára... de olyan ostoba vagyok, hogy papolhatnék hisz én is magam szándékából érkeztem ide, valamint... álszentség is volna. Valahogy... bármire is gondolok, el tudom saját magam bizonyítani benne. Mintha két "én" lennék, vagy több! Akik, nem személyek... értékrendek, észérvek, szentimentaliták... apró kis parazsak amik megtöltik az üres tégelyemet, amit testnek nevezünk. De mégis?... Hogy húzhat szét ennyire mindent, égethet fel és lehet önön pusztítóm? Félelmetes! Félek magamtól, mert soha sem lehetek biztos abban... amit mondok, ami vagyok...

Valamint elkövettem ismételten azt a hibát, ami nálam rendszeres. Bezárkóztam a saját gondolataimba és csak furcsa torzióként érzékeltem a kinti világot. Megmondom őszintén, elvesztettem a fonalat és kellett pár másodperc és pár oda-vissza kapkodott pillantás, mire helyre tettem a történteket, miközben érzem, ismét hív a "mély" a "belső világ" amit csakis én látok és hallok. Egyre sűrűbben fordul elő és egyre inkább zavar, hogy képtelen vagyok aktív figyelője lenni az eseményeknek. De ez jellemző rám. Meg kellett próbálnom itt maradni fejben is, és bár tőlem hangzott el eddig csupán javaslat, a többiek még a gondolatukat is megtartották maguknak, ami zavart picit... A képességem nem sikerült, féltem tőle... Most vagy blokkolva lehet minden képesség, mert mondjuk az ő "birodalmában" játszunk... vagy magasabban van pontozva mint én. Yuuki is megpróbálta provokálni a szukát, hasonlóan kevés sikerrel. Viszont... egy valami feltűnt. Csendesebb! Sokkal. Nem olyan provokatív mint eddig. Ez két dolgot jelenthetett, vagy ennyire beképzelt, hogy nem fecsérli az erejét ránk... vagy pont fordítva, és ha tippelnem kellene ez lesz a helyes. Koncentrál! Tehát... sebezhető. Úgy gondolom ez csupán egy rövid szakasz lesz, ami a mi időközünket illeti... utána megint borít mindent. Vagy mégsem? Lehet a képessége leírható egy szabályozott formulával, esetleg... random és még őt is meglepheti? Túl sok a bizonytalanság.
- Valakinek valami ötlet? Képit próbáltam használni, nem sikerült. - Tettem fel a kérdést, majd elárultam csúfondáros ötletemet, olyan válasz reményében, hogy más is próbált és neki sem... esetleg most próbálkozik meg majd hasonlóval.
- Ahogy nézem... itt nem a sakk lesz a lényeg. A királynő lesz az... Az ő hatalmát kell megdönteni, és megpróbálhatjuk a saját fegyverével... de, a képessége amit prezentált... vagy az ő számára is meglepetésként nyilvánul meg... vagy, megadott szabályszerűség alapján működik, amit egy lépés után nem igazán tudunk kiszámolni... viszont, az idő pereg... Mint ahogy a provokáció is róla. - Összegzem hangosan a látottakat. Hátha picit felcsigázom a népet, és behangolom a gondolataik szócsövét.
chase Ezer bocsánat a késésért, húzós hetem volt! chase


_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi10/3500[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (10/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Chakna on Csüt. Május 11 2017, 22:53

Tsubaki, Akichi: Letelt a türelmi idő. Még egy-egy napot kaptok pluszba Kiwi késői posztjára való tekintettel, ha nem megoldható, jelezzetek. Köszi ^^

Május 16-án kedden érkezik a mese, aki addig nem ír, kimarad 

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi2217/2300[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Akichi Murai on Kedd Május 16 2017, 07:19

Csak néztem mint borjú az új kapura ahogy elnéztem a többiek felé.
Láttam rajtuk, hogy erősen gondolkoznak és valamivel próbálkoznak vagy veszekednek. Nem vagyok gondolatolvasó de azért az arcokon látszik, hogy amit annyiszor mondtuk az biztos. Ez nagyon sok sebből vérzik. Megpróbálom minden tőlem telhető módon felfogni a teret és mint egy gyalog a lehetőségeimet összehasonlítani.
Lépésekben nincs nehéz dolgom, hiszen csak előre tudok menni és akkor is csak egy mezővel lehetséges. Fáj már a fejem ettől. Nem vagyok valami észlény, legalábbis ebben a sportban. A bácsi jól megtanított de nem eléggé, hogy ilyen helyzetben is képes legyek valamit kitalálni. Nehéz...
A két tenyeremmel jól megpaskoltam az arcomat és előre tekintettem. Skyfaller lehet közvetítő ez egy jó dolog. Ha az értelmezéseim helyesek, akkor Kiwi jól ért a sakkhoz.
~Sky ha nem lenne nagy probléma, arra kérnélek megy hogy legyél Kiwinél és ha lesz egy normális ötlete vagy bármi, akkor állj készen az üzenésre.
~Igenis Papa!
A sólyom felreppent a vállamról és a célszemély fejére csücsült. És hála a készség mellékhatásaként elmondta az újabb üzenetemet. Hatalmas levegőt vettem, majd kifújtam hogy teljes lelki nyugalomba helyezkedjek.
Az ellenség helyzetét még mindig nem tudtam felfogni. Majd nem normális.. Túl normális ahhoz képest, hogy a nő nem lehetett százas és a mi kezdésünk is speciális. Egy kicsit grimaszoltam de nem jutott semmi más se az eszembe, ezért ha valamilyen mező meg nem gátol benne leülök és várok.

_________________
[Küldetés] Néma királynő és fehér király 13z6453

Cselekvés, gondolat. Emberi nyelven beszéd. Sky gondolatai, beszédei, cselekvései.
Karakter zenéje: https://www.youtube.com/watch?v=0xLsf-C-m-Q

I'm the one who protects you when you got hurt. The one who sees the truth and the friend who help you if you need it.
Akichi Murai
Akichi Murai
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2015. Dec. 25.
Age : 19
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi271/300[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Chakna on Kedd Május 16 2017, 23:27

Lux hálás pillantással megköszöni Yuukinak a védelmet. Láthatóan nem szívesen beszél a szekrényben őrzött dologról. Kiwi hatására viszont láthatóan szégyenli magát a lányka… Mert nem akarta ő senkinek a biztonságát kockáztatni, csak kétségbeesetten segítséget kért, de nem számított arra, hogy ennyire nehéznek bizonyul Reginát legyőzni, még többen, ráadásul az ő 15 éves fejénél okosabb, tapasztaltabb játékosoknak…

 Regina pedig úgy tűnik, miután végre elkezdődött a játszma, mindent hidegvérrel fogad. Eddig is láthattátok, hogy ura a helyzetnek, most pedig azt is, hogy nem hisztérika, inkább egy unatkozó nő. Kiwi és Chakna pillantásváltását Lux értetlen pislogással, Regina pedig kifejezéstelen arccal szemléli. Ellenben amikor Yuuki próbálkozik, a „királynő” szemében megvető, ugyanakkor kárörvendő fény villan. Ugyan sikerül (A kocka is így gondolja) a lánynak odateleportálva kiütnie a helyéről a bástyát, de Regina egyetlen, higgadt csettintése elég hozzá, hogy Yuuki visszakerüljön korábbi helyére, meglehetős gyorsasággal, amitől valószínűleg meg is szédül kicsit. Ha kicsit jobban körülnéztek azt is láthatjátok, hogy nem csak ennyi történt: A Yuuki által elég egyértelműen szabálytalanul kiütött bástya helyett a ti térfeletekről tűnt el egy bástya, Tsubaki legnagyobb örömére nem az, amelyiket most ő helyettesíti. Ennél kicsit óvatosabbnak, és rafináltabbnak kell lennetek…

- Többet ésszel, mint erővel, kedvesem. – mosolyog Regina Yuukira vérfagyasztóan – Szabályos játszmát ígértem, de ha ti nem tatjátok magatokat a szabályokhoz, kénytelen leszek én is figyelmen kívül hagyni őket.

Kiwi azon gondolkodik, hogyan is működik Regina hatalma a táblán. Ne feledjük: Regina NJK, tehát tulajdonképpen egy programnak megfelelően „működik”. Utána a gondolatmenetére Chakna elismerően mosolyog – láthatóan hasonló megállapításokra jutott – Lux pedig kicsit összezavarodva ámuldozik a lány okosságán.

Skyfaller közben gond nélkül csatlakozhat Kiwihez, Akichi pedig egészen nyugodtan leülhet, ameddig nem kell ellépnie a helyéről.


A tábla így néz ki:

 [Küldetés] Néma királynő és fehér király Nyma_k12

Ne feledjétek: Ebben a körben el kell döntenetek a lépést.

Eddigi ötletek:

Kiwi: Futó F1-H3

Sorrend:

Nos, ezen a rendszeren, mivel úgy tűnik nem szerencsés az eddigi formában változtatunk kicsit. Mindenkinek 2 napja van írni a sorrendben előtte álló posztja után, ha addig nem ír, akkor a sorrendben őt kihagyva nyugodtan írhat a következő, az így kimaradt játékos pedig a határidőn belül amikor tud, írhat.
Tsubaki mostani kimaradása miatt (Akichinak köszönöm hogy feltalálta magát Smile )módosul a sorrend: Yuuki – Kiwi – Akichi – Tsubaki.

Határidő:
Május 24 (szerda) este

Tsubaki: Ebben a körben 500 szóval pótolj (Ha gondot jelent a + 250 szó, akkor eloszthatod a következő max. 3 körre, ezt viszont akkor kérlek jelezd) Ha most sem írsz, és nem jelzel, akkor a következő körben kimeséllek.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Néma királynő és fehér király Vo36oi2217/2300[Küldetés] Néma királynő és fehér király 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Néma királynő és fehér király

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.