Chakna

Go down

default Chakna

Témanyitás by Chakna on Vas. Jan. 08 2017, 23:21

Nos, pályázatos topicomat szeretném egy jellembővítéssel kezdeni, ugyanis egy-két dolgot megtudtam Chaknáról a játékaim során, ami úgy érzem fontos információ.

Régi: Mélyen érző, figyelmes és inteligens nő. Nagyon megosztó személyiség: vagy nagyon megkedveled, vagy elviselni is alig tudod, de közömbösnek maradni nehéz, miután beszélgettél vele. Éles szemével nem csak célozni tud kíméletlen pontossággal, de testbeszédedből is hamar észreveszi mit érzel éppen. Valószínűleg emiatt is szinte életcélja másokon segíteni. Ebben az sem akadályozza meg, ha az illető éppenséggel nem akarja, hogy segítsenek neki, mert segítőkészsége mellé jó adag makacsság is szorult belé. Amikor nem épp "életeket ment", akkor a könyvtárban ül, és olvas.


Új: Mélyen érző, figyelmes és inteligens nő. Nagyon megosztó személyiség: vagy nagyon megkedveled, vagy elviselni is alig tudod, de közömbösnek maradni nehéz, miután beszélgettél vele. Igyekszik mindenre figyelni, ami körülveszi, de ez hangulatától függően nem biztos, hogy sikerül is neki. Éles szemével nem csak célozni tud kíméletlen pontossággal, de testbeszédedből is hamar észreveszi mit érzel éppen. Valószínűleg emiatt is szinte életcélja másokon segíteni. Ebben az sem akadályozza meg, ha az illető éppenséggel nem akarja, hogy segítsenek neki, mert segítőkészsége mellé jó adag makacsság is szorult belé. Komoly hatással volt rá vőlegénye elvesztése, ami felerősítette segíteni-vágyását, illetve egy időre depressziót is okozott neki. Ebből részben saját erejéből, részben a Charitonnal, és a Shuval, Timivel és Yenával való találkozás hatására többé-kevésbé kilábal, bár néha még rátör a letargia az emlékekkel együtt. Amikor nem épp "életeket ment", akkor a könyvtárban ül, és olvas, vagy pedig felfedezőútra megy Aincard területein. Rettentően kiváncsi, ami könnyen veszélyes, de legalábbis kellemetlen helyzetekbe sodorja. Az idegeneknek nem nehéz ráijeszteni, hiszen mindenkitől tart alapjáraton is, akivel először találkozik. Eleinte a fiúkkal szemben különösen, egyébként pedig viszonylag távolságtartó, a hangulatától függően változó mértékben, de ha sikerül meggyőznöd, hogy a barátja vagy, akkor mérsékelten nyitottá válik (sok sikert...) Ami azt illeti, nem haragtartó, de nehéz lesz meggyőznöd, hogy a barátja vagy, ha valamivel megijeszted vagy megsérted. 


Egyenlőre ennyi, de folyamatosan fejlődik a szentem, úgyhogy fog még változni ^^

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 797
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Chakna Vo36oi2217/2300Chakna 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chakna

Témanyitás by Kuradeel on Pént. Jan. 13 2017, 14:54

A pályázatot elfogadom. További kellemes jellemfejlődést. ^^

Ha szabad megjegyeznem, az aláírásod túl nagy, kicsit vedd kisebbre a kép méretét. *egy 60 cmes átmérőjű TVn is kinyúlik az oldalból a kép*

_________________
Épp neked mesélek? - Akkor ezt olvasd el! xP:
A meséim egy gamer szóhasználattal élve, Open World típusú játékot próbálnak szimulálni. Ez annyit jelent, hogy bármi, de tényleg bármi amit megemlítek fontossággal bír(hat). Mégpedig onnantól bír, hogy te, aki játszol benne, fontossá teszed. Tehát könnyű példával élve, mindig több út lehetséges, és mindegyik visz valahová. Persze mindig lesznek észrevehetőbbek és kevésbé észrevehetők, amin járhatsz. Te rajtad múlik melyiket választod. Wink
[/color]
Ismizárásért püben zargassatok ^^

Chakna Sword-Art-Online-episode-10-that-face-3_www.kepfeltoltes.hu_
Kuradeel
Kuradeel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 441
Join date : 2014. Apr. 20.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Chakna Vo36oi0/0Chakna 2yjvlht  (0/0)
Céh: Knights of Blood

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default 2. képesség (450 EXP után)

Témanyitás by Chakna on Csüt. Aug. 10 2017, 16:28

Round two: Avagy a második képességre szertnék pályázatot benyújtani.
Név


Egy lépéssel előtted (passzív)Leírás


 Chakna jártasságainak és gyors észjárásának hála egy lépéssel ellenfele előtt jár: Az első, legapróbb jelből tudja kit (amennyiben csapatban harcol), honnan (pl jobbtól) és hogyan (pl: szúrás, vágás, döfés stb) fog támadni, akár mobról (kivéve boss), akár játékosról van szó, gyors reflexeinek (meg ugrás és akkrobatika jártasságának) hála pedig ki is tud térni, vagy közbe tud lépni.
 Ez azt jelenti, hogy a sikeres támadáshoz 1-el nagyobbat kell dobnia az ellenfélnek. Cserébe Chakna a kitérés, vagy közbelépés miatt sikertelen támadás esetén nem támadhat. Ha sikerült megakadályoznia egy támadást, 2 körre szüksége van, mire újra közbe tud avatkozni. (Tehát minden 3. körben tud ilyen módon kitérni/közbelépni)Kerettörténet


Egészen megszoktam már a jártasságok használatát… Eleinte nagyon furcsa volt, hogy érzem ha valaki a közelben van, hallom amit szinte látótávolságon kívül beszélnek, és jól látom mi van tőlem többszáz méterre…
Néha belefájdult a fejem, és megszédültem, ha túl sokáig használtam őket. Szokatlanul sok volt az új információ, valószínűleg ezért.
Ahogy viszont lassan az agyam hozzászokott, egyre többet tudtam használni őket, és egyre kevésbé éreztem furcsának a kiélezett érzékelést.
Éppen ezen gondolkodom, amikor hirtelen (nem a semmiből, hiszen észlelem a közeledést, csak a gyorsasága meglepő) egy ismeretlen, vörösindikátoros alak ugrik elém az útra. A Rikoval való találkozásom óta tartottam ilyesmitől… De ennek az alaknak  a gyorsasága veszélyes, a hazatéréskristályom pedig nincs a kezemben, mert vadászni indultam, ahhoz pedig két szabad kéz kell… Be kell szereznem valami kristály és potitartó övet, hogy az ilyesmi kéznél legyen… De most késő ezen agyalni, inkább minden érzékemmel figyelem a vörös alakot.
Nem szól semmit, csak áll, minden olyan jelzés nélkül, amiből megállapíthatnám, mire készül. A gyorsaságából ítélve akkor is necces lenne teleportkristállyal eltűnni, ha a kezemben tartanám... Mindenesetre egy pillanatra sem véve le róla a szememet mégiscsak a kezembe veszem a teleportkristályomat. Meg kell próbálnom eltűnni. 

A másodperc töredéke csak az az apró, alig észrevehető mozdulat, amit tesz. Nekem viszont bevillan: "Jobbról, és fentről" és szinte automatikusan ugrok oldalra a villámgyors támadás elől. A kristály pedig sikeresen a kezembe kerül, és nem várom meg az újabb támadást. Egyszerűen felszívódom. Ez új volt… Nem értek a harcművészetekhez az íjászatot leszámítva, most viszont valahogy… tudtam mit fog csinálni… Egy lépéssel elé kerültem… Ha ezt megint meg tudom csinálni, az komoly segítség lehet... Úgyhogy próbálgatni fogom az edzőteremben!

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 797
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Chakna Vo36oi2217/2300Chakna 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chakna

Témanyitás by Strea on Szomb. Aug. 12 2017, 21:05


Íjászoknál necces a kasztspecen felüli eggyel nagyobb találati esély, de úgy, hogy sikeres hárítás esetén te sem tudsz támadni, szerintem nem lesz gond vele Smile Elfogadom a képességet, használd ki ügyesen! Wink

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Chakna Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1438
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Chakna Vo36oi0/0Chakna 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chakna

Témanyitás by Chakna on Pént. Szept. 28 2018, 15:19

Nos... Kicsit megviselte ezt a lányt az elmőlt év... Szóval kicsit alakítanék a jellemleírásán.


Régi: Mélyen érző, figyelmes és inteligens nő. Nagyon megosztó személyiség: vagy nagyon megkedveled, vagy elviselni is alig tudod, de közömbösnek maradni nehéz, miután beszélgettél vele. Igyekszik mindenre figyelni, ami körülveszi, de ez hangulatától függően nem biztos, hogy sikerül is neki.Éles szemével nem csak célozni tud kíméletlen pontossággal, de testbeszédedből is hamar észreveszi mit érzel éppen. Valószínűleg emiatt is szinte életcélja másokon segíteni. Ebben az sem akadályozza meg, ha az illető éppenséggel nem akarja, hogy segítsenek neki, mert segítőkészsége mellé jó adag makacsság is szorult belé.Komoly hatással volt rá vőlegénye elvesztése, ami felerősítette segíteni-vágyását, illetve egy időre depressziót is okozott neki. Ebből részben saját erejéből, részben a Charitonnal, és a Shuval, Timivel és Yenával való találkozás hatására többé-kevésbé kilábal, bár néha még rátör a letargia az emlékekkel együtt. Amikor nem épp "életeket ment", akkor a könyvtárban ül, és olvas, vagy pedig felfedezőútra megy Aincard területein.
Rettentően kiváncsi, ami könnyen veszélyes, de legalábbis kellemetlen helyzetekbe sodorja. Az idegeneknek nem nehéz ráijeszteni, hiszen mindenkitől tart alapjáraton is, akivel először találkozik. Eleinte a fiúkkal szemben különösen, egyébként pedig viszonylag távolságtartó, a hangulatától függően változó mértékben, de ha sikerül meggyőznöd, hogy a barátja vagy, akkor mérsékelten nyitottá válik (sok sikert...) Ami azt illeti, nem haragtartó, de nehéz lesz meggyőznöd, hogy a barátja vagy, ha valamivel megijeszted vagy megsérted.


Új: Mélyen érző, figyelmes és inteligens nő. Nagyon megosztó személyiség: vagy nagyon megkedveled, vagy elviselni is alig tudod, de közömbösnek maradni nehéz, miután beszélgettél vele. Igyekszik mindenre figyelni, ami körülveszi, de ez hangulatától függően nem biztos, hogy sikerül is neki.Éles szemével nem csak célozni tud kíméletlen pontossággal, de testbeszédedből is hamar észreveszi mit érzel éppen. Valószínűleg emiatt is szinte életcélja másokon segíteni. Ebben az sem akadályozza meg, ha az illető éppenséggel nem akarja, hogy segítsenek neki, mert segítőkészsége mellé jó adag makacsság is szorult belé.
Rettentően kiváncsi, ami könnyen veszélyes, de legalábbis kellemetlen helyzetekbe sodorja. Az idegeneknek nem nehéz ráijeszteni, hiszen mindenkitől tart alapjáraton is, akivel először találkozik. Eleinte a fiúkkal szemben különösen, egyébként pedig viszonylag távolságtartó, a hangulatától függően változó mértékben, de ha sikerül meggyőznöd, hogy a barátja vagy, akkor mérsékelten nyitottá válik (sok sikert...) Ami azt illeti, nem haragtartó, de nehéz lesz meggyőznöd, hogy a barátja vagy, ha valamivel megijeszted vagy megsérted.
Egyre kevesebb időt tölt olvasással, helyette keresi az alkalmat, hogy segítsen. Legalábbis ezzel a jelszóval jár-kel Aincardban, és mindenbe beleugrik, ami kicsit is veszélyesnek tűnik. Szépen elhitette magával, hogy egy jó ügyért küzd, és kockázatot kell vállalnia, de valójában csak várja, hogy egy ilyen helyzetbe beletörjön a bicskája, és végre itthagyhassa ezt a világot. Mosolyt pedig akkor láthatsz az arcán, ha nagyon ügyes vagy, és valamivel odavarázsolod.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 797
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Chakna Vo36oi2217/2300Chakna 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chakna

Témanyitás by Strea on Pént. Nov. 02 2018, 22:57


*nézegeti, a fejét ingatja* Azért csak óvatosan azokkal a veszélyes szituációkkal! Elfogadom a módosítást Smile

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Chakna Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1438
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Chakna Vo36oi0/0Chakna 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chakna

Témanyitás by Chakna on Csüt. Dec. 06 2018, 21:18

3. képesség

Név: I'd better die (Permanens)

Leírás: Chakna nem tudja elviselni, hogy a körülötte lévők sérüljenek. Inkébb meghalna, mintsem ezt engedje. Az elhatározása eredményeként képes a társait ért sebzéseket átvenni.
Ha a társa zöld hp-val van 10%-ot
Ha sárga HP-val 25%-ot
Ha vörös HP-val akkor pedig a teljes sebzést.

Kijátszás később, ha a képesség megfelel ^^

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 797
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Chakna Vo36oi2217/2300Chakna 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chakna

Témanyitás by Strea on Pént. Dec. 07 2018, 20:42


Szerintem tegyél rá egy korlátot, hogy mennyi játékosra is vonatkozzon ez a dolog max, illetve ha ezt nem is akarod maximalizálni, sztem mindenképpen csak úgy működjön, ha az adott társ életcsíkja alacsonyabb/azonos színben van, mint a tied. Tehát ha pl a tied piros, a társadé zöld vagy sárga, akkor ne vegyél át sebzést.

Plusz a helyedben duplán végiggondolnám ezt, mivel ha feljutsz bossig, onnantól Rinne mindig és azonnal be fog védeni a képid miatt Razz Wink

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
Chakna Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1438
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Chakna Vo36oi0/0Chakna 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chakna

Témanyitás by Chakna on Hétf. Jan. 07 2019, 20:24

Karácsonyi Epikus itemképi pályázat

Név: Az élet vértje (T4)
Képesség: Ameddig Chaknán rajta van a vért, az minden 3. körében (nagykör) a HP-ja 10%-át visszatölti.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 797
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Chakna Vo36oi2217/2300Chakna 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chakna

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Jún. 01 2019, 12:19

Pályázat jóváhagyva... Felszerelés generálása...


Az Élet Vértje (+14 pont +35 páncél, minden harmadik nagykörben visszatölti a viselője maximális HP-jának 10%-át.)
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Chakna Vo36oi0/0Chakna 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chakna

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.