[Küldetés] Craze Maze

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Strea on Pént. Márc. 03 2017, 12:11


Craze Maze

Résztvevők: Kiwi, Chakna, Robiizmus

A hirdetőtábla előtt álltok. Hogy mi okból, azt csak ti tudhatjátok; talán megfelelő küldetések után néztetek éppen, talán csak menet közben megakadt a szemetek a halvány rózsaszín papírlapon, ami a sok fehér között árválkodott egyedül. A szél majdnem le is tépte már onnan. Mindenesetre úgy döntötök, hogy elolvassátok, rajta pedig egy játékos kézzel írt segítségkérése látható:

Maya írta:Kedves játékosok,
Az öcsikém beszaladt egy kazamatába a negyedik szinten, és már egy napja nem tud kijutni onnan. Utánamentem többször is, de sajnos mindannyiszor eltévedtem. Kérlek segítsetek őt kihozni onnan! Várlak titeket a Sunshine üdülő bejáratánál holnap reggel tízkor.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki eljön!

Maya

U.i.: Éjjel nem szabad bemenni oda. Nem akarom, hogy bajotok essen.

Segítetek neki, ugye? Odamentek másnap a megbeszélt helyszínre és időpontban, ugye? Vagy talán nem is a felkérés, hanem a kazamata érdekel, és megpróbáljátok kitalálni, melyik az és bemenni a küldetéstől függetlenül? Esetleg... nem is nappal, hanem éjjel?
Rajtatok áll. Csak annyi a biztos, hogy a negyedik szinten köttök ki, akár együtt, akár egymástól teljesen külön.


Hogy mennyire lesz nehéz a küldetés, az a karaktereitektől függ majd, de alapvetően nem kell lila indikátoros mobokra számítani. Arra viszont felhívnám a figyelmet, hogy lesz lehetőségetek besárgulni, ha a karaktereitek úgy döntenek, tehát erre majd legyetek tekintettel a hozzászólások írásánál. A határidő legyen mondjuk március 13.a (hétfő), sorrend pedig egyelőre nincs. Ezen felül nyugodtan keressetek pm-ben, bármi kérdésetek van ^^ Jó szórakozást Wink

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Craze Maze Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi0/0[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Robiizmus on Pént. Márc. 03 2017, 21:11

Ahogy befejeztem az előző küldetésem, már épp elméláztam, hogy most mihez is kezdjek magammal és sétálgattam valamerre még jómagam se tudtam merre. Csak egy enyhén, kicsit eluntam magam a harcmentes küldetés miatt...  
~Hmmm... Ez a hirdető tábla, nézzük mi van, hátha találok valamit
Unottan néztem a táblára, hátha megakad valami érdekesen a szemem, de semmi szóra méltót nem találtam. Elsőre legalábbis. Valami kis szakadt rózsaszín papírocska, amit majdnem, hogy elrepítette a szél.
~Hmmm... hát, na lássuk, talán lesz valami harc...

A Rózsaszín papíron:

Kedves játékosok,
Az öcsikém beszaladt egy kazamatába a negyedik szinten, és már egy napja nem tud kijutni onnan. Utánamentem többször is, de sajnos mindannyiszor eltévedtem. Kérlek segítsetek őt kihozni onnan! Várlak titeket a Sunshine üdülő bejáratánál holnap reggel tízkor.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki eljön!

Maya

U.i.: Éjjel nem szabad bemenni oda. Nem akarom, hogy bajotok essen.

~Éjjel?... Hmmm... Ez jó lesz! Akkor menjünk! Majd megmutatja, hogy hova menjek, és megvárom a sötétedést! Remélem, senki másnak nem tűnik fel a levél! Vagy legalábbis nem olyannak aki visszafogna egy harctól, mert "Az erőszak nem megoldás, és nem is jó bla-bla-bla..."
Megnéztem az időt "21:00"
~Lehet, hogy el kéne indulnom, még soha sem jártam arra fele,  nehogy eltévedjek még a végén, és késem le a küldit.
Hátat fordítottam és elindultam, hogy minél előbb érjek a megfelelő helyre.
Robiizmus
Robiizmus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 90
Join date : 2016. Jun. 15.
Tartózkodási hely : Ahol épp van helyem :P

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi448/450[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (448/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Chakna on Pént. Márc. 03 2017, 22:21

Kóborolok. Hirtelen nem tudom mivel töltsem az időt, ezért a várost járom… Céltalanul, meglátogatva az összes kedves helyemet. A délelőtt ezzel el is telik. Ebédre szerzek magamnak egy szendvicset, aztán a délutánt is bolyongással töltöm. Sötétedéskor a főtérre tévedek, és megállok a hirdetőtábla előtt, és átfutom a rá függesztett küldetés-lehetőségeket. Nem keresek küldetést, csak időtöltésként olvasom el a kínálatot, hátha egy megtetszik
Egy halványrózsaszín papíron akad meg a szemem, amelyen kézírással egy lány levele olvasható. Elég régóta lehet itt, ha a szél már félig letépte, de sokkal inkább felkelti az érdeklődésemet az, amit olvasok rajta. Mire a végére érek a levélnek, már eldöntöm, hogy megyek. Segítséget kért Maya, én pedig nem tudom visszautasítani a segélykéréseket. Ekkor lépett mellém Kiwi. Örültem az ismerős arcnak, és mosolyogva üdvözöltem.
Aztán visszatért a tekintetem a lapra. Az az utóirat semmiképpen nem hagyott nyugodni. Ha este veszélyes az a kazamata, lehet egy bent töltött éjszaka során történt valami a fiúval, ami miatt nem tud kijutni… Ezesetben nem ártana, egy nappali felderítés után, éjszaka is szétnézni a kazamatában, hogy tudjuk mivel van dolgunk. De lehet hogy csak én agyalok túl sokat a dolgon.
Kiwi eddigre valószínűleg szintén felderítette a lehetőségeket, és mivel ő itt van, tőle kérek tanácsot.
– Zavar engem ez az utóirat – bökök a rózsaszín papírra– Nem pont azt jelenti ez, hogy éjszaka lenne érdemes körülnézni a kazamatában, hogy segíteni tudjunk? – Reménykedem, hogy tud valamilyen tanácsot adni.
Én mindenesetre először a megjelölt időpontban a megjelölt helyre megyek másnap reggel, hogy találkozzam Mayával, ha másért nem, hát azért, hogy megtudjam van-e még valamilyen információja a dologgal kapcsolatban.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi2217/2300[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Kiwi on Vas. Márc. 05 2017, 15:34

Eldöntöttem, hogy nem viszek túlzásba semmit, de elhanyagolni sem akarom magam, így döntésre jutottam. Napi három küldetést vállalok csak, valamint abból is meghatározott típusokat. Olyat ami expben jeleskedik, valamint olyat amiből viszont eladni tudok, tehát egyszerű növénygyűjtőset, vagy tojás és húsgyűjtőset. Bár még egyszer nem fogom felültetni magam az erdészettel. Főzzek ki elejtett vadak agancsait. Maga az elgondolás nem is volt rossz, a munka sem… de az a szag… Azt nem bírja a gyomrom. Soha többé nem főzök ki agancsot, főleg úgy nem… hogy, az lesz a jutalmam is. Szerencsére tudtam belőle pénzt csinálni, de akkor sem éri meg. Az férfi meló. Ők bírják azt a bűzt, ha már a vadak maradványaival akarnak menőzni. Segítek, nem menő. ><” Undi!

Kicsit fel is tornáztam az idegrendszerem, mire a táblához értem, bár látszódni nem látszódott semmi rajtam szerencsére. A tábla előtt Chaknát pillantottam meg, aki rám is mosolygott én pedig vissza. Ismerősök vagyunk már egy ideje, de sok mindent nem tudunk még egymásról. Jómagam nem is bántam, bár rá kíváncsi lettem volna. Volt egy szokatlan kisugárzása. Egy nőiessége, egy… eleganciája. Olyan volt mint egy galamb. Büszke tartású, és kecses. Irigyeltem. Bár jómagam a gazella jelzőt kaptam egyszer. Picit elgondolkodtam milyennek is tűnhetünk egymás mellett. Igen, összehasonlítottam magam. Miközben én is oda értem a táblához, majd megpillantottam amit ő is. És íme. Meg is szegtem a saját szabályaimat, amit pár perccel ecseteltem. Elgondolkodtató volt a küldetés. Főleg, hogy kézzel írott. Egyértelműen lány írta. Vagy csak én is bedőltem a névnek, a rózsaszín papírosnak, valamint a finom kézírásnak. Tovább legeltettem rajta a szemem, elolvastam egyszer, majd még egyszer. A szemöldököm kissé összeráncoltam, de semmi rosszallásnak jelét nem adtam.
Mivel az utóbbi időmet leginkább kraftolgatással töltöttem, így akadt nálam ragasztó, és gombostű is. Az első dolgom volt, megigazítani a papírost, ne játszadozzon, és szaggassa tovább a szél. Cellux szerű ragasztóval lefogattam, és picit megnyomkodtam a sarkát, véletlenül se váljon fel.
- Ez nem fog jutalmat adni, szóval a jószívűnkön múlik az egész, ezért nem is számíthatunk nagy társaságra. – Jegyeztem meg, kissé hűvösen, de inkább a világra, és annak a haszonközpontú rendszerére haragudva. Láttam a lányon hogy társam lesz, hogy kérdés nélkül, puszta önzetlenségből szalad mások segítségére. Azon gondolkodtam biztosan szűz a csillagjegye. Bár nem hiszek az ilyenekben, de picit mégis. Inkább, csak unaloműzésből, szórakozásból. De a lényeg, hogy szerettem csoportosítani az embereket, valamint minden miértre megtalálni és kifejteni egy vagy több választ. Majd felhívta a figyelmem az utóiratra. Meg sem fordult a fejemben hogy, olyan későn menjek… és nem is támogattam az ötletet.
- Reggel tízre szól a határidő, akkor vár minket, és tőle tudhatjuk meg a legtöbb információt. Az öccse nevét, mikor, milyen időben és merrefelé szaladt be. Valamint hogy, nézte-e a nevét a Black Iron kastélyban. – Pillantok Chakra tanakodva. Hisz elég sok dolgot számításba kell venni.
- Nem hiszem hogy átverés volna, viszont… elképzelhető hogy, az öccse már nem él, de Maya ezt nem képes elfogadni… vagy pedig, ha nincs baja… akkor miért nem tud kiteleportálni, vagy… miért nem írják meg egymásnak, hogy merre vannak, mit látnak… Nem voltam még a négyes szint kazamatájában… de, meg van az oka amiért azt írta, hogy éjszaka ne menjünk. Lehet más fajta szörnyek bukkannak fel akkor, vagy maga  a kazamata rendszere változik, esetleg eltorlaszolódik éjszakánként. – Vázolom fel az elképzeléseimet.
- Amúgy… van éjjellátód, mármint az a sisak.. aminek nem jut eszembe a neve… - Zavarodtam bele, hisz kellemetlen volt, hogy bizonyos alapvető felszereléseknek nem jut eszembe a nevük.
- Nekem nincs, de neked van látásod? – Pillantottam rá, hisz nem biztos, hogy ki lenne világítva a kazamata folyosója… Vetettem fel a problémákat, amikkel szembe kellene néznünk, ha esetleg úgy döntenénk, hogy este vágunk neki.
- Valamint… azt írta hogy holnap reggel tízkor, de… már elég szaggatott volt a papír… Lehet, már régebb óta kint van. – Elmélkedek.
- Szerintem, menjünk a megadott időpontra, holnap és ott majd többet megtudunk. – Javasoltam, Chaknának. És reméltem, hogy nem akar ma éjszaka oda menni, de mivel érzékeltem ennek a lehetőségét, még… volt egy ötletem.
- Amúgy… hogy, könnyebben megtaláljuk egymást, valamint, több okból hasznos kis opció, a barátságfelkérés. Szóval.. – Pötyögtem, és elküldtem neki. Nem, tudom hogy, sejti-e hogy, azért is, mert így „szemmel” tudom tartani, ha butaságra készülne… de reméltem, hogy el tudtam tántorítani tőle. Bár, az is tény, hogy ha valaki bajban van… akkor minden perc számít. Viszont Maya sem volt hülye, bátor volt és hagyott időt a jelentkezőknek. Reméltem azért leszünk páran.


_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi10/3500[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (10/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Strea on Csüt. Márc. 09 2017, 16:37


Robiizmus, az oldalon a 250 szavas minimum szószám van érvényben, így erre próbálj odafigyelni Smile Most még nem, de ezek után majd kérni fogok rá pótlást. Úgy látom ügyesen váltogatod a karaktered cselekvéseit és gondolatait, a kettő közti váltást viszont lehetne kevésbé élesre alakítani - illetve ami tippem van még, hogy érdemes nem szó szerint átvenni szavakat az előző hozzászólásokból, hiszen azt már egyszer olvastuk, ugyebár. Viszont nyugodtan hozzátehetsz többet a karaktered nézőpontjából, esetleges asszociációiból vagy felmerülő gondolataiból a hozzászólásban: így mi is többet megtudunk a karakteredről, és neked sem lesz gond 250 szót írni ^^
Robiizmus

Te már aznap éjjel megérkeztél a helyszínre: eltévedni nemigen lehetett, feltéve persze, ha magát az üdülőt kerested, és nem a kazamatát. Amiről egyébként pont elcsípsz egy beszélgetést, amikor a teleportot követően elindulsz: két, huszonöt körüli fiú mennek el melletted sietős léptekkel, de mivel nincs hallgatózásod, csak ennyit tudsz kivenni szavaikból:
- ... aha, a kazamatából. Visszajött, persze.
- Azonnal?
- Viccelsz? Az üdülőben bárki megmondja, hogy éjjel oda lejutni lehetetlen -nameg onnan feljutni is. Én a közelébe nem mennék, amíg ilyen hangok hallatszódnak ki még a repedésekből is!
- Hát jah, nem is tudom mit gondolt magáról...
Majd befordultak balra egy sarkon, veled nem is foglalkozva. Közben meglátod a táblát is: "Sunshine Üdülő, 300 m" és egy jobbra mutató nyilat. Valamennyire ki is van világítva amúgy, a bejárata mellett pedig egy büfét pillantasz meg; a tulaj éppen zárni készül. Megvárod a másnapot, vagy a beszélgetés ellenére is megpróbálkozol megkeresni a helyet még az éjjel, egyedül?
Ha az előbbi mellett döntesz, olvass tovább! Wink

Chakna, Kiwi, (Robiizmus)

Maya már olyan fél tíz körül a bejárat mellett álldogál, ha esetleg korábban érkeznétek, de tíz óra előtt nem kezd bele a beszédbe, csak idegesen járkál fel-alá, az érkezőket nézve. Persze köszön nektek és próbál mosolyogni is, azonban látszólag meg akar várni minden jelentkezőt.
Ami azt illeti, csak ti jöttetek el. Talán elég lesz, talán nem, Maya viszont hálás pilantásokkal illet titeket, majd amint az óra elüti a tizet, mély levegőt vesz, és egy kicsit felemeli a hangját, hogy mind hallhassátok. Olyan tizenhat-hét körüli lányka, középmagas termettel és a japánokra jellemző, fekete hajjal; zöld indikátorral a feje felett.
- Sziasztok, Maya vagyok, és köszönöm hogy eljöttetek - hajol meg enyhén - Mint ahogy olvashattátok, az öcsikémet kellene kihozni egy közeli kazamatából, Outának hívják. Elég... makacs tud lenni - süti le a szemét zavartan - De aranyos fiú ám. Tizenegy éves, nagyjából az államig ér - mutatja - és hasonlítunk is egymásra. Tudjátok, itt csak ő van nekem... de nem halt meg, azt mutatná a barátlistám! - emeli fel a fejét határozottan - Tegnap délelőtt szaladt be a kazamatába, és sokat tett gyorsaságra, nem tudtam utolérni... azt mondta, látott valamit amit meg kell néznie... és tudjátok, azóta unknown-t jelez a helyzetjelzője. Én pedig nem találtam meg, hiába kerestem - rázza meg a fejét, majd az órára téved a tekintete - Tudok nektek aranyat adni, ha visszahozzátok, de kérlek siessetek, nehogy valami baja essen! Elküldöm a bejárat koordinátáit - hívja le a menüjét sietve - És mégegyszer köszönöm! Én itt leszek egész nap, várok rátok és sok szerencsét - hajol meg újra, egy újabb aggódó órára pillantás után. Ha van még kérdésetek, természetesen feltehetitek még indulás előtt, de lehet nektek is sietős mostmár, hiszen szorít az idő és úgy tűnik, hogy nem lesz olyan nagyon egyszerű dolgotok...

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Craze Maze Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi0/0[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Robiizmus on Csüt. Márc. 09 2017, 21:03

Amint sétáltam valamerre, ki tudja merre mert, hogy én nem az biztos. Olyan a tájékozódási késségem mint egy süket/néma/vak nyúlnak... de talán nem is nagy baj ez, mert olyan dolgokba is beleszoktam botlani, amik igazán érdekesnek hatnak. Persze mi más lenne most is? Két nálam valamivel idősebb játékos? Vagy npc? Érdekes kérdés de nem az a lényeg, beszélgettek, miközben mellettem zúztak el.
~Hmm... érdekes.. kazamatába bejutni?... lehetetlen?.... este?... ha lejutni lehetetlen, akkor felsem lehet jutni, szóval az biztos, hogy akkor nem tudnék feljutni sem. De végül is nem olyan vészes a dolog, mert amire valaki azt mondja, hogy lehetetlen, én arra azt mondom, hogy nehézkés. Na jó, szedjük össze a gondolataimat. Repedésekből hangok. Bejutni nehéz. Valaki mégis megpróbálta, de azonnal visszajött.... ez túl egyszerű.... gyengék, és félnek. A félelem elgyengít. Ledermednek a félelemtől az emberek. Pedig nem értem. A halál csak egy jó harc velejárója mint a fájdalom és a vér... mit lehet élvezni egy olyan harcon, ahol nem hal meg senki, és nincsenek fájdalmak? Huh, ott egy tábla.
"Sunshine Üdülő..."
-Háh! Akkor jó hely elvileg!
~Ohh... hangosan mondtam... na jó, akkor mi legyen? Keressem tovább a kazamatát, és verjem szét, vagy várjam azért meg a reggelt?... ott van valami kis büfé szerűség... ott van még a hozzá tartozó ember! Talán többet tud mondani, mint amennyit kihallotam. Lehet, hogy a hallgatózást fejlesztenem kéne... igazából lényegtelen.
Roham léptekben kezdtem megközelíteni a büfét, hogy beszéljek a tulajjal, és megtudjak valamit, ha mást nem a kazamata helyét.
-Estét!
Mondtam kicsit melyebben mint amilyen az alap hangom, ami amúgy sem egy lágykrémeshabosbársony hang... mert alapból mély és durva hangom van, bár nem annyira, hogy az zavaró legyen. Csak olyan pont kellően.
-Már bocsánat, hogy ilyenkor zavarom, de szeretnék megtudni pár dolgot, ha esetleg nem zavarom. Van egy kazamata elvileg erre fele. És mi tudni való van róla? Akármi jól jöhet! Sajnálom, de igazán fizetni nem tudok az információért, elvileg egy gyermek rekedt bent valahogy, és segítenék rajta.
~Istenem, de gyenge szöveg.
-De legalábbis megharcolnék azzal, ami bent van. Vagy vannak. Vagy csak felfedezném...
...Akkor esetleg valamit tudna segíteni nekem Uram?

Fejeztem be az elkalandozásom után a szövegelésem.


Köszönöm a tanácsokat, próbálom mindig a lehető legjobban megírni Very Happy de gyakorlat teszi a mestert, és azért próbálkozom! Aliter in theoria Aliter in praxi Very Happy
Robiizmus
Robiizmus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 90
Join date : 2016. Jun. 15.
Tartózkodási hely : Ahol épp van helyem :P

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi448/450[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (448/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Chakna on Pént. Márc. 10 2017, 12:12

Kiwi időközben megigazítja a rózsaszín lapot, és megjegyzést is fűz hozzá. Haragszik, valószínűleg azért, mert csak úgy, önzetlenségből nem sokan sietnek segíteni… Meg tudom érteni…
- Igazad van…- bólintok az aggájomra adott válaszra - Mindenesetre az estékre is figyelni kell… - teszem hozzá.
- Én sem átverésre gyanakszom – bólintok – hanem arra, hogy talán éppen azért nem tud Maya segíteni az öccsének, mert nem mer éjjel bemenni, vagy ott maradni. – pontosítom a véleményemet.
A kérdésére megrázom a fejem
– Nincs sem éjjellátóm, sem látásom – válaszolok. Közben fejbecsapom magam gondolatban… A Channal közös kalandunk után az első dolgom kellett volna legyen valami ilyesmit szerezni….
Az elmélkedésre nem reagálok, mert én is elgondolkodtam… Mindenképpen fel kell deríteni a terepet nappal, hogy éjjel kevesebb meglepetés érhessen.
– Egyetértek, mielőtt bemegyünk, minél több információt kell szerezni. – bólintok a javaslatára. Nem terveztem egyedül nekivágni a kazamatának, nappal sem, éjjel pedig kifejezetten bolondnak kellene lennem hozzá… Bár…
A barátságfelkérés meglep, de szinte reflexből elfogadom, egyrészt azért, amit Kiwi is mondott, hogy könnyebben megtalájuk egymást, ha elválnánk, másrészt, mert eddigi találkozásaink alapján szimpatikus lány.
Másnap a megjelölt helyen találkoztunk. Én néhány perccel tíz előtt érkeztem, és a hátralévő idő alatt Mayát figyeltem, köszöntöm Kiwit, Robiizmust pedig üdvözlöm, ha ő is eljött, és bemutatkozom neki. Ezen kívül, hacsak hozzám nem szólnak, csendben várom, hogy megbízónk megszólaljon. 16 év körüli lányról van szó, körülbelül velem egymagas, és fekete haja van. Ránézésre ő is japán. Az indikátora pedig zöld, ami talán fontos információvá válhat a későbbiekben.
A meghajlást viszonzom én is (reflex…) Amíg beszél a fejemben szorgalmasan jegyzetelem az információkat. Outa nevű, 11 éves fiúcskát keresünk, aki meglehetősen makacs tud lenni. Nálam egy fejjel alacsonyabb, meglehetősen gyors (hurrá…). Feljegyzem azt is, hogy valamit látott a kazamata körül ,amit meg kellett néznie… Lehet ez a valami lesz a kulcs, hogy kihozzuk. Unknown a helyzete, tehát olyan helyen van, amit a rendszer Mayának nem tud jelezni… De ha jól értem nem lett fekete a neve, tehát életben van.
Amikor azt említi, hogy tud aranyat adni, ha visszahozzuk, barátságos mosollyal megrázom a fejem.
– A többiek nevében nem nyilatkozom – szólalok meg, - de én nem fogadok el aranyat ezért.  
– Tudsz esetleg még valamit a kazamatáról? – kérdezem miközben a menüjével babrál, hogy minnél kevesebb időt veszítsünk a kérdésekkel.
Ha válaszolt minden kérdésre, amit feltettünk,  Kiwire pillantok, üzenve, hogy induljunk azonnal. Amint hallótávolságon kívülre érünk, kicsit lelassítok, hogy legyen időnk megbeszélni a stratégiát.
– Azt javaslom, hogy még nappal derítsük fel amennyire lehet a kazamatát, aztán várjuk meg az éjjelt, akár odabent, és akkor kezdjük keresni Outát. – vetem fel az ötletet, mert még mindig úgy érzem, hogy nappal nem megyünk semmire a kereséssel.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi2217/2300[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Kiwi on Szomb. Márc. 18 2017, 23:46

Hamar összhangra jutottunk Chaknával, vagyis úgy éreztem, és mindez még örömmel is töltött el. Szeretem érezni, hogy lehet velem, vagy éppenséggel én tudok másokkal is összedolgozni, még ha jelenleg csupán elméleti síkon is mozgunk.
- Az pech, mert nekem sincs. – Szögeztem le, hogy én is ezen jártasságok hiányában szenvedek, hisz kazamatákra terveztem magam. Ehm… milyen hülye kifejezés… „tervezni magam”… Inkább fogalmazom úgy, hogy azokra specializálódtam, és azon belül is… nem éjszakai túrákra. Arról nem is beszélve, hogy az alváshiányt és megvonást is borzasztóan tűröm, tehát figyelmetlenebb vagyok, amit jelenleg nem engedhetek meg magamnak, így leginkább szerettem volna elvetni és az elvetélt ötletek közé szorítani az éjszakai felfedezgetést… bár, olybá tűnik sajnálatos lesz, hogy nem lesz ilyen könnyű dolgom és rá leszünk kényszerülve.

Másnap találkoztunk, és én pedig igyekeztem még a megbeszélt idő és helyszín elé vágni. A barátlista miatt amint megjelent a szinten, könnyen bemértem és picit szaporázva a lépteim elé vághattam. Így együtt tudtunk odaérni.
Maya elmesélt mindent amit tudott, az idegessége meggyőző volt, mégis volt pár furcsa dolog, vagyis csak egy, amire felfigyeltem. Lehet feleslegesen kapcsolt be a vészjelzőm, de nem szerettem ha valami nem kerek. Ismertem magam annyira, hogy tudjam, fordított esetben én nem tudnék így megmaradni a fenekemen. Chakna lényegre törő kérdését követően nekem is volt pár, amit szépen lassan fel is tettem.
- Azt írtad hogy, este nem szabad bemenni. Miért? – Nem ismertem a kazamatát, és bár voltak elképzeléseim, a válaszra voltam kíváncsi. Majd ha megkaptam jött a következő kérdésem.
- Mennyire ismered a testvéred pontozását, mire épített igazán? – A gyorsaságból arra ítélek hogy erős és fegyverkezelés, de nem vehetem biztosra.
- Mióta is van bent az öcséd? - A kérdést azért tettem fel, mert nekem úgy tűnt már régebb óta kint van a felkérés, azaz ütött, kopott rózsaszín papírka, nem pedig figyelmetlenségből.
- Mit kellett megnéznie, mi után szaladt be, azt tudod-e? Valamint, miféle szörnyekkel futottál össze? – Említette, hogy volt bent, úgy fogalmazott hogy egyedül nem tudta kihozni. Ezeket a kérdéseket egyáltalán nem vádló, inkább érdeklődő hangsúllyal tettem fel. Majd miután elköszönt, még volt valami.
- Azt hittem te is velünk akarsz majd tartani… felesleges várni, hisz akik a kiírt időpontra nem jelentek meg, megbízhatatlanok és valószínű nem is fognak eljönni. – Mondtam, amit gondolok, hogy hiába vár, ha esetleg azért marad kint. Bár még volt egy elfogadható válasz a fejemben, a miértjére, de arra voltam kíváncsi, ő mit fog mondani. Eddig kétszer lettem már idebent csúnyán átverve, még egyszer nem leszek.
Elhagyva a lányt, és elindulva a kazamata felé, Chakkal, és Robizmussal, ha csatlakozott hozzánk, megvártam amikor a lány lassítani kezdett, majd egy rövidke hezitálás után válaszoltam.
- Mindenképp nappal akarom felderíteni, este félő hogy nem látnánk, de majd most megtudjuk vannak-e fáklyák, vagy valami világításra alkalmas eszközök kitéve. Nekem nincs, de a céhbankból tudok ki venni, két gyertya kristályt… de az kevés, egy egész estés felderítéshez. – Gondolkodtam hangosan, majd lenyitottam a céh menüt.
- Azt nézem… hogy, bányász sisak van-e bent.. de nincs. – Majd tovább tekertem a listát.
- Minotaurusz sisak sincs… - Morfondíroztam, pedig most mindkettő jó volna.
- Tudsz kovácsolni? – Érdeklődtem, hisz fogalmam sincs mit tud, és mit nem, mint ahogy azt sem tudtam hogy hanyas tieren van, csakis annyit hogy ő is ébredő, tehát valószínűleg még csak egyes, de nem akartam előre ítélkezni, a válaszára voltam kíváncsi.
- Valamint… tegnap délelőtt… - Ismételtem a hallottakat, persze csak ha a második válasza is megegyezett az elsővel.
- Majdnem huszonnégy óra… ha délelőtt ment be, annak a „törvényei” is vonatkozhatnak rá, vagyis nem tudom… - Bizonytalanodtam el.
- Baj esetén tudok időt nyerni a képességemmel, de kevés… egy éjszakát nem vészelünk át, de erre… térjünk vissza akkor, ha most nem járunk nagy sikerrel. – Próbáltam elodázni, és időt nyerni magunknak, hogy kitaláljak valami biztonságosabb megközelítést.
- Tudod mit nem próbáltam még? – Pillantok rá a lányra, teljesen komolyan…
- Azt, hogy mi a kellő dolgokkal tudunk-e például fáklyát csinálni. – Kalandoztam el, ámbár élhető ötletnek tartom.
- Sok mob nem szereti a tüzet, viszont a barlangokban… ha barlang lesz a kazamatánk… akkor ott előfordulhatnak gázok, amik akár belobbanhatnak… vagy, épp ha virtuális oxigén fogy el, akkor is bajba kerülhetünk, bár… azt a fáklya jelezheti is. – Agyaltam hangosan, és vetettem fel a probléma kontra megoldás, majd probléma kontra még több probléma módszeremet. Még mielőtt, oda értünk volna, próbáltam ki legalább elméletben a megoldásom.
- Mi kellhet egy fáklyához?...Bot, természetesen… – Pillantottam rá a lányra, majd ha megelőzött, akkor nem szóltam közbe.
- Valami éghető ruha anyag, amivel körbetekerhetjük a tetejét, madzag amivel odafogjuk. – És persze valami…. ami tartósan ég. Hiába ha lenne kéznél viasz, akkor valószínű gyertya kristályunk is lenne… szóval, itt elakadtam… talán olaj, amit még használhatnánk… de honnan? Úgy érzem bukta az ötlet…

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi10/3500[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (10/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Strea on Hétf. Márc. 20 2017, 23:09


Robiizmus

Középkorú férfiember, markáns arcvonásokkal és erős kézzel. Végignéz rajtad, de úgy tetőtől talpig, majd kezeit csípőre teszi:
- Üdv – biccent feléd a fejével – Tehát a kazamatát keresed.
Úgy tűnik ő ráér, ugyanis minden mondata között kellő szünetet hagy ahhoz, hogy már-már azt hidd, nem fogja folytatni – Jobb lenne inkább nappal próbálkoznia a fiatalúrnak – mondja végül, megvakarva a fejét. Pillantása megállapodik az indikátorodon, s egy momentum erejéig szemében furcsa fény villanását látod. Vagy csak azt hitted, így a félhomályban, amit a büfé egyre haloványabb lámpái okoznak a sötétben? A férfi mindentudón elmosolyodik:
- De tudod, ha egy gyermek van veszélyben, segítek neked – mondja – Persze nem vetek meg pár mobhúst sem, amiket ki lehet sütni. A lentieknek jó húsuk van, az üdülő vendégei szeretik őket – bök a konyharész felé, majd közelebb int téged magához – Akkor, megegyeztünk?
És ha elfogadod, még jól hátba is vereget.
- Annyi a trükk, hogy a kazamata bizonyos járatai – magas Látás jártasság híján – csak világosban láthatók, és sajnos vagy nem sajnos, sok kijárat is ezek közé tartozik. Meg éjjel asszem van ott valami, ami megijeszti a mezei játékosokat – vonja meg a vállát, látszólag inkább gondolva a játékosokat nyuszinak, mint a mobot ijesztőnek – De ha sietős, tudomásom van egy lejáróról, ami éjjel is ottan van – nyitja le a menüjét, elküldve neked a koordinátákat – Ne feledd az ígéreted! Mobhús – ereszt útnak, újra meglapogatva a hátad. A koordináták pedig nem mutatnak messzire: egy jó öt perc sétával könnyedén odajuthatsz még így a sötétben is.


Chakna, Kiwi

Maya készségesen bólogat és felel minden kérdésre, amit feltesztek neki: látszik rajta, hogy próbál a lehető legtöbbet segíteni nektek, s Chakna arannyal kapcsolatos reakciójára is csupán elvörösödik, halkan köszönve meg a lány nagylelkűségét.
- Nem sokat, csak amit a helyiek mondanak róla – feleli – Hogy amíg nappal egy viszonylag közepes erősségű kazamata, éjjel előjön valami… egy mob lehet, szerintem… de senki nem tud róla semmit. A bestáriumban sincs benne, senki nem tudta még leírni… de Outa gyors, biztosan elfutott előle, ugye? – pillant rátok hirtelen, amolyan megerősítésképpen, majd gyorsan lesüti a szemét – Meg azt is hallottam róla, hogy éjjel nem lehet kijönni. El vannak zárva a kijáratok, vagy valami ilyesmi… ezért nem lehet bemenni este – tekint fel Kiwire, végighallgatva ezután a lány többi kérdését is.
- Alapvetően gyorsaságra, de arra nagyon sokat tett. A többi statja ki van egyensúlyozva, meg kiképzőzött is. Ha csak elfut a mobok elől, biztonságban kell lennie, de nem jött ki, így nem tudom mi történhetett…
- Tegnap délelőtt – ismétli meg aztán egy cseppnyi csodálkozó fennakadás után, de aztán inkább nem teszi szóvá, hogy ezt már említette: úgy gondolja, biztosan ő hadart és azért nem hallottátok – Nem mondta, miért szaladt be – rázza meg aztán a fejét – Utána valószínű rosszfelé fordultam, mert nem találtam meg. Mobbal is csak kettővel találkoztam, Pókkal meg Kék Csigával.
Kiwi okfejtésére pedig önkéntelenül is lép hátrébb egyet, bizonytalanul bámulva a földet:
- Nem azért, csak… tudjátok, én nem vagyok túl erős és… csak hátráltatnék mindenkit. Ha meg Outa kijut… tudni fogja a minimapból, hol talál és… nem akarom, hogy megijedjen… de ha előkerül, azonnal írok nektek, ígérem! – váltja tekintetét köztetek. Ha pedig nincs más, sok szerencsét kíván, addig nézve utánatok aggódón, amíg el nem tűntök a szeme elől.

Az általa megadott koordináták nem mutatnak messzire: az üdülőtől nagyjából negyed órányi sétára van, és ha odaértek, kívülről nem tűnik nehéznek, és semmi szokatlant sem láttok a bejárattól befelé pillantva. Egy barlang, sós levegővel és néhol felgyűlt tócsákkal odabenn. Kint maradtok még taktikát megbeszélni, vagy bementek?

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Craze Maze Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi0/0[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Chakna on Szomb. Márc. 25 2017, 16:44

Kiwivel minden gond nélkül sikerül megbeszélni a teendőket, ami az első lépést illeti. Ez jó jel, mert ha van összhang, hatékonyabban fogunk tudni segíteni a bajbajutott kissrácon. Ebben a kérdésben úgy néz ki egy irányba gondolkodunk, tehát megvan az összhang.

Sajnos úgy látszik egyikünknek sem éppen a legjobb terep az este… Ráadásul nekem jelenleg nem is áll rendelkezésemre elég arany, hogy ezen változtassak… Egy délután alatt pedig nem is fogom tudni előteremteni a szükséges összeget… Viszont oda kerül e mellé a teendő mellé a fejemben egy nagy, piros felkiálltójel. Sürgősen pótolnom kellene ezeket a hiányosságokat…

 Kiwivel a helyszínre tartva találkozom, és bár nem terveztem, örülök, hogy együtt érkezünk. Rámosolygok, de belemerülök Maya figyelésébe.

Maya viselkedése teljes egészében azt sugározza, hogy mindenben segíteni szeretne, amiben tud. Mikor közlöm, hogy nem fogadok el aranyat tőle, elpirul. Szegény nem igazán tudja mit tehetne… Mintha magamat látnám úgy fél éve… Szerencsémre akkor találkoztam Shuval… Lassan komolyan személyes ügyemmé válik ez a feladat, amit minden áron szeretnék megoldani, minél előbb, a lehető legjobb eredménnyel.

Mondókája végén nem csak nekem, hanem Kiwinek is vannak még kérdései, így sajnos eltelik némi idő, mire elindulhattunk, de az információk remélhetőleg megérik ezt a veszteséget.

Éjjel a szóbeszédek szerint számolnunk kell egy erős mobbal, amiről senki nem tudja, hogy micsoda… Szép kilátás… Lopva Kiwire pillantok azon gondolkodva, hogy vajon milyen erős… Merthogy én nem vagyok számottevő tényező egy erős szörny ellen, abban biztos vagyok…

 – Nem tudunk semmit a szörnyről – mondom együttérzőn a kérdésére, hogy Outa elszaladt-e a szörny elől. – Ha azt mondod, gyors fiú, akkor szerintem könnyen lehet, hogy el tudott bújni valahova. – mosolygok bíztatóan. Nem szeretném feleslegesen a negatív lehetőségekkel ijesztgetni. Ráérünk vele akkor, ha nem járunk sikerrel, esetleg olyat alálunk, amit nem szeretnénk.

 A szóbeszéd alátámasztja az elképzelésemet, miszerint este nem lehet ki-be járni a kazamatába. A kérdés már csak az, hogy Outa nappal miért nem tudott kijönni… Rossz sejtésem van, amit nem akarok Maya előtt kimondani…

Nagy gyorsaság, azon kívül kiegyensúlyozott pontozás, és kiképző… Tehát valamivel gyengébb a fiú, mint a szintje sugallná, ellenben gyors, ami bíztató arra nézve, hogy életben tudott-e maradni.

– Ha tegnap délelőtt mentetek be, mikor tetted ki a cetlit? Mikor mi délután láttuk, már ott kellett lennie néhány órája… - gondolkodtam hangosan is (magamban persze rögtön fejbe is kólintom magam érte…) Furának tűnik nekem, ha ilyen hamar már segítséget kér, ahelyett, hogy itt várna Outára… márpedig a cetli tegnap délelőtt kellett hogy kikerüljön a táblára…

Nem kapjuk meg azt a segítséget, hogy tudjuk mit keresett Outa… sajnálatos…így semmi támpontunk nincs a kazamatán belüli kutatásban. Na nem baj, megoldjuk.

Két mobra viszont már tudjuk hogy számítani kell: Pók és Kék Csiga… én még egyikkel sem találkoztam, remélem Kiwinek van róluk információja.

Abban egyetértek Mayával, hogy nem jön velünk. Neki, és nekünk sem lenne jó, ha rá is vigyáznunk kellene, és ha megijed valamitől az az egész csapatot bajba keverheti…

Mikor végül elindulunk és lelassítok ismét kiderül, hogy hasonlóan gondolkodunk Kiwivel: Ő is szeretné nappal felderíteni a terepet. Miközben a céhmenüvel babrál, én gondolkodom. Valóban szükségünk lesz világítóeszközökre… Eszembe jut, hogy ez Channak milyen egyszerűen megoldható… Aztán tovább agyalok a megoldáson.

– Nem, nem tudok kovácsolni sajnos… - válaszolok bűnbánó tekintettel a kérdésére – Ezt a részét a játéknak még nem tudtam helyretenni – teszem hozzá a jártasságokra utalva. Még mindig furcsa nekem, hogy nem tudok valamit csak úgy magamtól  megtanulni, mint a főzés, hanem jártasságként meg kell venni, és nem vettem még rá magam, hogy a fontos jártasságokat megszerezzem.

– Valaminek történnie kellett bent éjjel, különben nappal ki kellett volna tudnia jönni a srácnak. - fűzöm hozzá az eltelt idővel kapcsolatos megjegyzéséhez. – Szerintem ez valahogy kapcsolódik az éjjel előbújó szörnyhöz. Talán elfogta vagy valami hasonló… - vázolom fel a meglátásomat, nem is akarva a legrosszabb eshetőségre gondolni. Ha már az elején feladjuk, az csökkenti az esélyünket a sikerre.

A következő felvetésére elmosolyodok

– Előbb nézzük meg nappal, hogy milyen is az a Kazamata – bólintok. Felesleges azon gondolkozni, hogy mi sülhet el rosszul, amíg semmit nem tudunk, ami a segítségünkre lehet.

– Valószínűleg tudunk. – gondolkodtam el vele együtt a felvetésen.

– Vászonnak felhasználhatjuk a ruhám egy darabját – ajánlom fel, hogy levágjunk egy darabot a „szokásos” Miko öltözetemből. – Botot szerintem találunk a közelben… Már csak éghető anyagot kellene szereznünk valahonnan…Nekem sajnos a szobámban sincs… Nem szoktam főzni... – sorolom tovább. Megvalósíthatónak tűnik az ötlet, ha sikerül olajat vagy viaszt szerezni... Közben Robiizmust ha csatlakozott is hozzánk valószínűleg elnyomtuk a csacsogásunkkal.

Azért kérdő tekintettel felé is fordulok, ha velünk tart, hogy ő is elmondja a véleményét.

Megérkezve a kazamata bejáratához, átadom a vezetést Kiwinek, mint tapasztaltabb játékosnak. Barlangról van szó, enyhe sós levegővel… Valahol tengerhez kapcsolódna?

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi2217/2300[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Robiizmus on Vas. Márc. 26 2017, 15:32

~Csak világosságban?... Előbb vagy utóbb fejlesztenem kell egyéb képességeimet is...
-Rendben, megegyeztünk, hozok húst, annyit és olyat amilyet csak tudok! Engem nem ijeszt meg egy-két kis zsebcica, amiket itt félelmetesnek tartanak! - Kicsit gúnyosan mondom, egy horkantással megtoldva - Annyi biztos, hogy megteszek mindent, amit csak lehet. Rendben, akkor elindulok, köszönöm a segítséget! De azért majd én is megkóstolnám, azt a húst amit annyira szeretnek!
Biccentettem, majd elindultam a megadott koordináták felé. Miután már látótávolságon kívül értem, leültem egy kisebb sziklára, megnéztem a felszerelésem.
~Úgy látszik minden rendben. Bár azért, lehet, hogy jobb lett volna, valami jobb kardot néznem... meg a ruházatom se a legjobb, de eltörni nem fognak, végül is, csak egyszer használhattam... majd most, talán lestrapálom! Na de azért meghalni se kéne, már most az elején. Még csak négyes szintű vagyok. Korántsem vagyok még az elitek között, de gyorsan oda jutok, ha így folytatom az utam! És attól még, hogy nem vagyok valami nagy szintű nem is vagyok olyan rossz, sőt egészen jónak érzem magam a többi szintemen lévőhöz képest! Viszont az is kérdéses, hogy lesz -e más valaki aki elfogadta ezt a küldetést... remélem, hogy nem. Mert biztos, csak hátráltatnának... Noh, akkor induljunk el.
Felálltam a kőről, majd ismét elindultam a koordináták felé, hogy minél előbb végezzek a dologgal, és mehessek a következő küldetésre, és a lehető leggyorsabban legyek én a legjobb!
Robiizmus
Robiizmus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 90
Join date : 2016. Jun. 15.
Tartózkodási hely : Ahol épp van helyem :P

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi448/450[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (448/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Kiwi on Hétf. Ápr. 03 2017, 19:59

Hallgattam a válaszokat, viszont talán túl sok kérdést tetem fel, mert egyre  nem kaptam választ, viszont sem erőszakosnak, sem rátartinak sem akartam tűnni... valamint, úgy a kérdés megismétlésének a helyét sem találtam. Így a hallottakat elnyugtáztam magamban, nem követtem Chakna nem fogadunk el pénzt hozzáállását, na nem azért mert azért csinálom, más okom volt erre, egyrészt mert fejben nem ott jártam, kettő... mert voltak aggályaim... Nem szóltam közbe Chakna reményt keltő mondatába, bár nekem az furcsa.. hogy ha mob elől szaladt... akkor miért befelé futott. De... hátha a terep majd választ ad. Viszont mennyire egyre jár az agyam a lánnyal, feltette az egyik kérdést, és kíváncsian várom a választ én is. Azt a választ kaptam Mayatól, hogy miért nem tart velünk amire számítottam. Viszont.. volt, egy észrevételem.
- Ha ő kijön, de mi még bent vagyunk, nem fogsz tudni üzenetet küldeni, ahogy vele sem tudsz beszélni. - Hiába a jó szándék, jobb ha ezt tisztázzuk, és Chakna is tisztában van vele. Ha bemegyünk, csakis magunkra számíthatunk...
- Ha viszont kijön, eszetekbe ne jusson utánunk jönni, annak nem lenne értelme. - Jelentem ki.
- Outa-nak ez a teljes neve? - Ismétlem meg még egyszer a kérdést végül, hisz ha bent be tudom jelölni barátnak, vagy partyba hívni, látnom kell majd az adatait. Persze... már ehhez is fog kelleni, egy bizonyos közelség.

Elindultunk, azon godnolkodtam, hogy talán túl szigorú voltam-e... de, a lényeg, hogy azért én is be vagyok tojva, még ha ezt igyekszem a legkevésbé is kimutatni, inkább terelem a készülődésre, és az eshetőségek felmérésére a gondolataimat.
- Semmi gond, majd megoldjuk. - Jegyeztem meg, amikor a jártasságairól beszélt, utaltam arra, hogy ha céhtárs lesz, akkor nem lesz ilyen problémája.
- Igen... valamint, nekem gyanús, ha a szörny elől szaladt... akkor miért befelé. - Vetettem fel z egyik aggályomat, bár lehet csak én gondoltam túl... de nekem egyértelmű volna ha menekülök, akkor teleport kristály, valamint távolabb a kazamatától. Valami.. nem stimmelt. Hiányzott valami... de nem hiszem, hogy hazudott volna...
- Szörnyek tudtommal nem tartanak fogva játékosokat, nem látom különösebb értelmét. Vagyis... de, emberszerű, beszélő moboknál hallottam már ilyet. Például a koboldok kényszerítettek bányászatra npc-ket és játékoskat, valamint elfek is fogtak már el a területükre betévedőkből... - Gondolkodok hangosan.
- De ez csak szóbeszéd... én még nem láttam elfet sem. - Jegyeztem meg. Persze nem is voltam azon a szinten ahol a koboldok után az elfek szállták meg. Bár... én a koboldos területeket is kerültem. A fáklyás felvetésemre csak elmosolyodik, egy pillanatra megijedtem, hogy kinevet, mert én teljesen komolyan gondoltam.  Végül kiderül, hogy én voltam a paranoiás, mivel ő is komolyan gondolkodni kellett.
- Dehogy szakítjuk el a ruhádat! Az kéne még csak, hogy harc közben leszakadjon rólad és amúgy is... ha, rosszul, nem varrás mentén vágjuk el, vagy belevágunk elpixeleződik. - Horkantam fel, és hoztam saját magam zavarba, ahogy az esemény felvázolta akaratlanul is megjelent előttem Chak, hófehér hagyományos fehérneműben, némi halványkék mintával beleszőve a pushupp-os melltartóba és bugyiba. Végül pár pillanatra még a fejem is elfordítottam róla, ameddig gondolatilag rendezem magam.
- Szóval, nálam van a sálam, már úgy sem használom egy ideig. - Jegyzem meg, picit lecsitultabb hangsúlyban.
- Amúgy zseni vagy! Van olyan fűszer ami ég... de melyik? - Tudom, hogy van de már nem emlékszem mit is gyújtottak meg... és égett mint a puskapor... bár, azért tűzijátékot nem csinálnék.
- Meggyújtani megtudnám, de fel kellene valami éghetővel itatni, és valami olyannal aminek a szaga nem öl meg minket is.- Mosolyodok el, ahogy belegondolok.
- Az égett fűszernek azért lehet szaga.... Mobriasztó.-  XD Végül megérkeztünk. A bejárat előtt azért megálltam.
- Megosztod velem, hogy mit tudsz? Pontok, képesség, ha mégis van valamilyen jártasságod esetleg.- Majd le is nyitottam a menüm. Megmutatva a saját kiosztásom, itt láthatta, hogy a kasztom idomár, de a petem... sehol. Valamint... hogy a jártasságaim nagy részét felszerelésekből nyerem. A képességem leírásait is láthatta, ha el akarta olvasni.


Kiwi adatlap
Kiwi inventory

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi10/3500[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (10/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Strea on Vas. Ápr. 09 2017, 21:34


Robiizmus

A büfés tehát útnak indított, és hamarosan meg is érkeztél a helyszínre. Illetve csak majdnem: amíg a kövön üldögélsz, semmi különös nem történik, ám miután felállsz és megteszed az első lépéseid a célhely felé, talán a sötét miatt, talán mert esetleg nem figyeltél oda, de elcsúszol. Illetve lecsúszol. Jó négy-öt méternyit, a homok viszont felfogja az esést, s Látás jártasság híján bizony hiába nézel körül, sokat nem látsz. Egy barlangban vagy. A levegő sós, a falak nyirkosak, és ha elindulsz, néhány tócsába is beleléphetsz véletlen. Persze mobokkal is találkozol: nagyjából fél óra múlva egy magányosan vándorló [Kék Csiga] akad az utadba, később pedig három [Pók] bukkan rád. Egyébiránt csöndes az éj, alig hallasz némi mozgást bárhonnan is.

Feladat: írd le, hogyan győzöd le a mobokat, és mit csinál a karaktered az éjjel. Dobnod nem kell; a mobok statjait pedig megnézheted a Bestáriumban, amennyiben szükségesnek érzed. A reagod nagyjából napfelkeltéig tartson, vagy egy kicsikét tovább.

Chakna, Kiwi

- Nem voltam bent sokat - süti le a szemét Maya Chakna kérdésére - Ne-nem azért, mert feladtam volna, nem! - ijed meg aztán, hevesen rázva meg a fejét - Csak tudjátok... én olyan ügyetlen vagyok és... fontos hogy minél hamarabb kijusson onnan és... ha csak késő délután rakom ki, most senki nem lenne itt - beszél a földnek, nem merve a szemetekbe nézni. Kiwi észrevételére csak egy halk "ó" hagyja el a száját, majd biztosít titeket, hogy nem fog utánatok menni.
- Ha nem jutnátok ki mondjuk... holnap napnyugtáig, akkor, akkor szóljak valakinek? - teszi fel a kérdést, arra pedig, hogy Outának ez e a teljes neve, csupán bólint.
Végül aztán elindultok s meg is érkeztek a koordinátákhoz. Amíg nem mentek be, semmi különös nem történik, így nyugodtan beszélgethettek; nem zavar meg titeket semmi és senki sem.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Craze Maze Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi0/0[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Robiizmus on Kedd Ápr. 11 2017, 23:02

~Hova estem én le már megint?! Kezd az ilyen dolgokból elegem lenni! Nincs soha olyan, hogy ne zuhanjak le valahonnan?! De legalább nem sebesültem... viszont megint csak nem látok jóformán semmit... lényegtelen... induljunk el egy irányba aztán lesz valami....
Nagy nehezen feltápászkodtam a talajról, majd elkezdem óvatos léptekkel haladni előre, és valamit összehozni, hátha lesz valami. Ahogy kezdi a szemem megszokni ezt a sötétet viszonylag már normálisan tudok haladni. Mikor már majd húsz perce sétálgattam gondolkoztam el.
~Hmmm... Már lassan fél órája bolyongok... nem fogok így semmire se menni... persze, hogy én kapom meg mindig a legunalmasabb és sétálgatós küldiket... már rám férne valami...
Ekkor egy Kék Csiga kúszott be elém.
~Höh... ez... egy... csiga... egy kék csiga... nézzük meg mit írnak róla...
Csiga statok *lö megnézem:
Kék Csiga (1-5. szint) - HP:10|F:1|E:1|GY:1|S:1|P:0|
Kék.
~Khmm... Nem baj, a harc hát harc!
-Hé! -kiáltottam egyet a csigára, hogy rám figyeljen- Gyere!
Előrántottam a katanámat, és alapállasba helyezkedtem, felkészültem egy gyors csapásra.
~Nem kéne ezen olyan sokat gondolkodnom végül is, csak egy csiga. és nem egy óriási. Nagyjából egy ütés lesz.
A Csiga felém fordult és látszott, hogy nem tetszem neki, de én nem hezitáltam, amint elindult ugrottam egyet, és megfeleztem a csiga házát miközben mellette futottam el mögötte megállva kiegyenesedve, a katanámat megfordítottam a kezembe, hogy a penge lefele nézzen, majd a csigába döftem egy határozott mozdulattal, és az szét hullót pixelekre és haladtam tovább.
~Legalább azt tudom, hogy nem törik kettőbe a kardom... Remélem, ha megint harcba ütközök az már keményebb lesz, de azért gáz se legyen a vége...
Ahogy haladok előre, jobbra, balra valamerre folyamatosan, körülbelül olyan tíz-húsz perc múlva már várva a csatát haladok végig egy viszonylag hosszú egyenes szakaszon, majd hirtelen valamibe beleragad a fejem és a hátamra estem, mintha kötélbe futottam volna, csak az a ragadós valami még mindig az arcomon dekkol.
~Mi a ***?! Ez... mi? - szedem le az arcomról a cuccost amibe belementem, és vizsgálom- Basszus! Ez pókháló... akkor ez azt jelenti... hmmm...
Kicsit vigyorogni kezdtem, mert harcot sejtettem. Elindultam megint egyenesen a kezemmel szedve le az előttem lévő hálókat, hogy ne ragadjak bele megint. Ahogy megyek előre, a barlang tetejéről elém esett pár kisebb kő, mázlimra nem rám esett. Megálltam a kavicsok előtt és vártam picit mi is fog történni, aztán lábak mozgására lettem figyelmes. Mivel nincs semmi pontom hallgatózáson nagyon közel lehet, és nem pont lopakodni akar. A fejem felett hallottam kicsit mögülem meg előlem, de lehet, hogy csak vízhang.
~Na most ketten lesztek, vagy csak vízhanggal játszol? Ha egyedül nagy peched van!
Elkezdtem körbenézni mindenfele, hátha meglátom az ellenfelem vagy ellenfeleim. Párszor már megfordultam mire ahogy megint a hátam mögé nézek egy pók néz vissza a sok szemével az én kettőmbe. Megőrizve a hidegvérem szembe fordulok vele, és elkezdtek picit hátrálni míg valami hirtelen elkapta a nyakam, és fojtani kezdett, mikor megnéztem egy másik pók az.
~Ehh... ez így valami, csak éljem túl! Gyerünk!
-Gyerünk!
Kiáltok fel, erre a szemben lévő elkezd hintázni felém, én erre megpróbáltam hátat fordítani aközben, hogy egy folyt, de a lábamat is leszorította egy.
~Három! Ez a király!
Hátra nyúltam megfogtam az első dögöt amit a himbálódzó társához vágtam, majd kiakartam rántani a kardom, de az egyik leragasztotta pókhálóval, amire rátérdelek a lábamat fogóra, megfogtam az egyik lábát, és kitéptem a helyéről annak a karmának a segítségével kiszabadítottam a katanámat, még épp időben, hogy legalább levédjem azt a két pókot amit egymáshoz vágtam, mert időközben azok újra rajthoz álltak és felém ugrottam, és ámbár védtem, mégis hátra hőköltem, és majdnem elestem, de sikerült megállnom, és most mind a három pók velem néz farkas szemet, és várnak a lépésemre. Alaphelyzetbe álltam, bal lábam előre oldalasan láva, jobb kezemben a katana, és az kicsit előre nyújtva bal kezemmel meg a markolat alját fogom.
~Nem... nem most használom a képességem. Elvégre ha most használnám a kövi harcban nem tudnám használni, és ha olyan az ellenfelem gázos lenne...
A középen álló nekem ugrott mire, én megpróbáltam félbevágni, de kicsit mellé hasítottam így csak egy-két lábat sikerült levágnom, és szép sebet ejteni benne ezzel 4 HP-t vesztett, és 1 maradt neki. A másik kettő meg megpróbált behálózni, de csak a kardomra sikerült hálót lőniük, ez azonban azzal járt, hogy sikeresen kirántották a kezemből a kardom mely a földre hullt, én meg három ellenféllel szemben fegyvertelenül álltam.
~Ebből baj lesz!
Az egy HP-hoz oda ugrottam lekönyökölve a fejét, így a maradék egy HP-ja is elúszott.
~Már csak kettő! Ez az!
Miközben tápászkodtam fel, a másik kettő rám ugrott és vissza taszítottak a földre, s megpróbáltam belém harapni a csápjaikkal, de én az egyik kezemmel az egyiknek a csápjait fogtam le, a másik kezemmel a másiknak a csápjait fogtam le, és próbáltam eltolni mind a kettőt ellökni magamtól. Majd egy percig voltunk így, mikor az egyik fellőtt egy pókhálót a falra és kvázi elhúzott, mire a másikat ledobtam magamról, és odaszaladtam a kardomhoz, de elé ugrott az a pók amelyik az előbb elment. Beszorítottak az egyik előttem a másik mögöttem, és még mindig fegyverem. Hirtelen felindulásból elrugaszkodtam, és konkrétan átvetődtem az előttem álló pók felett a kardomért, és épphogy sikerült, megfogtam a katanám, letöröltem egy erélyes mozdulattal és rávetődtem arra a pókra amin átvetődtem az előbb és sikerült félbe vágnom ezzel megöltem, és ez is pixelekre hullót, de a pixelek közül megjelent a másik pók ami egyenest a fejemnek ugrott ezzel én elestem, a fejembe bevertem egy kőbe, kicsit megszédültem, és belém harapott, ezzel is okozva egy kis sérülést talán. Gyorsan egyből ledobtam magamról, és felálltam vele szembe.
~Ohh basszus... kettőt látok belőle... ez nem lesz jó...
Mivel nagyon megszédültem, a következő suhintásom, majdnem hogy csak a földet ütötte, mert ennyi erővel amit én ezzel csináltam pedikűröztethetném... mert csak a karmából vágtam egy keveset, mire az rám akart ugrani, de én szinte elgurultam előle, és egy nagyon nem célzott, de betalált szúrással a fején keresztül átszúrtam az egész pókot, ezzel meg is ölve.
A kardom felemelve a még rajta lévő tetemmel, diadalittasan elkiáltottam magam miközben a pók szétrobbant pixelekre

-Ez az! Ennyi! Még! Gyertek!
Ezután a szédüléstől kicsit eldőltem, és... el is aludtam... nem sok egy kis idő múlva fel is keltem, a kardom a hüvelyébe csúsztattam, majd elindultam arra amerre úgy emlékeztem, hogy épp tartottam bár az sem biztos, hogy jól emlékszem sokat forgolódtam, meg el is aludtam
Robiizmus
Robiizmus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 90
Join date : 2016. Jun. 15.
Tartózkodási hely : Ahol épp van helyem :P

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi448/450[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (448/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Chakna on Hétf. Ápr. 17 2017, 22:45

Részemről minden kérdésre választ kapunk, amit egy-egy bólintással veszek tudomásul. A kérdésre, hogy Maya szóljon-e valakinek vészhelyzet esetén kicsit el kell gondolkodnom. Az első Shu lenne akinek szólok, de ha igaz amit a Vigoban megtudtam, akkor rá már nem számíthatok… Eiki legutóbb sem válaszolt a megkeresésemre, Tachi nem hiszem hogy jönne, Chant nem tudom… A biztos, hogy a céhből valaki biztosan segítségünkre induna.

 – Szerintem elég, ha a Jumpy Vigorból szólsz valakinek. – pillantok Kiwire, megerősítést várva.

Út közben sebtiben beszéljük át a dolgokat Kiwivel. Jogos a felvetése, de túl keveset tudunk ahhoz, hogy bármilyen következtetést levonjunk…

- Nem feltétlenül fogvatartásra gondoltam, hanem hogy elzárja az utat kifelé, nappal is, vagy bármi hasonló, ami miatt akadályozhatja a kijutást nappal is. De valóban, nem tudjuk milyen mobról van szó, úgyhogy semmi nem biztos. – egészítem ki a véleményét a sajátommal.

Kicsit elvörösödik, és zavarba jön, ahogy kimondja, hogy a ruhám elpixeleződne, ha rosszul vágjuk szét. Nem tudom mire gondolt, de nem is kell sokat foglalkoznom vele, mert hamar rendezi a gondolatait, és folytatja az ötletelést.

Van jobb ötlete a ruhámnál, ami kicsit megnyugtat. Egy sál könnyebben kezelhető ilyen téren, úgyhogy rábólintok.

- Nem tudom, nem a bors? – gondolkodom el én is a fűszeren… Nem igazán foglalkoztam még ilyen szempontból a fűszerekkel, úgyhogy elég tanácstalan vagyok…

- Ki kellene valahogy próbálni mielőtt bemegyünk. Rögtön észrevesszük, ha elkezd a hp-nk fogyni, és idekint nem lesz olyan veszélyes, mint odabent.- reagálok a szaggal kapcsolatos felvetésére. - És az nekünk csak hasznos lenne, ha a fáklyánk még a mobokat is elriasztaná – bólintok a megállapítására.

Követem Kiwi példáját, amikor megmutatja a menüm, és kicsit zavarban elfordítom a fejemet, csak egy futó pillantást vetve a kiosztására. Kicsit leküzdve ezt, végül megnézem a képességeit, hogy fel legyek készülve arra, hogy mit tud. Közben ő is megteheti ugyanezt az én menümben. A szemem sarkából látom csak meg, hogy idomár, de egyenlőre nem kötöm semmivel sem össze az információt.

Ha ezután Kiwi elindul felfedezni a kazamatát, akkor én is utána megyek, kicsit feszülten, mert életemben nem voltam még kazamatában.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi2217/2300[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Kiwi on Kedd Ápr. 18 2017, 20:59

Egy erős bólintással jeleztem neki, hogy az úgy jó ötlet lenne és egyet értek. Majd elindulva átvettünk pár dolgot.
- Ohh... pont a legegyszerűbb gondolatok nem jutnak az eszembe. - Koppantottam fejbe magam képzeletben, de hangot adva a butaságomnak, adtam véleményt a fiú kijutásával kapcsolatban.

Majd megpróbáltunk házilag fákját gyártani. Még a barlang előtt, hiába... volt nappal, attól függetlenül jó tudni ha működik az elképzelésünk. Ha minden igaz botot hamar találtunk, azt pedig csak némi száraz fűszál, széna szerűség... valamint a sálamat ketté szakítottam, a varrat mentén, az anyag másik felét az inventorímba tettem.
- Bors?...- Pillantottam fel kérdően.
- Hát... ha meggyújtjuk elvileg minden ég. - Vigyorodtam el. Szóval megvoltak a hozzávalók. A bot, a rongydarab, némi száraz anyag ami könnyen gyullad, valamint mivel főzni is szoktam, volt nálam némi olaj és ha már itt tartottunk... megpróbálkoztam a borssal is.
- Inkáb menj távolabb. - Kértem meg, robbanni nem fog,de jobb az óvatosság. A rongyot kiterítettem, rászórtam a száraz fűdarabokat, leveleket, majd némi borsot... hátha. Ha ez megvolt, akkor feltekertem a bot végére, és a rongyot odafogattam egy kötéllel, alul is felül és középen is, majd megkértem, hogy tartsa meg.
- Megfogod ezt így lécci? - A kezébe adtam a végét, majd megpróbáltam meglocsolni az olajjal.
- Próbáld meg forgatni és lefelé tartani, hogy az olaj ne csurogjon le a nyelére. - Majd ha megcsináltuk már, csak egy próba volt hátra.
- Van gyufám, meggyújtjuk... de ha nem jól ég, akkor elvetjük. - Majd megkíséreltem lángra lobbantani azt. Bevallom kicsit hülyén éreztem magam... közben, nagyon sufni-tuning az egész.... hiába van kész pillanatok alatt... Mégis...

Majd hogy tisztában legyünk egymás tulajdonságaival, így meglestük egymás menüjét.
- Ohh, szupport vagy... én is inkább annak számítok. - Jelentettem ki örülve annak, hogy hasonlóak vagyunk, viszont aggódva gondoltam bele... hogy, ez nem biztos hogy jót jelent számunkra. Erről mégsem mertem neki mondani egy mukkot sem.
- Ha a fiú nem tudott kiteleportálni, valószínű mi sem fogunk tudni. - Jegyeztem meg egy picit hűvösen, hisz elöntöttek a gondolatok és a várható problémák.
- Szóval erre készülj és még most... meggondolhatod magad. - Álltam meg, és nem hagytam hogy belépjen a kazamatába, csak ha ténylegesen eldöntötte mit akar.

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi10/3500[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (10/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Strea on Szomb. Ápr. 29 2017, 12:38


Robiizmus:

Bátor, vagyis inkább botor dolog védett övezeten kívül elaludni. Erre lehet magad is rájöhetsz, mert arra ébredsz, hogy valami kíváncsian böködi az oldalad. Mire felpillantasz, már nincs melletted, de tekinteteddel még éppen elkaphatod az alakját, amint egy közeli elágazásnál elfordul jobbra: egy kisfiú, talán, és igencsak gyors.
Úgy tűnik, ellopta a fegyvered.

Egy meglátás: harcművészként igaz felszerelheted más kaszt fegyverét, ám a harcművész fegyvered nem lehet azokból való, így katanád sem lehet, csak úgy, ha kardforgató fegyverként viseled.


Chakna, Kiwi:

Maya megígéri, hogy úgy tesz, ahogy azt mondtátok, így minden további nélkül elindulhattok. Igaz, a sao rendszerében nincs minden úgy, ahogy odakint, de úgy tűnik a fáklya ég, bár hogy az „illata” riasztani vagy épp vonzani fogja a mobokat… hát, az majd kiderül :3 Mindenesetre amennyiben jól meggondoltátok és felkészültetek, belépve a kazamata területére, egy igencsak nyirkos környezetben találjátok magatok. A fáklya elég fényt szolgáltat nektek, hogy jól láthassatok mindent, ám az út egyelőre nem ágazik el; egyenesen halad befelé. Kiwi magas Észlelése pedig bejelez, ám még nem tudni, mire.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Craze Maze Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi0/0[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Robiizmus on Csüt. Május 11 2017, 00:03

-Hé!
Kelek fel az álmomból arra, hogy valaki vagy valami bökdösi az oldalam amikor észre veszem, már el is illant és csak annyit látok, hogy ellopta a katanámat... Én egyből állok fel, és rohanok utána, fél üvöltve kiabálva, hogy:
-Áj meg! Add vissza a Katanámat!Ne fuss!
Ahogy Rohanok a lény után gondolkozom, mi légyen most a teendő.
~Lehet, hogy az a gyerek az?... Lehet, hogy túlélte?... És azért lopta el a fegyveremet, hogy megvédje magát?... De akkor minek bökdösött?... Nem értem... Hogy is hívják a fiút?... Vagy egyáltalán megemlítette, a küldetésben?... Nem emlékszem... de valami Ma... ma... Min is gondolkoztam? Maya! Jól van, azért ez csúnya volt.... Talán ha mondom, hogy érte jöttem a nővére kérésére csak segít!
-Te fiú! A nővéred kért meg, hogy lejöjjek érted! Maya! Mayának hívják a nővéredet! Nem? Nagyon aggódik Érted! Áj meg! Add vissza a kardom, és kiviszlek! Fiú! Gyere! Megvédelek a szörnyektől is, csak add vissza a kardomat! Hallasz?
Ha vissza fordult, akkor megkérdezem a nevét és a kardomat vissza veszem tőle, majd elkezdem kicsit kicsit bénán nyugtatgatni, mint például, nyugi rosszabb már nem biztos, hogy lesz... talán...

U.i.: Köszönöm, de nekem *Futó* fegyverem van, és én neveztem el katanának, mert ugye megnevezhetem és leírhatom a kinézetét! Very Happy Én ezt választóttam a karakteremhez illően Very Happy Amúgy teljesen fekete a pengéje Very Happy
Robiizmus
Robiizmus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 90
Join date : 2016. Jun. 15.
Tartózkodási hely : Ahol épp van helyem :P

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi448/450[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (448/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Kiwi on Csüt. Május 18 2017, 20:24

Megígérte. Megnyugodtam? Talán... egy picit. Bizalmatlan voltam, de tudtam, hogy nagy valószínűséggel ezt a saját paranoiám okozza, ami sokszor el tud fajulni. Féltem. Féltettem magunkat, de a legkevésbé sem szeretem volna kimutatni a bizonytalanságom. Az ötlet mint fáklya? Hasznos, és két dolog. Ameddig csináltuk addig is húztam picit az időt, valami isteni jelet várva ami megmutatja mi lenne a legjobb döntés, vagy időt adva magamnak, hogy a tudatalattim az észlelt de nem felfogott jelekből összerakva valamit elém tárjon, egy villanás vagy megérzés keretében. Valójában... egyik sem sikerült, de kitapasztaltuk! Működik a sufni-tuning. Fellélegeztem, ahogy a fáklya világítani kezdett, de még így is voltak a kérdések. Meddig? Használhatjuk-e este, ha szükséges. Van még pár darabra való alapanyagom... de véges.

Magamban azon gondolkodtam, egyedül is neki vágtam volna-e, ha nincs itt Chakna, vagy bárki más... Valójában picit haragudtam magamra. Érzelmileg megvezethetőnek, zsarolhatónak... önállótlannak éreztem magam. De... ha ezek alapján nem én... akkor ki? Ehh... ez meg olyan mintha még pavilonra is emelném magam a hősies természetemmel együtt. Hányingerem volt magamtól. Bátorság... botorság... Miért is hasonlít annyira ez a két szó? Mindegy... már jóváhagytam és elígértem magam. Megfutamodás már, csakis életveszélyben. Nem szeretném ha Chak gyávának... vagy... jellemtelennek tartana. De hol itt a bátorság? Félelemből nem visszakozni, mert nagyobb félelmem egy másik véleménye? Vagy a bűntudat?...Amit ezentúl egy életre magamon cipelhetnék, a „mi lett volna ha” dobozkában. Utáltam azt a szennyesládát, már így is dugig volt...

De a fáklya égett és és már itt voltunk. Egy kazamata kapuja, ajtaja... bejárata. Láttam már ilyet... egyet-kettőt többször is végig vittem, de ott ficegett bennem a rossz érzés. De  talán nem is lenne vészes, ha nem a belső világomra fókuszálnék ennyire. Olyan voltam... mint aki benrekedt a saját testében, és képtelen volt másra figyelni, mint a hullámzó érzelmeit figyelni, csendesen... békésen, mint egy változó sodrású, kanyargó folyót. Aminek a partján ülve... felállva... majd megbabonázottan mint aki most fedezi fel elsőnek, hogy vannak érzései. Intenzívek, olyanok mint az összeolvadt színek. Absztrakt... sokszor talán nem is logikus és ezért félelmetes. Tehát belevesztem saját galériám festményébe, de mond csak.... te milyennek látod ezt a képet? Ugye, semmilyennek? Pasztel vagy inkább olajfesték? Betelíti az egész vásznat, esetleg... csak néhány pacát fedezel fel? Látod milyen érdekes is az ember, a lény a tudat az egyén.

De vissza az eseményekre, amiket még fejben is kerülök talán. Amint észre vettem magam, reméltem hogy nem bambultam el, vagy nem grimaszolgattam, ahogy a bennem folyó érzések is lassan vonulnak.
Beléptünk, feltéve ha Chak nem állított meg. Beértünk, pár lépés volt, folyosókat és elágazásokat kerestem. Bizonyos falrészeket, erősebben is megvilágítottam, hogy biztosan lássam. A levegő jóval hűvösebb és nyirkos is. Utálom. Nem szeretem a barlangokat...

- Maradjunk csendben, de legalább halkan idebent. - Javasoltam, mert féltem hogy a barlang falán visszaverődő hangok hamarabb eljutnak a szörnyekhez, mielőtt gondolhatnék kettőt. És bevonzanám a rosszat? Nem kellett sok, pár perc séta után a barlang mélye felé, jelezni kezdett az észlelésem. A szemem kipattant, miközben a kezem már automatikusan mozdult Chakna felé, vagyis inkább elé, hogy megállítsam, miközben hunyorogva meredtem előre. A semmibe, a sötétbe... a mesterművünk utáni fénybe lágy körvonalain túl. Ha Chak megszólalt volna egy bökéssel jeleztem neki, hogy ne tegye, miközben megpróbáltam lassan a fal mellé lapulni, simulni, egyé válni vele... Na nem mintha a lámpásunk fénye, nem árulta volna el a hollétünket. Imádkozhattam azért, hogy vakondok vagy denevérek legyenek a szörny alap logaritmusa.

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi10/3500[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (10/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Chakna on Hétf. Május 29 2017, 01:50

/Chaknának itt még nincs látása!/

Kiwi láthatóan fél valamitől. És azt hiszem tudom is, hogy mitől. Na de ne szaladjunk előre. Maya mindent elmondott amit tudott, megígérte, amire megkértük, úgyhogy mást már nem várhatunk tőle, ugye? Látom Kiwin, hogy valami nem tetszik neki, és be kell vallanom, hogy azért, mert nekem sem kerek valami. Mindenesetre, hacsak Maya nem hazudik, valakinek nagy szüksége van a segítségünkre, úgyhogy félreteszem az aggályaimat.
A kazamata felfedezése előtt megcsináltuk a fáklyát, ami működik, így minden akadály elhárult, és bemehettünk a kazamatába. Még mindig látom Kiwin, hogy kicsit tart ettől az egésztől... Nagyon meg tudom érteni... Én is. De odabent egy kisfiú talán halálra rémülten várja, hogy valaki segítsen neki kijutni, ez a valaki pedig úgy néz ki mi leszünk. Remélem nem azon fog múlni a dolog, hogy nekem semmi tapasztalatom nincs a kazamatákban...
- Indulhatunk? - kérdezem bátortalanul, de ugyan akkor jelezve, hogy nem szeretném halogatni a dolgot. Minnél előbb bemegyünk, annál hamarabb tudjuk meg, hogy mi a helyzet igazából.
Belépve a kazamatába én azzal vagyok elfoglalva, hogy minden apróságot megfigyeljek, és minden apróságot megjegyezzek, amit a fáklya fénye látni enged. Szóval nem különösebben tűnik fel, hogy Kiwi elgondolkodott. A hűvös levegőben kicsit fázni kezdtem, így magam elé emeltem a karomat hogy kicsit melegítsen.  Amikor Kiwi megtorpan, én is megállok, anélkül is, hogy a kezével jelezne. Mér nyitnám  a számat, hogy megkérdezzem, mi történt, de újra jelez: Maradjak csöndben. Úgyhogy csöndben maradok, és figyelek. Minden apró zajra, árnyékra (már amennyire a fáklyafényben ezek látszanak) Közben hangtalanul készenlétbe helyezem az íjamat: gyakorlott mozdulatokkal, szinte oda sem nézve felajzom, és egy nyilat helyezek az idegre.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi2217/2300[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Strea on Pént. Jún. 09 2017, 18:50


Robiizmus:

A gyerkőc nem úgy tűnik, mintha vissza akarná adni a fegyvert: egy pillanatra megáll, ahogyan utána kiáltasz, majd játékosan elmosolyodva már szalad is tovább. Ám nővére nevének hallatára megtorpan, és hitetlenkedve néz rád; még a fegyvered is leengedi, halkan koppintva annak élét a kazamata talajához. Elkezd hátrálni, lépésről lépésre, ám szemeit le nem veszi rólad. Vajon elhiszi, amit mondasz neki? Csöndesen megrázza a fejét, szemeibe könnyek gyűlnek. Szabad kezét ökölbe szorítja, majd újfent megrázza a fejét, de ezúttal az előzőnél sokkal hevesebben:
- Neeeee-em! – ordítja feléd, de ekkorra már közel kerülhetsz hozzá annyira, hogy meg tudd fogni a fegyvered és ki tudd rántani a kezéből, mielőtt sarkon fordulna, és elrohanna. Meg is fordulhatsz és elindulhatsz másmerre, ám mielőtt bármerre is indulnál, ismerős, nyolclábú lépteket hallasz abból az irányból, amerre a fiú elrohant az előbb - és ha utánaszaladsz, hamarosan ott találod őt három Pók társaságában, akik elzárják előttetek a kiszélesedő utat. A kisfiú élete már sárgában van, és te az előző harc után már bizonyosan tudod, hogyan kell elbánni ezekkel a mobokkal. Mit teszel?

https://kephost.com/image/0Vxb


Chakna, Ai:

A járat, amiben haladtok, minden szempontból átlagosnak mondható: enyhén párás, néhol repedésekkel a falon és törmelékkel a lábatok alatt, de egyébiránt ha tüzetesen is nézitek át, semmi különöset nem figyelhettek meg rajta. A fáklya kitartóan ég, ti pedig vagy a falhoz simulva, vagy csupán éberen tájékozódva várjátok, hogy történjen valami. Ki tudja, néztek-e felfelé éppen akkor, amikor kéne, de Chakna hamarosan meglát egy Óriáspókot leereszkedni Kiwi háta mögött. A mob nemigen zavartatja magát, egyik lábával megkocogtatja az idomárlány vállát, majd támadásba is lendül a maga 3-as sebzésével. Igazából egyikteknek sem nagy erőfeszítés leütni, ám mielőtt még nagyon rákészülnétek a „harcra” (vagy talán eddigre már el is pixeleztétek?), hirtelen egy igen erős kiáltás tölti be a teret és visszhangzik még sokáig.
Egy fiúgyerek hangja.
„- Neeeee-em!”

Ha pedig elkezdenétek szaladni, hamarosan egy útelágazás állít választás elé. Vajon merre tovább?

https://kephost.com/image/0Vx9

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Craze Maze Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi0/0[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Kiwi on Hétf. Jún. 12 2017, 18:44

Bólintottam, válaszul a kérdésre.
- Induljunk. - Kész volt a fáklya, és én is felkészítettem magam lelkileg is, hogy szükség van ránk. Miféle egoista gondolat?... "Ránk". Mintha bárki is tudná, hogy kik vagyunk, miközben mi csak vagyunk, elfogadtuk a feladatot és ennyi történt, mégis valahogy az, hogy csak mi jelentkeztünk, csak mi láttuk meg a felhívást... csak mi teszünk valamit. Fenn-hangja van. Különbek volnánk ezért, bárkitől?...

Belépve a kazamatába, eleinte szokványos barlangnak tűnt. Figyelve a sötétet a csöndet, a fáklya lágy fényét és halk ropogását, ismét a belső világomba kalandoztam. Megfigyeltem. Vagyis inkább, csak feltűnt, hogy mennyit jelent az, ha egy féfi van az oldaladon mint társ, mint Eldrie vagy Cearso, vagy egy lány. Valahogy más. Él bennem egy sztereotip gondolat, érzelem. A fiúktól elvárom, hogy megvédjenek, persze mindezt csakis akkor mutatom is, ha nincs igazi veszély, különben egyenlő társként kezelem és nem játszom meg magam. Viszont most Chakna személyében más. Most ugrott be hogy, úgy hogy csak egy lánnyal rajtam kívül még nem voltam se küldetésen, se kazamatán. És ezért új érzés ez nekem. Meg akarok felelni, meg akarom védeni. Vajon egy sztereotip férfi szerepet öltöttem magamra?... Ekkor jelez az észlelésem, a falnak lapulok, látom ahogy Chakna előkészíti az íját, én átveszem a fáklyát a másik kezembe, hogy az idomár kardomért nyúljak. Ekkor éreztem, hogy valami hozzám ért. Azt tudtam, hogy a lány valamivel távolabb áll tőlem... így ösztönösen reagáltam, méghozzá a kezemben lévő fáklyával.
- Szedd le rólam, szedd le rólam! Szedd lee! - Hisztiroham, a pattanásig feszült idegektől, és bizony szegény mobot párszor talán fejbe, vagy legalábbis valahol megsuhintottam "lámpánkkal". - Majd ha elillant a veszély, picit észbe szedtem magam, kihúztam magam, és érezve hogy, ez alul értékelt, kínos, már-már ciki jelenet volt tőlem, amit egyikőnk sem várt... megszólaltam.
- Megijedtem. - Mormogtam szinte csak az orrom alá. ~ Férfi szerep mi?... ~ de gyűjtöttem a magamban lévő méltóságot, amivel kihúztam magam, kissé összepréseltem a szám, felemeltem a fejem, és szabad kezemmel kiigazítottam az arcomra hullott felesleges tincset.
- Szóval... - Kezdtem volna bele, amikor üvöltés hallatszott, és menten megfordultam.
- Ez egy kisgyerek. - Jelentettem ki a nyilvánvalót, vélhetően feleslegesen, de gondolom nem is kérdéses, mind a ketten megindulunk a hang, vélt irányába. Válaszút elé tértünk, ahol megtorpantam. Ugyanis itt volt a lehetőség a szétválásra...
- Nem válunk szét! - Jelentettem ki, mielőtt a lány felajánlhatná....
- Legyen az első, mintha közelről hallatszott volna, nem? - Kérdeztem azért rá, hátha tud valamit érvelni, akár mellette, akár ellene. Viszont a másodpercek is számíthattak, főleg, mivel kiborult hangja volt a srácnak... Viszont, ha elbukunk, és rossz felé megyünk, akkor meg vállalnom kell a felelősséget. De nem fogunk, nem lesz baj! Itt lesz, érzem. Ekkor megpróbáltam valamit, bekapcsoltam a nyomkövetésem. Először Chaknára fókuszáltam, működik-e. Majd megszólaltam.
- Hogy is hívják a fiút? - Pedig tudom, hogy mondta...

_________________
Kiwi
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi10/3500[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (10/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Chakna on Kedd Jún. 13 2017, 12:26

Elindulunk befelé a barlanba, ami számomra tele van új élményekkel, hiszen sose jártam még se barlangban, sem kazamatában. Éppen ezért a szokásosnál is jobban igyekszem mindent megfigyelni, és bevésni az emlékezetembe.
Éppen ezért veszem észre, hogy Kiwi mögött leereszkedett egy pók… Ha épp engem figyelt akkor láthatta, hogy elkerekedik a szemem, és lassan felemelem a kezemet, a pókra mutatva.
Viszont mire bármit is kinyöghetnék, a mob már jelezte a jelenlétét Kiwinek, akinek a sikítására magamhoz térek, és elvörösödve a szégyentől, amiért nem reagáltam azonnal, gyorsan egy nyilat röpítek a pók potrohába, ami Kiwi rúgásaival és ütéseivel együtt el is pixelezi az udvarias szörnyet. 
- Nem hiszem, hogy ez megnyugtat, de én is, pedig hozzám nem ért az a pók a lábával - szabadkozom én is.
Az eszmecserét viszont félbeszakítja egy gyerek kiáltása… Eléggé úgy hangzott, mintha bajban lenne, úgyhogy szó nélkül, meg sem hallva Kiwi kijelentését el kezdek a hang irányába , hát, nem egészen futni, mert a fáklya nem nálam van, de gyors léptekkel haladni, amennyire csak lehet. És találtunk egy elágazást. 
- Eszembe sem jutna - bólintok Kiwi mondhatni parancsára. Nem vettem zokon tőle, hogy figyelmeztet, mert az előbb mikor elindultam eszembe sem jutott, hogy ő is követ-e… Chakna, figyelj jobban! Mindkettőnknek veszélyes, ha szétválunk!
 - Próba szerencse, remélhetőleg arra lesz a fiú - bólintok Kiwi javaslatára, mert nekem sincs több ötletem.
Megvártam, míg aktiválta a jártasságát, ha jól sejtem a nyomkövetést, hiszen azt is láttam a menüjében.

- Outának hívják. - válaszolok a kérdésre, majd elindulunk.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 808
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi2217/2300[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Robiizmus on Pént. Jún. 23 2017, 20:44

~Mi baja?! Mintha azt mondtam volna viszem Mordorba, és a gyűrűt elveszem tőle....  
Gyorsan kikaptam a kezéből a kardot, majd mivel küldetés gondoltam megpróbálom elkapni és kivinni...
~ Még szép... Persze, hogy belefutott valamibe...
-Ez kellet neked?... Mondtam, hogy a nővéred miatt jöttem le érted, hogy visszavigyelek... Igaz ami igaz, még nem találkoztam vele szemtől szembe, de a küldetést elfogadtam... Mindegy...
Azzal megfogtam a gyereket és a ballvállamra dobtam át, jobb kezembe meg a kardomat szorítottam és emeltem fel a pókokkal szembe.
-Na figyelj kölyök! Most ne ficánkolj, mert leesel, és az egyikünknek sem jó. Legalább a harc végéig maradj nyugton.
~Csak gyorsan. Kezdem ezt unni. 3... 3x5=15. Nem fogom vissza magam. De képességet még mindig nem használok!
Épp, hogy a gondolatmenetem végére értem már ugrott nekem egyből kettő. Egymás alatt voltak, így szerencsére a viszonylag gyors reakciómnak hála, sikerült fentről levágnom mind a kettőt egy suhintással, az egyiknek a koponyáját úgy ahogy van félbevágtam az alatta lévőnek csak megsebesítettem a fejét, de így is a földre rogyott. Gondolom mondanom se kéne, de amelyiknek a fejét sikerült szétválasztanom meghalt. A másiknak meg két hp-ja ment le így maradt három. Ahogy felpillantottam nem láttam a harmadikat a helyén se sehol. Felugrott a földről amelyiknek már csak három élete maradt, én gyorsan hatra lépdeltem, de a pók amelyik nem ugrott nekem mögém került az akció során, és úgy ahogy voltam átestem rajta, gyorsan magamhoz szorítottam a gyereket, hogy ne legyen baja, majd amint biztonságos volt kicsit odébb löktem, és magam felé kaptam a kardom, mert ugrott rám az egyik pók, de azzal a lendülettel dobtam vissza, mert már is jött a másik. Alig álltam fel, de már ott is volt az arcom közelében, és már dőltem is újra az arcomon az egyik pókkal, a ball kezemmel lekaptam magamról, de pont belém harapott, így 3életet sebzett tőlem. Nekidobtam a falnak, és belé állítottam a kardomat ezzel megölve a három életűt. A harmadikat megint nem láttam, a fejem mellett esett le egy kő a mennyezetről, így vettem észre a pókot a fejem felett. Egyből szúrtam fel, egyenest át a gerincén a testének majd a közepén. Szépen lassan haladt le az az öt élete. Három... Kettő... Egy... Amint szétfoszlott leültem, és odanéztem a kölyökre.
-Na figyelj. Jobban jársz, ha mellettem maradsz. Nincs sok életed. Én megtudlak védeni. Ha beleegyezel akkor én kiviszlek téged. És gyorsan lezárjuk ezt az egészet és nem kell többet a pókoktól tartanod. És én is mehetek a saját utamra. A nővéred amúgy is vár Téged.

(Bocsánat a késésért. Kissé sok dolgom volt :/ )
Robiizmus
Robiizmus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 90
Join date : 2016. Jun. 15.
Tartózkodási hely : Ahol épp van helyem :P

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi448/450[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (448/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Strea on Pént. Jún. 30 2017, 11:38


Kiwi*, Chakna:

Tehát a jobb oldal felé indultok el mindketten. Egyenesen halad, bal oldalt egy ponton viszont indul belőle egy lefelé lejtő út, aminek az első pár méterén már derékig érő, sós tengervízzel találkoztok, s ki tudja meddig mélyül még. Mehettek arra is ámbár nem valószínű, hogy arról jött a hang, ugyanis egyetlen fordozódás nincs a víz felszínén; csöndes és nyugodt minden. Ha viszont továbbmentek, újabb, ezúttal egy négyes elágazáshoz juttok el; Kiwi első szintű nyomkövetése azonban csupán pár mob útját mutatja (igen, nyolclábú nyomok mind), így sok támpontot egyelőre nem szolgáltat.
Egyébként azóta a kiáltás óta minden elhalkult és a mobok is másmerre kószálnak. Lehetőségetek van tehát átbeszélni az útirányt vagy esetleg új fáklyát készíteni, mert az előzőnek már kezd fogyni az ereje - és lehet pont a csönd az, ami miatt hallgatózás nélkül is meghalljátok az ütemes lépteket, amelyek veletek szemből érkeznek: talán éppen a fény felé igyekszik, vagy valami egészen más oka van rá, hogy felétek tart? Elébe mentek, vagy más utat választva elkerülnétek inkább?

térkép

*azért kemény hogy az előző körben úgy írtam Ai-t, hogy egészen eddig fel se tűnt ^^" xD Elnézést Embarassed


Robiizmus:

A gyerkőc szemmel láthatóan nem nagyon van meghatva a szidalmadtól, mitöbb feléd sem fordul, csak áll egyhelyben és nem csinál semmit. Furcsa lenne? Talán, mindenesetre a pókok nem hagynak neked sok gondolkozási időt, támadnak így neked is támadnod kell, ha meg akarod védeni magatokat. Egyszerűen a válladra tudod kapni a fiút, nem ellenkezik, ám amikor arrébb lököd, az egyik pók belevág egyet az oldalába, ami pont elég rá, hogy, nos... eltűnjön. Lehet a küzdelemmel voltál elfoglalva így nem láttad, de lehet pont a szemed előtt történt s így felfigyelhettél rá: nem ment lefelé a csíkja a sebződésre és nem is elpixeleződéssel semmisült meg. De akkor mi történhetett? A pókokat legyőzted közben és újra csendesek a folyosók. Merre tovább?

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Craze Maze Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1441
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Craze Maze Vo36oi0/0[Küldetés] Craze Maze 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Craze Maze

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.