.: Koboldok aranya :.

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Zekken on Kedd Nov. 22 2016, 10:56

.: Koboldok aranya :. Treasure-chest-shinny-gold_108160-770x336

Első szint, kezdetek erdeje. Ide vezet a plakát, amit a faliújságra feltűzve láthattatok. A kiírás szerint, a Sayonara által kiüldözött és megsemmisített kobold sereg, táborainak egyikében, még az a híres és erős céh, sem találta meg az elrejtett kincset. Bár, pletykák szerint, nem is volt rá különösebb szükségük.

Akik érdeklődnek, azok elindulhatnak egy kalandos kincsvadászatra, a sikeres küldetés teljesítéséért busás jutalom jár.

Feladat: Fogadjátok el a küldetést, ha megvan, kaptok koordinátákat amiket követve eljuthattok a táborba, legalábbis a legjobb remények szerint. Mindenki akkor érkezik meg amikor szeretne, viszont a küldetés a reggeli órákban jelent meg. Mehettek külön is, de csapatban érdekesebb. Találkozzatok valahol. :3Jelentkezők és résztvevők:
Miiyako:
1.- Szint.
Élet:4
Fegyverkezelés:3
Erő:2
Kitartás:3
Gyorsaság:2
Spec. kép.:2
Páncél:2
Jártasságok, egyéb: Nincs
Chakna:
1.- Szint.
Élet:2
Fegyverkezelés:4
Erő:5
Kitartás:1
Gyorsaság:3
Spec. kép.:1
Páncél:2
Jártasságok, egyéb: Nincs.Chariton:
10.- Szint. (Kiképző)
Élet:11
Fegyverkezelés:19
Erő:15
Kitartás:8
Gyorsaság:13
Spec. kép.:6
Páncél:48
Jártasságok, egyéb:
Páncél készítés:11 (T1)
Érclátás: 47 (T1)


Észlelés; Látás; Ugrás: 1
Akrobatika:2Eldrie:
4.- Szint.
Élet:8
Fegyverkezelés:10
Erő:11
Kitartás:6
Gyorsaság:12
Spec. kép.:3
Páncél:14
Jártasságok, egyéb: Nincs.


Shukaku:
50.-Szint.
Élet: 45
Fegyverkezelés: 74
Erő:4
Irányítás: 87
Kitartás:59
Gyorsaság:57
Spec. kép.: 77
Páncél:80
Jártasságok, egyéb:
Akrobatika: 3
Észlelés: 3
Keresés: 4
Nyersanyag Ismeret: 4
Nyomkövetés: 3

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100Határidő: Nov. 29.(Tehát egy hét múlva, kedd).
Aki késik: 3x pótolhat, tehát 750 szóig, utána kiesik.
Ha kérdésetek van, vagy elírtam valamit. bármikor rám írhattok és küldhettek pmet, igyekszem majd a leghamarabb válaszolni. :3


A hozzászólást Zekken összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 29 2016, 19:15-kor.

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
Zekken
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Chakna on Kedd Nov. 22 2016, 15:15

Aznap egész jó hangulatban ébredtem. Hosszú idő óta először úgy éreztem, van valami jó pusztán abban, hogy élek. Már ha az Aincardi létet életnek lehet nevezni... Úgy döntöttem sétával kezdem a napot. Jót fog tenni egy kis testmozgás. Már-már azt is elhatároztam, hogy ma farmolni fogok a város mellett. A főtér mellett elmenve a szokásosnál több kíváncsian álldogáló játékosra lettem figyelmes a hirdetőtábla mellett. Kíváncsi lettem miről lehet szó. Persze, sejtettem, hogy egy új küldetést rakhattak ki, de ma kivételesen komolyan érdekeltek a részletek is. 
A következő érdemi információkat sikerült leszűrnöm a plakátból: 
1) A Sayonara kiüldözött és megsemmisített egy kobold sereget, aminek kincsét még ők sem találták meg a koboldok táborában.  - note for myself: Ha még nekik sem sikerült, nem lehet valami leányálom ezt a kincset keresni.
2) A pletyka, miszerint nekik nem biztos hogy nagy szükségük lett volna rá. - na, ez azért már lehetőséget hagy rá, hogy gyengébbeknek is lehet esetleg esélye megtalálni a kobold kincset.
3) Nagy jutalom jár a sikeres küldetésért - jó erősödési lehetőség, ami valljuk be: rámfért. 


 Mivel volt még idő a küldetés elfogadására, úgy döntöttem előbb eszem valamit, és alaposan végig gondolom a dolgot. Nem akartam a reggeli jó hangulatom hatására felerősödött kalandvágyból belevágni túl veszélyes küldetésbe. Fájdalmasan tudatában voltam, hogy szó szerint az életemmel játszom. Végülis egy briós mellett döntöttem, és jóízűen majszolva indultam visszafelé. Közben döntést hoztam: Ez a küldetés jó lehetőség lehet több játékosnak is segítségére lenni, esetleg a barátlistámat is bővíteni. Szóval visszamentem a hirdetőhöz, és elfogadtam a küldetést. Ezután pedig már csak a további információkra vártam, hogy elinduljak a kalandra. A koordináták birtokában aztán el is indultam a tábor felé.


A hozzászólást Chakna összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 22 2016, 20:59-kor.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 797
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
.: Koboldok aranya :. Vo36oi2217/2300.: Koboldok aranya :. 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Shukaku on Kedd Nov. 22 2016, 17:14

Timidus fejlődött. Ez azt eredményezte, hogy egy kutya méretei helyett, amivel eddig rendelkezett, most már nagyságban inkább egy medvéhez hasonlít, bár kinézete ezen kívül mit sem változott... ha eltekintünk a testét borító páncélzattól, ami egyelőre ugyan elég csálé, hiszen csak Shu nem használt felszereléseiből van egyelőre felépítve, de a pont az pont. Ennek hála tehát, amikor landolt a faliújság mellett, már nem kellett azzal foglalkoznia, hogy helyet kapjon. Aki eddig nem ugrott el azért, mert egy sárkány szeretett volna olvasgatni, ezután már ő is elugrott, hiszen egy NAGY sárkány szeretett volna olvasgatni, ráadásul páncélban. Timi ennek ellenére nem tolakodott, kivárta a sorát, ha úgy adódott, és voltak mások is, akik korán reggel akartak táblákat nézegetni, ám ha előzékenyen előre engedték, akkor sem zavartatta magát, hiszen neki úgyis csak pár pillantás kellett, és már röppent is vissza a Vigo Limenbe, hogy jelentsen Shunak, aki éppen Frilinától búcsúzkodott, mielőtt nekivágott volna ennek a napnak. Kiröppenni immár nem az ablakon, hanem az erkélyen át kellett, ám ez a változás nem volt nagy ár azért cserébe, hogy Shu szinte elfekhessen Timi hátán, ennek hála még kevesebbet látva a repülésből, amit még mindig nem kedvelt túlságosan, főleg azóta nem, amióta Yenát is lehetett röptetni, aki viszont végig hangos örömüvöltéssel adta mindenki tudtára, hogy ő bizony élvezi a repülést. Nem volt vesztegetni való idejük, így Timi mindent az út alatt közölt a társával.
-Kincsvadászatos küldetés az első szinten, a koboldok volt táborában, magas jutalommal kecsegtetve. Úgy vélem, hogy a könnyen megszerezhető vagyon sok embert fog odavonzani, és nem ártana, ha valaki felügyelné a rendet.
-Szerinted képesek lennének összeverekedni?

Tette fel a kérdést tettetett naivitással Shu, Timi pedig azonnal bólintott.
-A kincs az kincs, az első szinten pedig bárki elvállalhatja.
-Igazad van. Meg amúgy is, mindig gyanús az ilyen busás jutalom ilyen alacsony szinten...

Így tehát landoltak, felvették a küldetést, majd a leggyorsabb úton, azaz légvonalban röppentek tovább a tábor irányába, hogy mindenki előtt átnézhessék a helyszínt.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
.: Koboldok aranya :. Vo36oi12695/10100.: Koboldok aranya :. 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Eldrie on Kedd Nov. 22 2016, 20:55

Helyszín a főtéri hirdetőtábla, az idő pedig délelőtt, valahol félúton a "kora" és a "késő" délután között, bár talán egy icipicit még inkább az első felé hajolva.
Az utóbbi napok elég eseménytelenül teltek, nagyrészt csak semmitevés, kószálás (persze, a számomra) újonnan megnyílt területek felfedezésének indokával, illetve kis gyakorlás váltotta egymást monoton egymásutánban. Mindössze egy meglehetősen érdekes beszélgetéssorozat és egy céhes találkozó kavarta fel az állóvizet. Bár már korábban is kerülgetett a gondolat, de egyik reggel különösen erőt vett rajtam az érzés, hogy ez nem felel meg nem olyan jól, mint képzeltem. Ezen felbuzdulva pedig újra vándorolni kezdtem a Kezdetek Városban valami tennivalót keresve, és így kötöttem ki hát faliújság elé. Kis tolakodás után sorra kerülve, nagyban böngésztem a lehetőségeket, amikor szembe találkoztam egy küldetéssel, ami felkeltette az érdeklődésemet. Gyakorlatilag kincskeresés volt, koboldok kincsének keresése, méghozzá. És nem is akármilyen koboldsereg kincsének keresése. A leírás és a nagy jutalmat sugalló (a végén meg már nem is csak sugalló, mint ígérő) leírás egyszerre volt csábító, de valamilyen szinten fura is. Kicsit túl jól hangzott a leírás, még ha figyelembe is vette az ember, hogy valószínűleg van benne túlzás. Kis tanakodás után végül úgy döntöttem, felveszem a küldetést, legrosszabb esetben kiderül, hogy átverés a nagy jutalom, legjobb esetben pedig még igaz is lehet, bár ez is a maga bajaival járhat. Végül tehát hagyva a baljós gondolatokat, (hiszen nem lehet az ember mindig cinikus, és amúgy is, majd a maga idejében kezelem, ami feljön) felvettem a küldetést, majd pedig meg is kaptam az elérendő koordinátákat. Amennyiben pedig semmi különleges nem történik a faliújságtól való séta előtt/közben, akkor fütyörészve érkezek meg a megadott koordinátákhoz.
Eldrie
Eldrie
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Sep. 23.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
.: Koboldok aranya :. Vo36oi288/200.: Koboldok aranya :. 2yjvlht  (288/200)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Chariton on Pént. Nov. 25 2016, 23:32

Kincsek. \o\
Kalandok. /o/
Persze, hogy odazavarjuk Charitont is. Na jó, igazából zavarni se nagyon kellett. A teleportkapuknak hála ugyanis gyorsan tudott mozogni a városok között, és nem tartott sok időbe reggelenként megnéznie a hirdetőtáblákat. Különös figyelmet szentelt a Kezdetek Városában találhatónak. Annak ellenére, hogy az első szinten van, az ő szintjéhez illő küldetések is akadnak arrafelé. (Gondolkozott egy ideig azon, hogy jó ötlet volt e az első szintre pakolni a fővárost, de aztán túl sok pozitívumot és negatívumot tudott felsorolni mindkettőhöz, és feladta.) No meg persze a jutalom sem oly csekély mint az ember arra számítana, ha az egyes szintű játékosoknak van tervezve. Bár lehet én és Chariton gondolkozunk rosszul erről a rendszerről. Szóval, egy ilyen ütötte meg a mai reggelen is hősünk szemét. Eléggé pesszimistán ma se nagyon bízott szerencséjében, hogy könnyen jut jó küldetéshez, akkor biztosan többen állnának ott, vagy már túl sokan fogadták volna el - tudni illik általában is sok az ember a hirdetőtábla körül: képesek ott tölteni a napot, és mint keselyűk, várják, hogy lecsaphassanak egy könnyebbnek ám mégis magas jutalmakkal kecsegtető küldetésre.. Szóval eme emberi halmazban, udvariasan ám, de Chariton is odafurakodott, még ha az első kitétel miatt ez kicsit sok időbe is került. Ekkor látta meg a díszes kincsvadász küldetést reklámozó plakátot. Nem hitt neki a többi játékos, vagy miért állnak még itt? Hiszen nem találták még meg a kincset. Az határozottan azt jelenti ott van. Ha más meg nem találta még. De nem találhatta, hisz akkor nem lenne itt a lehetőség, hogy elmenjen valaki és megkeresse. Ugye...? Legalább annyira igen, hogy Charitonnak is megérjen egy próbát, még ha a többi játékos valószínűsíthető hitetlensége le is húzta kicsit a bizalmát az ügyfelé. Mégsem eléggé ahhoz, hogy ne induljon el a megadott koordináták felé. Maximum ezt a napot is az ördög számlájára írja majd fel.
Chariton
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
.: Koboldok aranya :. Vo36oi681/700.: Koboldok aranya :. 2yjvlht  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Miiyako on Vas. Nov. 27 2016, 17:14

Békésen sétálgattam az utcákon és gondolkoztam. Hogy min, azt már én sem tudom. Kezemben kalácsot szorongattam, amit menet közben majszoltam el. Gondolataimból nagy zsivaj riasztott fel. Megtorpantam és a hangok irányába néztem. A hirdetőtáblánál egy kisebb tömeg tolongott. Azt már biztosan tudtam, hogy egy új küldetés az, ami kíváncsiskodók útjába állt. Mivel nem igazán vagyok oda az emberekért továbbmentem. Gondoltam, majd ha nem lesznek ennyien vissza is jövök. Megint neki indultam hát az első szint főterének és elkezdtem sétálni. Nézelődtem, érdeklődtem a boltokban és a bódéknál, de csak ennyi, hisz nincs is annyi pénzem, hogy egyáltalán vegyek magamnak valamit. Aztán eszembe jutott az az új küldetés, ami előtt tolongtak délelőtt a hirdető táblánál. Erőt vettem magamon és elmentem a főtérre, a lehető leghosszabb úton, hogy minél később érjek oda, hátha vannak még ott annyian, hogy ne férjek oda. De szerencsés vagyok én, és nem volt ott annyi ember, mint korábban, így én is kényelmesen odafértem és nem is kellett kényelmetlenül éreznem magam. Elolvastam hát, hogy mit is írnak erről a küldetésről, ha ennyien kíváncsiak voltak rá, de nem tudtam meg olyan sok mindent. A helyszín a kezdetek erdeje, egy volt kobold tanya, ahol kincset kell keresnünk. Viszont ami jó benne, hogy nagy a jutalom, így hasznom lenne belőle. És nem csak a tapasztalatra gondolok, de pénzem is lesz elég, hogy fejlesszem magamat. De így akkor már közelebb leszek a szint lépéshez is... Elgondolkoztam, majd egy kis várakozás után elfogadtam a küldetést és elindultam az erdő felé.

_________________

*
.: Koboldok aranya :. Tumblr_nf3zl8wvnq1rw3w54o1_500
*
"Van, amit csak harccal lehet mások tudtára adni. Például azt, hogy mennyire komolyan gondolod."
~Yuuki
*
Miiyako
Miiyako
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2016. Jun. 28.
Age : 16
Tartózkodási hely : Otthon

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
.: Koboldok aranya :. Vo36oi104/150.: Koboldok aranya :. 2yjvlht  (104/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Zekken on Kedd Nov. 29 2016, 20:43

Délelőtt:
Chakna, Shukaku, Chariton


A napot korán kezditek, és nem igazán teketóriáztok. Igazi, kincsvadászós jellemvonás ez, ahogy az a tipikus „ Aki korán kell…” klisé mondás is erre hívja fel a figyelmeteket, lássuk tényleg így lesz-e. :3

Felvettétek a küldetést, viszont egymásról még nem tudtok. Nem látjátok egymást a érképen, ezalól a barát –és céh listások kivételek csak. Bár, sok mindenki bolyonghat abban az erdőben, lévén első szint, és híres a küldetések színteréről, valamint a könnyed farmolási lehetőségekről. Nem egyszerre indultatok, viszont a megadott koordináták egyeznek. A helyszín viszont mégsem tűnik kobold tanyának… egy tisztásabb, sziklásabb kissé dombosabb területre vezetett titeket, a küldetés. Amint megérkeztetek, egy rendszerüzenet érkezik:

Kód:
Gratulálok, az első lépés teljesítve, most már csak arra kell törekedj, ne térj le a helyes ösvényről!

Az üzenet alatt a panelon két funkció jelenik meg. Az egyik, egy sima, Ok a másik, pedig egy Mégse, felírattal. Vélhetően, most döntitek el, miként haladtok tovább, vagy egyáltalán, most veszitek fel hivatalosan is ezt a küldetést, ami arra figyelmeztet, hogy ameddig meg nem csinálod, addig a küldetés területén belül kell maradnod. Akárhogy is, döntened kell, hisz ha nem választasz, akkor automatikusan kidob a rendszer, és a küldetés is.

Amint döntöttetek szét nézhettek. További instrukciókat nem kaptatok… viszont vészjósló, rossz érzés keríthet hatalmába titeket azon a környéken. Körül nézhettek, de egy mesterségesen előállított kút, amiből úgy néz ki, föld alatti természetes víz folydogál, mellette közvetlen pedig egy kisebb patak húzódik, déli folyással. Elidőzhettek egy picit, esetleg fel is fedezhetitek a területet, hisz több információt nem küld a rendszer, jelenleg.
Timidus: Pet lévén, te vagy az egyetlen aki egy szokatlan dolgot fedezhet fel. A másodperc egy halovány töredékére, a látásod megváltozik, és míg a rendszer szépen díszített köveket, fákat és tájat biztosít, addig te sötét/fekete alapon, vörös kockahálót fedezel fel, valamint, hasonlóképp látod a környezetben lévő mobokat, játékosokat, és erre a töredék időre, veszed észre hogy valaki van a közeletekben. De ez csupán egy tört villanás volt.

Amikor, ez megtörténik, nem sokra rá: Vesztek észre mindannyian egy furcsaságot. A küldetés, be crashel,(megtörik) ami annyit jelent, hogy a felvett küldetésetek aktívnak tűnik, viszont még az eddig elolvasottak is, olvashatatlanná, szinte csak pont halmazokká válik, és eltűnik a kilépés funkció.


Délután:
Eldrie, Miiyako

Az elfoglalt és a bátortalan. Ejnye, nem aggódtok hogy, elhappolják előletek a kincset? Nem hmm? De nem is baj, így legalább kipihenten, és jóllakottan indulhattatok neki a feladatnak. Amikor oda érkeztetek a megadott koordinátákra, elképzelhető, hogy meg is pillantottátok egymást. Viszont, egyikőtök sem azt kapta amire számított. A koordináta, egy mesterséges artézi kúthoz vezetett, ahonnan a föld mélyéről jéghideg víz csordogált a felszínre, mellette egy vékonyka patak, körülötte pedig dombos, kissé sziklás tisztás. Nem hasonlít egy kobold tanyára ugye? Nos, de a küldetés nem hagyta ennyiben, nektek is megjelent a következő feladat:

Kód:
Gratulálok, az első lépés teljesítve, most már csak arra kell törekedj, ne térj le a helyes ösvényről!

Az üzenet alatt a panelon két funkció jelenik meg. Az egyik, egy sima, Ok a másik, pedig egy Mégse, felirattal. Vélhetően, most döntitek el, miként haladtok tovább, vagy egyáltalán, most veszitek fel hivatalosan is ezt a küldetést, ami arra figyelmeztet, hogy ameddig meg nem csinálod, addig a küldetés területén belül kell maradnod. Akárhogy is, döntened kell, hisz ha nem választasz, akkor automatikusan kidob a rendszer, és a küldetés is, és onnantól csupán járókelő vagy, aki feleslegesen tett meg pár kiló métert.
Egy, valami viszont feltűnik. Neszt hallotok, az egyik szikla mögül. Az avar, halk, de észlelhető zörrenését, majd ismét síri csendet, amit csupán az erdő természetes zaja tör meg, a madarak és pár kósza állat. Gondolhattok rá, hogy most sincs ez másképp, viszont egy állat nem hagyja így abba, ha megretten, hogy, hangos volt, hanem még elszaladni is látjátok. Valamint, végig ott kísér titeket a következő, tán-tán nyomasztó érzés: valaki figyel és benneteket.Következő határidő: Dec. 6. - Miku-day. \o/
Sorrend nincs, a magas létszám miatt.

/Kérdés, óhaj sóhaj a panaszkönyvbe vagy pm-be.
Tanácsokat, észrevételeket és építő kritikát is szívesen fogadok. :3/

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
Zekken
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Chakna on Kedd Nov. 29 2016, 21:35

Nem siettem a megadott helyre, hiszen szó szerint bármennyi idő rendelkezésemre állt. Ahogy közeledtem, egyre jobban elképedtem… Furcsa volt... Nem sokat tudtam még a koboldokról, de ez a hely nem tűnt koboldtanyának. A koordináták annál egy tisztásabb, sziklásabb kissé dombosabb területre vezetettek. Kissé gyanakodva mentem tovább.
A táborba érve egy rendszerüzenet érkezett:
KÓD:

Kód:
Gratulálok,
az első lépés teljesítve, most már csak arra kell törekedj, ne
térj le a helyes ösvényről!


A helyes utat? És az merre van? Úgy gondoltam, a megjelenő 'OK' lehetőség segíthet megfejteni ezt a rejtélyt, úgyhogy azt választottam. Nem történt semmi, nem jelent meg újabb instrukció... Ahhoz volt már elég tapasztalatom, hogy tudjam: ez fura. De kapásból is millió lehetőséget fel tudtam volna vázolni, hogy miért nem jelent meg az újabb instrukció, úgyhogy nem aggódtam miatta. Úgy döntöttem, jobban körülnézek a táborban, hátha csak meg kell keresnem a további utasításokat a táboron belül. Bevallom, féltem. Nem tudom megmagyarázni miért, de rossz érzésem volt. Újra felvillantak a reggel már az agyamon átfutott gondolatok a veszélyekről, és a vakmerőségről... De hát most már nem lehetett kihátrálni. AZ egyetlen, ami komolyan érdekesnek tűnt, egy kút volt. Közelebb mentem, hogy jobban megnézzem, hiszen úgysem kaptam más utasítást. 
 Mesterséges kút volt, látszólag földalatti, természetes forrás fölé építve, nem sokkal arrébb pedig egy patak folyt dél felé. Itt sem találtam semmit, úgyhogy inkább újra átolvastam amit eddig kaptam a küldetésről... vagyis átolvastam volna, de olvashatatlanná vált... Ráadásul eltűnt a kilépés funkció....
 Nem sokon múlt, hogy pánikrohamot kapjak... "Nyugi, nincs akkora baj, mint gondolod" szuggeráltam magam, és elkezdtem megoldást keresni, hátha csak én rontottam el valamit.


A hozzászólást Chakna összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 30 2016, 00:09-kor.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 797
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
.: Koboldok aranya :. Vo36oi2217/2300.: Koboldok aranya :. 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Eldrie on Kedd Nov. 29 2016, 23:53

Lehet, hogy "aki korán kel, aranyat lel" vagy esetleg pék, de aki későn kel az... később lesz álmos...? Mindegy, nem túl átgondolt gondolatmenet ide vagy oda, tempósan, de nem különösebben sietve érezek a megadott koordinátákra, mint korábban említve lett, halkan fütyörészve, valamikor délután magasságában. Tudat alatt megvoltak az elképzeléseim egy kobold-sereg tanyájáról, így már-már csalódottan szembesülök hát azzal, hogy hely ahova érkeztem, sokkal inkább hasonlít valami vadásztisztásra, semmint koboldtanyára. Mindössze egy patak-csermely, meg egy kút, ami valószínűleg a patak-csermely föld alatti mellékága fölött helyezkedik, sziklás dombokkal körülvéve. Sehol egy földbe szúrt kard, sátor, vagy akármi, amit akár egy sima sereg táborától elvárna az ember, ha kobold, ha nem.
Ha esetleg összetalálkoznák valakivel idő közben, vagy ezután valamikor, akkor az illető egy bemutatkozásra számíthat, valamint egy rövid magyarázatra, hogy a küldetést ürügyén járok erre. Ekkor azonban már-már azon voltam, hogy megnézzem a térképet, hátha rossz helyre kerültem, amikor felugrott az üzenet "Gratulálok, az első lépés teljesítve, most már csak arra kell törekedj, ne térj le a helyes ösvényről!" valamit egy OK és egy mégse lehetőség. Hát, nem állt szándékomban a helytelen úton menni eddig sem, de kösz a tanácsot, rendszerüzenet. Ezzel a gondolattal (Adblock híján) le-okéztam a felugró ablakot, lévén nem volt szándékomban az sem, hogy ezen bukjam el esetlegesen a dolgot. Végül pedig körbetekintettem, gondolván, pozitív visszajelzés ürügyén majd jön a következő nyom, de nem, semmi. Vagyis hát majdnem semmi, mert az egyik szikla mögött valami megzörrent, ami valahogy nem jó érzéssel töltött el. Nem tudtam pontosan eldönteni, hogy mi zavart ebben a zörgésben, de valahogy más érzésem volt vele kapcsolatban, mint az eddigi erdei zajokkal, zsigeri szinten. Az az idegesítő érzés, amikor tudod, hogy valami nem klappol valamivel kapcsolatban, de egyszerűen csak nem tudod elhelyezni, hogy mi nem stimmel pontosan. Nos, míg ezek a gondolatok a másodperc törtrésze alatt átszáguldottak az agyamon (ha nem is ennyire megfontoltan, persze) reflexszerűen a zörgő hang irányába fordultam. Kis akaraterő kifejtésbe telt, de nem nyúltam rögtön a kardom után, hátha csak valami állat, vagy erre tévedt játékos, vagy akár játékos ugyanezen a küldetésen. Nem szükséges rögtön eszkalálni a dolgokat fegyverhadonászással, ugye, hiszen ha fegyverek kerülnek elő, onnan már nehéz erőszakmentesen rendezni a dolgokat, ha mondjuk játékosról van szó. Ki gondolná, de valahogy az embereknek megdobja az adrenalin szintjét, ha fegyverrel a képben hadonásznak. Ezen a kis akaraterőpróbán nem segített, hogy időközben rám tört a kissé talán paranoid érzés, hogy figyelnek. Még meg sem találtuk a kincset, és máris minden árnyékra ugrok, akkor mi lesz később? Persze, jobb óvatosnak lenni, de mérges leszek magamra, ha a semmiért túráztatom magam.
Eldrie
Eldrie
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Sep. 23.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
.: Koboldok aranya :. Vo36oi288/200.: Koboldok aranya :. 2yjvlht  (288/200)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Dec. 01 2016, 10:06

Mivel legelőször érnek oda, így vélhetően rengeteg idejük van szemlélődni az egyik fa ágáról, miközben Yena alant szaladgál, és kergetőzik néhány mobbal, hiszen az első szinten nem nagyon kell aggódniuk. Még a céhtársakkal sem kell foglalkozni, hiszen Chariton feltehetően később érkezik. Az, hogy nincs tábor nem igazán zavarja egyikőjüket sem, hiszen gyakorta történik olyan, hogy gyülekezni kell, vagy megkeresni a helyszínt, vagy éppen egy kis bevezetőt tart a Játékmester a feladat előtt. Erről tanúskodik az üzenet is, amit Shu mosolyogva fogad, és nagy örömmel mutatja meg Timinek.
-A sárga köves út. Emlékszel? Volt már egy ilyen küldink.
A sárkány bólint, az idomár pedig rányom az oké gombra, majd Timi egy hangos füttyentéssel a fa alá rendeli a pettársát is. Shu ugyan egy ideig próbált megtanulni két ujjal, hangosan fütyülni, de valahogy soha nem ment neki, netes tutorial hiányában megkérdezni pedig igazán ciki, főleg úgy, hogy az apaszerepet betöltő Peter és Anat sincs már, így inkább Timire hagyja a dolgot. A hiéna be is sorol a fa alá, Timiék még utoljára vetnek egy pillantást a környékre, majd leereszkednek.
-Mit gondolsz? Lehet a kút, amiben van víz, és annak van folyásiránya, vagy maga a folyó is. Mindkettőt lehet ösvénynek tekinteni.
-Vagy csak túlgondolod, és azon az ösvényen kell tovább haladnunk, amin idejöttünk.

Forgatja meg a szemét a sárkány, és újra körbetekint.
-Nyisd meg a térképedet. Nézzük meg a környéken található ösvényeket. Hátha van olyan, amit sárgával jelöltél.
A rossz érzéssel egyedül Yena törődik, ha érzi, bár ő is csak ide-oda kapkodja a fejét, és néha rámordul egy bokorra. Shu egyszerűen figyelmen kívül hagyja, betudja az Anatékra való pillanatnyi visszaemlékezésnek, Timidus pedig... nos ő mindig számít a bajra, semmi pluszt nem jelent a mostani. A térképes részre is adok magyarázatot. Shu a felfedezései alatt számtalan módon firkálta össze a térképét, bejelölve a legjobb megfigyelőhelyeket az állatkáknak, és azokat az utakat, ahol végigsétálhat úgy, hogy egyetlen mobbal se kelljen találkoznia. Egyfajta kihívásként gondolt erre anno, amikor a szemére vetették, hogy a világ kötelező része a gyilkolás, hiszen a mobok az utunkba akadnak... és azóta is csinálja. Emellett bejelölte azokat az utakat is, ahol vadcsapások vannak, ha esetleg vadászni támad kedve. Azt, hogy a környéken éppenséggel talál-e sárga jelölést, a mesélőre bízom.
Ha láttál már sárkány vigyorogni, akkor most elképzelheted Timit. Olyan széles vicsor van a pofáján, amit Shu is csak ritkán lát, így oldalba is böki a társát, kérdő pillantást vetve rá.
-Úgy gondolom tetszeni fog neked ez a küldetés. Látom a mátrixot, de nem zöld. Piros.
Shu szemei elkerekednek, és most már érti, hogy Timi miért reagált így. Álmai küldetésén vehet részt, ha pedig még a kilépés gomb hiányát is látná... de ne rohanjunk előre. Ebben a pillanatban kapja fel Yenát, és öleli magához, hogy kicsit megnyugtassa az ideges állatot.
-Sssssh! Semmi baj, Yena. Nincs itt senki.
-De van.
-Hmm? Kicsoda?
-Nem tudom. Ha akarja, majd előjön. Várunk.

Az utolsó két mondatot már fennhangon közölte, hogy esetleg az idegen is hallhassa. A sárkány úgy vélekedett, hogy ha meg akarta volna már őket támadni, akkor megtette volna, de azért persze felkészült. A hibát, mivel nem nyitják meg újra a panelt nem veszik észre, és feleslegesen nem is nyitogatják, ha semmit nem jelez nekik a rendszer.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
.: Koboldok aranya :. Vo36oi12695/10100.: Koboldok aranya :. 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Chariton on Pént. Dec. 02 2016, 02:28

Egyre kezdett erősödni az ördög számlája érzés. Legalábbis ahogyan közeledett a megadott kordinátákhoz egyre inkább ezt érezte Chariton, mivel a terület nagyon nem akart háború dúlta, elhagyatott táborra hajazni. Szóval én bosszankodok, mert egy unalmas sétát kell narrálnom, Chariton meg azért mert elment az ideje feleslegesen. Persze nem fordul vissza mielőtt eléri a koordiánátakat, mert mi van ha csak jól el van rejtve. Sőt, ha jól látja, Shu is ott van. Ez enyhítette kicsit a feleslegesen eltöltött idő érzését, de az enyémet nem. (Ki kell engesztelnetek, ha nem történik semmi érdekes!)Nem tudta, hogy Shu küldetés miatt van e itt vagy sem, de ha igen, arra majd úgyis rájön. Sőt, így hogy nézem a fejét és elkezdett gondolkozni a dolgon, még örül is. Ha nem más, hát majd beszélget Shuval. Ha ráér. És reméli ráér. De a nagy gondolkodás közben odaéért. Csakúgy ahogy mások is, ő is megkapta a rendszerüzenetet. Nem teketóriázott, inkább örült, hogy lehet még sem csak átverés a dolog, újfent elfogadta a küldetést. Aztán furán kezdte érezni magát. Először csak az arcán lehetett észrevenni egy furcsa fintort. Számomra már az is nyílvánvaló volt, hogy ez nem egy gyomorrontás lesz: érezte, hogy valami nincs rendben körülötte. Reflexszerűen húzta elő fegyverét és lógatta maga mellett miközben körbejárta a környéket. Maga sem értette egyébként mitől van ez az érzés, de volt, és nem tudott tenni ellene. Ez rettentően zavarta, de mivel - mint mondottam volt- semmit nem tudott tenni ellene, próbálta elnyomni magában. Ezt leszámítva tehát békésen fedezi fel amit lát, próbálja megkeresni azt az emlegetett helyes utat. Ha találkozik Shuval vagy Chaknával akkor érdeklődik hogy létük felől, megkérdezi ők is a küldetésen vannak e. Sőt, még a rossz érzéséről is beszámol nekik. Ha pedig nincs ellenvetésetek, akkor veletek együtt folytatja útját.
Chariton
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
.: Koboldok aranya :. Vo36oi681/700.: Koboldok aranya :. 2yjvlht  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Miiyako on Hétf. Dec. 05 2016, 10:29

Most ti ezt komolyan gondoltátok? - gondolkozom és a kutat méregetve felhúzom egyik szemöldököm - Mit csináljak egy nyomorult kúttal? Azt hittem egy kobold tanyára kell menni..
Egy tisztásra értem, ahol egy patakocska futott végig.. Gyönyörű látványt nyújthatott volna. Volna. Merthogy az egésznek a közepén ott állt egy .... kút. Aztán hirtelen felugrik egy ablakocska is előttem:


Kód:
Gratulálok, az első lépés teljesítve, most már csak arra kell törekedj, ne térj le a helyes ösvényről!


Alatta pedig egy Ok és egy mégse gomb.
Hát... kösz.. Ezzel itt most sokra megyek..
Minden mindegy alapon inkább leokéztam, majd körülnéztem. A tisztás dombos, kissé sziklás, a kút meg közvetlen a patak mellett van. Aztán megpillantok valakit. Egy játékos, de nem ismerem, s inkább az egyik fa árnyékába rejtőzom. Pár pillanat múlva neki is megjelenik az ablak, szóval valószínűleg ő is a küldetésre jött.
Pár perc múlva valami megzörren. A hang irányába kapom a fejem, ami vélhetőleg, egy szikla mögül jött. Automatikusan a kardomra csúszik a kezem, s közben azzal nyugtatom magam, hogy egy állat. Csakhogy a normálisabbik felem tudja, hogy egy állat nem hallgat el ilyen gyorsan és hirtelen. Majd elfog egy érzés, mintha valaki figyelne. Óvatosan körbe fordulok, de nem látok semmit és senkit. Ismét az avarra fordítom a tekintetem és várok. Kezem a kardomon, a fejem kiürítve, a testem mozdulatlan. Csak várok, de nem történik semmi. Az a félelmetes érzés még mindig ott kavarog bennem, Olyan, mintha valaki, vagy valami állandóan nézne, de körülöttem nincsen senki.
Na tessék! Bekerülök ebbe a nyomorult játékba és már fűtől fától megijedek. Szégyen!

_________________

*
.: Koboldok aranya :. Tumblr_nf3zl8wvnq1rw3w54o1_500
*
"Van, amit csak harccal lehet mások tudtára adni. Például azt, hogy mennyire komolyan gondolod."
~Yuuki
*
Miiyako
Miiyako
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2016. Jun. 28.
Age : 16
Tartózkodási hely : Otthon

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
.: Koboldok aranya :. Vo36oi104/150.: Koboldok aranya :. 2yjvlht  (104/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Zekken on Kedd Dec. 06 2016, 18:16

Shukaku és Chariton:
Sikeresen összetalálkoztatok, Shukakuék hamarabb értek oda, így ők észre is vették, Charitonak is aktiválódtak a vészjelzői, bár nem rendszer szinten… hisz, az észlelése nem jelzett, de Timidus reakciója, valamint a kis hiéna viselkedése is vészjósló jelet sugalltak, valamint Charioton tapasztalatai is inkább óvatosságra intették feltételezhetően. Rajtatok állt, Timidus hívószavára nem érkezett válasz, sőt… mintha nyom nélkül tűnt volna el, az egész. Érzékelted hogy merre, láttad azt az alakot, alkatot aligha véltél felfedezni, maximum hogy magasnak mondható. Viszont, ahogy eltűnt az anomália, vagy nevezzem inkább törésnek… Úgy tűnhetett fel valaki. Méghozzá, igencsak közel hozzátok. Chanka volt az.

Chakna:
Nos, megvizslatod a kutat, csupán csordogáló jéghideg vizet találsz, semmi különöset. Az viszont feltűnhet, hogy az artézi vizet magából ontó kút, egy szikladarabkája, egy fél kobold fejét ábrázolja. Megkapott és lemorzsolódott, vélhetőleg csupán dísz… Miután felfedezted a küldetésben létrejött anomáliát, és sikerült picit megnyugtatnod magad, nem írtad le, hogy mihez is kezdtél… és nem is kellett. Magad sem érted hogyan talán, de a rendszer betöltötte elég közel melléd, Shukakuékat és Charitont. Jöhet a naaagy egymásra találás, valamint… hogy most mégis mi is történhetett pontosan?


Eldrie, Miiyako:
Miiyako ügyesen elrejtőzött az egyik fa mögé, így a fiú nem észre sem vette, észlelés híján. Eldrie közelebb volt a hang forrásához, viszont tény, mind a ketten jól hallottátok. A bokrok mögül, egy töpszli kislány bújik elő, alig hét éves forma ha lehet. Japánhoz képes magas, arca hosszúkásabb, inkább európai vonásokkal megáldva, haja szőke, bár ez nem sok mindent jelent, egy olyan helyen, ahol úgy változtatod meg, ahogy neked tetszik. Félve bújt elő, egy ideig csak meredt a fiúra. Lassan merészkedett előrébb, és tisztes távolságot tartott Eldrie-től, a mozgása szokatlan lehetett, nem volt túl finom, gyermeki. Esetlen volt ugyan, de kicsit darabos, szaggatott, nehéz megfogalmaznom. Végig a fiúra szegezte a pillantását és azon belül is, az arcodat, a szemeidet figyelte, valamint, hogy a kezeddel éppenséggel mit szeretnél csinálni. Egy apró mozdulatodra megdermedt, és azt figyelte támadni készülsz-e. Amint, közelebb ért hozzád megállt, majd a jobb kezét felemelte, feléd, markát előre tartva, mintha várna valamit.
- Adjál’ – Hagyta el, vékony kissé rekedtes hangon, a mondat a száját, és még csak nem is szép akcentussal, a szót is elhadarta, viszont érezhettél benne némi erőszakosságot, követelőzést. Mit szerethetne vajon? A ruhája kopott volt, és nyúzott, néhol szakadt is, bár a rendszer ezt időről-időre mindig megjavítja. Ami viszont feltűnő lehetett, hogy a csöppség nyakában, egy igencsak értékesnek tűnő, finom motívumokkal ellátott arany ékszer pihen, gyermekökölnyi medállal. Nem túlzottan passzolt a lány összképéhez.

Miiyako: Ameddig bujkálsz, addig bujdosol, a kaland nem fog felkeresni téged. A fa árnyéka hűs pillanatokat nyújthat, és a szemed előtt történnek az események. Kérdés: Részt akarsz-e venni bennük? Vagy esetleg kivársz, valami másra?... Smile
Miku-day \o/:
.: Koboldok aranya :. Funny-motivational-poster-santa-clause
Következő határidő: Dec. 13. - Kedd.
Sorrend nincs, a magas létszám miatt.

/Kérdés, óhaj sóhaj a panaszkönyvbe vagy pm-be.
Tanácsokat, észrevételeket és építő kritikát is szívesen fogadok. :3/

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
Zekken
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Shukaku on Szer. Dec. 07 2016, 08:06

Egyedül a folytatja az útját résszel lehet a gond. Természetesen mind Chariton, mind Chakna megkapja a neki kijáró üdvözlést a trió részéről. Chariton egy ölelést kap Shutól, és így közvetetten a lányon csüngő hiéna kölyöktől is, az íjászt pedig meghajlással üdvözli mind az idomár, mind a sárkány. Yenát egyre kevésbé akarja elengedni Shu, az állatot frusztráló rossz érzések miatt, aki ugyan ezt először rossz néven veszi, de rövid ficánkolás után megnyugszik, és beletörődik a sorsába. Mindketten beszámolnak arról, hogy ők is a küldetésre jöttek, de azt is töredelmesen bevallják, hogy kizárólag segíteni azért, hogy ha esetleg valakik koboldkincsen kívánnának marakodni, akkor közbeléphessenek. Elmondják, hogy úgy vélik, hogy a küldetés kis szintű játékosoknak készült, ők pedig nem akarják elrontani a mókát azzal, hogy roflstompot hajtanak végre az esetlegesen felmerülő, nekik már könnyű ellenfelek között, így majd csak akkor segítenek, ha valóban szükséges... feltéve, hogy ebbe a többiek is beleegyeznek, hiszen rajtuk is múlik. Ha nekik nem a móka elrontását jelenti ez, akkor szívesen beszállnak ők is. Amikor Chariton beszámol a rossz érzéseiről, Timi is jelenti, hogy hasonló erők kerítették hatalmába, Shu pedig Yenára is mutogat, ám önmagát ez alól kivonja, és nem hajlandó aggódni. Timidus beszámol az érkező párosnak az általa látott fura környezetváltozásról, és arról az idegenről, aki a szeme sarkában tűnt fel, bár mivel ehhez a pillanathoz közel kerültek elő mindketten, így hozzáteszi, hogy akár ők is lehettek. És most következik az, amiről az elején tettem említést. Timidus kijelenti, hogy amíg fogalmuk sincs arról, hogy merre induljanak, addig nem érdemes elindulni semerre, és azt javasolja, hogy indulás helyett térképezzék fel jobban a környéket, nyomok után kutatva, természetesen jártasságok használatával. Ha a többiek ebbe belemennek, ők el is kezdik, minden követ megmozgatva... szó szerint.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
.: Koboldok aranya :. Vo36oi12695/10100.: Koboldok aranya :. 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Miiyako on Szer. Dec. 07 2016, 15:59

A végén kikászálódott a bokrok mögül egy...
Egy kislány?? Mit keres itt egy kislány? - morfondíroztam magamban.
Kezem még mindig a kardomon pihent. Első az óvatosság. A lányka kissé magas volt, az arca hosszúkás. A haja szőke, egyenes, kiengedve omlott a vállára. Engem nem vett észre inkább a másik játékost bámulta, s, ha az megmozdult, a szőkeség megdermedt a kicsit sem gyerekhez, legfőképpen lányhoz illő haladásban. Eszembe jutott az a kis figyelmeztető, miszerint ne térjek le a helyes ösvényről.
Erről szólt volna az a mondat? - tűnődtem - "..ne térj le a helyes ösvényről!".. Érdekes.. Aztán a szőkeség odament a másik játékoshoz és kinyújtotta felé a kezét.
- Adjál' - szólalt meg.
Olyan követelőző hangon szólalt meg a kicsi, hogy még én is meglepődtem. De még ha mondaná is, hogy mit.. Kikerekedett szemekkel bámultam a kislányt és azon gondolgoztam mit tettem volna, ha én lennék a másik játékos helyébe. Valószínűleg reflexből úgy szájon csaptam volna, hogy el is esik. De hagyjuk is. Elmélkedésemből felébredve a másik emberkére pillantok, hogy mit tesz és ott maradok a fa mögött. Megnézzük mi lesz..
Nah, mit lépsz? - kérdeztem magamban.

_________________

*
.: Koboldok aranya :. Tumblr_nf3zl8wvnq1rw3w54o1_500
*
"Van, amit csak harccal lehet mások tudtára adni. Például azt, hogy mennyire komolyan gondolod."
~Yuuki
*
Miiyako
Miiyako
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2016. Jun. 28.
Age : 16
Tartózkodási hely : Otthon

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
.: Koboldok aranya :. Vo36oi104/150.: Koboldok aranya :. 2yjvlht  (104/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Chakna on Szer. Dec. 07 2016, 19:00

Tehát: Adott voltam én, az egyes szintű, elég tapasztalatlan játékos, ammint próbáltam megfejteni, hogy mi romlott el a küldetésen. Nem sok esélyem volt rájönni. Szerencsémre nemsokára észrevettem, hogy nem is egy, hanem egyből 2 játékos is ott van mellettem. Furcsa lehetett volna, hogy eddig nem voltak ott, de eléggé belemerültem a gondolataimba, így ennek tudtam be, hogy eddig nem vettem észre őket. Elsőnek persze a sárkány tűnt fel. Mikor elindultam az idomár és társai felé, akkor vettem észre, hogy még valaki ott volt.
- Sziasztok - köszöntem, olyan mosollyal, amiben benne volt a tanácstalanság is. 
- Ti is észrevettétek, hogy valami nincs rendben? - kérdeztem bátortalanul az üdvözlések után. - Az előbb próbáltam visszaolvasni a küldetésről eddig kapott információkat, de úgy el volt pixeleződve az ablak, hogy nem lehetett elolvasni. - számoltam be tapasztalataimról, miután Chariton elmondta, hogy neki is rossz érzése támadt idefele jövet, Shu pedig elmondta, hogy csak akkor segít, ha mi nem boldogulunk. Nem tudom, Chariton mit szólt ehhez, de én a magam részéről megnyugtatónak találtam az 50. szintű idomár és sárkánya jelenlétét. - Szerintetek mi történhetett? - kérdeztem, háths tapasztaltabb társaim meg tudják fejteni a rejtélyt.
- Gondolom a legjobb ötlet, ha együtt maradunk - szólaltam meg, miután válaszoltak a kérdésre. - Sajnos én semmilyen információt nem találtam a környéken, ami segítene, hogy merre menjünk tovább - tettem hozzá bűnbánóan, és vártam, hogy elmondják ha esetleg ők tapasztaltak valamit. Ha kérdeznek, beszámolok róla, hogy mit láttam: A kutat a fél koboldfejjel,  a patakot, és elmondom azt is, hogy mennyire furcsának találom ezt az egész helyet, mert nem ilyennek képzeltem egy koboldtábort. Ezután rájuk bízom, hogy hogyan tovább.

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 797
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
.: Koboldok aranya :. Vo36oi2217/2300.: Koboldok aranya :. 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Eldrie on Csüt. Dec. 08 2016, 10:58

Ahogy a hang irányába meresztettem a szemem, nem tudván hogy nem én vagyok az egyetlen, egy hét-nyolc év körüli szőke kislány került elő. Hát, mit mondjak, nem számítottam erre, bár hogy mire számítottam pontosan... nos, semmire úgy konkrétan, de erre biztos nem. Aztán lassan megindult felém kicsit fura mozgással. Ruháiból ítélve nem volt éppen túl jó helyzetben, ellenben a nyakában logó medállal, ami igencsak míves munkának nézett ki távolból is. Bár lehet csak azért tűnt fel már távolról, mert annyira elütött a kislány ruházatának többi darabjától. Így vagy úgy, nem nyugodtam meg túlságosan. A kislány lehet nem tűnt különösebben megfélemlítőnek, de nem lehetett kizárni a lehetőséget, hogy ő csak elterelés, és mindjárt jön "apuci" vagy "anyuci" bezárni a csapdát. Meg van a kristály is, ami megváltoztatja a kinézetet, vagy legalábbis így hallottam. Szóval a lényeg, hogy nem szabad mindent névértéken venni. Miközben a kislány közeledett, arra az álláspontra jutottam, hogy egyelőre úgy viselkedem, mint ahogy tenném egy kislánnyal ilyen helyzetben. Azzal a kivétellel persze, hogy mind a kislányt, mind a környezetünket erősen figyelemmel kísérem közben. Ezzel a gondolattal enyhítettem is a vonásaimon és a helyzettől telő lehető legbiztatóbb mosollyal nagyon lassan, hogy ne riasszam meg a lányt, körülbelül harminc fokos szögben széttártam a kezeim, az ég felé tartva a tenyerem. Ez, ha máshogy nem, valahol ösztönös szinten azt kéne sugallja, hogy nem áll szándékomban agresszívan fellépni. A lány viszont már erre a mozdulatra is megdermedt. Aztán meggyőződve róla hogy nem támadni készülök, tovább folytatta útját, és amikor úgy érezte, elég közel került, kinyújtotta a kezét, majd megszólalt, hogy "Adjál’", furán, hadarva, és e mellé még enyhén erőszakosan követelve. Csak nem egy kis elkényeztetett hercegnővel akadt dolgom? Legalábbis feltételezve hogy tényleg csak egy kislány az erdő közepén, és semmi több. Így vagy úgy, fenntartva a mosolyt visszakérdeztem.
-Mit adjak? Enni? - kérdeztem vissza, próbálva a lehető legegyszerűbben fogalmazni. Ugyanis, lévén a fura akcentus és európai kinézet, nem tudhatom hogy megérti-e amit mondok vagy sem. A kérdés mellé pedig, továbbra is lassú mozdulatokkal, elmutogatom ahogy beleharapok valamibe, és lenyelem, majd kérdőn néztem a lányra. Hogy miért is ennivalóra gondoltam elsőre? Nos, a kinézetét tekintve úgy nézett ki a lány, mint aki egy ideje már az erődben bolyong, szóval azt hiszem jogos feltételezés hogy éhes lehet. Valószínűleg volt is nálam egy szendvics vagy valami, hiszen mióta beléptem a White Rose-ba, azóta nem nagyon teszem ki a lábam a céhházból valami kaja nélkül. Úgyhogy, ha a kislány tényleg valamit enni kér, azt nagy valószínűséggel tudom biztosítani, és fogom is. Persze nem felejtettem el a korábbi gondolatmenetemet sem, és továbbra is résen voltam.
Eldrie
Eldrie
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Sep. 23.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
.: Koboldok aranya :. Vo36oi288/200.: Koboldok aranya :. 2yjvlht  (288/200)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Chariton on Hétf. Dec. 12 2016, 04:54

Chariton boldogan és örömmel fogadja és viszonozza az ölelést amit Shutól kap. Chakna mosolyog, hősünk szerint biztos örül nekünk. Hát...legalább részben igaza volt. Csodálkozni azonban csodálkozik azon amit állítassz.
- Én nem próbáltam visszaolvasni, a terepet derítettem fel. Legalábbis próbálkoztam. De ti érdekesebbnek tűntetek. - nevet rátok. - Akkor nem csak én éreztem. Nagy valószínűséggel kapcsolódik ahhoz amit Chakna mondd. Lehet nekem is attól az alaktól lett rossz érzésem amit te láttál Timi. Bár így, hogy neked nem voltak ilyen érzéseid Shu, nem értem. Lehet a szintünkhöz is van köze? - veti fel a számára logikusnak tűnő megoldást.
Nem zavarja a magas szintű idomár és társának jelenléte, de nem érzi úgy, hogy szükség lesz a beavatkozásukra. Főleg így ahogy most állnak. Egyetért Timivel, hogy derítsétek fel a környéket, persze mielőtt szétszélednétek megkérdezi tőletek mit találtatok és beszámol az ő szegényes kutatási eredményeiről. Ha Chakna megemlíti a kutat a koboldfejjel, akkor ő is megvizsgálja, hátha talál valami olyasmit, ami neki nem tűnt fel. Attól függetlenül talál e valamit, szól a többieknek, hátha tudnak valami okosat mondani a felvetésére:
- Nem kellene valahogy megnéznünk mi van a kút alján? Ötlet hogy hogyan csináljuk?
Timire néz majd a kútra. A kútra majd Timire. Vajon lefér rajta? És hajlandó lerepülni megnézni mi van az alján? Természetesen ha már ránézésre sem fér le akkor nem teszi fel a kérdést.
Ha a terv kivitelezhetetlen, vagy nem akarjátok kivitelezni, akkor pedig keres ő is elmegy nyomokat keresni.
Chariton
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
.: Koboldok aranya :. Vo36oi681/700.: Koboldok aranya :. 2yjvlht  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Zekken on Kedd Dec. 13 2016, 23:18

Chakna, Chariton, Shu:

Az artézi kutak sajátosságuk, hogy a nyomás következtében törnek a felszínre, a kifejezetten mélységi rétegekbe fúrt kút… ezáltal tisztább, ihatóbb és sokkal-sokkal hidegebb vizet hord a felszínre. Chariton szemügyre vehette a kutat, nem volt úgy kávája… mint a sima talajvizet gyűjtő társainak, viszont lefúrni… ugyanúgy le kellett. Ha ezek után is felteszi az ajánlatát, miszerint, pislantsatok a mélységekbe… vagy, vizsgáljátok meg jobban, akkor erre tiétek a terep. Bár, a víz folyamatosan ontja magát,kisebb nagyobb nyomással, de nem hiszem, hogy ne lenne alja, de abban sem vagyok biztos, hogy megérné kockáztatni. Timidus ráadásul, megtermett medve méretével, sajnos bele sem férne.
Lehettek akár csapatban, akár együtt… Szétnézhettek, sajnos nincsenek sárga kövek, és az ösvény is rengeteg felé ágazik a környéken. Kutatással, sok hasznosra nem juttok. A kövek alatt, giliszták, pondrók… és hasonlóak lapulnak meg. Egy-egy sziklásabb, szikesebb helyen még megbújó vízisiklókat is találtok. Az ágak között pókok szőnek hálót, de akadnak ökölnyi méretű csigák is. Agresszív mobokkal és szörnyekkel viszont nem találkoztatok. Sem, egy felírat, sem egy… tábla, sem egy… túrajelzés, nincs segítségetekre. Talán Chaknának… vagy Charitonnak feltűnhet valami, méghozzá a fél kobold fejnél. Csakis, akkor ha jobban megvizsgáljátok… és nem csak a szemetekkel, hanem tapintással is, vehetitek észre, hogy a dombtornyomot szobor alatt, mintha hiányozna valami… Csupán, alig 5-7 cm átmérőjű kör darab hiányzik onnan. Valamint… annak sincsen meg teljesen minden darabkája, hisz… kisebb szikladarabkák hevernek, a földön… bár ez nem meglepő, hisz mindenhol láttok ilyesmit.
Talán észre sem vettétek, de eltelt pár óra, míg kutatgattatok, persze csak ha kitartóak vagytok, és nem adtátok fel.

/Hogy érthető legyen: Csakis az veszi észre, aki kezével/mancsával is tapogat. Valamint, nem csak a felszínen…
És amit észrevesztek: Az egy nagyobb érme alakú mélyedés. Alig 5-7 cm átmérővel, finom, apróbb redőkkel. És a mélyedés is, alig lehet egy centi. Valamint mindez, a letört koboldfej alatt, így hiányzik egy darabka abból is./

Nagyjából így néz ki a kút, jobbat nem találtam sorry ^^:

.: Koboldok aranya :. 534b9bcf-bf79-4dbf-8df8-9a7d992a8656


Eldrie, Miiyako:
Ti ugye nem a kút közelében voltatok, hanem a patak sodrásának irányában, persze nem messze a kúttól, de már fedésben rá. Talán Miiyako vehetett észre pár fiatal játékost arra botorkálni. Mintha kerestek volna valamit… De, abból a helyzetből szerencsésen végignézted miként bánik a fiú a kislánnyal is. Elgondolkodtál, mit is tennél a helyébe, átérezted… már-már átélted a helyzetét is, de mindezt csupán, mint ha egy filmet néztél végig, nem kívántál szerepet vállalni benne. De türelmes voltál és figyeltél. És ez, önmagába véve is dicséretes.

Eldire a kis Magulina… nevezzük, egyenlőre így, meglehetősen figyelmes volt. Minden rezzenésed végig követte, és megrezzent, amikor picit is gyorsabban mozdultál. Mikor mutogatni próbáltál, láttad az arcán, hogy igyekszik megfejteni mit is szeretnél, viszont azt is leolvashattad, hogy úgy gondolhatja… Ritka hülyével hozta össze a sors… Viszont amikor nyeltél, észrevehetted, hogy ezt a gesztusodat követte. Ő is akkorát nyelt, hogy szinte hangja volt. Amikor az inventoridat hívtad le, és benne kutatva, hamar előhívtad a szendvicset, még arra is megrezzent egy picit, amikor az a kezedben kötött ki. Viszont, annál éhesebb volt, hogy veszni hagyja az ételt. Amikor átnyújtottad neki, ő meg sem várta hogy, oda add, szó szerint kikapta a kezedből, majd métereket szaladt vele arrébb. A távolságot felvéve, leguggolva, de feléd fordulva, próbálta meg kicsomagolni az ételt, majd hatalmasakat harapott bele. Pillantását végig rajtad tartotta, alig egy-egy pillanatra vette le rólad csak. Viszont, hihetetlen gyorsan behabzsolta. Alig volt pár falat, és… talán nem is rágta össze az ételt rendesen.

Következő határidő: December 20. (Kedd)

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
Zekken
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Eldrie on Szer. Dec. 14 2016, 04:09

Egyre nőtt a létszám a környező területeken, de én persze ebből semmit se tudtam, mert el voltam foglalva a kislánnyal.
Miközben előadtam a kis magánszámomat a mutogatással és lassú beszéddel, látszott a lányon, hogy enyhén retardáltnak néz. Legalább kölcsönös volt. Na jó, én nem néztem hülyének, de nem is gondoltam hogy funkcionálni tudna ha normálisan bánnék vele. Ki tudja, lehet nincs igazam, és csak hülyét csinálok magamból, de a lány hallgatása nem ezt sugallta. Amikor a kis pantomimem végére értem, láttam hogy a kislány utánozza a nyelést, és meglehetősen nagyot is nyelt. Más jel híján, ezt igennek vettem, és egy kis menü manipuláció után kikötött a kezemben a már említett a szendvics, ami újabb megrezzenést idézett elő a lány részéről. Ezt látva megpróbáltam szép lassú, nyugodt mozdulattal átnyújtani a szendvicset.
Az eddigi viselkedéséből valahogy arra számítottam, hogy lassan, félénken veszi el majd, de ehelyett minden túlzás nélkül kikapta a kezemből, és már szaladt is. Egy rövid időre azt hittem ezzel vége is találkozásnak, de végül nem tűnt el teljesen, csak pár méterrel ment arrébb, és felém fordulva (gondolom, továbbra sem bízva bennem) nekiállt enni.
- Így illik megenni azt a szendvicset? Nem éppen úrhölgyhöz méltó etikettet tanúsítasz - mondtam dorgálóan a kis túlzással zabálásnak is nevezhető étkezésre. Ha maga az értelme a mondatnak nem is, a mögöttes jelentés valószínűleg érezhető a kislány számára. Talán egy kicsit túl bizalmaskodónak tűnhet a mondat, de ez igazából egy jó taktika az ijedt és másoktól tartó gyerekek "ellen". Ha bizalmaskodik velük az ember egy kicsit, akkor több az esélye hogy ők is megnyílnak ezt látván.
-Érted amit mondok? Mi a neved, Ochibi-chan? - próbálkoztam meg a verbális kommunikációval újfent. Mindeközben újra megakadt a szemem a korábban is észrevett medálon, eszembe jutott, hogy egyébként küldetésen is vagyok, vagy mi, és a lány nyakában lévő medál akár még kapcsolódhat is.
- Hol találtad azt a medált? Itt a környéken? - kérdeztem rá tehát, tartva az eddigi enyhén bizalmaskodó-csevegő hangsúlyt. Attól függően, hogy a válasz mi volt az előző két kérdésemre, miszerint ért-e és mi a neve, vagy mutogatok, vagy nem. Ha válaszolt a kérdésekre, akkor a mutogatást elhagyom, és csak próbálok minél érthetőbben beszélni. Ha nem, akkor viszont a legjobb tudásom szerint próbálom elmutogatni is a kérdést a verbalizálás mellett, a medalionra és a környező területre mutogatva.
Eldrie
Eldrie
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Sep. 23.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
.: Koboldok aranya :. Vo36oi288/200.: Koboldok aranya :. 2yjvlht  (288/200)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Shukaku on Szer. Dec. 14 2016, 07:40

Végre valódi kérdések, amikre valóban lehet válaszolni! A valami nincs rendben kérdésre persze nem, hiszen elég sokszor, elég sok minden nem volt rendben, és azt sem lehet biztosan megállapítani, hogy kinek mi jelenti a rendet, de az biztos, hogy a figyelmüket felkeltetted, és körbe is álltak téged, Shu, és így vele együtt Yena jobbról, míg Timi balról, persze helyet hagyva Charitonnak is. Amikor viszont még elpixeleződött ablakokat is említesz, Shu halk kuncogásba kezd, és lenyitja a sajátját is.
-Menő! És még kút is van!
-Azt mondtuk, hogy nem segítünk nekik feleslegesen.
-Jó, de az, hogy voltunk már ilyen küldin, az nem úgy tapasztalat... vagy igen? Izé...

Shu kicsit elbizonytalanodott, vakarászni kezdte a tarkóját, majd inkább feltette nektek a nagy kérdést.
-Szóval nem akarjuk elrontani a mókátokat azzal, hogy közbekotyogunk, de mi már voltunk egy ehhez nagyon hasonló küldetésen, ahol ugyanez történt. Viszont nem akarjuk, hogy mi csak azért, mert itt vagyunk egy ideje, hipp-hopp megoldjuk véletlenül a játékot, szóval ha úgy szeretnétek, akkor csöndben maradunk.
És még el is húzta a szája előtt a kezét, jelezve, hogy ő tud hallgatni, a döntés viszont a tiétek.
-Persze az is lehet, hogy csak hasonlít a két küldetés, és a megoldás nem ugyanaz. A rossz érzés hiányának oka pedig véleményem szerint inkább Shu felelőtlenségében és könnyelműségében keresendő, mintsem a szintünkben.
-Hé!

Szólalt fel az idomár, persze nem komolyan megsértődve, tetézve ezt azzal is, hogy amikor ösztönösen karba fonta volna a kezeit, jelezve, hogy ő most megsértődött, azok beleütköztek a még mindig rajta csüngő hiénakölyökbe, így teljesen elrontva a jelenetet, ráadásul megzavarva ezzel Yena nyugalmát, aki erre mocorogni kezdett, aminek hála Shunak egy ideig a megnyugtatásával kellett foglalatoskodnia. Ha már Chariton egyetért Timivel, akkor Timin a sor, hogy ne értsen egyet Charitonnal, és fejének egyetlen intésével kaszálja el a fiú tervét, aki ugye szét kíván széledni.
-Együtt maradunk.
És ettől nem is hajlandó tágítani. Az egy dolog, hogy ötletekkel nem segítenek, de egy pet semmiképpen nem engedheti, hogy egy ilyen szörnyen klisés hibába fusson bele a csapat már az első percekben, hogy szétválnak. Talán kellene nekik egy pár horror történet egy tábortűz körül, hogy tanuljanak valamit. A keresésben ők maguk rendkívül kitartóak, köszönhetően annak, hogy ennyi állatka rejtőzik errefelé, ami leköti mind Shu figyelmét, aki ugye igyekszik ugyanúgy visszaállítani az élőhelyüket, ahogyan találta; mind Yenáét is, aki el akarja őket kapni, gondot okozva ezzel a társainak. Így azonban mindent együtt találnak meg, beleértve a darabkákat is. Shu azonban továbbra sem ad tippeket, csak ha elakadtok, bár valószínűleg jelenleg egyértelmű, hogy mit kell tenni azzal a valamivel, ami darabokban van.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
.: Koboldok aranya :. Vo36oi12695/10100.: Koboldok aranya :. 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Chakna on Szer. Dec. 14 2016, 10:50

Shu szavai alapján történt már ilyen. "Ez az jelenti, hogy tényleg nincs nagy baj, ugye? " tettem fel magamnak a költői kérdést. Még mindig ideges voltam kicsit, bár az idomárcsapat és Chariton jelenléte nagyrészt megnyugtatott.
Követtem a fiút ahogy a kúthoz ment. Én sem voltam biztos benne, hogy nem hagytam ki semmit ami érdekes lehet, amikor megvizsgáltam a kutat, úgyhogy én is újra körül néztem. Elidőztem egy kicsit a koboldfejnél, és valamilyen furcsa ötlettől vezérelve végig is tapogattam a domborművet. Először átsiklott csak a kezem valami apró mélyedésen. Csak azért tűnt fel, mert nem illett oda. A fej alatt mintha kiszedtek volna valamit, olyan érzést keltett a mélyedés. Másodszorra végigtapogatva már éreztem hogy egy nagyjából 6 cm átmérőjű kör hiányozna. Csak hiányozna, hiszen a körből ki volt törve egy két darab. Ezt rögtön jeleztem is társaimnak, majd elléptem a kúttól, hogy ők is megvizsgálhassák. 
- Szerintem is ki kellene deríteni, mi van az alján. Talán ledobhatnánk egy nagyobb kődarabot, vagy hasonlót. Annyit legalább megtudnánk így, hogy víz van belül is, vagy egyébként kiszáradt a kút. - helyeseltem Chariton ötletére. - Viszont érdemes lehet a domborműből hiányzó daraboknak is utánanézni - mutattam a koboldfejre, közben pedig körülnéztem, hátha meglátok valahol olyan kövecskéket, amik illhetnek a kút oldalába. Felsóhajtottam, mert (ismét) megállapítottam, hogy a környék tele van apró kavicsokkal. Lehetetlennek tűnt megtalálni köztük, ha egyáltalán ott voltak, a koboldfej és a kör alakú mélyedés darabkáit. Közben persze figyeltem a társaimra, és ha egyetértenek azzal, hogy először egy követ dobjunk le a kútba, akkor már fel is kaptam egy ökölnyi kődarabot,  és odavittem a kúthoz. Kérdően rájuk néztem, főleg Charitonra, hogy akarják-e ők ledobni, vagy tegyem meg én. Utóbbi esetben bele is ejtettem a követ a kút egyik nyílásába amikor éppen kissebb nyomással jött a víz. 

_________________Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;


"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 797
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 17
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
.: Koboldok aranya :. Vo36oi2217/2300.: Koboldok aranya :. 2yjvlht  (2217/2300)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Zekken on Hétf. Dec. 19 2016, 13:22

Holnap délelőtt 11 körül jön a következő kör. Addig van idő írni.

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
Zekken
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Chariton on Hétf. Dec. 19 2016, 20:31

Hiába néz oda-vissza Timidusról a kútra Chariton, ez nem fog beférni, tekintve a kút kialakítását és Timidus méretét. Pedig szerintem jól nézett volna ki oldalról a dolog. Kár érte. A "nagy kérdés" után Chariton is gondolkodik egy darabig, hogy mit válaszoljon, de megszületik:
- Szerintem nyugodtan elmondhatjátok amit tudtok. Egyrészt azért, mert ha még ez a része stimmel is, lehet lesz majd más, amiben nem ugyanolyan és ti is teljeskörűen részt tudtok venni az ötletelésben. Nem unjátok annyira magatokat, vagy nem szórakoztok olyan jól a szerencsétlenkedésünkön. - nevet Shura, és paskolja meg a fejét. Reméljük Shu is érzi hangjából a viccet. Ha ügyes, akkor sikerül összehoznia ezt a paskolgatást, amikor Yenát nyugtatja, vagy karba fonja a kezét. - Természetesen csak akkor, ha te is beleegyezel, Chakna. Nem szeretném elrontani a felfedezésed örömét.
Ha nem egyezel bele, vagy nem kap ellenkező ötletet, akkor az alapos szemlélődés után, bizony ő is végigtapogatja a kutat, a biztonság kedvéért. Megtalálja a mélyedést ő is, most Chaknát találja meg, hogy egyetértsen valakivel.
- Beledobhatjuk a követ, a kíváncsiságunkat mindenképp megnyugtatja majd. De szerintem koncentráljunk a bemélyedésre, hogy megtaláljuk ami belevaló, hátha az kinyit majd valami titkos járatot, a "helyes utat". Ha pedig megbocsátotok...nincs jobb ötletem, mint hogy a közelben keressük a kellő kis kövecskét, vagy érmét, vagy bármi legyen az amit összerakhatunk, bármennyire is lehetetlen feladatnak tűnik a megtalálása. De ha van jobb ötletetek, mint ez a hosszú és kézi módszer, akkor szóljatok.
Ha nincs, akkor ezzel a felszólalással le is ül a földre és elkezdi túrni a köveket, hátha talál valami olyat, amire szükségük van...
Chariton
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
.: Koboldok aranya :. Vo36oi681/700.: Koboldok aranya :. 2yjvlht  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Miiyako on Hétf. Dec. 19 2016, 20:48

Ez meg mit csinál..? - ez volt az első gondolatom, mikor megláttam, hogy elkezd mutogatni valamit az ismeretlen játékos. Aztán a kislány is nyelt egyet, de úgy, hogy talán még én is hallottam. - Ahha... Szóval éhes...
A páncélba öltözött emberke elkezdett kutakodni a dolgai között, majd elővett egy szendvicset. A lányka nem habozott, villámgyorsan kikapta az ételt az idegen kezéből és pár méterrel odébb szaladt vele. Mondanom sem kell, véleményem már volt erről a kis ördög fiókáról.. A másik játékos elkezdett magyarázni a törpének. Kérdezett tőle, meg úgy általában, csevegő hangon próbált beszélgetni. A személyiségemet figyelembe véve, még jó, hogy nem jöttem ki a fa árnyékából. Valahogy úgy érzem, hogy a kicsi lány már nem lenne köztünk.. De ezek csak az én gondolataim. A törpe csak némán nézte, hogy mit csinál a nem tudom ki és tovább... "ette" a szendvicset. Hirtelen felindulásból elkezdtem kilépni a fa mögül. Lassan, óvatosan, hogy a világért se vegyenek észre, de én többet lássak az eseményekből. Megálltam a fa mellett és vállal nekitámaszkodtam. Így hallgattam tovább a dolgokat. Aztán a medálra terelődött a szó.
Az a kis nyakbavaló engem is érdekelne.. - gondolkoztam.
Remélhetőleg nem fognak olyan hamar észrevenni.

_________________

*
.: Koboldok aranya :. Tumblr_nf3zl8wvnq1rw3w54o1_500
*
"Van, amit csak harccal lehet mások tudtára adni. Például azt, hogy mennyire komolyan gondolod."
~Yuuki
*
Miiyako
Miiyako
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2016. Jun. 28.
Age : 16
Tartózkodási hely : Otthon

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
.: Koboldok aranya :. Vo36oi104/150.: Koboldok aranya :. 2yjvlht  (104/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Koboldok aranya :.

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.