[Küldetés] Éjjeli hajsza

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Cardinal on Hétf. Dec. 17 2012, 23:49

Résztvevők:
  • Anatole Saito
  • Shiel D. Lewis
  • Tatsuki Ranmaru


Ó, hogy én mikre nem vetemedek! Komolyan, úgy érzem elment az eszem! Itt ülök Arbus főterén egy padon, és már éjfél is elmúlt. Három-négy embert várok, de kiket! A játék két top guildjétől kértem segítséget. Még ha csak egy-két emberről is van szó, kész csoda hogy Ranramru-san és Mirika-san is pozitívan válaszolt az üzenetemre. Fú, vajon kit fognak küldeni? Úgy hallottam van néhány lány is a két céhben, vajon szerencsém lesz? Hülye kérdés. Nem lett. Annyi baj legyen! Feltápászkodok és bárgyú mosollyal a képemen intek az érkezőknek. Lássuk csak... első ránézésre ketten a Fistből és egyvalaki a Voiceból. Háhá, ez már több, mint amire számítottam!
- Ossu! Klein vagyok, a Fuurinkazan vezetője. Köszi, hogy eljöttetek, tényleg köszi! - hálálkodok nekik, közben a szemüveges fickónak megveregetem a vállát. Kissé vonakodva szólalok meg ismét.
- Nem tudom ti hogy vagytok vele, de valahogy mióta feljutottunk a 2. szintre olyan furcsa a légkör a céhünkben. Egy másik játékban találkoztunk és úgy döntöttünk, hogy ide is együtt jövünk, de haver, most olyan fásultnak tűnnek! Tenni akarok értük valamit! Mindjárt itt a Karácsony és meg akarom lepni őket valamivel, hátha fel tudom dobni őket, de le vagyok égve. Viszont a minap összefutottunk egy mobbal. Piszok gyors és mozgékony, Éjjeli Futó a neve. Úgy tudom elég sok aranyat lehet kaszálni a legyőzésével, bónusz van rajta, mert csak késő éjjel lehet rá vadászni! De egyedül képtelenség, én mondom! És izé... én arra gondoltam, hogy talán ti segíthetnétek nekem elkapni egy-kettőt. Na, benne vagytok? Tiétek az xp és a zsákmány, nekem csak az arany kell! Áll az alku? Kérlek titeket, mondjátok, hogy igen! Fontos lenne nekem! - teszem össze a két kezem és meg is hajtom a fejem a trió előtt, őszintén reménykedve abban, hogy segítő kezet nyújtanak! És ha igent mondanak, bizony isten meg is hívom őket partyba azon nyomban!


Sorrend: kialakul
Határidő: kérésre indított küldetés, így nincs

Óhaj-sóhaj, kérdés-válasz, panasz-dicséret jöhet PÜ-be. Jó szórakozást, srácok! Very Happy
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3178
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi0/0[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Hétf. Dec. 24 2012, 10:02

Feladat – ennyi tudatosult csak bennem, amikor az üzenet befutott. Egy fogadó egyik szobájában feküdtem, tucattextúrás berendezés között süppedtem épp bele aktuális tucatágyamba. A fejemre húztam a párnát. Ez teljesen normális reakció lett volna tőlem néhány hónappal ezelőtt, mondjuk amikor még nem volt Nerve Gear az eredeti fejemen, és nem éppen egy online játékot próbáltam kijátszani, cserébe az életemért és a szabadságomért. Akkor is kaptam hasonló leveleket. Raidelésre hívott a csapatom. Különböző kalandok formájában: le kell gyakni a patkányvezért! Teljesítsük a kovácsos küldetést! Rohanjunk le egy minibosst!
Most ez nem „csak” egy játék volt. És ez egészen eddig nem tudatosult bennem. Tudtam, hogy magas a kockázati arány, de mindig volt ami továbblendítsen, vagy elterelje a gondolataimat.
Felkászálódtam az ágyból. Nemrég aktiválódtak csak Aincrad éjszakai animálásai, de így, hogy nem gyújtottam lámpát, élvezhettem az éjjellátás adta előnyöket. Lehívtam a menürendszeremet. Tetszett, hogy a céhvezérség miatt új részekkel bővült. A tagok névsora érdekelt. Kiválasztottam a lovagot. Nem volt még szerencsém hozzá, bár én hagytam jóvá a csatlakozási kérelmét. Nem is tudom, kinek a támogatását élvezve nyújtotta be. PM-et írtam neki. Értesítettem ebben arról, hogy befutott ez a kérelem. Utólag az elejére be is idéztem, hogy ő is szó szerint lássa. Nem gondoltam, hogy az egész céh kellhet hozzá. Viszont vinni akartam még egy embert magamon kívül. Úgy döntöttem, hogy ő tökéletes lesz. Legalább jobban megismerjük egymást.
Miután elküldtem az üzenetet, elhevertem még az ágyon. Kezemet a szemem elé tettem, hogy kicsit ne lássak semmit.

Nehezen indultam el. Annál könnyebb volt, mikor már úton voltam, vitt a lábam. Fuurinkazan – ízlelgettem. Hallottam róluk. Én ne hallottam volna? Barátságosak voltak, barátok közötti céh, de szívesen nyitnak új emberek felé. Mondanám, hogy szívemen hordtam a sorsukat, de csak magamat akartam volna becsapni. Kapcsolatom kimerült annyiban, hogy tiszteltem őket, amiért ők sem ülnek a seggükön, mint sok más user. Ami igazán megmozgatott, az nem a csapatjuk összetartása volt, hanem az ígért zsákmány. Érdekesen hangzott.

Szervusz! – köszöntöttem rá. Nem volt kedvem további dumapartykhoz. – Egy céhtagot hívtam még. Lovag. Tank. Ő még jól jön – tájékoztattam. – Többes számban írtál nekem. Kiket hívtál még meg? – Nem tudtam, hogy én vagyok-e a béna, amiért nem találtam meg a többi címzettet, vagy tényleg nem látszott, de jelen esetben jobbnak láttam az egyenes rákérdezést, mintsem a félinformációkkal való bénázást.
Bár lehet, hogy csak oldalra kellett volna néznem, hogy lássam, ki is érkezik még…

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi115/1700[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Kedd Dec. 25 2012, 22:26

Gomolygó füstöt terít szét a lágy szellő az avarban, ahol hősünk fekszik. Szájából egy igen nagy türelemmel és figyelemmel meghajtott, igényes cigi lóg, s bizonyos időközönként füstöt ereget magából, ami eloszlik a növényzetben. Relaxál. Legutóbbi küldetése nem olyan rég ért véget, s most az abból befolyó pénz zöldre válásának folyamatát élvezi. Már nem is emlékezett arra, hogy legutóbb mikor szívott el egy jó cigit. Két napja, egy hete vagy egy hónapja..? Fene tudja, az idő itt, Aincradban gyorsan száll, s a lovagi teendők mellett ritkán akad ideje másra, még akkor is, ha az a legkedvesebb hobbija.
Megcsörren a menüje. Egy régi, de ugyan akkor ismerős hangjelzésre kapja fel a fejét. Megnyitja az ablakot, amiben egy üzenet ugrál. Rányom, s meglepődik. Tatsuki Ranmaru, a céhvezér küldött neki egy üzenetet, amiben munkára invitálja hősi személyét. A lovag gondosan végigolvassa az üzenetet, majd bezárja a menüt. Kifúj egy adag füstöt, a mostani utolsót, mert leégett már a cigi, s kezében csak a csikk van. Elnyomja a földön, mire a csikk apró pixelekre esik. Legalább a környezet-szennyezéssel nincsen probléma.
Felkel, s előhívva a térképet elkezdi navigálni magát, hogy odaérjen időben és helyben a megadott helyre. Zavarja, hogy még nem találkozott a céh vezérével, s hogy megismerkednek, egyből egy küldetésen kell bizonyítania: Elég hősies a játék második legerősebb céhének tagosítására.
A város utcáin könnyen eljut a főtérre, ahol ugyan akad egy kis nehézsége azzal kapcsolatban, hogy ki lehet a főnöke és a megbízó, de gyorsan kizárja a csókolózó párt a két lehetséges csoportból, így azt választja, amiben két férfi beszélget egymással.
- Üdvözlöm az urakat..! A nevem Sir Lewis, s egy hősi megbízás miatt vagyok itt! - ezekkel a szavakkal lép oda, s csak abban reménykedik, hogy jó társaságba érkezett. Gyorsan ki fog derülni, ha nem...

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi115/700[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Dec. 26 2012, 02:51

Pihengetek. Mert megtehetem. Túlvagyok egy újabb küldin, megvívtunk a 2. bossal is, a bolt csak úgy hasít, tele van áruval a készletünk, így aztán nincs más dolgom, mint pihengetni. Már másfél napja ki sem mozdultam a fogadóból, csak nagyokat aludtam meg még nagyobbakat ettem, néha lyukat beszéltem az étkezőben mások hasába, vagy kihívtam őket egy sakkjátszmára. Vio még mindig küldetésen volt, magán bevetésen, nekem pedig el kellett ütnöm az időmet valamivel. Szóval pihengetek... de valjuk be őszintén, egy olyan világban, ahol nehezen tud az ember beszerezni könyveket, ahol nincs videójáték, se internet, ott nehéz kikapcsolódni. Illetve nem lenne olyan nehéz, csak még mindig nem tudtam teljesen elszakadni a való életbeli berögzült dolgaimtól.
Üzenetet kaptam. Üzenetet. Üzenetet? Mégis kitől? Nem várok választ senkitől! Lenyitom a menümet és rábökök a kis borítékre. Mirika írt, s a levelében az áll, hogy egy másik céh segítséget kért tőle. Engem jelölt ki a feladatra és arra kér, hogy menjek a második szint városába, Arbusba és keressek meg egy bizonyos Kleint, a Fuurinkazan céh vezetőjét. Komolyan mondom, rajtunk kívül minden céh olyan nyápic, hogy állandóan a mi segítségünkre szorulnak? Sebaj, legalább végre valami, amivel lefoglalhatom magam és még expszerzéssel is jár. Elgondolkozom persze azon is, hogy vehetem-e megtiszteltetésnek, hogy a főnökasszony magán kívül engem tartott méltónak a feladatra a céhből, vagy csak távol akar tartani a Kezdetek városától, hogy lebukás nélkül turbékolhasson Kotával. Elvigyorodok a gondolatmenetemen, majd inkább úgy döntök, hogy a válasz legyen is-is. Ahogy elolvasom az üzenetet, csakhamar érkezik egy újabb is Mirikától. Elfelejtett korábban figyelmeztetni, hogy az Ítélet ökle konkurens céh is kapott meghívót és könnyen lehet, hogy Ranmaruval is összefutok, úgyhogy próbáljak meg nem begőzölni...
Tatsuki! Eljött az újabb alkalom, hogy megmérkőzzünk egymással! Mármint verbálisan. Hiszen ha jól értelmezem, akkor most csapattársak leszünk. Persze már ha eljösz és nem küldesz te is magad helyett valakit. Lehet hogy Kana sem óhajt veled személyesen találkozni? Jesszusom, mi történt köztetek a régmúltban? Várjunk csak, nem akarom tudni...
Magamra öltöm imádott mellvértemet, aki - igen, aki, hisz személyiséggel bír a drágaságom - most is ott pihen a kiérdemelt állványán. Mindig felemelő érzéssel tölt el magamra ölteni első általam kovácsolt holmimat. Gondosan galléromra tűzöm a kovácsjelvényemet és a céhlogómat, végül magamra kanyarítom újonnan készített köpenyemet is. Nem tökölök azért sokat, mert az üzenet szerint alig egy órám van odaérni és a teleportkapuig gyalogszerrel kell megtennem az utat. Arbusba érve a térképemet követve navigálom el magamat a megbeszélt helyszínre, és nem kell ahhoz éleslátónak lennem, hogy ne tudjam már messziről kiszúrni Ranmarut. Itt van. Hát eljött! Sőt, még egy lovagot is hozott magával /ha nincs Pánci hátára csatolva a pajzsa, akkor ez a lovag megnevezés felejtős/, szóval nem bízza a véletlenre. Relax-relax! Mély levegő Anat! Ő is csak egy ember, emlékezz csak vissza, egyszer már legyőzted. Itt az ideje bebizonyítani neki, hogy óriási veszteség volt számára, mikor elszalasztott téged a toborzón. Most már a konkurens céh tagjait gyarapítod, ő pedig csak irigykedhet a sikereitekre!
Ilyen és ehhez hasonló gondolatokkal próbáltam felbátorítani magamat a nagy viszont találkozás előtt. Megfogadom, hogy nem engedem meg magamnak azt a kísértést, hogy idegesítsen a jelenléte. Én leszek a megtestesült nyugalom és béketűrés oázisa. Egyszerűen levegőnek fogom nézni, levegőnek fogom nézni, levegőnek fogom nézni. Miért ismételgetem ezt? O.o
- Üdvözletem az uraknak! - csatlakozom én is a páncélos fiú köszöntőjéhez, amiből megtudom, hogy a Sir Lewis néven nevezteti magát - Klein úrfi, ha nem tévedek. Anatole Saito, szolgálatodra! Az Angelic Voice céh képviseletében érkeztem, Mirika-sama engem jelölt ki a feladat végrehajtására - megengedek magamnak egy kissé kimért, de barátságos mosolyt, majd ezután kezet nyújtok a vörös hajú küldetésadónknak, majd a lovagnak is. Ezután Ranmaruhoz fordulok, mivel elkerülhetetlen, hogy őt is üdvözöljem. Hosszúra nyúló pillanatokig farkasszemet nézek vele, majd szinte odapattanok melléje és átkarolom a vállát, féligmeddig megölelve, úgy, mint ahogy annak idején a toborzón. Csilingelő kacaj hagyja el torkomat, majd elkezdem Rant kérdezgetni:
- Emlékszel még rám Tatsuki? Ugye még nem felejtetted el a jó öreg Anatolet? Ezer éve nem láttalak öregem, hogy ityeg? Csak nem jöttök ti is velem a küldire? - Azt hiszem sikerült... sikerült legyőznöm a Ranmaru fóbiámat!
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi10/5000[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Cardinal on Vas. Dec. 30 2012, 17:55

Hehe, büszkén húztam ki magam, miközben csípőre tettem a kezem! Felragyogott előttem a reménysugár, három remek harcos lesz a segítségemre! Örömmel ráztam meg a felém nyújtott kezet, széles vigyoromat aligha lehetett volna letörölni az arcomról.
- Haver, annyira örülök nektek! Sírni tudnék a boldogságtól, ti vagytok az én karácsonyi ajándékom! Kössük fel a gatyánkat, mert nem lesz könnyű menet! - figyelmeztettem őket, miközben megvártam amíg kiörömködték magukat egymást viszontlátva, meg minden ilyesmi. Amint úgy éreztem, készen állunk az indulásra, indulót fújtam és megkezdtem a hosszú és kimerítő sétánkat a mezőre, ahol ezek a mobok találhatóak. A sötétben az égen világító Hold volt az egyetlen fényforrásunk, az viszont erősebb fényt adott itt a virtuális világban.
- Ti nem szoktatok már ilyenkor aludni, srácok? - nyomtam el már vagy a harmadik ásításom menet közben, aztán viszont hirtelen eszembe jutott egy égetően fontos kérdés! Óriási hibát követtem el azzal, hogy ilyen sokáig vártam vele!
- Aaah, majdnem elfelejtettem! Vannak lányok is a céheitekben, ugye?? Milyenek? Például Mirika-san! - fordultam velük szembe hirtelen, kérdő tekintetem mellé kaptak még egy széles kézmozdulatot is, mely talán megállásra kényszerítette őket, hacsak ki nem kerültek és magamra nem hagytak romjaimban!
- Oh, egyébként megjöttünk, ez az a terület - vettem észre a nem túl mély kanyont, ahol az Éjjeli Futókat látták, illetve láttam én is. Sietős léptekkel kerültem oda a domboldal pereméhez, kezemet pedig szemellenzőként a homlokomhoz emelve fésültem át tekintetemmel a környéket.
- De nincs itt semmi. Hajaj, baj van! - vakartam meg zavaromban a tarkómat, és egy ideges nevetés is elhagyta a számat. Tanácstalanul néztem a srácokra, eskü, mikor legutóbb itt jártam, itt volt vagy három-négy példány!

Ranmaru:
Csak te látod Éjellátásodnak köszönhetően, de a hat méter magas domboldal alján, tőletek körülbelül 50 méterre balra megpillanthatsz a magas fűben egy zöld indikátoros játékost. Lopakodik, olyan óvatos lépésekkel halad, mint aki egy galambot szeretne elkapni, és nem akarja megijeszteni.


Sorrend: Ranmaru, Lewis, Anatole
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3178
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi0/0[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Dec. 31 2012, 20:11

// Engedéllyel feloldva a sorrendet akkor én írok még idén Very Happy //

Jobbnak érzem, ha nem húzom ki a gyufát, ezért inkább elengedem Ranmarut és úgy várom meg a válaszát. Már ha méltat arra, hogy választ adjon és nem hagy ott faképnél. Kleinre pillantok, jópofa fickó és legalább annyira kicsattan az életkedvtől, mint most én. Azt hiszem, könnyedén együtt tudunk majd működni a küldetés során.
- Jól beszélsz cimbora, te vagy az én emberem! Keblemre! - majd küldetésadónkat is jól meglapockázom. Az is eszembe jut, hogy a lovagnak is felajánlok egy ölelésféleséget, de már ennyi összeborulástól is felmerülhet a kérdés a nemi identitásomat illetőleg.
Aludni? Ugyan már! A legnagyobb éjjeli baglyot fogtad ki személyembe. Lehet talán pont azért választott engem ki a csapatból Mirika. - Az utolsó mondatot inkább már csak magamnak dünnyögtem, aztán már útra is keltünk. Klein haladt az élen, aztán hirtelen megállásra késztet. Értetlenül és meglepetten torpanok meg, otthon hagyta a nyuszis mamuszát, vagy mi? Ó, hogy a lányok!
- Van egy kardforgató cimborám, aki szerintem tőből levágná a karodat, ha csak a kisujjadat is nyújtanád Mirika felé. Szóval csak óvatosan! - vigyorgok Kleinre, az én leányka társamat meg már fel se hozom szóba, mert úgy tűnik nagy kaszanova ez a srác.
Szórakozottan sétálgatok a trió mellett, jobban mondva Klein balján, ha az Ököl tagok a jobbján, hogy közrefoghassuk vezetőnket. Ujjaimat összefonom és úgy pihentetem őket a tarkómon, s útközben néha belerúgok egy-egy kavicsba, hogy megzavarjam némiképp az éjszaka komor csendjét. Hálát adtam a programozóknak, hogy kellően erős fényt bocsájt ki a Hold ahhoz, hogy én is egyelőre jól lássak, éjjellátás jártasság híján ugyanis kellemetlen lenne most vak sötétben botorkálni. Ahogy megérkezünk a helyszínre, vezetőnket utánozva mellé állok és lemásolva mozdulatát én is szemellenzőként használom kezemet. Összevont szemöldökkel próbálok fókuszálni, hogy kiszúrjak valamit a terepen, de semmi. Lehet el kellett volna menni a szemészemhez felülvizsgálatra, mielőtt beléptem a SAO-ba.
- Hmmm … Ranmaru, nem adnád kölcsön a szemüveged? Nem látok semmit – vontam meg a vállam méltatlankodva.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi10/5000[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Kedd Jan. 01 2013, 15:34

Örömöm, amit a Páncél miatti pozitív csalódásom volt, hiszen jó kötésű, strapabíró, és együttműködő srácnak tűnt, hamar szertefoszlott, amikor megjelent Anatole. Eszembe se jutott a srác eddig, hogy esetleg ő lett még felkérve, vagy ha Klein nem is őt, hanem magát a Voice-t értesítette, akkor meg nem értettem, miért pont őt küldték. Semmi szükség egy kolonc a nyakunkra.
- Anatole. A küldetés során, ha nem muszáj, ne szólj hozzám, ne érints meg, ne nézz rám, ne állj a nyilaim elé. Próbálj meg hátul maradni, akkor mi megoldjuk a problémákat, nem gáz, hogy nem vagy egy szinten velünk, Mirikát meg majd azzal szédíted, amivel csak akarod.
Nem néztem rá, amíg hozzá beszéltem, kiszúrtam magamnak egy biztos pontot, és arra koncentráltam a fókuszaimat, így próbáltam kizárni azt a zavaró tényezőt, hogy már megint rám tehénkedett. Nem szerettem az ilyen rejtetten homoszexuális egyéneket, akik így élik ki elfojtott vágyaikat, hogy törleszkednek. Egészen más volt régen a helyzet például Rinnel, azóta se bánnám, ha megint az ölembe ugrana. Viszont Anatole-ra, és a nagy szájára, a hülyeségeire, a tudatlanságára nincs szükségem.
- Ha rám hallgatsz, még kínodban se nevess rajta, csak megerősíted a viselkedését – tanácsoltam Páncélnak, majd hogy Anatole lekászálódott rólam, megindultam Klein után.
Az út eseménytelenségét értelmetlen csacsogással próbálta a Fuurinkazan és Anatole feldobni. Untam minden percét, és átkoztam a teremtőt, hogy szociális szájjáratási vágyat épített ebbe a két emberbe.
- Hát persze, hogy vannak lányok a céhben, hiszen itt a statok számítanak, így ők sem kevesebbek ebből a szempontból egy férfinál – tájékoztattam értetlenkedve Kleint. Annyi hülyeséget tud kérdezni, hogy hihetetlen! Fáradt sóhajjal lestem Páncél felé, lássam, mi a véleménye a helyzetről.
Anatole kérdését nem kívántam kommentálni. Helyette is dolgoztam:
- Gyertek utánam… – vezettem őket a zöld indikátoros játékos felé. Első körben nem is értettem, hogy ők miért nem látják, csak utólag fedeztem fel, hogy a rendszer emeli ki nekem. Ó, hát akkor ez az Éjjellátás. Remek!

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi115/1700[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Csüt. Jan. 03 2013, 17:12

...És úgy tűnik, hogy igen, jó helyre érkezett. Elégedetten bólintott, de inkább magának, hogy ilyen szerencsésen mérte fel a lehetőségeket, semmint a megbízónak. Neki ugyan is a kezét nyújtotta oda egy baráti kézfogásra, amit megismételt a szemüveges fazonnal is, aki valószínűleg a céh vezére. Hasonló mogorva alaknak képzelte el már akkor is, mikor idefele trappolt, de most szemtől-szembe találkozhat is a megtestesült gondolatával. Jó persze, aki most előtte van, az aligha az ő fejéből pattant ki, de mindig is egy ilyen főnökről álmodozott, akinek a zászlaja alatt majd nagy hőstetteket vihet véghez.
Mielőtt azonban száját szólásra nyitotta volna, befut egy negyedik tag is. Egy lándzsás pasas, zselézett hajjal meg igen egyéni ruházattal. Anatole Saitoként mutatkozik be, s gyorsan a kezét nyújtja mindenkinek. A lovag természetesen elfogadja a gesztust, így belemarkol a férfi tenyerébe.
A megbízó ragadja magához szót, s gyorsan közli, hogy egy bizonyos lényre kell vadászni, ami csak esténként bújik elő, sőt éppen ezért még bónusz is van rajta. Ritka mob, sok jutalommal a fején. A vörös hajú csávó céhvezér meg a megszerezhető aranyból akarja valamivel meglepni a céhe tagjait. A lovagnak nem is kell több, gyorsan lezajlódik benne a szimpatizáló folyamat, amivel máris barátjának fogadta a Fuurinjkazan vezetőjét. Mindig is kedvelte azokat az embereket, akik sok mindent megtettek a társaik boldogságáért, főleg az ilyen időkben. Ő persze sosem volt levert, vagy akármi attól a gondolattól, hogy be vannak ide zárva. A lovagot ez sosem zavarta.
Ami viszont a vezérét meg a Anatole Saitot illeti, már nem ennyire biztos a dolgában. A két férfi között izzik a levegő és nem azért, mert annyira szeretik egymást, hanem sokkal inkább az ellenségeskedés diktál. Szerencsére Klein megindítja a csapatot, így Lewisnek sem kell azon aggódnia, hogy a két fél egymásnak ugrana. Ahogy egymásra néztek, nem is lenne csoda, ha később egymást ütnék a mob helyett.
A lovag erősen húzta a száját feljebbvalója tanácsára, miszerint kutyába se vegye Anatole-t. Nem akarta megkérdezni, hogy miért ellenségeskednek egymással, hogy mi az előtörténete ennek a kakasviadalnak, amitől félt, hogy még csak a jéghegy csúcsa. Úgy döntött, hogy nem fog vele foglalkozni, ha Ranmaru kötekszik azzal a pasassal, akkor azt biztos jó indokkal teszi.
A mező felé tartva viszont eszébe jutott, hogy a fene vigye el, de éjszaka van! Mégis hogy fog látni a sötétben éjjellátó skill nélkül..? Talán kár volt újabban a növénygyűjtő meg kifőző jártasságába tolni a lóvét és helyette az éjjellátást kellett volna megvenni. Áhh dehogy is..! Az ember sokkal többre megy azzal, ha skillből szeszlepárlót tud építeni, mintha sötétben is látni, hogy hol a vécé...
- Nem probléma, ha nem látom a sötétet, akkor majd én leszek maga a sötétség..! - mondja inkább csak magának, majd hozzáteszi - Ninjamód aktiválva..! - még mindig hangtalanul. Lábujjhegyén osonva lépdelt a többiek mögött egy darabig, de elfáradt a lába, meg már úgy érezte lassan begörcsöl a végtagja, így csalódottan abbahagyta a műveletet. Hiába, már ez sem az igazi a jártasság megvásárlása nélkül...
Közben Anatole és Klein nőkről diskuráltak. A lovag majdnem hozzátette, hogy lányok náluk is vannak, de inkább nem szólalt meg, mert semmit sem tudott az érintett lányokról, csak a nevüket. Kivéve Yurihimét, de ő más volt, mint a nők többsége, akikkel itt a SAOban találkozott. Mintha más lett volna a neveltetése is. Sokkal inkább kifinomultabb... És egyáltalán nem ebbe a világba való. Egy szó, mint száz, hősünk nem szólalt meg, csak értetlenkedve stoppolt le, amikor a Fuurinkazan vezetője is megállót fújt. Vagyis mikor ő megtorpant, a többiekkel együtt a lovag is így tett.
Azt mondja baj van, mert nincs itt semmi. A lovag merészen meresztgetni kezdte szemeit, de ő is csak a sötétséget tudta felfedezni, mint a többiek, egyedül Ranmaru tűnt úgy, mintha észrevett volna valamit. Sőt, inkább mondhatnánk azt, hogy pontosan tudta, hogy mit néz. Hősünk, mikor közelebb lépett az íjászhoz, oldalról rálesett annak az arcára, s akkor látta meg hogy szemei enyhén derengenek. Óhh, csak nem éjjel-látó képessége van..?! Hősünket egy pillanatra megigézi a nagyon menő megjelenése a jártasságnak, de szemét gyorsan lekapja a vezérről, nehogy annak feltűnjön, hogy őt vizslajta hősi szemeivel.
Szó nélkül az íjász után indul, s közben azon kezd morfondírozni, hogy mikor vegye elő fegyverét és pajzsát. Vajon a sötétségen túl egy olyan éjjeli mob lesz..? Továbbra sem lát semmit, hiába néz a távolba.

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi115/700[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Cardinal on Kedd Jan. 08 2013, 20:38

// Gomen a késésért! *bocsánatkérően meghajol* //

Haver, ilyen eleven csapattal is régen találkoztam! Mindannyiukban volt valami igazán megragadó. Saito igazán barátságos fazon volt és látszott, milyen remekül kijönnek Ranmaru-sannal, és még a csendes Sir Lewis is megbízhatónak tűnt! A lányokkal kapcsolatos kérdésemre adott válaszok ugyan zavart nevetést csaltak ki belőlem, a vele járó tarkóvakarással, ám én azért bizakodtam!
- Hmm, tán ő lát valamit? - fordultam tanácstalanul Saito és a lovag felé, miután Ranmaru-san elindult a lejtőn lefelé látszólag határozottan. Jobb ötletnek tűnt nem tőle megkérdezni, nem akartam megzavarni a koncentrációban.
- Óóó, ez igen, micsoda sasszem! - nevettem fel megpillantva a játékost, aki a magas fűben mozgolódott. Innen már látszott a széles karimájú szalmakalapja, és... több nem, azt eltakarta az említett fejfedő.
- Hogy csináltad? Van valami trükkje? Surprised - kérdeztem csodálkozva Ranmarut, el nem tudtam képzelni, hogy látta meg onnan, hogy van itt valaki! A szemüvege teszi talán? Klassz gyerek, az biztos! Visszanéztem az előttünk kuporgó játékos felé, mivel lassan odaértünk melléje, és most, hogy itt voltam, tőle két-három méterre észrevettem még egy zöld indikátort és a rendszer által generált feliratot is: <<Éjjeli Futó>>.
- Ott van! - kiáltottam fel örömömben, csakhogy gyorsan leesett, hogy ez hiba volt. A fél méter magas, fűből alig kilátszó madárszerű mob felkapta a fejét és ijedten megiramodott, pont felénk. Engem feldöntött, és közben átslisszolt Ranmaru és Saito között. Megpróbálhatták elkapni, de annyira gyors volt a mozgása, hogy ennyire felkészületlenül nem volt esélyük. Bár ez a Voice-os fiú egész mozgékonynak tűnt, mármint az átlagnál ügyesebbnek.
- Chej, kendtek osztán jóó zajosak! Pediglen ez a istenfattya türelmet s csöndet kíván meg! Én elkaptam már egy tucatot is, úgy biza, és egymagamba! Kendtek nyócan se lennének elegen ily' csörömpöléssel! - hallatta öblös, tájszólással erősen megspékelt és kissé háborgó hangját a férfi, miközben felmorranása után felénk fordult. Így már látszott az arca is, dús, fekete bajsza igazán karakteres külsőt adott a 30-as éveiben járó, kissé testes alaknak. Tapasztalt fickónak tűnt, talán tud egy-két tippel szolgálni.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3178
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi0/0[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Pént. Jan. 11 2013, 20:05

Felmerült bennem, hogy jelezne kéne számukra is, hogy éjellátás jártasság nélkül igen nagy meggondolatlanságra vallott, hogy egyáltalán megpróbálják elkapni ezt a bizony mobot, de végül úgy döntöttem, hogy nem töröm le a lelkesedésüket. Idővel talán ők maguk is be fogják látni, hogy ez merő energiapazarlás a részükről, és végre rám bízzák a dolgot, nem lesznek állandóan a lábam alatt.
Bár felmerült bennem a gyanú, hogy talán nem mindenki lenne képes felülemelkedni a saját határain – pillantottam itt a szemem sarkából Saito felé –, de azért neki is szavaztam utólag némi bizalmat.
Észlelés és éjjellátás kombó… Legalább egyik megléte is igen hasznos tud lenni – válaszoltam a fuurinkazan vezetőjének a kérdésére, és attól tartok, hogy nehéz lett volna nem észrevenni a neheztelő felhangot a szavaimból, hiába szántam én csak simán egyszerű tényközlésnek, ha már információhiányát jelezte felém.
Mivel nem értettem korábban, hogy a másik játékos miért lopakodhat, ezért nem tájékoztattam a társaimat sem, hogy amennyiben rendelkeznek legalább ezzel a jártasággal, aktiválniuk kellene. Egy kis ördög azt súgta nekem, hogy igazából azért is tettem így, mert nekem sem volt lopakodásom, bármennyi ideje is szemeztem már ezzel a jártassággal, és szégyelltem volna, ha egyedül én ütök zajt ebben a csöndes éjszakában. Így viszont biztos volt, hogy együtt érkezünk az JK-hoz, ahol Klein egy köszönéssel hívta volna fel ránk a figyelmét. Hiba volt, hangja úgy zúzta szét a csendet körülöttünk, mintha buzogány zúzta volna szét egy lovag pajzsát. Behúztam a nyakam a hangjától. Előtte szúrtam ki az egyik fókuszommal a Futót, ahogy felénk közeledett, biztos voltam benne, hogy gyorsaságom mindenképpen segítségemre lesz, és pillanatokon belül már a kezemben is tudhatom a bestiát, de meglepve tapasztaltam, hogy kevés vagyok hozzá, és elslisszolt közöttünk a lény. A lendületem nem tört meg: íjamat szegeztem, egyetlen mozdulattal nyilat illesztettem rá… majd a mozdulatom megszakadt. A madár már kívül is járt a hatókörömön.
Fenébe… – mormoltam az orrom alatt, majd visszatettem tegezébe a nyílvesszőm, és a többiek felé fordultam, hogy halljam, miről is beszél a JK. Hátha van valami tippje nekünk.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi115/1700[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Jan. 13 2013, 02:11

Nem szép dolog, hogy ez a Tatsuki gyerek ilyen keményen bánik velem. Ha hozzáér a saját céhtagja, majd akkor a lovagnak is ilyen válogatott szép szavakkal fog válaszolni? Hmm, Ranmraru-Ranmaru, nem lesz ez így jó, mégiscsak együtt kell most működnünk. Többször is Lewisra lesek, reménykedem benne, hogy ő nem olyan karótnyelt fajta, mint a vezére, ugyanakkor úgy tűnik Kleinben meglelhetem azt a cinkostársat, akivel oldottabb hangulatúvá tehetjük majd ezt a kis éjjeli hajkurászást. Sőt, hosszú távon nem árthat jó kapcsolatot ápolni egy másik céh vezérével, főleg, ha már az Ököllel ilyen rideg a kapcsolatunk.
Cöh, észlelés és éjjellátás kombó. De ha beszorulna a lában egy rönk alá, akkor én emelném le a drágalátos lábacskádról a súlyemelésemmel. Ugyanakkor be kell vallanom, hogy az az éjjellátás most jól jönne, de minimum valami spéci steam punk szemcsi, amivel infralátásom lenne *.* Kénytelen vagyok vakon megbízni Ranmaruban és követni egészen addig, míg egy szalmakalapos alakot meg nem pillantunk. Amíg azzal vagyok elfoglalva, hogy az idegen alakját próbáljam kifürkészni, addigra Klein felkiált. Ott van! De hol? Kérdésemre hamar választ kapok, mert konkrétan mellettem. Ám tapasztalva eszméletlen gyorsaságát, meg sem próbálok utánaeredni, ehhez még a gyorstalpalóm is kevés. Csak utánad Ran - gondoltam magamban, és összefontam karjaimat mellkasom előtt. Egyedül ennek a nagyszájúnak van esélye leszedni íjjal meg éjjellátással az Éjjeli Futót, szóval kidolgozott taktika nélkül nem is égetem magam a futkorászással. Azonban a pápaszemes is feladja még mielőtt egy nyílvesszőt elpazarolna. Közben a szalmakalapos pasas megdorgál minket, amiért ilyen hangosan csörtetünk. Tapasztaltságáról áradozik, így gyorsan szaván is fogom. Ez az én terepem, hagyjátok csak rám!
- Üdvözletem uram! Ha ilyen jó vadász hírében áll, akkor megtenné, hogy kisegítene bennünket némi információval. Mi a gyengéje ennek a mobnak, esetleg van-e titkos fészke, kicsinyei, vagy bármi a közelben, ahol csapdába tudjuk csalni? Mert úgy sejtem, csak logikázással lehetünk képesek elcsípni.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi10/5000[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Vas. Jan. 13 2013, 13:03

- Hmm, tán ő lát valamit? - kérdezi Klein, mire a lovag csak megrándítja a vállát arcán érthetetlen grimasszal, hogy fogalma sincs mi folyik itt. Anatra néz, de ő sem látja el a bandát magyarázattal, egyedül Ranmaru az, aki tudja, hogy mit beszél.
Hát igen, az Ököl vezére nem olyan kispályás, hogy reflektor kelljen neki kiszúrni pár fűben ólálkodó bestiát. Éjjellátás és észLelés, igen? Hősünk megvakarja a fejét. Hallott már ezekről a jártasságokról, de neki még csak a súlyemelése van meg, na meg persze a növénygyűjtés, hehe.
Dörzsölgetni is kezdi a tenyerét, hogy vajon miféle gazokba fog botlani a mezőn. Igazán jót tenne valami ritkaság, amiből olyan főzetet bír kraftolni, ami még az óperenciás tengeren túl sem ismernek a népek és el lehet passzolni milliókért! Milyen szép álom... A rendszer inkább hozzávág egy büdös gombát, mint felkínáljon egy ritka növényt, az tuti!
A többiek azonban látszólag kiszúrhattak valakit, mivel a vezetőjük is felkurjantott örömében. Hősünk továbbra sem látott semmit, hiába meresztgette a szemét, fejjel berohanni a sötétbe pedig, hogy megnézze mi az, egyszerűen nem akart. Ki tudja mi van ott?!
Nos, egy furcsa madár, a feje felett valóban az "Éjjeli Futó" név díszeleg és hősünkhöz képest majdhogynem fénysebességgel közlekedik a derékmagasságú fűben szlalomozva a többiek között. Sir Lewis sem rest, egyből egy hősi tigrisbukfenccel vetődik az említett állat után, de az már rég árkon-bokron túl van, mikorra a lovag egyáltalán hangos nyekkenéssel leérkezne a földre.
Mérgesen kapja fel a fejét és néz körbe. A mob sehol, s mire feltápászkodik, a többiek már beszédbe is elegyedtek egy bajusssssszos emberrel, aki igen megnyerően dobálta egymás utána szavakat.
Anat az első, aki érdeklődik a madár elkapása végett, Ranmaru figyel. Sir Lewis meg mit csinál..? Ámuldozik, hogy neki is bajusz kell...

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi115/700[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Cardinal on Szer. Jan. 16 2013, 19:54

Észlelés és éjjellátás, ez nagyon klasszul hangzik! Be kellene ruháznom nekem is jártasságokba, ha ilyen király dolgokat lehet vele csinálni! Kár, hogy azt nem akadályozzák meg, hogy egy mob feldöntse az ember fiát. Fejemet vakarva tápászkodom hát fel, majd körüllesek, és lám nem csak én jártam így, látva Lewis barátunk fetrengését. A szóvivőnk viszont úgy tűnik Saito lesz, nekem még az is nehezemre esett, hogy ezt a régies beszédet megértsem!
- Jó vadász? Mi az ho'! Nem hallottak még rólam, tejfelesszájú pulyák?! - húzza ki magát felháborodottan, de bemutatkozni talán elfelejt, vagy nem is akar?
- No hegyezzék a fülüket, mer' csak egysze' mondom el és csak azér' mer' jó kedvembe találtak! Két út van! Vagy van lopakodásod, vagy nincsen! Na ha nincsen, az ottan gond... - pödri meg a bajuszát, aztán kémlelni kezdi a környéket. Szaglászik a levegőben, de közben szeme zöldesen felizzik.
- Oda spurizott, a fa tövébe - mutat egy nem túl messze lévő lombját vesztett tölgyre - Próbálják elcsípni a grabancát, hadd lássam mit tudnak kendtek! - jelenti ki, és azzal csípőre vágja a kezét. Tanácstalanul pillantottam a többiekre. Úgy tűnik először nekünk kell megpróbálkoznunk. Nyeltem egyet és idegesen nevetni kezdtem.

Feladat: írjátok le, hogyan próbálnátok elkapni az Éjjeli Futót.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3178
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi0/0[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Szomb. Jan. 19 2013, 13:39

A nagy vadász meglehetősen büszkén, orrát fennhordva próbálja kioktatni a társaságot a taktikáról, amivel el lehet kapni a mobot. Legalábbis Sir Lewisnek úgy tűnik erről van szó. Ő még sosem vadászott semmire, főleg nem éjszaka a megfelelő jártasságok nélkül, így vajmi kevés esélyt szavaz meg magának az állat elkapásában, de nem is lenne Sir Lewis a neve, ha ennek ellenére nem próbálkozna meg azzal, hogy levadássza az adott lényt, ami a tájszólásos ürge jelzései szerint egy közeli fa oldalánál bújik meg, természetesen a sötétben.
Az itteni hold fényénél sem lát többet hősünk, mint az állat körvonalait, ahogyan az lapul a tölgynél. Gondolkodóba esik, hogy mégis milyen csellel kellene elkapni a madarat, de minduntalan arra a következtetésre jut, hogy sebessége alacsonysága miatt értelmetlen szaladgálnia, így inkább más jut az eszébe.
- Én majd odalopózom a másik oldalára és errefelé zavarom. - mondja, majd mintha egy béna rajzfilmből lépett volna elő, lábujjhegyen, kezeit úgy tartva, mint egy raptor, kezd el lopakodni a fa irányába, de valamivel előtte irányt vált balra.
Próbál észrevétlenül osonni a fűben, s erre úgy is kíván rásegíteni, hogy görnyedve közlekedik.
Lábait sűrűn kapkodja, de mozgása és halksága egy tankéval vetekszik, még szerencse, hogy nem közvetlenül a fa mellett megy, hanem durván tíz méter messzire. Talán percekbe is beletelik, mire átvergődik a fa túloldalára, majd ott pedig annak a törzséhez bújik.
A másik oldalon ott van a madár, már ha még ott van, mert elképzelhető, hogy azóta már le is lépett és a többiek is eltűntek, mert árkon-bokron keresztül üldözik a lényt.
Hősünk vesz egy nagy levegőt, majd mély hangján elkiáltja magát:
- Hörrr! Vááááááváváááááávááá! - Ezt megerősítendő még a fába is belevág súlyemelő jártasságát használva, majd megkerüli a fát, hogy ha még mindig ott van a madár, akkor tényleg megmozdítsa.
Remélhetőleg az Éjjeli Futó a irányba fog szaladni.

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi115/700[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Kedd Jan. 22 2013, 12:41

Amint a lopakodás megléte szóba kerül, én lefagyok: nem akarom elhinni, hogy tényleg ennyire prominens jártasságról beszélhetünk, hogy azzal, hogy én nem birtoklom, ekkora hátrányra teszek szert. Zavarton pillantok oldalra, hogy a többiek hogyan reagálnak a férfi szavára, miközben az én homlokomon legördül az első izzadságcsepp.
A Páncél már meg is indult, rövid taktikai monologizálás után, de az a balsejtelem gyötör, hogy neki úgy nincs lopakodása, hogy még csak nem is ég le a bőr a képéről miatta. Ez szégyen! Eltakarom a szememet, hogy még csak ne is lássam, mit művel, de az egyik fókuszommal csak nem bírom megállni, hogy ne kövessem az ujjaim közötti hasadékon keresztül, hogyan bénázik a srác.
Majd én elkapom azt a gyorsléptű madarat! – szólok az öregnek, Kleinek és annak a másik JK-nak, aki még velünk volt, és különösebben tudomást sem akartam venni róla. – Huszonötös a gyorsaságom, nekem aztán nem jelenthet gondot, hogy elkapjam, holmi lopakodás jártasság ide vagy oda! – Némileg indulatosabban viselkedem, még saját magamat is meglepem ezzel, mert még én is tudom dekódolni a hangszintemből, hogy bizony nem kicsit szállt a fejembe a harci hangya.
Indulás! – rugaszkodom neki, amint céhtársam irányából felhangzik a kiáltás, hogy aztán maximális sebességemre gyorsulva, vészesen apasztva a kitartásomat belevágódjak a madár futásvonalába. Szemem felvillan, ahogy az éjszakai látásom által megerősített látképet szondázom a fókuszaimmal, hogy semmilyen lábam elé kerülő göröngy vagy gyökérdarab ki ne gáncsolhasson, és tényleg képességeim határait feszegetve rohanhassak bele a futóba, és kaphassam el.
A terv legalábbis ez. Az motivál, hogy nem csak Klein, hanem az az Anatole se juthasson elém, hacsak nem képesek olyasmit felmutatni, bravúros ötletet vagy nagy gyorsasággal kevert lopakodást, hogy földbe gyökerezzen a lábam, és hajlandó legyek együttműködni velük.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi115/1700[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Jan. 23 2013, 21:29

Ejnye már, lehetett volna annyi eszem, hogy kezet nyújtok Lewisnak, de minimum Kleinnek, hogy segítsek felkászálódni, de nagyon rákattantam erre az Éjjeli Sprinterre. Azt mondja informátorunk, hogy hegyezzük a fülünket, de hát nem vagyok én elf, hogy legyen mit hegyezni, mindenesetre fülem mögé hajtom a zavaró hajtincseimet és ezerrel figyelek. Hát bakker, nekem nincs lopakodásom. Meg nem is lesz, mert kilőttem mind a négy jártasság slotomat. Se éjjel látás, se észlelés, se lopakodás. Pont "testhezálló" küldetés ez nekem, zseniális választás, meg is veregethetném a vállamat. Elkezd szaglászni a levegőben az öreg, én is hasonlóképpen teszek, de semmi különöset nem érzek. A szokásos pixelszag. Mármint olyan, mint a valóságban egy füves terep, de hát mégse az igazi. Tanácstalan vagyok, mert egy korhadt, csupasz fán túl, meg a légy irdatlan sebességén kívül nem sok információt kaptunk ettől a szalonnaleheletű tagtól, aztán máris próbára tesz minket, a fene híres tudományát meg nem hajlandó megosztani velünk.
Mr. Láncing bejelenti, hogy neki 25-ös a gyorsasága és majd ő bizony elkapja a sprinter mobunkat, csak éppen azt nem értem, hogy akkor az előbb miért nem tette? Nagyszájú. Öcsém, most esik le! 25-ös gyorsaság? Nekem gyorstalpalóval is 11-gyel kevesebb van O.O Viszont szerintem mégiscsak jobb lenne összedolgozni. - Szerintem többre jutnánk, ha együttműködnénk...
Látványosan felsóhajtok, hogy ezzel is jelezzem csalódottságomat, amiért rám se bagóznak, mivel Lewis már csörtet is a fa felé. Tolok egy facepalmot látva a lovag raptor mozgását, de igazság szerint Ran előtt játszok meg némi komolyságot, mivel szívem szerint én is görnyedve tipegnék és ijesztgetném a mobot. De akkor azt hiszem azt a csekélyke tekintélyemet is elveszteném a pápaszemes előtt. Mivel Rannal nem lehet kommunikálni, annyira rá van pusztulva a végrehajtandó feladatra, ezért intek Kleinnek.
- Gyere, kerítsük be. Tereljük Ran felé, dolgozzunk a keze alá! - majd ha Klein is hajlandó csipkedni magát, akkor én is megindulok. Lewis haladási pályáját igyekszem lemodellezni, csak éppen a másik oldalról, hogy ne menekülhessen az ellentétes irányba a mob. Kleint Pánci irányába küldöm, hogy támogassa a lassabb társunkat, s ha megfelelő sebességgel tud haladni, akkor nem marad más menekülési útvonala a Futónak, mint az előre.
- Ranmaru, kerülj elébe! Mi nem hagyjuk, hogy oldalt meglógjon! - Nem tudom, hogy az íjász meghallotta-e, amit mondtam, mindenesetre jócskán lehagyott engem, pedig beleadok apait, anyait. Hát ennyit jelentenek a pontok, és csak hálát adhatok magamnak, hogy van akrobatikám, így nem esek pofára egy lábam elé kerülő gyökérben. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a taktikánkra hogy reagál majd a lény, s hogy Ran képes lesz-e elkapni.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi10/5000[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Cardinal on Kedd Jan. 29 2013, 22:59

Egyik kezemet csípőre teszem, a másikkal meg a fejemet vakargatom tanácstalanul. Egyikük nagy ívben megkerüli a fát, különös érzékkel lopakodva, a másik meg igyekszik úgy helyezkedni, hogy útjába kerüljön a Futónak. 25 pontos gyorsaság... ez a Ranmaru valami elképesztő! Vetek egy pillantást a Mesterre, vagy nem is tudom hogy hívjam a bajszos tesót, de ő csak rezzenéstelen arccal áll egy helyben és figyel.
- Oh, oké! Bízd ide, haver! - intek Saitonak egy vigyorral az arcomon, veszek egy jó mély levegőt és az intésének irányát követve elindulok a lovag által képviselt oldalra. Amint Lewis ráijeszt a mobra, én is nekiállok jó nagy zajt csapni, hogy még véletlenül se erre jöjjön. A terv úgy tűnik sikeresen indul, izgatottan pillantok fel, ahogy Ranmaru követhetetlen sebességgel ráveti magát a futómadárra... elkapta... elkapta! NEM! Nem tudta megtartani, pedig ott volt a kezében! Elsodorta magával és kicsúszott a kezei közül, a fiút meg ott hagyta a fűben feküdve. De hogy??
- Oi, jól vagy, haver? - futok oda a szemüvegeshez, és nyújtom neki a kezemet, hogy ha kell fel tudjam segíteni. Mintha telibe kapta volna az állat, képzelem milyen lehet. Engem az előbb csak elsodort, de az sem volt kellemes élmény!
- Hijje, ez aztán fájhatott volna kendnek, ha lenne fájdalom...! No de egy ilye' csenevész emberpalánta osztán mér' akar elkapni egy ekkora áálatot? Ez nehéz ám, biza! Súlyemelős jártasság nélkül nem bírja el! - lép oda hozzánk a bajuszos úriember ezekkel a szavakkal, ízes beszédén nekem is kedvem támad megpederni a bajszom, csakhogy nincs...
- Másra használd a fürgeséged, fiam! Terelésre, mint egy príma juhász csahosa! Az elkapás a markos legények dolga! - veregeti meg Ranmaru vállát a szakértőnk, közben pedig elgondolkodok. Az előbb említett Lopakodást, most Súlyemelést, hát mennyi jártassága lehet ennek az alaknak?
- Nagyon mozgékony is, amikor először láttam ilyet, lehetetlen helyzetből ugrott ki, pedig Dynamm is gyors, csak valami hiányzott, hogy rendesen utána mozduljon, mikor kitért... - teszem hozzá bizonytalanul, hátha hasznosítani tudják a többiek ezt az adalékot. Új terv kell, az előző nem jött be.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3178
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi0/0[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szer. Jan. 30 2013, 00:25

Nem én voltam gyors, mindenki más lassult le. Mintha megállt volna körülöttem az idő, és átlépve néhány dimenziót én egészen más térbe kerültem volna, lépéseim alatt éreztem az erőt, hogy én akár új világokat teremthetnék, ezzel a gyorsasággal egyetlen pillanatban ott lehetek bárhol a világban. Mintha még Aincrad animációi is megszűntek volna folyamatnak lenni körülöttem, odafagyott képek tengerében merültem el a szétcsúszó koordináták között. Féltettem a vezérkódolásomat, a karakterem magját, hogy esetleg elhagyhatom. Eszembe jutottak holmi kihalt földi emberfajok, az indiánok félelmei, hogy ha vasúton utaznak, a lelkük képtelen lesz tartani velük a tempót, ezért az állomásokon bevárták őket. Az én lelki békém teljesen megvolt ezzel a huszonötös gyorsasággal.
Nagyon régóta nem éreztem már jól magam, de erre a néhány röpke pillanatra ez mind teljesen a háttérbe szorult, elszürkült, lényegtelenné vált. Olyan gyorsan léptem, hogy még ezt is magam mögött hagytam!
A súlytalanság érzése, ahogy még a fűszálak is mintha lassan hajoltak volna meg a lépteim keltette örvényben, olyan gyorsan szertefoszlott, mint amilyen hirtelen rajtoltam: a Futó lett volna a célom, hogy a kezem közé gyarapítsam, hogy felmutassam. Hirtelen hatalmasra duzzadt a cél, és ahogy közeledtem felé, azt éreztem, hogy a nyakamban loholnak a korábbi problémáim is. Rám fogják vetni magukat. A Futó lesz a csinga! Ha elkapom, ott már nem bánthatnak, ott már nem vethetik rám magukat, nem verhetnek meg, vagy csúfolhatnak a szemüvegem miatt. Nem leszek akkor már girnyó és furcsa fiú, hanem céhvezér leszek, dicső élharcos, aki megoldja a problémákat és nem feloldódik a problémák között.
Én megragadtam, ő belém fejelt… és a kezem lecsúszott róla. Nem tudtam ráfogni, nem bírtam belé csimpaszkodni, úgy futott ki el, hogy felöklelt, messzire taszított. Bizony fájt! Nem szabadott volna, de nekem fájt!
Ha megvertek, mindig eltört a szemüvegem is… – nézek fel a férfira zavarodottan, és én látom, hogy a szemüvegem tényleg törött. Egyből érte nyúlok. – Nem fogok látni a szemüvegem nélkül! – mondom elhaló hangon. Ahogy a kezem végighúzom rajta, nem érzek repedést, nincs meghajolva, ép az üvege, én mégis látom, hogy ez eltört, ennek már vége, ez már használhatatlan, újat kell csináltatni, drága lesz, és leszid a mama, hogy miért kötözködtem, pedig nem is én kötözködtem. – Pedig csingánál voltam… – morgom durcás hangon.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi115/1700[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Jan. 30 2013, 02:04

Ez a madár egyszerűen hihetetlen! Nem elég, hogy Ranmaru fénysebességgel száguldva hagy le bennünket, s hogy a terelési taktikánk sikeresnek bizonyul, mégis sikertelen a akció. Felfoghatatlan számomra, hogy ha Ran ekkora sebességre képes, tisztán látja, majd meg is ragadja a prédát, akkor hogy csusszanhatott ki a kezeiből? Arról nem is beszélve, hogy a Futó megalázóan felökleli és elhúzza a csíkot. Meg is kapjuk a választ a bajuszkirálytól, miszerint a nagyarc Villám Vilinknek nincs súlyemelése, így nem tarthatta markában a vadat. Cöhh, éjjel látás és észlelés kombó, ugye? Valahogy éreztem, hogy szükség lesz még az én jártasságaimra is.
Viszont észreveszem a pápaszemesen, hogy a szemüvegével babrál, holott számomra csöppet sem tűnik töröttnek. Jó, kezdjük ott, hogy alig látok valamit ebben a sötétben. Szemlátomást nehezen dolgozza fel a kudarcot a srác, és nem akarok még egy lapáttal rátenni én is, hogy tovább szívjam a vérét. Hiszen most csapattársak vagyunk, vagy mi a szösz, de úgy tűnik eddig még nem sikerült nyomatékosítanom bennük, hogy össze kell dolgoznunk, ha tetszik, ha nem.
- Ideje végre komolyan megfogadni az öreg tanácsait és csapatként együtt dolgozni. Ranmaru, tudom, hogy nem kedvelsz, még talán neheztelsz is rám, de jó lenne, ha ezt most félre tudnád tenni. Nekem van súlyemelés jártasságom, ergo ha hihetünk az ú tippjeinek, akkor én képes lehetek megtartani ezt a szélvész dögöt. De szükségem van rátok terelőként. Klein, Lewis, nektek van esetleg súlyemelésetek? - fordulok a többiek felé - Ha többen lennénk fogók, talán nagyobb esély lenne elkapni a mobot. Ha nincs súlyemelésetek, akkor pedig lennétek terelők? - visszafordulok ezután Ranhoz, és tisztelettudó hangnemet próbálok megütni, félretéve minden általa utált jellemvonásomat - Lennél a terelőm és a szemem is egyben? Én nem látok ilyen vaksötétben, de te segíthetnél...
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi10/5000[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Pént. Feb. 01 2013, 16:31

Lewis kitekint a fa mögül, hogy megszemlélje mire ment ijesztgetős terelő stílusával, amit a végén már nem egyedül hajtott végre, mert nem sokkal mellette ott volt Klein is, aki szintén a maga módján próbált a jó irányba fordítani az elkapandó madarat.
Büszkén pillant a céhvezérre, mikor az elkapja a mobot. Hát igen, az Ököl legerősebb tagján nem foghat ki egy csirke. Vagy mégis? Sir Lewis alighogy előjön a fa mögül, azt látja, amint a madár feldönti főnökét, s gyalogkakukk módjára messzire lohol. Ismét.
Hősünk a fejét vakarja tétlenül, miközben a többiekhez siet tankos tempójában. Ranmarut felsegítette a megbízó, aki szintén csalódottan veszi tudomásul, hogy nem vált be a terv.
A bajuszos úr azonban megint segítő készen áll oda, hogy újabb oktatásban részesítse őket. Mint kiderül, nem elég a gyorsaság, meg a jó terelés. Súlyemelés is kell! Az a nem mindegy. Hősünk már éppen húzná ki magát, hogy majd akkor ő elkapja, de aztán alábbhagy a lelkesedése, mert az is eszébe jut, hogy gyér sebességével aligha tudná elkapni a madarat, hiába lenne a többiek jó terelő stratégiája.
Anatole áll elő egy használható tervvel. Ő lesz az, aki elkapja, a többieknek terelni kell. Egyszerű, de mégis hatásos. Már elsőre sikerülhetett volna, ha a betyár nem felejti el mondani, hogy a lopakodás mellett erre is szükség lesz. Fejbe kólintani a madarat utána már bárki tudja.
- Nekem van súlyemelésem. - mondja a lovag lelkesen, majd mindkét karját felemeli, s menő módon befeszíti azokat. Mindenki látja, hogy végtagjai duzzadnak a hősiességtől, így aggodalomra semmi ok.
- Megint odalopakodhatok, hogy felzavarjam, vagy segíthetek elkapni. Melyik legyen? - teszi fel a kérdést. Mindkét lehetőség megfelelne számára, azonban sebessége szab neki korlátokat. Ez a fajta feladat nem az ő asztala, de lovagként nem szabad megfutamodnia semmilyen feladat elől.

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi115/700[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Cardinal on Szer. Feb. 06 2013, 01:59

// Switch E/3-as elbeszélésre a könnyebb mesélés kedvéért, elnézést a kavarásért Very Happy //


Klein Ranmaru reakcióját látva a szemöldökét ráncolva vakarja a fejét, aztán nagyot sóhajt és úgy istenigazából rácsap átkarolja a szemüveges fiú vállát.
- Nem vert meg senki és egyben van a szemüveged is, tesó! Fel a fejjel, elkapjuk a grabancát ennek a madárnak legközelebb, meglásd! Very Happy - vigyorog vidáman, kicsit megrázza Ranmarut, aztán elengedi. Anatole szavait és Lewis válaszát hallva a kezét az állához emelve eltöpreng, és felfelé pillantva magában mormogni kezd, mintha számolna, vagy valami ilyesmi.
- Hát, az igazat megvallva nincs semmi jártasságom, az összes aranyamat a céhbe ölöm. Áááh, olyan semmirekellőnek érzem magam így Very Happy - vigyorog tovább, ezúttal a tarkóját vakargatva zavarában, de szavai ellenére is majd kicsattan a vidámságtól és az energiától.
- Az lenne akkor a legjobb, ha én zavarnám fel, Ranmaru szerintem elég gyors hozzá, hogy egymaga tereljen, és akkor ti ketten lehetnétek a fogók. Mit szóltok? - fordul oda a csapathoz, majd egy kíváncsi pillantást vet mentorotok felé, aki nyugodtan, szemével a távolt kémlelve áll pár méterre tőletek. A Futót nézti, aki ismét megnyugodva csipeget a földről, bár ezt csak Ranmaru láthatja.
- Na hol is van az az átkozott? - kérdezi és amint megkapja a választ, ha az íjásztól nem, akkor az öreg szalmakalapostól, már el is indul a lehető legcsendesebben, szép nagy ívben kerülve meg az állatot annak ellenére, hogy erre talán nem is lenne szükség. Amint elhelyezkedtetek és jeleztek neki, hogy indulhat a móka, Klein szimplán rátámad a mobra kardjával, persze akkora luftot ütve, hogy el is hasal. Az Éjjeli Futó pedig megindul, hozzávetőlegesen felétek futva, de terelésre szükség lesz így is.

Sorrend: Ranmaru írjon először, utána lényegtelen
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3178
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi0/0[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Csüt. Feb. 07 2013, 23:05

A szemüvegem fixíroztam. Bár a szívem azt suttogta, hogy repedések hálója futja be, olyan, mint JK testén a sebződés, vörös pókháló a vérszínű vágásnyomokban, de az agyam messzire menően felháborodott ezen. Igyekezett ignorálni a zavaró tényezőt, ami felborította nyugodt lelkivilágomat, de szívem túl hevesen vert ahhoz, hogy tisztán hallhassam, mint mondd az eszem.
Zavartan pislantottam fel a hozzám lépő Kleinre. Először csak a lábát néztem mereven, majd tekintetem feljebb vándorolt, és konstatáltam, hogy segítő szándék dolgozik benne, már amennyire én az ilyesmit meg tudom ítélni. Bár szavainak igazságtartalmát illetően kételyek merültek fel bennem, de elvárt módon igyekeztem reagálni a felém küldött pozitívnak szánt jelzéseire, így mosoly-féleséget erőszakoltam dermedt ábrázatomra.
Szóval nem törött – Nem volt ez igazán se nem kérdés, se nem kijelentés, hiszen a srácot nem feltétlenül tartottam szavahihető forrásnak, ahhoz túl sokszor bizonyította rövid ismertségünk alatt is kétes értékű tudását, ami nyomokban tartalmazott csak némi szakértelmetlen, de ezúttal azt hiszem, hogy nagyon szerettem volna hinni neki, így meghallgatást biztosítottam logikámnak. Ő biztosan állította, hogy a szemüveg épp. – Schrödinger macskája. – Avagy ahogy a gyengeelméjűek mondják, a puding próbája az evés. Orromra illesztettem a szemüvegemet, ami ettől nem pattant pixeldarabokra.
Világom egyetlen pillanat alatt a helyére zökkent, és éppen ebben a heves endorfin felszabadítós állapotban lépett az intimszférám közelébe Anatole. Készültem a testi kontaktusra, fókuszaimmal már kerestem is azt a helyet, amire tudom szegezni őket, hogy minél kevesebbet láthassak belőle, de a srác nem jött közelebb. Nem támaszkodott a vállamra. Nem lépett oda hozzám. És még egy egész becsülendő ötlettel is előállt. Gondolatban jóváírtam neki néhány kreditet, majd bólintottam. – Leszek a terelőd és a szemed, harcművész – mondtam, bár magam se értettem a saját indokaimat, hogy miért is neveztem úgy, ahogy. Zavaromat palástolandó előreléptem, hogy Kleinnek megmutathassam, merre is van a madár, és utána is indulhassak. A célom, hogy gyorsaságommal tudjam koordinálni a Futót, ezzel szinte tökéletesen a többiek kezére játszva őt. Reménykedek, hogy éjjellátásomnak hála nem fogok orra bukni, és teljesíteni tudom a rám kirótt célt: ordítva kiabálok Páncéléknak, hogy mikor merről jön az állat, ezzel is legalább elvonva az állat figyelmét saját magamról.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi115/1700[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Hétf. Feb. 11 2013, 21:38

Klein egy újabb tervvel áll elő, ami ínyére van hősünknek. Végre azt teheti, amihez ért, vagy legalábbis van belőle jártassága. Jól megmarkolni egy rohangászó madarat, hát igen, erre talán még ő is képes lesz, de csak akkor, ha előtte Anatole is ráveti magát az Éjjeli futóra.
A céhvezér egy mozdulattal a küldetésadó tudtára adja, hogy hol bujkál az állat, mire az máris osonni kezd, hogy felzavarhassa.
Hősünk eközben gyorsan elhelyezkedik úgy, ahogy a legjobbnak ítéli meg, tehát kissé távolabb a többiektől, de mégis a harcművész közelébe, hogy az amint elkapja a madarat, a lovag is odarohanhasson még időben, hogy elkaphassák.
Nem is telik el sok idő, Klein máris akcióba lendül, s a mob szemmel láthatóan vagy füllel hallhatóan mozgásba lendül. Ranmaru pedig szalad, rohan, terel. Kicsit jobbra, kicsit balra. Közben pedig szavaiból egyértelműen kivehető, hogy merre közlekedik az állat.
Sir Lewis folyamatosan Anatot kémleli kissé vörös szemeivel, hogy ha az megmozdul, ő is nyomban követni tudja lépéseit.
Nem is lesz másként. A harcművésszel együtt a lovag is megindul, habár valamivel lemaradva, mert gyorsasága erősen kötődik reakció idejéhez. De még így is hősiesen szedi lábait, hogy a madárra vetődő férfinak segítő kezeket nyújtson. Alig telik bele egy emberöltőbe, mire beéri a társát, hogy ő is rátehesse kezét a futóra. A jártasság azon nyomban aktiválódik, s máris masszívan fogni kezdi ő is a célpontot, s ha az nem fut el, diadalittasan a szemei közé néz, s boldogan szólal meg:
- Bátorságunknak, s kitartásunknak hála, sikerült! - mondja a Anatnak, de persze a többiekre is gondol eközben.

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi115/700[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Feb. 15 2013, 17:26

Kicsit meglep Ran... na jó, eszeveszettül le vagyok döbbenve az íjász reakcióit és viselkedését látva! Egyszerűen irtózik a testi kontaktustól, erre fel hagyja a mi bohóc Kleinünknek, hogy megérintse. Eleve sose láttam még Ranmarut ilyen zavartnak. Mindig is határozott fellépésű és egyáltalán nem vall rá, hogy ilyen gyámoltalannak tűnjön. Zavart érzek az erőben. Ésss jól láttam, az valami mosolyszerűség volt? O.o Hát igen, ő is csak emberből van, hiába olyan gépies. Mr. Kocka is képes érezni és megesik vele is, hogy frusztrált és idétlen? Mindezt az iménti kudarc váltotta ki belőle? Én is maximalista vagyok, na de ennyire...
Aztán következtem én és most döbbenek meg csak igazán. Tatsuki azonnal rábólint a javaslatomra és a kérésemre, s az az egyetlen lényegretörő és beleegyező mondata felér számomra egy átbeszélgetett, végigmulatozott, sörözős-szakévedelős éjszakával, amit valószínűleg sosem fogunk mi ketten egymás társaságában megejteni. Már csak azért sem, mert nem iszom alkoholt. Mindenesetre akkor sem gondoltam volna, hogy hajlandó lesz átadni azt a dicsőséget, hogy elsőként kaphatja el a Futó grabancát. Én magam nem ragaszkodom hozzá, hogy én magam szorítsam ki belőle a szuszt elsőként a madárkából, mivel már attól is boldog és elégedett lennék, ha Lewis megszorongathatná a begyét.
Összecsapom a tenyereimet, majd beállok olyan testtartásba, hogy a megfelelő pillanatban ki tudjak robbanni álltó helyemből. Klein a megbeszéltek alapján előremegy, hogy felzavarja a Futót, s végül is sikeresen teljesíti a rá szabott feladatot, még ha komikusra sikeredett is a helyzet. Látni persze nem látom, hogy mi történt, de a nagy dübbenés hallatán arra tudok következtetni, hogy eltanyált. A mellettem álló lovagra pillantok, és hüvelykujjammal az egyezményes jelet mutatva csak ennyit mondok Lewisnak: - Mindent bele cimbora! Nyugi, nem hagylak le! - De nem ám! Annak semmi értelme nem lenne. Ha ketten haladunk előre Ran instrukcióit követve, akkor kétszeres kar fesztávolságban tudunk hálóként közreműködni. Abban reménykedem, hogy ha nekem nem is sikerül elkapnom a madarat, akkor legalább a lovag karjaiba tudom üldözni azt. Ha módunkban áll megragadni a mobot, akkor bizony el már nem eresztjük!
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi10/5000[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Feb. 16 2013, 11:55

Ranmaru így terelőként is tapasztalhatja, hogy a Futó gyorsasága egyszerűen meghaladja az övét. Csupán helyzeti előnynének köszönheti, hogy képes tartani a lépést vele annyi ideig, hogy két társa felé tudja terelni az állatot. A formáció nem is lehetne hatékonyabb ennél, és ez akkor derül ki igazán, amikor a mob eléri Anatole-t. A harcművész hiába veti rá magát a madárra, az valahogy kimozdul a kutyaszorítóból és kicsúszik a kezei közül még annak ellenére is, hogy a Súlyemelésének köszönhetően nem sodorja el legalább a férfit. Azonban a Futó a hirtelen mozdulatnak köszönhetően kibillen az egyensúlyából, és mire ismét egyenesbe jönne, addig már Lewis stabil és szoros fogásába kerül. A szárnyas hiába vergődik, immár nem tud szabadulni. Megfogtátok!
Igen ám, de ezzel még nem győztetek. A lovag élete ugyanis meredek tempóban elindul lefelé annak ellenére, hogy temérdek pontja van rajta és mire észbe kaphatnátok, máris a sárga zónába kerül életcsíkja. Szerencsétekre azonban van valaki, aki kellően gyorsan reagál az eseményekre, így Páncinak nem kell elengednie a mobot élete megőrzése érdekében. Szemetek sarkában egy villanásra figyelhettek fel, ehhez rövidesen egy csatakiáltás párosul, az Éjjeli Futó testébe pedig egy kard fúródik, lenullázva az életét. A szilánkokká törő mob fényesen csillogó maradványai között egy eltökélt tekintetű Kleint pillanthattok meg, aki aztán egy pillanatra megdermed, mielőtt egy diadalittas kiáltásban tör ki, és úgy kezd táncikálni örömében, mintha tojásokon lépkedne.
- Pfehe, kendtek osztán jól túlbonyolítják a dógokat! - szólal meg az öreg közben bajszát pödörve, miután komótosan odaért hozzátok, majd a kalapját megemelve egy pillanatra búcsút int nektek, hiszen meglett, amiért jöttetek és nincs szükség már az útmutatására.
- Köszönjük, haver! És nagyon-nagyon köszönöm nektek is, nélkületek semmire sem jutottam volna! Igazán örülök, hogy megismerhettelek titeket! - húzza ki magát Klein büszkén és fülig érő vigyorral tanulmányozza az előtte felugró kis ablakot, mely előttetek is feltűnik, hiszen egy partyban voltatok. A megállapodásotok értelmében Klein itemlistája üres maradt, ellenben aranyakat kapott bőven, míg nálatok pénz nem szerepel rajta. Ha ráböktök a felszerelésre, a következő jelenik meg előttetek:

Ranmaru: Futóíj (+3 fegyverkezelés +3 gyorsaság)
Lewis: Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
Anatole: Futó *Fegyver* (+3 erő +3 gyorsaság)

Küldetéseteket teljesítettétek, így eljött a búcsú és az elválás pillanata is. Zárókör Very Happy
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3178
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Éjjeli hajsza Vo36oi0/0[Küldetés] Éjjeli hajsza 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Éjjeli hajsza

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.