[Küldetés] Éjjeli hajsza

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Feb. 16 2013, 17:30

Már pont elérem, már itt van a kezeim között, erre kicsúszik a markomból. Addig-addig vergődik, míg sikerül kikecmeregnie a szorításomból, én magam pedig majdnem orra esek a nagy birkózás közepette. A csudába is, de szívós egy jószág ez az Éjjeli Futó! Szerencsére úgy tűnik beválik az eddigi taktika, mert amikor én kudarcot vallok, akkor Lewis rögtön ott is terem mellettem, hogy elcsípje a madár grabancát, s úgy öleli magához a mobot, mint a legféltékenyebb szerető. A lovag hősies szónoklatba kezd, de hamar belefagy a szó. Ugyanis mielőtt örülhetnénk sikerünknek, a lovag életpontjai rohamosan csökkenni kezdenek. Próbálom minél előbb visszanyerni az egyensúlyomat, hogy odarohanhassak segíteni súlyemelésemmel, habár nem biztos, hogy sokat érnék el azzal, ha én is megpróbálnám kiszorítani a szuflát a Futóból. Még oldalra pillantok, hátha feltűnik az én csökevényes látóhatáromon Ran, mert igencsak elkél most a villámgyors segítsége, mert ha megint kicsúszik a kezünkből a mob, ismét neki kell majd terelni. Az íjász helyett azonban elsőként Kleint veszem észre, aki odacsörtet Lewishoz és kardját diadalmasan beledöfi a madárba. No, most már lehet szónokolni!
Megkönnyebbülten fújom ki magam, miközben megérkezik az ízes beszédű informátorunk, aki dicséret helyett csak valami hanyag beszólással illet minket. Mindeni azzal főz, amije van. Én már annak is roppant mód örülök, hogy azok után, hogy Ran mennyire lenézett a küldi elején engem és tartok tőle, Kleint is, ahhoz képest milyen jól össze tudtunk dolgozni. Ráadásul ez egy újabb kooperáció volt céhek között, ami megint csak nem egy elhanyagolható momentum. Szóval én mosolygok, mint a tejbetök, amikor pedig felvillan a jutalom item panelje, na akkor kezdek el vigyorogni csak igazán.
- Huhuhúúú, ez nem semmi! - Azt már nem merem hangosan kimondani, hogy pontosan a fegyver a leggyengébb része a felszerelésemnek, mert Mr. Kocka még a végén megint tesz egy epés megjegyzést. Ráadásul ennél menőbb fegyvert aligha kaphattam volna, és az sem zavar, hogy nem ritka item. Nekem tökéletesen beleillik a szettembe, ráadásul egyedi neve van. Nem fog minden harcművész Futó fegyverével rohangálni! Át is írom gyorsan a programban Futó Mithrodin lándzsára, így a jellegzetes Mithrodin küllem marad, lándzsa formájában, a Futó név pedig garantálja a megadott pluszokat erőre és gyorsaságra. Kezembe veszem a fegyvert, méregetem, próbálgatom. Kicsit szokatlan meg nehezebb még, de roppantul elégedett vagyok. Ahogy felpillantok, Klein kitörő örömére leszek figyelmes. Hozzám hasonlóan ő is rendkívül örül a jutalomnak, hálálkodva köszöni meg nekünk is a segítséget.
- Én is örvendtem a szerencsének Klein úrfi, s ha legközelebb kalandor társra lenne szükséged, akkor hívj bátran! - Majd ezután lehívom a panelemet, és elküldök neki egy barátkérőt. Ezután Ran és Pánci felé fordulok. - Lenne kedvetek esetleg hazafelé menet meginni valamit? Itt az ideje félretenni az ellentéteket, nem gondolod Ranmaru? Jó lenne tiszta lappal kezdeni az ismertségünket, veled pedig még nem találkoztam korábban, ifjú lovag.
Ha elfogadják mindketten, vagy csak egyikőjük az invitálásomat, akkor a menet élére állok, ha viszont nemmel válaszolnak, akkor egy vllrándítással kénytelen vagyok sarkon fordulni és egyedül hazamenni. Vagyis nem egyedül, hanem az új Futó lándzsámmal! *.*

//Köszönöm a játékot, az új fegyveremet meg különösen! //
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza - Page 2 Vo36oi10/5000[Küldetés] Éjjeli hajsza - Page 2 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Hétf. Feb. 18 2013, 21:16

Úgy gondolom, hogy csak kolonc lennék a nyakukon. Az a kerítés, amit két karom távolságával és soványka termetemmel emelni tudnék a Futónak, már korábban sem volt elég arra, hogy tényleges akadályt képezzen közte és a teljes szabadság között. Így hát azt a lehetőséget, hogy esetleg support szerepkört töltsek be a két másik JK mellett, elvetem. Jelenlétem közöttük csak olyan helytelen elméleteket gyártana, hogy a továbbiakban is meg tudom állni a helyem, és én is visszatarthatnám a Futót. Ez egyáltalán nincs így. Hihetetlen sebességemről néhány pillanat alatt le is tudok lassítani. Egyáltalán nem nehéz, talán ebben is segít a rendszer, nem tudom.
Ezen elgondolkozom. Nem szoktam nem tudni. Hmm. Ezen a vonalon elindulva néminemű hirtelen fellépő definíciós és önbizalomhiányt észlelek a viselkedésemben. A halántékomat nyomogatom, miközben már akaratlanul is folyamatosan észlelem és befogadom a környezetem fókuszaimon keresztül érzékelt vizuális képét. Látom, hogyan küzdenek ketten a madárral, de én tudok, amiről ők valószínűleg nem, hiszen túlságosan el vannak foglalva aktuális feladatukkal, így nem láthatják, hogy Klein már úton van. Nem köt le túlságosan a kálváriájuk, ez a maradék munka már csak rutinfeladat, aminek elvégzése nem jelenthet számukra mennyiségben mérhető problémát. Magyarán: piha!
A Páncélt figyelem. Nincs hallgatózásom, nem is lesz. Viszont remekül látok, és így most, hogy nem velem van elfoglalva, remek lehetőségem nyílik megfigyelésére, és nem róhatom fel magamnak, hogy esetleg tudatában volt megfigyeltségének. Felállított teóriámnak nem vagyok a szakértője: azt állítom, hogy a Páncél emberi szempontból remekül alkalmazkodik a környezetében megtalálható és számára is érzékelt további játékos karakterekhez. Legalábbis ahogy összedolgozott velem, és nem mellesleg még Anatole-al és Kleinnel is, az számomra meglepő. Körülötte a másik céhbeliek is közvetlenül viselkedtek, számomra problémát jelent a közös hang megtalálása. Azt sem tudom egyáltalán, mi ez a közös hang, sohasem hallottam hasonlót. Dó, ré, mi, fa, szom.
Időközben hármuk közös munkájának eredményeként tényleg teljesítik a feladatukat. Ideje volt. Felszínes érdeklődéssel figyelem a felugró ablakot. Nem figyelem meg magamon a boldogság jellegzetes tüneteit, látva az új fegyvert. A régi is új még nekem. Csak az nem régi már, aminek annak kéne lennie, és semmi nem új, aminek változnia kéne – állapítom meg mélyenszántó filozófiával.
Otthagyom őket. Nekik nincs szükségük rám, Kleinnek már nincs szüksége rám, én nem látok okokat és érveket, amik miatt maradnom kéne. Sosem volt asztalom az örömködés, főleg, amikor még virtuális testem se termel endorfint, hogy velük boldogodjak. Vagy hogyan mondják ők ezt. Köszönés nélkül távozom.

//Csatlakozom, nagyon ott volt, köszi! Very Happy//

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza - Page 2 Vo36oi115/1700[Küldetés] Éjjeli hajsza - Page 2 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Kedd Feb. 19 2013, 22:26

A lovag feszülten figyeli, ahogy a céhvezér újra nekiveselkedik a madár kergetésének. Gyors és tudja, hogy mit csinál, már amennyit hősünk lát az egészből a gyér fényviszonyok miatt. Hunyorogva követi az eseményt, amikor Anatole is nekikezd a rohanásnak. Szinte azonnal leesik neki, hogy saját magát is be kell indítania, így egy traktor gyorsulásával kezd el futni egyenesen a harcművész után, aki néhány pillantás múlva már a madárra veti magát. Sir Lewis hősi szíve hevesen dobog, mikor egyre közelebb ér a férfihoz, aki az állattal ölelkezik, s kezd csillapodni, amikor úgy tűnik: sikerült. A valóság ezzel azonban nem egyezik meg, mikor azt veszi észre, hogy a Futó kitör a Voice tag karjai közül, s ismét úton van. Azonban szerencséjükre rosszul mozdul, így a csetlő-botló állatra Sir Lewis még éppen el bírja kapni a lényt. Azonban ez nem ilyen egyszerű, az elkapás, csak egy része a megoldásnak. Ez benne is tudatosul, mikor a fogásából kijutni próbáló tollas csipkedni kezdi itt-ott, de ő neki nincsen szabad keze, amivel kupán csaphatná a buzogánnyal, vagy egyenesen puszta kézzel.
Félve, hogy a szárnyas meglóg, inkább hősiesen tűri, hogy áldozata teli csipkedje, s akkor sem ereszti azt, mikor élete már a sárga zónában van. Szeme sarkából kitartóan figyeli, ahogy életsávja egyre csak fogy, mígnem egy tárgy ér látómezejébe, amit onnan vesz észre, hogy megcsillan rajta a fény. Egy kard az, ami egyenesen a Futót hivatott ledöfni. És sikerül is! A fegyver könnyedén oltja ki a madár virtuális életét, aki így már nem veszélyezteti tovább hősünk életét.
Elégedetten tápászkodik fel, s érdeklődve veszi szemügyre a kis panelt, ami felugrik előtte a sikert hirdetve. Az bajuszos alak is feltűnik egy pillanatra, s kalapját emelve távozik. Sir Lewis jobb híján a sisakját kapja le tiszteletének, s hálájának kimutatása érdekében. Majd amint az útmutató távozik, vissza is veszi az említett fejfedőt, s visszatér a panelre, ami jobban szemügyre véve egy nagyon frankó új pajzsot bízott rá a madár legyőzésekor.
A lovag nagyon megörül az új eszköz láttán, s nem is késlekedik: azonnal felszereli. Jól mutat rajta és a pontozása sem gyenge, perfekt.
- Számíthat hősi személyemre! - feleli a harcművésznek, mikor az italra invitálja őket. Szemével Ranmarut keresi, de már csak annyit lát a céhvezérből, hogy alakját elnyeli a sötétség, amibe már Lewis nem lát be. Lewis nem tudja, hogy miért léphet le ily' hangtalanul a férfi, de úgy gondolja, hogy biztos valami halaszthatatlan dolga akadt, vagy hasonló, így nem akadékoskodik, s nem is rohan utána. Valószínűleg úgy is eltévedne, s holnap reggelig itt bolyongana.
Anatole felé veszi az irányt, sőt hagyja annak, hogy az utat mutassa, miközben ő egy méretes jointot vesz elő, s büszkén rágyújtva fél kézzel elfogadja a barátfelkérést. Nem mellesleg Klein előtt is megemeli sisakját, ha nem tart velük.

[Szintén köszönöm! Élmény volt! :] Főleg a bajuszos idegenvezető!]

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza - Page 2 Vo36oi115/700[Küldetés] Éjjeli hajsza - Page 2 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Cardinal on Kedd Feb. 19 2013, 23:35

- F I N -


Felfedeztétek az Éjjeli Futót, ám ezúttal arany nem jár érte, sem magára küldetésre, mindet Kleinnek adtátok. Anat természetesen képességbónuszt viszont kap.

Jár viszont mindenkinek:
- 60 xp (6. szint)
- Az előző mesélésben megkapott zsákmány
- 1x Futótoll, ami nem ad bónuszt, de szép, és lehet vele sisakot díszíteni

Artes Liberales:
- 14 xp Anatolenak
- 14 xp Rennek
- 2 xp Vionak

Justice Leaague
- 8-8 xp Hinarinak és Yurihimének
- 2 xp Allennek
- 7 xp mindenki másnak
- céhbankba 30 arany Ranmaru jóvoltából

Érceket, növényeket és recepteket KA oszt majd.

Örülök neki, hogy élveztétek a küldetést, melyet ezennel ünnepélyesen lezárok Very Happy Köszönöm a részvételt!
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza - Page 2 Vo36oi0/0[Küldetés] Éjjeli hajsza - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Feb. 24 2013, 12:20

Shiel D. Lewis: Növénylátás 19 -> 28, 1 Kis Tövisgyökér, 3 Faeno Levél, 1 Barna Gomba, 3 Tövisgyökér, , 2 Vörös Pitypang, 1 Kristálylevél, 1 Örökké Lángoló Tulipán
Potion/Méregfőzés: Gyenge Gyengítő Méreg Recept, Gyenge Fárasztó Méreg Recept

Tatsuki Ranmaru: Érclátás: 15 -> 24, 4 Bronzérc, 1 Munkálatlan Bőr, 3 Sida Kő, 3 Halvány Rubint, 1 Vasérc, 1 Holdkő, 1 Rubint
Fegyverkészítés: Futó *Fegyver* Recept, Futóíj Recept

Anatole Saito: Érclátás: 21 -> 30, 3 Bronzérc, 1 Munkálatlan Bőr, 1 Sida Kő, 3 Halvány Rubint, 4 Vasérc, 2 Holdkő
Páncélkészítés: Természet Gyűrű Recept, Aranygyűrű Recept
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.