404 Full

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default 404 Full

Témanyitás by Sakuya on Szer. Dec. 21 2016, 11:42

Mód: Normál

Hinari (50) - HP:250 | F:96 | E:80 | K:60 | GY:125 (137) | S:81 | P:60

Ősi Sárkánymintás Katana
Sárkányfog Rúna: Míg tart a páncélod, 10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el. Pikkelyes lesz a fegyverviselő kezed.
A Kaszás Rettegett Öltözéke: Viselőjét 3-as szintű súlyemeléssel áldja meg.
Zafírszálas Fejpánt: körönként 20 HP-t regenerál a viselőjének.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot
Lila Koponya Gyűrű: Egy harcban egyszer egy körre lefoghatod ellenfeled, aki ebben a körben nem fog tudni semmit sem cselekedni.


Ozirisz (36) - HP:210 | F:61 | E:74 | K:51 | GY:98 (108) | S:44 | P:70

Lángoló Nodachi: Támadásonként 1/6 esély 6-os lángsebzésre.
Agni: tűz alapú sebzés
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot

Első boss: Erdei Boszorkány

A pont arányokat nézétek ki a szörny harcokból, majd az első hsz-ben a következőket jelezzétek: Hányszor jöttök, hány körönként pihentek, mekkorát kell dobnotok találathoz, mekkorát kell dobnotok képességhez. Ezentúl minden hsz-tek végén jelezzétek, hogy összesen mennyit sebeztetek, ha támadtatok és az elhasznált képesség pontosan mit is csinált.


_________________
Sakuya
Sakuya
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2016. May. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Hinari on Szer. Dec. 21 2016, 18:28


6x Hinari (Sebzés: 80, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
5x Ozirisz (Sebzés: 74, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)

Hinari (45. szint): 250/250 HP, 60 páncél, 300/300 CSP
Ozirisz (36. szint): 210/210 HP, 70 páncél, 255/255 CSP

Minden nálam lévő egyszer használatos tárgyat beteszek a közös tarisznyába.


Attól még, hogy nem osztottam el minden pontom, illetve hogy a maximum lv-szint elérése után már az exp-szerzés sem volt túl nagy motiváció, nem adtam fel az olyan fejlődési lehetőségek kiaknázását, mint például a Túlélő Csarnok. Vagy a Katana fejlesztése. Aincrad azon pár területe, melyek plusz statokkal szolgálhatnak, s amíg az utóbbi egyre nehezebben ment, az előbbi – szólóban – konkrétan lehetetlen volt. Ezért kerestem fel először Alexet, hogy kölcsönadja-e újfent a fejpántját, majd rögtön utána Oziriszt, hogy nem lenne-e kedve egy közös bossöléshez a Kezdetek Városában. S mivel mindkét fiú rábólintott, egy fél napnyi taktikaösszeírás után, immáron teljes felszerelésben léptünk be a csarnokba, majd választottunk módot és csapatnevet.
Ezek után pedig kezdődhetett a harc.
- Erdei Boszorkány – néztem körbe, ahogyan a helyszín felvette az adott szintfőnök környezetének sajátosságait, ezek után pedig egy gyors pillantást vetettem a vázlatra, és már sétáltam is oda a kunyhóhoz – Ahogy megbeszéltük – bólintottam a fiúnak, s egy erőbuff után kint maradtam, megvárva, amíg Ozi kézbe veszi az első koponyát. A rendszert úgy állítottuk be, hogy a lila koponya hiányozzon, így tehát momentán ketten szövegeltek odabent, s mire újfent az én köröm következett, már viskó se volt, ami takarhatta volna a kilátást. Odasétáltam a boszorkányhoz, és kézbe vettem a már egyedül üldögélő piros koponyát, s egyazon lendülettel vágtam bele a Katanát a bossba, leszedve a teljes páncélját és az életébe is belevágva egy kicsit.
- Kezdetnek nem is rossz ^^ Csak ez az izé ne akarna kiforogni a kezemből minduntalan… - fogtam meg két kézzel a tárgyat, tettetett komolysággal ingatva a fejem; hisz tudtam, hogy pár perc és vége lesz, nem volt min izgulni, egy kicsikét sem. Papírforma. Ahogy az elemzők mondanák…
- Ozirisz, gyorsaságbuff – közölte a Katana, én pedig kivártam, amíg céhtársam buffol és támad, majd utána, pár pillanatnyi pihenés után én is követtem a példáját, a boszorkányhoz képest szinte villámsebességgel osztva a piros pixelcsíkokat. Három vágás, pihenés és még két vágás, amivel el is pixeleztem a szintfőnököt. S miközben a terep újfent átalakult, én nyújtóztam egy keveset, mosolyogva fordulva a fiúhoz:
- Bemelegítésnek éppen megtette.1.kör:
Hinari: Erőbuff: +81 erő, nem lép be a viskóba (-25 CSP)
Ozirisz: Belép, felveszi a fehér koponyát (-18 CSP)
Boss: 10 sebzés Ozira

2.kör:
Hinari: Felveszi a piros koponyát (a lila nincs a pályán, mivel 2-en vagyunk), majd támadások a bossba: 6x(80+81)=966 sebzés (a Vikinggyűrű miatt -275 CSP (1x25 és 5x50), marad 0 CSP)
Boss: 10 sebzés Ozira, 4 sebzés mindenkire
Ozirisz: Gyorsaságbuff (+12 gyorsi, mindkét karakter kap +1 többletkört), majd 6 támadás a bossba: 444 sebzés (szintén Vikinggyűrű, -198 CSP (1x18 és 5x36))
Boss: 10 sebzés Ozira, 4 sebzés mindenkire

3.kör:
Hinari: pihi, 3 támadás, pihi, 2 támadás a bossba: 805 sebzés, amivel el is pixelezi a bosst (1355hp+860p-966-444-805=0)

-->
Hinari: 250/250 hp, 60/52 páncél
Ozirisz: 210/210 hp, 70/32 páncél

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
404 Full Vo36oi14837/10100404 Full 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Ozirisz on Szer. Dec. 21 2016, 19:42

Hát ez is elérkezett. Végre itt állok a Túlélő Csarnokban. Bár csak úgy, magamtól biztos nem merészkednék be... egyedül a bossok ellen? Az még túl nagy falat lenne. Meg aztán ott van a hírhedt 11-es boss, amiről csak hallottam, és vegyes érzések kavarognak bennem. Valahogy félek, hogyha olyasvalakit utánozna, akit ismertem. Egyfelől örülnék, hogy újra látom, viszont... másfelől nézve elég felkavaró is lenne. A pillanatnyi leblokkoláson kívül biztos okozna pár álmatlan éjszakát. Emiatt sem merészkedtem volna be ide. De szerencsére máshogy alakult. Hinari elhívott egy közös bossolásra, avagy egy remek alkalom a gyakorlásra és a fejlődésre egyaránt. Meg aztán ha ő mellettem van, akkor nem történhet semmi baj, bízom benne annyira, hogy mindezt tudjam.
Igaz, mindezt a mai bossolást egy jó fél napos taktikai megbeszélés előzte meg, de ha nincs taktika akkor megette a fene. Ezen a téren Hinari volt az ész, jóval több bossharcon vett részt, mint én, jóval tapasztaltabb... meg persze abba a sok matekba is belefájdult a fejem, de a Katana a másodperc törtrésze alatt kiszámolt a statjainkból mindent, ahogy haladtunk végig elméletben a bossokon. Nagy segítség az a kard, én biztos nem tudnék annyi mindent észben tartani...
Na de vissza a csarnokhoz. Alig hogy beléptünk a kapun, és letudtuk az adminisztrációs dolgokat, máris indult a móka. A terem átalakult egy vaksötét erdővé.
- Már kezdett hiányozni egy igazi sötét pálya – válaszoltam Hinarinak. - Rendben, máris indulok – közben a lány már aktiválta a képességét, és várt, én pedig mentem be a kunyhóba. Ahogy sejtettük, jött az a földöntúli visítás, majd szinte azonnal a rozoga viskó szétesett. Rögtön nyúltam az asztalon heverő fehér koponya után.
Majd jött céhtársam is, a piros koponyáért, és támadásba is lendült. - Kiforogni? Ez meg úgy remeg hogy lassan akaratlanul is elkezdek vacogni, pedig nincs is hideg – válaszoltam, majd átvettem a bal kezembe a kocsonyát... izé... koponyát, aztán ahogy a Katana is emlékeztetett, aktiváltam a gyorsaságnövelő képességem, majd immáron mint egy felgyorsult Burst Linker, nekiálltam hipergyorsan csapkodni a boszorkányt. Szerencsére jóval lassabb nálam, és jóval ügyetlenebb is, úgyhogy szinte minden ellenállás nélkül tudtam támadni. Nem hárított egy vágást sem, ami valahogy gyanúsan könnyűnek tűnt. Vagy már ennyire túlfejlődtük volna ezt a bosst? Lehetséges, ez a szinteken alapuló RPG-k hátulütője...
Majd Hinari átvette a stafétát, és feltette az i-re a pontot, elpixelezve a bosst. - Szép volt, csak így tovább! - mondtam a lánynak mosolyogva – A jó szerencse úgy tűnik mellettünk áll. Azt hittem, nehezebb lesz. - majd egy pár pillanatnyi koponya- és remegésmentes pihenés, és jön a következő.


// Taktika és miegymás Hinari reagja végén
// Sakuya, kérnénk a következő bosst :3


A koponyára eddig is rá volt kötve a Piros Masni? Bizonyára, csak nem vetted észre a kezdeti forgatagban. Mindenesetre a boss és a koponya elpixeleződik a végén, de a masni a kezedben marad. Szép Smile

Argo

_________________
404 Full Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1495
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
404 Full Vo36oi9303/9700404 Full 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Sakuya on Szer. Jan. 04 2017, 11:31

Nem volt kihívás Very Happy. Következő ellenfeletek Jaleena, az Amazon
Sakuya
Sakuya
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2016. May. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Hinari on Pént. Jan. 13 2017, 00:44


Megmosolyogtam Ozirisz megjegyzését a koponyákról, a harc végén lévő szavaira viszont csak megráztam a fejem:
- Várd ki a végét – mondtam, s amint a terem újra átalakult, máris szembe találtuk magunkat azzal a bizonyos „végével”, amit, hát… annyira nem vártam – Legalább sok pontot ad – nyögtem ki végül, elfintorodva, majd léptem párat előrébb, a földön lévő, izzó feliratra szegezve a pillantásom. Sóhajtottam, majd rámutattam tigrisre, és fennen hangon hirdettem ki a megbeszélt választást.
- Kígyó.
Ezek után pedig egy újabb, márcsak gondolatban kimondott szóval aktiváltam a képességemet, és futólépésben haladtam az amazon felé, csakhogy a végére felgyorsulva, immáron teljes sebességgel kóstoltassam meg vele a Katana pengéjének ízét. Négyszer egymás után. Nem mintha olyan sokat ért volna, de valahol el kell kezdeni, nem igaz?


4x jövök és semmire sem kell dobnom.
Képesség: erőbuff; majd megy 4x(80+81)=644 sebzés a bossba. CSP-m a Vikinggyűrű spece miatt 300-25-(3x50)=125. Tigrisre mutatok, kígyót mondok.
--> Boss: 25 000/24 856 hp, 0 páncél

Boss köre: -5 sebzés Hinára, -2 mérgezés mindenkire
--> Hinari: 60/45 páncél; Ozirisz: 70/30 páncél

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
404 Full Vo36oi14837/10100404 Full 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Jan. 13 2017, 20:04

The member 'Keita' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
404 Full 4766609959_af0c0eb7c7_s 404 Full 4767251444_0f76bf2817_s 404 Full 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Ozirisz on Pént. Jan. 13 2017, 20:07

Nos, ami az első bosst illeti, egész könnyen letudtuk. Azonban valami történt. A koponyán ott figyelgetett egy piros masni. Pedig határozottan emlékszek rá, hogy nem volt rajt, amikor felvettem. Vagy mégis? Elég nagy félhomály volt, és nem rémlik, hogy Hinari említette volna a taktika részeként. Azonban a koponya elporladásakor is megmaradt...
- Ez mi? - kérdeztem meg a lányt – A koponyán volt rajt... de hogy került oda, és miképp került rá? - húztam fel a szemöldököm ezen az egész helyzeten. Talán Hinari többet tud mondani erről a rejtélyes piros masniról. Majd miközben átalakult a terem, inkább elraktam az új itemet. Majd a bossolás után alaposabban megvizsgálom, miféle tárgy lehet ez, és mi a rendeltetése...
Közben el is kezdődött a harc, Hinari támadásba is lendült, némi totemépítéssel megfűszerezve.
- Sólyom – mondtam, miközben rámutattam a céhtársam által elkezdett tigris-totemre, ami ezennel remélhetőleg még egy szintet emelkedett. Aztán irány a boss, avagy hogy készül errefele a roston... izé... nodachin sült amazon, indítottam az első támadást, majd ennek örömére még kettőt. Aztán amilyen szerencsém van, rögtön három lufttal kezdem a mókát 404 Full Kopfschuettel

Sólymot mondok, Tigrisre mutatok.
3 támadásom van, 2 vagy afölé kell dobnom. (3x74 ideális esetben)
Vikinggyűrű miatt az első támadás nem fogyaszt CSP-t, 255 – 2x36 = 183

// fentebbi kockákat én dobtam csak másik karival Rolling Eyes

_________________
404 Full Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1495
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
404 Full Vo36oi9303/9700404 Full 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Sakuya on Szomb. Jan. 14 2017, 16:19


Korona: Hinari
Halál: Ozirisz
Sakuya
Sakuya
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2016. May. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 14 2017, 16:19

The member 'Sakuya' has done the following action : Kockadobás


'2 oldal halál/korona' :
404 Full 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Hinari on Szomb. Jan. 14 2017, 16:34

Boss köre: -5 sebzés Hinára, a random sebzés Oziriszra megy (5), illetve -2 mérgezés mindenkinek. Ozi támadásai után az élete: 25 000/24 708 hp
--> Hinari: 60/38 páncél; Ozirisz: 70/23 páncélMost, hogy Ozi mondta, megnéztem én is magamnak azt a piros masnit.
- Hasonló, mint amit nekem hozott Nestor korábban. Még az elf táborban... - gondolkodtam el - Nem tudom mi lehet. Talán csak random loot. Mindenesetre én eltettem - mondtam, miközben megjelentek a totemek. Ezután pedig elkezdtük a harcot, szorosan követve a taktikát, s igaz, a körében céhtársam hibázott egy támadást, de ez még nem jelentett túl sokat.
- Sólyom - ismételtem el én is, szintúgy a tigrisre mutatva, ami elkezdett fényleni, és nemsokára meg is jelentek a csíkos hátasok, hogy felülhessünk rájuk - Hát, rakoncátlanabbak, mint Nestor - vontam le a következtetést derűsen, majd váltottam erőről gyorsaságra, és folytattam a boss támadását.Sólymot teszek a tigrisre, ezzel a tigris kész! A lovaglás jártasságomnak köszönhetően minden támadásom +750-et sebez. Képi: erőt váltom gyorsaságra, így lesz 7 többletköröm. 2 támadás, pihi, 3 támadás, pihi; összesen 5x(750+80)=3320 sebzés a bossba. Csp: 150
--> Boss: 25 000/21 388 hp

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
404 Full Vo36oi14837/10100404 Full 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Sakuya on Szomb. Jan. 14 2017, 16:40

Korona: Hinari
Halál: Ozirisz
Sakuya
Sakuya
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2016. May. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 14 2017, 16:40

The member 'Sakuya' has done the following action : Kockadobás


'2 oldal halál/korona' :
404 Full 4766597959_9de1fd561c_s 404 Full 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Jan. 14 2017, 17:26

- Ahha, értem – válaszoltam a lánynak. Ezek szerint többen kaptak ilyen itemet, de abban egyetértettünk, hogy jobb elrakni. Nyilván van valami oka és célja hogy hozzánk került az a masni.
Közben felépült a tigris totem és jöttek is a tigrisek. - Na igen. Nestor nyugodtabb. - Igaz, neki nem is kell elviselnie az ilyen amazon-féle rikonyálást... Ez egy elég idegesítő egy boss...
- Sólyom – mondtam, miközben rámutattam a sólyom totemre, aztán folytattuk a boss támadását, immár tigrishátról lövöldözve. Kicsit furcsa, és szokatlan ez az egész helyzet. Tigrisháton íjászkodni? Hová fajul a világ?
- Am... tudod miért csíkos a tigris? - kérdeztem Hinaritól, majd kicsit később megválaszolva a feltett kérdést – Hát, mert rács mögött napozott... - avagy hülyeségért nekem sem kell a szomszédba menni.

3 támadás, 2 vagy afölé kell dobnom (ideális esetben 3x174 sebzés), 183 – 108 = 75 CSP

_________________
404 Full Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1495
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
404 Full Vo36oi9303/9700404 Full 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 14 2017, 17:26

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
404 Full 4766612103_86ee832108_s 404 Full 4766610511_dda12706fc_s 404 Full 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Sakuya on Szomb. Jan. 14 2017, 20:42

Korona: Hinari
Halál: Ozirisz
Sakuya
Sakuya
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2016. May. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 14 2017, 20:42

The member 'Sakuya' has done the following action : Kockadobás


'2 oldal halál/korona' :
404 Full 4766591541_a6962e6ebb_s 404 Full 4766591541_a6962e6ebb_s 404 Full 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Hinari on Szomb. Jan. 14 2017, 21:38


Boss köre Hina után: -5 sebzés Ozira, a random sebzések Hinarira mennek (10), illetve -2 mérgezés mindenkinek.
--> Hinari: 60/26 páncél; Ozirisz: 70/16 páncél


Ozi köre: 3x174 sebzés a bossba
--> Boss: 25 000/20 866 hp

Boss köre Ozi után: -5 sebzés Hinára, a random sebzések Oziriszre mennek (15), illetve -2 mérgezés mindenkinek.
--> Hinari: 60/19 páncél; Ozirisz: 210/209 hp, 0 páncélLegszívesebben vágtam volna egy facepalmot, ha nem lett volna mindkét kezem elfoglalva - az egyik, hogy markolja a tigris szőrét, a másik pedig, hogy fogja az íjat. Így viszont kénytelen voltam egy halk sóhajjal nyugtázni céhtársam megszólalását, végül aztán megrázva kicsit a fejem.
- Ezek nem fehér tigrisek, hogy világosak maradjanak, ahol a nap nem égette őket feketére - feleltem egy enyhe nyelvnyújtás kíséretében, majd útirányba fordultam, és egy félfordulat után kilőttem pár újabb nyilat a bossra - Kígyó - mutattam aztán a sólyom totemre, majd folytattam a támadást - Amúgy ügyes, de még gyakorolnod kell. Most viszont inkább figyeljünk oda - fejeztem be a mondandómat Ozinak egy mosoly kíséretében, s engedtem le az íjat, miután végeztem a mostani körömmel. Egy kicsit komolyabban kéne vennünk. Csak egy kicsit. Nem lenne jó bármit is kihagyni, mert annak csúnya vége lehet most...Kígyó megy a sólyomra, majd 3 támadás, pihi, 3 támadás; összesen 6x830=4980 sebzés a bossra. 0 csp-m maradt.
--> Boss: 25 000/15 886 hp

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
404 Full Vo36oi14837/10100404 Full 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Sakuya on Hétf. Jan. 16 2017, 20:01

Korona: Hinari
Halál: Ozirisz
Sakuya
Sakuya
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2016. May. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 16 2017, 20:01

The member 'Sakuya' has done the following action : Kockadobás


'2 oldal halál/korona' :
404 Full 4766591541_a6962e6ebb_s 404 Full 4766591541_a6962e6ebb_s 404 Full 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Ozirisz on Hétf. Jan. 16 2017, 20:29

Ami a szokásos fárasztást illeti, Hinarit egy pöttyet váratlanul érte. Na igen, ez egy bossharc, és elvileg full komolynak kéne lennem, de mit tehetek, ha csak úgy eszembe jut valami ökörség? Rolling Eyes
De legalább kicsit feldobtam a hangulatot. - Jogos. - válaszoltam a lánynak – Nem épp a legkönnyebb boss, de majdcsak belejövök. - fejeztem be a mondatot egy mosollyal az arcomon.
Majd tartva magunk a megbeszélt taktikához, majd bemértem a sólyom totemet.
- Kígyó – mondtam, miközben rámutattam az emlegetett totemre, aztán elkezdtem lőni a bosst, közben megpróbálva aktiválni a gyógyító képességemet. Aztán egy szusszanásnyi szünet után újabb lövés, avagy hadd szóljon. Remélem hamarosan túl leszünk ezen a bosson. No nem mintha nem élvezném a tigrisháton lovaglást, de amennyi dolgot kell fejben tartani, és amennyire könnyű elrontani a taktikát, hát... a nodachi pedig nem súg, mikor mit kell tennem, szóval muszáj odafigyelni. Talán a következő boss egy kicsit nyugisabb lesz...

// egy támadás, gyógyító képesség aktiválása (ha a támadás is sikeres, +74 HP, max HP fölé nem megy), majd pihi, majd még egy támadás. CSP: 75 – 36 – 18 = 21, pihi után 127, támadás után 91 CSP marad.
Támadásra 2 vagy afölé kell dobnom, specre nem kell dobnom.
Sebzés: 1740+174 ha mindkettő talál.

_________________
404 Full Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1495
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
404 Full Vo36oi9303/9700404 Full 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 16 2017, 20:29

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
404 Full 4767249862_5877ffd2ef_s 404 Full 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Sakuya on Hétf. Jan. 16 2017, 23:38

Korona: Hinari
Halál: Ozirisz
Sakuya
Sakuya
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2016. May. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 16 2017, 23:38

The member 'Sakuya' has done the following action : Kockadobás


'2 oldal halál/korona' :
404 Full 4766591541_a6962e6ebb_s 404 Full 4766591541_a6962e6ebb_s 404 Full 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Hinari on Kedd Jan. 17 2017, 00:46


Boss köre Hina után: -5 sebzés Ozira, a random sebzések közül 2 Ozira (10), 1 pedig Hinára megy (5), illetve -8 mérgezés mindenkinek.
--> Hinari: 60/6 páncél; Ozirisz: 210/186 hp


Ozi köre: 1914 sebzés a bossra és heal képi
--> Boss: 25 000/13 972 hp; Ozirisz: 210/210 hp

Boss köre Ozi után: -5 sebzés Hinára, a random sebzések Ozira mennek (15), illetve -14 mérgezés mindenkinek.
--> Hinari: 250/237 hp; Ozirisz: 210/181 hp- Hát igen, elég nehéz az eleje - feleltem a fiúnak - De talán egy kicsit kevésbé bonyolult jön majd.
Mondjuk bármi, csak ne a krokodil vagy éppen a pókkirálynő: azok - amíg szólóban egész egyszerűek voltak - több játékos esetén igencsak meg tudnák nehezíteni a dolgunkat. Persze rajtuk kívül volt még bőven boss, amit nem szívesen láttam volna most itt, de mégis több akadt belőlük, akiknek örültem volna, így inkább azokra gondoltam abban a pár pillanatban, amíg Ozirisz felépítette a második totemet is és támadt. Innentől repültünk!
- Tigris - mutattam a hal totemre, bár igazából mindegy volt, mivel mostantól nem fog kört kapni a boss. Lőttem is rá, az elsőt külön kiszámolva, majd utánaküldve még pár nyilat, immáron erőteljesen szedve alább az életcsíkját - Te jössz Smile - adtam át a terepet a fiúnak, előtte azonban még eleresztettem a gyűrűmből a lila fonalakat, melyek tigrisestül-szárnyastul fonták körbe az amazont, megakadályozva ezzel annak következő cselekvéseit.Tigrist mondok halra. Pihi, 3 támadás, pihi, 2 támadás a bossba, összesen 8300+4x830=11620 sebzés. Itemképi: a boss elveszíti a következő körét, így csak a mérgezések fognak hatni. Köröm végén +20 hp a fejpánt miatt (250/250 hp).
--> Boss: 25 000/2352 hp

Boss köre Hina után: a gyűrűspec miatt nem támad, -14 mindenkinek (méreg)
--> Hinari: 250/236 hp; Ozirisz: 210/167 hp

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
404 Full Vo36oi14837/10100404 Full 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Ozirisz on Kedd Jan. 17 2017, 18:01

- Talán, bízzunk benne – feleltem a lánynak. Bár van egy olyan érzésem, hogy következőnek egy ettől bonyolultabb és nehezebb bosst fogunk ki, és akárhogy is vesszük, minél bonyolultabb, annál nagyobb a hibázás lehetősége. Ha pedig ott a hiba lehetősége is, akkor elég lehet egy apróságon elcsúszni, és akár el is bukhatjuk az egészet. Bár nem mutatom, legbelül tartok tőle, hogy valamit elbénázok, és emiatt esünk ki. Nem hibázhatok...

Majd a totemépítés után a tigrisek megkapták a várva várt felszállási engedélyt, és elkezdtünk tigrisháton repkedni. Szárnyas tigrisek? Oké, hogy ez itt a SAO, és itt bármi lehetséges szinte, de ez azért egy kicsit meredek.
De már nem sok van hátra. Hinari leszedte az amazon életerejének jó részét, de még mindig maradt belőle, sajnos több mint kellene.
- Tigris – mondtam, majd a hal totemre mutattam. Majd lőttem egyet a szárnyas tigrisről, aztán követte egy Lökés Kristály, majd még egy nyílvessző. Nem szívesen pazaroltam kristályt, de most ez a szükséges rossz, és hogy ne alig éljük túl a harcot, muszáj kicsit megzavarni a bosst. Ahogy Hinari is tette az előző támadásánál, de sajnos a lila fonalak nem épp hosszútávra voltak kitalálva. Túl szép lenne, hogy így maradjon...
- Amúgy mik voltak azok a lila fonalak? - tettem fel a kérdést. Valószínű, hogy képesség, vagy felszerelés bónusz, de a nagy forgatagban nem volt alkalmam jobban megfigyelni az effektet. Meg hát rengeteg minden van, amit még nem láttam, vagy nem tudom a miértjét.

// Tigrist mondok a Hal totemre mutatva.
támadás, lökés kristály, támadás (1740 + 174), CSP: 91 – (2*36) = 19

Boss: 2352 – (1740 + 174) = 438 HP

// Boss köre: Lökés Kristály miatt nem támad, -14 mérgezés mindenkire.
Hina: 250/236 HP, Ozi: 210/153 HP


A hozzászólást Ozirisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 17 2017, 18:04-kor.

_________________
404 Full Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1495
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
404 Full Vo36oi9303/9700404 Full 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: 404 Full

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.