Tachi vs Yuuki

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Márc. 20 2017, 20:17

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Tachi vs Yuuki - Page 2 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Márc. 21 2017, 14:30

- Úgy véled, én bárkit komolyan veszek? :] - vigyorodtam el a kérdésére, miközben most az én támadásom lett kivédve. Mit ne mondjak, kritizálhatom a stílusát bármennyit, én se remekeltem. Védekezésben sokkal erősebb volt, mint támadásban, és ami azt illeti, neki is volt néhány piszkos trükkje, gondolok itt akár a köpenyre, akár a rejtélyes gyógyulására. Jól védekezik és ügyesen tartja játékban magát, ennek ellenére rendkívül offenzív a pontozása. Nem valami hatékony, de amíg én sem voltam elég pontos, addig ez elég volt a számára.
- Nem a korodtól függ, hogyan viszonyulok hozzád - tettem végül hozzá. Sokkal inkább a kisugárzása, vagy éppen a saját viselkedése határozza meg, hogy én miképpen tekintek rá. Ha erőt sugároz, vagy finom eleganciát, megérdemli a tiszteletemet is, ha kislányosan viselkedik és hisztizik, akkor én is nyalókával kínálom. Ez a lány azonban egy útját kereső tini volt, így én is tanácsot kívántam neki adni. A szemtelen külsőm mögött néha egészen komoly mélységek rejtőznek, aki figyelmes, az észre is veszi :]
A visszavágása még mindig elég gyenge volt, de elért vele éppen csak. Kellett a gyógyital, azonban ezzel kifogytam az opciókból. Voltak még ugyan eszközeim, de tekintve, hogy az ő életcsíkja teljes volt, nem volt miért kapálóznom, és fogyasztanom a készleteimet azért a nagyjából egy százalékos esélyért, ami kínálkozott.
- Nahát... Ai-chan különleges eset volt. Emiatt érzem felőled ezt a barátságtalan attitűdöt? - kérdeztem a lánytól. Ezek szerint volt valaki, akinek elmondta, mi történt. Gyanítom nem mindenkinek, hiszen akkor Hinari-chan kardja már a nyakamnál lenne, vagy éppenséggel a nyakamban. Meg hát ez nem is olyasmi volt, amit minden szembe jövőnek elmond az ember lánya, már az is meglepő, hogy egyáltalán megosztotta valakivel. Tekintve, hogy harcolni a gyakorlatilag a biztos vereség tudatában már nem volt kedvem, inkább más hozzáállást választottam, és bár úgy tettem, mint aki nekitámad, az utolsó pillanatban eldobtam a kardom, karkötővé változtattam a pajzsom, és a pengéjét elkerülve ragadtam derékon, hogy magamhoz öleljem.
- Nem vagy valami ügyes... de nálam most jobb voltál. Gratulálok :] - mondtam, és bár talán arra számított, hogy valami mocskos, aljas trükk következik, valójában semmit sem tettem azon kívül, hogy a karjaimban tartottam. Így a ruha ellenére is feltűnően törékeny volt a teste - Meghívhatlak valamire? - kérdeztem, miközben azon töprengtem, hogy vajon elfelejti-e befejezni a harcot?

13/215 HP, 29 páncél, 175/175 CSP
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Tachi vs Yuuki - Page 2 Vo36oi7624/7700Tachi vs Yuuki - Page 2 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szomb. Márc. 25 2017, 21:41

Utálom ha valaki kérdéssel felel egy kérdésre és bár valószínűtlen, hogy ezt tudta volna és direkt ezzel is próbál zavarni, idegesíteni egy röpke gondolat erejéig megfordult a fejemben. Válaszolni azonban nem tudtam hisz hamar a támadásra koncentráltam és utána már nem is volt aktuális. Meghagyom a véleményem a végére. Viszont a támadásom végre teljesen sikeres volt, vagy legalábbis az élete pirosba ment át ami azért volt különös mert a pajzsa még mindig egyben volt.
~ Nem kellet volna már széttörnie?~ Kérdeztem saját magamtól.
- Hanem mitől?- Kérdeztem vissza. Sajnos nem láttam a fejébe pedig néha igencsak jól jönne. De azt nehezen akartam elhinni, hogy ne befolyásolná a hozzám való viszonyulását a külsőm.
- Amiatt érzed mert egy gyilkos vagy. - Feleltem. Ha Ai előzetesen nem mesélt volna róla akkor sem tudtam volna barátságos lenni vele.
Na de, a pihenőmnek itt vége is szakadt és ismételten csak egy piszkos húzással állt elő. Támadásra számítottam viszont a fegyvere és pajzsa kiiktatása kellően meglepett, hogy lankadjon a figyelmem és a karjaiban kössek ki. Critical hit! Nem pirultam bele vagy legalábbis nem éreztem magamon de leblokkolt annyira, hogy néhány másodpercig csupán tág pupillákkal meredjek rá. Hányszor volt már hasonló jelenet a fejemben, vágy álmaimban annyi különbséggel, hogy itt nem történt semmi.
Ezután elöntött a düh amit könnyen leolvashatott a hirtelen megváltozott arckifejezésemről. Nem is nagyom emlékeztem arra, hogy a kard mikor változott át tőrré a kezemben viszont azt olyan erővel igyekeztem a bordái közé szúrni amennyire csak a virtuális izmaim engedték és a másik kezemmel már taszítottam is el magamtól amit tudtam, hogy úgy se sikerül ha nem akarja így már jóval odébb is teleportáltam továbbra is szembe állva vele de tartva a távolságot.

/támadás + pihi/
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Tachi vs Yuuki - Page 2 Vo36oi7230/7300Tachi vs Yuuki - Page 2 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Márc. 25 2017, 21:41

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Tachi vs Yuuki - Page 2 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Márc. 28 2017, 18:53

- Hm... például a melleid méretétől :] - feleltem szemtelenül vigyorogva. Remélem nem gondolta, hogy válaszolni fogok a kérdésére, ez olyasmi volt, amire magának kell rájönnie. Ez nem csak rólam szólt, hiszen bár sok ember ítél a külső alapján, vannak olyan kvalitások, melyekkel ki lehet küszöbölni ezeket a billogokat. Talán Shukaku-chan rá a legjobb példa. Rá nem kislányként néznek, hanem egy idegesítő, kotnyeles vakarcsként :]
- Yare-yare, elítélsz egy szín miatt a fejem felett - csóváltam meg a fejem - Vajon te hogy bánsz a gyilkosokkal? Szemet-szemért alapon, vagy börtönbe kerülnek, ami talán még rosszabb a halálnál is? - kérdeztem, kivételesen őszinte kíváncsisággal. Bármi benne volt a pakliban, akár az is, hogy önjelölt igazságosztóként osztogatja a halálbüntetéseket, és az is, hogy Hinari-chan példáját követve csak kristályokat használ. Sőt, még az is, hogy csak a szája nagy, és még egyetlen vörössel se bánt el soha. Felém se úgy közelít, mint akit nagyon meg kívánna büntetni.
- Nocsak, rátámadtál a fegyvertelen ellenfeledre. Ez vajon elfogadható viselkedés az igazság harcosának? - fordultam feléje. A párbajnak vége, nem is kívántam védekezni a támadása ellen, de ha akartam volna, se sikerült volna ilyen közelségből. Most, hogy újra ideges volt, élvezetesnek tűnt tovább bosszantani, megkérdőjelezni az elveit.
- Mi volt ez a dühkitörés? Ennyire zavarba jöttél? - kérdeztem a fejem kissé oldalra billentve - Tartott már így valaki a karjaiban? Milyen érzés volt? :] - mosolyodtam el - Ha meg is csókollak, akkor itt, helyben megölsz? - tettem hozzá, majd kinyújtottam felé a kezemet.
- Nos? Szeretnél eltölteni egy kis időt kettesben egy ilyen bosszantó alakkal, mint én? Érdekel, milyen vagy valójában, amikor nem bujkálsz maszkok és álruhák mögé - kérdeztem, majd hirtelen gondolkodóba estem, mintha elfelejtettem volna valamit.
- Igaz is, volt egy tétje a párbajunknak - "jöttem rá", és azzal a lendülettel szép lassan nekiálltam megszabadulni a ruháimtól. Vajon meddig tart, amíg zavarba jön tőle? Vagy van olyan perverz a kis hölgy, hogy élvezettel végig nézi? :]

ded
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Tachi vs Yuuki - Page 2 Vo36oi7624/7700Tachi vs Yuuki - Page 2 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szer. Márc. 29 2017, 11:11

Nem is értem miért vártam, hogy majd komolyan fog válaszolni, legalábbis a vigyorából azt szűrtem le, hogy ez csak amolyan kitérés, bár nála ki tudja.
- Azért ítéllek el mert megöltél valakit, a szín csak ennek a pecsétje. - Pontosítottam. Bírtam ezt mikor egy piros játékos még maga van megsértődve azon, hogy az emberek nem szívesen vannak vele. A kérdése viszont meglepett nem gondoltam volna, hogy ide fog elkanyarodni a beszélgetés és talán hosszasan ki is beszéltem volna a témát ha nem róla lett volna szó illetve ha más helyzetben lennénk, de azért még így is hagytam egy kis gondolkodási időt magamnak, hogy valamit válaszoljak. Kifejthettem volna, hogy egy időben mennyire ragaszkodtam ahhoz az ostobasághoz, hogy a rosszakat meg kell büntetni illetve, hogy hála az egyik "fajtársának" mennyire megváltoztatta a hozzáállásom amiért kicsit még talán hálás is lehetek de ahogy korábban említve lett...
- Erre fölösleges bármit is felelnem hisz láthatod miként viselkedek egy gyilkossal. - Nagyjából ennyiben is hagytam egy időre a dolgot hisz következett az a kis közjáték ami újra sikeresen kizökkentett az én nyugalmi állapotomból. A szövegelése sem sokat segített, nem nagyon tudtam mit válaszolni csak mérgemben egyre szorosabban markoltam a tőrt pedig igazából nem is rá voltam annyira dühös viszont az invitálása valamilyen szinten lenyugtatott.
~ Tényleg szeretne megismerni? Most akkor randira hív? ~ Kérdeztem magamtól. Újra gondolkodóba esve. Nem ő volt épp álmaim férfija de legalább érdeklődik és sajnos úgy tűnt ez éppen elég, hogy rossz döntést hozhassak kész szerencse, hogy minderre ő maga hívja fel a figyelmem a vetkőzésével. Csak részben néztem a sztriptíz műsorát, többnyire földet bámultam és lopva vetettem rá egy pillantást, hogy valóban megteszi és kivártam még teljesen csupasz lesz.
- Kizárt, hogy kettesben maradjak veled bárhol is. - Ráztam meg a fejem elutasítóan és inkább sarkon fordultam és elindultam a kijárat felé de néhány lépés után megtorpantam. Eszembe jutott egy kérdése amire nem válaszoltam de szerettem volna.
- Szerintem azokat az embereket veszed komolyan akiktől nem félsz. - Nem vártam meg még válaszol. Ha annyira kíváncsi rá miért mondtam ezt úgyis meg fog keresni. Talán kicsit akartam is, hogy ezt tegye.

/részemről szerintem ez volt az utolsó post köszi a játékot ^^/
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Tachi vs Yuuki - Page 2 Vo36oi7230/7300Tachi vs Yuuki - Page 2 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Strea on Hétf. Ápr. 10 2017, 20:15


A harcot lezárom. Mindketten kaptok 120 expet és 320 aranyat, illetve mivel azonos lv-szinten álltatok, a pontok a következőképpen alakulnak:

Yuuki ???: +100
Tachi: -25

Legkorábban május 29.én kezdhettek harcot egymás ellen.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Tachi vs Yuuki - Page 2 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1438
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Tachi vs Yuuki - Page 2 Vo36oi0/0Tachi vs Yuuki - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.