[Küldetés] Amikor leszáll az éj..

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Sinon on Pént. Dec. 30 2016, 13:33

Nem várt dolog történik veletek. Egyik pillanatban még békésen feküdtök az ágyatokban, másikban viszont a nedves hideg földön feküdtök. A fényt csupán a telihold sugarai biztosítják számotokra, amelyek alig-alig hatolnak át a fák sűrű lombkoronáján. Egy csekélyke ködszerűség is körbelepi az erdőt, de egyelőre még nem annyira jelentős, hogy valóban problémát okozzon számotokra. Nem emlékeztek rá, hogy hogyan kerültetek ide, ahogyan arra sem, hogy felvettetek-e valamilyen küldetést a napokban.. Viszont ez még nem minden! A hazatérés kristályotok, a többi fogyóeszközötökkel egyetemben eltűnt. Csakis fegyvereitek, és ruháitok maradtak nálatok. Oh és még valami.. az idomárok mellett pet sincs..
Egymást látjátok, a térkép nem mutat semmit, levelezni tudtok akivel akartok. Ha felmerülne még kérdés dobjatok PÜ-t Sinonnak vagy Rogan Hartnett-nek és amint tudok bővítem a posztot a válaszaimmal.

Közérdekű:
Határidő: Heti szinten akarok írni, de ha kéritek tudok várni. Cuki vagyok, nem akadály Cool Illetve, amennyiben előbb érkeznek reagok, én is igyekszem előbb mesélni a történetet tovább.
Reagminimum a szokásos 250 szó/reag legyen.
Létszám: Maximum 4 ember jelentkezését várom. Tehát az első négy aki ír reagot jön. DE!! Ha valaki már elkezdte írni ide a reagját, de azt tapasztalja, hogy megelőzte máris négy lelkes játékos, ne törölje a reagját, küldje be nyugodtan és játszik velünk. Csak nem szeretnék túl sok játékost vinni egyszerre, mert abból fennakadások születnek. No
Szóval január 6.-án tervezem írni a kövi kört. Cool


Edit:
Chan: A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő.


A hozzászólást Sinon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 02 2017, 15:28-kor.
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi10/10[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Chancery on Pént. Dec. 30 2016, 14:56

Sosem voltam egy nyugodt el-alvó. Minduntalan ide-oda forgolódtam, és lehettem akármilyen álmos vagy fáradt, az álom csak nehezen tudott a szememre jönni. Mindez fokozottan igaz volt telihold idején, a szervezetem pedig ki tudja, hogy a játékbeli időre lett-e átállva, vagy a játék Holdja jól reprezentálja a kinti igazi égiteste-e, a lényeg ugyanaz maradt; ha telihold, akkor Chan nem alszik.
Igazából először arra lettem figyelmes, hogy fázok.
Iszonyúan fázós típus vagyok, ehhez pedig még hozzájön az, hogy imádom a takarókat. Nem érdekes, hogy odakint perzselő 40 fokok szálldosnak, én olyankor is takaróba burkolózom, lehetőleg minél többe. Most viszont ez is hiányzik, és hiába kapdosok vakon, csak nem találom a hiányzó darabot.
Ilyenkor az ember általában kinyitja a szemét, hogy lássa, mit vét el. Én sem teszek másképp. Fel is emelem a szemöldököm és felülök fekvő helyzetemből.
-Oh my... -dörzsölöm meg a szemem, de mikor újra kinyitom, még mindig ugyanaz a rémisztő látvány fogad. -Álmodok? Nem, ez nem a szokásos össze-vissza hülyeség, és még fázok is. Álmomban még sosem fáztam.
Kicsit hunyorgok, hogy a szemem jobban hozzászokjon a félhomályhoz és a telihold fénye adta kevéske világossághoz. Ha van körülöttem más is, akkor megvárom, amíg ő is helyrerázódik, de ha így van, akkor főleg elkezdek töprengeni azon, valóban álmodom-e. Mert ha nem, és ébren csöppentem ismét valami szörnyűségbe, akkor kezdek kétségbe esni és megrémülni, elvégre... Álomkelő ismét nincs sehol.
Kezd iszonyatosan elegem lenni az ilyen helyzetekből, mikor őt elvonszolják mellőlem. Mintha a fél karomat tépnék ki és elvárják, hogy így emeljek fel egy teherautót. Amit mondjuk egyébként sem tudnék...
Szép lassan felkelek, és lenyitom a menümet. Újabb bizonyítéka annak, hogy nem álmodok, és minden túlságosan is valósághű, már amennyire az lehet egy játékban, amit már alaposan megszokott az ember. Egy sóhajjal nyugtázom, hogy a felszerelésem kis hányadát is elvették, de legalább a nagyja megmaradt. Mivel Álom nincs velem, jobbnak is látom, ha a Gyémánt Kesztyűt lecserélem az Árnyéktőrre. Kicsit kevesebb stat, de legalább az én sebzésem növeli, és majd visszacserélek, ha esetleg megtalálom a társam.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi8140/8500[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Chakna on Kedd Jan. 03 2017, 12:12

Hosszú napom volt, úgyhogy hálásan fekszem be az ágyamba. Mielőtt elaludnék, szokás szerint végigpörögnek az agyamon a nap eseményei. Ma sem találtam megfelelő szállást, ahol egy pettel együt is kényelmesen el tudnánk férni... Hát, holnap is van nap, és Shutól is bármikor kérhetek segítséget.
Szépen lassan belépek egy félálom szerű állapotba, de teljesen nem tudok elaludni, mert egyszercsak azon kapom magam, hogy fázom, ráadásul a puha ágyam helyett kemény és nedves valami van alattam. Értetlenül pislogva ülök fel, miközben igyekszem kidörzsölni a szememből az álmot. Egy erdő közepén találom magamat, és a holdfény segít megállapítani, hogy enyhe köd is van. Oké, álmodom. Ideje felébredeni. Ezzel visszafekszem, remélve, hogy mikor kinyitom a szemem, és felülök megint az ágyamban találom magam. Újra felülök néhány másodperc elteltével, de még mindig az erdőben vagyok. Na remek. Ez hiányzott az életemből. Sebtiben végiggondolom, hogy mit csináltam a napokban, ami ide hozhatott. Tudtommal nem vettem fel küldetést, úgyhogy nem kerülhettem amiatt ide. Mi a fene történt? Várjunk, inkább nem is akarom tudni. Csak hazamegyek és kész. Ezzel lenyitom a menümet, és kezdek kétségbeesni: Nincs meg a hazatéréskristályom! Sem a potik! Akárki találta ezt ki, nagyon rossz vicc. Chakna, nem segít ha elveszíted a fejed, úgyhogy szépen nyugodj meg, és kezd keresni, hogy mi segíthet! Miután így nagyjából sikerül megnyugtatnom magam, felállok, és körbenézek, ezúttal minden részletre figyelve, ami segíthet. Ekkor veszem észre, hogy nem vagyok egyedül. Hála Istennek! Közösen jobb esélyjel találjuk ki mi a fene ez az egész. Nem tudom viszont rendesen megfigyelni őket, mint ahogy azt szokásom diktálná, hiszen ahhoz nincs elég fény, hogy jól kivehessem rezdüléseiket.

- Sziasztok. Chakna vagyok. - kezdeményezek gyorsan beszélgetést, kerülve a felesleges köröket. - Van bárkinek bármi elképzelése, hogy mi a csoda folyik itt? - teszem fel a kérdést, ami valószínűleg mindenki mást is foglalkoztat, hacsak valaki nem tudja a megoldást.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 792
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi2217/2300[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Sinon on Pént. Jan. 06 2017, 10:22

Nos 01.06-a van úgy döntöttem mivel este nem tudnék mesélni mesélek nappal. Ha valaki még be akarna csatlakozni ebben a körben megteheti, ha nagyon akarná.

Chakna köszönésével egy időben a háttérben egy farkas vonyít fel. Az erdő fáit gyengéden fújdogálja a hideg szél. Borzalmas hideg van. Fák bokrok ölelnek benneteket körül, a földből itt-ott kitüremkedik egy-két gyökér, amiben könnyedén áteshettek ha nem figyeltek oda eléggé. Állatokat ugyan nem láttok, de mégis olyan érzésetek támad mintha valaki figyelne titeket. Kényelmetlen érzés, amikor az ember sötétben van, látása korlátozott, és minden reccsenésbe, koppanásba többet képzel bele mint ami valójában van. Most például egy fa ágai megrecsegnek, de biztosan a szél tette, de ti lehet ebbe többet is beleképzeltek, ha kissé paranoiásak vagytok. Mondjuk lehet egy csúnya mumus lapul az egyik ágon..
Amit még észrevehettek magatokon, hogy kaptatok egy "Buffot", amire ha rákattintotok, hogy elolvassátok a részleteket, annyit láthattok csak, hogy "Telihold - Minden nyugodt és rendben van"


BUFFOK:
- Telihold - Minden nyugodt és rendben van - Aktív
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi10/10[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Chancery on Pént. Jan. 13 2017, 11:54

Valaki bemutatkozott a sötétben.
-Én pedig Chancery. Kérdésedre pedig válaszolva: halvány lila dunsztom sincs. -rázom a fejem, majd lenyitom a menüm és előkeresem, ami kell nekem. Sötét van, és társaságom is akadt, illene hát látnom is egy keveset. Legalábbis erősen remélem, hogy a Látás képesség nem lesz kikapcsolva.
A fogaim már kezdenek vacogni - egyébként is fázósabb típus vagyok, a nyári nagy melegekben is meg tudok szólalni, hogy nekem kell egy pulcsi. Hihetetlen, hogy el van csúszva a hőérzékelésem, talán emiatt is szeretem annyira a tüzet.
-Ne ijedj meg! -török le egy ágat valamelyik köze fáról, majd a végére koncentrálva megkísérelem meggyújtani a végét egy rókatűzzel. A rókatűzben az a jó, hogy nem éget, nem terjed tovább, de nem is nyújt meleget, inkább csak némi sápadt fényt, épp eleget ahhoz, hogy egy zsűk körben lássak magam körül, és ezzel talán a Látást is tudom egy kicsit segíteni, nem beszélve Chaknáról. Könnyű megjegyezni a nevét; hasonlít a csakra szóra.
Ha mindez sikerül, és így legalább némi világosságot adtam ahhoz, hogy megleljük egymást, felé fordulok és elmosolyodom.
-Na, így már csak más. -igazítom meg a hajam. Továbbra is iszonyatosan zavar, hogy Álom jelenlétét nem érzem sehol, nincs meg a fejemben az a jellegzetes, állandó duruzsolás, amit akkor hallok, mikor kapcsolatban áll a csatornámmal, ahogy ő szokta nevezni. Milyen furcsa is lehet neki. Mintha a gondolataival tapogatózna, magyarázta még korai Fiatal korában, hogy megtalálja az embereket, akik úgy néznek ki ilyenkor, mint egy-egy csatorna.
Remélem, minden rendben van vele, nem pedig ismét elrabolták, vagy a fenetudja...
A buffal viszont nem tudok mit kezdeni, azon kívül, hogy elfintorodom. Teliholdkor amúgy sem tudok aludni.
-Hát... -vonok vállat. -Szerintem nincs más út, mint előre valamerre. Ki kéne jutni ebből az erdőből. .-.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi8140/8500[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Chakna on Pént. Jan. 13 2017, 21:46

Miközben bemutatkozom farkas vonyít... Könyörgöm, csak eszébe ne jusson a közelünkbe jönni... Egyedül még oké, de poti nélkül nincs kedvem egy falkával összefutni potik nélkül.
Chancery... Nem jut rögtön eszembe, de azért hamar kacsolok: Channal hozott össze a sors (vagy Kayaba?), akiről Shu mesélt...Ezek szerint Álomnak is itt kell lennie valahol.
- Idomár vagy, ugye? Shukaku és Timidus mesélt rólatok. - beszélek tovább, mert a csend kifejezetten ijesztő lenne. - Álomkelő is itt van valahol? - kérdezem meg, hogy a lehető legtöbb információm legyen a helyzetről. És azért is, mert úgy érzem, mintha még valaki figyelne minket... Na meg az a reccsenés... Kiráz tőle a hideg, pedig egyébként is fázom...
 Az alapján, hogy csak Chan reagált bemutatkozásra, ketten vagyunk, esetleg hárman Álommal. Lehetnék gyanakvó, indokolt lenne, de mivel az csak hátráltat, és Chan is egyértelműen legalább annyira ideges a helyzet miatt, mint én, úgyhogy inkább csak arra koncentrálok, hogy kiderítsem mi a francot keresünk itt ilyen hirtelen.
 Ha nem figyelmeztet, a reccsenés a frászt hozta volna rám, így viszont sejtetem, hogy Chan készül valamire. Hálásan fogadtam a kis fényt, ha sikerült meggyújtania a tűzet, és mostmár szemügyre is tudom venni társamat. Valami nyugtalanítja... És azt hiszem sejtem, hogy mi... Sajnálatomra viszont meleget nem ad a kis tűz, pedig már igazán nagyon fázom... Mégegyszer megnézem az invetoryban, hogy nálam van-e a meleg kabátom, és ha nálam van, akkor fel is veszem, hogy legalább ennyi kellemetlenségtől megszabaduljak.
A buffot én sem tudom hova tenni, de egyenlőre semmi nyugtalanítót nem fedezek fel benne, úgyhogy nem idegesítem magamt túlságosan miatta, majd meglátjuk mire lesz jó.
- Nekem fogalmam sincs merre induljunk... - jegyzem meg a megjegyzésére, miszerint ki kellene jutni valahogy... Azért igyekszem találni valamit körülöttünk, ami támpontot adhat hogy pontosan hova keveredtünk. A fény segít ebben, úgyhogy jó esélyjel észre veszem, ha van valamiféle nyom körülöttünk. Ha találok bármit, akkor erre felhívom Chan figyelmét is.


A hozzászólást Chakna összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 14 2017, 16:39-kor.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 792
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi2217/2300[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Sinon on Pént. Jan. 13 2017, 23:34

A bemutatkozás zökkenőmentesen zajlik, Álomkelő továbbra sincs sehol, ami nagyban meggyengítheti az idomárt, ugyanakkor a kellemetlen hideg ellen sem ártana védelmet találni. Szerencsére Chan képessége elég fényt nyújt, ezáltal kicsit kellemesebbé váltak a körülmények.
De csak egy pillanatig!
Az előbbi reccsenést egy újabb követi, ami jóval hangosabb volt mint előtte volt. Ha valamelyikőtök felnéz a fára ez az alak (Ez egy link) tekint vissza rá.
Ha nem akkor is leugrik a fáról, közben vele egyidőben valami darabokra törik és hatalmas füstöt hagyva maga után robban darabokra. A buffotok átvált, és a telihold eltűnik az égről, az idő szelesebbé válik, és kellemetlenebbé. Az a valami ami leugrott közétek, elszalad az erdőben..

Buff:
Új hold - Nyugtalanság, végtelen sötétség, útnak indulnak a fenevadak
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi10/10[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Chancery on Csüt. Jan. 19 2017, 16:13

-Sajnos nincs... ez megint egy tipikus idomár-ellenes helyzet. -nevetek fel keserűen, de azért a szívem dobban egy kicsikét. Igaz, hogy Shu által, akit kvázi mindenki ismer, de mégis... összefutottam egy olyan emberrel, aki... felismert *.*
Ez számomra olyan öröm, ami elsőre nagyon meglepő lehet, de a mosoly ezek után csak nem akar eltűnni az arcomról. Ha már tudja, ki vagyok nagyjából, akkor illik jó első benyomást kelteni, nem úgy, mint ahogy tőlem általában sikerül. Kicsit a hajam is megigazítom, hiúság mindenek felett, még ha nem is veszem észre még én magam sem a mozdulatot, és körbenézek az erdő sűrűben a halványan pislákoló fénynél.
-Akkor csak induljunk meg. Egy erdő sem lehet végtelen, valahol ki kell lyukadnunk. -vonok vállat és már indulnék pont, mikor megrezzenek rémülten a reccsenés hallatán. A hang forrása felé fordítom a fényt, és a Látásom is elég sokat segít abban, hogy a következő pillanatban kerekre táguljanak a szemeim és a szám elé kapjam a szabad kezem, nehogy felsikítsak félelmemben.
Mire tudnék tenni bármit is, azon kívül, hogy Chakna felé mozdulok, hogy megvédhessem, az alak leugrik, majd ropogás következtében eltűnik, mintha soha nem is létezett volna. Kvázi már csak a felszálló, semmiből megjelenő varjak hiányoznának ahhoz, hogy a Witcher szériában érezzem magam; hisz farkas már volt. Tehát ez lehet könnyűszerrel egy...
-Lesi. -sutyorgom, majd ha engedi, megfogom gyengén Chakna csuklóját. -Vagyis, nem tudom, mi lehet ez pontosan, de nem jelent semmi jót. "Útnak indulnak a fenevadak..." -olvasom félhangosan a megváltozott helyzet leírását és fintorgok egyet. -Szerintem szaporítani kéne a lépteket.
Így megindulok egy véletlenszerű irányban, lehetőleg a lánnyal a hátam mögött, a csuklóját szorongatva, másik kezemben az égő fadarab. Menet közben beszélek tovább.
-Álom nélkül nekem inkább a speciális képességeim segítenek, kivéve, ha valaki vagy valami kiiktatja őket. Tüzeket gyújtok elég nagy sebzéssel, és van egy gyengébb gyógyító képességem. -hadarom. Szerintem nincs értelme most titkolózni, és a következő kérdést is inkább félve, óvatosan vetem fel. -Te miben vagy erős? Persze csak ha nem baj. Nem muszáj elmondanod, ha nem szeretnéd Wink -mosolygok bátorítón.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi8140/8500[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Chakna on Csüt. Jan. 19 2017, 22:46

- Sajnálom... - mondom együttérzően a hírre, miszerint Álom nincs a közelben… Nem jó… nagyon nem. Akkor ki figyel minket? Futkos a hátamon a hideg ettől az érzéstől...
Ha lenne időm foglalkozni ilyesmivel, valószínűleg elgondolkodnék a mosolyon, ami még mindig tartalmazta a szorongást társa hiánya miatt, de örömről is árulkodott. Talán mert hallottam már róluk.  
– Van benne valami... – reagálok a felvetésére. Induljunk, én ugyan nem bánom... Legalább úgy fogom érezni haladunk valamerre... Való igaz, hogy valahol csak kilyukadunk, és onnan pedig talán azt is tudni fogjuk, merre jutunk haza.
Én ugyan csak az újabb reccsenést hallom, de a szemem sarkából feltűnik Chan ijedt gesztusa.  Csak egy pillanatba kerül, hogy a kezemben tartsam felhúzott íjamat… Nem mintha sokra mennék vele… Kerekre nyílt szemmel, lefagyva bámulom a fáról közénk ugró alakot, és Chan akaratlanul az utat is elzárja, ha egyébként nem dermesztett volna meg a látvány…
Nem tudom, örültem-e már valaha annyira valaminek, mint most annak, hogy a fura alak, akiről nem tudtam megállapítani, hogy mob, NJK vagy egy másik játékos, eltűnt minden további kellemetlenség nélkül...
Chan hangja rángat vissza a valóságba, illetve hogy csuklón ragad, és szó szerint vonszolni kezd.
–Lesi? – kérdezem visszatérve a valóságba. Azzal mélységeen egyetértek, hogy jót nem jelent, úgyhogy már nem igazán kell vonszolnia, megyek én magamtól is utána.
Mire Chan felolvassa a buff változását, az már nekem is feltűnt… „Nyugtalanság”… Majdnem igencsak fájdalmasan felnevettem… Találó a hangulatomra a buff, az egyszer biztos. Mondania sem kell ,hogy szedjük a lábunkat, az „Útnak indultak a vadak” dolog és az iménti farkasüvöltés nem kecsegtet semmi jóval. Óvatosan kifejtem a kezem Chanéból, mert egy kézzel ugye használhatatlanná válna az íjam.
– Íjász vagyok – válaszolok közben a kérdésére – Értek a fegyveremhez, de egyenlőre túl sok sebzésem nincs, és a képességem pedig arra lenne jó, hogy a potik hatását megosszuk… De ugye, potik sem maradtak nálunk… - teszem hozzá savanyú ábrázattal, amennyire lehet kényelmes távolságban loholva Chan után... Nála a fáklya, úgyhogy eszem ágában sincs sem megelőzni, sem pedig lemaradni tőle… - De a kisebb mobok miatt nem kell aggódnunk, leszedem őket mielőtt gondot okoznának – húzom kissé erőltetett mosolyra a számat.  A sietség közben amennyit a kis tűz lehetővé tesz igyekszem alaposan szemügyre venni az erdőből, hátha mégiscsak rájövök valamire...

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 792
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi2217/2300[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Sinon on Pént. Jan. 20 2017, 14:40

Elindultatok az erdőbe, sűrű sötétség borít mindent, egyetlen fényforrás Chan fénye jelenti. Az égen a hold eltűnt, időnként a távolban hallhattok állati hangokat. A farkas hangja elhal, helyette madarak reppennek fel időnként, és a legváratlanabb pillanatokban reccsen meg egy ág, vagy gally.. Már hosszú percek eltelnek, miközben sétáltok, és az erdő mintha nem akarna véget érni. Az aljnövényzet egyre sűrűbbé válik, ha nem vigyáztok egy földből kitüremkedő gyökérben hamar orra lehet ám bukni.
Az égen továbbra sincs semmi jele fényforrásnak, ami felettébb problémás főleg most.. mivel mintha hangokat hallanátok. Valami a közeletekben van. Nagyon közel.. Veletek egyszerre lép, szóval csak HA nagyon figyelmesek vagytok vehetitek észre.. Ha valamelyikőtök rendelkezik kettes szintű hallgatózással akkor lihegést is hallhat.. Követ. Szorosan követ..

Buff:
Új hold - Nyugtalanság, végtelen sötétség, útnak indulnak a fenevadak
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi10/10[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Chancery on Csüt. Feb. 09 2017, 21:29

-A lesi az erdő szelleme, istene vagy őrzője, azt hiszem, a szláv mitológiában. -kezdem mondani. Nem tudom, mennyire csak a meglepődés mondatta vele azt a kis visszakérdezést, de én kapva kaptam az alkalmon, hogy legalább egy nagyon kicsikét elterelje valami a figyelmem a környezetemről, és hogy beszéd közben a szívem kalapálása is csitulhasson valamelyest. Nyugodtnak kell maradjak, hisz Álom nélkül maradtam, és nem szeretném, ha ismét korholást kapnék tőle, mikor újra találkozunk. Be akarom neki bizonyítani, hogy nem kell aggódnia, mint akkor, mikor egyszer csak kényszerteleportáltak mellőle, és pánikszerűen rohant Peterhez segítségért.
Ezen kívül magamnak is szeretnék bizonyítani.
-Van egy játéksorozat, amiben a lesit ahhoz hasonlóan ábrázolják, amit az imént láttunk. Erős szörny, aki hollókat és farkasokat idézve harcol a játékos ellen. -na igen, ezért is kezd zavarni a madarak megjelenése. Először a farkasok, majd ezek. Még a végén kiderül, hogy a készítő tényleg ismerte ezt a játékot, és most egy "igazi" lesivel állunk szemben. Illetőleg egy japánizált lesivel.
Hagyom, hogy a lány kiszabadíthassa magát a kezeim közül, ám ezek után igyekszem olyan tempóval haladni, ami neki is megfelelő és nem fog lemaradni. Bólintok hümmögve, mikor elmondja, amikhez ért, és ezek alapján már gond nélkül leszűröm, hogy még kezdő játékosnak számít, avagy még csak nem rég vetette bele magát komolyabban a világ veszélyeibe. Ezek után még inkább úgy érzem, meg kell védjem, és egy mosoly kíséretében már tudom is, mit fogok tenni.
-Akkor csak fedezz, amikor szükséges. -fordulok hátra, hogy a vállam fölött nézzek vissza rá és kacsintsak egyet bátorítóan. -Majd leszek én a tank.
Biztos, hogy nekem van több életem, főleg, hogy amikor az idomár és az állata még osztozott rajta, raktam rá jópár pontot annak érdekében, hogy Álom minél tovább bírja a csatákat. Ez ma már nem olyan fontos, de valahogy a minél több Élet megléte nekem mindig is fontos volt, így igyekeztem nem elhanyagolni ezt a statot. Már csak abban reménykedem, hogy nem valami iszonyúan magas szintű küldetésen vagyunk, amivel kelepcébe csalták Chaknát. Jó lenne legalább azt tudni, melyik szint erdejében lehetünk.
Nekem Hallgatózásom nincs, így töretlenül haladok előre, hacsak meg nem állít valami.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi8140/8500[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Chakna on Csüt. Feb. 09 2017, 23:25

A lesi mibenlétét tisztáztuk. Kifejezetten örülök neki, hogy elkezdett mesélni róluk, mert egyre jobban fázom, és egyre kevésbé tetszik a szituáció.
 Nekem valahogy teljesen elképzelhető, és valószínű magyarázatnak tűnik, hogy az említett játékból szalasztották a játékmesterek a fura, ijesztő figurát, akit láttunk.
- Kísértetiesen hasonlónak hangzik a mi kis aranyoskánkhoz - adok hangot véleményemnek a "lesi" figurára utalva.
 Szívesen figyelném Chan arcán a rezdüléseket, miközben gondolkodik az információn, amit mondtam, de ezt a helyzet nem tette lehetővé.
- Valószínűleg így tudjuk legoptimálisabban megvédeni magunkat. - bólintottam a javaslatára, szintén mosolyogva, a helyzethez mért őszinte vidámságal és optimizmussal... Hát.. nem lehetett túl meggyőző ez a mosoly, de ebben a helyzetben talán megérti Chan, hogy miért.
 Közben akármennyire szedem a lábaimat, és Chan bármennyire igyekszik követhető tempót diktálni, egy idő után leszakadok annyira, hogy ne lássam tisztán, mi van a lábam mögött. Mire pedig jelezni tudnám neki, hogy várjon meg, a sok recsegés, és a felszálló madarak elvonják egy pillanatra a figyelmemet, és mivel egyébként sem láttam volna tisztán, megbotlok egy kitüremkedő gyökérben. Amennyire csak lehet, gyorsan felpattanok, közben ha Chan nem venné észre, hogy megtorpantam, kiáltok neki, hogy álljon meg, és ne tűnjön el. De van egy pillanatnyi csend, még előtte, amikor meghallok egy lépést... Talán csak a fülem játszik velem, vagy egy reccsenést vagy a szél játékát véltem lépésnek, mindenesetre ebben a helyzetben jobb nem kockáztatni. Ha látnám az utat, futnék Chan után, de még így is sietős tempóban indulok a fény után, ami Chan fáklyáját jelzi. Ez persze azzal jár, hogy sokszor majdnem megbotlok, néhányszor pedig nem is csak majdnem. Mormolom közben az imákat, hogy utól érjem Chant.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 792
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi2217/2300[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Sinon on Pént. Feb. 10 2017, 12:22

Amikor Chakna elbotlik, egy pillanatra teljesen elcsendesül a világ, majd váratlanul gyorsulnak a léptek, amiket hallott, és még mielőtt sikerülne felkelnie, már valami meg is ragadja a lábát, és gyorsan elkezdi húzni magával. Egy nedves, emberszerű, de mégsem emberi kezet érzel a lábadon, körmök vájódnak a lábadba. Ha próbálkozol a körmöddel kapaszkodni sikerülhet, de csak egy darabig... utána erősen ránt rajtad és végigszánt téged a talajon, az aljnövényzet számára nem akadály, neked viszont bokrok, gallyak csapódnak, tépkednek meg, hátad/mellkasod(attól függően, hogy fekszel) göcsörtös gyökereknek verődik.
A zajokra Chanchan is figyelmes lehet, főleg, ha Chakna sikoltozik, vagy valamiféle hangot ad ki az esemény alatt. Chan a sötétségben, csupán a hangok irányába tud menni, őt nem éri támadás, viszont ahogy halad előre egyre halványodik a képességének hatása, azonban ezzel egy időben az erdő is egyre ritkul, és lassan egy tisztásra ér ki. Ugyan a hold továbbra is sötét, azonban mivel nem zavarja a látási viszonyokat az erdő, így körvonalakat látni lehet. Chaknát természetesen utol tudod érni.. és őt egy tó felé cipeli a támadója.. akinek a meztelen testét vizi növények tarkítják, emberszerű de mégsem emberi... sokkal inkább olyan mint egy szépséges férfi szörnyeteg.

Buff:
Új hold - Nyugtalanság, végtelen sötétség, útnak indulnak a fenevadak


Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi10/10[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Chancery on Pént. Feb. 10 2017, 22:40

Oh, nem szükséges kiáltani. Ilyen helyzetekben különösképp oda szoktam figyelni a partnerre, ezen kívül a lelkem is szinte sikoltozik az ellen, hogy én haladjak elől; mindig is utáltam vezetni, de időnként szükséges. Szegény Chakna, nem ismerem még, fogalmam sincs, mennyit tudhat Aincrad világáról, miket élhetett már át. Annyit tudtam csak leszűrni az eddigi beszélgetésből és szavainak összefonottságáról, hogy kettőnk közül ő a tapasztalatlanabb. Kötelességemnek érzem hát megvédeni.
Ahogy megbotlik, hallom a puffanást a hátam mögül, már fordulok is meg. A gyenge rókatűz fénye megvilágítja földbe kapaszkodó alakját.
-Oh, my. Jól vagy? -kérdezem, miközben nyújtom is a kezem, hogy felsegítsem, majd felsikkantok magam is, mikor valami elrántja tőlem.
-CHAK! -kiáltok fel, pedig egyértelmű, hogy nem önszántából kezdett távolodni tőlem. Nosza, nem törődök már sem a fénnyel, sem semmivel, a fény vadul lobog körülöttem, ahogy teljes futási sebességgel követem őt. Bízok magas szintű Akrobatikámban, hogy nem botlok meg a kiálló gyökerekben, néha úgy érzem magam, mint az őz a fák között, mikor ide-oda szökkenek az akadályok elől. Lassan a tűz is kihuny, de perpill nem érdekel semmi más, csak a lány mielőbbi megmentése.
A fenevadak elkapták.
Végül, nem sokkal azután, hogy elveszítettem őt szem elől, kiértem a tisztásra, és megállás nélkül haladtam tovább. A Hold nem ad valami sok fényt, de a lány hangja sokat segített abban, hogy tájékozódni tudjak.
-HÉ, TE! -kiáltok a szörny felé, bár kétlem, hogy ennyitől megállna. -AZONNAL ERESZD EL! HALLOD?
Álom nélkül iszonyat kevés a sebzésem, így jobb híján a régről megmaradt Árnyéktőrt kapom kézbe. Be kell újítanom az inventorym tartalmát annyira, hogy erősebb Erő-t adó tárgyaim is legyenek hasonló esetekre, emlékeztetem magam. Első dolgaim között lesz ez is, ha végre hazaérünk, de előbb szabadítsuk ki Chaknát! Megpróbálom annyira utolérni őket, hogy a szörny elé fordulhassak és elszántan elé cövekeljek, kezemben a tőrrel.
-Na, tessék szépen rám figyelni!
Ha pedig ez nem jönne össze, hát megpróbálom a vízi növényeket meggyújtani. Nagy kár, hogy a víz az ugye... nem gyúlékony >.>

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi8140/8500[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Chakna on Szomb. Feb. 11 2017, 00:07

Nincs olyan szerencsém, mint reméltem... A második botlásnál, bár Chan alig karnyújtásnyira van, és már reménykedem, hogy a segítségével feltápászkodhatok, amikor a hirtelen csendben most egészen tisztán hallom a gyorsuló lépéseket.
Reagálni viszont már nincs időm, mert egy nedves, emberi kézhez hasonló valami tapad a bokámra, és el kezd vonszolni a földön. Meglepett, kicsit ijedt kiálltás kiséretében kezdek távolodni alkalmi partneremtől. Aztán percekig csak ideges mormogás hagyja el a számat. Olyasmik, hogy  "az istenit" "mi a fene" "a manóba" és ennél egy fokkal cifrábbak is. Amíg Chan valószínűleg nem igazán hallja a hangomat, előszőr, ha legalább az egyik lábam szabad, igyekszem azzal lerugdosni a kezet magamról. azt hamar felmérem, hogy bizony, hiába próbálnék megkapaszkodni, úgyhogy nem pazarlom erre sem a páncélomat, sem az energiámat, mivel valószínűleg mindkettőre nagy szükségem lesz nemsokára. Ha egyik lábam sem szabad, illetve ha nem sikerül a lábammal lerugdosni magamról a kezet, akkor előkapok egy nyilat, és először a földbe vágom, és abban igyekszem megkapaszkodni.
- Engedj el! - követelem a lehető legkérlelhetetlenebb, leghatározottabb, legfenyegetőbb hangomon. Ami persze beleremeg a visszafojtott pánikba. Ezután, értelmetlen sikoltozás helyett ezt ismételgetem rendszeresen, hogy Chan hallhassa merre vagyunk. Ne kérdezd milrt vagyok biztos benne, hogy utánam jött, nem tudom, de most csak rá számíthatok, és én utána mentem volna.
A nyílvessző sajnos szinte azonnal el is tört, úgyhogy egy másikat fogva a kezembe próbáltam, mint egy tőrrel megszúrni a valamit a lábamnál. Ez nem egyszerű a gyökerek miatt, és az ötletekből is kifogytam, úgyhogy egyre fásultabban küzdök a szabadságomért. Mire kiérünk az erdőből a hátamban, bár fájdalom nincs, de jócskán érzem a sok ütést nyomát, és ez elzsibbasztja az agyamat. Már alig érzékelem, hogy mi van körülöttem. Chan hangja viszont visszarángat a valóságba. Már nem olyan lendülettel, de újult erővel folytatom egyre kétségbeesettebb hadakozásomat.
- Örülök neked - mosolygok erőtlenül, de hálásan Chanra.
Hideg van, fázom, fáradt vagyok, ez a hínárember meg végig akar rángatni minden kis apró gyökéren... Ki Ne Mond! Balszerencsét hoz az a mondat, hogy "rosszabb már nem jöhet!" vagy hogy "lehet ennél rosszabb?" A sors mindig rácáfol ezekre!

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 792
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi2217/2300[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Sinon on Hétf. Feb. 13 2017, 12:14

Chan szerencsére nem esik orra a gyökerekben, vígan szökell, szalad, és egyre csak közeledik a rémséghez aki fogva tartja újdonsült társát. Chakna eközben próbálkozik a szabadulással, a földbe vájt nyílvesszőkkel nem sikerül lelassítania elrablóját, azonban a rugdosás eredményesnek bizonyult, hiszen ha odafigyelsz láthatod, hogy a lény életereje csökkent tőle, azonban a nagy rázkódás miatt, te borzalmasan elszédülsz, és hamar el is fáradsz a kevés kitartáspontod miatt. Chan végül kicsivel a tó előtt utol is ér. Közelről ő már alaposan megnézheti a lényt. Meztelen férfialak, testét ruha helyett vizinövények borítják, és takarják, nem tűnik olyannak akivel lehet kommunikálni, és ugyan a teste vizes, de valami csoda folytán sikerül meggyújtanod őt a képességeddel.
A lény megrémül, és beleveti magát a tóba...
Chakna látszólag megmenekült, és úgy tűnik neked köszönheti az életét. Mind a ketten borzalmasan elfáradtatok a rohangálástól, és ha körülnéztek, mögöttetek az erdőt láthatjátok, hatalmas széles, borzalmasan sűrű növények alkotják. Előttetek néhány lépésnyire a tó. A tó túlpartjára nem láttok el, kicsit ködös az idő errefelé, és egyébként sokkal hűvösebb is a levegő mint eddig.
Hogyan tovább?

Buff:
Új hold - Nyugtalanság, végtelen sötétség, útnak indulnak a fenevadak
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi10/10[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Chancery on Szer. Feb. 22 2017, 12:06

Elég... vacak érzés volt felgyújtani szegényt, megmondom őszintén. Egyértelmű, hogy nem játékos, és tudom, hogy csak egy digitális pixelhalmaz, mégis... talán az itt töltök évek vagy a már megannyi pszichológiai hadakozás Shu-val valahol mélyen csak megenyhíti a szívem, miszerint tényleg nem szükséges minden utunkba kerülő szörnyet bántani. Bár én még a kinti játékokban sem voltam épp az a típus, aki ölni szeret inkább, és puszta önvédelmet gyakoroltam maximum fejben, mikor szétloccsantottam valami gusztustalanság fejét a képernyőn.
Kicsit megnyugodva szemlélem, ahogy a fura lény visszatér a tóba, magára hagyva Chaknát, és egy jó nagy sóhajt eresztek meg, mintha kilós súlyok szakadtak volna le a szívemről hirtelen. A víz eloltja a lángokat, tehát a lényben sem okozhatott így sok kárt a tűz, ezen kívül legalább mi is megmenekültünk. Minden jó, ha a vége jó.
-Rendben vagy? -lépek a lányhoz és a kezem nyújtom, hogy felsegíthessem szegényt a földről. Ha sérült, akkor annak mértékétől fogom eldönteni azt is, hogy aktiváljam-e a Phoenix-et avagy nincs rá szükség. A Rókatűz már kihunyt, és el kell telnie némi időnek, mire újra elő tudom hívni, addig a Látásomra kell hagyatkoznom.
-Hát, nem figyeltem az utat errefele, de szerintem nincs sok értelme megint arra menni, amerre haladtunk. -fintorgok, és meghallgatom a lányt is, hogy ő mit tanácsol. Amennyiben nincs ötlete, a tavat fürkészem, de tekintve, hogy úszni nem tudok, ez nálam máris kiesik, másrészt így is reszketve emlékszem vissza egy régebbi küldetésemre, ahol egy víz alatti városból kellett menekülnünk.
-Talán menjünk a tó mentén... persze csak ha nem fagysz meg. -didergek egy nagyon picikét, de ez még elviselhető még számomra is, aki képes a nyári 30 fokban takaróba bújni .-.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi8140/8500[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Chakna on Szer. Feb. 22 2017, 12:36

A rugdosás, ha ki nem is szabadított, de kicsit lelassíotta a fura figurát... Az is jobb mint a semmi, ha Chan utánam jön...
 Mire a tóhoz érünk szédülök és elfáradok, így bár küzdök, de eredménytelenül. Aztán megérkezik Chan, és kiszabadulok... Azt hiszem mióta Aincardba jöttem, még nem örültem így senkinek, és semminek.
- Örülök neked - intek Chan felé, még a földön feküdve.
 Próbálnék felülni, hogy körülnézek, de hamar vissza is huppanok fekvő helyzetbe... Kicsit össze kell szednem magam, mielőtt felállok... Nem jó... Ennyivel tovább kell egy helyen maradni... Ezt az időt mindenesetre arra használom fel, hogy felmérjem, történt-e valami érezhető bajom. Semmi erre utalót nem sikerül felfedeznem (Na igen... ilyenkor hátrány, hogy nem fáj...)
Mire Chan mellém lép, a segítségével fel tudok állni, de kicsit még szédülök. a térdemre támaszkodva igyekszem teljesen összeszedni magam.
- Azt hiszem mindenem megvan - felelek erőtlen mosollyal. - Köszönöm, hogy segítettél - teszem hozzá kicsit szélesebbre húzva azt a mosolyt.
- Én biztos hogy nem találnék vissza oda, ahonnal elrángatott  az... izé... - bólintok a felvetésre, hogy értelmetlen korábbi útirányukhoz visszatérni. Aztán megrázom a fejem ara, hogy a tó környékén maradjunk
- Ha ez a valami a tóból mászott ki, akkor több is lehet, és én szívesebben maradnék messze tőlük, amennyire csak lehet. A tó mellett rögtön berángathatnak a vízbe. - vázolom a véleményemet - De az jó ötlet lehet, hogy látótávolságban legyünk, hogy észrevegyük ha megint kimászik a vízből egy.. mi volt ez? Mob? Mindenesetre semmiképpen se maradjunk egy helyen - mondom, és gyorsan, amennyire összeszedett erőmből telik felegyenesedek, és ha ő eddig nem indult el, akkor ezúttal én teszem meg az első lépést a legrövidebb úton az erdő fedezéke felé, amennyire lehet gyorsan haladva, de azért nagyon óvatosan... Nincs kedvem megint elesni...

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 792
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi2217/2300[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Sinon on Vas. Márc. 12 2017, 11:23

A boldog megmenekülés, egymás iránt érzett érzelmek pillanata is eljön. Chakna éppen, hogy csak kimondja, hogy "rögtön belerángathatnak" és az imént megperzselt lény kiugrik a vízből, Chanra veti magát, és korábbi támadóját egyetlen mozdulattal be is rántja a vízbe.
Mindez olyan gyorsan és váratlanul történt, hogy egyikőtök sem tudott ellene tenni ami bizony elég kellemetlen.
A lény azonnal le is bukott a víz alá.

Amit Chan tapasztal:
A víz alatt lélegezni nem igen tudsz, egy százalékos jelző lassan számlál is visszafelé, hogy mikor kezdesz el életpontokat veszíteni az oxigénhiánytól. A lény mind a két kezével átkarol, és lefelé úszik veled a sötétségbe..

Eközben odafent:
Hideg szél kezd el fújni, az erdő baljósan dölöngél, mintha figyelne téged..
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi10/10[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Chancery on Szomb. Márc. 18 2017, 13:39

Némi pír fut végig az arcomon, mikor meghallom, hogy örülnek nekem. Ez is viszonylag ritka - én legalábbis gondolom így, mert szinte teljesen biztos, hogy egyszerűen csak leredukálom a hasonló események és érzelmek valós számát, csak hogy rosszabbul érezzem magam. Az önbecsülésem mindig is a nullán volt, akkor éreztem kicsit jobban magam, mikor Worg kiképzése alatt voltam. Talán újra fel kéne őt keresnem, hogy segítsen... mert ismét kezdem elveszíteni magam.
Vagy egyszerűen megtehetném én magam is azt, hogy visszaemlékszem mindarra, amit tanított.
-Semmiség. -legyintek a köszönet hallatán. Akármi legyen is a helyzet, vagy akárkit sodort volna mellém a sors, mindenképp ugyanígy cselekedtem volna hezitálás nélkül. Épp elég embert veszített már mindenki idebent, nem hiányzik több, és ki tudja, Chaknát is hova és kik várják haza. Céhe még nincs az indikátora alapján, de sosem lehet tudni. Hallottam már titkosakról is.
-Hmm, nem is mondasz hülyeséget. -teszem az államra a kezem gondolkodón a tavat fürkészve. -Igazad van. Akkor az erdő mentén, de ahhoz se menjünk túl közel. A fenevadak már útra keltek, vagy mit is írt a rendszer... -forgatom a szemem, és kétlem, hogy csupán ezek a fura vízi ghoulok lennének a fenevadak.
Mire indulnánk, hatalmas loccsanás üti meg a fülem és fordulok a hang irányába. Az iménti szörny bukkant fel ismét, és emberfeletti, az előzőhöz képest tényleg iszonyatos gyorsasággal rohan felénk. Egy sikításra marad időm, ahogy a kezeimet emelem egy újabb tűz indításához, de ez már nem adatik meg. "Bizonyára ha vizes, akkor sokkal gyorsabban is mozog", gondolom gyorsan, már-már Álom hangján, a fejemben. Most én válok azzá, amivé az imént Chakna, és ahogy hatalmas puffanással a földnek ütközik a felsőtestem, a levegő egy pillanatra a tüdőmbe szorul. Én nem vagyok olyan ügyes, mint a lány, és tehetetlenül kapálózom ahelyett, hogy megragadnák a földet és visszahúznám magam. Végül... ismét a vizet köszönthetem legjobb barátomnak.
Persze csak idézőjelben legjobb.
Nem voltam elég okos, hogy nagy levegőt vegyek az utolsó pillanatban, így olyan, mintha valaki egy préssel szorítaná a tüdőmet, a szám és az orrom pedig eldugult teljesen. Pánik.
A lehető legnagyobb és legelemibb pánik lesz úrrá rajtam.
Hisz a legjobban pont a fulladásos haláltól félek. Lelki szemeim előtt feldereng a szüleim képe, a családom, majd Jay, a barátaim. Végül maga a SAO világa, köztük Worg, aki pont nemrég jutott eszembe.
Meg kell nyugodjak. Nincs olyan helyzet, amiből ne lehetne kikeveredni valamiképp. Csak meg kell állnunk egy pillanatra, körbenézni, és felmérni a lehetőségeinket. Csak épp, drága Worg, arról a fáma nem szólt, mit tegyek, ha levegő nélkül maradok a víz alatt és épp vonszol lefelé egy vízbefúlt ><
Hogy időt nyerjek, megpróbálok a két kezemmel és ha van szabad lábam, azzal is minél jobban úszni az ellentétes irányba, hogy legalább lassítsam a haladásunkat. Közben, mivel fájdalomérzet nincs, nyitott szemmel körbenézek, hogy hol vagyok, milyen a környezetem, van-e bármi, amit tudnék fegyverként használni. A képességeimnek most nem veszem hasznát a víz alatt, magamra maradtam.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi8140/8500[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Chakna on Szomb. Márc. 18 2017, 14:23

Mosolygok, még mindig bágyadtan. Semmiség, mi? Nem hiszem, hogy az lenne. Közben lassan sikerül többé-kevésbé összeszednem magam annyira, hogy el tudjunk indulni.

Egyetértünk, hogy az erdő felé menjünk, de egyet lépni sincs időm, mert az a valami ami az előbb engem rángatott végig az erdőn, most Chanra veti magát a tóblól. Gondolkodni sincs időm, de reflexből Chan keze után kapok. Nem vagyok elég gyors, épphogycsak, de nem sikerül megragadnom a kezét. Viszont alig telik bele egy pillanat, és egy „nem vagyok normális” kíséretében Chan után ugrok a tóba. Mert ő is segített nekem, mert az egyetlen, akire számíthatok ebben a bizarr rémálomban, és főleg azért, mert segítségre szorul. Márpedig nem tudok neki segíteni, ha nem ugrok utána. Nem igazán gondolok bele, hogy mi van akkor, ha nem csak egy fura figura van a tóban.

Nos, nem látok sokat a víz alatt, de a holdfény miatt homályosan ki tudom venni hogy merre úsznak Chanék. A tőlem telhető leggyorsabban, és legkevesebb energiával (éljen a fáradtság… Kérlek Chan, ha tudod lassítsd le valahogy, aztán segítek.) Közben a kezembe kerítettem egy nyílvesszőt, hogy valami fegyverhez hasonló legalább legyen a kezemben. Eddig tartott, hogy felmerüljön bennem, hogy nem ártana ha meg tudnám védeni magamat, illetve Channak is hatékonyabban tudok egy hegyes, szúrós nyílvesszővel segíteni, mint puszta kézzel.

Ha sikerül utólérnem Chant, még mielőtt elkezdek kifogyni a levegőből, akkor ennek a nyílvesszőnek a segítségével igyekszem megszabadítani a fura lénytől, és amint lehet felfele úszni a felszínre.  Persze, sejtem, hogy ez sikerül, a kis aranyos megint próbálkozni fog, úgyhogy erre is igyekszem figyelni.

Na persze… Amennyire az én hasonló kalandom kifárasztott, jó nagy adag szerencse kellene hozzá, hogy ez ilyen flottul menjen… Fortuna, csak most az egyszer mosolyogj rám!

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 792
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi2217/2300[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Sinon on Vas. Márc. 26 2017, 15:10

Chan küzdeni próbál az elrablója ellen, a rémséges vizidémont ugyan nem tudod lehámozni magadról, viszont kapálózásoddal egy kicsit talán lassítani sikerül az iramot. A százalékos jelző másodpercenként egyet számol lefelé, jelzi, mikor is fogy el a levegőd, és akkor életpontokat is elkezdessz majd veszíteni. 93..92..91%
Ha lefelé nézel nem látod a tó fenekét, sem növényeket, sem pedig más egyebet. Néha egy-két halacska elúszik a távolban, de semmi más. 90..89...88%

Majd Chakna is úgy dönt, hogy a vízbe veti magát, ugyan ez sem volt több egy pillanatnál mégis amikor a vízben találja magát, csak a szerencséjének köszönheti, hogy néhány buborék mutatja az utat, és még éppen, hogy láthatja a két egymásba gabalyodott körvonalait a vízben. A hold fénye ugyan világosságot ad de mélyebbre hatolva egyre sötétebb lesz.
Nálad is elkezd a rendszer visszafelé számolni. 99..98...97...96% Másodpercenként egy százalékot csökken a levegőd, és ha eléri a nullát, neked is elkezd fogyni fokozatosan az életerőd, Chanhoz hasonlóan.

Chan. A lény szorosan fog, egyre csak sötétedik a víz, mélyebbre és mélyebbre hatoltok a víz alatt. Hosszú másodpercek teltek el, ha felfelé nézel odafent világosabb van, és te tökéletesen kiveheted Chakna alakját, aki többé kevésbé felétek úszik, viszont jóval lassabban...
Odalent pedig egy barlang képe kezd lassacskán kirajzolódni... 22...21..20%

Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi10/10[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Chancery on Szer. Ápr. 12 2017, 19:38

Príma. Nem látni semerre semmit, örömöt mindössze az okoz, hogy Chakna utánunk jött, de ez a vízbefúlt - a Witcher széria után szabadon elkereszteltem ezt a fura lényt - túl gyorsan mozog ahhoz, hogy bízzak az utolérésben. Az idő pedig túl gyorsan telik, félelmetesen gyorsan. Ha másodpercenként fogy az oxigénem, akkor elég könnyű látni, milyen sebességgel közelít a halál felénk, és bár van egy sejtésem, hogy talán nem esne semmi bajom, azért nem kockáztatnám a valódi megfulladást.
Más lehetőség, egyenlőre, nem jut eszembe. Kihalászom megannyi zsebem közül az egyik fegyvert, amit a rendszer nálam hagyott, egy Árnyéktőrt, és teljes erőből vágom bele a vízbefúltba, annyiszor, ahányszor csak lehet, remélve, hogy a sérülés, esetleg a puszta meglepetés ereje elég lesz ahhoz, hogy elengedjen.
Próbálkozom én mindennel, amíg valami nem válik be. Levágni az ujjait, hogy elengedjen, elég sebzést okozni neki, vagy bármi. Nincs kedvem megnézni, mi lehet abban a barlangban alattunk, de valamiért van egy olyan előérzetem, hogy mindhiába; vagy látni fogom, vagy pedig megfulladok, bár ez esetben abban reménykedem már csak, hogy Chakna még időben vissza fog fordulni és elmenekül, ki ebből a fura világból.
Ha sikerül kiszabadulnom, akkor persze elindulok felfelé, igaz, én nem tudok úszni, de megpróbálkozom valami ahhoz hasonlóval, hogy kikecmereghessek a partra, lehetőleg a lánnyal együtt. Ha nem jön össze, akkor persze nincs más választásom. Az életerő-csökkenésre még van egy ötletem, a Phoenix képesség lévén talán még víz alatt is működhet, és ezzel nyerek egy kis időt, de ha nincs a barlangban légrés vagy bármi, akkor a fene ette az egészet.
Eh, nem vagyok én elég önálló sajnos... mindig is mondták nekem.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi8140/8500[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Sinon on Vas. Ápr. 16 2017, 23:54

Az egyik pillanatról a másikra berezonál a képernyő, és minden elsötétül előttetek. Majd egy töltőképernyő villan a szemetek elő, és újra a kezdetek városában találjátok magatokat.
Talán értetlenül álltok a helyzet előtt, de talán a rendszer egy hibájába botlottatok, és az iménti küldetésetek váratlanul eltűnt. Nincs a listában, és hiába keresitek nem éritek el többé.


/
Elnézést kérek a játék váratlan félbeszakadásáért!
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi10/10[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Chakna on Vas. Jún. 18 2017, 00:28

Eto... Itt jár majd valamilyen jutalom? *félve kérdezi*

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 792
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. Vo36oi2217/2300[Küldetés] Amikor leszáll az éj.. 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.