Tachi vs Yuuki

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szer. 22 Feb. - 16:48

Azt hiszem éppen itt volt az ideje, hogy debütáljak sima arénában méghozzá reményeim szerint egy csodás győzelemmel. Persze meg kell ennek is adni a módját így mielőtt még neki indultam volna hosszas előkészítésre volt szükség. Na mondjuk az előkészítést nem a gondosan összeállított felszerelések, kristályok és potionok kombinációja jelentette hisz tulajdonképpen meg sem fordult a fejemben az, hogy bárki ellen is veszíthetnék vagy akár csak kihívást is jelentene Shut leszámítva. Az előkészületek alatt a ruha kinézete,  a belépés és az elmaradhatatlan győzelmi pózt kellett érteni. Ezek kiválasztása szoros összhangban kellet lennie, hisz ha mondjuk valami vidám ruházat mellet teszem le a voksom akkor nyilván a belépőmnek is meg úgy az alap stílusomnak valami ugri-bugri cserfes, beszólogatós, pimasz ám mégis aranyos lánynak  kell tűnnöm. Még jó, hogy nekem a páncélkinézet módosítás ingyen van így nem kell egy vagyont ere költenem és nyugodtan próbálgathatom magamon.
~ Mennyire zavarná össze az ellenfelem ha bohóc ruhában jelennék meg? ~ Tettem fel magamban a kérdést. ~ Esetleg lehetnék egy fényes páncélban feszítő lovag..ina. Vagy iskolás lány? Meeh, így is túl gyerekesen nézek ki... ~ Ez a kis tény egyre inkább zavart. Sokan még most is azt a 12-14 éves kislányt látja bennem aminek kinézek pedig ez már nem így van. Főleg, hogy már befejeztem azt az ostoba játékot. Vicces utólag milyen könnyű ostobának nevezni az én választott "életstílusom". Na de a kinézetemmel kapcsolatos felismerés rávilágított arra mit is akarok igazán. Tekintélyt, tiszteletet és elismerést. Ekkor bevillant az a kinézet amit a nagy rendfenntartásra készítettem. Kicsit növeltem a cipő talpának vastagságán is, hogy magasabbnak tűnjek és extra ráadásként a szürke indikátor miatt nem csak állati badassnak tartottam magam de még sikerült egy kis misztikumot is belecsempésznem a megjelenésembe. Így hát magabiztosan, büszkén lassú léptekkel libbentem be az küzdőtér közepére ugyanakkor igyekeztem kellő nőiességet belevinni a mozgásomban had lássa mindenki, hogy az álarc mögött bizony egy nő lakozik. Igaz elég lett volna az is, hogy direkt a páncél formája kicsit nagyobb mellméretet tükröz mint amivel rendelkezem de a kettő együtt az igazi.
~ Jöhet bárki. Megingathatatlan vagyok...
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Tachi vs Yuuki Vo36oi7230/7300Tachi vs Yuuki 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. 22 Feb. - 17:28

Kényelmes életemnek ezennel vége szakadt. Pedig milyen jól eléldegéltem azzal az egy-két arénás fellépéssel, elég volt csak figyelni, ahogy hullanak előlem az emberek, én pedig hátradőlve élvezhettem a ranglista magasabb pozícióival járó előnyöket. Eszembe se jutott volna visszadugni a képem ide, ha nem jön a direktíva, miszerint aki nem dolgozik, ne is egyék. A lépés érthető, csupán számomra egy kicsit sajnálatos volt. Még mindig nem szeretek ilyen megalázó célból pixelt ontani, mint egy közönséges párbaj. De ha már a közelben jártam, hát körbenéztem, annak reményében, hogy valami olyasmire lelek, ami legalább távolról izgalmasnak tűnik.

Nem kellett csalódnom.

Ezúttal egy csodabogár késztetett cselekvésre, és amíg mindenki megrökönyödve bámulta a nevetséges maskarát, addig kihasználtam az alkalmat, és kiálltam a sith lord ellenfeléül. Végigmértem az öltözéket, amiből jóformán semmi sem látszott ki, de néhány következtetést le tudtam vonni így is: a viselője nőnemű, a vastag talpból ítélve alacsony, és valószínűleg ismert. Mi más oka lenne egy ilyen... bizarr ruhába bújni, és eltitkolni a kilétét? Hacsak nem egy bohóc rejtőzik az álarc mögött, aki így kíván hírnevet szerezni magának.
- Rég találkoztunk... chibi - szólaltam meg hangosan. Hangom színtelen maradt, miközben kardomat a vállamra támasztottam, mielőtt elvigyorodtam volna - Akkor szégyenben azért nem hagytalak, hogy ilyen nevetséges göncökbe bugyoláld magad - folytattam a nonszensz kommunikációt valakivel, akit azért nagyobb eséllyel nem ismerek, mint igen, de egyrészt zavarba hozhatom, másrészt kifejezhetem a lesújtó véleményem a ruhájáról, harmadrészt pedig akár még ismerhetem is, és akkor a hatás lenyűgöző is lehet akár :]
- Ha legyőzlek, meg kell szabadulnod attól a maskarától. És mindentől, ami alatta van :] - szegeztem rá a kardot egy határozott mozdulattal.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Tachi vs Yuuki Vo36oi7624/7700Tachi vs Yuuki 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szer. 22 Feb. - 19:53

Megingathatatlan vagyok... na meg a nagy... Eh. Mikor megláttam ki közelít felém szinte minden egyes szőrszál fellát a karomon és nem a "jajj de örülök, hogy látlak" értelemben. Az csak egy dolog, hogy ott libegett a feje felett az a ronda vörös indikátor de a kiállása, az a tenyérbe... khm... ökölbe mászó stílusa. Pedig csak egyszer volt hozzá "szerencsém". Ráadásul nem is hazudtolta meg magát és egyből oda csapott ahol a legjobban fáj. Még jó, hogy a maszk eltakarta az arcom mert éreztem, ahogy egy főtt rák színárnyalatát kezdi felvenni.
~ Nyugalom. Nyugalom.  Talán csak ráhibázott. Teljesen kizárt, hogy felismerjen hiszen gyakorlatilag nem is ismer. Igazából nem is értettem miért reagálok ennyire hevesen a fiú jelenlétére. Talán csak vannak olyan emberek akik szimplán taszítják egymást. Itt is ez a helyzet. Egyszerűen csak irritál pedig egész rendes srác. ~ Gondoltam magamban és már már el is fogadtam ezt de neki minden áron meg kellet szólalnia.
- Mi? - Bukott ki belőlem azonnal és a kérdést követően reflexszerűen hátráltam egy lépést. Ennyit a magabiztos kiállásról. Sikerült annyira összezavarnia, hogy fel se tűt, hogy egyébként teljesen lefikázta az én menő megjelenésem. Másrészt hirtelen támadt zavaromban és annak leplezésének kíséretében sikeresen mentem bele egy olyan fogadásba amit nem nagyon gondoltam át.
- Viszont ha én nyerek te fogsz meztelenre vetkőzni... - Kihúztam magam de mire rájöttem mibe is mentem bele már késő volt. Az a szó szerint kétszínű kígyó nem tudott zavarba hozni és kizökkenteni ellenben ő három mondattal máris felül kerekedett rajtam. - Itt mindenki előtt. - Mentsük ami menthető.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Tachi vs Yuuki Vo36oi7230/7300Tachi vs Yuuki 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. 22 Feb. - 20:38

Nem, nem volt ismerős a hangja. Mivel a maszk takarta a száját, ezért nyilván nem hallhattam teljesen kristálytisztán, de ha olyasvalaki lenne, akinek rendszeresen hallom a hangját, azt minden bizonnyal felismertem volna. Szóval a lány... nő...? inkább lány a vékony hangszín alapján nem a közvetlen ismerősöm, de futólag akár találkozhattunk is. Igazából mindez másodlagos volt, hiszen sportnyelven szólva akkora gólt lőttem, hogy kiszakadt a ház fala. Márpedig a cél csak annyi volt, hogy zavarba hozzam, és ezt ezzel a néhány szóval is elértem. Mi több, kifejezetten mókás volt végignézni, ahogy a magabiztos, büszke kiállása apró darabokra hullik. Szétesett a tartása, láthatóan elbizonytalanodott és összezavarodott. Talán tényleg találkoztunk már, és most azt hiszi, minden óvintézkedése ellenére felismertem. Ha egy kicsit bölcsebb lenne, rájöhetne, hogy ez teljességgel lehetetlen, a magas talpú cipőn és a ruhájából kitüremkedő két félgömbön kívül semmi sem utalt a valódi külsejére. Azonban az emberi elme már csak ilyen könnyen fertőzhető. Elég beültetni azt az apró kis kételyt, és az szétmarja a legmasszívabb falakat is. Különösen, ha labilis elmével állok szemben, márpedig ilyen eszközökhöz csak olyanok nyúlnak, akik küzdenek az önbizalmukkal.
- Ha úgy kívánod - bólintottam késlekedés és habozás nélkül. Az én szótáramban nem létezett a gátlás, mint fogalom - Én azonban nem ragaszkodom hozzá, hogy fordított esetben is így legyen. Jobb szeretném kettesben kiélvezni a látványod :] - feleltem, még talán ezt is a magam javára fordítva. Voltaképpen zsákbamacskát veszek, de ha lehet bízni a ruha által körülhatárolt alakban, nagy csalódás nem fog érni, ha nyerek. Ehhez azonban előbb győznöm kell, és ismerve a pontozásomat, nem hinném, hogy az esélyesek közé tartozom. Még abban sem voltam biztos, hogy mi minden van az arzenálomban. Látszik, hogy nem párbajozok túl gyakran :]
- Tulajdonképpen abban is megegyezhetünk, hogy az eredménytől függetlenül is levetkőzünk egymás előtt. Ha már erre van ingerenciád :] - szúrtam még egyet oda, majd megnyitottam a küzdőtér menürendszerét, és tettem néhány különleges növényt a harctérre. Egyelőre nem lőttem le, mire képesek, bár ha gyakran jár a virágmezőkön, még akár fel is ismerheti őket.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Tachi vs Yuuki Vo36oi7624/7700Tachi vs Yuuki 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. 27 Feb. - 9:09

Úgy gondoltam ennél rosszabb már úgy sem lehet, naivan azt hittem, hogy a fogadásra nem nagyon fog mit válaszolni csak perverz módon dörzsöli a tenyerét. Nagyot tévedtem. Ennek a fiúnak mindig  kell, hogy legyen valami válasza és ez idegesítő főleg, úgy, hogy én nem tudtam mit felelni rá. Kivéve némi mormogást amit akár okénak is érthet vagy kizárt. Az igazság valahol kettő között van és így megalkottam egy új szót, vagy mit. Mondjuk simán nemet is mondhattam. Egyszerűbb és logikusabb lett volna. Ezen már kár is volt rágódni. Próbáltam terelni a gondolataim de amíg ő nem szál le a témáról igen nehéz.
- Abban nem lenne semmi izgalmas és motiváló. - Feleltem. Ha már bele mentem egy ilyen ostoba dologra küzdjön is meg érte rendesen. Az utolsó mondata szerencsére nem volt elég jó, hogy még tovább zavarjon ami lehet annak tudható be, hogy fogalmam sem volt mit jelent az ingerencia. Sebaj innen már csak jobb lesz. Bíztam abban, hogy a harc maga szépen visszazökkent és ha belemerülök nem is nagyon tud megingatni. Ennek a tulajdonságomnak örültem, küzdelem közben nehezen tud bármi is kizökkenteni. Talán a túlzott adrenalin.
~ Virágok? Még a végén rózsaszirmok és gyertyák is ide keverednek. ~ Gondoltam. Inkább nem szólaltam meg hangosan mert tuti kiforgatná a szavaim. A növények azonban nem voltak ismerősök, potion főző létemre. Nem sűrűn voltam a virágmezőn így nem is tudhattam mire képesek viszont simán elhittem, hogy csak díszítő elemek. Vártam még egy picit hátha mást is le akar tenni a küzdőtérre majd ha ő nem tette én indítottam el a visszaszámlálót majd húztam elő a kardom. Ebben a tekintetben előre látó voltam és még azelőtt megadtam a metamorphnak ezt az alakot, hogy elindultam volna. Túl könnyen felismerhető lettem volna ha használom. Ennek hátránya, hogy a képességét nem fogom tudni bevetni csak végszükség esetén.

Kurokawa Yuuki (37) - HP:195 | F:56 | E:127 | K:35 | GY:80 | S:40 | P:85
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Tachi vs Yuuki Vo36oi7230/7300Tachi vs Yuuki 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. 27 Feb. - 17:55

- Nahát, valóban így gondolod...? Ugyan, pedig az lenne csak igazán izgalmas :] - vigyorodtam el, félreérthetetlen pillantással végigmérve a lányt. Ennyi elég is volt a piszkálásából, ha túlzásba viszem, gyorsan elveszíti a hatását. Kár lenne elvesztegetni mindazt a pszichológiai fölényt, amit eddig teremtettem, és amit még fokozni is kívántam a későbbiekben. Sajnálatos, hogy a növényekre adott reakcióját nem láthattam az arcát takaró csuklya alatt, de nem ellenkezett a jelenlétük ellen, így tovább haladtam az előkészületekkel, és még két fajtát szórtam el az arénában. Bár az egyik az már inkább fa volt, semmint valami közönséges növény :] Így egy egészen kellemes rétet varázsoltam a küzdőterünkből.
Nekem a kardomat már nem kellett elővennem - illetve igen, de azt a másikat majd később -, a pajzsom viszont még a kezembe került, miközben ???-chan elindította a számlálót. Nagyjából átvettem, mi mindent szeretnék tenni, aztán ezt a tervet úgyis ki kell majd dobnom az első pengeváltás után, hiszen egy harc sose úgy sikerül, ahogy megtervezem. Vagy ahogy ő megtervezi.
- Mire vége lesz a harcunknak, a lábaim előtt fogsz heverni :] - jegyeztem meg tíz másodperccel a felkészülési idő lejárta előtt, majd amíg feldolgozta a mondandómat, az eddigi békés, hagyományos körpajzsom hirtelen gigantikus méretűvé vált. Elővettem a legszebb Rejtőzésem is, hátha meg tudom lepni annyira, hogy az első találat az enyém legyen, miután kiugrottam a pajzsom mögül, szívbaj nélkül hátrahagyva a több méteres, mozdíthatatlan fémhulladékot. Ahogy mindig, most se vettem túl komolyan a harcot, egy egész könnyed, hanyag mozdulattal lendítettem meg a kardom.

Tachibana Makoto (37) - HP:215 | F:64 | E:64 | K:35 | GY:30 | S:40 | P:280

Kurokawa Yuuki (Sebzés: 127, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 2.6 SP kiskörönként.)
Tachibana Makoto (Sebzés: 64, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)

Tachibana Makoto (37. szint): 215/215 HP, 280 páncél, 175/175 CSP

Permanens képesség aktív: amíg a páncélom magasabb, mint a HP-m, addig csak egyszer támadhatsz, de a találatod biztos.
Pajzs képessége aktív: 10%-kal kevesebb sebzést szenvedek el.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Tachi vs Yuuki Vo36oi7624/7700Tachi vs Yuuki 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Kedd 28 Feb. - 10:58

~ Mindjárt gondoltam, hogy az neked nagyon is izgalmas lenne, perverz.~ Feleltem, persze csak fejben. Teljesen fölösleges lett volna szócsatába keverednem vele mert szinte biztos volt, hogy alul maradtam volna benne. Ahogy valószínűleg ő is úgy én szintén próbáltam valamiféle támadási tervet összeállítani fejben. Nagy taktika nem kellett hozzá. Csapj oda minden erőddel ami van alapokon állt amit a pajzs elővétele csak még inkább megerősített.
- Egy lovag? - Ezúttal és véletlenül hangosan is kimondtam amit gondoltam és igen könnyen ki lehetett hallani, hogy nem örülök ennek a fejleménynek. Sok HP, magas fegyverkezelés és kellő mennyiségű erő igen komoly fejfájást okozhat nekem. Hiába a nagy sebzésem ha tele van élettel plusz az én fegyverkezelésem nem valami kiemelkedő.
Viszont egyre inkább kezdett érdekelni   mit tud ez a sok növény. Már ha nem csak egy díszítő elem de kellően sok harcot láttam már, hogy valami turpisságot sejtsek mögötte. Jobb lesz kerülni őket.
A pajzs méretének változása talán jobban meglepett volna ha nem a metamorhot tartanám a kezemben. Így viszont csak egy nagyon gyors taktikai átgondolást igényelt amit végül el is vetettem. Gondoltam rá, hogy mögé teleportálok de úgy döntöttem ezt a képességet is meghagyom vészhelyzet esetére így marad a frontális támadás.
- Álmodozz csak. - Jegyeztem meg az utolsó beszólására és sajnos nem láthatta de egy széles vigyor is oda keveredett a szám szélére. Ennyit tesz, hogy a számláló lassan a nullához ér. Eltűnik minden bajom, minden sérelmem és a harc izgalma és élvezete veszi át a helyét.
A számláló a lejárt a harc kezdetét vette én pedig akár a puska golyó lőttem ki a fiú felé előretartva a pengét pontosan a pajzs közepébe szúrva. Egyszerűen szét akartam zúzni a védelmét így ennek megfelelően minden erőmet beleadtam plusz a súlyemeléssel hátrafelé lökni őt.Kurokawa Yuuki (37) - HP:195/195, 85 páncél, 175/175 CSP,  

Viking gyűrű miatt nincs csp veszteségem


A hozzászólást Kurokawa Yuuki összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 28 Feb. - 18:18-kor.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Tachi vs Yuuki Vo36oi7230/7300Tachi vs Yuuki 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd 28 Feb. - 18:09

Mivel a további támadásaid megakadtak, ezért fölös SP-d se maradt szvsz.


Nos, ahogy arra számítani lehetett, gyorsabb volt nálam. Sokkal gyorsabb. Mire kibújtam a pajzsom mögül, addigra ő már vadállat módjára csapkodta azt. Sok erő szorult a mi kis titokzatos harcosunkba, de az első csörtét még úgy-ahogy megúsztam. Ettől függetlenül az is nyilvánvalóvá vált, hogy nem fogok túl sokáig kitartani egy tisztességes küzdelemben. Még úgy sem, hogy ennyi gyorsaság és erő mellett minden bizonnyal van olyan területe a pontozásának, ami hagy maga után kívánni valót. Kihasználva azt, hogy a páncélom masszív ellenállása visszavetette a lendületét, igyekeztem beakasztani a lábam a sarka mögé, és kihúzni alóla a lábát, csak hogy már a harc elején is a lábaim előtt heverjen :]
A sebzése sajnos felborította az eredeti tervemet, kénytelen voltam olyan eszközöket fontolóra venni, amelyek lelassíthatták a pusztítása mértékét. A páncélbőr potiont rögtön elvetettem, egész egyszerűen nem volt annyi időm, hogy a hatása érvényesülhessen, pedig az én kezemben nagyon erős eszköz lehetett volna. Lényegében a képességem volt a legmeggyőzőbb értékem ebben a helyzetben, viszont az kockázatos... Mégis, a rizikó elkerülhetetlen volt. Nem lehetne inkább valami szórakoztatóbb harcot kreálni ebből? Szomorú, hogy máris ilyesmiken kellett gondolkodnom. Akárhogy is, támadnom kellett, ha nem akartam elveszíteni az esélyem. Egy határozott oldallépéssel igyekeztem befolyásolni, hogy ő merre mozduljon, majd az ellenkező irányból indítottam egy könnyed csapást, mely egyben leszelte az egyik növény hajtását is, és felvágta a rajta lévő terményeket. A benne lévő folyadéknak pedig elég erős maró hatása van, ha eléri a ruháját, akkor azon a részen, ahol ráfröccsent, nos, nem sok fog belőle maradni :] Én viszont nem vártam meg a fejleményeket, hátraléptem, és a pajzsom mögött megbújva kitámasztottam azt, amíg a képességem megkíséreltem aktiválni. Nyerni fogok egy kis időt, ha sikerül, márpedig jelen körülmények mellett az egyetlen dolog, amiben bízhattam, az egy olyan harc volt, ami hosszú és megalázó számára :]

Támadás 64 sebzéssel, -55 CSP.
Képességpróba: ha sikerül, a sebzésed negyedét visszakapom páncél formájában.

Tachibana Makoto (37. szint): 215/215 HP, 166 páncél, 120/175 CSP
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Tachi vs Yuuki Vo36oi7624/7700Tachi vs Yuuki 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd 28 Feb. - 18:09

The member 'Tachibana Makoto' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
Tachi vs Yuuki 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Tachi vs Yuuki 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szer. 1 Márc. - 10:45

Nem pont úgy sikerült a támadásom ahogy én azt szerettem volna. Ahogy hozzá értem a pajzsához éreztem egy erős lökéshullámot ami nem volt elég erős ahhoz, hogy elrepítsen feltehetőleg a képességem miatt viszont ahhoz igen, hogy hátratántorítson és megakassza a támadásom. Na meg ő sem tétlenkedett és mire teljes visszanyertem volna az egyensúlyom már el is akart gáncsolni. Valahonnan annyira ismerős ez nekem? Minden esetre még tudtam reagálni így mielőtt még kihúzná a lábam és egy hátra szaltóval ezt meg tudtam akadályozni. Más kérdés, hogy a leérkezésen még nem sikerült eleget finomítanom így kicsit hátra is billentem de még mindig két lábbal állok a talajon. Aztán jött a támadása is... Ahhoz képest, hogy én vagyok az agresszor ő meg a tank igen szépen védekezésre lettem kényszerítve és a támadását is épp csak félre tudtam ütni még egy hátralépést rákényszerítve ezzel. A fekete levesről nem is beszélve. Mivel a védekezéssel voltam elfoglalva így a kifröccsenő váladékot már nem tudtam elkerülni és szépen ráfolyt a combomra ami módszeresen elkezdte lemarni rólam a ruhát. Persze ennyi csak egy kis foltban tett láthatóvá a combjaim de akkor is.
- Mindent megteszel azért, hogy meztelen láthass mi? Perverz kéjenc! - Kezdett megint elönteni a pulykaméreg és igazából nem is miatta. Komolyan, hogy itt mindenki arra hajt, hogy pucérra vetkőztesse a másikat. Kezdem nagyon unni. - Na de kettőn áll a vásár! - Meglátjuk ő mennyire díjazza ugyan ezt.  Szépen ugyan azt a taktikát alkalmazom amit ő leszámítva, hogy ezt szépen megszorzom hárommal. Egyetlen láncba fűzve a támadást és megritkítva a növény állományt. Persze elkerülhetetlen, hogy a nagy "esőzésben" ne csepegjen rám is így az egyik vállamon, és a bal karomon is egy igen csak szép nagy lyukas folt éktelenkedett, Az oldalamon pedig egy két tenyérnyi "kráter" került szóval lehet jobban kellene vigyáznom. De Terveim szerint ő rosszabbul jár mint én.

Kurokawa Yuuki (37) - HP:195/195, 85 páncél, 175/64 CSP, 3,2 SP + 3xtámadás = 0,2 SP marad


A hozzászólást Kurokawa Yuuki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 1 Márc. - 10:47-kor.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Tachi vs Yuuki Vo36oi7230/7300Tachi vs Yuuki 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. 1 Márc. - 10:45

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Tachi vs Yuuki 4767251444_0f76bf2817_s Tachi vs Yuuki 4767250438_224285ea8b_s Tachi vs Yuuki 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. 1 Márc. - 19:06

Az öltözéke inkább erőt sugárzott, semmint ügyességet, így számomra egy hangyányit meglepő volt a váratlan szaltózgatása, azonban nem meglepő módon egy ilyen mozdulat után minden rendelkezésére állt, csak a biztos talaj nem a lába alatt. Ezt kihasználva helyeztem rá nyomást a rohamommal, de nem voltam elég gyors ahhoz, hogy el is találjam. Egy kétségbeesett mozdulattal félre tudta ütni a kardomat. Ez önmagában még nem volt bosszantó, az viszont már igen, hogy a képességem besült.
- Úgy vélem, ez a harcunk lényege, nemde? :] - feleltem pimaszul, utalva a tétre, miközben elhátráltam, és már a következő hadmozdulatomat készítettem elő. Szemben az ő pánikszerű visszakozásával, én megtartottam a kezemben az irányítást akkor is, amikor ő megrohamozott engem. Nem tűnt túl ügyesnek a kardjával, az első csapását könnyedén félresodortam, és a második útjába is kényelmesen beleálltam a pajzsommal, a harmadik elől pedig nemes egyszerűséggel oldalra léptem. A fröcsögő váladék leginkább a pajzsomon kötött ki, de azért a kardforgató karomról így is lefoszlott a ruha. Sajnos ami az ő viseletét illeti, nem tette sokkal szexibbé a sav.
- Ezzel a ruhával elmehetnél egy szado-mazo showba :] - jegyeztem azért meg, majd leszeltem egy zsákszerű gyümölcsöt a másik növényről. Ez amint a talajba csapódott, felrobbant, rózsaszín porral terítve be a hölgyeményt. Ez volt az a pillanat, amit ki kívántam használni, hogy a mérgezett kardommal felhasítsam törékeny testét, és ezzel megbénítsam a további mozgásban. Csak hogy azt tegyek vele... amit nem szégyellek :] Már csak az volt a kérdés, hogy mi is ez pontosan. Ez a felettébb sokat takaró ruha nem hagyott sok teret a fantáziának, bár abban kételkedtem, hogy ne egy szépség rejtőzne alatta. Itt minden lány csodaszép :]

Támadás egy sikertelen bénítási kísérlettel. -55 CSP.

Tachibana Makoto (37. szint): 215/215 HP, 52 páncél, 65/175 CSP
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Tachi vs Yuuki Vo36oi7624/7700Tachi vs Yuuki 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. 1 Márc. - 19:06

The member 'Tachibana Makoto' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Tachi vs Yuuki 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. 5 Márc. - 15:02

-.... - Próbáltam valamit kinyögni de nem ment, igaza volt és ez még tovább idegesített. Talán pont emiatt és bénáztam annyit. A támadásaim nagy része mellé ment és még a felszerelésem is teljesen szétcsesztem. Abban a pillanatban jó ötletnek tűnt de így, hogy még annyit se tudtam elérni, hogy legalább az ő ruhája is "foltos" legyen egyre inkább éreztem, hogy csak magamat járatom. le. Persze ez önmagában is rossz volt ám Tachi még külön rá is pakolt jónéhány lapáttal minderre, most épp azzal, hogy a már alapvetően is nevetséges kinézetemet még sikerült rózsaszínre festenie. Ez volt az utolsó csepp a szados megjegyzése mellet. Ordítani tudtam volna és már-már remegtem ezt kihasználva pedig könnyedén és teljes pontossággal tudta bevinni a következő csapást én pedig csupán esetlenül, próbáltam védekezni és egy támadásnak alig nevezhető suhintással legalább hátráltatásra bírni őt, illetve én is hátra szökkenni.
- Utállak! - Ripakodtam rá végignézve magamon. - Nem akartam mást csak... - Nem is tudom mit akartam egész pontosan. Tiszteletet? Egy kevés megfélemlítést vagy nem is tudom. Könnyebb volt ráfogni arra, hogy minden miatta csúszott el. - Az egész a te hibád. Közröhej tárgya lettem miattad! - Oké nyilván volt benne némi túlzás és én lihegem túl az egész szituációt. Lehet csak egy könnyed viccnek kellet volna felfognom de nem igazán ment. Főleg, hogy az elmúlt időszakban hiába harcoltam és nyertem többször is küzdőtéren és arénában és teljesítettem a küldetéseket az első benyomást amit keltettem, hogy én csak egy kislány vagyok és semmi keresni valóm nincs itt, még ha esetleg csak én képzeltem is bele az emberekbe is ezt az érzés egyre inkább kezdett felőrölni Tachi megalázó akciói pedig nem igazán segített ezen.

Élet:195
Páncél:21
pihikör
Sp: 2,8
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Tachi vs Yuuki Vo36oi7230/7300Tachi vs Yuuki 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. 6 Márc. - 15:16

A por talán annyira nem volt jó ötlet, tekintve hogy nekem is bele kellett rohannom ahhoz, hogy elérjem a lányt, és harc közben igencsak nehézkes visszatartani a levegőmet. Diszkrét kis köhögéssel távoztam a helyszínről, de csak azután, hogy egy szép, piros pixelcsíkot húztam az ellenfelem lábára, így abban a tudatban lehettem, hogy van néhány pillanatom összeszedni magamat. Mint kiderült, nem volt. Illetve mégis. Lebénulni nem bénult le, pedig ennél tisztább találatot nem is vihettem volna be, de annyira felidegesítette magát, hogy ha meg is támadott volna, akkor is könnyen kivédem egy ilyen feszült ember csapását. Ezért nem hagyom, hogy idegessé váljak, és ezért törekszem arra, hogy ha harcba kerülök valakivel, azt felhúzzam. A dühös ember mozdulatai teljesen szétesnek, darabosak és elnagyoltak lesznek, rendkívül könnyű ellenük védekezni. Számomra ideális, ha az ellenfelem hagyja magát felidegesíteni :]
- Ezt érdemled, amiért olyasvalaki próbálsz lenni, aki nem vagy - reagáltam hűvösen a kirohanására, de ezalatt végig azon töprengtem, hogy miért nem hathatott rá a méreg. Ellenáll nekik, vagy valami ennél komplettebb képességről van szó talán? Tovább próbálkozni nem érdemes,   annyi időm nem volt. Sőt, ha kicsit összeszedi magát, valószínűleg igen gyorsan végezni fog velem. Már a fáradságot is éreztem a virtuális izmaimban. Addig volt esélyem, amíg felzaklatott állapotban marad, így közelebb léptem hozzá. Majd még közelebb. Nem pont támadási szándékkal, ugyanis a pajzsom is visszakerült a csuklómra. Úgyis elő tudom hívni a pillanat tört része alatt. Nem, azért léptem oda, hogy átöleljem.
- Itt az ideje elfogadni magad. Cuki vagy, mért akarsz másmilyen lenni? - mondottam neki halkan... mielőtt a hátába döftem volna a kardom. Vagy hát legalábbis erre törekedtem :]

Újabb támadás, újra képességpróba a páncélvisszanyerésre, és egy újabb dupla egyes? :]

Tachibana Makoto (37. szint): 215/215 HP, 52 páncél, 10/175 CSP
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Tachi vs Yuuki Vo36oi7624/7700Tachi vs Yuuki 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. 6 Márc. - 15:16

The member 'Tachibana Makoto' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :
Tachi vs Yuuki 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Tachi vs Yuuki 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. 13 Márc. - 9:09

Az a legrosszabb ebben az egészben, hogy igaza volt. Magamnak köszönhettem az egészet és így átgondolva az egészet felmerül bennem a kérdés, hogy most mit is akartam? Azt hittem már sikerült elhagyni ezt a szerepjátékos gyerekes hülyeséget erre ugyanúgy megjelenek ebben a maskarában és... vicc. Saját magam teszem azzá. Kavarogtam bennem a gondolatok, kifáradtam így könnyedén át tudott ölelni és meglepettségemben nem is nagyon tudtam ellenkezni ez ellen így azt sem akadályozhattam meg, hogy leszúrjon de arra, jó volt, hogy magamhoz térjek.
- Igazad van. - Jegyeztem meg mielőtt leteleportáltam volna az aréna másik felébe a lehető legtávolabb tőle, hogy lehúzhassam azt a csúnya maszkot. - Fölösleges mást játszanom mint aki vagyok. - Ültem le Seizaba letéve magam mellé a kardot. Csak néhány másodperc kellet csupán, hogy összeszedjem magam.
~ Már az elején elcsesztem azzal, hogy engedtem felidegesíteni magam. Zárj ki minden felesleges gondolatot. ~ Fújtam ki hosszan a levegőt. Állítólag az segít lenyugodni. Vártam egy picit, hogy megindul majd felém vagy sem majd lassan a kardomért nyúltam a következő pillanatban pedig már közvetlen előttem álltam támadásra készen. Az első csapással szándékosan a pajzsát támadtam majd mielőtt még reagálhatna már a háta mögül indítottam az újabb csapást. Kivártam még szembe fordul, hogy a harmadik csapás a jobb oldaláról érkezhessen és mivel sejtettem, hogy rögtön ellencsapásra vetemedik így védekezésképpen a köpennyel belevakuztam a szemébe. Kihasználom a gyorsaságom, és nem hagyom őt cselekedni. Ez volt a tervem.

HP:195/152
Csp: 175/45
Sp:0,4

/3x támadás + szivárvány köpeny 3 körig 4 vagy afölé kell dobnod találatért./


A hozzászólást Kurokawa Yuuki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 19 Márc. - 15:13-kor.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Tachi vs Yuuki Vo36oi7230/7300Tachi vs Yuuki 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. 13 Márc. - 9:09

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Tachi vs Yuuki 4767251444_0f76bf2817_s Tachi vs Yuuki 4767251444_0f76bf2817_s Tachi vs Yuuki 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. 16 Márc. - 12:25

Érdekes volt ez a reakció. Bár nem készítettem elő különösebben, a pillanat hevében, ebben a felfokozott idegállapotban nagy esély volt rá, hogy a tetteim még további dühöt és zavarodottságot szülnek a fejében. Hiszen egy pillanatra felvillantottam az elfogadó úriember kártyát, majd azzal a lendülettel fel is használtam arra, hogy becsapjam. És mégis, mindez arra volt jó, hogy valóban megnyugodjon, és elfogadja, hogy ostobaságot csinált. Mindez egy lázadó, elismerést hajszoló tinitől, akibe ezek szerint szorult némi intelligencia is.
- Oh, szóval te rejtőztél a maszk mögött. Nem is tudtam :] - vallottam is be rögtön, hiszen maradtak még lapjaim, és ez volt az egyik. Felzaklatta magát, mert azt hitte, tudom, kicsoda ő, mire most kijelentem, hogy csak blöfföltem. De vajon elég lesz-e ez ahhoz, hogy újra kibillentsem az egyensúlyából, vagy transzba esett és ebben a zen állapotban, már képes lesz végig összpontosítani?
Akárhogy is, kardforgatásban még mindig amatőr volt. Mivel elfáradtam, eleve védekezésre rendezkedtem be, és bár gyors volt, a támadásai tankönyvbe illőek voltak. Mármint abból a szempontból, hogy mindenki ebből a könyvből tanul :] Karddal védtem az első, szemből érkező csapását, és mikor eltűnt, már tudtam, hogy a hátam mögül fog jönni a következő. Mindenki azt hiszi, hogy ez egy jó trükk, pedig a legátlátszóbb támadás, ami csak létezik. Mire felemelhette a kardját, addigra már az enyém is lendült, fordulásból hárítottam az újabb suhintását. Végül persze a gyorsaság győzött, mert a harmadikat már nem értem el, azt kénytelen voltam a pajzsom védelmébe vonulva kivédeni, ami csak képletesen védés, hiszen a pontjaimba belemar. A virtuális húsomba azonban nem, és ez volt a lényeg. Az már egy fokkal kellemetlenebb volt, hogy belenéztem a köpenyébe, és hirtelen kis színes foltok kezdtek táncikálni a szemem előtt. Hátráltam két-három lépést, majd újra a rózsaszín porhoz folyamodtam, hogy én is zavarjam kicsit az ő látását, hátha még többet hibázik.

Pihikör.
Ha koronát dobok, visszakapok még 30 páncélt.

Tachibana Makoto (37. szint):
Korona - 153/215 HP, 59 páncél, 175/175 CSP
Koponya - 153/215 HP, 29 páncél, 175/175 CSP
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Tachi vs Yuuki Vo36oi7624/7700Tachi vs Yuuki 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. 16 Márc. - 12:25

The member 'Tachibana Makoto' has done the following action : Kockadobás


'2 oldal halál/korona' :
Tachi vs Yuuki 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. 19 Márc. - 15:14

~ A mocsok jól rá szedett! ~ Mérgelődtem egy kósza pillanatig de ugyan azzal a lendülettel le is nyugtattam magam. Egy újabb trükk arra, hogy felzaklasson és megtörje a koncentrációm de nem engedem neki.
- Most már tudod. - Reagáltam rá a tőlem telhető legnyugodtabb hangnemben. Simán ignorálhatnám is de az csak egy egyértelmű jele lenne a belső vívódásnak márpedig azt nem mutathattam felé.
Nagyjából sikerült megtalálnom a "lelki békém" igaz a támadásaim kivédte de nem hagytam, hogy ez megzavarjon hisz a célom egy részét elértem mert nem engedtem elég időt reagálni neki ennek eredménye ként pedig az utolsó csapás célt is ért és láthatóan a köpeny is hatásos volt hisz az aktiválás után hátratántorodott.
- Ezúttal nem! - Mordultam fel amint a láttam, hogy újból a porral igyekszik zavarni és egy méretes rúgással igyekeztem hátrataszítani és ezzel megakadályozni, hogy rám dobja a port. Innen pedig remek alkalom nyílt arra, hogy újabb két vágást vihessek be neki. Zerios gyűrűje segített, hogy a fáradság ne akadályozzon így ha kellően pontos vagyok akkor akár el is dönthetem a küzdelmet.Igyekeztem a legnagyobb felületen támadni őt így a felsőteste volt az amit főként céloztam. Persze a pajzzsal és a kardal könnyen kivédheti de ha kellő erőt adok bele akkor áttörhetem a védelmét is onnan pedig nincs megállás és megnyerem a párbajt. Aztán pedig nézhetem ahogy mindenki előtt meztelenre vetkőzik. Nagy a szája de biztosra vettem, hogy ha neki kell valami kínosat tennie rögtön nem lesz ott az a bárgyú mosoly a képén.

gyűrű töltés csp így maxon a támadáskor, 3x támadás (az első rúgás így nem tudom, hogy az pusztakezesnek minősül-e ha igen akkor -16 erő)
Élet:195
Páncél:21
Sp: 0
csp:64


A hozzászólást Kurokawa Yuuki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 19 Márc. - 15:15-kor.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Tachi vs Yuuki Vo36oi7230/7300Tachi vs Yuuki 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. 19 Márc. - 15:14

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Tachi vs Yuuki 4767250438_224285ea8b_s Tachi vs Yuuki 4767251444_0f76bf2817_s Tachi vs Yuuki 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. 20 Márc. - 12:56

A rúgás meglepetésként ért. Sokan nincsenek tisztában vele, hogy vannak végtagjaik is, és nem feltétlenül kell csak a fegyverükre számítaniuk egy küzdelemben, de ezek szerint ez a lány kivétel volt. Máris intelligensebb az itteni ész nélkül csapkodók 95%-ánál. Hiába van egy kardod, ha nem tudod, hogyan lehet hatékonyan használni, és bár sokan beleesnek abba a hibába, hogy valamiféle lovagnak képzelik magukat, akik nem harcolnak aljas módszerekkel, egy valódi párbajban csak a halál vár rájuk, és nem a szép hercegnő, vagy a jóképű és gazdag herceg keze. A lány egyébként valószínűleg jobban járna, ha el is hajítaná azt a darab fémet, ugyanis nevetségesen könnyű volt hárítani az átlátszó próbálkozásait, mindkettő a kardomon csattant annak ellenére is, hogy egy pillanatra elveszítettem az egyensúlyom.
- Mi volt ez a maskara? Nem vesznek komolyan, mert kislányos külsőd van? :] - faggattam a szöszit, miközben kitámasztottam a hátsó lábammal, és megindítottam az ellencsapásom - Egy ilyen bohócjelmezt sem lehet komolyan venni - tettem hozzá, miközben lehajoltam annyira, hogy a kardommal fel tudjam verni a talajról a port a szemébe, és ezután a pajzsommal igyekeztem megütni. Nekem, aki két eszközt is használ, voltak ilyen trükkök az ingujjam alatt.
- De ne aggódj, én a külsőd ellenére is nőként kezellek :] - mondtam neki szemtelenül vigyorogva. Persze ő valószínűleg nem szeretné, ha akként kezelném, bár ki tudja, ha nem viselkednék ilyen bunkón, még akár el is csavarhatnám a fejét. A napnál is világosabb, hogy figyelemre vágyik, nem lenne nehéz megadni neki, amit kíván. Vajon kezelte őt már valaki felnőtt nőként? Bevallom, kicsit érdekelni kezdett, mi történne, ha megpróbálnám elbájolni. Apropó, szükségem van egy bájitalra.

Kis poti +20 HP
102/215 HP, 25 páncél, 138/175 CSP
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Tachi vs Yuuki Vo36oi7624/7700Tachi vs Yuuki 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. 20 Márc. - 12:56

The member 'Tachibana Makoto' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
Tachi vs Yuuki 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. 20 Márc. - 20:17

Úgy tűnt a rúgás tényleg hatásos volt és még meg is lepte hisz megakadályoztam, hogy még több rózsaszín port dobjon rám illetve még meg is sebeztem. Kár, hogy a többi támadásomról ez nem mondható el.
- Miért te komolyan vettél volna? - Kérdeztem vissza habozás nélkül mialatt én magam is felkészültem a védekezésre. Egy kardcsapásra számitottam helyette viszont homokot kaptam a szemembe.
- Franc! - Csúszott ki a számon. Na igen a káromkodás nem volt az erősségem de a hátratántorodásom és a bosszús arckifejezésem könnyen elárulhatta, hogy nagyon nem tetszett a dolog bár azt nekem is el kellet magamban ismerni, hogy ügyes trükk és tuti én is alkalmazni fogom később. Ahhoz viszont kevés volt, hogy teljesen kizökkentsen és bár foltokban de láttam a felém közeledő pajzsot.
- De ezt igen! - Vágtam vissza és a kardom gombjával csaptam rá a pajzsára védve és megállítva ezzel a támadást illetve nem csak ez volt a célom. Azt mondják a legjobb védekezés a támadás így hát én ezt is fogadtam meg és reméltem, hogy az ütés végre széttöri azt a nyavalyás pajzsot és folytatni tudom a mozdulatsort és egy félköríves vágással végre őt magát is megsebzem. De akár megsebzem akár nem kissé visszahátrálok, szusszanni egy keveset amire a lehetőségem adott is volt még ő potit szürcsölget.
- Erre nem igazán tudom mit feleljek. Ha ez azt jelenti ahogy Ai-t kezelted akkor inkább passzolom. - Húztam el picit az időt némi csevellyel. Lehet picit több pontot kellene pakolnom kitartásra

1x támadás+ pihi
Élet:195
Páncél:21
Sp: 0,6
csp:87


A hozzászólást Kurokawa Yuuki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 25 Márc. - 20:54-kor.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Tachi vs Yuuki Vo36oi7230/7300Tachi vs Yuuki 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Tachi vs Yuuki

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.